Årets landsby i Assens kommune.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årets landsby i Assens kommune."

Transkript

1 Årets landsby i Assens kommune. Der var mange officielle gæster og lokale til stede ved prisoverrækkelsen. Her er det Johanne og Victoria, der er på spil under talerne i festteltet. November 2013

2 2 Thorøhuse Bylaug: Bestyrelsen Formand: Bolette Eggers, Skolebakken 4. Tlf.: Mobil: Mail: Kasserer: Palle Isaksen, Jacob Gades Vej 22. Tlf.: Mobil: Mail: Sekretær: Jørgen Eeg Sørensen, Ålevejen 3. Mobil: Mail: Bestyrelsesmedlem: Margrethe Vestergaard, Jacob Gades Vej 1. Tlf.: Mobil: Mail: Bestyrelsesmedlem: Peter Herzog, Fælleden 7. Tlf.: Mobil: Mail: Bestyrelsessuppleant 1: Bente Hyldgaard, Jacob Gades Vej 23. Tlf.: Mobil: Mail: Bestyrelsessuppleant 2: Niels Nielsen, Drejet 4. Tlf.: Mobil: Mail: Ålegildet 2013 er aflyst

3 Redaktøren har ordet. Som redaktør har man den fordel, at man kan tildele sig selv spalteplads. Og det skal man selvfølgelig benytte sig af. Det er igen væltet ind med tekst og billeder, så det at redigere får virkelig mening. I dette nummer finder du en beretning fra en sejltur på Götakanalen, og med rette kan man spørge, om det hører hjemme i nærværende blad. Jeg har opfordret Rie og Otto til at fortælle om deres spændende tur, så vi alle får mulighed for at drømme med. Tak til de to lystsejlere. Og så kommer der med mellemrum forskellige (meget forskellige) læserbreve, som jeg helt subjektivt har arkiveret i mappen med fnidder. Denne gang drejer det sig om 4 indlæg. Hvis du har noget på din nabo eller vil klage over, at dit indlæg ikke er med, ja så bank på min dør. Jeg lover at give kaffe. Bladet egner sig simpelt hen ikke til ping/pong læserbreve. Stor tak til alle for de mange bidrag. P.S. Ny service. Skulle du kende nogen, der har interesse i at modtage Thorøhuseposten elektronisk på mail, ja så send mig en mailadresse med angivelse af et modtagernavn. BTO. Velkommen til Thorøhuse Nye beboere er: Lis Anker, Jacob Gadesvej 23 og Pia og Allan på Saltoftevej 2 3 Thorøhuse Postens redaktør Bjarne Toft Olsen Ålevejen 11, telefon: eller Bladet udgives af Bylauget og omdeles til alle husstande i byen. Indlæg sendes til: Deadline for næste nummer: 22. januar 2014

4 4 It-cafe. It-cafeen begynder igen onsdag d. 8. januar kl. 19 i forsamlingshuset og herefter hver onsdag frem til påske. Deltagerne betegner cafeen som særdeles vellykket og en succes. Lars har indvilliget i at fortsætte som instruktør og byder alle velkommen til at deltage i det nye år.

5 5 Status på ombygningen. Ombygningen af forsamlingshuset kom godt i gang. Mange frivillige tog del i nedrivningen af det gamle køkken. Det gik over al forventning, og arbejdet var færdigt på den første uge. Herefter løb vi ind i nogle problemer. Projektet blev forsinket pga. partshørings-frister. Det har desværre derfor været nødvendigt at aflyse 2 aftalte udlejninger i december samt vores egen årlige julestue og fællesspisningen/julefrokost d. 6. december. Assens Kommune har bestemt, at det nye tag ikke må opføres med valm i den sydlige ende, men skal have høj gavl, ligesom mod nord. Gavlen mod nord skal restaureres og fremstå i de samme røde sten, som den gør nu. De nuværende røde sten med diverse navneinskriptioner er fundet historisk bevaringsværdige. Enkelte sten skal udskiftes. Resten af huset kan pga. en tilladelse, der blev givet i forbindelse med opførelsen af toiletbygningen i 2004, vandskures, pudses og males hvid ligesom toiletbygningen. Kommunen har besluttet at støtte ombygningen med yderligere kr. samt at finansiere restaureringen af nordgavlen med et beløb op til kr.. Arbejdet blev genoptaget af håndværkerne mandag d. 7. oktober, og det er bestyrelsens håb og forventning, at projektet kan være fuldført inden jul. Der bliver igen behov for frivillig arbejdskraft i forbindelse med indretning af køkken, opsætning af fliser, rengøring osv. Der vil blive nærmere informeret om dette ved opslag på pælene og på opslagstavlen på forsamlingshuset.

6 6 Sejltur til: Stockholm og Götakanalen sommeren Vi har i mange år talt om, at det kunne være spændende og interessant at sejle på Götakanalen. En sejltur tværs gennem Sverige fra øst til vest. I 2013 havde vi for første gang muligheden. Turen blev planlagt. Vi købte div. søkort, div. havnelodser (havneoversigter), og vi lånte også nogle søkort af Bent Bach (vores nabo, som også har sejlet på Götakanalen). Vi har fået mange gode råd og vejledning af forskellige sejler-venner, som tidligere har været på denne tur. Men også flere praktiske ting herhjemme skulle planlægges. Axel Reinholt var så flink at passe vores græsplæne, og vores nærmeste nabo Palle Jensen holdt øje med huset og postkasse. Vi lagde ud fra Assens d. 12. juni. Turen gik syd om Fyn, nord om Langeland til Smålandshavet og Møn, hvorfra vi sejlede til Gislövs Läga lidt øst for Trelleborg i Sydsverige. Her i starten af turen havde vi ikke det bedste vejr. Det var koldt, og vi måtte ligge over nogle dage pga. for kraftig vind. Nu skulle ipad en afprøves. Virkede det nye sim-kort nu også som beskrevet hos internetudbyderen 3. Vi havde købt et abonnement hos 3, som skulle dække både Danmark og Sverige. I dag kan man jo ikke sejle uden internetforbindelse. Vi vil helst have styr på mails, banken og ikke mindst vejrudsigten. Der ud over klarer ipad en også radio og fjernsyn i et vist omfang. Det virkede fint efter en lille indstillingsændring. 3 har en ret god dækning de steder i Sverige, hvor vi befandt os.

7 Vi sejlede videre langs Sveriges sydkyst og op langs østkysten. I Kalmar er der etableret en rigtig flot og velindrettet marina i den gamle inderhavn. En herlig by at besøge. Vi fik cyklerne frem, og med dem har vi en langt større aktionsradius på land. Vi kan godt lide at cykle rundt lidt på må og få og opleve byen, også set fra vrangen. Men vi skulle selvfølgelig se kongeslottet i Kalmar. Det er stort og pompøst. Her oser der af gammelt kongedømme, krige, magt og ære. Det var her, at Kalmarunionen blev underskrevet i 1397 af Danmark, Norge og Sverige. Aftalen gik ud på at hjælpe hinanden i tilfælde af indtrængen udefra. En slags forsvarsunion, hvor landene i øvrigt havde stor grad af selvstyre hver især. Ja, unionstanken er ikke ny. 7 På højde med det nordlige Öland begynder den østsvenske skærgård for alvor. Heldigvis har man på søkortene angivet nogle ruter, der er gode at følge; de såkaldte farledet. Uden dem kunne det godt blive ret svært at finde rundt. Vi følger således en slags landevej; så kan alle være med. Men vi skal godt nok være vågne og følge med på søkortet hele tiden, ellers er vi hurtigt på herrens mark. Helt enkelt afkrydsede vi faktisk div. sømærker, når vi passerede dem. På den måde vidste vi hele tiden, hvor vi var.

8 8 Den ene af os sejlede, den anden passede navigationen og søkortet. Vi skiftedes til det. Det er sikrest, at vi begge kan begge dele. I vores unge dage havde vi kun kort og kompas, når vi sejlede. I dag kan vi ikke klare os uden ekkolod, GPS, selvstyrer, log (fartmåler) og internet. Især GPS en er en fantastisk hjælp ved sejlads i skærgården. Vi kan se helt præcist, hvor båden befinder sig på et søkort på skærmen. Det er rart, når man sejler mellem tusindvis af øer og holme. Vores GPS er allerede lidt gammel. Den kan ikke rumme ret store kortområder i hukommelsen på en gang. Derfor må vi på længere ture som denne flere gange indlæse nye søkort fra i GPS en. Vi havde et par pudsige episoder i relation hertil. Bl.a. første gang, hvor vi måtte indlæse et nyt kort, kommer jeg til at sige, at jeg ikke lige kan huske, hvordan man gør. En sådan ubetænksom bemærkning skaber naturligvis utryghed, når vi befinder os i et område med utroligt mange småøer, der alle ligner hinanden. Men Rie handler ofte ret resolut. Så må jeg jo bare sejle rundt og rundt på samme sted, indtil du finder ud af det. Vi skal i hvert fald vide, hvor vi befinder os. Således sejler vi rundt og rundt, indtil det nye kort er indlæst. Så kan du vel lære det.

9 9 Herfra gik turen videre nord på til Stockholm. Vi havde planlagt, at Stockholm skulle være den nordligste destination. Vi lå i Wasahamnen i 4 dage. Denne havn er placeret i centrum helt tæt ved Wasamuseet, som vi naturligvis besøgte. Et imponerende museum med et fantastisk skib. Helt enormt flot kunstnerisk udsmykket. Desværre nåede dette prægtige krigsskib, bygget i 1627, ikke at sejle uden nogle få sømil (20 minutter) ud i fjorden ved Stockholm, før det kæntrede. En frygtelig ulykke med mange druknede søfolk til følge. Ballasten, som bestod af sten, var for lille og kunne rulle nede i bunden af skibet. Skibet blev hævet i 1958/59.. I dag er det et super moderne museum med masser af information fra 1600-tallet. Et besøg her er meget anbefalelsesværdigt. Vi cyklede meget rundt i Stockholm og så div. seværdigheder. En rigtig flot by med masser af flotte gamle palæer og huse. Herefter var det næste store mål Götakanalen. Vi måtte sejle ca. 100 sømil syd på igen for at komme ned til indsejlingen, som hedder Mem. Her køber man en kanalbillet, som dækker al sejlads på Götakanalen, Trolhättankanalen og ned ad Götaelven til Göteborg. Billetten dækker også alle havneafgifter på Götakanalen. Det var en rigtig stor oplevelse at passere 64 sluser og ca. 50 større eller mindre broer, som alle skulle åbne for os. Dette har naturligvis afkrævet en vis tålmodighed hos besætningen. Vi fik ret hurtigt lært, hvordan man gebærder sig i sluserne. Det er langt lettere at blive sluset ned end op. Således var det mest omstændelige overstået ca. halvvejs. Fra Mem og til Göteborg sejler man udelukkende i ferskvand på floder, kanaler og søer.

10 10 Det højeste niveau, hvorpå vi sejlede, er på søen Vikan, som ligger mellem Vänern og Vättern. Den er 92 m. over havets overflade. Det er lidt underligt at sejle så højt, men man skal rent mentalt være bevidst om det; højdeforskellen kan naturligvis ikke ses. Næsten al sejlads gennem Sverige foregik med motor. Kun på de store søer sejlede vi for sejl, så motoren blev brugt mere i denne sommer end normalt. Der er rigtig mange flotte naturoplevelser tværs gennem Sverige, og vi var lige så heldige med vejret der ovre, som man har været her i Danmark i år; herligt. Undervejs så vi flere skarv-kolonier, hvor alt var overskidt og dermed totalt dødt. Helt hvidt og sort. Kun skarvens ekskrementer og visne træer. Det ser ret uhyggeligt ud. Til sidst nåede vi ud til Göteborg på vestsiden af Sverige. Her var vi også i sommeren 2011, så vi følte, at nu var vi næsten hjemme. Men nej; kraftig syd-vest vind drillede i 4 dage, så vi kunne ikke komme ned til Læsø. På 5. dagen gik vinden i nordvest, og vi måtte afsted. Her oplevede vi det hårdeste vejr på hele turen. Vi løb ind i en lille kuling fra nord-vest, og i Kattegat bliver bølgerne godt nok lidt større end i Lillebælt. Men Sophia (vores skib) og besætningen klarede det fint, og vi nåede til Østerby på Læsø i god behold med et meget rent skib; i hvert fald udvendigt.

11 11 D. 21 august var vi atter tilbage i Assens efter 10 rigtig dejlige uger på søen. Vi har befundet os rigtig fint i båden til trods for den begrænsede plads. Turen blev på i alt sømil (2.260 km.). Det kunne godt have været gjort hurtigere, men nu hvor vi er pensionister, behøver vi ikke at race så meget mere. Det har vi nydt, og vi glæder os allerede til næste sæson. Rie/Otto Markleddet 13.

12 12 Nekrolog Lilian kom til Thorøhuse i 2003 sammen med Palle og flyttede ind i Kromanns hus på Markleddet 15. Sådan siger vi jo her i Thorøhuse. De nye flytter ikke kun ind på en adresse. Den tidligere ejer nævnes altid. Allerede i 2005 bliver hun kasserer i Bylauget. Det var et nemt job for Lilian, som tidligere selvstændig forretningskvinde med styr på mange finanser, at styre det lille regnskab i Thorøhuse Bylaug. Det blev gjort med akkuratesse og disciplin. Under Lilians domæne blev medlemslisterne digitaliseret og ajourført med årstal og medlemsnavne, så vi kunne følge med i, hvem der kom til og faldt fra og skulle have en lille opfordring. Lilian havde et fantastisk livsmod og humør. Under en omdeling af giroer i postkasserne til det årlige kontingent stod vi og fumlede med en postkasse, da ejeren åbnede døren og højlydt fortalte, hvorfor hun ikke skulle have nogen giro og være medlem. Og Lilians bemærkning: Tænk at være så sur for 75,-kr. Lilian sluttede som kasserer i foråret 2011, fordi tiden skulle gå til hendes 4 børn og 10 børnebørn, som var fordelt i Spanien, Stockholm, København og Strib, og til lidt golf og rejser. I juni 2012 fik Lilian opdaget modermærkekræft, og behandlingen gik godt og fremad. Men i maj 2013 kom det igen. Lilians livsmod og humør var igen hendes helbreder. Men kræften er en hård modpart, og i uge 41 måtte hun give op. Lilian blev 69 år. Thorøhuse Bylaug takker for at have fået lov til at lære Lilian og hendes kvaliteter at kende. Skrevet af Bolette. Lilian Jensen Markleddet 15 Bisat torsdag d. 17. oktober 2013 i Kærum Kirke.

13 13 Forsamlingshusets og Bylaugets bestyrelser indkalder gode ideer fra thorøhuserne til anvendelse af de ,-kr. som vi fik af Landdistriktsrådet og Assens Kommune som ÅRETS LANDSBY. Forslag afleveres til :formanden for Bylauget: Bolette Eggers. Skolebakken 4. Mail: eller Formanden for Forsamlingshuset: Ole Nielsen. Markledet 1A. Mail:

14 14 Nedrivning og opbygning sten for sten.

15 15 Foto på denne side: Bolette og Bjarne

16 Efterlysning. Hvem har lånt forsamlingshusets bankospil og brikker? 16

17 Thorøhuse kåret som Årets Landsby 2013 Det lille landsbysamfund Thorøhuse kan nu prise sig med at være Årets Landsby 2013 i Assens Kommune. Efter indstilling fra Landdistriktsrådets bestyrelse har Kultur- og Fritidsudvalget i Assens Kommune udpeget Thorøhuse som vinder, og kåringen finder sted fredag den 27. september 2013 kl , hvor borgmester Finn Brunse overrækker prisen til Thorøhuse. Sammen med æren modtager Thorøhuse en check på kr., der skal bruges på et af indsatsområderne i Assens Kommunes landdistriktspolitik. Nytænkende landsby Temaet for udvælgelsen af Årets Landsby 2013 var: En landsby, der har nytænkt initiativer, eksempelvis udviklet på bosætning, flere arbejdspladser, bedre udnyttelse af energi og bedre kommunikation. - Temaerne indikerer, at Assens Kommune og Landdistriktsrådet har ønsket, at sætte fokus på initiativer, der medvirker til udvikling af landsbyerne, fortæller Charlotte Christiansen, næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget, - For Assens Kommune er det vigtigt, at vi understøtter de lokale initiativer, der er med til at fastholde sammenhold og netværk i lokalsamfundene. - Thorøhuse har formået at udvikle deres lille samfund på trods af tab af bådebyggere, fiskere og den lokale købmand, fortæller Kisser Christensen, kasserer i Landdistriktsrådet og fortsætter: - I Thorøhuse har de været gode til at afholde mange arrangementer og koncerter i forsamlingshuset, både for børn, voksne og ældre. Desuden har de god lokal kommunikation, blandt andet via Thorøposten, der udgives 4 gange årligt. 17 For femte år i træk Det er femte gang, at kåringen af Årets Landsby i Assens Kommune finder sted. Det startede i 2009 som et fælles initiativ fra Landdistriktsrådet og det daværende udviklingsudvalg. Kultur- og Fritidsudvalget overtog ved årsskiftet 2009/2010 landdistrikterne som indsatsområde, og har valgt at videreføre traditionen med kåringen af årets landsby i samarbejde med Landdistriktsrådet. For yderligere information Landdistriktskoordinator Steen Søgaard Tlf: / Charlotte Christiansen, næstformand for Fritids- og Kulturudvalget, tlf , Kisser Christensen, kasserer i Landdistriktsrådet, tlf: ,

18 18 Steen Søgaard Landdistriktskoordinator Assens Kommune Årets landsby 2013: Et af temaerne til årets landsby er kommunikation. Dette tema vil vi i Thorøhuse godt knytte an til. En tilflytter sagde for nogle år siden: - jeg skal bare gå udenfor min dør, så er der altid nogen, der vil snakke med mig, sådan var det det ikke dér, hvor jeg boede før. Thorøhuse er et lille, tætbygget landsbysamfund med meget tæt til naboen. 106 husstande plus lidt sommerhuse og næsten 200 indbyggere. To foreninger dækker en del af vores kommunikation. Forsamlingshuset og Bylauget. Forsamlingshuset rummer mange aktiviteter: kortspil for de gamle damer hver uge, velbesøgt IT-undervisning for alle hver uge, håndarbejde hver måned og den meget populære fællesspisning hver måned 9 gange om året. På toppen årets ålegilde, juletræsfest for børn og gamle, nytårsfest og Sct. Hans. Alle aktiviteterne drives frivilligt. Derudover er der koncerterne, hvor også folk fra nær og fjern deltager og som er med til at sætte Thorøhuse på landkortet. Bylauget udgiver vores lille avis: Thorøhuse Posten 4 gange årligt. Den redigeres af en frivillig thorøhuser og skrives af alle, der har lyst til at komme med et indlæg, et foto eller en illustration. Bylauget informerer om kontakten til myndighederne, Forsamlingshuset skriver om begivenheder, andre kommer med små fine historier. Kun nabofnidder afvises. Bylauget har netop udgivet en nyrevideret bog om Thorøhuse, som oprindeligt er skrevet af en thorøhuser. Børnefamilierne i byen laver aftaler med hinanden om aktiviteter og pasning, og snapselauget hygger sig med hinandens produkter, opskrifter og prøvesmagning. Alt dette er med til at forøge kendskabet til hinanden og dannelsen af netværk hinanden imellem. Det viser sig tydeligt. Man passer på hinanden ved at lave nabohjælp, man går sammen om vedligeholdelse af de private grusveje, man deler avis og passer hinandens hunde, katte og blomster, når der er behov for det. På Drejet holder bådejerne til. To erhvervsfiskere og en masse fritidsfiskere fra byen. Bådene ligger fortøjet ved pæle, så de kan svaje hele kompasset rundt. Her er fællesskabet at hjælpe hinanden med at trække både på land, sætte både i vand, renovere, få en snak og en øl. Hvis man selv vil, kan man få al den kommunikation, man ønsker, inklusiv de arrangementer det lille samfund stabler på benene. Mange beboere er barnefødte i byen, tilflytterne bliver boende, flere af sommerhusejerne har renoveret med henblik på varig bolig ved pensionen, og håbet er, at de annoncerede huse bliver solgt til børnefamilier, så generationerne kan fortsætte. Dette var ansøgningen til Årets Landsby. På vegne af Borgergruppen: Bolette Eggers. Formand for Thorøhuse Bylaug.

19 19 Flagene vejede over hele byen, solen skinnede og borgmesteren kom med en stor check. Skilte blev afsløret, og Folkebladet kom (Lokalavisen udeblev). Der var festtelt, champagne og kransekage, spillemænd, ildsjæle og skåltaler. Jo, vi fejrede os selv den 27. september, da vi blev årets landsby i Assens Kommune. Formanden for Landdristriktsrådet Steen Kjær motiverede i en tale valget af Thorøhuse til titlen bl.a. på grund af de mange aktiviteter, der foregår i byen. Og en anden Steen, med efternavnet Søgaard, afslørede to nye skilte ved byens indfaldsveje, for skilte skal vi ikke mangle. Steen Søgaard, der er koordinator i Landdistriktsrådet, betroede dog de nærmeste, at disse skilte kun er til låns. De fjernes om et år, når en anden landsby overtager titlen. Alle de mere officielle dokumenter kan læses andets steds i bladet. Husk at indsende forslag til anvendelsen af de mange rare penge. Tekst og foto Bjarne T.O.

20 Edith og Grethe nyder en sommersøndag ved Noret 20

21 21 Sommerstemning på Drejet Foto på denne og modstående side: Jørgen Eeg Sørensen

22 22 Thor Fisk Keld Mogensen

23 23 FYNS DYRLÆGEHUS Aps. MEDICINSK BEHANDLING AF HESTE - HUNDE OG KATTE. Dyrlæge Henrik Ullum Drejet 5, Thorøhuse Tlf ASSENS SKIBSVÆRFT A/S Havnen 5610 ASSENS Denmark Telephone Telefax Telex

24 24

25 25 Solsikkekonkurrence Tekst og foto indsendt af Anja Larsen som takker for deltagelsen Der var mange deltagere til årets solsikkekonkurrence. De 3 højeste lå meget tæt på hinanden, men de heldige vindere af en kasse øl, chokolade og en chrysanthemum blev Hans Henrik og Ursula. 1.Plads: Hans Henrik og Ursula 3,35m 2.Plads: Knud 3,30m 3.Plads: Delt mellem Hanne Yderstræde 3,20m Rumle ( Niels og Karins barnebarn ) 3,20m

26 Beboerne på Ålevejen har sammen givet grusvejen et nyt lag af knust asfalt og ovenpå så et lag skærver. Det skete lørdag d.10.august. Bagefter var der madkurvsfest hos Torben Clausen. Foto og tekst: Bolette 26

27 Her kommer fotos af den forsvundne trappe til badebroen. Den blæste væk med 17 m/ sek 27 Visti - Preben Jeppe - Ulrik - Hans - Niels fik sat den på plads igen. Visti fik bagefter sat gelænderet på plads. Nu kan havfruerne Alice, Åse og Ulla igen bade - og måske resten af vinteren til det bliver sommer igen. Jeppe planter et æbletræ, som er podet fra det gamle æbletræ på p-pladsen ved Forsamlingshuset. Det er en gave til Årets Landsby fra byrådspolitikeren Rie Nielsen. Indsendt af Bolette

28 28 Mere om gadebelysning i Torø Huse Vej- og Trafikudvalget i Assens kommune behandlede på et møde den 13. august en investeringsplan for renovering af gadebelysningen i hele kommunen. Uddrag fra referatets pkt /13146 Renovering af gadebelysning konsekvenser for energiforbrug og økonomi ): Renoveringen er delt op i 4 overordnede kategorier med forventet udskiftning til LED armaturer; Gadelysanlæg, der skal renoveres de kommende år pga. sikkerheds- og lovmæssige årsager. Gadelysanlæg, der skal renoveres snart, men godt kan vente et par år før igangsætning. Gadelysanlæg, der kan vente en del år. Gadelysanlæg, der er en god ide at renovere af miljø og økonomisk hensyn. Kategori 1. er inddelt i 3 underkategorier: a, b, c.: Kviksølvholdige lyskilder disse udgår af produktion og kommunen har drift af ca armaturer, hvoraf 2600 er på stålmaster og resten på træ-,gitter- eller hjemmelavede master. Alle er gamle og trænger til udskiftning, og der skal bruges ca. 15,6 mio. kr. fra Vintergækarmaturer med kviksølvholdige armaturer og hjemmelavede master i Hårby i alt 215 stk., som skal skiftes. Der skal bruges ca. 2,3 mio. kr. fra Træmaster med luftledninger og gamle lysstofarmaturer. I alt ca. 280 stk. skal skiftes, og der skal bruges ca. 4,8 mio. kr. fra En del af masterne er ved at være rådne og kan være til fare for trafiksikkerheden. Når masterne skiftes til stålrørsmaster, er det nødvendigt at lægges kablerne i jorden. Udvalget anbefaler, at renoveringsarbejdet igangsættes fra 2014 og søges afsluttet i Det anbefales, at udgiften lånefinansieres og at forslaget indgår i budgetforhandlingerne. Vi skønner, at Torø Huse er med i kategori 1 c, og at man går i gang i Som tidligere nævnt forventer vi fortsat, at bylauget bliver hørt i den kommende proces. Hele referatet med bilag fra udvalgsmødet kan læses på kommunens hjemmeside. Jørgen Eeg Sørensen Thorøhuse Bylaug

29 29 Sy og strik. Vi holder afslutning på efteråret mandag d. 11. nov. kl hos Jytte på Bagerstræde med et stykke smørrebrød og en øl/vand. Husk at medbringe tallerken og bestik. Pris 20 kr. denne aften. Tilmelding senest søndag d. 10. nov. til Jytte på tlf Det har været nogle hyggelige aftener på Bagerstræde med pænt fremmøde. Tak til dem, der har bagt og hjulpet. Vi ser frem til at fortsætte sy og strik i forsamlingshuset til januar. Vi har fastsat følgende datoer i foråret: Mandag d. 13. januar kl. 19. Tirsdag d. 11. februar kl. 19. Mandag d. 17. marts kl. 19. Onsdag d. 23. april kl. 19. Tirsdag d. 20. maj kl. 19. (foto og tekst: Jytte Pedersen)

30 30 Juletræ søndag d. 29. december. Ombygningen forventes afsluttet inden jul, og vi forventer at kunne afholde det årlige Juletræ, som vi plejer. For de voksne/ældre om eftermiddagen kl. 14 og børnene kl. 19. Der vil blive samlet ind til arrangementet som sædvanligt i begyndelsen af december, så I må gerne have lidt kontanter parat. På forhånd tak. Nye priser ved leje af forsamlingshuset. Bestyrelsen har i forbindelse med renoveringen valgt at forhøje priserne ved leje af forsamlingshuset fra nuværende kr. til kr. Rengøringen fra 400 til 500 kr. Medlemsrabatterne forbliver uændrede. De ny priser træder i kraft 1. januar Fællesspisning. Som nævnt andetsteds har det pga. ombygningen desværre været nødvendigt at aflyse fællesspisningen/julefrokost fredag d. 6. december. Men vi begynder igen i det nye år, og der er fundet nye datoer for fællespisninger i foråret. Tirsdag d. 7. januar kl. 18. Mandag d. 10. februar kl. 18. Tirsdag d. 11. marts kl. 18. Mandag d. 7. april kl. 18. Tirsdag d. 6. maj kl. 18. Dorthe og Flemming sammen med Inga og Carl Emil har indvilliget i at lave maden d. 7. januar. Jytte og Jeppe bager. Der vil som vanligt også blive informeret ved opslag på pælene. Vi tager gerne imod tilsagn om madlavning respektive datoer allerede nu. Teksten på denne side er indsendt af Jeppe Nielsen

31 31 Thorøhuse Forsamlingshus Bestyrelse Formand: Ole Nielsen, Markleddet 1 A, tlf Næstformand: Anja Larsen, Fælleden 1, tlf Kasserer: John Jensen, Skolebakken 3, tlf Inspektør: Finn Nielsen, Saltoftevej 15, Sekretær: Jeppe Nielsen, Bagerstræde 9, tlf Medlem: Paula Lund Jensen, Saltoftevej 1, tlf Medlem: Pernille Hede, Jacob Gades vej 2, tlf Suppleant: Eva Christensen, Jacob Gades Vej 15 tlf Thorøhuse Forsamlingshus tlf Udlejning: Jytte Pedersen, Bagerstræde 9, tlf Hjemmeside: (udlejning og aktiviteter) Billedet til venstre er taget af Esben Brage. Teksten lyder: Torøgyden 1, Thorøhuse (garagerne til Thorø den 16. november 2008 med udsigt til Thorø. Fotoet,som er ret unikt, er taget fra 1. salen under Huggehusmødet

32 32 Thorøhuse-bogen 2. og 3. udgave. Vi udgav i sommer 3. udgave af Thorøhuse-bogen, som jo er en god gave til familie og venner med relation til vor dejlige by. Koster kr. 125,-. Vi har også nogle få eksemplarer af 2. udgave tilbage, som kan købes for kr. 25,-/stk. ved henvendelse til mig, hvis man har interesse i at have begge udgaver. Palle Isaksen, kasserer, Thorøhuse Bylaug Et vind og vandsikkert mærkat med dit navn og telefonnummer kan sikre dit udstyr og redde dit liv. Enkelt, effektivt og gratis. Operation Sømærkning tilbyder mærkater til alt dit vandgrej. Kan bl.a. sikre hurtig hjælp, og forhindre dyre redningsaktioner over vand. Henvendelse: Nyt skilt. Hundelufterne og andre markvandrere må gå hen til skiltet i Hans Oles mark langs Noret og ikke længere. Gå i kanten af marken. Indsendt af Bolette

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

foto. Lars Foto: Alex J. R. Læs om Sophia s sejltur til Sverige gennem Götakanalen inde i bladet

foto. Lars Foto: Alex J. R. Læs om Sophia s sejltur til Sverige gennem Götakanalen inde i bladet foto. Lars NR. 1 FEBRUAR 2014 40. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Læs om Sophia s sejltur til Sverige gennem Götakanalen inde i bladet Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950

Lokalhistoriske. arrangementer. Sinding, 1950 Lokalhistoriske arrangementer Sinding, 1950 Silkeborg efterår 2009 BESØG PÅ FUNDER RADIOMUSEUM Onsdag 19. august kl.19 Bjarne Jensen vil vise og fortælle om sine 1685 gamle radioer, grammofoner, fjernsyn

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013

Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Web.referat nr. 18, den 7. januar 2013 Tilstede: Ibrahim El-Khatib, Fazilet Sahin, Jesper Jensen, Petina Larsen og Pia v. Benzon Suppleanter: Alice Jensen og John v. Benzon Afbud: Kirsten Mouritzen Fraværende:

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

foto. Lars Læs mere om Sophia s sejltur til Sverige gennem Götakanalen inde i bladet

foto. Lars Læs mere om Sophia s sejltur til Sverige gennem Götakanalen inde i bladet foto. Lars NR. 2 MARTS 2014 Læs mere om Sophia s sejltur til Sverige gennem Götakanalen inde i bladet 40. ÅRGANG Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Billede fra stormen Allan den 29. oktober 2013

Billede fra stormen Allan den 29. oktober 2013 Foto: Bjarne Toft Olsen Billede fra stormen Allan den 29. oktober 2013 Februar 2014 2 Thorøhuse Bylaug: Bestyrelsen Formand: Bolette Eggers, Skolebakken 4. Tlf.: 64712674. Mobil: 21442498 Mail: bolette.eggers@mail.dk

Læs mere

From: L. Renè Korsgaard Sent: 15 Dec 2015 11:04:58 +0100 To: landdistrikter Subject: Høringsvar fra Helnæs Importance: Normal Assens Kommune Rådhus Allé 5 5010 Assens Høringsvar fra Helnæs vedr. etablering

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt.

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt. Maj 2012 Der var engang en blomsterkyndig, som skulle afgøre, hvilken blomst der er allersmukkest. Han rejste rundt i hele verden, Men alle sagde, at lige bestemt deres undlingsblomst er den smukkeste.

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

En lille hurtig tur til Sverige/Norge.

En lille hurtig tur til Sverige/Norge. En lille hurtig tur til Sverige/Norge. Midt på sommeren var vi nogle stykke GTC er som havde et lille kaffemøde (har vi engang i måneden). Og samtalen er meget righoldig og et af emnerne landede pludselig

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Interview med Tove Nielsen - Årgang 2008 økonoma på Storedam. Hvorfor har du valgt at blive økonoma på Storedam? Jeg har egentligt ikke selv valgt at

Interview med Tove Nielsen - Årgang 2008 økonoma på Storedam. Hvorfor har du valgt at blive økonoma på Storedam? Jeg har egentligt ikke selv valgt at Ekstranummer Oktober 2017 Ved I, hvor dejligt det er at være økonoma på Storedam?... Og ved I, at vi har brug for flere økonomaer? Som alle ved, så skal vi på kursus for at blive stordammer. Når det slutter,

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk 360 Grader 15. juli 2015 Blad nr. 122 Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22 - Hjemmeside www:kmhf.dk 1 Indholdsfortegnelse Forsiden Godnatbillede fra Stubbekøbing Side 2 Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012 Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere Kære sommerhusejere og lejere Efterår 2012 Vi vil igen informere om det arbejde der er foregået i 2012 og prøve at se lidt frem mod 2013. Dette skrift vil

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Noget at samles om. 46 Nørholm Forsamlingshus

Noget at samles om. 46 Nørholm Forsamlingshus Nørholm forsamlingshus Noget at samles om Nørholm Forsamlingshus er ikke som forsamlingshuse er flest. Huset skiller sig ud ved sin særlige arkitektur, men er også anderledes, fordi det har gennemgået

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Foto: Jeppe Nielsen. Midsommervisen: Hver by har sin heks og hvert sogn sine trolde, dem vil vi fra livet med glædesblus.

Foto: Jeppe Nielsen. Midsommervisen: Hver by har sin heks og hvert sogn sine trolde, dem vil vi fra livet med glædesblus. 1 Foto: Jeppe Nielsen Midsommervisen: Hver by har sin heks og hvert sogn sine trolde, dem vil vi fra livet med glædesblus holde August 2012 2 Herren velsigne dig og bevare dig, - Sådan lød det 2. pinsedag

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSEMØDE D.02/05/2013 KL. 18:30 KLØVER- OG HVEDEMARKEN

REFERAT AF BESTYRELSEMØDE D.02/05/2013 KL. 18:30 KLØVER- OG HVEDEMARKEN REFERAT AF BESTYRELSEMØDE D.02/05/2013 KL. 18:30 KLØVER- OG HVEDEMARKEN MØDESTED. bestyrelseslokalet, kælderen under blok 22. INDKALDT AF. Allan Hansen, Formand REFERENT. Henrik Mischorr DELTAGER. Allan,

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland kan med glæde og stolthed fortælle, at vi har modtaget Handicapprisen 2014 uddelt af Handicaprådet i Sorø Nyhedsbrev Januar 2015 Aktivitetskalender

Læs mere

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse Hjemmeside: www.b-pb.dk Facebook: www.facebook.com/baptistkirken.pb Baptistkirken Pandrup-Birkelse Præst: Anders Hyldgård Løkkenvej 20, 9490 Pandrup Tlf. 4280 9095 E-mail: andershyldgaard@gmail.com Menighedsrådets

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

På Læsø 16. - 20. april 2007

På Læsø 16. - 20. april 2007 På Læsø 16. - 20. april 2007 Med Vicki Morten Nina Kasper Martin og Jytte, Alex og Peter Mandag Vi kørte i to busser, skolens røde og Mortens grå Transit, fra Limfjordsskolen klokken 9.15 over Aalborg

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007 Lapning i fin stil Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2007 Turudvalget Møder med Teknisk Forvaltning VCTA Indkaldelse til generalforsamling 29. 3 Göta kanal/göta Elv H.P. s fotos fra efterårets cykelture DANSK

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Mønsted Lokalråd, Mønsted Idrætsforening, Mønsted Håndværker- og Handelsstandsforening En borgergruppe bestående

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 3 A U G U S T 2 0 1 3

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 3 A U G U S T 2 0 1 3 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 3 AUGUST 2013 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 5. oktober Høstfest fra kl. 17.00-22.30 Onsdag den 6. november Mortensbanko fra kl. 18.30-22.00 Lørdag den 7. december Julebanko fra kl.

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Rolstrup Tidende. Marts udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. Marts udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende Marts 2016 81. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Hvor er det skønt, når man kører på arbejde om morgenen, at man kan se, det så småt bliver lyst i øst. Når jeg når frem til Rolstruplund

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

nr.43 KONGSGAARDEN Håndarbejdets dag 2. november Gammeldags Andespil 9.november Julestue 10. december

nr.43 KONGSGAARDEN Håndarbejdets dag 2. november Gammeldags Andespil 9.november Julestue 10. december nr.43 KONGSGAARDEN Håndarbejdets dag 2. november Gammeldags Andespil 9.november Julestue 10. december Jul på Kongsgaarden Oktober 2017 Håndarbejdets Dag torsdag 2. november kl. 16 20 Vi holder atter Håndarbejdets

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

Boldesager Beboerforening

Boldesager Beboerforening Marts 2016 Boldesager Beboerforening Kontaktpersoner i foreningen: Boldesager Beboerforening, Nørrebrogade 74, 6700 Esbjerg www.boldesagerbeboerforening.dk Bestyrelsen: Kurt Andersen (formand) Lunde Allé

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv

Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Weitemeyers Kilde Nyhedsbrev for Svinninge Lokalhistoriske Forening og Arkiv Gislingegården, som vi skal besøge, her fotograferet i 1905. På trappen står ejeren Johannes Johannesen med hustruen Karen Margrethe,

Læs mere

Stendysse på Tvevadgårdens mark 2010/2

Stendysse på Tvevadgårdens mark 2010/2 Stendysse på Tvevadgårdens mark 2010/2 Siden sidst. Onsdag d. 13. januar. Foredrag ved forfatter Vibeke Nørgård Nielsen om Johannes Larsen o g Island. Foredraget blev ledsaget af dejlige lysbilleder fra

Læs mere

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008:

Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Nr. 2 april - 2008 Alpha 29 Klubben s Generalforsamling i ÅSK s lokaler i Århus d. 9. marts 2008: Kl 14:00 bød formanden de fremmødte deltagere (vi var 4 ialt) velkommen. Pkt.1 Valg af dirigent: Der fandtes

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede.

Julen Skiferier. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub. Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Skiferie i Val d Isère med Hareskov skiklub Julen 2009 Skiferier Vi var på en fantastisk skiferie, med super vejr og sne, som I kan se på billede. Når man er med skiklubben går man blot uden for hotellet

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

Gl. ager 14.4.59. Kære Brevduevenner.

Gl. ager 14.4.59. Kære Brevduevenner. Gl.ager14.4.59. KæreBrevduevenner. Ja,nuerjegvedatværeovredetmedinfluenzaen,iPåskenvarjegnuikkemangesure sildværd,jegholdtmigiroogkomingenstederihelepåsken. Jegharlavetmegetforskelligtsiden1.April,jegharjoværetløsarbejder:Jegharkørtfor

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab.

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab. Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt Bondebjerget er et bofællesskab. Det ligger i Bellinge i Odense, cirka 9 km fra centrum. Her bor unge og gamle, små børn og pensionister. De bor her, fordi de godt

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere