Byggenyt. Opdateringen. og gammelt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Byggenyt. Opdateringen. og gammelt"

Transkript

1 23. udgave, Opdateringen Efter lang og tro tjeneste har serverens SSD, der bla. bruges til lagring af world map, hjemmeside, forum og bukkit server, nået grænsen for hvad den kan holde til. Ifølge admin teamet, og drevets status rapport, synger disken på sidste vers og skal udskiftes. Desværre kommer den slags sjældent når det er belejligt og det er det heller ikke denne gang. Som de fleste er klar over har chefen ingen indtægter i forbindelse med at drive serveren, tværtimod.. Serveren står fysisk hjemme hos xcanner, der selv betaler for al hardware og drift i form af strøm og dataforbindelse. Desværre rækker denne måneds lommepenge ikke til at erstatte den slidte ssd disk, men det er der selvfølgelig råd for! For at kunne holde serveren kørende blev der i sidste uge taget initiativ, til en frivillig indsamling af penge, der kunne dække omkostningerne ved køb af en ny disk. Det viste sig at være en overvældende succes og i løbet af mindre end 24 timer, var der givet tilsagn om langt over det dobbelte af, hvad der skulle bruges. Endnu en gang viser fællesskabet på Crafters.dk, at det er landets bedste forsamling af Minecraft spillere! Godt gået alle sammen, og tak for bidragene til jer der støttede op i nødens stund. og gammelt Byggenyt Efter et par ugers pause blev renoveringen af byen omkring den nye spawn bygning genoptaget. I denne omgang er der blevet arbejdet på området vest for bygningen. En del bygninger i det område der kaldes Harbour Front er blevet fjernet og enkelte har fået opdateret deres materialer med forskellige uldblokke så de er blevet lidt mere farvestrålende og alsidige. De fleste af de fjernede bygninger, er dem Wufei og Cyndrom havde lavet ved vandet, bl.a. Harbour Tower, Vindmøllen og Harbour Bridge. Her er der istedet blevet bygget et Hotel med en let genkendelig facade i blå, grå og hvide farver. Endnu et gammelt klenodie har måttet lade livet i renoveringens tegn, nemlig det blinkende DR skilt der altid har stået ude i bugten, på stedet er nu kun en kiste og et skilt med teksten Højhus så mon ikke her snart skyder noget nyt byggeri op?

2 og gammelt Byggenyt Fortsat Redstone Rampage (2. del) En af de ting som redstone var brugbart til i de tidlige beta dage var i forbindelse med jernbane. Dengang var der ikke noget der hed boosterrail eller detectorrail, men det betød ikke at den slags ikke kunne laves, de var bare betydeligt mere kompliceret. Før boosterrails, fik en minecart fart ved at køre ved siden af en anden minecart, derfor blev baner anlagt med boostere placeret med jævne mellemrum og ved bakker, nøjagtig ligesom man placerer boosterrails i dag. Problemet med de gamle boostere var, udover de fyldte mere, at folk havde en tendens til at tage de minecarts der stod i boosterne og så var der ikke mere fart på den rute. Rail-magi fra Redstone Testing Facility Gammel starter Noget af det simpleste man kunne lave på sin bane der involverede redstone var et skifte spor. Hvis man lavede et T kryds og sendte et redstone signal ind i det, skiftede sporet til den anden side. Noget mere avanceret var en start booster der kunne sætte en stillestående minecart i gang ved et tryk på en knap. Noget af det første redstone jeg (FedeAnderzen red.) byggede på Crafters var en sådan igangsætter, jeg havde set på youtube. For at få carten i gang skulle en anden cart køres forbi og det kunne laves med en ringbane der løb langs den man skulle sætte igang på. For at få booster vognen til at køre måtte man sætte en dør som kunne åbnes med en knap, oven på døren placerede man så sin booster vogn. Selve banen kørte så fra bunden af døren, rundt forbi en anden boostercart, der gav fart til den første boostervogn, hen forbi den vogn man ville sætte igang og tilbage op til oversiden af døren hvor boostervognen så stoppede og var klar til næste tur. Hvis man ville gøre det ekstra vildt kunne man kombinere det med en minecart hopper, en slags minecart magasin hvor vognene stod stablet oven på hinanden, og så med en start booster til at køre forbi. Når den nederste vogn så kørte, faldt stakken over den ned og en ny vogn var klar. På den måde kunne man ved at trykke på en knap få en minecart til at komme og ved at trykke på en anden knap sætte igang. Før detectorrails løste man problemet ved at fjerne et enkelt stykke på sin bane og så placere en pressure plate i stedet. Fidusen var at man kom med så høj hastighed at man bare ræsede hen over det manglende stykke og forsatte af banen på den anden side, men trykpladen blev aktiveret når man passerede. Alt dette blev dog betydeligt lettere med indførelsen af de to redstonerails, hvor man nu kan aktivere skiftespor med detectoren og sætte igang med et boosterrail. Vel og mærke en igangsætter der kun kræver en booster og en knap, i stedet for 10x20x4 blokke.

3 Sporten Acvteam26s Lejrløb Onsdag den 3 oktober havde Acvteam26 inviteret til et event han kaldte Lejrløbet. Arrangementet var opsat som en løbekonkurrence, med præmier til de 3 første i I dagene op til løbet, var der ikke mange tilmeldte, men folk kunne også dukke op på start tidspunktet og så være med. Ved starten, var der dog ikke så mange som man kunne have håbet, men de fremmøde havde godt humør og starten afgik kun få minutter efter kl.20. Redaktionen var mødt talstærkt op for at dække begivenheden på nærmeste hold og allerede før vi var kommet ud af DR byen, havde Ninjastick lagt sig foran, tæt efterfulgt af resten af feltet. Der var opsat skilte på den første del af turen og der var vist også kister med hjælpemidler undervejs, men ingen fra redaktionen så nogen, vi havde for travlt med at sprinte fremad. Da Ninjastick passerede Sky City, var mål. Ruten havde start i Spawn og mål ved Acvteam26 s lille lejr langt ude i vildnisset. Afstanden der skulle tilbagelægges, var ikke mindre end (og hold nu fast..) 6000 blokke! ca 1/3 af turen tilbagelagt og han var markant foran, bag ham kom FedeAnderzen, så avisen var med helt fremme, længere bagude kom djcooland, resten havde givet op, da de for vild på ruten. Første mand i mål blev suverænt Ninjastick, der endda måtte vente i flere minutter (under gentagne beskyldninger om urent spil fra skumle typer, ROLF ER REN) før resten af redaktionen fandt i mål. Herefter gik igen flere minutter, før sidste deltager kom i mål og det obligatoriske billede af vinderne kunne tages. Vi takker Acvteam26 for et fint arrangement og takker alle deltagere for at støtte op om endnu et event på Crafters. Worlmap under løbet. (drejet en smule..) - ninjastick - FedeAnderzen - djcooland

4 Sporten Fortsat ZX Corps Pigmen versus Creepers Fredag den 12/10 kunne vi endelig begynde på ZX Corps seneste event type, den de kalder PvC eller Pigmen vs Creepers. Trofaste læsere husker at vi i Community Avis Nr. 18 dækkede forberedelserne og selve konceptet. Alle der ikke læste den artikel, kan pænt smutte ind og læse op på det. Tilmelding foregik således, at man maks kunne melde sig til, 2 mand ad gangen, og ZX ville så sætte de endelige hold op, når tilmeldingen var ovre. Det blev samlet til 6 spillere på hvert hold og redaktionen havde naturligvis meldt sig til som makkere. Vi kom på Pigmen holdet og derfor vil denne dækning også kun afspejle vores side af sagen, da vi ikke måtte komme over til Creepers og tage billeder til avisen... Den formidable, famøse og farlige arena, stadig med fæstning fra weekendens krig. Lad mig være ærlig og sige, at for team Pigmen var det op af bakke lige fra start af. Fredag aften, da vi begyndte var der kun mødt 2 mand op og vi formåede ikke rigtig at få lagt nogen plan for forsvaret. Der blev bygget et par mure og gravet en voldgrav, der blev fyldt med vand, der blev også lavet et bredt stykke, med løbende vand, som skulle sinke angriberne, så de var lettere at ramme med buer. Men det hele var planløst og heller ikke lørdag, da en 3 mand dukkede op fik vi gjort mere ved det. På den anden side af banen, var vores modstandere anderledes effektive, de fik hurtigt bygget en masse forsvarsværker og det så lidt håbløst ud for Team Rådden Bacon. Da slaget skulle stå Søndag aften, dukkede endnu et medlem af vores hold op og kort før kampstart (der blev udskudt da arrangørerne ikke var online) fik vi hurtigt lavet et par sidste tiltag i forsvaret, først nu fik vi lavet et brystværn og en højt placeret skydetårn der kunne dække vores mure. Da ZX endelig dukkede op og vi skulle kæmpe kunne Pigmen stille med 4 mand, imens Creepers var 6, en sidste øjebliks tiltræden fra Coolcasper99, bragte vores hold op på 5 mand. Vi havde stadig ikke hørt fra 2 af vores holdkammerater (hvoraf den ene var medarrangør fra ZX Corp..?) og vi havde ingen aftaler, ansvarsområder, eller ide om hvad vi skulle gøre i hverken angreb eller forsvar.

5 Sporten FortsatFortsat Det er for mig et sandt mirakel, at vi holdt stand i den time som kampen varede, før vi endelig fik smæk. På trods af vores manglende forberedelse fik vi alligevel angrebet en enkelt gang eller 2, dog uden at komme meget længere, end igennem deres ydermure. Men mest af alt var vores mumble kanal fyldt med råb og skrig, forvirring og panik. Lektien må være til næste gang: Team op 2 og 2, uddel ansvarsområder, uddel roller, lav aftaler for hvem der gør hvad. Men vigtist af alt: mød op fredag aften og få lavet en plan for opbygningen af forsvaret. Hvad selve arrangementet angår var det som tidligere nævnt første gang det løb af stabelen og den slag sker aldrig uden lidt fejl hist og her. Disse børnesygdomme rettes hen af vejen og alt kører som regel bedre når man har kørt spillet et par gange. En af de fejl der dukkede op midt i kampens hede, var at håndtagene i vores side ikke var blevet låst med /cpublic. Det gjorde at, da fjenden gravede i gennem en væg og ud til noget vand, skyllede håndtaget væk. Noget af det jeg savnede var instruktion. Redaktionen har ikke på fornemmelsen at alle havde forstået hvad der egentlig skulle foregå. Fx. det at man kunne se tændt lys hvis der var trukket i et håndtag, og at det var tilladt, under kamp, at home til holdets spawn. En anden ting der var temmelig skæmmende for hele oplevelsen var at arrangørerne ikke var der så meget og ikke til tiden, ham der skulle deltage som spiller dukkede aldrig op. Jeg er klar over at folk har et liv uden for serveren, men som arrangør må man afsætte tid til at afholde arrangementet eller afholde det på et senere tidspunkt når man har tid. Udover disse småting, vil jeg dog gerne rose hele arrangementet for dets originalitet og selve spillets forløb.selve Ubesvarede spørgsmål.. arenaen er flot bygget og giver en passende stemning til spillet. Det at der afsættes 2½ dag til det sikrer at man kan gå til og fra uden at holdet svækkes, sålænge man er der ved start og slut og det burde kunne få flere til at deltage. Men det var første gang og næste omgang bliver helt sikkert bedre! Redaktionen takker i hvertfald både vore tapre modstandere på Creeper holdet, der helt fortjent vandt, og arrangørerne der trods forsinkelse/udeblivelse har lagt meget tid og energi i endnu et solidt event. Vi vil gerne slå et slag for endnu en omgang PvC og håber flere vil melde sig til næste gang. Kritik af arrangementet er vitalt for næste event, så hop ind på forummet og kom med nogle konstruktive ord!

6 Statistikken Top 5 over placerede blokke. Dirt Wool Wheat Cobblestone Torch Antal blokke placeret. Normal: Adventure: PvP: Nether: Sky World: I alt: Normal: Adventure: PvP: Nether: Sky World: I alt: Antal blokke minet Nye VIPs Banned VIPs Mathias436 Bacon_bloc Frezzekiller Hamsterlove11 Grandt_666 Discreatz tazio96 nikl1597 Moller182 mathias436 - Grief i metroen I alt = 9 I alt = 1 (éen) -xcanner, FedeAnderzen, ninjastick Info omkring Community Avisen: Redaktionen er: FedeAnderzen og ninjastick Community Avis-tråden ligger under Generel I denne tråd modtager vi gladeligt ris, ros, forslag, billeder og dårlige jokes. Har du/i materiale som skal i avisen, bedes du/i finde en af redaktørene på Mumble, eller sende PM på forum. Tak til: Opsætning og redigering: ninjastick Artikler: FedeAnderzen Medier: mikkelfb123, FedeAnderzen, ninjastick Indslaget : - Statistik: xcanner, FedeAnderzen, ninjstick Crafters.dk for at være Crafters.dk

Tak for tro tjeneste!

Tak for tro tjeneste! 18. udgave, 07.08.12 Opdateringen Tak for tro tjeneste! Fatkaizer, Kaffeluskeren, Kachuu og FedeAnderzen har valgt at stoppe som moderatorer, og vil fremover have rang af VIP. Vi siger tak for deres indsats,

Læs mere

Tak for tro tjeneste!

Tak for tro tjeneste! 19. udgave, 21.08.12 Opdateringen Tak for tro tjeneste! Der har været en udlugning i moderatorkorpset hvor de som ikke længere har tiden til at hjælpe til på serveren er blevet promoted til vip s. Derfor

Læs mere

Opdateringen. 30 grader varm, tropisk snestorm.. Nej, vel? Minecraft 1.4.2 - Like a bat out of hell!

Opdateringen. 30 grader varm, tropisk snestorm.. Nej, vel? Minecraft 1.4.2 - Like a bat out of hell! 24. udgave, 30.10.12 Opdateringen 30 grader varm, tropisk snestorm.. Nej, vel? Den varme, tilsneede ørken.. Minecraft 1.4.2 - Like a bat out of hell! Crafters kører som bekendt med dets originale verden,

Læs mere

Julerejsen. De ventende poster på række. Kodenumrene er gemt i vores hemmelige arkiv...

Julerejsen. De ventende poster på række. Kodenumrene er gemt i vores hemmelige arkiv... 26. udgave, 27.11.12 Opdateringen Julerejsen Dem der har været på serveren, siden før sidste jul, husker sikkert Crafters Julerejse. Sidste år i november startede det, der uden tvivl, er det længst varende

Læs mere

2 år, og stadig i fuld gang!

2 år, og stadig i fuld gang! 21. udgave, 21.09.12 Opdateringen Så er fødselsdagen vel overstået og serveren er nu mere end 2 år gammel. Selve dagen blev fejret med lidt forskellige events og en afslutning i kagen, selvfølgelig med

Læs mere

Opdateringen. Ingen dobbelte Ender Chests. Træslabs er ikke bare træslabs!

Opdateringen. Ingen dobbelte Ender Chests. Træslabs er ikke bare træslabs! 17. udgave, 24.07.12 Opdateringen Minecraft 1.3 er lige om hjørnet og skulle komme den 1 august. Det bliver en opdatering af de helt store! Dem der jænligt besøger www.crafters.dk har måske allerede set

Læs mere

Community avis. -Nyheder, hver mandag! Gulerods byggerier. Skrevet af AoE Redaktion REKLAME: Gulerod er nu begyndt.

Community avis. -Nyheder, hver mandag! Gulerods byggerier. Skrevet af AoE Redaktion REKLAME: Gulerod er nu begyndt. Community avis -Nyheder, hver mandag! Skrevet af AoE Redaktion Gulerods byggerier Gulerod er nu begyndt på et nyt byggeri ude ved hans flotte statuer. Det næste bliver en stor tekande. Jeg kan huske dengang

Læs mere

Opdateringen. Singleblocks? Så pyt da.. Det trætte Spawn Træ går på pension

Opdateringen. Singleblocks? Så pyt da.. Det trætte Spawn Træ går på pension 16. udgave, 10.07.12 Opdateringen Singleblocks? Så pyt da.. På basis af vores erfaring, har vi valgt at ændre lidt på reglerne for Nether World og der er det nu tilladt at bygge singleblock konstruktioner.

Læs mere

Community avis. -Nyheder, hver mandag! Fangeleg i Miami. Skrevet af AoE Redaktion Retter: Zicy REKLAME:

Community avis. -Nyheder, hver mandag! Fangeleg i Miami. Skrevet af AoE Redaktion Retter: Zicy REKLAME: Community avis -Nyheder, hver mandag! Skrevet af AoE Redaktion Retter: Zicy Fangeleg i Miami. Her i løbet af ugen var der en aften fangeleg, meget pludseligt. Der havde ikke været snak på forummet om det

Læs mere

Byggenyt Fortsat. Indslaget. Vidste du at?.. og gammelt

Byggenyt Fortsat. Indslaget. Vidste du at?.. og gammelt 20. udgave, 04.09.12 og gammelt Byggenyt Centrum forvandles i disse dage, og udover den store nye spawn bygning der klart dominerer spawnbyens skyline, er der en del af de omkringliggende bygninger, der

Læs mere

Community avis. -Nyheder, hver mandag! Undervandsbyen: stor rundtur! Skrevet af AoE Redaktion REKLAME:

Community avis. -Nyheder, hver mandag! Undervandsbyen: stor rundtur! Skrevet af AoE Redaktion REKLAME: Community avis -Nyheder, hver mandag! Skrevet af AoE Redaktion Undervandsbyen: stor rundtur! Det startede med at vi kørte ind på stationen og blev modtaget af Mallar, (ingame navn: Relgus) som så vidste

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren.

Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren. Dag 5: Identificerer din mur Når vi bevæger os ud på rejsen mod vores mål, støder vi på frygt barrieren. Frygt barrieren opstår, når du begynder at lukke hullet mellem der, hvor du er nu og dine mål. Den

Læs mere

Det var ikke en kronologisk gennemgang, for Fritz skiftede igennem hele aftenen fra fortid til

Det var ikke en kronologisk gennemgang, for Fritz skiftede igennem hele aftenen fra fortid til Den 15. februar havde ABC s venner inviteret til foredragsaften med Fritz Mogensen, og som et ekstra krydderi var det også lykkedes arrangørerne, at få en af Danmarks bedste vinterbane-ryttere, Marc Hester,

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5

Jørgen Hartung Nielsen. Og det blev forår. Sabotør-slottet, 5 Jørgen Hartung Nielsen Og det blev forår Sabotør-slottet, 5 Og det blev forår Sabotør-slottet, 8 Jørgen Hartung Nielsen Illustreret af: Preben Winther Tryk: BB Offset, Bjerringbro ISBN: 978-87-92563-89-7

Læs mere

iphone TIPS & TRICKS 100 iphone-tips PÅ DANSK AF MARTIN WOLSING WOLSING MEDIA

iphone TIPS & TRICKS 100 iphone-tips PÅ DANSK AF MARTIN WOLSING WOLSING MEDIA iphone TIPS & TRICKS AF MARTIN WOLSING 100 iphone-tips PÅ DANSK WOLSING MEDIA iphone MARTIN WOLSING TIPS & TRICKS AF MARTIN WOLSING iphone TIPS & TRICKS 100 iphone-tips PÅ DANSK WOLSING MEDIA 100 iphone-tips

Læs mere

13. december 2006 Year 5, Number 5. Chekke dine oplysninger på startlisten. Chekke hvilken startbox du skal stå i.

13. december 2006 Year 5, Number 5. Chekke dine oplysninger på startlisten. Chekke hvilken startbox du skal stå i. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 13. december 2006 Year 5, Number 5 I denne udgave Hvad du skal gøre inden start Info om 3. afdeling Slushcup FAQ Contact http://www.slushcup.dk mail@slushcup.dk

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1 SIDE 9 MANDEN Navn: Bopæl: Kenneth Jensen Esbjerg Alder: 42 Start i branchen: 1984 Nuværende firma: SUB.C. Partner Stilladsudd.: ERFA 1 - Allerførst et stort tillykke med dit 25 års jubilæum i stilladsbranchen,

Læs mere

Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper

Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper Af naturvejleder Villy K. Hansen, Naturstyrelsen Vendsyssel Da det kan være alt for sjældent at handicappede kommer ud i naturen, har Naturstyrelsen Vendsyssel

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen?

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen? Transskription af interview med Emil 14/04/2016 Så skal jeg lige høre først, hvor gammel du er? Jeg er 25. 25, øh, og det er så basket du spiller? Dyrker du andre sportsgrene, sådan? Øh, altså, jeg går

Læs mere

N RDLYS 1 SKINDÆDEREN

N RDLYS 1 SKINDÆDEREN Bjarke Schjødt Larsen N RDLYS 1 SKINDÆDEREN Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Det hele startede, da mine forældre arbejdede som forskere i en nedlagt mine tæt ved byen Qullissat på Grønland. Jeg ved

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Hvordan laver man et perfekt indkast?

Hvordan laver man et perfekt indkast? Hvordan laver man et perfekt indkast? www.flickr.com1024 683 Indhold Hvorfor har jeg valgt at forske i det perfekte indkast... 3 Reglerne for et indkast... 4 Hjørnespark VS indkast... 5 Hvor langt kan

Læs mere

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes.

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes. Side 1 En rigtig søhelt historien om peder willemoes Side 2 Personer: Peder Willemoes Lord Nelson Side 3 En rigtig søhelt historien om peder willemoes 1 Store drømme 4 2 Det hårde liv på søen 6 3 Krig

Læs mere

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ)

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Skrevet af Helle Heidi Jensen Jeg har lige været på lavinehundekursus med min hund Vanilla på 8½ år. Jeg ville helst have deltaget min hund Ginger,

Læs mere

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS FORORD TIL SPILØVELSER KÆRE FODBOLDSPILLER Fodbolddelen består af 12 øvelseskort med en øvelse på forsiden og et spil på bagsiden.

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

12. DECEMBER. Hennings fødselsdag

12. DECEMBER. Hennings fødselsdag 12. DECEMBER Hennings fødselsdag Det er helt underligt at være her i lejligheden, hvor jeg er født. Den er ikke ret stor og Hennings mor står i det lille køkken og er ved at lave boller og kakao til os.

Læs mere

# 1: Forbindelsen mellem tale og situation forsvandt. Folkemødet: Politikerne glemte Bornholm og talte til tv et - Retorikforlaget

# 1: Forbindelsen mellem tale og situation forsvandt. Folkemødet: Politikerne glemte Bornholm og talte til tv et - Retorikforlaget Partilederne på Folkemødet fik en ellers sjælden mulighed for at tale direkte til et bredt publikum med en politisk interesse i toppen af skalaen. Desværre var de fleste af talerne kedelig skabelonretorik

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Bliv afhængig af kritik

Bliv afhængig af kritik Bliv afhængig af kritik - feedback er et forslag og ikke sandheden Kritik er for mange negativt ladet, og vi gør gerne rigtig meget for at undgå at være modtager af den. Måske handler det mere om den betydning,

Læs mere

STOKKELØBET Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016

STOKKELØBET Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016 Fritz Mogensen årets Stokkefar 2016 Årets Stokkeløb blev afviklet i et flot efterårsvejr. 26 morgenfriske mødte op til kaffe og brød kl. 9 i ABC s klublokale. Her havde familien Wonsyld dækket flot op,

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

3 ÅR 8 UGE KRYDSTOGTSKIBET SYNKER, OG ZOMBIERNE OPSTÅR CAMP B FALDER ZOMBIE-TIDSLINJE AFIA NOAM MILO SAMIR ESRA

3 ÅR 8 UGE KRYDSTOGTSKIBET SYNKER, OG ZOMBIERNE OPSTÅR CAMP B FALDER ZOMBIE-TIDSLINJE AFIA NOAM MILO SAMIR ESRA ZVU (Zombie-virussens udbrud) 1095 dage efter ZVU 3 ÅR 8 UGE ESRA SAMIR MILO NOAM AFIA ZOMBIE-TIDSLINJE KRYDSTOGTSKIBET SYNKER, OG ZOMBIERNE OPSTÅR CAMP B FALDER 1155 dage efter ZVU 1176 dage efter ZVU

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand.

om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand. skudøvelser om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand. I dette tilfælde koncentrerer vi os om skud, der skal dygtiggøre målmanden i

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Når nu bladene skifter fra det grønne lok over i de gyldne farver, er der tid til at finde de indendørs sysler frem, så som modeltog.

Når nu bladene skifter fra det grønne lok over i de gyldne farver, er der tid til at finde de indendørs sysler frem, så som modeltog. 1 Formanden har ordet Når nu bladene skifter fra det grønne lok over i de gyldne farver, er der tid til at finde de indendørs sysler frem, så som modeltog. VMJK har fået sin kaffe stue malet i en ny farve

Læs mere

Drenge spiller kugler

Drenge spiller kugler Drenge spiller kugler Henning Ipsen I parken er der en sti, som er ganske plan og fast, lige så jævn som en tennisbane. Den fandt drengene en dag ganske tilfældigt, og med deres sikre, hurtige drengeøjne

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Opdateret 050112 SIDSTE NYT: SE NEDERST 27-28-29 JANUAR 2012 TRE DAGES SAMSØ MIDT I DANMARK

Opdateret 050112 SIDSTE NYT: SE NEDERST 27-28-29 JANUAR 2012 TRE DAGES SAMSØ MIDT I DANMARK Opdateret 050112 SIDSTE NYT: SE NEDERST 27-28-29 JANUAR 2012 TRE DAGES SAMSØ MIDT I DANMARK Gå ikke glip af historiens vingesus når O-Løb for første gang i DOFs historie går af stabelen i Nordby Bakker

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers

Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers Forlag1.dk Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid 2007 Maria Zeck-Hubers Tekst: Maria Zeck-Hubers Produktion: BIOS www.forlag1.dk

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Stauning Kommunal Plantage

Stauning Kommunal Plantage Stauning Kommunal Plantage Invitationen lå klar. Jagt i Stauning Kommunal Plantage gennem Ringkøbing Jægerforbund. Man siger aldrig nej tak til at komme på jagt, også selvom jeg i forvejen havde en jagt

Læs mere

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 KOMMUNIKATION JYSKs kommunikationskanaler 2 Hjemmeside 3 Oms 3,9b Reklamer 4 Pressemeddelelser 5 Facebook og YouTube 6 Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 Lars Larsens bog 9 Events 10 1 JYSKS KOMMUNIKATIONSKANALER

Læs mere

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL:

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: Velkommen til det nye I Komputer for alles Spørg os Forum har læserne fået løst næsten 0.000 pc-problemer i de seneste år. Nu har vi gjort den populære tjeneste endnu bedre,

Læs mere

Bilag 11. Søren: Transskriberet og kodet interview - ekstra

Bilag 11. Søren: Transskriberet og kodet interview - ekstra (Interviewer) (Informant) Bilag 11 Søren: Transskriberet og kodet interview - ekstra 00.02 Hvordan blev du første gang introduceret for TDC 2.0 00:09 er det her sådan nogle spørgsmål vi ikke fik sidste

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Link til min youtube kanal: http://www.youtube.com/user/davkdk

Link til min youtube kanal: http://www.youtube.com/user/davkdk Dette er skrevet til Fiskeavisen som i samarbejde med Gordon P. Henriksen i løbet af 2013 bragte en serie artikler om fiskeres brug af GoPro. Min artikel skulle handle lidt om gode råd til at undgå de

Læs mere

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Annas og min rejse begyndte på Odense Banegård d. 17. november kl. 8. Selv om det var tidligt, var humøret højt, da vi satte kursen mod Kastrup

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side.

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side. 19. januar 2013, Ebeltoft VUMB LØBSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2013@gmail.com WEB www.vumb.dk VUMB 2013 Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

November, Aarhus. Flames of War real time kampagne. Aroscon 2018 II. Breakout on the Eastern Front. Tilmelding:

November, Aarhus. Flames of War real time kampagne. Aroscon 2018 II. Breakout on the Eastern Front. Tilmelding: 10. -11. November, Aarhus Flames of War real time kampagne Aroscon 2018 II Breakout on the Eastern Front Tilmelding: www.aroscon.dk Al den info du skal bruge I dette dokument får du alle reglerne og info,

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

IN- eller IND-? FORMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER. - Sætninger hver indeholdende

IN- eller IND-? FORMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER. - Sætninger hver indeholdende S/P IN- eller IND-? FORMÅL MATERIALER OPDELING AF ELEVER - Sætninger hver indeholdende 2 hold. 2 svarmuligheder og lavet i 2 Kan også sagtens laves med 4 At træne elevernes evne til at holdfarver mindre

Læs mere

Afdelingsbestyrelsens beretning ved afdelingsmødet den 29. maj 2013, kl. 18.30 på Herlev Skole

Afdelingsbestyrelsens beretning ved afdelingsmødet den 29. maj 2013, kl. 18.30 på Herlev Skole s beretning ved afdelingsmødet den 29. maj 2013, kl. 18.30 på Herlev Skole I formand Søren Petersens fravær fremlagde sekretær Birte Rasmussen årsberetningen: Der er kun gået omkring 8 måneder siden sidste

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen,

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Trinity Skolen: Kære Venner af og Trinity Skolen, Så står sommeren så småt for døren, og dermed er det også tid til årets 2. nyhedsbrev fra os. Juli 203 Der sker hele tiden nyt i takt med at tiden går.

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Analysen er din, og skal kun bruges til, at du kan tænke over, hvordan du oplever dig selv som leder.

Analysen er din, og skal kun bruges til, at du kan tænke over, hvordan du oplever dig selv som leder. Ledelsesstilanalyse Dette er en analyse af den måde du leder på, med fokus på at lede mennesker. Det er vigtigt for din selvindsigt, at du er så ærlig som overhovedet mulig overfor dig selv når du svarer.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

En kort fortælling om en dag i zoologisk have

En kort fortælling om en dag i zoologisk have Navn og klasse: En kort fortælling om en dag i zoologisk have Kira Glistrup 2019 Dansktip.dk 2019 Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole. 1 Inden du læser Du skal nu læse en

Læs mere

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018 Tak til alle jer medlemmer der på hver jeres måde har hjulpet til i forbindelse med foreningens aktiviteter i 2018!! Tak fordi I har lyst til at medvirke med jeres altid positive ånd! Bestyrelsen har i

Læs mere

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen!

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen! DROP IN Der er 3 baner til rådighed, og jeg forestiller mig, at hvis der kun er 2 Drop-in-tovholdere, så er der en bane, hvor der gives instruktion til øvelser + emne (fx serv og så evt. have udskrevet

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Gud, tak for, at vi hører sammen med dig og fordi du går med os i livet. Vil du lade os huske det og turde tro det altid! Amen.

Gud, tak for, at vi hører sammen med dig og fordi du går med os i livet. Vil du lade os huske det og turde tro det altid! Amen. 1 Konfirmationer 2012. Salmer: 478, 29, 70 / 68, 192v1,3,7, 370. Tekster: Sl. 8 og Joh. 10.11-16.... Gud, tak for, at vi hører sammen med dig og fordi du går med os i livet. Vil du lade os huske det og

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Den jødiske bydel og shopping

Den jødiske bydel og shopping Den jødiske bydel og shopping Lørdag stod den på den jødiske bydel Kazimierz. Vi havde diskuteret om vi skulle have været taget til Auschwitz for at opleve den del, men efter lidt læsning på nettet fandt

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Observatørrapport. Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon. Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark. Kalenderløb og DAF-certificeret

Observatørrapport. Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon. Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark. Kalenderløb og DAF-certificeret Observatørrapport Kalenderløb og DAF-certificeret Løbsnavn: Aabenraa Bjergmarathon Dato: 21. juni 2014 DAF-observatør: Sonni Thelmark 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark,

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere

Frivillighed skal kun tjene den gode sag

Frivillighed skal kun tjene den gode sag Frivillighed skal kun tjene den gode sag Hovedtale af Preben Brandt, tidligere formand for Rådet for Socialt Udsatte, ved Frivillig Fredag i Thisted 26. september 2014 Tak for indbydelsen til at komme

Læs mere

Produktionstræning. Deltagere: Alle. Banen: Hele banen. Øv 3 Øv 4

Produktionstræning. Deltagere: Alle. Banen: Hele banen. Øv 3 Øv 4 Produktionstræning Banen: Hele banen Fig. opstilles på midten og i den ene side af banen. Der arbejdes i 20 sek. Og derefter 5 gange pause, så gerne 6 spillere ved hver station. Øvelse 1 (midtstopper)

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014 FjörðurNyt Juni 2014 Deltagere til klubaften på Skive Trav Hvor skal I hen? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål i den forgangne måned

Læs mere