FREDENSBORG SLOTSMARKED I GÅGADEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FREDENSBORG SLOTSMARKED I GÅGADEN"

Transkript

1 FREDENSBORG SLOTSMARKED I GÅGADEN

2 SLOTSMARKED MED LIV OG OPLEVELSER I GÅGADEN Velkommen til årets Slotsmarked. Det er igen i år lykkedes at samle en masse lokale fødevareproducenter, som har krydderurter fra Grønland, pølser af gris, lam, hest og okse, frugtsafter, friske grøntsager, syltetøj, øl og vin, ost, honning og is, med i kurven. Så der er rig mulighed for at sætte en spændende frokost sammen fra de forskellige stande og skyllet ned med et glas dansk vin eller mikrobrygget fadøl. Vi har også inviteret skoler og institutioner, som viser alt det de til dagligt er stolte over. Så kom og smag på formidabel institutions mad, klap en krebs fra den nye krebsesø eller få smagsprøver fra de lokale skolegartnerier, der skyder op som ærtehalm i disse år. Slotsmarkedet er i år så stort, at der også er aktiviteter uden for gågaden, bl.a. med højtlæsning for børn i hestevogn, skaterbane bag Store Torv og rundvisninger på Store Kro. Se på kortet hvor de forskelige aktiviteter foregår. Og der er som sidste år, masser af sjov for børnene. Foreninger med interesser indenfor kultur, natur, historie, bevaring, og velgørenhed er også repræsenteret, og de vil hjertens gerne fortælle om alt det, de brænder for. Slotsmarkedet er igen i år blevet til i samarbejde mellem Fredensborg By Handel og Fredensborg Kommune. Med SuperBrugsen Fredensborg og den nyrenoverede Store Kro som sponsorer. Rigtig hjertelig velkommen til Fredensborg Slotsmarked 2014

3 PROGRAM FOR MARKEDSDAGEN Kl Kl Vedbæk Garden åbner Slotsmarkedet Borgmester Thomas Lykke Pedersen holder årets åbningstale Kl Mød Sundhedsbussen på Lille Torv Kl Kl Kl Kaninhop og klappegeder på Store Torv Rundvisning på Store Kro Krimiforfatter Jakob Melander signerer bøger hos boghandleren Kl Højtlæsning for børn i hestevogn, afgang fra Lille Trav Kl Kl Kl Rundvisning på Store Kro Frederik Damhus spiller musik på Store Torv Rundvisning på Store Kro Kl Oplev en rigtig brandbil med Nordsjællands Ungdomsbrandkorps, Lille Torv Kl Kl Rundvisning på Store Kro Rundvisning på Store Kro Kl Slotsmarkedet takker af for i år. På markedet kan du også opleve Bueskydning, stort lotteri, ansigtsmaling, Ridder Rune og hans lystige svende, hønsecasino m.m.

4 LILLE TORV JERNBANEGADE STORE KRO BAGERSTRÆDE STO PASSAGEN CHRIST BOECKSVEJ

5 MARKEDSOVERSIGT Markedet er delt op i temaer. Hvert tema har sin egen farve På Store Torv finder du helt sikkert noget for ganen. Fødevarenetværket Smag på Nordsjælland er rigt repræsenteret, sammen med mange andre lokale fødevareproducenter. TINGHUSVEJ LILLE TORV På Lille Torv er der hestevogn, økogrønt, pandekager og et møde med Skolen i Virkelighedens vilde dyr. Du kan også finde smukke håndlavede produkter hos markedets Vildmarkshåndværker. Det er også herfra, du kan vandre videre ned til Store Kros rundvisninger. DEN STORE GAVEBOD I den store gavebod er der skind, garn og stof på menuen. Her holder børnehuse og skoler også til. RE TORV LILLE GAVEBOD I den lille gavebod på hjørnet af Store Torv og ned mod rundkørslen står den på cider, smykker, foreninger i den gode sags tjeneste, flødeboller, pileflet og mikrobryggerier. JERNBANEGADE MINI ZOO I Mini Zoo kan børn og barnlige sjæle hilse på kaniner, geder, høns og marsvin. UDEN FOR GÅGADEN På terrassen kan du købe et glas vin eller øl til din frokost, her er der også siddepladser med udsigt over markedet. Bag terrassen er der bueskydning, skaterrampe, ansigtsmaling og andre konkurrencer.

6 ANNISSE VINGÅRD Annisse Vingård blev grundlagt i 1999 af Niels og Dorte Frees. I 2006 blev vingården godkendt til erhvervsmæssig produktion af dansk vin og drives som bi-erhverv. Vi har vundet flere medaljer for vores vine. Ved Dansk Vinshow 2011 vandt vi en guldmedalje og pokal for bedste danske rødvin. Vingården kan besøges og man kan købe ind i vores lille vinbutik. Se mere på CIDER HOUSE Der er tale om en smagsoplevelse lidt udover det sædvanlige, når The Cider House byder velkommen til en verden fuld af lækre klassiske æble- og pærecider fra to af de ældste cidermagere i Sydvestengland Thatcher s Cider, et over 100 år gammelt familie firma, der fremstiller sine cider af friskpressede æbler, og Sheppy s Cider, hvis produkter fremstilles på basis af 200 år gamle opskrifter. DOMAIN AALSGAARD Domain Aalsgaard er en af Danmarks officielle vingårde og desuden en af de ældste. Den første vinstok blev plantet i 1975, men først i 1980 erne tog vindyrkningen fart. Nu dyrkes fem hvidvinssorter og Domain Aalsgaard omfatter knap 0,7 hektar med cirka 2000 vinstokke. Tlf: / ,

7 EMILIE VIN Emilie Vin importerer og sælger vin af meget høj kvalitet fra mindre domainer, der helst benytter sig af økologiske og/eller biodynamiske metoder i produktionen. Sortimentet dækker vine fra det meste af Europa samt Californien. Du vil i dagens anledning blive budt på smagsprøver, ligesom du kan købe vin på stedet. Vi afholder endvidere vinsmagninger i virksomheder, vinklubber og hos private. Se mere på ESRUM KLOSTER Esrum Kloster rykker teltpælene til Fredensborg Slotsmarked. Tag en bid af historien og få oplevelsen med hjem! Hos os kan du smage, dufte og høre om vores unikke klosterprodukter, der smager af munkenes urtehave og Nordsjællands muld! SKOVLYST FADØL På Store Torv sælger vi to slags fadøl fra det lille bryggeri. Birke Bryg Pilsner og Ege Bryg Classic. Birkebryg er en tjekkisk inspireret pilsner med en flot lys gylden farve eftergæret på birkesirup. Ege Bryg Classic har frisk fylde og bitterhed, samt toner af vanilje og blomster, som gør denne øl til en helt anderledes Classic. Pris: 40 cl. 40 kr.

8 FREDERIK DAMHUS Frederik spiller musik på Store Torv fra kl Hans debut album Please Smile har netop ramt den københavnske musikscene. Inspirationen er hentet fra The Beatles, Tim Christensen, John Mayer, Thomas Dybdahl, Tom Waits, Kashmir og måske lidt fra Fredensborg, hvor han er vokset op. Tlf / Se mere på Frederikdamhus.com FREDERIKSBORG VIN Skulle du være interesseret i at blive vinbonde hos Frederiksborg Vin, vil vi meget gerne have flere engagerede andelshavere. Kontakt os og hør nærmere om at blive andelshaver i Frederiksborg Vin. Se mere på FRK. HANSEN Frk. Hansens kaffe og sandwich bager dejlige muffins med kaneltopping, tærte og gammelsdags æblekage af de nyhøstede æbler fra lokalområdet. Kagerne serveres med en god kop kaffe fra butikken i gågaden.

9 Fredensborg Store Kro Fredensborg Store Kro blev opført i 1723 på befaling fra Kong Frederik IV med det formål at kunne imødekomme de royale gæster, som Fredensborg Slot ikke var indrettet til at kunne have boende. Kroen er bygget af samme arkitekt som Fredensborg Slot, Johann Cornelius Krieger, som var meget inspireret af den italienske klassicisme. I begyndelsen var Kroen blot en almindelig landsbykro der, udover at huse de royale gæster, betjente den lokale befolkning, men op gennem 1800-tallet tiltrak den store, kulturelle personligheder som blandt andre Søren Kierkegaard. I dag er den nyeste ejer af Fredensborg Store Kro ingeniør Niels Fennet, hvis vision har været at genopbygge kroen med udgangspunkt i Kriegers oprindelige arkitektur men med de moderne faciliteter, gæster og rejsende forventer i dag. Med Bistro, Gourmetrestaurant, 33 værelser og 11 lokaler til selskaber og konferencer, er Fredensborg Store Kro i dag det oplagte sted, hvad enten du vil nyde et lækkert måltid, holde møde & fest eller har brug for ekstra senge til dine gæster. Fredensborg Store Kro er sponsor på Fredensborg Slotsmarked. Fredensborg Store Kro Slotsgade Fredensborg Telefon /

10 OVERGAARD GUTFELT Små glas honning med stor smagsbredde. Overgaard Gutfelt er mikro-producenter af lokale honninger. Vores bistader står på forskellige lokaliteter i Nordsjælland og vi høster flere gange i sæsonen. Vi kender vores bier og vores bigårde, så vi kan altid fortælle dig historien bag den honning, du vælger. HORNBEER Hornbeer brygger øl, der smager godt vær velkommen til selv at smage på Fredensborg Slotsmarked. Bryggeriet har vundet titlen: Årets Bryggeri 4 gange siden sin start i Hornbeer byder på et stort sortiment af høj kvalitet, økologisk øl og øl med humor. Hornbeers gårdsalg er åbent fredage kl og vi holder Åbent Bryggeri lørdag d. 8. november kl Se mere på INGRID HELNER COUNTRY COLLECTION Forretningen fører kvalitetsøl fra Skagen Bryghus. Skagen Bryghus, et af Danmarks første og bedste lokale bryghuse. Besøg INGRID HELNERS slotsmarkedsstand foran forretningen med spændende smagsprøver fra Skagen Bryghus.

11 ISMOBILEN Velkommen til Danmarks mest charmerende retro isbar! Den meterologiske side af sommeren har vi ikke den store indflydelse på, men nostalgiske isoplevelser kan vi levere. Fra vores Citroën fra 1973 serverer vi Danmarks bedste is; Hansens Flødeis. Vi tilbyder Hansens oprindelige ispinde og vafler samt gl. dags i bægre og vafler / / ismobilen.dk KELLERIS VINGAARD Tæt på Øresundskysten - i det smukke, fredede område i baglandet til Louisiana og Krogerup Højskole har vingården ca stokke og ejes af Susanne og Søren Hartvig Jensen. Vinene fra Kelleris Vingaard hedder Utopia, og er udelukkende fremstillet af druer fra vingårdens egne jorde. Vingårdens målsætning er at producere dansk vin af højeste kvalitet, med respekt for de traditionelle vinfremstillingsmetoder. Utopiavinene har opnået både guld, sølv og bronzemedaljer til adskillige vinskuer. KVANN KOMPAGNIET Kvanen er en gammel kulturplante, som tidligere havde stor betydning for den nordiske gastronomi og folkesundhed. Den har igennem mange år været næsten glemt, men vi har sat os for at genintroducere denne gamle spændende urt. Kom og duft og smag på produkter, hvor denne fantastiske urt indgår.

12 ROKKEDYSSEGÅRD Rokkedyssegård er kendt af de lokale, som et sted, hvor der kan købes friskplukkede jordbær, hindbær og andre sommerbær. Gårdcaféen, som har åbent samtidig med gårdbutikken, sælger frisklavet is, smoothies og andre bærprodukter, ligesom gårdens bærværksted Marmeladeriet fremstiller saft, sirup, syltetøj mv. Besøg os på Slotsmarkedet og forkæl dig selv med smagsprøver og køb af friske lækkerier. Se mere på VEXEBO VIN - DEN LOKALE ØKOLOGISKE VIN Ren jord, sunde druer og godt håndværk giver himmelsk vin. Kom til vinsmagning og salg fra standen. Det er også muligt at komme forbi og lave en aftale om vinsmagning og salg i forbindelse med en rundvisning i vinmarken. Læs mere på Kurt s ØKoKØd Lille Krogelund er en økologisk landejendom, hvor vi producerer kreaturer og grise til salg i vores gårdbutik Kurt s ØkoKød. Vores kreaturer og grise går alle ude hele året. I vores gårdbutik har vi, udover egne produkter også lam og kyllinger og til jul har vi friskslagtede landænder, gæs og kalkuner. Besøg os på markedet, hvor vi har flere varianter af grill-, spege- og rullepølser. Se mere på

13 SUPERBRUGSEN Sponsorerer Slotsmarkedet 2014 Åbent alle dage SuperBrugsen Fredensborg Humlebækvej Fredensborg mandag - fredag: lørdag - søndag:

14 ØRBYVINGAARD Ørbyvingaard ligger i Nordsjælland tæt på Tisvildeleje og Vejby. Vi har eget vineri og gårdbutik. Her arrangerer vi vinarrangementer med rundvisning i vinmarken, vineriet og smagsprøver, Ring og få en aftale med os vedr. pris og tid. Vi sælger fra standen vin, lammespegepølse og lammespegepølsemadder samt glas vin denne dag Se mere på BØRNEHUSENE ENDRUP Billeder, ansigtsmaling, en fin ballon og en dejlig hjemmelavet smagsprøve. En søstation er på vej - kom og sig hej... det er lige noget for dig! LILLE TORV FREDENSBORG NATURSKOLE Naturvejleder Thomas Nielsen har på egen hånd inviteret vilde 2, 4, 6, 8 og 0 benede dyr til Slotsmarkedet. De kommer alle fra Fredensborg. Du kan højst sansynligt røre ved en snog, en salamander og diverse tudser. Med mindre de har meldt afbud i sidste øjeblik. Men så er der sikkert andre spændende levende dyr med som suppleanter. LILLE TORV

15 FREDENSBORG SKOLE Kom og mød de engagerede elever fra Fredensborg Skole! De vil kunne fortælle om den nyligt etablerede Krebsesø, som de selv passer og inddrager i forskellige spændende undervisningsforløb. Det vil være muligt at se og røre ved de ægte og levende krebs. Du møder skolens nye naturvejleder, der gerne fortæller om, hvordan uderummet kan være med til at understøtte elevernes læring. Vel mødt! LILLE TORV HILLERØD ØKOFÆLLESSKAB Formidler lokalt producerede, økologiske fødevarer til medlemmerne. Derudover afholdes der i ny og næ arrangementer som fx fællesspisninger, hvor medlemmerne mødes og hygger sig i afslappede rammer. Der vil være mulighed for at møde nogle af medlemmerne og få sig en snak om foreningen, se hvad en grøntsagskasse på denne tid af året typisk indeholder og måske få en lille smagsprøve. Se mere på LILLE TORV NATURHÅNDVÆRKEREN Skandinavien har en lang og rig tradition af træhåndværk, som blev kaldt for husflid/grønsløjd. Grønsløjd er arbejdet i friskt træ med traditionelle håndværktøjer, uden brug af moderne el-maskiner. Jonas Als stræber efter at lave smukke, kvalitetbrugskunstvare til hverdagsbrug, inspireret af de svenske sløjdtraditioner. Produkterne er 100% bæredygtige, fra lokalt fældet træ, som holder mange år på trods af at være i brug hver dag. De producerede genstande er køkken- og spiseskeer, skåle, fade og skamler. LILLE TORV

16 LANGEBJERGSKOLEN På Langebjergskolen arbejder vi meget med sundhed og udeskole. Vi har bl.a. vores egen æbleplantage samt køkkenhave, hvor begge dele indgår i den daglige undervisning. Det er derfor en fornøjelse, at vi igen i år, kan være med til Slotsmarkedet og sælge af egen avl. Vi vil bl.a. sælge en masse af de grøntsager vi høster - både rå og forarbejdede, samt vores egne æbler og meget mere. LILLE TORV STORE KRO Besøg vores stand og bliv fristet med en smagsprøve fra Store Kro. Gå derefter videre ned på kroen, hvor vi i dagens anledning har arrangeret rundtur hver hele time, kl , 12.00, 13.00, og Vi tilbyder sjov børnepasning, så I, i ro og mag, kan nyde rundvis-ningen, historiefortællingen og i tankerne forme jeres næste arrangement. Slut af med en sandwich af helstegt pattegris og et glas vin/øl/vand for bare kr. 99,- pr. person. Vi glæder os til at byde jer velkommen. LILLE TORV RIDDER RUNE OG HANS LYSTIGE SVENDE Middelalderforeningen, formidler det 13. århundrede bl.a. ved hjælp af dragter, håndværk, mad og drikke. Kom forbi til en lækker økologisk pandekage, bagt over åben ild, og få en snak om middelalderen, med en af vores engagerede medlemmer. Kontakt: Brigitte Flott Nielsen LILLE TORV

17 I ÅR BLIVER DET ET BRAG AF ET MARKED - FOR NU ER DER OGSÅ FADØL TIL 40 KR. SÆLGES PÅ

18 SUNDHEDSBUSSEN Sundhedsbussen vil igen i år være synlig på Slotsmarkedet. Her kan du høre om, hvad det vil sige at få et sundhedstjek eller hvordan man kommer med i Generationer på Tværs samt alle vore andre sundhedstilbud. Det er ikke muligt at få udført et sundhedstjek denne dag. Vi henviser til vores køreplan Se mere på fredensborg.dk LILLE TORV NAURGÅRDENS FRUGTPLANTAGE v/ulla Hardy-Hansen Lokal frugt fra frugtplantagen i Langerød. Modnet og nyplukket i septembersolen og fyldt med sundhed. LILLE TORV AARSTIDERNE Få inspiration til hverdagen. Se og mød Aarstiderne på standen. Sunde og nemme økologiske måltider til en eller flere personer. Kig forbi og se de friske råvarer og hør også, hvad der sker på Krogerup i efteråret. Se mere på LILLE TORV

19 AGENDA 21 Foreningen har som mål at medvirke til en bæredygtig fremtid. Vi vil på standen dels fokusere på økologi og dels gennem små opgaver for både børn og voksne lægge op til en debat om behovet for, at vi alle handler bæredygtigt. Vi vil servere nogle små appetitvækkere til de interesserede gæster. STORE GAVEBOD AMFORA KRUKKER Klassiske terrakottakrukker rene linjer og enkelt design, udført med respekt for håndværk og traditioner. Se mere på STORE GAVEBOD FREDENSBORG BOGHANDEL Fra kl til kl får vi besøg af Danmarks nye internationale krimiforfatter Jakob Melander. Her vil han fortælle om og signere sine krimier: Øjesten og Serafine Bøgerne koster henholdsvis kr. 150,- og kr. 300,Jakob Melander har tilknytning til Fredensborg, hvor hans svigerforældre er bosat. STORE GAVEBOD

20 DANMARKS NATURFREDNINGSFORENING Fredensborgafdelingen inviterer til naturquiz og lege for børn og familier, information om ture og aktiviteter i kommunen samt en demonstrationsstade om bier. Se mere på STORE GAVEBOD FREDENSBORG HUMLEBÆK LOKALHISTORISK FORENING Foreningen har siden 1982 arbejdet for at udbrede kendskabet til Asminderød, Grønholt og Humlebæk sognes historie. På vores stand kan årbøger købes og man kan få seneste nummer af Broen med programmet for efterårssæsonen arrangementer. Se mere på STORE GAVEBOD FINN RUNE Finn Rune startede helt fra barndommen med at udfordre sin kreative side gennem blyantens kunst, hvilket resulterede i talrige surrealistiske og fantasifulde værker. Med årene udviklede den selvudlærte kunstner sin kreativitet via træets kraft. Træet betød en helt ny form for kunst, mere dynamisk og levende. Mød ham på Slotsmarket hvor han udstiller nogle af sine værker. se mere på STORE GAVEBOD

21 DEL DIN VIRKELIGHED Er du forælder og har du lyst til at tilbyde skolerne og eleverne i Fredensborg Kommune, at fortælle eller vise lidt om det du brænder for? Arbejder du et sted, du gerne vil vise frem? Har du en interesse, du gerne vil dele? Kan du noget, der kunne være sjovt at vise børnene? Har du en god historie, du gerne vil fortælle? Så tilmeld dig som forældreressource på Skolen i Virkeligheden. Så kan lærerne kontakte dig i forbindelse med undervisningen på skolerne i Fredensborg Kommune. Du bestemmer selv, i hvor stort omfang, du vil stille din tid til rådighed. I tilmeldingsformularen kan du skrive hvor, for hvem og hvordan du gerne vil byde ind. TILMELDING Tilmeld dig netværket og tak fordi du vil bringe din virkelighed ind i skolen. skolenivirkeligheden.dk

22 FLORENCE Florence er en lille butik med store oplevelser. Man finder os for enden af gaden, lige ved rundkørslen. Her kan vi tilbyde friskmalet kaffe, the, chokolade, vin, specialiteter og brugskunst. Kom og smag på mange af lækkerierne. Jernbanegade Fredensborg tlf STORE GAVEBOD FØDEVAREBANKEN Vi er en non-profit, socialøkonomisk, frivilligbaseret forening, der siden 2009 har modtaget frisk overskudsmad fra fødevareproducenter, supermarkeder og grossister, som vi fordeler blandt samfundets socialt udsatte. Vi er den eneste forening i Danmark som gør dette systematisk og i stor skala 6 dage om ugen hver uge. I 2013 uddelte vi 426 tons mad. Det er lidt over 1 mio. måltider uddelt til samfundets svageste. STORE GAVEBOD VI HÅBER I FÅR EN DEJLIG DAG STORE GAVEBOD

23 NANNA SKIBSTED KERAMIK Jeg er uddannet som pottemager i 1987 og har haft eget værksted i Tikøb siden Jeg har udstillet i Tinghuset i Fredensborg og i Farver Hammers gård i Roskilde. Mine arbejder er udført i stentøj og jeg arbejder med enkle og tidsløse former og dekoreringer. Jeg er medlem i Kunsthåndværkerbutikken Jeppeart i Roskilde. Der er herfra jeg, udover hjemmefra, sælger mine ting. STORE GAVEBOD PILEFLET Marianne Schmitto viser pileflet i form af hjertebakker, skønne fugleting til haven, samt små og store kurve til mange hyggelige formål. Skovly, Skovgårdsvej 7, Karlebo, 2980 Kokkedal, Tlf STORE GAVEBOD ROTARY FREDENSBORG Vi viser et eksempel på Rotarys nødhjælpspakke, et sammenklappeligt telt med køkkengrej, tæpper, skolebøger og et lille vandrensningsanlæg som vi sender til katastrofeområder. Kom og se denne shelter box og få en snak med rotarianerne - måske også om udvekslingsstudenter. Kontakt: Præsident, landinspektør Niels Øvlisen Tlf: mail: STORE GAVEBOD

24 SUPER BRUGSEN FREDENSBORG Kom og mød Bestyrelsen for Fredensborg og Omegns Brugsforening. Vi griller slagterens hjemmelavede grillpølser. Kom og smag. Se mere på STORE GAVEBOD TUKAN GLASPERLER V. VIBE BRYNDUM Alle mine glasperler er håndlavede i mit eget værksted. Glas er et dejligt materiale at arbejde i, farverigt, formeligt og fantasifyldt. Se mere på STORE GAVEBOD UNIKA SMYKKER V/MERETE HEBBELSTRUP Unika smykker, lavet helt fra bunden efter eget design. Grundmaterialet er sølv, messing eller kobber, enten enkeltvis eller kombineret, så der kommer et særligt spil i smykket. Smykkerne kombineres gerne med perler, sten eller halvfabrikata. Du har mulighed for at købe de færdige smykker eller bestille et. Se mere på STORE GAVEBOD

25 FREDENSBORG SLOTSMARKEDS LOTTERI 1999 LODDER 80 PRÆMIER 4% CHANCE FOR GEVINST 2 FOR 20 KR. = 8 % CHANCE CHANCE FOR AT VINDE I DANSKE SPILS LOTTO 1,6% KNÆK OG BRÆK LODDER SÆLGES FORAN FF SKO MELLEM LILLE TORV OG

26 JETTE ZEERLANG SMYKKER I en alder af 77 år åbnede en ny verden sig for mig: smykker. Siden har jeg levet i en verden af halvædelsten, ferskvandsperler og læder og laver på hobbybasis halskæder, armbånd, bælter, nøgleringe og øreringe. Jeg laver kun ting, jeg selv kan lide og gerne vil gå med. STORE GAVEBOD BEVARINGSFORENING Bevaringsforeningen Fredensborg er en lokal forening af den store landsforening og tager sig af fredede og bevaringsværdige bygninger. Vi forsøger i al beskedenhed at bibeholde de fantastiske bygninger, der er i Fredensborg by. Foreningen har p.t. ca. 120 medlemmer. På markedet sælger vi bogen Bevar Fredensborg, som handler om byen og bevarelsen af det helt unikke miljø. Se mere på bevarfredensborg.dk LILLE GAVEBOD BØRNEHUSENE KOKKEDAL I klubben laver vi et forløb, vi kalder mad med mening. Vi får hjælp af børnene i klubben til at sylte forskelligt, lave marmelade, chutney mm som vi sælger på Slotsmarkedet. Børnene kommer også med og hjælper med at sælge det, de selv har produceret. LILLE GAVEBOD

27 WHITE NILE COTTON Økologisk bomuld med regn fra himmelen. Alle processer i fremstillingen er foregået i hånden. Bomulden er høstet i februar i år. Er du vild med at strikke og interesseret i kvalitetsgarn, så kig forbi. Birgit Bonnichsen Asminderødgade Fredensborg Mob LILLE GAVEBOD CROSSING BORDERS Crossing Borders deltager med en bod med smagsprøver fra hele verden, lavet og serveret af vores internationale frivillige unge. Vi viser ligeledes en udstilling bestående af plancher og brochurer fra vores projekt From Overconsumption to Solidarity, der sætter fokus på klimaforandringer og de konsekvenser vores forbrugsvaner i Europa har for udviklingen i landene i Amazonas, Vestafrika og Sydøstasien. Se mere på Crossingborders.dk LILLE GAVEBOD ENDRUPSKOLEN Fra jord til bord. I Haver til Maver har Endrupskolens elever dyrket deres egen have og lært at lave simple og sunde måltider. Gennem undervisningen og oplevelser har eleverne udviklet deres viden om landbrug, råvarer, fødevarer, samt sunde madvaner og bæredygtighed. Kom og smag fra jord til bord. LILLE GAVEBOD

28 KEJSERDAL Når skolen er svær og man bliver lidt sær, kan man sylte og koge, til alle bli r kloge. Det er sødt, det er surt, det er stærkt så det brænder. På brød, i dessert eller direkte i mad, Så ender det med at du også bliver glad. LILLE GAVEBOD KITCHEN STARS En kokkeskole for børn og unge, hvor der arbejdes med veltillavet og sund mad, samtidig med, at det giver børnene nogle succesoplevelser, der øger selvværdet og troen på at kunne noget. På Slotsmarkedet sælger vi streetfood og hjemmelavede godbidder. LILLE GAVEBOD MADE BEHIND BARS Vi sælger bl.a. håndlavede træsko Made Behind Bars, som er betegnelsen for produkter, der er produceret af indsatte på Statsfængslet i Nyborg. Se også vores unikke kunstkort. Vi er også eneforhandlere af Fredensborg Slotsmarkeds grønne forklæder. LILLE GAVEBOD

29 FORKLÆD DIG SELV MARKEDSFORKLÆDE 250,- FORKLÆDER SÆLGES FORAN FF SKO MELLEM LILLE TORV OG

30 NIVÅ SKOLE NORD Børnene fra Madzonen sælger gulerodshummus, kikærtenutella, syltetøj af æbler og bær, samt persillepesto og grøntsagjuice. Kom forbi og smag, hør kokkebørnene fortælle, hvordan de har produceret råvarerne, og gå glad herfra med et eller flere glas sunde lækkerier. LILLE GAVEBOD TOFTEVANG Toftevang er en lille økologisk gård lige uden for Fredensborg. Her holder Lisbeth og Peter gotlandske pelsfår, Dexter kvæg og producerer slagtelam. De gotlandske fårs skind behandles og ulden spindes til strikkegarn. På Slotsmarkedet sælger Lisbeth og Peter primært strikkegarn i forskellige grå nuancer. Se mere på Kontakt tlf.: LILLE GAVEBOD VÆVEPIGERNE Kom og se hvad vi bl.a. beskæftiger os med i foreningen. Vævning er mange ting som f.eks. skaftevævning, båndvævning, billedvævning og gobelinsvævning. Vi arbejder med alle trin fra idé over skitser og mønstre, opsætning af vævene og frem til det færdige produkt. Vi har mange andre sysler end vævning. Vi arbejder også med f.eks. strik og syning Se mere på LILLE GAVEBOD

31 4H Jette og co. fra 4H Søholm, er tilbage med minizoo og kaninhop. Børnene fik sidste år timer til at gå med at klappe bl.a. geder, marsvin, høns og kaniner. Vi laver også kaninhopkonkurrencer (bl.a. højde- og længdehop), hønseskidningskonkurrencer og marsvineløb. MINI ZOO BØRNEHUSENE FREDENSBORG Kom og smag på vores køkkens lækre specialiteter. Oplev Naturbørnehavens fortryllende brændenældesuppe lavet på bål. Prøv at filte en uldbold. Bliv en farlig tiger, en smuk sommerfugl m.m. Deltag i Zumba, eller tag en tur på løbehjul eller skateboard på vores rampe. Dagen igennem vil der være mulighed for en snak med vores ansatte og se udstillingen af hverdagsbilleder fra Barndommens gade. UDENFOR GÅGADE NORDSJÆLLANDS UNGDOMSBRANDKORPS Mød dem ved Lille Torv fra kl Hvis der ikke er en rigtig udrykning i området, kommer de endda med en rigtig brandbil. Nordsjællands Ungdomsbrandkorps blev oprettet i 2011 i samarbejde mellem Nordsjællands Brandvæsen og Fredensborg Kommune. UDENFOR GÅGADE

32 HESTEVOGN 2 hestekræfters højtlæsning for børn. Stå på foran biblioteket, mellem Turen varer ca. 10 minutter. UDENFOR GÅGADE MØLLEVEJEN Hos Møllevejens Skole bliver pilen rettet mod målet og sømmet sat på spidsen. Prøv din træfsikkerhed her. UDENFOR GÅGADE

33 VELKOMMEN TIL MARKEDET Fredensborg By Handels medlemmer glæder sig til at tage del i Fredensborg Slotsmarked. KOM OG SE HVAD VORES BUTIKKER HAR AT TILBYDE: Cafetten C Junget CC Cykler danske Bank Fredensborg F.F.sko Florencé Franci mode Fredensborg Apotek Fredensborg Blomster Fredensborg Boghandel Fredensborg Briller Fredensborg Brødhus & Café Frk. Hansens Kaffe og Sandwich Handelsbanken Fredensborg Ingrid Helner Country Collection Kiwi Matas Nordea Fredensborg Pingo rikke s hairdesign schrøder mode solsen superbrugsen Fredensborg toddler s & Co. ugenyt Young stars

34 NOTATER

35 NOTATER

36

FREDENSBORG SLOTSMARKED I GÅGADEN

FREDENSBORG SLOTSMARKED I GÅGADEN FREDENSBORG SLOTSMARKED I GÅGADEN Slotsmarked med liv og oplevelser i gågaden Fredensborg har så meget at byde på. Vi har kongeslottet. Vi har naturen i baghaven. Vi har et historisk bymiljø med mange

Læs mere

Konferencer møder & Kloster & Møllegård

Konferencer møder & Kloster & Møllegård Konferencer møder & selskaber E sru m Kloster & Møllegård Velkommen til Esrum Fantastiske rammer der indbyder til innovative indslag, rolige refleksioner og forrygende fester! Konferencer, møder, teambuildings,

Læs mere

energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister

energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister EnergiBreaks fra KursusCentre.dk giver dine kursister ny energi, og er med til at gøre dit møde, konference

Læs mere

ØKOLOGISK HAVTORN ØKOLOGISK HAVTORN VIN. Se hele sortimentet på www.biogan.dk ØKOLOGISK HAVTORN MARMELADE M/AGAVESIRUP

ØKOLOGISK HAVTORN ØKOLOGISK HAVTORN VIN. Se hele sortimentet på www.biogan.dk ØKOLOGISK HAVTORN MARMELADE M/AGAVESIRUP NYHEDER OG TILBUD MAJ/JUNI 2014 ØKOLOGISK HAVTORN Køb 2 varianter og få 5% rabat Køb 4 varianter og få 10% rabat Nyd et glas vin lavet af havtorn og ikke andet. Havtorn vin har en frisk smag Nyd den kold,

Læs mere

PROGRAM 2. halvår 2015

PROGRAM 2. halvår 2015 HK SENIORKLUB HELSINGØR PROGRAM 2. halvår 2015 (Foto: 1. suppleant Ebbe Gyrming, 2015). Er klokken faldet i slag? Eller: Rinder tiden ud for HK SENIORKLUB HELSINGØR som HK Hovedstadens lokale aktivitets-

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen. Steensgaard rundt Mød vores lokale guide Regnormen Steno der har boet på Steensgaard hele sit liv, og som vil tage dig og dine voksne med på en spændende rejse fra hans jord til vores bord. Derfor er hele

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Velkommen til kursus et lidt anderledes af slagsen.

Velkommen til kursus et lidt anderledes af slagsen. Velkommen til kursus et lidt anderledes af slagsen. Et kursus hvor du og din hund er i centrum, skal være aktive sammen, og hvor du samtidig skal forkæle dig selv, med fokus på krop og sjæl. Udover glæden

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Klik og læs mere. 4H har plads til dig - for vi har plads til alle. [klik her] Formål. Værdier. Kort og godt. Frivillig forening.

Klik og læs mere. 4H har plads til dig - for vi har plads til alle. [klik her] Formål. Værdier. Kort og godt. Frivillig forening. Klik og læs mere Ud i naturen - det er sundt og sjovt Formål 4H - også for dig der er ung 4H har plads til dig - for vi har plads til alle Lav din egen mad - sund og lækker Værdier Kort og godt Brug dine

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse 44956838 / info@marina-en.dk www.marina-en.dk

Frederiksborgvej 101, 3500 Værløse 44956838 / info@marina-en.dk www.marina-en.dk B Lunch Selskab /kun i weekender fra kl. 1100 el. 1200 & buffet i Restauranten Inkl. eget lokale i 4 timer fra kl. 1100 Hjemmebagt brød - Franskbrød, surdejsbrød & rugbrød Croissanter & wienerbrød Dansk

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Vinnyt nr.2, august 2010

Vinnyt nr.2, august 2010 Vinnyt nr.2, august 2010 Hej vinklubmedlem. Så er der lidt ny information. Håber ikke vi har opbrugt al jeres tålmodighed. Der er virkelig meget, som skal falde på plads, når man starter noget nyt op.

Læs mere

Lollandsk vinbonde i Amarone-eventyr

Lollandsk vinbonde i Amarone-eventyr SØNDAG 2. NOVEMBER NR. 44 / 2014 SØNDAG Lollandsk vinbonde i Amarone-eventyr På Lolland producerer ingeniøruddannede Preben Jørgensen flere hundrede flasker rødvin om året efter samme principper som i

Læs mere

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg.

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. økologisk Idéer og inspiration Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. Tanken er, at I som værter kan gøre brug af hinandens erfaringer med aktiviteter

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Menukort. Kære gæst. Jakob Beck Wätjen

Menukort. Kære gæst. Jakob Beck Wätjen Menukort Kære gæst Det glæder os at byde Dem velkommen her på Montra Hotel Sabro Kro. Kroens historie går tilbage til 1855, og vi er stolte over nu at kunne sige at vi er Danmarks nyeste kro, der trods

Læs mere

Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag!

Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag! læs mere på luckysushi.dk www.luckysushi.dk eller tlf. 7011 5858 Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag! 12254_LS_kupon_menukort_T6_16sider.indd

Læs mere

Noorbohandelen. Kvalitets spirituosa i løsvægt og lokale specialiteter fra Møn & Sydsjælland. 4. advent. Kombinér besøget i Noorbohandelen

Noorbohandelen. Kvalitets spirituosa i løsvægt og lokale specialiteter fra Møn & Sydsjælland. 4. advent. Kombinér besøget i Noorbohandelen E F T E R Å R & V I N T E R 2 0 0 9 / 1 0 Noorbohandelen Kvalitets spirituosa i løsvægt og lokale specialiteter fra Møn & Sydsjælland Mauris lorem! Velkommen til Nyord, den lille ø med de store oplevelser!

Læs mere

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør OM OS/ For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledreborg Slot, ligger Herthadalen. De smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 15 til 200 personer,

Læs mere

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk Vi finder de store vine Vin med smag N N www.an-agentur.dk ALLAN IELSE AGENTUR A N A g e n t u r Allan Nielsen Vine er opstået på baggrund af mange dejlige ferieture til Italien. Kærlighed til de lokale

Læs mere

Lad klassen opleve. Hvolris Jernalderlandsby. En anden tid - et andet tempo

Lad klassen opleve. Hvolris Jernalderlandsby. En anden tid - et andet tempo Lad klassen opleve Hvolris Jernalderlandsby En anden tid - et andet tempo Hvolris Jernalderlandsby En anden tid - et andet tempo I 1960`erne fandt og udgravede man de første arkæologiske spor efter vores

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

NORDISK LEJRSKOLE & KURSUSCENTER

NORDISK LEJRSKOLE & KURSUSCENTER Side/Page/Seite 1 / 5 Forplejning Maden er det halve ophold Vort køkken, som er sammensat af faglært personale, tilbereder alle måltider af friske råvarer. Der lægges stor vægt på årstidens grøntsager,

Læs mere

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT LIV OG LEDSAGELSE PÅ HAVNEN I LØGSTØR PSYKIATRI OG HANDICAP VESTHIMMERLANDS KOMMUNE JUNI - JULI - AUGUST 2015 Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter til dig med fysisk og/eller psykisk handicap

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Nordfyns Højskole Fælledvej 11 5400 Bogense Telefon 648 132 80 KONTOR@NFHS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE SOMMERHØJSKOLE

Læs mere

Inspiration til fundraising for hold

Inspiration til fundraising for hold Inspiration til fundraising for hold Et af formålene med Stafet For Livet er at indsamle midler til bekæmpelse af kræft her spiller I som hold en vigtig rolle. En meget stor del af indtægterne til Stafet

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

SOMMER FERIE AKTIVITETER

SOMMER FERIE AKTIVITETER SOMMER FERIE AKTIVITETER 2015 Nu kan alle børn og unge mellem 6 og 18 år tilmelde sig Fredensborg Kommunes fedeste ferieaktiviteter på nettet vi kalder det UPLOAD FERIEAKTIVITER UPLOAD din ferie med fx

Læs mere

Opgaver til fiskerdrengen Laurits fortælling

Opgaver til fiskerdrengen Laurits fortælling ? Opgaver til fiskerdrengen Laurits fortælling Laurits hus 1. Hvor sover Laurits? A. På gulvet ved ildstedet B. På bordet, der kan klappes sammen. C. På en bænk langs væggen 2. Sover Gertrud i en seng?

Læs mere

Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer

Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer Det Nordiske Køkken Herlev Hospital Det Nordiske Køkken Smagen af sæsonens råvarer Kære patient Nordisk menu I Det Nordiske Køkken på Herlev Hospital ønsker vi at servere velsmagende mad for vores gæster,

Læs mere

bedste tilverdens Leverandør

bedste tilverdens Leverandør tilverdens bedste Leverandør Vi har smag for gode oste Hos HKI OST står vi til rådighed stort set døgnet rundt, når det handler om ost; vi kører Europa tyndt for at få ostene hjem til rette tid, og bringer

Læs mere

og nyt liv i Varde midtby

og nyt liv i Varde midtby Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby side 2 Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby Området I Vardes absolutte centrum omkranset af Torvegade, Kræmmergade, Fiskergade og ligger der et upåagtet område

Læs mere

Nordsjælland dækker op! Smag på Nordsjælland Festival 17.-27. juli 2014

Nordsjælland dækker op! Smag på Nordsjælland Festival 17.-27. juli 2014 Nordsjælland dækker op! Smag på Nordsjælland Festival 17.-27. juli 2014 en del af Terroirfestival 2014 Følg med i festivalen få daglige updates gennem appen Find Gårdbutik, som du finder på Google Play

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

LAG Favrskov Kommune 30. marts 2011. 1. Landsbyen Sorring ApS stiftet i 1990. 2. Virksomhedens indre værdier

LAG Favrskov Kommune 30. marts 2011. 1. Landsbyen Sorring ApS stiftet i 1990. 2. Virksomhedens indre værdier LAG Favrskov Kommune 30. marts 2011 1. Landsbyen Sorring ApS stiftet i 1990 2. Virksomhedens indre værdier 3. Branding af landsbyen Bjarne Schmidt Bestyrelses formand Landsbyen Sorring ApS. schmidt@turbopost.dk

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Arrangementeksempel: Den store ridderturnering

Arrangementeksempel: Den store ridderturnering Vi skræddersyr firmafester, events og teambuildingforløb til dine behov. Du og din virksomhed kan vælge alt fra arrangementer af nogle timers varighed til længerevarende engagementer. Vi har plads fra

Læs mere

Der er afholdt 9 bestyrelsesmøder i årets løb samt generalforsamling den 3. maj 2011.

Der er afholdt 9 bestyrelsesmøder i årets løb samt generalforsamling den 3. maj 2011. Frederiksborg Vin Beretning om andelsforeningens virksomhed i året 2011 Andelsforeningen havde pr. 1. januar 2011: 247 andelshavere. Den 31. december 2011: 235 andelshavere. Der er afholdt 9 bestyrelsesmøder

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Frokostkompagniet s koncept. Hvad lægger vi vægt på? I Frokostkompagniets køkken laves maden fra bunden og vores ansatte har faglig stolthed.

Frokostkompagniet s koncept. Hvad lægger vi vægt på? I Frokostkompagniets køkken laves maden fra bunden og vores ansatte har faglig stolthed. 1 Frokostkompagniet s koncept Hvad lægger vi vægt på? I Frokostkompagniets køkken laves maden fra bunden og vores ansatte har faglig stolthed. Vi bruger årstidens råvarer. Vores mad skal præsentere sig

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk

Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk Papirøen? - udsigten fra Skuespilhuset, Nyhavn PAPIRØEN - Beliggenhed Copenhagen Street

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

humlebæk FOR LIVSNYDERE I ALLE ALDRE

humlebæk FOR LIVSNYDERE I ALLE ALDRE humlebæk FOR LIVSNYDERE I ALLE ALDRE Humlebæk v.1 jmdanmark.dk byen ved øresund Humlebæk side 3 JM Danmark, der er en af nordens førende projektudviklere af boliger og boligområder, opfører de kommende

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården...

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Fornøjelse Service Nydelse Oplevelser Afslapning Kvalitet Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Hotel Pejsegården Hotel Pejsegården er det ideelle sted at afholde kurser og konferencer. Med sin

Læs mere

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014 12 ELLER Tilmelding Udfyld den vedlagte tilmelding og send den til: Lis Cronberg Valby Gade 12, Valby 3200 Helsinge Send en E-mail med alle ovennævnte oplysninger til lis@cronberg.dk ELLER Ring til 28

Læs mere

uge 26 1. uge af sommerferien

uge 26 1. uge af sommerferien uge 26 1. uge af sommerferien Sommerferieaktiviteter for børn & unge 2010 1 Ud i naturen... Børnedyrskue Vis dit kæledyr frem. Børn kommer med deres kæledyr, vi laver et bål og varmer nogle pølser og brød,

Læs mere

Udarbejdet af Eventyrhusets kostudvalg

Udarbejdet af Eventyrhusets kostudvalg Udarbejdet af Eventyrhusets kostudvalg Forord Eventyrhuset vil gerne give dit barn en god hverdag med velvære, trivsel, udvikling og en god opvækst med sunde kostvaner. Det er vigtigt med en sund kost,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013

Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013 Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013 Det dufter af midsommer derude. Netop nu står naturen i fuld flor det dufter af et væld af blomster og nyslået hø. Lige nu er naturen på sit højeste; råen har netop

Læs mere

FJORDENS DAG 2014 SPONSORSAMARBEJDE

FJORDENS DAG 2014 SPONSORSAMARBEJDE FJORDENS DAG 2014 SPONSORSAMARBEJDE DET ER HELT NATURLIGT at bidrage til Fjordens Dag Siden 1991 har Fjordens Dag sat fokus på miljøet i de fynske fjordområder. I dag er Fjordens Dag et af Danmarks største

Læs mere

Miniferie i Prag. Vi ses i Prag +420 777 768 190. Byrundtur med lokal dansk guide. Prag bedste bryggeritur geritur og øltur. Bådtur på Moldau.

Miniferie i Prag. Vi ses i Prag +420 777 768 190. Byrundtur med lokal dansk guide. Prag bedste bryggeritur geritur og øltur. Bådtur på Moldau. Miniferie i Prag. Prag er en fantastisk, charmerende by med masser af flotte og gamle bygninger. I dag kommer flere millioner gæster årligt til Prag for se den gyldne by med de hundrede tårne. Efter 1989

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk

Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Nyhedsbrev fra Seniorholdet.dk Juli 2014 Alt i mens sommeren står for døren og mange nyder deres ferie, arbejder Seniorholdet.dk på højtryk for, at foreningens medlemmer skal forkæles med både Skagenturen,

Læs mere

Else Visgaard udstiller dejlige malerier ved Fjand Gårdbutik

Else Visgaard udstiller dejlige malerier ved Fjand Gårdbutik Højsæsonprogram uge 29 14. juli Fodbold og lasergame Mandag til lørdag 10.00-13.00 Vesterhavets Fodboldgolf - Lystlundvej 1, 6990 Ulfborg Pris 115,- kr. 5-17 år: 75,- kr. u/5: gratis Else Visgaard udstiller

Læs mere

Årsberetning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 16. Juni, 2013.

Årsberetning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 16. Juni, 2013. Årsberetning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 16. Juni, 2013. Velkommen til generalforsamling i Bryghuset Vendia. Når jeg ser tilbage på regnskabsåret 2012 / 13, ser jeg atter et meget aktivt

Læs mere

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede.

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede. Program for Sports- og byfesten i Fåborg 8. maj - 16. maj 2015 På festpladsen bydes der på Velkommen Is og pølser Slik Sluch ice Pommes frites Pølsemix Bar med øl, vand og spiritus Frisklavet kaffe Dartspil

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 495,* Overnatning, 3 retters middag og morgenbuffet *) Priseksempel 27/6-17/8 2014 Ta på og nyd de skønne omgivelser Auditorie 38 mødelok aler Restauran t & Ca 153 værels fé er - kom og lad os

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Velkommen til. Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk

Velkommen til. Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk Velkommen til Peters Jul i Ribe Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk Jeg glæder mig i denne tid... Det er indledningen til bogen Peters Jul, som handler om

Læs mere

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS FOREDRAG & KURSER

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS FOREDRAG & KURSER MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS 2011 2012 FOREDRAG & KURSER Velkommen Så står en ny sæson for døren og vi håber at de valgte emner er noget for dig. I denne sæson vil vi under Domus Felix - dagene i september

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

I N V I TAT I O N BlIV medejer Af en Af skandinaviens ældste VINgårde g l e N h O l m V I N g å r d s I d e N 1 9 9 3

I N V I TAT I O N BlIV medejer Af en Af skandinaviens ældste VINgårde g l e N h O l m V I N g å r d s I d e N 1 9 9 3 INVITATION Bliv medejer af en af skandinaviens ældste vingårde Glenholm Vingård siden 1993 Anparter Vi udbyder anparter i Glenholm Vingård ApS til en bred kreds i hele Skandinavien og håber, at du har

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Med meget godt i vente.

Med meget godt i vente. Nyhedsbrev Nr.30/ juni 2015. Med meget godt i vente. Sommeren er landet og på Knuthenlund betyder det travlhed. Med sommeren kommer ikke kun høsten men også mange spændende aktiviteter i gårdbutikken.

Læs mere

Frokostplus frokostordning

Frokostplus frokostordning Frokostplus frokostordning Frokost+ tilbyder en indbydende og varieret frokostordning med et stort udvalg, som dækker de flestes behov og ønsker. Høj service, gode råvarer og stor variation er det, der

Læs mere

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Nr. 1 2015 Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Indholdsfortegnelse Informa on Formandens ord 3 Kontakt informa oner 4 Konkurrence 5 Madholdet Gistrup e erår 2014 6 Forårets

Læs mere

Scandic Bygholm Park (Horsens)

Scandic Bygholm Park (Horsens) Scandic Friends arrangementer i 2015 Vi vil gerne give dig en god oplevelse, når du bor på vores hoteller. Derfor inviterer vi dig som Scandic Friends medlem til forskellige arrangementet. Nedenfor kan

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

OPLEVELSER I AALBORG

OPLEVELSER I AALBORG OPLEVELSER I AALBORG KULTUR PAKKE KULTUR Læs mere om forestillingerne på akkc.dk PAKKE Aalborg Kongres & Kultur Center inviterer til arrangementer med middag, overnatning, morgenbuffet og billet til attraktive

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Landslagteren. Vorupør Slagter www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01

Landslagteren. Vorupør Slagter www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01 Landslagteren 62 61 06 30 www.vorupor-slagter.dk 97 93 80 01 Smørrebrød Håndmadder... Pr. stk. kr. 22,00 Smørrebrød... Pr. stk. kr. 28,00 Pålægskagemand nok til 12 personer....pr. stk. kr. 495,00 Pålægskagemand

Læs mere

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013

Venskabsklub. www.svendborgsingleklub.dk. Januar 2013 Sydfyns Single- single- og og vens Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk Januar 2013 Fredag den 4. januar kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres hakkebøf med stegte

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Bornholm Baseret på 16 deltagere

Inspiration Rejsemål: Bornholm Baseret på 16 deltagere Inspiration Rejsemål: Bornholm Baseret på 16 deltagere Bornholm er sammen med Ertholmene - Danmarks østligste ø. Den ligger langt ude i Østersøen mellem Sverige og Polen. Takket være beliggenheden har

Læs mere

Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding. Rema1000, Skolegade 28, 7100 Vejle

Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding. Rema1000, Skolegade 28, 7100 Vejle Sønderjylland Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding Super venlige og smilende personale. god oversigt over forretningen; orden og ren butik; billige gode varer også økologiske Det er en rar forretning at komme

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

En for Alle Og alle for en

En for Alle Og alle for en Vellykket Aros Forsikring - dag hos Hobro Golfklub Der var plads til både konkurrence og afslappet fornøjelse, da forsikringsselskabet Aros den forgangne fredag benyttede lejligheden til at indtage Hobro

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015 Overordnet formål med Håndværk og Design. På 4., 5. og 6., 7. klassetrin arbejder vi med Håndværk og Design. I 4. klasse inkluderer faget også et kvartalsforløb

Læs mere

Også for andre klassiske julegaver finder man nu store rabatter: priserne for slips er lave, Cd er kan man nu også købe til en god pris.

Også for andre klassiske julegaver finder man nu store rabatter: priserne for slips er lave, Cd er kan man nu også købe til en god pris. Sådan kunne en affiliate kalender se ud Når man ser helt nøjagtig efter, så kan man spare hele året rundt - og når kunden kan spare, så køber han mere og du tjener penge som affiliate. Hver måned findes

Læs mere

Apr Maj. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Apr Maj. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Apr Maj 2013 Jun Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 April 2013 4 Maduge Nicklas Projekt genbrugsdåser Maduge Morten Projekt Smykker m.m. 15 Maduge Louise Projekt Konfirmation sangskulere m.m.

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- iinfo@detfranskehjorne.dk- WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- iinfo@detfranskehjorne.dk- WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- iinfo@detfranskehjorne.dk- WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK Bruno Lecanu Video Stjerner Prisen Bruno Lecanu og Carsten Riis Høeg http://vimeo.com/59659919

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

Giv dit feriehus en kærlig hånd...

Giv dit feriehus en kærlig hånd... Giv dit feriehus en kærlig hånd... Få inspiration til hvordan du forbedrer dit feriehus og maksimerer udlejningen Det anonyme og sterile børne værelse er blevet et sjovt sted at være, også på en regnvejrsdag.

Læs mere