Reglement og sikkerhedspolitik for sejlads med klubbens både. Bestyrelsen er den ansvarlige myndighed i klubben for sikkerhedspolitikken.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Reglement og sikkerhedspolitik for sejlads med klubbens både. Bestyrelsen er den ansvarlige myndighed i klubben for sikkerhedspolitikken."

Transkript

1 Reglement og sikkerhedspolitik for sejlads med klubbens både Bestyrelsen er den ansvarlige myndighed i klubben for sikkerhedspolitikken. Klubbens både kan benyttes til skolesejlads, dag-, aften- og natture, weekend- og sommerture samt kapsejladser, hvis føreren af båden har klubbens førerbevis og er aktivt medlem. Såfremt sejladsen går ud over Øresund, kræves det, at føreren er Yachtskipper af 3. Grad eller som medlem af Kvindelig Sejlklub har været fører i mindst 3 år. Førerens ansvar Føreren, der er indehaver af KvS-førerbevis, har i enhver henseende kommandoen over båden og de ombordværende. Føreren bærer i alle tilfælde ansvaret for båden og dens inventar, samt for at sejladsen foregår på forsvarlig måde. Før begyndelsen af enhver sejlads skal føreren påse, at båden er i forsvarlig stand, og at logbogen i land er ført med hensyn til besætning, afgangstid og forventet hjemkomsttid. Besætningens for- og efternavne skal fremstå tydeligt i logbogen. Føreren har ansvaret for, at båden først forlades, når den er sikkert fortøjet, afrigget, spulet og rengjort, og alt inventar er på plads, hvilket også gælder, når der søges fremmed havn. Efter endt sejlads skal der i logbogen angives bådens nøjagtige ankomst tid samt eventuelt indtruffen kollision, grundstødning, havari eller andet uheld, samt iagttagne mangler ved båden. Væsentlige mangler og skader skal noteres i bådprotokollen og snarest muligt meddeles bådchefen. Man kan af bådchefen blive pålagt selv at udbedre skaden, fx køre et sejl til reparation. Fejl og skader ved motor skal noteres i motorprotokollen og i øvrigt meddeles bådchefen. Hvis båden som følge af ugunstige vejrforhold eller andre tvingende omstændigheder ikke når rettidigt frem, skal føreren hurtigst muligt give meddelelse om forsinkelsen og dens årsag til bådchefen eller et bestyrelsesmedlem, og hun er pligtig til sammen med de ombordværende eller med anden kvalificeret besætning snarest muligt at føre båden tilbage til hjemstedet.

2 Sikkerhedsudstyr Inden udsejling skal besætningen checke, at sikkerhedsudstyret er intakt og på rette plads. Liste over sikkerhedsudstyr i KvS-både. Alt har sin bestemte plads i båden Svømmeveste m. fløjter - 1 til hver person 5 i alt i en skolebåd Redningskrans (med flydeline og lys) Ildslukker Brandtæppe Nødsignaler: 2 røde faldskærmsraketter, 3 røde håndblus og 1 orange røgsinal) Opmærksomhedssignaler: 2 hvide håndblus Nødsignalflag (N og C) Tågehorn 2 livliner Førstehjælpskasse Håndlygte Værktøj Reservedele Wiresaks Bomstol Pagaj Bådshage Søkort (Sundet Nord, Midt og Syd) Kurslineal Kikkert Havnelods Lanterner Kompas Radarreflektor Lænsepumpe Pøs Slæbetrosse Fortøjninger Fendere Anker med trosse Lod Ankerkugle Redningsstige (spækhugger)

3 Hvis uheld opstår på vandet Ved personskade eller sygdom: Stands ulykken Giv førstehjælp Tilkald hjælp ring 112 og brug sædvanlige nødsignaler til søs Får hurtigst muligt den tilskadekomne i land Underret pårørende Underret klubbens formand Ved skade på båden eller andres både: Tilkald hjælp, hvis besætningen ikke kan klare båden i havn ved egen hjælp Brug de korrekte nødsignaler (kun røde hvis fare for liv og helbred) Noter navn, sejlnr. og mærke på evt. anden båd, som er involveret i uheldet Er besætningen selv skyld i et uheld med anden båd, giv jer til kende og aftal videre kontakt Underret chefen for sejladsudvalget eller formanden Henvendelser fra pressen Medlemmer har ikke ret til at udtale sig til pressen på klubbens vegne. Henvis til formanden. Vedligeholdelse af viden Klubben tilbyder kursus i førstehjælp og brandbekæmpelse hver vinter til alle medlemmer. Alle instruktører har disse kurser, men opfordres til at tage et genopfriskningskursus. Eleverne på sejlerskolen skal gennemgå disse kurser. Eleverne på sejlerskolen har Søsportens Sikkerhedsråds pjecer som en del af pensum. Alle andre medlemmer opfordres til at holde deres viden om indholdet af disse ajour. Forsikring Klubbådene er både ansvars- og kaskoforsikret. Klubben er omfattet DIF/Dansk Sejlunions kollektive forsikringsaftale med Codan. Under denne er bestyrelse, udvalgsmedlemmer og sejlerskoleinstruktører omfattet af en arbejdsskadesforsikring, som i et vist omfang dækker skader under arbejde udført for klubben. Men det er en gråzone. Derfor anbefales alle at have en privat ulykkesforsikring, som dækker alm. sejlsport. Alle andre medlemmer opfordres til at tegne en privat ulykkesforsikring, som dækker alm. sejlsport.

4 Lån af klubbens både mod vedligeholdelsesafgift Priser for benyttelse af bådene fastsættes hvert år af bestyrelsen, forelægges generalforsamlingen og bekendtgøres i klubbladet og på KvS hjemmeside ved sejlsæsonens begyndelse. Priserne indsættes endvidere i forudindtegningsprotokollen. Betalingen opkræves automatisk via PBS, idet et frivilligt medlem har til opgave på månedsbasis at aflæse protokollen og videregive informationerne til klubbens kasserer. Fortrinsret i forbindelse med brug af bådene Følgende fortrinsretsregler gælder for KvS-både listen skal læses som en rangliste : Skolesejlads i overensstemmelse med skole- og efteruddannelsesplan går forud for al anden sejlads. Følgende kapsejladser har derefter fortrinsret for øvrig sejlads (i prioriteret rækkefølge): Svanemøllekredsens onsdagsmatcher, Ladies Cup, Gaffelriggerdagen, kapsejladser for rene kvindebesætninger, 24 timers sejlads, Sjælland Rundt. Såfremt besætningen i nævnte kapsejladser alene består af KvS ere, har denne fortrinsret frem for en blandet besætning. Sejlere der betaler vedligeholdelsesafgift for en hel sæson. Arrangerede klubture. Weekendture har fortrinsret for dagsture. Juli er forbeholdt feriesejlads, og klubbens sommerture har fortrinsret de to første uger af juli. Fortrinsretten vil i øvrigt fremgå af forudindtegningsprotokollen og et særligt skema, som skoleudvalget udarbejder hvert forår, når kapsejladskalenderen er udkommet Skemaet offentliggøres ved opslag på KvS s kontor og på hjemmesiden. For at gøre evt. fortrinsret gældende kræves det, at forudindtegning er sket inden den fastsatte lodtrækningsdato. Såfremt lodtrækningsdatoen er passeret, og ingen på det tidspunkt har fået båden tildelt, gælder den regel, at den, der først tegner sig i protokollen, kan disponere over båden. Øvrige bestemmelser I tilfælde af misligholdelse af den benyttede båd eller af ovennævnte regler kan bestyrelsen fradømme den pågældende fører retten til at benytte klubbens både i kortere eller længere tid. Udlån af bådene Forudindtegning: Forudindtegning til feriesejlads i juli måned skal ske til bestyrelsen senest den 1. marts. Forudindtegningen kan i øvrigt kun ske ved at udfylde den/de dertil indrettede rubrikker i forudindtegningsprotokollen, der i sæsonen ligger på KvS s kontor. Ved weekendture eller lign., hvor turen strækker sig over flere dage, skal såvel dag- som aftenrubrikken udfyldes for hver dag.

5 Lodtrækning om både: Såfremt flere har ønsket samme båd på samme tidspunkt, foretages der lodtrækning under hensyntagen til evt. fortrinsret. Lodtrækningsdatoen fremgår af forudindtegningsprotokollen og vil almindeligvis ske dage før den aktuelle dag, med mindre der skal tages hensyn til evt. Kapsejladsfrist. Lodtrækning for tildeling af båd til feriesejlads i juli måned finder sted efter den 1. marts, dog senest på den ordinære generalforsamling, d.v.s. inden udgangen af april måned. Lodtrækningsresultatet bekendtgøres under rubrikken båden tildelt. Denne rubrik kan kun udfyldes af den af skoleudvalget bemyndigede person. Enhver der har forudindtegnet sig, skal selv kontrollere lodtrækningsdato, og hvor vidt båden er tildelt én selv, idet den, der har fået båden tildelt, hæfter for afgiften. Lån af bådene til feriesejlads: Vedligeholdelsesafgiften opkræves og indbetales umiddelbart efter, at lodtrækningen har fundet sted. Afmeldes båden inden den 1. juni, tilbagebetales bådlejen, såfremt båden udlånes til andre. Lån af båden for en hel sæson: Ved betaling af vedligeholdelsesafgift for en sæson, erhverver man sig retten til en bestemt båd en bestemt ugedags aften i hele sejlsæsonen, dog fratrukket ferieperioden Gratis lån af både: Bådchefer og instruktører har ret til gratis lån af klubbens både efter følgende princip: Hver bådchef (eller bådchefhold hvis der er mere end en bådchef pr. båd) har ret til én gratis weekend sejlads pr. sæson, eller alternativt tre gratis hverdags-sejladser pr. sæson. Hver instruktør (eller instruktørhold hvis der er mere end en instruktør pr. undervisningshold) har ret til én gratis weekend sejlads pr. sæson, eller alternativt tre gratis hverdagssejladser pr. sæson. I tilfælde, hvor bådchefer eller instruktører vælger at benytte sig af tre gratis hverdagssejladser frem for en weekendsejlads, skal de tre sejladser reserveres samlet.

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

K.A.S. sejlerskole Sikkerhedspolitik og sikkerhedsplan

K.A.S. sejlerskole Sikkerhedspolitik og sikkerhedsplan K.A.S. sejlerskole Sikkerhedspolitik og sikkerhedsplan Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1. Kommunikation... 3 2. Skolesejlads og sikkerhed... 4 2.1. Bemandingskrav... 4 2.1.1. Krav til lærere...

Læs mere

Svendborg Sunds Sejlklub Single-hand, Rund i Øhavet Lørdag den 21. maj

Svendborg Sunds Sejlklub Single-hand, Rund i Øhavet Lørdag den 21. maj 1: Generelt 2: Sejladsen 3: Sikkerhed Svendborg Sunds Sejlklub arbejder for størst mulig sikkerhed for alle involverede i sejladserne. Der sejles derfor ikke efter kapsejladsregler, men efter de internationale

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub 1 Klubben har til formål at virke for skøjtesportens fremme i Rødovre kommune. Klubben har en Skøjteafdeling, og en amatør ishockey senior- og ungdomsafdeling,

Læs mere

Korsør Lystfiskerforening STOREBÆLTSMAPPEN

Korsør Lystfiskerforening STOREBÆLTSMAPPEN Mappen indeholder vigtige oplysninger vedrørende brugen af MAKRELLEN, så gør dig bekendt med indholdet i denne mappe før du sejler ud! INDHOLDSFORTEGNELSE Afprøve din viden om sikkerhed til søs på: www.sejlsikkert.dk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1.

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1. VEDTÆGT for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG 1 Ungdomsskolebestyrelsen består af 11 medlemmer: 2 repræsentanter for kommunalbestyrelsen 3 repræsentanter

Læs mere

Sejlerskolen Korsør Sejlklub Håndbog 2015

Sejlerskolen Korsør Sejlklub Håndbog 2015 Sejlerskolen Korsør Sejlklub Håndbog 2015 A. REGLER... 2 A1. FORMÅL... 2 A2. ORGANISATION... 2 A3. ØKONOMI... 2 A4. SKOLELEDEREN... 2 A5. INSTRUKTØRER... 3 A6. BÅDSMÆND... 3 A7 SEJLERSKOLEMØDER... 4 A8.

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Samarbejde om arbejdsmiljø på midlertidige eller skiftende arbejdssteder på bygge- og anlægsområdet

Samarbejde om arbejdsmiljø på midlertidige eller skiftende arbejdssteder på bygge- og anlægsområdet Samarbejde om arbejdsmiljø på midlertidige eller skiftende arbejdssteder på bygge- og anlægsområdet At-vejledning F.3.4 Maj 2011 Erstatter At-vejledning F.2.7 Sikkerheds- og sundhedsarbejde på midlertidige

Læs mere

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd 1: Elevrådets navn Rådets navn er Ribe Katedralskoles Elevråd, forkortet RKE. 2: Elevrådets formål Elevrådets formål er at varetage elevernes interesser, fagligt

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Indholdsfortegnelse 1. Det konstituerende møde.... 1 2. Mødevirksomhed... 1 3. Beslutningsdygtighed og afstemning... 2 4. Beslutningsprotokol/referat...

Læs mere

Sikring af familien - når det gælder livet

Sikring af familien - når det gælder livet Sikring af familien - når det gælder livet Som kunde i en grovvareforretning, der er tilknyttet DGF Sikring A.m.b.A s kollektive ulykkesforsikring, har du og din partner automatisk en kollektiv dødsulykkesforsikring.

Læs mere

KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER

KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER NOTAT KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER Selskabets nuværende vedtægter er sidst ændret i 2013. Bestyrelsen fremsætter forslag til nye vedtægter på selskabets ordinære

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne,

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne, VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er LOS De private sociale tilbud Foreningens hjemsted er København. 2 FORMÅL Foreningens formål er: 3 - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

(inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet)

(inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet) juni 2016/mrl Lokal studieordning for adgangskursus og suppleringskursus, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet (inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet) Gældende fra august

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Lokal Forsikring G/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne

Læs mere

Regler for valg til skolebestyrelser ved Hvidovre Kommunes folkeskoler og heldagsskolen Sporet

Regler for valg til skolebestyrelser ved Hvidovre Kommunes folkeskoler og heldagsskolen Sporet Regler for valg til skolebestyrelser ved Hvidovre Kommunes folkeskoler og heldagsskolen Sporet Hvidovre Kommune Børn og Velfærd April 2015 Indhold Kapitel I: Indledning... 3 Kapitel II: Ansvar for gennemførelse

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Vedtægter for Herning Golf Klub

Vedtægter for Herning Golf Klub Vedtægter for Herning Golf Klub 1 Klubben: Klubbens navn er Herning Golf Klub. Klubbens hjemsted er Herning Kommune. 2 Klubben: Klubbens formål er at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.)

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) VEDTÆGTER FOR KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) Senest revideret 2012 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Korsør Svømme- & Livredningsklub, og foreningen er hjemhørende i Slagelse kommune. Foreningen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX 1. BESTYRELSENS FØRSTE MØDE Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Generelt 1.1 Elevrådets navn er Næstved Gymnasium og HF s Elevråd, forkortet NGH s Elevråd. Herefter omtalt som Elevrådet. 1.2 Elevrådets tilhørssted

Læs mere

Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Vedtægter for Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening (HGI) l Navn og hjemsted Foreningens navn er Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening, forkortet til HGI. Foreningens

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN 1. Konstituering På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig med minimum 4 bestyrelsesmedlemmer, der alle skal være

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København 1 Fællesklubbens navn: 1.1 Post Teknisk Fællesklub (PTF) 2 Fællesklubbens tilhørsforhold: 2.1 Fællesklubben er en del af 3F København 3 Fællesklubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted 1 VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN 1 Navn og hjemsted Blokforeningen er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Byggeri, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

Elevhåndbog. Sejlerskolen Sejlklubben Snekken

Elevhåndbog. Sejlerskolen Sejlklubben Snekken Elevhåndbog Sejlerskolen Sejlklubben Snekken 1 Velkommen til Sejlerskolen - Sejlklubben Snekken Hvis du har lyst til at lære at sejle, så tilbyder Snekken Sejlerskole undervisning i praktisk sejlads. Sejlerskolens

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

Tryghed. også hvis jobbet er usikkert

Tryghed. også hvis jobbet er usikkert Tryghed også hvis jobbet er usikkert Giv dig selv lidt mere tryghed i hverdagen DAGPENGE + er et tilbud til dig, der ønsker dig lidt mere tryghed både når det går godt, og hvis du skulle blive ledig. når

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016.

Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016. Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016. Nugældende vedtægter 1. Navn og hjemsted: Ændringsforslag Stk. 1. Foreningens navn er Danske Tursejlere. Stk. 2.

Læs mere

Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes skoler

Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes skoler Side 1 Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes skoler Kapitel 1 Skolebestyrelsens sammensætning. 1 Skolebestyrelsen består af mindst 7 forældrerepræsentanter, mindst 2 medarbejderrepræsentanter

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB 1 NAVN, FORMÅL, HJEMSTED 1. Klubbens navn er Hellerup Dameroklub med hjemsted Strandparksvej 42, 2900 Hellerup. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne adgang

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

TRYGHED OGSÅ HVIS JOBBET ER USIKKERT

TRYGHED OGSÅ HVIS JOBBET ER USIKKERT TRYGHED OGSÅ HVIS JOBBET ER USIKKERT GIV DIG SELV LIDT MERE TRYGHED I HVERDAGEN DAGPENGE + er et tilbud til dig, der ønsker dig lidt mere tryghed både når det går godt, og hvis du skulle blive ledig. NÅR

Læs mere

Vedtægter for Nordsjælland Basketball

Vedtægter for Nordsjælland Basketball Navn og hjemsted Vedtægter for Nordsjælland Basketball Foreningens navn: Nordsjælland Basketball - NSBB Tilhørsforhold: Ingen Stiftelsesdato: 24. januar, 1969 Hjemsted: Hillerød Kommune 1 Formål Nordsjælland

Læs mere

Tryghed. også hvis jobbet er usikkert. ikke for alle en fordel for foa-medlemmer. Du behøver ikke miste modet, selvom du mister arbejdet

Tryghed. også hvis jobbet er usikkert. ikke for alle en fordel for foa-medlemmer. Du behøver ikke miste modet, selvom du mister arbejdet Du behøver ikke miste modet, selvom du mister arbejdet ikke for alle en fordel for foa-medlemmer Kan man sætte en pris på tryghed? er et særligt tilbud til dig, der er medlem af både FOA og FOAs A-kasse,

Læs mere

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016)

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er GREVE FODBOLD og foreningens hjemsted er Greve kommune. 2 Foreningens formål - at sikre medlemmerne

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

21.01.2 Side 1 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN. Regulativ om afsked af tjenestemænd på grund af helbredsbetinget utjenstdygtighed eller alder

21.01.2 Side 1 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN. Regulativ om afsked af tjenestemænd på grund af helbredsbetinget utjenstdygtighed eller alder Side 1 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN Regulativ om afsked af tjenestemænd på grund af helbredsbetinget utjenstdygtighed eller alder 2007 Side 2 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1. UANSØGT AFSKED SOM FØLGE

Læs mere

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min)

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) Film efteråret 2016 Vild med film? 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) 19. oktober 2016 kl. 19.00 Room Italien 2015, Drama (spilletid 1 time og 58 min) 16. november

Læs mere

Retningslinjerne i kredshåndbogen (findes på DKKs hjemmeside) gælder for alle kredsens aktiviteter.

Retningslinjerne i kredshåndbogen (findes på DKKs hjemmeside) gælder for alle kredsens aktiviteter. Retningslinjer for bestyrelse og udvalg i DKK kreds 8. Retningslinjerne i kredshåndbogen (findes på DKKs hjemmeside) gælder for alle kredsens aktiviteter. Udvalg. For hver af de løbende aktiviteter har

Læs mere

Information om støtte til handicapbil efter Servicelovens 114

Information om støtte til handicapbil efter Servicelovens 114 Information om støtte til handicapbil efter Servicelovens 114 Du kan søge om støtte til køb af bil, hvis du, som følge af et varigt handicap, ikke kan få dækket dit kørselsbehov på anden måde end ved brug

Læs mere

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Eksisterende vedtægter for Golf Club Danois, Côte d Azur: Forslag til ny ordlyd: 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

Tips og Tricks til kompensationsbeløb ved forsinket betaling

Tips og Tricks til kompensationsbeløb ved forsinket betaling NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Tips og Tricks til kompensationsbeløb ved forsinket betaling BOULEVARDEN 19E 7100 VEJLE LERSØ PARKALLE 101 2100 KØBENHAVN Ø TLF. 76 42 11 00 WWW.UNIK.DK Indholdsfortegnelse

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf. VEDTÆGTER FOR Udvikling Fyn A/S CVR-nr. 34 20 62 28 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Udvikling Fyn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at varetage erhvervs-

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

PERSONLIG HJÆLP OG PLEJE

PERSONLIG HJÆLP OG PLEJE PERSONLIG HJÆLP OG PLEJE 2015 Kvalitetsstandard for personlig hjælp og pleje Lovgrundlag Lov om social service 83, stk. 1 nr. 1. Hvilket behov dækker hjælpen Hvad er formålet med hjælpen Hjælp og støtte

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Bestyrelsens forslag til Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Den samlede bestyrelse foreslår, at DFF s vedtægter forenkles og moderniseres. Forslaget er begrundet i, at DFF gennem årene har fortaget

Læs mere

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev - 2-1 Navn, hjemsted og formål a. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bindeleddet. Den omfatter byggegrunde udstykket fra matr. Nr. 20a, 21a, 22a, 23a og 4a.

Læs mere

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus 1 1) Foreningens navn er Antenneforeningen Aarhus. 2) Foreningens hjemsted er Aarhus. 2 1) Foreningens formål er at eje og drive fællesantenneanlæg samt under overholdelse

Læs mere

Praktisk hjælp til indkøb

Praktisk hjælp til indkøb Praktisk hjælp til indkøb Efter servicelovens 83 Kvalitetsstandard Kerteminde Kommune tager afsæt i den rehabiliterende tankegang. Vi tager udgangspunkt i, at du er ansvarlig for dit eget liv og ønsker

Læs mere

EKSAMENSBESTEMMELSER FOR VALGFRIE MODULER. Kommunomuddannelsen på akademiniveau. Gældende fra august 2015

EKSAMENSBESTEMMELSER FOR VALGFRIE MODULER. Kommunomuddannelsen på akademiniveau. Gældende fra august 2015 EKSAMENSBESTEMMELSER FOR VALGFRIE MODULER Kommunomuddannelsen på akademiniveau Gældende fra august 2015 Kommunomuddannelsen www.cok.dk 04-06-2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Eksamen... 3 1.1 Eksamensformer...

Læs mere

2 Det er Ansatte Dyrlægers organisations formål at varetage medlemmernes erhvervsmæssige interesser på det økonomiske og social-økonomiske område.

2 Det er Ansatte Dyrlægers organisations formål at varetage medlemmernes erhvervsmæssige interesser på det økonomiske og social-økonomiske område. Vedtægter for Ansatte Dyrlægers Organisation (ADO) Navn 1 Organisationens navn er Ansatte Dyrlægers Organisation betegnet ADO. Ansatte Dyrlægers Organisation er en organisation under Den Danske Dyrlægeforening.

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S VEDTÆGTER for Udvikling Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0010 MMR/ dm 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Udvikling Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Developing Fyn P/S. 1.3. Selskabets hjemsted

Læs mere

3. Spørgsmål om indsigt i loggen over opslag og søgninger i CPR.

3. Spørgsmål om indsigt i loggen over opslag og søgninger i CPR. Retsudvalget (2. samling) REU alm. del - Svar på Spørgsmål 103 Offentligt Indenrigs- og Sundhedsministeriet, CPR-kontoret Datavej 20 Postbox 269 3460 Birkerød sendt til cpr@cpr.dk 22. juni 2005 Udtalelse

Læs mere

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer)

UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) UDKAST til Værdighedspolitik. (Orange silhuetter kommer) Et værdigt ældreliv i Albertslund Kommunerne skal i 2016 udarbejde en værdighedspolitik for perioden 2016 2019. værdighedspolitikken beskriver,

Læs mere

Vejledning om ikke erhvervsmæssig jernbanedrift Veteranbanebekendtgørelsen

Vejledning om ikke erhvervsmæssig jernbanedrift Veteranbanebekendtgørelsen Vejledning om ikke erhvervsmæssig jernbanedrift Veteranbanebekendtgørelsen 9. maj 2011 3 Vejledning om ikke Forord Forord Generelt Bekendtgørelsen kan ses under Lovstof på Trafikstyrelsens hjemmeside.

Læs mere

Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager

Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager Ajourføring - Ejendomme J.nr. Ref. lahni/pbp/jl/ruhch Den 7. marts 2013 Introduktion til notatet... 1 Begrebsafklaring... 1 Hvorfor er det aktuelt

Læs mere

GELSTED FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A

GELSTED FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A GELSTED FJERNVARMESELSKAB A.M.B.A VEDTÆGTER Side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Gelsted Fjernvarmeselskab A.m.b.a 1.2 Selskabets hjemsted er Gelsted i Middelfart Kommune. 2. FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE

Læs mere

Om sagens omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 25. august 2000 oplyst:

Om sagens omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 25. august 2000 oplyst: Kendelse af 21. marts 2001. 00-161.414. Afgift ved for sen indsendelse af årsregnskab ikke eftergivet. Årsregnskabslovens 62. (Ellen Andersen, Morten Iversen og Jan Uffe Rasmussen) K, der er medlem af

Læs mere

Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a. 1 Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 7. februar 1998, er et Andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bjørnø Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Sejlklubben Greve Strand SIKKERHEDSPOLITIK

Sejlklubben Greve Strand SIKKERHEDSPOLITIK SIKKERHEDSPOLITIK Gældende fra den 24. april 2008 I Sejlklubben Greve Strand (SGS) prioriterer vi sejlernes sikkerhed højt. En klar ansvarsfordeling under afvikling af uddannelse, træning og sejladser

Læs mere

Dette notat er udarbejdet som en hjælp til ANSA s medlemmer, når de påtænker at indgå en lejeaftale i Danmark.

Dette notat er udarbejdet som en hjælp til ANSA s medlemmer, når de påtænker at indgå en lejeaftale i Danmark. LIND Advokataktieselskab Ved Vesterport 6, 2. sal 1612 København V Telefon: +45 82 30 90 00 Fax +45 33 13 90 01 Mail: lind@lindlaw.dk www.lindlaw.dk CVR. 34 05 21 66 Bank: 6505 3053339793 Notat om lejeforhold

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

Når arbejdsulykken er sket Vejledning til arbejdsmiljøgruppen

Når arbejdsulykken er sket Vejledning til arbejdsmiljøgruppen Når arbejdsulykken er sket Vejledning til arbejdsmiljøgruppen Definitionen af en arbejdsskade: En arbejdsskade dækker over to forskellige begreber: - arbejdsulykker og - erhvervsygdomme En arbejdsulykke

Læs mere

Gartnernes Forsikring ... Dansk Jordbrug VEDTÆGTER

Gartnernes Forsikring ... Dansk Jordbrug VEDTÆGTER ... Gartnernes Forsikring Dansk Jordbrug VEDTÆGTER Navn, formål og medlemmer. 1. Selskabets navn er: Gartnernes Forsikring GS, Dansk Jordbrug. Selskabet har følgende binavn: Jordbrugets Arbejdsskadeforsikring

Læs mere

Love for Fyens Rideklub

Love for Fyens Rideklub Love for Fyens Rideklub 1 Navn og formål Klubbens navn er Fyens Rideklub og klubbens hjemsted er Odense Kommune. Dens formål er at fremme interessen for ridesport ved afholdelse af ridekonkurrencer af

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk. a.m.b.a. Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1. for. Ændres til: 1999 2013

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk. a.m.b.a. Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1. for. Ændres til: 1999 2013 VEDTÆGTER for Smidstrup Vandværk a.m.b.a. Ændres til: 1999 2013 Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1 1 Navn og hjemsted "Smidstrup Vandværk a.m.b.a.", der er stiftet 28. august 1940, har hjemsted i

Læs mere

Indledning. Det betyder bl.a.:

Indledning. Det betyder bl.a.: Den Røde Tråd - Skolestart i Halsnæs Natur og Udvikling Indledning I Halsnæs Kommune ønsker vi, at børn og forældre oplever en god overgang mellem kommunens tilbud. Den røde tråd skal være med til at sikre

Læs mere

Danske Mediers Arbejdsgiverforening. Orientering nr. 65/2007. Løn- og arbejdsforhold. 23. november 2007

Danske Mediers Arbejdsgiverforening. Orientering nr. 65/2007. Løn- og arbejdsforhold. 23. november 2007 Danske Mediers Arbejdsgiverforening Orientering nr. 65/2007 Løn- og arbejdsforhold 23. november 2007 Oversigt over fritvalgskontoordninger og særlig opsparing Et af resultaterne af overenskomstforhandlingerne

Læs mere

Bekendtgørelse sikkerhedsrådgivere for transport af farligt gods

Bekendtgørelse sikkerhedsrådgivere for transport af farligt gods Bekendtgørelse nr. 543 af 12. juni 2012 Bekendtgørelse sikkerhedsrådgivere for transport af farligt gods Oversigt (indholdsfortegnelse) Kapitel 1 Anvendelsesområde og definitioner Kapitel 2 Sikkerhedsrådgiverens

Læs mere

Dette brev indeholder oplysning om brevstemmeafgivning på folkeregistrene/borgerservicecentrene

Dette brev indeholder oplysning om brevstemmeafgivning på folkeregistrene/borgerservicecentrene Departementet, Holmens Kanal 22, 1060 København K Tlf. 3392 9300, Fax. 3392 9441, E-mail valg@vfm.dk J.nr. 2009-742 Til alle kommunalbestyrelser Dato: 20. februar 2009 Vedrørende brevstemmeafgivning på

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Retningslinjer for optagelse af 0-6 årige børn i kommunale dagtilbud i Kerteminde Kommune

Retningslinjer for optagelse af 0-6 årige børn i kommunale dagtilbud i Kerteminde Kommune Retningslinjer for optagelse af 0-6 årige børn i kommunale dagtilbud i Kerteminde Kommune Kerteminde Kommune tilbyder en bred vifte af dagpasningstilbud for 0-6 årige børn. I Kerteminde Kommune kommer

Læs mere

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter

Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Nivå Sejlcenters Sejlerskole Kom og lær at sejle hos Nivå Sejlcenter Sejlads er en sjov, udfordrende og afstressende aktivitet, som du kan dele med familien og dyrke på dine rejser. Vi tilbyder praktisk

Læs mere

Vejledning i at udfylde ½-årserklæring hvis du:

Vejledning i at udfylde ½-årserklæring hvis du: Vejledning i at udfylde ½-årserklæring hvis du: har haft arbejde i perioden har fået reguleret din pension er begyndt at få udbetalt en pension fylder 65 år i den periode du skal udfylde ½-årserklæring

Læs mere

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter 1 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Dansk Lipizzanerforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. Stk. 3: Foreningen er tilsluttet Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

Skal dit barn have et kommunalt frokostmåltid? - information om ordningen i Viborg Kommune. Dagtilbudsafdelingen

Skal dit barn have et kommunalt frokostmåltid? - information om ordningen i Viborg Kommune. Dagtilbudsafdelingen Skal dit barn have et kommunalt frokostmåltid? - information om ordningen i Viborg Kommune Dagtilbudsafdelingen Indledning Fra 2011 skal Viborg Kommune tilbyde et kommunalt frokostmåltid i de børnehuse,

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Ansøgning om hjælpemidler, forbrugsgode og boligindretning i henhold til Servicelovens 112, 113 og 116.

Ansøgning om hjælpemidler, forbrugsgode og boligindretning i henhold til Servicelovens 112, 113 og 116. Thisted Kommune Side 1 af 5 Ansøgning om hjælpemidler, forbrugsgode og boligindretning i henhold til Servicelovens 112, 113 og 116. Hvem kan komme i betragtning? 1. Personer med en varig nedsat funktionsevne,

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på XX udført den 15. januar 2016 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på XX udført den 15. januar 2016 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på XX udført den 15. januar 2016 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen skal planlægge

Læs mere

med gode kort på hånden

med gode kort på hånden med gode kort på hånden Indboforsikring Ulykkesforsikring Årsrejseforsikring Når du springer og flytter hjemmefra skal du selv være forsikret hvis nu uheldet skulle være ude Sparekassen har ungdomsforsikringer,

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere