Hele Danmarks musikbranche inviteres til musikmesse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hele Danmarks musikbranche inviteres til musikmesse"

Transkript

1 DMFexpoTOUR Hele Danmarks musikbranche inviteres til musikmesse 10 S Ø N D A G 24/1 Skråen Ålborg S Ø N D A G 7/2 Sørup Herregård S Ø N D A G 14/2 Vissenbjerg Storkro S Ø N D A G 21/2 Toftlund S Ø N D A G 7/3 Odder Parkhotel Roland Yamaha Kinovox Musikengros Ascon Alfa Audio Lydrommet S.C Sound Bose DTK Audio Adam Hall ( Kun eksempler ) Adam Berzowski Debbie Cameron Zididada Billy Cross Per Frost Woodstock Bjarne Langhof Ida Funkhouser Polysonic Midispot Moto Crafton Englund Musik Martin Henning K. Music Indigo 2 Luthman Juhl Sørensen Monacor Musikpartner Seenheiser Nordic T.C Electronic Projektleder Erik Sletting Telefon Dansk Musiker Forbund Sankt Hans Torv 26 DK-2200 København N Tel:

2 DMF expo TOUR/ DMF afdelinger Information DMF s udvalg for selskabsmusikere (SEMU) står bag dette projekt. Formålet er at kombinere messe - undervisning - clinics. Vi ønsker endvidere at styrke samarbejdet i lokalafdelingerne og promovere os i forhold til de uorganiserede musikere. Hvad er DMFexpoTOUR Udstilling - Clinics - Koncerter DMF expo TOUR er en invitation til hele den danske musikbranche. En begivendhed der strækker sig over 5 søndage i Januar / februar DMFexpoTour afvikles i Nordjylland,Midtjylland, Sydjylland,Fyn og Sjælland. Tidsrummet vil typisk være fra kl På messerne er der plads til 20 stande med udstilling af musikinstrumenter, hvor der skal være clinics med kendte musikere. De vil også hjælpe udstillerne med at præsentere deres produkter. DMF expo TOUR er også undervisning. Kompetente undervisere vil lave relevante clinics i seperate rum. En scene skal være samlingspunkt for arrangementet. Her er der små koncerter og information om hvad der foregår i løbet af dagen. Her afsluttes messen også med en lille koncert. DMF s afdelinger Lokalafdelingerne får en stor rolle i projektet. Vi forventer at afdelingerne i de områder hvor DMF expo TOUR placeres, går sammen om projektet og engagerer sig både m.h.t. økonomi og det praktiske arbejde. Vi ser en mulighed for at afdelingerne kan promovere sig aktivt overfor både organiserede og ikke organiserede musikere. Arrangementerne er også tænkt som en mulighed for at afdelingernes lokale medlemmer kan præsenterer sig. DMF expo TOUR afvikles i lokaler på omkring m2 med flere rum. Så er der plads til samtidige events. Det bliver en kro eller hotel i nærområdet. DMFexpoTour bliver afviklet på Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund, Odder Parkhotel, Vissenbjerg Storkro, Skråen Ålborg og Sørup Herregård. Målgruppen DMFexpoTour er et tilbud til danske underholdningsmusikere. Og hele den danske musikbranche er naturligvis også inviteret. Vi forestiller os at DMF s underholdningsmusikere inviterer kollegaer og venner på en hyggelig og informativ søndag. Der vil være meget at opleve for alle. Det er planen at at DMF skal vise flaget overfor potentielle nye medlemmer, promovere den danske underholdnings-musik og vise hvad DMF har at byde på. Det er planen at medlemmerne i DMF bliver informeret om den udvikling der foregår med musikudstyr og musikinstrumenter. Vi vil tage godt imod den danske musikbranche.

3 Økonomi/Bagland/Markedsføring Økonomi Dansk Musiker Forbund er sponsor på DMF expo TOUR. Det overordnede sigte er, at skabe så lave priser på standleje som muligt. Vi håber det kan medvirke til, at der hyres professionelle musikere til at afvikle show cases, demoer og clinics - så vi sammen skaber så levende en udstillings som muligt. Prisen på kr. 7000,- er for samtlige fem udstillinger og inkluderer: 20 m2 standplads 230 V/10 amp tilslutning på standen Omtale i katalog (januar nummeret af MUSIKEREN) 1/8 side annonceplads i katalog Desuden tilbyder MUSIKEREN 50% rabat på annoncer placeret under DMFexpoTOURtillæget/kataloget DMF har baglandet i orden Ingen andre har adgang til så mange kompetancer der skal til for at gennemføre et sådant projekt på højt niveau. Her nævnes et par stykker. Her kan nævnes: ARTLAB : bare vi nævner Artlabs kursuskatalog efterår 2009 vidner det om styrke idenfor undervisning og videreuddannelse. Blandt titlerne finder du bl.a. Karriereplanlægning, Vokalproduktion, Digital Salg & Distribution, Selvstændig Virksomhed, Det Kreative MIX, Pro Tools og meget mere. GATEWAY: musikernes eget pladeselskab er en succes historie. DMF etablerede selskabet Gateway Music Aps. MUSIKEREN: Danmarks bedste fagblad for professionelle musikere. Markedsføring PR: MUSIKEREN fagbladet for professionelle musikere er mediapartner på DMF expo TOUR. Det betyder intensiv promovering både på print, på nettet og på web-tv, både før under og efter begivenheden. Lokale medier vil blive bearbejdet via DMF s lokalafdelinger, hvor netværket til den lokale presse og de lokale steder, hvor musikere færdes, er optimal. Flyers og plakater deles ud og hænges op på musikskoler, musikforretninger, øvelokaler osv. DMF expo TOUR vil også være rammen, når MUSIKEREN og musikinfo.dk lancerer et nyt koncept for Årets Musikfoto. En vandreudstilling vil følge med på alle 5 udstillinger og være med til at trække publikum til. Annoncering:-MUSIKEREN -MUSIKERENS e-nyt-musikeren.dk -musikinfo.dk-dmf.dk-lokale DMF-blade- Lokale DMF-nyhedsbreve -Udstillernes hjemmesider (bannermateriale leveres af MUSIKEREN efter ønskede mål) Katalog: Janauarnummeret af MUSIKEREN trykkes i ekstra oplag og vil fungere som udstillingskatalog og med redaktionel fokus på nogle af de nyheder der præsenteres på messen og naturligvis på showcases og kunstnerer der optræder under udstillingen.

4 Udstillere som inviteres til DMF expo TOUR (kun eksempler) Professionelle danske importører, grossister og distributører af musikinstrumenter, musikudrustning, lyd, lys og sceneudstyr, hardware og software m.v. Vi har kun taget et udpluk af de danske distrbutører her på siden men alle bliver selvfølgelig inviteret. Roland Yamaha S.C Sound Kinovox DTK Audio Roland Scandinavia A/S blev etableret i 1981 i et Joint Venture i mellem Rolands karismatiske grundlægger Mr. Kakehashi og Rolands forhenværende administrerende direktør Erik Gramkow. Siden grundlæggelsen har Roland Scandinavia udviklet sig med imponerende fart og er i dag blandt markedets ledende distributører i et spændende, og anderledes marked. I dag har Roland Scandinavia godt 56 medarbejdere, hvoraf de 36, arbejder fra hovedkontoret på Nordhavnsvej i Københavns frihavn. De øvrige medarbejdere, arbejder på Rolands lokale salgskontorer i Stockholm, Helsinki og Oslo. Yamaha har bestræbt sig på at producere produkter og services, som tilfredsstiller de mange forskellige behov, der er hos mennesker over hele verden. Yamahas produkter og service går igen i hele verden, og er kendt som værende af meget høj kvalitet på alle punkter, lige fra produktion, akustik, design, teknologi & håndværk til kundeservice. Disse produkter & services, under varemærket Yamaha, er værdsat af et stort antal professionelle, institutioner, forretningsfolk indenfor relaterede brancher, PROFESSIONELT LYDUDSTYR FRA SC SOUND SC SOUND har som import- og engrosvirksomhed beskæftiget sig med professionelt lydudstyr i over 30år med stadig stigende omsætning til radio- og TV-stationer, lydstudier, teatre, PA-udlejningsfirmaer, kongrescentre og musikbranchen m.m. Kinovox er en af Danmarks førende og ældste virksomheder inden for salg af instrumenter og lydudstyr til musik- og forbruger-markedet samt salg, rådgivning og levering af totalløsninger til den professionelle del af lyd- og billedbranchen, herunder radio- og tv-stationer, lydstudier samt produktionsselskaber inden for film, video og 3D-animation. DTK Audio Produkter A/S er distributør & leverandør af professionelle Audio produkter samt en lang række produkter til installationer, programmerbar styringer/paneler, projektore, lærreder, interaktive tavler samt diverse tilbehør. DTK Audio Produkter A/S er eksklusiv distributør af HK AUDIO, audio-technica, Crest Audio, TOA, Community, RDL, CUE, Duran/ Axys, ClearOne, Amex, Gotham Cable, TonnyLee, Lic Audio, SVS- Lifts, SoundTube samt LG Electronic. Vores produkter afsættes via salg til forhan-

5 Ascon alfa audio Musikengros Lydrommet Bose Pro Audio Supply Professionelt udstyr til PA udlejere, spillesteder, teatre osv. Ascon Pro Audio Supply distribuerer stærke produkter til den professionelle lydbranche, og servicerer PA udlejningsfirmaer, spillesteder, kulturhuse, teatre, studier og andre professionelle brugere af lydudstyr. alfa audio sælger og rådgiver om professionelt high-end audioudstyr.som distributør af d&b audiotechnik, Sony og Digidesign Venue, og som forhandler af DPA Microphones arbejder alfa audio således kun med de bedste brands på markedet.hos alfa audio er vi især stærke inden for live audio, men dækker også behov i studiemiljøer og broadcast.alfa audios forretningsidé bygger på fire hjørnesten: gedigen kunderådgivning, bredt produktkendskab, indgående brancheerfaring, og ønsket om at fremme viden om lyd gennem workshops og seminarer for både kunder og brugere. Musikengros er distributør og agent for den række kendte produkter som bl.a. K&Ms mange stativer og Danmarks mest populære klassiske guitarer fra Santana. Desuden er Musikengros grossist for Duesenberg, Crafter, Cruiser, Seagull og Art & Lutherie, samt strenge fra velkendte Hannabach, Savarez, Jargar og Larsen. Det er også hos os, du finder de velkendte Clarke fløjter, kazoo i metal eller plastik samt jødeharper. LydRommet Danmark repræsenterer Harman Pro agenturerne i Danmark; JBL, dbx, AKG, Soundcraft, BSS, Lexicon, HiQnet og Crown. LydRommet leverer lydudstyr og løsninger i hele Danmark til bl.a. PA/Live branchen, broadcast, studier, kirker, teater, biografer og kulturhuse, samt levering til alle musikbutikker. Bose er på verdensplan kendt som leverandør af kvalitetslyd til hjemmebiograf, musik og højttalersystemer. Alle steder hvor lydkvaliteten er vigtig, finder man Bose. Bose A/S blev grundlagt i 1991 som datterselskab af Bose Corporation og har gennem årene opbygget et stærkt forhandlernet, både inden for salg af Bose hifi produkter, samt salg af Bose pro produkter til det professionelle marked rundt i hele Danmark. Med solid teknisk indsigt og mange års praktisk erfaring både foran, bagved og på scenen hjælper alfa audio dig, når du skal vælge professionelt, high-end audioudstyr.

6 Udstillere som inviteres til DMF expo TOUR (kun eksempler) Professionelle danske importører, grossister og distributører af musikinstrumenter, musikudrustning, lyd, lys og sceneudstyr, hardware og software m.v. Vi har taget et udpluk af de danske distrbutører med her som vi mener er relevante for DMFexpoTour. t.c electronic em nordic Luthman Crafton Akustikken World leader in digital signal processing for studios, guitar effects and computer recording. Over 80% of today s sound processing uses TC Electronic. company/emnordiclogo-new-red-line.jpg Sennheiser I mere end 60 år har navnet Sennheiser været synonymt med produkter af højeste kvalitet og skræddersyede totalløsninger inden for alle former for optagelse, transmission og gengivelse af lyd. EM Nordic Denmark A/S. Adresse: Hedegaardsvej København S... Homepage: kunder. Monacor MONACOR er en af de førende leverandører af udstyr til overvågning, lyd og lys. Det er hos os, du finder de stærke varemærker img Stage Line, CARPOWER og MONACOR. Luthman Scandinavia. - Musikinstrumenter en gros. Naverland 2., Glostrup Musikpartner Musikpartner ApS er en stadig voksende og uafhængig engrossvirksomhed der har importen af nogen af musikbranchens hotteste brands indenfor bag-gear og tilbehør. Crafton Musik AB blev grundlagt i 1945 og den gang med vægt på fremstilling af egne strengeinstrumenter. Eftertragtede Instrumenter, som blev anvendt af samtidens musikelite som ex.v. Evert Taube. Noget man kunne læse om i vores første katalog fra Siden har Crafton Musik AB manifesteret sin posistion som en af Skandinaviens førende distributører af musikinstrumenter og mange kendte fabrikater har taget plads i vores sortiment. Benum Nordic A/S er etableret i 2007, og er 100 % ejet datterselskab af norske Benum siv. ing. AS. Akustikken har siden 1986 været importør og distributør af Martin guitarer - så vores viden om dem er meget stor. Martin er helt uomtvisteligt det mest legendariske guitarmærke overhovedet. Martin har været banebrydende i udviklingen af den akustiske stålstrengsguitar siden 1833, og står stadig som det højest opnåelige for mange guitarister verden over.

7 Henning Kock Polysonic MOTO Indigo2 Adam Hall Henning Kock Pedal Steel Guitar er det ideelle bi-instrument for en guitarist. Der er stor efterspørgsel blandt andet i Danmark efter pedal steel guitarister i pladestudier og i orkestre. Martin Founded in 1987 and headquartered in Aarhus, Denmark, Martin Professional is a world leader in the creation of dynamic lighting solutions for the entertainment, architectural, and commercial sectors. Juhl Sørensen J U H L - S Ø R E N S E N Den 6. september 2002 flyttede Århusafdelingen til nye større lokaler på Skovvejen 2B ved den gamle Østbane og udvidede med en ny dimension i form af øvelokaler, koncertscene og et stort udvalg af digitalklaverer. Den 4. december 2004 åbnede Juhl-Sørensen et nyt Steinway Showroom i Stockholm på Historiska museet og åbnede dermed den første permanente Juhl-Sørensen udstilling udenfor Danmark. Moto Audio Sales ApS er etableret i 2001 og er en 100% danskejet distributions - og salgsvirksomhed i den professionelle del af audio industrien. Vi leverer produkter af høj kvalitet og Moto Audio Sales er leverandør til aktører på det mangfoldige danske musikmarked. Kerneforretningen består af komplette pro-audio løsninger til både live- og produktionsmiljøet. Vi leverer vores løsninger i et tæt samarbejde med vore højt specialiserede partnere. Målsætning er altid objektivt, at kunne tilbyde den optimale løsning for kunden og brugeren! Band-in-a-Box 2009 Over 40 nye funktioner - mange nye Real- Tracks. Bestil opdateringen nu! Og tjek liiiige anmeldelserne, du tror ikke dine egne ører - vi er sikker på, du vil blive overbevist om programmets kvaliteter. Adam Hall is a wholesale distribution company with limited in-house production of certain product groups. Around 80 people are currently employed at the Headquarters of the firm in Neu-Anspach, Hessen, Germany - the number of employees worldwide reaching approximately 120.

8 Events som inviteres til DMF expo TOUR (kun eksempler) Band-in-a-Box 2009 Band-in-a-Box er det ultimative akkompagnements- og kompositionsprogram til Windows og Macintosh. Du skriver bare akkorderne ind til en hvilken som helst sang med standard akkorder som C, Fm7, C13b9 etc. Art Lab Der udbydes masterclasses, workshops og efteruddannelse inden for komposition og arrangement, musikteori og hørelære, karriereudvikling, iværksætteri, musikprogrammer til computeren, CD-gør-det-selv-pakker, PR og markedsføring, undervisningsmetodik, musikpædagogik, ergonomi, clinics og bandcoach. Logic demo Niels Harbo Logic Studio har de seneste år slået sig fast som et af de absolut mest omfattende samling af programmer til musikproduktion, live-performans, video og meget andet. Nu får pakken en kæmpe update - med Logic 9 tilføres lige præcis de features som brugerne har efterlyst - og mange Danmarks bedste instrumentforsikring Hvad dækker forsikringen? Forsikringen dækker alle skader opstået ved beskadigelse, ødelæggelse eller tyveri. Med de undtagelser som du kan læse om i det følgende, og selvfølgelig kun, når du opbevarer dine instrumenter på betryggende vis og i øvrigt passer godt på dem. BOSE / TC-Electronic demokoncert Med musikere i den klasse kunne det ikke undgå at blive en succes, hvilket det også blev.lyden fra BOSE og TC grejet gjorde at man kunne opfange de mange detaljer i musikkenog i det hele taget var lyden meget åben. BOSE højtalersystemet L1 version 2 har en grundide om Flere og flere musikere udgiver selv. Dansk Musiker Forbund har derfor etableret selskabet Gateway Music ApS. Gateway varetager rollen som distributionsselskab/pladeselskab og gør det derved lettere for musikere, der gerne vil selv.

9 Ud over de event som er afbilledet her vil der være masser af andre projekter som vil blive beskrevet senere i forløbet. Det er planen at der skal være events 2 til 3 steder hele tiden så der vil blive noget at se og komme efter. Samtidig vil messedagen blive afsluttet ned koncert som også vil blive offentliggjort senere. Musiker fra lokalområdet Det kunne være f.ekss være Torben Meldgård Grenå afdeling. Meget rutineret musiker med mange års erfaring. Keyboard, guitar og sang Siden 1982 solo-musiker til private fester, kroballer m.v.dejlig varieret middagsmusik, lige fra wienermusik til kendte evergreens.under dansen tidens populære numre krydret med Mirkrofon Event med Debbie Cameron og Kinovox PL80AThe PL80a is a premium-grade supercardioid dynamic microphone designed to elegantly capture the character of vocals in live sound applications. Its EQ-friendly sonic contour adapts well to any vocal texture allowing vocals to sit nicely in the mix without being harsh. Billy Cross og Martin Guitars Martin er helt uomtvisteligt det mest legendariske guitarmærke overhovedet. Martin har været banebrydende i udviklingen af den akustiske stålstrengsguitar siden 1833, og står stadig som det højest opnåelige for mange guitarister verden over. Audio Visuelt Centrum Mette Poulsen og firmaet Audio Visuelt Centrum, Horsens demonstrere Beyerdynamic mikrofoner og KV2-højtalere Rock n roll klaver med Stan Urban. Stan vil fortælle om Little Richard og de andre gamle rock-drenge fra 50 erne. De har været hans store inspirationskilde igennem en lang solokarriere som rock n roll - klaverboxer og sanger. Han vil samtidig sidde bag klaveret og give inspirerende musikeksempler samt tips og tricks til tilhørerne. KODA Information Derfor udbyder KODA kurser. For KODA er det ikke blot vigtigt at forvalte medlemmernes ophavsrettigheder på den bedste måde. Vi yder også en meget væsentlig støtte til udviklingen af ny dansk musik. En forudsætning for et sprudlende dansk musikliv er bl.a., at der er mulighed for at dygtiggøre sig fagligt. Det gælder ikke blot inden for sangskrivning og komposition,

10 DMFexpoTOUR Skråen i Nordkraft Kjellerups Torv 5 DK-9000 Aalborg Tlf: Sørup Herregaarg Sørupvej 26 DK-4100 Ringsted T: F: E: Vissenbjerg Storkro Søndersøvej Vissenbjerg Tel: Fax: S S Ø Ø N N D D A A G G 24/1 Skråen Ålborg S S Ø Ø N N D D A A G G 7/2 7/2 Sørup Herregård S S Ø Ø N N D D A A G G 14/2 Vissenbjerg Storkro S S Ø Ø N N D D A A G G 21/2 Toftlund S S Ø Ø N N D D A A G G 7/3 7/3 Odder Parkhotel Musik og Teaterhøjskolen Herrestedgade 6-8, 6520 Toftlund, tlf , fax Montra Odder Parkhotel Torvald Køhlsvej 25 DK 8300 Odder Projektleder Erik Sletting Telefon Dansk Musiker Forbund Sankt Hans Torv 26 DK-2200 København N Tel:

Your partner in. sign making and digital print

Your partner in. sign making and digital print Your partner in sign making and digital print Mere end 30 års erfaring indenfor skilteindustrien og digialt tryk. Kernevirksomheden er visuel kommunikation Siden 1976 har vores virksomhed fokuseret på

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Uanset hvad det er, du tilbyder, så er det vigtigt at fortælle det til dine kunder.

Uanset hvad det er, du tilbyder, så er det vigtigt at fortælle det til dine kunder. Uanset hvad det er, du tilbyder, så er det vigtigt at fortælle det til dine kunder. MUSIKEREN har en medieplatform, hvor du når ud til dine kunder både når de sidder afslappet og fordyber sig i fagbladet

Læs mere

n io t a ik n u m m o k

n io t a ik n u m m o k kommunikation Medarbejdere HVEM ER DU? Leverandører Konkurrenter Medier Bestyrelse Kunder I dag er målrettet kommunikation en nødvendighed, når det gælder udvikling og fastholdelse af en stærk markedsposition.

Læs mere

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk!

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! Øksnehallen, 14-15/9 Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! IVÆRK&VÆKST2012 Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab resultater for både din egen

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

Danish Design House Munich. a kind of blue. 24FEB15 27FEB15

Danish Design House Munich. a kind of blue. 24FEB15 27FEB15 Danish Design House Munich a kind of blue. 24FEB15 27FEB15 Invitation Deltag i årets Design Event i München Danish Design House Munich med udstillingen a kind of blue 24. 27. februar 2015. Eksportrådet

Læs mere

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED www.modstudio.dk INNOVATIV INFORMATION Vi ser digital skiltning

Læs mere

Projekt- og fliserådgivning

Projekt- og fliserådgivning Projekt- og fliserådgivning Hotel D angleterre, København 2 Din specialist i fliser, klinker og mosaik Showroom, Glostrup Mosaikhjørnet har mere end 50 års erfaring i flisebranchen. Med så mange år i branchen

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Lær at spille klaver - på den rigtige måde

Lær at spille klaver - på den rigtige måde Harman Music Methods København : London Lær at spille klaver - på den rigtige måde Kontakt Harman s Music Methods Tel: +45 3696 8749 DK Tel: +44 207 5588337 UK Email: about@jhmms.org Web: www.jhmms.org

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

PRO. PROWORKS Rådgivning M&A. Anonym præsentation af virksomhed til salg WORKS. Branche Lyd og kommunikation. Produkt Udstyr til TV, film mv.

PRO. PROWORKS Rådgivning M&A. Anonym præsentation af virksomhed til salg WORKS. Branche Lyd og kommunikation. Produkt Udstyr til TV, film mv. Anonym præsentation af virksomhed til salg Torben Kristensen Virksomhedsrådgiver T: 28 10 85 45 E: tk@proworks.dk T: E: Administration Poppelvej 2 2791 Dragør www.pro.dk Ref. KS 2001 Torben Kristensen

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2014 INFO Side 1 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og betaling

Læs mere

Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder

Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder Pressemeddelelse Sony, 1. september 2010 STR-DA5600ES Nye ES-receivere fra Sony med super-avancerede funktioner og et væld af tilslutningsmuligheder Sony lancerer tre nye eksklusive receivere, optimeret

Læs mere

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival BAGGRUND UDLEJNING Tekst: Peter Hyldahl, phy@monitor.dk Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival Skal man lave en konference, holde festival eller andet, som kræver AV, lyd, lys og scener i den absolutte

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse 2017 Bliv udstiller på skandinaviens største cykel- og triatlonmesse ØST 11.-12. november Roskilde Kongrescenter 25.-26. november MESSE C, Fredericia VEST Velkommen til CykelSportMessen - Skandinaviens

Læs mere

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Cykler - Udstyr - Rejser - Træning Brochure 2015 Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Vest: 24. og 25. oktober Arena Midt Kjellerup Øst: 7. og 8. november Roskilde Kongrescenter

Læs mere

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Velkommen i Horsens Musikskole år 2011-2012 Musik er fællesskab. Jørn Steffensen, Musikskoleleder I musikskolen lærer du at spille og synge

Læs mere

Indhold. Evalueringsrapport. Dansk deltagelse på Classical:NEXT 21. 23. maj 2015. Sammenfatning

Indhold. Evalueringsrapport. Dansk deltagelse på Classical:NEXT 21. 23. maj 2015. Sammenfatning 17. juni 2015 Evalueringsrapport Dansk deltagelse på Classical:NEXT 21. 23. maj 2015 Indhold Sammenfatning 1. Indledning og baggrund 1.1 Om dansk deltagelse på Classical:NEXT 1.2 Organisering af den danske

Læs mere

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør...

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør... Siger det vi gør... Leverandør til sundhedssektoren siden 1964 1 1964-2009 45 år ERFARING Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S blev stiftet i 1964 og har siden været en betydende leverandør til

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG

INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG INNOVATIVE LØSNINGER & GENSIDIG DIALOG Hos Dansk Plast er vi utroligt stolte over vores arbejde. Vi lægger hver dag et stort stykke arbejde i at nå vores ultimative mål: at alle vores kunder er glade og

Læs mere

Nye HDMI-kabler fra Sony leverer ultimativ underholdning

Nye HDMI-kabler fra Sony leverer ultimativ underholdning Pressemeddelelse Sony, 2. november 2010 Nye HDMI-kabler fra Sony leverer ultimativ underholdning Sony lancerer en ny serie af højtydende kabler, som understøtter 3D og Ethernet Nye højhastigheds HDMI-kabler

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt PROJEKTLEDELSE Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt Er du en del af et projekt, er der krav fra mange sider, hvad enten du er leder eller deltager. Og kravene omfatter en hel

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

SØNDAG FORKÆL DIG SELV

SØNDAG FORKÆL DIG SELV SØNDAG FORKÆL DIG SELV 1 BIOTHERM / KONCEPT 12. & 19. oktober 2014 SØNDAGs læsere inviteres til forkælelsesdag på Comwell i henholdsvis Snekkersten og Middelfart Op til 700 betalende deltagere fordelt

Læs mere

DET SVAGESTE LED ER DIN STYRKE

DET SVAGESTE LED ER DIN STYRKE Morten Hejlesen DI's netværksdag 2010 21. jun. 10 Når leverandøren også er konkurrent! DI's netværksdag 2010 21. jun. 10 DET SVAGESTE LED ER DIN STYRKE 1 DI's netværksdag 2010 21. jun. 10 FRA SKALERBAR

Læs mere

Indhold. Evalueringsrapport. Dansk deltagelse på Classical:NEXT 14. 17. maj 2014. Sammenfatning

Indhold. Evalueringsrapport. Dansk deltagelse på Classical:NEXT 14. 17. maj 2014. Sammenfatning 28. maj 2014 Evalueringsrapport Dansk deltagelse på Classical:NEXT 14. 17. maj 2014 Indhold Sammenfatning 1. Indledning 1.1 Om dansk deltagelse på Classical:NEXT 1.2 Organisering af den danske deltagelse

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2016 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi.

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S S&K Group A/S varetager den overordnede strategi

Læs mere

Velkommen til Teen-Shop s udlejningsprisliste

Velkommen til Teen-Shop s udlejningsprisliste Velkommen til Teen-Shop s udlejningsprisliste Teen-Shop udlejer AV-udstyr til konference-, mødeog udstillingsbrug. Vores udlejningsudstyr består altid af det nyeste, hvilket sikrer perfekt billede og lyd

Læs mere

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING VELKOMMEN Radio Diablo og Radio Alfa Sydfyn er hele det sydfynske områdes populære, kommercielle radiostationer. Vi sender til hele Sydfyn med to forskellige radiostationer,

Læs mere

Vidensdag 27. september 2010

Vidensdag 27. september 2010 Vidensdag 27. september 2010 De kreative branchers erhvervspotentiale Musikzonen en af fire oplevelseszoner under EBST Kort status på analyse området musik som erhverv Hvad er fremtidens analyse behov

Læs mere

Danmarks STØRSTE. kreative messe 25.-27. oktober 2013. MESSE C, Fredericia

Danmarks STØRSTE. kreative messe 25.-27. oktober 2013. MESSE C, Fredericia dage 2013 Danmarks STØRSTE kreative messe 25.-27. oktober 2013 MESSE C, Fredericia SuCCESEN vokser. Knap 200 udstillere var med på tre travle og intensive messedage, da Kreative Dage i 2012 satte besøgsrekord

Læs mere

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi NETOP netværk for oplysning Kommunikationsstrategi for lokalforeninger - 2011 Martin T. Hansen 1 Intro NETOPs medlemsforeninger er meget forskellige og har meget forskellige måder at kommunikere på. Som

Læs mere

Dansk Komponistforening / DKF

Dansk Komponistforening / DKF Dansk Komponistforening / DKF DKFs puljer støtter komponister og projekter inden for kunstmusikkens genreområder: Partiturmusik Lydkunst Eksperimenterende elektronisk musik Beslægtede genrer Dansk Komponistforening

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

FOLKESKOLERNE OG GODSET

FOLKESKOLERNE OG GODSET FOLKESKOLERNE OG GODSET Oplæg til samarbejdsprojekter Kulturinstitutionen Godset ønsker med nærværende at invitere til et samarbejde med folkeskolerne. Vi håber at I med dette katalog kan finde projekter

Læs mere

Graphic House. Profilbrochure

Graphic House. Profilbrochure Graphic House Profilbrochure JYSK FIRMA MED FORSTAND Graphic House er kendt for deres gode service og ekspertise inden for deres fagområde, Vi laver mange forskellige cases, men brillierer bla. inden for

Læs mere

Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden

Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden Tak for tilliden af valget af et af vore podcast kompatible produkter. Denne fremragende software og hardware pakke muliggør produktion af podcasts af

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år

MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år Absalonsgade 8, 1658 Kbh. V E-mail: post@vesterbro-ungdomsgaard.dk www.vesterbro-ungdomsgaard.dk Tlf.: 3355 0080 TILMELDINGER MUSIKBUTIKKEN Vesterbro

Læs mere

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for

Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for Oversigt Foreningen Videomøllen søger støtte til indkøb og til reparation af udstyr (46.550 kr.). Med nyt udstyr kan vi fremadrettet vise film for den brede Københavnske befolkning. Vi har hidtil haft

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM APRIL 2014 VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV FRA(CONNECTSPORT (( ( KÆRE(MEDLEM Meddettenyhedsbrev,somviharplaneromatudsendeéngangHVERKVARTAL,erdet voresmålatholdemedlemmerneorienteretomnyetiltagogaktiviteterindenfor

Læs mere

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88 Hermed har vi fornøjelsen at præsentere vores markedsføringsplan for 2015 Vi håber, du finder netop de tilbud, som passer din virksomhed. September 2014 HVAD ER TEAM ODSHERRED? Vi møder tit spørgsmålet:

Læs mere

NORDENS STØRSTE INDUSTRI- MESSE

NORDENS STØRSTE INDUSTRI- MESSE Innovation og vækst starter på NORDENS STØRSTE INDUSTRI- MESSE 3. - 6. september 2013 h i 1 3. d k 5 0 Å R S J U B I L Æ U M Hele den danske industri mødes på Nordens største industrimesse I år fejrer

Læs mere

Mød nye kunder, og plej gode relationer på Danmarks største elfagmesse.

Mød nye kunder, og plej gode relationer på Danmarks største elfagmesse. EL & TEKNIK 2016 DANMARKS STØRSTE ELFAGMESSE 10.-12. MAJ 2016 I ODENSE CONGRESS CENTER UDVID DIN FORRETNING PÅ EL & TEKNIK 2016! Mød nye kunder, og plej gode relationer på Danmarks største elfagmesse.

Læs mere

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL.

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL. . 29. - 31. MAJ 2015 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL

Læs mere

Hvem besøger udstillingen Have & Landskab er stedet, hvor man mødes for at få information, inspiration og mulighed for at sammenligne maskiner, ud-

Hvem besøger udstillingen Have & Landskab er stedet, hvor man mødes for at få information, inspiration og mulighed for at sammenligne maskiner, ud- Velkommen til Hav Branchens egen udstilling Den grønne fagudstilling Have & Landskab '09 holdes næste gang 26. - 28. august 2009. Det foregår ligesom i 2007 på fagskolen Selandia-CEU i. Besøgende 10.000

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

ÅRTI/ FELT HVEM KAN DU OPLEVE? HVAD KAN DU OPLEVE? 1910'erne Herning Bibliotekerne Her har du muligheden for både at høre om de

ÅRTI/ FELT HVEM KAN DU OPLEVE? HVAD KAN DU OPLEVE? 1910'erne Herning Bibliotekerne Her har du muligheden for både at høre om de Program for underholdningen i de forskellige årtier ÅRTI/ FELT HVEM KAN DU OPLEVE? HVAD KAN DU OPLEVE? 1910'erne Herning Bibliotekerne Her har du muligheden for både at høre om de første år i bibliotekets

Læs mere

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007 First North Meddelelse nr. 01-2007 Prospektmeddelelse I forbindelse med at Athena IT-Group A/S (herefter Athena eller Selskabet

Læs mere

PRO. Anonym præsentation af virksomhed til salg WORKS. Branche: Lyd og kommunikation. Produkt: Udstyr til TV, film mv. Ansatte: 5

PRO. Anonym præsentation af virksomhed til salg WORKS. Branche: Lyd og kommunikation. Produkt: Udstyr til TV, film mv. Ansatte: 5 Anonym præsentation af virksomhed til salg Gunnar Carlsen Virksomhedsrådgiver T: 40 18 92 99 E: gc@gcmadvice.dk Torben Kristensen Virksomhedsrådgiver T: 28 10 85 45 E: tk@proworks.dk Anders Fisker Virksomhedsrådgiver

Læs mere

Fremtidens UDFORDRINGER

Fremtidens UDFORDRINGER HUB NORTH - 2ND ANNOUNCEMENT Fremtidens UDFORDRINGER skal loses nu! Hub North inviterer til målrettet forretningsudvikling under ledelse af specialiserede konsulenter. Du kan sikre dig en plads ved at

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

EL & TEKNIK messen omfatter: MAJ Måleinstrumenter. messen besøges af: Montører

EL & TEKNIK messen omfatter: MAJ Måleinstrumenter. messen besøges af: Montører EL & TEKNIK 20 1 2 EL & TEKNIK 2012 8.- 10. MAJ 2012 ODENSE CONGRESS CENTER www.elogteknik2012.dk messen omfatter: Alarm, sikring og overvågning Automatisering Elinstallation Eldistribution Elteknik Energi

Læs mere

Hej! www.drh.dk. - der kan du også se en lang række fortællende billeder i vores galleri.

Hej! www.drh.dk. - der kan du også se en lang række fortællende billeder i vores galleri. Hej! Vi vil her give dig en række svar på konkrete spørgsmål, du kan have, fx kursusstart, kursuslængde, pris og fag. Du kan få mange flere oplysninger på; www.drh.dk - der kan du også se en lang række

Læs mere

PRODUKTER + SERVICE + INNOVATION + INSPIRATION = HAEFELE.DK

PRODUKTER + SERVICE + INNOVATION + INSPIRATION = HAEFELE.DK PRODUKTER + SERVICE + INNOVATION + INSPIRATION = HAEFELE.DK INDHOLD Hvorfor Tænk videre Hvad Innovation og haefele.dk Hvordan Sådan begejstrer Häfele nu på nettet Hvem Nu er vi alle med SIDE 3 SIDE 4 SIDE

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Musikvideo og markedsføring

Musikvideo og markedsføring EAL Erhvervs Akademi Lillebælt Multimediedesign (MMD) Musikvideo og markedsføring 1. SEMESTER, PROJEKTOPGAVE 2 December, 2014 Line Falkenberg Jensen Cpr. Nr.: 281293-1558 E- mail: linefalkenberg93@gmail.com

Læs mere

VOV - din brancheforening!

VOV - din brancheforening! - en vigtig brik! VOV - din brancheforening! Brancheforeningen Værktøj og Værktøjsmaskiner - VOV - er en landsdækkende brancheforening med ca. 80 medlemsfirmaer, der hovedsageligt som importører, forhandlere,

Læs mere

Vil du have en bedre bundlinje?

Vil du have en bedre bundlinje? Invitation Vil du have en bedre bundlinje? Så tag med til en gratis inspirationsdag nær dig og bliv knivskarp på, hvordan du skruer op for effektiviteten og forbedrer bundlinjen i fremtidens byggebranche.

Læs mere

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 MAJ 2008 NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 Vision Dansk musik skal udfolde sit fulde potentiale. Både nationalt og internationalt. Kulturministeriets

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Formålet med projektet var at gøre museet til en attraktiv fritidsressource for unge borgere mellem

Formålet med projektet var at gøre museet til en attraktiv fritidsressource for unge borgere mellem 12011 modtog J.F. Willumsen midler fra Formidlingspulje 1 til projekt Vision Ung på Willumsens. Afrapportering: Projekt Vision Ung på Willumsens Periode: september 2011 til september 2013. Baggrund og

Læs mere

resultatgivende trygsager online og offline

resultatgivende trygsager online og offline resultatgivende trygsager online og offline GRAFISK FORUM har mange års erfaring og medarbejdere, der sætter en ære i at rådgive om grafiske totalløsninger, så du får den rigtige kvalitet til den rigtige

Læs mere

Leverandør til den grafiske industri gennem 50 år

Leverandør til den grafiske industri gennem 50 år Leverandør til den grafiske industri gennem 50 år Hvem er vi? Eni-Trade har eksisteret siden 1966, og vi er kendt som en pålidelig leverandør til en række industrier i Skandinavien og Nordeuropa herunder

Læs mere

EXPLORE THE CHEMISTRY

EXPLORE THE CHEMISTRY EXPLORE THE CHEMISTRY BETWEEN PROFESSIONALS 25-27 SEPTEMBER 2012 VELKOMMEN TIL SCANLAB 2012 Dansk Diagnostika- og Laboratorieforening (DADIF) og Bella Center inviterer laboratoriebranchens brugere og leverandører

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

Avancerede tætningsløsninger til anvendelse i: Bil -/Fly-industrien Almenindustri Hydraulik/Pneumatik

Avancerede tætningsløsninger til anvendelse i: Bil -/Fly-industrien Almenindustri Hydraulik/Pneumatik Avancerede tætningsløsninger til anvendelse i: Bil -/Fly-industrien Almenindustri Hydraulik/Pneumatik Pilestræde 58, st. th. 1112 København K Tlf. +45 48 22 80 80 www.tss.trelleborg.com Stifter Carl Simonsen

Læs mere

VORES FÆLLES FESTIVAL

VORES FÆLLES FESTIVAL VORES FÆLLES FESTIVAL INVITATION COPENHAGEN Fashion WEEK ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG I DEN FORBINDELSE VIL VI invitere JER TIL AT DELTAGE I Københavns mest fashionable event - COPENHAGEN FASHION Festival!

Læs mere

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen!

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Dette katalog indeholder konkrete og lettilgængelige ideer til, hvordan I ude på datastuerne, bibliotekerne og andre it-undervisningssteder

Læs mere

Værdien af Social Selling

Værdien af Social Selling Værdien af Social Selling //4. november 2015 Vi tror på værdien i at dele viden //1 Vi tror på værdien i at dele viden //2 Hvem arbejder vi bl.a. med Vi tror på værdien i at dele viden //3 Klassisk salgsmodel

Læs mere

Gode råd til samarbejdet med ambassadører

Gode råd til samarbejdet med ambassadører Gode råd til samarbejdet med ambassadører Guide til landsdelskonsulenter Marts 2016 Denne guides indhold Formål Din opgave som landsdelskonsulent Ambassadøren Ambassadøren Ambassadørens opgave Tre eksempler

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL

BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL 5 5 HVAD ER BOXMARKET? Boxmarket er en Pop-Up Fashion Festival der afholdes 16. - 17. september 2017 på Aarhus Havn. Boxmarket er en festival for mode- og livsstilsinteresserede, hvor brands mødes i øjen

Læs mere

BA Systems ApS. Anno 2016

BA Systems ApS. Anno 2016 BA Systems ApS Anno 2016 BA Systems, historien Historien Produktområder Installationstyper Kompetencer BA Systems anno 2016 Produkter Reference liste BA Systems, historien BA Systems ApS er 100 % danskejet

Læs mere

Generel mening om projektet - God ide?

Generel mening om projektet - God ide? Side 1 Generel mening om projektet - God ide? Generel mening - uddybet Flere fester jeg ville ikke bruge det, på baggrund af det umiddelebare indhold af aktiviteter i huset Synes der er andet at prioritere

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4...

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... Page 1 of 1 02-06-2015 From: KFFKP Sekretariat og Presse Sent: 27-05-2015 09:43:21 To: Stine H i S rensen CC:

Læs mere

Experience. Knowledge. Business. Across media and regions.

Experience. Knowledge. Business. Across media and regions. Experience. Knowledge. Business. Across media and regions. 1 SPOT Music. Film. Interactive. Velkommen. Program. - Introduktion - Formål og muligheder - Målgruppen - Udfordringerne vi har identificeret

Læs mere

KUNSTMUSEET REVISITED

KUNSTMUSEET REVISITED REVISITED Til efteråret 2017 er Kunstmuseet transformeret til et åbent, levende og digitalt funderet kunstmuseum med en skarp formidlings-, samlings- og udstillingsprofil. Kunstmuseet Revisited ligger

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik SPIL DANSK DAGEN Torsdag 30. oktober 2008 Vær med i årets største festdag for dansk musik Spil Dansk Dagen en mangfoldighed af musik over hele landet Dansk musik er mangfoldig og fortjener at blive udforsket

Læs mere

Find din lokale Redoffice her: Den røde kontorrevolution. Find din lokale Redoffice forhandler her: www.redoffice.dk

Find din lokale Redoffice her: Den røde kontorrevolution. Find din lokale Redoffice forhandler her: www.redoffice.dk Find din lokale Redoffice forhandler her: Find din lokale Redoffice her: Forhandler Postnummer/by Telefon Redoffice PKC A/S 4100 Ringsted 57 61 19 09 Redoffice PKC A/S 4300 Holbæk 59 43 06 07 Forhandler

Læs mere

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 KUNSTTALENTKLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 VIL DU DYRKE DIT TALENT? Skal du i 7. klasse efter sommerferien 2016? Elsker du musik, kunst, design eller performance? Drømmer du om at skabe dit eget professionelle

Læs mere