Hele Danmarks musikbranche inviteres til musikmesse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hele Danmarks musikbranche inviteres til musikmesse"

Transkript

1 DMFexpoTOUR Hele Danmarks musikbranche inviteres til musikmesse 10 S Ø N D A G 24/1 Skråen Ålborg S Ø N D A G 7/2 Sørup Herregård S Ø N D A G 14/2 Vissenbjerg Storkro S Ø N D A G 21/2 Toftlund S Ø N D A G 7/3 Odder Parkhotel Roland Yamaha Kinovox Musikengros Ascon Alfa Audio Lydrommet S.C Sound Bose DTK Audio Adam Hall ( Kun eksempler ) Adam Berzowski Debbie Cameron Zididada Billy Cross Per Frost Woodstock Bjarne Langhof Ida Funkhouser Polysonic Midispot Moto Crafton Englund Musik Martin Henning K. Music Indigo 2 Luthman Juhl Sørensen Monacor Musikpartner Seenheiser Nordic T.C Electronic Projektleder Erik Sletting Telefon Dansk Musiker Forbund Sankt Hans Torv 26 DK-2200 København N Tel:

2 DMF expo TOUR/ DMF afdelinger Information DMF s udvalg for selskabsmusikere (SEMU) står bag dette projekt. Formålet er at kombinere messe - undervisning - clinics. Vi ønsker endvidere at styrke samarbejdet i lokalafdelingerne og promovere os i forhold til de uorganiserede musikere. Hvad er DMFexpoTOUR Udstilling - Clinics - Koncerter DMF expo TOUR er en invitation til hele den danske musikbranche. En begivendhed der strækker sig over 5 søndage i Januar / februar DMFexpoTour afvikles i Nordjylland,Midtjylland, Sydjylland,Fyn og Sjælland. Tidsrummet vil typisk være fra kl På messerne er der plads til 20 stande med udstilling af musikinstrumenter, hvor der skal være clinics med kendte musikere. De vil også hjælpe udstillerne med at præsentere deres produkter. DMF expo TOUR er også undervisning. Kompetente undervisere vil lave relevante clinics i seperate rum. En scene skal være samlingspunkt for arrangementet. Her er der små koncerter og information om hvad der foregår i løbet af dagen. Her afsluttes messen også med en lille koncert. DMF s afdelinger Lokalafdelingerne får en stor rolle i projektet. Vi forventer at afdelingerne i de områder hvor DMF expo TOUR placeres, går sammen om projektet og engagerer sig både m.h.t. økonomi og det praktiske arbejde. Vi ser en mulighed for at afdelingerne kan promovere sig aktivt overfor både organiserede og ikke organiserede musikere. Arrangementerne er også tænkt som en mulighed for at afdelingernes lokale medlemmer kan præsenterer sig. DMF expo TOUR afvikles i lokaler på omkring m2 med flere rum. Så er der plads til samtidige events. Det bliver en kro eller hotel i nærområdet. DMFexpoTour bliver afviklet på Musik og Teaterhøjskolen i Toftlund, Odder Parkhotel, Vissenbjerg Storkro, Skråen Ålborg og Sørup Herregård. Målgruppen DMFexpoTour er et tilbud til danske underholdningsmusikere. Og hele den danske musikbranche er naturligvis også inviteret. Vi forestiller os at DMF s underholdningsmusikere inviterer kollegaer og venner på en hyggelig og informativ søndag. Der vil være meget at opleve for alle. Det er planen at at DMF skal vise flaget overfor potentielle nye medlemmer, promovere den danske underholdnings-musik og vise hvad DMF har at byde på. Det er planen at medlemmerne i DMF bliver informeret om den udvikling der foregår med musikudstyr og musikinstrumenter. Vi vil tage godt imod den danske musikbranche.

3 Økonomi/Bagland/Markedsføring Økonomi Dansk Musiker Forbund er sponsor på DMF expo TOUR. Det overordnede sigte er, at skabe så lave priser på standleje som muligt. Vi håber det kan medvirke til, at der hyres professionelle musikere til at afvikle show cases, demoer og clinics - så vi sammen skaber så levende en udstillings som muligt. Prisen på kr. 7000,- er for samtlige fem udstillinger og inkluderer: 20 m2 standplads 230 V/10 amp tilslutning på standen Omtale i katalog (januar nummeret af MUSIKEREN) 1/8 side annonceplads i katalog Desuden tilbyder MUSIKEREN 50% rabat på annoncer placeret under DMFexpoTOURtillæget/kataloget DMF har baglandet i orden Ingen andre har adgang til så mange kompetancer der skal til for at gennemføre et sådant projekt på højt niveau. Her nævnes et par stykker. Her kan nævnes: ARTLAB : bare vi nævner Artlabs kursuskatalog efterår 2009 vidner det om styrke idenfor undervisning og videreuddannelse. Blandt titlerne finder du bl.a. Karriereplanlægning, Vokalproduktion, Digital Salg & Distribution, Selvstændig Virksomhed, Det Kreative MIX, Pro Tools og meget mere. GATEWAY: musikernes eget pladeselskab er en succes historie. DMF etablerede selskabet Gateway Music Aps. MUSIKEREN: Danmarks bedste fagblad for professionelle musikere. Markedsføring PR: MUSIKEREN fagbladet for professionelle musikere er mediapartner på DMF expo TOUR. Det betyder intensiv promovering både på print, på nettet og på web-tv, både før under og efter begivenheden. Lokale medier vil blive bearbejdet via DMF s lokalafdelinger, hvor netværket til den lokale presse og de lokale steder, hvor musikere færdes, er optimal. Flyers og plakater deles ud og hænges op på musikskoler, musikforretninger, øvelokaler osv. DMF expo TOUR vil også være rammen, når MUSIKEREN og musikinfo.dk lancerer et nyt koncept for Årets Musikfoto. En vandreudstilling vil følge med på alle 5 udstillinger og være med til at trække publikum til. Annoncering:-MUSIKEREN -MUSIKERENS e-nyt-musikeren.dk -musikinfo.dk-dmf.dk-lokale DMF-blade- Lokale DMF-nyhedsbreve -Udstillernes hjemmesider (bannermateriale leveres af MUSIKEREN efter ønskede mål) Katalog: Janauarnummeret af MUSIKEREN trykkes i ekstra oplag og vil fungere som udstillingskatalog og med redaktionel fokus på nogle af de nyheder der præsenteres på messen og naturligvis på showcases og kunstnerer der optræder under udstillingen.

4 Udstillere som inviteres til DMF expo TOUR (kun eksempler) Professionelle danske importører, grossister og distributører af musikinstrumenter, musikudrustning, lyd, lys og sceneudstyr, hardware og software m.v. Vi har kun taget et udpluk af de danske distrbutører her på siden men alle bliver selvfølgelig inviteret. Roland Yamaha S.C Sound Kinovox DTK Audio Roland Scandinavia A/S blev etableret i 1981 i et Joint Venture i mellem Rolands karismatiske grundlægger Mr. Kakehashi og Rolands forhenværende administrerende direktør Erik Gramkow. Siden grundlæggelsen har Roland Scandinavia udviklet sig med imponerende fart og er i dag blandt markedets ledende distributører i et spændende, og anderledes marked. I dag har Roland Scandinavia godt 56 medarbejdere, hvoraf de 36, arbejder fra hovedkontoret på Nordhavnsvej i Københavns frihavn. De øvrige medarbejdere, arbejder på Rolands lokale salgskontorer i Stockholm, Helsinki og Oslo. Yamaha har bestræbt sig på at producere produkter og services, som tilfredsstiller de mange forskellige behov, der er hos mennesker over hele verden. Yamahas produkter og service går igen i hele verden, og er kendt som værende af meget høj kvalitet på alle punkter, lige fra produktion, akustik, design, teknologi & håndværk til kundeservice. Disse produkter & services, under varemærket Yamaha, er værdsat af et stort antal professionelle, institutioner, forretningsfolk indenfor relaterede brancher, PROFESSIONELT LYDUDSTYR FRA SC SOUND SC SOUND har som import- og engrosvirksomhed beskæftiget sig med professionelt lydudstyr i over 30år med stadig stigende omsætning til radio- og TV-stationer, lydstudier, teatre, PA-udlejningsfirmaer, kongrescentre og musikbranchen m.m. Kinovox er en af Danmarks førende og ældste virksomheder inden for salg af instrumenter og lydudstyr til musik- og forbruger-markedet samt salg, rådgivning og levering af totalløsninger til den professionelle del af lyd- og billedbranchen, herunder radio- og tv-stationer, lydstudier samt produktionsselskaber inden for film, video og 3D-animation. DTK Audio Produkter A/S er distributør & leverandør af professionelle Audio produkter samt en lang række produkter til installationer, programmerbar styringer/paneler, projektore, lærreder, interaktive tavler samt diverse tilbehør. DTK Audio Produkter A/S er eksklusiv distributør af HK AUDIO, audio-technica, Crest Audio, TOA, Community, RDL, CUE, Duran/ Axys, ClearOne, Amex, Gotham Cable, TonnyLee, Lic Audio, SVS- Lifts, SoundTube samt LG Electronic. Vores produkter afsættes via salg til forhan-

5 Ascon alfa audio Musikengros Lydrommet Bose Pro Audio Supply Professionelt udstyr til PA udlejere, spillesteder, teatre osv. Ascon Pro Audio Supply distribuerer stærke produkter til den professionelle lydbranche, og servicerer PA udlejningsfirmaer, spillesteder, kulturhuse, teatre, studier og andre professionelle brugere af lydudstyr. alfa audio sælger og rådgiver om professionelt high-end audioudstyr.som distributør af d&b audiotechnik, Sony og Digidesign Venue, og som forhandler af DPA Microphones arbejder alfa audio således kun med de bedste brands på markedet.hos alfa audio er vi især stærke inden for live audio, men dækker også behov i studiemiljøer og broadcast.alfa audios forretningsidé bygger på fire hjørnesten: gedigen kunderådgivning, bredt produktkendskab, indgående brancheerfaring, og ønsket om at fremme viden om lyd gennem workshops og seminarer for både kunder og brugere. Musikengros er distributør og agent for den række kendte produkter som bl.a. K&Ms mange stativer og Danmarks mest populære klassiske guitarer fra Santana. Desuden er Musikengros grossist for Duesenberg, Crafter, Cruiser, Seagull og Art & Lutherie, samt strenge fra velkendte Hannabach, Savarez, Jargar og Larsen. Det er også hos os, du finder de velkendte Clarke fløjter, kazoo i metal eller plastik samt jødeharper. LydRommet Danmark repræsenterer Harman Pro agenturerne i Danmark; JBL, dbx, AKG, Soundcraft, BSS, Lexicon, HiQnet og Crown. LydRommet leverer lydudstyr og løsninger i hele Danmark til bl.a. PA/Live branchen, broadcast, studier, kirker, teater, biografer og kulturhuse, samt levering til alle musikbutikker. Bose er på verdensplan kendt som leverandør af kvalitetslyd til hjemmebiograf, musik og højttalersystemer. Alle steder hvor lydkvaliteten er vigtig, finder man Bose. Bose A/S blev grundlagt i 1991 som datterselskab af Bose Corporation og har gennem årene opbygget et stærkt forhandlernet, både inden for salg af Bose hifi produkter, samt salg af Bose pro produkter til det professionelle marked rundt i hele Danmark. Med solid teknisk indsigt og mange års praktisk erfaring både foran, bagved og på scenen hjælper alfa audio dig, når du skal vælge professionelt, high-end audioudstyr.

6 Udstillere som inviteres til DMF expo TOUR (kun eksempler) Professionelle danske importører, grossister og distributører af musikinstrumenter, musikudrustning, lyd, lys og sceneudstyr, hardware og software m.v. Vi har taget et udpluk af de danske distrbutører med her som vi mener er relevante for DMFexpoTour. t.c electronic em nordic Luthman Crafton Akustikken World leader in digital signal processing for studios, guitar effects and computer recording. Over 80% of today s sound processing uses TC Electronic. company/emnordiclogo-new-red-line.jpg Sennheiser I mere end 60 år har navnet Sennheiser været synonymt med produkter af højeste kvalitet og skræddersyede totalløsninger inden for alle former for optagelse, transmission og gengivelse af lyd. EM Nordic Denmark A/S. Adresse: Hedegaardsvej København S... Homepage: kunder. Monacor MONACOR er en af de førende leverandører af udstyr til overvågning, lyd og lys. Det er hos os, du finder de stærke varemærker img Stage Line, CARPOWER og MONACOR. Luthman Scandinavia. - Musikinstrumenter en gros. Naverland 2., Glostrup Musikpartner Musikpartner ApS er en stadig voksende og uafhængig engrossvirksomhed der har importen af nogen af musikbranchens hotteste brands indenfor bag-gear og tilbehør. Crafton Musik AB blev grundlagt i 1945 og den gang med vægt på fremstilling af egne strengeinstrumenter. Eftertragtede Instrumenter, som blev anvendt af samtidens musikelite som ex.v. Evert Taube. Noget man kunne læse om i vores første katalog fra Siden har Crafton Musik AB manifesteret sin posistion som en af Skandinaviens førende distributører af musikinstrumenter og mange kendte fabrikater har taget plads i vores sortiment. Benum Nordic A/S er etableret i 2007, og er 100 % ejet datterselskab af norske Benum siv. ing. AS. Akustikken har siden 1986 været importør og distributør af Martin guitarer - så vores viden om dem er meget stor. Martin er helt uomtvisteligt det mest legendariske guitarmærke overhovedet. Martin har været banebrydende i udviklingen af den akustiske stålstrengsguitar siden 1833, og står stadig som det højest opnåelige for mange guitarister verden over.

7 Henning Kock Polysonic MOTO Indigo2 Adam Hall Henning Kock Pedal Steel Guitar er det ideelle bi-instrument for en guitarist. Der er stor efterspørgsel blandt andet i Danmark efter pedal steel guitarister i pladestudier og i orkestre. Martin Founded in 1987 and headquartered in Aarhus, Denmark, Martin Professional is a world leader in the creation of dynamic lighting solutions for the entertainment, architectural, and commercial sectors. Juhl Sørensen J U H L - S Ø R E N S E N Den 6. september 2002 flyttede Århusafdelingen til nye større lokaler på Skovvejen 2B ved den gamle Østbane og udvidede med en ny dimension i form af øvelokaler, koncertscene og et stort udvalg af digitalklaverer. Den 4. december 2004 åbnede Juhl-Sørensen et nyt Steinway Showroom i Stockholm på Historiska museet og åbnede dermed den første permanente Juhl-Sørensen udstilling udenfor Danmark. Moto Audio Sales ApS er etableret i 2001 og er en 100% danskejet distributions - og salgsvirksomhed i den professionelle del af audio industrien. Vi leverer produkter af høj kvalitet og Moto Audio Sales er leverandør til aktører på det mangfoldige danske musikmarked. Kerneforretningen består af komplette pro-audio løsninger til både live- og produktionsmiljøet. Vi leverer vores løsninger i et tæt samarbejde med vore højt specialiserede partnere. Målsætning er altid objektivt, at kunne tilbyde den optimale løsning for kunden og brugeren! Band-in-a-Box 2009 Over 40 nye funktioner - mange nye Real- Tracks. Bestil opdateringen nu! Og tjek liiiige anmeldelserne, du tror ikke dine egne ører - vi er sikker på, du vil blive overbevist om programmets kvaliteter. Adam Hall is a wholesale distribution company with limited in-house production of certain product groups. Around 80 people are currently employed at the Headquarters of the firm in Neu-Anspach, Hessen, Germany - the number of employees worldwide reaching approximately 120.

8 Events som inviteres til DMF expo TOUR (kun eksempler) Band-in-a-Box 2009 Band-in-a-Box er det ultimative akkompagnements- og kompositionsprogram til Windows og Macintosh. Du skriver bare akkorderne ind til en hvilken som helst sang med standard akkorder som C, Fm7, C13b9 etc. Art Lab Der udbydes masterclasses, workshops og efteruddannelse inden for komposition og arrangement, musikteori og hørelære, karriereudvikling, iværksætteri, musikprogrammer til computeren, CD-gør-det-selv-pakker, PR og markedsføring, undervisningsmetodik, musikpædagogik, ergonomi, clinics og bandcoach. Logic demo Niels Harbo Logic Studio har de seneste år slået sig fast som et af de absolut mest omfattende samling af programmer til musikproduktion, live-performans, video og meget andet. Nu får pakken en kæmpe update - med Logic 9 tilføres lige præcis de features som brugerne har efterlyst - og mange Danmarks bedste instrumentforsikring Hvad dækker forsikringen? Forsikringen dækker alle skader opstået ved beskadigelse, ødelæggelse eller tyveri. Med de undtagelser som du kan læse om i det følgende, og selvfølgelig kun, når du opbevarer dine instrumenter på betryggende vis og i øvrigt passer godt på dem. BOSE / TC-Electronic demokoncert Med musikere i den klasse kunne det ikke undgå at blive en succes, hvilket det også blev.lyden fra BOSE og TC grejet gjorde at man kunne opfange de mange detaljer i musikkenog i det hele taget var lyden meget åben. BOSE højtalersystemet L1 version 2 har en grundide om Flere og flere musikere udgiver selv. Dansk Musiker Forbund har derfor etableret selskabet Gateway Music ApS. Gateway varetager rollen som distributionsselskab/pladeselskab og gør det derved lettere for musikere, der gerne vil selv.

9 Ud over de event som er afbilledet her vil der være masser af andre projekter som vil blive beskrevet senere i forløbet. Det er planen at der skal være events 2 til 3 steder hele tiden så der vil blive noget at se og komme efter. Samtidig vil messedagen blive afsluttet ned koncert som også vil blive offentliggjort senere. Musiker fra lokalområdet Det kunne være f.ekss være Torben Meldgård Grenå afdeling. Meget rutineret musiker med mange års erfaring. Keyboard, guitar og sang Siden 1982 solo-musiker til private fester, kroballer m.v.dejlig varieret middagsmusik, lige fra wienermusik til kendte evergreens.under dansen tidens populære numre krydret med Mirkrofon Event med Debbie Cameron og Kinovox PL80AThe PL80a is a premium-grade supercardioid dynamic microphone designed to elegantly capture the character of vocals in live sound applications. Its EQ-friendly sonic contour adapts well to any vocal texture allowing vocals to sit nicely in the mix without being harsh. Billy Cross og Martin Guitars Martin er helt uomtvisteligt det mest legendariske guitarmærke overhovedet. Martin har været banebrydende i udviklingen af den akustiske stålstrengsguitar siden 1833, og står stadig som det højest opnåelige for mange guitarister verden over. Audio Visuelt Centrum Mette Poulsen og firmaet Audio Visuelt Centrum, Horsens demonstrere Beyerdynamic mikrofoner og KV2-højtalere Rock n roll klaver med Stan Urban. Stan vil fortælle om Little Richard og de andre gamle rock-drenge fra 50 erne. De har været hans store inspirationskilde igennem en lang solokarriere som rock n roll - klaverboxer og sanger. Han vil samtidig sidde bag klaveret og give inspirerende musikeksempler samt tips og tricks til tilhørerne. KODA Information Derfor udbyder KODA kurser. For KODA er det ikke blot vigtigt at forvalte medlemmernes ophavsrettigheder på den bedste måde. Vi yder også en meget væsentlig støtte til udviklingen af ny dansk musik. En forudsætning for et sprudlende dansk musikliv er bl.a., at der er mulighed for at dygtiggøre sig fagligt. Det gælder ikke blot inden for sangskrivning og komposition,

10 DMFexpoTOUR Skråen i Nordkraft Kjellerups Torv 5 DK-9000 Aalborg Tlf: Sørup Herregaarg Sørupvej 26 DK-4100 Ringsted T: F: E: Vissenbjerg Storkro Søndersøvej Vissenbjerg Tel: Fax: S S Ø Ø N N D D A A G G 24/1 Skråen Ålborg S S Ø Ø N N D D A A G G 7/2 7/2 Sørup Herregård S S Ø Ø N N D D A A G G 14/2 Vissenbjerg Storkro S S Ø Ø N N D D A A G G 21/2 Toftlund S S Ø Ø N N D D A A G G 7/3 7/3 Odder Parkhotel Musik og Teaterhøjskolen Herrestedgade 6-8, 6520 Toftlund, tlf , fax Montra Odder Parkhotel Torvald Køhlsvej 25 DK 8300 Odder Projektleder Erik Sletting Telefon Dansk Musiker Forbund Sankt Hans Torv 26 DK-2200 København N Tel:

KURSER WORKSHOPS EVENTS & SUPPORT

KURSER WORKSHOPS EVENTS & SUPPORT KURSER WORKSHOPS EVENTS & SUPPORT For professionelle musikere / Efterår 2012 områdeopdeling fotos kursustyper + kolofon forord indhold indhold Dansk Musiker Forbunds kurser foregår i hele landet. Vi har

Læs mere

2 basunen marts 2014-27. årgang

2 basunen marts 2014-27. årgang 27. årgang - basunen marts 2014 1 2 basunen marts 2014-27. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Keep Camping Foto: Michael B. Nielsen Check stregkoder

Læs mere

DANSK MUSIKER FORBUND KURSER FOR PROFESSIONELLE MUSIKERE EFTERÅR 2006 STØTTET AF KUNSTSTYRELSEN

DANSK MUSIKER FORBUND KURSER FOR PROFESSIONELLE MUSIKERE EFTERÅR 2006 STØTTET AF KUNSTSTYRELSEN DANSK MUSIKER FORBUND KURSER FOR PROFESSIONELLE MUSIKERE EFTERÅR 2006 STØTTET AF KUNSTSTYRELSEN Dansk Musiker Forbunds kurser foregår i hele landet. Vi har delt landet op i 8 områder A, B, C, D, E, F,

Læs mere

28. årgang - juni 2015 basunen

28. årgang - juni 2015 basunen 28. årgang - juni 2015 basunen 1 2 basunen juni 2015-28. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Kim Sagild Foto: www.koncertfotoaarhus.dk Check stregkoder

Læs mere

KURSER WORKSHOPS EVENTS & SUPPORT

KURSER WORKSHOPS EVENTS & SUPPORT KURSER WORKSHOPS EVENTS & SUPPORT For professionelle musikere / Forår 2012 områdeopdeling forord indhold Dansk Musiker Forbunds kurser foregår i hele landet. Vi har delt landet op i 8 områder A, B, C,

Læs mere

It s rolle i oplevelsesøkonomien

It s rolle i oplevelsesøkonomien Rambøll Management Udarbejdet for Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, Dansk Handel & Service, Dansk Industri/ITEK og IT-Brancheforeningen It s rolle i oplevelsesøkonomien Maj 2005 It s rolle

Læs mere

Tid: Den 9. april 2013. Der er i alt 10 fotosessions som forløber i tidsrummet imellem kl. 12.30-20.45. Hver session varer 30 minutter.

Tid: Den 9. april 2013. Der er i alt 10 fotosessions som forløber i tidsrummet imellem kl. 12.30-20.45. Hver session varer 30 minutter. Social Media Management - Kunstnere og events i sociale medier Sociale medier, herunder Facebook, Twitter og Instagram, er blevet hjørnesten i såvel kunstnere som events' markedsføring og kommunikation.

Læs mere

FAGBLADET FOR PROFESSIONELLE MUSIKERE NR. 5 MAJ 2010

FAGBLADET FOR PROFESSIONELLE MUSIKERE NR. 5 MAJ 2010 FAGBLADET FOR PROFESSIONELLE MUSIKERE NR. 5 MAJ 2010 Musikere sparker fra sig Karate gør dig til en bedre musiker [REAL] Århus-projekt vil styrke flerkulturelt musikmiljø SPOT 2010 Bliv klogere på din

Læs mere

Kære antenneforeninger

Kære antenneforeninger ContentCo skal være dem, der sætter agendaen. Det vil være tv, der både nu og senere, er skabt af antenneforeningerne til antenneforeningerne. ContentCo vil være dem, som får det gamle BoxDanmark til at

Læs mere

kurser, workshops, events & support for professionelle musikere efterår 2014 kurser workshops events support

kurser, workshops, events & support for professionelle musikere efterår 2014 kurser workshops events support kurser, workshops, events & support for professionelle musikere efterår 2014 kurser workshops events support intro intro FORORD: Xxxxx! Xxxxxxx Anders Laursen, formand for DMF Gerda Hempel, leder af Artlab

Læs mere

Gør indtryk! Professionelle tekniske totalløsninger

Gør indtryk! Professionelle tekniske totalløsninger Gør indtryk! Møde & Konference Messe & Udstilling LED-skærmløsninger AV-installation Show & Event Grafik & Animation Professionelle tekniske totalløsninger Brug hele paletten Siden vores opstart i 1999

Læs mere

KURSER WORKSHOPS EVENTS OG SUPPORT

KURSER WORKSHOPS EVENTS OG SUPPORT KURSER WORKSHOPS EVENTS OG SUPPORT FOR PROFESSIONELLE MUSIKERE EFTERÅR 2013 fotos forord side 3 indholdsfortegnelse I FORM KURSER, WORKSHOPS & EVENTS EFTERÅR 2013 Arme stræk, arme bøj... eller: løb en

Læs mere

INDHOLD. Go Go Berlin

INDHOLD. Go Go Berlin basunen marts 2013 1 2 basunen marts 2013 Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Go Go Berlin Foto: Casper Lind Christensen Check stregkoder i Basunen med

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

En analyse af viralmarkedsføring på Youtube

En analyse af viralmarkedsføring på Youtube 1 Kysset med Youtube En analyse af viralmarkedsføring på Youtube Specialeafhandling i Kommunikation Af: Esben Bach Esben Bach Formalia: Specialet udgør 141.865 anslag inklusiv mellemrum (59.1 normalsider)

Læs mere

DANSK LYDTEKNOLOGI en global styrkeposition. Branchestrukturer, relationer & værdikæder

DANSK LYDTEKNOLOGI en global styrkeposition. Branchestrukturer, relationer & værdikæder DANSK LYDTEKNOLOGI en global styrkeposition Branchestrukturer, relationer & værdikæder DANSK LYDTEKNOLOGI en global styrkeposition Kortlægning af danske virksomheder og forskning som bygger på og anvender

Læs mere

momentum 05:08 Færdig som brandmand Få styr på licenserne Få overblik og spar penge Dynamisk IT: Fra brandslukning til strategisk aktiv

momentum 05:08 Færdig som brandmand Få styr på licenserne Få overblik og spar penge Dynamisk IT: Fra brandslukning til strategisk aktiv M i c r o s o f t Da n mark maj/08 05:08 momentum Få overblik og spar penge Få styr på licenserne Færdig som brandmand Dynamisk IT: Fra brandslukning til strategisk aktiv oftware (Har du læst det med småt

Læs mere

Naturvidenskabelig nytænkning

Naturvidenskabelig nytænkning Naturvidenskabelig nytænkning Naturvidenskabernes Hus P. E. Eriksensvej 1 8850 Bjerringbro kontakt@nvhus.dk www.nvhus.dk Visionen og Baggrunden Visionen : Vi vil skabe et attraktivt fysisk innovationsmiljø,

Læs mere

Mikael Højris. Den Nye Musikbranche 2.0... Music Like Water. www.musikbranchen.dk

Mikael Højris. Den Nye Musikbranche 2.0... Music Like Water. www.musikbranchen.dk Mikael Højris Den Nye Musikbranche 2.0... Music Like Water www.musikbranchen.dk Grafisk tilrettelægning: Winnie Krogh Reiff www.dasign.dk Illustrationer: Tore-Emil Højris http://artblock.tegnebordet.dk

Læs mere

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Check stregkoder i Basunen med din smartphone Iphone App Store Scanlife

INDHOLD. www.basunen.dk. www.dmf-aarhus.dk. Check stregkoder i Basunen med din smartphone Iphone App Store Scanlife basunen marts 2012 1 2 basunen marts 2012 Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Jimmi Riise Foto: Ole Holmgaard Check stregkoder i Basunen med din smartphone

Læs mere

Ny inspiration til jeres mødelokaler

Ny inspiration til jeres mødelokaler AV-NYT Ny inspiration til jeres mødelokaler Atea AV er jeres leverandør af AV-udstyr Brug vores erfaring og know how og få topmoderne mødelokaler Interaktiv projektor EPSON EB455WI Epson projektor med

Læs mere

Selvstændig: for kreative

Selvstændig: for kreative Selvstændig: Iværksætterkursus for kreative Fra idé til kreativ virksomhed Danmark har brug for kreative iværksættere med stærke overlevelsesrater. Af kulturelle årsager: de kreative iværksætteres produkter

Læs mere

Ide & koncept. Udgiver. Forfattere. Grafisk layout. Årgang. Kontakt. Jacob Saugman. Telecom Scandinavia A/S. Anne Sofie Hammer og Jacob Saugman

Ide & koncept. Udgiver. Forfattere. Grafisk layout. Årgang. Kontakt. Jacob Saugman. Telecom Scandinavia A/S. Anne Sofie Hammer og Jacob Saugman Credits Ide & koncept Jacob Saugman Forfattere Anne Sofie Hammer og Jacob Saugman Årgang 2008 ISBN 978-87-992719-0-0 Udgave: 1. udgave, 1. oplag Udgiver Telecom Scandinavia A/S Grafisk layout dmegraphic

Læs mere

CHANGE. CASE kunst på hjul i hjertet af København side 6 TEMA Effektiv, dynamisk, digital skiltning side 4. Mediabørs Danmarks kundemagasin

CHANGE. CASE kunst på hjul i hjertet af København side 6 TEMA Effektiv, dynamisk, digital skiltning side 4. Mediabørs Danmarks kundemagasin CHANGE Nr. 2 okt. 2007 Mediabørs Danmarks kundemagasin CASE kunst på hjul i hjertet af København side 6 TEMA Effektiv, dynamisk, digital skiltning side 4 Glædelige nyheder! I denne 2. udgave af CHANGE

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

MGP. skaber ikke stjerner stjernerne skaber MGP. Et landsdækkende projekt med fokus på talent og på den kreative proces

MGP. skaber ikke stjerner stjernerne skaber MGP. Et landsdækkende projekt med fokus på talent og på den kreative proces MGP skaber ikke stjerner stjernerne skaber MGP Et landsdækkende projekt med fokus på talent og på den kreative proces Et nyetableret samarbejde mellem DR, KODA, DAF samt 9 kommuner fordelt på hele landet

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

Denne værktøjskasse indeholder følgende værktøjer:

Denne værktøjskasse indeholder følgende værktøjer: Forretningsplan Denne værktøjskasse indeholder følgende værktøjer: Introduktion: Forretningsplanen - Hvordan kommer jeg i gang? Checkliste: Personlig Afklaring User Guide: Forretningsplanen Formular: Forretningsplanen

Læs mere

KONSULENTER. Med dette blad i hånden er KUNSTNEREN

KONSULENTER. Med dette blad i hånden er KUNSTNEREN Musikere tænker anderledes end andre. Det er videnskabeligt bevist. Og kunstnere griber generelt ofte tingene an på andre, mere kreative måder end fx folk fra erhvervslivet. Det potentiale musikere og

Læs mere

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk...

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk... e -BUSINESS - Guide til elektronisk drift og handel DECEMBER 2006 ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE VÆLG DET RIGTIGE NIVEAU E-business er for mange virksomheder tæt knyttet

Læs mere