Gruppebestyrelsesmøde 3f Holstebro Fælles Service den 15. marts 2016.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gruppebestyrelsesmøde 3f Holstebro Fælles Service den 15. marts 2016."

Transkript

1 Gruppebestyrelsesmøde 3f Holstebro Fælles Service den 15. marts Til stede: Annette Nielsen, Pia Nymann, Peter Nielsen, Kirsten Johansen, Henriette Eriksen, Hanne Christensen, Simona Honoré, Birthe Thorenfeldt, Jonas Mørkholt, Bente Olsen, Gitte Hansen, Villiam Andersen. Afbud fra: Claus S: Andersen. Dagsorden: 1. Velkomst v/formanden 2. Godkendelse af dagsorden 3. Nyt fra a) formand og næstformand b) Afdelingsbestyrelsen c) De faglige 4. Bordet rundt nyt fra bestyrelsesmedlemmerne 5. Arrangementer a) Fyraftensarrangement b) Konference 6. Generalforsamling 2016 gennemgang 7. Opfølgningsliste 8. Eventuelt. 1. Hanne bød velkommen til de fremmødte. 2. Dagsordenen godkendt. 3. Nyt fra a) Formand og næstformand: Hanne orienterede om at afdelingens miljøudvalg har været på arbejdspladsbesøg i forbindelse med afdelingens arbejdsmiljøpris, som uddeles i forbindelse med den internationale arbejdsmiljødag d. 28 april. Dommerkomiteen besøgte Holstebro Gymnasium &HF, Dansk BioTransport i Skave og Nomi4s i Holstebro, det bliver Nomi4s der løber med titlen som vinder. Prisen overrækkes d. 29 april. Jonas og andre fra afdelingen har deltaget i Food Expo i Herning. Det var et godt arrangement. Der er kommet et forslag til Hanne som formand - fra Gorm, om han må arbejde videre med et forslag om at udskifte T-shirts med en sort vest til de ansatte når de er ude i 3F ærinde, f.eks. messer. Dette har Hanne sagt ja til b) Afdelingsbestyrelsen se længere fremme i referatet c) Indlæg fra de faglige se længere fremme i referatet 4. Bordet rundt- nyt fra bestyrelsesmedlemmerne: - Hanne: er blevet midlertidigt ansat som serviceassistent med 15 timer om ugen i 3F Holstebro - Kirsten: der er kommet nye medlemmer til afdelingen måske pga. opringninger - Annette: arbejder på højtryk. Der er blevet ansat en ny kok. - Pia: Efter en stille periode først på året er der nu ved at komme gang i den igen. - Henriette: er startet i fleksjob - Simona: meget forskelligt hvor travlt der er. Der er oprettet motionsrum på virksomheden. - Peter: Nomi4s er stolte over at de modtager afdelingens arbejdsmiljøpris d. 29 april. Der kører en sag omkring en chauffør der kører om natten.

2 5. Arrangementer: a) Fyraftensarrangement hos Holstebro kirkegårde. Der er kommet accept fra kirkegårdslederen til at vi må holde arrangementet hos dem. Hanne har kontakt til TR og AMR for oplæg. b) Konference om kommunikation: Mangler forslag til oplægsholdere Peter sender navn på en til Hanne. 6. Gruppegeneralforsamling Hanne gennemgik dagsordenen punkt for punkt. Birthe vil godt være dirigent i år men opfordrer til at vi finder en anden til Gitte Slot har givet tilsagn om at være referent. Vi talte om forslag til indstillinger til gruppebestyrelsen og suppleanter til gruppebestyrelsen. Vi talte også om indstillinger til kongresdelegerede og suppleanter til kongresdelegerede. Der er reelt kun valg til en plads som kongresdelegeret, idet daglig ledelse har en plads og gruppeformanden har en plads. 7. Opfølgningsliste: Opfølgningslisten blev gennemgået. Der er endnu ikke kommet info om tid og sted for Retfærdig rengøring d. 15 juni. 8. Eventuelt: Hanne takkede på gruppebestyrelsens vegne Bente Olsen og Jonas Mørkholt for deres engagement og arbejde i gruppebestyrelsen og overrakte gaver. Bente Olsen går på pension, og Jonas Mørkholt har fået nyt arbejde hos 3F Ålborg. Info fra afdelings bestyrelsesmøde 14 marts 2016 Husk tilmelding til generalforsamling både gruppe generalforsamling og afdelingens generalforsamling Medlemstal: der er mange der melder sig ud af 3F når de er mellem 20 og 29 år når de er blevet udlært Er der nogen der har en mening om hvordan call centret fungere nu? Der er pt ca. 300 ledige Nye regler for booking af tid til møder i A-kassen og med jobcentret. Der skal laves aftaler indenfor de første 14 dage af ens ledighedsperiode. Annette Lind har været i afdelingen mandag morgen for at drøfte forskellige ting. Hvis du har noget som du synes daglig ledelse skal drøfte med Annette Lind, så sig frem. Det tidligere TIB hus er udlejet i 6 måneder Der er problemer med huset i Struer, det er blevet gennemgået af Villiam og et firma udefra, der følges op på de ting der skal laves. Den polske klub er nu en rigtig klub med bestyrelse fra d. 13 marts 2016 Der er pt 46 AMR der aldrig har været på et FIU kursus, derfor forsøger afdelingen igen med et M1 og M2 lokalt. Kurserne vil også være for tillidsvalgte der har andre kurser men som ikke har M1 og M2. Food Expo som blev afholdt i Herning marts 2016, har givet nye medlemmer. Der er kommet mange positive tilbagemeldinger. Og ros til Jonas for godt arrangement i 3F regi. Der er 5 ansatte der kontakter de gule 3F medlemmer. Gruppen mødes en gang om måneden for at evaluere, men det er meget op af bakke. Der er ansat en ny faglig medarbejder, Henrik Kristensen, til Fælles Service, da Jonas har fået arbejde i 3F Ålborg.

3 Referat grøn gruppe Villiam Andersen Der er lige startet en større sag for to rumænske medlemmer i et mosplukkefirma. En sag for en ukrainsk praktikant er også lige startet op og bliver nok først afsluttet efter praktikanten er taget hjem igen. En elevsag i landbruget er lige afsluttet med en ekstrabetaling i løn og godtgørelse for overskridelse af EU48 timers reglen til medlemmet på kr. LUU Lægårdens landbrugsskole: Skolen fornemmer standarden og intensiteten er højnet i klasserne siden karakterkravet er indført. Det er selvfølgelig godt, men tænker lidt på, hvor dem der er sorteret fra på den baggrund, nu er henne i systemet! Praktikpladsudvalget for landbrugsuddannelsen i det gamle Ringkøbing Amt: Har godkendt mange dygtige praktikpladsværter, men er dog stadigvæk lidt ulden ved tanken om de steder, hvor oplæringen foregår på engelsk af en udlænding! Det faglige udvalg for skovbrug: Vi er enige om på begge sider af bordet, at vi gerne vil have forlænget praktikopholdet/uddannelsen for skov og naturtekniker. 3f og GLA-A er dog endnu ikke helt enige om aflønningen i den periode den skal forlænges. På næste møde i april skal vi i gang med hvor vi skal placere GF1 og GF2, samt hovedforløb skolerne i den næste periode. Bestyrelsen Jordbrugets Uddannelses center Beder: Vi har lige søgt og ansat en ny direktør på erhvervsskolen Info fra faglig til gruppebestyrelsen 15. Marts Jonas Mørkholt Restauration der tidligere har sagt hun har betalt Pension og undgik fogedretten er nu igen i foged retten fordi at der ikke blev betalt som aftalt. Virksomheden er nu også med sag om yderligere 2 medlemmer, hvor vi har været nødsaget til at trække medlemmerne ud pga. manglende udbetaling af løn. Dertil kommer et lønkrav for begge baseret på udregning. Lokalt uddannelsesudvalg Annette Nielsen er nu en del af det Lokale uddannelsesudvalg for gastronomer da jeg trækker mig grundet jobskifte. Har nu været i tvistighedsnævnet. Dom afventer, der er tvist på dommen. Tidligere omtalt restaurations virksomhed. Medlemmerne er uden forsørgelse, så har desværre udmeldt sig af både A-kasse og Forbund.

4 Som gestus videreføre afdelingen sagen i vist omfang. Kantine virksomhed Vores AMR har nu desværre opsagt, og arbejdsmiljøet bliver ikke bedre. Ikke nemt når at medarbejderne modarbejder hinanden. En elev var stoppet på virksomheden og uddannelsen, og i den forbindelse fandt vi ud af der var fejl og mangler. Sagen er behandlet og afsluttet lokalt. Eleven fik ca i manglende pension. Samt godt i manglende tillæg og løn. Større virksomhed, har brudt landsdækkende aftale om ansatte, medarbejdere og funktionerne. Der forberedes på forbundsplan mod en større sag og redegørelse, samt oprydning. OK Forhold Har besøgt en del restaurationer. Dog uden held. Mange tager positivt ved det, men de bider ikke på med at få overenskomst. Der kæmpes forsat. Skills Besøgte Skills til elev konkurrencen. Desværre brød UCH reglerne for konkurrencen sammen med 5 andre og blev diskvalificeret. Food Expo Har været til Food Expo Det forløb sig rigtig flot. UCH fik Bronze for DM for kokkeelever, men også i DM for Chokolade. 3F Standen gik godt, og tilbagemeldingerne var gode. Alt er taget til efterretning, men generelt syntes folk det var godt planlagt, og grundlaget godt. Og især gave til Medlemmer var godt. Skoleindsats Har arbejdet videre med folkeskole indsats, det bliver sat i bero, da jeg stopper i afdelingen. Jeg har opfordret skolen til at forsætte. Info fra faglig til gruppebestyrelsen den 15. marts 2016 Birthe Thorenfeldt På en tidligere omtalt sag med et rengøringsselskab i oplandet, er der nu indledt en sag i arbejdsretten på baggrund af et løntjek. Der er to andre lignende sager, som blot afventer en afgørelse, hvorefter vi forventer en slutning på alle sager. Hård fødsel Et medlem har ønsket hjælp til gennemgang af hende ansættelseskontrakt med et rengøringsselskab. Afventer en forhåbentlig afslutning på et løntjek torsdag den 17. marts 2016.

5 Drøftelser med et rengøringsselskab beliggende i trekantområdet om deres nuværende situation vedrørende bemanding, medarbejdere og antal arbejdstimer i fremtiden, under forudsætning af at de fortsat står for rengøringen på en lokal industrivirksomhed. Forventes afgjort sidst i mart måned. Afsluttet en sag for et medlem, som har været ansat som afløser hos et rengøringsselskab. Jeg har omtalt sagen på mødet i oktober I henhold til Serviceoverenskomsten skal man tilbydes fastansættelse indenfor 6 mdr. og dette skal ske skriftligt. Medlemmet har dels været syg og gennemgået en større maveoperation, samt været gravid og har ikke modtaget en eneste krone under sygdom eller barsel, som foreskrevet i overenskomsten. Sagen er sluttet med at medlemmet er blevet fastansat og har modtaget en løngodtgørelse for de timer hun skulle have været ansat. Jeg har sammen med vores uddannelseskonsulent deltaget i et spændende møde vedrørende Fagdansk som andetsprog og rengøring hvor også Skive Tekniske Skole samt FoodSafe deltog. Vi vil forsøge at lave et kursus på AMU, hvor nyansatte medarbejdere fra FoodSafe f.eks. har 2-4 timer dansk undervisning, og resten af arbejdsdagen foregår med praktisk arbejde på arbejdspladsen. Det er en teknisk stor udfordring, men vi prøver om vi kan løse det. Vi har mange af anden etnicitet end dansk, som vil have svært ved at få/beholde et arbejde, såfremt de ikke lære at snakke dansk. Derud over har jeg deltaget i: - Møde i Struer Efterløn- og Pensionistklub - Fyraftensmøde om vold mod kvinder, Prostitution og Trafficking - Fyraftensmøde om. Kan vi alle arbejde til vi bliver 70 år? - Food Expo fødevare messe i Herning - Lokalt intro-kursus for polakkerne - Netværksmøder/klubmøder for polakkerne Info fra Gitte og Bente: Der kører stadig en sager om det psykiske arbejdsmiljø på en af kirkegårdene, et af medlemmerne har dog fået andet arbejde. Der har været afholdt årsmøde for kirkegårdsansatte, et godt og positivt arrangement. Lønforhandlinger på kirkegårdene er så småt startet op. Der har været en del småsager indenfor KL og staten. Selvom Bente stopper som faglig i 3F Holstebro d. 18 marts, er det aftalt at Bente deltager i møderne vedr. opmåling indenfor rengøringen i Struer kommune Referenter: Henriette og Hanne

Referat fra bestyrelsesmøde i 3F Holstebro Fælles service, mandag d. 7 december 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i 3F Holstebro Fælles service, mandag d. 7 december 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i 3F Holstebro Fælles service, mandag d. 7 december 2015. Tilstede: Peter Nielsen, Claus Andersen, Henriette Eriksen, Siva, Annette Nielsen, Kirsten Johansen, Gitte Hansen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014. Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014. Til stede : Gitte Hansen, Villy Sørensen, Henriette Eriksen, Siva, Kirsten Johansen, Annette Nielsen, Birthe Thorenfeldt,

Læs mere

Fremmødte: Hanne, Jonas, Kirsten, Claus, Siva, Roxana, Peter, Birthe Gitte, Pia, Jan, Annette

Fremmødte: Hanne, Jonas, Kirsten, Claus, Siva, Roxana, Peter, Birthe Gitte, Pia, Jan, Annette Referat fra Gr. møde 3f Fælles service den 7. September 2015 Fremmødte: Hanne, Jonas, Kirsten, Claus, Siva, Roxana, Peter, Birthe Gitte, Pia, Jan, Annette Afbud: Bente Uden afbud: Simona Peter var mødeleder

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i 3F Holstebro Fælles service, Mandag d.25 januar 2016.

Referat fra bestyrelsesmøde i 3F Holstebro Fælles service, Mandag d.25 januar 2016. Referat fra bestyrelsesmøde i 3F Holstebro Fælles service, Mandag d.25 januar 2016. Til stede: Annette Nielsen, Claus Andersen, Hanne Christensen, Henriette Eriksen, Kirsten Johansen, Peter Nielsen, Birthe

Læs mere

Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015.

Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015. Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015. Tilstede på mødet: Hanne Christensen, Pia Nymann, Henriette Eriksen, Kirsten Johansen, Annette Nielsen, Roxana Vasiliu, Peter Nielsen, Simona Honore',

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Side 1 2009/2010 Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne Jensen, Malene Jørgensen, Marianne Uth Schou, Bente Olesen Beslutningssager: 1. Valg

Læs mere

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera,

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Afbud: Peter, Jutta (syg) Gæst: Lone Ref.: Eva Dagsorden

Læs mere

De lokale uddannelsesudvalg for arbejdsmarkedsuddannelserne AMU. En introduktion for nye medlemmer

De lokale uddannelsesudvalg for arbejdsmarkedsuddannelserne AMU. En introduktion for nye medlemmer De lokale uddannelsesudvalg for arbejdsmarkedsuddannelserne AMU En introduktion for nye medlemmer 2 Praktisk vejledning til nye medlemmer af de lokale uddannelsesudvalg for arbejdsmarkedsuddannelserne

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i fælles service, mandag d. 26 januar 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i fælles service, mandag d. 26 januar 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i fælles service, mandag d. 26 januar 2015. Tilstede: Pia Nymann, Annette Nielsen, Roxana Vasiliu, John Stampe, Claus Søgaard Andersen, Henriette Eriksen, Simona Honoré, Siva,

Læs mere

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser,

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser, Vi skrev i første nummer af Fællesnyt, at vi ville udkomme én gang i kvartalet. Det bryder vi allerede her i andet nummer, hvor I kan læse om konfirmationsforberedelse i 7. klasse, en sjov bemærkning og

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer:

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016 Årsberetning for 2015 Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Medlem nr. 842 Leo Wagner Jensen Medlem nr. 11005 Ole Mortensen Velkommen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016.

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening afholdt den 10. marts 2016 kl. 15.00 generalforsamling på Politigården i Skive.

Læs mere

Fælles Pipeline i Viborg Kommune

Fælles Pipeline i Viborg Kommune Referat fra bestyrelsesmøde i FOA Teknik og Servicesektoren Viborg. Mødet afholdt torsdag den 27-8-15. Deltagere: Henning Nygaard, Lars Christensen, Carsten Pedersen, Michael Magnussen. Afbud: John Christiansen,

Læs mere

Marts 2009 AKTIVERING

Marts 2009 AKTIVERING Marts 2009 AKTIVERING for dig under 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E 3 INDHOLD 1. Du er under 25 år og uden uddannelse side 4 2. Du er under 25 år og uden uddannelse, men har mindst 2 års

Læs mere

Til medlemmerne i det lokale uddannelsesudvalg - Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Til medlemmerne i det lokale uddannelsesudvalg - Fødevarer, jordbrug og oplevelser Til medlemmerne i det lokale uddannelsesudvalg - Fødevarer, jordbrug og oplevelser GRUPPE Det lokale uddannelsesudvalg Fødevarer, jordbrug og oplevelser MØDE Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg

Læs mere

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Netop nu, hvor sæsonen skydes i gang for den kommende vinter, kan vi gøre status over de første 5 år. Vi har nået meget på de 5 år, først og

Læs mere

Referat af gruppe bestyrelses møde 1.september 2014

Referat af gruppe bestyrelses møde 1.september 2014 Referat af gruppe bestyrelses møde 1.september 2014 Afbud: Gitte, Bente, Siva Tilstede: Kirsten, Hanne, Claus, Villy, John, Jonas, Birthe, Simona, Henriette, Annette og Roxana. 1. Velkomst ved formanden.

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

Kost- og Service - Køkken

Kost- og Service - Køkken Faggruppelandsmøde Dato: 22.-23. april 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Fællesoplæg v. den centrale sektor 5. Fællesspor for alle

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning.

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Dagsorden: 1. Velkomst v/gruppeformand Hans Jessen 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Til stede: Jacob, Flemming, Hannibal, Ulrik, Tine, Sille, Nanna og Vibe

Til stede: Jacob, Flemming, Hannibal, Ulrik, Tine, Sille, Nanna og Vibe Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 8. maj 2012 Dagsorden: 1. Formalia 2. Bornholm 3. Evaluering af quiz og Syrienforedrag 4. Kanalrundfart 5. Bruxelles 6. Efterårsseminar 7. Vil Helle uddele

Læs mere

REFERAT D. 6. MAJ 2014

REFERAT D. 6. MAJ 2014 REFERAT D. 6. MAJ 2014 LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt, Regionshospital

Læs mere

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år.

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år. Resume af bestyrelsesmødet d. 26 januar 2016 I forbindelse med at en a-kassemedarbejder har valgt at gå på pension pr 30. april 2016 skal der omlægges nogle arbejdsopgaver i A-kassen. Omlægningen medfører,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Møde: LUU møde for Tekniske Designer Dato: 16-03-2015 Sted: Afd. i Haderslev Referent: Michael Hecky. Dagsorden; Referat; Side 1 af 5

Møde: LUU møde for Tekniske Designer Dato: 16-03-2015 Sted: Afd. i Haderslev Referent: Michael Hecky. Dagsorden; Referat; Side 1 af 5 Dagsorden; Referat; Side 1 af 5 0 Deltagere Helle G. Lauridsen, Sabine Thiesen, Finn Møller Petersen, Jan Kleemann, Michael Hecky, Dieter Jessen, 1 Bemærkninger til referat fra sidste afholdte møde d.

Læs mere

Evaluering af mentorordningen 1. april 2009-31. marts 2010

Evaluering af mentorordningen 1. april 2009-31. marts 2010 Evaluering af mentorordningen 1. april 2009-31. marts 2010 Faaborg-Midtfyn Kommune Pleje og Omsorg Måske kan jeg hjælpe dig En mentor er én, du kan snakke med om alt muligt. Jeg er ansat i Pleje og Omsorg

Læs mere

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Juni 2010 AKTIVERING for dig under 30 INDHOLD 1. Du er under 25 år er uden uddannelse og har ingen børn side 4 2. Du er under 25 år er uden uddannelse og har

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 8.december 2015 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Til godkendelse 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand KOST-SERVICE Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Gina Liisborg Formand, Kost- og Servicesektoren Nedslidning er et stort problem, hvis man f.eks. arbejder i et køkken eller med

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, den 23.

Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, den 23. Referat af stiftende generalforsamling for foreningen: Netværksgruppen for kvinder med erfaring fra og som er ude af prostitution, d. 23. April 2015 11 medlemmer er repræsenteret, herunder 5 støttemedlemmer:

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand KOST-SERVICE Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Gina Liisborg Formand, Kost- og Servicesektoren Nedslidning er et stort problem, hvis man fx. arbejder i et køkken eller med rengøring

Læs mere

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen

Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Gode råd om læsning i 3. klasse på Løjtegårdsskolen Udarbejdet af læsevejlederne september 2014. Kære forælder. Dit barn er på nuværende tidspunkt sikkert rigtig dygtig til at læse. De første skoleår er

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

Virksomhedsoverdragelse F O A F A G O G A R B E J D E Virksomhedsoverdragelse Hvad betyder det for dig? Hvad skal du være opmærksom på? GODE RÅD 2 www.foa.dk En virksomhedsoverdragelse kan have stor betydning for dine ansættelsesvilkår,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 10. januar 2011 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 10. januar 2011 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 10. januar 2011 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Dorthe Larsen DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2 2. Valg af referent. 2 3. Godkendelse af

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

REFERAT. Integrationsrådet. Mødedato: Onsdag den 01-04-2009. Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Integrationsrådet. Mødedato: Onsdag den 01-04-2009. Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 01-04-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Integrationsrådet, 01-04-2009 Indholdsfortegnelse

Læs mere

SOCIALUDVALG Side: - 1 - UDVIDELSESBLOKKE Oprettet: 21.06.2007 Rev.:

SOCIALUDVALG Side: - 1 - UDVIDELSESBLOKKE Oprettet: 21.06.2007 Rev.: SOCIALUDVALG Side: - 1 - Politikområde 1: Ældreområdet 1.000 kr. 2008 2009 2010 2011 1. Bad 2 x ugentligt 1.976 1.976 1.976 1.976 2. Tilsyn hjemmepl. 250 250 250 250 3. Nattevagter Gudbjerg og Ådalen 1.350

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004.

Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi. Refleksionsark. Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Projekt Guidet egenbeslutning og epilepsi Refleksionsark Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann: Guidet Egen-Beslutning, 2004. Label: Refleksionsark, der er udfyldt og drøftet 1. Samarbejdsaftale Markér 1a. Invitation

Læs mere

forhandlingsret 10:Layout 1 14/04/10 10:50 Side 1 FORHANDLING Danske Fysioterapeuters pjece om hvordan forhandlingsretten håndteres i praksis

forhandlingsret 10:Layout 1 14/04/10 10:50 Side 1 FORHANDLING Danske Fysioterapeuters pjece om hvordan forhandlingsretten håndteres i praksis forhandlingsret 10:Layout 1 14/04/10 10:50 Side 1 FORHANDLING Danske Fysioterapeuters pjece om hvordan forhandlingsretten håndteres i praksis forhandlingsret 10:Layout 1 14/04/10 10:50 Side 2 2/FORHANDLINGSRET

Læs mere

- Opgave vedr. efter- og videreuddannelse (jf. oplæg ved Margrethe Børsting til det fælles uddannelsesudvalgsmøde). Se bilag.

- Opgave vedr. efter- og videreuddannelse (jf. oplæg ved Margrethe Børsting til det fælles uddannelsesudvalgsmøde). Se bilag. Mødedato 16.04.2016 Mødested Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12 Mødedeltagere Birthe Spangsmose Annette Viberg Tina Kusk Tina Schack Boldt Lotte Møller Larsen Thomas

Læs mere

Ingrid Jespersens Gymnasieskole

Ingrid Jespersens Gymnasieskole Datarapportering Medarbejderundersøgelse Ingrid Jespersens Gymnasieskole ASPEKT R&D Medarbejderundersøgelse på IJG - Sådan læses tabellerne De arbejdsområder, du har i dag 76 Særdeles tilfreds 5 6,% Tilfreds

Læs mere

Referat TR netværksmøde d.20. november 2013

Referat TR netværksmøde d.20. november 2013 Referat TR netværksmøde d.20. november 2013 Kl. 9.00 morgenkaffe Kl.9.10 er der oplæg med DSA om virksomhedspraktik, job m. løntilskud, jobrotation osv. kl. 12.00-12.30 Frokost Kl.12.30 Netværksmøde. Deltagere:

Læs mere

Lørdag: Tilstedeværende: Puk, Lucca, Carl, Ditlev og Marie. Resten af bestyrelsen var enten syge eller var på anden måde forhindret i at deltage.

Lørdag: Tilstedeværende: Puk, Lucca, Carl, Ditlev og Marie. Resten af bestyrelsen var enten syge eller var på anden måde forhindret i at deltage. Referat af bestyrelsesmøde d. 19.-20. marts Agnete har trukket sig fra bestyrelsen, derfor er vores første suppleant Clara indtrådt i hendes sted. Lørdag: Tilstedeværende: Puk, Lucca, Carl, Ditlev og Marie.

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN. Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE

UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN. Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE Denne folder er en introduktion til hvorledes klubben lægger en plan for banens udvikling. Sammen med folderen er der

Læs mere

GUIDE. Regler for frivillige på offentlige

GUIDE. Regler for frivillige på offentlige GUIDE Regler for frivillige på offentlige ydelser Udskrevet: 2016 Indhold Regler for frivillige på offentlige ydelser.............................................. 3 Regler for frivillige på dagpenge og

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 Uge 29: Nørd Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 HIPPY HippHopp uge_29_guidevejl_nørd.indd 1 06/07/10 10.42 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

Må jeg arbejde. Hvor mange fridage har jeg. Hvad gør jeg, syg? FOA Fag og Arbejde Staunings Plads 1-3 1790 København V. Tlf: 46 97 26 26 www.foa.

Må jeg arbejde. Hvor mange fridage har jeg. Hvad gør jeg, syg? FOA Fag og Arbejde Staunings Plads 1-3 1790 København V. Tlf: 46 97 26 26 www.foa. Må jeg arbejde hver weekend? Kan jeg få tilskud til transport? Hvor mange fridage har jeg ret til på en uge? OM DIN overenskomst FOA Fag og Arbejde Staunings Plads 1-3 1790 København V Tlf: 46 97 26 26

Læs mere

BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml

BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml Arbejdsmarkedsudvalget AMU alm. del - Svar på Spørgsmål 141 Offentligt BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 31. august 2006 1. kontor Sag nr. 06-011-11 Opgave nr. lml Ministerens tale ved samråd vedrørende mangel

Læs mere

Spørgsmål: Må der - i forlængelse af ovenstående spørgsmål - være én projektleder pr. skole?

Spørgsmål: Må der - i forlængelse af ovenstående spørgsmål - være én projektleder pr. skole? Ofte stillede spørgsmål Organisering Spørgsmål: Det fremgår af udmeldingen, at brobygningsforløbet skal være fysisk placeret på en erhvervsskole, men kan brobygningsforløbet godt være placeret på forskellige

Læs mere

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt Beretning for året 2012/2013 Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 10. maj 2012 til og med i dag. Generalforsamlingen var ikke særlig godt besøgt. Udlejningen

Læs mere

Projektets titel. Skolen tager bureaukratiet

Projektets titel. Skolen tager bureaukratiet Projektets titel Skolen tager bureaukratiet Formål En lang række af de mindre bornholmske virksomheder, som har været interviewet i forbindelse med praktikpladsudfordringerne, har peget på at årsagen til

Læs mere

Lokalt uddannelsesudvalg for: Faglærte Serviceassistenter. AMU-Service - Rengøring. Referat

Lokalt uddannelsesudvalg for: Faglærte Serviceassistenter. AMU-Service - Rengøring. Referat Tid & sted: Onsdag d. 12. marts 2014, UCR- mødelokale gul 6. Udvalgsmøde kl. 12:30 15:00, UCR Deltagere: Arbejdsgiversiden: Cleaning Excellence træner Anne Marie Reith, AMR Vakant Vakant Arbejdstagersiden:

Læs mere

AKTIVERING. for dig over 30

AKTIVERING. for dig over 30 F O A f a g o g a r b e j d e s a r b e j d s l ø s h e d s k a s s e AKTIVERING for dig over 30 3 INDHOLD Aktivering for dig over 30 side 3 Ansættelse med løntilskud side 4 Virksomhedspraktik side 4 Vejledning

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 10. klasse til ungdomsuddannelse eller anden aktivitet Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af,

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Fredag den 11. marts 2016 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Det talte ord på samrådet gælder

Det talte ord på samrådet gælder Beskæftigelsesudvalget 2011-12 BEU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 128 Offentligt T A L E Beskæftigelsesministerens tale ved samråd om øremærket barsel til mænd og barsel for mandlige ministre, samrådsspørgsmål

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Information om afløsning i eget hjem

Information om afløsning i eget hjem Information om afløsning i eget hjem MYNDIGHED Information SUNDHED OG OMSORG Struer Kommunes ældrepolitik Det overordnede mål for Struer Kommunes ældrepolitik er at støtte kommunens ældre i at leve et

Læs mere

Vedtaget på afdelingsmødet d. 27. marts 2013 Vi i bestyrelsen vil lige med denne skrivelse gøre opmærksom på at der er sket ændring i kontrakten mellem Kruså antenne forsyning og God tone. Lejere er ikke

Læs mere

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015.

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning 4. Regnskab 5. Indkomne forslag 6. Fremtidigt arbejde 7. Budget 8. Valg: a) Formand b)

Læs mere

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 MÅL OG VÆRDIER Det er Byrådet i Allerød Kommune, som fastsætter serviceniveauet på ældreområdet. Byrådet har dermed det overordnede ansvar for kommunens tilbud.

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2011

Skolebestyrelsens årsberetning 2011 Skolebestyrelsens årsberetning 2011 Skolebestyrelse Skolebestyrelsen består pt. af Folkevalgte: Per Thomsen Erik Kobberøe Morten Korsbo Dorthe Pedersen Preben Jensen (næst formand) Marie Jakobsen (suppleant

Læs mere

Bilag 2: Transskribering af interview 1

Bilag 2: Transskribering af interview 1 Bilag 2: Transskribering af interview 1 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Hvad er din stilling i Hummel og hvad laver du i dit job? Jeg arbejder som indkøber i skoafdelingen, hvor vi i alt er seks medarbejdere.

Læs mere

Pjece vedr. barselsorlov

Pjece vedr. barselsorlov Ringkøbing Skjern Telefon 97 32 46 40 Nørregade 22 A E-mail: 122@dlf.org 6950 Ringkøbing www.dlf122.dk April 2016 Pjece vedr. barselsorlov (Gælder for fødsler, der finder sted fra og med 1. april 2015)

Læs mere

Faglighed Ansvar. Fremtidens ledelse anno 2016. Handling. Udvikling. Arbejdsmiljø. Planer. Medarbejdere. Synlighed. Grænser. Trivsel. Krav.

Faglighed Ansvar. Fremtidens ledelse anno 2016. Handling. Udvikling. Arbejdsmiljø. Planer. Medarbejdere. Synlighed. Grænser. Trivsel. Krav. FORBUND Fremtidens ledelse anno 2016 12. og 13. september Hotel Comwell Middelfart Karensmindevej 3 5500 Middelfart Medarbejdere Synlighed Trivsel Faglighed Ansvar Arbejdsmiljø Ledelse Planer Kvalitet

Læs mere

Formandens beretning 2013

Formandens beretning 2013 Formandens beretning 2013 Hvad får jeg for det?? Et spørgsmål der tit og ofte rammer bestyrelsen i den ene eller anden form og tak fordi I igen og igen minder os om hvor vigtigt det er at vi får formidlet

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Formålet er dialog, og om muligt at få tilkendegivet længden og omfanget af sygefraværet.

Formålet er dialog, og om muligt at få tilkendegivet længden og omfanget af sygefraværet. Aktiviteter mellem 0-120 sygedage Hvem skal gøre hvad? Formål Hvad kan Center for personale og HR hjælpe med 1. sygefraværsdag Den ansatte skal sygemelde sig telefonisk ved arbejdstids begyndelse til nærmeste

Læs mere

Kvindelige meningsdannere

Kvindelige meningsdannere 2016 Kvindelige meningsdannere - for kvinder med anden etnisk baggrund end dansk - med særlig fokus på kommunikation i fagbevægelsens demokrati- og på kongres. Baggrund: Fagbevægelsen og samfundet mangler

Læs mere

ELEV. Notesbog til elever. Den lille hjælper. Forsikring og rabatter. Hjælp, rådgivning og bistand

ELEV. Notesbog til elever. Den lille hjælper. Forsikring og rabatter. Hjælp, rådgivning og bistand ELEV Notesbog til elever Den lille hjælper Forsikring og rabatter Hjælp, rådgivning og bistand Hvad er en overenskomst? Hvad er en AMR? Hvad er en TR? Redaktion: Elev- og ungdomsteamet Layout: Peter Vendrup

Læs mere

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Så er vi kommet til dagens højdepunkt, som jeg ved, alle har glædet sig til. Ja, jeg joker, og faktisk også lidt med urette. For jeg ser de vedtægtsændringer, som

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 25. august 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 25. august 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2006 i Langhårsklubben Fredag den 8. december 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due,

Læs mere

1. kontor Sag nr. 07-015-59 Opgave nr. Kba

1. kontor Sag nr. 07-015-59 Opgave nr. Kba Arbejdsmarkedsudvalget AMU alm. del - Svar på Spørgsmål 95 Offentligt BESKÆFTIGELSESMINISTERIET 26. marts2007 1. kontor Sag nr. 07-015-59 Opgave nr. Kba Ministerens tale ved samråd vedrørende problemer

Læs mere

A-KASSE. Brug dine muligheder. Brug ledighedsperioden aktivt fra første dag OKTOBER 2015 BRUG DINE MULIGHEDER FOA 1

A-KASSE. Brug dine muligheder. Brug ledighedsperioden aktivt fra første dag OKTOBER 2015 BRUG DINE MULIGHEDER FOA 1 A-KASSE Brug dine muligheder Brug ledighedsperioden aktivt fra første dag OKTOBER 2015 BRUG DINE MULIGHEDER FOA 1 Indhold Forord 3 Tag uddannelse 4 Uddannelsesmuligheder under ledighed 6 Sig ja til jobrotation

Læs mere

Kompetencer i centrum

Kompetencer i centrum Kompetencer i centrum Virksomheds- 0g kompetencecenteret HK Hovedstaden tilbyder professionel hjælp, når du skal styrke dine kompetencer og komme videre i dit arbejdsliv. / / / Er du på jagt efter et nyt

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Torsdag den 22. marts 2012 kl. 17.00 Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Torsdag den 22. marts 2012 kl. 17.00 Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Servicecenter Hvalsø D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Torsdag

Læs mere

Faggruppen for Pædagogmedhjælpere

Faggruppen for Pædagogmedhjælpere Faggruppen for Pædagogmedhjælpere Der vil være fællesoplæg for alle faggrupper onsdag kl. 10.00-11.00 og torsdag kl. 9.00-10.00 Dagsorden: 1. Velkomst til faggruppelandsmødet, herunder præsentation af

Læs mere

Velkommen til nyhedsbrev nr 13

Velkommen til nyhedsbrev nr 13 Velkommen til nyhedsbrev nr 13 Kære alle Så fik vi afholdt Årsmøde og foråret er kommet til Danmark og også til Rådighedslønsforeningen. Vi planlægger både kurser og udflugter som lovet i vores bible -

Læs mere

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde.

Samtidig har vi efter evne bistået med rådgivning til en række medlemmer, der har henvendt sig, samt deltaget som bisiddere i en række tilfælde. Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2014 Indledning 2014 har igen været et travlt år. Det var det første år, hvor vi har været repræsenteret i såvel Handicapråd, Centerrådet

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: Warszawa Universitet.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: Warszawa Universitet. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Warszawa Universitet Land: Polen Periode: Fra: 17.02 2014 Til: 30.06 2014 Udvekslingsprogram: Erasmus

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune fra kl. 12.30 Nina Jexen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 11. september 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Britta Magnussen, Per Lyngberg-Andersen, Lars Christian

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato: Den 23. juni 2014 kl.

Læs mere

Har du hørt det sidste nye pip? Røgfri arbejdstid. i Holbæk Kommune. En guide til ledere og medarbejdere i Holbæk Kommune

Har du hørt det sidste nye pip? Røgfri arbejdstid. i Holbæk Kommune. En guide til ledere og medarbejdere i Holbæk Kommune Har du hørt det sidste nye pip? Røgfri arbejdstid i Holbæk Kommune En guide til ledere og medarbejdere i Holbæk Kommune Hvordan arbejder vi hen imod Røgfri arbejdstid i Holbæk Kommune? Denne guide er

Læs mere

Bilag 5. Newell s projektøkologi. Opgaveafhængighed: Firstline 1: Firstline 2: Mellemleder 1:

Bilag 5. Newell s projektøkologi. Opgaveafhængighed: Firstline 1: Firstline 2: Mellemleder 1: Bilag 5 Newell s projektøkologi Opgaveafhængighed: Jeg tror det bunder lidt i, at de ikke prioriterer det højt, de prioriterer ikke, at de synes det er vigtigt og jeg tror også, at det skyldes at de ser

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg GASTRONOMER Onsdag 16. marts 2016 på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg GASTRONOMER Onsdag 16. marts 2016 på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg GASTRONOMER Onsdag 16. marts 2016 på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Deltagere: Ulla Seerup (US) - HORESTA Ammy Vestersten (AV)

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Tryghed. også hvis jobbet er usikkert

Tryghed. også hvis jobbet er usikkert Tryghed også hvis jobbet er usikkert Giv dig selv lidt mere tryghed i hverdagen DAGPENGE + er et tilbud til dig, der ønsker dig lidt mere tryghed både når det går godt, og hvis du skulle blive ledig. når

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2014.

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2014. Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2014. Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening afholdt den 5. marts 2014 kl. 1500 generalforsamling på politigården i Herning.

Læs mere

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33

Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Konfirmand- og forældreaften 27. februar 2014, Hurup kirke Mattæus 14, 22 33 Genezaret sø er ikke større, end at man i klart dagslys kan se til land, ligegyldigt hvor man er på søen. Rundt om søen er der

Læs mere

Pædagogisk sektors Faggruppe: Pædagogmedhjælperne. Referat

Pædagogisk sektors Faggruppe: Pædagogmedhjælperne. Referat Faggruppelandsmøde 24. 25. marts 2010 Pædagogisk sektors Faggruppe: Pædagogmedhjælperne Referat 1. Velkomst, herunder praktiske oplysninger Ved Dorthe Hassager 2. Valg af ordstyrer og referent Fagligudvalg

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2016 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Plan for de sidste uger før sommerferien + prøveplan 2-3 Københavnertur + Invitation til dimission 4-5 Kære alle!

Læs mere

Enhed for Selvmordsforebyggelse. Information til pårørende

Enhed for Selvmordsforebyggelse. Information til pårørende Enhed for Selvmordsforebyggelse Information til pårørende 2 Kort om denne pjece Denne pjece er til dig, der er pårørende til en person, der skal i gang med et behandlingsforløb hos Enhed for Selvmordsforebyggelse.

Læs mere

Referat nr. 6 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 17. september 2014.

Referat nr. 6 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 17. september 2014. Referat nr. 6 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 17. september 2014. Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, John Noe JN, Grethe Nielsen GN, Karsten Olsen KO,

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010

Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010 1 Referat af ordinær Generalforsamling i Landsgrav Friskoles Venner d. 30/9 2010 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Bestyrelsens beretning ved formanden Bente Arnika Skydsgaard 4) Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelsen på Esnord

Elevtrivselsundersøgelsen på Esnord Elevtrivselsundersøgelsen på Esnord 2015 Erhvervsskolen Nordsjælland Milnersvej 48 3400 Hillerød +45 4829 0000 info@esnord.dk CVR 250 189 82 EAN 57 98 00055 35 52 Indholdsfortegnelse 1. Elevtrivselsundersøgelsen

Læs mere