Velkommen. Praktiske oplysninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen. Praktiske oplysninger."

Transkript

1 Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder giver dig nogle informationer, der er gode at vide, når du starter i rideklubben. I sidste sektion finder du de ordens- og sikkerhedsregler, der er gældende. Lige inden disse finder du adresser, telefonnr. m.v. Thurø Rideklub blev stiftet i Der afholdes generalforsamling hvert år i februar måned, hvor alle medlemmer er meget velkomne. Rideklubben har en del aktiviteter hen over året. De vil blive nævnt i nyhedsbreve, klubblade eller opslag på opslagstavlerne i stalden og/eller rytterstue. Almindelige meddelelser vil også hænge på opslagstavlen. Derudover kan du finde mange gode informationer om klubben, bestyrelsen mv. på hjemmesiden, Med venlig hilsen Bestyrelsen Februar 2014

2 Thurø Rideklubs love. Lovene findes på hjemmesiden og det er en god ide at læse dem. Medlemskab af rideklubben Alle der aktivt benytter rideklubbens faciliteter, skal være medlem af rideklubben. Som medlem betaler du et helårligt kontingent (uafhængigt af betaling for rideundervisning). Den aktuelle pris fremgår af rideklubbens hjemmeside. Kontingentet dækker bl.a. klubbens medlemskab i henholdsvis Dansk Ride Forbund samt vores distrikt under Dansk Ride Forbund. Der betales pr. medlem. Derudover bruger rideklubben kontingentet til diverse aktiviteter og projekter. Regler for ophør af medlemskab Udmeldelse af rideklubben skal ske senest pr. 1. december. Udmeldelse skal ske skriftligt til rideklubbens kasserer og sker altså ikke automatisk i forbindelse med ophør af rideundervisning. Rideundervisning. Priser på rideundervisning findes på klubbens hjemmeside, eller fås hos Anni og Bent. Betaling af undervisningen skal ske forud til den 1. i hver måned. Regler for ophør med rideundervisning. Hvis du vil stoppe med at modtage rideundervisning, skal dette meddeles Anni og Bent med en måneds varsel til den 1. i en måned. Du er stadig medlem af rideklubben, hvis ikke du melder dig ud ved kassereren. Ferie. På opslagstavlen vil blive meddelt, hvornår rideskolen holder ferie.

3 Opstaldning. For privatheste inkluderer opstaldningen foder og fodring, hø/halm og udmugning. Hestene går på fold i dagtimerne såvel sommer som vinter. Spørg på priser på opstaldning hos Anni og Bent. Alle privatryttere skiftes til at lukke deres heste ud/ind i weekenden. Man skriver sig på listen, der hænger i stalden. Se endvidere ordens- og sikkerhedsreglerne i sidste sektion. Opsigelse af staldplads skal ske til Anni og Bent med én måneds varsel til den 1. i en måned. Skovkort. Ønsker du at ride skovture, skal du købe dig et skovkort til Thurø Skove. Skovkortet fås ved henvendelse til Bent. Thurø Rideklubs Støtteforening. Støtteforeningen er til for at støtte klubben og medlemmerne, primært ved at skaffe midler til forskellige aktiviteter og projekter. Foreningen gør også en del i sponsorer, f.eks. sælger de skilteplads i det store ridehus. Hvis du ønsker at blive medlem af støtteforeningen, hænger der girokort ved opslagstavlen i stalden. Har du lyst til at give en hånd med? Så er du altid velkommen til at bage en kage, stå i cafeteria eller hjælpe med andre praktiske ting i forbindelse med stævner. Skriv dig på hjælpesedlen, der bliver hængt op på opslagstavlen ca. 2 uger før et stævne. Navn, sted, telefonnr., web-side. Thurø Rideklub Nordvej 211, Thurø, 5700 Svendborg Tlf (stalden) Ridelærer Bent Christensen, tlf

