Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Rideforbund, DRF. www.hgr.dk"

Transkript

1 Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr Rideklub under Danske Rideforbund, DRF

2 Velkommen til Holmegårdens Rideklub. Holmegården er hjemsted for Holmegårdens Rideklub, som er en forening under Dansk Rideforbund. Alle der rider på Holmegården - det kan være på rideskolen, på egen pony eller hest eller en partshest - skal være medlem af rideklubben, Holmegården ejes af Bub og Povl Neerbek, som driver stedets rideskole samt hovedstalden, hvor ca. 50 heste inkl. rideskole hestene er opstaldet. To andre stalde på stedet med ca. 25 heste i alt forpagtes og drives af Gunnar Nielsen og Torben Andersen. Vi har her samlet de vigtigste informationer om Holmegårdens tilbud og faciliteter, samt de vigtigste regler for stedet. Regler som primært er udarbejdet, for at vi alle kan omgås vores heste på en sikker måde, passe godt på vores sted, vore ting og tage hensyn til hinanden. Alle, uanset ryttererfaring, skal føle sig velkomne på stedet, så hils på dem du møder på gårdspladsen, staldgangen, i ridehusene og på ridebanerne. Husk at rydde op efter dig selv, din hund og din hest på staldgang, græsplæner, gårdsplads og i rytterstuen. På alle undervisere på Holmegården er der indhentet en børneattest. Klubbens frivillige er dækket via de forsikringer, som Dansk Idræts-Forbund (DIF) har taget i Tryg. Forsikringen omfatter: ansvarsforsikring, arbejdsskade, ulykkesforsikring, retshjælp samt kollektiv rejseforsikring. Det enkelte medlem skal selv tegne ulykkesforsikring. Fra den 1. juni 2008 skal alle heste være ansvarsforsikres. Det er heste-ejerens ansvar at sørge for dette. Stjålet rideudstyr dækkes af ejerens egen indboforsikring.

3 Rideskolen. Vi har rideskolehold for børn fra 6 års alderen og opefter samt for voksne og på mange niveauer. Undervisningen foregår alle hverdage fra ca. 14 til 18 samt lørdag fra Et par aftener om ugen har vi også voksenhold. Undervisere på Holmegårdens rideskole er: Helle Gutkin - træffes på telefon på hverdage Signe Henningsen - træffes i det lille ridehus hver lørdag mellem kl. 10 og Prisliste og indmeldelsesblanket til Rideskolen kan findes på under Blanketter/Rideskolen Der er 1 måneds skriftlig opsigelse til den sidste i en måned, dette for at lette administrationen og for at undgå misforståelser. Den skriftlige indmeldelse er gældende indtil den opsiges. Bub eller Povl Neerbek svarer på spørgsmål vedr. betaling og administration på tlf og på mail post@holmegaarden.dk Alle er velkomne til at komme og strigle/ordne rideskolens ponyer og heste samt hjælpe mindre rutinerede kammerater, også på de dage man ikke selv rider. Ponyerne skal dog have fred i stalden om aftenen, når det sidste hold er slut.

4 Rideklubben. Klubbens vedtægter og aktivitetsplan kan findes på klubbens hjemmeside. Klubben står for mange aktiviteter hvert år: - undervisning i ryttermærker - foredrag og kurser - stævner - årligt holdmesterskab for alle rideskolehold, der er nået forbi trækkerstadie - julearrangement og fastelavnsarrangement - aktiviteter i skoleferier, f.eks. ponylege, kurser, skovture ol. - hvad vi ellers kan finde på - og har hjælpere nok til at drive. Som medlem af klubben har man ret til at deltage i klubbens aktiviteter, samt til at stille op ved stævner for Holmegården. Klubben betaler leje for ridehus, hjælper med vedligeholdelse af baner, ejer og vedligeholder ponylege udstyr, springmateriel, udlåner sikkerhedsveste til alle børn på rideskolen samt ridehjelme til dem, der endnu ikke har fået deres egen. Prisliste og indmeldelsesblanket til Rideklubben kan findes på under Blanketter/Rideklubben. Klubben opfordrer alle medlemmer til at oprette sig som bruger på hjemmesiden, og betale kontingent via hjemmesiden. Ved indmeldelse betaler man for indeværende, samt årets resterende måneder. Udmeldelse skal ske skriftligt til klubbens kasserer med en måneds varsel pr. 1.1 eller 1.7 Medlemskab af klubben giver ikke automatisk ret til at bruge Holmegårdens faciliteter til hverdag. Det betaler man for per måned sammen med sin boksleje: Hvis man er opstaldet udenfor Holmegården kan man søge Bub og Povl om at få et af de begrænsede antal ridehuskort, som udstedes til ikke pensionærer. Klubbens generalforsamling afholdes hvert år i februar Forældre kan repræsentere deres børn, men evt. valg til bestyrelse kræver medlemskab af klubben. Formand, kasserer, de øvrige bestyrelsesmedlemmer samt andre hjælpere ved arrangementer er frivillige, der ofte lægger mange timer på Holmegården ved siden af normale lønnede jobs. Ekstra hænder til at hjælpe ved arrangementer bliver derfor altid værdsat. Navne og kontaktoplysninger på bestyrelsesmedlemmer og udvalg, samt referater fra bestyrelsesmøder kan findes på klubbens hjemmeside.

5 Holmegårdens faciliteter. På Holmegården har vi to ridehuse, 2 udendørs dressurbaner, en udendørs springbane, en rotunde, en gammel travbane, som vi primært bruger som skridt sti, og så stien, der fører direkte til skoven. Til færdsel og samvær uden hest har vi rytterstue, overdækket terrasse samt græsplænen ved flagstangen. Ved sommertid er ridecenteret åbent alle ugens dage fra 8-22, og ved vintertid ændres åbningstiden lørdag og søndag til Husk at du skal stige så tidligt af hesten, at staldene kan lukkes og slukkes kl. 20/22. Bundene i ridehusene og på banerne er ikke helt ens, nogle er lidt mere hårdføre og beregnet til at kunne tåle løse heste samt longering. Den store udendørs dressur bane er meget sart, her er det obligatorisk at samle klatter op efter sig. Ridning i skridt, trav og galop er tilladt i begge ridehuse og på alle baner, dog skal man altid tage hensyn til børn, ungheste og uerfarne ryttere. Det lille ridehus er forbeholdt rideskolen, så længe der er rideskolehold. Hvis man vil være for sig selv, kan det lille ridehus reserveres for 1 time ved betaling til Bub og ophængning af kvittering på reservationstavlen i det lille ridehus. Longering er tilladt i det lille ridehus, i rotunden, på den lille ridebane og på springbanen. Dog skal man altid spørge om tilladelse, hvis der er andre til stede. Ønske om longering og løse heste i det lille ridehus berettiger ikke til at sende ryttere, der ønsker at ride i det lille ridehus ud. Longering foretages i trense eller kapsun. Ved dyrlægebesøg kan man kortvarigt få tilladelse til longering i det store ridehus, og her er det også tilladt at longere i grime. Løse heste er kun tilladt i det lille ridehus og i rotunden. Rotunden bruges først og fremmest til sygefold, derefter til longering og til sidst til luftefold. Det er tilladt at trave og galopere på travbanen på den modsatte side af foldene, dog kun når man har sikret sig, at der er fri bane. HUSK! Møder du nogen, skal der tages ned i skridt. Torsdag og søndag er springdage. Om sommeren på den store udendørsbane og i meget dårligt vej i det store ridehus. Om vinteren i det store ridehus. Tirsdag aften er det tilladt at selv-springe i det store ridehus kl Det er ikke tilladt at sætte spring op på andre tidspunkter i det store ridehus, og det er ikke tilladt at sætte spring op på den store dressurbane. Hvis man gerne vil springe uden for den normale springundervisning, så er det tilladt på den udendørs springbane, på den lille dressurbane og i det lille ridehus. Dog skal man overholde følgende regler: I det lille ridehus og på den lille ridebane springes må der kun springes, når der ikke er andre til stede. På den store springbane skal man altid tage hensyn til ryttere på dressurbanen. Spørg om du generer dem.

6 Unge under 18 år må kun springe, under opsyn af en hestekyndig person over 18 år. Hjælpere må gerne sætte spring op og ned men husk egentlig undervisning er forbeholdt de godkendte undervisere. Når man er færdig med at springe, rydder man op efter sig. Alle bomme skal op og hænge, så de ikke ligge på jorden og rådner. Springmateriel skal sættes på plads, hvis man har haft det fremme i lille ridehus eller på den lille bane. Det store ridehus Den store dressurbane Springbanen Det lille ridehus Den lille dressurbane Rotunden Travbanen

7 Undervisning. Holmegården er repræsenteret bredt hvad ryttere og heste angår. Bestyrelsen samt ejer tilstræber altid at have en godkendt liste af undervisere, der tilgodeser de forskellige behov. Der er fri undervisning på stedet, det vil sige at de opstaldede ekvipager frit kan vælge imellem de godkendte undervisere, og KUN mellem disse. Det er med andre ord ikke tilladt at undervise hinanden, selvom det selvfølgeligt er tilladt at give hinanden et godt råd eller et forslag til at justere på ridningen. Vi forventer, at alle undervisere er imødekommende for alle ønsker om undervisning, samt accepterer de andre undervisere på stedet. Ansøgning om nye undervisningstilladelser behandles på de bestyrelsesmøder, hvor ejer deltager. Ved godkendelse bliver der set på både antallet af ryttere, der har bedt om den nye underviser, samt vurderet om den ekstra underviser vil kunne reducere en eksisterende undervisers forretning, så andre ryttere kunne risikere at miste deres underviser. Mindst en gang om året ca. 1. oktober revideres undervisningsplanen for det store ridehus og faste undervisningstider slås op. Ledige huller i ridehusplanen kan reserveres af de andre undervisere på den store hvide tavle i ridehuset. Underviserne skal huske at få nogen til at tage reservation af tid væk, hvis de bliver forhindret i at komme. Nogle gange om året afholdes kurser i dressur og spring. Gerne på opfordring fra ryttere på stedet. Kurserne kan ekvipagerne frit deltage i, og det skal accepteres af de forskellige undervisere på stedet. Klubben, kan efter ansøgning til bestyrelsen, yde et tilskud til kursus i en af rideforbundets discipliner til junior/ungryttere. Dog ydes tilskud max en gang om året pr rytter.

8 Sikkerhedsregler. De vigtigste regler på stedet er sikkerhedsreglerne. Vi arbejder hen i mod at opnå Dansk Rideforbunds sikkerheds certificering og det betyder, at vi fra 1. juli 2010 har indført nogle få regler udover dem, vi allerede har fulgt i mange år. Vi regner med naturlig opbakning fra rytterne på stedet, men overtrædes reglerne groft, kan man indkaldes til møde med ejer og bestyrelse til en drøftelse om evt. opsigelse af boksaftalen eller bortvisning fra rideskolen. Generelle regler Alle skal bære sikkerhedsgodkendt ridehjelm ved ridning på baner, i ridehuse samt i terræn Alle skal bære sikkerhedskorrekt fodtøj ved håndtering af heste. Dvs. lukkede solide sko, når man færdes på jorden omkring hesten og ved ridning en lukket sko eller støvle med en lille hæl og uden store snørebånd, der kan hænge fast i stigbøjlen. Sko godkendt til distanceridning er selvfølgelig tilladt. Ingen må fastgøre sig til hesten ved f.eks. at vikle træktov om hånden eller rundt om livet Ingen fører en hest uden trense eller træktov Ingen løben eller råben i nærhed af hestene Vi rykker, flår, saver ikke hesten i munden med biddet Vi anvender ikke pisk og sporer uhæmmet Vi rider normalt ikke med en håndhest ved siden Hunde skal være under opsyn og kontrol. På ridebane og i ridehuse Alle under 18 år skal benytte sikkerhedsvest ved springning, og det anbefales at rytterne over 18 år også benytter sikkerhedsvest ved springning. For at ride selvstændigt på banerne (uden undervisning), skal rytteren have taget ryttermærke 2 eller have færdigheder svarende dertil På ridebanen og ridehusbunden må der ikke være tilskuere og/ eller andre personer end ryttere og undervisere samt evt. trækkere og de flinke personer, som samlet klatter. Der rides altid med et godkendt hovedtøj. (Se DRF reglement). Dog kan reglen fraviges, når man træner horsemanship alene i det lille ridehus Alle skal kende klubbens regler for ridning på bane Det er ikke tilladt at lytte til høj musik i høretelefoner, så man ikke kan høre de andre i ridehuset eller høje råb udefra

9 I terrænet (Travbanen regnes ikke med til terræn ridning) Færdselsloven og DRF regler om ridning i trafikken skal overholdes, og vi viser hensyn til andre trafikanter. Prøv så vidt muligt at ride mindst to ryttere sammen i skoven. Ryttere under 18 år må ikke ride alene udenfor Holmegårdens areal og 1 er skoven. Ryttere under 12 år må ikke ride udenfor Holmegårdens areal uden følgeskab af en voksen. Alle under 18 år skal benytte sikkerhedsvest Medbring altid en mobiltelefon. Tag din hest ned i skridt, når du møder andre, det er hensynsfuldt og står i skovreglementet. I Stalden Heste og ponyer, der står på staldgangene eller ved striglepladserne skal være under opsyn. To heste må ikke passere hinanden på de staldgange som er mindre end to meter brede. Foder og godbidder skal være lukket inde i foderrummet, så hestene ikke forspiser sig. Redskaber og trillebøre efterlades ikke frit på staldgangen. Striglekasser sættes på plads efter brug For at opholde sig i stalden alene skal man have taget ryttermærke 1 eller have viden svarende dertil. Giv kun godbidder til en hest efter aftale med ejer. Ingen heste på staldgangen i fordringstiden til fodervognen har passeret. Orienteret dig via opslag i din stald om forholdsregler ved brand. Foldene En person bør kun trække én hest af gangen til og fra fold. Hvis du ikke kan finde en til at hjælpe, så skal du være fyldt 18 for at må trække 2 heste. Heste der føres til fold skal som minimum føres i grime og med træktov. Føres flere heste ud på samme tid, må der først gives slip, når alle er klar. En hest skal vendes før den slippes løs, så man ikke bliver ramt, hvis den i kådhed spjætter med bagbenene. I stedet for at trække heste på fold kan der lukkes på fold indenfor en indhegning. I dette tilfælde skal hjælpere, der afventer hestene være placeret udenfor indhegningen. For at lukke eller hente heste på folden skal rytteren have taget ryttermærke 3 eller have viden svarende dertil. Eller der skal være en ansvarlig tilstede med tilsvarende kvalifikation. Der må ikke gives godbidder eller hø på foldene, bortset fra hø på løsdriftfoldene En hest efterlades ikke alene på folden, når man tager sin egen ind

10 Hvis der alligevel sker en ulykke Stands først ulykken så flere ikke kommer til skade. (Fang f. eks løse heste) Giv livreddende førstehjælp Tilkald den nødvendige hjælp. Førsthjælpskasser: o o o Hovedstalden og rideskolen: I Bub og Povls gang (her findes også en førstehjælpskasse til hesten) Torbens stald: I skurvognen Gunnar: I staldens rytterstuen Bliv ved den tilskadekommende til hjælp er kommet Tilkaldes ambulance sendes en person op til Vassingerødvej, så ambulancen kan finde indkørslen, de kører oftest til Bøgevangen Informer Bub og Povl Tilkald pårørende. Husk at sætte korrekt kontaktinformation på boksdøren. Alle ulykker evalueres i bestyrelsen med henblik på fremtidig forebyggelse.

11 Ridebaneregler. Når vi færdes på vores baner eller i ridehusene er det vigtigt at kende de fælles spilleregler, så vi ikke generer hinanden ved f.eks. at komme til at ride ind i hinanden eller forstyrre hinanden. Bestyrelsen samt ejer kan efter opslag på whiteboardet lukke det store ridehus i forbindelse med arrangementer eller vedligeholdelse. Når vi holder udendørs springstævne er den store udendørs dressurbane lukket. Ved dressurstævner er det muligt at motionere sin hest på opvarmningsbanerne, dog med hensyntagen til de startende. Reglerne nedenfor gælder alle vores baner, dog er det altid underviserens henstillinger, der gælder, når der er rideskole, hold i det lille ridehus eller springhold i det store ridehus. 1. Vis hensyn specielt til ungheste og uøvede. 2. Alle brugere af ridehuse og baner skal sætte sig ind i ridebanereglerne. 3. Der rides venstre skulder mod venstre skulder- også når der er undervisning. Dog bliver ryttere, der modtager undervisning på en cirkelvolte inderst og andre ryttere rider udenom. 4. Der skridtes til og af på hovslaget. Alle skridter samme vej, én og én. 5. Når de professionelle undervisere er tilstede, skal deres henstillinger følges. 6. Max. 2 undervisere må yde undervisning samtidigt. Når der er 2 undervisere i ridehuset skal begge undervise fra ridehusbunden. 7. Tilskuere skal undlade at forstyrre underviserne og henvises til balkonen. 8. Skridttæpper, jakker m.m. hænges i hjørnerne, så de ikke bliver fejet ned af en forbigående hest. 9. Hvis man skal tale med nogen på barrieren, så stå i hjørnerne eller i indgangen, ikke ved C! dvs. ingen stilstand v/c, bortset fra parader ved programridning. 10. Trækning med heste skal foregå på hovslaget, i skridtretningen med hesten mod barrieren - roligt og uden gene for andre. Der skal bruges trense medmindre sygdom forhindrer det. 11. På den store udendørs dressurbane samler man klatter efter sig eller lokker en rar tilskuer til at gøre det for sig. 12. Indendørs er der i henhold til lovgivningen rygeforbud. Udendørs må der ikke ryges til hest på Holmegårdens areal.

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Jordrup og Omegns Rideklubs. Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016)

Jordrup og Omegns Rideklubs. Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016) Jordrup og Omegns Rideklubs Sikkerhedsvejledning (27. juni 2016) Jordrup og Omegns Rideklub er en rideklub som er baseret på en frivillig arbejdende bestyrelse, med meget hjælp fra forældre og opstaldere.

Læs mere

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub (GOO) Velkomstfolder Velkommen til Græsted og Omegns Rideklub (GOO). Rideklubben er stiftet i 2014

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB

VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB VELKOMMEN I DJURSLANDS RIDEKLUB Fuglsangvej 28 8500 Grenaa www.djurslands-rideklub.dk Medlemmerne er fundamentet i klubbens liv og klubbens aktiviteter. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982. LTR lejer sig ind på Stenrødgaard i Lyngby, hvor private og stedets egne heste er opstaldet.

Læs mere

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig

Velkommen til. Højris Rideklub - vi har plads til dig Velkommen til Højris Rideklub - vi har plads til dig Historie Højris rideklub blev startet i 1979, og i årenes løb er der kommet skub i udviklingen. Der er kommet flere faciliteter til - nye stalde, 2

Læs mere

Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub

Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub Ordensregler / reglement i Hedensted Rideklub GENERELT 01. Alle, der benytter klubbens faciliteter, dvs. rider, longerer mv. på HDR s område, skal være medlem og betale kontingent eller være forældre/værge

Læs mere

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD

OVERSIGT OVER STENRØDGAARD OVERSIGT OVER STENRØDGAARD GENERELLE OPLYSNINGER LIDT OM RIDEKLUBBEN Lyngby-Taarbæk Rideklub blev oprettet i 1982, og Rideklubben har i dag godt 200 medlemmer, hvoraf langt de fleste er aktive. LTR lejer

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub

Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Referat, Bestyrelsesmøde den 16.9.2012 Himmelev Rideklub Kl. 18.30, rytterstuen Tilstede: Katrine, Katrine, Kenneth, Lotte Fraværende: Stina, Natascha Næste møde: 4.11. kl.18.30 i rytterstuen 1. brug for

Læs mere

Informationshæfte BLR

Informationshæfte BLR Informationshæfte BLR Der er mange regler på rideskolen. De er opstået over mange år. Når man kender reglerne, og når man overholder dem, er man med til at passe på sig selv, sin hest, faciliteterne og

Læs mere

Velkommen til Kongsdal Rideklub

Velkommen til Kongsdal Rideklub Velkommen til Kongsdal Rideklub 1 Oversigt Velkommen Side 2 Vores undervisere Side 3 Undervisning mm. Side 4 Faciliteter Side 5 Færdsel på KONG Side 6 Din bestyrelse Side 7 2 Velkommen Kongsdal Rideklub

Læs mere

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Ride Forbund, DRF. www.hgr.dk

Velkommen til Holmegårdens Rideklub, hgr. Rideklub under Danske Ride Forbund, DRF. www.hgr.dk Velkmmen til Hlmegårdens Rideklub, hgr Rideklub under Danske Ride Frbund, DRF www.hgr.dk Velkmmen til Hlmegårdens Rideklub. Hlmegården er hjemsted fr Hlmegårdens Rideklub, sm er en frening under Dansk

Læs mere

Regler og gode råd på Darupgaard

Regler og gode råd på Darupgaard Regler og gode råd på Darupgaard Du og din hest bydes velkommen på Darupgaard. For at alle skal kunne føle sig tilpas her, er det nødvendigt, at du overholder følgende retningslinjer: 1 / 17 UDLEJNING/OPSIGELSE

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 2 0 1 6 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS

Læs mere

GRINDSTED RIDEKLUB VELKOMSTFOLDER. Grindsted Rideklub. Hedemarken 4 A-B Grindsted.

GRINDSTED RIDEKLUB VELKOMSTFOLDER. Grindsted Rideklub. Hedemarken 4 A-B Grindsted. Grindsted Rideklub GRINDSTED RIDEKLUB Hedemarken 4 A-B 7200 Grindsted www.grrk.dk info@grrk.dk Grindsted Rideklub VELKOMSTFOLDER INDHOLD VELKOMMEN Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning Opstaldning

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2013 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS PÅKLÆDNING...

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum hodsagerrideklubaulum@gmail.com www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager

Læs mere

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR)

VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) VELKOMMEN TIL KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) KOKKEDAL RIDEKLUB (KDR) Kokkedal Allé 3, 2970 Hørsholm Tlf. 45 76 40 42 Hjemmeside: www.kokkedal-rideklub.dk E-mail: (fremgår af hjemmesiden) INDHOLDSFORTEGNELSE OM

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Opgaver, når man næsten har egen hest (I) Når du har part på en HIRI hest, så deltager du i fælles opgaverne på HIRI: Forældrenes rolle:

Læs mere

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 Formand: Næstformand: Kasserer: Suppleanter: Fodermester: Underviser: Berit Andersen 30606465 Christina Jensen 53400388 Kresten Jensen 28936066 Annette Lomholt 29829110

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT Side 1 af 5 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. Denne aftale om opstaldning af hesten (hvor begrebet hesten omfatter såvel heste som ponyer) : Hestens navn er indgået mellem AFTALENS PARTER 1.1. Udlejers navn: Adresse:

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER

GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED   FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER GRINDSTED RIDEKLUB GRINDSTED RIDEKLUB HEDEMARKEN 4 A-B 7200 GRINDSTED WWW.GRRK.DK INFO@GRRK.DK FACEBOOKSIDE: GRINDSTEDRIDEKLUB VELKOMSTFOLDER INDHOLD VELKOMMEN Velkommen Forventninger Værdigrundlag Undervisning

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til Udvidet klubstævne i dressur for hest og pony d. 23. og 24. marts 2013 Information: Ledøje-Smørum rideklub byder hermed velkommen til vores udvidede klubstævne i dressur d. 23. og 24.

Læs mere

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks

Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Himmelev Rideklub Herregårdsvej 61 4000 Roskilde www.hirk.dk Opstaldningskontrakt: [hest/pony] i boks Der er den d.d. indgået aftale om, at nedenstående [hest/pony] opstaldes på Himmelev Rideklub, Herregårdsvej

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT OPSTALDNINGSKONTRAKT Opstaldningskontrakten er indgået mellem Mosegården og den i kontrakten nævnte hest og hesteejer. Opstaldningskontrakten kan ikke overdrages til anden hesteejer eller anden hest, med

Læs mere

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside www.egr.dk Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre,

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter.

Halvpartskontrakt. reagere på det ene eller det andet, uden at handle uhensigtsmæssigt derefter. Halvpartskontrakt Du/I har valgt at have en halvpart på en af Vipperød Ridecenters ponyer/heste. Efter at vi først har prøvet at finde en pony som passer til dit/jeres niveau eller behov, og vi har haft

Læs mere

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle.

Nyhedsbrev nr Generalforsamling. Jette Staldgaard. Farvel til Michèle. Nyhedsbrev nr.2 2018 Generalforsamling Vi har afholdt den årlige generalforsamling. Der var ikke de store emner på programmet. Desværre har vi måtte sige farvel til Michèle i bestyrelsen. Da Michèle først

Læs mere

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Opstaldningskontrakt

Opstaldningskontrakt Opstaldningskontrakt Box 3 x 3 m eller 3,25 x 3 m incl. strøelse ( 100kg.træpiller) 1600 kr. Hø i box + jordfold ud/indtrækning pr.mdr. Box 3,3 x 3,3 m incl. strøelse (120 kg. træpiller) 1700 kr. pr.mdr.

Læs mere

KOPI. Ponypartskontrakt

KOPI. Ponypartskontrakt KOPI Ponypartskontrakt mellem ponyejer: og partslejer: (tydeligt navn og adresse) Birkerød Rideforening (BRF) Turistvej 175, 3460 Birkerød Telefon: E-mail: Startdato: Partspony: Undertegnede anerkender

Læs mere

Stald Bugges ride eventyr

Stald Bugges ride eventyr Stald Bugges ride eventyr Her har du muligheden for at deltage i Danmarks sjoveste og samtidig meget lærerige ride lejr i uge 26 og/eller uge 32. Det foregår på Stald Bugge, Juelsmindevej 260, 7120 vejle.

Læs mere

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø,

Partshåndbog. Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest OM HIRI. Vi vil have et ridecenter: - hvor der er et godt miljø, Partshåndbog Part på HIRI heste.næsten som at have sin egen hest Oversigt i partshåndbogen: Forældrenes rolle Side 2 Staldvagter Side 2 Stævner og fold-/ arbejdsdage Side 2 Hiri s partsudvalg og tanter

Læs mere

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september

Wiffertsholmstævnet. 19. & 20. september 2015. Husk seneste tilmelding d. 13. september Wiffertsholmstævnet 19. & 20. september 2015 Husk seneste tilmelding d. 13. september Velkommen for 39. gang Det er en stor fornøjelse igen i år at kunne inviterer til Wiffertsholmstævne. I lighed med

Læs mere

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside

Velkommen til. Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside Velkommen til Egtvedvej 14, 6040 Egtved Hjemmeside www.egr.dk Nye Medlemmer Velkommen til Egtved Rideklub. Egtved Rideklub har sat følgende regler sammen for at forbedre sikkerheden for elever og forældre,

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015)

Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015) Retningslinier og regler i Sjørring Rideklub (December 2015) Retningslinjer Vi vægter højt at alle i klubben trives, derfor er det vigtigt at der er plads til alle, vis hensyn til de andre ryttere. Vær

Læs mere

Lundby Efterskole. Lundby Efterskole. Efterskolevej Lundby kontor: vagtlærer:

Lundby Efterskole. Lundby Efterskole. Efterskolevej Lundby  kontor: vagtlærer: Hestefolder 2017/18 Lundby Efterskole Efterskolevej 8-4750 Lundby www.lundbyefterskole.dk kontor: 55 76 71 03 vagtlærer: 61 76 37 03 adm@lundbyefterskole.dk Velkommen til Hestelinjen på Lundby Efterskole.

Læs mere

Ridestævners ABC. Alle informationerne kommer fra DRFs reglementer Stævnetyper:

Ridestævners ABC. Alle informationerne kommer fra DRFs reglementer Stævnetyper: Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Velkommen til Hodsager Rideklub

Velkommen til Hodsager Rideklub Velkommen til Hodsager Rideklub Birkkjærvej 5, Hodsager, 7490 Aulum post@hodsagerrideklub.dk www.hodsagerrideklub.dk 2 Velkommen Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som rytter på Hodsager Rideklub

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ændringer i vedtægterne februar 2016:

Bestyrelsens forslag til ændringer i vedtægterne februar 2016: Bestyrelsens forslag til ændringer i vedtægterne februar 2016: 1 Nuværende paragraf: 1. Klubbens navn er ROSKILDE RIDEKLUB (ROR), og dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubbens formål er at fremme interessen

Læs mere

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN Rid og løb To ryttere og én hest/pony udgør et hold. Hesten er udstyret med grime under trensen. En afmærket strækning er inddelt i 4, 6 eller 8 nogenlunde lige lange etaper.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 28. februar 2016 kl I rytterstuen på klubbens adresse

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 28. februar 2016 kl I rytterstuen på klubbens adresse Holmegårdens Rideklub, Vassingerødvej 93, 3540 Lynge. Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 28. februar 2016 kl. 19.00 I rytterstuen på klubbens adresse Referat i henhold til vedtægter.

Læs mere

Partens ABC / Partsvejledning

Partens ABC / Partsvejledning Partens ABC / Partsvejledning Det at have part Er et skridt på vejen til at få egen hest det vil sige ansvar. Det er med til at lære dig, hvordan du omgås med heste både i stalden og på folden samt pasning

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

Hej jeg hedder FLOBBY Jeg er en lille sød og dejlig pony, der mest bliver brugt på bobbelholdene. Jeg prøver at gøre alt for min rytter og elsker at lære børnene at ride galop. Nogen gange kan jeg dog

Læs mere

Referat af ryttermøde mandag d. 28/10-13

Referat af ryttermøde mandag d. 28/10-13 Referat af ryttermøde mandag d. 28/10-13 1: Orientering fra FU vedrørende den fremtidige sammensætning af FU. Både Helle Steffen og Lene Uldahl stopper deres arbejde i FU til generalforsamlingen i marts.

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 17. -18. september 2016 Lørdag 17. september 2016 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Pony Klasse 2: 60

Læs mere

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a.

Holmegårdens Rideklub Sted og tid: Mandag d. 21. november 2016 kl til spisning i Bub og Povls køkken - herefter ryttestuen. 5. Klub a. Referat for bestyrelsesmøde Deltagere: Tine, Signe, Pernille, Helle, Sille og Povl Fraværende: Lars, Cecilie 1. Valg af dirigent. TINE VALGT 2. Gennemgang og godkendelse af forrige referat. GODKENDT 3.

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen LØSR 30 års Jubilæums C- og D-stævne i dressur den 13., 14. og 15. juli 2012 Stævnets hovedsponsor Box4Rent.dk Stævneboxe udlejes v/søren Pram Nielsen Tlf.: 46180095 40400095 www.box4rent.dk

Læs mere

Vejle Rideklubs lille stævneordbog

Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vejle Rideklubs lille stævneordbog Vi håber, at vi med denne lille vejledning kan lokke flere med på banen - også helt bogstaveligt med på springbanen! Den lille ordbog til stævne-hjælpere er først og

Læs mere

Vis omtanke. Adresse : Rosenholm Rideklub, Amaliegårdvej 54, 8543 Hornslet. Hvor det brænder : stald, lade eller ridehal.

Vis omtanke. Adresse : Rosenholm Rideklub, Amaliegårdvej 54, 8543 Hornslet. Hvor det brænder : stald, lade eller ridehal. Vis omtanke Daglig leder/bestyrelses medlem, eller ældste tilstedeværende medlem/ opstalder, skal tage den overordnede styring, hvis en brand opstår.! Vis omtanke, så risikoen for brand minimeres, bevar

Læs mere

VELKOMMEN. til. Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg.

VELKOMMEN. til. Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg. VELKOMMEN til Vilhelmsdal Sports Ridecenter Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg. V/ Henrik Larsen, tlf. 40 30 08 55. Har du internet-adgang kan denne folder, og dyrlæge- og rytteroplysnings-skemaer findes

Læs mere

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018

Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Nyhedsbrev Hedensted Rideklub maj 2018 Hermed kommer nyhedsbrev fra HDR s bestyrelse med lidt nyt om, hvad der er sket i klubben. Dette bliver den nye form for referater. Bestyrelsen holder indtil sommerferien

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til udvidet klubstævne i dressur og spring den 31. marts og 1. april 2012 Vi siger tak til vores sponsor til LØSR marts/april stævne: Box4rent.dk Information: Ledøje-Smørum rideklub byder

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

Informationshæfte BLR

Informationshæfte BLR Informationshæfte BLR Der er mange regler på rideskolen. De er opstået over mange år. Når man kender reglerne, og når man overholder dem, er man med til at passe på sig selv, sin hest, faciliteterne og

Læs mere

Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk

Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk Bilag priser og vilkår for pensionærer Copenhorses.dk Staldleje og priser pr. 1/5 2015 Staldleje udgør 3350 kr. pr. måned. Der indbetales ved reservation af boks et reservationsgebyr på1000 kr. Forud for

Læs mere

Telefon: adresse: 1

Telefon:  adresse: 1 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. PARTERNE Imellem Opstaldningssted: Rosenholm Rideklub Amaliegårdvej 54 8543 Hornslet og Opstalder: Telefon: E-mail adresse: 1 er dags dato indgået følgende aftale om opstaldning

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Onsdag. 22/2 kl. 18 i rytterstuen på Skovsbogaard. Der vil være en let anretning efter Gf. 1 Valg af dirigent. 2 Bestyrelsen aflægger beretning. 3 Det reviderede regnskab

Læs mere

Geografisk placering af rideklubber i Kolding Kommune...2. Dalby Rideklub...3. Tanholt Rideklub...8. Kolding Rideklub Jordrup Rideklub...

Geografisk placering af rideklubber i Kolding Kommune...2. Dalby Rideklub...3. Tanholt Rideklub...8. Kolding Rideklub Jordrup Rideklub... Redegørelse rideklubber Indhold Geografisk placering af rideklubber i Kolding Kommune...2 Dalby Rideklub...3 Tanholt Rideklub...8 Kolding Rideklub...11 Jordrup Rideklub...17 Vamdrup Rideklub...19 Hejlsminde

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejr 2016. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag d.

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Vedtægter. for NYSKOVENS SPORTS RIDEKLUB

Vedtægter. for NYSKOVENS SPORTS RIDEKLUB Vedtægter for NYSKOVENS SPORTS RIDEKLUB STIFTET DEN 22. MARTS 1987 Vedtægter for NYSKOVENS SPORTSRIDEKLUB Stk.1 1. Klubbens navn er NYSKOVENS SPORTSRIDEKLUB, NSRK, og dens hjemsted er Solrød Kommune. Klubbens

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 ! Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 Klasser: Klasse1: HVR Speciel Grandprix u. galop-lc3 For lørdagsholdet 9-10, samt særligt inviterede. Klasse2: Valgfrit

Læs mere

At have part på en skolepony i VROR. Hvad får jeg ud af at være part

At have part på en skolepony i VROR. Hvad får jeg ud af at være part At have part på en skolepony i VROR I det følgende har vi beskrevet hvad det vil sige at være part på en pony i VROR, hvad vi tilbyder og hvad vi forventer. Vi har i dette arbejde taget udgangspunkt i

Læs mere

9.-13. marts 2011 ...

9.-13. marts 2011 ... MANUAL TIL HINGSTEKÅRING 9.-13. marts 2011................ Hvad skal hingstene igennem? (se også minutplan for hingstekåringen) Hold 1 springbetonede: Onsdag: Træning i løsspringning i hal M Hold 1A: kat.

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

Udtræk fra DRF s Springreglement 2012

Udtræk fra DRF s Springreglement 2012 Udtræk fra DRF s Springreglement 2012 Sikkerhedsudstyr Ridehjelm: Obligatorisk. Skal leve op til kravene i Fælles Bestemmelser. Derudover ingen begrænsninger hvad angår udseende på hjelmen. Sikkerhedsvest:

Læs mere

Tilmeldelsesblanket til undervisning og klubmedlemskab.

Tilmeldelsesblanket til undervisning og klubmedlemskab. Tilmeldelsesblanket til undervisning og klubmedlemskab. Navn Aktiv medlem (250 kr./halvår ): Adresse Postnummer By Tlf: Fødselsdag/år E-mailadresse:. Jeg vil gerne have undervisning. Jeg har aldrig redet

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

Kontaktperson: Sportsvej Mobil: mobil: 6920 Videbæk. Mail: mail:

Kontaktperson: Sportsvej Mobil: mobil: 6920 Videbæk. Mail: mail: Prospektet for ØOR - sådan gør vi Videbæk Idrætsforening - klubhuset Adresse: Videbæk Idrætsforening Kontaktperson: HenningJens Tobiasen Adresse: Ølgod og Omegns Rideklub Kontaktperson: Erik Graes Sportsvej

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN

MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN MEDLEMSMØDE 28 MARTS 2017 VELKOMMEN Formål med medlemsmøder Bedre kommunikation! Informations fora Info fra bestyrelsen Info fra daglige leder Feedback fra medlemmerne Ambitionen er 1x i kvartalet eller

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail.

500 kr /måned. 975 kr /måned. 1) Pensionsprisen i henhold til gældende prisliste betales månedsvis forud. Der udsendes faktura pr mail. KONTRAKT VEDRØRENDE OPSTALDNING AF HESTE. Vilkår for opstaldning af heste på Holtegaard Ridecenter. Prisliste 3 er pony med halm/hø +fodring/udlukning på 1 er pony + 2 er pony med halm/hø +fodring/udlukning

Læs mere

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup Vedtægter Rideklubben St. Restrup 1. Klubbens navn er Rideklubben st. Restrup (RSR), og dens hjemsted er Aalborg Kommune og blev stiftet ved generatforsamtingen 07.11.1973. 2. Klubbens formål er at fremme

Læs mere

REGLER FOR EGNETHEDSTEST

REGLER FOR EGNETHEDSTEST REGLER FOR EGNETHEDSTEST 1 Formål Formålet er at afprøve hesten i springning eller dressur, for herved at undersøge dens egnethed og kvalitet i pågældende disciplin. 2 Forudsætninger Testen forudsætter

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter

VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter VALLENSBÆK KOMMUNE Brugerbestyrelse for Vallensbæk Ridecenter Vedr. : Referat fra Bestyrelsesmøde i brugerbestyrelsen for Vallensbæk kommunale Ridecenter og Rideskole den 1. december 2014. Deltagere: Søren

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner Ungdomsudvalgets reglement til Ministævner 2013 1 af 9 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Stævnested... 3 Stævneafvikling... 3 Klasser... 4 Minimesterskaber... 5 Udklasning... 6 Beklædning... 7 Hjælpemidler...

Læs mere

Sikkerhedsaftaler for Brøderup Ungdomsskole

Sikkerhedsaftaler for Brøderup Ungdomsskole Sikkerhedsaftaler for Brøderup Ungdomsskole 2 Sikkerhedsaftaler for Brøderup Ungdomsskole Brøderup Ungdomsskole den 6. september 2011 Indholdsfortegnelse Forældretilsagn... 3 ForsikringsforholdBrøderup

Læs mere