Vores primære mål er at sikre hjælperne mere tid til omsorg. Samt øget sejlvhjulpenhed hos borgeren.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vores primære mål er at sikre hjælperne mere tid til omsorg. Samt øget sejlvhjulpenhed hos borgeren."

Transkript

1 Produkter

2 Guldmann har specialiseret sig i at levere sikre, komfortable og effektive produkter til løft, forflytning og positionering af mennesker i en lang række forskellige miljøer. Vores primære mål er at sikre hjælperne mere tid til omsorg. Samt øget sejlvhjulpenhed hos borgeren. Det forsøger vi at opnå ved at gøre løft og forflytninger effektive og strømlinede gennem hele processen. Selvfølgelig på en måde så alle de involveredes specifikke behov opfyldes. På dette område er erfaring altafgørende. Guldmann har mere end 30 års erfaring med udvikling af tekniske hjælpemidler og har opnået et perfektioneret og komplet udvalg af modulære løsninger til løft og forflytning designet til at forbedre menneskers livskvalitet og sikre et godt arbejdsmiljø. Guldmann er med i hele processen Vi udvikler og fremstiller et bredt udvalg af produkter og løsninger, der tager hensyn til både hjælpernes arbejdsmiljø og brugernes komfort og sikkerhed. Vi hjælper alle parter med at vælge de løsninger, produkter og moduler, der bedst opfylder deres behov, og vi leverer analyseredskaber og rådgivning som sikrer en velovervejet beslutningsproces. Vi samarbejder med arkitekter, rådgivende ingeniører og bygherrer, samt alle andre involverede parter for at sikre, at de valgte løsninger kan integreres effektivt i både nyt og eksisterende byggeri. Vi hjælper endvidere kunder med at sikre, at løsningerne installeres korrekt, så det optimale resultat opnås. Vi tilbyder uddannelsesprogrammer, der sætter hjælpere i stand til at vælge den optimale løsning til deres specielle løftebehov, og lærer dem at arbejde sikkert og effektivt med de valgte produkter i processen. Vi sørger for et komplet vedligeholdelsesprogram og teknisk support, der sikrer at både hjælpere og brugere får det fulde udbytte af de valgte Guldmann løsninger og Guldmann som samarbejdspartner.

3 3 Indhold 4 Lofthejssystemer 6 GH3 lofthejs 10 GH1 lofthejs 13 GH komponenter til skinnesystemer 20 GL5 mobile personløftere 24 Sejl og løftetilbehør 40 GB4 plejesenge 42 Sengetilbehør 46 Guldmann Consulting Til info: Enkelte af Guldmanns produkter er p.t. ikke tilgængelige i alle lande

4 4 Lofthejssystem Diskret, enkelt og sikkert Et lofthejssystem er ofte den ideelle måde at løfte og forflytte personer fra et sted til et andet. Når løfteudstyret monteres i loftet eller på væggen, holdes gulvpladsen fri, og det er væsentligt nemmere at komme omkring. Et lofthejssystem fra Guldmann kan række overalt i et hvilket som helst rum. Med de mekaniske og bevægelige dele diskret monteret f.eks. i loftet kan systemet passes ind i alle rum og det eksisterende miljø og boligindretning kan bibeholdes uændret uden at være en hindring i forhold til forflytninger. Lofthejssystemet er tidsbesparende, eftersom alt hvad du behøver for at gennemføre et effektivt løft eller en forflytning altid er til stede. Guldmann s unikke automatiske opladningssystem sikrer dig desuden at lofthejset altid er opladet og klar til brug, enten via opladning i skinnesystemet eller via håndbetjeningen. Et lofthejssystem fra Guldmann gør løft og forflytning nemmere og giver dig flere vigtige fordele: Effektivitet altid til rådighed, altid klar til brug med høj hastighed i løfteprocessen. Komfort kører ubesværet og lydløst med glidende start og stop og med stor løftehøjde. Sikkerhed enkel og intuitiv betjening, nødstop og nødfir samt et avanceret system der overvåger sikkerheden under løfteprocessen. Ergonomi plads til gode arbejdsstillinger, bevæg elsesfrihed og en ergonomisk optimal betjening. Hastighed mere tid til omsorg.

5 5 Løft arbejdsmiljøet Ved at installere et loftshejs, giver du et løft til hjælpernes arbejdsmiljø. Det er veldokumenteret, at brug af et lofthejssystem reducerer antallet af belastninger, overanstrengelser og skader samtidig med at det betyder en øget tilfredshed i jobbet for hjælperne. Afhængig af situationen kan én hjælper gennemføre daglige løfteopgaver uden assistance. Guldmann s løftemoduler er designet til tunge løft med en kapacitet fra kg. Perfekt match Guldmann s lofthejssystem er en integreret del af et komplet udvalg af løfteudstyr, der omfatter skinner, løftemoduler og løftetilbehør; alt designet så det passer sammen. Dit valg Der findes tre hovedtyper af Guldmann loftmonterede løftemoduler: Stationære løftemoduler (GH3 eller GH1) Flytbare løftemoduler (GH3 og GH1) Fleksibelt løftemodul, der installerer sig selv automatisk i Guldmann skinne system (GH2 F) Du kan kombinere løfteudstyret på mange forskellige måder og tilgodese ethvert behov i enhver bygning eksempelvis i hjemmet, såvel private hjem som plejeboliger, samt institutioner og hospitaler.

6 6 GH3 lofthejssystemet GH3 lofthejssystemet består af et modulopbygget koncept, som fremstår med både et klassisk og nutidigt design, hvilket gør, at GH3 installationer passer perfekt til både nye og eksisterende bygninger, arkitekturer og boligindretning. Modulerne fås i adskillige forskellige varianter. Dette gør det nemt at tilpasse GH3 opsætninger til individuelle behov i forbindelse med funktionalitet, specifikationer og budget. GH3 systemet er nemt at montere og brugervenligt for enhver. Dette gør løfteprocedurerne nemme, sikre og komfortable for alle involverede parter. De primære fordele ved GH3 systemet er, at det altid er klar til brug, og at det er specielt udviklet til store vægtbelastninger, som ofte forekommer under de omstændigheder, der forekommer i professionelle plejemiljøer. GH3 skinnesystem Der findes tre forskellige skinnevarianter til GH3 systemet, og de er alle særligt udviklet til individuelle spænd og løftebelastninger. Kombination af disse skinner resulterer i en nem og hurtig monteringsproces. Skinnerne kan monteres i loftet, på vægge og gulvstolper eller en kombination af disse. Den ustøttede spændvidde kan være helt op til 8 meter, afhængig af skinnetypernes kombination og de vægtbelastninger, som systemet skal kunne håndtere. GH3 løftemoduler GH3 systemet omfatter løftemoduler, der er i stand til at løfte op til 350 kg på én løftestrop og 500 kg på to løftestropper, afhængigt af konfigurationen af det enkelte modul. Afhængigt af konfigurationen kan der opnås en løftehastighed på op til 60 mm/sekund. Batterierne i GH3 løftemodulerne oplades løbende, uanset hvor i systemet løftemodulet befinder sig. GH3 løftemodulerne monteres vha. en mekanisme med hurtigudløser, og det er derfor nemt og hurtigt at afmontere løftemodulet fra skinnen og løftesejlet fra løftebøjlen. GH3 løftemoduler fås ligeledes med indbygget køremotor, vejesystem og trådløs fjernbetjening. Med Guldmann CareLift Management (CLM) softwaren vil alle data om, hvordan systemet er blevet brugt, blive logført og registreret. Disse data kan downloades og analyseres med henblik på at forbedre og finjustere løfteprocedurerne, så der opnås større effektivitet og komfort. Med Guldmann serviceprogram kan betjeningen af hvert løftemodul overvåges konstant. Displayet viser automatisk, når eventuel vedligeholdelse er påkrævet. Combi-lås, skiftespor og drejeskiveelementer/ -enheder gør det endnu nemmere at konfigurere GH3 skinnesystemer til ethvert givent behov eller enhver specifik bygning, enten i ét rum eller som kombinationssystemer. GH3 skinnerne er designet, så de nemt kan indbygges i et nedsænket loft. Hvis skinnerne loftmonteres, kan de skjules diskret vha. farver og udsmykning og derved indgå naturligt i omgivelserne. Lofthejsene bevæges nærmest lydløst i skinnerne og anvender en minimal mængde strøm. Overgangen fra skinne til skinne er umiddelbart ikke synlig, hvilket sikrer optimal komfort.

7 7 GH3 løftemoduler 1 GH3 Løftemodul. Brugervenligt og kraftfuldt. Et stationært løftemodul med høj hastighed. Max løftekapacitet 200 eller 250 kg Se oversigt på side 12 2 GH3+ Løftemodul som GH3, men med mulighed for integreret vægtmodul, CareLift Management og Service modul samt hurtigere løftehastighed. Max løftekapacitet 250, 300 eller 350 kg Se oversigt på side 12 3 GH3/GH3+med køremotor For horisontal bevægelse i traversskinnen kan GH3 og GH3+ leveres med køremotor. Løftemodulerne kan betjenes med en standard håndbetjening eller med infra rød (IR) fjernbetjening. Se oversigt på side 12 4 GH3 Twin Heavy duty løftemodul med to løftestropper. Max løftekapacitet 500 kg Se oversigt på side 12

8 8 CareLift Management (CLM) modul til GH3+ Registrering af løftebrug CLM modulet (ekstraudstyr) til GH3+ lofthejs giver data om antallet og typerne af løft over en given periode. Disse data kan downloades som tekstfil til brug i standard regneprogrammer og som dokumentation af, hvordan løftemodulet er blevet brugt. De tilgængelige data omfatter antallet og varigheden af løft siden sidste nulstilling samt datoen og tidspunktet for hvert løft. Modulet registrerer antallet af standard løft x) over 17 kg og under 150 kg, og over 150 kg siden sidste nulstilling. Det registrerer både de faktiske og gennemsnitlige antal løft over de sidste 7 dage. Dokumentation af levetid CLM-modulet (ekstraudstyr) giver opdaterede oplysninger om: Antal løft Antal standard løft x) Antal løft over 150 kg Antal overbelastninger Modulet kan også bruges til at give oplysninger om den nøjagtige type løftemodul, der anvendes, og til at tildele hvert løftemodul et navn/id. x) Standard løft (1 meter 85 kg)

9 9 Vægtmodul til GH3+ Servicemodul til GH3+ Integreret vægtmodul i løftemodulet Dette vægtmodul (ekstraudstyr) er ideelt, når man har brug for at overvåge ændringer i brugerens vægt. Hver brugers vægt vises tydeligt og præcist i displayet på håndbetjeningen. Idet vægtmodulet er en del af løftemodulet, sparer det op til 30 cm løftehøjde sammenlignet med løsninger, hvor vægtenheden er en ekstern vægt som tilkobles. Med vægtmodulet indbygget i selve løftemodulet spares tid og ressourcer, idet brugere nu kan vejes samtidig med, at de løftes og forflyttes. Vægtmodulet findes som ekstraudstyr til GH3+ lofthejs. Nem at kalibrere GH3+ vægtmodulet er et vægtsystem, der giver en lige så præcis vejning som en medicinsk godkendt vægt. GH3+ vægten kan nemt kalibreres af en af Guldmann godkendt tekniker. Foreliggende serviceoplysninger GH3+ servicemodulet (ekstraudstyr) giver følgende oplysninger, som fokuserer på lofthejssystemets serviceoplysninger: Hvornår sidste sikkerhedseftersyn/service blev udført. Hvornår det er tid til næste planlagte sikkerhedseftersyn/service. Lcd displayet på håndbetjeningen viser, hvornår løftestroppen, tandremmen eller batteriet skal udskiftes. Modulet kan bruges til at variere de ønskede serviceintervaller mellem 3-24 måneder af individuelle årsager. Vær dog opmærksom på, at EU-reglerne kræver, at service udføres med maks. 12 måneders mellemrum. Tælleren nulstilles, når der er udført sikkerhedseftersyn/service, eller når bestemte komponenter er blevet udskiftet. Inkluderede opdateringer En Guldmann tekniker kan også udføre en række opdateringer. Guldmann udgiver løbende softwareopdateringer, som forbedrer systemets funktionalitet, og disse opdateringer kan hurtigt uploades under det årlige sikkerhedseftersyn/service. En Guldmann godkendt tekniker kan også: Justere løftehastigheden, om nødvendigt (GH3+) Nulstille tælleren, når løftestroppen, tandremmen eller batteriet er blevet udskiftet Kalibrere vægtmodulet (GH3+) (hvis monteret) Afbryde lydsignalet, som angiver, når løftemodulet ikke oplader fra skinnen.

10 10 GH1 lofthejssystemet GH1 lofthejssystem udnytter den banebrydende og robuste GH3 teknologi, design, funktionalitet og omkostningsbesparelse. GH1 lofthejssystemet er udviklet til at dække alle daglige løftebehov og forflytninger. Dette gør det ideelt til brug i hjemmet såvel beskyttede boliger eller plejeboliger. GH1 systemets diskrete og klassiske design betyder, at det ikke optager meget plads. Ligesom med GH3 lofthejssystemet til professionelt brug sætter GH1 systemet plejere i stand til at løfte og forflytte brugere uden risiko for at belaste ryggen. GH1 skinnesystem GH1 lofthejssystemet fås med 3 forskellige typer skinner, der hver er specifikt designet til individuelle spænd og løftebelastninger. Hensigtsmæssig kombination af disse skinner resulterer i en nem og hurtig monteringsproces. I tillæg til skinner til montering på vægge og lofter findes GH1 systemet som et mobilt fritstående skinnesystem. Disse systemer kan nemt justeres i både højde og bredde, så de kan tilpasses ethvert midlertidigt behov for hjælp til løft og forflytninger. Hele skinnesystemet kan monteres af 1 eller 2 personer uden brug af værktøj. Hele systemet kan gøres klart til brug og tages ned igen på kun 10 minutter. GH1 løftemoduler Et GH1 løftemodul løfter hurtigt, sikkert og effektivt vægte på op til 205 kg. Hurtigere løft giver mere tid til andre vigtige plejeopgaver. Styresystemet til hævning og sænkning er nemt og intuitivt takket være en prisvindende og ergonomisk korrekt håndbetjening. GH1 løftemodulet er udstyret med den samme løftebøjle, der anvendes i GH3 lofthejssystemet. Dette gør det nemt og sikkert at fastgøre løftesejlet, og bruge den komplette serie af Guldmann løftesejl og andet løftetilbehør. GH1 løftemodulet passer til alle Guldmann skinnesystemer. Både løftemodulet og skinnesystemet er nemme at dekorere, så de passer til og ind i boligindretningen. GH1 løftemodulet opfylder alle relevante standarder, og er sikkert og pålideligt at bruge. Modulet kan fås i forskellige modeller med en maks. arbejdsbelastning (SWL) på optil 205 kg. GH1 lofthejssystemet er forskelligt fra GH3, idet løftemodulerne ikke oplades via ladeliner monteret i skinnen. Derimod sker opladningen ved at sætte håndbetjeningen (som er tilsluttet løftemodulet med et kabel) i GH1 opladeren, som er tilsluttet en strømforsyning. Opladning tager normalt kun 2-3 timer, og et fuldt opladet GH1 løftemodul kan klare normale daglige løft i op til to uger (baserer på 55 løft på 85 kg hver).

11 11 GH1 løftemoduler 1 GH1 Løftemodul. Brugervenligt og kraftfuldt. Et stationært løftemodul som også kan monteres i det mobile fritstående skinnesystem. Max løftekapacitet 205 kg. Se oversigt på side 12 GH1 covers GH1 løftemodulet leveres som standard med cover. Leveres som standard med 4 forskellige designs. Ladestation GH1 løftemodulet oplades ved placering af håndbetjeningen i ladestationen. Løftemodulet er fuldt opladet i løbet af 2-3 timer.

12 12 GH1 og GH3 løftemoduler Tekniske specifikationer GH1 og GH3 løftemoduler, konfigurationer Guldmann hejs type Produkt linie Løftekapacitet i kg Antal løftestropper Antal løftemotorer Antal horisontale køremotorer Integreret vægtmodul CLM modul Service modul Bruger interface GH3 (x) xxx x x x x x x x GH GH Uden : Vægt : Twin Uden : 0 CLM : 1 Uden : 0 Service : 1 Håndbetjening : 0 IR : 1 Eksempel: GH GH GH Håndbetjening uden Service modul uden CLM modul Vægt 2 horisontale køre-motorer 2 løftemotorer 1 løftestrop Safe Working Load SWL: 350 kg + Løftemodul, type GH3 Guldmann GH2 og GH3 lofthejssystemer var de første og p.t. de eneste, der har bestået testen og modtaget UL/CSA certifikat på hele systemet. Det giver vores kunder og brugere stor tryghed i at vide at alle væsentlige komponenter i GH2/GH3 systemerne er UL/CSA godkendte, og at Guldmann s produktionsfaciliteter inspiceres flere gange hvert år.

13 13 GH komponenter til skinnesystemer GH skinner, A/B/C Se oversigt på side 19 2 Skinnebuer Se oversigt på side 19 3 Løbekat Max løftekapacitet 400 kg, til alle skinnetyper Max løftekapacitet 500 kg, til alle skinnetyper GH vægbeslag, endehængt skinne GH vægbeslag, sidehængt skinne GH vægbeslag, sidehængt skinne

14 14 GH komponenter til skinnesystemer Drejeskive, elektrisk Håndbetjening Fjernbetjening, IR for skiftespor/drejeskive/combi-lås/gh med kabel for skiftespor/drejeskive for Combi-lås vægkontakt for skiftespor/drejeskive for Combi-lås Skiftespor, elektrisk Skiftespor 45 højre Skiftespor 45 venstre Skiftespor 60 højre Indeholder og begge varenr. bestilles Skiftespor 60 venstre Indeholder og begge varenr. bestilles Skiftespor 90 højre Indeholder og begge varenr. bestilles Skiftespor 90 venstre Indeholder og begge varenr. bestilles 10 Køremotor til traversskinne B og C Combi-lås og sikkerhedslås Combi-lås enkel, manuel Combi-lås enkel, elektrisk Combi-lås dobbelt, elektrisk Specielle skinneudskæringer Udskæring for Combi-lås. Se skema side 19

15 15 GH komponenter til skinnesystemer GH vægbeslag, sidehængt skinne, skinne monteret ovenpå beslaget GH gipspladebeslag GH loftbeslag standard, for lige skinne og for bue GH beslag til skinnesamling, standard GH beslag til skinnesamling GH loftbeslag til skinnesamling GH loftbeslag nedhængt, fri længde, vinkelindstillelig 250 mm mm mm mm

16 16 GH komponenter til skinnesystemer GH loftbeslag nedhængt, fri længde, for lige skinne og bue 250 mm mm mm mm GH loftbeslag nedhængt, fri længde for lige skinne og bue 250 mm mm mm mm GH stabiliseringsbeslag 500 mm mm mm Ladeliner lås Endestop

17 17 GH komponenter til skinnesystemer Gulvstolper Hvid som standard, RAL 9016 uden fod med lav fod (150 mm) med høj fod (250 mm) føringsliste for gulvstolpe Grå som option, RAL 9006 Uden fod med lav fod (150 mm) med høj fod (250 mm) føringsliste for gulvstolpe Loftsprofil 3 m, for lige skinner For bue (sæt) For drejeskive (sæt) Loftsprofil, rumdækkende 3 m, for lige skinner Strømforsyning Transformer AC Ladeliner 6 m skinne m skinne Skinnecover Se skema side Endedæksel Grå: Skinnetype A Skinnetype B Skinnetype C

