er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!"

Transkript

1 A-Klasse.

2 er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig e. Udstyrsmuligheder, der indretter sig efter din personlighed og ikke omvendt? Lad di e, mange fascinerende meter, vil du mærke pulsslaget fra en ny generation. Enten for iver kedsomheden fra vejen. Og gør det tillige dejligt bekvemt for dig. Hightech: Natur idig helt, helt anderledes. Hej, A-Klasse! En bil, der symboliserer det pulserende liv: M ninger danner den perfekte rytme til lysspil. Og samtidig stærk og atletisk som en co Din A-Klasse. Tre mulige udstyrslinjer, tre forskellige udsagn: Atletisk og selvbevidst sering med tre designpakker som ekstraudstyr: Ekstravagant eksteriør i Night-pakken sse: Generne fra en Mercedes-Benz. Men den ligner dig på en prik. Bag rattet. Den er assen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele, og som ikke går p e i nogen situation: Elektrisk parkeringsbremse, aktiv parkeringsassistent, bakkamer

3 s-benz. A-Klassen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele, og so ffektiv? Ja, selvfølgelig. Komfort og teknologi i en forrygende symbiose? Sæt dig ind, o g ganske enkelt styre af din egen stil. Og når du så endelig sidder i den og kører de fø eller imod, ligegyldighed er ikke en mulighed. Et utilpasset stilikon udvendigt og ind ligvis. Sikker: Hævet over enhver tvivl. Effektiv: Selvfølgelig. Den er en arketypisk Me arkerede kanter ved siden af stramt spændte overflader, mens konkave kurver og kon upé. Inklusive lysende øjne: Sådan lyder portrættet af A-Klassen. Dit hoved, din stil, d med Urban og Style eller helt igennem dynamisk med AMG Line. Mulighed for endnu, førsteklasses detaljer i Eksklusivpakken, sportslig tilstedeværelse med AMG Eksklu et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercedeså kompromis. Pulsslaget fra en ny generation. og være til stede hver enkelt bit af ve a og HOLD-funktion understøtter din køreglæde. Teknologi, der gør det lettere at være

4 Fascination. Den er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercedes-Benz. A-Klassen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele, og som ikke går på kompromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig effektiv? Ja, selvfølgelig. Komfort og teknologi i en forrygende symbiose? Stig ind, og oplev det selv. Udstyrsmuligheder, der indretter sig efter din personlighed og ikke omvendt? Lad dig ganske enkelt styre af din egen stil. Og når du så endelig sidder i den og kører de første af mange, mange fascinerende meter, vil du mærke pulsslaget fra en ny generation. Oversigt fra side 4 Indblik fra side 26 De præsenterede modeller: A 250 Polarsølv metallic forside og fra side 4 Udstyrslinjen AMG Line AMG letmetalfælge i dobbeltegers design, indtræk i ARTICO-kunstlæder/DINAMICA-mikrofi ber sort, interiørelementer i kulfi berlook A 200 Jupiterrød uni fra side 12 Udstyrslinjen Style Letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, indtræk i stof/artico sort/hvid, interiørelementer i matrixlook sort A 250 Sport engineered by AMG Polarsølv metallic side 2 og fra side 18 Udstyrslinjen AMG Line AMG letmetalfælge i 5-egers design, indtræk i sort læder, interiørelementer i kulfi berlook A 45 AMG 4MATIC I Cirrushvid I fra side 22 AMG letmetalfælge i multiegerdesign, Night-pakke, indtræk i ARTICO-kunstlæder/DINAMICA-mikrofi ber sort, interiørelementer i kulfi berlook Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering.

5 Fakta. For køreglæde: Mercedes-Benz Intelligent Drive, BlueEFFICIENCY, diesel- og benzinmotorer, gearkasser og undervogn Drivline og undervogn fra side 32 F o r s ik ke r h e d: Hjælpesystemer, der hjælper med at forhindre ulykker og kan reducere følgerne af ulykker, f.eks. træthedsregistrering, COLLISION PREVENTION ASSIST, DISTRONIC PLUS og PRE-SAFE. Sikkerhed fra side 38 For afslappet kørsel: Komfort som standard- og ekstraudstyr, f.eks. multimedie- og hjælpesystemer, klimakomfort samt sæder. Komfort fra side 42 For sportsfolk i topklasse: Alt om den kraftfulde sportsmodel engineered by AMG. Modelvarianter fra side 48 For ekspressionister: A 45 AMG 4MATIC eksteriør, interiør, teknik og Performance Studio. AMG fra side 50 For individualister: Masser af standardudstyr, ekstraudstyr som udstyrslinjerne Style, Urban, AMG line samt Night-, Eksklusiv- og AMG Eksklusivpakke, fælge og originaltilbehør. Udstyr fra side 58 F o r s e r v i c e h e l e vej e n r u n d t : Mercedes-Benz Finans, Mercedes-Benz mobilitet, Mercedes-Benz Museum, prøvekørsel, interaktiv instruktionsbog og Mercedes-Benz Guides, mobilt internet, Mercedes-Benz Serviceaftaler, og hvis ulykken er ude. Service og tjenesteydelser fra side 84 For folk med sans for detaljen: Mål, lakeringer og tekniske data. Fakta og farver fra side 86

6 4

7 Oversigt 5 1 blik * * Og du vil gøre store øjne: Sikke en Mercedes! Enten for eller imod, ligegyldighed er ikke en mulighed. Et utilpasset stilikon udvendigt og indvendigt. Den fordriver kedsomheden fra vejen. Og gør det tillige dejligt bekvemt for dig. Hightech: Naturligvis. Sikker: Hævet over enhver tvivl. Effektiv: Naturligvis. Den er en arketypisk Mercedes. Og samtidig helt, helt anderledes. Hej, A-Klasse!

8 6 130 bpm * * Når synet taber mælet, taler hjertet for sig selv. En bil, der symboliserer det pulserende liv: Markerede kanter ved siden af stramt spændte overflader, mens konkave kurver og konvekse svingninger danner den perfekte rytme til lysspil. Og samtidig stærk og atletisk som en coupé. Inklusive lysende øjne: Sådan lyder portrættet af A-Klassen.

9 7

10 8

11 1 * 9 * Uendelige udstyrsmuligheder. Og kun én, der er toneangivende. Dit hoved, din stil, din personlighed. Din A-Klasse. Tre mulige udstyrslinjer, tre forskellige udsagn: Atletisk og selvbevidst med Style (standardpakke) og Urban eller helt igennem dynamisk med AMG Line. Mulighed for endnu mere mig med to designpakker som ekstraudstyr: Ekstravagant eksteriør i Night-pakken, førsteklasses detaljer i Eksklusivpakken, sportslig tilstedeværelse med AMG Eksklusivpakken. A-Klassen: Generne fra en Mercedes-Benz. Men den ligner dig på en prik.

12 10

13 x 480 * *Løsningen på offline: Det nye COMAND Online At sidde bag rattet og styre hele verden. Display på hele 17,8 cm: Dit vindue til nettets muligheder. Surfe med browseren, søge med Google, dele på Facebook og være til stede hver enkelt bit af vejen. Og helt reelt ikke stå alene i nogen situation: Elektrisk parkeringsbremse, Aktiv Parkeringsassistent, bakkamera og HOLD-funktion understøtter din køreglæde. Teknologi, der gør det lettere at være menneske.

14 12 > km * * Hvert tankstop er noget ganske særligt. Godt for fremskridtet og for din pengepung. A-Klassen er en udholdende atlet. Det økonomiske forbrug på op til 27,8 km/l bringer én længere, end man tror. Dette skyldes effektive motorer med direkte indsprøjtning og turboladning. Og ECO start/stop-funktionen, der er standard, er også med til at bremse forbruget i lyskryds med rødt lys. Det er BlueEFFICIENCY.

15 13

16 14

17 * * Skærpet opmærksomhed og mindre risiko. Når de 5 sanser når deres grænse, er de til stede: Elleve hjælpesystemer. Det radarunderstøttede sikkerhedssystem COLLISION PREVENTION ASSIST, træthedsregistreringen ATTENTION ASSIST og igangsætningshjælpen på stigninger er standardudstyr i A-Klassen. Hertil kommer endnu mere sikkerhed som ekstraudstyr: Afstandsreguleringen DISTRONIC PLUS 1 og PRE-SAFE -systemet. Teknologier, der kan sørge for, at faremomenter ikke kommer for tæt på dig.

18 16

19 17

20 18 6,6 s * * Spontan sprint: Fra 0 til 100 km/t. på rekordtid. Kør af sted med et indtryk, der ikke forlader dig igen. Som motor et trænet hjerte: Momentstærke og effektive 4-cylindrede benzin- og dieselmotorer. Med dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr) uden afbrydelse ved skift fra et gear til et andet. Vejens puls fornemmes umiddelbart: Direkte styring og sportsundervogn i køredynamikpakken (ekstraudstyr). Også optisk set en atlet: Med diamantgrill og sportssæder, som virkelig har fortjent denne betegnelse. Stil dig ikke tilfreds med mindre fornøjelse under kørslen.

21 19

22 20

23 21 c w = 0,27 * * Den, der sparer på luftmodstanden, sparer også på forbruget. A-Klassen har et karrosseri, der er så vindmodstandsoptimeret, at luften taber vejret. Resultatet er den bedste værdi i segmentet. Plusset ved dette minus er lavere brændstofforbrug og færre stop for at tanke. Pssst: Det har også betydet, at vi har reduceret vindstøjen endnu mere.

24 22

25 Nm * *Opfrisk dine fysikkundskaber på 4,6 sekunder. A 45 AMG står for sport, dynamik, styrke og frem for alt for sig selv. For med sin 2,0-liters 4-cylindrede AMG turbomotor indtager den med 360 hk en suveræn førsteplads i sit segment. Dvs. flere hestekræfter, større drejningsmoment og mere AMG, som skyder bilen fremad og adrenalinen ind i årerne.

26 24 14,5 k m * * Ingen andre kører med så stor styrke forbi så mange tankstationer. I kraft af sin store styrke påtager A 45 AMG sig også et stort ansvar. Med sine 360 hk og 450 Nm kører den således i gennemsnit hele 14,5 km/l. For sportsvogne fra Affalterbach er det nemlig ikke kun hver eneste tiendedel af et sekund, der tæller, men også hver eneste dråbe brændstof.

27 25

28 26 Tænketank i Californien. I Palo Alto er der noget i luften. Den synes at vibrere, når den californiske sol stråler på en ny dag fuld af lyse idéer i udløberne af Silicon Valley. Ansete universiteter og visionære iværksættervirksomheder opløftes til toppræstationer ligesom segmenterne på en harddisk udveksler de masser af oplysninger med hinanden. Midt i dette center for fremskridt ligger også Mercedes-Benzʼ forsknings- og udviklingscenter (Research and Development Center North America, Inc. (MBRDNA)). Her forsker de mest forskelligartede discipliner i morgendagens innovationer: Specialister som brugerinterface-designere, software- og hardwareingeniører integrerer Digital Lifestyle med Digital Drive Style. Fundamentet for deres samarbejde er et tværfagligt fællesskab. Deres skaberkraft går også ud over væggene i MBRDNA. Derfor er væggene blevet belagt med en særlig lakering, som gør det muligt at skrive på væggene. Det fremskynder den kreative proces, sparer papir og gør det nemmere at tænke i alle retninger. Uden denne mulighed var bilen aldrig blevet opfundet, og denne mulighed er også uundværlig ved den fremtidige udvikling af bilen.

29 Indblik 27

30 eriør. Airbags. LED-kørelys. Lakeringer. Slagvolumen. Fakta og farver. Metalliclakerin ign. Emissionsklasse. Prøvekørsel. Letmetalfælge. Tophastighed. Undervogn. Fakta og er. Lakeringer. Slagvolumen. Fakta og farver. Klimakomfort. Sæder. ESP. Mål. Ekst funktion. Gearkasse. Surroundsoundsystem. Fælge. Prøvekørsel. Kabine. CO 2 -emission og interiørelementer. Hjælpesystemer. Sikkerhed. Metalliclakeringer. Benzinmotorer. gn. Ekstraudstyr. Brændstofforbrug. Interiør. Airbags. LED-kørelys. Lakeringer. Slagvo timediesystemer. Drivline. Prøvekørsel. Udstyr. CO 2 -emission. Memoryfunktion. Geark omfort. Cylindre. Tekniske data. Kabine. Acceleration. Service og tjenesteydelser. Sik farver. Acceleration. Soundsystem. AMG. Acceleration. Design. Emissionsklasse. Letm. LED-kørelys. Motorer. AMG. Kabine. Undervogn. Gearkasse. Lys. Acceleration. ESP. limakomfort. Sæder. ESP. Mål. Standardudstyr. Lys. Benzinmotorer. AMG. Acceler rivline. Prøvekørsel. Udstyr. Letmetalfælge. Memoryfunktion. Gearkasse. Surroundso

31 ger. Klimakomfort. Sæder. ESP. Mål. Standardudstyr. Lys. Benzinmotorer. AMG. Acce farver. Specialudstyr. Brændstofforbrug. Interiør. Sikkerhed. LED-kørelys. Motorer. M raudstyr. Lys. Multimediesystem. Drivline. Airbags. Udstyr. Prøvekørsel. Letmetalfæ. Indtræk i læder. Cylindre. Sikkerhed. Tekniske data. Komfort. Service og tjenesteyd Soundsystem. AMG. Acceleration. Design. Emissionsklasse. Letmetalfælge. Tophastig lumen. Fakta og farver. Metalliclakeringer. Klimakomfort. Sæder. ESP. Mål. Ekstrau asse. Surroundsoundsystem. Fælge. Kabine. Acceleration. CO 2 -emission. Prøvekørsel kerhed. Hjælpesystemer. Indtræk og interiørelementer. Metalliclakeringer. Benzinmot etalfælge. Tophastighed. Specialudstyr. Undervogn. Brændstofforbrug. Drivline. Inter brug. Interiør. Airbags. LED-kørelys. Lakeringer. Slagvolumen. Fakta og farver. Metal ation. Design. Fakta. Lakeringer. Slagvolumen. Klimakomfort. Sæder. Fælge. BlueTEC undsystem. Mål. Kabine. Gearkasse. Udstyr. BlueTEC. Brændstofforbrug. Drivline. Int

32 30 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter 32 Mercedes-Benz Intelligent Drive 33 BlueEFFICIENCY 34 Dieselmotorer 4-cylindrede motorer 35 Benzinmotorer 4-cylindrede motorer 36 Gearkasser 6-trins manuel gearkasse 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G - D CT 37 Undervogn Undervogn og styring Sportsundervogn Direkte styring 4M AT I C 38 Integreret sikkerhedskoncept Træthedsregistrering ATTENTION ASSIST COLLISION PREVENTION ASSIST ADAPTIVE BRAKE DISTRONIC PLUS L a n e Ke e p i ng -/B l i n d S p ot- a s s i s te nt Intelligent Light System PRE-SAFE -system A k t i v m oto r hj e l m Sikkerhedssystemer F o r a n s t a l t n i nge r e f te r e n u l y kke 42 Multimediesystemer C O M A N D O n l i n e Drive Kit til iphone A u d i o 20 C D Becker MAP PILOT Harman Kardon Logic 7 Surroundsoundsystem 44 Hjælpesystemer Bakkamera Aktiv Parkeringsassistent, inkl. PARKTRONIC Hastighedsassistent 45 Lys og klimakomfort Lyspakke THERMOTRONIC 46 Sæder S æ d e ko m fo r t p a kke 4 - vej s - l æ n d e s t ø t te Elektrisk sædeindstilling med memory-funktion 48 Sportsmodel A 250 Sport engineered by AMG 47 Tag og opbevaring Panoramatag Bagagerum O p b e v a r i ng s p a kke

33 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver A 45 AMG 4MATIC eksteriør 52 A 45 AMG 4MATIC interiør 54 A 45 AMG 4MATIC teknik 2,0-liters 4-cylindret AMG turbomotor Højtydende AMG bremsesystem AMG SPEEDSHIFT DCT 7-trins sportsgearkasse AMG Performance 4MATIC firehjulstræk Hastighedsafhængig AMG sportsservostyring og AMG sportsundervogn 56 AMG Performance Studio 58 Udstyrspakker inkl. indtræk, eksteriør- og interiørelementer St a n d a r d u d s t y r Udstyrslinjen Style Udstyrslinjen Urban Udstyrslinjen AMG Line Night-pakke Eksklusivpakke AMG Eksklusivpakke 78 Standardudstyr 79 Ekstraudstyr 80 Fælge Standardfælge Ekstraudstyrsfælge AMG fælge 84 Service og tjenesteydelser M e r c e d e s - B e n z F i n a n s Mercedes-Benz mobilitet M e r c e d e s - B e n z M u s e u m Prøvekørsel Interaktiv instruktionsbog og Mercedes-Benz Guides Mobilt internet Mercedes-Benz Serviceaftaler Hvis ulykken er ude 86 Mål Lakeringer 87 Tekniske data 82 Orginaltilbehør

34 32 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter Mercedes-Benz Intelligent Drive en ny æra inden for mobilitet. Vores ingeniører beskæftiger sig med fremtiden hver eneste dag med det formål at gøre innovative teknologier til virkelighed. Vi har ud fra den ambition sat gang i udviklinger, der har præget bilproduktionen for eftertiden. Kort sagt: Vi arbejder på, at en Mercedes-Benz er forud for sin tid. Gang på gang har vi udviklet banebrydende løsninger for at komme et skridt tættere på vores vision om mere sikker og ulykkesfri kørsel. Innovative teknologier som det forebyggende personbeskyttelsessystem PRE-SAFE og afstandsreguleringen DISTRONIC PLUS kom for første gang ud på vejen i en Mercedes-Benz og definerede en ny standard inden for bilsikkerhed. Det var første gang, at aktive og passive systemer arbejdede sammen for bedre beskyttelse og kørekomfort. Med Mercedes-Benz Intelligent Drive går vi nu endnu et skridt videre: Det er en intelligent måde at forbinde sikkerheds- og hjælpesystemernes sensorsystemer med hinanden. For os er det en logisk konsekvens, da trafikforholdene har ændret sig. Trafikken tager til, kravene til føreren bliver mere komplekse, og risikoen for, at føreren bliver distraheret, bliver større. For at give føreren en endnu bedre hjælp, der er afstemt efter situationen, har vi revolutioneret bilen endnu en gang. En Mercedes-Benz kan nu se bedre. Den holder øje med vejen og trafikken og kan reagere. Vi har udviklet et stereokamerasystem, der kan se tredimensionelt. Ved hjælp af yderligere sensorer opnås et 360 -synsfelt og dermed et præcist billede af omgivelserne. Hvis køreassistent- og sikkerhedssystemerne registrerer en fare, kan de reagere på brøkdele af et sekund og sørge for, at føreren får den rigtige hjælp. I faretruende situationer sker det eksempelvis med en bremse manøvre og ved modkørende trafik med afgrænset nedblænding af fjernlyset. Pioner inden for innovationer Mercedes-Benz Intelligent Drive understreger endnu en gang vores førerposition og viser vejen til ulykkesfri kørsel. På de næste sider kan du læse mere om vores sikkerheds- og komfortsystemer. Afhængigt af bilens udstyr hører teknologierne til standardudstyret eller fås som ekstraudstyr til A-Klassen; du kan finde flere oplysninger på side og 44.

35 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver 33 BlueEFFICIENCY bæredygtige og effektive teknologier er fremtiden. Hos Mercedes-Benz føler vi et stort ansvar for at skåne naturens ressourcer og søge at udvikle bæredygtige og effektive teknologier. Samlet kalder vi det for BlueEFFICIENCY. Med BlueTEC-teknologien til dieselmotoren eksempelvis reduceres kvælstofilterne med op til 90 %. Naturgas motoren Natural Gas Drive sørger for betydeligt lavere emissions værdier og brændstofomkostninger. Vores hybridmodeller, der er en intelligent kombination af forbrændings- og elmotoren, kan sænke forbruget betydeligt. Og med SLS AMG Coupé Electric Drive sender vi elmotoren ud i over halingsbanen. Takket være tekniske og aerodynamiske optimeringer ned til mindste detalje er de BlueEFFICIENCY-udgaver, der fås til udvalgte typeserier, sande effektivitetsfrontløbere. Men hver eneste A-Klasse-model indeholder allerede omfattende BlueEFFICIENCY-tiltag. Det er helhedsoptimeringer af bilen, der er afstemt individuelt i forhold til denne typeserie Sekundære aggregater med energisparende regulering. 2 Justerbar kølerjalousi (A 180) og reguleret oliepumpe. 3 Særligt effektiv generator. 4 Motorer med direkte benzinindsprøjtning, optimerede dieselmotorer. 5 Fremragende aerodynamik med en luftmodstandsværdi på c w = 0,27. 6 ECO start/stop-funktion som standard. 7 ECO-visning som standard. 8 Dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT (ekstraudstyr). 9 Reduceret rullemodstand på dæk og hjul. 10 Intelligent vægtreduktion ved hjælp af aluminium (forskærme, motorhjelm og andre komponenter).

36 34 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter Dieselmotorer. Renere, kraftigere og mere økonomiske: Med A-Klassen følger også den nyeste dieselteknologi fra Mercedes-Benz. Motorerne er kraftfulde og støjsvage, og de imponerer med optimerede emissions- og forbrugsværdier. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede dieselmotorer udviser typiske Mercedes-kvaliteter: De har et stort drejningsmoment og reagerer med det samme, også i det nederste omdrejningsområde. Samtidig holder dieselmotorerne sig tilbage, hvad angår brændstofforbruget, har lav emission og en tydeligt forbedret lydkomfort samt reducerede vibrationer. Fjerde generation af common-rail-dieselteknologien A 200 CDI har et indsprøjtningstryk, der er øget med op til bar, optimerede forbrændingskamre samt præcise magnetventilinjektorer. Forbedret tændingstryk og turboladning med variabel turbinegeometri sørger for et højt drejningsmoment i alle omdrejningsområder. Den intelligente regulering af de sekundære aggregater er med til at øge effektiviteten. Alle dieselmotorer har en ECO start/stop-funktion, der sørger for, at motoren afbrydes midlertidigt, når bilen holder stille. Dieselmotorerne fås nu i følgende ydelseskategorier: Som A 180 CDI med 80 kw (109 hk) og et maks. drejningsmoment på 260 Nm (også som A 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition) og som A 200 CDI med 100 kw (136 hk) og et maks. drejningsmoment på 300 Nm. A 220 CDI med 125 kw (170 hk) og et maks. drejningsmoment på 350 Nm opfylder allerede nu emissionsklasse Euro Nm 100 kw Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) A 200 CDI når allerede sit maksimale drejningsmoment på 300 Nm mellem og o/min. Den 4-cylindrede dieselmotor i A 200 CDI kombinerer en stor trækevne med et lavt forbrug og lav emission.

37 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver 35 Benzinmotorer. Benzinmotorerne er udviklet med det mål for øje at reducere forbrug og emission uden at påvirke ydelse og kørekomfort. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede motorer med en slagvolumen på 1,6 l eller 2,0 l, direkte benzinindsprøjtning, variabel ventilstyring og turboladning præsterer særdeles gode værdier for drejningsmoment og ydelse, og har en forbilledlig lydkomfort samt tidssvarende lave forbrugs- og emissionsværdier. Den direkte højtryksindsprøjtning ved hjælp af præcise piezoinjektorer og en videreudviklet forbrændingsproces muliggør en nærmest fuldstændig forbrænding og dermed en større virkning, hvorved brændstoffet udnyttes mere effektivt. Den variable ventilstyring tillader en optimal cylinderpåfyldningsgrad og dermed forbrugsfordele, der bliver endnu større som følge af en reduceret vægt, lavere indre friktion samt behovsafhængigt regulerede kraftudtag. Og ikke mindst ECO start/stop-funktionen, der er standard, øger motorernes rentabilitet. De 4-cylindrede benzinmotorer fås nu i følgende ydelseskategorier: Som A 180 med 90 kw (122 hk) og et maks. drejningsmoment på 200 Nm (også som A 180 BlueEFFICIENCY Edition), som A 200 med 115 kw (156 hk) og et maks. drejningsmoment på 250 Nm og som A 250 med 155 kw (211 hk) og et maks. drejningsmoment på 350 Nm (også som A 250 Sport og A 250 4MATIC). Den nye A 45 AMG 4MATIC leverer 265 kw (360 hk) ved et maks. drejningsmoment på 450 Nm. Alle Alle benzinmotorer har lave emissionsværdier og opfylder dermed allerede nu kravene i emissionsklasse Euro Nm A kw Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) Den 4-cylindrede benzinmotor A 180 råder over direkte indsprøjtning via piezoinjektorer og turboladning. A 180 stiller et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm til rådighed i området mellem og o/min.

38 36 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter Gearkasser. Hvad enten det er med manuelt gearskifte eller dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr), med økonomisk eller sportslig køremåde de to gearkasser til A-Klassen er optimalt afstemt i forhold til motorvarianten. De sætter nye standarder, hvad angår gearskiftekomfort, virkning og vægtoptimering. 6-trins manuel gearkasse (standard til A 180 CDI, A 200 CDI, A 180 og A 200). Den 6-trins manuelle gearkasse muliggør hurtige gearskift ved hjælp af korte gearskifteforløb. ECO start/stop-funktionen, der er standardudstyr, sørger for, at motoren afbrydes midlertidigt, når du holder for rødt eller i kø, og dermed spares der brændstof. ECO-visningen (standardudstyr) i kombiinstrumentet understøtter også en effektiv køremåde. A 180 CDI og A 180 er som BlueEFFICIENCY Edition udstyret med en effektivitetsoptimeret 6-trins manuel gearkasse. 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT (standard til A 180 CDI [7G-DCT], A 220 CDI, A 250, A 250 Sport og den nye variant med firehjulstræk A 250 4MATIC). Dobbeltkoblingsgearkassen forbinder komfort, sportslighed og god økonomi ved hjælp af syv fremadgående gear og et bakgear. Den består af to delgearkasser, der hver især råder over deres egen kobling. Den ene af disse delgearkasser indeholder de lige gear, og den anden delgearkasse de ulige. Ved acceleration eller nedbremsning forud- indstilles hhv. det nærmeste højere eller nærmeste lavere gear i den delgearkasse, der netop ikke er i brug. Når gearskiftet finder sted, sker der så et skift til den anden delgearkasse. Derved sker gearskiftet uden forsinkelse og uden tab af trækkraft. Både koblingsbetjeningen og gearskiftene sker fuldautomatisk, hvilket muliggør meget bløde gearskift uden trækkraftafbrydelse. Ved hjælp af en kontakt 7G-DCT gør det muligt at skifte gear uden trækkraftafbrydelse. på midterkonsollen kan gearskifteprogrammerne Economy, Sport og Manual indstilles på forhånd. Programmerne adskiller sig fra hinanden, hvad angår gearskiftekarakteristik og -hastighed. I funktionen Sport geares der først op ved højere omdrejningstal end i Economy -funktionen, og nedgearing sker tidligere. Manual -funktionen giver for eksempel sportsligt orienterede førere mulighed for at udføre gearskift manuelt vha. de ratgearpaddles, der er inkluderet i pakken. Den brændstofbesparende ECO start/stop-funktion og den nye visning af anbefalet gear er også integreret i Manual -funktionen, hvilket bidrager til energieffektiv kørsel. Desuden bliver det aktuelt valgte gear altid vist i kombiinstrumentet. En ergonomisk DIRECT SELECT-gearvælger samt funktionerne TEMPOMAT 1 og SPEEDTRONIC 1 er allerede en del af det udstyr, der følger med 7G-DCT. 1 Inkluderet i Mercedes-Benz Intelligent Drive. Mere herom på side 32.

39 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver 37 Undervogn. Ud over standardsammensætningen af undervogn og styretøj kan køreegenskaberne i A-Klassen afstemmes til dine individuelle behov med kombinationen af sportsundervogn og direkte styring (ekstraudstyr). Undervogn og styring. Undervognen giver mulighed for maksimal kørestabilitet og optimal kørekomfort takket være en intelligent vægtfordeling, McPherson-foraksel og en firepunktsophængt bagaksel. Tandstangsstyretøjet (standardudstyr) med styreassistenten STEER CONTROL gør det muligt at opnå præcise køreegenskaber i kritiske køresituationer. kurver eller ved parkering. Under ligeudkørsel med høj hastighed er bilen ekstra stabil, og responsen til føreren meget præcis. 4MATIC. I den nyeste version af det permanente firehjulstræk 4MATIC er momentfordelingen mellem for- og bagakslen helt variabel. Det giver mulighed for en sportslig køremåde kombineret med optimal traktion under forskellige kørebetingelser. Sportsundervogn (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, som begge er ekstraudstyr). Sportsundervognen forener dynamik og køresikkerhed med kørekomfort. Fjedre og dæmpere er afstemt sportsligt stramt, og bilens niveau er sænket med 15 mm, hvorved krængningsbevægelserne reduceres, og kørestabiliteten øges. Direkte styring (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, der begge er ekstraudstyr). Den direkte styring omsætter ratbevægelserne endnu mere spontant. Den reducerer styrebehovet markant eksempelvis i snævre Dynamik med høj komfort.

40 38 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter Integreret sikkerhedskoncept. Visionen om ulykkesfri kørsel driver os. Med vores integrerede sikkerhedskoncept kommer vi et stykke nærmere mod dette mål en helhedsindsats, der kan øge sikkerheden i enhver situation. Som opfinder af automobilen føler vi os i særlig grad ansvarlige for trafiksikkerheden. Derfor har vi som den første bilproducent udviklet et integreret sikkerhedskoncept, som helt og holdent samler tiltag til aktiv og passiv sikkerhed, så de udgør en omfattende beskyttelse. Helhedsindsatsen er opdelt i fire faser og tilbyder sikkerhedsløsninger til enhver situation. Hertil hører systemer til sikker kørsel, som hjælper med at undgå farlige situationer, idet de kan advare og assistere i god tid. Vores enestående PRE-SAFE -system 1 sætter ind i faretruende situationer og aktiverer præventive tiltag til beskyttelse af personerne i bilen. Hvis der på trods af alle forebyggende tiltag opstår en kollision, sørger yderligere teknologier for behovstilpasset beskyttelse. Vi har også tænkt på tiden umiddelbart efter en ulykke og udviklet løsninger, som dels kan forhindre forværring, dels bidrager til hurtig hjælp. På de følgende sider præsenteres et udvalg af disse teknologier til faserne Sikker kørsel, Ved fare, Ved en ulykke og Efter en ulykke. Sikker kørsel: Træthedsregistrering ATTENTION ASSIST 1 (standardudstyr). Dette system til registrering af træthedstegn er især nyttigt på lange køreture. I hastighedsområdet mellem 80 og 180 km/t. advarer træthedsregistreringen føreren, så snart systemet registrerer tegn på uopmærksomhed eller træthed. Sensorer analyserer køreadfærden og kan på denne måde registrere afvigelser fra en tidligere beregnet individuel førerprofil. Træthedsregistreringen ATTENTION ASSIST anbefaler en pause, når der registreres tegn på træthed hos føreren. Sikker kørsel: COLLISION PREVENTION ASSIST 1 (standard). Systemet kan ved hastigheder over 7 km/t. registrere for korte afstande mellem ens egen bil og forudkørende objekter eller stillestående forhindringer. Hvis der registreres en farlig situation, advares føreren optisk og akustisk. Når der samtidig bremses, kan den adaptive bremseassistent stille præcis den bremsekraft til rådighed, som behøves for ideelt set at kunne undgå en truende kollision. COLLISION PREVENTION ASSIST kan registrere en for kort sikkerhedsafstand og advare føreren. 1 Inkluderet i Mercedes-Benz Intelligent Drive. Mere herom på side 32.

41 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver 39 Sikker kørsel: ADAPTIVE BRAKE (standard). Et modulopbygget køredynamikreguleringssystem, der ud over en grundfunktion som antiblokeringssystemet (ABS) 1 tilbyder yderligere sikkerheds- og komfortfunktioner. Funktionen tørbremsning kan hjælpe med at fjerne vandfilmen på bremseskiverne i vådt vejr på den måde kan bremsens aktiveringstid og dermed standselængden reduceres. Forudopfyldning sørger for, at bremsebelægningerne lægges an mod bremseskiverne, så snart føreren fjerner foden hurtigt fra speederen. Den opnåede tidsbesparelse forkorter bremsernes aktiveringstid. Ved igangsætning på stigninger forhindres utilsigtet tilbagerulning, mens der skiftes fra bremse- til speederpedal. Hvis du kortvarigt træder lidt hårdere på bremsepedalen, mens bilen holder stille, fastholder HOLD-funktionen (standardudstyr) bilen, også når føreren fjerner foden fra bremsepedalen. Sikker kørsel: DISTRONIC PLUS 1 (ekstraudstyr). Afstandsreguleringsfartpiloten DISTRONIC PLUS hjælper med at overholde den ønskede sikkerhedsafstand til det forankørende køretøj ved hjælp af en nær- og fjernområderadar. Systemet arbejder mellem 0 og 200 km/t. og er også en hjælp ved bykørsel eller kørsel med hyppig standsning og igangsætning, da sensoren kan arbejde i området mellem 0,2 og 200 meter. Systemet kan automatisk foretage nedbremsninger og også sørge for, at bilen accelererer igen. DISTRONIC PLUS fås kun i forbindelse med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT, der er ekstraudstyr. Sikker kørsel: Lane Keeping-/Blind Spot-assistent 1 (ekstraudstyr, indgår i førerassistentpakken 1, der er ekstraudstyr). Lane Keeping-assistenten kan ved hjælp af de hvide linjer på vejbanen registrere en vognbane og kan advare føreren ved hjælp af diskrete ratvibrationer, hvis føreren utilsigtet er ved at køre over en vejbanemarkering. Blind Spot-assistenten overvåger ved hjælp af to radarsensorer det kritiske område umiddelbart ved siden af og bag ved bilen, som det kan være svært for føreren at se. Hvis systemet registrerer en potentiel kollisionsfare ved et vognbaneskift, bliver føreren fra en hastighed på 30 km/t. advaret både optisk og akustisk. DISTRONIC PLUS hjælper føreren med automatisk at holde afstand til et forankørende køretøj.

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En B-Klasse. r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En selvbevidst front med h Foran dig trafikken,

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 CDI BE M6 0 3.996 4.995 261.220 623 2,20 2,75 A180 CDI BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 303.922 774 2,20 2,75 A200 CDI BE M6 0 4.596 5.745 286.520 730 2,20 2,75 A200 CDI BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 319.722

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

AMG GT ekstraudstyr 01.01.2015

AMG GT ekstraudstyr 01.01.2015 ekstraudstyr 01.01.2015 Metallak / alm. Farve Standardfarve O O 0 040U sort, eller 590U Ildopal Metallakering 25 745 183U magnetit sort, 775U iridium sølv, 896U brilliant blå eller 992U selenit grå 278U

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer Ny E-Klasse stationcar. Den ultimative taxi fra Mercedes-Benz er mere rummelig, har motorer med lavere forbrug

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S - -

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition v40 Quick GUIDE Web edition Web Edition VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van Lak Kinetic Momentum Solid S S Metallic 6.162,- 6.162,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 11.735,- 11.735,- Interiør Kinetic Momentum Lorensberg Stof S - Lindholmen stof/t-tec 4.553,- S Vasa læder (Lædersæder

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Den ny Citan. Kombi.

Den ny Citan. Kombi. Den ny Citan. Kombi. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan Kombi for første gang tilbyde en bytransporter

Læs mere

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser.

Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den ny Sprinter. Ladvogne og chassiser. Den bedste Sprinter nogensinde. Højtydende arbejdshest den ny Sprinter er ikke blot en transporter, men også en rigtig partner, som du kan stole på i enhver henseende,

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum R-Design. Solid S S S S. Interiør Base Kinetic Momentum R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum R-Design. Solid S S S S. Interiør Base Kinetic Momentum R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Base Kinetic Momentum R-Design Solid S S S S Solidlak, Special (619) - - - 5.499,- Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.502-11.502,- 11.502,- 11.502,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 21.904,- 21.904,-

Læs mere

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE.

Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Via no. T R EN D, A M BI EN T E og AVA N TGA R DE. Viano 3 Viano. Bevægelsesfrihed til dit liv. I nd hold. At størrelse er relativ, har vi vidst lige siden Albert Einstein. At størrelse også kan være

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V60 VOLVO V60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige

Læs mere

Frit valg på alle hylder

Frit valg på alle hylder Frit valg på alle hylder 72 Camping-Fritid 5/2006 Mazdas nye 5 er må køre med 1.400 kg. på krogen, så vær opmærksom på den samlede vægt af vogntoget, for 5 erens totalvægt er på den anden side af 2.200

Læs mere

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S60

QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S60 VOLVO S60 QUICK GUIDE WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33

Udstyr 26 Standard- og ekstraudstyr 26 Originaltilbehør 31 Sædeindtræk og farver 32 Dækperformance 33 Vito. Kombi. I nd hold. Vito Kombi 4 Kabine 10 Fleksibilitet 10 Komfort og funktionalitet 12 Specialmodeller 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Teknik 18 Motorer 18 BlueEFFICIENCY 20 Vito E-CELL 21 Undervogn

Læs mere

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud LEAF genanvendelse Nissan LEAF elsker planeten. Det er derfor, den fremstilles med den største andel af genanvendte materialer i klassen og er mere end 95 % genanvendelig. det nye design Nissan LEAFs ekstremt

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

sommer 2009 Ny e-klasse: Klar til nye miljøkrav. 12 til Bent Donner. Storbiler: God økonomi. Nye afgiftsregler?

sommer 2009 Ny e-klasse: Klar til nye miljøkrav. 12 til Bent Donner. Storbiler: God økonomi. Nye afgiftsregler? sommer 2009 Ny e-klasse: Klar til nye miljøkrav. 12 til Bent Donner. Storbiler: God økonomi. Nye afgiftsregler? Økonomien hænger sammen. Lidt uden for Århus finder man Hammel, og her finder man også Favrskov

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Se denne Quick-Guide igennem for hurtigt og enkelt at lære nogle af de mest almindelige funktioner.

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

Honda Motor Europe - Denmark

Honda Motor Europe - Denmark Kvalitet Honda CR-V Tilbehør Når du kører i en Honda CR-V, kører du i en bil af meget høj kvalitet. Alt tilbehør er skabt med størst muligt hensyn til design og med den mest avancerede teknologi. Hos Honda

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) (R-Design kun 477) 23.010,-

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Via no. FUN og MARCO POLO.

Via no. FUN og MARCO POLO. Via no. FUN og MARCO POLO. Viano FUN og MARCO POLO 3 Viano autocampere fra Mercedes-Benz. Indhold. Kan du godt lide at give hverdagen baghjul? Er du spontan og initiativrig? Lægger du vægt på komfort

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

EFTERÅR 2010. på vej som taxi. Godkendt V6-motor til E-Klassen Mercedes-Benz Finans Viborg Taxa

EFTERÅR 2010. på vej som taxi. Godkendt V6-motor til E-Klassen Mercedes-Benz Finans Viborg Taxa EFTERÅR 2010 Ny Vito og VIANO på vej som taxi Godkendt V6-motor til E-Klassen Mercedes-Benz Finans Viborg Taxa Ny Vito og Viano på vej som taxi. De nye Vito og Viano med Euro 5 motorer lever op til lovkravene

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summem (T5) R-Design. Lorensberg Stof S S - -

Prisliste Volvo V40. Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design. Interiør Base Kinetic Momentum Summem (T5) R-Design. Lorensberg Stof S S - - Lak Base Kinetic Momentum Summum (T5) R-Design Solid S S S S S Solidlak, Special (619) - - - - 5.499,- Metallic (R-Design begrænset udvalg) 11.502,- 11.502,- 11.502,- 11.502,- 11.502,- Inscription metallak

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Jeg sværger til C-Klassen

Jeg sværger til C-Klassen Jeg sværger til C-Klassen Siden 1993 har vognmand Leif Andersen stort set kun haft C-Klasser. Det er gennem årene blevet til ca. 200 af slagsen. Lige nu har han 25 biler og 60 chauffører, som kører i to

Læs mere

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter

Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Vito Kassevogn, Mixto og kombi/persontransporter Indhold Koncept 4 Varianterne 6 Vito kassevogn 8 Vito Mixto 10 Vito kombi/persontransporter 12 Kabine og funktionalitet 14 Chassis, drivteknik og motorer

Læs mere

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO 30 ÅR MED UNIK INGENIØRKUNST Fra racerbanen: Racerløb er den ultimative test. Motorløb er en stor udfordring, og det er en endnu større udfordring at vinde. Siden 1984 har NISMO

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE VOLVO V50 QUICK GUIDE VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. I nd hold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheekspertise/ opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel.

fortwo >> Den ny smart Som skabt til bykørsel. >> Den ny smart fortwo Som skabt til bykørsel. Oplev bykørsel på en ny, revolutionerende måde: Oplev en bil, der som intet andet køretøj er udviklet til urban mobilitet. Og som hver dag gør din kørsel

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

Havarikommissionen for Vejtrafikulykker. 10 gode råd. til motorvejstrafikanter

Havarikommissionen for Vejtrafikulykker. 10 gode råd. til motorvejstrafikanter Havarikommissionen for Vejtrafikulykker 10 gode råd til motorvejstrafikanter H A V A R I K O M M I S S I O N E N Havarikommissionen for Vejtrafikulykker blev nedsat af Trafikministeren i 2001. Formålet

Læs mere

RÅ OG RAFFINERET Pajero den mest kraftfulde og luksuriøse model vi nogensinde har bygget.

RÅ OG RAFFINERET Pajero den mest kraftfulde og luksuriøse model vi nogensinde har bygget. DRIVE ALIVE PAJERO RÅ OG RAFFINERET Pajero den mest kraftfulde og luksuriøse model vi nogensinde har bygget. 2 3 RÅ OG RAFFINERET MERE END 70 ÅRS 4WD ERFARING Mitsubishi Motors har i over 70 år været pionerer

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik

Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik A4 Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Vorsprung durch Technik Side Fascination 4 Audi A4 Limousine og A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Limousine

Læs mere

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken

Bad Boy MTV. Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken Bad Boy MTV Over stok og sten - eller lydløst rundt i parken 5 stærke fra Bad Boy Markedets stærkeste stel af svejset stål -punkts affjedring og 4 pendlende bagaksel Rå motorkraft el eller benzin Kørekomfort

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Test af uopmærksomhedsalarm i Abbott og Byggeriets arbejdsmiljøbus

Test af uopmærksomhedsalarm i Abbott og Byggeriets arbejdsmiljøbus Test af uopmærksomhedsalarm i Abbott og Byggeriets arbejdsmiljøbus Rådet for Sikker Trafik har i samarbejde med medicinalfirmaet Abbott og Byggeriets Arbejdsmiljøbus gennemført en undersøgelse af effekten

Læs mere

Arbejds-, børneværelse og stue i et! Telematik løsninger fra Mercedes-Benz.

Arbejds-, børneværelse og stue i et! Telematik løsninger fra Mercedes-Benz. Arbejds-, børneværelse og stue i et! Telematik løsninger fra Mercedes-Benz. 02_03 Forretningssamtaler er ikke noget problem, selvom du sidder i bilen. Du er på vejen og vil gerne arrangere et møde. Du

Læs mere