4 Ordens- og sikkerhedsregler. Hvem og hvad gælder reglerne for. Reglerne er gældende overalt på klubbens område, hvor intet andet er anført. Enhver af klubbens medlemmer er ansvarlig for, at ordens- og sikkerhedsreglementet overholdes. Spørgsmål ved tvivlstilfælde eller lignende i forbindelse med reglerne rettes til bestyrelsen, hvis fortolkninger og afgørelser er gældende. Færdsel på klubbens område. Al færdsel på klubbens område er på eget ansvar. Klubbens faciliteter, uanset om det er ejede eller lejede, må ikke udsættes for unødig overlast. Evt. skader meddeles straks til klubbens bestyrelse, eller til Bent Christensen. Cykler, biler og trailere henvises til parkering uden gene for andre. Dvs. indgange skal holdes fri. Rytterstuen er åben for alle, der har lyst til at benytte den. Du rydder selvfølgelig op efter sig selv, og må gerne opfordre andre til at gøre det samme, hvis enkelte skulle have glemt det! Du må gerne benytte kaffemaskine og kogekande. I et af skabene findes kaffe og te (se mærke på lågen) det er gratis Der er rygeforbud i alle klubbens indendørs områder. Stort askebæger forefindes udenfor under trappen op til rytterstuen. Generelt. Medlemmerne er ikke forsikret gennem klubben, hvorfor det anbefales hver især at tegne en fritids-ulykkesforsikring. Før altid en hest i trense eller grime med træktov. Du må kun føre én hest ad gangen til og fra fold eller ridehus. Fastgør dig aldrig til hesten ved f.eks. at vikle træktov eller longe rundt om hånden eller livet.

5 Efterlad aldrig hesten eller ponyen på striglepladser uden opsyn. Sæt dig ind i klubbens forholdsregler ved ulykke eller brand. I stalden findes en planoversigt, der viser hvor ildslukker, telefon mm. er. Stalden. Stalden er åben hver dag kl. 08:00 22:00. Det er vigtigt, at du lærer hvordan man begår sig i stalden. Dansk Rideforbund kræver, at for at opholde sig alene i stalden, skal man have taget ryttermærke 1 eller have viden svarende dertil. Bestyrelsen og Anni og Bent står altid til rådighed med svar på spørgsmål i den forbindelse. Når du omgås hesten eller går rundt i stalden, skal du have fornuftigt fodtøj på. Bare fødder eller sandaler er forbudt! Du skal færdes stille og roligt uden at råbe højt eller løbe på staldgangen. Du skal undlade at give andres heste eller ponyer godbidder, med mindre du har fået lov. To heste eller ponyer må ikke passere hinanden på staldgangen. Det er tilladt at have striglekasser mm. stående på staldgangen mens du røgter din hest og sadler op/af. Men du skal begrænse dig og sætte alt på plads efter endt brug. Har du benyttet vandspiltovet, skal du altid feje og skovle skidt væk INDEN du rider. Lad aldrig hesten eller ponyen stå uden opsyn i vanderen. Fej altid staldgangen, når du er færdig med din hest. Er du sidste mand i stalden, så husk at slukke lyset og radioen. Fremmede heste må ikke medtages i stalden. Ridehusene, baner og naturen. Husk altid at banke på inden du går ind i ridehusene. Du skal færdes stille og roligt uden at råbe højt eller løbe. I ridehusene hænger en vejledning i hvilke færdselsregler, der er. Hold dig orienteret om dette. Dansk Rideforbund kræver at du skal have taget ryttermærke 2 eller have færdigheder svarende dertil for at kunne deltage i fri ridning uden undervisning. Bestyrelsen og Bent står altid til rådighed med svar på spørgsmål i den forbindelse.

6 Du skal altid bære fastspændt sikkerhedsgodkendt ridehjelm under ridning, uanset din alder. Du skal ride med fodtøj beregnet til ridning. Dvs. det skal have en glat/let rillet sål, en lille hæl og må ikke have snører, der kan hænge fast i bøjlen. Du må ikke rykke/flå/save hesten i munden med biddet. Du må ikke anvende pisk og sporer uhæmmet. Brug det kun til almindelig irettesættelse og korrektion. Ved springning skal alle under 18 år bære sikkerhedsvest. Vi anbefaler ældre ryttere at gøre det også. Vær aldrig alene når du springer. Juniorer (under 18 år) må kun springe, hvis der er én over 18 år til stede. Når du har redet, skal du skrive dig på listen, der hænger ved ridehusdøren i den store hal. Disse sedler er klubbens dokumentation til Svendborg Kommune, når der søges lokaletilskud. Det er kun tilladt at longere og lukke heste løs i det lille ridehus. Hvis der er ryttere i dette ridehus, har disse første prioritet og så må du vente. VIGTIGT! Træk forhænget for spejlene når du lukker heste løs. En hest forstår ikke spejlets betydning, og kan finde på at springe ind til den anden hest, den kan se. Hvis du har longeret eller lukket løs, skal der jævnes bund, da der nemt kan komme huller. Der må ikke rides privat i det store ridehus, mens der er undervisning. Det er ikke tilladt folk til fods at færdes på ridebanerne, når der er heste til stede. Undtaget herfra er undervisere og hjælpere, samt personer der arbejder med hesten fra jorden. Vi henstiller til at unge eller urutinerede ryttere ikke rider tur alene. Ryttere fra Thurø Rideklub overholder selvfølgelig færdselsloven. Foldregler. Er man deltager i foldordningen for privatheste-ejere skal man holde sig orienteret om ordningen. Der findes opslag i stalden om dette. Bemærk at hvis du er under 15 år, skal du have en af dine forældre eller en anden voksen med. Husk at slukke for ventilatoren, når alle hestene er trukket ud. For at lukke heste ud eller hente dem på folden, skal man ifølge Dansk Rideforbund have taget ryttermærke 3 eller have færdigheder og viden svarende dertil. Bestyrelsen og Anni og Bent står altid til rådighed med svar på spørgsmål i den forbindelse.

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub (GOO) Velkomstfolder Velkommen til Græsted og Omegns Rideklub (GOO). Rideklubben er stiftet i 2014

Læs mere

Jordrup og Omegns Rideklubs. Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016)

Jordrup og Omegns Rideklubs. Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016) Jordrup og Omegns Rideklubs Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016) Jordrup og Omegns Rideklub er en rideklub som er baseret på en frivillig arbejdende bestyrelse, med meget hjælp fra forældre og opstaldere.

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub

Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub GENERELT 01. Alle, der benytter klubbens faciliteter, dvs. rider, longerer mv. på HDR s område, skal være medlem og betale kontingent eller være forældre/værge

Læs mere

Velkommen til Kongsdal Rideklub

Velkommen til Kongsdal Rideklub Velkommen til Kongsdal Rideklub 1 Oversigt Velkommen Side 2 Vores undervisere Side 3 Undervisning mm. Side 4 Faciliteter Side 5 Færdsel på KONG Side 6 Din bestyrelse Side 7 2 Velkommen Kongsdal Rideklub

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr Rideklub under Danske Rideforbund, DRF www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub. Holmegården er hjemsted for Holmegårdens Rideklub, som er en forening under

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum hodsagerrideklubaulum@gmail.com www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Informationshæfte BLR

Informationshæfte BLR Informationshæfte BLR Der er mange regler på rideskolen. De er opstået over mange år. Når man kender reglerne, og når man overholder dem, er man med til at passe på sig selv, sin hest, faciliteterne og

Læs mere

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 2 0 1 6 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS

Læs mere

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2013 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS PÅKLÆDNING...

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982, og Rideklubben har i dag godt 200 medlemmer, hvoraf langt de fleste er aktive. LTR lejer

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig Velkommen til Højris Rideklub - vi har plads til dig Historie Højris rideklub blev startet i 1979, og i årenes løb er der kommet skub i udviklingen. Der er kommet flere faciliteter til - nye stalde, 2

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER

GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED   FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED WWW.GRRK.DK INFO@GRRK.DK FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER INDHOLD VELKOMMEN Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter.

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter. Halvpartskontrakt Du/I har valgt at have en halvpart på en af Vipperød Ridecenters ponyer/heste. Efter at vi først har prøvet at finde en pony som passer til dit/jeres niveau eller behov, og vi har haft

Læs mere

HERSLEV RIDEKLUB INFO

HERSLEV RIDEKLUB INFO NYHEDSBREV NOVEMBER 2011 HERSLEV RIDEKLUB INFO LÆS OM: Cowboy for en dag S 2 Overnatning S 2 Ministævne S 3 Ledige parter på elevheste S 3 Klubmesterskab S 4 Ny elevpony S 4 Juletræsfest S 4 Køkkenhjælp

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Lundby Efterskole. Lundby Efterskole. Efterskolevej Lundby kontor: vagtlærer:

Lundby Efterskole. Lundby Efterskole. Efterskolevej Lundby  kontor: vagtlærer: Hestefolder 2017/18 Lundby Efterskole Efterskolevej 8-4750 Lundby www.lundbyefterskole.dk kontor: 55 76 71 03 vagtlærer: 61 76 37 03 adm@lundbyefterskole.dk Velkommen til Hestelinjen på Lundby Efterskole.

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982. LTR lejer sig ind på Stenrødgaard i Lyngby, hvor private og stedets egne heste er opstaldet.

Læs mere

GRINDSTED RIDEKLUB VELKOMSTFOLDER. Grindsted Rideklub. Hedemarken 4 A-B Grindsted.

GRINDSTED RIDEKLUB VELKOMSTFOLDER. Grindsted Rideklub. Hedemarken 4 A-B Grindsted. Grindsted Rideklub GRINDSTED RIDEKLUB Hedemarken 4 A-B 7200 Grindsted www.grrk.dk info@grrk.dk Grindsted Rideklub VELKOMSTFOLDER INDHOLD VELKOMMEN Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning Opstaldning

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Onsdag. 22/2 kl. 18 i rytterstuen på Skovsbogaard. Der vil være en let anretning efter Gf. 1 Valg af dirigent. 2 Bestyrelsen aflægger beretning. 3 Det reviderede regnskab

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Himmelev Rideklub Herregårdsvej 61 4000 Roskilde www.hirk.dk Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Der er den d.d. indgået aftale om, at nedenstående [hest/pony] opstaldes på Himmelev Rideklub, Herregårdsvej

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

Regler og gode råd på Darupgaard

Regler og gode råd på Darupgaard Regler og gode råd på Darupgaard Du og din hest bydes velkommen på Darupgaard. For at alle skal kunne føle sig tilpas her, er det nødvendigt, at du overholder følgende retningslinjer: 1 / 17 UDLEJNING/OPSIGELSE

Læs mere

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside www.egr.dk Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre,

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT Side 1 af 5 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. Denne aftale om opstaldning af hesten (hvor begrebet hesten omfatter såvel heste som ponyer) : Hestens navn er indgået mellem AFTALENS PARTER 1.1. Udlejers navn: Adresse:

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

KOPI. Ponypartskontrakt

KOPI. Ponypartskontrakt KOPI Ponypartskontrakt mellem ponyejer: og partslejer: (tydeligt navn og adresse) Birkerød Rideforening (BRF) Turistvej 175, 3460 Birkerød Telefon: E-mail: Startdato: Partspony: Undertegnede anerkender

Læs mere

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 Formand: Næstformand: Kasserer: Suppleanter: Fodermester: Underviser: Berit Andersen 30606465 Christina Jensen 53400388 Kresten Jensen 28936066 Annette Lomholt 29829110

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 ! Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 Klasser: Klasse1: HVR Speciel Grandprix u. galop-lc3 For lørdagsholdet 9-10, samt særligt inviterede. Klasse2: Valgfrit

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Tilmeldelsesblanket til undervisning og klubmedlemskab.

Tilmeldelsesblanket til undervisning og klubmedlemskab. Tilmeldelsesblanket til undervisning og klubmedlemskab. Navn Aktiv medlem (250 kr./halvår ): Adresse Postnummer By Tlf: Fødselsdag/år E-mailadresse:. Jeg vil gerne have undervisning. Jeg har aldrig redet

Læs mere

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside www.egr.dk Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre,

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk 2 Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Program HJORs TREC stævne 20. maj 2018

Program HJORs TREC stævne 20. maj 2018 Program HJORs TREC stævne 20. maj 2018 Kære Alle, Så er det sidste ved at være på plads vedrørende vores TREC Stævne. Det er super dejligt med så mange tilmeldte både nye TREC ryttere og mere erfarne.

Læs mere

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR)

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) Kokkedal Allé 3, 2970 Hørsholm Tlf. 45 76 40 42 Hjemmeside: www.kokkedal-rideklub.dk E-mail: (fremgår af hjemmesiden) INDHOLDSFORTEGNELSE OM

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Opgaver, når man næsten har egen hest (I) Når du har part på en HIRI hest, så deltager du i fælles opgaverne på HIRI: Forældrenes rolle:

Læs mere

Grindsted rideklub. GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN GRINDSTED VELKOMSTFOLDER Indhold

Grindsted rideklub. GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN GRINDSTED VELKOMSTFOLDER Indhold Grindsted rideklub GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 28 7200 GRINDSTED 75322209 www.grrk.dk info@grrk.dk VELKOMSTFOLDER Indhold Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning Opstaldning Faciliteter Handicapridning

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT OPSTALDNINGSKONTRAKT Opstaldningskontrakten er indgået mellem Mosegården og den i kontrakten nævnte hest og hesteejer. Opstaldningskontrakten kan ikke overdrages til anden hesteejer eller anden hest, med

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FOR HIRTSHALS RIDEKLUB

UDVIKLINGSPLAN FOR HIRTSHALS RIDEKLUB Kære Sponsor Hirtshals den 28. januar 2015 Hirtshals Rideklub har brug for en håndsrækning I Hirtshals Rideklub er vi 130 medlemmer, heraf 65 unge mennesker mellem x og y år. Klubben blev grundlagt i 1971,

Læs mere

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail.

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail. KONTRAKT VEDRØRENDE OPSTALDNING AF HESTE. Vilkår for opstaldning af heste på Holtegaard Ridecenter. Prisliste 3 er pony med halm/hø +fodring/udlukning på 1 er pony + 2 er pony med halm/hø +fodring/udlukning

Læs mere

Vedtægter. for NYSKOVENS SPORTS RIDEKLUB

Vedtægter. for NYSKOVENS SPORTS RIDEKLUB Vedtægter for NYSKOVENS SPORTS RIDEKLUB STIFTET DEN 22. MARTS 1987 Vedtægter for NYSKOVENS SPORTSRIDEKLUB Stk.1 1. Klubbens navn er NYSKOVENS SPORTSRIDEKLUB, NSRK, og dens hjemsted er Solrød Kommune. Klubbens

Læs mere

Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015)

Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015) Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015) Retningslinjer Vi vægter højt at alle i klubben trives, derfor er det vigtigt at der er plads til alle, vis hensyn til de andre ryttere. Vær

Læs mere

Submission #80 Roskilde Kommune

Submission #80 Roskilde Kommune Side 1 af 4 Formandens navn Mia Christensen Telefon 25417716 Email mia@hirk.dk Forening Himmelev Rideklub Foreningens CVR nummer 260368 Hvad søger du til? Fundament Beskrivelse Fundament til udebokse Det

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

Partens ABC / Partsvejledning

Partens ABC / Partsvejledning Partens ABC / Partsvejledning Det at have part Er et skridt på vejen til at få egen hest det vil sige ansvar. Det er med til at lære dig, hvordan du omgås med heste både i stalden og på folden samt pasning

Læs mere

Referat af Værløse Rideklubs ordinære generalforsamling den 31. marts 2011.

Referat af Værløse Rideklubs ordinære generalforsamling den 31. marts 2011. Referat af Værløse Rideklubs ordinære generalforsamling den 31. marts 2011. 1. Valg af dirigent. Anette Møller valgt. Hun takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indvarslet

Læs mere

Vis omtanke. Adresse : Rosenholm Rideklub, Amaliegårdvej 54, 8543 Hornslet. Hvor det brænder : stald, lade eller ridehal.

Vis omtanke. Adresse : Rosenholm Rideklub, Amaliegårdvej 54, 8543 Hornslet. Hvor det brænder : stald, lade eller ridehal. Vis omtanke Daglig leder/bestyrelses medlem, eller ældste tilstedeværende medlem/ opstalder, skal tage den overordnede styring, hvis en brand opstår.! Vis omtanke, så risikoen for brand minimeres, bevar

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN Rid og løb To ryttere og én hest/pony udgør et hold. Hesten er udstyret med grime under trensen. En afmærket strækning er inddelt i 4, 6 eller 8 nogenlunde lige lange etaper.

Læs mere

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 19

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 19 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 19 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 5 1. Almindelige bestemmelser... 5 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 7 1. Rytterens påklædning...

Læs mere

VELKOMMEN. til. Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg.

VELKOMMEN. til. Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg. VELKOMMEN til Vilhelmsdal Sports Ridecenter Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg. V/ Henrik Larsen, tlf. 40 30 08 55. Har du internet-adgang kan denne folder, og dyrlæge- og rytteroplysnings-skemaer findes

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Hej jeg hedder FLOBBY Jeg er en lille sød og dejlig pony, der mest bliver brugt på bobbelholdene. Jeg prøver at gøre alt for min rytter og elsker at lære børnene at ride galop. Nogen gange kan jeg dog

Læs mere

Opstaldningskontrakt

Opstaldningskontrakt Opstaldningskontrakt Box 3 x 3 m eller 3,25 x 3 m incl. strøelse ( 100kg.træpiller) 1600 kr. Hø i box + jordfold ud/indtrækning pr.mdr. Box 3,3 x 3,3 m incl. strøelse (120 kg. træpiller) 1700 kr. pr.mdr.

Læs mere

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6.

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 1. Ad. 1 Godkendelse af referat. Godkendt. Pkt. 2. Punkter til dagsordenen. Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 3 Ad. 3 Nyt fra formanden. For at få indblik i drivkraften

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 17. -18. september 2016 Lørdag 17. september 2016 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Pony Klasse 2: 60

Læs mere

At have part på en skolepony i VROR. Hvad får jeg ud af at være part

At have part på en skolepony i VROR. Hvad får jeg ud af at være part At have part på en skolepony i VROR I det følgende har vi beskrevet hvad det vil sige at være part på en pony i VROR, hvad vi tilbyder og hvad vi forventer. Vi har i dette arbejde taget udgangspunkt i

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 5 2017 Vi vil fra tirsdag d. 2/5 mellem kl. 16-17 have et nyt hold i ride klubben. Det er et hold for de mindste fra 2-6 år. Vi starter stille op med at gøre ponyerne klar og går så i ridehuset

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup Vedtægter Rideklubben St. Restrup 1. Klubbens navn er Rideklubben st. Restrup (RSR), og dens hjemsted er Aalborg Kommune og blev stiftet ved generatforsamtingen 07.11.1973. 2. Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Nyhedsbrev nr Åbent hus ifm. Svendborg Sportsfestival. Arbejdsdag d

Nyhedsbrev nr Åbent hus ifm. Svendborg Sportsfestival. Arbejdsdag d Nyhedsbrev nr. 3 2018 Tankefuld rideklub vil være repræsenteret ved skoleidrættens forårsfestival torsdag d: 7/6 ved SG huset. Hvor der mulighed for 6. klasserne på kommunens skoler at prøve forskellige

Læs mere

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen From: Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar 2017 10:05:48 +0200 To: Lone Klinge Christensen Subject: VS: Ansøgning til Talentpuljen i Syddjurs Kommune Attachments: DSC00224.JPG,

Læs mere

Vedtægter og Reglement for Børkop Rideklub

Vedtægter og Reglement for Børkop Rideklub Vedtægter og Reglement for Børkop Rideklub Indhold: 1. Navn 2. Formål 3. Overordnede medlemskaber 4. Hvem kan blive medlem 4.stk. 1 Æresmedlemmer 5. Myndighed 5 stk. 1 Den ordinære generalforsamling 5

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK)

ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK) ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK) Håndbog for medlemmer (april 2014) Rideklubbens Formål Organisation Arrangementer Reglement I stalden Daglig omgangsform 1 Procedurer Staldvagt (arbejdsplan) Fordeling af boks

Læs mere

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F)

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Dagsorden 1. Uddeling af pokaler til de nye klubmestre og championatvindere i hhv. dressur og spring 2.

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

Velkommen til. EGHOLM RIDECENTER ligger i de naturskønne omgivelser ved Egholm Slot i Nordsjælland.

Velkommen til. EGHOLM RIDECENTER ligger i de naturskønne omgivelser ved Egholm Slot i Nordsjælland. Velkommen til EGHOLM RIDECENTER ligger i de naturskønne omgivelser ved Egholm Slot i Nordsjælland. EGHOLM RIDECENTER ledes af eksaminerede underviser Hanne Haagen Hansen der har mere end 35 års erfaring.

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Oversigt i partshåndbogen: Forældrenes rolle Side 2 Staldvagter Side 2 Stævner og fold-/ arbejdsdage Side 2 Hiri s partsudvalg og tanter

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18

Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18 Referat bestyrelsesmøde den 25. oktober kl. 18 Tilstede var Mulle (formand) Mikkel (næstformand) Mixi (kasserer) Charlotte (sekretær) Pernille Hanne Nina Bente Thomsen, klubkonsulent hos DRF Aase-Line

Læs mere

Sikkerhedsaftaler for Brøderup Ungdomsskole

Sikkerhedsaftaler for Brøderup Ungdomsskole Sikkerhedsaftaler for Brøderup Ungdomsskole 2 Sikkerhedsaftaler for Brøderup Ungdomsskole Brøderup Ungdomsskole den 6. september 2011 Indholdsfortegnelse Forældretilsagn... 3 ForsikringsforholdBrøderup

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ændringer i vedtægterne februar 2016:

Bestyrelsens forslag til ændringer i vedtægterne februar 2016: Bestyrelsens forslag til ændringer i vedtægterne februar 2016: 1 Nuværende paragraf: 1. Klubbens navn er ROSKILDE RIDEKLUB (ROR), og dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubbens formål er at fremme interessen

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner Ungdomsudvalgets reglement til Ministævner 2013 1 af 9 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Stævnested... 3 Stævneafvikling... 3 Klasser... 4 Minimesterskaber... 5 Udklasning... 6 Beklædning... 7 Hjælpemidler...

Læs mere

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen Sejlklubben Sundet Ordensreglement og Information for Landpladsen Version 1.1 1. juli 2008 Indhold 1. Indledning.... 4 2. Generelt... 4 Vedligeholdelse af din båd.... 4 2.1. Slibning og skrabning.... 4

Læs mere

Sheik flytter ind, men...

Sheik flytter ind, men... Sheik flytter ind, men... - Heste burde ligge på en stegepande, driller far. - Det er da det dummeste, jeg nogensinde har hørt, fnyser Mia. - Du kan da selv ligge på en stegepande, og du skal slet ikke

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

Informationshæfte BLR

Informationshæfte BLR Informationshæfte BLR Der er mange regler på rideskolen. De er opstået over mange år. Når man kender reglerne, og når man overholder dem, er man med til at passe på sig selv, sin hest, faciliteterne og

Læs mere

Submission #94 Roskilde Kommune

Submission #94 Roskilde Kommune Submission #94 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11320 Side 1 af 2 16-01-2017 Formandens navn Anne-Marie Ørkild Telefon 27888766 Email annemarie.orkild@gmail.com Forening Roskilde

Læs mere