Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2014/2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2014/2015"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2014/2015 Kære medlemmer, Indledning - generelt Hermed bestyrelsens beretning for sæsonen 2014/2015 Sæsonen 2015 var den anden i Kalø Golf Club s nye rolle som selvstændig golfklub. Den store forskel i forhold til 2014 var at vi efter en lang vinter, hvor vi gik med forventningens glæde, først på året rykkede op i vores nyopførte klubhus og, officielt kunne starte den nye sæson med Åbningsmatchen d. 11. april hvor 120 spillere stod klar til at ta hul på den nye sæson. Vejret den dag var ganske fint, tørt omend noget blæsende (flere gav udtryk for bekymring over om det nyligt etablerede betonfundament til flagstangen - hvor betonen kun lige var blevet tør nu også kunne holde, DET KUNNE DET!). Vi var på de overordnede linier klar, og glædede os til at komme igang med sæsonen. Det viste sig hurtigt at klubhuset udfyldte den rolle som var det tiltænkt, det sociale liv heroppe var ikke til at overse, og det at man kunne få stillet sult og tørst i No. 19 var også rigtigt dejligt. Vi har i både opstarts-/indretningsfasen og gennem sæsonen haft stor glæde af at ha Claus Nisted (og familie) heroppe til at servicere os - Claus har jo som tidligere meldt ud fået et jobtilbud som han ikke kunne sige nej til, og stopper officielt som forpagter pr. d. 31/12 men vi vil fra klubbens side gerne benytte lejligheden til at takke for den store indsats du/claus har lagt for dagen i forbindelse med opstart og drift af caféen. Tak for det Claus og Rikke! Hvad der kommer til at stå på menuen efter d. 1/1, kommer vi ind på senere Golfmæssigt startede sæsonen noget blandet rent vejrmæssigt! Det blæste og regnede så man ikke synes at kunne huske noget lignende, og der var da også kontant afregning i forhold til greenfeeindtægten, idet vi manglede ca kroner i forhold til det budgetterede da vi gik ind i juni måned. I Proark tiden ville dette have betydet mindre i klubkassen, men i vores nye økonomi er det nu 1:1. Vi havde heldigvis en super god sommer/sensommer, så vi mere end hentede de , men det viser hvor relativt følsomme vi er overfor vejret når vi snakker greenfee.

2 I forhold til økonomien og resultatet for regnskabsåret kommer vi ud med et underskud på ca ,-, det er IKKE tilfredsstillende mere om dette når vi kommer til gennemgang af regnskabet og vi skal være omkostningsbevidste og kæmpe for hver en krone vi får i kassen, dette er ikke noget særsyn i de danske golfklubber, men nærmere mere reglen end undtagelsen. Vi kunne se en negativ tendens i økonomien hen over sommeren, og blev nødt til at handle på dette ved at tilpasse omkostningerne på personalesiden, hvilket medførte at vi desværre blev nødt til at opsige Lotte og Jens Peter, for at tilpasse udgifter til behov og økonomisk formåen. Vi arbejder på at få bemandingsmodellen for 2016 på plads så hurtigt som muligt - i forhold til stillingen som pro er der ansøgningsfrist i overmorgen, og vi har flere interessante emner. Med hensyn til caféen har vi truffet beslutning om at vi vil se om vi kan finde det rette personale for så at drive caféen i klubregi, heraf kommer de foreslåede ændringer i vedtægterne, idet disse ikke som de ser ud nu giver mulighed for cafédrift.

3 Klubhusudvalget Det har været et spændende år i klubhusudvalget. Efter nytår så vi alle frem til at klubhuset stod færdigt og vi kunne gå i gang med at indrette lokalerne. Omkring valget af møbler og inventar fyldte hensynet til økonomien selvfølgelig meget. Men en prioritering af stole og borde i en rimelig kvalitet vejede også tungt Vi fik os forhandlet os frem til en god pris på vores dejlige møbler i klubhuset, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger omkring vores klubhus, både fra medlemmer og greenfeegæster. Vi hviler dog ikke på laurbærerne, der er stadig er forbedringer, der skal laves hen af vejen (bl.a. opdeling af brusenische i omklædningsrum), og vi er altid åbne for gode ideer og forslag til indretningen. Mange medlemmer har i årets løb efterlyst et klublokale, der emmer noget mere af golf. Det har vi lyttet til, og når I kikker rundt håber vi I kan se at der er gang i ophængningen. Indretningen af køkkenet blev et samarbejde mellem Claus Nisted og klubhusudvalget. Claus brændte virkelig for projektet, og det hele fik en super god start. Desværre fik Claus nyt job og der arbejdes på en anden løsning omkring bemandingen af cafeen. Der har været en del diskussion omkring åbningstiderne i klublokalet, her er opfordringen fra medlemmerne, at klublokalet er åbent når klubhuset har åbent. Sådan skal det naturligvis være, og sådan er det blevet. Fremadrettet er planen, at ansætte en bestyrer af caféen. Det vil betyde, at golfklubben vil få et andet ejerskab i forhold til priser og indretning af klubhuset. Denne model kræver en vedtægtsændring, som vi håber vil få flertal på generalforsamlingen i aften. Området omkring klubhuset trænger stadig til forskønnelse. Arbejdsdagen den 3. oktober var en kæmpe succes, 33 medlemmer gjorde et godt stykke arbejde. En god dag med fin forplejning og hygge. Stor tak til alle de frivillige. Næste sæson vil vi gentage dette og håber på en tilslutning, der ligeså stor eller måske større

4 Baneudvalget Banen har i år stået flottere end nogensinde! Denne vending er gennem de sidste år blevet brugt igen og igen, men det bliver den dog ikke mindre rigtig af, for vi HAR haft en rigtig flot bane, med en høj kvalitet på greens, som jo er den del af banen man på godt og ondt bruger til at beskrive standen på en golfbane. Vi har fået rigelige og til tider voldsomme mængder regn, og selvom vores bane ikke er den bedste til at tage imod de store mængder vand, er vi alligevel kommet nogenlunde helskindede igennem sæsonen. Vi har i baneudvalget haft en gennem af banen hul for hul, ja næsten træ for træ, og har på bagrrund af denne gennemgang lavet en arbejds-/ønskeliste som vil sætte retningen for greenkeepernes arbejde med banen. På sidste års generalforsamling blev der spurgt til planerne for udviklingen af banen. Dette ligger dels i den førnævnte plan inden for hvad budgettet tillader, men også i det igangværende arbejde med at lave et andet teested på hul 7, så vi får et kortere "targethul" som har stået på ønskelisten i lang tid. Den nye puttingreen er også et igangværende projekt, som vi forventer klar til spil sidst på den kommende sæson, om vejret vil... Vi vil gerne takke Max og greenkeeperteamet for den store og engagerede indsats i ligger for dagen, så vi har en god bane at spille på. At der er meget vådt derude kan vi ikke gøre så meget ved, men banen har fået rigtigt meget ros gennem hele sæsonen, både fra medlemmer Vi har hen over sæsonen haft hjælp af frivillige til forskellige ting i klubben, fremover vil der også være forskellige opgaver ude på banen der skal løses, så der håber vi at vi kan lokke nogen af jer til at gi' en hånd med.

5 IT-udvalget - kommunikation er generelt godt besøgt, det er blevet til (61.345) besøg siden sidste generalforsamling. Vi er i bestyrelsen enige om at vi skal ha revitaliseret hjemmesiden, der er lavet et oplæg til en ny side, som vi vil bruge vinteren på at arbejde videre med. Klubbens Facebook side er også et kommunikationsmiddel som vi skal have focus på, og planen er at der bliver én person der har ansvaret for kommunikationen både og eksternt.

6 Begynderudvalget / Rekrutteringsudvalget I sæsonen 2015 har vi haft rigtig mange begyndere i gang, der har været 97 personer som har købt et begynderforløb, de 15 af dem starter først når sæsonen går i gang i Begynderforløbet består at 5 undervisningslektioner, 3 timers teoriundervisning + en online prøve og sidst men ikke mindst begyndermatcherne. For at det her kan lykkes kræver det en del frivillige hjælpere, der skal bruges undervisere til teoriundervisningen og der skal bruges holdkaptajner til begyndermatcherne, der skal lyde en stor tak til alle dem som hjælper til med det. Vi ser frem til en ny sæson med forhåbentlig mange nye begyndere som vi kan være med til at give en stor oplevelse med golfspillet, og som efter begynderuddannelsen kan meldes ind i Kalø Golf Club. Planlægningen omkring begynderuddannelsen, åbent hus arrangement og markedsføring osv. starter vi op i starten af det nye år.

7 Juniorafdelingen På junior siden i Kalø har vi haft en flot sæson, både på resultaterne, og på at fast holdt de juniorspiller vi har i Kalø, og sidst men ikke mindst på at opbygge en trænings kultur hvor vi kan skabe gode golfspiller og gode kammeratskaber. Vi har i 2015 fået en harmonisk træningstrup, hvor de dygtige er bliver udfordret og hvor der er lagt et program for alle, så det er golf for alle og uden hensyn til niveauet, og flere er vores junior kan deltage i den træning man har lyst til, sagt på en anden måde, har man lyst til at spille golf og lægge tid og flid i det, er der et tilbud til alle Kalø s junior var også året hvor vi i Kalø junior afd. udvidet vores gruppe og tog vores ynglinge med i junior arbejdet, vi har pt. 15 ynglinge i klubben, som alle har fået tilbud om træning en gang om ugen og 13 stk. har taget imod, og har udviklet sig helt fantastisk. Det er kun muligt med en masse hjælp og planlægning fra udvalget side. Fra juniorudvalget side skal der derfor lyde en stor tak til Gert Pedersen, Jesper Skov, og Jens Peter som har gjort det muligt at flere af vores juniorer har haft mulighed for meget golf, både på Driving range med også ude på banen, og selvfølgelig også til alle forældrene der hjælper til med mange af de praktiske opgaver, sidst men ikke mindst stor tak til kontoret, der er ingen tvivl om at den hjælp og opbakning har kunne ses på resultaterne i Og der har været mange rigtig gode junior resultater i år. Blot nogle af de flotte resultater Rasmus Løt: 1. plads i JDT turnering. Gustav Klausmann: 3. plads og bronze ved Årgangsmesterskaberne. Mathias Jensen: 72 slag brutto = 62 slag netto ved Årgangsmesterskaberne. Sebastian Damm Olsen Nr. 6 Årgangsmesterskaber, U12 år U16B hold: Delt 3. plads på landsplan Rasmus Løt: 6. plads ved DM i Handigolf Oskar Svenningsen: Vinder af B rækken ved Kalø Par3bane Mesterskab Sidst men ikke mindst var det også 2 junior på 2.holdet der var med til at sikre oprykning til 4 div. Og det er kun et spørgsmål om tid før nogle af talenterne finder vej til vores bedste hold i kalø Og mens vi julehygger og golf udstyret er gemt langt inde i garagen, er flere af juniorerne i fuld gang med træning både teknisk og fysisk, plus hvis vejret tillader det en runde på banen. Håber vi ses på kalø golf anlæg i 2016, vi i juniorudvalget og juniorspillerne har meget vi vil opnå i de kommende sæsoner, og vi glæder os.

8 Sportsudvalget Sportsafdelingen har i år bestået af 4 hold 3 herrehold og et damehold. Truppen var i år blevet udvidet med nogle nye spillere for at skabe endnu mere konkurrence om pladserne til holdkampene. De nye blev hurtigt rigtig godt integreret i truppen, sammenholdet og det sociale liv i truppen er ikke set bedre i rigtig mange år. Hen over sæsonen kom der også nogle stykker til, som også gjorde en rigtig fin figur. På damesiden har vi desværre ikke fået nogen tilgang, men til gengæld har de damer i truppen virkelig kæmpet og præsteret på fornemste vis på trods af et noget højere hcp. end modstanderne. Heldigvis har alle damerne givet tilsagn til at give den gas igen i 2016, hvilket Sportsudvalget er meget glade for, da det er vigtigt for udvalget også at kunne præsenterer et konkurrencehold i fremtiden. Vi havde ikke fået nye sponsorer i sportsudvalget, men der skal lyde et stort tak til vores tre sponsorere; Wilke promotion, Tømrermesteren v/ John Mckinney og ikke mindst Sharp Igen i år var hele truppen samlet til boldopsamling i de levende hegn rundt om driving rangen og hakke de bolde op som har gravet sig ned i jorden hele vejen rundt. Igen i år fik vi samlet rigtig mange bolde sammen, hvilket sparede klubben for indkøb af nye træningsbolde. Derudover fik truppen også under kyndig ledelse af Allan Skourup bygget et fittingskur til proen oppe under halvtaget. I juli måned afholdt vi spil med Eliten hver onsdag aften, hvor alle frit kunne komme og spille med i ranglisteturnering fra hvid tee. Dette vil vi køre igen i juli 2016, samtidig med at vi måske vil udvide det til juni måned også, med spil fra forskellige tee steder hver gang. Vi håber at endnu flere vil komme og spille med os i fremtiden. Igennem hele vinteren var truppen samlet til vintertræning i Volstrup, hvor vi havde lejet indendørs anlægget i et par timer om tirsdagen fra januar til april. Sideløbende startede selve golfsæsonen med vores vinterturnering, hvor vi spillede 4 runder på forskellige baner. Vores sæson startede først rigtigt op med træning i ultimo marts. For at spare penge samt pga. en skæv kalender med diverse helligdage, afholdte vi ikke en decideret træningslejr, men mere en træningsaften hjemme i Kalø for at være klar til de første holdkampe i slutningen af april. Herretruppens helt store målsætning til sæsonen var oprykning til 4. Division fra et af de to kvalhold vi havde, da vi på papiret burde have holdet som kunne være med og samtidig er springet fra 1. holdet i 3. division og ned til de to kval hold meget

9 stort, så det ville være vigtigt at have holdene rent niveaumæssigt tættere på hinanden. Dette viste sig også at være tilfældet da både 2. og 3. holdet ville have kvalificeret sig til oprykningsspillet, hvis ikke det var fordi et af modstanderholdene havde trukket mange af deres førsteholdsspillere ned til sidste spilleweekend. Da førsteholdet meget sikkert havde sikret sig forbliven i 3. Division, var banen lagt for vores 2. hold, som tog til oprykningsspil i Varde og sikkert kvalificerede sig til 4. Division. Det betyder at vi fra næste sæson har et hold i henholdsvis 3. Division, 4. Division og kvalrækken. Herudover har vi valgt at tilmelde et ekstra hold, som skal bestå af en blanding mellem nogle unge juniorer og ynglinge og noget erfaring fra elitetruppen, for at vores talenter er bedre rustet til hulspilsformatet, når de en gang i fremtiden skal føre Kalø s elite videre. Sportsudvalget ser frem til en ny spændende sæson vi vil gerne hjælpe klubben endnu mere, så vi fortsat kan dyrke golf som sport i Kalø Golf Club.

10 Matchudvalg Sæsonen 2015 er netop afsluttet, - desværre med en aflyst 3-køllematch men alligevel 9 klubmatcher igennem året, med tilfredsstillende deltagelse. Konkret vil det sige 79,8 deltagere pr. match. Det har også været vores første matchsæson i det nye klubhus med tilhørende Golfcafé, der har været lidt begyndervanskeligheder - men gennemgående har oplevelserne været tilfredsstillende. Matchudvalget har præsenteret et varieret matchprogram, og haft en godt samarbejde med sekretariatet igennem sæsonen, hvilket vi håber vil kunne fortsætte i den nye sæson 2016 En kæmpestor TAK for et fantastisk og engageret arbejde i udvalget, skal lyde til Peter & Mariann Grünbaum samt Jette Mortensen Det er mit håb at de 3 er villige til at fortsætte dette arbejde udfra de kompetencer og viden de efterhånden har opbygget igennem flere år. Sponsorudvalg: Sæsonen 2016 har også været et godt og spændende år for Sponsorudvalget hvor der internt i udvalget har været et rigtigt godt samarbejde, og ligeså en god og konstruktiv dialog med alle vores Sponsorer. store som knap så store. Vi har haft nogle spændende arrangementer bla. for 1. gang en tur til Tyskland, hvor vi spillede 2 runder golf og havde et godt socialt samvær dette gentages til den kommende sæson En anden god begivenhed var Sponsormatchen i maj, med pæn deltagelse, samt et par mindre arrangementer her i klublokalet med lidt info & hygge. Det er vores plan fremtidigt, med bl.a. en ny hjemmeside at vil lave en mere struktureret database, som indeholder konkret fakta om hver enkelt Sponsor således vi får udviklet netværket endnu mere og hvor vi med et nyt set up i vores Café her vil kunne tilbyde ekstra nye ting, som ekstra ift. de pakker vi for nærværende har Tak for det gode samarbejde til Martin, - og Tak for den udviste interesse fra alle vores Sponsorer, I er virkelig med til, at gøre en stor forskel for Kalø Golf Club hvilket vi håber i fortsætter med.

11 Generelt: En beretningen kigger i princippet tilbage på året der er gået. Den daglige drift er da også den der har taget langt den største fokus og energi, men fremtiden ligger jo som regel lige om hjørnet, så den har vi hele tiden med. På den korte bane har vi nogle praktiske ting i og omkring klubhuset som skal afsluttes, modellen for den fremtidige drift af KLUBCAFÉEN skal på plads og så kigger vi på mulighederne for at komme med i en fritspilsordning i en eller anden form. Til slut vil jeg gerne takke alle de frivillige der har været med til at løse store og små opgaver hen over hele sæsonen, det er af uvurderlig værdi for klubben at kunne trække på medlemmerne til at løse små som større opgaver, og jeg kan godt love at behovet ikke bliver mindre Dette var slut på bestyrelsens beretning.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Kære medlemmer, Hermed bestyrelsens beretning for sæsonen 2013/2014 Den forgangne sæson har på mange måder været spændende. Vi skulle i denne

Læs mere

Opstartsmøde 27. januar 2015. Velkommen

Opstartsmøde 27. januar 2015. Velkommen Opstartsmøde 27. januar 2015 Velkommen Praktisk information Trup, Målsætning og værdier Træning og træningskultur Træningsturnering Træningslejr/samling Kriterierne for holdudtagelse Sæsonopstart DGU turneringer

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen Så nærmer tiden sig til en ny, og forhåbentlig spændende golfsæson. Den 3. april er der vor traditionelle åbningsmatch, hvor vi håber rigtig mange tilmelder

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 1 6. j uni 2 0 0 9 Numme r 2 YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross Club.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Stensballegaard Golfklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00. hos

Stensballegaard Golfklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00. hos Stensballegaard Golfklub Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 hos Stensballegaard Golfklub, Bygaden 70, 8700 Horsens Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt.

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 3 efter GF 2016 Mødedato & sted: onsdag den 18. maj 2016 Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB)

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt

ad punkt 2: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 24. februar 2010. Referatet fra sidste møde blev tilrettet og godkendt Brøndby Golfklub Referat fra bestyrelsesmøde den 7. april 2010. Til stede var: Tage Jensen (TJ), Stig Bindner (SB), Heidi Andersen (HA) Helge Michelsen (HM), Johnny Ljungberg (JL), Kai Dinesen (KD), Janne

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Til stede: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen og Svend Erik Pedersen Fraværende: Nikolaj F. Jensen Sekretær:

Læs mere

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland.

DRIFTSPLAN 2016. Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. - Den foretrukne i Sønderjylland DRIFTSPLAN 2016 Vision Sønderjyllands Golfklub skal være den foretrukne i Sønderjylland. Sønderjyllands Golfklub vil fastholde de nuværende medlemmer, tiltrække nye medlemmer

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009

Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Nyhedsbrev Aalborg Triathlon Klub juni 2009 Der er vist gået rigtig længe siden der har været et ordentligt nyhedsbrev fra klubben. Der har været flere korte meddelelser primært vedr. vores stævner, men

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Lørdag den 10. januar 2009. Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen Næstformand - Marianne D. Jensen Sportsansvarlig - Peter Bragh Turneringsansvarlig - Peter

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet BEGYNDERMAPPE Din guide til golfkørekortet 1 Begynderudvalget 2016 Torben Schütt 50551045 tortov@webspeed.dk Henrik Mortensen 47333036/2532 2203 hmort@frederikssund.dk Preben Rasmussen 46733179/30253179

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006.

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Klubbens medlemmer har gennem klubbladet modtaget bestyrelsens skriftlige beretning samt beretninger fra nogle af udvalgene. Jeg skal her blot tilføje nogle yderligere

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Nyt fra Roskilde Golf Klub

Nyt fra Roskilde Golf Klub Nyt fra Roskilde Golf Klub April 2015 Dette nyhedsbrev blev sendt ud på mail med billeder og links. Her er informationen samlet i ét dokument. Kære medlemmer, Generalforsamlingen måtte af sikkerhedsmæssige

Læs mere

Referat vedr. bestyrelsesmødet den 21. maj 2014 kl. 16.30 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat vedr. bestyrelsesmødet den 21. maj 2014 kl. 16.30 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat vedr. bestyrelsesmødet den 21. maj 2014 kl. 16.30 Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Inviteret: Kirsten Egelund Pedersen, René Baarts, Ib Møller, Charles Gjørup, Jette Skott Suppleanter: Carsten

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere)

Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere) Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere) Den 21. november 2010 blev der holdt et møde i den gamle gymnastiksal her på skolen. Vi skulle stifte en andelsforening. Og hvorfor

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2010

Bestyrelsens Beretning 2010 Bestyrelsens Beretning 2010 Klubbens medlemsudvikling Klubben omfatter for øjeblikket 653 medlemmer (heraf 78 fleksmedlemmer), hvilket er en flot stigning på mere end 125 medlemmer i forhold til samme

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Indledning. Privatiseringsprocessen

Indledning. Privatiseringsprocessen Indledning Selvom jeg kun har været med i bestyrelsen og formand i et år, vil jeg gøre et forsøg på at tegne billedet af hele processen fra privatiseringen startede til i dag. Da jeg selv kom ind i bestyrelsen

Læs mere

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2015 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2015 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden

Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden 1 Sdr. Feldings Efterskole Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden Ligesom sidste år, vil jeg dele min beretning op i tre afsnit. Først vil jeg fortælle lidt om hvad der generelt har

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Fredag den 15. januar 2010. Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen Næstformand - Marianne D. Jensen Sportsansvarlig - Peter Bragh Baneansvarlig - Egon Christensen

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Mollerup Golf Club. Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset

Mollerup Golf Club. Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2015 Skjoldenæsholm Golfklub

Bestyrelsens Beretning 2015 Skjoldenæsholm Golfklub Bestyrelsens Beretning 2015 Skjoldenæsholm Golfklub Skjoldenæsholm golfklub er et fantastisk sted. Dejlige baner, skøn natur og ikke mindst en masse fremragende medlemmer. I de senere år har vi været udfordret

Læs mere

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde. Generalforsamling d 12/3-16 i Viborg Flyveklub 23 deltagere Dirigent Christian Gravesen Formandens beretning ved Frank Nielsen Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Læs mere

Indsamlerevaluering 2012

Indsamlerevaluering 2012 Indsamlerevaluering 2012 Generelt matcher svarene fra 2012 svarene i både 2010 og 2011. Hvis man skal fremhæve noget er det at: - 52 % vælger at gå sammen med en anden på ruten. - Folk er glade for at

Læs mere

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club Golf-kørekort Junior Asserbo Golf Club Medl. Nr.: Navn: Adresse Telefon/mobil: Mail: LILLE GRØNT GOLF KØREKORT Når du har gennemført pkt. 1-2, har du erhvervet dig det Lille Grønne Golf Kørekort. Det giver

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub

Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub Beretning for 2015 i Lyngbygård Golf Klub Aflagt på generalforsamlingen den 29. marts 2016 Indledning I denne beretning vil jeg komme ind på de emner, der har optaget klubben og bestyrelsen i sæsonen 2015.

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Generalforsamling 24. november 2008. Kalø Golfklub

Generalforsamling 24. november 2008. Kalø Golfklub Generalforsamling 24. november 2008. Kalø Golfklub Ad. 1 Valg af dirigent - bestyrelsen foreslog Ib Ulstrup som blev valgt. Generalforsamlingen er lovlig indkaldt iflg. 8 i vedtægterne. Fremmødte ca. 40.

Læs mere

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen Kære medlem. Det er mig en fornøjelse at kunne byde velkommen til Golfafdelingens Klubmesterskab 2010, som er vores 10-års-jubilæumsmatch. Klubmesterskabet er et af de vigtigste elementer i bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere