Hele Danmarks musikbranche inviteres til musikmesse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hele Danmarks musikbranche inviteres til musikmesse"

Transkript

1 DMFexpoTOUR Hele Danmarks musikbranche inviteres til musikmesse 10 S Ø N D A G 24/1 Skråen Ålborg S Ø N D A G 7/2 Sørup Herregård S Ø N D A G 14/2 Vissenbjerg Storkro S Ø N D A G 21/2 Toftlund S Ø N D A G 7/3 Odder Parkhotel Roland Yamaha Kinovox Musikengros Ascon Alfa Audio Lydrommet S.C Sound Bose DTK Audio Adam Hall ( Kun eksempler ) Adam Berzowski Debbie Cameron Zididada Billy Cross Per Frost Woodstock Bjarne Langhof Ida Funkhouser Polysonic Midispot Moto Crafton Englund Musik Martin Henning K. Music Indigo 2 Luthman Juhl Sørensen Monacor Musikpartner Seenheiser Nordic T.C Electronic Projektleder Erik Sletting Telefon Dansk Musiker Forbund Sankt Hans Torv 26 DK-2200 København N Tel:

2 DMF expo TOUR/ DMF afdelinger Information DMF s udvalg for selskabsmusikere (SEMU) står bag dette projekt. Formålet er at kombinere messe - undervisning - clinics. Vi ønsker endvidere at styrke samarbejdet i lokalafdelingerne og promovere os i forhold til de uorganiserede musikere. Hvad er DMFexpoTOUR Udstilling - Clinics - Koncerter DMF expo TOUR er en invitation til hele den danske musikbranche. En begivendhed der strækker sig over 5 søndage i Januar / februar DMFexpoTour afvikles i Nordjylland,Midtjylland, Sydjylland,Fyn og Sjælland. Tidsrummet vil typisk være fra kl På messerne er der plads til 20 stande med udstilling af musikinstrumenter, hvor der skal være clinics med kendte musikere. De vil også hjælpe udstillerne med at præsentere deres produkter. DMF expo TOUR er også undervisning. Kompetente undervisere vil lave relevante clinics i seperate rum. En scene skal være samlingspunkt for arrangementet. Her er der små koncerter og information om hvad der foregår i løbet af dagen. Her afsluttes messen også med en lille koncert. DMF s afdelinger Lokalafdelingerne får en stor rolle i projektet. Vi forventer at afdelingerne i de områder hvor DMF expo TOUR placeres, går sammen om projektet og engagerer sig både m.h.t. økonomi og det praktiske arbejde. Vi ser en mulighed for at afdelingerne kan promovere sig aktivt overfor både organiserede og ikke organiserede musikere. Arrangementerne er også tænkt som en mulighed for at afdelingernes lokale medlemmer kan præsenterer sig. DMF expo TOUR afvikles i lokaler på omkring m2 med flere rum. Så er der plads til samtidige events. Det bliver en kro eller hotel i nærområdet. DMFexpoTour bliver afviklet på Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund, Odder Parkhotel, Vissenbjerg Storkro, Skråen Ålborg og Sørup Herregård. Målgruppen DMFexpoTour er et tilbud til danske underholdningsmusikere. Og hele den danske musikbranche er naturligvis også inviteret. Vi forestiller os at DMF s underholdningsmusikere inviterer kollegaer og venner på en hyggelig og informativ søndag. Der vil være meget at opleve for alle. Det er planen at at DMF skal vise flaget overfor potentielle nye medlemmer, promovere den danske underholdnings-musik og vise hvad DMF har at byde på. Det er planen at medlemmerne i DMF bliver informeret om den udvikling der foregår med musikudstyr og musikinstrumenter. Vi vil tage godt imod den danske musikbranche.

3 Økonomi/Bagland/Markedsføring Økonomi Dansk Musiker Forbund er sponsor på DMF expo TOUR. Det overordnede sigte er, at skabe så lave priser på standleje som muligt. Vi håber det kan medvirke til, at der hyres professionelle musikere til at afvikle show cases, demoer og clinics - så vi sammen skaber så levende en udstillings som muligt. Prisen på kr. 7000,- er for samtlige fem udstillinger og inkluderer: 20 m2 standplads 230 V/10 amp tilslutning på standen Omtale i katalog (januar nummeret af MUSIKEREN) 1/8 side annonceplads i katalog Desuden tilbyder MUSIKEREN 50% rabat på annoncer placeret under DMFexpoTOURtillæget/kataloget DMF har baglandet i orden Ingen andre har adgang til så mange kompetancer der skal til for at gennemføre et sådant projekt på højt niveau. Her nævnes et par stykker. Her kan nævnes: ARTLAB : bare vi nævner Artlabs kursuskatalog efterår 2009 vidner det om styrke idenfor undervisning og videreuddannelse. Blandt titlerne finder du bl.a. Karriereplanlægning, Vokalproduktion, Digital Salg & Distribution, Selvstændig Virksomhed, Det Kreative MIX, Pro Tools og meget mere. GATEWAY: musikernes eget pladeselskab er en succes historie. DMF etablerede selskabet Gateway Music Aps. MUSIKEREN: Danmarks bedste fagblad for professionelle musikere. Markedsføring PR: MUSIKEREN fagbladet for professionelle musikere er mediapartner på DMF expo TOUR. Det betyder intensiv promovering både på print, på nettet og på web-tv, både før under og efter begivenheden. Lokale medier vil blive bearbejdet via DMF s lokalafdelinger, hvor netværket til den lokale presse og de lokale steder, hvor musikere færdes, er optimal. Flyers og plakater deles ud og hænges op på musikskoler, musikforretninger, øvelokaler osv. DMF expo TOUR vil også være rammen, når MUSIKEREN og musikinfo.dk lancerer et nyt koncept for Årets Musikfoto. En vandreudstilling vil følge med på alle 5 udstillinger og være med til at trække publikum til. Annoncering:-MUSIKEREN -MUSIKERENS e-nyt-musikeren.dk -musikinfo.dk-dmf.dk-lokale DMF-blade- Lokale DMF-nyhedsbreve -Udstillernes hjemmesider (bannermateriale leveres af MUSIKEREN efter ønskede mål) Katalog: Janauarnummeret af MUSIKEREN trykkes i ekstra oplag og vil fungere som udstillingskatalog og med redaktionel fokus på nogle af de nyheder der præsenteres på messen og naturligvis på showcases og kunstnerer der optræder under udstillingen.

4 Udstillere som inviteres til DMF expo TOUR (kun eksempler) Professionelle danske importører, grossister og distributører af musikinstrumenter, musikudrustning, lyd, lys og sceneudstyr, hardware og software m.v. Vi har kun taget et udpluk af de danske distrbutører her på siden men alle bliver selvfølgelig inviteret. Roland Yamaha S.C Sound Kinovox DTK Audio Roland Scandinavia A/S blev etableret i 1981 i et Joint Venture i mellem Rolands karismatiske grundlægger Mr. Kakehashi og Rolands forhenværende administrerende direktør Erik Gramkow. Siden grundlæggelsen har Roland Scandinavia udviklet sig med imponerende fart og er i dag blandt markedets ledende distributører i et spændende, og anderledes marked. I dag har Roland Scandinavia godt 56 medarbejdere, hvoraf de 36, arbejder fra hovedkontoret på Nordhavnsvej i Københavns frihavn. De øvrige medarbejdere, arbejder på Rolands lokale salgskontorer i Stockholm, Helsinki og Oslo. Yamaha har bestræbt sig på at producere produkter og services, som tilfredsstiller de mange forskellige behov, der er hos mennesker over hele verden. Yamahas produkter og service går igen i hele verden, og er kendt som værende af meget høj kvalitet på alle punkter, lige fra produktion, akustik, design, teknologi & håndværk til kundeservice. Disse produkter & services, under varemærket Yamaha, er værdsat af et stort antal professionelle, institutioner, forretningsfolk indenfor relaterede brancher, PROFESSIONELT LYDUDSTYR FRA SC SOUND SC SOUND har som import- og engrosvirksomhed beskæftiget sig med professionelt lydudstyr i over 30år med stadig stigende omsætning til radio- og TV-stationer, lydstudier, teatre, PA-udlejningsfirmaer, kongrescentre og musikbranchen m.m. Kinovox er en af Danmarks førende og ældste virksomheder inden for salg af instrumenter og lydudstyr til musik- og forbruger-markedet samt salg, rådgivning og levering af totalløsninger til den professionelle del af lyd- og billedbranchen, herunder radio- og tv-stationer, lydstudier samt produktionsselskaber inden for film, video og 3D-animation. DTK Audio Produkter A/S er distributør & leverandør af professionelle Audio produkter samt en lang række produkter til installationer, programmerbar styringer/paneler, projektore, lærreder, interaktive tavler samt diverse tilbehør. DTK Audio Produkter A/S er eksklusiv distributør af HK AUDIO, audio-technica, Crest Audio, TOA, Community, RDL, CUE, Duran/ Axys, ClearOne, Amex, Gotham Cable, TonnyLee, Lic Audio, SVS- Lifts, SoundTube samt LG Electronic. Vores produkter afsættes via salg til forhan-

5 Ascon alfa audio Musikengros Lydrommet Bose Pro Audio Supply Professionelt udstyr til PA udlejere, spillesteder, teatre osv. Ascon Pro Audio Supply distribuerer stærke produkter til den professionelle lydbranche, og servicerer PA udlejningsfirmaer, spillesteder, kulturhuse, teatre, studier og andre professionelle brugere af lydudstyr. alfa audio sælger og rådgiver om professionelt high-end audioudstyr.som distributør af d&b audiotechnik, Sony og Digidesign Venue, og som forhandler af DPA Microphones arbejder alfa audio således kun med de bedste brands på markedet.hos alfa audio er vi især stærke inden for live audio, men dækker også behov i studiemiljøer og broadcast.alfa audios forretningsidé bygger på fire hjørnesten: gedigen kunderådgivning, bredt produktkendskab, indgående brancheerfaring, og ønsket om at fremme viden om lyd gennem workshops og seminarer for både kunder og brugere. Musikengros er distributør og agent for den række kendte produkter som bl.a. K&Ms mange stativer og Danmarks mest populære klassiske guitarer fra Santana. Desuden er Musikengros grossist for Duesenberg, Crafter, Cruiser, Seagull og Art & Lutherie, samt strenge fra velkendte Hannabach, Savarez, Jargar og Larsen. Det er også hos os, du finder de velkendte Clarke fløjter, kazoo i metal eller plastik samt jødeharper. LydRommet Danmark repræsenterer Harman Pro agenturerne i Danmark; JBL, dbx, AKG, Soundcraft, BSS, Lexicon, HiQnet og Crown. LydRommet leverer lydudstyr og løsninger i hele Danmark til bl.a. PA/Live branchen, broadcast, studier, kirker, teater, biografer og kulturhuse, samt levering til alle musikbutikker. Bose er på verdensplan kendt som leverandør af kvalitetslyd til hjemmebiograf, musik og højttalersystemer. Alle steder hvor lydkvaliteten er vigtig, finder man Bose. Bose A/S blev grundlagt i 1991 som datterselskab af Bose Corporation og har gennem årene opbygget et stærkt forhandlernet, både inden for salg af Bose hifi produkter, samt salg af Bose pro produkter til det professionelle marked rundt i hele Danmark. Med solid teknisk indsigt og mange års praktisk erfaring både foran, bagved og på scenen hjælper alfa audio dig, når du skal vælge professionelt, high-end audioudstyr.

6 Udstillere som inviteres til DMF expo TOUR (kun eksempler) Professionelle danske importører, grossister og distributører af musikinstrumenter, musikudrustning, lyd, lys og sceneudstyr, hardware og software m.v. Vi har taget et udpluk af de danske distrbutører med her som vi mener er relevante for DMFexpoTour. t.c electronic em nordic Luthman Crafton Akustikken World leader in digital signal processing for studios, guitar effects and computer recording. Over 80% of today s sound processing uses TC Electronic. company/emnordiclogo-new-red-line.jpg Sennheiser I mere end 60 år har navnet Sennheiser været synonymt med produkter af højeste kvalitet og skræddersyede totalløsninger inden for alle former for optagelse, transmission og gengivelse af lyd. EM Nordic Denmark A/S. Adresse: Hedegaardsvej København S... Homepage: kunder. Monacor MONACOR er en af de førende leverandører af udstyr til overvågning, lyd og lys. Det er hos os, du finder de stærke varemærker img Stage Line, CARPOWER og MONACOR. Luthman Scandinavia. - Musikinstrumenter en gros. Naverland 2., Glostrup Musikpartner Musikpartner ApS er en stadig voksende og uafhængig engrossvirksomhed der har importen af nogen af musikbranchens hotteste brands indenfor bag-gear og tilbehør. Crafton Musik AB blev grundlagt i 1945 og den gang med vægt på fremstilling af egne strengeinstrumenter. Eftertragtede Instrumenter, som blev anvendt af samtidens musikelite som ex.v. Evert Taube. Noget man kunne læse om i vores første katalog fra Siden har Crafton Musik AB manifesteret sin posistion som en af Skandinaviens førende distributører af musikinstrumenter og mange kendte fabrikater har taget plads i vores sortiment. Benum Nordic A/S er etableret i 2007, og er 100 % ejet datterselskab af norske Benum siv. ing. AS. Akustikken har siden 1986 været importør og distributør af Martin guitarer - så vores viden om dem er meget stor. Martin er helt uomtvisteligt det mest legendariske guitarmærke overhovedet. Martin har været banebrydende i udviklingen af den akustiske stålstrengsguitar siden 1833, og står stadig som det højest opnåelige for mange guitarister verden over.

7 Henning Kock Polysonic MOTO Indigo2 Adam Hall Henning Kock Pedal Steel Guitar er det ideelle bi-instrument for en guitarist. Der er stor efterspørgsel blandt andet i Danmark efter pedal steel guitarister i pladestudier og i orkestre. Martin Founded in 1987 and headquartered in Aarhus, Denmark, Martin Professional is a world leader in the creation of dynamic lighting solutions for the entertainment, architectural, and commercial sectors. Juhl Sørensen J U H L - S Ø R E N S E N Den 6. september 2002 flyttede Århusafdelingen til nye større lokaler på Skovvejen 2B ved den gamle Østbane og udvidede med en ny dimension i form af øvelokaler, koncertscene og et stort udvalg af digitalklaverer. Den 4. december 2004 åbnede Juhl-Sørensen et nyt Steinway Showroom i Stockholm på Historiska museet og åbnede dermed den første permanente Juhl-Sørensen udstilling udenfor Danmark. Moto Audio Sales ApS er etableret i 2001 og er en 100% danskejet distributions - og salgsvirksomhed i den professionelle del af audio industrien. Vi leverer produkter af høj kvalitet og Moto Audio Sales er leverandør til aktører på det mangfoldige danske musikmarked. Kerneforretningen består af komplette pro-audio løsninger til både live- og produktionsmiljøet. Vi leverer vores løsninger i et tæt samarbejde med vore højt specialiserede partnere. Målsætning er altid objektivt, at kunne tilbyde den optimale løsning for kunden og brugeren! Band-in-a-Box 2009 Over 40 nye funktioner - mange nye Real- Tracks. Bestil opdateringen nu! Og tjek liiiige anmeldelserne, du tror ikke dine egne ører - vi er sikker på, du vil blive overbevist om programmets kvaliteter. Adam Hall is a wholesale distribution company with limited in-house production of certain product groups. Around 80 people are currently employed at the Headquarters of the firm in Neu-Anspach, Hessen, Germany - the number of employees worldwide reaching approximately 120.

8 Events som inviteres til DMF expo TOUR (kun eksempler) Band-in-a-Box 2009 Band-in-a-Box er det ultimative akkompagnements- og kompositionsprogram til Windows og Macintosh. Du skriver bare akkorderne ind til en hvilken som helst sang med standard akkorder som C, Fm7, C13b9 etc. Art Lab Der udbydes masterclasses, workshops og efteruddannelse inden for komposition og arrangement, musikteori og hørelære, karriereudvikling, iværksætteri, musikprogrammer til computeren, CD-gør-det-selv-pakker, PR og markedsføring, undervisningsmetodik, musikpædagogik, ergonomi, clinics og bandcoach. Logic demo Niels Harbo Logic Studio har de seneste år slået sig fast som et af de absolut mest omfattende samling af programmer til musikproduktion, live-performans, video og meget andet. Nu får pakken en kæmpe update - med Logic 9 tilføres lige præcis de features som brugerne har efterlyst - og mange Danmarks bedste instrumentforsikring Hvad dækker forsikringen? Forsikringen dækker alle skader opstået ved beskadigelse, ødelæggelse eller tyveri. Med de undtagelser som du kan læse om i det følgende, og selvfølgelig kun, når du opbevarer dine instrumenter på betryggende vis og i øvrigt passer godt på dem. BOSE / TC-Electronic demokoncert Med musikere i den klasse kunne det ikke undgå at blive en succes, hvilket det også blev.lyden fra BOSE og TC grejet gjorde at man kunne opfange de mange detaljer i musikkenog i det hele taget var lyden meget åben. BOSE højtalersystemet L1 version 2 har en grundide om Flere og flere musikere udgiver selv. Dansk Musiker Forbund har derfor etableret selskabet Gateway Music ApS. Gateway varetager rollen som distributionsselskab/pladeselskab og gør det derved lettere for musikere, der gerne vil selv.

9 Ud over de event som er afbilledet her vil der være masser af andre projekter som vil blive beskrevet senere i forløbet. Det er planen at der skal være events 2 til 3 steder hele tiden så der vil blive noget at se og komme efter. Samtidig vil messedagen blive afsluttet ned koncert som også vil blive offentliggjort senere. Musiker fra lokalområdet Det kunne være f.ekss være Torben Meldgård Grenå afdeling. Meget rutineret musiker med mange års erfaring. Keyboard, guitar og sang Siden 1982 solo-musiker til private fester, kroballer m.v.dejlig varieret middagsmusik, lige fra wienermusik til kendte evergreens.under dansen tidens populære numre krydret med Mirkrofon Event med Debbie Cameron og Kinovox PL80AThe PL80a is a premium-grade supercardioid dynamic microphone designed to elegantly capture the character of vocals in live sound applications. Its EQ-friendly sonic contour adapts well to any vocal texture allowing vocals to sit nicely in the mix without being harsh. Billy Cross og Martin Guitars Martin er helt uomtvisteligt det mest legendariske guitarmærke overhovedet. Martin har været banebrydende i udviklingen af den akustiske stålstrengsguitar siden 1833, og står stadig som det højest opnåelige for mange guitarister verden over. Audio Visuelt Centrum Mette Poulsen og firmaet Audio Visuelt Centrum, Horsens demonstrere Beyerdynamic mikrofoner og KV2-højtalere Rock n roll klaver med Stan Urban. Stan vil fortælle om Little Richard og de andre gamle rock-drenge fra 50 erne. De har været hans store inspirationskilde igennem en lang solokarriere som rock n roll - klaverboxer og sanger. Han vil samtidig sidde bag klaveret og give inspirerende musikeksempler samt tips og tricks til tilhørerne. KODA Information Derfor udbyder KODA kurser. For KODA er det ikke blot vigtigt at forvalte medlemmernes ophavsrettigheder på den bedste måde. Vi yder også en meget væsentlig støtte til udviklingen af ny dansk musik. En forudsætning for et sprudlende dansk musikliv er bl.a., at der er mulighed for at dygtiggøre sig fagligt. Det gælder ikke blot inden for sangskrivning og komposition,

10 DMFexpoTOUR Skråen i Nordkraft Kjellerups Torv 5 DK-9000 Aalborg Tlf: Sørup Herregaarg Sørupvej 26 DK-4100 Ringsted T: F: E: Vissenbjerg Storkro Søndersøvej Vissenbjerg Tel: Fax: S S Ø Ø N N D D A A G G 24/1 Skråen Ålborg S S Ø Ø N N D D A A G G 7/2 7/2 Sørup Herregård S S Ø Ø N N D D A A G G 14/2 Vissenbjerg Storkro S S Ø Ø N N D D A A G G 21/2 Toftlund S S Ø Ø N N D D A A G G 7/3 7/3 Odder Parkhotel Musik og Teaterhøjskolen Herrestedgade 6-8, 6520 Toftlund, tlf , fax Montra Odder Parkhotel Torvald Køhlsvej 25 DK 8300 Odder Projektleder Erik Sletting Telefon Dansk Musiker Forbund Sankt Hans Torv 26 DK-2200 København N Tel:

Velkommen til Teen-Shop s udlejningsprisliste

Velkommen til Teen-Shop s udlejningsprisliste Velkommen til Teen-Shop s udlejningsprisliste Teen-Shop udlejer AV-udstyr til konference-, mødeog udstillingsbrug. Vores udlejningsudstyr består altid af det nyeste, hvilket sikrer perfekt billede og lyd

Læs mere

n io t a ik n u m m o k

n io t a ik n u m m o k kommunikation Medarbejdere HVEM ER DU? Leverandører Konkurrenter Medier Bestyrelse Kunder I dag er målrettet kommunikation en nødvendighed, når det gælder udvikling og fastholdelse af en stærk markedsposition.

Læs mere

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival

Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival BAGGRUND UDLEJNING Tekst: Peter Hyldahl, phy@monitor.dk Nordic Rentals - fra årsmøde til rockfestival Skal man lave en konference, holde festival eller andet, som kræver AV, lyd, lys og scener i den absolutte

Læs mere

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Cykler - Udstyr - Rejser - Træning Brochure 2015 Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Vest: 24. og 25. oktober Arena Midt Kjellerup Øst: 7. og 8. november Roskilde Kongrescenter

Læs mere

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED www.modstudio.dk INNOVATIV INFORMATION Vi ser digital skiltning

Læs mere

Your partner in. sign making and digital print

Your partner in. sign making and digital print Your partner in sign making and digital print Mere end 30 års erfaring indenfor skilteindustrien og digialt tryk. Kernevirksomheden er visuel kommunikation Siden 1976 har vores virksomhed fokuseret på

Læs mere

Danmarks STØRSTE. kreative messe 25.-27. oktober 2013. MESSE C, Fredericia

Danmarks STØRSTE. kreative messe 25.-27. oktober 2013. MESSE C, Fredericia dage 2013 Danmarks STØRSTE kreative messe 25.-27. oktober 2013 MESSE C, Fredericia SuCCESEN vokser. Knap 200 udstillere var med på tre travle og intensive messedage, da Kreative Dage i 2012 satte besøgsrekord

Læs mere

Indhold. Evalueringsrapport. Dansk deltagelse på Classical:NEXT 21. 23. maj 2015. Sammenfatning

Indhold. Evalueringsrapport. Dansk deltagelse på Classical:NEXT 21. 23. maj 2015. Sammenfatning 17. juni 2015 Evalueringsrapport Dansk deltagelse på Classical:NEXT 21. 23. maj 2015 Indhold Sammenfatning 1. Indledning og baggrund 1.1 Om dansk deltagelse på Classical:NEXT 1.2 Organisering af den danske

Læs mere

Projekt- og fliserådgivning

Projekt- og fliserådgivning Projekt- og fliserådgivning Hotel D angleterre, København 2 Din specialist i fliser, klinker og mosaik Showroom, Glostrup Mosaikhjørnet har mere end 50 års erfaring i flisebranchen. Med så mange år i branchen

Læs mere

Sony giver dig flere måder at nyde High-Resolution Audio

Sony giver dig flere måder at nyde High-Resolution Audio Pressemeddelelse Sony, 7. januar 2014 Sony giver dig flere måder at nyde High-Resolution Audio Ny hjemmebiograf og trådløse lydprodukter bringer dig endnu tættere på den ægte lyd af live-musik. BDV-N9200W,

Læs mere

Generel mening om projektet - God ide?

Generel mening om projektet - God ide? Side 1 Generel mening om projektet - God ide? Generel mening - uddybet Flere fester jeg ville ikke bruge det, på baggrund af det umiddelebare indhold af aktiviteter i huset Synes der er andet at prioritere

Læs mere

Mikael Højris: Den nye Musikbranche 13

Mikael Højris: Den nye Musikbranche 13 13 Bandaftalen den første kontrakt Den første kontrakt man skal lave er en bandaftale : Et dokument der beskriver de interne forhold i bandet. En kontrakt imellem medlemmerne i bandet, som sætter præcise

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2016 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

fagfestival på handicapområdet

fagfestival på handicapområdet fagfestival på handicapområdet MESSE C, Fredericia den 5. - 7. sept. 2013 det er vigtigt at skabe et nyt og visionært forum Stig Langvad, Formand for DH. Et fyrtårn til inspiration Der er behov for et

Læs mere

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk!

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! Øksnehallen, 14-15/9 Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! IVÆRK&VÆKST2012 Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab resultater for både din egen

Læs mere

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik SPIL DANSK DAGEN Torsdag 30. oktober 2008 Vær med i årets største festdag for dansk musik Spil Dansk Dagen en mangfoldighed af musik over hele landet Dansk musik er mangfoldig og fortjener at blive udforsket

Læs mere

NORDENS STØRSTE INDUSTRI- MESSE

NORDENS STØRSTE INDUSTRI- MESSE Innovation og vækst starter på NORDENS STØRSTE INDUSTRI- MESSE 3. - 6. september 2013 h i 1 3. d k 5 0 Å R S J U B I L Æ U M Hele den danske industri mødes på Nordens største industrimesse I år fejrer

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2015 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

VI LÆRER DIG AT KUNNE

VI LÆRER DIG AT KUNNE 6 SPÆNDENDE UDDANNELSER DU IKKE KAN LÆSE DIG TIL! LYDTEKNIKER KØKKENASSISTENT EJENDOMSTEKNIKASSISTENT MUSIKER VÆRKSTEDSLÆRE METAL/TRÆ FILM- OG BILLEDMEDARBEJDER VI LÆRER DIG AT KUNNE AT VILLE, SØRGER DU

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

CASE: HVAD ER DIGITAL MUSIK?

CASE: HVAD ER DIGITAL MUSIK? CASE: HVAD ER DIGITAL MUSIK? INDHOLD REDEGØRELSE FOR HVORDAN VI KAN FORSTÅ DIGITAL MUSIK DISKUSSION AF DE NYE MULIGHEDER FOR DIGITAL DISTRIBUTION AF DIGITAL MUSIK HVILKE PERSPEKTIVER HAR DIGITAL MUSIK

Læs mere

Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden

Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden Tak for tilliden af valget af et af vore podcast kompatible produkter. Denne fremragende software og hardware pakke muliggør produktion af podcasts af

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Risingskolen og Odense Musikskole

Risingskolen og Odense Musikskole Risingskolen og Odense Musikskole TALENTKLASSE I MUSIK HVAD ER TALENTKLASSER? Musik hele ugen Talentklassen i musik er et tilbud til elever, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk.

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

Om Kommunepakken. Indhold: Om Spil Dansk Dagen. Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med. Formål med samarbejdet

Om Kommunepakken. Indhold: Om Spil Dansk Dagen. Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med. Formål med samarbejdet Om Kommunepakken Indhold: Om Spil Dansk Dagen Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med Formål med samarbejdet Spil Dansk Dagens vision Fokuspunkter KODAs forventning til kommunens

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Live 9 Version 9 giver en bred vifte af nye kreative muligheder i det populære software.

Live 9 Version 9 giver en bred vifte af nye kreative muligheder i det populære software. Pressemeddelelse fra Ableton Ableton introducerer nu Live 9 og Push Berlin, den 25. oktober 2012 Ableton præsenterer med stolthed to banebrydende, nye produkter til musik-produktion: Softwaren Live 9 med

Læs mere

Ud over scenekanten - Kristian Koch www.kristiankoch.dk

Ud over scenekanten - Kristian Koch www.kristiankoch.dk Ud over scenekanten - Kristian Koch Mine 5 bedste grejtips, der vil gøre Din performance på scenen meget bedre I over 10 år har jeg coachet musikere, så jeg har set mange gode koncerter - og en del dårlige.

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

Mobil Kunst og Kulturformidling Formidling af kunst og kultur direkte via mobilen.

Mobil Kunst og Kulturformidling Formidling af kunst og kultur direkte via mobilen. Mobil Kunst og Kulturformidling Formidling af kunst og kultur direkte via mobilen. Index INDHOLDSFORTEGNELSE side Innovativ digital formidling... 3 Idékatalog 4 Udvalgte funktioner 5 Kort 6 Kalender 7

Læs mere

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen!

Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Værsgo: Et katalog fyldt med inspiration til afholdelse af Seniorsurf-dagen! Dette katalog indeholder konkrete og lettilgængelige ideer til, hvordan I ude på datastuerne, bibliotekerne og andre it-undervisningssteder

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

LEJEKATALOG & PRISLISTE

LEJEKATALOG & PRISLISTE LEJEKATALOG & PRISLISTE JANUAR 2014 Ny adresse pr. 15. Marts 2014 Hjerting AV-Teknik 75 11 91 91 salg@hjav.dk www.hjerting-av.dk SIKKER OG ENKEL LYDGENGIVELSE - hvér gang 1 FOREDRAG FESTER REJSEGILDE MØDER

Læs mere

Det komplette tilbud til kølebranchen.

Det komplette tilbud til kølebranchen. kølemiddelprogram Det komplette tilbud til kølebranchen. Omfattende kølemiddelprogram leveret via et landsdækkende net af depoter. 2 Danmarks bredeste forhandlernet af kølemidler. AGA tilbyder et komplet

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse

Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007. First North Meddelelse nr. 01-2007. Prospektmeddelelse Athena IT-Group A/S - Fondskode DK0060084374 København, den 18. maj 2007 First North Meddelelse nr. 01-2007 Prospektmeddelelse I forbindelse med at Athena IT-Group A/S (herefter Athena eller Selskabet

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

ABONNEMENTSVILKÅR BIBZOOM 2013 BIBLIOTEKERNES DIGITALE MUSIKTJENESTE

ABONNEMENTSVILKÅR BIBZOOM 2013 BIBLIOTEKERNES DIGITALE MUSIKTJENESTE ABONNEMENTSVILKÅR BIBZOOM 2013 BIBLIOTEKERNES DIGITALE MUSIKTJENESTE ABONNEMENTSVILKÅR 2013 SIDE 2 ABONNEMENTSVILKÅR BIBZOOM 2013 INTRODUKTION 2012 har været et spændende år for Bibzoom. Med lanceringen

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION AARHUS

UDSTILLER INFORMATION AARHUS UDSTILLER INFORMATION AARHUS 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Østjylland, Aarhus. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88 Hermed har vi fornøjelsen at præsentere vores markedsføringsplan for 2015 Vi håber, du finder netop de tilbud, som passer din virksomhed. September 2014 HVAD ER TEAM ODSHERRED? Vi møder tit spørgsmålet:

Læs mere

Diploma in Music Business and Leadership

Diploma in Music Business and Leadership Obligatorisk modul Musikbranchen I samarbejde med en række af branchens aktører, udarbejdes et koncentreret forløb, der vil omfatte moduler med fokus på: Plade/musikbranchen funktioner/aktører A&R Publishingbranchen

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION ODENSE

UDSTILLER INFORMATION ODENSE UDSTILLER INFORMATION ODENSE 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Fyn, Odense. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør...

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør... Siger det vi gør... Leverandør til sundhedssektoren siden 1964 1 1964-2009 45 år ERFARING Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S blev stiftet i 1964 og har siden været en betydende leverandør til

Læs mere

Optag lyd med suveræn klarhed med nye diktafoner fra Sony

Optag lyd med suveræn klarhed med nye diktafoner fra Sony Pressemeddelelse Sony, 15. marts 2011 Optag lyd med suveræn klarhed med nye diktafoner fra Sony Sony er på banen med en række nye, brugervenlige digitale diktafoner med intelligent støjreduktion, direkte

Læs mere

VOV - din brancheforening!

VOV - din brancheforening! - en vigtig brik! VOV - din brancheforening! Brancheforeningen Værktøj og Værktøjsmaskiner - VOV - er en landsdækkende brancheforening med ca. 80 medlemsfirmaer, der hovedsageligt som importører, forhandlere,

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Vil du have en bedre bundlinje?

Vil du have en bedre bundlinje? Invitation Vil du have en bedre bundlinje? Så tag med til en gratis inspirationsdag nær dig og bliv knivskarp på, hvordan du skruer op for effektiviteten og forbedrer bundlinjen i fremtidens byggebranche.

Læs mere

Content Marketing den kommercielle redaktion. Danske Medier, 14. januar 2014

Content Marketing den kommercielle redaktion. Danske Medier, 14. januar 2014 Content Marketing den kommercielle redaktion Danske Medier, 14. januar 2014 1 Intro til Morten Asmussen: 1. Berlingske Media er et stort mediehus med masser af medier. 2. Normalt er det journalisterne,

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Sjælland, Roskilde. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden på Sjælland,

Læs mere

Backup Applikation. Microsoft Dynamics C5 Version 2008. Sikkerhedskopiering

Backup Applikation. Microsoft Dynamics C5 Version 2008. Sikkerhedskopiering Backup Applikation Microsoft Dynamics C5 Version 2008 Sikkerhedskopiering Indhold Sikkerhedskopiering... 3 Hvad bliver sikkerhedskopieret... 3 Microsoft Dynamics C5 Native database... 3 Microsoft SQL Server

Læs mere

WOMEX 2008. Evalueringsrapport. Indhold. Sammenfatning

WOMEX 2008. Evalueringsrapport. Indhold. Sammenfatning 20. februar 2009 Jour.nr.: WOMEX 2008 Evalueringsrapport Indhold Sammenfatning 1. Indledning 1.1 Om dansk deltagelse på WOMEX 1.2 Organisering af den danske deltagelse 1.3 Økonomi og ressourcer 1.4 Projektets

Læs mere

KULTUR OG OPLEVELSER. Kultur og kreativitet er vigtige faktorer for den enkeltes udvikling, for samfundets sammenhængskraft og for økonomisk

KULTUR OG OPLEVELSER. Kultur og kreativitet er vigtige faktorer for den enkeltes udvikling, for samfundets sammenhængskraft og for økonomisk 40 KULTUR OG OPLEVELSER KULTUR Kultur og kreativitet er vigtige faktorer for den enkeltes udvikling, for samfundets sammenhængskraft og for økonomisk vækst. José Manuel Barroso, formand for Europakommissionen

Læs mere

Invitation til. Musikskolens Musikuge

Invitation til. Musikskolens Musikuge Invitation til Musikskolens Musikuge Uge 9 2014 1 Velkommen til Musikugen Musikskolen omlægger i uge 9 al den almindelige undervisning og tilbyder i stedet andre spændende, anderledes og alternative undervisningstilbud.

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Sydjylland, Vejle. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden i Østjylland,

Læs mere

Premiere: 17. juli 2014 i Operaen samt 28. august på Fredericia Teater. Fredericia d. 14.11.2013. Pressemeddelelse

Premiere: 17. juli 2014 i Operaen samt 28. august på Fredericia Teater. Fredericia d. 14.11.2013. Pressemeddelelse Fredericia d. 14.11.2013 Pressemeddelelse Disneys DEN LILLE HAVFRUE The Musical på Operaen Fredericia Teater opfører Disneys DEN LILLE HAVFRUE The Musical i Operaen til sommer og efterfølgende på Fredericia

Læs mere

Leverandør til den grafiske industri gennem 50 år

Leverandør til den grafiske industri gennem 50 år Leverandør til den grafiske industri gennem 50 år Hvem er vi? Eni-Trade har eksisteret siden 1966, og vi er kendt som en pålidelig leverandør til en række industrier i Skandinavien og Nordeuropa herunder

Læs mere

Musikvideo og markedsføring

Musikvideo og markedsføring EAL Erhvervs Akademi Lillebælt Multimediedesign (MMD) Musikvideo og markedsføring 1. SEMESTER, PROJEKTOPGAVE 2 December, 2014 Line Falkenberg Jensen Cpr. Nr.: 281293-1558 E- mail: linefalkenberg93@gmail.com

Læs mere

Rowa Automatiseringssystemer. Innovation inden for medicinadministration. Rowa

Rowa Automatiseringssystemer. Innovation inden for medicinadministration. Rowa Rowa Automatiseringssystemer Innovation inden for medicinadministration Rowa R innova 68 03 09 14 OUR VISION OUR MISSION VORES VÆRDIER 03 VORES VISION Med hver enkelt teknologisk ti n ønsker vi at bidrage

Læs mere

ANSØGNING OM STØTTE TIL MUSIK-UDGIVELSE. fra DANSK MUSIKER FORBUNDS KOLLEKTIVE RETTIGHEDSMIDLER. (Gramex midler, Båndkopi-midler, AVU-kopi-midler)

ANSØGNING OM STØTTE TIL MUSIK-UDGIVELSE. fra DANSK MUSIKER FORBUNDS KOLLEKTIVE RETTIGHEDSMIDLER. (Gramex midler, Båndkopi-midler, AVU-kopi-midler) Vejledning (beholdes af ansøger) Dette ansøgningsskema kan udfyldes via din computer og printes ud ANSØGNING OM STØTTE TIL MUSIK-UDGIVELSE fra DANSK MUSIKER FORBUNDS KOLLEKTIVE RETTIGHEDSMIDLER (Gramex

Læs mere

EXPLORE THE CHEMISTRY

EXPLORE THE CHEMISTRY EXPLORE THE CHEMISTRY BETWEEN PROFESSIONALS 25-27 SEPTEMBER 2012 VELKOMMEN TIL SCANLAB 2012 Dansk Diagnostika- og Laboratorieforening (DADIF) og Bella Center inviterer laboratoriebranchens brugere og leverandører

Læs mere

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. Koncerthuset afvikler årligt flere end 250 koncert- og tv-produktioner

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Foruden vores aktuelle arrangementskalender

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Foruden vores aktuelle arrangementskalender Sæson 2014/15 Volume 3 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Forårshilsen...1 Tilmelding til ny sæson...2 Rock Chok og Skolekoncerter... 2 Bazartilbud...3 Kom og Prøv i Hammel 18/4...3 Legatansøgning

Læs mere

PRODUKTER + SERVICE + INNOVATION + INSPIRATION = HAEFELE.DK

PRODUKTER + SERVICE + INNOVATION + INSPIRATION = HAEFELE.DK PRODUKTER + SERVICE + INNOVATION + INSPIRATION = HAEFELE.DK INDHOLD Hvorfor Tænk videre Hvad Innovation og haefele.dk Hvordan Sådan begejstrer Häfele nu på nettet Hvem Nu er vi alle med SIDE 3 SIDE 4 SIDE

Læs mere

PRODUKTKATALOG. GYMTECH Tlf. +45 70 70 75 55 www.gymtechgroup.com. www.gymtechgroup.com 1

PRODUKTKATALOG. GYMTECH Tlf. +45 70 70 75 55 www.gymtechgroup.com. www.gymtechgroup.com 1 PRODUKTKATALOG GYMTECH Tlf. +45 70 70 75 55 www.gymtechgroup.com www.gymtechgroup.com 1 OPLEV MUSIKKEN Vil du fastholde dine medlemmer? Og vil du tiltrække nye? Vil du motivere dine medlemmer? Og se dem

Læs mere

Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging

Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging Pressemeddelelse Sony, 21. september 2010 Photokina: Sony fremviser de nyeste løsninger inden for Digital Imaging På dette års Photokina fremviser Sony prototyper af det avancerede A-mount-kamera og løfter

Læs mere

Se video her ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT

Se video her ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT Se video her 1 UNIVERSET 4 MAGASINER Distribution 120.000 ekspl. af hver udgave + Cykelbutikker, Skoda og via Danmarks Cykel Union 2015 DIT BRAND ONLINE Cyclingplanet.dk / facebook Aller Medias 30 platforme

Læs mere

Ikke bare endnu en e-bog... CoMPreNDo. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

Ikke bare endnu en e-bog... CoMPreNDo. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Ikke bare endnu en e-bog... CoMPreNDo. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

GO-CARD. mediakit 2015 GO-CARD

GO-CARD. mediakit 2015 GO-CARD GO-CARD mediakit 2015 GO-CARD GO-CARD postkort er et velegnet medie til at formidle kulturelle og humanitære budskaber samt til virksomheder, der ønsker at eksponere sig overfor en attraktiv målgruppe.

Læs mere

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket! Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010 Der kan indsendes sange til konkurrencens to kategorier: 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!)

Læs mere

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2008 tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Flemming Enevold, skuespiller og instruktør en af

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE

RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING PRISLISTE RadioAlfaSydfyn.dk RADIOANNONCERING VELKOMMEN Radio Diablo og Radio Alfa Sydfyn er hele det sydfynske områdes populære, kommercielle radiostationer. Vi sender til hele Sydfyn med to forskellige radiostationer,

Læs mere

Fremtidens UDFORDRINGER

Fremtidens UDFORDRINGER HUB NORTH - 2ND ANNOUNCEMENT Fremtidens UDFORDRINGER skal loses nu! Hub North inviterer til målrettet forretningsudvikling under ledelse af specialiserede konsulenter. Du kan sikre dig en plads ved at

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

Invitation til at deltage på dansk fællesstand på FERROFORMA Europas 2. største HARDWARE messe i Bilbao d. 23.-26. marts 2011

Invitation til at deltage på dansk fællesstand på FERROFORMA Europas 2. største HARDWARE messe i Bilbao d. 23.-26. marts 2011 Invitation til at deltage på dansk fællesstand på FERROFORMA Europas 2. største HARDWARE messe i Bilbao d. 23.-26. marts 2011 DI Byggematerialer og Danmarks Handelskontor i Barcelona i samarbejde med Export

Læs mere

Sunlite pakke 2004 Standard (EC) (SUN SL512EC)

Sunlite pakke 2004 Standard (EC) (SUN SL512EC) Sunlite pakke 2004 Standard (EC) (SUN SL512EC) - Gruppering af chasere igen bag efter. På den måde kan laves cirkelbevægelser og det kan 2,787.00 DKK Side 1 Sunlite pakke 2006 Standard (EC) LAN (SUN SL512EC

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

EFTERÅR 2013 KURSER. for fest- & underholdningsmusikere og for de små afdelinger

EFTERÅR 2013 KURSER. for fest- & underholdningsmusikere og for de små afdelinger EFTERÅR 2013 KURSER for fest- & underholdningsmusikere og for de små afdelinger 3 TEMAFTEN FOR FEST- OG UNDERHOLDNINGSMUSIKERE TIL TEMAAFTEN EFTERÅR 2013 FÅR DU EN SMAGSPRØVE PÅ FØLGENDE TRE KURSER: >

Læs mere

Perfekt lydanlæg. Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil!

Perfekt lydanlæg. Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil! Perfekt lydanlæg Det perfekte lydanlæg findes ikke! Det skal skabes i tæt samspil! Lyd præger vores hverdag. Uanset hvor vi opholder os, er vi omgivet af lyd. Når vi bliver transporteret, køber ind, hygger,

Læs mere

MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD

MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD PÅ RETTE KURS I 2015 kan alle bådinteresserede igen lave en samlet pejling på årets spændende bådnyheder og alt det nyeste indenfor tilbehør, når

Læs mere

ALLER MEDIA EVENTKALENDER ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT

ALLER MEDIA EVENTKALENDER ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT ALLER MEDIA EVENTKALENDER E 1 INTRO EVENT I 360 0 SALG Tilgang Aller mediesalg arbejder med 360 0 løsninger. Event spiller typisk den opgave at skabe rammerne for det kreative omdrejningspunkt, som eksponeres

Læs mere

HVORDAN SKAL VI BO I FREMTIDEN?

HVORDAN SKAL VI BO I FREMTIDEN? 5. og 6. september 2014 i Bella Center HVORDAN SKAL VI BO I FREMTIDEN? Mød 1.500 beslutningstagere fra alle landets almene boligorganisationer på Danmarks største messe for almene boliger. Over 50 udstillere

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

Sociale Medier. som salgs- og marketingværktøj MARTIN OLESEN, PATCHWORK. Commercial in Confidence

Sociale Medier. som salgs- og marketingværktøj MARTIN OLESEN, PATCHWORK. Commercial in Confidence Sociale Medier som salgs- og marketingværktøj MARTIN OLESEN, PATCHWORK QUIZ 14.346? 1. Antallet af videoer uploadet til YouTube pr. minut? 2. Antallet af Facebook kommentarer pr. sekund? 3. Antallet af

Læs mere

Ny Blu-ray hjemmebiograf-serie fra Sony sikrer underholdning i stuen

Ny Blu-ray hjemmebiograf-serie fra Sony sikrer underholdning i stuen Pressemeddelelse Sony, 7. januar 2010 Ny Blu-ray hjemmebiograf-serie fra Sony sikrer underholdning i stuen Sonys nye Blu-ray hjemmebiografsystemer er specielt designet og udviklet til de nye Monolithic

Læs mere

Kom, og hør hvordan it kan blive en pengemaskine for din virksomhed

Kom, og hør hvordan it kan blive en pengemaskine for din virksomhed INdbydelse TIL GRATIS ROADSHOW Kom, og hør hvordan it kan blive en pengemaskine for din virksomhed 1 kr. 2 kr. EG www.eg.dk/byg Resultater, der kan mærkes på bundlinjen Erfaringen viser det igen og igen:

Læs mere

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING.

TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. 3 TRIN TIL ØGET OMSÆTNING. Tlf. 70 268 264 info@relationwise.dk København - London - Stockholm Introduktion Loyalitets-guruen Frederick Reichheld beskriver, at loyale kunder er en fantastisk profit-generator,

Læs mere

NTG Continent A/S. - Et værdifuldt bekendtskab

NTG Continent A/S. - Et værdifuldt bekendtskab NTG Continent A/S - Et værdifuldt bekendtskab Mission Er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os! Vores målsætning er, at vi tilpasser os vores kunders behov og ønske for derved at skabe en win-win

Læs mere

SKRU OP FOR SALGET SKRU OP FOR SALGET

SKRU OP FOR SALGET SKRU OP FOR SALGET MARKETING DER SÆLGER Effekt Salg & Marketing hjælper ambitiøse virksomheder med at udnytte det fulde salgspotentiale og få salgs- og marketingbudgettet til at arbejde mere effektivt. LÆS VIDERE HVIS DU

Læs mere

LED BELYSNING. Butikker og salgslokaler

LED BELYSNING. Butikker og salgslokaler LED BELYSNING Butikker og salgslokaler Kvalitet side 2-3 Roblon arbejder tæt sammen med vore kunder, der har behov for højkvalitets LED belysning i lysstyrker der kan erstatte traditionel halogen- og metal

Læs mere

Morgendagens musikforbrugere - Fra monolog til dialog

Morgendagens musikforbrugere - Fra monolog til dialog Morgendagens musikforbrugere - Fra monolog til dialog John R. Kristensen Adm. direktør, Gramex 9. oktober 2013 Copyright John R. Kristensen Hvilken branche og firma står bag denne reklame? Om Gramex Gramex

Læs mere

SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere

SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere Produktbemærkninger SMART Notebook 11.3 software til Windows - og Maccomputere Lidt om disse produktbemærkninger Disse produktbemærkninger opsummerer funktionerne i SMART Notebook 11.3 samarbejdsbaserede

Læs mere

Erhvervsindretning Individuel indretning tilpasset virksomhedens behov

Erhvervsindretning Individuel indretning tilpasset virksomhedens behov Erhvervsindretning Individuel indretning tilpasset virksomhedens behov Erhvervsindretning fra inderst til yderst Dokk16 er en kompetent og visionær medspiller, når det gælder indretning af jeres virksomhed.

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere