Lundby Efterskole. Lundby Efterskole. Efterskolevej Lundby kontor: vagtlærer:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lundby Efterskole. Lundby Efterskole. Efterskolevej Lundby kontor: vagtlærer:"

Transkript

1 Hestefolder 2017/18 Lundby Efterskole Efterskolevej Lundby kontor: vagtlærer: Velkommen til Hestelinjen på Lundby Efterskole.

2 På Lundby Efterskole er vi ret stolte af vores Hestelinje, og vi er glade for, at I har valgt at være en del af den. Folderen her rummer en masse oplysninger om, hvordan tingene foregår i staldene og på Hestelinjen generelt. Den er samtidig vores samling af rammer og regler for Hestelinjen. Vores rammer og regler handler i høj grad om god adfærd og om sikkerhed, og de skal selvfølgelig følges. Ikke alt kan stå i en folder, og der opstår også situationer, der er nye for os, så hovedreglen over dem alle er, at: HESTELINJENS LÆRERES ANVISNINGER SKAL ALTID FØLGES.

3 Start og slut på skoleåret: Hesteeleverne skal komme med hesten og få den indkvarteret i stalden søndag efter introugen (se kalender) mellem kl og Der vil for hesteeleverne og deres familier være mulighed for at få lidt at spise. Hesten tages hjem Grundlovsdag (5. juni) efter ridestævnet, så staldene er tomme og kan klargøres til næste årgang. Der betales boksleje for 38 uger fordelt på 10 rater. Skoleåret er på 42 uger, men som nævnt kommer hesten en uge senere og tages hjem 3 uger før skoleåret slutter. Hestevagter i weekender, ferier og undervisningsfrie perioder: Alle elever på skolens hestelinje indgår i en vagtturnus (to elever ad gangen) i alle skoleårets weekender og skæve helligdage. Hestevagterne skal være på skolen, når de har vagt og kan ikke have overnattende gæster samtidig. Elever, der har hestevagt i lange weekender og på skæve helligdage, tilbereder selv deres mad, når de har vagt. Maden er forberedt af skolens køkken. Eleverne vil have en voksen bagvagt, som kan kontaktes telefonisk, men vil ellers være alene på skolen. Hvis en hestevagt udebliver fra en vagt uden at have en af Gwen eller Camilla godkendt aftale om en afløser, så rekvireres der en afløser for den udeblevne vagts regning. Ved skoleårets start indgår eleverne derudover en skriftlig aftale om, hvorvidt deres hest er på skolen i ferier eller ej. Aftalen er gældende for hele skoleåret og kan ikke ændres. Er hesten på skolen i ferierne, betales der en samlet pris for efterårsferien i uge 42, juleferien og vinterferien i uge 7 på 4 x 650 kr., i alt kr., der dækker wrap, foder og pasning. Ferier og fridage: Alle elever - bortset fra hestevagterne - skal tage hjem i skolens lange weekender og ferier. Skolens ferieplan fremgår af årskalenderen.

4 Udflugter: Medio marts tager hestelinjen til hingstekåring i Herning. Turen betales delvist af eleverne selv, men skolen giver et tilskud til turen, så elevbetalingen er på 750 kr. inkl. transport og adgangsbilletter til show og hingstekåring. Hvornår og hvordan må der rides: Ridning foregår i linjefagstimerne, i valgfagstimerne og i elevernes fritid. Ridning i stilletimen er ikke tilladt. Godkendt ridehjelm og ridestøvler er påbudt ved enhver form for ridning, uanset hvor det foregår. Ved ridebanespringning og andre former for spring er sikkerhedsvest påbudt. Elever, der modtager undervisning, har 1. prioritet på banen og i ridehuset. Ridning uden for skolens grund skal være aftalt med en af hestelinjens lærere eller vagtlæreren. Inden rideturen aftales der, hvor man rider hen, og hvornår man forventer at være tilbage. Ved ridning uden for skolens grund, skal man altid være mindst to ekvipager sammen, og alle ryttere skal medbringe telefon. Det er kun hestens ejer/bruger, der rider på hesten, medmindre andet skriftligt er aftalt mellem skolens ridelærere og ejer/bruger. Inventar: Vi forventer at din hest har en adfærd, så den udover alm. slitage ikke ødelægger vores bokse og øvrige staldinventar. Skulle det modsatte vise sig at være tilfældet, kan erstatning komme på tale.