18 18 GH komponenter til skinnesystemer 32 Fritstående enkelt skinnesystem, justerbart Højde og længde justerbart. Max løftekapacitet 250 kg Max længde system 3890 mm 33 Swing Lift II Max løftekapacitet 200 kg, skinnelængde 2500 mm

19 19 GH komponenter til skinnesystemer C B A Skinne A Cover grå Skinne A Skinne B Skinne C Cover hvid 1 m m Skinne B Cover grå Cover hvid Udskæring for Combilås: Lang Udskæring for Combilås: Kort 3 m m Skinne C Cover grå Cover hvid Udskæring for Combilås: Lang Udskæring for Combilås: Kort 5 m m m m skinnebuer 30º º º º º large

20 20 GL5 mobile personløftere GL5 mobile personløftere er gulvbaserede alternativer til loftsmonterede løfte- og forflytningssystemer. De er en vigtig del af Guldmanns overordnede fokus på sikre og pålidelige løsninger, som er ergonomisk sunde for hjælperen at arbejde med, og behagelige og betryggende for brugeren, der skal løftes. GL5 mobile personløftere bevæger sig blødt på hjul og er batteridrevne. Dette gør dem helt uafhængige af, hvor strømforsyningen befinder sig. Mobile personløftere er særligt egnede til brug i uventede, mindre hyppige eller engangsløftesituationer, hvor der ikke er noget tilgængeligt loftmonteret løftemodul, eller hvor loftmonterede systemer er, upraktiske eller simpelthen bare ikke den mest omkostningseffektive løsning. Større løfteinterval og spændvidde GL5 personløftere bruges til at løfte direkte fra gulvniveau, og giver hjælperen mulighed for at løfte selv en meget høj person i et større sejl med en minimumindsats. Den kan løfte brugere, der vejer op til 205 kg, med betydeligt større rækkevidde end andre aktuelt tilgængelige mobile personløftere af samme type. Det er nemt at justere bredden på bendelen for at sikre maksimal stabilitet,derved kan hjælperen anbringe personløfteren så tæt som muligt på det ideelle løftepunkt. Nem at bruge GL5 mobile personløftere letter mange løfte- og forflytningssituationer for både brugere og hjælpere, og kan spille en stor rolle i forebyggelsen af overbelastning og rygskader hos plejepersonalet. GL5 mobile personløftere er nemme og intuitive at betjene, og de er designet til at være stærke, hurtige og sikre. De er udstyret med en elektrisk nødfir på et særskilt kredsløb (med et mekanisk nødfir som ekstra tilbehør), og alle overfladerne er nemme at holde rene. De er udstyret med et modulbatteri, der sikrer en pålidelig opladning, og sørger for, at GL5 mobile personløftere altid er klar, når de skal bruges. Den enestående løftehøjde gør det mere sikkert og behageligt at løfte høje brugere fra meget svære positioner også direkte fra gulvet.

21 21 GL5 mobile personløftere Store fordele Fordelene med GL5 mobile personløftere er som følger: Stor spændvidde brugeren kan altid placeres korrekt, selv i brede senge. Lave løft, direkte fra gulvniveau. Høje løft, selv for høje brugere i et større sejl. Alsidig med den korrekte type sejl kan GL5 mobile personløftere bruges til at dække stort set alle løfte- og forflytningsbehov. 1 GL5 Mobil personløfter med elektrisk breddeindstilling. Max løftekapacitet 155 eller 205 kg Se skema på side 22

22 22 Tekniske specifikationer GL5 155 GL5 205 funktioner Max løftekapacitet 155 kg 205 kg Løftehastighed med 85 kg belastning, mm/ min Aktuator elektrisk elektrisk Breddejustering elektrisk elektrisk Håndbetjening Guldmann Guldmann Sikkerhed Nødstop ja ja Nødfir, elektrisk ja ja Nødfir, manuel option option Klemsikring ja ja Elektronik Tænd/sluk automatisk automatisk Kraftforbrug aktuator, VA Intermittens, minutter arbejde/pause 2/18 2/18 Batteri, forseglet, vedligeholdelsesfri, V/Ah 24/4,2 24/4,2 Batteribeskyttelse: slukker automatisk ved for lav spænding ja ja Diode blinker når spændingen er kritisk ja ja Oplader fuldautomatisk ja ja Opladningstid, max. timer 8 8 Diverse Fenderlister på ben ja ja Hjul, mm 80/100 80/100 Løftebøjle ikke inkluderet ikke inkluderet GL5 155 GL kg lader 100 mm hjul, elektrisk nødsænkning kg lader 80 mm hjul, elektrisk nødsænkning kg lader 100 mm hjul, elektrisk og manuel nødsænkning kg lader 80 mm hjul, elektrisk og manuel nødsænkning kg lader 100 mm hjul, elektrisk nødsænkning kg lader 80 mm hjul, elektrisk nødsænkning kg lader 100 mm hjul, elektrisk og manuel nødsænkning kg lader 80 mm hjul, elektrisk og manuel nødsænkning

23 23

24 24 Sejl og løftetilbehør Sejl og andre former for løftetilbehør udgør en vigtig del af Guldmann s omfattende udvalg af udstyr til løft, forflytning og positionering af mennesker. Guldmann s sejl gør det let, praktisk og hurtigt for hjælperen at støtte brugeren under løftet eller forflytningen, og sikrer dermed hjælperen en ubesværet arbejdsgang med minimal belastning. Alle Guldmann s sejl er designet til brug i både mobile personløftere og lofthejssystemer. Sejlene er ideelle til at løfte brugere til og fra senge og kørestole i såvel siddende som liggende stillinger. Der findes specielle Guldmann sejl designet til løft og forflytning af brugere med f.eks.: forskellig mulighed for aktiv deltagelse forskellig grad af kropskontrol og muskelstyrke forskellig grad af mobilitet enkelt og dobbelt amputation behov for personlige engangssejl øvrige specielle behov Sejlene fås til både børn og voksne i mange forskellige størrelser og vægtklasser og materialer. Sejlene kan også integreres i træningssituationer og aktivitetsprogrammer for brugere. Alle Guldmann sejl kan maskinvaskes ved 80 C, hvilket har betydning for optimal hygiejne. Tilbehør Foruden sejl tilbyder Guldmann et komplet udvalg af øvrigt løftetilbehør. Se vores hjemmeside

25 25 Sejl Farvede stropper De farvede stropper sikrer et symmetrisk løft. 2. Metervare Fremstillet i smudsafvisende polyester, der har stor styrke og smidighed. 3. Polstring på ben Alle sejl med delte benstøtter har polstring på ben. Nemmere at lægge på behageligt at have på. Forhindrer at benstrop snor sig. 4. Markering af midtpunkt 5. Informationslabel Alt det hjælperen har brug for at vide. 6. Størrelseslabel Gør det nemt og overskueligt at finde den rigtige størrelse sejl. 7. Polstring i ryg På modeller med lille rygflade for at øge komforten. 8. Kobling til hjælpestrop Der er mulighed for at anvende hjælpestropper. 9. Styrelomme Alle Basic-sejl er forsynet med en styrelomme, der gør det let at anbringe sejlet rigtigt. Pasform Forbedret pasform og flere størrelser øger både komforten og sikkerheden. Styrke Max belastning 255/500 kg. Vask Problemfri håndtering, sejlet kan tåle vask ved 80 C og tørretumbling.

26 26 Sejl Trainer Funktion Støtter omkring brystkasse og øvre ryg ved skulder. Med benstropper støtter den desuden omkring hofte. Hindrer, at brugeren glider igennem sejlet. Brug til personer med nedsat balance, men med ståfunktion brugeren skal have en ståfunktion i benene støtte ved stå- og gangtræning xx 2 Micro Funktion Støtter omkring ryg fra øvre bækken til under skulderbladet omkring brystkasse samt højt oppe på låret ved skridt. Bæltet har en efterspændingsfunktion, hvis man ønsker at efterregulere støtten omkring kroppen. Brug ved løft af personer med let nedsat funktion i overkrop og over hofteled og lårben, men med kontrol over hoved i situationer, hvor der er brug for et sejl, der er let at sætte på og tage af ved løft til og fra siddende stilling kan i visse situationer anvendes ved løft til og fra halvliggende stilling sammen med Guldmann nakkestøtte i situationer hvor en stor åbning i sejlet er ønsket f.eks. ved toiletbesøg og personlig hygiejne. XS-XXL xx

27 27 Sejl Basic Basic Funktion Støtter hele kroppen, dog ikke hovedet. Brug ved løft af personer med kontrol over hoved, men nedsat kontrol over overkrop ved løft til og fra siddende og halvtsiddende stilling fra f.eks. seng og kørestol xxx 4 Basic Low Funktion Støtter omkring lænderyg og hofte. Brug ved løft af personer, der har kontrol over hoved og overkrop ved løft til og fra siddende stilling fra f.eks. stol og seng xxx 5 Basic High Funktion Støtter hele kroppen samt hoved. Brug ved løft af personer, der ikke har kontrol over hoved og overkrop ved løft til og fra liggende stilling fra f.eks. seng og gulv kan anvendes ved løft til og fra siddende stilling xxx

28 28 Sejl Sit-On Funktion Støtter over lårben og ryg. Bør ikke bruges til personer med tryksårsproblemer. Brug til personer, som skal blive siddende i sejlet pga. overvægt eller specialtilpasset kørestol modvirker udskridning af kørestol materialet tillader brugerens krop at ånde sejlet rulles på i liggende stilling, men anvendes ved løft til og fra siddende stilling i seng og kørestol xx 7 Sit-On High Funktion Støtter over lårben, ryg og hoved. Bør ikke bruges til personer med tryksårsproblemer. Brug til personer, som skal blive siddende i sejlet pga. overvægt eller specialtilpasset kørestol modvirker udskridning af kørestol materialet tillader brugerens krop at ånde sejlet rulles på i liggende stilling og anvendes, når man skal løfte til og fra liggende stilling xx 8 Amputee Funktion Støtter hele kroppen op til og med skulderparti samt omkring bækken. Brug ved løft af personer, der har en ensidig eller dobbeltsidig amputation over knæled ved løft af personer, hvor begge ben er helt bortamputeret ved løft fra liggende stilling støttes hovedet med nakkestøtte xx

