Tilbud på Min Landsby App og Website.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilbud på Min Landsby App og Website."

Transkript

1 Sammen gør vi forskellen 1 Tilbud på Min Landsby App og Website. Til Randers Kommune og Landsbyklyngen Kronjylland. Tilbud udarbejdet d. 12. juli 2016 af Min Landsby I/S Version 2. Baggrund for tilbud. Landsbyklyngen Kronjylland ønsker et tilbud på Min Landsby app til klyngens 10 landsbyer, samt tilbud på en fælles hjemmesideløsning, som er integreret med Min Landsby App. Efter drøftelse med Line Marie Sørensen og Mads Munk Jepsen lægges der op til et samarbejde mellem 10 landsbyer i Randers Kommune, også kaldet Landsbyklyngen Kronjylland. I dette tilbud skabes overblik over formålet, selve løsningen og priserne for de enkelte ydelser. Formål Formålet med Min Landsby App og Min Landsby Klynge WebSite er at skabe et overblik og viden om, hvad der sker i lokalområderne, markedsføre sig på en ny måde og skabe fokus for tilflyttere og turister. Derudover kan Min Landsby App være med til at skabe hurtig og lettere adgang til kommunikation mellem kommunen og landsbyen gennem et Kommune Login. Appen er altså et redskab til både lokale, kommunen, turister og evt. tilflyttere. Den fælles klynge hjemmeside, som automatisk samler al data fra Min Landsby App på en fælles hjemmeside har til formål at skabe overblik og sammenhængskraft. Når alle landsbyerne er samlet et sted på en opdateret side vil formålet være at landsbyerne virker mere levende og attraktive. Beskrivelse af løsningen Min Landsby I/S foreslår, at der laves en løsning til 10 landsbyer/områder, samt en fælles Klynge hjemmeside løsning. Vi foreslår at alle landsbyer bliver inviteret til et fælles møde, hvor Min Landsby App og Website præsenteres. Vi foreslår at der vælges min. to kontaktpersoner (herefter kaldet Ambassadører) pr. landsby/område.

2 Sammen gør vi forskellen 2 Min Landsby App Min Landsby tilbyder Landsby Klyngen Kronjylland i Randers Kommune en elektronisk platform, som samler landsbyens liv og aktiviteter et sted. Appen har 4 funktioner som kort er beskrevet herunder: Landsby Nyheder: Modtag de seneste nyheder fra landsbyerne. Indsend nyhed direkte fra appen eller gennem administration med login. Dette er en måde at markedsføre sig på og ikke mindst en måde at fortælle den gode historie fra landsbyen. Landsby Kalender: Giver dig et overblik over arrangementerne i landsbyerne. En fælles kalender er for mange lokalområder et ønske, som forventes at kunne skabe større synlighed, omkring det der sker i lokalområderne. Landsbyen behøver kun at skrive kalenderarrangementer ind en gang, da det kan deles på andre hjemmesider, sociale medier og i en personlig elektronisk kalender. Landsby Lift: Private fra landsbyerne tilbyder lifts til hinanden. Samkørsel er en bæredygtig måde at organisere kørsel på og dette er især aktuelt i områder, hvor der ikke nødvendigvis er hyppige busafgange eller anden offentlig transport. Min Landsby App bruger i øjeblikket samkørselsplatformen GoMore. Landsby Kort: Giver både turister og lokale overblik over landsbyernes lokale attraktioner og virksomheder. Du kan vælge kategori alt efter, hvad du søger. Klik på nålene i kortet og få mere info. Dette er landsbyens digitale kort, som hurtigt og nemt kan opdateres. Det er muligt at integrere Min Landsby App med en hjemmesideløsning, så al data kun skal skrives ind en gang. Min Landsby app kan være med til at markedsføre landdistrikterne og landsbyerne i kommunen og på samme tid være landsby borgernes elektroniske platform. Min Landsby Klynge WebSite Min Landsby tilbyder Landsbyklyngen Kronjylland i Randers Kommune en fælles hjemmesideløsning, som repræsenterer alle landsbyer i klyngen på en fælles side. Denne løsning gør det muligt at integrere hjemmesiden med alle landsbyernes apps og sortere data på landsbyniveau. Det er muligt at trække data fra både LandsbyNyheder, LandsbyKalender direkte ind på hjemmesiden i en fælles nyheds og kalenderstrøm. Det er også muligt at få vist Landsby kortet fra Min Landsby App på hjemmesiden. Derudover kan hjemmesiden selvfølgelig indeholde info der er relevant for Landsbyklyngen Kronjylland.

3 Sammen gør vi forskellen 3 Min Landsby Website er en løsning opbygget i Umbraco CMS. Vi benytter den nyeste version, som er meget brugervenlig og opbygget i moduler. Skulle der opstå behov for yderligere moduler, kan dette tilføjes uden komplikationer. Vi tilbyder en standardskabelon, der kan bygges op efter landsbyklyngens ønsker og behov. Landsbyklyngen leverer selv billeder og tekst til skabelonen, men der kan tilkøbes hjælp, hvis det ønskes. Skabelonen leveres som en standardløsning, men det er let for landsbyen, at opsætte sit eget udtryk gennem billeder og opsætning af standardmoduler. Vi hoster vores website løsninger på Amazons server. Derudover er Amazon foretrukket, da Min Landsby Websites og Min Landsby App ligger ved samme hosting udbyder. Uddybende beskrivelse af website løsningen er vedhæftet som bilag. Kommune Login Min Landsby er interesseret i at tilbyde Randers Kommune et kommune login til Min Landsby App. Formålet med et kommune login er at prøve at binde kommunen og landsbyerne tættere sammen gennem hurtig og nem kommunikation. Det bliver muligt for kommunens medarbejdere, at lægge nyheder og kalenderarrangementer direkte på Min Landsby app, med Kommune Login. Kommunen kan målrette informationer til de forskellige landsbyer. Derved kan kommunen bl.a spare udgifter blandt andet til annoncering i lokalemedier. Det er hurtigt og let at målrette information direkte til borgerne og der er altid mulighed for at rette i evt. opslag. Dette Kommune login er en tilvalgs mulighed og her tilbyder Min Landsby en gratis prøveperiode på 1 år. Har dette interesse laver vi en aftale mellem Kommunen og Min Landsby. Opstartspakken til Min Landsby App Vi kan tilbyde hver landsby en opstartpakke så alle landsbyer får lige muligheder for at komme i gang med at bruge Min Landsby App. Startpakken indeholder følgende: - Oprettelse af landsbyen i Min Landsby administration. Her oprettes også mindst to ambassadører og link til landsbylift. - Oprettelse af brugere af Min Landsby app administration. Dette er kun tilegnet foreninger, private og non-profit brugere. Der er mulighed for oprettelse af ubegrænset antal brugere.

4 Sammen gør vi forskellen 4 - Et fælles intro/opstartsmøde, hvor alle ambassadører deltager. Lokale foreninger, virksomheder og private inviteres også til dette fælles møde. Min Landsby App funktioner og retningslinjer gennemgås. Der afsættes 1 time til mødet. - Et infomøde pr. landsby/område, hvor både ambassadører og lokale deltager. Der afsættes 2 timer til undervisning i brug af Min Landsby App og introduktion til administration. - Oprettelse af nåle i landsbykortet. En nål i landsbykortet er en stedbeskrivelse med kontakt info. Der findes to slags nåle. Landsbynåle og sponsornåle. Landsbynåle er alle landsbyens lokale spots dvs. nåle der ikke har et forretningsgrundlag. Disse nåle er alle inkluderet i startpakken. Sponsornålene er tiltænkt steder der har et forretningsgrundlag. Alle kan få sin nål i kortet med sit navn. Sponsornåle kan for en fast pris (afhængig af kategori) få tilføjet reklametekst, billede, adresse med GPS koordinater, kontaktinfo samt tysk/ engelsk oversættelse. Landsbyen kan sælge sponsornåle, sker dette betaler Min Landsby 10 % af prisen tilbage til landsbyen. - Support i opstartsperiodens 90 dage. Perioden starter på oprettelsesdatoen. - Min Landsby tilbyder et opfølgningsmøde pr. landsby/område senest et 1/2 år efter opstart. Med henblik på evaluering af opstart og fortsat brug af Min Landsby App. Dette aftales med de lokale ambassadører. Opstartspakken til Min Landsby Klynge Website Vi kan tilbyde en opstartspakke som indeholder følgende: - En special løsning der gør det muligt at samle information i forhold til Landsby Nyheder, Landsby Kalender og Landsby Kort fra alle landsbyerne på én side. - Levering af standard skabelon (uddybende beskrivelse af website løsningen vedhæftet som bilag) - Opsætning af server, back-up plan, opsætning af DNS, tildeling af brugerrettigheder. - Umbraco konfigurering så den danner integration med Min Landsby apps funktioner.

5 Sammen gør vi forskellen 5 - Gennemgang af systemet, og undervisning til superbrugere. Der afsættes 1 time til formålet. - Support i opstartsperiodens 90 dage. Perioden starter på oprettelsesdatoen. Tilbud på opstarten. Min Landsby App Pris Enheder Ialt Opstartspakke pr. landsby 5000,00 kr ,00 kr Rabat på opstartspakke 5000,00 kr ,00 kr Min Landsby Klynge WebSite Opstartspakken - klynge WebSite 10000,00 kr ,00 kr Kommune Login Kommune Login 5000,00 kr ,00 kr Rabat (Kommune Login Udviklingsforløb) -5000,00 kr ,00 kr Opstarten i alt ,00 kr

6 Sammen gør vi forskellen 6 Abonnement. Abonnement Hvad indeholder abonnement Pris pr. måned Min Landsby app/ Pr. Landsby Hosting af indhold på app Mulighed for at redigere, slette og oprette nye brugere. Mulighed for at indsende, redigere og slette landsbynåle til landsbykortet. Brugere har mulighed for at deltage i Webinar vedr. appens administration. Adgang til gør det selv - videoer i forbindelse med appens administration. 80,00 kr. Min Landsby Klynge Website/ Pr. Landsby Hosting af indhold på Websitet Vedligehold af server herunder: binding, opdatinger og patches. Mulighed for at redigere, slette og oprette nye brugere. Brugere har mulighed for at deltage i Webinar vedr. websitets administration. Adgang til gør det selv - videoer i forbindelse med websitets administration. Brugere har mulighed for at deltage i Webinar vedr. websitets administration. 35,00 kr.

7 Sammen gør vi forskellen 7 Generelle Vilkår Gyldighed: Tilbuddet er gyldigt til d. 25. august Opsigelse: Det første år er et forsøgsår og derfor betales abonnementet for både Min Landsby App og WebSite for 1 år. Derefter skal landsbyerne beslutte, hvorvidt de ønsker at fortsætte abonnementet på Min Landsby App og Min Landsby Klynge WebSite. Tilsagn eller opsigelse skal ske min. 3 måneder før forsøgsprojektet udløber. Herefter laves nye aftaler med de enkelte landsbyer og nye kontrakter vedr. abonnement. Betaling: Der er 14 dages betalingsfrist på alle fakturaer. Alle priser er angivet i danske kroner uden moms. Kundens ansvar: For at kunne overholde aftaler forventer Min landsby: 1. Mindst to ambassadører pr. landsby, som kan træffes pr. tlf. 2. Svar på ede spørgsmål senest efterfølgende hverdag. 3. Overholdelse af deadlines for jeres aktiviteter og indsendelse at info til appen. Support: Der ydes en support periode på 90 dage. Supporten er ikke en garanti, men vil fungere som en aftale om at Min Landsby hjælper med de spørgsmål og tekniske udfordringer der måtte opstå i opstartsperioden.

8 Sammen gør vi forskellen 8 Næste skridt Det næste skridt for at komme videre er: 1. I drøfter tilbuddet og vi ringer sammen for at gennemgå tilbuddet og afklare evt. spørgsmål. 2. Hvis I accepterer tilbuddet, sendes der en til 3. Begge parter underskriver en kontrakt, hvor aftalen er udspecificeret. 4. Betal 50% af prisen forud (vi sender jer en faktura efter accept af tilbuddet) Ved modtagelse af forudbetalingen vil vi straks kontakte jer for at lave aftaler omkring, hvilke ønsker I har til projektets opstart og forløb. Vi ser frem til at drøfte tilbuddet med jer. Vi håber på et fremtidigt samarbejde. Venlig Hilsen Min Landsby I/S

Min Landsby Klynge WebSite

Min Landsby Klynge WebSite 1 Min Landsby Klynge WebSite Til Randers Kommune og Landsbyklyngen Kronjylland. Bilag til tilbud udarbejdet d. 11. juli 2016 af Min Landsby I/S Grundskabelonen. Nedenstående omfatter den grundlæggende

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere

En introduktion til Tangora mini Web CMS

En introduktion til Tangora mini Web CMS En introduktion til Tangora mini Web CMS Få et professionelt website Nemt og billigt Det er nemmere at publicere og vedligeholde dit eget website end du tror. Med Tangora mini får du alle de redskaber,

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

SHOPAMOK.NU VEJLEDNING OPRET BUTIK

SHOPAMOK.NU VEJLEDNING OPRET BUTIK SHOPAMOK.NU VEJLEDNING OPRET BUTIK SÅ NEMT ER DET FOR BUTIKKEN AT KOMME IGANG 1 2 3 GÅ IND PÅ WWW.SHOPAMOK.NU TRYK >OPRET PROFIL< INDTAST BUTIKSINFO INDTAST BUTIKSINFO VÆLG ABONNEMENT OG BETAL ONLINE.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. Betingelser ved produktion af hjemmesider

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. Betingelser ved produktion af hjemmesider SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Betingelser ved produktion af hjemmesider PEOPLEZ, MAJ 2018 AFTALENS OMFANG En aftale med Peoplez om produktion af hjemmesider består af 1. Webteknik (CMS). 2. Webdesign.

Læs mere

Udarbejdelse af grafisk mockup med efterfølgende styling. Tilbud. Oprettelse af site. Kr. 1.500,00. 1. deltager (kan fravælges) Kr. 3.

Udarbejdelse af grafisk mockup med efterfølgende styling. Tilbud. Oprettelse af site. Kr. 1.500,00. 1. deltager (kan fravælges) Kr. 3. PentaCon CMS Responsive sider WYSIWYG editor Skabelon til standard tekstside med overskrift og 1 billede Skabelon til standard tekstside med overskrift og 3 billeder Slideshow på forsiden Nyhedsruller

Læs mere

KONTRAKT. click-a-site A/S og Partner. Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S

KONTRAKT. click-a-site A/S og Partner. Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S KONTRAKT click-a-site A/S og Partner Forhandling af produkter samt eventuel repræsentation af click-a-site A/S 1 KONTRAKT Denne kontrakt er herved indgået mellem: Click-a-site A/S ( CAS ) CVR nr. 25520866

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. Betingelser ved produktion af hjemmesider

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. Betingelser ved produktion af hjemmesider SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Betingelser ved produktion af hjemmesider PEOPLEZ, MAJ 2018 AFTALENS OMFANG En aftale med Peoplez om produktion af hjemmesider består af 1. Webteknik (CMS). 2. Webdesign.

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

BRUGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR

BRUGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR BRUGS- OG ABONNEMENTSVILKÅR FOR WIEGARDENS GO2NET HJEMMESIDELØSNING 1. Generelt Enhver aftale, som ikke fremgår af disse betingelser, er ugyldig. Løsningen laves til og faktureres til den virksomhed, forening

Læs mere

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Med Microsoft har jeres virksomhed den mest fleksible online arbejdsløsning. I flytter de mest anvendte virksomhedsprogrammer i skyen, så alle medarbejdere kan tilgå dem online - både via smartphone, tablet

Læs mere

WEBPROFFEN webdesign & online marketing

WEBPROFFEN webdesign & online marketing WEBPROFFEN webdesign & online marketing PRODUKTER 2016 HOVEDPRODUKTER STANDARD ADVANCED PREMIUM 4495,- 7495,- 9995,- UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN ENKELT BRUGER ENKELT BRUGER MULTI BRUGER

Læs mere

Mailhosting op til 2 GB op til 4 brugere, pr. måned. Herefter pr. påbegyndte 10 GB, pr. måned

Mailhosting op til 2 GB op til 4 brugere, pr. måned. Herefter pr. påbegyndte 10 GB, pr. måned 14-06-2011 prisliste v. 1.0.1 Priser er vejl. DKK og ekskl. moms. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Der henvises til Generelle Bestemmelser og betingelser Gældende 30 dage fra dato Mainpoint

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 2 Oprettelse af konto... 2 Køb af ydelser... 2 Priser og betaling... 3 Abonnements betingelser... 3 Webshipr s ydelser... 3 Kriterier...

Læs mere

INTRO PRIS. 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc.

INTRO PRIS. 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc. Kommuniker bedre med ny hjemmeside eller infoskærm! kr 5.000 MOBILVENLIG HJEMMESIDE Tilpasser sig automatisk til smartphone, tablet og pc. INTRO PRIS kr 8.995 INFOSKÆRM 42 Oplys klinikkens patienter med

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul TYPO3 CMS Ext:direct_mail Side 1 Indhold Tilmeldings / Afmeldings processen... 2 Manuel tilføjelse af e-mail adresser... 3 Oprettelse af nyhedsbreve... 4 Udsendelse

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Tillæg til Libris-hæftet: WordPress. Temaredigering og sikkerhed m.m.

Tillæg til Libris-hæftet: WordPress. Temaredigering og sikkerhed m.m. Tillæg til Libris-hæftet: WordPress Temaredigering og sikkerhed m.m. 1. Temaopbygning og -redigering I det trykte hæfte gennemgår jeg, hvordan du installerer temaer i WordPress. Der findes tusindvis af

Læs mere

BYFORNYELSE. IT i byfornyelsen elektronisk borgerinddragelse

BYFORNYELSE. IT i byfornyelsen elektronisk borgerinddragelse BYFORNYELSE IT i byfornyelsen elektronisk borgerinddragelse Socialministeriet 2007 Udarbejdet af Laura Larvig Andersen og Jonas Bjørn Whitehorn, Kvarterløft Nørrebro Park, Københavns Kommune Omslagsfoto

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Adobe volumenlicenser Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Version 3.0 30. juli 2013 Indhold Value Incentive Plan (VIP) Oversigt... 3 Programmet indeholder... 3 Øjeblikkelig adgang til Adobe-produkter...

Læs mere

HJEMMESIDE SAMARBEJDSAFTALE

HJEMMESIDE SAMARBEJDSAFTALE HJEMMESIDE SAMARBEJDSAFTALE SAMARBEJDSAFTALE Mellem Prikmig.nu ApS Havepladsvej 174, st.th 7000 Fredericia CVR-nr. 35 20 95 65 (herefter Leverandør ) og Part 2 Adresse Post nr. by CVR-nr. xxx (herefter

Læs mere

Simon Elgaard Sørensen, 8. december 2010

Simon Elgaard Sørensen, 8. december 2010 Automat-guide Simon Elgaard Sørensen, 8. december 2010 Indhold Automat-guide... 1 1 Indledning... 3 2 Automat interfacet... 3 3 Det findes i Automat... 3 3.1 Hovedmenuen... 3 4 Brugerhåndtering... 3 4.1

Læs mere

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt OPLEV XMO Har du set videoen? På xmo.dk kan du se en kort video om XMO. Hvis du vil se mere, kommer vi gerne og viser systemet i din klinik. Se den på

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser! Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 3 Oprettelse af konto... 3 Køb af ydelser... 3 Priser og betaling... 4 Abonnements betingelser... 4 Webshipr s ydelser... 4 Kriterier...

Læs mere

Afhold team-webinars og styrk dit team.

Afhold team-webinars og styrk dit team. Afhold team-webinars og styrk dit team. Dette dokument indeholder den information du skal bruge for at kunne oprette og afholde et webinar for dit team, og er produceret af Dennis Nielsen til fri afbenyttelse.

Læs mere

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software NewAngle Software ApS Quick Guide til HostedBooking Version 2 Maj 2017 Quick Guide til Hostedbooking Her er en quick guide til hvordan du hurtigt kommer i gang med hostedbooking, husk at du altid kan sende

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver Elektronisk udbudssystem Quick Guide Tilbudsgiver Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en invitation... 3 2. Afgiv tilbud... 5 2.1

Læs mere

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter (Der er i alt modtaget 31 besvarede skemaer) Hvordan har projektet medvirket til at nå de konkrete mål i LAG-himmerlands

Læs mere

Nordens bedste digitale hotel managementsystem tilbyder i over 100 nye funktioner og forbedringer

Nordens bedste digitale hotel managementsystem tilbyder i over 100 nye funktioner og forbedringer Nordens bedste digitale hotel managementsystem tilbyder i 2019 over 100 nye funktioner og forbedringer Kære Picasso bruger Vi håber I har haft et godt nytår og vi glæder os til et helt nyt års samarbejde

Læs mere

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen 2 Roskilde LIVE Case for Roskilde Kommune lanceret maj 2012 Scan QR-koden eller sms mob roskilde til 1969 En let og legende vej til kulturelle

Læs mere

Besøglægen.dk Ny selvbetjenings-løsning til XMO

Besøglægen.dk Ny selvbetjenings-løsning til XMO Besøglægen.dk Ny selvbetjenings-løsning til XMO Hvad er Besøglægen? Besøglægen er en ny og meget brugervenlig selvbetjenings-løsning til klinikken. Med til Besøglægen hører en gratis hjemmeside, som frit

Læs mere

Side 1 af 6 1. Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse

Side 1 af 6 1. Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse 1.1 Betingelserne gælder for alle aftaler om MHD s salg og levering af produkter/ydelser til

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør Elektronisk udbudssystem Quick Guide Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en invitation... 4 2. Afgiv tilbud... Error!

Læs mere

SKAB ET BEDRE ARBEJDSGRUNDLAG FOR DIN BESTYRELSE MED BOARD OFFICE BOARD

SKAB ET BEDRE ARBEJDSGRUNDLAG FOR DIN BESTYRELSE MED BOARD OFFICE BOARD SKAB ET BEDRE ARBEJDSGRUNDLAG FOR DIN BESTYRELSE MED BOARD BOARD BESTYRELSESPORTAL Digitaliser bestyrelsens arbejde BESTYRELSESPORTAL MED TYDELIGE FORDELE Med BOARD forenkles udarbejdelsen og distributionen

Læs mere

Naturmobil. Overslag på en. Applikation. Kontakt: LANDSKABSVÆRKSTEDET Svanholmsvej 18, 4. th 1905 Frederiksberg C H: www.landskab.

Naturmobil. Overslag på en. Applikation. Kontakt: LANDSKABSVÆRKSTEDET Svanholmsvej 18, 4. th 1905 Frederiksberg C H: www.landskab. Overslag på en Naturmobil Applikation Kontakt: LANDSKABSVÆRKSTEDET Svanholmsvej 18, 4. th 1905 Frederiksberg C H: www.landskab.nu Projektleder Jørgen Nimb Lassen Tlf.: 30 70 75 18 E: jnl@landskab.nu BYSTED

Læs mere

Velkommen til......en ny gratis smartphone-app til alle Danmarks Museer

Velkommen til......en ny gratis smartphone-app til alle Danmarks Museer Velkommen til......en ny gratis smartphone-app til alle Danmarks Museer Til museer og udstillingssteder i Danmark Flere og flere bruger smartphones de kan bruges til alt muligt, og de bliver brugt flittigt!

Læs mere

Indstillinger i Plus, Maxi og Enterprise

Indstillinger i Plus, Maxi og Enterprise 1 DoCAS Manual Indstillinger i Plus, Maxi og Du er altid velkommen på vores online support på http://docas.uservoice.com 2 Indledning Manualen viser, hvordan du opsætter de forskellige informationer og

Læs mere

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør SuperOffice Europas ledende CRM software leverandør Velkommen til SuperOffice webinar 6. november 17 Vi venter på, at klokken bliver 13:00 Husk at aktivere lyden - med "Select Audio" kan du vælge: "Call

Læs mere

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de?

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de? Rediger selv din hjemmeside med få klik Hvor mange besøger din side og hvem er de? Professionel e-mail, som du kan se overalt rediger selv din hjemmeside med få klik + + Få en hjemmeside i et CMS system,

Læs mere

Nyhed! Få det totale overblik over din vindmølles drift her og nu hvor som helst når som helst!

Nyhed! Få det totale overblik over din vindmølles drift her og nu hvor som helst når som helst! Nyhed! Få det totale overblik over din vindmølles drift her og nu hvor som helst når som helst! Prøv Wingmaster med Momentum CashFlowModule gratis i 4 uger. Kære vindmølleejer, Momentum Gruppen A/S kan

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver Elektronisk udbudssystem Quick Guide Tilbudsgiver Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Registering:... 3 1.2 Acceptér en modtaget invitation:... 4 2. Afgiv tilbud... 6 2.1 Besvarelse af krav mm....

Læs mere

Langeland Kommunes skoler er nu godt i gang med det nye værktøj: Fronter. Fronters muligheder bliver indarbejdet i løbet af skoleåret 2009-10.

Langeland Kommunes skoler er nu godt i gang med det nye værktøj: Fronter. Fronters muligheder bliver indarbejdet i løbet af skoleåret 2009-10. Fronter på Humble Skole - en vejledning til Humble Skoles forældre i brug af Fronter, som er vores nye kommunikations og læringsplatform. Langeland Kommunes skoler er nu godt i gang med det nye værktøj:

Læs mere

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Med Microsoft har jeres virksomhed den mest fleksible online arbejdsløsning. I flytter de mest anvendte virksomhedsprogrammer i skyen, så alle medarbejdere kan tilgå dem online - både via smartphone, tablet

Læs mere

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen!

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen! AKTIV AKTØR 2018 Bliv Aktiv Aktør og indgå i et samarbejde, hvor vi i fællesskab markedsfører Holstebro og omegn. Sammen udvikler vi turismen! VisitHolstebro AKTIV AKTØR 2018 Enheden for Erhverv og Turisme

Læs mere

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter Oversigt CMS modul Nyhedsmodul Brugermodul Billede redigering Billedsøgning Hjemmeside Helbredstjek Brugerdefinerede felter Nyhedsbrev 49,- / mdr. Adgangsbegrænsning Søgning 49,- / mdr. 29,- / mdr. Tip

Læs mere

Webmail manual januar 2006 Introduktion til WebMail

Webmail manual januar 2006 Introduktion til WebMail Introduktion til WebMail Support til Webmail kontakt din Publizer konsulent 1 Introduktion til WebMail Denne introduktion giver en kort gennemgang af WebMail på http://webmail.domæne.dk for Publizer CMS

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Om Specialistuddannelse.dk Specialistuddannelse.dk stiler efter at hjælpe danske psykologer med at holde styr på deres efteruddannelse

Læs mere

Sådan sender du gratis faktura med Sproom formularen - En komplet beskrivelse af funktioner og felter

Sådan sender du gratis faktura med Sproom formularen - En komplet beskrivelse af funktioner og felter Sådan sender du gratis faktura med Sproom formularen - En komplet beskrivelse af funktioner og felter Indhold Når du er logget ind på Sproom.net 4 1: Menu 4 Hjem 4 Salg 4 Indkøb 5 Services 5 Indstillinger

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Lasso for. Microsoft Dynamics CRM

Lasso for. Microsoft Dynamics CRM Lasso for Microsoft Dynamics CRM Installationsvejledning Opdateret d. 20.07.2017 INSTALLER LASSO I MICROSOFT DYNAMICS CRM Denne vejledning beskriver installation af Lasso, opsætning, ændring af brugere

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Copyright 2015 EG A/S FAQ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL EG Clinea Dette dokument giver svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med opgradering fra MedWin til EG Clinea Copyright 2015 EG A/S FAQ Side

Læs mere

Instruktion til Ungdomsskoleweb

Instruktion til Ungdomsskoleweb Instruktion til Ungdomsskoleweb SMS modul Version 1.02 2 Indholdsfortegnelse SMS-MODUL... 4 VÆLG HOLD... 4 Send SMS til hold... 5 SEND SMS TIL ALLE HOLDELEVER (NYT I VERSION 1.02)... 6 Administrere SMS

Læs mere

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser!

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Få overblik over din forretning, lav flotte kontrakter og få overblik over dit lager nemt og enkelt! WIOsoft

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

TNC!BXPSL EL XXX BXPSL EL

TNC!BXPSL EL XXX BXPSL EL "803, 8FCCVSFBV 'BMLPOFS "MMÏ 'SFEFSJLTCFSH TNC!BXPSL EL XXX BXPSL EL AWORK Webbureau 8&#- 4/*/( Udstedelsesdato: 10-06-2016 Udløbsdato: 10-08-2016 Kontaktinformation: Fortrolighed af tilbuddet: Dette

Læs mere

GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING

GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING Cookieinformationsløsningen opsættes af Sitemorse Danmark til kunden. Service og sikkerhed Oppetid Sitemorse hoster løsningen samt relaterede komponenter og indhold

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Tender Management Quick Guide. For Leverandør

Tender Management Quick Guide. For Leverandør Tender Management Quick Guide For Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en offentliggjort annonce... 4 2. Svar på en offentlig

Læs mere

Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning

Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning Indførelsen af Ibistic-løsningen er en af de mest vellykkede itprojekter, vi har gennemført. Vi var nødt til at indføre systemet

Læs mere

Er din forening klar til fremtiden? Digitalisering af idrætsforeninger. Digital foreningsudvikling kan gøre foreningsledelse nemt og attraktivt

Er din forening klar til fremtiden? Digitalisering af idrætsforeninger. Digital foreningsudvikling kan gøre foreningsledelse nemt og attraktivt Digitalisering af idrætsforeninger Er din forening klar til fremtiden? Digital foreningsudvikling kan gøre foreningsledelse nemt og attraktivt www.dgi.dk/foreningsledelse 2 Hvis en foreningsleder står

Læs mere

Online Backup. ndgå hovedbrud hvis uheldet er ude! fra kr. 125 pr. md

Online Backup. ndgå hovedbrud hvis uheldet er ude! fra kr. 125 pr. md Online Backup U ndgå hovedbrud hvis uheldet er ude! Med en hosted online backup løsning hos, er dine data i sikkerhed. Du kan derfor glemme alt om båndskifte og opbevaring af backup-bånd. Med online backup

Læs mere

ClientView og ClientTime

ClientView og ClientTime 4. juni 2019 Indhold 1... 2 2 ClientView... 2 2.1 /forbedringer... 2 3 ClientTime... 9 3.1 /forbedringer... 9 Side 1 af 12 1 Siden januar 2019 versionen har vi udviklet en række nyheder og forbedringer,

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver Elektronisk udbudssystem Quick Guide Tilbudsgiver Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Registering:... 3 1.2 Acceptér en modtaget invitation:... 4 2. Afgiv tilbud... 6 2.1 Besvarelse af krav mm....

Læs mere

Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl. Baggrund

Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl. Baggrund Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl VisitDenmark har indgået aftale med det norske firma tellus om en ny platform for GuideDanmark. tellus skal levere et nyt online opdateringssystem til

Læs mere

HJEMMESIDE TIL FORENINGEN

HJEMMESIDE TIL FORENINGEN HJEMMESIDE TIL FORENINGEN Gør bestyrelsesarbejdet lettere og optimer kommunikationen med beboerne Øget beboertilfredshed hurtigere ekspedition PROFESSIONEL FORENINGSHJEMMESIDE Hos Boligadministratorerne

Læs mere

EG One giver en hånd med under hele byggeriet

EG One giver en hånd med under hele byggeriet EG One giver en hånd med under hele byggeriet få større overskud til at drive forretning og skabe øget salg og vækst. EG www.eg.dk Har du også brug for mere tid til det vigtige? 3 Få styr på økonomi og

Læs mere

KultuNaut. - Synliggørelse af arrangementer gratis! Indtastede events er udover på Kultunaut.dk synlige på mange forskellige platforme. Bl.

KultuNaut. - Synliggørelse af arrangementer gratis! Indtastede events er udover på Kultunaut.dk synlige på mange forskellige platforme. Bl. KultuNaut - Synliggørelse af arrangementer gratis! Indtastede events er udover på Kultunaut.dk synlige på mange forskellige platforme. Bl.a: Skærmene på det nye VisitNordfyn velkomstcenter Visitnordfyn.dk,

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 18 09 2015 Ny version af editor SkoleIntra benytter som bekendt en editor ved navn CKeditor til online redigering af tekster. I SkoleIntra 5.10.0 opdateres editor

Læs mere

Introduktion til NemSMS. August 2019

Introduktion til NemSMS. August 2019 Introduktion til NemSMS August 2019 Hvem skal anvende vejledningen? Introduktionen er relevant, hvis du vil danne dig et overblik over NemSMS, eller hvis din myndighed vil anvende NemSMS er, så påmindelser

Læs mere

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Økonomi Indkøb Trollesmindealle 27 DK - 3400 Hillerød Telefon 7232 0000 Mail indkob@hillerod.dk Til: Tilbudsgivere CVR/SE-nr: 29189366 Dato: 22.01.2018 Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Spørgsmål

Læs mere

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til. Version 1 Aug NewAngle Software

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til. Version 1 Aug NewAngle Software NewAngle Software ApS Quick Guide til Version 1 Aug. 2014 Quick Guide til Hostedbooking Her er en quick guide til hvordan du hurtigt kommer i gang med hostedbooking, husk at du altid kan ringe til os på

Læs mere

Offentligt udbud (annoncering): Udvikling af ny hjemmeside, implementering og tilretning

Offentligt udbud (annoncering): Udvikling af ny hjemmeside, implementering og tilretning Offentligt udbud (annoncering): Udvikling af ny hjemmeside, implementering og tilretning Oversigt over udbudsmaterialet: 1. Indledning/beskrivelse 2. Ordregiver 2.1 Kontaktinformationer 3. Den udbudte

Læs mere

SEEEMS.CMS - funktioner og priser

SEEEMS.CMS - funktioner og priser SEEEMS.CMS - funktioner og priser Opstartspris inklusive licens og tilpasset standarddesign 6.300,- 11.300,- 11.300,- Hosting og løbende systemopdateringer 149,- pr. md. 349,- pr. md. 209,- pr. md. Generelt

Læs mere

Modent system i rivende udvikling. Septimana er en løsning til mange opgaver. Septimana omfatter mange moduler, til løsning af f.eks.

Modent system i rivende udvikling. Septimana er en løsning til mange opgaver. Septimana omfatter mange moduler, til løsning af f.eks. Løsninger til din arbejdsdag Systemerne fra I-Arkaden er udviklet i tæt samarbejde med dagligdagens brugere, og er derfor lavet til at løse arbejdsdagens opgaver så glidende som muligt. Modent system i

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

400 DKK * Ring gratis 80390015 Værdikupon: Udløbsdato: 50% rabat på licens*

400 DKK * Ring gratis 80390015 Værdikupon: Udløbsdato: 50% rabat på licens* ! La Femme Mathias Davidsen Heigavegur 34 600 Saltangara, Færøerne Vi har glæden af at give dig helt unikke tilbud fra Google og Mamut Business Software: Gratis online annoncering + 1/2 pris på økonomisystem

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

www.togidata.dk 70 23 09 23

www.togidata.dk 70 23 09 23 H j e m m e s i d e s y s t e m e r N e t b u t i k k e r P r o g r a m m e r i n g H o s t i n g I P T e l e f o n i S a l g s s t y r i n g www.togidata.dk 70 23 09 23 Opdaterede kundevenlige hjemmesider?

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

RUTE. Følg en rute og bliv guidet på en spændende tur under åben himmel.

RUTE. Følg en rute og bliv guidet på en spændende tur under åben himmel. 1 RUTE Følg en rute og bliv guidet på en spændende tur under åben himmel. 2 POI Stedbeskrivelser (Points Of Interest). Via billeder, film eller lyd får man en spændende beskrivelse af det sted du er i

Læs mere

1. Lokal vejledning: Sådan henter du appen og kommer i gang:

1. Lokal vejledning: Sådan henter du appen og kommer i gang: Lundby lokalråd, marts 2019 Vejledning i at hente appen samt bestille login til MINLANDSBY app Denne vejledning er udarbejdet af Lundby Lokalråd som supplement til de vejledninger ejerne af appen tilbyder

Læs mere

Introduktion til eblisten... 2. Opret brugerkonto... 2. Abonnementtyper... 2. Kom godt i gang med eblisten... 3. Start eblisten...

Introduktion til eblisten... 2. Opret brugerkonto... 2. Abonnementtyper... 2. Kom godt i gang med eblisten... 3. Start eblisten... Indholdsfortegnelse Introduktion til eblisten... 2 Opret brugerkonto... 2 Abonnementtyper... 2 Kom godt i gang med eblisten... 3 Start eblisten... 3 Send dokumenter med eblisten... 4 Udgående dokumenter...

Læs mere

Forretningsgang for rådgivning

Forretningsgang for rådgivning FinansSparring er uvildig økonomisk rådgivning til private - til dig der har brug for et godt råd til at få råd. FinansSparring ApS Kragelundvænget 135 7080 Børkop Din vej til større overblik og mere overskud

Læs mere

Rammeaftale. mellem. IM Soft og Foreningen af skoleledere ved tekniske skoler for levering af systemerne IMS Journal og IMS FakturaFlow

Rammeaftale. mellem. IM Soft og Foreningen af skoleledere ved tekniske skoler for levering af systemerne IMS Journal og IMS FakturaFlow Rammeaftale mellem IM Soft og Foreningen af skoleledere ved tekniske skoler for levering af systemerne IMS Journal og IMS FakturaFlow Side 1 af 6 20. oktober 2006 Indholdsfortegnelse 1 Aftalens parter...3

Læs mere

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE?

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? her er et godt sted at starte! LIGHT Light er vores mindste løsning. Den er udviklet i Wordpress, som er det mest brugte open source CMS. En Light hjemmeside er baseret på

Læs mere

UDBUDSBREV - KRAVDATABASE

UDBUDSBREV - KRAVDATABASE Nyt Hospital Hvidovre Hvidovre Hospital Kettegård Allé 30 2650 Hvidovre UDBUDSBREV - KRAVDATABASE Opgang 1 Afsnit 139 Til: Interesserede tilbudsgivere Dato: 4. december 2013 Udbud af kravdatabase mv.:

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE VEJLEDNING I BRUGEN AF KULTUNAUT - DEN FÆLLES KULTURKALENDER

TÅRNBY KOMMUNE VEJLEDNING I BRUGEN AF KULTUNAUT - DEN FÆLLES KULTURKALENDER TÅRNBY KOMMUNE VEJLEDNING I BRUGEN AF KULTUNAUT - DEN FÆLLES KULTURKALENDER INDHOLD BLIV OPRETTET SOM BRUGER 2 OPRET ET ARRANGEMENT 2 - Midtvejsstatus 6 - Upload billede 9 REDIGER ELLER SLET ARRANGEMENT

Læs mere

Introduktion. Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen

Introduktion. Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen Introduktion Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen Hvem er manualen til? Manualen er skrevet til slutbrugere som bruger appen. For opsætning

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014 Bilag 1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER Udgave af 4. december - 2014 1. OPTIMON`s hemmeligholdelsespligt OPTIMON træffer alle rimelige og nødvendige foranstaltninger til hemmeligholdelse

Læs mere

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE?

LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? LIGHT BASIC PRO NY HJEMMESIDE? her er et godt sted at starte! LIGHT Light er vores mindste løsning. Den er udviklet i Wordpress, som er det mest brugte open source CMS. En Light hjemmeside er baseret på

Læs mere

EG Clinea Version 16.3

EG Clinea Version 16.3 EG Clinea Version 16.3 side 1 af 5 Indledning EG Clinea version 14.5 Clinea 16.3 er nu klar. Af nye funktioner kan vi eksempelvis nævne funktion til nem oprettelse af kreditnota og automatisk login i Cure4you

Læs mere

e-conomic modul til Magento

e-conomic modul til Magento Opsætningsguide til e-conomic modul til Magento Version 4.0.6 Magentomoduler ApS Myggenæsgade 3, 4. Lejl. 4 København kontakt@magentomoduler.dk Opsætning Opsætning af modulet kræver at du har adgang til

Læs mere

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. Din vært: Ole Bach Andersen linkedin.com/in/olebachandersen Salg med LinkedIn Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg Introduktion til kurset det

Læs mere

EN CFO'S GUIDE TIL EN. telefonregning

EN CFO'S GUIDE TIL EN. telefonregning EN CFO'S GUIDE TIL EN Billigere telefonregning Få fuld kontrol over din telefonregning Nogle teleselskaber lover guld og grønne skove og det kan være en jungle at finde den løsning, der passer bedst til

Læs mere