5 Hestens generelle adfærd: Hestens generelle adfærd skal være af en karakter, så den kan håndteres af alle, der er trænet i omgang med heste, såsom elever på hestelinjen og skolens ridelærere. Da alle hesteelever vil have weekendvagter, hvor de skal lukke alle hestene både ud og ind, kan vi af sikkerhedshensyn ikke have en hest på skolen, som under normale forhold ikke kan håndteres uden unødig risiko. Det er skolens ridelærere, der suverænt bestemmer, hvilke heste der går på hvilke folde, og det forventes, at alle heste på skolen kan omgås andre heste på fold. Hvis en hest beviseligt skader en anden hest på folden eller andre steder, betales eventuel dyrlægeregning af skadevolders ansvarsforsikring. Hvis den samme hest gentagende gange skader andre heste eller er til fare for de elever/lærere, der håndterer den, kan hjemsendelse af hesten komme på tale. Vaccination og ormekur: Alle heste på Lundby Efterskole skal have gyldig vaccinationsattest og ormekursbevis. Kopi af attest og bevis sendes til skolen senest 1. august, og original attest og bevis medbringes ved skolestart. Uden gyldig vaccinationsattest og ormekursbevis vil hesten blive forment adgang til Lundby Efterskole. Forsikringsforhold: Hesten skal være ansvarsforsikret, og vi anbefaler på det kraftigste uanvendelighedsforsikring. Lundby Efterskole påtager sig intet ansvar for, hvad der måtte tilstøde hesten, uanset årsagen. Dagsprogram: Udover det almindelige dagsprogram, som gælder for alle skolens elever, skal elever på hestelinjen selv, hver dag kl , eller 15.00, lukke hesten ind på de tider, der er gældende for de forskellige årstider, samt selv hver dag muge ud ved hesten.

6 Hvornår og hvordan er hesten på fold? Alle heste skal på fold hver dag. Ved skader/sygdom aftales nærmere med skolens ridelærere. Hestene lukkes ind af deres ejer/bruger. Hestene lukkes ud hver dag året rundt kl og lukkes ind igen kl om sommeren, kl forår/efterår og kl om vinteren. Alle heste skal have grime på, medens de er på fold, og trækkes ud og ind med træktov. Vedrørende hestenes sygdom og behov for særlig pleje: Hvis en hest er syg og skal have medicin, eller på anden måde kræver særlig omsorg, er det ejers egen opgave at varetage denne særlige omsorg både i hverdagen, og i weekends, ferier og undervisningsfrie perioder. Alternativt skal hesten tages hjem, medmindre der foreligger en skriftlig aftale med hestevagten. Den skriftlige aftale med hestevagten skal godkendes af Gwen eller Camilla. Skolen forbeholder sig ret til at tilkalde dyrlæge for ejers regning i tilfælde af hestens sygdom/ulykke. Ejer/bruger kontaktes så vidt muligt først. Praktiske pligter: Udover den daglige pasning af hest og boks, skal elever på hestelinjen ved skoleårets afslutning, eller den enkelte elevs afrejse, klargøre boksen til næste årgang/næste bruger efter de retningslinjer, som skolens ridelærere udstikker. Hvis ikke boksen er godkendt ved elevens afrejse, rekvireres den fornødne arbejdskraft til at klargøre boksen for den afrejste elevs regning. Foder/strøelse: Så længe hesten er på skolen, får den et grundfoder sammensat af en foderkonsulent (i samarbejde med ejer), bestående af St. Hippolyt müsli og wrap. Boksene strøs med hvedehalm. Tages hesten hjem, fodres den for ejers/brugers regning. Man må ikke tage skolens foder med hjem. Ønsker ejer/bruger at hesten skal have specialfoder eller specialstrøelse i boksen, er dette for ejers/brugers egen regning og kun ifølge aftale med skolens ridelærere. Specialstrøelse skal godkendes af det firma, der afhenter strøelsen. Eget specialfoder opbevares i egen medbragt tønde/spand med låg, beskyttet mod mus og rotter. Dyrlæge/beslagsmed: Dyrlæge og beslagsmed er ikke inkluderet i bokslejen, men Lundby Efterskole kan formidle kontakt til en lokal smed og/eller dyrlæge. Det er den enkelte elev på hestelinjens eget ansvar at melde behov for smed eller dyrlæge til skolens ridelærere, der derefter arrangerer det fornødne. Regningen sendes til hestens ejer/bruger. Ubetalte regninger sendes til skolen. Ved gentagende manglende betaling af smed/dyrlæge kan bortvisning af hesten komme på tale. Skolen påtager sig intet ansvar for eventuel fejlbehandling af hesten.

7 Stalden: Enhver færdsel i stalden skal tage hensyn til hestene og sikkerheden for de personer, der befinder sig i stalden. Man skal være iført hensigtsmæssigt fodtøj, når man er i stalden - ingen bare tæer/sandaler. Der er et aflåseligt skab til hver hest til opbevaring af strigler, medicin og lignende. Egen hængelås skal medbringes. Saddelrum: Skolens saddelrum er opvarmet og aflåst. Der er toilet og vaskemaskine og tørretumbler til vask af udstyr. Sadler, ridetøj, trenser, ridestøvler og lignende opbevares i saddelrummet. Alle ryttere skal skifte tøj og sko/støvler i saddelrummet, inden de går til skolens øvrige indendørsområder. Det er ikke tilladt at opbevare ridetøj, ridestøvler og rideudstyr i øvrigt på skolens øvrige indendørsarealer. Undervisning: Rideundervisningen planlægges og gennemføres af skolens ridelærere. Såfremt en elev derudover ønsker undervisning af udefrakommende ridelærer eller berider, skal denne undervisning aftales med skolens ridelærere og lægges på tidspunkter, hvor der ikke er anden undervisning eller aktiviteter på skolen. Betaling for egen hest på Lundby Efterskole: Betalingen for at medbringe egen hest til Lundby Efterskole vil fremgå af de økonomiske og juridiske betingelser på indmeldelsesblanketten. Betalingen dækker leje af boks, plads på fold og standardfoder. Dyrlæge, beslagsmed og specialfoder/-strøelse er for ejers egen regning. Betaling for halvpartshest på Lundby Efterskole: Betalingen for at have halvpartshest på Lundby Efterskoles hestelinje vil fremgå af de økonomiske og juridiske betingelser på indmeldelsesblanketten. Skolen dækker alle omkostninger, der påhviler hesten.

8

9 Overordnede sikkerheds- og ordensregler gældende for Lundby Efterskoles Hestelinje og for eventuelle gæster: 1. Al færdsel på efterskolens område sker på eget ansvar. 2. Alle skal bære godkendt ridehjelm under ridning. (EN 1384 sikkerhedsridehjelm). 3. Alle bærer sikkerhedsmæssigt korrekt fodtøj under ridning og håndtering af hesten. 4. Tilskuerne ved ridebaner og ridehaller skal forholde sig roligt. 5. Det er forbudt at fastgøre sig til hesten ved f.eks. at vikle træktov rundt om hånden eller livet. 6. Det er forbudt at føre hest, uden trense eller grime med træktov. 7. Det er forbudt at løbe eller råbe i nærheden af hestene. 8. Det er forbudt at rykke/flå/save hesten i munden med bidet. 9. Det er forbudt at anvende pisk, udover almindelig irettesættelse og korrektion. 10. Det er forbudt at anvende sporer uhæmmet. 11. Færdsel i staldene, kun mellem kl I andre tidsrum skal hestene have ro. 12. Staldgangen skal forlades i sædvanlig ryddelig og rengjort stand 13. Alt udstyr skal sættes på plads 14. Affald skal efterlades i skraldespandene. 15. Alle fremmede hunde skal være i snor. Sikkerheds-/ordensregler for staldene: 1. Løb og leg er ikke tilladt i stalden. 2. Heste skal opholde sig mindst muligt i staldgangen, og skal altid være forsvarligt bundet, når de er i staldgangen. 3. Efterlad aldrig din hest alene i staldgangen. 4. Op- og afstigning foregår altid væk fra hovslaget. 5. Når du rider tur, skal du altid fortælle vagten, hvor du rider hen, og hvor længe du ca. er væk. Giv besked, når du igen er hjemme i stalden. Mobiltelefon skal medbringes, når man rider tur. Rid altid mindst to ryttere sammen aldrig alene. 6. Rygning er strengt forbudt i stalden og på skolens matrikel. 7. Lån ikke andres ting uden at spørge. 8. Fej og ryd op udenfor din boks, inden du tager ud at ride. Grime, strigler og dækken lægges ind i boksen eller på de ophængte kroge og ikke i staldgangen. 9. Stalden lukkes kl Fej udenfor din boks, samt på staldgangen, hvor du har stået med din pony/hest. 11. Læg dine ting på plads og ryd op i vandspiltovet, hvis du har brugt dette. 12. Vagten eller sidste mand lukker og slukker alle steder. 13. Staldgangen må ikke bruges til opbevaring af redskaber, striglekasser m.v. 14. Heste fodres i boksen - ikke i staldgangen. Sikkerheds- /ordensregler for ridehuset og udendørsbanerne: 1. Alle bærer godkendt ridehjelm med fastspændt hagerem, når de rider. 2. Ingen elever rider alene uden opsyn. 3. Det er forbudt at ride i sko og andet fodtøj, der ikke er beregnet til ridning. 4. Der rides altid venstre skulder med venstre skulder. 5. Der holdes god afstand ved passage af anden hest. 6. Springning må kun foregå med opsyn, og alle der springer, skal bære godkendt fastspændt ridehjelm. Alle benytter godkendt sikkerhedsvest ved springning (EN eller BETA 2000 standard niveau 3). 7. Udenfor haller og baner må der kun rides i skridtgang. Porten må ikke åbnes og lukkes fra hesteryg. 8. Der må ikke være løse heste/ ponyer i ridehuset eller på udendørsbanerne. 9. Når der er privatundervisning, skal der tages hensyn til vedkommende. 10. Tages der spring ud i hallen, stilles disse på plads efter endt brug. 11. Hallen må kun benyttes kl Undtagelser kan forekomme og aftales med Gwen Hansen. 12. Tilskuerne skal opholde sig på tilskuerpladserne.

10 13. Longering og springning i hallen må kun foregå, hvis man har spurgt om lov hos alle ryttere i ridehuset. 14. Kend skolens regler for ridning på bane. 15. Kend skolens forholdsregler ved brand. 16. Kend skolens opslag med de vigtigste telefonnumre og hav altid en telefon på dig. 17. Man må ikke side/ride baglæns på hestene. Sikkerheds-/ordensregler for folde: 1. Det tilrådes, at man skubber de andre heste væk med leddet og dernæst slipper hesten uden selv at træde ind på folden. 2. Tilretning af dækkener og anden håndtering af hesten foregår uden for folden Al unødig ophold på folden er forbudt. 3. Hav en mobiltelefon med, hvis du går alene på folden. 4. Undgå at gå mellem hestene på folden. 5. Fører flere personer heste ud på samme tid, må der først slippes fri, når alle er klar. 6. Ingen heste/ponyer på folden efter mørkets frembrud. Heste/ponyer sættes kun ind på den fold de har fået tildelt. 7. De, der har heste/ponyer på folden, giver besked til staldpersonalet, hvis hegn eller lignende er ødelagt. 8. Den, der tager den 2. sidste hest/pony ind, tager også den sidste, hvis andet ikke er aftalt med ejeren. 9. Alle heste skal bære grime på fold. Lundby Efterskole holder sig til Landskontoret for Hestes regler: og Dansk Rideforbunds regler: Nærværende folder er læst, forstået og accepteret: Dato: Elevunderskrift: Forældre-/værgeunderskrift:

11 HESTELINJENS LÆRERE: Lundby Efterskole Gwen Hansen Camilla Rasmussen Christian Kyhn Skolens kontor: Vagttelefonen: Forstander Lone:

12 LUNDBY EFTERSKOLE

Jordrup og Omegns Rideklubs. Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016)

Jordrup og Omegns Rideklubs. Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016) Jordrup og Omegns Rideklubs Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016) Jordrup og Omegns Rideklub er en rideklub som er baseret på en frivillig arbejdende bestyrelse, med meget hjælp fra forældre og opstaldere.

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub

Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub GENERELT 01. Alle, der benytter klubbens faciliteter, dvs. rider, longerer mv. på HDR s område, skal være medlem og betale kontingent eller være forældre/værge

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub (GOO) Velkomstfolder Velkommen til Græsted og Omegns Rideklub (GOO). Rideklubben er stiftet i 2014

Læs mere

Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk

Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk Staldleje og priser pr. 1/5 2015 Staldleje udgør 3350 kr. pr. måned. Der indbetales ved reservation af boks et reservationsgebyr på1000 kr. Forud for

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT OPSTALDNINGSKONTRAKT Opstaldningskontrakten er indgået mellem Mosegården og den i kontrakten nævnte hest og hesteejer. Opstaldningskontrakten kan ikke overdrages til anden hesteejer eller anden hest, med

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT Side 1 af 5 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. Denne aftale om opstaldning af hesten (hvor begrebet hesten omfatter såvel heste som ponyer) : Hestens navn er indgået mellem AFTALENS PARTER 1.1. Udlejers navn: Adresse:

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside www.egr.dk Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre,

Læs mere

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside www.egr.dk Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre,

Læs mere

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Himmelev Rideklub Herregårdsvej 61 4000 Roskilde www.hirk.dk Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Der er den d.d. indgået aftale om, at nedenstående [hest/pony] opstaldes på Himmelev Rideklub, Herregårdsvej

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR

OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR OPSTALDNINGSKONTRAKT og INDMELDELSE PR. 1.8.2018 Mellem (ifht. opstaldning): Støtteforeningen Hesteskoen, Ålemarksgyden 36, 5270 Odense N. Mellem (ifht. indmeldelse): Rideklubben ODIN, Ålemarksgyden 36,

Læs mere

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter.

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter. Halvpartskontrakt Du/I har valgt at have en halvpart på en af Vipperød Ridecenters ponyer/heste. Efter at vi først har prøvet at finde en pony som passer til dit/jeres niveau eller behov, og vi har haft

Læs mere

Regler og gode råd på Darupgaard

Regler og gode råd på Darupgaard Regler og gode råd på Darupgaard Du og din hest bydes velkommen på Darupgaard. For at alle skal kunne føle sig tilpas her, er det nødvendigt, at du overholder følgende retningslinjer: 1 / 17 UDLEJNING/OPSIGELSE

Læs mere

Telefon: adresse: 1

Telefon:  adresse: 1 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE Imellem Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej 54 8543 Hornslet og Opstalder: Telefon: E-mail adresse: 1 er dags dato indgået følgende aftale om opstaldning

Læs mere

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig Velkommen til Højris Rideklub - vi har plads til dig Historie Højris rideklub blev startet i 1979, og i årenes løb er der kommet skub i udviklingen. Der er kommet flere faciliteter til - nye stalde, 2

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Opgaver, når man næsten har egen hest (I) Når du har part på en HIRI hest, så deltager du i fælles opgaverne på HIRI: Forældrenes rolle:

Læs mere

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2013 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS PÅKLÆDNING...

Læs mere

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 2 0 1 6 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS

Læs mere

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail.

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail. KONTRAKT VEDRØRENDE OPSTALDNING AF HESTE. Vilkår for opstaldning af heste på Holtegaard Ridecenter. Prisliste 3 er pony med halm/hø +fodring/udlukning på 1 er pony + 2 er pony med halm/hø +fodring/udlukning

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Oversigt i partshåndbogen: Forældrenes rolle Side 2 Staldvagter Side 2 Stævner og fold-/ arbejdsdage Side 2 Hiri s partsudvalg og tanter

Læs mere

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr Rideklub under Danske Rideforbund, DRF www.hgr.dk Velkommen til Holmegårdens Rideklub. Holmegården er hjemsted for Holmegårdens Rideklub, som er en forening under

Læs mere

VEJLEDNING est/pony til opstaldning af h

VEJLEDNING est/pony til opstaldning af h til op G N I N D E L VEJ y n o p / t s e h f a g n i staldn 2017-18 Kære elever og forældre. Skolestart Søndag d. 13. august 2017 kl. 13.30 Hesteaflevering Søndag 10.00-13.00 Rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

VELKOMMEN. til. Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg.

VELKOMMEN. til. Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg. VELKOMMEN til Vilhelmsdal Sports Ridecenter Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg. V/ Henrik Larsen, tlf. 40 30 08 55. Har du internet-adgang kan denne folder, og dyrlæge- og rytteroplysnings-skemaer findes

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

Partens ABC / Partsvejledning

Partens ABC / Partsvejledning Partens ABC / Partsvejledning Det at have part Er et skridt på vejen til at få egen hest det vil sige ansvar. Det er med til at lære dig, hvordan du omgås med heste både i stalden og på folden samt pasning

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum hodsagerrideklubaulum@gmail.com www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager

Læs mere

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR)

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) Kokkedal Allé 3, 2970 Hørsholm Tlf. 45 76 40 42 Hjemmeside: www.kokkedal-rideklub.dk E-mail: (fremgår af hjemmesiden) INDHOLDSFORTEGNELSE OM

Læs mere

At have part på en skolepony i VROR. Hvad får jeg ud af at være part

At have part på en skolepony i VROR. Hvad får jeg ud af at være part At have part på en skolepony i VROR I det følgende har vi beskrevet hvad det vil sige at være part på en pony i VROR, hvad vi tilbyder og hvad vi forventer. Vi har i dette arbejde taget udgangspunkt i

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE IKRAFTTRÆDEN. Imellem. Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej Hornslet

OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE IKRAFTTRÆDEN. Imellem. Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej Hornslet OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE Imellem Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej 54 8543 Hornslet bestyrelsen@rork.dk og Opstalder: Telefon: E-mail adresse: 1 er dags dato indgået følgende aftale

Læs mere

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

Informationshæfte BLR

Informationshæfte BLR Informationshæfte BLR Der er mange regler på rideskolen. De er opstået over mange år. Når man kender reglerne, og når man overholder dem, er man med til at passe på sig selv, sin hest, faciliteterne og

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere

PASNINGSKONTRAKT HORSEMAMA

PASNINGSKONTRAKT HORSEMAMA PASNINGSKONTRAKT HORSEMAMA 011117 1. PARTERNE Mellem HorseMama ApS, CVR-nr. DK28840063, Gøgevang 4b, 2970 Hørsholm, telefonnr. 30360306, e-mail camilla@horsemama.dk (kontaktperson; Camilla Jacobs) og Navn:

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982, og Rideklubben har i dag godt 200 medlemmer, hvoraf langt de fleste er aktive. LTR lejer

Læs mere

Opstaldningskontrakt

Opstaldningskontrakt Opstaldningskontrakt Mellem Ole Rode Jensen og Susanne Andreasen, Fløjstrup Mark 5, 8330 Beder, CVR nr. 25827627 (i det følgende Fløjstrup Mark) og hesteejer navn adresse tlf. aftales opstaldning af hesten

Læs mere

KOPI. Ponypartskontrakt

KOPI. Ponypartskontrakt KOPI Ponypartskontrakt mellem ponyejer: og partslejer: (tydeligt navn og adresse) Birkerød Rideforening (BRF) Turistvej 175, 3460 Birkerød Telefon: E-mail: Startdato: Partspony: Undertegnede anerkender

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Helsinge Rideklub. Velkomstfolder til pensionærer. Helsinge Rideklub. Husebyvej Helsinge

Helsinge Rideklub. Velkomstfolder til pensionærer. Helsinge Rideklub. Husebyvej Helsinge Helsinge Rideklub Helsinge Rideklub Husebyvej 13 3200 Helsinge Velkomstfolder til pensionærer Velkommen til Helsinge Rideklub Vi er en klub med mange aldersgrupper og et ridemæssigt niveau, der spænder

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982. LTR lejer sig ind på Stenrødgaard i Lyngby, hvor private og stedets egne heste er opstaldet.

Læs mere

Velkommen til Kongsdal Rideklub

Velkommen til Kongsdal Rideklub Velkommen til Kongsdal Rideklub 1 Oversigt Velkommen Side 2 Vores undervisere Side 3 Undervisning mm. Side 4 Faciliteter Side 5 Færdsel på KONG Side 6 Din bestyrelse Side 7 2 Velkommen Kongsdal Rideklub

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Hestens/ponyens Pony (sæt X) Navn Oplysning om speciel adfærd, unoder, allergi eller lignende? Opstalders navn

Læs mere

Opstaldningskontrakt

Opstaldningskontrakt Opstaldningskontrakt Box 3 x 3 m eller 3,25 x 3 m incl. strøelse ( 100kg.træpiller) 1600 kr. Hø i box + jordfold ud/indtrækning pr.mdr. Box 3,3 x 3,3 m incl. strøelse (120 kg. træpiller) 1700 kr. pr.mdr.

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK)

ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK) ROSENHOLM RIDEKLUB (RORK) Håndbog for medlemmer (april 2014) Rideklubbens Formål Organisation Arrangementer Reglement I stalden Daglig omgangsform 1 Procedurer Staldvagt (arbejdsplan) Fordeling af boks

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

GRINDSTED RIDEKLUB VELKOMSTFOLDER. Grindsted Rideklub. Hedemarken 4 A-B Grindsted.

GRINDSTED RIDEKLUB VELKOMSTFOLDER. Grindsted Rideklub. Hedemarken 4 A-B Grindsted. Grindsted Rideklub GRINDSTED RIDEKLUB Hedemarken 4 A-B 7200 Grindsted www.grrk.dk info@grrk.dk Grindsted Rideklub VELKOMSTFOLDER INDHOLD VELKOMMEN Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning Opstaldning

Læs mere

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret 2015/16 kr. 2.195,00 pr. uge. I dette beløb er inkluderet: Skolerejse, skolejakke, undervisningsmateriale,

Læs mere

Munkegårdens elevhåndbog

Munkegårdens elevhåndbog 2015 Tilhører: Din dagligdag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag weekend 8.00-8.45 Morgenmad og morgenrutiner i husene (ikke dagelever) 9.00-10.30 Bo-uv. I hvert sit hus dagelever på Vejrupvej 10.30-10.45

Læs mere

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start.

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start. Rytterinformation: Adresse: Ringsted Sports Rideklub/Team Cabe, Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted Alm. Bestemmelser: Ankomst & opstaldning: Ansvar: Se DRF s reglement. Opstaldning foregår i teltstald. Ankomst

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole

Velkommen til Billeshave Efterskole Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2013/ 2014 Årsplan for skoleåret 2013-2014: August: 11. Skolestart kl. 1300-1630 September: 03.- 06. Linjeture hjemrejse efter turen 21. Arbejdsweekend om

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Kongensgaards elevhåndbog

Kongensgaards elevhåndbog Kongensgaards elevhåndbog Find svar på dine spørgsmål her Kongensgaard Efterskole Alkohol: Det er ikke tilladt at indtage eller være i besiddelse af alkohol på KGE. Heller ikke til og fra skolen. Overtrædelse

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole

Velkommen til Billeshave Efterskole Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2018/ 2019 1 PAKKELISTE: Når du kommer til efterskolen skal du medbringe: Almindeligt tøj, badetøj, fodtøj til længere gåture og regntøj. Desuden liggeunderlag

Læs mere

Opstaldningssted:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR eller CVR-nr.) Opstalder:... (Navn, adresse, telefonnumre)

Opstaldningssted:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR eller CVR-nr.) Opstalder:... (Navn, adresse, telefonnumre) 1. Parterne Imellem Opstaldningssted:... (Navn, adresse, telefonnummer, evt. CPR eller CVR-nr.) og Opstalder:... (Navn, adresse, telefonnumre) er dags dato indgået følgende aftale om opstaldning af Hesten:...

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

Velkommen til Søgården

Velkommen til Søgården Velkommen til Søgården Denne folder er lavet til nye hesteejere og parter på Søgården, med det formål at man får en god introduktion til hverdagen i stalden. I hovedhuset bor Finn og Rie Riber, som har

Læs mere

GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER

GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED   FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED WWW.GRRK.DK INFO@GRRK.DK FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER INDHOLD VELKOMMEN Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning

Læs mere

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret 2015/16 kr. 2.195,00 pr. uge. I dette beløb er inkluderet: Skolerejse, skolejakke, undervisningsmateriale,

Læs mere

Det overordnede mål med skolens ordensregler er at skabe god adfærd i hverdagen til gavn for den enkelte og for fællesskabet

Det overordnede mål med skolens ordensregler er at skabe god adfærd i hverdagen til gavn for den enkelte og for fællesskabet Midtskolen Skolebestyrelsen Princip nr. 5 Dato for vedtagelse: 06.08.2017 Princip vedrørende: Ordensregler Formål: Det overordnede mål med skolens ordensregler er at skabe god adfærd i hverdagen til gavn

Læs mere

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE 2017 Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger Aarhus Efterskole Brunbakkevej 21 8270 Højbjerg tlf 8627 1777 Udenfor kontorets åbningstid vil man kunne kontakte en vagtlærer på dette

Læs mere

Info og regler. Mosegårdens stald & løsdrift

Info og regler. Mosegårdens stald & løsdrift Info og regler Mosegårdens stald & løsdrift Lillevangsvej 19A 4000 Roskilde (kør ind ad 2. Indkørsel/markvej) Velkommen til Mosegårdens stald & løsdrift. Her sætter vi det naturlige hesteliv, venlighed,

Læs mere

Tillægskontrakt mellem forældre og den private børnepasser i Dagplejen Musik & Leg

Tillægskontrakt mellem forældre og den private børnepasser i Dagplejen Musik & Leg Tillægskontrakt mellem forældre og den private børnepasser i Dagplejen Musik & Leg 1. Åbningstider Mandag- torsdag: 7:00-16:00 Fredag: 7:00-15:15 Jeres barn skal afleveres efter den angivne åbningstid

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 ! Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 Klasser: Klasse1: HVR Speciel Grandprix u. galop-lc3 For lørdagsholdet 9-10, samt særligt inviterede. Klasse2: Valgfrit

Læs mere

Indhold Advarsler og bortvisning

Indhold Advarsler og bortvisning Retningslinjer for Risskov Efterskole Indhold Advarsler og bortvisning 1 Alkohol og rusmidler 2 Computer mm 2 Cykel 2 Fritidsarbejde 2 Gæster 2 Meddelelsesbogen 3 Mobiltelefon 3 Måltider 3 Rengøring 4

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole. Skoleåret 2019/ 2020

Velkommen til Billeshave Efterskole. Skoleåret 2019/ 2020 Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2019/ 2020 1 PAKKELISTE: Når du kommer til efterskolen skal du medbringe: Almindeligt tøj, badetøj, fodtøj til længere gåture og regntøj. Håndklæder og toiletsager.

Læs mere

HERSLEV RIDEKLUB INFO

HERSLEV RIDEKLUB INFO NYHEDSBREV NOVEMBER 2011 HERSLEV RIDEKLUB INFO LÆS OM: Cowboy for en dag S 2 Overnatning S 2 Ministævne S 3 Ledige parter på elevheste S 3 Klubmesterskab S 4 Ny elevpony S 4 Juletræsfest S 4 Køkkenhjælp

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk 2 Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 Formand: Næstformand: Kasserer: Suppleanter: Fodermester: Underviser: Berit Andersen 30606465 Christina Jensen 53400388 Kresten Jensen 28936066 Annette Lomholt 29829110

Læs mere

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2017 Vi byder dig velkommen til dit ophold, og vil med denne folder gerne give dig mulighed for at få et overblik over stedet, vores regler

Læs mere

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Forsorgshjemmet Aas tilbyder i henhold til Servicelovens 110, midlertidig ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte

Læs mere

April måneds nyhedsbrev handler denne gang om en ung mand, der er gået sine egne veje og i en alder af 18 år har debuteret i international Grand Prix.

April måneds nyhedsbrev handler denne gang om en ung mand, der er gået sine egne veje og i en alder af 18 år har debuteret i international Grand Prix. Til spørgsmålet om fremtidens drømmejob svarer Daniel det er allerede aftalt, at jeg efter endt læretid til september fortsætter hos Rudolf Zeilinger, således at jeg efter yderligere 3 år kan gå op til

Læs mere

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Oktober 2015 REGLEMENT FOR BENYTTELSE AF KAJAKKER HOS NORRPORTEN

Oktober 2015 REGLEMENT FOR BENYTTELSE AF KAJAKKER HOS NORRPORTEN Oktober 2015 REGLEMENT FOR BENYTTELSE AF KAJAKKER HOS NORRPORTEN Dette reglement er gældende for alle kajakbrugere, der måtte ønske at benytte Norrportens kajakker. Enhver der ønsker at ro kajak skal gøre

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 ORDENSREGLER ORDENSREGLER Eleverne skal vise hensyn over for deres omgivelser og for hinanden. Eleverne skal passe undervisningen og aftaler i øvrigt. Eleverne må gerne

Læs mere

- Sætter spor. Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn

- Sætter spor. Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret 2015/16 kr. 2.195,00 pr. uge. I dette beløb er inkluderet: Skolerejse, skolejakke, højskolesangbog,

Læs mere

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn

Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Regler og vilkår i forbindelse med betalinger samt forældretilsagn Elevbetaling Elevbetalingen udgør i skoleåret 2018/19 kr. 2.395,00 pr. uge*. I dette beløb er inkluderet: Skolerejse, skoletrøje, undervisningsmateriale,

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

Regler for licens For at få licens skal du være medlem af Dansk Pony Væddeløbsforening og have bestået en teoretisk og praktisk prøve.

Regler for licens For at få licens skal du være medlem af Dansk Pony Væddeløbsforening og have bestået en teoretisk og praktisk prøve. Dansk Pony Væddeløbsforening Regler for licens For at få licens skal du være medlem af Dansk Pony Væddeløbsforening og have bestået en teoretisk og praktisk prøve. Den teoretiske prøve omfatter: høring

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015

VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015 VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015 lærere VELKOMMEN HJERTELIG VELKOMMEN Vi er glade for at netop I har valgt Halvorsminde Efterskole 1.0. I er med på det første hold, hvor rammerne og indholdet i høj grad

Læs mere

L Å N E K O N T R A K T

L Å N E K O N T R A K T Side 1 af 9 L Å N E K O N T R A K T Mellem [ejer] Navn: CPR-nr.: CVR-nr. (hvis erhvervsdrivende): Adresse: Postnr/by: E-mail: Telefonnr.: (i det følgende benævnt ejer) og [låntager] Navn: CPR-nr.: CVR-nr.

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. facebook.com/ skolehjem Velkommen På EUC

Læs mere

Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK)

Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK) Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK) 1 Aftalens genstand og parter Denne aftale om opstaldning af hesten (hestens navn og chip eller pasnr.) Hesten er undtaget fra konsum: JA NEJ Er indgået

Læs mere

Hej jeg hedder FLOBBY Jeg er en lille sød og dejlig pony, der mest bliver brugt på bobbelholdene. Jeg prøver at gøre alt for min rytter og elsker at lære børnene at ride galop. Nogen gange kan jeg dog

Læs mere

Den første tid med hunden

Den første tid med hunden Den første tid med hunden 1 Tillykke med din nye hund. Det er en stor omvæltning for din hund at komme til et nyt hjem, især hvis den er hvalp og kommer lige fra sin moder og sine kuldsøskende. Nedenfor

Læs mere

Velkommen. til skoleåret 2012-13

Velkommen. til skoleåret 2012-13 Velkommen til skoleåret 2012-13 PRAKTISKE OPLYSNINGER Skolens adresse Halvorsmindevej 107-109, 9800 Hjørring (www.halvorsminde.dk.) Skolens kontor Kontortid: 9.00 14.30 Tlf.: 98 92 12 22 Fax: 98 91 10

Læs mere