29 29 Sejl Kids Basic Basic Funktion Støtter hele kroppen, dog ikke hoved. Det indvendige bælte giver kroppen ekstra støtte. Brug løft af personer, med kontrol over hoved og overkrop ved løft til og fra siddende og halvsiddende stilling (seng og kørestol mm.) xxx 10 Basic High Funktion Støtter hele kroppen samt hoved. Det indvendige bælte giver kroppen ekstra støtte. Brug ved løft af personer, der ikke har kontrol over hoved og med eller uden kontrol over overkrop Ved løft til og fra liggende stilling (seng, omklædningsbænk og gulv mm.) Ved løft til og fra siddende stilling xxx

30 30 Sejl Ben sejl Anvendes, hvor tunge ben skal løftes f.eks. i forbindelse med pålægning af et sejl eller når der ydes personlig hygiejne til meget tunge personer Repositioneringssejl, 500 kg Et sejl til brug i forbindelse med skiftning af sengetøj, efterlades under patienten klar til brug ved plejeopgaver. Bruges i forbindelse med placering af patient i sideleje, repositionering af patienten i sengen, ved løft af hoved og krop til halvsiddende stilling, rygliggende forflytninger til andre flader såsom seng eller båre, eller i forbindelse med skift af lagen Turner Bruges til at placere og fastholde en liggende person i sideleje i forbindelse med f.eks. personlig hygiejne. Muliggør placering af sejl under patienten uden at skulle rulle eller flytte patienten. Sejlets lille overflade muliggør undersøgelse, behandling og pleje af patientens hud Twin Turner Bruges til at placere og fastholde en liggende person i sideleje i forbindelse med f.eks. personlig hygiejne. Muligt at vende brugeren fra side til side uden at flytte sejlet. Muliggør placering af sejl under patienten uden at skulle rulle eller flytte patienten. Sejlets lille overflade muliggør undersøgelse, behandling og pleje af patientens hud. M/L L/XL

31 31 Sejl Størrelse Kids Kids Kids XS S M L XL XXL XXXL Micro polyester Trainer polyester Basic Basic polyester x) Basic Basic net Basic Low polyester Basic Low net Basic High polyester x) Basic High net Amputee polyester Størrelse Kids Slim Standard Wide Sit-On net Sit-On High net Max løftekapacitet for alle Guldmann sejl: 255 kg x) Basic Basic og Basic High XXXL kan løfte op til 500 kg Guideline for valg af sejlstørrelse Kids Kids Kids XS S M L XL XXL XXXL H H B B Materiale Special vævet polypropylene Polyester Net Polyester De farvede stropper sikrer et symmetrisk løft og letter samtidig kommunikationen i forbindelse med løftet.

32 32 Engangssejl 1 1 Engangssejl High II, 205 kg Funktion Støtter hele kroppen samt hoved. Kasseres efter hvert brug hvis nødvendigt, ellers efter patientudskrivning. Er velegnet i situationer hvor der kræves en høj hygiejne standard, og hvor der arbejdes med infektioner. Samme design som Guldmann Basic High. Brug Ved løft af personer, der ikke har kontrol over hoved og overkrop ved løft til og fra liggende stilling f.eks. seng og gulv kan anvendes ved løft til og fra siddende stilling løft og forflytning af bruger fra alle typer møbler samt gulv. Leveres i kasser med 10 sejl. Materiale Polypropylene special vævet M/L L/XL XL/XXL Engangssejl High Bariatric, 350 kg Funktion Støtter hele kroppen samt hoved. Kasseres efter hvert brug hvis nødvendigt, ellers efter patientudskrivning. Er velegnet i situationer hvor der kræves en høj hygiejne standard, og hvor der arbejdes med infektioner. Samme design som Guldmann Basic High. Brug Ved løft af personer, der ikke har kontrol over hoved og overkrop ved løft til og fra liggende stilling f.eks. seng og gulv kan anvendes ved løft til og fra siddende stilling løft og forflytning af bruger fra alle typer møbler samt gulv. Leveres i kasser med 10 sejl. Materiale Polyester/bomuld L/XL XL/XXL XXL/XXXL

33 33 Engangssejl Engangs Repositioneringssejl, 500 kg Funktion Et sejl til brug i forbindelse med skiftning af sengetøj, efterlades under patienten klar til brug ved plejeopgaver. Kasseres efter hvert brug hvis nødvendigt, ellers efter patientudskrivelse. Er velegnet i situationer hvor der kræves en høj hygiejne standard, og hvor der arbejdes med infektioner. Samme design som Guldmann Repositioneringssejl Brug I forbindelse med placering af patient i sideleje, repositionering af patienten i sengen, ved løft af hoved og krop til halvsiddende stilling, rygliggende forflytninger til andre flader såsom seng eller båre, i forbindelse med skift af lagen. Leveres i kasser med 10 sejl. Materiale Polyester special vævet Engangs Twin Turner II Funktion Bruges til at placere og fastholde en liggende person i sideleje i forbindelse med f.eks. personlig hygiejne. Dette er et engangssejl som tåler vand og derfor er anvendeligt som personligt sejl. Er velegnet i situationer hvor der kræves en høj hygiejne standard, og hvor der arbejdes med infektioner. Kasseres efter patientudskrivelse. Muliggør placering af sejl under patienten uden at skulle rulle eller flytte patienten. Sejlets lille overflade muliggør undersøgelse, behandling og pleje af patientens hud. Samme design som Guldmann Turner. Leveres i kasser med 10 sejl. Materiale Polypropylene special vævet Regular Large Engangs Ben sejl II Funktion Anvendes, hvor tunge ben skal løftes f.eks. i forbindelse med pålægning af et sejl eller når der ydes personlig hygiejne til meget tunge personer. Kasseres efter hvert brug hvis nødvendigt ellers ved patientudskrivelse. Er velegnet i situationer hvor der kræves en høj hygiejne standard, og hvor der arbejdes med infektioner. Samme design som Guldmann Ben sejl. Leveres i kasser med 10 sejl. Materiale Polypropylene special vævet

34 34 Sejl til 4 punktsbøjle Vip Stretch Sejl til brug sammen med 4 punktsbøjlen. Anvendes når man ønsker at ændre siddeposition under løfteprocessen f.eks. i forbindelse med en badesituation. Materiale Polyester M/L L/XL Standard Net Sejl til brug sammen med 4 punktsbøjlen. Anvendes når man ønsker at ændre siddeposition under løfteprocessen f.eks i forbindelse med en badesituation. Materiale Net M/L L/XL Vip Net Sejl til brug sammen med 4 punktsbøjlen. Anvendes når man ønsker at ændre siddeposition under løfteprocessen f.eks. i forbindelse med en badesituation. Dette sejl giver brugeren en mere tilbagelænet siddestilling sammenlignet med Standard Net sejlet. Materiale Net M/L L/XL Max løftekapacitet for alle Sejl til 4 punktsbøjle: 200 kg

35 35 Løftetilbehør GH Løftebøjle medium, 350 kg Anvendes til personer, der bruger løftesejl i str. M-XXXL GH Løftebøjle, small, 350 kg Anvendes til personer der bruger løftesejl i str. XS og S GH Løftebøjle, x-small, 350 kg Anvendes til personer der bruger løftesejl i str. Kids og XS GH Krydsbøjle, 500 kg Anvendes, når der ønskes en større afstand mellem løftesejlets ryg- og benstropper. Bruges sammen med GH3+ og GH3 Twin løftemodul Midterbøjle til GH3 Twin, 500 kg NB! Krydsbøjlerne bestilles separat. 5 H-Bøjle, 350 kg, GH3 Anvendes hvor man ved løft af en person ønsker en større afstand mellem løfteseljets ryg- og benstropper f.eks. ved personer med en stor mave. H-bøjlen fås med 3 forskellige størrelser sidebøjler. H-bøjle midterbøjle (Indeholder 1 løftebøjle og 2 Swing kit ) Note: Der skal bestilles de ønskede størrelser af løftebøjler enten x-small (550058), small (550057) eller standard (550316) 6 Swing kit

36 36 Løftetilbehør 6 Planløftebåre, sammenklappelig, 250 kg Anvendes, hvor man ønsker et stabilt og plant løft af patienten. Kan anvendes sammen med helt løftestykke eller løfte stropper Løftestykke Løftestropper, sæt Planløftebåre, sammenklappelig, 2 strops-version, 250 kg Anvendes, hvor man ønsker et stabilt og plant løft af patienten. Kan anvendes sammen med helt løftestykke eller løfte stropper Løftestykke Løftestropper, sæt Opbevarings- og transportvogn til planløftebåre

37 37 Løftetilbehør Planløftebøjle, 350 kg Planløftebøjle med punktvis tyngderegulering. Kan bruges med GH3 lofthejs moduler eller Guldmann mobile løfter Løftestykke, M Løftestykke, XL Planløftebøjle, 350 kg Planløftebøjle med trinløs tyngderegulering. Kan bruges med GH3 lofthejs moduler eller Guldmann mobile løfter Løftestykke, M Løftestykke, XL Badestol rustfri, 150 kg Anvendes, hvor man ønsker et stabilt løft ned i et svømmebassin Badeleje rustfrit, 150 kg Anvendes, hvor man ønsker et stabilt, plant løft ned i et svømmebassin punktsbøjle, 200 kg Benyttes i situationer, hvor man ønsker at kunne ændre bøjlens position under løfteprocessen. Bøjlen leveres i en manuel og elektrisk udgave. 4 punktsbøjle, elektrisk til GH punktsbøjle, manuel til GH3 og til Guldmann mobile løfter Kan kun anvendes sammen med sejlene til 4 punktsbøjlen vist s Planløftebøjle BS, 150 kg En planløftebøjle designet og udviklet til at imødekomme de mange løft- og forflytningsopgaver som kapelpersonale står overfor hver dag

38 38 Løftetilbehør Digitalvægt Batteridrevet digitalvægt. Løftekapacitet max 320 kg. Godkendt til medicinsk brug Løftekapacitet max 250 kg Parkeringsplads for GH3 løftebøjle Drejeskive Giver mulighed for at dreje en stående bruger om egen akse, uden at fødder, knæ og ben vrides Nakkestøtte Støtter hovedet uden at stimulere nakkereflekserne. Bruges til personer, der ikke selv kan holde hovedet

39 39 Stationær, flytbar eller fleksibel? Guldmann har en løsning på alle dine behov for at løfte, forflytte og positionere mennesker. Også til personer der er selvhjulpne (eks. køremotor). Spørgsmålet er, hvilken løsning der passer bedst til dig og dit specielle pleje/bruger miljø. Der er mange variable. Den tid hjælperen bruger på eksempelvis at lokalisere, hente og klargøre en mobil personløfter koster penge og som regel går det ud over den samlede tid til personlig omsorg for brugeren. For at hjælpe dig med at skabe en god balance mellem omkostninger, besparelser og fordele har Guldmann udviklet nogle enkle analyseredskaber, der kan synliggøre hvilken løsning eller kombination af løsninger der vil være det bedste valg i din/jeres situation. Opvej fordele og ulemper: Hvor mange løft er der behov for dagligt? Hvor lang tid tager hver løfteproces? Hvor mange plejere er der til stede? Hvilke regler er der omkring hjælperens arbejdsmiljø? Skal løftemodulet eller liften være tilgængelig døgnet rundt? Skal løftemodulet eller liften være tilgængelig overalt? Skal løftemodulet være med køremotor? Guldmann s ekspertise og erfaring kan guide dig til at vælge den bedst mulige kombination af det bedste løfte- og forflytningsudstyr.

40 40 Senge Komfortable, praktiske og multi-justerbare Guldmanns plejeseng GB4 har følgende unikke fordele: Forbedret komfort for brugeren Gode arbejdsstillinger for personalet Øget stabilitet Nem at rengøre for personalet/depotet Genbrug nem at transportere Kompatibilitet genbrug af dele i.f.t. øvrige Guldmann plejesenge Guldmann plejesenge Plejesengen er udviklet til at yde optimal komfort for brugeren og lette de daglige arbejdsgange for personalet. Sengens praktiske design og funktioner sikrer brugeren effektiv pleje og giver hjælperen mulighed for at arbejde ergonomisk korrekt. For teknisk personale og rengøringspersonale er sengen let at transportere, håndtere og rengøre. Komfortable og brugervenlige Guldmann sengene er designet som en velgennemtænkt base for al slags sengepleje og tilgodeser både brugerens og hjælperens behov. Sengens liggeflade er inddelt i fire justerbare sektioner, der kan hæves og sænkes så sengen yder brugeren den bedst mulige liggekomfort og den mest effektive pleje. liggefladen automatisk op til 120 mm når lårdel og rygdel eleveres, hvormed brugerens siddekomfort bliver unik idet brugeren får mere siddeplads og der lægges mindre pres på maveregionen. Liggefladens lårdel hæves inden rygdelen, hvilket bevirker, at brugeren bliver i den tilsigtede siddestilling og dermed undgår nedglidning i sengen. Tilbehør og sengeheste Der er mulighed for ekstra tilbehør til sengen, så brugerens behov imødekommes optimalt. Den nye forstærkede multi-sengehest kan forlænges og eller forhøjes ved brug af et forlænger- og eller et forhøjersæt. Den forlængede sengehest følger sengehesten ved brug og kan nedfælges. Der er ikke brug for indkøb af flere forskellige typer af sengeheste, kun én standard sengehest som kan tilpasses efter behov. Der leveres sengehestovertræk til alle typer af sengeheste. Sengehestene monteres direkte på sengerammen. Der er mulighed for individuel dekoration til sengehestene, så brugeren kan sætte sit helt eget individuelle præg på sengen. Sengen leveres med en 60 mm længererygdel, der automatisk forlænges ved brug, idet rygdelen forskydes bagud ved en cirkelbevægelse flydende ophæng. Tilsvarende forskydes lårdelen 60 mm mod fodenden, når lårdelen eleveres. Samlet forlænges

41 41 Et sidebord kan monteres på sengehesten og kan anvendes af brugeren til personlige ejendele eller af hjælperen til plejeredskaber. Alt tilbehør kan monteres uden brug af værktøj. Guldmanns plejesenge fungerer som et aktivt arbejdsredskab, der hjælper med at sikre optimale arbejdsstillinger for hjælperen. En trænet hjælper kan, eksempelvis, kombinere sengens forskellige positioner, så brugeren kan flyttes rundt i sengen helt uden brug af fysiske kræfter. Sengene kan indstilles så det er let at placere brugeren i et sejl, klar til løft eller forflytning til kørestolen eller andet hjælpemiddel. Sengene kan hæves og sænkes, så det er nemt for den selvhjulpne bruger at komme ind og ud af sengen med minimal og i visse tilfælde uden assistance fra hjælperen. Multi-justerbare og praktiske Sengene er lette at justere og flytte rundt, og de muliggør gode ergonomiske bevægemønstre hos hjælperne, der positivt vil opleve færre belastninger og skader. Håndbetjeningen til sengen kan betjenes af både bruger og hjælper. En unik detalje er personaleknappen, som bevirker at rygdel, lårdel og bendel positioneres samtidig. Special håndbetjening, der kan låses efter behov, fås som tilbehør. Elektriske motorer gør det muligt at justere hver enkelt sektion i liggefladen separat, så brugeren opnår størst mulig komfort, og hjælperen den bedste arbejdsstilling. Batteri back-up sikrer som option, at sengen fungerer når den ikke er tilsluttet strøm, for eksempel under transport. Guldmann sengerammer er fri for beslag og skruer, alle håndtag er placeret så de er let tilgængelige og justering eller servicering af sengene sker helt uden brug af værktøj. Sengehestene er monteret på sengerammen for at reducere sengens bredde. Opmagasinering og recirkulering Sengene er modulopbygget og kan let adskilles i 6 dele uden brug af værktøj ingen enkelt dele vejer over 25 kg. 1 GB4 plejeseng Plejeseng med 4 motorer med aftagelige sengegavle. Sengeheste er tilbehør

42 42 Sengetilbehør GB4 plejeseng, Lux i massivt træ GB4 plejeseng trægavle og træsengeheste i massivt lakeret bøg. 2 Sengehest, stål standard højre venstre Der introduceres til GB4 nye forstærkede sengeheste der imødekommer den skærpede sengenorm DS/EN Sengehest, stål forlænger Støttegreb Hoved-/nakkestøtte Sengehest, stål forhøjer

43 43 Sengetilbehør Sengebord m. højdejusterbar bordplade højre/venstre-vendt skuffe Galge m. indstillelig greb max 75 kg Forlængede massive træsengeheste til GB4 plejeseng, Lux i massivt træ

44 44 Sengetilbehør Madrasser 82 x 196 x 12 cm, koldskum, bomuld x 196 x 12 cm, koldskum, inkontinens x 196 x 12 cm, koldskum, bomuld x 196 x 12 cm, koldskum, inkontinens Madrasforlænger 82 x 20 x 12 cm, til koldskum madras Madrasovertræk 82 x 196 x 12 cm, bomuld x 196 x 12 cm, inkontinens Overtræk til stålsengehest GB4 standard sengehestovertræk GB4 sengehest forhøjet sengehestovertræk Overtræk til træsengehest Fenderhjul til beskyttelse af stikkontakter og karme horisontal vertikal Sengevogn til opbevaring eller transport af seng Sidebord Cover til metal sengehest standard i gul

45 45 Tekniske specifikationer GB4 plejeseng SWL Max brugervægt Løftemotor, elektrisk Rygmotor, elektrisk Benmotor, elektrisk Lårmotor, elektrisk Centralbremse Madrasbredde/liggefladebredde Standard træsengegavle og forberedt for stålsengehest Massive trægavle og træsengeheste Overbelastningssikring Batteri back-up Håndbetjening med låsefunktioner for hver motorfunktion Sengeheste, stål 240 kg 200 kg ja ja ja ja ja 82/90 cm ja option ja option option ikke inkluderet Max 35

46 46 Guldmann Consulting Uddannelse, projekter, seminarer, foredrag, rådgivning og analyser Et bedre arbejdsmiljø Siden Guldmann blev grundlagt i 1980 har det været vigtigt for virksomheden at bistå kunderne med uddannelse og rådgivning om produkter, løsninger og arbejdsmiljø. Efter 25 års blev Guldmann Consulting etableret i 2005 som et selvstændigt forretningsområde, der i en bredere faglig kontekst henvender sig til kunder, der ønsker at skabe et bedre arbejdsmiljø i deres organisation. Guldmann Consulting er i dag en af markedets stærkeste aktører på uddannelsesområdet i sundhedssektoren. Alle vores ydelser er baseret på filosofien om hjælp til selvhjælp, og vi lægger stor vægt på holdningsbearbejdning, refleksion, ansvar og faglighed. Guldmann Consulting er dermed i stand til at klæde medarbejderne på til at arbejde rigtigt med produkterne, men også på en lang række andre områder som spiller ind på arbejdsmiljøet. Projekter Guldmann Consulting arbejder med projekter inden for de tre fagområder Ergonomi, Sundhedsfremme og HR. Det indbefatter: Projekt - idéudvikling Projektdesign Projektstyring Projektgennemførelse Aktører i relevante interventioner Projektevaluering Formidling af projektresultater I forhold til det finansielle perspektiv kan Guldmann Consulting hjælpe vores kunder med fondsansøgninger, såfremt det bliver aktuelt. Fagområder Guldmann Consulting udbyder en bred vifte af ydelser indenfor tre fagområder: Ergonomi Sundhedsfremme Human Resources Guldmann Consulting udbyder en bred vifte af ydelser indenfor tre fagområder: Ergonomi, Sundhedsfremme og Human Resources.

Sejl og løftetilbehør

Sejl og løftetilbehør 24 Sejl og løftetilbehør Sejl og andre former for løftetilbehør udgør en vigtig del af Guldmann s omfattende udvalg af udstyr til løft, forflytning og positionering af mennesker. Guldmann s sejl gør det

Læs mere

Sejl og løftetilbehør

Sejl og løftetilbehør Sejl og løftetilbehør Komfortable, støttende og sikre 22 Sejl og andre former for løftetilbehør udgør en vigtig del af Guldmann s omfattende udvalg af udstyr til løft, forflytning og positionering af mennesker.

Læs mere

Sejl og løftetilbehør

Sejl og løftetilbehør Sejl og løftetilbehør Sejl og andet løftetilbehør er en vigtig del af Guldmanns brede sortiment af udstyr til løft, forflytning, positionering, træning, mobilisering og aktivering of mennesker. Guldmanns

Læs mere

Senge. Komfortable, praktiske og multi-justerbare

Senge. Komfortable, praktiske og multi-justerbare 48 Senge Komfortable, praktiske og multi-justerbare s senge er udviklet til at yde optimal komfort for brugeren og lette de daglige arbejdsgange for alle personalegrupper. Der er to serier senge en til

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

Vores primære mål er at sikre et bedre arbejdsmiljø for hjælperne og skabe mere Tid til omsorg. Samt øget selvhjulpenhed

Vores primære mål er at sikre et bedre arbejdsmiljø for hjælperne og skabe mere Tid til omsorg. Samt øget selvhjulpenhed Produkter Guldmann har specialiseret sig i at udvikle, producere og levere sikre, komfortable og effektive produkter og løsninger til løft, forflytning og positionering af mennesker i en lang række forskellige

Læs mere

GL5 GLS5. Mobile løftere

GL5 GLS5. Mobile løftere GL5 GLS5 Mobile løftere GL5 mobil personløfter Guldmanns GL5 mobile personløftere er et gulvbaseret alternativ til de loftsmonterede løft- og forflytningssystemer. Vi har lyttet til brugernes og personalets

Læs mere

DK... GH2 Hjælpers Guide

DK... GH2 Hjælpers Guide DK............ GH2 Hjælpers Guide V. Guldmann A/S Graham Bells Vej 21-23A DK-8200 Århus N Tlf. +45 8741 3100 Fax +45 8741 3131 20 E-mail info@guldmann.com www.guldmann.dk 1 Guldmann 930/03/06 Indhold Om

Læs mere

Nova 300 NG personløfter

Nova 300 NG personløfter Nova 300 NG personløfter mart, enkel og ergonomisk Nova 300 NG Personløfter hjælper med at forflytte mennesker med begrænset styrke og mobilitet. Personløfteren er et fleksibelt hjælpemiddel, der anvendes

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl

Find flere QR-koder inde i brochuren. Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Molift sejl Molift tilbyder et bredt og fleksibelt udvalg af løftesejl til de fleste løftesituationer. Sejlet skal være komfortabelt for brugeren og det

Læs mere

Nova 300 NG personløfter

Nova 300 NG personløfter Nova 300 NG personløfter mart, enkel og ergonomisk Nova 300 NG Personløfter hjælper med at forflytte mennesker med begrænset styrke og mobilitet. Personløfteren er et fleksibelt hjælpemiddel, der anvendes

Læs mere

Standard forflytninger og tips

Standard forflytninger og tips 2016 Standard forflytninger og tips Susanne Karup Hedegaard Randers Kommune 01-01-2016 Indhold 1.0 Vending i seng... 3 1.1 Med mundtlig støtte... 3 1.2 med 1 hjælper og fysisk støtte... 4 1.3 Med 1 hjælper

Læs mere

DK... Guldmann plejeseng - Hjælpers Guide. Vers. 1.00

DK... Guldmann plejeseng - Hjælpers Guide. Vers. 1.00 DK...... Guldmann plejeseng - Hjælpers Guide Vers. 1.00 Indhold 1.00......... Guldmann plejeseng........................................... 3 2.00......... Sikkerhed....................................................

Læs mere

M2 Multi-Tip Big. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion, der kan klare en brugervægt op til 200 kg.

M2 Multi-Tip Big. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion, der kan klare en brugervægt op til 200 kg. M2 Multi-Tip Big Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion, der kan klare en brugervægt op til 200 kg M2 Multi-Tip Big M2 Multi-Tip Big kan klare en brugervægt op til

Læs mere

Indkøbsskabelon. Stationær personløfter, loftsløfter

Indkøbsskabelon. Stationær personløfter, loftsløfter Indkøbsskabelon Stationær personløfter, loftsløfter ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 12 (-02) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse

Læs mere

DK... Guldmann ABC sejl. Vers. 1.00

DK... Guldmann ABC sejl. Vers. 1.00 DK....... Guldmann ABC sejl Vers. 1.00 DK....... Guldmann ABC sejl Varenummer xxxxx-xxx ACTIVE Micro Plus Polyester Størrelse: XS - XXL ACTIVE Trainer Polyester Størrelse: Kids - XL BASIC Basic Polyester/net

Læs mere

Senge tilbehør Behovstilpasninger

Senge tilbehør Behovstilpasninger Behovstilpasninger Til s sortiment af senge tilbyder vi et bredt tilbehørsprogram. Gennem anvendelse af tilbehør optimeres muligheden for at tilpasse plejesengen, således at der tages individuelt hensyn

Læs mere

Funktionalitet tilpasset dine behov

Funktionalitet tilpasset dine behov Funktionalitet tilpasset dine behov Mange typer og størrelser / Nyhed: Engangssejl Functionality, tailored to Various Models New ergo Winncare Nordic ApS / Tlf. +45 7027 your requirements and 3720 Sizes

Læs mere

Castor. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk

Castor. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk Castor SystemRoMedic TM Manual - Dansk 2 1 2 5 6 7 4 5 6 7 1. Skinne (medfølger ikke) 2. Hjørnedel. Bolte med møtrik til fastgørelse 4. Løftemotor (medfølger ikke) 5. Støtteben 6. Bærehåndtag på støtteben

Læs mere

Bruksanvisning RotoCare

Bruksanvisning RotoCare Bruksanvisning RotoCare Betjeningsvejledning til RotoCare Fjernbetjeningen har den fordel, at man kan aktivere flere taster samtidigt. På den måde kan sengens indstillinger tilpasses den enkelte bruger.

Læs mere

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren

Molift Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Sejl Find flere QR-koder inde i brochuren Molift Easy Sejl Molift Easy Sejl kan bruges i de fleste løftesituationer. Både ryg og benstropper har en fast polstring, som gør sejlet mere komfortabelt

Læs mere

RiseAtlasTM. SystemRoMedic. Unik opladningsløsning QuickTrolleySystem Natlys. Ophængsbøjle sælges separat

RiseAtlasTM. SystemRoMedic. Unik opladningsløsning QuickTrolleySystem Natlys. Ophængsbøjle sælges separat TM RiseAtlasTM SystemRoMedic Unik opladningsløsning QuickTrolleySystem Natlys Ophængsbøjle sælges separat Ubegrænsede løftemuligheder RiseAtlas er en moderne, stilfuld og yderst funktionel loftløfter,

Læs mere

Den nye generation af mobillifte.

Den nye generation af mobillifte. Den nye generation af mobillifte. LikoTM VikingTM mobillifte Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Lad jeres behov være afgørende. Gennem årene har den unikke LikoTM VikingTM liftserie sat standarden

Læs mere

Mærk forskellen! Guldmann s mål er at skaffe brugere af vore systemer mere tid til omsorg.

Mærk forskellen! Guldmann s mål er at skaffe brugere af vore systemer mere tid til omsorg. GH3 Mærk forskellen! Guldmann s mål er at skaffe brugere af vore systemer mere tid til omsorg. Udgangspunktet for det nye GH3 lofthejsystem har været en nøje gennemgang af plejepersonalets ønsker og behov

Læs mere

Indkøbsskabelon. Elektrisk indstillelig plejeseng. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 18 12 10 (-30) www.socialstyrelsen.dk

Indkøbsskabelon. Elektrisk indstillelig plejeseng. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 18 12 10 (-30) www.socialstyrelsen.dk Indkøbsskabelon Elektrisk indstillelig plejeseng ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 18 12 10 (-30) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse

Læs mere

Rise IIIS/130. Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg. Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort

Rise IIIS/130. Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg. Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort Brugerkomfort og arbejdsmiljø Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med

Læs mere

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med sædetilt, med hjul

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med sædetilt, med hjul Indkøbsskabelon Toilet-badestol med sædetilt, med hjul ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 09 12 03 (-22) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved

Læs mere

Molift EvoSling løftesejl. Komfort, funktion og sikkerhed. www.etac.dk. www.etac.com

Molift EvoSling løftesejl. Komfort, funktion og sikkerhed. www.etac.dk. www.etac.com løftesejl Komfort, funktion og sikkerhed www.etac.com 1 løftesejl olift, som har udviklet højkvalitets lifte og sejl i generationer, er i dag en del af Etac. Kvalitet, komfort og sikkerhed er ledende ord,

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

Et ideelt løft i dagligdagen.

Et ideelt løft i dagligdagen. Uno Et ideelt løft i dagligdagen. Farvemarkering på liftarm Farvemarkeringen på liftarmen er en størrelsesforklaring til lifttilbehøret, som har modsvarende farvemarkering. Unik mekanisk nødsænkning Patenteret

Læs mere

Halvsejl. Brugermanual. - Toilet sejl - Low Back sejl. Vigtig information. Toilet sejl. Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Halvsejl. Brugermanual. - Toilet sejl - Low Back sejl. Vigtig information. Toilet sejl. Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Halvsejl Toilet sejl Brugermanual - Toilet sejl - Low Back sejl Vigtig information Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Low Back sejl Denne brugermanual henvender sig til plejepersonale,

Læs mere

Indkøbsskabelon. Elektrisk indstillelig plejeseng. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) (-30)

Indkøbsskabelon. Elektrisk indstillelig plejeseng. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) (-30) Indkøbsskabelon ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 18 12 10 (-30) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse af indkøbsaftaler/udbud. Skabelonen

Læs mere

Indkøbsskabelon. Mobil personløfter med løftesejl. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 03 (-04) www.socialstyrelsen.dk

Indkøbsskabelon. Mobil personløfter med løftesejl. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 03 (-04) www.socialstyrelsen.dk Indkøbsskabelon Mobil personløfter med løftesejl ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 03 (-04) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse

Læs mere

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med elektrisk højdeindstilling, med hjul

Indkøbsskabelon. Toilet-badestol med elektrisk højdeindstilling, med hjul Indkøbsskabelon Toilet-badestol med elektrisk højdeindstilling, med hjul ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 09 12 03 (-23) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer

Læs mere

Bariatriske patienter

Bariatriske patienter Bariatriske patienter mod 06 Liko Ultra sejl, model 06 Med en vægtkapacitet på 500 kg, er Ultra sejlet designet til de tungeste bariatriske brugere. Ultra sejlet fås i forskellige størrelser og bruges

Læs mere

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader.

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader. StandUp SystemRoMedic TM Manual - Dansk REF 60800001 StandUp med strømkabel REF 60800002 StandUp, med batteri SWL: 160 kg StandUp er en løftestol, der er udviklet til at hjælpe personer op fra gulv til

Læs mere

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling MediumBack Net. RgoSling MediumBack. BM40110 Rev. C 2013-09-13. RgoSling Medium Back

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling MediumBack Net. RgoSling MediumBack. BM40110 Rev. C 2013-09-13. RgoSling Medium Back RgoSling Back UP/OPP OUT/UT 350 kg Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back RgoSling High Back UP/OPP OUT/UT 770 lbs 350 kg Art no: 3036000 / Ergo 4 Low Back 770 lbs RgoSling High Back Net UP/OPP OUT/UT 350 kg

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet. Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer

XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet. Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer XXL-Rehab Bariatri Bad og toilet Positioneringsløsninger til svært overvægtige alle døgnets timer XXL-Rehab Badetoiletstol med hjul En stærk badetoiletstol med hjul specielt udviklet til bariatriske brugere

Læs mere

PMS 322 C. Hygiejnestole

PMS 322 C. Hygiejnestole PMS 322 C Hygiejnestole Overlegen komfort og minimal arbejdsbelastning! 2 Amfibi Hygiejnestol Fordelen ved GATE s hygiejnestole er, at de meget hurtigt kan tilpasses efter hver persons behov og hver situations

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

HC Seng. Model 800,801,810,811. Brugervejledning (DK) Rev. 1.0

HC Seng. Model 800,801,810,811. Brugervejledning (DK) Rev. 1.0 Model 800,801,810,811 (DK) Rev. 1.0 en kan downloades på www.jyskhandi.dk Under produktet eller scan QR-koden. 1. Generelt...3 1.1. Produkt anvendelse...3 1.2. Certification...4 2. Produkt oversigt...5

Læs mere

Indkøbsskabelon. Mobil ståløfter. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 04 (-01) www.socialstyrelsen.dk

Indkøbsskabelon. Mobil ståløfter. ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 04 (-01) www.socialstyrelsen.dk Indkøbsskabelon ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 04 (-01) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse af indkøbsaftaler/udbud. Skabelonen

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s www.hmn.dk M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard

Læs mere

Brugsanvisning. Aqua Bruseleje BA M14 190 & BA M14 214

Brugsanvisning. Aqua Bruseleje BA M14 190 & BA M14 214 Aqua Bruseleje BA M14 190 & BA M14 214 Indholdsfortegnelse: 1. Introduktion 2. Anvendelsesområde 3. Ibrugtagning 4. Betjeningsvejledning 5. Vedligeholdelse 6. Fejlfinding 7. Teknisk data 8. Garanti Winncare

Læs mere

Brugervejledning OLYMPUS / 4 2 / E Ø F C L A S S I E N I S O E N

Brugervejledning OLYMPUS / 4 2 / E Ø F C L A S S I E N I S O E N Brugervejledning OLYMPUS 175 9 3 / 4 2 / E Ø F C L A S S I E N I S O 1 0 5 3 5 E N 6 0 6 0 1-1 - 2 D e n n e b r u g e r v e j l e d n i n g e r u d v i k l e t t i l t e k n i k e r e, i n s t a l l a

Læs mere

Helsejl. Brugermanual. - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee. Vigtig information.

Helsejl. Brugermanual. - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee. Vigtig information. Helsejl Universal Basic Brugermanual Universal Comfort - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee Universal Hammock Vigtig information Brugermanualen skal læses inden

Læs mere

Forflytningshjælpemidler

Forflytningshjælpemidler Forflytningshjælpemidler til hospitaler, institutioner og hjemmepleje Loftlifte / Mobile lifte / Ståløftere / Gåborde / Bade- og toilethjælpemidler / Sejl / Åg Winncare Nordic ApS / Tlf. 70273720 / info@winncare.dk

Læs mere

Birdie EVO. Komfort for både bruger og personale

Birdie EVO. Komfort for både bruger og personale Birdie EVO Komfort for både bruger og personale En stærk og sikker personløfter, der klarer hverdagens forflytninger med optimal hensyntagen til bruger og personale Sikre og gode forflytninger yder med

Læs mere

Nova Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren

Nova Sejl. Find flere QR-koder inde i brochuren Nova ejl Find flere QR-koder inde i brochuren t fleksibelt sejlprogram til forflytninger Når der vælges sejl, er der flere forskellige aspekter, man skal være opmærksom på; f.eks. hvilke forudsætninger

Læs mere

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort Badehjælpemidler Stilrent design og komfort Med Badehjælpemidler er sikkerhed, uafhængighed, design og komfort i højsædet. Let indstilling og montering er en fællesnævner for alle vore produkter. De fleste

Læs mere

R82 Flamingo High-low

R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low Bevæg din tankegang ergonomisk kropsholdning www.etac.com 1 R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low R82 Flamingo High-low er en justerbar, elegant og komfortabel bade- og toiletstol

Læs mere

Liko Amputationssejl, mod. 70, 75

Liko Amputationssejl, mod. 70, 75 Liko Amputationssejl, mod. 70, 75 Brugsanvisning 7DK160143-01 Model 70 Model 75 Liko Amputationssejl Amputationssejlet er et enkelt og sikkert løftesejl, som er særligt udviklet til brug ved løft af brugere

Læs mere

Lad behovet styre dit valg.

Lad behovet styre dit valg. Dansk Lad behovet styre dit valg. Viking er resultatet af 25 års erfaring med løft af mennesker inden for plejesektoren. Al viden om plejesektorens skiftende løftebehov, ergonomiske og funktionelle krav,

Læs mere

Hvad skal De vælge? Protema

Hvad skal De vælge? Protema Protema Protema Hvad skal De vælge? Protema løftevogne har i mange år været solgt til mange forskellige brancher, i store dele af verden. Vi har mødt de fleste håndterings problemer og kan derfor sætte

Læs mere

Maxi sky skinneløsninger

Maxi sky skinneløsninger Maxi sky skinneløsninger with people in mind 2 Maxi Sky skinneløsninger UNDERSTØTTER ET KOMPLET LOFTLIFT KONCEPT ArjoHuntleigh skinneløsninger giver optimale systemer, der understøtter brugen af Maxi Sky

Læs mere

TRADITION. Møbler for livskvalitet

TRADITION. Møbler for livskvalitet TRADITION Møbler for livskvalitet Tradition Tradition er en elegant og klassisk møbelserie, der passer perfekt ind i det kvalitetsbevidste og stilsikre hjem, hvor rene linier og enkelhed danner rammen

Læs mere

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s

M2 200 kg drivhjul. Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere. HMN a/s www.hmn.dk M2 200 kg drivhjul Bade-/toiletstolen til større, selvhjulpne brugere M2 200 kg Drivhjul Til den selvhjulpne bruger M2 200 kg Drivhjul Varenr.: 310287 HMI-nr.: 114397 M2 200 kg Drivhjul har

Læs mere

Senge tilbehør Behovstilpasninger

Senge tilbehør Behovstilpasninger Godkendt i henhold til IEC 60601-2-52 Behovstilpasninger Til s sortiment af senge tilbyder vi et bredt tilbehørsprogram. Gennem anvendelse af tilbehør optimeres muligheden for at tilpasse plejesengen,

Læs mere

EVAB undersøgelsesleje - 180 kg belastning

EVAB undersøgelsesleje - 180 kg belastning Lejer EVAB undersøgelsesleje - 180 kg belastning 1 og konstruktion Hæve-/sænkefunktion To-delt undersøgelsesleje. i koldskum, beklædt med slidstærkt betræk i lysblå farve. Hæve-/sænkefunktion kan fås enten

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960

Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960 Soveværelser KAAGAARD SIDEN 1960 Senge Seng nr. 421 hvid 180 x 200 cm Sengeborde nr. 215037 hvid til vægophæng Seng nr. 421 hvid 180 x 200 cm Rullelamelbunde nr. 500 Madrasser nr. 540 9.181,- Seng nr.

Læs mere

Den bariatriske person

Den bariatriske person Den bariatriske person Erfaringer indsamlet år 2009 Det er svært at få praktisk erfaring i håndtering af den bariatriske person. Dette materiale skal ses som inspirationskilde og forhåbentligt give lyst

Læs mere

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL Sikker og nem forflytning i hverdagen Øger mobiliteten, støtten og værdigheden Sara Stedy Hjælp til at bevæge sig i hverdagen Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

Rettelsesblad pr. 28. august 2014 vedr. EU Udbud 2014/S 142-254432. Stationære patientlifte og sejl

Rettelsesblad pr. 28. august 2014 vedr. EU Udbud 2014/S 142-254432. Stationære patientlifte og sejl Rettelsesblad pr. 28. august 2014 vedr. EU Udbud 2014/S 142-254432 Stationære patientlifte og sejl 1 Rettelser på 15. august 2014: Kravspecifikation punkt 1.26: Ved en løftekapacitet på minimum 350 kg.,

Læs mere

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Bruselejer with people in mind Concerto 3 Assisteret badning med ekstra omsorg Flere og flere plejeinstitutioner bruger brusebad til plejemodtagernes personlige hygiejne. Concerto-bruselejet

Læs mere

LASAL & MOBILIA TRANSPORTERE

LASAL & MOBILIA TRANSPORTERE LASAL & Mobilia TRANSPORTERE til: Hvile Afslapning Komfort Stabilisering Støtte Transport 1 LASAL Transporter 6800/6900 Mobilia Transporter MT5 Mini LASAL Transporter MT6 6800/6900 MT5 Mini MT6 Transportere

Læs mere

Helsejl. Brugermanual. - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee + accessories. Vigtig information.

Helsejl. Brugermanual. - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee + accessories. Vigtig information. Helsejl Universal Basic Brugermanual Universal Comfort - Universal Basic - Universal Comfort - Universal Hammock - Universal Amputee + accessories Universal Hammock Vigtig information Brugermanualen skal

Læs mere

RiseAtlasTM. SystemRoMedic. Flere forskellige modeller Kompakt format og ekstremt lav vægt QuickTrolleySystem Natlys. Ophængsbøjle bestilles separat

RiseAtlasTM. SystemRoMedic. Flere forskellige modeller Kompakt format og ekstremt lav vægt QuickTrolleySystem Natlys. Ophængsbøjle bestilles separat TM RiseAtlasTM SystemRoMedic Flere forskellige modeller Kompakt format og ekstremt lav vægt QuickTrolleySystem Natlys Ophængsbøjle bestilles separat Ubegrænsede løftemuligheder RiseAtlas er en moderne

Læs mere

Brugervejledning Olympus 2004

Brugervejledning Olympus 2004 Brugervejledning Olympus 2004 31.07.2007 - Version 3 Indhold 1. Sikkerhed introduktion OLYMPUS 2004....3 1.1 Beskrivelse af dele...4 1.4 Formål...5 1.5 Brug...5 1.6 Generelle bemærkninger vedr. brug...6

Læs mere

M2 Flexi-Tip. Højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion i både sæde og ryg. HMN a/s

M2 Flexi-Tip. Højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion i både sæde og ryg. HMN a/s M2 Flexi-Tip Højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion i både sæde og ryg M2 Flexi-Tip M2 Flexi-Tip er en helt særlig bade/toiletstol, da den som den eneste på markedet kan justeres

Læs mere

Indkøbsskabelon. Vendesystem, bestående af glidelagen og vendelagen

Indkøbsskabelon. Vendesystem, bestående af glidelagen og vendelagen Indkøbsskabelon Vendesystem, bestående af glidelagen og vendelagen ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 31 03 (-21) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer

Læs mere

Kravspecifikation delaftale 5/2015: Stationært fritstående skinnesystem inklusiv motor og eksklusiv sejl.

Kravspecifikation delaftale 5/2015: Stationært fritstående skinnesystem inklusiv motor og eksklusiv sejl. Kravspecifikation delaftale 5/2015: Stationært fritstående skinnesystem inklusiv motor og eksklusiv sejl. ISO nr./ standarder (inkl. dansk 4. niveau) (eller tilsvarende): 12 36 18-03 Minimumskrav til service

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Mobile Flex 2-pælssystem 4-pælssystem Brugermanual Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til montører, ergoterapeuter og andet personale,

Læs mere

M2 Multi-Tip Mini. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion til børn og små voksne. HMN a/s

M2 Multi-Tip Mini. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion til børn og små voksne. HMN a/s M2 Multi-Tip Mini Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion til børn og små voksne M2 Multi-Tip Mini M2 Multi-Tip er HMN s unikke badestol-serie, som lever op til fremtidens

Læs mere

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard

JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard JUSTERBART SÆDEKONCEPT TIL ELKØRESTOLE Når fleksibilitet er standard Avanti by AJ er et helt nyt sædekoncept til elkørestole - og et direkte svar på nye behov i markedet. Brugerne vil have æstetik og komfort

Læs mere

Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe. Den nye Luxo LHH

Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe. Den nye Luxo LHH Moderne medicinsk LED undersøgelseslampe Den nye Luxo LHH Moderne medicinsk undersøgelseslampe Den nye LHH er en naturlig udvikling af vores oprindelige medicinske undersøgelseslampe, der dagligt anvendes

Læs mere

DK... Fritstående skinnesystem, justerbart. Vers. 3.00

DK... Fritstående skinnesystem, justerbart. Vers. 3.00 DK... Fritstående skinnesystem, justerbart Vers. 3.00 Fritstående skinnesystemer, justerbare Varenr.: 553000 556000 556297 1.00.... Formål og anvendelse.... 3 1.01...Producent...3 1.02...Anvendelsesformål

Læs mere

COMFORT DESIGN. - møbler i bevægelse. www.comfortdesign.dk

COMFORT DESIGN. - møbler i bevægelse. www.comfortdesign.dk Hos Comfort Design har vi brugt mange år på at sammensætte det helt rigtige møbelsortiment, hvor æstetik og design går hånd i hånd med funktion og komfort. Det vigtigste for os er at tilbyde et møbel,

Læs mere

Silva og Trebo Sejlkatalog

Silva og Trebo Sejlkatalog Silva og Trebo Sejlkatalog Kontakt Ergolet Silva og Trebo sejl er ikke lagervarer og der må forventes længere leveringstid. Helsejl Vare nr. Str. HMI-nr. Varetekst 005-03550 XS 41386 Classic blå sejl 005-03551

Læs mere

Hera II/140. Hera II Maxi/250. Bade- og toiletstol. Brugermanual. Vigtig information. Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Hera II/140. Hera II Maxi/250. Bade- og toiletstol. Brugermanual. Vigtig information. Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Hera II/140 Hera II Maxi/250 Bade- og toiletstol Brugermanual Vigtig information Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til teknikere, installatører, ergoterapeuter

Læs mere

Invacare Universal Low

Invacare Universal Low Invacare Universal Low User's Manual (GB) Brugermanual (DK) Bruksanvisning (SE) Brukerveiledning (NO) Bedienungsanleitung (DE) Gebruiksaanwijzing (NL) Manual d utilisation (FR) Manual del usuario (ES)

Læs mere

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling Fabric Stretcher. BM40710 Rev. B Rgosling Fabric Stretcher

Etac Molift RgoSling. DA - Brugervejledning. RgoSling Fabric Stretcher. BM40710 Rev. B Rgosling Fabric Stretcher Rgosling Fabric Stretcher Etac Molift RgoSling DA - Brugervejledning BM40710 Rev. B 2013-09-17 RgoSling Fabric Stretcher M Etac Molift RgoSling / www.molift.com / www.etac.com Dansk vejledning Indhold

Læs mere

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner Sara Stedy Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen for de mennesker, der er ramt af nedsat mobilitet og aldersrelaterede helbredsudfordringer. Et af vores primære mål er at være med til at forbedre

Læs mere

Ormesa ståstøttestativ

Ormesa ståstøttestativ Ormesa ståstøttestativ Ståstøttestativ til unge og voksne Indstillelig bækkenstøtte Indstillelige hælstøtter Justerbare knæstøtter Højde- og dybdeindstilleligt bord Selvbetjening af rygstøtte Ormesa ståstøttestativ

Læs mere

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.dk Ergonomi, sikkerhed og effektivitet i fokus VELA Medical fokuserer på det professionelle sundhedspersonale,

Læs mere

Molift EvoSling Comfort MediumBack

Molift EvoSling Comfort MediumBack Molift EvoSling Comfort MediumBack DA Brugsanvisning BM28610 Rev. A 2015-06-05 Indhold Generelt...3 Overensstemmelseserklæring...3 Betingelser for anvendelse...3 Garanti...3 Labels og symboler...3 Symboler...3

Læs mere

Nielsen Line. Bade/toiletstole. HMN a/s. Bade/toiletstole

Nielsen Line. Bade/toiletstole. HMN a/s. Bade/toiletstole Nielsen Line Bade/toiletstole Bade/toiletstole Nielsen Line bade/toiletstole Nielsen Line Bade/toiletstol med plastryg Vare nr.: 313031, HMI nr. 84437 Nielsen Line 24 drivhjul med plastryg Vare nr.: 313031+313040

Læs mere

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2 Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Sikkerhedsanvisning: Et alternativ lys skal bæres til hver en tid. Varme: Aluminiumshovedet er designet

Læs mere

Aktiverings- og forflytningshjælpemidler

Aktiverings- og forflytningshjælpemidler Aktiverings- og forflytningshjælpemidler Siddende til siddende Aktivitet Seng til stol Tilbage i stol Produkt Side Butterfly 4-5 E-Board 6-7 Swan 8-9 EasyTurn 10 AutoTurn 11 PediTurn 12-13 Turner 14 OneWayGlide

Læs mere

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet SILENTIA SKÆRMSYSTEM Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet EasyReturn Vi satte standarden i 1990. I dag har vi leveret 100.000

Læs mere

Translyft LØFTEBORDE

Translyft LØFTEBORDE Translyft LØFTEBORDE Enkeltsaks/Dobbeltsaks Enkeltsaks Dobbelt vertikal Dobbelt horisontal En praktisk indrettet arbejdsplads sparer meget tid og betyder en stor lettelse for den enkelte medarbejder hver

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere