ScanX.Net. Stærkere, hurtigere og mere fleksibelt. Highlights. Fleksibelt, fremtidssikret system Stærk.Net teknologi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ScanX.Net. Stærkere, hurtigere og mere fleksibelt. Highlights. Fleksibelt, fremtidssikret system Stærk.Net teknologi"

Transkript

1 ScanX.Net Stærkere, hurtigere og mere fleksibelt Rapporter Flis-afregning Driftsikker nødkørsel Beregning af transportpriser Affaldsregistrering og -indberetning Highlights Fleksibelt, fremtidssikret system Stærk.Net teknologi Modulært og skalerbart system Let, brugervenligt rapportdesign Mange kommunikationsmuligheder Skalerbart, dynamisk skærmbillede Bontæller Portstyring Styring af bomme Håndtering af kørselszoner Automatiskidentifikation Modtagekontrol Beregning af energi-indhold Videoover- Sporbarhed vågning Halmafregning Prisstyring Deponiregistrering Online vejebon Automatisk Trådløs omklassificering Facilitystyring Kontantbetaling Stikprøvekontrol

2 ScanX.Net Stærkere, hurtigere og mere fleksibelt ScanX.Net er et modul-opbygget, skalerbart it-system til håndtering og administration af brovægtsvejninger. Systemet klarer bl.a. affaldsregistreringer, indberetning, betaling, trafikstyring, identifikation, fakturaberegninger og mange andre opgaver. Registreringerne sker hurtigt og effektivt - operatøren skal kun indtaste ganske få oplysninger, hvorefter systemet selv henter de nødvendige data frem. Den nye ScanX.Net-version giver brugeren yderst robuste applikationer - takket være.net framework - og en softwarepakke, der virker med fremtidens hardware via drivere, der passer til.net-versionen. Mange endnu stærkere funktioner ScanX.Net har fået mange, nye stærke features - bl.a. kan operatørens skærmbillede nu skaleres dynamisk og opbygningen af selve skærmbilledet tager udgangspunkt i Microsoft design-standarder (herunder Outlook). Det gør skærmbillederne meget genkendelige, hvilket forkorter oplæringstiden. I den nye ScanX.Net kan man arbejde med flere åbne kartoteker og skærmbilleder på samme tid - det betyder, at oprettelse af data samt ekspedition kan udføres, uden at den første opgave skal afsluttes, før man kan påbegynder den næste opgave. Den modulære opbygning af ScanX.Net giver stor fleksibilitet og skalerbarhed og fremtidssikrer samtidig softwaren, der i fremtiden bliver udbygget med både standardmoduler og kundespecifikke moduler, som vil kunne anvendes i senere opdateringer af softwaren. Logisk opbyggede kartoteker ScanX.Net bygger på en serie stamdatakartoteker, baseret på én eller flere SQL-tabeller, hvori alle data gemmes. Kartotekerne er opsat på en logisk måde, der gør nemt at finde de rigtige data via hurtige og lettilgængelige søgemuligheder. Smidig eksport/import Alle data og vejninger, inkl. priser, afgifter, moms og gebyrer, kan naturligvis overføres til eksterne systemer, såsom økonomi- og faktureringssystemer, administrative systemer eller ERP-/produktionsstyringssystemer.

3 . Et alsidigt system til alle opgaver Printer Veje PC Veje PC Adm. PC Adm. PC Vægtindikator Terminal Client Terminal Client Terminal Client TCP/IP Switch Router PDA WIFI Switch Switch Vægt- Server Database- Server Terminal- Server TCP/IP TCP/IP VT100 VT90 VT80 VT60 PAY100 PAY80 Kamera Alsidigt system ScanX.Net er et alsidigt system med mange stærke features og har som standard disse funktioner: Forskellige vejemetoder: Normalvejning, Engangsvejning, Manuel vejning, Overtag vejning, Stykvejning Stamkartoteker med Biler, Transportør, Aftale, Leverance, Kunde, Vare, Producent, Anlæg, Kommune, Container, Plads 1, Plads 2, Ekstradata1, Ekstradata 2, KørselsNr1, KørselsNr2 Priser med Simpel listepris, Indekspris, Prismatrix, Afgifter og Gebyrer Prisberegning, der passer til ovenstående Indgående Priser og Udgående Priser I vejeregistret gemmes dato og tid for såvel indvejning som udvejning Søgefaciliteter med direkte adgang til kartotekerne fra indvejningsskærmbilledet. Netværksbaseret vejeterminalkommunikation Udskrifter på vejebon og på laserprinter Rapportgenerering med Microsoft Reporting Tools Import- og eksportmodul til andre systemer Integration i udvekslingsdatabase med andre SQLsystemer, herunder økonomisystemer Supervisor-tildelte og -styrede brugerrettigheder Hurtig og nem indlæring Mange forskellige vejemetoder ScanX.Net understøtter flere forskellige vejemetoder og er derfor et yderst fleksibelt system, der gør det muligt at løse en række forskelligartede veje-opgaver. ScanX.Net opererer med følgende vejemetoder: Normal vejning: 1. og 2. vejning kan foretages både på terminal og af operatør Indtastet vejning: operatøren kan indtaste en fiktiv vejning Engangsvejning: Fast taravægt - der anvendes en fast taravægt til 1. vejning og den aktuelle (brutto-) vægt som 2. vejning. Forskellen er nettovægt. Kan foretages på terminal og af operatør Stykregistrering: Angivelse af antal styk af en enhed, f.eks. handsker, masker, tønder eller læs (Det er IKKE via vægt) Delvejning: Anvendes til vejning af en lang bil, der ikke kan være på vægten - her kan vejningen opdeles, hvor delvejning foretager en simpel addering af de forskellige vægtresultater, som så bliver til en 1. vejning/2. vejning Opdelt vejning (Modsat Delvejning): Man har en lang opdelt vægt, men bilen er opdelt i 2 sektioner, som ikke skal vejes sammen - man angiver data og vejer først den forreste del med ét sæt data. Samtidig vejes bagerste del, men med et andet sæt data. Det giver så to 1. vejninger. Samme procedure gentages ved udvejning, såfremt der køres Normal vejning.

4 Smidigt modulært systemdesign ScanX.Net er modul-opbygget og har talrige standardmoduler til håndtering af mange forskellige opgaver. Afhængig af branche og opgave anvendes et eller flere af modulerne. AffaldDataSystem AffaldDataSystemet - ADS - er modulet til registrering og indberetning af affaldstyper til Miljøstyrelsen. Systemet kan registrere affaldstype på både indgående og udgående biler. Når affaldstypen er registreret, gemmes den i ScanX.Nets database og dernæst i ADS-databasen. Herfra sker indberetningen til Miljøstyrelsen via CSV eller web-service. ScanDeklaration ScanDeklaration er modulet til håndtering af registrering og sporbarhed af indleverede materialer til deponier. Udover ScanX.Net-modulet består løsningen af en hjemmeside til oprettelse af deponi-deklarationer og et godkendelsesmodul hos sagsbehandler. ScanEnergy - Flis Energy-modulet beregner vandprocent og energi-indhold af træflis med henblik på varmeværkers prisafregning til leverandørerne. På hjemmesiden indtastes oplysninger om materialet i en deklaration, der sendes til deponi, hvor den godkendes eller afvises. Derefter sendes der /sms til producenten. Når bilen ankommer og vejes, kobles transportør på deklarationen. Operatøren skal foretage visuel kontrol af de leverede materialer ved hhv. ankomst og deponering - det kan gøres manuelt eller vha. video. Disse videobilleder kobles til registreringen sammen med veje- og deklarationsdata. Det letter arbejdet og sikrer sporbarhed i dataopsamlingen. ScanX.Net SPG - Sand, sten og grus SPG-modulet er systemet til transport- og entreprenørbranchen til håndtering af varepriser og transportpriser. Modulet klarer også håndtering af kørselszoner, som kan differentieres for de forskellige biltyper. I forbindelse med vejning af hele bilen udtages der en prøve af den leverede flis - denne prøve afvejes på en laboratorievægt og vægten sammenkobles i ScanX.Net med den totale indvejede flisleverance. Prøven placeres nu en en varmeskuffe, hvorefter den vejes igen og netto bliver udregnet. Netto er i dette tilfælde den mængde vand, der er fordampet fra prøven. Nu beregner ScanX.Net vandprocent, energi-indhold og pris til afregning af den pågældende leverance. ScanHalm Dette modul er udviklet til halm-fjernvarmeværker, der på baggrund af en fugtighedsprøve beregner vandindholdet i den leverede halm. Operatøren individuelt bestemme og indtaste omregningssats for halmens pris på grundlag af fugtighedsprocenten samt fugtighedsprocent-intervaller. Ligeledes kan den månedsspecifikke tillægsværdi angives individuelt for hver kalendermåned. I modulet er der også en funktion til prisstyring, der gør det muligt at arbejde med rabatsatser til bestemte leverancer, herunder også specialaftaler eller mere faste kundeaftaler. Kasse-modul Kasse-modul er et digitalt kasse-apparat i ScanX.Net, så operatøren at modtage og registrere kontantbetalinger på stedet.

5 ScanX.Net ScanX.Net er et extension modul til ScanX.Net, som giver mulighed for automatisk at maile en vejeseddel til kunden, producenten eller transportøren. Når der i ScanX.Net laves en 2.vejning, mailes der en kopi af vejesedlen som pdf-fil til den oplyste adresse, f.eks. kunden. Chaufføren kan naturligvis få udskrevet vejesedler på normal vis. Ved at anvende ScanX.Net undgår man, at vejesedler forsvinder - der vil altid være en elektronisk back-up. I praksis bliver den enkelte chaufførs fysiske vejesedler dybest set overflødige, da informationerne findes elektronisk. Automatisk med vejeseddel Trådløs omklassificering med PDA ScanX.Net-PDA modulet består af software og en PDA (håndholdt computer), som gør det nemt og hurtigt at foretage trådløs omklassificering af indvejede biler. Med det integrerede kamera i PDA'en kan der også tages et foto, som overføres og gemmes med vejetransaktionen i ScanX.Net. Operatøren har hele tiden overblik over alle indvejede biler i sin håndholdte PDA og kan til enhver tid se, hvilken vare den enkelte bil har valgt ved indvejning. Trådløs omklassificering med PDA ScanX.Net Video Med ScanX.Net Video kan vejeprocessen overvåges, så man sikrer en korrekt registrering af bilen og dens indhold. Ved brovægten placeres et antal videokameraer, der tager billeder af f.eks. bilens nummerplader og ladets indhold. Billederne kan derefter bruges som dokumentation og evt. omklassificering. Alle billeddata kobles sammen med veje-dataene, så det er let at skifte fra vejebilledet til de tilhørende billeder. ScanX.Net WEB ScanX.Net WEB er et web-interface til ScanX.Net, der placerer en kopi af vejetransaktionen på en web-server. Kunder og leverandører kan nu selv logge ind til denne web-server og udskrive rapporter og statistik på egne vejninger. Video-overvågning og fotografering Modulet giver en stor tidsmæssig og administrativ besparelse hos kunder/leverandører, som selv sender store mængder statistikker og fakturaer til deres egne kunder. Med ScanX.Net WEB kan dette arbejde nemt og hurtigt klares. Port- og trafiklysstyring ScanX.Net inkorporerer også et modul til styring af både bomanlæg og trafiklys foran og efter brovægten. Systemet kan opsættes til automatisk at styre bommene og trafiklys, men operatøren kan også manuelt overtage og styre anlæggene. Styring af bomme og trafiklys

6 Mange stærke funktionaliteter Central Administration Facility 1 Facility 2 Sync- Server Adm. PC Master Database Veje PC Adm. PC Klient Sync Database Client Sync Client Klient Database Veje PC Adm. PC Facility-styring: Smidig datahåndtering Med funktionen Facility-styring kan man styre flere produktions- eller behandlingsanlæg i samme system. Hver facility repræsenterer en enhed, f.eks. en virksomhed, fabrik, produktionslokation eller tilsvarende. I Facility-styring kan man så opdele data fra de forskellige facilities i samme database. Detaljeret prisstyring ScanX.Net kan håndtere priser på flere forskellige måder. Den mest enkle metode er Simpel pris, hvor hver vare har en listepris med en pris pr tons. En anden metode er Prisindex, hvor prisen kan opdeles i vægt-intervaller og differentieres afhængig af mængden. ScanX.Net kan også håndtere kombinationspriser, kaldet prismatriser. Her kan man operere med hhv. en listepris til de generelle kunder og så en specielt aftalt pris til andre kunder med specifikke aftaler. Sikker synkronisering af data ScanXSync sørger for sikker synkronisering af stamdata og vejninger mellem SyncServer i ScanX.Net hovedsystem og en eller flere Sync- Clients ude ved vejestationerne. Synkroniseringen for afhentning af vejedata mellem systemerne foregår efter et fast tidsinterval - f.eks. hvert 2. minut, mens synkronisering af stamdata (Vare, Kunde, Producent og Transportør) udføres en gang i døgnet. Stamdata kan også overføres som her og nu stamdata. Kommer der f.eks. en Producent, der skal oprettes i systemet og som straks skal kunne anvendes, oprettes denne på SyncServer. På SyncClient-PC'en er der en funktion for Her og Nu-overførsel, som så overfører den nyoprettede Producent. Både Simpel Pris, PrisIndex samt Prismatriser kan have forskellige indgående og udgående priser på samme varenr. Der kan også tilkobles op til 3 gebyrer på en vejning - f.eks. fejlsorteret eller hjælp til aflæsning. Gebyret medregnes i den samlede pris, men tilkobles uafhængigt af den pris, der beregnes. Nødkørsel giver høj driftsikkerhed ScanX.Net har naturligvis en procedure til nødkørsel, hvis hoved-systemet skulle gå ned. Sker dette, kan operatøren hurtigt og nemt skifte over til kørsel på en separat back-up PC ved at trykke på Enter safe mode, så tager systemet sig af resten. Nu kan operatøren fortsætte sit arbejde og foretage de nødvendige registreringer af vejningerne på brovægten. Når hovedsystemet igen er oppe at køre, skifter operatøren tilbage ved blot at trykke på Exit Safe mode. Registreringerne foretaget i safe mode bliver automatisk overført til hovedsystemet.

7 Hvorfor vælge ScanX.Net? ScanX.Net er udviklet, så den passer til Windows 7 - alle delene er bygget på nyeste Windows-teknologi, med.net-software-platformen som den største fordel. Rapporter ScanX.Net har let og brugervenligt rapportdesign med Microsoft Reporting Tools til generering af standardrapporter. Eksisterende rapporter kan tilpasses eller udvides ved behov ligesom egne individuelle rapporter kan designes i Microsoft Reporting Tools, der kan anvendes uden licensomkostninger. ScanCube Rapportgenerator ScanX.Nets rapport- og statistikmodul - ScanCube - er baseret på NetCube-systemet, som udtrækker data fra forskellige views oprettet i ScanX.Net. Ud fra disse views gives adgang til at trække data fra de ønskede registre, som grupperes og sorteres efter eget valg. Databasekommunikation, rapportdesign og andre større moduler er bygget til de nyeste metoder - det betyder, at ScanX.Net passer til SQL2008-server og inkluderer Microsoft Reporting services som rapporteringsværktøj. Det gør driften af ScanX.Net sikker og oppetiden stor. En almindelig IT-afdeling vil også være istand til servicere ScanX.Net, da softwaren passer ind i moderne IT-miljøer. Mange stærke fordele Et fremtidssikret system: alle dele er bygget på nyeste Windows og passer til Windows 7 og SQL2008-server.Net teknologi: passer til fremtidige Microsoft teknologier, databasestruktur og kommunikationsmetoder Let, brugervenligt rapportdesign med Microsoft Reporting Tools TCP/IP giver mange kommunikationsmuligheder, bl.a. trådet, trådløs og internet-opkoblet kommunikation, og letter både kabeltræk og fejlfinding Skalerbart skærmbillede: tilpasses dynamisk skærm og ønsket fordeling menuer og programdele Skalerbart, langtidsholdbart program: nye, fremtidige moduler kan tilføjes uden forringelse af funktionalitet Mulighed for flere åbne kartoteker og skærmbilleder på samme tid. Fleksibel og stærk datasynkronisering - styres via facilities med valg af generelle data eller lokale data.

8 Scanvaegt - alsidige kompetencer Markedsledende leverandør Scanvaegt er en dansk-ejet virksomhed, der har eksisteret siden Vi udvikler, producerer og forhandler vejesystemer, etiketteringsløsninger og inspektionsudstyr samt tilhørende IT-systemer og sporingsløsninger. Scanvaegt er markedsledende leverandør af løsninger til fødevareindustrien, transport-, energi- og miljøsektoren, landbrug og dagligvarehandlen. Scanvaegt beskæftiger 200 medarbejdere og har hovedkontor beliggende i Århus, et vidt forgrenet salgs- og servicenet i Danmark samt datterselskaber i Skandinavien og Polen. Den komplette samarbejdspartner Service og support er vigtige faktorer i enhver fremstillingsvirksomhed og nøgleord for Scanvaegt. Vi stiller omfattende serviceog supportfaciliteter til rådighed for kunden, uanset hvor i landet man befinder sig - et stort team på flere end 75 kompetente teknikere og specialister i lokale afdelinger over hele landet betyder kort responstid. Scanvaegts service-ydelser omfatter bl.a.: forebyggende vedligeholdelsesaftaler uddannelse og instruktion installation reservedele hotline support software service verifikation Med forbehold for ændringer /v1 Scanvægt Nordic A/S Johann Gutenbergs Vej Århus N Danmark info@scanvaegt.dk Tlf Fax

Weighbridge Management

Weighbridge Management Scanvaegt ScanX.NET Weighbridge Management ScanX.NET er det optimale system til effektiv styring og administration af dataregistreringer fra brovægtssystemer. ScanX.NET hurtigt, skalerbart og alsidigt

Læs mere

Weighbridge Management

Weighbridge Management Scanvaegt ScanX.NET Weighbridge Management ScanX.NET er det optimale it-system til effektiv registrering, styring og administration af data fra brovægtssystemer og andre heavy-duty industrivægte. Systemet

Læs mere

PowerCheck. Optimal vægtkontrol og kvalitetsinspektion. Highlights

PowerCheck. Optimal vægtkontrol og kvalitetsinspektion. Highlights PowerCheck Optimal vægtkontrol og kvalitetsinspektion Highlights High-Speed Checkvejning e-vejningskontrol Styring af fyldeproces Produktionsovervågning Integreret metaldetektor Fleksibelt, driftsikkert

Læs mere

Intelligente IT-systemer

Intelligente IT-systemer Intelligente IT-systemer Fleksibel, integreret data-processing Alsidige faciliteter Totalstyring af vareflow Produktions- og lagerstyring Wireless kommunikation Sporbarhedsregistrering Nem etiketdesign

Læs mere

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Service Optimal performance FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Systems er en stærk servicepartner, der yder forebyggende vedligehold det forhindrer produktionsstop

Læs mere

Driftsikker brovægt fremstillet i solid betonkvalitet

Driftsikker brovægt fremstillet i solid betonkvalitet Scanvaegt 6800 Driftsikker brovægt fremstillet i solid betonkvalitet LAV HØJDE FLEKSIBEL KONSTRUKTION NEM VEDLIGEHOLD Scanvaegt 6800 er en driftsikker brovægt fremstillet i solid betonkvalitet, der tager

Læs mere

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere.

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige

Læs mere

Optimal performance. Med et stærkt service- og support team. Service-ydelser

Optimal performance. Med et stærkt service- og support team. Service-ydelser Optimal performance Med et stærkt service- og support team Service-ydelser Forebyggende vedligehold Driftsoptimering Remote Online Support On-site reparationer Uddannelse og instruktion Kalibrering og

Læs mere

SoftwareløSninger SoftwareløSninger 1

SoftwareløSninger SoftwareløSninger 1 Softwareløsninger Softwareløsninger 1 MAUS Danvægts fleksible softwareprogram, MAUS, er et effektivt vejeprogram til såvel større som mindre virksomheder. MAUS udvikles løbende med yderligere funktionalitet

Læs mere

Scanvaegt Industrivægte

Scanvaegt Industrivægte Scanvaegt Industrivægte De stærkeste vejeløsninger Highlights: Høj dansk kvalitetsstandard Nøjagtig og hurtig vægtregistrering Ekstremt driftsikker Robust m/lang levetid/holdbarhed Høj oppetid Særdeles

Læs mere

Industrial Labelling Systems Løsningen, der profilerer dine varer endnu bedre og fremmer salget

Industrial Labelling Systems Løsningen, der profilerer dine varer endnu bedre og fremmer salget Industrial Labelling Systems Løsningen, der profilerer dine varer endnu bedre og fremmer salget Highlights High-quality industrial design Præcis etiketpåsætning Alsidig, fleksibel applikering Brugervenlig

Læs mere

Velkommen til visuel demo på SOSWEB

Velkommen til visuel demo på SOSWEB Velkommen til visuel demo på SOSWEB SOSWEB er en web- baseret totalløsning til styring af alle de aktiviteter, som nutidens virksomheder skal håndtere indenfor miljø- og sikkerhed. Både når det gælder

Læs mere

Gennemtænkt design og hurtig installation

Gennemtænkt design og hurtig installation Scanvaegt 7800 Gennemtænkt design og hurtig installation KOMPLET PRÆFABRIKERET LØSNING MINIMALT FORARBEJDE FREMTIDSSIKRET INVESTERING Scanvaegt 7800 er en robust brovægt, med et gennemtænkt design, der

Læs mere

DGdoc.net. Effektivt og fleksibelt IT-system til udarbejdelse af transportdokumenter for farligt gods GRATIS DEMOVERSION. Move forward with confidence

DGdoc.net. Effektivt og fleksibelt IT-system til udarbejdelse af transportdokumenter for farligt gods GRATIS DEMOVERSION. Move forward with confidence PRØV GRATIS DEMOVERSION DGdoc.net Effektivt og fleksibelt IT-system til udarbejdelse af transportdokumenter for farligt gods Move forward with confidence Håndteringen af transportdokumenter har aldrig

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Ruko ARX åbner for nye muligheder Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi

Læs mere

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Ny Unik Bolig 4 version på trapperne Det er nu ca. 2 år siden, at første version af Unik Bolig 4 blev lanceret. Siden da er der blevet arbejdet hårdt på at forbedre versionen og finde på nye smarte ting

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 regnskabsprogrammet til den lille virksomhed Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der er specielt udviklet til mindre virksomheder. Alt er sat enkelt

Læs mere

FSR - danske revisorers brancheløsning

FSR - danske revisorers brancheløsning caseware.dk FSR - danske revisorers brancheløsning Et professionelt revisions- og regnskabsværktøj, der gør opgaver i relation til planlægning, udførelse og erklæringsafgivelse mere effektivt. Hvorfor

Læs mere

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang...

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... Enkelt og effektivt program til afregning af forbrug og adgangskontrol, baseret på tallycard+ og tallybee systemer tallymaster

Læs mere

WinPLC. til speciallæger i psykiatri

WinPLC. til speciallæger i psykiatri WinPLC til speciallæger i psykiatri WinPLC Klinikkens primære værktøj WinPLC fra A-Data Lægesystemet med de fair priser I mere end 20 år har A-Data leveret software og hardware til den primære danske sundhedssektor.

Læs mere

Opkrævninger - menuen 3.1

Opkrævninger - menuen 3.1 Opkrævninger - menuen 3.1 3. OPKRÆVNINGER MENUEN Generelt Det er meget vigtigt, hvad enten der vælges den ene eller den anden opkrævningstype, at der forinden tages en sikkerhedskopi, idet de beregninger,

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

PlusFlex IT-Concepts. Automatisering og effektivisering af processerne. Highlights:

PlusFlex IT-Concepts. Automatisering og effektivisering af processerne. Highlights: PlusFlex IT-Concepts Automatisering og effektivisering af processerne Highlights: Fleksibelt, skalerbart system Webbaseret standard Nem datadistribution til operatører Brugervenlig operatør-interface Let

Læs mere

Workflow 8.0 stort spring med store forbedringer

Workflow 8.0 stort spring med store forbedringer Workflow 8.0 stort spring med store forbedringer Performanceforbedringer gennem et stærkt samarbejde mellem funktionerne som de kendes og et nyt, overskueligt og gennemført layout. En mærkbar videreudvikling

Læs mere

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro.

InfoPro 2i. Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. InfoPro 2i Profil Softwarefirmaet MaCom A/S blev etableret i 1992. Vi udvikler og markedsfører dokumenthåndteringssystemet InfoPro. Mission MaCom's mission er at sikre og skabe struktur i vores kunders

Læs mere

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT!

Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! DKC ADGANGSKONTROL Sikrer Deres værdier - og sikrer mod uønskede gæster OVERALT! De ved altid HVEM, der kommer ind og går ud HVORNÅR dette sker - og ad HVILKEN dør, port, bom eller pullert dette sker.

Læs mere

SupplyVagten. -højteknologisk, gennemprøvet og driftsikker. ubemandetvagtcentral

SupplyVagten. -højteknologisk, gennemprøvet og driftsikker. ubemandetvagtcentral SupplyVagten -højteknologisk, gennemprøvet og driftsikker ubemandetvagtcentral SupplyVagten CareSupply s højteknologiske gennemprøvede og driftsikre vagtcentral SupplyVagten giver borgerne og hjemmeplejen

Læs mere

Vejledning til fravær i Tabulex TEA

Vejledning til fravær i Tabulex TEA Vejledning til fravær i Tabulex TEA Indholdsfortegnelse Indhold Hvad er TEA Fravær... 3 Fraværsårsager... 3 Hvad er dagsfravær... 3 Indberetning af fravær... 3 Udskriv mødeliste til afkrydsning... 3 Registrer

Læs mere

GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING

GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING Cookieinformationsløsningen opsættes af Sitemorse Danmark til kunden. Service og sikkerhed Oppetid Sitemorse hoster løsningen samt relaterede komponenter og indhold

Læs mere

Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014

Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014 Xdont version 14.1.0.X / Fysioterapeuter Rev: 16-06-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen altid skal køres fra hovedmaskinen/serveren. alle klientmaskiner

Læs mere

På hvilke genbrugspladser skal ordningen etableres og hvad er anlægsomkostningerne?

På hvilke genbrugspladser skal ordningen etableres og hvad er anlægsomkostningerne? På hvilke genbrugspladser skal ordningen etableres og hvad er anlægsomkostningerne? Klippekortmodel Vægtmodel Abonnementsmodel Der skal tages stilling til, hvor mange genbrugspladser i kommunen/oplandet,

Læs mere

Bruger Manual. Version: 3.03. Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001

Bruger Manual. Version: 3.03. Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001 Bruger Manual Version: 3.03 Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001 Mail: info@add-on.com Internet: www.add-on.com Ingen dele af denne publikation

Læs mere

Ny release til AutoCore Eftermarked

Ny release til AutoCore Eftermarked Ny release til AutoCore Eftermarked Release 2.0 22.marts 2015 Beskrivelse og vejledning til ordrebehandling i AutoCore Eftermarked Opsummering over nye funktioner i AutoCore Eftermarked Kære Bruger, Mandag

Læs mere

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Dynamics CRM 4.0 Bredana Systemudvikling A/S - How to Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Først velkommen til din hostede Dynamics CRM. Med Outlook klienten installeret får du

Læs mere

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS.

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Mobile løsninger til salg, service og flådestyring Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Indhold Historien Teknik Fordele Produkt Erfaringer Prisen Introduktion Historien Microsoft Lande / sprog Kunder DONG

Læs mere

Magnus:Revision. Nyheder og vejledning til version 2012.1

Magnus:Revision. Nyheder og vejledning til version 2012.1 Magnus:Revision Nyheder og vejledning til version 2012.1 Indledning - Magnus:Revision 3 Nyheder og vejledning til version 2012.1 5 Eksisterende brugere 5 Information vedrørende tidligere versioner af programmet

Læs mere

Kravspecifikation. for. Indholdskanalen 2.0

Kravspecifikation. for. Indholdskanalen 2.0 Kravspecifikation for Indholdskanalen 2.0 August 2011 2 Indhold 1. Kort projektbeskrivelse... 3 2. Erfaringer fra Indholdskanalen... 3 Konsekvenser... 3 3. Tekniske krav... 4 Redaktionsværktøjet og indholdsproduktion...

Læs mere

Brugerindstillinger M-QS-11DK 24-02-2005

Brugerindstillinger M-QS-11DK 24-02-2005 Brugerindstillinger M-QS-11DK 24-02-2005 Metrologic ApS Tinvej 20 B 3060 Espergærde Tel: 0045 4913 6500 Fax. 0045 4913 6540 E-mail: Mail@metrologic.dk WWW. Metrologic.dk Version: 1 2005 Q-DAS GmbH, - Metrologic

Læs mere

Moduler. Freight Volume SYSTEM. Intelligent Supply Chain. Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser.

Moduler. Freight Volume SYSTEM. Intelligent Supply Chain. Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser. Freight Volume SYSTEM Systemet er opbygget i moduler som komplet, vil håndtere alle forsendelser. Moduler Volumenmåler: Selve målingen foretages med lysgardiner som er meget robuste. Lyset er moduleret

Læs mere

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis // Mamut Business Software Installationsguide: Basis Introduktion Indhold Denne guide forenkler installationen og førstegangsopstarten af Mamut Business Software. Hovedfokus i denne guide er enkeltbrugerinstallationer.

Læs mere

AR-M230/M270 serier Online-manual Netværk udskrivningsløsning

AR-M230/M270 serier Online-manual Netværk udskrivningsløsning AR-M230/M270 serier Online-manual Netværk udskrivningsløsning Vejledning for administrator Start Klik på knappen "Start". Copyright 2003 Sharp Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Gengivelse, tilpasning

Læs mere

100% skræddersyet e-commerce betalingsløsning SKRÆDDERSY DIN HELT EGEN LØSNING MED DIBS ENTERPRISE

100% skræddersyet e-commerce betalingsløsning SKRÆDDERSY DIN HELT EGEN LØSNING MED DIBS ENTERPRISE DIBS ENTERPRISE 100% skræddersyet e-commerce betalingsløsning SKRÆDDERSY DIN HELT EGEN LØSNING MED DIBS ENTERPRISE En DIBS Enterprise løsning er en 100% skræddersyet e-commerce betalingsløsning, som gør

Læs mere

Brugervejledning til videokamera uden sensor

Brugervejledning til videokamera uden sensor Brugervejledning til videokamera uden sensor Tilslutning af videokamera Videokameraet er et IP-videokamera. Det tilsluttes som udgangspunkt trådløst til routeren, men kan også tilsluttes med et netværkskabel.

Læs mere

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer Indledning

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer Indledning 040915 ipad for let øvede modul 10 ipad og computer Indledning I dette modul gennemgås, hvordan man kan få en computer og ipad'en til at spille sammen : * Hvordan overføres fotos fra PC til ipad? * Hvordan

Læs mere

Forenkling af kommunale affaldsregulativer. Fase 4: Elektronisk videndeling

Forenkling af kommunale affaldsregulativer. Fase 4: Elektronisk videndeling Forenkling af kommunale affaldsregulativer. Fase 4: Elektronisk videndeling Birgit Holmboe, Anders Christiansen og Berit Hallam Rambøll Birgitte Refn Wenzel Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere Miljøprojekt

Læs mere

Roth Touchline + app til Android og ios

Roth Touchline + app til Android og ios til Android og ios Brugermanual Living full of energy 1/7 Tillykke med din nye Roth Touchline+ app Roth Touchline+ app for Android og ios giver mulighed for at regulere dit Roth Touchline gulvvarmesystem

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

Denne vejledning beskriver integration mellem miljø- og byggesagssystemet GeoEnviron (GE) og ESDH-systemet edoc, der er udviklet af Fujitsu.

Denne vejledning beskriver integration mellem miljø- og byggesagssystemet GeoEnviron (GE) og ESDH-systemet edoc, der er udviklet af Fujitsu. Integration mellem edoc og GeoEnviron Denne vejledning beskriver integration mellem miljø- og byggesagssystemet GeoEnviron (GE) og ESDH-systemet edoc, der er udviklet af Fujitsu. 1. Målsætning Miljø- og

Læs mere

IPW eformular Pro. brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer

IPW eformular Pro. brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer IPW eformular Pro brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer Er kravene til dokumentation ved at udvikle sig til en tidsrøver snarere end en hjælp, eller kniber det med at få fulgt

Læs mere

Vejledning i opsætning af NemHandelsprogrammet

Vejledning i opsætning af NemHandelsprogrammet standarden for e-samhandel Vejledning i opsætning af NemHandelsprogrammet Om NemHandelsprogrammet Hvis du har et økonomisystem, som kan skabe NemHandelsfakturaer, kan du kombinere økonomisystemet med det

Læs mere

SOFTWARE PAKKER, MODULER OG SERVICE

SOFTWARE PAKKER, MODULER OG SERVICE SOFTWARE PAKKER, MODULER OG SERVICE A.1. Generelt ScaleIT veje software er et Windows baseret dataopsamlings program, dedikeret til håndtering af vejedata og integration af veje processen i selskabets

Læs mere

Opsætning af forbindelse til Danmarks Statistik

Opsætning af forbindelse til Danmarks Statistik 23. april 2015 MTL Forskningsservice Opsætning af forbindelse til Danmarks Statistik Denne vejledning beskriver opsætning og logonprocedure fra Windowsmaskiner ved ekstern logon til DST s forskerservere

Læs mere

10. Rapporter i BBR... 2

10. Rapporter i BBR... 2 Indholdsfortegnelse 10. Rapporter i BBR... 2 10.1 Reporting Services arkitektur... 2 10.2 Reporting Services i Nyt BBR... 3 10.3 Faste BBR-rapporter... 4 10.3.1 Kort beskrivelse af de 10 faste rapporter...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 10 Brugergrupper med differentierede rettigheder...14 11 Forbedret teksteditor...15. Nye features i Epos e-rekruttering ver. 1.

Indholdsfortegnelse. 10 Brugergrupper med differentierede rettigheder...14 11 Forbedret teksteditor...15. Nye features i Epos e-rekruttering ver. 1. Nye features i Epos e-rekruttering version 1.2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning...1 2 Opdatering fra gammel til ny version...2 2.1 To scenarier for overgangen mellem gl. og ny løsning...3 2.1.1 Scenarie

Læs mere

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider

Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS Så er IOS CMS her Endelig - et Content Management System, der passer til alt lige fra den mindre private side til store firmasider IOS CMS 2009: et med alle funktioner CMS system med ny og kraftfuld

Læs mere

- så er livet lidt lettere!

- så er livet lidt lettere! - så er livet lidt lettere! Indholdsfortegnelse Opsætning af computeren...2 Aktivering af Windows licens...2 Installation af styresystem...3 Kør Windows Update...3 Backupprocedurer...4 Vedligehold...5

Læs mere

Underbilag 14 C: Afprøvningsforskrifter til prøver og tests

Underbilag 14 C: Afprøvningsforskrifter til prøver og tests Underbilag 14 C: Afprøvningsforskrifter til prøver tests Udbud om levering, installation, implementering, support, drift vedligehold af Borgeradministrativt System (BAS) Indhold underbilag 14 C Afprøvningsforskrifter

Læs mere

Vejledning til KLIAKT for institutionsadministratorer

Vejledning til KLIAKT for institutionsadministratorer Vejledning til KLIAKT for institutionsadministratorer Dette er en vejledning til brug for indberetning af kollektive tjenesteforseelser i kommunerne. Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oprettelse

Læs mere

DET MED SMÅT. Remote opstart kr. 0,- Hvad er med i købet:

DET MED SMÅT. Remote opstart kr. 0,- Hvad er med i købet: DET MED SMÅT Remote opstart kr. 0,- Enheder og bruger oplyst af kunden indgår Installation af agenter på klienter og servere oplyst af kunden Opdatering af Antivirus program til nyeste release i samme

Læs mere

Systemkrav & Installationsvejledning

Systemkrav & Installationsvejledning 26. februar 2016 Indhold 1 Systemkrav... 2 2 Installation... 3 3 Aktivering af licens... 7 4 Server-installation af Skat Nova... 9 4.1 Installation... 9 4.2 Silent installation... 15 4.3 Placering af kundedata...

Læs mere

Ny release til AutoCore Portalen / Salg

Ny release til AutoCore Portalen / Salg Ny release til AutoCore Portalen / Salg 30. marts 2014 Overblik og vejledning til nye funktioner Overblik over nye funktioner i Salgsportalen Kære Bruger, Søndag den 30. marts opdateres Salgsportalen med

Læs mere

STRENOMETER APS MALINGSINSPEKTION

STRENOMETER APS MALINGSINSPEKTION STRENOMETER APS MALINGSINSPEKTION Grundkursus i brug af Strenometer måleudstyr STEP 1 - FORMIDDAG Introduktion til Renhedsstandard ISO 8501-1 Ruhedskomparator ISO 8503-1 Ovennævnte standarder vises, og

Læs mere

Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014

Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014 Xdont version 14.1.0.X / Psykolog Rev: 26-06-2014 HUSK: at tage en ekstern sikkerhedskopi inden opdateringen igangsættes. at opdateringen altid skal køres fra hovedmaskinen/serveren. alle klientmaskiner

Læs mere

Installationsguide til SAP Business One 2005 SP1 (SBO 2005)

Installationsguide til SAP Business One 2005 SP1 (SBO 2005) Installationsguide til SAP Business One 2005 SP1 (SBO 2005) Installationen af SBO 2005 Service Pack 1består af flere enkeltkomponenter. Først og fremmest skal der installeres en database til at indeholde

Læs mere

Er transportbranchen klar til 38 % stigning?

Er transportbranchen klar til 38 % stigning? Er transportbranchen klar til 38 % stigning? Fremtidens transport bliver global og der bliver rigeligt af den. Alt tyder på at behovet for transport vil stige voldsomt frem til 2010 og videre ud i fremtiden

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

Brug af Archive-funktion i SportIdent (baseret på version 10.3 af SI-programmerne)

Brug af Archive-funktion i SportIdent (baseret på version 10.3 af SI-programmerne) Brug af Archive-funktion i SportIdent (baseret på version 10.3 af SI-programmerne) Formål: Ved at anvende arkiv-funktionen kan arrangørerne ved et træningsløb uden tilmeldinger eller ved åbne baner hurtigt

Læs mere

Del filer i hjemmet. Hvis dit hjem har to eller. 5-10 min. NY SERIE

Del filer i hjemmet. Hvis dit hjem har to eller. 5-10 min. NY SERIE DEL DET HELE I denne artikelserie lærer du de bedste og letteste metoder til at dele filer, printere og internetforbindelse med andre både på dit netværk i hjemmet og via internettet. Del filer i hjemmet

Læs mere

MONO.NET FORHANDLER GUIDE

MONO.NET FORHANDLER GUIDE MONO.NET FORHANDLER GUIDE INTRO Tak fordi du har valgt at blive en mono.netforhandler. Vi glæder os til vores fremtidige samarbejde! Denne guide giver en grundig introduktion til hvordan forskellige hjemmesider

Læs mere

Installationsvejledning for CAB Service Platform med CABInstall

Installationsvejledning for CAB Service Platform med CABInstall Installationsvejledning for CAB Service Platform med CABInstall Innehåll INDLEDNING... 2 INSTALLATION... 3 AVANCERET INSTALLATION... 10 YDERLIGERE INFORMATION... 11 Proxy... 11 Side 1 af 12 Indledning

Læs mere

I dette nyhedsbrev NYHEDER VEDR. LUDUS SUNDHED. Individbaseret undervisning

I dette nyhedsbrev NYHEDER VEDR. LUDUS SUNDHED. Individbaseret undervisning Nr. 8 - november 2006 NYHEDER VEDR. LUDUS SUNDHED I dette nyhedsbrev 1.14.0 seminar Individbaseret undervisning Aktivitetsopgørelse Officielle koder AMU (Arbejdsmarkedsuddannelse) Nye kommuneoplysninger

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil Airloq gasanalyse 2 REPORTLOQ: MILJØRAPPORTERING - NÅR DU VIL, HVOR DU VIL ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil FLSmidths webbaserede

Læs mere

Kom godt igang med Inventar registrering

Kom godt igang med Inventar registrering Kom godt igang med Inventar registrering (InventoryDB) (Med stregkodesupport) programmet fra PetriSoft Introduktion... 1 Inventar registrering... 2 Værktøjsudleje... 3 Service database til reperationer

Læs mere

Kompakt POS-terminal med integreret vægt

Kompakt POS-terminal med integreret vægt Digi RM-5900 Kompakt POS-terminal med integreret vægt NEM BETJENING MANGE FUNKTIONER FLOT DESIGN ToMo er en enkel, mobil og driftsikker POS-terminal til QR-kode mobilbetalinger, der er perfekt til brug

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Aplanner for Windows løsninger Anbefalet driftsopsætning Cloud løsning med database hos PlanAHead Alle brugere, der administrer vagtplaner

Læs mere

Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system

Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system Indholdsfortegnelse Side 1. Introduktion 2 2. Fra registrering til indberetning oversigt 2 3. Firmaets nummer 3 4. Min firmaside

Læs mere

Anmelder opretter selv sit login til systemet via hjemmesiden, ved at klikke på knappen Opret login.

Anmelder opretter selv sit login til systemet via hjemmesiden, ved at klikke på knappen Opret login. Vejledning til anmelder af jordflytning Login Anmelder opretter selv sit login til systemet via hjemmesiden, ved at klikke på knappen Opret login. Her udfyldes oplysninger om anmelderen (navn, adresse,

Læs mere

Målere menuen 7.1 7. MÅLERE MENUEN. 7.1 Beregn aflæsninger

Målere menuen 7.1 7. MÅLERE MENUEN. 7.1 Beregn aflæsninger Målere menuen 7.1 7. MÅLERE MENUEN Generelt I denne menu fortages alle de funktioner, som i løbet af året er nødvendige vedr. måleren. Dvs. målerudskiftninger, fremskrivning af målere, udskrivning af aflæsningskort,

Læs mere

Kravspecifikation OBS. ALLE nedenstående 36 minimumskrav SKAL være accepteret, ellers skal tilbud forkastes.

Kravspecifikation OBS. ALLE nedenstående 36 minimumskrav SKAL være accepteret, ellers skal tilbud forkastes. Kravspecifikation OBS. ALLE nedenstående 36 minimumskrav SKAL være accepteret, ellers skal tilbud forkastes. Minimumskrav Antal krav: 36 Krav til løsningen: 1. krav: Løsningen skal omfatte samtlige døre,

Læs mere

Phoenix, Android Håndholdt Software til HX- & AX-serie kasseapparater

Phoenix, Android Håndholdt Software til HX- & AX-serie kasseapparater Phoenix, Android Håndholdt Software til HX- & AX-serie kasseapparater Phoenix er her! Phoenix er den håndholdte applikations software som kører på Android apparater, som smart phones, tablets, osv. Phoenix

Læs mere

Før valg af adgangskontrol - kundekrav. Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem

Før valg af adgangskontrol - kundekrav. Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem Her er opstillet en række krav, det er vigtigt og relevant, at kunden stiller til sit kommende adgangskontrolsystem. Et forkert valg kan medføre, at

Læs mere

Din brugermanual CANON LBP-810 http://da.yourpdfguides.com/dref/536491

Din brugermanual CANON LBP-810 http://da.yourpdfguides.com/dref/536491 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

3456.78 123456 MANUAL TIL. Vvskatalogets alogets administrationssystem

3456.78 123456 MANUAL TIL. Vvskatalogets alogets administrationssystem 3456.78 123456 MANUAL TIL Vvskatalogets alogets administrationssystem 30. juli 2015 Indhold Indledning Side 3 Sådan kommer du nemt i gang Side 5 Find frem til en vare Hierarkisøgning Side 6 Avanceret søgning

Læs mere

Versionsbrev LUDUS Web version 2.10.0. LUDUS Web 2.10.0. Den 2. oktober 2009. J. nr: 4004-V1288-09

Versionsbrev LUDUS Web version 2.10.0. LUDUS Web 2.10.0. Den 2. oktober 2009. J. nr: 4004-V1288-09 Versionsbrev LUDUS Web version 2.10.0 J. nr: 4004-V1288-09 Journal nr.. 4004-V1288-09 LUDUS Web version 2.10.0 Side 1 af 12 1. Leverancens omfang... 3 2. Fremgangsmåde... 4 2.1 Opdatering... 4 2.2 Nyinstallation...

Læs mere

Af JSJO 7. april 2016. Vejledning CRMeducation basisløsning

Af JSJO 7. april 2016. Vejledning CRMeducation basisløsning Af JSJO 7. april 2016 Vejledning CRMeducation basisløsning INDHOLDSFORTEGNELSE 1 introduktion... 2 1.1 Basisløsningen... 2 1.2 Tilkøbsmoduler... 2 2 Kom på CRMeducation... 3 2.1 Adgang til CRMeducation

Læs mere

Opgradering til version 4 af Netaflæsningsmodulet

Opgradering til version 4 af Netaflæsningsmodulet Opgradering til version 4 af Netaflæsningsmodulet Den nye version af netaflæsningsmodulet adskiller sig væsentligt fra den gamle version, ved at forbrugeren slår direkte op i værkets data, i stedet for

Læs mere

telenor Priser og vilkår Priser Mobilt Bredbånd Grundpriser Mobilt Bredbånd 40 Mobilt Bredbånd 239 Mobilt Bredbånd 119* Mobilt Bredbånd 159

telenor Priser og vilkår Priser Mobilt Bredbånd Grundpriser Mobilt Bredbånd 40 Mobilt Bredbånd 239 Mobilt Bredbånd 119* Mobilt Bredbånd 159 Priser Grundpriser Oprettelse Dag 299 239 159 119* 79 40 Hovedabonnement m/binding 0,00 79,20 199,20 199,20 199,20 199,20 79,20 Hovedabonnement u/binding - 559,20 559,20 559,20 559,20-559,20 Tillægsabonnement

Læs mere

Versionsbrev. LUDUS Web version 2.28.0. Den 8. august 2012. J.nr. 4004-V1046-12

Versionsbrev. LUDUS Web version 2.28.0. Den 8. august 2012. J.nr. 4004-V1046-12 Versionsbrev LUDUS Web version 2.28.0 Den 8. august 2012 J.nr. 4004-V1046-12 CSC Scandihealth A/S, P.O. Pedersens Vej 2, DK-8200 Århus N Tlf. +45 3614 4000, fax +45 3614 7324, www.csc.com/ludus, sc-ludus@csc.com

Læs mere

Larsen Handel Brugervejledning AutoManager Side 1 af 28. Brugervejledning AutoManager

Larsen Handel Brugervejledning AutoManager Side 1 af 28. Brugervejledning AutoManager Larsen Handel Brugervejledning AutoManager Side 1 af 28 Brugervejledning AutoManager Larsen Handel Brugervejledning AutoManager Side 2 af 28 Indholdsfortegnelse 1 Menuerne 3 1.1 Fil 3 1.1.1 Valutakurser

Læs mere

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær.

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Hosting Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Mange virksomheder bruger i dag alt for mange ressourcer på at vedligeholde egne servere og IT-løsninger. Men faktisk er hosting

Læs mere

Vejledning til kontobrugeren: LESSOR-Portalen

Vejledning til kontobrugeren: LESSOR-Portalen MICROSOFT DYNAMICS NAV LESSOR-Portalen Indholdsfortegnelse Indledning... 3 1.0 Oversigt Profiler/Roller... 4 2.0 Kontobruger... 5 2.1 Oprettelse af yderligere kontobrugere... 5 2.2 Oprettelse af Firmabruger,

Læs mere

GEM. Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S. Freedom Scientific, Inc. 440640-001 Rev. A

GEM. Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S. Freedom Scientific, Inc. 440640-001 Rev. A GEM Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S Freedom Scientific, Inc. 440640-001 Rev. A UDGIVET AF Freedom Scientific - www.freedomscientific.com Dansk udgave af Instrulog A/S www.instrulog.dk

Læs mere

Brugervejledning til videokamera uden sensor

Brugervejledning til videokamera uden sensor Brugervejledning til videokamera uden sensor Tilslutning af videokamera Videokameraet er et IP-videokamera. Det tilsluttes som udgangspunkt trådløst til routeren, men kan også tilsluttes med et netværkskabel.

Læs mere

PROLØN- GLARMESTER ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN?

PROLØN- GLARMESTER ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN? PROLØN A/S LØN MED ET MENNESKELIGT ANSIGT Nem og enkel lønindberetning skræddersyet overenskomsten for Glarmesterlaugets medlemmer PROLØN- GLARMESTER ER DU KLAR TIL AT SPARE PENGE OG TID PÅ LØN? PROLOEN.DK/GLARMESTER

Læs mere