Vores ambitioner. Velkommen til Zizzi

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vores ambitioner. Velkommen til Zizzi"

Transkript

1

2 Velkommen til Zizzi Vores ambitioner Zizzi er en veletableret butikskæde, som leverer modetøj til en fornuftig pris og kvalitet til kvinder i plus size segmentet. Vi har igennem 10 år opsamlet og systematiseret know-how om profitabel butiksdrift, samt plus size målgruppens særlige behov indenfor design, pasformer og vejledning. Alt dette har vi omsat til et stærkt og solidt retail koncept. Udviklingen er gået stærkt, og Zizzi er i dag klart markedsledende i Skandinavien med mere end 130 butikker, og der kommer fortsat nye butikker til hver måned. Zizzi Retail Konceptet er så velafprøvet at det med stor sikkerhed og succes kan multipliceres. Denne succesfulde udvikling og vores nuværende markedsposition danner et solidt grundlag for at Zizzi Konceptet er godt rustet til fortsat vækst. Butikkerne er i dag ligeligt fordelt på egne butikker og partner butikker i henholdsvis Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Estland. Målsætningen på sigt er en fordeling med 2/3 partner butikker og 1/3 egne butikker. Zizzi blev oprindeligt lanceret for at bevise, at alle kvinder kan følge moden og gå smart klædt også kvinder med kurver og former. Vi tilbyder et modepræget sortiment og et butikskoncept designet efter målgruppen, som tilgodeser plus pigens behov og får hende til at føle sig velkommen og nyde shopping oplevelsen, kombineret med et højt niveau af vejledning og service fra et specialiseret personale. Zizzi Konceptet baserer sig på en fælles mission, vision og værdigrundlag, som udgør fundamentet for alle vore beslutninger og handlinger, og som vi efterlever for at sikre sammenhængskraften i Zizzi og dermed realiseringen af vores mål og ambitioner. Vores vision er at skabe nye muligheder indenfor mode og udfordre grænserne for traditionel tænkning og dermed være det markedsledende plus size brand i Nordeuropa. - Vi vil være pluspigens foretrukne modebutik og give hende følelsen af at være smuk, velklædt og feminin, klædt i vores moderne kollektioner der lever op til tidens trends, farver og stil. Med udgangspunkt i denne vision, har vi udviklet en strategi, der skal sikre at vi når vores vision. Vi følger derfor tæt op på KPI er, kundetilfredshed og vækstmål. Vi vil udbrede kendskabet til vores brand ved at markedsføre det gennem flest mulige kanaler, og det bærende element i virksomhedens vækststrategi vil også fremover være etablering af Zizzi Konceptbutikker. Zizzi s brand statement - we looove curves - er vores fundamentale leveregel. Det afspejler sig i alt; fra vore kollektioners design og pasform til butikspersonalets måde at møde og vejlede kunderne på. Salgspersonalet går klædt i Zizzi s egne produkter og bliver trænet i at vejlede kunden, så de fremhæver hendes fortrin og camouflerer de udfordringer, hun måtte have. Vi sælger modetøj men vi sælger i lige så høj grad selvværd og selvtillid.

3 Zizzi Konceptet Zizzi Konceptet er udviklet ud fra en solid erfaring og know-how om retail drift, og er i dag et yderst professionelt og velafprøvet retail koncept. Via Zizzi Retail Konceptet stiller vi en lang række driftsprincipper, koncept guidelines og redskaber til rådighed, ligesom vi udstyrer partneren med en række guidelines for salgsteknikker, vareeksponering og lagerstyring. Dette er altid tilgængelig via Zizzi Inzide, Zizzi s kædeintranet, hvilket bidrager til at gøre det nemmere for partneren at strukturere og styre drift og udvikling af butikken, samt at maksimere sine resultater. Ligeledes sker der en overordnet opsamling af butikkens drift og udvikling på udvalgte nøgletal, som automatisk distribueres til partneren og dennes butik. Vi supporterer butikken med en række konceptydelser, f.eks.: Konceptmanual og operationelle guidelines (tilgængelig via Zizzi Inzide) Indkøb og lagerstyringssystemer Gennemtestet IT-platform Marketingprogram og brandingstrategi Human Resource Management Bemandingsplanlægning Kompetenceudviklingsværktøjer Kvalitetssikring via opfølgning på performance og nøgletal Vores supportorganisation som er placeret i Billund eller på hovedkontorer i de enkelte lande, er altid parate til at supportere butikken. Produkter Hvorfor skiller Zizzi sig ud på plus size markedet? Zizzi har mere end 10 års erfaring med design og salg af tøj til plus piger. Vi har stor fokus på pasform og har udviklet sine egne standarder for mål baseret på europæiske standarder men tilpasset til de nordiske piger. Alle styles afprøves på hus-modeller og vurderes både af design og konstruktion inden det sættes i produktion. Vores kollektioner udvikles gennem et stærkt samarbejde mellem design, indkøb og konstruktion fra produktet fødes til levering i butik. Vi ønsker at give kunden mulighed for at være feminin, vise personlighed og udtrykke livsglæde og stolthed - we looove curves we looove fashion! Zizzi sortimentet består af en række produktlinjer, der er designet og sammensat til Zizzi butikken. Sortimentet består af populære jeans, moderigtige basisvarer, overtøj, varer med særligt gode priser, festtøj, accessories og et stort program af lækre varer, der kan sammensættes til alle lejligheder.

4 Zizzi målgruppen I Zizzi har vi et indgående kendskab til vores kernekunde, og vi holder det ved lige, dels via vores tætte kontakt med butikkerne, dels via årlige kvalitative kundeundersøgelser. Dette giver os relevant viden om kernekundens karakteristika, købsvaner, brug af medier samt opfattelse af Zizzi som brand herunder pris- og kvalitetsniveau. Denne viden er et effektivt styringsværktøj til at vi udvikler vores brand i den rigtige retning med kunden i fokus. Undersøgelsen hjælper os samtidig med at målrette og forbedre markedsføringen efter kundernes behov og i sidste ende forbedre salgsindsatsen. Når Zizzi opfylder kundernes behov, vil kunderne føle større tilknytning til vores brand, få præference og dermed loyalitet, som i sidste ende munder ud i genkøb. Vores kernekunde har følgende karakteristika: Zizzi kvinden ønsker at have en feminin og individuel stil. Hun bruger butikken til at blive inspireret, så hun kan blive smart klædt og finde modetøj som hun ikke kan finde andre steder. Hun er stærkt forankret i lokalsamfundet og læser alle ugeaviser og reklamer, men holder sjældent selv avis. Zizzi kvinden er typisk over 30 år. Hun har børn og en videregående uddannelse. Hun ligger typisk i middelindkomst-området og søger derfor smart modetøj til rimelige priser. Lokale markedsføringstiltag og vores kundeloyalitetsprogram, Club Zizzi, bidrager til at hun jævnligt kommer i butikken/centeret. Hun bliver typisk inspireret af blade/magasiner, samt veninder o. lign. Derudover lader hun sig gerne inspirere i butikken. Derfor har merchandising af varerne og Salgsassistentens interaktion med hende stor indflydelse på hendes købsadfærd. Markedsføringsstrategi Vores brand statement er omdrejningspunktet for Zizzi og gennemsyrer vores kollektioner, vores markedsføring, vores indretningskoncept og vores holdning til kundeservice. Vi har udarbejdet et omfattende markedsføringsprogram, der forsyner butikkerne med en række værktøjer, som synliggør Zizzi i vores målgruppes bevidsthed. Her er et udpluk af vores værktøjer: Zizzi web, facebook og andre online aktiviteter. Kampagneplan med særlige markedsføringsaktiviteter for kædebutikkerne. Club Zizzi - et professionelt loyalitetsprogram. Support til håndtering af regionale og lokale markedsføringsaktiviteter, herunder koordinering og produktion af annonceaktiviteter m.v. Udvikling og distribution af markedsførings- og kampagnematerialer, in-store og vindues dekorationsmateriale. Zizzi Magazine og andre retail fokuserede kataloger.

5 Indretningskonceptet Butikkerne er vores vigtigste medie i forhold til kunderne. Vi vælger altid locations, der understøtter vores identitet og Koncept. Zizzi s indretningskoncept er udviklet og designet så den appellerer til målgruppen, og er med til at skabe trafik ind i butikken. Målet er, at butikkerne fremstår med en ensartet, attraktiv profil, der appellerer til vores målgruppe og samtidig fungerer som en effektiv salgsmaskine. Vi har udviklet et unikt Zizzi indretningskoncept med møbler og dekoration som med et ægte Skandinavisk udtryk henvender sig til vore kunder på deres præmisser. Butikkens indretning og dekorationen skal lede tankerne hen på en indbydende herskabs-kolonihave, der dufter af træ, natur og varme og vækker gamle minder. Butikken oser af hjemlig imødekommenhed og medvirker til at kunden føler sig velkommen hos Zizzi. Det at shoppe tøj er for nogle af vores kernekunder en udfordring ikke en succesoplevelse. Derfor har vi tilstræbt at skabe et butikskoncept på kundens præmisser, hvor hendes ønsker efterleves. Det betyder blandt andet, at vi indretter butikken med særlige confidence zones, hvor hun føler sig tryg og får mulighed for at udfolde sig. Eksempler herpå er de gennemtænkte ruminddelinger, dæmpet belysning og hyggekrogen. Der er god plads i prøverummene, og gardinerne dækker ordentligt, så kunden kan prøve tøjet uden at føle sig udstillet. Spejlene er imødekommende, og giner og plakater viser modeller i størrelser, som hun kan identificere sig med. Vi udvikler løbende Zizzi s butiksdesign, så det altid fremgår moderne, attraktivt og genkendelig - lige fra butiksfacade og skiltning, til indretning/ inventar og merchandising af produkterne. Kunden må aldrig være i tvivl om, at hun nu er trådt ind i Zizzi Universet. Udviklingen har altid udgangspunkt i målgruppens særlige behov og interesser kombineret med tidens trends. Zizzi Butikskonceptet har typisk en levetid på ca. 5 år, hvorefter butikken renoveres og eventuelt nyt butikskoncept installeres. Butiksetablering Når vi skal etablere en ny butik, lægger vi i høj grad vægt på, at lokalerne har en strategisk god beliggenhed med veldokumenteret trafik og omsætning, på en strøggade eller i et indkøbscenter. Som partner skal du ikke fungere som bygge- eller projektleder. Du skal i samarbejde med os fokusere på den lokale markedsføring, samt rekruttering af de dygtigste medarbejdere. Vi styrer dig sikkert igennem alle opgaver frem mod Grand Opening af butikken, f.eks. annoncering af åbningen, bestilling af inventar og kassesystem, indretning af butikslokaler, indkøb af det første varelager m.m. Vi tager os af alle de praktiske detaljer i forbindelse med etableringen. Det gør vi fordi vores erfaring på området fortæller os hvad der virker, hvordan butikken får den optimale indretning, og hvordan vi undgår at lave kostbare fejl. Vi indretter butikken helt efter Zizzi s retningslinjer med de rigtige materialer og kvaliteter så den bliver en gennemført Zizzi butik. På den måde sikrer vi, at alle Zizzi butikker får et ensartet og harmonisk udtryk, så vores kunder kan genkende og nyde godt af de indretningsmæssige finesser, som vi ved er med til at gøre butiksoplevelsen hos Zizzi til noget ganske særligt.

6 Partner profil ZIZZI brandet skal fortsat vokse, og derfor søger vi kontinuerligt nye, dedikerede butikspartnere, som skal være med til at udvikle Zizzi kæden. Zizzi kædens succes afhænger i høj grad af vores butikspartneres succes. Det er derfor vigtigt, at vores butikspartnere har den rigtige profil både fagligt, personligt og økonomisk. Faglige kvalifikationer De rent faglige kompetencer i forbindelse med butiksdrift skal naturligvis være i orden, og her vil erfaring fra detailbranchen, enten som butiksejer eller butikschef, være en stor fordel. Det vil ligeledes være en fordel, hvis man har et solidt lokalkendskab, samt kendskab til handelslivet i den pågældende by. Personlige kvalifikationer Zizzi butikspartnere skal kunne identificere sig med vores ambitioner og strategier. Den idéelle partner er ambitiøs og målrettet det kræver vedholdenhed at starte et projekt af denne størrelse op. Zizzi partnere skal desuden være i stand til at handle proaktivt og selvstændigt i forbindelse med driften af en Zizzi butik. De brænder for medarbejderudvikling og har fokus på at videreudvikle kædesamarbejdet. Vi forventer desuden, at de ser vigtigheden i at fastholde og bakke op om Zizzi butikskonceptet. Derudover skal du som butikspartner være indstillet på at investere - både tid og penge i projektet. Et nyt butiksprojekt baseres på en individuelt udregnet Shop Business Case, som danner grundlag for butikkens budget og økonomistyring. Med denne proces sikrer vi, at butiksprojektet bliver en god forretning for begge parter. Er du vores nye butikspartner? Kan du identificere dig med vores butikskoncept, og kan du se mulighederne for dig? Ønsker du at blive herre i egen butik, og samtidig blive en del af et professionelt og populært koncept? - Så er du måske vores kommende Zizzi partner! Første skridt er at udfylde og sende interesseskemaet, som du finder på Såfremt du møder Zizzi s forventninger og krav til en butikspartner, inviterers du til et møde, hvor vi har mulighed for at se hinanden an. Hvis vi derefter bliver enige om et potentielt samarbejde, udarbejder vi en hensigtserklæring herom. Du vil herefter få adgang til mere udførlig information omkring Zizzi partnerskabets fordele og forpligtelser. Vi tilrettelægger og strukturerer omhyggeligt processen, således at du er forberedt på hvad der skal ske og de krav der stilles. Herefter begynder vi at kigge efter egnede butikslokaler i det aftalte geografiske område. Processen afsluttes med en underskrevet samarbejdsaftale, som beskriver begge parters vilkår og forpligtelser.

7

Vores ambitioner. Vores strategi. Alle kvinder med former og kurver skal kunne klæde sig feminint og moderne!

Vores ambitioner. Vores strategi. Alle kvinder med former og kurver skal kunne klæde sig feminint og moderne! Vores ambitioner Alle kvinder med former og kurver skal kunne klæde sig feminint og moderne! Vi etablerede Zizzi i år 2000, fordi der manglede modebutikker med veldesignet tøj til modebevidste kvinder

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig

Ulønnet arbejde kan faktisk godt betale sig Lidt smartere... Genbrug er smart. Vi får gavn af ting andre har givet, og det er til glæde for såvel giver som aftager. Genbrugsting skal skabe glæde hos nye ejere, og starte et nyt liv i nye omgivelser.

Læs mere

UDVIKLING AF DETAILHANDLEN I AALBORG MIDTBY

UDVIKLING AF DETAILHANDLEN I AALBORG MIDTBY UDVIKLING AF DETAILHANDLEN I AALBORG MIDTBY STRATEGI OG HANDLINGSPLAN 2016-2018 Hvordan fortsætter vi den stærke udvikling og griber mulighederne i udviklingen af en attraktiv detailhandel i Aalborg? 1

Læs mere

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring et b a k s m le d e m Om EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse

Læs mere

FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE

FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE AF SUSANNE JUHL FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE Som en af Skandinaviens største spillere på grossistmarkedet for isenkram, og med flotte væksttal år efter år, er der masser af luft til tanker om

Læs mere

Vores fundament. Miljø og Teknik. Randers Kommune

Vores fundament. Miljø og Teknik. Randers Kommune Vores fundament Miljø og Teknik Randers Kommune I efteråret 2009 har vi arbejdet med at skabe et nyt fælles fundament for Miljø og Teknik. Ambitionen har været at skabe en klar retning for vores fremtidige

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik Oplev forskellen! HVEM ER SCHMIDT? Schmidt er Europas største køkkenkæde med mere end 700 franchisebutikker. Schmidt er en del af den franske

Læs mere

Customer Success Story. webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst

Customer Success Story. webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst Customer Success Story webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst CRM BANEDE VEJEN FOR SUCCESFULD ETABLERING Den danske smykkedesigner SPIASPIA havde en vision om at trænge ind på det

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

Boconcept Holding A/S

Boconcept Holding A/S Boconcept Holding A/S Fair value: 323 DKK Markedsværdi: 170 DKK Upside: 94 % Indhold Om:... 3 Facts:... 3 Forretningsmodel:... 4 Omsætning:... 5 Same store sales growth:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Læs mere

1. Aftalens parter. 2. Formål. 3. Aftalens indhold. 4. Parterne. Aftalen indgås mellem: Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa www.aabenraa.

1. Aftalens parter. 2. Formål. 3. Aftalens indhold. 4. Parterne. Aftalen indgås mellem: Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa www.aabenraa. 1 1. Aftalens parter Aftalen indgås mellem: Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa www.aabenraa.dk og VUC Syd Christian d. X s vej 39 6100 Haderslev www.vucsyd.dk 2. Formål Et partnerskab mellem Aabenraa

Læs mere

Hvad får du med Max Formuepleje? Topprofessionel investeringsrådgivning Risiko efter eget ønske Strategimøder (årligt/halvårligt) Individuel

Hvad får du med Max Formuepleje? Topprofessionel investeringsrådgivning Risiko efter eget ønske Strategimøder (årligt/halvårligt) Individuel Max Formuepleje 1 Hvad får du med Max Formuepleje? Topprofessionel investeringsrådgivning Risiko efter eget ønske Strategimøder (årligt/halvårligt) Individuel tilpasset kontakt, som du ønsker det Fuld

Læs mere

Kolding Kommune Analyse og Udvikling. Forord

Kolding Kommune Analyse og Udvikling. Forord Kolding Kommune Fundraising strategi 2016 Kolding Kommune Analyse og Udvikling Forord Kolding Kommunes fundraising strategi skal bidrage til, at der skaffes ekstern finansiering til projekter og aktiviteter,

Læs mere

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi samler hele ATP Koncernen om en række initiativer og pejlemærker for digitalisering i ATP. Den støtter op om ATP Koncernens målsætning

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

Uddannelsesspecifikt fag i uddannelsen til:

Uddannelsesspecifikt fag i uddannelsen til: Uddannelsesspecifikt fag i uddannelsen til: Detailuddannelsen med speciale Vejledende uddannelsestid 5 uger. 1. Fagets formål og profil 1.1 Fagets formål Formålet med faget er, at eleven udvikler kompetence

Læs mere

Uddannelsesordning for Detailhandelsuddannelse med specialer

Uddannelsesordning for Detailhandelsuddannelse med specialer Uddannelsesordning for Detailhandelsuddannelse med specialer Udstedelsesdato: Den 1. juli 2008 Udstedt af Det faglige udvalg for Detailhandelsuddannelse med specialer i henhold til bekendtgørelse nr. 149

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

Handleplan for indsatsen på det frivillige sociale område i 2015

Handleplan for indsatsen på det frivillige sociale område i 2015 Handleplan for indsatsen på det frivillige sociale område i 2015 Indledning Handleplanen er en udmøntning af Rødovre Kommunes politik på det frivillige sociale område, som er vedtaget i efteråret 2014.

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Frederiksberg Kommune har i alt 18 offentlige legepladser. Herudover er der 12 åbne legepladser på skoler og daginstitutioner, 5

Læs mere

DET NYE VÆKSTMARKED BEDSTEFORÆLDREKØB TIL BØRNEBØRN BLIV FIRST MOVER OG FÅ DANMARKS FØRSTE ANALYSE AF BEDSTEFORÆLDREMARKEDET!

DET NYE VÆKSTMARKED BEDSTEFORÆLDREKØB TIL BØRNEBØRN BLIV FIRST MOVER OG FÅ DANMARKS FØRSTE ANALYSE AF BEDSTEFORÆLDREMARKEDET! DET NYE VÆKSTMARKED BEDSTEFORÆLDREKØB TIL BØRNEBØRN BLIV FIRST MOVER OG FÅ DANMARKS FØRSTE ANALYSE AF BEDSTEFORÆLDREMARKEDET! GRAND ECONOMY 2 3 Grandparents will yearly spend approximately 52.000.000.000

Læs mere

Frederikshavn Kommune. Politik for frivilligt socialt arbejde 2015-2019

Frederikshavn Kommune. Politik for frivilligt socialt arbejde 2015-2019 Frederikshavn Kommune Politik for frivilligt socialt arbejde 2015-2019 frivilligheden blomstrer Bærende principper fælles pejlemærker Tænkes sammen med fra politik til praksis 3 5 7 9 11 frivilligheden

Læs mere

- kontorindretning med omtanke

- kontorindretning med omtanke - kontorindretning med omtanke Omtanke Indretning med omtanke og sund fornuft Inventarland A/S er en landsdækkende kæde af professionelle kontorindretningscentre. Vi bygger bro mellem kvalitet til en god

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK

KOMMUNIKATIONSPOLITIK KOMMUNIKATIONSPOLITIK FORORD Det er afgørende, at såvel ledelse som medarbejdere altid er opmærksomme på, hvordan vi kommunikerer godt, både internt og eksternt. Ved hjælp af en god dialog og en åben,

Læs mere

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008 Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Vi mangler dagplejere her og nu - lad os lave en kampagne KØR! Vi

Læs mere

Ledelsesgrundlaget. Fem grundholdninger til ledelse

Ledelsesgrundlaget. Fem grundholdninger til ledelse Ledelsesgrundlaget Fem grundholdninger til ledelse 2 Indhold 3 Fakta - Ledelsesgrundlaget og visionen................................. 4 Forord..................................................................

Læs mere

Kapitel 5 - Butiksindretning

Kapitel 5 - Butiksindretning Kapitel 5 - Butiksindretning Opgave 5.1 1. Hvad kaldes en sådan skitse? Og hvorfor sender hovedkontoret sådan en skitse med ud til butikkerne? Skitsen kaldes for et planogram. Planogrammet sikrer, at kædens

Læs mere

Synergiledelse - og kulturarkitekter

Synergiledelse - og kulturarkitekter Synergiledelse - og kulturarkitekter -------------------------------------------------------------------- Kirsten M. Poulsen Direktør og Management Konsulent, KMP+ Formål Denne artikel beskriver organisationen

Læs mere

Noterne er primært et supplement til oplægsholdernes præsentation samt uddrag af efterfølgende diskussion!

Noterne er primært et supplement til oplægsholdernes præsentation samt uddrag af efterfølgende diskussion! Noterne er primært et supplement til oplægsholdernes præsentation samt uddrag af efterfølgende diskussion! Karl Sperling - Aalborg Universitet Velkomst og kort introduktion til PRINCIP-projektet. Se flere

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde

Puls, sjæl og samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted har vi et rigt og varieret fritids- og foreningsliv og et kulturliv, der byder på gode oplevelser for børn

Læs mere

Kompetencebevis og forløbsplan

Kompetencebevis og forløbsplan Kompetencebevis og forløbsplan En af intentionerne med kompetencebevisloven er, at kompetencebeviset skal skærpe forløbsplanarbejdet og derigennem styrke hele skoleforløbet. Således fremgår det af loven,

Læs mere

Personalepolitisk grundlag

Personalepolitisk grundlag Personalepolitisk grundlag Baggrund Køge Kommune er rammen om en mangfoldighed af opgaver og fagligheder, som ledes af ét byråd valgt af kommunens borgere. Vi er én arbejdsplads med meget forskellige arbejdsvilkår

Læs mere

1 of 6. Strategi for Kalø Campus

1 of 6. Strategi for Kalø Campus 1 of 6 Strategi for Kalø Campus 2015-2016 2 of 6 Strategi for Kalø Campus 2015-16 Vision Vi skaber rammerne for, at Syddjurs Kommune får det bredest mulige udbud af attraktive uddannelses- og vidensinstitutioner

Læs mere

Børnehaven Stribonitten - 1 -

Børnehaven Stribonitten - 1 - Børnehaven Stribonitten - 1 - Profil Børnehaven Stribonitten her har hjertet plads. Børnehaven Stribonitten har til huse i to dejlige afdelinger, afdeling Münstervej med 22 børn og afdeling Øster Allé

Læs mere

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland Rose Holm A/S Vækststrategi Eksport til Tyskland Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Vækststrategi? Hvor starter det? Eksport før strategi. Eksport efter strategi. Tiltag eksport Tyskland. Spørgsmål.

Læs mere

Campus Bornholms pædagogiske vision og strategi

Campus Bornholms pædagogiske vision og strategi Campus Bornholms pædagogiske vision og strategi OM DEN PÆDAGOGISKE VISION OG STRATEGI Arbejdet med den pædagogiske vision og strategi påbegyndte i vinteren 2012, hvor uddannelsescheferne i dialog med ledere

Læs mere

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign Quick Guide til bedre markedsføring 1 Lign en forretning Produktet kommer først Præsentér dine B2B-produkter og -serviceydelser allerede på forsiden af

Læs mere

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ 6. april 2016 LEGE- OG OPHOLDSOMRÅDET Grundejerforeningens Legeplads på Grønagervej er at af ældre dato, og lever på flere måder ikke og til EN1176, standarderne for legepladssikkerhed.

Læs mere

KANAL- OG DIGITALISERINGSSTRATEGI 2011 2015. Januar 2011

KANAL- OG DIGITALISERINGSSTRATEGI 2011 2015. Januar 2011 KANAL- OG DIGITALISERINGSSTRATEGI 2011 2015 Januar 2011 Indhold 1 INDLEDNING 2 STRATEGIGRUNDLAGET 2.1 DET STRATEGISKE GRUNDLAG FOR KANAL- OG DIGITALISERINGSSTRATEGIEN 3 VISION - 2015 4 KANAL- OG DIGITALISERINGSSTRATEGIEN

Læs mere

Smykkerne og urene færdigproduceres i Danmark, men de fleste af materialerne købes i udlandet.

Smykkerne og urene færdigproduceres i Danmark, men de fleste af materialerne købes i udlandet. BA. ØKONOMI-STUDERENDE Sommereksamen 2013 Ordinær eksamen Skriftlig prøve: 4621010083 International Handelsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle Den anførte vægtning af opgaverne er vejledende Baggrund

Læs mere

Sammenhæng i børn og unges liv Den sammenhængende børne- og ungepolitik 2012-2016

Sammenhæng i børn og unges liv Den sammenhængende børne- og ungepolitik 2012-2016 Hvidovre 2012 sag: 11/54709 Sammenhæng i børn og unges liv Den sammenhængende børne- og ungepolitik 2012-2016 Fælles ansvar for vores børn. Hvidovre Kommune vil i fællesskab med forældre skabe de bedste

Læs mere

Et praktisk bud på hvordan man kan arbejde med driftsledelse og visuelle styringstavler

Et praktisk bud på hvordan man kan arbejde med driftsledelse og visuelle styringstavler Et praktisk bud på hvordan man kan arbejde med driftsledelse og visuelle styringstavler Motivation for at skrive artiklen er at dele erfaringer med driftsledelse som ledelsesdisciplin og brug af visuelle

Læs mere

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by?

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? DE RØDE LØBERE Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? VINDERBYEN VORDINGBORG Vordingborg er nu en vinderby. Sådan

Læs mere

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi 2016-2018. fordi vedligehold er mennesker

Netværk for optimering af drift og vedligehold. Strategi 2016-2018. fordi vedligehold er mennesker Netværk for optimering af drift og vedligehold Strategi 2016-2018 fordi vedligehold er mennesker Strategi 2016-2018 DDV strategien for 2016-2018 er en opdatering af strategien fra 2015. Den endelige udgave

Læs mere

IT og logistik. Intern brug af IT 2. Kampagnestyring 3. Butikssystem 4. Logistik 5. Distributionskæde Dansk Supermarked 6.

IT og logistik. Intern brug af IT 2. Kampagnestyring 3. Butikssystem 4. Logistik 5. Distributionskæde Dansk Supermarked 6. IT og logistik Intern brug af IT 2 Kampagnestyring 3 Oms 3,9b Butikssystem 4 Logistik 5 Distributionskæde Dansk Supermarked 6 Distribution 7 Hjemmesider 9 Onlinesalg 9 1 Intern brug af IT I Dansk Supermarked

Læs mere

Opdateret Lederskab. Når kompetenceudviklingen for alvor rykker. - et nyhedsbrev for ledere om lederskab og ledelse. Kompetencer. Nr.

Opdateret Lederskab. Når kompetenceudviklingen for alvor rykker. - et nyhedsbrev for ledere om lederskab og ledelse. Kompetencer. Nr. Nr. 5 2009 Tema: Individuel kompetenceudvikling, et tigerspring. Når kompetenceudviklingen for alvor rykker Det er et must, at man som leder skal arbejde med individuel kompetenceudvikling for sine medarbejdere.

Læs mere

Indhold. Dagtilbudspolitik 2011-2014 3

Indhold. Dagtilbudspolitik 2011-2014 3 Dagtilbudspolitik 2011-2014 Indhold Indledning.................................... 4 Dagtilbudspolitikken i Holstebro Kommune........... 6 Det anerkendende dagtilbud...................... 7 Visioner for

Læs mere

Erhvervspolitik. Ballerup Kommune 2013-2018

Erhvervspolitik. Ballerup Kommune 2013-2018 Erhvervspolitik Ballerup Kommune 2013-2018 Erhvervspolitik 2013-2018 Ballerup Kommune Indhold Forord 3 Ballerup Kommunes erhvervspolitiske vision 4 Fra vision til handling 5 Fokusområde 1 Viden og innovation

Læs mere

MOTTO. Top kvalitet. Koncept specialist. Erfaring. Populære trendartikler. Innovative produkter. International succes FIRMA PRÆSENTATION

MOTTO. Top kvalitet. Koncept specialist. Erfaring. Populære trendartikler. Innovative produkter. International succes FIRMA PRÆSENTATION International succes FIRMA PRÆSENTATION MOTTO Top kvalitet Koncept specialist Erfaring Populære trendartikler Innovative produkter Om MOTTO Siden MOTTO startede i 1985 har vi haft en førende plads indenfor

Læs mere

Kampagnebog til medarbejdere. Hvor der handles, der bygges

Kampagnebog til medarbejdere. Hvor der handles, der bygges Kampagnebog til medarbejdere Hvor der handles, der bygges 1 Nu skal støvet rystes af vingerne Der er mange ting, vi er rigtig gode til i alle de danske trælasthandler og byggemarkeder, men at vise flaget

Læs mere

FREMTIDENS JOBANNONCERING

FREMTIDENS JOBANNONCERING FREMTIDENS JOBANNONCERING MED OFIR JOBUNIVERS KAN DU SELV PUBLICERE DIN JOBANNONCE PÅ DANMARKS STØRSTE UDVALG AF JOBSITES OG BRANCHEWEBSITES. 2 Indholdsfortegnelse Ofir jobunivers... Sådan finder vi drømmemedarbejderen

Læs mere

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Indledning: Vores afholdte skolechef gennem 12 år har valgt at gå på pension. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse 1. april 2015

Læs mere

Albertslund Kommunes Digitaliseringsstrategi 2013-2015

Albertslund Kommunes Digitaliseringsstrategi 2013-2015 Albertslund Kommunes Digitaliseringsstrategi 2013-2015 Indledning Dette er strategien for Albertslund Kommunes digitale udvikling frem mod 2015. I Den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi gør regeringen

Læs mere

Årsberetning 2013/2014. Fra Tårnbygårdsskolens skolebestyrelse. April 2014

Årsberetning 2013/2014. Fra Tårnbygårdsskolens skolebestyrelse. April 2014 Årsberetning 2013/2014 Fra Tårnbygårdsskolens skolebestyrelse April 2014 Tårnbygårdsskolen, specialskolen i Tårnby Her arbejder vi hen mod; - Inklusion i fællesskabet - Et godt skole hjem samarbejde -

Læs mere

Turismestrategi 2013-2017

Turismestrategi 2013-2017 Turismestrategi 2013-2017 1 Indhold Forord... 4 Vision... 5 Strategi... 6 Fokus Stærke værdikæder... 7 Fokus Nem tilgængelighed... 8 Fokus Smart markedsføring... 9 2 Vision: Køge vil overraske dig Strategi:

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED

ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED ERHVERVSBEKLÆDNING I ODSHERRED OM OS Dall Koncept består af 4 enheder hvor der henholdsvis kan købes tøj, sportsartikler, logovand og reklameartikler. Vi er et ungt firma, men som har stor erfaring med

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Service- og kanalstrategi for Brøndby Kommune

Indholdsfortegnelse. Service- og kanalstrategi for Brøndby Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2 2. Definition og afgrænsning 3 3. Borgere og virksomheders brug af kommunikationskanaler 4 4. Hvad er strategien, og hvad betyder det for borgere og virksomheder? 5

Læs mere

Scandinavian Furniture Fair

Scandinavian Furniture Fair Scandinavian Furniture Fair At tiltrække flere besøgende og udstillere til messen. SFF var den største og ældste Møbelmesse i Skandinavien. I flere år havde messen oplevet en nedgang i mængden af besøgende

Læs mere

FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE. tør selv, vil selv, Fremtidens bager. kan selv

FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE. tør selv, vil selv, Fremtidens bager. kan selv FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE Fremtidens bager tør selv, vil selv, kan selv FREMTIDENS BAGER EN SELVSTÆNDIG BAGER Fremtidens bager er Valsemøllens servicekoncept til bagere,

Læs mere

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS

KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS KUNDEN I CENTRUM RØDE1 KORS GENBRUGSKUNDEN I CENTRUM I Røde Kors tjener vi mange penge på at sælge genbrug. Penge som vi bruger på at hjælpe både i Danmark og ude i verden. Og behovet for Røde Kors indsats

Læs mere

W W W. M A N N A Z. CO M 2

W W W. M A N N A Z. CO M 2 2 Enabling real achievement 3 Velkommen til Mannaz det nye DIEU DIEU har gennem mere end 30 år udviklet menneskers og organisationers kompetencer. Vi er specialister i kompetenceudvikling. Vi rådgiver

Læs mere

Strategisk udvikling af SMV 29.01.2008

Strategisk udvikling af SMV 29.01.2008 Strategisk udvikling af SMV 29.01.2008 Strategier mhp. på øget kundefokus og kundeudvikling 29.01.2008 Strategisk udvikling af SMV er 1 Dagsorden Opfølgning Markedsudviklingsmuligheder Med nogle kommentarer

Læs mere

Strategi for innovation og velfærdsteknologi i Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune

Strategi for innovation og velfærdsteknologi i Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune Strategi for innovation og velfærdsteknologi i Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune 1 Udfordringer Esbjerg Kommunes servicetilbud vil i stigende grad blive udfordret i de kommende år. Vi vil blive mødt med

Læs mere

Gennemgang af de 43 anbefalinger fra Ældrekommissionen set i forhold til indsatsen i Roskilde Kommune

Gennemgang af de 43 anbefalinger fra Ældrekommissionen set i forhold til indsatsen i Roskilde Kommune Gennemgang af de 43 anbefalinger fra Ældrekommissionen set i forhold til indsatsen i Roskilde Kommune Nr. Anbefalinger fra Ældrekommissionen TEMA: Overgangen til livet på plejehjem 1 Forud for indflytning

Læs mere

ALLE HAR RÅD TIL FULDMURET

ALLE HAR RÅD TIL FULDMURET ALLE HAR RÅD TIL FULDMURET INDIVIDUELT DESIGN LEVERING TIL TIDEN ATTRAKTIV PRIS FULDMURET KVALITET PROJEKT STYRING HØJESTE KVALITET KOMPETENT RÅDGIVNING NORDIC LIGHT norden med et strejf af syden NORDIC

Læs mere

Ledelsesplan 2012. LedNytTUBA. 28. november 2011 JKL

Ledelsesplan 2012. LedNytTUBA. 28. november 2011 JKL Ledelsesplan 2012 LedNytTUBA 28. november 2011 JKL TUBAs idégrundlag og historie TUBA er en landsdækkende rådgivning for unge fra alkoholfamilier. Med udgangspunkt i et kristent menneskesyn, der fremhæver

Læs mere

På forkant med fremtiden

På forkant med fremtiden : 31-05-2016 : 2015-009367-23 På forkant med fremtiden Formål Fortællingen På forkant med fremtiden skal skabe mening, motivation og fælles forståelse. Det er fortællingen om, hvorfor vi er her, hvad vi

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

Friluftsliv i børnehøjde. Personale og forældre. Gård-snak Børn i naturlig balance. Engagement, tillid og samarbejde

Friluftsliv i børnehøjde. Personale og forældre. Gård-snak Børn i naturlig balance. Engagement, tillid og samarbejde Engagement, tillid og samarbejde Vi viser vejen! Et godt børneliv kræver synlige og troværdige voksne, der kan og vil vise vej. Vi er professionelle! Vi er et engageret personale, som tør stå ved vores

Læs mere

Udkast til Strategi for Ribe - Version 1.0: Ikke flere ændringer

Udkast til Strategi for Ribe - Version 1.0: Ikke flere ændringer Udkast til Strategi for Ribe - Version 1.0: Ikke flere ændringer 1. Indledning En rapport fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter slog i 2015 fast, at en af årsagerne til Ribes succes er, at nogle

Læs mere

GENBESØG DIN SEGMENTERING OG SÆLG MERE. White paper, april 2014

GENBESØG DIN SEGMENTERING OG SÆLG MERE. White paper, april 2014 GENBESØG DIN SEGMENTERING OG SÆLG MERE White paper, april 2014 Indhold Vigtigheden af segmentering... 3 Hvor vil I sælge?... 3 Hvem køber?... 4 Hvorfor køber kunderne fra jer?... 4 Hvordan køber kunderne?...

Læs mere

Influencer Marketing

Influencer Marketing Influencer Marketing Historien om Del dit budskab på en ny måde Med de sociale mediers opkomst har vi radikalt ændret den måde, vi tænker markedsføring på. De er et samlingssted for innovation og autenticitet,

Læs mere

Strategiplan 2017-2020

Strategiplan 2017-2020 Målsætninger for Strategiplan 2017-2020 Aalborg Renovation 1. Målsætninger De overordnede mål for Aalborg Renovation fremgår af de følgende sider. Målene kan sammendrages til, at Aalborg Renovation vil

Læs mere

SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET

SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET SCALING BY DESIGN FUNDAMENTET SCALING BY DESIGN Er jeres virksomhed klar til at skalere? Gennemgå fundament-kortene for at sikre, at jeres virksomhed har grundlaget i orden, før skaleringsprocessen går

Læs mere

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017

UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 UDVIKLING AF BRAND DNA Opsamling på workshop d. 7. september 2017 Wilke, September 2017 2017 Side 1 OPSAMLING Retningsanvisninger for Team Danmarks fremtidige Brand DNA 1.FOKUS PÅ PROCESSEN, HVOR TEAM

Læs mere

Din totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering

Din totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering Din totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering Vores vision: Europas førende udbyder af sikkerhed for mennesker og værdier Peter Junge, adm. direktør Vi tager sikker hånd om dine værdier

Læs mere

2013-2014. A f p a s s e d e t æ p p e r HANDCRAFTED. Quality

2013-2014. A f p a s s e d e t æ p p e r HANDCRAFTED. Quality 2013-2014 A f p a s s e d e t æ p p e r HANDCRAFTED Quality Skandinavisk Design kvalitets håndværk fra Indien Hos InHouse Group følger vi nøje med alle nye trends indenfor boligindretning, farver og designs.

Læs mere

Sailing Aarhus strategisk platform 2015 +

Sailing Aarhus strategisk platform 2015 + Sailing Aarhus strategisk platform 2015 + 1 Hvem er vi og hvad er vores formål? Sailing-Aarhus (SAA) er et foreningssamarbejde mellem sejlklubber i Aarhus Kommune og som er medlemmer af Dansk Sejlunion.

Læs mere

Halsstrækkende grafisk design

Halsstrækkende grafisk design Halsstrækkende grafisk design Fokuser på de signaler, din grafiske identitet udsender til eksisterende og potentielle kunder. Generelt om Stormes Grafisk Stormes Grafisk er en lille og nærværende grafisk

Læs mere

Tekstil. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: DETAIL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Tekstil. Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: DETAIL. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Tekstil Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: DETAIL Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med en erhvervsuddannelse fra

Læs mere

Mere IT i folkeskolen

Mere IT i folkeskolen Mere IT i folkeskolen Om Pædagogisk IT udvikling i skolerne i Syddjurs Kommune 2008-2011 Forord Ved Richard Volander, Formand for udvalget for familie og institutioner Syddjurs Kommune vil i 2008 bruge

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

14. OVERSIGT OVER BILAG

14. OVERSIGT OVER BILAG 14. OVERSIGT OVER BILAG Bilag 1: Spørgeskema... 2 Bilag 2: Resultat af spørgeskemaet... 5 Bilag 3: Sekundæe data... 10 Bilag 4: Syv stadier i det kvalitative interview... 14 Bilag 5: Interviewguide...

Læs mere

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade

Læs mere

Holmstrupgård. Retningslinje for Ledelse. Virksomhedsplan 2015 2016

Holmstrupgård. Retningslinje for Ledelse. Virksomhedsplan 2015 2016 Holmstrupgård Retningslinje for Ledelse Virksomhedsplan 2015 2016 Februar 2015 Indholdsfortegnelse Holmstrupgårds virksomhedsplan...1 Mission...1 Vision...1 Fundamentet, der baner vejen for visionen...2

Læs mere

Red Barnet Strategiske prioriteter 2016-2018

Red Barnet Strategiske prioriteter 2016-2018 Red Barnet Strategiske prioriteter 2016-2018 VORES FORMÅL Vi redder, beskytter og styrker de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden. VORES ORGANISATION Red Barnet Etableret i Danmark i 1945

Læs mere

Black Friday kan koste mange penge... Markedsføring i stor skala koster rigtig mange penge.. Og mange fejl!

Black Friday kan koste mange penge... Markedsføring i stor skala koster rigtig mange penge.. Og mange fejl! Black Friday kan koste mange penge... Markedsføring i stor skala koster rigtig mange penge.. Og mange fejl! Stay Local, Go Global Sælg dine produkter overalt Eksempel: Sverige 8,5 millioner svenskere er

Læs mere

BORGERMØDE OM ALLERØD KOMMUNES UDVIKLING DEBAT- OG INFORMATIONSMATERIALE OM: - BOLIG- OG BEFOLKNINGSUDVIKLING

BORGERMØDE OM ALLERØD KOMMUNES UDVIKLING DEBAT- OG INFORMATIONSMATERIALE OM: - BOLIG- OG BEFOLKNINGSUDVIKLING BORGERMØDE OM ALLERØD KOMMUNES UDVIKLING DEBAT- OG INFORMATIONSMATERIALE OM: - BOLIG- OG BEFOLKNINGSUDVIKLING - DEN KOMMUNALE KERNEVELFÆRD BØRN, SKOLE OG ÆLDREOMRÅDET - UDVIKLING AF HANDEL OG KULTUR I

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

Få mere ud af det du allerede har. Sammen kan vi blomstre

Få mere ud af det du allerede har. Sammen kan vi blomstre Få mere ud af det du allerede har Sammen kan vi blomstre Vækst vokser indefra I en tid, hvor bankerne er lukkede, selvom de har åbent, og kunderne kigger mere på prisskiltene end på brødene, er det tid

Læs mere

Vi vil skabe værdi. I SEGES Økonomi & Virksomhedsledelse vil vi skabe værdi for vores kunder, samarbejdspartnere

Vi vil skabe værdi. I SEGES Økonomi & Virksomhedsledelse vil vi skabe værdi for vores kunder, samarbejdspartnere STRATEGI 2018 2 STRATEGI 2018 Vi vil skabe værdi I SEGES Økonomi & Virksomhedsledelse vil vi skabe værdi for vores kunder, samarbejdspartnere og ejere 40.000 danske landmænd. Det gør vi ved at levere den

Læs mere

Den gode overgang. fra dagpleje og vuggestue til børnehave

Den gode overgang. fra dagpleje og vuggestue til børnehave Den gode overgang fra dagpleje og vuggestue til børnehave Barnet skal ikke føle, at det er et andet barn, fordi det begynder i børnehave. Barnet er stadig det samme barn. Det er vigtigt at blive mødt på

Læs mere

Kreativeudfordringer.

Kreativeudfordringer. Dekoratør/VisualMerchandisersøgernye Kreativeudfordringer. Hvisiansæ termigfårienkolegamed masseraferfaringoginteresseforindretning ogdesign.engoddekoratørangriberopgavernemedetåbentsind.mitfocuseratskabe

Læs mere

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Tak for brug af billeder: Vibeke Olsen Hans Chr. Katberg Olrik Thoft Niels Olsen Indledning Med personalepolitikken som vejviser Så er den her den nye personalepolitik!

Læs mere

Samråd i LIU den 15. december 2015 om kønsfordelingen blandt iværksættere

Samråd i LIU den 15. december 2015 om kønsfordelingen blandt iværksættere Ligestillingsudvalget 2015-16 LIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 29 Offentligt INSPIRATIONSPUNKTER [KUN DET TALTE ORD GÆLDER] 15. december 2015 15/09000-2 Click here to enter text. Samråd i LIU den

Læs mere

Frederiksberg Kommunes HR-strategi

Frederiksberg Kommunes HR-strategi Frederiksberg Kommunes HR-strategi FREDERIKSBERG KOMMUNES HR-STRATEGI 1 Forord I Frederiksberg Kommune har vi høje ambitioner. Borgerne skal have service af høj kvalitet, og samtidig skal vi være i front

Læs mere