Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013."

Transkript

1 Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening og fremhæve de mange aktiviteter vi formår både sportsligt og socialt. Vi er i år 269 medlemmer, det er lidt færre end sidste år desværre. Og det er fordelt som følgende 148 under 25 år, 93 over 25 år, 24 passive og 4 æresmedlemmer. Sikkerhed: 2012 var det år Dansk Ride forbund fulgte efter og indførte obligatorisk brug af ride hjelm, når man rider heste. I Glostrup Rideklub og på Parcelgården har det været indført i en del år, og der er ingen som stiller spørgsmålstegn ved det nu. Vi skal stadigvæk tænke os godt om, i vores omgang med heste. Det er fortsat en sport, som statistisk ligger i den høje ende af sportsskader kun overgået, for kvinders vedkomne, af håndbold. Så klubben opfordre til at man læser vores generelle sikkerhedsregler, som findes på hjemmesiden. Vi afholder fortsat Ryttermærkekurser, som jo er med til at give en god uddannelse i fornuftig og sikker omgang med heste. Sportslige resultater og aktiviteter: Vi er som altid en meget aktiv rideklub, men inden jeg kommer nærmere ind på det, så vil jeg gerne nævne nogle flotte resultater i år. Glostrup Rideklub blev i 2012 Distriktsmester for hold i spring. Vi vandt Vestegnsmesterskabet for Hold i dressur. Vestegnsmester individuel dressur for Pony, og Vestegnsmester individuelt spring for Heste. Udover at være stærkt repræsenteret ved egne ridestævner, så har vi også været meget aktive på konkurrencebanen hos andre ride klubber i hele landet. Hvor klubben jo yder transporttilskud. På hjemmebanen har der igen i år været afholdt ikke færre end 15 ridestævner. Det er vores 3 Distriktstævner, og 12 stævner på klubplan. Der er altid mange tilmeldte til vores stævner, både Distrikt og Klubstævner, og vi får altid stor ros fra ryttere udefra, at det er nogle super stævner vi afholder. Dette kan vi takke vores hårdt arbejdende udvalg for, uden deres arbejde ville det ikke være muligt. Udvalgene arbejder hårdt på at få frivillige til at hjælpe til stævnerne, for en ting er sikkert, uden hjælp fra alle de frivillige som stiller op, ville vi ikke kunne afholde alle vores stævner.

2 Bestyrelsen er stolt af, at alle klubbens udvalg, yder et stort og vigtigt arbejde for at fremme vores sport og fællesskab. Springudvalget, Dressurudvalget og Velfærdsudvalget er de udvalg som bærer de største arbejdsbyrder i klubben. Caffe/velfærdsudvalget stiller troligt op til alle vores arrangementer, og sørger for at der er noget lækkert at spise og drikke. Springudvalget har stået for alle vores springstævner. De har taget sig af al springmaterielet, og sørger for at det er i orden. De har sørget for springbanen, så den er god og sikker at ride på. Men det er til stævnerne at udvalget arbejder hårdest. Vores Distriktstævner i år blev flot besøgt, det er resultatet af det arbejde udvalget har lagt i det i år, og de sidste par år. Dressurudvalget har stået for alle vores dressurstævner. Dressurstævnerne er altid med flotte startlister. Glostrup Rideklub er et populært sted at starte dressur. Til disse stævner får vi altid mange roser fra rytterne. Dressurudvalget har taget sig af dressurbanerne. Opstilling af baner og vedligeholdelse der. Desuden er der arrangeret flere dressurkurser, med underviser udefra. For disse 3 udvalg gælder det, at de har fundet en meget velfungerende arbejdsform, der er styr på tingene, og opgaverne er godt uddelegeret. Dette er jo med til at vores stævner afholdes med stor succes. Men vi har i Glostrup Rideklub også andre udvalg. Juniorudvalget har afholdt showstævne, et dejligt og sjovt stævne. I år med flotte udklædninger både i dressur- og springklasserne. Det er altid en dejlig dag, med god stemning, skabt af juniorudvalget. Juniorudvalget har ligeledes fået et godt samarbejde med lære/lege udvalget. Bl.a. med afholdelse af Julearrangementet, som bare kørte på skinner i år. Lære/legeudvalget er udvalget som laver arrangementer for alle de lidt uøvede ryttere, de har afholdt minidressur, minispring og begynderskovturer. I år blev det også til et dressurkursus. Udvalget har en stor andel i at hverve nye medlemmer til klubben. Det er jo her kommende konkurrenceryttere starter. Voltiudvalget afholdte i 2012 deres første voltistævne, og det gik rigtig fint. Voltiholdene træner fortsat flittigt 2 gange om ugen. Dog er der en del som i slutning af året har søgte nye græsgange,

3 vi ønsker dem helt og lykke fremover. Ellers har vi i år nydt jeres flotte opvisninger både til showstævnet og til juletræ. Kvadrillen fik i 2012 ny træner igen, men nu er der kommet lidt mere sus i sejlene. Marianne Weidich har overtaget tropperne, og der bliver trænet flittigt hver mandag aften hele vinterhalvåret. Vi glæder os meget til at se jeres opvisning til showstævnet. Til alle vores arrangementer og stævner skal der bruges frivillige hjælpere, banepersonale til springningen, skrivere til dommerne i dressur, hjælpere i køkkenet til at lave mad, hjælpere til ministævnerne i stalden og på banen, og derudover er der mange som før stævnerne/arrangementerne laver et stort planlægningsarbejde, hvilket er prisværdigt. Vi skal alle hjælpe til, for uden hjælp og denne frivillighed, ville vi ikke kunne opretholde alle vores sportslige og hyggelige arrangementer. Bestyrelsen sætter stor pris på det godt samarbejde med alle udvalgene, og til næsten alle bestyrelsesmøder er udvalgene repræsenteret. Dette er en styrke for GLK, for det er vigtigt, at vi bibeholder dialogen. Andre aktiviteter: Men udvalgene stopper ikke her. Vi har et foldudvalg, som i samarbejde med Joen sørge for vores folde. Jorden er lejet at kommunen, derfor skal hesteejerne være medlem af klubben for at benytte foldene. Joen har opsat flotte oversigtstavler over foldene, så der ingen tvivl er om hvilke folde der kan benyttes. Husk fortsat at tænke jer om, når du lukker heste på fold. Det er i de situationer, der ofte kan ske farlige situationer. Jeg kan her igen henvise til sikkerhedsreglerne på hjemmesiden. Så er der vores festudvalg som i år har arrangeret flere hyggelige aftner. Senest nytårskuren som var en stor succes. Men også i sommer med grillaften/hjælperfest og rundbold, til disse hyggelige aftner er der gerne mellem som møder op, ung som gammel, og alle hygger sig.

4 Klubbens årlige andespil er altid godt besøgt, og der måtte i år findes borde forskellige steder, så alle kunne være der. Terrænudvalget arrangerede den årlige terrænspringning. Noget af en oplevelse for både ryttere og heste. En god udfordring for de ryttere som stiller op, hestene kan jo godt glo noget på springene som er stillet op. Så er der torsdagsspisningen, den køre fint vinteren over og bespiser ca stykker hver gang. Sponsorudvalget har arbejdet godt i år, vi fik meget flotte sponsorater til vores Distriktsstævner, som gjorde at vi kunne lave meget store doteringer til ekvipagerne. Ligeledes blev der også skaffet flotte ærespræmier. Klubben har også afholdt arbejdsdage. Al vores materiel skal løbende vedligeholdes, banerne skal gøres klar til udendørssæsonen, foldene repareres og efterses. Oprydning og rengøring er også en del af arbejdsdagene. Klubben forventer at hver hesteejer giver mindst 2 arbejdsdage på året, herudover møder også mange at skolerytterne op. Det er en fælles sag at vi hjælpes ad, vi har jo alle en interesse i, at vores baner, folde og omgivelser er i orden og brugbare. Jeg kan her oplyse at vi har en forsikring gennem DIF, hvor alle er dækket af en kollektiv ansvar- og arbejdsgiverforsikring, hvis en skulle komme til skade under en arbejdsdag. Striglernes magasin er i år blevet endnu flottere. Redaktionen var blevet lidt træt af vores tidligere trykker, der var mange fejl og mangler, som er meget frustrerende, især når der er lagt mange timer i redigering. En ny trykker blev fundet, og vi kan nu nyde de super flotte klubblade 4 gange om året. Jette passer vores hjemmeside, når Jette får opdateringer/nyheder, går der ikke mange timer før siden er rettet til. Helle Falck passer fortsat mailboksen, og sender nyhedsbreve ud til alle som er med på listen. Er du der ikke, så kontakt Helle.

5 Vi har i bestyrelsen besluttet, at indkøbe et nyt medlemssystem. Dette skulle gøre det nemmere at registrere nye medlemmer, udsende nyhedsbreve til vores medlemmer og opkræve kontingent, så det bl.a. kan køre via betalingsservice. Vi ser frem til at få det kørt ind. Samarbejde: Glostrup Rideklub har et forbilledlig samarbejde med Parcelgårdens Rideskole og Hestepension. Dette samarbejde er unikt. Rideskolen viser stor interesse i alle klubbens arrangementer, da mange af deres rytter jo deltager i dem. Det er stor støtte og hjælpsomhed fra Joen, Camilla, Torben og Anne-Bente. Denne opbakning er meget prisværdig. Jeg vil her også takke vores sponsorer. Igen i år er der blevet givet flotte sponsorater, så vi kunne lave store doteringer til vores Distriktsstævner. Dette tiltrækker starter til vores stævner, så klubben kan få god indtægt på startgebyrerne. GLK får tilskud af kommunen til husleje, el, rengøring og afgifter. Vi lejer stadigvæk vores dejlige folde af kommunen, og gid det bliver mange år endnu. Vi har i år fået bygget (af Bjarne) et flot dommerhus med tilskud fra GSI (Glostrup samlede idrætsforeninger). Hvor jeg deltager i de månedlige møder. Ligeledes lejer vi vores udendørsbaner af Skovvæsenet, og Bjarne har løbende en god dialog med skovvæsenet om ridestierne m.m. Distrikt 1 er vores nærmeste kontakt til Ride forbundet, Jette eller jeg forsøger at deltage i deres indkaldte møder. Blot for at følge op på sidste års information om Portalen, så kommer der et nyt stævnetilmeldingssystem fra DRF til april, DRF Go, Portalen vist sig at være en stor fiasko, men det lover bedre for fremtiden. Jeg har som andre år deltaget i Ride Forbundets repræsentantskabsmøde og halvvejsmøde er skudt godt i gang, det ses jo på vores aktivitetsliste på hjemmesiden, det ser ud til, at vi starter som vi sluttede med massere af spændende aktiviteter. Så man får noget for sit medlemskab i Glostrup Rideklub.

6 Endnu engang mange tak for al det arbejde i gider lægge i jeres rideklub, frivilligt foreningsarbejde skaber og styrker fællesskabet. Og det er det der skaber Glostrup Rideklub. På bestyrelsens vegne Helle Skjøt

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2011 Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Så er det tid til igen at gøre status for året der er gået. Denne beretning vil afspejle

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2017 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Bestyrelsens beretning vil tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening, og

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010 Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Bestyrelsens beretning er en status af året der er gået. Igen i år har klubben og

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 20. februar 2016 til 17. februar 2017.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 20. februar 2016 til 17. februar 2017. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2016 Bestyrelsens beretning for perioden 20. februar 2016 til 17. februar 2017. Bestyrelsens beretning vil tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening, og

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

Vejle Rideklubs lille stævneordbog

Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vi håber, at vi med denne lille vejledning kan lokke flere med på banen - også helt bogstaveligt med på springbanen! Den lille ordbog til stævne-hjælpere er først og

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af Referent 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Det reviderede regnskab forlægges til godkendelse 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år.

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år. Beretning for distrikt 4 for 2015 Først og fremmest vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan i distriktet være rigtig stolte af de mange aktiviteter som alle klubberne

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til Udvidet klubstævne i dressur for hest og pony d. 23. og 24. marts 2013 Information: Ledøje-Smørum rideklub byder hermed velkommen til vores udvidede klubstævne i dressur d. 23. og 24.

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 17. -18. september 2016 Lørdag 17. september 2016 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Pony Klasse 2: 60

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

Hjælper vejledning for Herning Rideklub

Hjælper vejledning for Herning Rideklub Hjælper vejledning for Herning Rideklub 2017 1 Hjælper vejledning til stævner. En lille hjælper til hvad vi skal til stævner og et lille overblik på opgaverne til et stævne. Der er masser af muligheder

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Distrikt 8. 1. oktober 2015. DANSK RIDE FORBUND www.rideforbund.dk 6. oktober 2015 2

Distrikt 8. 1. oktober 2015. DANSK RIDE FORBUND www.rideforbund.dk 6. oktober 2015 2 Distrikt 8 1. oktober 2015 2 Emner Halvårsregnskab H1 2015 Træner-/berideruddannelse Sport Stævner 2016 TREC Ambition 2020 Repræsentantskabsmøde 2016 H1 2015 Indtægter 14.770 tkr. Udgifter 13.452 tkr.

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner Ungdomsudvalgets reglement til Ministævner 2013 1 af 9 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Stævnested... 3 Stævneafvikling... 3 Klasser... 4 Minimesterskaber... 5 Udklasning... 6 Beklædning... 7 Hjælpemidler...

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 2765 Ledøje-Smørum Referat af: Bestyrelsesmøde Tid og sted: 07.11.1 kl. 19.0 hos Lis Referent: Susan Holmboe Deltagere: Torben, Lena, Hanne, Mai, Birthe, Claus, Ole,

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf. DRF s reglement redigeret april 2018. Indskud Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 195) - Dressur 150,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 300) - Distriktsmesterskaber

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Hest: - Spring 120,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 180) - Dressur 140,- pr. klasse (Efteranmeldelse

Læs mere

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF:

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement redigeret januar 2018. Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 190)

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Hermed kommer nyhedsbrev fra HDR s bestyrelse med lidt nyt om, hvad der er sket i klubben. Dette bliver den nye form for referater. Bestyrelsen holder indtil sommerferien

Læs mere

Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012

Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012 Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012 Formanden byder velkommen til de fremmødte. Punkt 1: Valg af dirigent Leif Gråhede Han byder også velkommen til de mange fremmødte. Dirigent

Læs mere

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Vedtaget på bestyrelsesmøde (Dato) BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANSVARS- OG FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR BESTYRELSESMEDLEMMER Side 1 af 6 BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Læs mere

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus.

Referat af Generalforsamling SDS d. 22/ i Tved Forsamlingshus. Referat af Generalforsamling SDS d. 22/1 2015 i Tved Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden s beretning 3. Årsrapport 4. Budget 5. Kommende års kontingent 6. Indkomne forslag 7. Valg

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

Referat generalforsamling EOR

Referat generalforsamling EOR Referat generalforsamling EOR 1. Valg af dirigent (ordstyrer samt referent) 2. Formandens beretning (året der gik) 3. Kassererens beretning (gennemgang og godkendelse af regnskab) Godkendelse af kontingentsats

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Velkommen til Kongsdal Rideklub

Velkommen til Kongsdal Rideklub Velkommen til Kongsdal Rideklub 1 Oversigt Velkommen Side 2 Vores undervisere Side 3 Undervisning mm. Side 4 Faciliteter Side 5 Færdsel på KONG Side 6 Din bestyrelse Side 7 2 Velkommen Kongsdal Rideklub

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring Beretning for distrikt 4 for 2016 Traditionen tro vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Alle jer klubber som arbejder ihærdigt på at lave aktiviteter for medlemmerne bør

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

D-stævne mesterskab 2016

D-stævne mesterskab 2016 D-stævne mesterskab 2016 Et distrikt mesterskab for distrikt 9 på D-plan Et mesterskab for D-stævneryttere, individuelt og for Hold, i både spring og dressur. Individuelt - og holdmesterskab DRESSUR: Individuelt

Læs mere

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling 28 fremmødte. 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen blev valgt og konkluderede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat generalforsamling Egedal Rideklub. Onsdag d 20. marts 2019

Referat generalforsamling Egedal Rideklub. Onsdag d 20. marts 2019 Referat generalforsamling Egedal Rideklub Onsdag d 20. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent Rikke vælges som dirigent, Sussie som referent 2. Formandens beretning Vi har haft et stille

Læs mere

Stald Bugges ride eventyr

Stald Bugges ride eventyr Stald Bugges ride eventyr Her har du muligheden for at deltage i Danmarks sjoveste og samtidig meget lærerige ride lejr i uge 26 og/eller uge 32. Det foregår på Stald Bugge, Juelsmindevej 260, 7120 vejle.

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Støt vores sponsorer. de støtter os

Støt vores sponsorer. de støtter os Støt vores sponsorer de støtter os Prisliste pr. 1.april 2019 ½ time pr. uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time pr uge (max. 6 elever pr. hold) 1 time voksen (over 18 år. 4 elever pr. hold) 235,00 kr. pr.

Læs mere

Solrød Rideklub generalforsamling

Solrød Rideklub generalforsamling Solrød Rideklub generalforsamling 27.02.2018 Dagsorden: 1) Fejring af championats vindere 2017 2) Fejring af æresmedlemmer 2017 3) Valg af dirigent 4) Formandens beretning 5) Godkendelse af regnskab for

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden:

Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014. Dagsorden: Generalforsamling i SDS d. 16. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelses- og godkendelse af årsregnskab 4. Fremlæggelses- og godkendelse af budget 5. Valg til

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk

Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk Ledøje-Smørum Rideklub Ledøje Sdr. Gade 15, 2765 Smørum Hjemmeside: www.loesr.dk PR-udvalg: Formand: Carina Baerentsen, tlf.: 60921623 mail: carina_bae@hotmail.com Øvr.medlem: Henrik Jørgensen, tlf.: 22160984

Læs mere

NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018

NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018 NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018 SOMMER Det er sagt før, men SIKKE EN SOMMER! Alle, der har været på landevejen uden følgebil, har nok oplevet at måtte imødegå dehydrering ved at lægge til ved en kirkes vandpost,

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig Velkommen til Højris Rideklub - vi har plads til dig Historie Højris rideklub blev startet i 1979, og i årenes løb er der kommet skub i udviklingen. Der er kommet flere faciliteter til - nye stalde, 2

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt

Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt Nyhedsbrev oktober -16 Kære medlemmer! Kalenderen viser efterår, bladene på træerne forandrer farve og hos os går det virkelig stærkt Vi vil byde velkommen til ikke færre end 6 nye opstaldere i september

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

GEK-nyt. Velkommen tilbage fra sommerferien

GEK-nyt. Velkommen tilbage fra sommerferien GEK-nyt Velkommen tilbage fra sommerferien Nu vender vi tilbage til de vante rammer, efter vi og især vores heste forhåbentlig har haft en dejlig afslappet sommer. Noget vi (red.) har savnet i lang tid

Læs mere

Referat Generalforsamling. Dansk Ride Instruktør Forening. fredag, den 6. februar 2015. Dagsorden. Ad 1) Valg af dirigent. Ad 2) Formandens beretning.

Referat Generalforsamling. Dansk Ride Instruktør Forening. fredag, den 6. februar 2015. Dagsorden. Ad 1) Valg af dirigent. Ad 2) Formandens beretning. Referat Generalforsamling i Dansk Ride Instruktør Forening fredag, den 6. februar 2015 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Elmosevej 24A, Fløjstrup 8330 Beder E mail: drif@drif.dk Tlf.: 20

Læs mere

efteråret. Men vi måtte opgive at afholde klubmesterskabet i 2013 på grund af andre presserende opgaver, der iblandt opstarten af den nye klubportal.

efteråret. Men vi måtte opgive at afholde klubmesterskabet i 2013 på grund af andre presserende opgaver, der iblandt opstarten af den nye klubportal. Årsberetning 2013 Klubben gik ind i 2013 med et underskud på næsten 49.000 kr. Der var flere årsager til dette underskud, bl.a. havde vi 10 ledige bokse ved årsskiftet og vi havde ikke haft den tilgang

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2018

HYOR. Bestyrelsens beretning 2018 HYOR Bestyrelsens beretning 2018 Generalforsamlingen den 9. april 2019 1 Økonomi og medlemstal: Vores regnskab for 2018 viser en forbedring ift. 2017. Vi kommer dog ikke ud med et overskud men heldigvis

Læs mere

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer Deltagere: Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl. Fraværende: - Kopi til: Referent: Bestyrelse og hjemmeside Pia Knudsen Mødedato: 31. januar 2019 Emne: Generalforsamling Karina bød velkommen til TBR s generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Skovly Rideklub Generalforsamling d. 24.02.15. Formandens beretning for år 2014- 1/ Bestyrelsesmøder:

Skovly Rideklub Generalforsamling d. 24.02.15. Formandens beretning for år 2014- 1/ Bestyrelsesmøder: Skovly Rideklub Generalforsamling d. 24.02.15 Formandens beretning for år 2014-1/ Bestyrelsesmøder: Der har været afholdt 7 bestyrelsesmøder, fordelt over året. Samt et udvidet bestyrelsesmøde i november

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

DRFs bestyrelse hvem er vi? DANSK RIDE FORBUND 15. marts

DRFs bestyrelse hvem er vi? DANSK RIDE FORBUND  15. marts DRFs bestyrelse hvem er vi? 2 Emner Halvårsregnskab 2015/budget 2016 Træner-/berideruddannelsen Sport Stævner 2016 TREC Ambition 2020 Aldersgrænse for officials Arbejdsgruppe vedr. rytterlicens Henvendelser

Læs mere

Roskilde Rideklub. Formandens og udvalgsformændenes beretning for 2010

Roskilde Rideklub. Formandens og udvalgsformændenes beretning for 2010 Roskilde Rideklub Formandens og udvalgsformændenes beretning for 2010 Fra formanden for Roskilde Rideklub Arbejdstilsynet ROR havde besøg af Arbejdstilsynet den 6. april 2010. Dette resulterede i første

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Ridestævners ABC. Alle informationerne kommer fra DRFs reglementer Stævnetyper:

Ridestævners ABC. Alle informationerne kommer fra DRFs reglementer Stævnetyper: Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup Vedtægter Rideklubben St. Restrup 1. Klubbens navn er Rideklubben st. Restrup (RSR), og dens hjemsted er Aalborg Kommune og blev stiftet ved generatforsamtingen 07.11.1973. 2. Klubbens formål er at fremme

Læs mere

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120).

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120). Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Heste kr. 120 pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 240). Distriktsmesterskaber 240 pr. klasse

Læs mere

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr Rideklub under Danske Rideforbund, DRF www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub. Holmegården er hjemsted for Holmegårdens Rideklub, som er en forening under

Læs mere

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 1. Generelt. DRF reglement er gældende ved alle C-stævner i DSR med følgende tilføjelser, der er vedtaget på DSR årlige

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2016 Generelt Nedenstående regler er gældende for afvikling af distriktsmesterskaber i 2016 i Dansk Ride Forbunds

Læs mere

Fredag d. 18. februar 2011 kl afholdes ordinær generalforsamling i rytterstuen på Parcelgården, Sortevej 52, 2600 Glostrup.

Fredag d. 18. februar 2011 kl afholdes ordinær generalforsamling i rytterstuen på Parcelgården, Sortevej 52, 2600 Glostrup. Glostrup den. 15. januar 2011 GENERALFORSAMLING Fredag d. 18. februar 2011 kl. 19.30 afholdes ordinær generalforsamling i rytterstuen på Parcelgården, Sortevej 52, 2600 Glostrup. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Distrikt januar 2017

Distrikt januar 2017 Distrikt 10 16. januar 2017 1 DRF s bestyrelse hvem er vi? 2 Emner Nyheder DRF 100 år Ambition 2022 DRF ny kontingentstruktur Ændring af repræsentantskabsmøder Nyheder DRF skal have ny generalsekretær

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts 2018 Der var 40 fremmødte deltagere. Dagsorden 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen foreslås og blev valgt. Dirigenten konstaterer generalforsamlingen

Læs mere

Springudvalgsmøde 13. Juni :00-21:30 Dalum - Odense

Springudvalgsmøde 13. Juni :00-21:30 Dalum - Odense Springudvalgsmøde 13. Juni 2016 17:00-21:30 Dalum - Odense Til stede: Jakob (Formand) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for D-officials) Lars N. Pedersen (Elitechef springning)

Læs mere

HERSLEV RIDEKLUB INFO

HERSLEV RIDEKLUB INFO NYHEDSBREV NOVEMBER 2011 HERSLEV RIDEKLUB INFO LÆS OM: Cowboy for en dag S 2 Overnatning S 2 Ministævne S 3 Ledige parter på elevheste S 3 Klubmesterskab S 4 Ny elevpony S 4 Juletræsfest S 4 Køkkenhjælp

Læs mere