bizhub PRO 1052 Trykkerier Det rette valg for nem indgang til digitaltryk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "bizhub PRO 1052 Trykkerier Det rette valg for nem indgang til digitaltryk"

Transkript

1 bizhub PRO 1052 Trykkerier Det rette valg for nem indgang til digitaltryk S/h-produktionssystem

2 Bliv digital og styrk din virksomhed bizhub PRO 1052 er resultatet af Konica Minoltas konstante bestræbelser på at opfylde trykkeriers behov for et effektivt digitalt produktionssystem til en overkommelig pris. Printerens robuste og gennemprøvede design sikrer en konstant høj ydelse kombineret med et komplet udvalg af efterbehandlingsmuligheder samt avancerede Konica Minolta-teknologier til levering af optimeret sort/hvid printkvalitet. Alt dette giver en kombination, som gør bizhub PRO 1052 til det foretrukne valg for enhver organisation, der ønsker at introducere digitaltryk i virksomheden og de store fordele, det medfører. bizhub PRO 1052 giver selv nybegyndere mulighed for nemt at håndtere store mængder sort/hvid dokumenter effektivt og fleksibelt uden frygt for flaskehalse og forsinkelser i produktionen for ikke at tale om fordelene ved stor effektivitet og en fleksibilitet, der ligger over gennemsnittet. At nå selv de mest stramme deadlines og kunne printe på få timer i stedet for et par dage er nogle af de vigtigste krav til digitaltryksproduktion. Du har brug for et pålideligt system, der kan opfylde disse krav til høj produktivitet. Integrationen af et system, der opfylder alle disse behov, i dit nuværende miljø, skal kun kræve en minimal indsats, mens den højest mulige automatiseringsgrad skal lette og ensrette dine printworkflows. Du skal have det færdige printprodukt i højeste kvalitet. Et konsistent og pålideligt output har altid højeste prioritet. Og det er meget vigtigt for dig, at du har værktøjer til at styre og sikre printkvaliteten. Hvis du har disse krav, bør du kigge nærmere på bizhub PRO Du vil opdage, at printeren kan gøre mere for dig, end du troede var muligt!

3 bizhub PRO Professionel print i høj kvalitet, enestående fleksibilitet Pålidelig produktivitet Få flere printopgaver fra hånden, og nå nemt selv de strammeste deadlines, så din virksomhed kan vokse sig større, og du ikke behøver bekymre dig om fremtiden. bizhub PRO 1052 er nøglen til jeres succes. Produktionssystemet er et robust udgangspunkt for en stabil rentabilitet og sikrer den pålidelighed i produktiviteten, som giver dig og dine kunder ro i sindet. Med en produktionshastighed på 105 A4-sider/min. og en imponerende hastighed på 60 A3-sider/min. leverer dette produktionssystem maksimal ydelse kombineret med langsigtet produktionssikkerhed takket være værktøjer som f.eks. CS Remote Care. Fremragende printkvalitet Skil dig ud fra konkurrenterne, og skab nye forretningsmuligheder hos dine eksisterende kunder takket være den fantastiske kvalitet! Konica Minoltas avancerede teknologier sikrer dette selv til entry-level-produktionsprint i sort/hvid. For eksempel garanterer Simitri HD-polymeriseret toner et output, hvor tekst og linjer gengives med stor præcision, og produktionssystemets LED-printerhoved med en opløsning på x dpi giver en konsekvent reproduktion. Værktøjet Tone Curve Utility sikrer brugeren 100 % kontrol og fleksibel optimering af hvert eneste printopgave. For ikke at tale om problemfri print af coatede og fortrykte medier. Disse fantastiske funktioner sikrer, at du kan levere de bedste printresultater, og danner grundlaget for langsigtet kundetilfredshed. Alsidig betjening bizhub PRO 1052 giver dig en høj grad af komfort og bekvemmelighed, maksimerer brugervenligheden og hjælper dig med at reducere ikke kun arbejdsmængden, men også de skjulte udgifter ved at anvende intelligente valg i implementeringen af softwareløsningerne. En række interfaces giver f.eks. fuld integration med eksisterende datanetværk, så der kan genereres detaljerede jobomkostningsdata til brug ved fakturering eller integration med en workflowløsning til effektiv køstyring. bizhub PRO 1052 er udstyret med alle de funktioner, der er nødvendige for at imødekomme krav fra markedet til produkter i dette segment.

4 bizhub PRO bizhub PRO 1052 TEKNOLOGI bizhub PRO 1052 baner vejen for succes inden for trykkeriverdenen ved hjælp af en intelligent pakke af unikke og patenterede teknologier, der leverer High Definition-billeder som garanti for print i høj kvalitet. Billedkvaliteten er fuldstændig ensartet fra første til sidste side og fra printopgave til printopgave. Outputtet lever op til professionelle specifikationer og vil overbevise selv de mest krævende kunder.

5 bizhub PRO Brugerdefinerede raster og Tone Curve Utility Introduktionen af forudindstillede masker (to typer med tre mønstre hver) plus mulighed for at vælge indstillingen med punktraster, giver brugerne mulighed for at vælge det optimale rasterindstilling til hver specifikke printopgave. Printeren leveres også med en standardcontroller samt det patenterede værktøj Tone Curve Utility, der hjælper med at justere og korrigere printdata, så de bedre passer til kundens specifikationer. Disse teknikker sikrer mange forskellige justeringer af billedets lysstyrke og kontrast, uden at det påvirker teksten, hvor der stadig leveres 100 % densitet. Systemet giver mulighed for at gemme og genindlæse individuelle kundeindstillinger, hvis og når der er brug for dem. Sensor til skæv papirfremføring Den indbyggede sensor til forhindring af skæv papirfremføring måler, hvor skæv en vinkel papiret indføres i. Den standser automatisk printopgaven lige så snart, papiret er mere skævt end den forudindstillede tilladte værdi. Det forhindrer printfejl og forebygger efterbehandlingsproblemer. Bælteoverførselsystem bizhub PRO 1052 er udstyret med et avanceret bælteoverførselssystem, der er designet fra bunden med henblik på at forbedre papirtransporten samt kvaliteten af de overførte billeder. Eftersom papiret klæber til hele bæltet, er der ingen luftlommer, så toneren fordeles homogent og 100 % jævnt på papiret. Sensor til tomme ark Papirkassetten, der leverer papir til den centrale printmotor, er udstyret med en sensor, som forhindrer, at tomme ark blandes sammen med printene. Sensorerne bruger ultralydsteknologi til at overvåge papirfremføringen fra alle bakker. Hvis de registrerer et tomt ark, stopper printningen automatisk, så der undgås trykfejl og papirspild.

6 bizhub PRO bizhub PRO 1052 FORRETNINGSMULIGHEDER Der sker i øjeblikket store ændringer på markedet for produktionsprint. Antallet af printvirksomheder er faldende en udvikling, som den finansielle krise har accelereret yderligere. Samtidig er den samlede printvolumen faldende, og et stigende antal printapplikationer overføres til elektroniske medier. Moderne printfirmaer ved, at de bliver nødt til at udvide deres printaktiviteter, øge profitmarginerne og finde nye indtægtskilder. For at hjælpe vores kunder med at nå disse mål har Konica Minolta lanceret Digital 1234: Et omfattende program til virksomhedsudvikling, der sætter fokus på kundens behov for at styrke sin virksomhed. Det afgørende spørgsmål er: "Hvordan kan vi styrke din virksomhed her og nu?" Løsningen på de fleste udfordringer i en virksomhed er ganske enkel og kan formuleres i et meget præcist svar på ovenstående spørgsmål: Ved at øge fortjenesten, tilføje nye tjenester og gøre virksomheden mere produktiv. Forretningsudviklingsprogrammet Digital 1234 er udviklet med fokus på brugervenligheden, og her opfordres virksomhederne til at vælge en mulighedsbaseret tilgang, så de kan begynde at optimere processerne. Ved at bruge fire praktiske trin vejledes kunden og får gode råd til, hvordan nye forretningsmuligheder identificeres, vurderes, begrundes og implementeres. Det grundlæggende koncept består af følgende fire trin, hvor der gives gode råd gennem hele forretningsprocessen: Hvorfor skal jeg investere i denne mulighed? Hvordan passer det ind i min nuværende virksomhed? Hvem har erfaring med dette og kan fortælle mig om det? Hvad skal jeg gøre, for at få succes med denne nye mulighed? Hvis vi starter med "hvorfor", anvender Digital 1234 enkle mulighedsbaserede fremgangsmåder, der er skabt af pålidelige partnere i branchen, som udforsker enhver forretningsmulighed. Andet trin fokuserer på "hvordan" ved at anvende enkle vurderingsspørgsmål, der stilles af et panel af internationale og uafhængige forretningseksperter. Det tredje trin ("hvem") beskriver historien bag forretningssuccesen, mens det fjerde trin tilbyder forretningsressourcer, der kan downloades for at hjælpe kunderne med at få succes, f.eks. virksomhedsfokuserede implementeringsvejledninger skrevet af brancheeksperter. DIGITAL enabling your business Digital 1234 Forretningsudviklingsprogrammet Digital 1234 er udviklet for at få trykkerier til at fokusere på muligheden for at spare penge, øge indtjeningen, tilbyde nye tjenester og øge produktiviteten. Ved at bruge fire praktiske trin vejledes du i, hvordan nye forretningsmuligheder identificeres, vurderes, begrundes og implementeres.

7 bizhub PRO Print af variable data Hvad er det mest unikke ved digitaltryk? Hver side kan brugertilpasses i én printkørsel og dermed skabe en unik, målrettet og relevant besked til hver modtager.dette kaldes VDP (Variable Data Printing). Web til print Tidligere blev alle printopgaver sendt og behandlet manuelt. Eftersom internettet anvendes i stigende grad, har de fleste printerfabrikanter indset værdien af at kunne tilbyde kunderne en webportal, hvor de kan uploade deres printopgaver. Webafsendelse omfatter: upload af printdata, modtagelse af tilbud, modtagelse af en bekræftelse, sporing af oplysninger om printopgavens status, automatisk link til betaling, administration osv. Med web til print kan din virksomhed være online døgnet rundt og automatisere indsendelsesprocessen i forbindelse med printopgaver, forbedre effektiviteten og eliminere de manuelle elementer i indsendelsesprocessen. Direct Mail kan laves mere personligt: Kære hr. eller fru bliver til Kære Klaus/Karen. Dette er den unikke værdiforøgelse med digitaltryk, som traditionelt tryk ikke giver. Undersøgelser har vist, at jo mere du fokuserer på dine læsere, jo mere effektivt bliver dit budskab. I gennemsnit giver personaliseret markedsføringsmateriale en fortjeneste, der er 31 % højere end fortjenesten med generelt markedsføringsmateriale. Printudbydere kan tage mere for VDPjobs, og kunden får bedre respons på materialet. Større indtjening for dig større omsætning for din kunde.

8 bizhub PRO bizhub PRO 1052 Entry-level-produktionssystem MED høj produktivitet Efterindsættelse af sider Valgfri efterindsættelse af sider med to bakker og en inputkapacitet på op til 400 ark Papir-outputkapacitet Op til ark Separat udfaldsbakke Separat papirkassette til brochurer Forskellige efterbehandlingsmuligheder Brochureefterbehandler (ekstraudstyr) til brochurer på op til 20 ark (80 sider), efterbehandling med klammeskæremekanisme og hæftning af op til 100 ark Hulleenhed (ekstraudstyr) til 2- og 4-hulning

9 bizhub PRO Touchskærm Flytbar touchskærm i farver, nem at bruge Avanceret controller Høj RIP-hastighed, der giver exceptionel produktivitet Valg af papirenheder PF-703: Papirkassette med tre papirbakker, vakuumoptagning samt varmelegeme til affugtning som ekstraudstyr PF-706: Papirkassette med tre papirbakker, friktionsfremføring samt papirkassette til fortrykt papir (ekstraudstyr) Sort/hvid-printer Op til 105 sider/min. (A4), 60 sider/min. (A3) Maks. volumen på 2 millioner sider Printopløsning på x dpi Duplex op til 300 g/m 2, enkeltsidet op til 350 g/m 2 Teknologi Simitri HD-polymeriseret toner Forbedrede Dmax-indstillinger Grønne teknologier for høj miljøbevidsthed

10 bizhub PRO 1052 adskiller sig fra andre printere i kraft af den fremragende RIP- og printydelse og de funktioner, som hjælper trykkerier og printudbydere med at imødekomme de løbende produktionskrav og kundernes behov. Controlleren er udstyret med den sidste nye Intel-platform og integreret i hovedenheden. bizhub PRO 1052 CONTROLLER Optimeret opgavebehandling bizhub PRO 1052 har en RIP-hastighed, der tidligere ikke har været tilgængelig i denne klasse, og den håndterer selv de mest omfattende opgaver. Desuden har printeren JDF- JMF-kompatibilitet, der sørger for fuld og nem integration i alle arbejdsmiljøer. Dette er optimeret opgavebehandling på højeste plan med den nødvendige kapacitet, så der kan produceres store mængder på kort tid. Controlleren har desuden den fantastiske CIE-funktionalitet, der forbedrer reproduktionen af farvebaserede dokumenter, når det er nødvendigt. RGB-farvedata konverteres til CIE-farvesystemet, så der kan produceres meget finere gråtoner med en høj differentieringsgrad i en kvalitet, der langt overgår den, man opnår ved print af farvedata uden konvertering.

11 bizhub PRO Tone Curve Utility Med Konica Minoltas unikke Tone Curve Utility har du et værktøj ved hånden, der kan hjælpe dig med at foretage intelligente RIP-justeringer, f.eks. af raster og tonerkurven, og du får mulighed for selv at definere rastervinklen og punktformen. Brugerne kan vælge mellem forskellige forudindstillede tonerkurver og nemt og hurtigt lave deres egne kurver ved at bruge den simple drag & dropfunktionalitet, f.eks. til at indstille brugerdefinerede profiler (controllerstandard) eller gemme profilerne i printerens RIP, så printerdriveren hurtigt kan hente dem frem. Med omfattende funktionalitet kan brugeren optimere printkvaliteten nøjagtigt og fleksibelt. Udskrevet med standardtonerkurve Udskrevet med ny tonerkurve Hvis maksimal densitet reduceres, påvirker det ikke teksten, der stadig har 100 % densitet Papirkatalog Papirkataloget er en anden funktion i bizhub PRO 1052, der komplementerer printerens andre fremragende funktioner og maksimerer betjeningshastigheden og effektiviteten. Når papirkataloget er programmeret bare en enkelt gang, behøver brugeren ikke længere bekymre sig om, hvorvidt den nødvendige papirtype til en specifik opgave er gemt. Når brugeren skal gøre klar til produktion, vælger han bare den ønskede medietype fra papirkataloget. Funktionaliteten giver også mulighed for at give forskellige papirtyper hvert sit navn, f.eks. "Faktura blå". Dermed bliver det hurtigere at komme i gang med en opgave, hvilket øger brugervenligheden.

12 stor alsidighed fra A til Å En simpel produktionskørsel eksisterer ikke. Ved hver produktionsopgave forventes en professionel håndtering af det trykte produkt i alle stadier af produktionsprocessen fra selve printningen til den avancerede efterbehandling og som altid er fleksibilitet altafgørende!

13 bizhub PRO Papirkassette PF-703 Papirkassetten PF-703 øger papirkapaciteten ved hjælp af tre papirbakker med en samlet kapacitet på op til ark. Desuden øges mediehåndteringen til g/m 2. Alle papirstørrelser kan bruges i alle bakker. PF-703 indeholder vakuumoptagningsteknologi til kontinuerlig fremføring af store mængder papir, selv tryk på fortrykte medier. Varmelegemet til affugtning (ekstraudstyr) kan optimere papirfremføring af offset-papir og coated papir samt papirfremføring i områder med stor luftfugtighed. Dobbeltsidet print/duplex Mixplex enkelt/ dobbeltsidet skifter under kørsel Enkeltsidet print Kombineret mixplex/ mixmedia Mixmedia hvide/farveark fra forskellige papirkassetter Indsættelse af farveark Papirkassette PF-706 Papirkassetten PF-706 øger papirkapaciteten ved at tilføje tre papirbakker med en samlet kapacitet på op til ark. Desuden øges mediefleksibiliteten til g/m 2. Fleksibiliteten øges, da alle papirstørrelser kan bruges i alle bakker. Kittet til fortrykt papir (ekstraudstyr) forbedrer optagningen og separation af fortrykt papir via den eksisterende luftstrøm. Dobbeltsidet print/duplex Mixplex enkelt/ dobbeltsidet skifter under kørsel Enkeltsidet print Kombineret mixplex/ mixmedia Mixmedia hvide/farveark fra forskellige papirkassetter Hæfteenhed FS-532 Når produktionssystemet udstyres med FS-532-hæfteenheden, får printudbydere et hæftningssystem med flere positionsmuligheder til let og pålidelig produktion af manualer, rapporter og anden omfattende dokumentation. Denne enhed kan hæfte op til 100 ark med en hastighed, der matcher produktionskapaciteten, og den universale hæfteklamme skæres til den rigtige størrelse under processen. Automatisk skiftevis sortering og gruppering fås også, og denne enhed har en output-kapacitet på op til ark. FS-532 kan opgraderes med hulning og efterindsættelse som ekstrafunktioner. Hjørnehæftning Indskydning af farveforside 2-punktshæftning Indsættelse af farveark 2-hulning Automatisk forskudt sortering 4-hulning Variabel klammelængde Alt i én-efterbehandler FS-532 og SD-510 Når FS-532 kombineres med SD-510 kan efterbehandleren bruges til at lave brochurer. Den fuldautomatiske brochureenhed med en kapacitet på op til 20 ark (80 sider) pr. brochure har to falsningsfunktioner (midterfalsning og brevfalsning). Der kan tilvælges andre ekstrafunktioner til enheden, f.eks. hulning og efterindsættelse af printede ark. Hjørnehæftning Brochure 2-punktshæftning Indsættelse af farveark 2-hulning Brevfalsning 4-hulning

14 bizhub PRO

15 bizhub PRO Allroundtilgængelighed Professionelle trykkere har brug for driftsikker hardware og pålidelig printteknologi. Derfor var pålidelighed en topprioritet i forbindelse med udviklingen af produktionssystemet. Dets design og den robuste metalkonstruktion garanterer en fuldstændig hensigtsmæssig og sikker betjening. Forskellige værktøjer og systemfunktioner øger systemets generelle brugervenlighed yderligere: Påfyldning af toner og papir uden stop Mulighed for at påfylde toner- og papirpåfyldning under produktion medfører, at man stort set undgår produktionsafbrydelser. CMS (Customer Maintenance Support) Desuden gør Konica Minoltas CMS-koncept det muligt for brugeren selv at foretage hurtig og nem udskiftning af visse systemkomponenter og -dele. Printudbydere er begejstrede for, at de selv kan løse mindre systemproblemer internt og på kort tid, da det giver yderligere fleksibilitet. CS Remote Care CS Remote Care er Konica Minoltas fjernbetjente serviceværktøj til bizhub PRESS- og PRO-systemerne. Her kan rapportaflæsning samt meddelelser om systemfejl og vedligeholdelsesbehov automatisk sendes til Konica Minoltas servicecenter. Dermed muliggøres en tidlig analyse af systemets status, og hvis det er nødvendigt, kan forebyggende vedligeholdelse igangsættes, inden konkrete problemer opstår. Det hjælper også med at minimere systemernes nedetid og brugerens administrative opgave, så printudbyderne sparer tid og penge, undgår frustrationer og kan nyde fordelene ved maksimeret produktivitet og et allroundsystem, der næsten altid er tilgængeligt.

16 bizhub PRO PRINTERSPECIFIKATIONER Printhastighed (A4) Op til 105 sider/min. Printhastighed (A3) Op til 60 sider/min. Printopløsning x dpi Gråtoner Op til 256 niveauer SYSTEMSPECIFIKATIONER Papirvægt Standard: g/m 2 I duplex-tilstand: g/m 2 Duplexenhed Uden skuffe Papirformater A5-A3+ (SRA3), min. 95 x 139 mm, maks. 324 x 483 mm (med PF-703) Maks. printområde 314 x 483 mm (med PF-703) Maks. papir- Maks.: ark, hovedenhed: op til ark; inputkapacitet PF-706: op til ark, PF-703: op til ark Maks. papir- Stor papirkassette: 4.200, pr. udfaldsbakke: 200 ark outputkapacitet Opvarmningstid Mindre end 420 sek. Mål (hovedenhed) 990 x 910 x mm (B x D x H) Vægt (hovedenhed) Hovedenhed: 375 kg CONTROLLERSPECIFIKATIONER Hardware Indbygget controller CPU Pentium G GHz RAM 2 GB HDD 250 GB eller mere Sidebeskrivelses- PCL 5e/XL (PCL 6), Adobe PS 3, TIFF, PDF sprog SCANNERSPECIFIKATIONER Scanningshastighed A4 Op til 105 sider/min. Scanningshastighed A3 Op til 60 sider/min. Scanningsopløsning dpi, 600 dpi, 400 dpi, 300 dpi, 200 dpi Scanningsfunktioner TWAIN scan, Scan-til-HDD, Scan-til-FTP, Scan-til-SMB, Scan-til- Scanningsformater PDF, TIFF, sikker PDF, XPS KOPISPECIFIKATIONER Kopieringshastighed (A4) Op til 105 sider/min. Kopieringshastighed (A3) Op til 60 sider/min. Kopiopløsning 600 x 600 dpi Gråtoner 256 gråtoner Første kopi Mindre end 2,8 sek. (A4 på tværs) Zoom % i trin af 0,1 % Multikopiering TILBEHØR Automatisk dokumentfeeder Papirkassette Hæfteenhed Maks.: 100 ark PF-706-papirkassette 3 kassetter; papirkapacitet: Op til ark, papirvægt: g/m 2, standardpapirformat: A5-A3+ (SRA3); min. papirformat: 95 x 139 mm, maks. papirformat: 324 x 463 mm PF-703-papirkassette 3 kassetter med vakuumteknologi, papirkapacitet: Op til ark, papirvægt: g/m 2 Standardpapirformater: A5-A3+, min. papirformat: 95 x 139 mm, maks. papirformat: 324 x 483 mm FS-532-hæfteenhed Hæftning af op til 100 ark, 2-punkts- og hjørnehæftning, variabel klammelængde (skæremekanisme), outputkapacitet på op til ark (A4), udfaldsbakke med kapacitet på op til 200 ark, automatisk skiftevis sortering og gruppering Brochureefterbehandler SD-510-ryghæftningsenhed (til FS-532) Fremstilling af brochurer på op til 20 ark (80 sider), ryghæftning, coverark fra 50 til 300 g/m 2, udfaldsbakke til brochurer, multi-brevfalsning (op til 5 ark), midterfalsning af flere ark (op til 5 ark) Hulleenhed PK-505-hulleenhed (til FS-532) Hulning (valgfrit 2 eller 4 huller) Efterindsætning PI-502-efterindsættelsesenhed (til FS-532) Indsættelse af fortrykte ark, PI-bakker med plads til op til 200 ark i hver Alle specifikationer henviser til papir i A4-format med en vægt på 80 g/m 2. Understøttelse og tilgængelighed af de ovenfor anførte specifikationer og funktioner kan variere afhængigt af operativsystemer, applikationer og netværksprotokoller samt netværks- og systemkonfigurationer. Den anførte forventede levetid for forbrugsstoffer er baseret på specifikke driftsbetingelser, såsom sidedækning for et bestemt sideformat (5 % dækning på A4). Den faktiske levetid for hvert forbrugsstof varierer afhængigt af anvendelse og andre printvariabler, herunder sidedækning, sideformat, medietype, kontinuerlig eller periodisk print, rumtemperatur og luftfugtighed. Nogle af produktillustrationerne viser systemerne med ekstraudstyr. Specifikationer og tilbehør er baseret på de oplysninger, der var tilgængelige på tidspunktet for trykningen af denne brochure og kan ændres uden varsel. Konica Minolta garanterer ikke, at de anførte priser eller specifikationer er fejlfri. Alle mærke- og produktnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed. Din Konica Minolta Business Solutions-partner: Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej Albertslund Hjulmagervej 4B 7100 Vejle Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj Gøteborgvej Aalborg SV Tlf /2012

bizhub PRO 1052 Enestående printkvalitet til entry-level-produktion S/H-PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 1052 Enestående printkvalitet til entry-level-produktion S/H-PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 1052 Enestående printkvalitet til entry-level-produktion S/H-PRODUKTIONSSYSTEM DIGITALTRYK ER VEJEN TIL EFFEKTIV VÆKST bizhub PRO 1052 har et gennemprøvet og robust design, der sikrer optimalt

Læs mere

bizhub PRO 1052 HUSTRYKKERIER

bizhub PRO 1052 HUSTRYKKERIER bizhub PRO 1052 HUSTRYKKERIER Pålidelig produktivitet til intern print S/H-PRODUKTIONSSYSTEM EFFEKTIVITET I TOPKLASSE bizhub PRO 1052 er Konica Minoltas svar på kundernes ønske om et effektivt digitalt

Læs mere

bizhub PRO 951 TRYKKERIER

bizhub PRO 951 TRYKKERIER bizhub PRO 951 TRYKKERIER Nem indgang til digitaltryk S/H-PRODUKTIONSSYSTEM BLIV DIGITAL OG STYRK DIN VIRKSOMHED bizhub PRO 951 er resultatet af Konica Minoltas bestræbelser på at opfylde trykkeriers behov

Læs mere

bizhub PRO 951 Alsidig produktion, høj pålidelighed S/H-PRODUKTIONSSYSTEM

bizhub PRO 951 Alsidig produktion, høj pålidelighed S/H-PRODUKTIONSSYSTEM bizhub PRO 951 Alsidig produktion, høj pålidelighed S/H-PRODUKTIONSSYSTEM DIGITALTRYK ER VEJEN TIL EFFEKTIV VÆKST bizhub PRO 951 er det ideelle s/h-system, når digitaltryksproduktionen skal udvides. Enheden

Læs mere

bizhub PRO 951 HUSTRYKKERIER

bizhub PRO 951 HUSTRYKKERIER bizhub PRO 951 HUSTRYKKERIER Produktivitet i højt gear til intern print S/H-PRODUKTIONSSYSTEM EFFEKTIVITET I HØJSÆDET bizhub PRO 951 er Konica Minoltas svar på kundernes krav om et effektivt digitalt produktionssystem

Læs mere

bizhub PRESS 1052/1250/1250P

bizhub PRESS 1052/1250/1250P bizhub PRESS 1052/1250/1250P Professionelle sort/hvid produktionssystemer S/H-PRODUKTIONSSYSTEM OPTIMAL DIGITALPRINT I bizhub PRESS 1250-serien har Konica Minolta kombineret innovative funktioner med fremragende

Læs mere

Den holdbare ekvilibrist. Produktionssystem bizhub PRO 950

Den holdbare ekvilibrist. Produktionssystem bizhub PRO 950 bizhub PRO 950 Den holdbare ekvilibrist Produktionssystem bizhub PRO 950 bizhub PRO 950, produktionssystem Kvalitet, fleksibilitet, pålidelighed - det effektive produktionssystem i sort/hvid Effektiv dokumentproduktion

Læs mere

bizhub PRESS 1052/1250/1250P TRYKKERIER

bizhub PRESS 1052/1250/1250P TRYKKERIER bizhub PRESS 1052/1250/1250P TRYKKERIER Professionelle sort/hvide printere til digitaltryk S/H-PRODUKTIONSSYSTEM DIGITALTRYK NÅR DET ER BEDST I bizhub PRESS 1250-serien har Konica Minolta kombineret værdifulde

Læs mere

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK IN-HOUSE PRINT PRODUKTIONS PRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

bizhub PRESS 1052/1250/1250P HUSTRYKKERIER

bizhub PRESS 1052/1250/1250P HUSTRYKKERIER bizhub PRESS 1052/1250/1250P HUSTRYKKERIER Professionelle sort/hvide printere til intern printproduktion S/H-PRODUKTIONSSYSTEM DIGITALTRYK NÅR DET ER BEDST I bizhub PRESS 1250-serien har Konica Minolta

Læs mere

JEG ØNSKER AT FORNY OG UDVIDE MIN VIRKSOM- HED MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT FORNY OG UDVIDE MIN VIRKSOM- HED MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT FORNY OG UDVIDE MIN VIRKSOM- HED MED DIGITALTRYK PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med succes ind på produktionsprintmarkedet i 2004 og er blevet en

Læs mere

bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000

bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000, produktionssystem Innovation som ændrer spillets gang Kommercielle trykkerier har

Læs mere

bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000

bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000 bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000 Ekstraordinær billedbehandling og smartere farveproduktion Produktionssystemer bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000 bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000, produktionssystemer

Læs mere

www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller

www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller bizhub C450 Kontorsystem Den nye kollega kommer Når den nye kollega starter på jobbet, håber chefen, at han er en hurtig,

Læs mere

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED BEDRE BANKPROCESSER DEN KORTESTE VEJ TIL OPTIMEREDE PROCESSER Finansielle institutioner producerer enorme mængder dokumenter. Lånebehandlere, kundeserviceansvarlige,

Læs mere

Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse:

Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse: Vejledning til personlige funktioner på MIT DANSKE ARK ( eksklusive profil og cv) Indholdsfortegnelse: Side 2: Nyheder valg til personligt nyhedsbrev, Mine Nyheder og visning på enkeltsider Side 3: Funktionen

Læs mere

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Læs mere

bizhub PRO 1200-serien Modulopbyggede produktionssystemer med enestående printkvalitet

bizhub PRO 1200-serien Modulopbyggede produktionssystemer med enestående printkvalitet bizhub PRO 1200-serien Modulopbyggede produktionssystemer med enestående printkvalitet Produktionssystemer bizhub PRO 1051/1200/1200P bizhub PRO 1051/1200/1200P, produktionssystemer Enestående kvalitet

Læs mere

bizhub 40P Skabt til produktivitet

bizhub 40P Skabt til produktivitet bizhub 40P Skabt til produktivitet Kontorsystem bizhub 40P bizhub 40P kontorsystem Lille og diskret: stor ydelse Konica Minolta har i den nye bizhub 40P kombineret produktiv udskrivning i sort/hvid med

Læs mere

FORBEDRET bizhub-oplevelse

FORBEDRET bizhub-oplevelse FORBEDRET bizhub-oplevelse Avanceret funktionalitet med i-option Strømlinet brugervenlighed og øget workflow-kapacitet er vigtige parametre, når man driver virksomhed i dag. Og det er lige præcis, hvad

Læs mere

Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h

Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h bizhub C20 Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h Kontorsystem bizhub C20 bizhub C20, kontorsystem Allround maskine til farver sort/hvid (A4) og avanceret kontorkommunikation Store virksomheder

Læs mere

Ny Nordisk Skole. Arbejdshæfte til forandringsteori

Ny Nordisk Skole. Arbejdshæfte til forandringsteori Ny Nordisk Skole Arbejdshæfte til forandringsteori Introduktion Ny Nordisk Skole handler om at styrke dagtilbud og skoler, så de har de bedste forudsætninger for at give børn og unge et fagligt løft. Dette

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

S/H-LASERPRINTERE DESIGNET TIL DET STORE PRINTBEHOV

S/H-LASERPRINTERE DESIGNET TIL DET STORE PRINTBEHOV S/H-LASERPRINTERE DESIGNET TIL DET STORE PRINTBEHOV Muligheder, du ikke forventer Brother Fleksibel hardware og let tilpasselig software Brothers professionelle serie af s/h-laserprintere er udviklet til

Læs mere

ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE

ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE INTELLIGENT QUALITY CARE IQ-501 2 ZOOM IND PÅ AUTOMATISERING Konica Minoltas Intelligent Quality Care-system er innovationen for printudbydere,

Læs mere

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P, kontorsystem Avanceret teknologi, mere brugervenlighed Når der er travlt på kontoret og i afdelingen

Læs mere

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat MP W5100/MP W7140 Den perfekte partner til bredformat Du ved, hvad du kræver af en bredformatprinter. Den skal kunne håndtere arbejdsgange

Læs mere

En ny standard inden for storformatprint i farver

En ny standard inden for storformatprint i farver En ny standard inden for storformatprint i farver Océ ColorWave 900 you can Oplev, hvordan din produktivitet løftes til nye højder Med Océ ColorWave 900 hører produktionsflaskehalse fortiden til. Denne

Læs mere

bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211

bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211 bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211 bizhub 163 og bizhub 211, Kontorsystem Omfattende modularitet når virksomheden vokser Konica Minoltas bizhub

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-dialog Version : v1.01

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-dialog Version : v1.01 Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-dialog Version : v1.01 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Konceptet... 4 Oprettelse af konto... 5 Via sms1919.dk... 5 E-mailinterface... 5 Redigering

Læs mere

B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE. l B8300

B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE. l B8300 B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE l B8300 PRINTEREN TIL STORE AFDELINGER Alsidighed B8300 er en utroligt alsidig printer, med en imponerende Hvor pladsen er trang, kan mindre kontorer med fordel

Læs mere

Farver til alle. Kontorsystem bizhub C200

Farver til alle. Kontorsystem bizhub C200 bizhub C200 Farver til alle Kontorsystem bizhub C200 bizhub C200, kontorsystem Enkel, men kvalificeret: farveudskrivning, der er til at betale Flere og flere virksomheder, der længe var af den overbevisning,

Læs mere

Professionelle farver.

Professionelle farver. printer-kopimaskine Stærk ydelse. Professionelle farver. Fleksibel interface til enhed! Stor pegeskærm i fuld farve er let at anvende og enkel at programmere. Tilpas tastaturet med de funktioner, du bruger

Læs mere

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Instruktion Formålet med Lederadfærdsanalyse II Egen er at give dig oplysninger om, hvordan du opfatter din ledelsesstil. I det følgende vil du blive

Læs mere

Drupa 2012 VELKOMMEN. Dagens program. 13:30 13:40 Velkommen. 13:40 14:40 Trends fra Drupa. 14:40 15:00 Pause. 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2

Drupa 2012 VELKOMMEN. Dagens program. 13:30 13:40 Velkommen. 13:40 14:40 Trends fra Drupa. 14:40 15:00 Pause. 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2 Drupa 2012 VELKOMMEN Dagens program 13:30 13:40 Velkommen 13:40 14:40 Trends fra Drupa 14:40 15:00 Pause 15:00 16:00 Trends fra Drupa del 2 VELKOMMEN Trends fra drupa i dag din forretning i morgen Morten

Læs mere

CBS Marketing INFORMERER

CBS Marketing INFORMERER CBS Marketing INFORMERER CBS marketing introducerer en helt ny 22. juni 2006 serie af meget spændende storformatprintere! Ultimativ kvalitet - 12 farver MBK BK C PC M PM Y GY PGY R B G ipf5000 og ipf9000

Læs mere

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN SP 8300DN Sort-hvid A3-laserprinter Printer SP 8300DN 50 S/h s/min. Højtydende og driftsikker s/h-laserprinter Laserprinteren SP 8300DN leverer en stærk kombination af høj hastighed, alsidighed og driftsikkerhed.

Læs mere

Find ud, hvilket Latitude TM der er det rette fordig

Find ud, hvilket Latitude TM der er det rette fordig Find ud, hvilket Latitude TM der er det rette fordig TM Til netop dig Det bredeste udvalg i tre forskellige udgaver. Latitude passer perfekt til dig. Disse høreapparater bringer næsten min naturlige hørelse

Læs mere

Variabel- sammenhænge

Variabel- sammenhænge Variabel- sammenhænge Udgave 2 2009 Karsten Juul Dette hæfte kan bruges som start på undervisningen i variabelsammenhænge for stx og hf. Hæftet er en introduktion til at kunne behandle to sammenhængende

Læs mere

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min Pro C5100S/5110S Kompakte produktionsprintere til light production Pro C5100S Pro C5110S S/h S/h 65 Farve 80 Farve s/min s/min Høj farveproduktivitet til lave omkostninger I det aktuelle økonomiske klima

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

Vejledning til ledelsestilsyn

Vejledning til ledelsestilsyn Vejledning til ledelsestilsyn Ledelsestilsynet er et væsentligt element i den lokale opfølgning og kan, hvis det tilrettelægges med fokus derpå, være et redskab til at sikre og udvikle kvaliteten i sagsbehandlingen.

Læs mere

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Detaljerede specifikationer CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C40 Colour vist med dobbeltsidet automatisk dokumentfremfører og ekstra modul med to magasiner. OUTPUTHASTIGHED CopyCentre TM C32 Colour Digital

Læs mere

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller:

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: AirPrint vejledning Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Version

Læs mere

Konica Minolta 240f. Integreret intelligens. Kontorsystem Konica Minolta 240f

Konica Minolta 240f. Integreret intelligens. Kontorsystem Konica Minolta 240f Konica Minolta 240f Integreret intelligens Kontorsystem Konica Minolta 240f Konica Minolta 240f, Kontorsystem Intelligent, med professionelt ekstraudstyr som standard Konica Minolta 240f imponerer som

Læs mere

HP LaserJet Pro 400 M401-printerserien

HP LaserJet Pro 400 M401-printerserien Fordele Med sine mange funktioner og brugervenlighed hjælper denne hurtige og driftsikre HP LaserJet dig med at få opfyldt al dine erhvervsrelaterede printbehov med adgang til forretnings-apps via berøringsskærm

Læs mere

Den ultimative sindsro

Den ultimative sindsro Den ultimative sindsro Philips' udendørs belysning - Standard Garantiordning 1 Standard Garantiordning Udendørs belysning er en af samfundets vigtigste investeringer i infrastrukturen. Ikke kun er udendørs

Læs mere

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik

Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik Ved aktivt medborgerskab kan vi gøre Silkeborg Kommune til en attraktiv kommune med plads til alle. Silkeborg Kommunes Socialpolitik 1 Indhold Socialpolitikken og Socialudvalgets MVV... 3 Politikkens fokusområder...

Læs mere

Roskilde Ungdomsskole. Fælles mål og læseplan for valgfaget. Digital foto

Roskilde Ungdomsskole. Fælles mål og læseplan for valgfaget. Digital foto Roskilde Ungdomsskole Fælles mål og læseplan for valgfaget Digital foto April 2016 Fælles mål Digital foto Introduktion Nye digitale teknologier gør det i dag muligt at lave fotos og medieproduktioner

Læs mere

bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25

bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25 bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25 bizhub C25, kontorsystem Alt-i-én farveenhed for alsidig administration Uanset om der er behov for en løsning til ordrebehandling,

Læs mere

Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013. Natur og Udvikling

Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013. Natur og Udvikling Kanalstrategi en strategi for henvendelseskanaler til og fra kommunen [Udkast] Juni 2013 Natur og Udvikling Kanalstrategi Hvert år håndterer Halsnæs Kommune rigtig mange henvendelser til og fra borgere

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ HØREAPPARATER

BLIV KLOGERE PÅ HØREAPPARATER BLIV KLOGERE PÅ HØREAPPARATER Skal du til at bruge høreapparater for første gang? Høreapparater gør det nemmere og mere behageligt for dig at lytte. Du kan forvente at høre de fleste lyde bedre og forstå

Læs mere

Hvor er virksomhederne i forhold til kontraktstyring? Ved partner Ole Nørgaard, Bech-Bruun

Hvor er virksomhederne i forhold til kontraktstyring? Ved partner Ole Nørgaard, Bech-Bruun Hvor er virksomhederne i forhold til kontraktstyring? Ved partner Ole Nørgaard, Bech-Bruun 2 Emner Hvor er virksomhederne relation til kontraktstyring? Hvordan kommer virksomheden i gang med kontraktstyring?

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN. Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE

UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN. Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE Denne folder er en introduktion til hvorledes klubben lægger en plan for banens udvikling. Sammen med folderen er der

Læs mere

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk Prisliste på printere og multifunktionsprintere for Nyborg Kommune Bemærk, at det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr til de enkelte modeller SKI 50.10 Kopi og Print aftalen er gældende fra den 1. maj 2015

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Brugerguide til Wuxus - For dig som er transportkøber. Søg og book en vogn Trin 1 - Detaljer Trin 2 - Vælg Vogn Trin 3 - Parter Book din vognmand Trin 1 - Indtast selv booking Batchupload Send din opgaveliste

Læs mere

GOD KOMMUNIKATION I BUF: ALLE MEDARBEJDERE KOMMUNIKERER VI KOMMUNIKERER EFTER MODTAGERNES BEHOV VI KOMMUNIKERER ÅBENT OG TROVÆRDIGT

GOD KOMMUNIKATION I BUF: ALLE MEDARBEJDERE KOMMUNIKERER VI KOMMUNIKERER EFTER MODTAGERNES BEHOV VI KOMMUNIKERER ÅBENT OG TROVÆRDIGT KOMMUNIKATION I BUF ORES VISION Børne- og Ungdomsforvaltningen arbejder for, at alle københavnske børn og unge skal få de bedste muligheder for at vokse op og skabe sig en tilværelse på egen hånd. Vi skal

Læs mere

SEO Basic-guide - Optimering af din hjemmeside ved DanaWeb

SEO Basic-guide - Optimering af din hjemmeside ved DanaWeb SEO Basic-guide - Optimering af din hjemmeside ved DanaWeb Med din hjemmeside følger SEO Basic, som er en grundlæggende basisoptimering af din hjemmeside. Denne optimering udføres af DanaWeb. Du kan dog

Læs mere

VERSION 2016/05. XL-BATTERI 300 bar

VERSION 2016/05. XL-BATTERI 300 bar VERSION 2016/05 XL-BATTERI 300 bar Innovation og nytænkning Strandmøllen udvikler hele tiden nye produkter, services og arbejdsmetoder altid med tanke på at skabe værdi for vores kunder, samt at bidrage

Læs mere

bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501

bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501 bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501 bizhub 421/501, kontorsystem Alsidigheden selv allround-maskiner til sort-hvid produktion Travle kontormiljøer,

Læs mere

Gratis E-kursus. Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til

Gratis E-kursus. Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til Gratis E-kursus Få succes med din online markedsføring - Online markedsføring alle kan være til Bloggens styrke Indledning 3 Hvad er en blog? 5 Hvorfor blogge? 7 Sådan kommer du i gang 9 Få succes med

Læs mere

SEGES P/S Koncern Digital Datadreven informationsformidling, Afprøvning af platforme Ansvarlig jupo

SEGES P/S Koncern Digital Datadreven informationsformidling, Afprøvning af platforme Ansvarlig jupo Notat SEGES P/S Koncern Digital Datadreven informationsformidling, Afprøvning af platforme Ansvarlig jupo Projekt: [7464, Digitale relationer og datadreven informationsformidling] Oprettet 11-03-2016 Side

Læs mere

My Prospects. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS

My Prospects. Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS My Prospects Ofte Stillede Spørgsmål PRODUKTINDEKS My Prospects - generelt 1. Hvad er My Prospects? 2. Hvor kan jeg finde My Prospects-appen, og hvordan downloader jeg den? 3. Hvilke anordninger kan jeg

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at det nu er muligt at bogføre

Læs mere

Netværksguide. sådan bruger du dit netværk. Danmarks måske stærkeste netværk

Netværksguide. sådan bruger du dit netværk. Danmarks måske stærkeste netværk Netværksguide sådan bruger du dit netværk Danmarks måske stærkeste netværk Step 1 Formålet med guiden Hvor kan netværk hjælpe? Netværk er blevet et centralt middel, når det gælder om at udvikle sig fagligt

Læs mere

Strategi for it og digitalisering i Skole- og Kulturforvaltningen 2012-2015

Strategi for it og digitalisering i Skole- og Kulturforvaltningen 2012-2015 Strategi for it og digitalisering i Skole- og Kulturforvaltningen 2012-2015 IT-afsnittet SK Godthåbsgade 8 9931 4040 9400 Nørresundby Servicedesk-sk@aalborg.dk Indledning It og digitalisering er i dag

Læs mere

Succesfuld start på dine processer. En e-bog om at åbne processer succesfuldt

Succesfuld start på dine processer. En e-bog om at åbne processer succesfuldt Succesfuld start på dine processer En e-bog om at åbne processer succesfuldt I denne e-bog får du fire øvelser, der kan bruges til at skabe kontakt, fælles forståelser og indblik. Øvelserne kan bruges

Læs mere

SORØ KOMMUNE POLITIK FOR MØDET MED BORGEREN. Sorø Kommune Byrådet

SORØ KOMMUNE POLITIK FOR MØDET MED BORGEREN. Sorø Kommune Byrådet SORØ KOMMUNE POLITIK FOR MØDET MED BORGEREN Sorø Kommune Byrådet Sorø Kommune - Politik for mødet med borgeren. Indledning og formålsbeskrivelse God servicering af borgerne handler om Mødet med borgeren

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg En verden af nye muligheder Den nye Luxaflex kollektion af væv til rullegardiner åbner døren til en verden af fantastiske muligheder. Vælg mellem næsten trehundrede

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

GoTime Grundlæggende vejledning Om denne brugervejledning

GoTime Grundlæggende vejledning Om denne brugervejledning DA GoTime Grundlæggende vejledning Om denne brugervejledning Læs venligst vejledningen grundigt. Hvis du ikke forstår vejledningen, eller du har spørgsmål, som denne vejledning ikke dækker, skal du spørge

Læs mere

Øget leveringssikkerhed i AMU

Øget leveringssikkerhed i AMU Øget leveringssikkerhed i AMU 28. januar 2013 MOM/NES Formål med dette notat IF ønskes at sætte gang i initiativer, som reducerer antallet af aflyste kurser, øger aktiviteten og dermed styrker leveringssikkerheden

Læs mere

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni

FAQ. Waoo! Web TV på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni FAQ Waoo! Web TV på computeren Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Waoo! Web TV på computeren...4 Waoo! Bio på Waoo! Web TV...7 Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Waoo! Web TV på computeren Hvem kan få Waoo! Web

Læs mere

Arbejdsmiljøgruppens problemløsning

Arbejdsmiljøgruppens problemløsning Arbejdsmiljøgruppens problemløsning En systematisk fremgangsmåde for en arbejdsmiljøgruppe til løsning af arbejdsmiljøproblemer Indledning Fase 1. Problemformulering Fase 2. Konsekvenser af problemet Fase

Læs mere

FLEKSIBLE WEB-LØSNINGER Procesteknik

FLEKSIBLE WEB-LØSNINGER Procesteknik FLEKSIBLE WEB-LØSNINGER Procesteknik Vikingegaarden A/S VORES VISIONER VMS er et værktøj til at optimere driften og foretage ledelsesmæssige analyser. VMS giver vores kunder store besparelser på proceskontrol,

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

Mi-Light 6W WiFi LED pære E27 RGBW (Kold Hvid)

Mi-Light 6W WiFi LED pære E27 RGBW (Kold Hvid) Mi-Light 6W WiFi LED pære E27 RGBW (Kold Hvid) Kun så længe lager haves Vær opmærksom på at den hvide farve er kold hvid (6000K) WiFi 6W LED RGBW E27 pære Kan styres via iphone og android (kræver kontroller)

Læs mere

Artikel trykt i Praktisk Ledelse. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

Artikel trykt i Praktisk Ledelse. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Praktisk Ledelse Artikel trykt i Praktisk Ledelse. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og stærkeste

Læs mere

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Indhold: A. Oprettelse af profil på Endomondo B. Oprettelse af selve ruten C. Redigering af oprettet rute D. Oprettelse af interessepunkter

Læs mere

HIGH-SPEED PRINT ELLER KOPIER I FARVE ELLER SORT/HVID

HIGH-SPEED PRINT ELLER KOPIER I FARVE ELLER SORT/HVID DSc38u/DSc38u+ HIGH-SPEED PRINT ELLER KOPIER I FARVE ELLER SORT/HVID Kopi Print Fax Scan G Total Document Solutions EN HURTIG, PRODUKTIV FARVE- OG SORT/HVID-LASERPRINTER TIL KONTORER Gestetner DSc38u er

Læs mere

ELVARLI Åbent opbevaringssystem

ELVARLI Åbent opbevaringssystem Produktguide ELVARLI Åbent opbevaringssystem 22_016 DESIGN Ehlén Johansson SIKKERHED Den indstillelige stolpe skal fastgøres til loftet. Gavlen skal fastgøres til væggen. Forskellige væg- og loftmaterialer

Læs mere

principper for TILLID i Socialforvaltningen

principper for TILLID i Socialforvaltningen 5 principper for TILLID i Socialforvaltningen De fem principper for tillid i Socialforvaltningen I slutningen af 2012 skød vi gang i tillidsreformen i Socialforvaltningen. Det har affødt rigtig mange konstruktive

Læs mere

Ministeren bedes redegøre for, om ministeren

Ministeren bedes redegøre for, om ministeren Trafikudvalget 2010-11 L 173 Bilag 11 Offentligt Samrådstale til et kommende lukket samråd om forslag til lov om ændring af lov om taxikørsel m.v. (Tilladelser til offentlig servicetrafik og krav til beklædning

Læs mere

Når katastrofen rammer

Når katastrofen rammer Når katastrofen rammer Guy Calef/Red Barnet Undervisningsvejledning 0.-3. klasse Indhold 3 4 Til underviseren Hvad skal man være opmærksom på? 4 5 6 6 7 Information til forældre Målgruppe, tidsforbrug

Læs mere

Overgangen til RejsUd fra andet rejseafregningssystem

Overgangen til RejsUd fra andet rejseafregningssystem Overgangen til RejsUd fra andet rejseafregningssystem Januar 2010 Det nye fællesstatslige rejse- og udlægsafregningssystem, RejsUd, bliver i løbet af 2010 implementeret i de offentlige institutioner under

Læs mere

Løsningsbeskrivelse og visuelle guidelines Dokumentet er en del af NemID tjenesteudbyderpakken.

Løsningsbeskrivelse og visuelle guidelines Dokumentet er en del af NemID tjenesteudbyderpakken. Løsningsbeskrivelse og visuelle guidelines Dokumentet er en del af NemID tjenesteudbyderpakken. p. 1-16 Løsningsbeskrivelse og visuelle guidelines Indhold Hvad er NemID?... 3 NemID på din hjemmeside...

Læs mere

HP LaserJet 300/400-multifunktionsfarveprinterserien

HP LaserJet 300/400-multifunktionsfarveprinterserien Fordele Print, kopier, fax og scan med internetopkoblede funktioner på en enhed, som er designet til at levere effektivitet for arbejdsgruppen og ovelegen printkvalitet. Print hvor som helst med HP eprint

Læs mere

Dansk Erhverv Pension. - en enkel og fleksibel løsning

Dansk Erhverv Pension. - en enkel og fleksibel løsning Dansk Erhverv Pension - en enkel og fleksibel løsning En enkel og fleksibel løsning Dansk Erhverv Pension er udviklet for på bedste vis at kunne imødekomme medlemmernes behov. Omdrejningspunktet i det

Læs mere

Manual til skinnelayoutprogram

Manual til skinnelayoutprogram Manual til skinnelayoutprogram Version 1.1 13. marts 2005 Skinnelayoutmanual af 13. marts 2005, version 1.1 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oversigt over startbillede... 3 3 Menulinie... 4

Læs mere

NR. 66 VER. 2, LUDUS WEB

NR. 66 VER. 2, LUDUS WEB NR. 66 VER. 2, LUDUS WEB DEN 15. DECEMBER 2011 INDHOLD Undervisningsbeskrivelser og studieplaner Grundbegreber Forskellige arbejdsgange Forløb først Forløb sidst Arbejde via skemabrikker (parallelle forløb)

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

Sådan styrer du rum du ikke ser så ofte. www.devi.dk

Sådan styrer du rum du ikke ser så ofte. www.devi.dk Sådan styrer du rum du ikke ser så ofte Devilink - Trådløs kontrol, Fighting komfort og kontinuitet for bare feet www.devi.dk Devilink - Trådløs kontrol, Hos DEVI, er vi stolte af at kunne tilbyde dig

Læs mere

bizhub C35 Satellit eller central multifunktionsprinter den ultimative A4-kommunikator Kontorsystem bizhub C35

bizhub C35 Satellit eller central multifunktionsprinter den ultimative A4-kommunikator Kontorsystem bizhub C35 bizhub C35 Satellit eller central multifunktionsprinter den ultimative A4-kommunikator Kontorsystem bizhub C35 bizhub C35, Kontorsystem Ideel til kommunikation overalt Konica Minoltas nye A4 multifunktionsfarveprinter

Læs mere

DIN INDSATS SOM FRIVILLIG HAR AFGØRENDE BETYDNING FRIVILLIG I KRÆFTENS BEKÆMPELSE

DIN INDSATS SOM FRIVILLIG HAR AFGØRENDE BETYDNING FRIVILLIG I KRÆFTENS BEKÆMPELSE DIN INDSATS SOM FRIVILLIG HAR AFGØRENDE BETYDNING 1 DIN INDSATS SOM FRIVILLIG HAR AFGØRENDE BETYDNING ER UDGIVET AF 2013 GENOPTRYKT 2016 TAK TIL DE MANGE FRIVILLIGE, DER HAR GIVET INPUT OG KOMMENTARER

Læs mere

Betingelser for Alka Tank&Tjen.

Betingelser for Alka Tank&Tjen. Betingelser for Alka Tank&Tjen. Forbrugere Gælder fra 17. maj 2016 Indledning Alka Tank&Tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios og

Læs mere

CD-DIRECT Eksport til MS-Office

CD-DIRECT Eksport til MS-Office CD-DIRECT Eksport til MS-Office Indhold 1. Kom godt i gang med eksportfunktionen... 3 2. Eksport fra CD-DIRECT... 4 2.1 Angivelse af filformat...4 2.2 Valg af datafelter... 5 2.3 Angivelse af filnavn samt

Læs mere

Online bestillingsmuligheder:

Online bestillingsmuligheder: Online bestillingsmuligheder: Bestilling via Xerox hjemmeside & Automatisk toner bestillings program Q&A Indholdsfortegnelse: Q: Hvordan registrerer jeg mig til automatisk tonerbestilling eller Xerox

Læs mere

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv workflow-styring når det er bedst. Applikationer Printgroove POD Suite version1.5

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv workflow-styring når det er bedst. Applikationer Printgroove POD Suite version1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Effektiv workflow-styring når det er bedst Applikationer Printgroove POD Suite version1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Drift af printproduktionen med automatiseret

Læs mere