DJ Midt & Vest. Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 2 - marts Debatten der ikke vil dø

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DJ Midt & Vest. Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 2 - marts 2005 www.journalistforbundet.dk. Debatten der ikke vil dø"

Transkript

1 DJ Midt & Vest Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 2 - marts Debatten der ikke vil dø Kredsens fremtid drøftet på generalforsamlingen i Holstebro 22. februar. AF THOMAS JOHANSEN - Stop nu det Oxford-møde. Jens Kirk fra De Bergske Blade havde svært ved at se komikken i, at Journalistforbundets næstformand Fred Jakobsen og kreds 5-formand Morten Bergholt gerådede ud i en længere disputs om kredsenes fremtid, da debatten på kreds 5-generalforsamlingen skulle begynde. Der skulle umiddelbart heller ikke være så meget at diskutere lige nu, for på et møde for et par måneder siden fik kredsformændene håndslag på, at der i hvert fald ikke foreløbig vil blive ændret på kredsenes stilling indenfor forbundet. Men Morten Bergholt havde i sin skriftlige beretning beskrevet, hvordan debatten om at reducere kredsenes indflydelse var foregået, og hvordan den havde påvirket ham. Og den beskrivelse fik Fred Jakobsen til at bede om ordet hurtigt efter den mundtlige beretning. DJs næstformand Fred Jacobsen (Foto: Jens Utoft) Han fandt, at beretningen mere end antydede, at forbundsledelsen havde udøvet forbundsskadelig virksomhed og arbejdede med skjulte motiver. - Hvad er det for nogle fjendebilleder. Jeg brænder for forbundet, sagde Fred Jakobsen, der også følte sig fejlciteret af Morten Bergholt undervejs i debatten om kredsenes fremtid. Morten Bergholt anførte, at kredsene efter hans opfattelse ved flere lejligheder havde måttet døje med en noget nedladende tone fra forbundsledelsen. Og det argument fik han støtte i fra bestyrelseskollega Helle Ringgaard, som havde fået nok af politisk tale med dobbelt tunge. - Man har ret til at blive klogere, mindede hovedbestyrelsesmedlem Kristian Meldgaard om. Og forsvarede Tænketankens arbejde, som han følte var blevet mistænkeliggjort. - Det var ikke bestilt arbejde. Efterhånden vendte stuetemperaturen dog tilbage i lokalet. Fred Jakobsen og Morten Bergholt lovede hinanden, at der nu skal ses fremad. Selv om kredsenes rolle i hvert fald foreløbig er fastlagt, så er der stadig en strukturdebat, som skal køre videre, understregede Kristian Meldgaard. - Vi har allerede spildt et år. Nu må vi videre tilføjede kredsbestyrelsesmedlem Villy Dall, De Bergske Blade, der ligesom sin kredsbestyrelseskollega, Anne Falck, hæftede sig ved, at der synes at være behov for at forbedre kommunikationen indenfor forbundet.

2 2 Dansk Journalistforbund Kreds 5 Avisfolk løb med hæderen Den Gyldne Blok i flertal på årets kredsgeneralforsamling AF THOMAS JOHANSEN Igen i år valgte Kreds 5-bestyrelsen efter en lang aftens votering at uddele gyldne blokke i flertal. På generalforsamlingen i Holstebro kom resultatet for dagens lys. Den gyldne Blok gik i 2005 til Lene Sejerkilde, Herning Folkeblad samt til Jens Peder Østergaard og Jesper Markussen, De Bergske Blade. Lene Sejerkilde blev belønnet for en artikelserie om demens, hvor hun blandt andet fulgte et ældre ægtepar tæt over en længere periode. Jens Peder Østergaard og Jesper Markussen fik prisen for deres kulegravning af forholdene omkring naturgasdirektør Frede Hansens tilbagetræden og årsagerne til den. To vidt forskellige kandidater. Og så måske alligevel ikke. Begge havde trodset dagsrytmen ved avisens skrivebord og fundet tid til at bruge mange arbejdsdage på at grave dybt i en enkelt sag. GIVENDE SAMARBEJDE Da prismodtagerne efterfølgende fortalte om deres arbejde med artiklerne, var der i begge lejre enighed om, at det havde været meget givende at være flere sammen om produktet. Lene Sejerkilde arbejdede ganske vist alene, men hendes artikelserie var bundet op på et efteruddannelseskursus i fortællende journalistik, og det betød, at hun var under tæt opdækning undervejs i arbejdsprocessen. Og blandt andet skrev seriens bærende artikler om helt fra bunden efter at have fået efterkritik fra sit efteruddannelseshold. KRAV TIL OG FRA KILDERNE Lene Sejerkilde fortalte om sit arbejde med at finde kilder, der gerne ville være med til at få deres situation beskrevet. Det blev til mange afslag undervejs, men i den sidste ende var det alligevel Lene Sejerkilde selv, der var ved at stille barrierer op, syntes hun. - De betænkeligheder, jeg havde ved at spørge mig helt tæt ind til Johannes og Karens liv, delte kilderne faktisk ikke. De var indstillede på, at jeg skulle have alt det at vide, der var brug for. Faktisk var det mine egne grænser, som nogle gange var ved at forhindre mig i at stille nogle spørgsmål, hvor jeg synes jeg kom for tæt på, fortalte Lene Sejerkilde. For det demensramte pars familie var det vigtigt, at artiklerne Ud over blokken omfatter hædersbevisningen et skrivesæt og en check, som her overrækkes af kredsens hidtidige næstformand Thomas Johansen (Foto: Morten Stricker)

3 Nyhedsbrev marts De tre prismodtagere, Lene Sejerkilde, Herning Folkeblad, Jens Peter Østergaard, Viborg Stifts Folkeblad og Jesper Markussen, Dagbladet Holstebro-Struer. (Foto: Morten Stricker) kunne være med til at bryde det tabu, som demens er omgivet af. Det viste sig også at artikelserien affødte mange henvendelser fra læsere, som gerne ville takke for, at Lene Sejerkilde var gået så tæt på emnet. PÅ GRAVE-ARBEJDE Jens Peder Østergaard og Jesper Markussen fandt brændtof til deres artikelserie om en naturgasdirektørs farvel i de mange tusinde bilag, som var en del af sagen. De to gik systematisk materialet igennem og hentede i de mange tal råmaterialet til de historier, som afdækkede hvad der lå bag tallene på repræsentationskontoen. Og det var ikke altid repræsentation i gængs forstand. - Uden samarbejdet havde det været svært at holde gejsten. At vi var to, og at der hele tiden var en anden, man kunne efterprøve sine ideer hos, betød meget. Måske gør vi det alt for lidt. Arbejder sammen to og to eller tre og tre, funderede Jens Peder Østergaard. MANGE REAKTIONER De to oplevede, ligesom Lene Sejerkilde, at læserne satte pris på artikelserien. Og de fik også henvendelser om, hvad det kunne være en god ide at kigge nærmere på. Til gengæld har Jens Peder Østergaard og Jesper Markussen også undervejs i processen fået at vide, at de har været med til at ødelægge en god arbejdsplads. Og det undrer dem, at det har været så svært at få nogle til at tage debatten om bestyrelsens og revisorernes ansvar i situationer som denne. - Kilderne er gledet af på de principielle spørgsmål i sagen. Det ærgrer mig da, sagde Jens Peder Østergaard.

4 4 Dansk Journalistforbund Kreds 5 Dansk Journalistforbund kreds 5 Regnskab for perioden UDGIFTER INDTÆGTER Kontingentandel via DJ (12 mdr.) kr ,00 Renteindtægter m.v - 114,83 A: Medlemsaktiviteter kr ,86 B: Nyhedsbreve ,00 C: Generalforsamling ,00 E: Bestyrelsesmøder m.v ,85 - kørsel ,74 G: Kontor,porto,m.v ,07 H: Diverse - 373,00 kr ,52 kr ,83 Årets underskud kr ,69 kr ,52 kr ,52 Balance pr. 31. december 2004 AKTIVER Bankkonto Jyske Bank Vemb Kr ,99 Formanden tilgode for udlæg Kr ,50 Gyldne Blok For meget udb. (Note 1) Kr. 750,00 PASSIVER Egenkapital primo saldo pr kr ,18 Årets Underskud kr ,69 Egenkapital ultimo kr ,49 kr ,49 NOTE 1: Der er udbetalt til Morten Bertholt for de gyldne blokke (bilag 11, 44, 45) skønt modtagerne kun har fået Det betyder, at der er overført 750 kr. for meget til Mortens konto. Beløbet overføres/ tilbageføres januar Finn Højbjerg, kasserer Revisionspåtegning: Regnskab gennemgået, beholdning kostateret til stede og bilag stikprøvevis gennemgået. Alt fundet i orden, ingen bemærkninger. Holstebro, den 14. januar 2005 Niels Stoktoft Overgaard

5 Nyhedsbrev marts Uændret kontingent Kontingentet til kreds 5 vil også i 2005 ligge på 20 kr. pr. medlem. Ved udgangen af 2004 havde kredsen godt kr. i kassen, og selv om det er noget mindre, end da egenkapitalen toppede ved kr. for fem år siden, så er det endnu ikke nødvendigt at sætte kontingentet op, mente kasserer Finn Højbjerg. - Dengang blev kontingentet sat ned fra 25 til 20 kr., fordi egenkapitalen var blevet for stor. Derfor er det fald, der er sket i kassebeholdningen, helt efter forventning, sagde Finn Højbjerg. Med udsigt til at kreds 5 vil gå med ind og satse på en kredsfestival for Nordvestjylland, kan der dog blive tale om en kontingentstigning næste år. For festivalen vil betyde, at udgifterne til aktiviteter kommer til at stige, sagde kassereren. Kredsen stiller også fortsat op til kr. til rådighed for aktiviteter, som arrangeres uden kredsens medvirken. Det kræver også et vist rådighedsbeløb. Men efter et 2004, der kun drænede formuen for godt 2000 kr., bliver det altså ikke i år kontingentet bliver bragt tilbage på de 25 kr. De største poster i årets regnskab lignede i øvrigt ganske meget sidste års. Der er brugt kr. til medlemsaktiviteter, kr. på nyhedsbreve, på bestyrelsesmøder, 8000 til generalforsamlingen og godt kr. på kørsel. tj Kreds 5 med til mini-fagfestival i Vrå En minifagfestival i samarbejde med kreds 6. Det er et af hovedpunkterne på kreds 5 s aktivitetsplan for Kredsformand Morten Bergholt lancerede ideen i sin mundtlige beretnning. Det er kreds 6, som har inviteret kreds 5 med i et samarbejde, og det er kredsbestyrelsen indstillet på at sige ja tak til. I 2005 skal minifagfestivalen efter planen foregå i Vrå i Nordjylland. Netop placeringen af festivalen blev årsag til en del diskussion på generalforsamlingen. Ideen om at kreds 5 involverer sig i en minifagfestival kunne de fleste støtte. Men i Vrå? - Min opfordring skal være, at vi i stedet samarbejder med kreds 4, sagde Jens Kirk fra De Bergske Blade. Derefter gik der geografi i en række af de korte bemækrninger under debatten, uden at der kom en klar kreds-vinder ud af det. Men Morten Bergholt konkluderede til sidst, at invitationen fra kreds 6 vil blive accepteret. Han tilføjede dog, at udgangspunktet så må være, at kreds 5 så skal have værtsskabet næste gang, hvis samarbejdet mellem Kredskasserer Finn Højbjerg de to kredse som håbet kommer til at fortsætte ud over 2005-festivalen. Morten Bergholt fortalte samtidig at kredsbestyrelsen også satser på i løbet af 2005 at kunne præsentere ern opfølgning på arrangementet med Roger Buch, der på et velbesøgt møde i Viborg tog hul på debatten om medierne og den nye strukturreform. Dét møde endte med at komme til at handle mere om borgerne end om medierne. Arrangementet i år skulle gerne få det modsatte fikspunkt. tj

6 6 Dansk Journalistforbund Kreds 5 Fem af de syv medlemmer i den nye kredsbestyrelse, fra venstre Bo Lehm, Morsø Folkeblad, kredsformand Morten Bergholt, DR Midt&Vest, Ivan Hejlskov, Mediehuset Herning Folkeblad, Anne Falck, De Bergske Blade, Viborg og Villy Dall, De Bergske Blade, Thisted. (Foto: Morten Stricker) Tre nye i bestyrelsen Formand Morten Bergholt, DR Midt&Vest, blev genvalgt uden modkandidater på generalforsamlingen i kreds 5. Til gengæld blev halvdelen af den resterende bestyrelse udskiftet. Bestyrelsen siger farvel til Finn Højbjerg, Helle Ringgaard og Thomas Johansen, der hidtil har siddet som henholdsvis kasserer, beskæftigelsesansvarlig og sekretær. Hvem der fremover kommer til at besætte disse poster er endnu uafklaret da den nye bestyrelse ikke har konstitueret sig endnu. Men de tre nye navne kom alle på plads på generalforsamlingen. Det er: Bo Lehm, 33 år og ansat på Morsø Folkeblad, hvor han har været siden Bo Lehm er pressefotograf og stedfortrædende tillidsmand. Karsten Baagø, 47 år og ansat på TV Midt/Vest, hvor han har været i 11 år. Karsten Baagø er bestyrelsesrepræsentant i TV Midt/Vest og har tidligere været tillidsmand på DR: Endelig er 49-årige Ivan Hejlskov trådt ind i bestyrelsen. Han arbejder som journalist i Mediehuset Herning Folkeblad og har en fortid i TV Danmark. Ud over formanden og disse tre består bestyrelsen af freelancer Hanne Dalgaard, Bording, Anne Falck fra De Bergske Blade i Viborg og Villy Dall, De Bergske i Thisted. Suppleanterne er også på plads. Det er Torben Møller, DR Midt&Vest, Anne Domino, Viborg Stifts Folkeblad og Marianne Jacobsen, DR Midt&Vest

7 Nyhedsbrev marts Kredsbladet overlever endnu et år Efter at kreds 5 i det forløbne år har fået etableret en hjemmeside, spurgte formand Morten Bergholt deltagerne på generalforsamlingen, om tiden er løbet fra kredsbladet. Det er blevet dyrere at lave i de senere år på grund af de nye portostøtte-regler. Men selv om kasserer Finn Højbjerg kunne fortælle, at det kostede kr. at udsende kredsbladet i 2004, fandt medlemmerne ikke, at der var grund til at trække i håndbremsen. Velbekomme! Generalforsamlingen i Kreds 5 blev overværet af fagbladet Journalistens redaktør Annelise Mølvig, som her lader sig friste af den dejlige dessert, der blev serveret til middagen i Valgmenighedens Hus i Holstebro. Bagest tv. er kredsformanden i snak med sin kollega Marianne Jacobsen (Foto: Jens Utoft) Det blev dog foreslået, at bladet omdeles til arbejdspladserne, så kredsen på den måde kan spare portoudgifter, men det vil være for administrativt besværligt. Bladet bliver læst understregede flere af generalforsamlingens deltagere. - De sidste to gange har jeg sendt bladet rundt som PDF-fil på De Bergske, men jeg har først fået reaktioner på, hvad der stod i det, når det kom ud på tryk, fortalte kredsbestyrelsesmedlem Villy Dall. tj DJ Kreds 5 Formand: Morten Bergholt, Skalstrupvej 38, 7570 Vemb tlf. privat tlf. arbejde mail: mbe@dr.dk Aktivitetsansvarlige: Villy Dall, Aggervej 32, Agger, 7770 Vestervig tlf. privat tlf. arb mail: villy.dall@bergske.dk Hanne Dalgaard, Jernbanevej 1C, 7441 Bording tlf. privat mail: hd@newmail.dk Anne Falck, Skovly 10, Lindum, 8830 Tjele tlf. privat tlf. arbejde mail: anfa@tdcadsl.dk Ivan Hejlskov, Thors hammer 2, 7500 Holstebro tlf. privat tlf. arb: mail: ihs@herningfolkeblad.dk Bo Lehm, Legindvej 21, 7900 Nykøbing M tlf. privat mail: bo@lehm.net Karsten Baagø, Viumvej 8, 6990 Ulfborg tlf privat mail: kaba@tvmidtvest.dk Bestyrelsen konstitueres på et møde 10. marts. Kreds 5s nyhedsbrev: Thomas Johansen (ansh.) Layout: Jens Utoft Tryk: Viaprint Skive Oplag: 500 eksemplarer

8 Afsender: Journalistforbundet Medlemsregistrering Gl. Strand København K Returneres ved varig adresseændring B Mest om navne Christian Lund Jepsen er fra den 1. marts tilbage som redaktør på Viborg Bladet, der udgives af De Bergske Blade. Det sker efter, at han ikke blev genvalgt til Folketinget. Han afløser Finn Højbjerg, der fra samme dato er ansat i en stilling som fagkonsulent på misbrugsområdet i Viborg Amt og dermed forlader Dansk Journalistforbund. Finn Højbjerg afløste for to år siden Lund Jepsen, da han blev indkaldt til Folketinget som suppleant for afdøde Ivar Hansen, som indtil da var Folketingets formand. Nu vil tilfældet altså, at der er byttet tilbage igen. Jeanette Lund, kommunikationsmedarbejder i Viborg Amt, Miljø og Teknik, rykker 1. april til Ledelsessekretariatet i Viborg Amt, hvor hun skal være projektleder og arbejde med kommunikation og kommunalreform. Privat er Jeanette Lund bosat i Vester Jølby. Navnenyt til redaktionen Hvis navnenyt i kredsens nyhedsbrev skal være dækkende, så bedes du sende navnenyheder til: thomas. johansen@skivefolkeblad.dk Også andre indlæg og fotos er velkomne. To af de afgående medlemmer af kredsbestyrelsen, tv. Thomas Johansen, Skive Folkeblad og th. Helle Ringgaard, Hvam (Foto: Jens Utoft)

DJ Midt & Vest. februar i Holstebro. På sidste års generalforsamling blev der faktisk uddelt hele

DJ Midt & Vest. februar i Holstebro. På sidste års generalforsamling blev der faktisk uddelt hele DJ Midt & Vest Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 1. - januar 2006 www.journalistforbundet.dk Hvem skal have Den Gyldne Blok i år? Så er tiden atter inde til at tænke på Kreds Vs årlige

Læs mere

DJ Midt & Vest. Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 1 - februar 2005 www.journalistforbundet.dk

DJ Midt & Vest. Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 1 - februar 2005 www.journalistforbundet.dk DJ Midt & Vest Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 1 - februar 2005 www.journalistforbundet.dk Et år i forsvar Skriftlig beretning til generalforsamling i Kreds 5 mandag den 21. februar.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

DJ Midt & Vest. Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 3 - oktober 2004 www.journalistforbundet.dk

DJ Midt & Vest. Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 3 - oktober 2004 www.journalistforbundet.dk DJ Midt & Vest Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 3 - oktober 2004 www.journalistforbundet.dk Når pressen bliver blodig og politiet ikke vil sige noget Kredsarrangement om politi og presse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Kampagnen Opgør med tabuet

Kampagnen Opgør med tabuet Kampagne: Opgør med tabuet Landsforeningen har i begyndelsen af 2014, i ugerne 5 til 8, sat en mindre kampagne i værk på facebook og hjemmesiden. Kampagnen Opgør med tabuet handler om at give hjælp til

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Dagorden ifølge vedtægter: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Pkt. 8 Pkt.

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN. Januar 2014. side 1

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN. Januar 2014. side 1 Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN Januar 2014 side 1 Amtsforeningens bestyrelse: Formand Flemming Gaaei Hans Dyres vej 51 9300 Sæby Telefon: 60 64 90 95 flemming@supersej.dk Næstformand

Læs mere

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster

Indskrivning fra kl. 15.00 15.30. Vejgaardhallen Vejgaard Torv 1 Aalborg. 112 medlemmer, 1 dirigent og 1 referent, 2 gæster 22. februar 2007 JIJ/ 2006-SL01-01826 SL Nordjylland Stiftende Generalforsamlingen 2006 - referat Dato: 27. september 2006 Tid: kl. 15.30 19.30 Indskrivning fra kl. 15.00 15.30 Sted: Vejgaardhallen Vejgaard

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

KTCs vedtægter gældende fra den 23. september 2009

KTCs vedtægter gældende fra den 23. september 2009 1 KTCs vedtægter gældende fra den 23. september 2009 Indhold KAPITEL I FORENINGEN... 1 1. NAVN, OMRÅDE OG HJEMSTED... 1 2. FORMÅL... 2 Stk. 1. Mission... 2 Stk. 2. Vision... 2 Stk. 3. Vidensformidling...

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 Efter spisningen indledte lokalformanden Hans Jeppsen årsmødet med henvise til dagsordenen for årsmødet, og gik straks til Dagsordenens

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010

Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010 Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010 Dato og Tid: Tirsdag den 14. september 2010, kl. 19:30 Sted: Forsamlingshuset, Koldingvej 31, 6040 Egtved Agenda: Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Lokalrådets

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER Vedtægter pr. 28. august 2009 Indhold: Kapitel I Foreningen Kapitel II Kredsene Kapitel III Vedtægterne Kapitel IV Overgangsbestemmelser Kapitel V Ikrafttrædelsestidspunkt

Læs mere

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006 Velkommen til en ny forening På en stiftende generalforsamling den 2. november blev foreningerne Gug-Visse og Gistrup-Nøvling slået sammen til den nye partiforening Socialdemokraterne Gug- Gistrup. Du

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

BILLAG 2: Storyboard, Level 1

BILLAG 2: Storyboard, Level 1 BILLAG 1: Personas Annika, 10 Annika går i 3. klasse. Hun interesserer sig en del for heste, hvilket også kan ses i hendes fritidsaktiviteter, da hun går til ridning og bruger meget tid på, at læse hestebladet

Læs mere

ÅRSMØDEHÆFTE 2012. meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND

ÅRSMØDEHÆFTE 2012. meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND ÅRSMØDEHÆFTE 2012 Bilag til årsmøde og generalforsamling meget SAMMEN KAN VI MERE DIAKONHØJSKOLENS DIAKONFORBUND ÅRSMØDE & GENERALFORSAMLING 2012 Velkommen 2 Er du jubilar, eller bliver du diakon i morgen?

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt)

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Generalforsamling GF Digterparken 2013 Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Peter Churchill

Læs mere

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang TAK Af Kirsten Nielsen Tak for jeres hjælp ved kommunevalget. Tak til jer der hjalp med plakater og for hjælp til uddeling af foldere. Uden jeres hjælp ville det have været en næsten umulig opgave at få

Læs mere

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016. side 1

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016. side 1 Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN FEBRUAR 2016 side 1 Foreningens bestyrelse: Formand: Kasserer: Søren Nielsen Indutrivej 1 9640 Farsø tlf.: 2340 3690 sn.farsoetaxi@gmail.com Jytte

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Søren Arensberg (fungerende formand) bød velkommen, og gik til første punkt på dagsorden. Punkt 1. Valg af dirigent. Som dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN FOR LIVETS SKOLE

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN FOR LIVETS SKOLE 1 REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN FOR LIVETS SKOLE ONSDAG DEN 27. APRIL 2016 Sted: Heerupsalen, Kulturstationen Vanløse, Kulturhuset, Frode Jakobsens Plads 4, 1., 2720 Vanløse Tid: kl. 18.30 til kl. 20.30

Læs mere

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 -

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 - VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012-1 - PR. APRIL 2012 VEDTÆGT for SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER Stiftet 16. juni 1990. 1: Foreningens navn Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Note til pkt. 5 i dagsordenen ved bestyrelsesmødet den 11. oktober 2012 Fremtidigt samarbejde med Kommunikation og Sprog

Note til pkt. 5 i dagsordenen ved bestyrelsesmødet den 11. oktober 2012 Fremtidigt samarbejde med Kommunikation og Sprog Et af bestyrelsens hovedformål er at Translatørforeningen overlever som forening. Disse noter omhandler tanker om dette formål og om nødvendigheden af disse forskellige tiltag. I løbet af de sidste år

Læs mere

2. Protokol / Bestyrelsens beretning Protokol: Det blev konstateret at generalforsamlingen var blevet lovligt varslet.

2. Protokol / Bestyrelsens beretning Protokol: Det blev konstateret at generalforsamlingen var blevet lovligt varslet. Gentofte Hospital Sportsforeningen Niels Andersens vej 65 2900 Hellerup GENERALFORSAMLING Møde i: Sportsforeningen Dato: 21.03.2011 Kl.: 16.00-17.00 Sted: Sportsforeningens lokaler Ledreborg alle v/børnehaven

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Der er sket rigtig mange ting siden sidste generalforsamling.

Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Der er sket rigtig mange ting siden sidste generalforsamling. Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Velkommen til vor 17. generalforsamling. Så skal jeg igen stå for formandsberetningen, som jeg også gjorde for 17 år siden, da vi startede med

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015 Holbæk Arkæologiklub Mejerigården oktober 2015 Nyhedsbrev vinter 2016 Generalforsamlingen Den 17. november 2015 var det tid at afholde den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Generalforsamling Snebærhavens Grundejerforening 3. marts 2015

Generalforsamling Snebærhavens Grundejerforening 3. marts 2015 Dagsorden: 1 Valg af dirigent Til dirigent valgtes Torben (nr. 118). Til referent valgtes Kristian (nr. 50) 2 Beretning fra bestyrelsen 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra bestyrelsen 3. Fremlæggelse

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

Hun er blevet gammel. Ældre udviklingshæmmede. Af Lone Marie Pedersen, lmp@sl.dk Foto: Carsten Ingemann

Hun er blevet gammel. Ældre udviklingshæmmede. Af Lone Marie Pedersen, lmp@sl.dk Foto: Carsten Ingemann Ældre udviklingshæmmede Vi prikker til hendes erindring Frida er blevet gammel og mister flere og flere færdigheder. Socialpædagog Monica Andersen er en af de medarbejdere, der skal hjælpe Frida med at

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen.

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen. Vedtægter for: 1. Foreningens navn: KunstSpiralen 2. Formål: At samle udøvende kunstnere, kunsthåndværkere og kunstinteresserede i et fagligt og socialt fællesskab. At skabe nytænkning og udvikling for

Læs mere

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken Praktik i afd.: Sirius. Praktikperiode: 1. praktikperiode. Generelt: 1. 2. 3. 4. 5. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart?

Læs mere

Kastrup-Tårnby IdrætsSammenslutning

Kastrup-Tårnby IdrætsSammenslutning Kastrup-Tårnby IdrætsSammenslutning Referat af repræsentantskabsmøde torsdag den 30. marts 2016 I Kastrup Curling Hal, Røllikevej 3-5, 2770 Kastrup Efter velkomst af formanden Jørgen Jørgensen indledte

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

FORENINGSGUIDE. Bydelsmødrenes Landsorganisation. Juli 2012

FORENINGSGUIDE. Bydelsmødrenes Landsorganisation. Juli 2012 EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDE Bydelsmødrenes Landsorganisation B FUNDRAISING JDE ØKONOMI Juli 0 INDHOLD Introduktion til Foreningsguiden Hvad er? 6 Læg en -plan 7 Hvem skal kende Bydelsmødrene? 8 Deltag

Læs mere

Jeg tror, at efter- og videreuddannelse kommer til at spille en central rolle i moderne fagforeninger i de kommende år.

