Velkommen til State of Green

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til State of Green"

Transkript

1 Brand manual

2 Velkommen til State of Green State of Green er det nye officielle grønne brand for Danmark. Brandet og de understøttende aktiviteter skal styrke en international bevidsthed, om de løsninger og kompetencer dansk erhvervsliv kan tilbyde inden for energi, klima og miljø. State of Green vil optræde i en international sammenhæng blandt mange andre globale brands. Ved at gøre det nye brand konsistent og konsekvent Konsekvens handler om, at brandets sammenhæng fastholdes over tid og gennemføres i samme ånd uanset geografi eller medie. Det sikrer, at omverden hurtigt kan genkende og reagere på den unikke kontekst, hvor brandet State of Green optræder nationalt som internationalt. Brandmanualen er udarbejdet med det formål at skabe konsistens og konsekvens i vores måde at po- Stærke brands er konsistente og konsekvente i deres måde at positionere sig selv internt og eksternt. Kontakt Marius Sylvestersen Brand Strategy Director State of Green Secretariat Sundkrogskaj 20 DK København Ø i dets måde at positioner sig selv på kan vi sikre, sitionere og kommunikere det nye officielle grønne M : at State of Green bliver et stærkt globalt brand for brand for Danmark. T : Danmark. E : Brandmanualen er derfor en guide, som introduce- W: Konsistens handler om, hvordan brandet skaber rer de basiselementer, som udgør brandet. Læs ma- mening for - og giver mening til omverden, på en nualen og du vil få en bedre forståelse for brandet. sådan måde, at omverden klart forstår, hvad State of Green står for, og hvad det er i stand til at tilbyde. Vi håber, du vil få glæde af brandet og de forskellige værktøjer, som det tilbyder.

3 Brandet Brand mission Positionering Målgruppe Hvem er vi? Hvad står vi for? Hvordan ser vi ud? Brandets mission beskriver den fundamentale Brand positionering kan udvikle sig over tid, mens State of Green vil have et bredt publikum, men der Denne brandmanual er netop skabt med henblik på, opgave, som brandet er sat i verden for at realisere. brandets mission er konstant. Positioneringen er er udpeget tre primære målgruppe: at du kan få svar på disse spørgsmål og meget mere. Det er med andre ord brandets raison d être. det brandet står for i målgruppens bevidsthed. State of Greens mission sammenfatter, hvad det er State of Greens brand positionering vil udvikle sig Politiske beslutningstagere Manualen giver dig en bedre forståelse for, hvordan for en forskel, brandet prøver at skabe nationalt og over tid og være båret frem af de forskellige aktivi- Kommercielle beslutningstagere du kan arbejde med brandet, og hvordan du kan internationalt. Det er brandets DNA og som sådan teter, hvor brandet anvendes og aktiveres herunder Medier. anvende det i dine projekter. kan det ikke ændres. erhvervsfremstød, udstillinger, publikationer m.m. Det gælder for alle tre målgrupper, at de både er na- Alle elementerne i brandet er aligned med missio- State of Green imødekommer behovet for en tionale og internationale, dog med en hovedvægt nen og understøttet af brandets positionering og bæredygtig vækst lokalt og globalt ved at på de internationale målgrupper. brand fortælling. tilbyde løsninger baseret på helhedstænkning. Når du fx planlægger et internationalt erhvervs- State of Green skal styrke en international Anvend positioneringen som basis for udvikling af fremstød eller en udstilling, er det derfor væsent- bevidsthed, om de løsninger og kompetencer dansk kommunikation om State of Green. Om du skriver ligt at medtænke de tre målgrupper i forhold til den erhvervsliv kan tilbyde inden for energi, klima og artikler, planlægger et erhvervsfremstød eller en konkrete udformning af dit tiltag samt aktiveringen miljø. udstilling, så vil vores brand positionering skabe af brandet. retning og kan hjælpe dig med at holde det rette fokus.

4 Brand navn Brand payoff Brandfortælling Navnet på et brand sender typisk et signal om brandets funktion, dets tilhørsforhold eller særlige fokus. Vi har valgt navnet State of Green, som på den ene side sender et signal om et land, der har fokus på de grønne bæredygtige løsninger, og på den anden side en mental tilstand der er præget af at tænke i grønne løsninger og kompetencer. Brandets payoff sammenfatter de unikke kvaliteter, der er iboende i brandet. Vores payoff er enkelt, ligefrem og meningsfuldt: Join the Future. Think Denmark Join the Future repræsenterer brandets ide og vision ønsket om at omverden tilslutter sig målsætning om at skabe en bæredygtig økonomisk vækst. Think Denmark skaber en geografisk reference til Danmark stedet hvor grønne løsninger er implementeret og faglige kompetencer er udviklet gennem årtier. Stedet hvor visioner er gjort til virkelighed og erfaringen findes. State of Green har en brandfortælling, der består af to dele. Den første del indeholder en rammefortælling, der kommunikerer brandets historiske baggrund, grundtanker og vision for fremtiden. Den anden del af brandfortællingen indeholder 7 sektorfortællinger, som hver især sætter fokus på brandets unikke value proposition inden for 7 teknologiområder herunder: Intelligent Energy Solar & other Renewables Bioenergy Water & Environment Wind Power Heating & Cooling Energy Efficiency. De 7 sektorfortællinger præsenterer samlet set de løsninger og spidskompetencer dansk erhvervsliv kan tilbyde inden for energi, klima og miljø. Tilsammen danner fortællingerne brandets samlede value proposition til et globalt marked med fokus på bæredygtig økonomisk vækst.

5 Visuelle kerneelementer

6 Visuelle kerneelementer På de følgende sider finder du et samlet overblik over regler og vejledninger i brug af brandets visuelle kerneelementer. Elementerne skal sikre udfoldelse af en stærk konsistent og konsekvent visuel identitet. Vejledningen danner rammen for, hvordan du kan arbejde med udvikling af kommunikation og grafiske materialer i forbindelse med fx erhvervsfremstød, udstillinger, publikationer m.m. Når der er sammenhæng mellem dine specifikke materialers look and feel og brandet, vil de understøtte brandets positionering og mission. Og dermed kan vi opbygge en stærk rationel og emotionel forbindelse til de prioriterede målgrupper. Start med at læse denne del af brandmanualen, hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Bagerst i brandmanualen finder du kontaktinformationer til sekretariatet for State of Green. Designets kerneelementer er de essentielle visuelle elementer i vores brand logo, typografi, farver og foto tilsammen danner de udgangspunktet for alle former for kommunkation fra State of Green. I det følgende finder du en kort beskrivelse af de enkelte elementer. Logo Vores logo er det alle ser, det er vores mest værdifulde element det er det omverden skal genkende og opfatte som troværdigt. Typografi Vores typografi er på mange måder vores signatur når den er anvendt korrekt, skaber den følelser og stemninger næsten på same måde som et foto. Farver Vores farver skal understøtte farverne i vores logo dog uden, at de overdøver logoet. Foto Billeder skaber stemninger, og det er det vi ser først. Ved at vælge de rigtige fotos skabes en stærk emotionel oplevelse af brandet.

7 Logo Mærket Mærket har form af en stjerne, der er dannet af 7 indadvendte pile. Hver pil symboliserer en af de 7 sektorer, som indgår i den samlede brandfortælling. Tilsammen danner de 7 pile en stjerne et symbol for helhed. Og dermed også et symbol på den samme helhedstænkning, der kendetegner den danske tilgang til bæredygtig økonomisk vækst. Mærket er placeret i logoets øverste højre hjørne og fungerer på den måde som en ledestjerne en ledestjerne for de løsninger og kompetencer, som dansk erhvervsliv kan tilbyde inden for energi, klima og miljø. Logotype Logotypen er specialtegnet til State of Green og spiller op mod stjernen. Der er skabt en bevidst balance mellem skrift og symbol, hvor typernes tyngde skaber et modspil til stjernens udadvendte og lette struktur.

8 Logo positiv

9 Logo negativ

10 Forenklede logoer til mindre størrelser

11 Minimumsafstand Logoet skal have plads omkring sig. Derfor skal minimumsafstanden på en stjernes bredde og højde altid overholdes.

12 Brug af logoet Der er nogle enkle regler man skal følge, når man bruger State of Greens logo. Logets proportioner og elementer er låste og må ikke ændres. Logoet skal fremstå: Med god kontrast til baggrunden. Med høj læsbarhed. Ro: Placér altid logoet på en rolig flade. Komposition: Logoets form må ikke ændres Undlad at: Ændre logoets form. Strække eller presse logoet. Ændre farver eller grafiske elementer. Bruge visuelle effekter på logoet. Kontrast: Vær opmærksom på om der er høj nok kontrast mellem logo og baggrund. Proportioner: Undgå at strække eller mase logoet. Undgå rod: Placér ikke logoet på urolige og farverige baggrunde. Farver: Undlad at ændre logoets farver

13 Primære farver Den grønne farve er brandets signatur. Den besidder en egenart og en energi der understøtter brandets ambitioner. Den grønne benyttes hovedsageligt i 100% udgaven, da det visuelle udtryk er bygget op af en kontrastholdig brug af rige farver og proportioner. Grøn C M o - Y 70 - K 0 R 0 - G B 126 Pantone 3405 C / 100% Brandet er overvejende lyst, åbent og imødekommende. Når mættede flader benyttes, sker det oftest med fotos og til tider med grønne flader. 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% Farvernes udtoninger benyttes primært til informationsgrafik. Sort C 0 - M 0 - Y 0 - K 95 R 50 - G 50 - B 50 Pantone Process Black 95% 100% 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% Hvid C 0 - M 0 - Y 0 - K 0 R G B 255

14 Typografi Print & digital Print Primær typografi Print Sekundær typografi Web Primær typografi Den typografiske iscenesættelse er et Soho Gothic Std Thin Soho Pro Light Arial Regular kerneelement i den visuelle identitet. ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ Det karakteriseres af den dynamiske brug af abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå kontraster i farve og proportion ! # %&/()=? ! # %&/()=? ! # %&/()=? Ord og korte udsagn bruges som maske for fotos. Hermed opnås det karakteristiske Soho Gothic Std Regular Soho Pro Regular Arial Bold udtryk der knytter sig til brandet. ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå Fonte ! # %&/()=? ! # %&/()=? ! # %&/()=? Soho Gothic Std. er den primære font og bruges til hovedparten af den skrevne tekst. Bruges i: overskrifter, manchetter, brødtekst, Soho Gothic Std Bold Soho Pro Bold Arial Black billedtekst m.v. ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ ABCDEFGHIJKLMNOP abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå QRSTUVWXYZÆØÅ Soho Pro er den sekundære typografi ! # %&/()=? ! # %&/()=? abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå og bruges til at give udtrykket en større ! # %&/()=? spændvidde og et rigere udtryk. Soho Pro benyttes primært til korte brand Soho Gothic Std Ultra Soho Pro Heavy statements, og benyttes i dette tilfælde som ABCDEFGHIJKLMNO ABCDEFGHIJKLMNOP maske på billeder. PQRSTUVWXYZÆØÅ QRSTUVWXYZÆØÅ Yderligere bruges den til: trompet, citater. Arial er valgt som primær typografi i digitale medier. Arial er en standard-font, der er tilgængelig i alle større styresystemer, hvilket udelukker kompatabilitetsproblemer.

15 Billedstil Når du skal optage eller anvende fotos i dit materiale, er der en række enkle retningslinjer, som du skal følge. 1. Helt overordnet skal billederne pege på den mangfoldighed af muligheder og løsninger, som ligger lige foran os, hvis vi ønsker at skabe et fossilfrit samfund. 2. Billederne er gennemgående præget af enkelhed i deres motivvalg og komposition, og er derudover naturlige, forstået således, at billederne ikke er opstillede eller konstruerede. Hovedgrebet i fotos til brandet State of Green er specifikt todelt, hvilket de følgende to sider illustrerer.

16 Billedstil Ressourcer For det første skal billederne pege på ressourcer, som omgiver os alle og som danner grundlag for det fossilfrie samfund. Eksempler på motivernes indhold er vind, vand, sol, jord og biobaserede materialer samt forskellige former for affald. Billederne skal ikke nødvendigvis være danske motiver, men gerne transnationale motiver, der viser, at grundlaget for det fossilfrie samfund er tilstede alle steder i verden.

17 Billedstil Løsninger For det andet skal billederne have fokus på løsninger, som anvender ovenstående ressourcer som grundlag for det fossilfrie samfund. Eksempler på motiver er vindemøllepark, vandkraftanlæg, solfangeranlæg og bæredygtigt byggeri.

18 Udstillingsdesign

19 Roll-ups

20 Website

21

22

23

24 Magasiner

25 PUBLICATION #02 OCTOBER 2011 PUBLICATION #02 OCTOBER 2011 Roadmap for 2050 Explore the solutions from State of Green PUBLICATION #02 OCTOBER 2011 PUBLICATION #02 OCTOBER 2011 Magasin forsider

26 PUBLICATION #02 OCTOBER 2011 PUBLICATION #02 OCTOBER 2011 Explore the solutions from State of Green Speeding up with Biofuel PUBLICATION #02 OCTOBER 2011 PUBLICATION #02 OCTOBER 2011 Magasin forsider

27 GREENMAGAZINE GREENMAGAZINE LIPSUM TALLASIUM Consectetur fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor... Tallas BROCHURE SPREADS Paussan Magasin opslag

28 GREENMAGAZINE GREENMAGAZINE FORUM Lorem Ipsum Consectetur Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Mauris tellus risus, vestibulum id porta sit amet, iaculis nec nisi. Cras ac velit sem, eleifend cursus nulla. Quisque vitae turpis a enim auctor tincidunt et sit amet est. Maecenas ac mi nec mi ullamcorper lacinia. Morbi et justo sed eros ultrices porttitor. Morbi vel ligula in leo tempor molestie. In imperdiet mollis nisi eget tempus. Subheading Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Lorem Subheading ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Mauris tellus risus, vestibulum id porta sit amet, iaculis nec nisi. Cras ac velit sem, eleifend cursus nulla. Quisque vitae turpis a enim auctor tincidunt et sit amet est. Maecenas ac mi nec mi ullamcorper lacinia. eget tempus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Mauris tellus risus, vestibulum id porta sit amet, iaculis nec nisi. Cras ac velit sem, eleifend cursus nulla. Quisque vitae turpis a enim auctor tincidunt et sit amet est. Maecenas ac mi nec mi ullamcorper lacinia. Morbi et justo sed eros ultrices porttitor. Morbi vel ligula in leo tempor molestie. Subheading Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Mauris tellus risus, vestibulum id porta sit amet, iaculis nec nisi. Cras ac velit sem, eleifend cursus nulla. Quisque vitae turpis a enim auctor tincidunt et sit amet est. Maecenas ac mi nec mi ullamcorper lacinia. eget tempus. LIPSUM TALLASIUM LIPSUM TALLASIUM Lorem ipsum dolor sit amet consectetur Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Lorem ipsum dolor sit amet. Lusidar ai lux Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Mauris tellus risus, vestibulum id porta sit amet, iaculis nec nisi. Cras ac velit sem, eleifend cursus nulla. Quisque vitae turpis a enim auctor tincidunt et sit amet est. Maecenas ac mi nec mi ullamcorper lacinia. Morbi et justo sed eros ultrices porttitor. Morbi vel ligula in leo tempor molestie. In imperdiet mollis nisi eget tempus. Suspendisse potenti. Phasellus suscipit, dolor et suscipit pretium, tortor dui pellentesque sem, sit amet iaculis odio urna accumsan turpis. Donec at dolor a massa pellentesque dictum id quis magna. Morbi ac vehicula sem. Subheading Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Mauris tellus risus, vestibulum id porta sit amet, iaculis nec nisi. Cras ac velit sem, eleifend cursus nulla. Quisque vitae turpis a enim auctor tincidunt et sit amet est. Maecenas ac mi nec mi ullamcorper lacinia. eget tempus. Magasin opslag

29 GREENMAGAZINE GREENMAGAZINE FORUM Lorem ipsum a Tallas Pour FORUM Jasmuritum BROCHURE SPREADS Quisque vitae turpis a enim auctor tincidunt et sit amet est. Maecenas ac mi nec mi ullamcorper lacinia. Morbi et justo sed eros ultrices porttitor. Subheading Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Subheading Mauris tellus risus, vestibulum id porta sit amet, iaculis nec nisi. Cras ac velit sem, eleifend cursus nulla. Quisque vitae turpis a enim auctor tincidunt et sit amet est. Maecenas ac mi nec mi ullamcorper lacinia. Morbi et justo sed eros ultrices porttitor. Morbi vel ligula in leo tempor molestie. In imperdiet mollis nisi eget tempus. Subheading Suspendisse potenti. Phasellus suscipit, dolor et suscipit pretium, tortor dui pellentesque sem, sit amet iaculis odio urna accumsan turpis. Donec at dolor a massa pellentesque dictum id quis magna. Morbi ac vehicula sem. LIPSUM TALLASIUM Mauris tellus risus, vestibulum id porta sit amet, iaculis nec nisi. Cras ac velit sem, eleifend cursus nulla. Quisque vitae turpis a enim auctor tincidunt et sit amet est. Maecenas ac mi nec mi ullamcorper lacinia. Morbi et justo sed eros ultrices porttitor. Morbi vel ligula in leo tempor molestie. In imperdiet mollis nisi eget tempus. Suspendisse potenti. Phasellus suscipit, dolor et suscipit pretium, tortor dui pellentesque sem, sit amet iaculis odio urna accumsan turpis. Donec at dolor a massa pellentesque dictum id quis magna. Morbi ac vehicula sem. Subheading Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Suspendisse potenti. Phasellus suscipit, dolor et suscipit pretium, tortor dui pellentesque sem, sit amet iaculis odio urna accumsan turpis. Donec at dolor a massa pellentesque dictum id quis magna. Morbi ac vehicula sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Subheading Mauris tellus risus, vestibulum id porta sit amet, iaculis nec nisi. Cras ac velit sem, eleifend cursus nulla. Quisque vitae turpis a enim auctor tincidunt et sit amet est. Maecenas ac mi nec mi ullamcorper lacinia. Morbi et justo sed eros ultrices porttitor. Morbi vel ligula in leo tempor molestie. In imperdiet mollis nisi eget tempus. Suspendisse potenti. Phasellus suscipit, dolor et suscipit pretium, tortor dui pellentesque sem, sit amet iaculis odio urna accumsan turpis. Donec at dolor a massa pellentesque dictum id quis magna. Morbi ac vehicula sem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce laoreet tempus pharetra. Aliquam nisl nisi, tempus vitae tincidunt id, lacinia vitae dolor. Suspendisse potenti. Phasellus suscipit, dolor et suscipit pretium, tortor dui pellentesque sem, sit amet iaculis odio urna accumsan turpis. Donec at dolor a massa pellentesque dictum id quis magna. Morbi ac vehicula sem. Consectetur Lotus Adipiscing PELLENTESQUE HENDRERIT EST ID ULLAMCORPER LACINIA NAME NAMESON TITLE Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Mauris tellus risus, vestibulum id porta sit amet, iaculis nec nisi. Cras ac velit sem, eleifend cursus nulla. Quisque vitae turpis a enim auctor tincidunt et sit amet est. Maecenas ac mi nec mi ullamcorper lacinia. Morbi et justo sed eros ultrices porttitor. Morbi vel ligula in leo tempor molestie. In imperdiet mollis nisi eget tempus. Suspendisse potenti. Phasellus suscipit, dolor et suscipit pretium, tortor dui pellentesque sem, sit amet iaculis odio urna accumsan turpis. Donec at dolor a massa pellentesque dictum id quis magna. Morbi ac vehicula sem. Ut ornare nibh nec est mattis sit amet facilisis est pharetra. Subheading Pellentesque pellentesque hendrerit est id pellentesque. In nulla ligula, imperdiet nec ultricies quis, hendrerit id sapien. Mauris tellus risus, vestibulum id porta sit amet, iaculis nec nisi. Cras ac velit sem, eleifend cursus nulla. Quisque vitae turpis a enim auctor tincidunt et sit amet est. Maecenas ac mi nec mi ullamcorper lacinia. Morbi et justo sed eros ultrices porttitor. Magasin opslag

30 Omslagsmappe & indstiksark

31 About State of Green State of Green is the official green brand for Denmark. The brand and its supporting activities will strengthen international awareness of the solutions and competences of Danish business and industry within energy, climate and environment. As the first country in the world, Denmark has decided to lead the transition to become a green growth economy entirely independent of fossil fuels by State of Green creates international awareness of this vision and of the innovative solutions that will pave the way. State of Green - Join the Future. Think Denmark State of Green Today, sustainable economic growth and security of energy supply are among the greatest global challenges. As the first country in the world, Denmark has decided to lead the transition and become a green growth economy entirely independent of fossil fuels by Explore, Learn and Connect Online Stateofgreen.com is the official platform for energy, climate adaptation and environmental activities in Denmark. Here you can explore solutions, learn about products and connect with profiles. Many of the featured profiles and solutions are open for visitors and offer investment opportunities. State of Green is your online entry point for all relevant information on green solutions in Denmark and around the world. State of Green Secretariat The State of Green Secretariat is operated by Climate Consortium Denmark, a public-private partnership founded by the following organisations: The Branding Denmark Fund, the Confederation of Danish Industry, the Danish Energy Association, the Danish Agriculture & Food Council and the Danish Wind Industry Association. H.R.H. Crown Prince Frederik of Denmark is patron of Climate Consortium Denmark. Sharing solutions for green growth This ambitious goal rests on solid rock. Completely dependent on imported oil for decades, Denmark was severely affected by the oil crises of the 1970s. It was decided to take a new path to meet growing energy needs and, at the same time, to cater for environmental concerns. As a result, green issues such as energy efficiency, renewables, clean air and water and sustainable cities have become deeply embedded in the mindsets of the Danes. And time has shown that economic and environmental policies can indeed go hand in hand. Since 1980, Denmark has grown to become a global leader in the development of new sustainable technologies and solutions. During the same period, the Danish economy has grown by almost 80 per cent without increasing gross energy consumption. Denmark is proud to be able to share its solutions and inspire nations, companies and citizens all over the world to invest in green growth. Fossil free by 2050 Denmark s decision to become independent of fossil fuels by 2050 will require an ambitious policy framework as well as a multiple-solutions approach. The ambitious goal will be reached by increasing energy efficiency and resource optimisation; by expanding the share of renewable energy from sources such as wind and biomass; and by driving the development of an intelligent energy system capable of managing the fluctuations of renewable energy. No single technology can ever do the trick all by itself no matter how innovative and effective it is. Danish companies know that. Instead, they successfully complement each other. As a result, Denmark has become a global leader in producing integrated end-to-end solutions to match the growing need internationally. Join the Future. Think Denmark State of Green Secretariat Sundkrogskaj 20 DK Copenhagen T : F : E : W : Join the Future. Think Denmark Omslagsmappe

32 State of Green Today, sustainable economic growth and security of energy supply are among the greatest global challenges. As the first country in the world, Denmark has decided to lead the transition and become a green growth economy entirely independent of fossil fuels by Indstiksark Sharing solutions for green growth This ambitious goal rests on solid rock. Completely dependent on imported oil for decades, Denmark was severely affected by the oil crises of the 1970s. It was decided to take a new path to meet growing energy needs and, at the same time, to cater for environmental concerns. As a result, green issues such as energy efficiency, renewables, clean air and water and sustainable cities have become deeply embedded in the mindsets of the Danes. And time has shown that economic and environmental policies can indeed go hand in hand. Since 1980, Denmark has grown to become a global leader in the development of new sustainable technologies and Bioenergy solutions. During the same period, the Danish economy has grown by almost 80 per cent without increasing gross energy consumption. Denmark is proud to be able to share its solutions and inspire nations, companies and citizens all over the world to invest in green growth. Until today, most of the world s energy supply has come from scarce resources like coal, oil and gas. In a future low-carbon economy, bioenergy can play a significant role and contribute substantially to the global energy supply. Fossil free by 2050 Denmark s decision to become independent of fossil fuels by 2050 will require an ambitious policy framework as well as a multiple-solutions approach. The ambitious goal will be reached by increasing energy efficiency and resource optimisation; by expanding Turning organic waste into energy the share of renewable energy from sources such as Biomass be it solid, liquid or gaseous is the only wind and biomass; and by driving the development of renewable energy resource to replace fossil fuels an intelligent energy system capable of managing the directly. For decades, Denmark has utilised biomass to fluctuations of renewable energy. produce energy. Agricultural residue, wood waste and other types of organic waste make up the major part No single technology can ever do the trick all by itself of the biomass used in Denmark, complemented by no matter how innovative and effective it is. Danish biogas. companies know that. Instead, they successfully complement each other. As a result, Denmark has Today, approximately 70 per cent of renewableenergy consumption in Denmark stems from become a global leader in producing integrated end-to-end solutions to match the growing need biomass. In the coming years, Danish internationally. consumption of biomass will continue to grow as a source of energy bringing Join the Future. Think Denmark heat and power to both residential and commercial buildings. Making use of Danish state-of-the-art technology Denmark is among the world s leading developers of enzymes for second-generation bioethanol production. And steady progress is being made in the development of biorefinery technologies to replace products cur- Energy Efficiency The cheapest and most environment-friendly form of energy is the one not used. Still, it is an indisputable fact that global demand for energy will increase across all sectors and industries. Thus, using energy more efficiently in both housing and production is an obvious step towards becoming independent of limited energy resources such as fossil fuels. And there is a large potential for doing just that. rently based on fossil fuels with biorefined products. Within agriculture, Denmark is spearheading new technologies to turn biogas and liquid biomass into Saving energy in buildings energy, and dozens of plants, private and public alike, Buildings account for 40 per cent of global energy are already in operation today. consumption and nearly the same share of CO2 emissions. Consequently, reducing the energy consumption of buildings will be a key priority for any country Due to the extensive use of bioenergy, there is an abundance of expertise available in this field. In addition to hosting several vtop-efficient full-scale biomass or community striving to save money and reduce CO2 emissions. plants, Denmark is an industry hub and testing ground for modern energy technologies based on biofuels and Today, it is possible to reduce energy consumption biogas, and Danish companies and universities cooperate closely to offer world-class biobased solutions in buildings by at least 50 per cent, and possibly as much as 80 per cent, with existing technologies. These huge savings can be globally. made quite easily with simple measures such Join the Future. Think Denmark as energy-efficient windows, insulation materials, thermostats, ventilation systems and lighting, just to mention a few. Denmark has been a world leader in energy efficiency for decades, and a multitude of active houses and energy plus houses prove the case. Energy-efficient solutions are widely implemented in Optimising industrial processes Denmark ranks as one of the most energy-efficient countries in the EU and the OECD, not least because many Danish companies have optimised their processes, facilities and equipment and obtained substantial reductions in their consumption of energy, water and packaging. Solutions for energy-optimising industrial processes and housing are readily available, and substantial savings can be achieved. Danish products, know-how and solutions within energy efficiency can make a considerable positive difference on the bottom lines of companies and individuals alike who are looking for ways to save energy. Join the Future. Think Denmark

33 PowerPoint-skabeloner

34 Headline que sutur Lorem ipsum dolor sit amet consectetur tallasium 12/06/2011 / Meeting XX Headline Lorem ipsum dolor sit amet consectetur tallasium 12/06/2011 / Meeting XX 12/06/2011 Meeting XX 12/06/2011 Meeting XX Headline Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur. Phasellus eu tortor non odio porta euismod sed ornare nulla et elit euismod vel ultrices. Praesent non magna non elit adipiscing porta et nec nisi. Consectetur ipsum dolor. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Headline Aecenas a ante bibendum lacus bibendum luctus sed ut sem. Integer non ligula enim, at mattis nulla. Quisque vel justo leo. Sed eget ipsum eget. PowerPoint-skabelon

35 Papirlinje

36 Sekratariatet for State of Green Sundkrogskaj 20 DK København Ø T: F: E: W: Navn Navnesen Adressevej Bynavn Landenavn Navn Navnesen Projektleder State of Green Secretariat Sundkrogskaj 20 DK Copenhagen M : T : E : W: København Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc in enim nisi, sed elementum enim. Nunc consequat lectus ut ante convallis vitae pellentesque arcu faucibus. Proin iaculis tempus massa, sed semper mi ornare vel. Donec pharetra rhoncus lectus, nec consectetur nisi varius vitae. Donec at tortor odio, et elementum nulla. Fusce vitae dolor at erat vulputate venenatis. Nulla iaculis, sapien at auctor facilisis, purus eros elementum leo, eget imperdiet velit ligula sed elit. Quisque tempus tortor eu nisl semper quis tempor diam lobortis. Donec elit lectus, tincidunt a semper in, vulputate vehicula felis. Nullam sed nulla orci, in luctus erat. Suspendisse fringilla tempus augue molestie iaculis. Join the Future. Think Denmark Papirlinje Nam quis justo at ipsum convallis consequat. Donec volutpat lacus non elit interdum nec ullamcorper erat euismod. Nulla ac risus sed libero tempus faucibus eu vitae lectus. Pellentesque mattis cursus eros, hendrerit ornare dolor lacinia a. Curabitur blandit, lectus vitae cursus egestas, enim tellus tempus tortor, eu sagittis eros nunc sit amet arcu. Curabitur erat enim, vestibulum a pretium eget, varius sed leo. Donec et

37 Mr. Tony Starck 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA U.S.A State of Green Secretariat Sundkrogskaj 20 DK Copenhagen Konvolutter & label

38 Co-branding

39 Bannere med co-branding

40 Marius Sylvestersen Brand Strategy Director State of Green Secretariat Sundkrogskaj 20 DK København Ø M : T : E : W: State of Green

Sådan sætter du et dokument op med billeder i Microsoft Word (2003)

Sådan sætter du et dokument op med billeder i Microsoft Word (2003) Sådan sætter du et dokument op med billeder i Microsoft Word (2003) Denne vejledning gennemgår hvordan man indsætter billeder i Word, og forklarer de basale værktøjer der kan bruges til at lave layout

Læs mere

Producenter. f i a s c o. Abruzzo. fiasco.dk/botega /procucenter. Forside Vin Delikatesser Producenter Månedskasse

Producenter. f i a s c o. Abruzzo. fiasco.dk/botega /procucenter. Forside Vin Delikatesser Producenter Månedskasse fiasco.dk/botega /procucenter f i a s c o Abruzzo Azienda Agricola Enrico Fossi Signa, Abruzzo Agricola Paplo Fossi Signa, Abruzzo Azienda Agricola Enrico Fossi Signa, Abruzzo Områder Abruzzo Val d Aoste

Læs mere

Overskrift evt. 2. linje 3. linje

Overskrift evt. 2. linje 3. linje Den venstre margin er altid hvid Øvrige lodrette bjælker er altid en XX% af hvid og/eller afsenderens logofarve fsender placeres altid mm fra nærmeste lodrette bjælke i en 5 publikation Skrifttype Mari

Læs mere

ARKEN. Kunstudstilling. Asger Jorn. Tina V. Overgaard. Arken. Banner

ARKEN. Kunstudstilling. Asger Jorn. Tina V. Overgaard. Arken. Banner Opgaven: Opgaven bestod i en tur på Arken, hvor vi skulle udvælge en kunstner hvor vi skulle lave et banner, skilt som skulle stå ved siden af kunstværket. Vi skulle lave: Banner til facaden Skilt til

Læs mere

Dolor Set Amet. Bogtitel

Dolor Set Amet. Bogtitel Dolor Set Amet Bogtitel Sund kost på Marienlyst Produktions højskole Sund kost På højskolen Marienlyst, bliver der spist sund kost, da skolen ønsker sine elever sunde, og veltilpasse. Derfor serveres der

Læs mere

Designmanual. Revideret 11. april 2008

Designmanual. Revideret 11. april 2008 Designmanual Revideret 11. april 2008 Hvorfor en designmanual Logo Vi har udviklet denne designmanual, der skal bidrage til at styrke den visuelle identitet og kommunikation for Ung Egedal som helhed og

Læs mere

IT og kommunika,on. Lek,on 2 Gistrup Skole Forår 2015. Søren Eskildsen www.game2grow.dk

IT og kommunika,on. Lek,on 2 Gistrup Skole Forår 2015. Søren Eskildsen www.game2grow.dk IT og kommunika,on Lek,on 2 Gistrup Skole Forår 2015 Søren Eskildsen www.game2grow.dk Dagens agenda 1. Typografi og layout 2. 10 gode råd 3. Opgave Søren Eskildsen www.game2grow.dk Typografi Typografi

Læs mere

fiasco.dk f i a s c o

fiasco.dk f i a s c o fiasco.dk R e s t a u r a n t B o t e g a fiasco.dk/restaurant Frokost & Vinsmagning Lørdag d. 29 Oktober sed pharetra gravida, orci magna rhoncus neque, id pulvinar odio lorem non turpis. Nullam sit amet

Læs mere

Tips og tricks Billeder Topfrise Topfrisen kan udskiftes. Topfrisen er knyttet til de enkelte mapper i strukturen. Ændres topfrisen, slår det igennem

Tips og tricks Billeder Topfrise Topfrisen kan udskiftes. Topfrisen er knyttet til de enkelte mapper i strukturen. Ændres topfrisen, slår det igennem Tips og tricks Billeder Topfrise Topfrisen kan udskiftes. Topfrisen er knyttet til de enkelte mapper i strukturen. Ændres topfrisen, slår det igennem i undermapperne. Info-ikon Høring H Ud for de enkelte

Læs mere

Grafisk design / Frederik Aaen / Portfolio H2 GRAFISK WORKFLOW

Grafisk design / Frederik Aaen / Portfolio H2 GRAFISK WORKFLOW Grafisk design / Frederik Aaen / Portfolio H2 45 GRAFISK WORKFLOW FØR VI GÅR I GANG Opgavebeskrivelse En mindre virksomhed i Skanderborg ønsker en hjemmeside, som er simple at bruge samt vedligeholde.

Læs mere

Hjemmesideoptimering/synlighed

Hjemmesideoptimering/synlighed Hjemmesideoptimering/synlighed Søgemaskineoptimering/webdesign To sider af samme sag Søgemaskineoptimering/webdesign Hvad vil det sige at optimere for søgemaskiner? Søgemaskineoptimering handler ikke længere

Læs mere

DESIGN- OG BRANDMANUAL INTRODUKTION BRANDPLATFORM DESIGNPROGRAM

DESIGN- OG BRANDMANUAL INTRODUKTION BRANDPLATFORM DESIGNPROGRAM DESIGN- OG BRANDMANUAL 2008 INTRODUKTION BRANDPLATFORM DESIGNPROGRAM 2 TMF DESIGN- OG BRANDMANUAL TMF DESIGN- OG BRANDMANUAL 3 INDHOLDSFORTEGNELSE A. INTRODUKTION 1.0 OM DESIGN- OG BRANDMANUALEN X B. BRANDPLATFORM

Læs mere

Lejemålet vil kunne blive istandsat af udlejer inden overtagelse, i samråd med den nye lejer.

Lejemålet vil kunne blive istandsat af udlejer inden overtagelse, i samråd med den nye lejer. RÅ LOKALER PÅ Sydhavnsgade 7 er super attraktiv placeret på Aarhus Havn tæt på midtbyen, Lystbådehavnen og lige ved udmundingen af indfaldsvejen til E45. Bag bygningens rå og industrielle facader gemmer

Læs mere

[ Redigér ] MENU. aperitivo

[ Redigér ] MENU. aperitivo fiasco.dk/restaurant/menu [ Redigér ] MENU aperitivo Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. 48,- Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida 58, Orci magna rhoncus neque. 65,- antipasti

Læs mere

navn / logo Navnet Green Cosmetics er valgt fordi det signalerer naturlighed, miljøbevidsthed, nytænkning og håb.

navn / logo Navnet Green Cosmetics er valgt fordi det signalerer naturlighed, miljøbevidsthed, nytænkning og håb. navn / logo Navnet Green Cosmetics er valgt fordi det signalerer naturlighed, miljøbevidsthed, nytænkning og håb. Logoet er holdt i grønne nuancer for at understrege navnet Green Cosmetics. De to e er

Læs mere

RESPONSIVE DESIGN. Fleksibelt, platformuafhængigt webdesign. Frank Thomsen & Toke Fritzemeier Efterår 2012

RESPONSIVE DESIGN. Fleksibelt, platformuafhængigt webdesign. Frank Thomsen & Toke Fritzemeier Efterår 2012 RESPONSIVE DESIGN Fleksibelt, platformuafhængigt webdesign Frank Thomsen & Toke Fritzemeier Efterår 2012 Første browser med grafik 1993 Første browser med grafik 1993 1995 100% 1995 2003 Første browser

Læs mere

!"#$%&'(&)*+&,-,&-% - alle er velkomne

!#$%&'(&)*+&,-,&-% - alle er velkomne !"#$%&'(&)*+&,-,&-% - alle er velkomne!! september / oktober 2010 Bibelskole Tony Jacobsen Åbne Døre Byggeriet Gospelworkshop damgade 94, 6400 sønderborg * tlf: 36 99 70 94 * info@sonderborgfrikirke.dk

Læs mere

Chromogene medier. Enzymatiske analyser. Real time PCR. Designprincipper for FOOD DIAGNOSTICS

Chromogene medier. Enzymatiske analyser. Real time PCR. Designprincipper for FOOD DIAGNOSTICS Enzymatiske analyser / Logo Logoversioner Pantone 298 C 297 C 423 C CMYK 68/// 5/// ///5 Grå ///68 ///5 ///4 Sort Hvid / Typografi / Farveskala TYPOGRAFI / FONT Font : Superbrugsen Light abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Læs mere

DESIGNGUIDE SEKTION A

DESIGNGUIDE SEKTION A DESIGNGUIDE SEKTION A STATENS KUNSTFOND / DESIGNGUIDE 2006 GRUNDLOGOER OG FARVER Statens Kunstfond har to forskellige logeversioner til henholdsvis internt og eksternt brug. For alt materiale som publiceres

Læs mere

DESIGNGUIDE Sektion A

DESIGNGUIDE Sektion A DESIGNGUIDE Sektion A KUNSTRÅDET / DESIGNGUIDE 2006 GRUNDLOGOER OG FARVER Til intern og ekstern brug anvendes altid et af de her på siderne illustrerede grundlogoer. Ved brug af grundlogo skal det altid

Læs mere

Ny BIPS IKT- a,ale. BIPS konferencen September Bips IKT- a+ale, BIPS konference 14. September 2015

Ny BIPS IKT- a,ale. BIPS konferencen September Bips IKT- a+ale, BIPS konference 14. September 2015 Ny BIPS - a,ale BIPS konferencen 2015 14. September 2015 Bips - a+ale, BIPS konference 14. September 2015 Agenda Formål Baggrund og koncept Eksemplet Næste skridt Bips - a+ale, BIPS konference 14. September

Læs mere

NoDomain Designmanual Version 1.0-6. juni 2013

NoDomain Designmanual Version 1.0-6. juni 2013 NoDomain Designmanual Version 1.0-6. juni 2013 Indhold Forord 3 Indledning 4 Logo 5-7 Logo: Placering og brug: 8-11 Brevlinje 12-15 Typografi 16-18 Farver 19-21 Tekstil 22-23 Ikoner 24-25 NoDomain designmanual

Læs mere

Hele SAS Danmark sendt til krisehjælp efter flysabotage

Hele SAS Danmark sendt til krisehjælp efter flysabotage Dagens Citat Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin rature from 45 BC, making DRESS the new centery WHY Karlos Bur e Versace viser

Læs mere

McAfee - Arrow ECS Generelt design & Network Security

McAfee - Arrow ECS Generelt design & Network Security McAfee - Arrow ECS Generelt design & Network Security Farver Primær Skiftetype a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v x y z æ ø å 1234567890?!,. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Æ

Læs mere

Edinburgh Photographic Society

Edinburgh Photographic Society Edinburgh Photographic Society 27-10-2010 Duis Sed Sapien Aenean sit amet lacus in tortor fermentum blandit. Quisque at purus in nulla. Page 3 Nunc Et Orci Page 4 Morbi Posuere Pellentesque odio risus,

Læs mere

Designmanual 2,0. Velkommen til Energiakademiet nye grafiske profil. Installer skrifttypen Din pro.

Designmanual 2,0. Velkommen til Energiakademiet nye grafiske profil. Installer skrifttypen Din pro. Designmanual 2,0 Velkommen til Energiakademiet nye grafiske profil. Her finder du retningslinjere for brug af logo, placering, farver valg og andre elementer. Læs denne manual igennem før brug. For at

Læs mere

Ryan Air vandt krigen om søtransport

Ryan Air vandt krigen om søtransport Ryan Air vandt krigen om søtransport Branchen kunne ikke selv finde ud af det Men luftfartsbranchen har på kun få år formået at gennemrationalisere og forvandle havne- og søtransportsektoren til moderne,

Læs mere

GIS og svæveflyvning. Hans Jensen, Jens Jensen, Hanne Hansen og Bente Hansen

GIS og svæveflyvning. Hans Jensen, Jens Jensen, Hanne Hansen og Bente Hansen GIS og svæveflyvning Hans Jensen, Jens Jensen, Hanne Hansen og Bente Hansen MTM master i geoinformationsmanagement 2. semester, 2012 Aalborg Universitet 0 1 Titel GIS i svæveflyvning Studieretning MTM

Læs mere

BOGKORT VEJLEDNING TJEKLISTE FØR DU GÅR I GANG

BOGKORT VEJLEDNING TJEKLISTE FØR DU GÅR I GANG formater som vises BOGKORT VEJLEDNING TJEKLISTE FØR DU GÅR I GANG FORSIDE STAMDATA (skal med) Foto af bogen (3D) eller en illustration af bogens forside (2D)? Det skal i begge tilfælde være i høj opløsning,

Læs mere

Designmanual // Logo

Designmanual // Logo Designmanual // Logo Logoet er designet med tanke på de produkter Konfekt Design producerer. Her springer de geometriske mønstre især i øjnene og det har vi også ønsket at visualisere i logoet. Her mødes

Læs mere

DESIGNGUIDE. Overskrift. Assens Kommune designguide. Primært logo

DESIGNGUIDE. Overskrift. Assens Kommune designguide. Primært logo Primært logo Overskrift DESIGNGUIDE Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Curabitur in orci. Sed diam odio, elementum nec, ornare id, laoreet vitae, metus. Sed quis orci in dolor fermentum

Læs mere

Gode råd om PowerPoint

Gode råd om PowerPoint Gode råd om PowerPoint Overordnet for enhver PowerPoint præsentation Man må aldrig bare læse den tekst op der er skrevet på slidet. Gør man det, vil præsentationen blive en ægte killer. 2 Man skal altid

Læs mere

Fælles visuelt univers for regionens større byggeprojekter. RegionH Design

Fælles visuelt univers for regionens større byggeprojekter. RegionH Design Fælles visuelt univers for regionens større byggeprojekter Det visuelle tager afsæt i strategien + workshoppen højt specialiseret forskning grønt bæredygtigt Kommunikationsstrategien fungerer som en paraply

Læs mere

Open space aarhus Visuel identitet

Open space aarhus Visuel identitet Visuel identitet version 1.0 #2 Faver NEON GRÜN TECH BLACK Paper White RGB: 051 255 000 HEX: 33 ff 00 CMYK: none Pantone: 802 C RGB: 0330030 030 HEX: 1E 1E 1e CMYK: 30 0 0 100 Pantone: Black RGB: 255 255

Læs mere

Orkestrering af distribuerede systemer over store datamængder

Orkestrering af distribuerede systemer over store datamængder Orkestrering af distribuerede systemer over store datamængder Jesper Marrup Kongens Lyngby 2013 IMM-M.Sc.-2013-??? Technical University of Denmark Informatics and Mathematical Modelling Building 321, DK-2800

Læs mere

Egedal Kommunes Logo- og designmanual

Egedal Kommunes Logo- og designmanual Egedal Kommunes Logo- og designmanual Opdateret oktober 2007 Visuel identitet introduktion design Dette er Egedal Kommunes Logo- og Designmanual. Designmanualen er Egedals fælles visuelle identitet, som

Læs mere

340-033 Reduktion af tryktab på HVAC-anlæg, renovering og nyanlæg

340-033 Reduktion af tryktab på HVAC-anlæg, renovering og nyanlæg 340-033 Reduktion af tryktab på HVAC-anlæg, renovering og nyanlæg Projektgruppen: Teknologisk Institut Brøndum Vent-ordningen Strategos ApS Nectar Communication ApS 1 A Resume I nybyggeri er der fokus

Læs mere

Roskilde. Avis. Kinesisk Stjerne På Stændertorvet

Roskilde. Avis. Kinesisk Stjerne På Stændertorvet Roskilde Avis Den nu 49-årige Peng Liyuans karriere begyndte, da hun som 18-årig blev soldat i Folkets Befrielseshær. Takket være sin kraftfulde stemme, blev hendes militære pligt hurtigt at underholde

Læs mere

Designguide REGION NORDJYLLAND

Designguide REGION NORDJYLLAND Designguide REGION NORDJYLLAND INTRODUKTION Region Nordjyllands grafiske identitet Denne designguide skal sikre størst mulig visuel sammenhæng i Region Nordjyllands samlede informationsog kommunikationsaktiviteter

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE TÅRNBY KOMMUNE

TÅRNBY KOMMUNE TÅRNBY KOMMUNE DESIGNMANUAL 2014 1 FORORD S IMAGE ER ET PRODUKT I SIG SELV. Derfor er det vigtigt, at vi er opmærksomme på det udtryk, vi sender videre til borgerne. Vores designmanual skal give kommunen et tidssvarende

Læs mere

GRAFISK - WORKFLOW HJEMMESIDE TIL ABITO;50

GRAFISK - WORKFLOW HJEMMESIDE TIL ABITO;50 GRAFISK - WORKFLOW HJEMMESIDE TIL ABITO;50 Dokumentation OPGAVEN TaskerieT henvendte sig til os for at få udviklet en webshop til en tøj-kollektion (Abito;50) som hun på nuverende tidpsunkt kun sælger

Læs mere

DESIGNGUIDE. Sektion A

DESIGNGUIDE. Sektion A DESIGNGUIDE Sektion A GRUNDLOGOER OG FARVER Til intern og ekstern brug anvendes altid et af de her på siderne illustrerede grundlogoer. Ved brug af grundlogo skal det altid vurderes hvilken logofarvekombination

Læs mere

Redesign af websitet CPH Fashion Pool

Redesign af websitet CPH Fashion Pool Redesign af websitet CPH Fashion Pool Gruppe 12 Malene, Clara, Ann-Sofie & Signe Indhold: Formål Teori: Hvordan analyserer man en webside? Analyse af eksisterende website Persona for den valgte målgruppe

Læs mere

ARBEJDSMILJØKAMPAGNE TJEK APPETIT PÅ APV GRATIS TILBUD: TEMAMØDER OG KURSER. TJEK Gør APV nyt, nemt og nyttigt. arbejdsmiljøkøbenhavn

ARBEJDSMILJØKAMPAGNE TJEK APPETIT PÅ APV GRATIS TILBUD: TEMAMØDER OG KURSER. TJEK Gør APV nyt, nemt og nyttigt. arbejdsmiljøkøbenhavn ARBEJDSMILJØKAMPAGNE TJEK APPETIT PÅ APV GRATIS TILBUD: TEMAMØDER OG KURSER TJEK Gør APV nyt, nemt og nyttigt arbejdsmiljøkøbenhavn Indhold Introduktion til TJEK Appetit på APV 3 Suppleringskursus: Hold

Læs mere

Fase 1 Fase 2 Fase 3

Fase 1 Fase 2 Fase 3 PORTFOLIOENS TILBLIVELSE ens formål en skal for mig være et redskab, der fungerer som et udstillingsvindue for mine evner indenfor multimediedesign, grafisk design og fotografering. Det skal være personligt

Læs mere

Dokumentation af optagelse.dk. Dato Version Udarbejdet af Godkendt af Ændringsbeskrivel se BBJ CLFR Officiel version 1(Release 21)

Dokumentation af optagelse.dk. Dato Version Udarbejdet af Godkendt af Ændringsbeskrivel se BBJ CLFR Officiel version 1(Release 21) FtuBackgroundService Indhold Versionsstyring Introduktion Navn URL Sikkerhed Operationer Eksempler Fejlrapportering Versionsstyring Bruges til at skrive betydelige ændringer til dokumentationen Dato Version

Læs mere

Designguide Professionshøjskolen Absalon

Designguide Professionshøjskolen Absalon Designguide Professionshøjskolen Absalon Version 1.0 Velkommen Absalons designguide henvender sig til alle, der skal arbejde med Professionshøjskolen Absalons visuelle identitet. Guiden definerer grundelementerne

Læs mere

BørnSulter. Update. Barmhjertighed. godhed. Beloved Children Home. Oktober2013. Retfærdighed

BørnSulter. Update. Barmhjertighed. godhed. Beloved Children Home. Oktober2013. Retfærdighed Oktober2013 BørnSulter Update...på lang sigt kommer drivkræfterne til at afgøre vores handlinger d Barmhjertighed Retfærdighed godhed NÅR DRIVKRAFTEN ER AFGØRENDE Indimellem kan man forledes til at tro,

Læs mere

Informationsmøder om FSIII, Region Midtjylland. 10. november 2015

Informationsmøder om FSIII, Region Midtjylland. 10. november 2015 Informationsmøder om FSIII, Region Midtjylland 10. november 2015 1 Hvem er vi? Fra Fælles Sprog III-projektgruppen (KL): Ulla Lund Eskildsen (projektleder) Kirstine Bergholdt Bjerre, konsulent Morten Thomsen,

Læs mere

Grafisk produktionsforståelse

Grafisk produktionsforståelse Grafisk produktionsforståelse Lavet for Windar Photonics A/S Produkt Design af responsivt website Programmer Dreamweaver Photoshop Illustrator Opgavebeskrivelse Med tiden har jeg fået Windar Photonics

Læs mere

NYE MÅL NY BRANDING. Det er forskningen, uddannelserne, videnudvekslingen og talentudviklingen, der skal bære brandet.

NYE MÅL NY BRANDING. Det er forskningen, uddannelserne, videnudvekslingen og talentudviklingen, der skal bære brandet. AU BRAND PIXI 2011/2012 NYE MÅL NY BRANDING Aarhus Universitets mål om dybere sammenhæng og mere interdisciplinært samarbejde har medført både en ny organisatorisk struktur og en ny måde at brande sig

Læs mere

Jesper Holm of Copenhagen. COP ENHAGEN est Designmanual 2011

Jesper Holm of Copenhagen. COP ENHAGEN est Designmanual 2011 JH Jesper Holm of Copenhagen 001 COP ENHAGEN est. 1992 Designmanual 2011 Forord 002 Denne designmanual er udarbejdet med henblik på at formidle Jesper Holm of Copenhagens nye brand identitet. Designmanualen

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE SJÆLLAND DESIGNGUIDE VERSION 1.01

UNIVERSITY COLLEGE SJÆLLAND DESIGNGUIDE VERSION 1.01 UNIVERSITY COLLEGE SJÆLLAND DESIGNGUIDE VERSION 1.01 UDGIVELSESDATO 1. marts 2008 ONLINE GUIDE /designguide komm@ucsj.dk Introduktion 2 Introduktion Med denne designguide tager vi et vigtigt skridt i arbejdet

Læs mere

Kage er godt. Kage er meget godt

Kage er godt. Kage er meget godt Kage er godt Kage er meget godt Loven om nærhed Når noget står tæ3ere på hinanden hænger det mere sammen og når det er længere fra hinanden hænger det mindre sammen De rig9ge afstande gør det mere overskueligt

Læs mere

1 Konceptbeskrivelse

1 Konceptbeskrivelse Konceptbeskrivelse 1 2 Konceptets titel Digital informationsplatform og loyalitetsprogram til turister i Danmark 3 Vi kan hjælpe med at øge serviceniveauet Turister der besøger Danmark forventer at være

Læs mere

KÆRE DFUNK ER. Velkommen til vores designmanual! Her kan du lære DFUNK lidt bedre at kende. INDHOLDSFORTEGNELSE: Ide 3

KÆRE DFUNK ER. Velkommen til vores designmanual! Her kan du lære DFUNK lidt bedre at kende. INDHOLDSFORTEGNELSE: Ide 3 DFUNK DESIGNMANUAL KÆRE DFUNK ER Velkommen til vores designmanual! Her kan du lære DFUNK lidt bedre at kende. Du kan blive klogere på de forskellige elementer, der udgør vores visuelle identitet, du kan

Læs mere

Anvendelse af manualen

Anvendelse af manualen Anvendelse af manualen Designmanualen beskriver grundelementerne i Transportministeriets profil, og den giver eksempler og retningslinjer for deres anvendelse. Designmanualen er et værktøj til brug for

Læs mere

Ledelse af frivillige

Ledelse af frivillige Ledelse af frivillige D. 3. juni. Holstebro V/ Rie Frilund Skårhøj Sociolog, konsulent og foredragsholder, forfatter og kristen, Grundlægger og bestyrelsesmedlem i RETRO... Der er mere at hente! Invester

Læs mere

BMW. BMW RED.indd 1 03-02-2015 12:33:12

BMW. BMW RED.indd 1 03-02-2015 12:33:12 BMW BMW RED.indd 1 03-02-2015 12:33:12 BMW RED.indd 2 03-02-2015 12:33:12 BMW HISTORIE DEN NYESTE BMW ER PÅ GADEN NU To firmaer fra München, Bayerische Flugzeugwerke AG og Rapp Motorenwerke GmbH, fusionerede

Læs mere

REKLAME- OG WEBBUREAU

REKLAME- OG WEBBUREAU REKLAME- OG WEBBUREAU Hjemmesider Webshops SoMe Sociale medier til f.eks. Facebook og LinkedIn Søgemaskineoptimering AdWords Nyhedsbreve Grafisk design Logo Visitkort Brochure Messestande og displays Foto-

Læs mere

Anvendelse af manualen

Anvendelse af manualen Anvendelse af manualen Designmanualen beskriver grundelementerne i Transport-, Bygningsog Boligministeriets profil, og den giver eksempler og retningslinjer for deres anvendelse. Designmanualen er et værktøj

Læs mere

Erfa Inventar Produktkatalog 2014

Erfa Inventar Produktkatalog 2014 Erfa Inventar Produktkatalog 2014 Stort udvalg af reoler, butiksinventar, bilinventar, værksted, garderobe, plastkasser, mezzanin, stålkontorer og meget mere. 2 af 30 Se hele vores sortiment på www.erfainventar.dk

Læs mere

Ledelse og hvervning af frivillige

Ledelse og hvervning af frivillige Ledelse og hvervning af frivillige V/ Rie Frilund Skårhøj Sociolog, konsulent og foredragsholder, forfatter og kristen, Grundlægger og bestyrelsesmedlem i RETRO... Der er mere at hente! Invester i det

Læs mere

Mors Designguide Morsø Kommune. 1 Intro. 2 Morsø Kommune. 3 Øen Mors. 4 Fællesbrug. 5 Farver, typografi. 6 Branding Kommune og Øen

Mors Designguide Morsø Kommune. 1 Intro. 2 Morsø Kommune. 3 Øen Mors. 4 Fællesbrug. 5 Farver, typografi. 6 Branding Kommune og Øen Mors Designguide 1 Intro 1 2 Morsø Kommune 3 Øen Mors 4 Fællesbrug 5 Farver, typografi 6 Branding Kommune og Øen 2016 Morsø Kommune Morsø Kommune Frederikshavn Hanstholm Ingen anden kommune er så heldig,

Læs mere

XML specifikation BIU = Bolig I Udlandet

XML specifikation BIU = Bolig I Udlandet Indholdsfortegnelse XML specifikation BIU = Bolig I Udlandet ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...5 ...5 ...5

Læs mere

Læsø. Designmanualen. Sådan viser vi Læsø frem!

Læsø. Designmanualen. Sådan viser vi Læsø frem! Sådan viser vi Læsø frem! Forord Læsø Markedsføring og Læsø Turist og Erhvervsforening står i samarbejde med Læsøfærgen og Læsø Pakkerejser bag bl.a. visitlaesoe.dk og en lang række udadvendte aktiviteter,

Læs mere

Banedanmarks logo. Minimumstørrelse. Symbolets størrelse og proportioner må ikke ændres. Symbolet har en fast placering under navnetrækket.

Banedanmarks logo. Minimumstørrelse. Symbolets størrelse og proportioner må ikke ændres. Symbolet har en fast placering under navnetrækket. Banedanmarks logo Navnetræk Symbol Minimumstørrelse Bredde: 4,5 mm Designprogrammets bærende element er logoet. Logoet består af navnetrækket Banedanmark og af et symbol. Den grafiske opdeling i navnetrækket

Læs mere

INDHOLD. ppe@gymdanmark.dk

INDHOLD. ppe@gymdanmark.dk DESIGNMANUAL INDHOLD 20 LOGO 1 LOGOPRINCIP 2 LOGOKONSTRUKTION 3 SPECIELLE LOGOER 4 FARVER 5 TYPOGRAFI 6 GRAFISK ELEMENT 7 BILLEDSTIL 8 VISITKORT 9 POWERPOINT 10 POSTKORT 11 PLAKATER 12 LOKALE PLAKATER

Læs mere

Denne guide skal give jer viden om, hvad SkabelonDesign skal bruge for at kunne udvikle en kompleks skabelon til PowerPoint.

Denne guide skal give jer viden om, hvad SkabelonDesign skal bruge for at kunne udvikle en kompleks skabelon til PowerPoint. Denne guide skal give jer viden om, hvad SkabelonDesign skal bruge for at kunne udvikle en kompleks skabelon til PowerPoint. Hvis I har spørgsmål til nedenstående, er I velkomne til at ringe til os på

Læs mere

Hjemmeværnet Designmanual. 2012 VERsion 2,0

Hjemmeværnet Designmanual. 2012 VERsion 2,0 Hjemmeværnet Designmanual 2012 VERsion 2,0 Indhold Introduktion Autorisation... Formålet med Designmanualen... 1. Grundelementer HJV-mærke... HJV-logo... Farver... Størrelser... Placering og respektafstand...

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING SALGSMATERIALE TIL BLENSTRUP & BISGAARD

TYPOGRAFI & OMBRYDNING SALGSMATERIALE TIL BLENSTRUP & BISGAARD TYPOGRAFI & OMBRYDNING SALGSMATERIALE TIL BLENSTRUP & BISGAARD Dokumentation OPGAVEN Blenstrup & bisgaard skulle ha udarbejdet noget salgsmateriale i form af en samling af A4 ark som de selv skulle kunne

Læs mere

Baltic Development Forum

Baltic Development Forum Baltic Development Forum 1 Intelligent Water Management in Cities and Companies developing and implementing innovative solutions to help achieve this objective. Hans-Martin Friis Møller Market and Development

Læs mere

ARBEJDSMILJØKAMPAGNE GRATIS TILBUD TIL ARBEJDSPLADSEN. BOUNCE udvikler robuste arbejdspladser. arbejdsmiljøkøbenhavn

ARBEJDSMILJØKAMPAGNE GRATIS TILBUD TIL ARBEJDSPLADSEN. BOUNCE udvikler robuste arbejdspladser. arbejdsmiljøkøbenhavn ARBEJDSMILJØKAMPAGNE 2016 GRATIS TILBUD TIL ARBEJDSPLADSEN BOUNCE udvikler robuste arbejdspladser arbejdsmiljøkøbenhavn Indhold BOUNCE udvikler robuste arbejdspladser TILBUD TIL TRIO/MED-UDVALG: Kursus:

Læs mere

Design. manual. 4September 2014

Design. manual. 4September 2014 Design manual 4September 2014 2 Fredensborg Kommune Designmanual 4 September 2014 Fredensborg Kommune Designmanual 4 September 2014 3 Indhold 3 Forord 5 Logo 6 Logo, varianter 7 Frikommune-logo 8 Farver,

Læs mere

Identitetsdesign. for Lærings- og mestringsuddannelser. Center for Folkesundhed Regionshuset Holstebro

Identitetsdesign. for Lærings- og mestringsuddannelser. Center for Folkesundhed Regionshuset Holstebro for s- suddannelser Center for Folkesundhed Regionshuset Holstebro Præsentation af identitetsdesign Udarbejdet af: Mediegrafiker, Mette Rumpelthiin Bligaard Indhold Side 4 Side 4 Region Midt farver Præsentation

Læs mere

Hvad er en Kommuneplan?

Hvad er en Kommuneplan? Forside Tema 1 Hvad er en Kommuneplan? Amet dignissim delenit nonummy illum dolore wisi in duis at, tincidunt wisi, duis elit, amet feugiat laoreet. Blandit nisl tincidunt nulla facilisi minim, velit nulla

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS DESIGNGUIDE

DET DANSKE SPEJDERKORPS DESIGNGUIDE DET DANSKE SPEJDERKORPS DESIGNGUIDE Side 2 / Det danske spejderkorps / INDTRODUKTION Visuel identitet til DET DANSKE SPEJDERKORPS Det Danske Spejderkorps visuelle identitet udtrykker kammeratskab, ansvar,

Læs mere

Designguide. Til dig der arbejder med og for Børns Voksenvenner

Designguide. Til dig der arbejder med og for Børns Voksenvenner Designguide Til dig der arbejder med og for Børns Voksenvenner Indhold Introduktion 1.0 Logo 1.1 Farverne i logo 1.2 Der skal være luft omkring logo 1.3 Logoversioner 1.4 Typografi 1.5 Farvepalette 1.6

Læs mere

Rough - visuel idéudvikling

Rough - visuel idéudvikling 1 Roskilde Universitetscenter, Institut for Kommunikation, journalistik og datalogi, PO.Box 260. 4000 Roskilde. (2002) Bruno Ingemann in Tekster skal ses! Nøgleord: Rough, udkast, struktur, billedbrug

Læs mere

Vordingborg Kommune. Designmanual

Vordingborg Kommune. Designmanual Vordingborg Kommune Designmanual Vordingborg Kommune Designmanual 2. udgave, 1. oplag Vordingborg Kommune Kommunikationsafdelingen Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Tlf.: 55 36 27 14 www.vordingborg.dk

Læs mere

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN DESIGNGUIDE

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN DESIGNGUIDE /kom s trykte designguide suppleres af den digitale platform /kom Her findes elektroniske versioner og skabeloner til download samt vejledninger og uddybende information. ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN DESIGNGUIDE

Læs mere

Forandring psykologiske aspekter. OPLÆG konference - workshop

Forandring psykologiske aspekter. OPLÆG konference - workshop Forandring psykologiske aspekter OPLÆG konference - workshop Erhvervspsykolog Jane Bruun d.26. oktober 2014 1 Præsentation Erhvervspsykolog Jane Bruun Har i 20 år arbejdet som klinisk psykolog, psykoterapeut,

Læs mere

SUND Designguide. Frederikssund. Det sunde liv i den sunde kommune

SUND Designguide. Frederikssund. Det sunde liv i den sunde kommune SUND Designguide Frederikssund Det sunde liv i den sunde kommune 2014 FORORD Forord I foråret 2011 udviklede vi en designlinje som skaber en sammenhængende og indbydende fælles visuel identitet for Frederikssund

Læs mere

BLUEPRINT PÅ EN PERFEKT LANDING PAGE

BLUEPRINT PÅ EN PERFEKT LANDING PAGE BLUEPRINT PÅ EN PERFEKT LANDING PAGE En landing page, eller en landingside, er den side besøgende ser når de klikker på dit link, eksempelvis fra en af dine annoncer, og har typisk til formål at gøre besøgende

Læs mere

Denne designmanual indeholder de grafiske værktøjer og retningslinier for profileringen af SuperBest som Hele Danmarks fødevaremarked.

Denne designmanual indeholder de grafiske værktøjer og retningslinier for profileringen af SuperBest som Hele Danmarks fødevaremarked. Indhold Forord Scandinavian DesignLab... 2 SuperBest's nye logo... 3 Primært logo... 4 Primært logo Varianter og Sekundært logo... 5 Farvepalet... 6 Typografi... 7 Primært logo Skiltning... 8 Sekundært

Læs mere

rivillig & ørtidspensionist?

rivillig & ørtidspensionist? F rivillig & ørtidspensionist?...fordi din hjælp er uundværlig Besøg www.frivilligjob.dk for mere information eller ring på 98120224 Kære medborger, Aarhus den 1. Juni 2011 2011 er blevet udråbt til EUs

Læs mere

Malene Møller ( ) Grundlæggende grafisk design E2010 V. Ian Wisler-Poulsen IT-Universitetet

Malene Møller ( ) Grundlæggende grafisk design E2010 V. Ian Wisler-Poulsen IT-Universitetet Malene Møller (070585-2480) malm@itu.dk Grundlæggende grafisk design E2010 V. Ian Wisler-Poulsen IT-Universitetet BOMÆRKE OG NAVNETRÆK BOMÆRKE OG NAVNETRÆK FARVER TYPOGRAFI FAGO Ole schäfer OVERSKRIFT

Læs mere

Designmanual 1.0 Lej1bil.dk

Designmanual 1.0 Lej1bil.dk Designmanual 1.0 Lej1bil.dk 01 Intro 02 Logo Farvekoder Grafisk grundelement 04 Beklædning 05 Typografi 06 Brevlinje 10 Tryksager 11 Webdesign På de følgende sider findes en intro til Lej1bil.dks visuelle

Læs mere

Risikoregister. Sandsynlighed Resultat Nærhed. Konsekvens. Forfatter Ejer. Dato seneste opdatering. Dato identificeret.

Risikoregister. Sandsynlighed Resultat Nærhed. Konsekvens. Forfatter Ejer. Dato seneste opdatering. Dato identificeret. ID Risikoregister Forfatter Ejer identificeret seneste opdatering Beskrivelse Kategori : 07-07-10 Konsekvens Sandsynlighed Resultat Nærhed Reaktion type Risikoreaktion 001 JAH KH 07-02-01

Læs mere

DesignGuide HILLERØD FORSYNING. Sådan bruger du denne guide Grundelementer. Papirlinje. Publikationer og annoncer Merchandise / Yderligere info

DesignGuide HILLERØD FORSYNING. Sådan bruger du denne guide Grundelementer. Papirlinje. Publikationer og annoncer Merchandise / Yderligere info DesignGuide Sådan bruger du denne guide Grundelementer 2 3 Logo Logotype Det 5. element Farver Typografi Papirlinje 4 Brevpapir Kuverter Visitkort Publikationer og annoncer Merchandise / Yderligere info

Læs mere

3GØR DET SELV PROJEKTER GENBRUG FARVER BO MED DER GØR DIN BOLIG UNIK SÆSONENS MUTHAVES GULD HITTER ÅRETS FARVE

3GØR DET SELV PROJEKTER GENBRUG FARVER BO MED DER GØR DIN BOLIG UNIK SÆSONENS MUTHAVES GULD HITTER ÅRETS FARVE TREND NR. 1 MARTS 2016 25 KR SÆSONENS MUTHAVES GULD HITTER ÅRETS FARVE BO MED FARVER vild med GENBRUG Grønt marmor, rosa farvet væg, grå gulvtæpper Find inspiration under vores tema sider 3GØR DET SELV

Læs mere

Designguide. Her i designguiden kan du læse om CM Networks visuelle identitet, og hvordan du arbejder med CM Network brandet.

Designguide. Her i designguiden kan du læse om CM Networks visuelle identitet, og hvordan du arbejder med CM Network brandet. Designguide Her i designguiden kan du læse om CM Networks visuelle identitet, og hvordan du arbejder med CM Network brandet. Al kommunikation med CM Network som afsender, skal udarbejdes ud fra retningslinjerne

Læs mere

Arkivuddannelse Program for modul 4, dag 2

Arkivuddannelse Program for modul 4, dag 2 Arkivuddannelse Program for modul 4, dag 2 10.00 10.30 11.00 12.00 12.45 14.15 14.30 Velkomst Formidling hvorfor og hvordan Skriftlig formidling Frokost Foredrag, byvandringer, osv. Kaffe/te/kage Udstillinger

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS DESIGNGUIDE

DET DANSKE SPEJDERKORPS DESIGNGUIDE DET DANSKE SPEJDERKORPS DESIGNGUIDE SIDE 2 / DET DANSKE SPEJDERKORPS / INDTRODUKTION VISUEL IDENTITET TIL DET DANSKE SPEJDERKORPS Det Danske Spejderkorps visuelle identitet udtrykker kammeratskab, ansvar,

Læs mere

Børneulykkesfonden. Brandmanual

Børneulykkesfonden. Brandmanual Børneulykkesfonden Brandmanual Forord Børneulykkesfondens brandmanual er udarbejdet som et værktøj til både internt brug og til samarbejdspartnere, hvor Børneulykkesfonden er medafsendere på f.eks. kampagner,

Læs mere

Et godt glas vin PDF. ==>Download: Et godt glas vin PDF ebook

Et godt glas vin PDF. ==>Download: Et godt glas vin PDF ebook Et godt glas vin PDF ==>Download: Et godt glas vin PDF ebook Et godt glas vin PDF - Are you searching for Et godt glas vin Books? Now, you will be happy that at this time Et godt glas vin PDF is available

Læs mere

Brug af Bibliotekarforbundets logo. Designmanual August 2011

Brug af Bibliotekarforbundets logo. Designmanual August 2011 Brug af Bibliotekarforbundets logo Designmanual August 2011 I denne manual finder du oplysninger om: 1. Hvilket logo skal bruges? 2. Negativ eller positiv logo 3. Placering af logo 4. Hvilken teknisk udgave

Læs mere

Svendeprøve Juni Bolette Ankeraa

Svendeprøve Juni Bolette Ankeraa Svendeprøve Juni 2017 Bolette Ankeraa Indhold 4 Grafisk design 16 Grafik og billedbehandling 32 Ty pog ra fi 44 Grafisk produktionsforståelse Introduktion: De sidste 2 år har jeg siddet i en lille marketingsafdeling

Læs mere

PLANSTRATEGI 15 & LOKAL AGENDA 21-STRATEGI

PLANSTRATEGI 15 & LOKAL AGENDA 21-STRATEGI PLANLÆGNING 2015 PLANSTRATEGI 15 & LOKAL AGENDA 21-STRATEGI KOMMUNEPLANLÆGNING I den første halvdel af valgperioden skal en kommune offentliggøre en strategi for kommuneplanlægningen (planstrategi). Planstrategien

Læs mere

Økologisk spiseklub for hele familien

Økologisk spiseklub for hele familien Oplæg til koncept Jeg har leget lidt med at føre ideen om en økologisk spiseklub i Odder en del videre. Jeg tror, der i tiden er et godt potentiale til at bygge noget mere op omkring økologisk sund mad,

Læs mere