ODDSET VM-KONTRAKTEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ODDSET VM-KONTRAKTEN"

Transkript

1 ODDSET VM-KONTRAKTEN Formål: Denne aftale har til formål at sikre begge parter i kontrakten den bedste VM-slutrunde under de mest optimale forhold i hjemmet, så parforholdet kan overleve og træde ind i vante rammer EFTER VM i Fodbold. (Se dog afsnit om Forlængelse af kontrakt.) Herunder indgås aftale mellem HUN i det efterfølgende benævnt som (Q) og HAN i det efterfølgende benævnt som (M) om forholdene i hjemmet fra den 12. juni til den 13. juli. Mærkaterne (M) og (Q) står til fordomsfri fortolkning og vil kunne variere alt efter seksuel orientering og magtfordeling i det enkelte parforhold.

2 p. 2 Hun (Q) Det bekræftes hermed, at (M) har lov til at se (antal) af de i alt 64 VM-kampe Uden forstyrrelser. Uden sure miner. Uden vred skramlen med gryder fra køkkenet. Uden dybe suk fra den anden side af sofaen. Uden kamp om fjernbetjeningen. Uden diskussioner om lydstyrken på TVet. Uden spørgsmål om fodboldregler. Især offsidereglen. Uden kommentarer som Lad være med at råbe sådan! eller Slap lidt af!. Uden forpligtigelse til at svare på fodboldtekniske spørgsmål. Med ret til blot at nikke eller sige mmm til evt. henvendelser fra (Q) Uden forpligtelse til nusseri eller anden sofarelateret kropslig omgang. Uden sofa-selfies med overskrifter som Fodboldhygge med manden. Med forståelse for fleksible spisetider Med nok øl i køleskabet Med kampenes kommentatorer og (M) som de ENESTE kommentatorer. Uden at blive snapchattet til alle mulige veninder kun iført underbukser. Uden the og tæpper. Uden at skulle løfte benene for støvsugeren. I det hele taget uden støvsuger nær TV (der er kun tale om 30 dage). Han (M) Som modydelse indvilliger (M) i at (kryds valgfrit af min 3, ma 10 krydser) Tage med til svigermor. Se 3 afsnit af Se & The City. Støvsuge i sygeplejerskeuniform. Indrømme at Eran DD synger godt. Tage i Ikea på lørdag for at kigge på kurve og fletvarer. Slå brættet ned efter sig (10 gange). (Forsøge at) slutte fred med din far. Være mindre spydig overfor din mor. Lade dig køre bilen hver anden gang resten af året. Være mere eventyrlysten. Være mere åben overfor nye ting. Vise mere interesse for dine venner. Gå mere op i nogle af de ting, du går op i. Prøve at dyrke nogle af dine interesser engang imellem. Vise, at han har lyst til at være her sammen med dig lige nu. Blive bedre til at spørge ind til, hvordan din dag har været. Blive bedre til at spørge, hvordan du har det. Blive bedre til at sige, hvad han tænker. Arbejde på at blive bedre til at kommunikere. Blive i rummet, når du spørger, hvor det her forhold er på vej hen. Svare, når du spørger, hvor han ser sig selv om ti år. Lade være med at blive så underlig, når du bringer det med børn op.

3 p. 3 Hun (Q) fortsat Uden at der bliver talt i telefon i 50 meters afstand fra TV et. I det hele taget med (Q) s mobil/ Ipad på LYDLØS. (Gælder især pling et fra Twitter og Facebook-beskeder). Uden kommentarer som Kom nu i seng og Du skal på arbejde i morgen under de sene kampe. Uden kommentarer om at et holds trøjer er grimme (gælder også Equadors). Uden spørgsmål om, hvorfor det hedder trøjer. Og støvler. Uden kommentarer fra (Q) om, at den der havde B52 altså scoret på. Uden at (M) (igen) skal forklare (Q) om hende Julie Zangenberg virkelig er så lækker. Uden at skulle tage stilling til svære ting som f.eks. om Jeg tror vi skal tage en pause, betyder at du går i et kvarters tid eller noget andet. Uden den der underlige anklage: Du ser aldrig på mig mere. (Der er VM FFS!!!) Uden at skulle forklare, hvorfor en kamp med Costa Rica er ligeså vigtig som én med England. Med nik fra (Q) og forstående sætninger som det er også rigtigt, skat, når (M) skælder kommentatorerne ud. Uden at skulle forklare, at Brasiliens mest berømte spiller ikke hedder Pelle. Uden at skulle åbne døren, så den der lille hund(chihuahua?) kan komme ud og tisse. Han (M) fortsat Genoverveje sin holdning til at blive gift. Genoverveje sin holdning til kirkebryllup. Tænke over, om ikke snart det var tid til at putte en sten på din finger. Sælge den motorcykel, han alligevel aldrig bruger, så I har råd til en bil nummer to. Gå med til at lede efter noget større at bo i, når I nu alligevel har talt om at blive gravide. Lade være med at grine, når du bruger udtrykket blive gravide. Arbejde på at blive mere moden. Begynde at læse bøger. Spise mere salat. Ikke grine hånligt, når (Q) spiser noget der hedder quinoa. Være mere deltagende i samtalen, når I er sammen med andre par. Tage sig lidt sammen, når I er hjemme hos dine forældre. Tage den pæne marineblå blazer på, når I er ude at spise. Stille op til 10 parbilleder til Instagram (og smile). Prøve det der sushi. Tage med til den der ting, du har talt så meget om. Se et afsnit af De unge Mødre. Lufte din chihuahua (?) hver morgen under hele VM-slutrunden. Læse alle tre Fifty Shades-bøger, så han ved, hvad det er, du mener. Invitere til parmiddag mindst seks gange om året. Blive bedre til at svare på dine sms er. Gå med til cross fit (1 gang). Vande den der grønne tingest oppe i vindueskarmen (2 gange).

4 p Fælles Varighed Slutrunden starter 12. juni og slutter 13. juli. Der spilles i alt 64 kampe. Hver kamp varer 2 45 minutter med forbehold for forlænget spilletid og straffekonkurrence. (Q) er indforstået med, at (M) skal bruge 15 minutter før og efter kampen til mental og fysisk forberedelse/afkøling. (Q) giver tilladelse til, at (M) må se mindst én udgave af VM-studiet dagligt. Hvis en kamp skulle kulminere med aftensmaden, skal maden indtages i stuen foran det store fjernsyn. Ikke nødvendigvis sammen. Med underskrift af denne kontrakt forpligter (Q) sig til at hente snacks og drikkevarer (øl eller stærk øl) (de skal være kolde) under kampen og stille dem i umiddelbar nærhed af (M). Og iøvrigt: Under VM ser ALLE kvinders bagdele ikke store ud i NOGEN SOM HELST bukser. De er HELT PERFEKTE. Så der er ingen grund til at stille foran TV et og spørge, mens kampene er i gang. 2. Sted og deltagere Parterne tager forbehold for, at (M) kan se sig nødsaget til at forlade matriklen for at se en eller flere kampe sammen med sine venner. En sådan manøvre kan foretages med kort varsel helt op til 15 minutter før kampstart. Manøvren kan så at sige også foretages på omvendt vis ved, at (M s) venner indfinder sig på underskrivernes matrikel for at se fodbold med tilsvarende kort varsel. Ma otte personer er tilladt. I dette tilfælde og i hvilket som helst andet tilfælde, der involverer fodbold opfordres (Q) til at søge ud af huset og for eksempel besøge sine veninder eller forældre. Eller at lufte den dér hund (er det en chihuahua?) 3. Sign on fee Ved kontraktens underskrivelse modtager (M) for god takt og tone under VM jvf. denne kontrakt et tillæg på yderligere 10 Champions Leaguekampe efter eget valg, der kan blive set på samme måde, som der for VM-kampe beskrives i denne kontrakt.

5 p Udgifter Der kan under VM forekomme uforudsete udgifter i forbindelse med, at (M) inviterer sine venner hjem for at se kamp. Eksempelvis kan beholdningen af øl, chips og dip tænkes at falde drastisk. I så fald forpligter (Q) sig til at stå for at handle ind og erstatte det fortærede. Også mens en given kamp er i gang (og tag den dér lille hund med, så den ikke ligger og piver forstyrrende). 4. Konkurrenceklausul I tilfælde af, at (Q) får veninder på besøg under en kamp, forpligter hun sig til for alt i verden at holde dem væk fra fjernsynsstuen. Under ingen omstændigheder må (M) stilles i en position, hvor han er tvunget til at kæmpe om retten til at se kampen jævnfør punkt 1. Besøgende veninder bør i det hele taget undgås. 5. Fortrolighed De ting, der siges og gøres under VM-kampe lige meget, hvor kontroversielle og stødende, de måtte være, er fortrolige og må under ingen omstændigheder videreformidles. Videreformidling dækker over mundtlig overlevering, men også medieformidlet kommunikation som sms, telefon, , Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, osv. 6. Kontraktbrud Ved enkeltstående kontraktbrud af Q (enkeltforseelser) kan en eller flere af følgende sanktioner tages i brug efter (M s) eget skøn: - (M) får badeværelset for sig selv hver morgen i en uge. - (M) skal have serveret rød bøf mindst tre gange i løbet af den næste uge. - (M) må vælge film de næste fem filmaftener. Ved gentagne kontaktbrud af (Q) bør skrappere sanktioner tages i brug. Vælg frit fra listen: - (M) får grønt lys til at købe den motorcykel, han altid har drømt om. - (M) må rydde garagen og lave den om til studie for ham og resten af bandet. - (M) kan installere de 1,5 meter høje 350 watt højttalere, der før af (Q) er blevet betegnet som urimeligt grimme.

6 p. 6 - (M) må smide alle de dameblade ud, der ligger og flyder over det hele. - (M) må omdekorere stuen til noget, der ikke er shabby chic, feng shui eller sådan nogle ord. Ved enkeltstående kontraktbrud af (M) reduceres antallet af kampe, som (M) er kontraktligt tilladt at se efter følgende bods-trappe: 1. gang: (M) skal lukke øjnene under langsomme gengivelser (når situationen er udenfor felterne) 2. gang: (M) må ikke se VM studiet. (lyden må godt være tændt) 3. gang og opefter: (M) må ikke se NOGENSOMHELST VM-kamp, der bliver kommenteret af Gunnar Nu Hansen. 7. Domstole og retslige efterspil Opstår der uklarheder eller uoverensstemmelser omkring fortolkningen af kontraktens paragraffer, eller kræves der assistance til håndhævelse af eventuelle kontraktbrud, konsulteres en tredje part også kaldet overdommeren. (M s) bedste ven udpeges som overdommer. Hvis denne afpresses unødigt, fordi hans kæreste er veninde med (Q), kan kontrakttvisten i ekstreme tilfælde postes på Facebook/OddsetDK, hvorefter Oddset vil afgøre tvisten. 8. Opsigelse Aftalen kan opsiges skriftligt med 30 dages varsel til udgangen af en måned. Opsigelsen skrives med fåreblod. 9. Graviditet og barsel Skulle (Q) komme i lykkelige omstændigheder under VM-slutrunden, afsættes højst én aften til fejring og sammenkomst med familie og venner. Sker opdagelsen i semifinale- eller finalerunderne, kan sådanne fornøjelser ikke komme på tale. Desværre. I tilfælde af nedkomst under slutrunden, opfordres (Q) til at sende bud efter sin mor og få hende til at hjælpe sig. Dette gælder særligt på kampaftener. Endnu mere efterstræbelsesværdigt er scenariet, hvor (Q) afhentes af sine forældre og transporteres hjem til dem for at nyde den første tid i ekstra rolige omgivelser med øget komfort. (Tag den der chihuahua-rotte med, gider du?)

7 p Sygdom For at mindske smittefare, der i værste tilfælde kan få betydning for (M) s evne til at nyde fodboldkampene under VM, bør (Q) holde sig væk fra fjernsynsstuen ved sygdom. På samme måde bør (Q) holde sig væk, hvis (M) lægger sig ned med sygdom (foran TV et i soveværelset). Der er ingen grund til, at hun også bliver smittet. 11. Ferie Ferielovens bestemmelser er fraveget ved underskrift og accept af denne aftale. Følgende ferieregler gør sig i stedet gældende: Hvis (M) og (Q) af uransagelige grunde vælger at tage på ferie under VM, stilles følgende krav til hotelværelset: - Værelset skal have trådløst internet (min. 20 Mbit), så (M) kan holde overblikket over VM-slutrunden. - Værelset skal have fladskærms-tv. - Værelset skal have en velfungerende og let justerbar aircondition. - Værelset skal have en varieret og velkølende minibar. - Værelset skal være udstyret med en kingsize-seng. - Regningen for room-service forplejning må ikke diskuteres. Særkrav til fladskærms-tv: - Minimum 40 tommer. - Skal kunne tage sportskanaler, der viser VM. - Helst også danske kanaler. - Og betalingskanaler. 12. Særlige forhold omkring Pausen Pausen i en VM-kamp indgår i denne kontrakt på lige fod med selve kampen. (M) har således ingen huslige, sociale eller forpligtigelser i det hele taget i pausen. Pausen skal af (M) således udelukkende bruges til at forrette sin nødtørft (brættet behøves ikke blive slået ned der kan forekomme nødsituationer i 2. halvleg) og i det hele taget gøre sig klar til 2. Halvleg. En eventuel pause mellem selve de 2 45 og en evt. straffesparkskonkurrence erklærer (Q) sig indforstået med kan indbefatte en gulvspand i stedet for en tur til toilettet.

8 p Force Majeure Hvis det brænder i boligen under en kamp, slukker (Q) branden i god ro og orden. Hvis branden udvikler sig, er det (Qs) opgave at byde brandmændene på kaffe. Hvis TV-signalet ryger midt i en kamp, gælder afsnittet Særlige forhold omkring Pausen også i denne forfærdelige situation. Dog med den tilføjelse, at der skal udvises endog meget stor forståelse fra (Qs) side i sådanne nødsituationer. 14. Bonus Hvis (Q) opfører sig ekstra sødt og forstående under VM-kampene indvilliger (M) i IKKE at se alle de dér debile feature-indslag som I Ronaldos baggård, Fodbold på Copacana, Maracana verdens største stadion, Legenden Pele osv. som TV-stationerne altid prøver at udfylde tiden op til kampene med. 15. Forlængelse Denne kontrakts løbetid forlænges automatisk til også at omfatte samtlige etaper i Tour de France, uanset vejrlig i Frankrig med mindre den skriftligt opsiges af (Q) se Opsigelse. Det pointeres overfor (Q), at konditionerne i denne kontrakt således også gælder de flade etaper I Tour de France, hvor der ikke sker en dyt, før sprintertogene kommer buldrende de sidste 5 km på etapen, og det derfor kan komme på tale at tage en lille lur på sofaen. Denne lur er indbefattet af begrebet jeg ser på sport og derfor gælder samtlige for hold i denne kontrakt også i disse tilfælde. I forlængelsesperioden træder afsnittet om kontraktbrud i kraft hvis (Q): - siger, at en af kommentatorene er mandschauvinist. - siger, at en af kommentatorene skal skride hjem til Haiti. - i det hele taget nævner noget om kokkepiger.

9 p. 9 (Q) er indforstået i ovennævnte og forstår, at det drejer sig om VM i Fodbold, at en fodboldkamp varer 2 45 minutter, at der kan komme forlænget spilletid, samt straffesparkskonkurrence og dermed forøge det samlede antal fodboldminutter, samt at det hedder en fodboldkamp og ikke en fodboldskamp. Tilføjelser Hun (Q) Han (M) Ekstra Bonus Vind en fodbold/shoppingrejse til London for 2 Underskriv kontrakten og vær med i konkurrencen om en bonus til begge kontraktens parter. Bonus indeholder flyrejse, hotel, billetter til Premier League-kamp og sponsoreret shopping. Vær med i konkurrencen på facebook/oddsetdk. Det bekræftes, at (M) har lov til at se ( ) af de i alt 64 VM-kampe. Dato Underskrift (Q) Dato Underskrift (M)

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Nærvær i nuet. Lydbog og øvelser med underlægningsmusik. af Bjarne Nybo

Nærvær i nuet. Lydbog og øvelser med underlægningsmusik. af Bjarne Nybo Nærvær i nuet Lydbog og øvelser med underlægningsmusik af Bjarne Nybo Bjarne Nybo Mindfulness Nærvær i nuet Mindfulness Nærvær i nuet Copyright Bjarne Nybo, 2011 Grafisk form og design: Sidsel Jakobsen

Læs mere

1 Marianne Thyboe Copyright

1 Marianne Thyboe Copyright 1 DAG 1 En god start på ferien Jeg har haft både gode og dårlige ferieoplevelser med min familie. Formularen for den perfekte ferie handler om, at acceptere det, som er, men det kan være hulens svært,

Læs mere

12 hverdagsfortællinger

12 hverdagsfortællinger inter 12 hverdagsfortællinger KOLDING KOMMUNE Forord I denne pjece finder du 12 såkaldte hverdagsfortællinger til inspiration for tilbudsgiverne i forbindelse med Kolding Kommunes udbud af nyt plejecenter

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Foto: Rasmus Mikkelsen.... i dit liv. Forkyndelse for unge med aktiviteter til hoved, hænder og fødder

Foto: Rasmus Mikkelsen.... i dit liv. Forkyndelse for unge med aktiviteter til hoved, hænder og fødder Foto: Rasmus Mikkelsen... i dit liv Forkyndelse for unge med aktiviteter til hoved, hænder og fødder Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Tema Tvivl i dit liv Aktiviteter til hovedet Tvivl på din viden

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Mand! Bliv en fræk og frisk familiefar på 30 dage

Mand! Bliv en fræk og frisk familiefar på 30 dage 2 Mand! Bliv en fræk og frisk familiefar på 30 dage Tilbage i topform på jobbet og i privaten Kirsti Hauge Weightless Ink 3 Mand! Bliv en fræk og frisk familiefar på 30 dage Af Kirsti Hauge 1. udgave,

Læs mere

TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1

TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter 1 2 TantraCURE Succes Med Kvinder Basis Koncepter Indholdsfortegnelse 1. FÅ STYR PÅ DIG SELV 3 1.1. OM DET AT HAVE SUCCES MED KVINDER 3 1.2. SYNES KVINDER

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

F O R E L S K E L S E

F O R E L S K E L S E F O R E L S K E L S E UNG/2000 nr. 1, side 4-5. TEKST: JAKOB WILLADSEN Udskriv side H v a d s k e r d e r n å r d u b l i v e r f o r e l s k e t? - Det er først, når du oplever forelskelse for første

Læs mere

Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide. Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler

Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide. Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler Forside: Povl Anker Buhl Grafisk tegnestue Korrektur: Buttle Sprog & Formidling Illustration:

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Tvivl i dit liv. Mirakler i dit liv. Gud i dit liv. Håb i dit liv

Indholdsfortegnelse. Tvivl i dit liv. Mirakler i dit liv. Gud i dit liv. Håb i dit liv Indholdsfortegnelse Tema Tvivl i dit liv Aktiviteter til hovedet Tvivl på din viden... 2 Tro på din tvivl... 3 Aktiviteter til hænderne Tvivl i fællesskabet... 5 Tvivl på det store lærred... 6 Aktiviteter

Læs mere

DIN HJERNE. Hjerneforskeren Ann E. Knudsen

DIN HJERNE. Hjerneforskeren Ann E. Knudsen 4 4 I denne bog kan du læse om nogle af de forskellige måder, man kan være dreng, pige, få venner, være venner, få kærester, være kærester, slå op og være forældre til teenagere. Samtidig kan du læse en

Læs mere

Hvordan lærer man Gud at kende?

Hvordan lærer man Gud at kende? 3 Andagt 121 181 Hvad ved du om Gud? Gud har skabt verden, og han har skabt dig. Han kan alt og er helt perfekt. Han har altså ingen fejl. Gud interesserer sig for dig, fordi han elsker dig. Men der er

Læs mere

Analyse af 4 kvalitative interviews med unge i netværksaflastning

Analyse af 4 kvalitative interviews med unge i netværksaflastning Analyse af 4 kvalitative interviews med unge i netværksaflastning Af Signe Bressendorff og Jakob Trane Ibsen Socialforvaltningen, Københavns Kommune November 2013 Indhold Formål... 3 Introduktion til rapporten...

Læs mere

Erfaringsopsamling. Børnegruppeforløb i Ballerup Kommune, 2009/2010. Udarbejdet af Socialt Udviklingscenter SUS

Erfaringsopsamling. Børnegruppeforløb i Ballerup Kommune, 2009/2010. Udarbejdet af Socialt Udviklingscenter SUS Erfaringsopsamling Børnegruppeforløb i Ballerup Kommune, 2009/2010 Udarbejdet af Socialt Udviklingscenter SUS 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Resume... 4 Beskrivelse af børnegruppeforløbet... 6 Erfaringsopsamlingens

Læs mere

Sov godt. Af Anne Søvang. Juni 2012. www.annesoevang.dk

Sov godt. Af Anne Søvang. Juni 2012. www.annesoevang.dk Sov godt Af Anne Søvang Juni 2012 www.annesoevang.dk Copyright 2012 1 Søvn er vigtig. En god søvn hjælper kroppen med at regenerere og forny sig. Så kan føle os veludhvilede og er klar til den nye dag,

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

GPS 37-43. Sådan kan det bruges. I hjemmet I klubben I kirken På ferien. Evangelisk Børnemission. Af Maj Højgaard m.fl. www.opdagnyt.

GPS 37-43. Sådan kan det bruges. I hjemmet I klubben I kirken På ferien. Evangelisk Børnemission. Af Maj Højgaard m.fl. www.opdagnyt. GPS 37-43 Sådan kan det bruges Af Maj Højgaard m.fl. Evangelisk Børnemission I hjemmet I klubben I kirken På ferien www.opdagnyt.dk GPS 37: Salomon Nøglesætning: Gud kan hjælpe dig Bibelvers 1 Petersbrev

Læs mere

EVENTYRET OM WILLIAM OG ANDREAS

EVENTYRET OM WILLIAM OG ANDREAS EVENTYRET OM WILLIAM OG ANDREAS Denne historie er hverken min sandhed eller en provokation. Det er en mulighed for at se verden på en ny og anderledes måde. Formuleringerne kan visse steder virke komplicerede

Læs mere

EVENTYRET OM WILLIAM OG ANDREAS

EVENTYRET OM WILLIAM OG ANDREAS EVENTYRET OM WILLIAM OG ANDREAS Denne historie er hverken min sandhed eller en provokation. Det er en mulighed for at se verden på en ny og anderledes måde. Formuleringerne kan visse steder virke komplicerede

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Nye tider, forår og kærlighed! <3

Nye tider, forår og kærlighed! <3 Årgang 36, 1. udgave maj 2014 Nye tider, forår og kærlighed!

Læs mere