ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ESET NOD32 ANTIVIRUS 8"

Transkript

1 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

2 ESET NOD32 Antivirus indeholder avancerede værktøjer til beskyttelse af din computer mod skadelig kode. Baseret på ThreatSense -scanningsprogrammet, som første gang blev introduceret i det prisbelønnede NOD32antivirussystem, fortsætter ESET NOD32 Antivirus med at levere enestående beskyttelse mod nuldagstrusler uden behov for konstante reaktive signaturopdateringer. Integrerede antivirus- og antispywaremoduler gør ESET NOD32 Antivirus til en komplet sikkerhedsløsning. Denne vejledning vil hjælpe dig trin for trin gennem en typisk installationsproces og grundlæggende konfiguration af produktet.

3 Antivirus Antispyware Lave krav Spiltilstand Flytbare medier Registrerer proaktivt og renser flere kendte og ukendte virusser, orme, trojanske heste og rodsæt. Beskytter dig mod skjulte bagdøre, downloaders, exploits, crackers, hijackers, adgangskodetyveri og nøgleloggere. ESET har produceret en smart løsning med ekstrem lav belastning af på systemressourcer, som sikrer hurtig start og jævn ydelse. Specialiserede indstillinger til strømlining af beskyttelse under spil. Tillader automatisk scanning og mulighed for at blokere flytbare medier.

4 Installation Start af installationen Sådan starter du installationsguiden: ESET NOD32 Antivirus indeholder komponenter, der kan konflikte med andre antivirusprodukter eller sikkerhedssoftware, der er installeret på computeren. ESET anbefaler på det kraftigste, at du fjerner alle sådanne programme for at forhindre eventuelle problemer. 1. Hvis du installerer fra en cd/dvd, skal du indsætte den i cd/dvd-rom-drevet. Hvis menuen Autorun ikke vises automatisk, skal du dobbeltklikke på cd/dvd-drevet for at åbne den manuelt. Du kan installere ESET NOD32 Antivirus fra en installationscd eller -dvd eller ved at overføre installationsprogrammet fra Installationsprogrammet vil automatisk søge online efter

5 den seneste produktversion. Hvis der findes en nyere version, bliver du bedt om at overføre den, før du begynder installationsprocessen. Herefter vises slutbrugerlicensaftalen. Læs aftalen, og klik på Acceptér for at acceptere slutbrugerlicensaftalen. Når du har accepteret, fortsætter installationen. 2. Hvis du installerer fra en fil, som du har overført, skal du dobbeltklikke på filen for at starte Live installationsprogram. Selve Live installationsprogram er en lille fil. Yderligere filer, der kræves til installation af ESET NOD32 Antivirus bliver automatisk overført. Tilmeld dig ESET Live Grid Hjælp os med at opfange malware ved at være med i vores samarbejdsnetværk. Din deltagelse sætter os i stand til at indsamle flere eksempler på trusler, hvilket hjælper os med at tilbyde stærkere og mere effektiv proaktiv beskyttelse til alle ESET-brugere. Vi anbefaler, at du aktiverer denne funktion, og vi takker dig for din support.

6 Registrering af potentielt uønskede programmer licens ved at indtaste fornyelsesaktiveringsnøglen. Da nogle potentielt uønskede programmer bruges legitimt og måske ikke udgør en sikkerhedsrisiko, kræves der brugertilladelse til at aktivere registrering. Hvis du modtog et brugernavn og en adgangskode, skal du vælge Aktiver ved hjælp af et brugernavn og en adgangskode og indtaste licensdataene i de relevante felter. Fuldførelse af installationen Hvis du vil evaluere ESET NOD32 Antivirus, før du aktiverer programmet, skal du markere Aktivér prøvelicens. Udfyld de obligatoriske felter, og angiv en -adresse. Din testlicens bliver sendt til denne adresse, og ESET NOD32 Antivirus bliver aktiveret for en begrænset tidsperiode. Når alle nødvendige parametre er konfigureret, skal du starte den endelige installation ved at klikke på knappen Installer. Status for installationen angives af statuslinjen. Når installationen er færdig, vil ESET NOD32 Antivirus starte automatisk. En computergenstart er normalt ikke nødvendig. ESET NOD32 Antivirus begynder at beskytte computeren mod malwaretrusler med det samme. Produktaktivering Efter installationen vises vinduet Type produktaktivering. Hvis du købte en detailversion af ESET NOD32 Antivirus i kasse, skal du vælge Aktiver med en aktiveringsnøgle og følge trin-for-trin-aktiveringsvejledning. Aktiveringsnøglen findes inde i eller bag på produktemballagen. Aktiveringsnøglen skal indtastes, som den er, for at aktiveringen kan gennemføres. Forny din eksisterende Hvis du vælger ikke at aktivere nu, skal du klikke på Aktiver senere. Hvis du har valgt Aktivér senere, kan du også åbne vinduet Produktaktiveringstype igen fra modulet Opsætning eller Hjælp og support ved at klikke på ikonet for programmenuen øverst til højre i hovedproduktvinduet eller ved at klikke på ikonet ESET i Windowsmeddelelsesområdet på proceslinjen. Hvis du ikke har en licens og vil købe en, skal du klikke på muligheden Køb licens. Dette vil føre dig til webstedet for din lokale ESET-distributør.

7 Start af ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antivirus starter beskyttelsen a computeren med det samme efter installation. Du behøver ikke åbne programmet for at starte det. Du kan åbne ESET NOD32 Antivirus på et hvilket som helst tidspunkt for at kontrollere beskyttelsesstatus eller udføre forskellige scannings- og vedligeholdelsesopgaver. Åbn ESET NOD32 Antivirus ved at dobbeltklikke på ikonet ESET NOD32 Antivirus proceslinjen). i Windows-meddelelsesområdet (på Brugerflade Afsnittet Start meddeler dig om det aktuelle beskyttelsesniveau for computeren. En computerscanning er en vigtig del af hver antivirusløsning. Den bruges til at udføre en scanning af filerne og mapperne på computerens disk(e). Afsnittet Opdatering indeholder vigtige oplysninger om programopdateringerne. Det er vigtigt, at programmet opdateres regelmæssigt for at yde det maksimale beskyttelsesniveau mod de seneste trusler. Med opsætningsindstillingerne i får du mulighed for at justere beskyttelsesniveauet for computeren. Afsnittet Værktøjer sætter dig i stand til at åbne avancerede funktioner, f.eks. logfiler, karantæne, planlægningsværktøj osv. Afsnittet Hjælp og support indeholder omfattende hjælp og support til ESET NOD32 Antivirus. Du kan også kontakte ESET's tekniske support direkte herfra.

8 Opdater ESET NOD32 Antivirus leveres med en foruddefineret opgave til sikring a regelmæssige opdateringer (se afsnittetplanlægningsværktøj i produktvejledningen). Når installationen er færdig, og du endnu ikke har gennemført en opdatering, anbefaler vi, at du starter opdateringen manuelt på denne måde: Fra hovedprogramvinduet i ESET NOD32 Antivirus skal du klikke på Opdater i hovedmenuen til venstre og derefter klikke på Opdater nu. Opdateringsmodulet vil oprette forbindelse til internettet, kontakte en tilgængelig ESET-opdateringsserver og overføre digitalt signerede opdateringsfiler. Disse opdateringer indeholder de seneste malware-signaturer og nye definitioner for avanceret heuristik samt andre programmoduler. Når der er installeret en nyere opdatering, viser ESET NOD32 Antivirus en meddelelse på proceslinjen og i hovedprogramvinduet.

9 Computerscanning Efter korrekt installation og opdatering anbefales det, at du udfører en fuld computerscanning for at søge efter trusler. Det kan du gøre ved at klikke på Computerscanning i hovedmenuen til venstre og derefter vælge Smart-scanning i hovedvinduet i ESET NOD32 Antivirus. Bemærk!: Den indledende computerscanning starter automatisk 20 minutter efter installationsprogrammet. Denne planlagte opgave kan deaktiveres i planlægningsværktøjet. Scanning af alle lokale harddiske vil begynde. I statusvinduet vises status for scanningen samt de aktuelle statistikker om scannede og inficerede filer, der er fundet. Hvis der registreres en trussel, sætter ESET NOD32 Antivirus filen i karantæne, og der vises en advarsel på proceslinjen. Du skulle være i stand til at fortsætte arbejdet som normalt, mens scanningen finder sted.

10 Beskyttelsesstatus Orange ESET NOD32 Antivirus s aktuelle beskyttelsesstatus angives på følgende måder: Systembakkeikonet Afsnittet Start viser en detaljeret rapport om din beskyttelsesstatus. I tilfælde af at beskyttelsesmodulet er deaktiveret, vil vinduet Start vise navnet på det deaktiverede modul sammen med et link, der tillader dig at genaktivere det. De individuelle beskyttelsesstatusangivelser angives af følgende ikoner: Grøn Antivirusbeskyttelse fungerer korrekt. Computeren er beskyttet mod skadelig software og netværksangreb. Denne status angiver, at alle beskyttelsesmoduler er aktiverede, og at virussignaturdatabasen er opdateret. Dette ikoner vises, hvis dit operativsystem ikke har alle de nødvendige opdateringer til operativsystemet installeret. Det gule ikon vises, hvis - Realtidsbeskyttelse af filsystemet er aktiveret, men det maksimale beskyttelsesniveau er ikke sikret. - Beskyttelse af klienten eller internetbeskyttelse er deaktiveret eller fungerer ikke. Rød - Realtidsbeskyttelse af filsystemet er deaktiveret eller fungerer ikke. Da den korrekte funktion af dette modul er vital for systemets sikkerhed, anbefales det, at du aktiverer det inaktive modul øjeblikkeligt. - Virussignaturdatabasen er forældet. Hvis virusdatabasen ikke opdateres automatisk, kan du prøve at opdatere den manuelt eller kontrollere, om computeren har forbindelse til internettet.

11 Løsning af problemer ESET's tekniske supportspecialister er klar til at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, som du har. Før du kontakter teknisk support, anbefales det kraftigt, at du læser det relaterede emne i produktets dokumentation (brugervejledning eller hjælpefil i produktet) eller søger efter en løsning på ESET's websted. Løsninger på bestemte problemer eller spørgsmål om funktioner og produkter findes i vores vidensbase på: Kontakt ESET's tekniske support ved at bruge webformularen på: Afsendelse af en teknisk supportanmodning I tilfælde af et problem, skal du kontakte ESET s tekniske support ved hjælp af forespørgselsformularen i ESET NOD32 Antivirus. Klik på Kundeservices produktsupportanmodning eller Kundeservices internetformular i sektionen Hjælp og support.

12 Copyright 2014 by ESET, spol. s r.o. ESET NOD32 Antivirus blev udviklet af ESET, spol. s r.o. Yderligere oplysninger findes på Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne dokumentation må gengives, lagres på et hentningssystem eller overføres i nogen form eller på nogen måde, det være sige elektronisk, mekanisk, ved fotokopi, optagelse, scanning eller på anden måde, uden skriftlig tilladelse fra forfatteren. ESET, spol. s r.o. forbeholder sig ret til at ændre al den beskrevne programsoftware uden forudgående varsel. ESET, ESET-logoen, NOD32, Smart Security, ThreatSense, Live Grid og/eller andre nævnte produkter tilhørende ESET, spol. s r. o. er registrerede varemærker tilhørende ESET, spol. s r. o. Andre firmaer, der nævnes her, eller produkter kan være registrerede varemærker tilhørende deres ejere. Fremstillet i overensstemmelserne i kvalitetsstandarderne i ISO 9001:2000. REV. 9/30/2014

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus

Læs mere

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus leverer avanceret beskyttelse

Læs mere

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus leverer avanceret beskyttelse af din

Læs mere

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus leverer avanceret beskyttelse

Læs mere

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Startvejledning ESET Smart Security leverer avanceret beskyttelse af din computer mod skadelig kode. Baseret på ThreatSense -scanningsmotoren, som

Læs mere

STARTVEJLEDNING. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

STARTVEJLEDNING. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument STARTVEJLEDNING Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus leverer avanceret beskyttelse af din computer

Læs mere

TIL MAC. Startvejledning. Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

TIL MAC. Startvejledning. Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument TIL MAC Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Cyber Security Pro yder avanceret beskyttelse til din computer mod skadelig kode. Med basis i ThreatSense-scanningsprogrammet,

Læs mere

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Smart Security

Læs mere

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Smart Security er en alt i én-løsning til sikkerhed

Læs mere

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Smart Security

Læs mere

ESET CYBER SECURITY til Mac Startvejledning. Klik her for at overføre den nyeste version af dette dokument

ESET CYBER SECURITY til Mac Startvejledning. Klik her for at overføre den nyeste version af dette dokument ESET CYBER SECURITY til Mac Startvejledning Klik her for at overføre den nyeste version af dette dokument ESET Cyber Security yder avanceret beskyttelse til din computer mod skadelig kode. Med basis i

Læs mere

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Startvejledning

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Startvejledning Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Startvejledning ESET NOD32 Antivirus leverer avanceret beskyttelse af din computer mod skadelig kode. Baseret på ThreatSense -scanningsmotoren,

Læs mere

ESET SMART SECURITY 10

ESET SMART SECURITY 10 ESET SMART SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Startvejledning Klik her for at hente den seneste version af dette dokument ESET Smart Security er en alt i én-løsning til sikkerhed på

Læs mere

ESET. Startvejledning INTERNET SECURITY 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista. Klik her for at hente den seneste version af dette dokument

ESET. Startvejledning INTERNET SECURITY 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista. Klik her for at hente den seneste version af dette dokument ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Startvejledning Klik her for at hente den seneste version af dette dokument ESET Internet Security er en alt i én-løsning til sikkerhed

Læs mere

Antivirus: Registrerer proaktivt og deaktiverer flere kendte og selv ukendte nye malwaretrusler end noget andet sikkerhedsprodukt.

Antivirus: Registrerer proaktivt og deaktiverer flere kendte og selv ukendte nye malwaretrusler end noget andet sikkerhedsprodukt. Startvejledning ESET Cybersecurity leverer avanceret beskyttelse af din computer mod skadelig kode. Baseret på ThreatSense -scanningsmotoren, som først blev introduceret i det prisbelønnede NOD32- antivirussystem,

Læs mere

STARTVEJLEDNING. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

STARTVEJLEDNING. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument STARTVEJLEDNING Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Internet Security er en alt i én-løsning til sikkerhed

Læs mere

STARTVEJLEDNING. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

STARTVEJLEDNING. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument STARTVEJLEDNING Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Smart Security Premium er en alt i én-løsning til sikkerhed

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

ESET MOBILE SECURITY FOR ANDROID

ESET MOBILE SECURITY FOR ANDROID ESET MOBILE SECURITY FOR ANDROID Installationshåndbog og brugervejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument Indhold 1. Installation...3 af ESET Mobile Security 1.1 Installation...3

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation TM Norton AntiVirus Online Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

PC - installation af Maple 2016 med GYM-pakken

PC - installation af Maple 2016 med GYM-pakken PC - installation af Maple 2016 med GYM-pakken Download først de relevante installere til både Maple 2016 og til Gym-pakken, og placer dem et sted på din PC, hvor du kan finde dem igen. Hvis du højre-klikker

Læs mere

ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop

ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop Installationshåndbog og brugervejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus 4 Copyright 2013 by

Læs mere

Kom godt i gang med Quickpay

Kom godt i gang med Quickpay Kom godt i gang med Quickpay Quickpay er en betalingsløsning til at integrere alle gængse betalingskort på din webshop. På denne side kan du læse, hvordan du logger ind og sætter Quickpay-modulet på din

Læs mere

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru Panda Internet Security 2007 NYT Platinum Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Loginvejledning, tips og hjælp

Loginvejledning, tips og hjælp Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse gennemføres digitalt i ansøgningssystemet STADS-DANS.

Læs mere

HP Mini-fjernbetjening (kun udvalgte modeller) Brugervejledning

HP Mini-fjernbetjening (kun udvalgte modeller) Brugervejledning HP Mini-fjernbetjening (kun udvalgte modeller) Brugervejledning Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows og Windows Vista er amerikanskregistrerede varemærker tilhørende Microsoft

Læs mere

Hurtig startguide Internet Security 2009 Vigtigt! Læs venligst afsnittet Produktaktivering i denne vejledning grundigt. Oplysningerne i dette afsnit er yderst vigtige for at holde din pc beskyttet. Brug

Læs mere

Brugervejledning. til. Landsforeningen Danske Folkedanseres. Medlemssystem (For dansere)

Brugervejledning. til. Landsforeningen Danske Folkedanseres. Medlemssystem (For dansere) Brugervejledning til Landsforeningen Danske Folkedanseres Medlemssystem (For dansere) 1 Indhold Første gang systemet skal have at vide, hvem du er.... 3 Log Ud - VIGTIGT!... 4 Log ind når du har oprettet

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Fjernstyring (kun udvalgte modeller) Brugervejledning

Fjernstyring (kun udvalgte modeller) Brugervejledning Fjernstyring (kun udvalgte modeller) Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows og Windows Vista er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Microsoft

Læs mere

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Indhold F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Indhold Kapitel 1: Introduktion...3 1.1 Administrer abonnement...4 1.2 Hvordan sikrer jeg, at min computer er beskyttet...4 1.2.1

Læs mere

Dansave Online Backup. Dansave Home Guide. Version 6.9.0.0

Dansave Online Backup. Dansave Home Guide. Version 6.9.0.0 Dansave Online Backup Dansave Home Guide Version 6.9.0.0 01-01-2013 1 Indhold Om Dansave Home... 3 Minimums system krav - Windows... 3 Minimums System krav - MAC... 3 Download Dansave Home... 3 Krypteringsnøglen...

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Brugervejledning for. Telenor Dialer

Brugervejledning for. Telenor Dialer Brugervejledning for Telenor Dialer 1 Indholdsfortegnelse Funktionsbeskrivelse af Telenor Dialer... 5 Telenor Dialer OneNumber Mobile.... 6 Telenor Dialer OneNumber.... 6 Installation af Telenor Dialer...

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

IntoWords ipad Tjekliste

IntoWords ipad Tjekliste IntoWords ipad Tjekliste IntoWords Generelt Gennemgået Øvelse Installation af IntoWords til Ipad 1 Login til Skole 2 Login til Privat 3 Login til Erhverv 4 Værktøjslinjen 5 Indstillinger i IntoWords 6

Læs mere

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC...

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC... Manual cloudco HOME 01. feb, 2014 Indhold Installation af Cloudco HOME...1 Minimums systemkrav - Windows...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Installation af Cloudco HOME - Windows...2

Læs mere

Betjeningsvejledning. Applikationssite

Betjeningsvejledning. Applikationssite Betjeningsvejledning Applikationssite INDHOLDSFORTEGNELSE Sådan læses denne vejledning...2 Anvendte symboler...2 Ansvarsfraskrivelse... 3 Bemærkninger... 3 Applikationssidens egenskaber...4 Før du går

Læs mere

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 pia@schiermer.dk

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 pia@schiermer.dk Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 Bloggen er et online medie for både de store og de små, høje og lave, lange og brede. Bloggen er for alle på nettet også de andre. En blog, også kaldet

Læs mere

Lynstartvejledning PC, Mac og Android

Lynstartvejledning PC, Mac og Android Lynstartvejledning PC, Mac og Android Installation på pc Der henvises til filen ReadMe på installationsdisken eller til Trend Micros websted for detaljerede oplysninger om systemkrav. Du kan også hente

Læs mere

NOD32 Antivirus 3.0. Brugervejledning. Integrerede komponenter: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware. vi beskytter dine digitale verdener

NOD32 Antivirus 3.0. Brugervejledning. Integrerede komponenter: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware. vi beskytter dine digitale verdener NOD32 Antivirus 3.0 Integrerede komponenter: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware Brugervejledning vi beskytter dine digitale verdener indhold 1. ESET NOD32 Antivirus 3.0...4 1.1 Nyheder... 4 1.2

Læs mere

Conlan express Brugervejledning For Windows XP - Windows 7

Conlan express Brugervejledning For Windows XP - Windows 7 Conlan express Brugervejledning For Windows XP - Windows 7 UserHandbookv.1 DANjan14 Side 2 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1. Installation af Conlan express programmet... 3 2. Conlan express softwaren...

Læs mere

Manual til de lokale webredaktører

Manual til de lokale webredaktører Skolelederne.org marts 2007 Manual til de lokale webredaktører Nedenstående er en kort udgave af manualen til hjemmeside systemet Webupdate 5 med enkelte personlige erfaringskommentarer.. Mvh Søren Thomsen.

Læs mere

Få helt styr på NemID WWW.KOMPUTER.DK

Få helt styr på NemID WWW.KOMPUTER.DK KOMPUTER FOR ALLE Få helt styr på Gå på netbank og borgerservice med Her viser vi, hvordan du bestiller og bruger, så du kan bruge netbank og de mange offentlige internettjenester. Når du vil logge på

Læs mere

Eksterne mediekort Brugervejledning

Eksterne mediekort Brugervejledning Eksterne mediekort Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logoet er et varemærke tilhørende SDlogoets indehaver. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel.

Læs mere

Velkommen til 2. omgang af IT for let øvede

Velkommen til 2. omgang af IT for let øvede Velkommen til 2. omgang af IT for let øvede I dag Hjemmeopgave 1 Næste hjemmeopgave Eventuelt vinduer igen Mapper og filer på USB-stik Vi skal hertil grundet opgave 2 Internet Pause (og det bliver nok

Læs mere

TDC Wallboard Basis. Brugervejledning

TDC Wallboard Basis. Brugervejledning TDC Wallboard Basis Brugervejledning Marts 2015 Indholdsfortegnelse Forord...3 Webadresser...3 Terminologi...3 Inden du går i gang...3 Systemkrav...3 Sådan logger du på TDC Wallboard Basis...4 Sådan virker

Læs mere

Norton AntiVirus Brugerhåndbog

Norton AntiVirus Brugerhåndbog Brugervejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne vejledning er lavet af genbrugsmaterialer.

Læs mere

Kapitel 1: Introduktion...3

Kapitel 1: Introduktion...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Indhold 2 Indhold Kapitel 1: Introduktion...3 1.1 Hvad du skal gøre efter installationen...4 1.1.1 Administrer abonnement...4 1.1.2 Åbne produktet...4 1.2 Hvordan sikrer

Læs mere

Clublog Dansk vejledning af OZ0J Version 1.0 opdateret juli 2016. Forord. Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog.

Clublog Dansk vejledning af OZ0J Version 1.0 opdateret juli 2016. Forord. Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog. Forord Denne vejledning indeholder opstart og løbende brug af Clublog. Brug af vejledningen samt installation af softwaren sker helt på eget ansvar. Vejledningen opdateres efter behov og må frit kopieres

Læs mere

ESET MOBILE SECURITY TIL ANDROID. Brugervejledning (til produktversion 2.0 og højere) Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

ESET MOBILE SECURITY TIL ANDROID. Brugervejledning (til produktversion 2.0 og højere) Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET MOBILE SECURITY TIL ANDROID Brugervejledning (til produktversion 2.0 og højere) Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument Indhold 1. Introduktion...3 1.1 Nyheder...3 1.2 Systemkrav...3

Læs mere

Indhold Motorola Xoom... 1

Indhold Motorola Xoom... 1 Motorola Xoom Her er en guide til softwareopdatering af Motorola Xoom, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, samt nulstilling ved bortkomst. Indhold Motorola Xoom... 1 Start

Læs mere

Dansk version. Installation Windows XP and Vista. LW311 Sweex trådløse LAN Cardbus adapter 300 Mbps

Dansk version. Installation Windows XP and Vista. LW311 Sweex trådløse LAN Cardbus adapter 300 Mbps LW311 Sweex trådløse LAN Cardbus adapter 300 Mbps Udsæt ikke Sweex trådløse LAN Cardbus adapter 300 Mbps for ekstreme temperaturer. Placér ikke enheden i direkte sollys eller tæt ved varmeelementer. Anvend

Læs mere

Sikkerhed Brugervejledning

Sikkerhed Brugervejledning Sikkerhed Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Log ind Trin 1 - Log ind Trin 2 - Start dagen Opgaver Accepter / Afvis opgave Scanner Lasteoversigt Slut dag Accepter / Afvis opgave Denne guide hjælper

Læs mere

Spørgeskema på HVAL.DK

Spørgeskema på HVAL.DK Skive, d. 24-05-2006 Journal nr. 7.5.286 Spørgeskema på HVAL.DK Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Viborg amt i forbindelse med Videndeling. Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE 2

Læs mere

Ældresagen datastue Aktivitetsteltscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Internettet på ipad. Tema. Internettet. på ipad Opdateret 29.

Ældresagen datastue Aktivitetsteltscentret Bavnehøj Nørre Snede Tema: Internettet på ipad. Tema. Internettet. på ipad Opdateret 29. n Tema Internettet på ipad Opdateret 29. marts 2016 Sofus Opdateret d. 29. marts 2016 Side 1 Indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 15 Side 16

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Kom godt i gang. Sitecore Foundry 3.0. 20. november 2009 - Version 1.2

Kom godt i gang. Sitecore Foundry 3.0. 20. november 2009 - Version 1.2 Sitecore Foundry 3.0 Kom godt i gang 20. november 2009 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

Brugervejledning. ETKA Integration til KT15 i Onlinesystemet

Brugervejledning. ETKA Integration til KT15 i Onlinesystemet Brugervejledning ETKA Integration til KT15 i Onlinesystemet 1 Manual til overførsel af Ordre i ETKA til KT15 i onlinesystemet Introduktion Semler IT har udviklet en integration imellem ETKA og Onlinesystemet.

Læs mere

1. Send Digitalt knappen anvendes til at afsende meddelelsen til de valgte modtagere. (Alt- S)

1. Send Digitalt knappen anvendes til at afsende meddelelsen til de valgte modtagere. (Alt- S) Send Digitalt. Elementerne i Send Digitalt vinduet 1. Send Digitalt knappen anvendes til at afsende meddelelsen til de valgte modtagere. (Alt- S) 2. Tjek kan anvendes til at kontrollere, om der kan sendes

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Eksterne mediekort. Brugervejledning

Eksterne mediekort. Brugervejledning Eksterne mediekort Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logoet er et varemærke tilhørende SDlogoets indehaver. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel.

Læs mere

Brugervejledning til Web-LIMS Online registrering af prøver til Toldlaboratoriet

Brugervejledning til Web-LIMS Online registrering af prøver til Toldlaboratoriet Brugervejledning til Web-LIMS Online registrering af prøver til Toldlaboratoriet Indhold Adgang og opstart... 2 Registrering af opgave... 3 Registrering af opgave med fysisk prøve... 3 Registrering af

Læs mere

SDB. MySQL Installation Guide

SDB. MySQL Installation Guide SDB MySQL Installation Guide MERE 2003 D. 05 July, 2003 Installation af MySQL databasen Introduktion...2 Krav for at installere MySQL...2 Installationen...3 Udpak zip filen...3 Start Installationen...3

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO på iphone/ipod/ipad

Brugermanual til MOBI:DO på iphone/ipod/ipad Brugermanual til MOBI:DO på iphone/ipod/ipad Introduktion Med MOBI:DO opnås, der adgang til skræddersyet de guides, der er lavet til at støtte en, i opgaver i hjemmet. Adgangen til guides sker enten via:

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på den Sundhedsfaglige diplomuddannelse Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på den Sundhedsfaglige diplomuddannelse Sådan

Læs mere

Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på

Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på Indsend dine ydelseskort via web a-kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på 2. Bekræft dine kontaktoplysninger ( Min profil ) 3. Udfyld ydelseskortet 4. Kvittering på indsendt ydelseskort 5. Ret i ydelseskortet

Læs mere

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Installation og aktivering Tidligere version Installation Du behøver ikke at fjerne den forrige version af F-Secure Mobile Anti-Virus. Kontroller indstillingerne for

Læs mere

Gå tilbage til forsiden med antivirus

Gå tilbage til forsiden med antivirus Gå tilbage til forsiden med antivirus Hjælp til installation af AVG Antivirus Registrering Den licensnøgle som du får udleveret af os og som er anført på din bestillingsmail er et såkaldt "salgsnummer"

Læs mere

Ordbogsværktøjet mikrov.dk

Ordbogsværktøjet mikrov.dk Kom godt i gang med Ordbogsværktøjet mikrov.dk Forord - et læse- og skrivestøttende sprogværktøj Ordbogsværktøjet kan anvendes som betydnings- og retskrivningsordbog eller som et undersøgende og støttende

Læs mere

Quick-guide til Dynamicweb

Quick-guide til Dynamicweb Quick-guide til Dynamicweb 1 Indledning... 3 2 Administration i Dynamicweb... 4 3 Tilføj indhold på websiden... 6 3.1 Hvordan opretter jeg hovedsider?... 6 3.2 Hvordan opretter jeg undersider?... 7 3.3

Læs mere

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller:

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: AirPrint vejledning Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Version

Læs mere

Manual til Indbetalingsportal

Manual til Indbetalingsportal Manual til Indbetalingsportal HVORDAN OPRETTER JEG EN BRUGER?... 2 HVORDAN LOGGER JEG PÅ, EFTER JEG HAR OPRETTET EN BRUGER?... 3 HVORDAN INDBETALER JEG PENGE PÅ ET ARMBÅND?... 4 HVORDAN OPRETTER JEG AUTOMATISK

Læs mere

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk

Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indsend dit dagpenge- eller efterlønskort via web a- kassen på www.foa.dk Indhold 1. Log på vores hjemmeside 2. Sådan finder dagpengekort, efterlønskort og øvrige blanketter 3. Bekræft dine kontaktoplysninger

Læs mere

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni FAQ Waoo! Web TV på computeren Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Waoo! Web TV på computeren...4 Waoo! Bio på Waoo! Web TV...7 Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Waoo! Web TV på computeren Hvem kan få Waoo! Web

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på ipad

Quickguide. Waoo! Web TV på ipad Quickguide Waoo! Web TV på ipad Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din ipad...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 14 Velkommen til Waoo! Web TV

Læs mere

Tillykke med din nye ipad. Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op

Tillykke med din nye ipad. Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op Tillykke med din nye ipad Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op Indhold Regler for brug af ipad... 3 Skærm lås... 3 Brug af Citrix... 3 Mail og kalender... 3 Dropboks...

Læs mere

Android mobil app manual Version 170516

Android mobil app manual Version 170516 Android mobil app manual Version 170516 Indhold Introduktion... 2 Installation... 2 Gå ind på Google Play... 2 Gå ind på Mobil app en... 3 Indstillinger... 3 Telefonnummer... 4 Favorit udgående id... 4

Læs mere

Norton 360 Online Brugerhåndbog

Norton 360 Online Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton 360 Online Brugerhåndbog Dokumentationsversion 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Softwaren, der gives i licens, og dokumentationen anses for at

Læs mere

Norton AntiVirus Brugerhåndbog

Norton AntiVirus Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton AntiVirus Brugerhåndbog Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale, og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Dokumentationsversion 15,0

Læs mere

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet.

Gode råd om CV. Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside. www.jobnet. Gode råd om CV Denne pjece indeholder vejledning til dig om oprettelse og vedligeholdelse af CV på Jobcenterets hjemmeside www.jobnet.dk Alle ledige medlemmer skal oprette et CV, som A-kassen efterfølgende

Læs mere

Gratis Office 365 til ansatte og studerende

Gratis Office 365 til ansatte og studerende Gratis Office 365 til ansatte og studerende Ansatte og studerende kan downloade og installere Office 365 på deres private pc (= Office 2013) og/eller Mac (= Office 2016). Office 365 må installeres på 5

Læs mere

AU-HR Sharepoint Vejledning Medarbejder indplacering

AU-HR Sharepoint Vejledning Medarbejder indplacering 2012 AU-HR Sharepoint Vejledning Medarbejder indplacering Version 2.3 Aarhus Universitet 23-02-2012 Velkommen til AU-HR sharepoint site Databasen Medarbejder indplacering skal anvendes til at sikre, at

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin 2 - Vælg Vogn Trin 3 - Parter Book din vognmand Trin 1 - Indtast selv booking Batchupload Send din opgaveliste

Læs mere

Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning

Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning Redigeret Marts 2009 DANSK RIDE FORBUND Stævnesystem 2 Installationsvejledning Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse: 1. Minimumskrav 3 2. Download

Læs mere

Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1

Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1 Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1 Indholdsfortegnelse Installering af Microsoft Office... 2 Oplysninger inden installeringen... 2 Installering af Microsoft Office... 3 Introduktion...

Læs mere

Hvis du har den i mappen i forvejen skal du ikke hente den en gang til. Nu skal baggrundsbilledet laves, så tryk på NY på ikonen foroven.

Hvis du har den i mappen i forvejen skal du ikke hente den en gang til. Nu skal baggrundsbilledet laves, så tryk på NY på ikonen foroven. Side 1 Denne collage er lidt anderledes end den forrige. Her skal der bruges et baggrundsmønster som udfylder hele siden, og vi bruger andre foto. Det lille baggrundsbillede er en.gif fil som du kan hente

Læs mere

Webformular er en indholdstype, der viser en skræddersyet kontaktformular, hvor du selv styrer hvilke felter som brugeren skal udfylde.

Webformular er en indholdstype, der viser en skræddersyet kontaktformular, hvor du selv styrer hvilke felter som brugeren skal udfylde. Beskrivelse Webformular er en indholdstype, der viser en skræddersyet kontaktformular, hvor du selv styrer hvilke felter som brugeren skal udfylde. Opret Webformular En webformular oprettes i fire trin:

Læs mere

Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort

Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort 9. juli 2014 Version 1.1 Sådan skal du udfylde og sende dit dagpengekort Du kan altid se på forsiden af Mit3F, hvornår du skal indsende det næste dagpengekort. Du finder dagpengekortet på Mit3f ved at

Læs mere

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Dynamics CRM 4.0 Bredana Systemudvikling A/S - How to Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Først velkommen til din hostede Dynamics CRM. Med Outlook klienten installeret får du

Læs mere

Brugervejledning til redigering af Borup Privatskoles skoleportal

Brugervejledning til redigering af Borup Privatskoles skoleportal Brugervejledning til redigering af Borup Privatskoles skoleportal Brugervejledning til redigering af Borup Privatskoles skoleportal Indholdsfortegnelse Side 2 Login på skoleportalen (Vejledning til redigering

Læs mere

Login til den digitale ansøgningsportal

Login til den digitale ansøgningsportal Login til den digitale ansøgningsportal Vejledning om login til den digitale ansøgningsportal for kandidatansøgninger Login til den digitale ansøgningsportal sker via WAYF (Where Are You From), som er

Læs mere

ESET ENDPOINT SECURITY TIL ANDROID

ESET ENDPOINT SECURITY TIL ANDROID ESET ENDPOINT SECURITY TIL ANDROID Installationshåndbog og brugervejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument Indhold 1. Installation...3 af ESET Endpoint Security 1.1 Installation...3

Læs mere