Jeg tror, at efter- og videreuddannelse kommer til at spille en central rolle i moderne fagforeninger i de kommende år. Jeg tror, at efter- og videreuddannelse kommer til at spille en central rolle i moderne fagforeninger i de kommende år. Jeg tør påstå, at medlemmernes udvikling i endnu højere grad end nu vil være omdrejningspunkt

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1. Referat

Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1. Referat Arbejdermuseet, København - 13. marts 2014 Generalforsamling i Dansk Journalistforbunds Kreds 1 Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kredsens regnskaber 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Ordinær generalforsamling torsdag den 30. januar 2014 kl. 19:30 i Bibliotekssalen, Ølstykke Bibliotek, Østervej 1A, 3650 Ølstykke

Ordinær generalforsamling torsdag den 30. januar 2014 kl. 19:30 i Bibliotekssalen, Ølstykke Bibliotek, Østervej 1A, 3650 Ølstykke Konservative i Egedal Ordinær generalforsamling torsdag den 30. januar 2014 kl. 19:30 i Bibliotekssalen, Ølstykke Bibliotek, Østervej 1A, 3650 Ølstykke Referat: 1. Valg af dirigent Søren Martinsen blev

Læs mere

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Side 3 Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden Hej alle sammen. Vinteren er over os og det er koldt udenfor. Men som rigtige

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 Antal deltagere 18: Ilse, Kirsten, Troels, Anne Marie, Margit, Inger, Hans Jørgen, Kresten, Arne, Per, Birgit, Conni, Henrik, Bodil, Birthe, Alice, Susanne, Knud, Pkt

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Midt- og Nordjyllands Døvemenighed

Midt- og Nordjyllands Døvemenighed Referat af konstituerende menighedsrådsmøde, tirsdag den 27. november 2012 kl. 10.30 i Langenæskirken, Kirkedammen 2, 8000 Aarhus C Deltagere: Zofia Christensen (ZC) Kristiane Jensen (KJ) Bodil Brixen

Læs mere

Beretning Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 23. april 2008 til 27. april

Beretning Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 23. april 2008 til 27. april Beretning Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 23. april 2008 til 27. april 2009 Tiden flyver, og endnu et år er gået. Et år der har budt på spændende udfordringer for bestyrelsen. Vores største opgave

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 FUNDRAISING JDE ØKONOMI EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling

Velkommen til. Generalforsamling Velkommen til Generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. A. Bestyrelsens beretning B. Orientering fra udvalg 3. A. Regnskab for 2012 B. Budget 2013 4. Indkomne forslag 5. Valg til bestyrelsen

Læs mere

DJ Midt & Vest. Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 3. - juli 2005 www.journalistforbundet.dk. Minifagfestival sammen med nordjyderne!

DJ Midt & Vest. Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 3. - juli 2005 www.journalistforbundet.dk. Minifagfestival sammen med nordjyderne! DJ Midt & Vest Nyhedsbrev for Dansk Journalistforbund Kreds 5 nr. 3. - juli 2005 www.journalistforbundet.dk Minifagfestival sammen med nordjyderne! Kreds 5 Midt og Vestjylland har slået pjalterne sammen

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132 Referat fra ordinær generalforsamling, 12. marts 2011 på EKVH kl. 10:00. Side 1 af 5 Erik Nørskov byder velkommen til generalforsamling. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Frank Sandeløv. Valgt

Læs mere

Referat af møde i DJ s Ligestillingsudvalg den 2. marts 2006

Referat af møde i DJ s Ligestillingsudvalg den 2. marts 2006 J.nr. 1.60.10.01 Referat af møde i DJ s Ligestillingsudvalg den 2. marts 2006 Tilstede: Mandana Zarrehparvar, Bodil Rahbek, Morten Bergholt, Bente Friis, Ulla Søgaard Thomsen, Fred Jacobsen og Per Sørensen

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere