Ondisplay - Digitalt informationssystem

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ondisplay - Digitalt informationssystem"

Transkript

1 Ondisplay - Digitalt informationssystem

2 Instore TV, Infoskærme eller digital skitning Instore TV blev fra den spæde begyndelse i USA introduceret som en ny mediekanal primært i detailforretninger. Et faktum er dog, at det har en betydelig effekt, hvis skærmen indeholder andet og mere end blot reklamer. Erfaringer har vist, at kombinerer man egne budskaber med informationer udefra (f.eks. korte TV spots, vejret og især lokale nyheder) bliver skærmene interessante og får kunderne til at fastholde interessen for indholdet. Et andet godt eksempel er integration med køsystemer, hvor kunden er nødt til at følge med på skærmen - man kan sammenligne effekten med reklamer i en biografsal. Et spørgsmål, der ofte melder sig, når der planlægges installation af Instore TV, er hvor mange ressourcer, der skal anvendes til opdatering, og hvor disse skal forankres i virksomheden. Den mest logiske opbygning er i et samspil mellem en central informatiosafdeling og de decentrale afdelinger. Fra starten udarbejdes skabeloner, der stemmer overens med virksomhedens vedtagne profil. Derefter kan de enkelte afdelinger opdatere med nyheder og eget indhold ud fra de vedtagne retningslinjer. Ondisplay - Hasselager Centervej Viby J - Danmark - Tel:

3 Ondisplay Ondisplay er et dynamisk informationssystem, der er udviklet til at håndtere information, målrettet til virksomhedens kunder og medarbejdere. Med sin åbne og brugervenlige brugerflade er der mulighed for at virksomhedens samarbejdspartnere eller medarbejdere let kan lægge nyheder, billeder, tekst eller film ind til visning på informationsskærme. Ondisplay-konceptet er opbygget således, at virksomheden selv kan vedligeholde og udbygge informationssystemet - dvs. at der undgås dyr vedligeholdelse af indholdet fra eksterne leverandører. Ondisplays opbygning Administrationssystem Ondisplays administrationssystem indeholder administration af indhold, planlægning af visninger samt vedligeholdelse og overvågning af de tilsluttede Playere. Al kommunikation sker via internet eller virksomhedens intranet. Player Ondisplay Player er et program, der installeres på en PC - denne kan være indbygget i skærmen eller en standard PC installeret i umiddelbar nærhed af skærmen. Playeren afvikler det indhold, der er planlagt til visning, og sørger selv for at hente kommende visninger. Eksempler på faciliteter i Ondisplay Player: Opdeling af skærm i valgfri antal felter med separat visning af indhold. Flere nyhedskanaler til eksterne og interne nyheder. Anvendelse af RSS eller XML feeds fra eksterne leverandører. Anvender standard filformater og kan dermed vise video, tekst, grafik, animeret grafik, HTML. Integration med eksterne systemer f.eks. køsystemer, lokalebooking og TV kanaler. Central styring og vedligeholdelse af Player softwaren via det centrale administrationssystem. Ondisplay - Hasselager Centervej Viby J - Danmark - Tel:

4 Om virksomheden Ondisplay Ondisplay er et softwarehus med speciale i kommunikation og webbaserede systemer. Vores fokus er primært på at vedligeholde og videreudvikle Ondisplay. Ondisplay vil dermed altid opfylde de krav, der stilles til et moderne informationssystem. Vi råder over en erfaren medarbejderstab med kompetencer inden for softwareudvikling, projektledelse, drift og multiediedesign. Etableret den 1. januar 2000, hvor vi flyttede ind i den daværende Udviklingspark i Viby J. I 2005 flyttede vi til vores nuværende domicil på Hasselager Centervej. Ondisplay - Hasselager Centervej Viby J - Danmark - Tel:

5 Ondisplay: Anvendelses- og Integrationsmuligheder Ondisplay integreres løbende med eksterne indholds- eller systemleverandører. Vores filosofi er, at så meget indhold som muligt skal komme fra kilden, så der skal indtastes så lidt som muligt i systemet. I dette afsnit beskrives kort nogle af mulighederne. Instant messaging beskeder og lysaviser. Ondisplay indeholder flere faciliteter til at sende hurtige beskeder ud på skærmene. Det kan være som lysaviser i bunden af skærmen eller et nyheds-panel på en del af skærmen. TV2 News Ondisplay har et tæt samarbejde med TV2 News, og vi kan herigennem tilbyde TV2 News Vision, der er et nyhedsprodukt specielt rettet mod informationsskærme. Der kommer 6-8 indslag med nyheder, sport, finans og vejr ca. hver 2. time, og systemet opdateres løbende og helt automatisk. Dette produkt er særdeles velegnet til at mixe med egne budskaber. Skabeloner - Opret medier i Ondisplay Ondisplay giver dig mulighed for at oprette dine egne medier uden brug at redigeringsprogrammer. Du vælger en skabelon, skriver din budskab og evt. vælger et billede til at illustrere det og så er din besked ud på skærmene. Integration til kø-nummersystemer Vi har leveret Ondisplay til flere kunder med henblik på visning af numre fra et køsystem. I Danmark markedsføres der generelt tre køsystemer. Vi har i samarbejde med de tre virksomheder udarbejdet integrationsmoduler mellem køsystemerne og Ondisplay. Den grafiske opbygning af skærmen er 100 % valgfri og kan derfor designes, som man ønsker det. Ondisplay - Hasselager Centervej Viby J - Danmark - Tel:

6 Opdeling af skærm Ondisplay kan opdele skærmen i det antal felter, der måtte ønskes. Dog sætter læsevenligheden en naturlig begrænsning for antallet af felter, der er læsbare på afstand. Skærmbilledet opdeles i et antal frames, der hver især kan indeholde en funktion eller et givet medie. I administrationsmodulet angives, hvilke data der ønskes vist i de gældende frames. Det giver den fordel, at indhold kan vises på flere skærme uden dog at være bundet til det enkelte felt. Der kan opereres med forskellige skærmlayouts på forskellige tider af dagen, alt styres direkte fra administratiomsmodulet. Jobnet (Jobcentre) Ondisplay har udviklet et modul til integration med Jobnet. Det betyder, at det enkelte jobcenter kan vise jobdata på skærme i jobcentret eller andre relevante steder. Ondisplay - Hasselager Centervej Viby J - Danmark - Tel:

7 Ondisplay med touch - interaktive skærme Ondisplay tilbyder en facilitet, så klienten kan køre som screensaver. Dette giver mulighed for at køre Ondisplay som infosystem på touchskærme eller infostandere, og samtidig afvikle interaktive applikationer under screensaveren. Disse applikationer kan også styres fra Ondisplay. Lokaleskilt viser lokale nummer og den aktuelle aktivitet. Ved berøring vises der en oversigt over bygningen Ondisplay digital reception Ondisplays digitale reception sikrer opdateret information til dine gæster, samt hurtig kontakt til den medarbejder gæsten evt. har en mødeaftale med. Ondisplay - Hasselager Centervej Viby J - Danmark - Tel:

8 Outdoor skærme Ondisplay samarbejder med flere leverandører af outdoor skærme, og kan således tilbyde outdoorløsninger, der også administreres fra Ondisplay. Ondisplay - Hasselager Centervej Viby J - Danmark - Tel:

9 Uddannelse og Support Ondisplay tilbyder uddannelse på alle niveau er. Vi anbefaler som regel at der uddannes en eller flere superbrugere, som kan hjælpe brugerne i det daglige. Ondisplay indeholder vejledninger og videovejledninger til at hjælpe brugerne. Se mere på under I gang med Ondisplay. Ondisplay tilbyder både 1. line og 2. line support alt efter behov og ønsker. Driften omfatter følgende services: Administrationsmodul Adgang og brugsret til systemets administrationsmodul, med faciliteter som opdelt skærm, lysavis, nyhedspaneler mm. Software opdateringsabonnement Løbende opdateringer med de nyeste faciliteter og forbedringer. Programmerne opdateres automatisk fra centralt hold. Driftsovervågning Løbende overvågning af visningssystemerne. Fejlsituationer rapporteres automatisk til b-team, som ofte kan afhjælpe dem online. Hosting af administrations- og kommunikationssystem Hosting, backup mv. på vores servere. Rapportering af antal visninger Systemet opsamler information om antal visninger af de enkelte reklamer. Dette kan om nødvendigt videregives til annoncørerne. Teknisk drift og vedligeholdelse Ondisplay er designet således, at hele systemet overvåges og vedligeholdes fra administrationssystemet. Vi arbejder løbende på at udvikle værktøjer og faciliteter, der gør det nemmere at optimere og overvåge driften af systemet. Softwareopdateringer distribueres automatisk til klienterne. Overvågningsprocedurer via mail eller SMS. Automatisk logning af systemaktiviteter. Faciliteter til begrænsning af netværksbelastning. Mulighed for remote adgang til alle klienter. Netværksovervågning Overvågning af netværksbelastning. Ondisplay har mulighed for at styre netværksbelastningen, så der kun kommunikeres på bestemte tidspunkter. Hardware Ondisplay er installeret på forskellige typer af hardware og operativsystemer. Ofte er der taget udgangspunkt i udstyr, der er tilpasset den aktuelle opgave, men det mest almindelige er anvendelse af standardudstyr. Ofte er det mest hensigtsmæssigt at anvende den eksisterende kabling. Forudsætningen for at kunne gøre dette er anvendelse af skærme med integreret PC eller udstyr til konvertering mellem VGA og CAT5 kabler. Ondisplay - Hasselager Centervej Viby J - Danmark - Tel:

10 Både den tekniske udvikling og prisniveauet ændrer sig løbende. Ondisplay tilpasses hele tiden nye typer hardware, så vore kunder kan benytte de bedste og billigste pc- og skærmprodukter på markedet. Specifikke spørgsmål/svar Hvilke formater kan der uploades og afspilles på skærmene? Hvilke specielle features indeholder systemet? Dynamisk opdeling af skærmene Automatisk tænd/sluk af skærme Besked skabeloner Lysaviser/rulletekster Screensaver funktioner Se i øvrigt beskrivelse af Ondisplay Billedformater: jpg, png, gif Filmformater: wmw, avi,.mp4 mm. Flash, html, RSS feeds, XML feeds Er det muligt at få et demologin? Ja, vi har et demosite til formålet. Det vil være en god ide at installere en player så man kan se resultatet af det man laver. Dette er Ondisplay altid behjælpelig med. Vi håber meget på at kunne hjælpe med jeres projekt. Har du spørgsmål eller kommentarer, kontakt venligst Ondisplay på eller NEWS Ondisplay - Hasselager Centervej Viby J - Danmark - Tel:

Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver

Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver Black Mail 1304 www.blackbox.dk Intelligente infoskærme og skærmvægge til alle opgaver Infoskærme din aktive ressource...side 2 Brug skærmen som ledelsesværktøj...side 3 MediaFlyer en cloud baseret infoskærmsløsning...side

Læs mere

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet?

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? 1) Den klassiske tilstedeværelse Visitkort hele pakken blogs Fora Netbutik Distribueret indhold 2) De sociale medier Facebook LinkedIn Twitter Faglige blogs

Læs mere

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB

VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Susanne C. Hartvig VEJLEDNING I EVALUERING AF PROJEKTWEB Ingeniør Arkitekt Bygherre Producent Entreprenør RAPPORT BYGiDTU R-002 2001 ISSN 1396-4011 ISBN 87-7877-057-2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning...1

Læs mere

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg DayCare CIM Care Systemer Mere tid til børn og omsorg CIM Care Systemer PPB Kommunikationsmodel Pårørende Tryghed Kommunikation Information Involvering Indsigt Borger Tryghed Information Hjælp til selvhjælp

Læs mere

Synkron Via CMS er en ny generation Content Management System

Synkron Via CMS er en ny generation Content Management System Synkron Via CMS er en ny generation Content Management System De sidste par år er internettet gået fra at være endnu en marketingaktivitet for de fleste organisationer til at blive et strategisk og forretningskritisk

Læs mere

Ny inspiration til jeres mødelokaler

Ny inspiration til jeres mødelokaler AV-NYT Ny inspiration til jeres mødelokaler Atea AV er jeres leverandør af AV-udstyr Brug vores erfaring og know how og få topmoderne mødelokaler Interaktiv projektor EPSON EB455WI Epson projektor med

Læs mere

Vejledning til myndigheder om digital post til virksomheder

Vejledning til myndigheder om digital post til virksomheder Vejledning til myndigheder om digital post til virksomheder Denne vejledning beskriver, hvordan myndigheder kommunikerer med virksomheder via digital post, og hvordan myndigheder modtager digital post

Læs mere

SKABER FORBINDELSE MELLEM MENNESKER OG FORRETNING

SKABER FORBINDELSE MELLEM MENNESKER OG FORRETNING Hvordan finder jeg mere information om DM Software? Brochurer som denne tjener deres formål. Men dialog er nu en gang bedst, når den foregår mellem levende mennesker. Derfor er du meget velkommen til at

Læs mere

Statusrapport pr. 15. januar 2013 vedrørende medlemssystem til DBS og fælles regnskabssystem til DBS og BiD

Statusrapport pr. 15. januar 2013 vedrørende medlemssystem til DBS og fælles regnskabssystem til DBS og BiD Danske Baptisters Spejderkorps IT-udvalget Statusrapport pr. 15. januar 2013 vedrørende medlemssystem til DBS og fælles regnskabssystem til DBS og BiD Udarbejdet af IT-udvalget i Danske Baptisters Spejderkorps

Læs mere

Modeller for konsolidering af bibliotekssystemer. Projekt: Modeller for konsolidering af forskningsbibliotekernes

Modeller for konsolidering af bibliotekssystemer. Projekt: Modeller for konsolidering af forskningsbibliotekernes Projektrapport Danmarks Elektroniske Forskningsbibliotek (DEF) Projekt: Modeller for konsolidering af forskningsbibliotekernes bibliotekssystemer Dato: 19. november 2004 Kunde: Forskningsbibliotekernes

Læs mere

STANDARD SHAREPOINT INTRANET I RESPONSIVT DESIGN TIL VALLENSBÆK KOMMUNE

STANDARD SHAREPOINT INTRANET I RESPONSIVT DESIGN TIL VALLENSBÆK KOMMUNE STANDARD SHAREPOINT INTRANET I RESPONSIVT DESIGN TIL VALLENSBÆK KOMMUNE Annoncering Intranet i responsivt design baseret på standardløsning i Sharepoint 2013 eller nyere Vallensbæk den 26. maj 2014 1 Udbudsmateriale

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgningsskemaet skal læses i sammenhæng med krav til projektet og ansøgningen i udmeldingsbrev

Læs mere

HJEMMESIDEN TIL BRANCHEOG INTERESSEORGANISATIONER, VIDENCENTRE OG TÆNKETANKE.

HJEMMESIDEN TIL BRANCHEOG INTERESSEORGANISATIONER, VIDENCENTRE OG TÆNKETANKE. HJEMMESIDEN TIL BRANCHEOG INTERESSEORGANISATIONER, VIDENCENTRE OG TÆNKETANKE. operate it jesper brochmands gade 10 2200 københavn n tlf 38 16 80 90 Info@operateit.dk www.operateit.dk MÅLRETTET MINDRE ORGANISATIONER

Læs mere

Det offentlige i lommen Mobile borgerservices. Udarbejdet af: BLEAU A/S, Dato: 14.11.2011 Kontakt: info@bleau.dk Gå til www.bleau.

Det offentlige i lommen Mobile borgerservices. Udarbejdet af: BLEAU A/S, Dato: 14.11.2011 Kontakt: info@bleau.dk Gå til www.bleau. Det offentlige i lommen Mobile borgerservices Udarbejdet af: BLEAU A/S, Dato: 14.11.2011 Kontakt: info@bleau.dk Gå til www.bleau.dk White Paper af Bleau A/S Når man betragter hastigheden i udbredelsen

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Vi har udarbejdet denne korte vejledning for at hjælpe dig i gang med at afprøve BCpro / Projektstyring.

Vi har udarbejdet denne korte vejledning for at hjælpe dig i gang med at afprøve BCpro / Projektstyring. Kom godt i gang BCpro / Projektstyring En simpel brugerflade med avancerede funktioner Byggecentrum Introduktion Formålet med denne vejledning Vi har udarbejdet denne korte vejledning for at hjælpe dig

Læs mere

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk:

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk: Lundberg Nyt, december 2013 C5 Standard og Håndværk 2012 ny version klar Status på C5 2012 s levetid Integration til Håndværk LMe WPA Timesedler Fakturaboks KlarPris. Nyt produkt: Gem emails Nyt om navne

Læs mere

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015 ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold

Kom godt i gang. Kom godt i gang. Indhold Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....4 Oprettelse af brugere.....6 Organisationer og personer.....9 Aktiviteter... 11 E-mails... 14 Tilbud salgspipeline... 16 Enkle tilpasninger... 18

Læs mere

Kom godt i gang. Indhold. Kom godt i gang. Version 2.0 webcrm december 2011

Kom godt i gang. Indhold. Kom godt i gang. Version 2.0 webcrm december 2011 Kom godt i gang Indhold Indledning.....2 Hovedmenu.....3 Oprettelse af brugere.....4 Organisationer og personer.....6 Aktiviteter.....7 E-mails.....8 Tilbud salgspipeline.....9 Enkle tilpasninger... 10

Læs mere

Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S.

Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S. Guide - Kom i gang Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S. Alle rettigheder haves af Sigma Estimates A/S. Materialet må ikke kopieres, og er

Læs mere

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN DÄCKDATA FULDKOMMENT OVERBLIK MED DÆKHOTELLET PRISLISTER & LEVERANDØRER ALTID ONLINE ONLINE BESTILLINGER SMS-SERVICE DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN VELKOMMEN! Der er sket meget siden, jeg grundlagde

Læs mere

Internettet er kommet for at blive

Internettet er kommet for at blive Webmercs e-handelsløsning Internettet er kommet for at blive Det er e-handel også. De fleste kunder går på nettet og bruger Google til at søge efter løsninger på deres problemer. Hvis dine kunder ikke

Læs mere

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare?

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare? ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 Brugervejledning for aftenskoler - oprettelse af stamdata, aftenskolehold og undervisningssteder MANUAL 1 3 2 4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 intro! Hjemmesiden aftenskole.nu giver borgerne

Læs mere

Indkøb af. Få gode råd til indkøb af de online værktøjer, der imødekommer turistens krav om tilgængelighed. Indkøb af digitale ydelser

Indkøb af. Få gode råd til indkøb af de online værktøjer, der imødekommer turistens krav om tilgængelighed. Indkøb af digitale ydelser Indkøb af digitale ydelser Få gode råd til indkøb af de online værktøjer, der imødekommer turistens krav om tilgængelighed. A f Indkøb af digitale ydelser Få gode råd til indkøb af de online værktøjer,

Læs mere

NetKlar. Hjemmesider, e-butikker og udvalgte tillægsprodukter - priser 2007/2008

NetKlar. Hjemmesider, e-butikker og udvalgte tillægsprodukter - priser 2007/2008 NetKlar Hjemmesider, e-butikker og udvalgte tillægsprodukter - priser 2007/2008 Et meget lille udsnit af de oplæg, der er udarbejdet til NetKlar -løsninger Hjemmeside 2 e-butik 3 Ret-selv-system 4 Opdatering

Læs mere

Velkommen. I gang med Ondisplay

Velkommen. I gang med Ondisplay Velkommen I gang med Ondisplay Log ind på Ondisplay Tast den URL du har fået af Ondisplay. Det kan være: http://admin.ondisplay.dk eller http://ditfirmanavn.ondisplay.dk (Bemærk: ingen www) På logon-siden

Læs mere

Manual for redaktører

Manual for redaktører Manual for redaktører Leveret af DFF-EDB.dk 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Hjemmesider i Umbraco... 5 2. Kom i gang med Umbraco... 5 2.1 Login... 5 2.1.1. Ændring af login... 5 2.2. Når du arbejder på siden,

Læs mere

Det sociale intranet. whitepaper

Det sociale intranet. whitepaper Det sociale intranet whitepaper 1 Et socialt intranet? Hos Socialsquare interesserer vi os for at forbedre virksomhedsprocesser og forretning ved at tænke dem som sociale. For os er det sociale ikke et

Læs mere