Informationshæfte BLR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Informationshæfte BLR"

Transkript

1 Informationshæfte BLR Der er mange regler på rideskolen. De er opstået over mange år. Når man kender reglerne, og når man overholder dem, er man med til at passe på sig selv, sin hest, faciliteterne og sine kammerater. En del af reglerne er lavet af sikkerhedshensyn. Det er store dyr, vi har med at gøre, så det gælder om at passe godt på sig selv og andre. Broagerlands Rideklub er medlem af:

2 Om klubben Broagerlands Rideklub (BLR) blev grundlagt den 1. oktober 1970 i Broager som Broagerlands Rideselskab. Indtil 1990 havde rideklubben hjemme i Dynt, hvorefter man valgte at opføre nye faciliteter ved det naturskønne Broagervig. Broagerlands Rideklub er en forening drevet af en frivillig bestyrelse. Broagerlands Rideklub ejer og driver selv faciliteterne på Broagervigvej. BLR har ca. 150 medlemmer, samt omkring 70 ryttere til ridefysioterapi. Ridekluben er en breddeklub for ryttere på alle niveauer: Vi er store og små, unge og gamle, og vi har det hyggeligt med hinanden. Vi tilbyder undervisning på flere niveauer fra småbørn til oldies. Vi har ridefysioterapi og handicapundervisning. Vi deltager i teamcup, ringridning, andre bredde-discipliner samt cykelringridning. Vi afholder klub-, venskabs- og distriktsstævner primært i dressur. Vi afholder ridelejr, informationsaftener og andre fællesarrangementer. Vi lægger vægt på hestenes trivsel. Alle elevheste og -ponyer er på mark eller fold hver dag. Og så snart vejret tillader det, foregår undervisningen udendørs. Faciliteter og heste 22 bokse indendørs og 12 bokse udendørs aflåst sadelrum med skab til hver boks 20x60 ridehal med en rytterstue 2 udendørs dressurbaner og en springbane Luftningsfolde og gode græsfolde Vi har ca. 12 elevheste. Størrelserne varierer fra 100 til 170 cm. Og racerne spænder fra welsh mountain over oldenborger til jyde. Når vi køber eller låner elevheste, lægger vi meget vægt på omgængelighed og temperament. Stort set alle elevheste kan gå til rampen og deltage i ridefysioterapien. Forsikring Når du eller dit barn færdes på rideskolens område er det meget vigtigt at være opmærksom på følgende: Man færdes altid under eget ansvar BLR har ingen kollektiv forsikring. Derfor opfordres man selv til at have en ulykkes/fritidsforsikring. Dette gælder altid dvs. både under selve undervisningen og når man bare færdes i stalden eller på området Udfører man frivilligt arbejde for klubben som underviser eller hjælper til stævner, er man dækket af Idrættens forsikringer under Dansk Rideforbund. Bestyrelsesmøder Der afholdes bestyrelsesmøde i klubben den første torsdag i hver måned, hvor man er velkommen til at komme med forslag m.v. fra Man kan også maile til klubbens formand, Lisa Nielsen på lip.nielsen@gmail.dk. Information Der er mange informationer i løbet af året. Hold øje med opslagstavlen i indgangen og i rytterstuen. Og følg med på vores hjemmeside Der må kun ryges udenfor og vi har i rideklubben en ryge- og alkoholpolitik. Se nærmere på vores hjemmeside.

3 I stalden Vi har alle et ansvar for at BLR er et rart sted at være. Vi vil bibeholde Den gode ånd. Vi siger goddag og farvel til hinanden. Vi hjælper hinanden med at skabe den gode stemning Vi støtter hinanden i alle situationer Når man får opstaldet en hest på rideskolen, bliver der underskrevet en kontrakt. I kontrakten står der blandt andet, at du selv har ansvaret for at din hest kommer ud hver dag. Fodringstider (ca-tider) Morgen Middag Aften Der henstilles til, at der ved alle fodringstider ikke opsadles og strigles heste på staldgangen i de ovenstående tidsrum. Dette for medarbejdernes og jeres egen sikkerheds skyld. Foder Din hest får det foder du betaler for. Du må ikke selv tage af rideskolens hø, halm, wrap eller lignende. Hvis du gør det lægges et strafgebyr på din næste måneds regning. Ved hver boks er der en tavle med det angivne foder. Hvis din hest skal have ændret sin fodermængde eller sammensætning, skal du give staldpersonalet besked. Det er staldpersonalet, der retter tavlerne og giver kassereren besked, så din boksleje reguleres. Dette kan kun ske op til den første i hver måned. Har din hest eget foder, skal det opbevares i særlige kasser, som hænger på boksen. Dette aftales forud med bestyrelsen. Du må ikke have foder udover kassen opbevaret ved din boks. Boksen Hestene står på en madras af piller. Boksen skal rengøres dagligt for hestepærer og våde klatter, for at bevare en god madras. Hver hest får tildelt piller ugentligt. Snak med Kirsten H. hvis du har brug for at tilkøbe piller. Der er mulighed for tilkøb af udmugning. Fodertrug og vandkop bør rengøres jævnligt. Andre ting Efterlad aldrig hesten på staldgang eller opsadlingsplads uden opsyn. Lad aldrig to heste passerer hinanden på steder hvor staldgange er mindre end 2 meter bred. Fej altid efter dig, når du har trukket hesten ud af boksen, og når du har stået på staldgangen eller opsadlingspladser. Opfej og lort fra staldgangen SKAL smides på møddingen. Ikke ind i andres bokse, og heller ikke ud af døren. Rengør vaskeplads efter brug og sørg for at smide efterladenskaber på mødding. Staldgangen må ikke bruges til opbevaring af redskaber, striglekasser m.v. Du skal bruge træktov, når du trækker din hest i grimen Elevhestene skal stå med grimer på Hav korrekt fodtøj på ved håndtering af hesten i stalden og på foldene. Sandaler og åbent fodtøj er ikke tilladt i stald m.v. Ingen løber eller råber i stalden. Der må ikke leges i stald, lader og/eller ved rideklubbens maskiner. Ingen glasflasker el. lign. må medbringes i stalden. For at må opholde sig alene i stalden skal man have ryttermærke 1 eller viden svarende dertil.

4 Sidste mand checker at alle bokse er lukkede. lukker døre og slukker lys i stald, lade og foderrum. lukker og låser dørene til sadelrummene. Har du ikke en nøgle, så kontakt bestyrelsen. Du skal som minimum have halvpart eller egen hest for at få en nøgle. slukker lyset og radioen i klubhuset. Ved brand (dette punkt opdateres efter brandøvelse i klubben) Sørg for at alarmere flest tilstedeværende som muligt ved at råbe "brand" samt hvor det brænder i klubben. Ved voldsom brand ring til alarmcentral. Angiv adresse: Broagervigvej 13A, 6310 Broager. Evakuer heste hvis nødvendigt, ved at lade dem løbe ud af døren op mod markerne. Luk branddøre (dør ind til ridehal) Hold opsyn med hestene så de ikke løber tilbage. Påbegynd brandslukning med brandslanger og andet udstyr.

5 I hallen For at din ridetur indenfor bliver en fornøjelse for såvel hest som rytter, har vi oplistet de regler der er, når du er i hallen. Vi skiftes til at ordne hovslag. Det står på et opslag, hvornår det er din tur. Generelt Man siger højt og tydeligt "DØR FRI " og afventer svar, inden man går ind i hallen. På den måde undgår man at åbne døren op i en hest/rytter. I ridehallen (på banen) må kun være ryttere til hest og eventuelle undervisere. Tilskuere he nvises til tribune eller cafeteria. Man samler altid hestens efterladenskaber op efter sig umiddelbart efter man har redet. Til hest Alle, der er til hest, skal have sikkerhedsgodkendt ridehjelm på. Sikkerhedsgodkendt ridehjelm er obligatorisk for alle rideklubber under Danske Rideforbund. Eneste undtagelse er hvis man i ridefysioterapien fungerer som bagrytter. Dit fodtøj skal være beregnet til ridning - derfor er tennisko, flade sko, træsko eller det, der ligner, ikke korrekt fodtøj til hest. Når du skridter hesten varm og skridter af, foregår det én og én på venstre volte. VI rider venstre mod venstre. Der må maksimalt være 8 ryttere i hallen ad gangen og kun 6 ryttere, hvis der er enetimer. Ingen rykker/flår eller saver hesten i mundet med biddet, ligesom pisk og sporer kun skal anvendes til almindelig irettesættelse og korrektion. Du skal have tager ryttermærke 2 eller have færdigheder svarende dertil for at kunne deltage i "fri ridning" uden undervisning. Det er ikke tilladt at snakke i mobiltelefon under ridning. Stig af og træk med hesten. Det er ligeledes heller ikke tilladt at ride med tyggegummi. Halplan Ridehallen er som udgangspunkt reserveret til baneharvning og vedligehold hver mandag, onsdag og fredag fra kl til kl Der ligger en halplan på hjemmesiden. Her kan du se, hvornår hallen er optaget af undervisning. Hallen kan være lukket på grund af arrangementer. Hold dig opdateret på hjemmesiden! Hvis du vil afholde et arrangement eller et kursus, skal du aftale det med bestyrelsen på forhånd, så hjemmesiden kan opdateres. Undervisere Rideklubben har ansat personale til at undervise. Ønsker du at bruge en anden underviser, skal det aftales med bestyrelsen indenfor de tidsrammer, der er angivet i klubbens halplan. Se hjemmeside for, hvornår de forskellige tidspunkter er. Hallen er ikke lukket, når der er enetimer, men der skal tages hensyn til den, der får undervisning! Longering Du må ikke longere når der er eneundervisning. Du må kun longere, hvis du har fået lov af de andre ryttere i hallen. Du må ikke longere, når der er mere en tre ryttere i ridehallen eller på dressurbanen Brug hele banen - stå ikke kun ét sted, det ødelægger bunden. Begræns longering indenfor. Hvis vejret tillader, så brug udendørs banerne.

6 Spring og løsspring Hvis du har brugt spring, bomme, kegler eller andet, skal du rydde op efter dig. Det gælder også i undervisning og til handicapridningen. Husk at der skal være én over 18 år tilstede hvis du springer. Elevheste må kun springe i undervisningen. Har du haft løsspringning, er du selv ansvarlig for at få harvet banen umiddelbart efter. Alle under 18 år skal benytte sikkerhedsvest ved springning. Bestyrelsen henstiller til at springryttere over 18 ligeledes bærer sikkerhedsvest ved springning. Løse heste Det er IKKE tilladt at have løse heste i ridehallen. Ved uheld Stands ulykken Giv livreddende førstehjælp Tilkald den nødvendige hjælp - evt. alarm adresse: Broagervigvej 13A, 6310 Broager. Bliv ved den tilskadekomne indtil hjælpen er nået frem

7 Udenfor Færdes du på BLR's udendørs arealer gælder de samme regler som indenfor. Nedenfor har vi dog tilføjet et par punkter. Foldordning Efterår/vinter: Vores foldordning (sandfolde) kører på ugebasis i en turnusordning, hvor man er vælger sig ind på formiddag eller eftermiddag. Derefter råder man over den angivne fold på opslaget i enten tidsrummet 8-12 hvis man er til formiddag eller hvis man bedre kan om eftermiddagen. Forår/sommer: Vores græsmarker er delt i en hoppefold og en vallakfold samt flere store folde til elevhestene. Én arbejdsdag hvert forår bruges til at gøre græsmarkerne klar. Man kan kun få sin hest på græs, hvis man har hjulpet på denne dag. Som afslutning på dagen lukkes hestene på græs for første gang. Herefter vænnes hestene langsomt til græsset, og henover sommeren må de gå ude i længere tid. Privatheste og ponyer op til 4 timer. Elevhestene går på døgnfold. Check om der er strøm på indhegningen, hvis din hest skal ud. Foldregler: Brug altid træktov eller hovedtøj når du trækker med din hest udendørs. Alt andet er uforsvarligt. Fastgør dig aldrig til hesten ved at vikle træktov rundt om hånden eller maven - det er livsfarligt. Du må kun føre en hest af gangen til og fra folden. Der må IKKE fodres på foldene. Miljøafdelingen har fokus på dette, når de er på tilsyn. Lukkes flere heste ud på samme tid, må der først slippes fri, når alle er klar. Er en hest alene tilbage på fold og urolig, kontaktes ejermand. For at lukke eller hente heste på fold, skal man have taget ryttermærke 3 eller have færdigheder og viden svarende dertil. Har ens hest ødelagt hegn på folden, er man selv ansvarlig for at reparere dette med det samme, inden den næste skal bruge folden. Rid en tur: Sørg for at skrive på tavlen i stalden hvor du rider hen og hvornår du er taget af sted. Rid helst flere sammen og sørg for at én har en mobiltelefon med på tur. Ridehjelm er også påbudt udendørs, og man har selvfølgelig hjelm på, når man rider tur. Halvparter og søndagsparter må kun ride tur, hvis de følges med én, som er over 18 år. Det er tilladt at skridte varm eller skridte af op ad vejen mod Mariegård eller benytte vores sansesti til samme. Der er en ridesti parallelt med Gendarmstien ned til Cathrinesminde. Der må rides på sansestien op til Nejsled. Vi må IKKE ride på Gendarmstien, men helt inde i kanten de steder, hvor ridestien ikke er "markeret". Vi har forskellige markveje at ride på. Man må IKKE ride på markerne, medmindre man selv har en aftale med landmanden! Der må kun rides i vandet omkring Brunsnæs. Der er mange "lighuller" i vandet omkring teglværket, hvor hestene synker i - vær derfor obs herpå og spørg hvis du er i tvivl. Færdselsloven er gældende til hest - vis hensyn til andre trafikanter og forbipasserende. Parkeringsregler: Når klubben har ridefysioterapi er det vigtig at alle andre tager henysn til dette, ved IKKE at parkere tæt ved ridehallens indgang. Trailere parkeres så de holder mindst muligt i vejen. Ingen trailerparkering omkring møddingspladsen.

8 Halvpart og søndagspart Medlemmer af BLR kan få halvpart eller søndagspart i en af klubbens elevheste eller -ponyer. At have halvpart eller søndagspart er som at have hest på nedsat tid. Man har de samme rettigheder og pligter, som en rigtig hesteejer. Du skal strigle og passe hesten/ponyen, du skal pudse sadeltøj jævnligt og du skal holde boksen ren på dine dage. Som halvpart har du én ugentlig undervisningstime + to ridedage, som bestemmes af klubben. En søndagspart må ride om søndagen. Derudover skal søndagsparten have undervisning minimum én gang om ugen. Du må ride 1 time hver ridedag. Ved ridning i naturen kan rides i 1-1½ time. Ridning i naturen må kun ske sammen med andre. Minimum én rytter skal være over 18 år. Du har fortrinsret til hesten/ponyen til stævner og andre arrangementer, men du skal acceptere at dele hesten/ponyen med andre til disse arrangementer. Hvis du gerne vil have halvpart eller søndagspart, så snak med din underviser.

9 Private opstaldere Hvad skal jeg som privat opstalder udover at passe min hest? I rideklubben afholder vi flere arbejdsdage i løbet af året. Sammen med kontingentopkrævning opkræves et arbejdsgebyr pr. halvår. Man skal som minimum deltage i 1 arbejdsdag pr. halvår hvorefter det pålagte arbejdsgebyr refunderes. Du har som privat opstalder mødepligt til generalforsamling og de ryttermøder, der indkaldes til i løbet af året. På den måde bliver DIN mening også hørt! I klubben har vi flere udvalg og altid brug for et par hænder, hvad enten det gælder kagebagning eller stævneudvalg. Har du lyst til at hjælpe, så meddel dette til bestyrelsen! I klubben er der telefonliste ophængt i glasskabet i gangen på halvparter og privatopstaldere. Sørg for at dit telefonnummer altid er opdateret. Hunderegler Hunden skal ALTID være i snor eller lukket inde, når vi har handicap og småbørnsridning. Hunden skal ALTID være i snor eller lukket inde, når vi har stævner. Hunden skal være bundet eller lukket inde, mens du rider. Hunden må være løs på øvrige tidspunkter, hvis den er under opsyn. Hunden må IKKE være i klubhuset.

Informationshæfte BLR

Informationshæfte BLR Informationshæfte BLR Der er mange regler på rideskolen. De er opstået over mange år. Når man kender reglerne, og når man overholder dem, er man med til at passe på sig selv, sin hest, faciliteterne og

Læs mere

Jordrup og Omegns Rideklubs. Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016)

Jordrup og Omegns Rideklubs. Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016) Jordrup og Omegns Rideklubs Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016) Jordrup og Omegns Rideklub er en rideklub som er baseret på en frivillig arbejdende bestyrelse, med meget hjælp fra forældre og opstaldere.

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub (GOO) Velkomstfolder Velkommen til Græsted og Omegns Rideklub (GOO). Rideklubben er stiftet i 2014

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub

Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub GENERELT 01. Alle, der benytter klubbens faciliteter, dvs. rider, longerer mv. på HDR s område, skal være medlem og betale kontingent eller være forældre/værge

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig Velkommen til Højris Rideklub - vi har plads til dig Historie Højris rideklub blev startet i 1979, og i årenes løb er der kommet skub i udviklingen. Der er kommet flere faciliteter til - nye stalde, 2

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside www.egr.dk Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre,

Læs mere

Regler og gode råd på Darupgaard

Regler og gode råd på Darupgaard Regler og gode råd på Darupgaard Du og din hest bydes velkommen på Darupgaard. For at alle skal kunne føle sig tilpas her, er det nødvendigt, at du overholder følgende retningslinjer: 1 / 17 UDLEJNING/OPSIGELSE

Læs mere

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr Rideklub under Danske Rideforbund, DRF www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub. Holmegården er hjemsted for Holmegårdens Rideklub, som er en forening under

Læs mere

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside www.egr.dk Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre,

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Opgaver, når man næsten har egen hest (I) Når du har part på en HIRI hest, så deltager du i fælles opgaverne på HIRI: Forældrenes rolle:

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982. LTR lejer sig ind på Stenrødgaard i Lyngby, hvor private og stedets egne heste er opstaldet.

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982, og Rideklubben har i dag godt 200 medlemmer, hvoraf langt de fleste er aktive. LTR lejer

Læs mere

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR)

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) Kokkedal Allé 3, 2970 Hørsholm Tlf. 45 76 40 42 Hjemmeside: www.kokkedal-rideklub.dk E-mail: (fremgår af hjemmesiden) INDHOLDSFORTEGNELSE OM

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Oversigt i partshåndbogen: Forældrenes rolle Side 2 Staldvagter Side 2 Stævner og fold-/ arbejdsdage Side 2 Hiri s partsudvalg og tanter

Læs mere

Stald Bugges ride eventyr

Stald Bugges ride eventyr Stald Bugges ride eventyr Her har du muligheden for at deltage i Danmarks sjoveste og samtidig meget lærerige ride lejr i uge 26 og/eller uge 32. Det foregår på Stald Bugge, Juelsmindevej 260, 7120 vejle.

Læs mere

GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER

GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED   FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED WWW.GRRK.DK INFO@GRRK.DK FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER INDHOLD VELKOMMEN Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Vis omtanke. Adresse : Rosenholm Rideklub, Amaliegårdvej 54, 8543 Hornslet. Hvor det brænder : stald, lade eller ridehal.

Vis omtanke. Adresse : Rosenholm Rideklub, Amaliegårdvej 54, 8543 Hornslet. Hvor det brænder : stald, lade eller ridehal. Vis omtanke Daglig leder/bestyrelses medlem, eller ældste tilstedeværende medlem/ opstalder, skal tage den overordnede styring, hvis en brand opstår.! Vis omtanke, så risikoen for brand minimeres, bevar

Læs mere

At have part på en skolepony i VROR. Hvad får jeg ud af at være part

At have part på en skolepony i VROR. Hvad får jeg ud af at være part At have part på en skolepony i VROR I det følgende har vi beskrevet hvad det vil sige at være part på en pony i VROR, hvad vi tilbyder og hvad vi forventer. Vi har i dette arbejde taget udgangspunkt i

Læs mere

GRINDSTED RIDEKLUB VELKOMSTFOLDER. Grindsted Rideklub. Hedemarken 4 A-B Grindsted.

GRINDSTED RIDEKLUB VELKOMSTFOLDER. Grindsted Rideklub. Hedemarken 4 A-B Grindsted. Grindsted Rideklub GRINDSTED RIDEKLUB Hedemarken 4 A-B 7200 Grindsted www.grrk.dk info@grrk.dk Grindsted Rideklub VELKOMSTFOLDER INDHOLD VELKOMMEN Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning Opstaldning

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

VELKOMMEN. til. Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg.

VELKOMMEN. til. Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg. VELKOMMEN til Vilhelmsdal Sports Ridecenter Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg. V/ Henrik Larsen, tlf. 40 30 08 55. Har du internet-adgang kan denne folder, og dyrlæge- og rytteroplysnings-skemaer findes

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum hodsagerrideklubaulum@gmail.com www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager

Læs mere

Velkommen til Kongsdal Rideklub

Velkommen til Kongsdal Rideklub Velkommen til Kongsdal Rideklub 1 Oversigt Velkommen Side 2 Vores undervisere Side 3 Undervisning mm. Side 4 Faciliteter Side 5 Færdsel på KONG Side 6 Din bestyrelse Side 7 2 Velkommen Kongsdal Rideklub

Læs mere

Helsinge Rideklub. Velkomstfolder til pensionærer. Helsinge Rideklub. Husebyvej Helsinge

Helsinge Rideklub. Velkomstfolder til pensionærer. Helsinge Rideklub. Husebyvej Helsinge Helsinge Rideklub Helsinge Rideklub Husebyvej 13 3200 Helsinge Velkomstfolder til pensionærer Velkommen til Helsinge Rideklub Vi er en klub med mange aldersgrupper og et ridemæssigt niveau, der spænder

Læs mere

Velkommen til Søgården

Velkommen til Søgården Velkommen til Søgården Denne folder er lavet til nye hesteejere og parter på Søgården, med det formål at man får en god introduktion til hverdagen i stalden. I hovedhuset bor Finn og Rie Riber, som har

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT Side 1 af 5 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. Denne aftale om opstaldning af hesten (hvor begrebet hesten omfatter såvel heste som ponyer) : Hestens navn er indgået mellem AFTALENS PARTER 1.1. Udlejers navn: Adresse:

Læs mere

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter.

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter. Halvpartskontrakt Du/I har valgt at have en halvpart på en af Vipperød Ridecenters ponyer/heste. Efter at vi først har prøvet at finde en pony som passer til dit/jeres niveau eller behov, og vi har haft

Læs mere

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Himmelev Rideklub Herregårdsvej 61 4000 Roskilde www.hirk.dk Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Der er den d.d. indgået aftale om, at nedenstående [hest/pony] opstaldes på Himmelev Rideklub, Herregårdsvej

Læs mere

ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK)

ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK) ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK) Håndbog for medlemmer (april 2014) Rideklubbens Formål Organisation Arrangementer Reglement I stalden Daglig omgangsform 1 Procedurer Staldvagt (arbejdsplan) Fordeling af boks

Læs mere

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail.

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail. KONTRAKT VEDRØRENDE OPSTALDNING AF HESTE. Vilkår for opstaldning af heste på Holtegaard Ridecenter. Prisliste 3 er pony med halm/hø +fodring/udlukning på 1 er pony + 2 er pony med halm/hø +fodring/udlukning

Læs mere

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 Formand: Næstformand: Kasserer: Suppleanter: Fodermester: Underviser: Berit Andersen 30606465 Christina Jensen 53400388 Kresten Jensen 28936066 Annette Lomholt 29829110

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR

OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR. 1.8.2018 Mellem (ifht. opstaldning): Støtteforeningen Hesteskoen, Ålemarksgyden 36, 5270 Odense N. Mellem (ifht. indmeldelse): Rideklubben ODIN, Ålemarksgyden 36,

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT OPSTALDNINGSKONTRAKT Opstaldningskontrakten er indgået mellem Mosegården og den i kontrakten nævnte hest og hesteejer. Opstaldningskontrakten kan ikke overdrages til anden hesteejer eller anden hest, med

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk

Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk Staldleje og priser pr. 1/5 2015 Staldleje udgør 3350 kr. pr. måned. Der indbetales ved reservation af boks et reservationsgebyr på1000 kr. Forud for

Læs mere

Opstaldningskontrakt

Opstaldningskontrakt Opstaldningskontrakt Box 3 x 3 m eller 3,25 x 3 m incl. strøelse ( 100kg.træpiller) 1600 kr. Hø i box + jordfold ud/indtrækning pr.mdr. Box 3,3 x 3,3 m incl. strøelse (120 kg. træpiller) 1700 kr. pr.mdr.

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

Grindsted rideklub. GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN GRINDSTED VELKOMSTFOLDER Indhold

Grindsted rideklub. GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN GRINDSTED VELKOMSTFOLDER Indhold Grindsted rideklub GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 28 7200 GRINDSTED 75322209 www.grrk.dk info@grrk.dk VELKOMSTFOLDER Indhold Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning Opstaldning Faciliteter Handicapridning

Læs mere

Lundby Efterskole. Lundby Efterskole. Efterskolevej Lundby kontor: vagtlærer:

Lundby Efterskole. Lundby Efterskole. Efterskolevej Lundby  kontor: vagtlærer: Hestefolder 2017/18 Lundby Efterskole Efterskolevej 8-4750 Lundby www.lundbyefterskole.dk kontor: 55 76 71 03 vagtlærer: 61 76 37 03 adm@lundbyefterskole.dk Velkommen til Hestelinjen på Lundby Efterskole.

Læs mere

Elevskolen Annebergvej afholder

Elevskolen Annebergvej afholder Elevskolen Annebergvej afholder Dato: Søndag d. 07. februar 2016 fra kl. 10.00 Disciplin: Spring Klasse 1: 60-80 cm metode B3 Klasse 2: 30-50 cm metode S2 Klasse 3: Bomklasse i trav m. eller u. trækker/hjælper

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Geografisk placering af rideklubber i Kolding Kommune...2. Dalby Rideklub...3. Tanholt Rideklub...8. Kolding Rideklub Jordrup Rideklub...

Geografisk placering af rideklubber i Kolding Kommune...2. Dalby Rideklub...3. Tanholt Rideklub...8. Kolding Rideklub Jordrup Rideklub... Redegørelse rideklubber Indhold Geografisk placering af rideklubber i Kolding Kommune...2 Dalby Rideklub...3 Tanholt Rideklub...8 Kolding Rideklub...11 Jordrup Rideklub...17 Vamdrup Rideklub...19 Hejlsminde

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 18. september 2012

Referat bestyrelsesmøde 18. september 2012 Referat bestyrelsesmøde 18. september 2012 Fraværende : ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referat 2. Økonomi ved Kirsten Korsholm 3. Handicap ved Rikke Pallesen 4. Status på projekter: - Springmateriel

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

Lokaletilskud ydes med udgangspunkt i folkeoplysningslovens regler om lokaletilskud til egne eller til lejede

Lokaletilskud ydes med udgangspunkt i folkeoplysningslovens regler om lokaletilskud til egne eller til lejede Kulturudvalget Model for tilskud til rideklubber principper for lokaletilskud Lokaletilskud ydes med udgangspunkt i folkeoplysningslovens regler om lokaletilskud til egne eller til lejede lokaler. Der

Læs mere

Referat af ryttermøde mandag d. 28/10-13

Referat af ryttermøde mandag d. 28/10-13 Referat af ryttermøde mandag d. 28/10-13 1: Orientering fra FU vedrørende den fremtidige sammensætning af FU. Både Helle Steffen og Lene Uldahl stopper deres arbejde i FU til generalforsamlingen i marts.

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

HERSLEV RIDEKLUB INFO

HERSLEV RIDEKLUB INFO NYHEDSBREV NOVEMBER 2011 HERSLEV RIDEKLUB INFO LÆS OM: Cowboy for en dag S 2 Overnatning S 2 Ministævne S 3 Ledige parter på elevheste S 3 Klubmesterskab S 4 Ny elevpony S 4 Juletræsfest S 4 Køkkenhjælp

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Hestens/ponyens Pony (sæt X) Navn Oplysning om speciel adfærd, unoder, allergi eller lignende? Opstalders navn

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 17. -18. september 2016 Lørdag 17. september 2016 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Pony Klasse 2: 60

Læs mere

Beskrivelse af en række scenarier med relation til sikkerhed for både rytter og hest

Beskrivelse af en række scenarier med relation til sikkerhed for både rytter og hest Beskrivelse af en række scenarier med relation til sikkerhed for både rytter og hest Som grundlag for arbejdet med udvikling af et IT-læringsprodukt relateret til sikkerhed og heste har vi i projektgruppen

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

VEJLEDNING est/pony til opstaldning af h

VEJLEDNING est/pony til opstaldning af h til op G N I N D E L VEJ y n o p / t s e h f a g n i staldn 2017-18 Kære elever og forældre. Skolestart Søndag d. 13. august 2017 kl. 13.30 Hesteaflevering Søndag 10.00-13.00 Rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN Rid og løb To ryttere og én hest/pony udgør et hold. Hesten er udstyret med grime under trensen. En afmærket strækning er inddelt i 4, 6 eller 8 nogenlunde lige lange etaper.

Læs mere

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.)

Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) Tirsdag den 30. juni: Ankomst kl. 14 klar til at hjælpe de mindre ryttere med at blive klar til deres opvisning (måske der skal lægges bomme ud mm.) - Plejehjemmet kommer ca. kl. 15 og ser opvisningen.

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til Udvidet klubstævne i dressur for hest og pony d. 23. og 24. marts 2013 Information: Ledøje-Smørum rideklub byder hermed velkommen til vores udvidede klubstævne i dressur d. 23. og 24.

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 5 2017 Vi vil fra tirsdag d. 2/5 mellem kl. 16-17 have et nyt hold i ride klubben. Det er et hold for de mindste fra 2-6 år. Vi starter stille op med at gøre ponyerne klar og går så i ridehuset

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Opstaldningskontrakt

Opstaldningskontrakt Opstaldningskontrakt Mellem Ole Rode Jensen og Susanne Andreasen, Fløjstrup Mark 5, 8330 Beder, CVR nr. 25827627 (i det følgende Fløjstrup Mark) og hesteejer navn adresse tlf. aftales opstaldning af hesten

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk 2 Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

Telefon: adresse: 1

Telefon:  adresse: 1 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE Imellem Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej 54 8543 Hornslet og Opstalder: Telefon: E-mail adresse: 1 er dags dato indgået følgende aftale om opstaldning

Læs mere

Bestyrelsen. Personale: Anja Pernille Undervisere: Maria Amalie

Bestyrelsen. Personale: Anja Pernille Undervisere: Maria Amalie Bestyrelsen Funktion Navn Telefon Mail Formand Maria M. Andersen 28 29 84 02 maria_m_andersen@hotmail.com Næstformand Carsten H. Larsen 26 20 81 54 chl@lim-tech.dk Kasserer Helle Brøchner 20 63 65 81 helle.k.brochner@gmail.com

Læs mere

Partens ABC / Partsvejledning

Partens ABC / Partsvejledning Partens ABC / Partsvejledning Det at have part Er et skridt på vejen til at få egen hest det vil sige ansvar. Det er med til at lære dig, hvordan du omgås med heste både i stalden og på folden samt pasning

Læs mere

KOPI. Ponypartskontrakt

KOPI. Ponypartskontrakt KOPI Ponypartskontrakt mellem ponyejer: og partslejer: (tydeligt navn og adresse) Birkerød Rideforening (BRF) Turistvej 175, 3460 Birkerød Telefon: E-mail: Startdato: Partspony: Undertegnede anerkender

Læs mere

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Hermed kommer nyhedsbrev fra HDR s bestyrelse med lidt nyt om, hvad der er sket i klubben. Dette bliver den nye form for referater. Bestyrelsen holder indtil sommerferien

Læs mere

Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015)

Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015) Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015) Retningslinjer Vi vægter højt at alle i klubben trives, derfor er det vigtigt at der er plads til alle, vis hensyn til de andre ryttere. Vær

Læs mere

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2013 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS PÅKLÆDNING...

Læs mere

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998

DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 DUNJA Ejer: BLR Født: 1998 Jeg hedder Dunja og er en hvid pony. Alle børnene kan godt lide mig, for jeg gør næsten altid hvad der bliver sagt. Jeg har været på BLR siden jeg var 4 år gammel. Jeg bliver

Læs mere

DM Alrid september 2017, Vilhelmsborg

DM Alrid september 2017, Vilhelmsborg DM Alrid 9.+10. september 2017, Vilhelmsborg Vigtige informationer til alle ryttere Adresse Bedervej 101, 8320 Mårslet OBS: Al kørsel til Vilhelmsborg foregår fra Oddervej / Beder-siden. Vejen fra Mårslet

Læs mere

Info og regler. Mosegårdens stald & løsdrift

Info og regler. Mosegårdens stald & løsdrift Info og regler Mosegårdens stald & løsdrift Lillevangsvej 19A 4000 Roskilde (kør ind ad 2. Indkørsel/markvej) Velkommen til Mosegårdens stald & løsdrift. Her sætter vi det naturlige hesteliv, venlighed,

Læs mere

Sommergræs 2012. Vi har pt: en hoppeflok på 12 - og en vallakkeflok på 14.

Sommergræs 2012. Vi har pt: en hoppeflok på 12 - og en vallakkeflok på 14. Sommergræs 2012 Foråret er kommet og selvom det stadig er koldt og græsset kun nødig vil op, skal hestene ud af staldene og på græs. De kan simpel hen ikke vente længere. I lighed med sidste år ( - og

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen LØSR 30 års Jubilæums C- og D-stævne i dressur den 13., 14. og 15. juli 2012 Stævnets hovedsponsor Box4Rent.dk Stævneboxe udlejes v/søren Pram Nielsen Tlf.: 46180095 40400095 www.box4rent.dk

Læs mere

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 2 0 1 6 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS

Læs mere

Bestyrelsesmødereferat

Bestyrelsesmødereferat Bestyrelsesmødereferat Mødedato: Torsdag, den 1. august 2013, kl. 19:00 Mødested: TRK Udsendt: Den 2. august 2013 Deltagere: Holger Holm, formand Bolette Frandsen, næstformand Evald Nielsen, kasserer Finn

Læs mere