I tlf.: Anja Klemp Vilgaard kompetence katalog

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "info@exenet.dk I tlf.: 40 19 87 65 Anja Klemp Vilgaard kompetence katalog"

Transkript

1 I tlf.: Anja Klemp Vilgaard

2 1 kommunikationsrådgiver, story teller, forfatter & international iværksætter anja klemp vilgaard, kommunikationsrådgiver arbejdsplads: Get Ajour, Hørsholm I I mobil: Ihjemmeside(r): getajour.dk, memoirs.dk, vilgaard.dk, hamletshideaway.net I Strategisk kommunikations-sparring, faglig trendsparring, netværk. Journalistiske projekter, medierådgivning, foredrag, pressehåndtering, grafisk blik Skriveopgaver, kommunikationsstrategi, mentoring, livserindringer, arvefortællinger, pressehåndtering og litterære retræter. Min primære passion ligger i sproget, dets muligheder og dets evne til at gøre os klogere på hinanden. I årevis har jeg været med til at bygge medier op fra bunden og forsøge at fremme dialog og kommunikation internt og eksternt i diverse organisationer og mediehuse. Jeg har fokus på fortællingen og på de sandheder, vi alle skaber ved at tale sammen og fortælle vores historier. Story telling er omdrejningspunktet for det, jeg laver. Jeg har gjort, hvad jeg kan for at uddanne mig og skabe et fundament i teoriens verden men når det kommer til stykket, er det ude i det virkelige liv, at jeg for alvor har lært noget. Derfor værdsætter jeg mine år som skribent på nogle af landets største aviser og magasiner, som redaktør på en privatejet lokalavis, som underviser og editor-in-chief på et par engelsksprogede magasiner samt som kommunikationsrådgiver i en større værdibåren virksomhed. I dag ejer jeg virksomheden Get Ajour og hjælper private og virksomheder med at italesætte deres liv, erfaringer og værdier. Med min hjælp bliver historierne fokuserede, hurtigere at (videre)fortælle og nemmere huske. Det er vigtigt for mig at have fingeren på pulsen inden for mit fag, jeg tænder på faglig sparring og synes, det kunne være sjovt at udveksle holdninger, udfordringer og erfaringer med ligesindede. Du må gerne kontakte mig for sparring eller adgang til mit netværk - hvis du eksempelvis står og mangler en god fotograf, journalist eller grafiker - og i øvrigt hvis du skal til et arrangement indenfor mit interessefelt, men mangler én at dele oplevelsen med. Og selvfølgelig hvis du har opgaver til mit firma Get Ajour. Tillægsuddannelsen, Danmarks Journalisthøjskole; Cand. comm i journalistik, RUC; Master i Redaktionel Ledelse, SDU; Strategisk medierådiver, Teknologisk institut. ß Redaktører, journalister, kommunikationsfolk, fotografer, grafikere, trykkerier, NGO er og webmagere.

3 2 kunstner, fotograf, konsulent, projektleder & foredragsholder helga c. theilgaard, kunstfotograf arbejdsplads: Selvstændig, København I I mobil: I hjemmeside(r): helgatheilgaard.dk Faglig sparring, netværk. Rådgivning, kunstneriske projekter (udstilling, installation, bog) Udsmykning, kunstfotografi, portrætfotografering, foredrag, workshops, innovationsprocesser. Jeg udfører kunstneriske projekter og opgaver i kommission, hvor jeg især er optaget af at undersøge mennesker og de forskellige relationer vi indgår i igennem vores liv. Mit arbejde er forankret i de gamle fotografiske håndværkstraditioner, kombineret med de nyeste teknikker og et kompromisløst fokus på kvalitet og substans som fundament. I de seneste år har jeg arbejdet med større fotografiske projekter og udstillinger i tæt samarbejde med virksomheder og organisationer. Fotografiet har en virkelighedsnærhed, der kan få os til at forholde os til den faktuelle virkelighed. Det er en unik mulighed som fotografiet har til at gå i dialog med omverdenen og evnen til hele tiden at sætte spørgsmålstegn ved opfattelsen af det vi ser. Parallelt med mit kunstneriske arbejde og kommissionsopgaver er jeg engageret i undervisning, foredrag og workshop i fotografi. Desuden bidrager jeg som uddannet kunstgrebsinnovatør, hvor kunstnerisk, ledelsesmæssig og organisatorisk praksis forenes, med at skabe innovation i erhvervslivet. Jeg vil gerne inspirere, vække lyst, provokere, skabe undren og være tankevækkende! Uddannet portrætfotograf hos Rigmor Mydtskov, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana, Kunsthistorie på Københavns Universitet, Kunstgrebsinnovatør, Danmarks Journalisthøjskole, European Film College. Kunstnere, museer, gallerier, fotografer, instruktører, tonemestre, komponister, klippere, producere, grafikere, designere, musikere, redaktører, journalister, forlag.

4 3 Kompetence katalog journalist, formidler, netværker, eventmager & nytænker lene koogi, journalist arbejdsplads: Danmarks Radio, København I I mobil: Ihjemmeside(r): koogi.dk I Mentoring, netværk. Events, workshops, arbejdsmiljø, idéudvikling. Journalistiske projekter, strategiopgaver, fusionsopgaver, strukturændringer. Jeg brænder for arbejdet med at kombinere nysgerrighed, solid viden, erfaring, samarbejde, ny viden og engagement. Mit fokus er at skabe overblik, analysere, prioritere og formulere vinkler til historier, events, udfordringer/problemer og løsninger. Jeg er begejstret for at stille mange spørgsmål og dygtig til at sætte idéer og emner i drift, forfølge, planlægge, producere og organisere og også få dem i hus med de forhindringer, der er på vejen. Idéudvikler, analyserer og prioriterer fokuseret mellem nyheder, baggrund, perspektiv og inddragelse af brugerne. Jeg bruger min vedholdenhed, humor og analytiske evne i tæt følgeskab med min joberfaring fra både radio,tv, arbejdsmiljø, trykte medier, Web, projekter og arbejdsmiljø/hr. Det spænder fra at få fakta, historik, cases og eksperter hjem og til at få billeder og andre kilder på historierne samt perspektiv. Jeg bliver ved, selv om nogle ofte sidder i møder, har autosvar på deres mail eller ikke har mere strøm på mobilen. Det ligger i mit DNA at kombinere mit faglige håndværk, erfaring og store viden med skæve tilgange, nye vinkler og ny viden. Jeg ser og arbejder i muligheder ofte med utraditionelle løsninger for at få en oplysning, en opgave, en event, en udfordring eller et samarbejde i mål. Jeg vil både udfordre og udfordres. Det sker i mit mangfoldige netværk i det virkelige liv og også i det virtuelle. Danmarks Journalisthøjskole (journalist), Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, Efteruddannelser: Oslo nye medier i den digitale storby, make your opinion matter, Sociale medier, Fortæl fjernsyn for fanden, På tværs af medierne. Journalister, redaktører, Exenet, direktører, partnere og konsulenter i det private erhvervsliv, LinkedIn, ansatte der arbejder med HR- og arbejdsmiljø.

5 4 ledelse, forsikring, markedsføring & forhandlingspsykologi lisbeth jensen, forsikringsmægler arbejdsplads: Dahlberg Assurance Brokers I I mobil: Enkelte spørgsmål omkring pensions- og skatteforhold. Vurdering og indhentelse af tilbud på privat pensionsløsning. Pensionsudbud og kvalitativ pensionsanalyse Pensionsbranchen har altid været min arbejdsplads. Fra tilbud, salg og markedsføring til ledelse. Ledelse af få eller mange mennesker. Men altid med fokus på virksomheder, deres ledelse og de bedste pensionsløsninger på den ene side og udvikling af medarbejdere på den anden side. To områder, der går fint i spænd sammen. Pensionsområdet har stor betydning for os alle især når man bliver gammel men det er ofte svært at forstå. Jeg vil gerne gøre det mere enkelt og forståeligt både for virksomhedens ledelse og for dens medarbejdere. Forsikringsakademiet, Livsforsikringsmatematik, Merkonom i Personaleadministration, Merkonom i markedsføring, Lederen som Coach, Forhandlingspsykologi, Akademiuddannelse i ledelse. Store, små og mellemstore virksomheder, ledelsen og medarbejderne. Pensionsselskaber og mæglerbranchen. Jeg kan lide mennesker og at høre om deres liv og se dem udvikle sig og gøre en forskel. Jeg er nysgerrig og idérig, kan omsætte idéer til handling, få det planlagt og gennemført.

6 5 diplomatisk, løsningsorienteret, målrettet, kommunikation & samarbejde anne bonde kvorning, erhvervsrådgiver arbejdsplads: Jyske Bank, København I I mobil: Henvisning til kontakter og netværk, brug af min viden, sparring om virksomhed. Økonomisk rådgivning, sparring om virksomhed. Økonomisk rådgivning via Jyske Bank, sparring om virksomhed via Jyske Bank. 15 års erfaring indenfor den finansielle verden primært med fokus på virksomheder. Jeg er målrettet og resultatorienteret. Min force er, at have blik for både det menneskelige, den gode forretning og ikke mindst løsninger. Jeg har en styrke i min kommunikation og har ad den vej løst kriser til glæde for både arbejdsgiver og kunder. Jeg er drevet af at kunne hjælpe virksomheder til at opnå deres mål, udfordre status quo og sparre med ejerne omkring strategi. Finansuddannelsen, HD (finansiering), Probana Management: Erhvervspsykologi, Folkeuniversitetet: diverse psykologifag, IBC: Kommunikationsteknikker i praksis og kundepsykologi, CBS: HD (organisation og ledelse), diverse omkring kreditvurdering og virksomhedsstrategi. Finansverdenen, revisorer, kontakter i mange forskellige virksomhedssegmenter. Jeg vil gerne være med til at hjælpe endnu flere virksomheder til at opnå deres mål og give dem, der trænger, et kærligt spark. Værktøjerne er sparring og god kommunikation. Jeg har samtidig en stor interesse for mennesket - hvordan kommer vi alle et skridt længere, og hvordan kan vi styrke et samarbejde.

7 6 ledelse, coach, bestyrelsesmedlem, forfatter & foredragsholder Sparring, netværk. Coaching. susanne hauzmann, leder af sundhedsteam arbejdsplads: Sundhedscenter I I mobil: Jeg brænder for optimering og udvikling, både personlig og i organisationer. Dette kommer til udtryk både i forhold til min egen udvikling, hvor jeg konstant er i gang med en uddannelse, og i forhold til omgivelserne. Jeg er et nysgerrigt menneske, kreativt tænkende som elsker at kombinere teori og praksis, på en ny og anderledes innovativ måde. Jeg har en iværksætter-tilgang til tingene, hvor jeg gør noget, når jeg kan se, der er et behov. Jeg er medstifter af foreningen: Børns Trivsel, hvor jeg sidder som næstformand, og er ligeledes bestyrelsesmedlem i NLP foreningen. Jeg har stor interesse indenfor personlig udvikling, og er meget optaget af enneagrammet. Jeg har skrevet en bog om type 7 i enneagrammet og holder foredrag om emnet, og bruger det aktivt i min ledelse, og når jeg coacher. Det er vigtigt for mig at have fokus på udvikling og ikke gå i stå. Jeg brænder for at gøre en forskel og elsker at holde foredrag, skrive bøger, coache, lave organisationsudvikling og arbejde med ledelse. Du må gerne kontakte mig for sparring, coaching, foredrag, teamudvikling og uddannelser. Ovenstående er kun et udvalg over alt det, jeg kan og gerne vil. Enneagram facilitator, træner, master & coach, stress coach, HR udviklings- og proces-konsulent, HR Coach, NLP Leder Master Practitioner, Cand. Scient. Soc.: Sociolog, sundhedsplejerske, sygeplejerske Ledere, coaches og bestyrelser.

8 7 headhunter, bestyrelseskandidater, female leaders, direktionssekretær & blogger aase hoeck, headhunter arbejdsplads: Sekretærservice/Lederservice, ÅrhusKøbenhavn I I mobil: Ihjemmeside(r): karriereprofiler.dk/www.sekretaer-lederservice.dk/www.energyboard.dk I Interview til aviser og erhvervsmagasiner, netværk. Sparring om karriereudvikling/jobsøgning, sammensætning af bestyrelser og Advisory Boards, foredrag for bestyrelser. Headhunting og personaleudvælgelse, udvælgelse af bestyrelsesmedlemmer, foredrag om de nævnte emner Startede headhuntervirksomhed for 25 år siden. Er i dag ekspert på udvælgelse af PA er og direktionssekretærer til Danmarks største børsnoterede virksomheder. Har i alle årene haft fokus på kvinder til ledende stillinger og til bestyrelsesposter. Sidder i Jury for udvælgelse af Årets Bestyrelsesformand. Har en af Danmarks største kandidatbaser for bestyrelsesmedlemmer. Har egen blog Headhunter på JyllandsPosten. Er foredragsholder i virksomheder og foreninger om karriere og personlige udviklingspotentialer. Er i gang med at udvikle base for bestyrelsesmedlemmer til energisektoren og har stor erfaring bestyrelsesudvælgelse til it-sektoren, medicinal- og biotekbranchen samt med at sammensætte bestyrelser og advisory boards til vækstvirksomheder. Jeg er altid interesseret i at få professionelle og dygtige kandidater i min emnebank for direktionssekretærer, ledere og bestyrelsesmedlemmer. Jeg er altid åben for at give gode råd i forbindelse med karriere og hvis du skal skifte job. Jeg vil meget gerne inddrages i skabelse af den optimale bestyrelseskonstellation. Skal din virksomhed bruge en erfaren foredragsholder om personlig udvikling, coaching og mentoring, har jeg spændende input at komme med. Jeg betragter mig som ekspert inden for de nævnte emner og kan give virksomheder 1-års garanti på alle opgaver. Filosofikum, jurastuderende, Niels Brock, Danish College of Commerce, London, London School of Economics, Handelshøjskolen i Århus: BA engelsk, BA tysk, BA fransk. WOW Exenet, LinkedIn, Rotary, DJØF.