er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!"

Transkript

1 A-Klasse.

2 er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig e. Udstyrsmuligheder, der indretter sig efter din personlighed og ikke omvendt? Lad di e, mange fascinerende meter, vil du mærke pulsslaget fra en ny generation. Enten for iver kedsomheden fra vejen. Og gør det tillige dejligt bekvemt for dig. Hightech: Natur idig helt, helt anderledes. Hej, A-Klasse! En bil, der symboliserer det pulserende liv: M ninger danner den perfekte rytme til lysspil. Og samtidig stærk og atletisk som en co Din A-Klasse. Tre mulige udstyrslinjer, tre forskellige udsagn: Atletisk og selvbevidst sering med tre designpakker som ekstraudstyr: Ekstravagant eksteriør i Night-pakken sse: Generne fra en Mercedes-Benz. Men den ligner dig på en prik. Bag rattet. Den er assen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele, og som ikke går p e i nogen situation: Elektrisk parkeringsbremse, aktiv parkeringsassistent, bakkamer

3 s-benz. A-Klassen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele, og so ffektiv? Ja, selvfølgelig. Komfort og teknologi i en forrygende symbiose? Sæt dig ind, o g ganske enkelt styre af din egen stil. Og når du så endelig sidder i den og kører de fø eller imod, ligegyldighed er ikke en mulighed. Et utilpasset stilikon udvendigt og ind ligvis. Sikker: Hævet over enhver tvivl. Effektiv: Selvfølgelig. Den er en arketypisk Me arkerede kanter ved siden af stramt spændte overflader, mens konkave kurver og kon upé. Inklusive lysende øjne: Sådan lyder portrættet af A-Klassen. Dit hoved, din stil, d med Urban og Style eller helt igennem dynamisk med AMG Line. Mulighed for endnu, førsteklasses detaljer i Eksklusivpakken, sportslig tilstedeværelse med AMG Eksklu et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercedeså kompromis. Pulsslaget fra en ny generation. og være til stede hver enkelt bit af ve a og HOLD-funktion understøtter din køreglæde. Teknologi, der gør det lettere at være

4 Fascination. Den er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercedes-Benz. A-Klassen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele, og som ikke går på kompromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig effektiv? Ja, selvfølgelig. Komfort og teknologi i en forrygende symbiose? Stig ind, og oplev det selv. Udstyrsmuligheder, der indretter sig efter din personlighed og ikke omvendt? Lad dig ganske enkelt styre af din egen stil. Og når du så endelig sidder i den og kører de første af mange, mange fascinerende meter, vil du mærke pulsslaget fra en ny generation. Oversigt fra side 4 Indblik fra side 26 De præsenterede modeller: A 250 Polarsølv metallic forside og fra side 4 Udstyrslinjen AMG Line AMG letmetalfælge i dobbeltegers design, indtræk i ARTICO-kunstlæder/DINAMICA-mikrofi ber sort, interiørelementer i kulfi berlook A 200 Jupiterrød uni fra side 12 Udstyrslinjen Style Letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, indtræk i stof/artico sort/hvid, interiørelementer i matrixlook sort A 250 Sport engineered by AMG Polarsølv metallic side 2 og fra side 18 Udstyrslinjen AMG Line AMG letmetalfælge i 5-egers design, indtræk i sort læder, interiørelementer i kulfi berlook A 45 AMG 4MATIC I Cirrushvid I fra side 22 AMG letmetalfælge i multiegerdesign, Night-pakke, indtræk i ARTICO-kunstlæder/DINAMICA-mikrofi ber sort, interiørelementer i kulfi berlook Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering.

5 Fakta. For køreglæde: Mercedes-Benz Intelligent Drive, BlueEFFICIENCY, diesel- og benzinmotorer, gearkasser og undervogn Drivline og undervogn fra side 32 F o r s ik ke r h e d: Hjælpesystemer, der hjælper med at forhindre ulykker og kan reducere følgerne af ulykker, f.eks. træthedsregistrering, COLLISION PREVENTION ASSIST, DISTRONIC PLUS og PRE-SAFE. Sikkerhed fra side 38 For afslappet kørsel: Komfort som standard- og ekstraudstyr, f.eks. multimedie- og hjælpesystemer, klimakomfort samt sæder. Komfort fra side 42 For sportsfolk i topklasse: Alt om den kraftfulde sportsmodel engineered by AMG. Modelvarianter fra side 48 For ekspressionister: A 45 AMG 4MATIC eksteriør, interiør, teknik og Performance Studio. AMG fra side 50 For individualister: Masser af standardudstyr, ekstraudstyr som udstyrslinjerne Style, Urban, AMG line samt Night-, Eksklusiv- og AMG Eksklusivpakke, fælge og originaltilbehør. Udstyr fra side 58 F o r s e r v i c e h e l e vej e n r u n d t : Mercedes-Benz Finans, Mercedes-Benz mobilitet, Mercedes-Benz Museum, prøvekørsel, interaktiv instruktionsbog og Mercedes-Benz Guides, mobilt internet, Mercedes-Benz Serviceaftaler, og hvis ulykken er ude. Service og tjenesteydelser fra side 84 For folk med sans for detaljen: Mål, lakeringer og tekniske data. Fakta og farver fra side 86

6 4

7 Oversigt 5 1 blik * * Og du vil gøre store øjne: Sikke en Mercedes! Enten for eller imod, ligegyldighed er ikke en mulighed. Et utilpasset stilikon udvendigt og indvendigt. Den fordriver kedsomheden fra vejen. Og gør det tillige dejligt bekvemt for dig. Hightech: Naturligvis. Sikker: Hævet over enhver tvivl. Effektiv: Naturligvis. Den er en arketypisk Mercedes. Og samtidig helt, helt anderledes. Hej, A-Klasse!

8 6 130 bpm * * Når synet taber mælet, taler hjertet for sig selv. En bil, der symboliserer det pulserende liv: Markerede kanter ved siden af stramt spændte overflader, mens konkave kurver og konvekse svingninger danner den perfekte rytme til lysspil. Og samtidig stærk og atletisk som en coupé. Inklusive lysende øjne: Sådan lyder portrættet af A-Klassen.

9 7

10 8

11 1 * 9 * Uendelige udstyrsmuligheder. Og kun én, der er toneangivende. Dit hoved, din stil, din personlighed. Din A-Klasse. Tre mulige udstyrslinjer, tre forskellige udsagn: Atletisk og selvbevidst med Style (standardpakke) og Urban eller helt igennem dynamisk med AMG Line. Mulighed for endnu mere mig med to designpakker som ekstraudstyr: Ekstravagant eksteriør i Night-pakken, førsteklasses detaljer i Eksklusivpakken, sportslig tilstedeværelse med AMG Eksklusivpakken. A-Klassen: Generne fra en Mercedes-Benz. Men den ligner dig på en prik.

12 10

13 x 480 * *Løsningen på offline: Det nye COMAND Online At sidde bag rattet og styre hele verden. Display på hele 17,8 cm: Dit vindue til nettets muligheder. Surfe med browseren, søge med Google, dele på Facebook og være til stede hver enkelt bit af vejen. Og helt reelt ikke stå alene i nogen situation: Elektrisk parkeringsbremse, Aktiv Parkeringsassistent, bakkamera og HOLD-funktion understøtter din køreglæde. Teknologi, der gør det lettere at være menneske.

14 12 > km * * Hvert tankstop er noget ganske særligt. Godt for fremskridtet og for din pengepung. A-Klassen er en udholdende atlet. Det økonomiske forbrug på op til 27,8 km/l bringer én længere, end man tror. Dette skyldes effektive motorer med direkte indsprøjtning og turboladning. Og ECO start/stop-funktionen, der er standard, er også med til at bremse forbruget i lyskryds med rødt lys. Det er BlueEFFICIENCY.

15 13

16 14

17 * * Skærpet opmærksomhed og mindre risiko. Når de 5 sanser når deres grænse, er de til stede: Elleve hjælpesystemer. Det radarunderstøttede sikkerhedssystem COLLISION PREVENTION ASSIST, træthedsregistreringen ATTENTION ASSIST og igangsætningshjælpen på stigninger er standardudstyr i A-Klassen. Hertil kommer endnu mere sikkerhed som ekstraudstyr: Afstandsreguleringen DISTRONIC PLUS 1 og PRE-SAFE -systemet. Teknologier, der kan sørge for, at faremomenter ikke kommer for tæt på dig.

18 16

19 17

20 18 6,6 s * * Spontan sprint: Fra 0 til 100 km/t. på rekordtid. Kør af sted med et indtryk, der ikke forlader dig igen. Som motor et trænet hjerte: Momentstærke og effektive 4-cylindrede benzin- og dieselmotorer. Med dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr) uden afbrydelse ved skift fra et gear til et andet. Vejens puls fornemmes umiddelbart: Direkte styring og sportsundervogn i køredynamikpakken (ekstraudstyr). Også optisk set en atlet: Med diamantgrill og sportssæder, som virkelig har fortjent denne betegnelse. Stil dig ikke tilfreds med mindre fornøjelse under kørslen.

21 19

22 20

23 21 c w = 0,27 * * Den, der sparer på luftmodstanden, sparer også på forbruget. A-Klassen har et karrosseri, der er så vindmodstandsoptimeret, at luften taber vejret. Resultatet er den bedste værdi i segmentet. Plusset ved dette minus er lavere brændstofforbrug og færre stop for at tanke. Pssst: Det har også betydet, at vi har reduceret vindstøjen endnu mere.

24 22

25 Nm * *Opfrisk dine fysikkundskaber på 4,6 sekunder. A 45 AMG står for sport, dynamik, styrke og frem for alt for sig selv. For med sin 2,0-liters 4-cylindrede AMG turbomotor indtager den med 360 hk en suveræn førsteplads i sit segment. Dvs. flere hestekræfter, større drejningsmoment og mere AMG, som skyder bilen fremad og adrenalinen ind i årerne.

26 24 14,5 k m * * Ingen andre kører med så stor styrke forbi så mange tankstationer. I kraft af sin store styrke påtager A 45 AMG sig også et stort ansvar. Med sine 360 hk og 450 Nm kører den således i gennemsnit hele 14,5 km/l. For sportsvogne fra Affalterbach er det nemlig ikke kun hver eneste tiendedel af et sekund, der tæller, men også hver eneste dråbe brændstof.

27 25

28 26 Tænketank i Californien. I Palo Alto er der noget i luften. Den synes at vibrere, når den californiske sol stråler på en ny dag fuld af lyse idéer i udløberne af Silicon Valley. Ansete universiteter og visionære iværksættervirksomheder opløftes til toppræstationer ligesom segmenterne på en harddisk udveksler de masser af oplysninger med hinanden. Midt i dette center for fremskridt ligger også Mercedes-Benzʼ forsknings- og udviklingscenter (Research and Development Center North America, Inc. (MBRDNA)). Her forsker de mest forskelligartede discipliner i morgendagens innovationer: Specialister som brugerinterface-designere, software- og hardwareingeniører integrerer Digital Lifestyle med Digital Drive Style. Fundamentet for deres samarbejde er et tværfagligt fællesskab. Deres skaberkraft går også ud over væggene i MBRDNA. Derfor er væggene blevet belagt med en særlig lakering, som gør det muligt at skrive på væggene. Det fremskynder den kreative proces, sparer papir og gør det nemmere at tænke i alle retninger. Uden denne mulighed var bilen aldrig blevet opfundet, og denne mulighed er også uundværlig ved den fremtidige udvikling af bilen.

29 Indblik 27

30 eriør. Airbags. LED-kørelys. Lakeringer. Slagvolumen. Fakta og farver. Metalliclakerin ign. Emissionsklasse. Prøvekørsel. Letmetalfælge. Tophastighed. Undervogn. Fakta og er. Lakeringer. Slagvolumen. Fakta og farver. Klimakomfort. Sæder. ESP. Mål. Ekst funktion. Gearkasse. Surroundsoundsystem. Fælge. Prøvekørsel. Kabine. CO 2 -emission og interiørelementer. Hjælpesystemer. Sikkerhed. Metalliclakeringer. Benzinmotorer. gn. Ekstraudstyr. Brændstofforbrug. Interiør. Airbags. LED-kørelys. Lakeringer. Slagvo timediesystemer. Drivline. Prøvekørsel. Udstyr. CO 2 -emission. Memoryfunktion. Geark omfort. Cylindre. Tekniske data. Kabine. Acceleration. Service og tjenesteydelser. Sik farver. Acceleration. Soundsystem. AMG. Acceleration. Design. Emissionsklasse. Letm. LED-kørelys. Motorer. AMG. Kabine. Undervogn. Gearkasse. Lys. Acceleration. ESP. limakomfort. Sæder. ESP. Mål. Standardudstyr. Lys. Benzinmotorer. AMG. Acceler rivline. Prøvekørsel. Udstyr. Letmetalfælge. Memoryfunktion. Gearkasse. Surroundso

31 ger. Klimakomfort. Sæder. ESP. Mål. Standardudstyr. Lys. Benzinmotorer. AMG. Acce farver. Specialudstyr. Brændstofforbrug. Interiør. Sikkerhed. LED-kørelys. Motorer. M raudstyr. Lys. Multimediesystem. Drivline. Airbags. Udstyr. Prøvekørsel. Letmetalfæ. Indtræk i læder. Cylindre. Sikkerhed. Tekniske data. Komfort. Service og tjenesteyd Soundsystem. AMG. Acceleration. Design. Emissionsklasse. Letmetalfælge. Tophastig lumen. Fakta og farver. Metalliclakeringer. Klimakomfort. Sæder. ESP. Mål. Ekstrau asse. Surroundsoundsystem. Fælge. Kabine. Acceleration. CO 2 -emission. Prøvekørsel kerhed. Hjælpesystemer. Indtræk og interiørelementer. Metalliclakeringer. Benzinmot etalfælge. Tophastighed. Specialudstyr. Undervogn. Brændstofforbrug. Drivline. Inter brug. Interiør. Airbags. LED-kørelys. Lakeringer. Slagvolumen. Fakta og farver. Metal ation. Design. Fakta. Lakeringer. Slagvolumen. Klimakomfort. Sæder. Fælge. BlueTEC undsystem. Mål. Kabine. Gearkasse. Udstyr. BlueTEC. Brændstofforbrug. Drivline. Int

32 30 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter 32 Mercedes-Benz Intelligent Drive 33 BlueEFFICIENCY 34 Dieselmotorer 4-cylindrede motorer 35 Benzinmotorer 4-cylindrede motorer 36 Gearkasser 6-trins manuel gearkasse 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G - D CT 37 Undervogn Undervogn og styring Sportsundervogn Direkte styring 4M AT I C 38 Integreret sikkerhedskoncept Træthedsregistrering ATTENTION ASSIST COLLISION PREVENTION ASSIST ADAPTIVE BRAKE DISTRONIC PLUS L a n e Ke e p i ng -/B l i n d S p ot- a s s i s te nt Intelligent Light System PRE-SAFE -system A k t i v m oto r hj e l m Sikkerhedssystemer F o r a n s t a l t n i nge r e f te r e n u l y kke 42 Multimediesystemer C O M A N D O n l i n e Drive Kit til iphone A u d i o 20 C D Becker MAP PILOT Harman Kardon Logic 7 Surroundsoundsystem 44 Hjælpesystemer Bakkamera Aktiv Parkeringsassistent, inkl. PARKTRONIC Hastighedsassistent 45 Lys og klimakomfort Lyspakke THERMOTRONIC 46 Sæder S æ d e ko m fo r t p a kke 4 - vej s - l æ n d e s t ø t te Elektrisk sædeindstilling med memory-funktion 48 Sportsmodel A 250 Sport engineered by AMG 47 Tag og opbevaring Panoramatag Bagagerum O p b e v a r i ng s p a kke

33 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver A 45 AMG 4MATIC eksteriør 52 A 45 AMG 4MATIC interiør 54 A 45 AMG 4MATIC teknik 2,0-liters 4-cylindret AMG turbomotor Højtydende AMG bremsesystem AMG SPEEDSHIFT DCT 7-trins sportsgearkasse AMG Performance 4MATIC firehjulstræk Hastighedsafhængig AMG sportsservostyring og AMG sportsundervogn 56 AMG Performance Studio 58 Udstyrspakker inkl. indtræk, eksteriør- og interiørelementer St a n d a r d u d s t y r Udstyrslinjen Style Udstyrslinjen Urban Udstyrslinjen AMG Line Night-pakke Eksklusivpakke AMG Eksklusivpakke 78 Standardudstyr 79 Ekstraudstyr 80 Fælge Standardfælge Ekstraudstyrsfælge AMG fælge 84 Service og tjenesteydelser M e r c e d e s - B e n z F i n a n s Mercedes-Benz mobilitet M e r c e d e s - B e n z M u s e u m Prøvekørsel Interaktiv instruktionsbog og Mercedes-Benz Guides Mobilt internet Mercedes-Benz Serviceaftaler Hvis ulykken er ude 86 Mål Lakeringer 87 Tekniske data 82 Orginaltilbehør

34 32 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter Mercedes-Benz Intelligent Drive en ny æra inden for mobilitet. Vores ingeniører beskæftiger sig med fremtiden hver eneste dag med det formål at gøre innovative teknologier til virkelighed. Vi har ud fra den ambition sat gang i udviklinger, der har præget bilproduktionen for eftertiden. Kort sagt: Vi arbejder på, at en Mercedes-Benz er forud for sin tid. Gang på gang har vi udviklet banebrydende løsninger for at komme et skridt tættere på vores vision om mere sikker og ulykkesfri kørsel. Innovative teknologier som det forebyggende personbeskyttelsessystem PRE-SAFE og afstandsreguleringen DISTRONIC PLUS kom for første gang ud på vejen i en Mercedes-Benz og definerede en ny standard inden for bilsikkerhed. Det var første gang, at aktive og passive systemer arbejdede sammen for bedre beskyttelse og kørekomfort. Med Mercedes-Benz Intelligent Drive går vi nu endnu et skridt videre: Det er en intelligent måde at forbinde sikkerheds- og hjælpesystemernes sensorsystemer med hinanden. For os er det en logisk konsekvens, da trafikforholdene har ændret sig. Trafikken tager til, kravene til føreren bliver mere komplekse, og risikoen for, at føreren bliver distraheret, bliver større. For at give føreren en endnu bedre hjælp, der er afstemt efter situationen, har vi revolutioneret bilen endnu en gang. En Mercedes-Benz kan nu se bedre. Den holder øje med vejen og trafikken og kan reagere. Vi har udviklet et stereokamerasystem, der kan se tredimensionelt. Ved hjælp af yderligere sensorer opnås et 360 -synsfelt og dermed et præcist billede af omgivelserne. Hvis køreassistent- og sikkerhedssystemerne registrerer en fare, kan de reagere på brøkdele af et sekund og sørge for, at føreren får den rigtige hjælp. I faretruende situationer sker det eksempelvis med en bremse manøvre og ved modkørende trafik med afgrænset nedblænding af fjernlyset. Pioner inden for innovationer Mercedes-Benz Intelligent Drive understreger endnu en gang vores førerposition og viser vejen til ulykkesfri kørsel. På de næste sider kan du læse mere om vores sikkerheds- og komfortsystemer. Afhængigt af bilens udstyr hører teknologierne til standardudstyret eller fås som ekstraudstyr til A-Klassen; du kan finde flere oplysninger på side og 44.

35 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver 33 BlueEFFICIENCY bæredygtige og effektive teknologier er fremtiden. Hos Mercedes-Benz føler vi et stort ansvar for at skåne naturens ressourcer og søge at udvikle bæredygtige og effektive teknologier. Samlet kalder vi det for BlueEFFICIENCY. Med BlueTEC-teknologien til dieselmotoren eksempelvis reduceres kvælstofilterne med op til 90 %. Naturgas motoren Natural Gas Drive sørger for betydeligt lavere emissions værdier og brændstofomkostninger. Vores hybridmodeller, der er en intelligent kombination af forbrændings- og elmotoren, kan sænke forbruget betydeligt. Og med SLS AMG Coupé Electric Drive sender vi elmotoren ud i over halingsbanen. Takket være tekniske og aerodynamiske optimeringer ned til mindste detalje er de BlueEFFICIENCY-udgaver, der fås til udvalgte typeserier, sande effektivitetsfrontløbere. Men hver eneste A-Klasse-model indeholder allerede omfattende BlueEFFICIENCY-tiltag. Det er helhedsoptimeringer af bilen, der er afstemt individuelt i forhold til denne typeserie Sekundære aggregater med energisparende regulering. 2 Justerbar kølerjalousi (A 180) og reguleret oliepumpe. 3 Særligt effektiv generator. 4 Motorer med direkte benzinindsprøjtning, optimerede dieselmotorer. 5 Fremragende aerodynamik med en luftmodstandsværdi på c w = 0,27. 6 ECO start/stop-funktion som standard. 7 ECO-visning som standard. 8 Dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT (ekstraudstyr). 9 Reduceret rullemodstand på dæk og hjul. 10 Intelligent vægtreduktion ved hjælp af aluminium (forskærme, motorhjelm og andre komponenter).

36 34 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter Dieselmotorer. Renere, kraftigere og mere økonomiske: Med A-Klassen følger også den nyeste dieselteknologi fra Mercedes-Benz. Motorerne er kraftfulde og støjsvage, og de imponerer med optimerede emissions- og forbrugsværdier. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede dieselmotorer udviser typiske Mercedes-kvaliteter: De har et stort drejningsmoment og reagerer med det samme, også i det nederste omdrejningsområde. Samtidig holder dieselmotorerne sig tilbage, hvad angår brændstofforbruget, har lav emission og en tydeligt forbedret lydkomfort samt reducerede vibrationer. Fjerde generation af common-rail-dieselteknologien A 200 CDI har et indsprøjtningstryk, der er øget med op til bar, optimerede forbrændingskamre samt præcise magnetventilinjektorer. Forbedret tændingstryk og turboladning med variabel turbinegeometri sørger for et højt drejningsmoment i alle omdrejningsområder. Den intelligente regulering af de sekundære aggregater er med til at øge effektiviteten. Alle dieselmotorer har en ECO start/stop-funktion, der sørger for, at motoren afbrydes midlertidigt, når bilen holder stille. Dieselmotorerne fås nu i følgende ydelseskategorier: Som A 180 CDI med 80 kw (109 hk) og et maks. drejningsmoment på 260 Nm (også som A 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition) og som A 200 CDI med 100 kw (136 hk) og et maks. drejningsmoment på 300 Nm. A 220 CDI med 125 kw (170 hk) og et maks. drejningsmoment på 350 Nm opfylder allerede nu emissionsklasse Euro Nm 100 kw Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) A 200 CDI når allerede sit maksimale drejningsmoment på 300 Nm mellem og o/min. Den 4-cylindrede dieselmotor i A 200 CDI kombinerer en stor trækevne med et lavt forbrug og lav emission.

37 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver 35 Benzinmotorer. Benzinmotorerne er udviklet med det mål for øje at reducere forbrug og emission uden at påvirke ydelse og kørekomfort. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede motorer med en slagvolumen på 1,6 l eller 2,0 l, direkte benzinindsprøjtning, variabel ventilstyring og turboladning præsterer særdeles gode værdier for drejningsmoment og ydelse, og har en forbilledlig lydkomfort samt tidssvarende lave forbrugs- og emissionsværdier. Den direkte højtryksindsprøjtning ved hjælp af præcise piezoinjektorer og en videreudviklet forbrændingsproces muliggør en nærmest fuldstændig forbrænding og dermed en større virkning, hvorved brændstoffet udnyttes mere effektivt. Den variable ventilstyring tillader en optimal cylinderpåfyldningsgrad og dermed forbrugsfordele, der bliver endnu større som følge af en reduceret vægt, lavere indre friktion samt behovsafhængigt regulerede kraftudtag. Og ikke mindst ECO start/stop-funktionen, der er standard, øger motorernes rentabilitet. De 4-cylindrede benzinmotorer fås nu i følgende ydelseskategorier: Som A 180 med 90 kw (122 hk) og et maks. drejningsmoment på 200 Nm (også som A 180 BlueEFFICIENCY Edition), som A 200 med 115 kw (156 hk) og et maks. drejningsmoment på 250 Nm og som A 250 med 155 kw (211 hk) og et maks. drejningsmoment på 350 Nm (også som A 250 Sport og A 250 4MATIC). Den nye A 45 AMG 4MATIC leverer 265 kw (360 hk) ved et maks. drejningsmoment på 450 Nm. Alle Alle benzinmotorer har lave emissionsværdier og opfylder dermed allerede nu kravene i emissionsklasse Euro Nm A kw Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) Den 4-cylindrede benzinmotor A 180 råder over direkte indsprøjtning via piezoinjektorer og turboladning. A 180 stiller et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm til rådighed i området mellem og o/min.

38 36 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter Gearkasser. Hvad enten det er med manuelt gearskifte eller dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr), med økonomisk eller sportslig køremåde de to gearkasser til A-Klassen er optimalt afstemt i forhold til motorvarianten. De sætter nye standarder, hvad angår gearskiftekomfort, virkning og vægtoptimering. 6-trins manuel gearkasse (standard til A 180 CDI, A 200 CDI, A 180 og A 200). Den 6-trins manuelle gearkasse muliggør hurtige gearskift ved hjælp af korte gearskifteforløb. ECO start/stop-funktionen, der er standardudstyr, sørger for, at motoren afbrydes midlertidigt, når du holder for rødt eller i kø, og dermed spares der brændstof. ECO-visningen (standardudstyr) i kombiinstrumentet understøtter også en effektiv køremåde. A 180 CDI og A 180 er som BlueEFFICIENCY Edition udstyret med en effektivitetsoptimeret 6-trins manuel gearkasse. 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT (standard til A 180 CDI [7G-DCT], A 220 CDI, A 250, A 250 Sport og den nye variant med firehjulstræk A 250 4MATIC). Dobbeltkoblingsgearkassen forbinder komfort, sportslighed og god økonomi ved hjælp af syv fremadgående gear og et bakgear. Den består af to delgearkasser, der hver især råder over deres egen kobling. Den ene af disse delgearkasser indeholder de lige gear, og den anden delgearkasse de ulige. Ved acceleration eller nedbremsning forud- indstilles hhv. det nærmeste højere eller nærmeste lavere gear i den delgearkasse, der netop ikke er i brug. Når gearskiftet finder sted, sker der så et skift til den anden delgearkasse. Derved sker gearskiftet uden forsinkelse og uden tab af trækkraft. Både koblingsbetjeningen og gearskiftene sker fuldautomatisk, hvilket muliggør meget bløde gearskift uden trækkraftafbrydelse. Ved hjælp af en kontakt 7G-DCT gør det muligt at skifte gear uden trækkraftafbrydelse. på midterkonsollen kan gearskifteprogrammerne Economy, Sport og Manual indstilles på forhånd. Programmerne adskiller sig fra hinanden, hvad angår gearskiftekarakteristik og -hastighed. I funktionen Sport geares der først op ved højere omdrejningstal end i Economy -funktionen, og nedgearing sker tidligere. Manual -funktionen giver for eksempel sportsligt orienterede førere mulighed for at udføre gearskift manuelt vha. de ratgearpaddles, der er inkluderet i pakken. Den brændstofbesparende ECO start/stop-funktion og den nye visning af anbefalet gear er også integreret i Manual -funktionen, hvilket bidrager til energieffektiv kørsel. Desuden bliver det aktuelt valgte gear altid vist i kombiinstrumentet. En ergonomisk DIRECT SELECT-gearvælger samt funktionerne TEMPOMAT 1 og SPEEDTRONIC 1 er allerede en del af det udstyr, der følger med 7G-DCT. 1 Inkluderet i Mercedes-Benz Intelligent Drive. Mere herom på side 32.

39 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver 37 Undervogn. Ud over standardsammensætningen af undervogn og styretøj kan køreegenskaberne i A-Klassen afstemmes til dine individuelle behov med kombinationen af sportsundervogn og direkte styring (ekstraudstyr). Undervogn og styring. Undervognen giver mulighed for maksimal kørestabilitet og optimal kørekomfort takket være en intelligent vægtfordeling, McPherson-foraksel og en firepunktsophængt bagaksel. Tandstangsstyretøjet (standardudstyr) med styreassistenten STEER CONTROL gør det muligt at opnå præcise køreegenskaber i kritiske køresituationer. kurver eller ved parkering. Under ligeudkørsel med høj hastighed er bilen ekstra stabil, og responsen til føreren meget præcis. 4MATIC. I den nyeste version af det permanente firehjulstræk 4MATIC er momentfordelingen mellem for- og bagakslen helt variabel. Det giver mulighed for en sportslig køremåde kombineret med optimal traktion under forskellige kørebetingelser. Sportsundervogn (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, som begge er ekstraudstyr). Sportsundervognen forener dynamik og køresikkerhed med kørekomfort. Fjedre og dæmpere er afstemt sportsligt stramt, og bilens niveau er sænket med 15 mm, hvorved krængningsbevægelserne reduceres, og kørestabiliteten øges. Direkte styring (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, der begge er ekstraudstyr). Den direkte styring omsætter ratbevægelserne endnu mere spontant. Den reducerer styrebehovet markant eksempelvis i snævre Dynamik med høj komfort.

40 38 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter Integreret sikkerhedskoncept. Visionen om ulykkesfri kørsel driver os. Med vores integrerede sikkerhedskoncept kommer vi et stykke nærmere mod dette mål en helhedsindsats, der kan øge sikkerheden i enhver situation. Som opfinder af automobilen føler vi os i særlig grad ansvarlige for trafiksikkerheden. Derfor har vi som den første bilproducent udviklet et integreret sikkerhedskoncept, som helt og holdent samler tiltag til aktiv og passiv sikkerhed, så de udgør en omfattende beskyttelse. Helhedsindsatsen er opdelt i fire faser og tilbyder sikkerhedsløsninger til enhver situation. Hertil hører systemer til sikker kørsel, som hjælper med at undgå farlige situationer, idet de kan advare og assistere i god tid. Vores enestående PRE-SAFE -system 1 sætter ind i faretruende situationer og aktiverer præventive tiltag til beskyttelse af personerne i bilen. Hvis der på trods af alle forebyggende tiltag opstår en kollision, sørger yderligere teknologier for behovstilpasset beskyttelse. Vi har også tænkt på tiden umiddelbart efter en ulykke og udviklet løsninger, som dels kan forhindre forværring, dels bidrager til hurtig hjælp. På de følgende sider præsenteres et udvalg af disse teknologier til faserne Sikker kørsel, Ved fare, Ved en ulykke og Efter en ulykke. Sikker kørsel: Træthedsregistrering ATTENTION ASSIST 1 (standardudstyr). Dette system til registrering af træthedstegn er især nyttigt på lange køreture. I hastighedsområdet mellem 80 og 180 km/t. advarer træthedsregistreringen føreren, så snart systemet registrerer tegn på uopmærksomhed eller træthed. Sensorer analyserer køreadfærden og kan på denne måde registrere afvigelser fra en tidligere beregnet individuel førerprofil. Træthedsregistreringen ATTENTION ASSIST anbefaler en pause, når der registreres tegn på træthed hos føreren. Sikker kørsel: COLLISION PREVENTION ASSIST 1 (standard). Systemet kan ved hastigheder over 7 km/t. registrere for korte afstande mellem ens egen bil og forudkørende objekter eller stillestående forhindringer. Hvis der registreres en farlig situation, advares føreren optisk og akustisk. Når der samtidig bremses, kan den adaptive bremseassistent stille præcis den bremsekraft til rådighed, som behøves for ideelt set at kunne undgå en truende kollision. COLLISION PREVENTION ASSIST kan registrere en for kort sikkerhedsafstand og advare føreren. 1 Inkluderet i Mercedes-Benz Intelligent Drive. Mere herom på side 32.

41 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver 39 Sikker kørsel: ADAPTIVE BRAKE (standard). Et modulopbygget køredynamikreguleringssystem, der ud over en grundfunktion som antiblokeringssystemet (ABS) 1 tilbyder yderligere sikkerheds- og komfortfunktioner. Funktionen tørbremsning kan hjælpe med at fjerne vandfilmen på bremseskiverne i vådt vejr på den måde kan bremsens aktiveringstid og dermed standselængden reduceres. Forudopfyldning sørger for, at bremsebelægningerne lægges an mod bremseskiverne, så snart føreren fjerner foden hurtigt fra speederen. Den opnåede tidsbesparelse forkorter bremsernes aktiveringstid. Ved igangsætning på stigninger forhindres utilsigtet tilbagerulning, mens der skiftes fra bremse- til speederpedal. Hvis du kortvarigt træder lidt hårdere på bremsepedalen, mens bilen holder stille, fastholder HOLD-funktionen (standardudstyr) bilen, også når føreren fjerner foden fra bremsepedalen. Sikker kørsel: DISTRONIC PLUS 1 (ekstraudstyr). Afstandsreguleringsfartpiloten DISTRONIC PLUS hjælper med at overholde den ønskede sikkerhedsafstand til det forankørende køretøj ved hjælp af en nær- og fjernområderadar. Systemet arbejder mellem 0 og 200 km/t. og er også en hjælp ved bykørsel eller kørsel med hyppig standsning og igangsætning, da sensoren kan arbejde i området mellem 0,2 og 200 meter. Systemet kan automatisk foretage nedbremsninger og også sørge for, at bilen accelererer igen. DISTRONIC PLUS fås kun i forbindelse med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT, der er ekstraudstyr. Sikker kørsel: Lane Keeping-/Blind Spot-assistent 1 (ekstraudstyr, indgår i førerassistentpakken 1, der er ekstraudstyr). Lane Keeping-assistenten kan ved hjælp af de hvide linjer på vejbanen registrere en vognbane og kan advare føreren ved hjælp af diskrete ratvibrationer, hvis føreren utilsigtet er ved at køre over en vejbanemarkering. Blind Spot-assistenten overvåger ved hjælp af to radarsensorer det kritiske område umiddelbart ved siden af og bag ved bilen, som det kan være svært for føreren at se. Hvis systemet registrerer en potentiel kollisionsfare ved et vognbaneskift, bliver føreren fra en hastighed på 30 km/t. advaret både optisk og akustisk. DISTRONIC PLUS hjælper føreren med automatisk at holde afstand til et forankørende køretøj.

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz

Læs mere

MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR

MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. MINI.DK / CONFIGURATOR MINI Designmodeller. MINI. mini cabriolet. mini clubman. Alt om MINI, MINI CABRIOLET og Mini clubman. Modeller. Farver og fælge. Udvendigt og indvendigt design. Teknik og udstyr. Underholdning og kommunikation.

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

DEN NYE OPEL INSIGNIA

DEN NYE OPEL INSIGNIA DEN NYE OPEL INSIGNIA TYSK INNOVATIV KØREGLÆDE. Når du kører i den nye Opel Insignia, opdager du hvad der definerer en exceptionel bil. Et revolutionerende interface ændrer samspillet mellem din bil og

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK

NY CIVIC. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CIVIC/11/11/TH11114DK NY CIVIC Oplysningerne vedrører ikke noget specifikt produkt på markedet. Honda Motor Co. Ltd. forbeholder sig ret til at ændre udstyr og specifikationer uden varsel. Detaljer, farver, beskrivelser og

Læs mere

Originaltilbehør. til E-Klasse sedan og stationcar.

Originaltilbehør. til E-Klasse sedan og stationcar. Originaltilbehør til E-Klasse sedan og stationcar. Indhold 004 Telematik Multimedia Bakkamera Navigation Telefoni 016 Eksteriør Letmetalfælge Fælgtilbehør 028 Mercedes-Benz Sport tilbehør Original individualisering

Læs mere

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton.

Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. Til byggebranchen. 7,5 16 ton. Den ny Atego. En ægte professionel til entreprenørkørsel. Indhold Værdi 6 7 Anvendelse 8 15 Førerhus, udstyr 10 11 Motorer, gearkasser 12 13 Kørekomfort,

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Trucks you can trust Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Driftsøkonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons.

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Økonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor 22 35 Førerhus 24 27 Økonomi,

Læs mere

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE.

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Opel Ampera REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Indhold Nu er tiden kommet til at gå med i den nye e-mobility-bevægelse. Opel Ampera er en Extended-Range Electric Vehicle (E-REV) til kompromisløs hverdagsbrug

Læs mere

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265 Design og teknologi Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE R.S. 265 - RENDYRKET SPORTSLIGHED Den nye Renault Mégane R.S.

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk.

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg imponerer straks med sit markante og karakteristiske design. Og især med den op til 200 kg lavere vægt i forhold til

Læs mere

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu.

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. THE BEETLE Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. På billedet vises Beetle Sport, 19 -fælgene Tornado (ekstraudstyr) og xenon/led-forlygter (ekstraudstyr). 02

Læs mere

VOLVO XC90 WEB EDITION

VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 WEB EDITION 2004 Volvo Service Visse servicearbejder, som berører bilens elektriske system, kan kun udføres ved hjælp af særligt elektronisk udstyr, som er udviklet specielt til bilen. Kontakt

Læs mere

Regional distribution. Anlægskørsel. Renovationskørsel. Tank- og bulktransport

Regional distribution. Anlægskørsel. Renovationskørsel. Tank- og bulktransport Volvo FM Regional distribution Anlægskørsel Renovationskørsel Tank- og bulktransport total Indhold Større ydelse. For dem, der vil nå mere Du får mere fra hånden med en Volvo FM Hurtigere regional distribution

Læs mere