er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo!"

Transkript

1 A-Klasse.

2 er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercede mpromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig e. Udstyrsmuligheder, der indretter sig efter din personlighed og ikke omvendt? Lad di e, mange fascinerende meter, vil du mærke pulsslaget fra en ny generation. Enten for iver kedsomheden fra vejen. Og gør det tillige dejligt bekvemt for dig. Hightech: Natur idig helt, helt anderledes. Hej, A-Klasse! En bil, der symboliserer det pulserende liv: M ninger danner den perfekte rytme til lysspil. Og samtidig stærk og atletisk som en co Din A-Klasse. Tre mulige udstyrslinjer, tre forskellige udsagn: Atletisk og selvbevidst sering med tre designpakker som ekstraudstyr: Ekstravagant eksteriør i Night-pakken sse: Generne fra en Mercedes-Benz. Men den ligner dig på en prik. Bag rattet. Den er assen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele, og som ikke går p e i nogen situation: Elektrisk parkeringsbremse, aktiv parkeringsassistent, bakkamer

3 s-benz. A-Klassen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele, og so ffektiv? Ja, selvfølgelig. Komfort og teknologi i en forrygende symbiose? Sæt dig ind, o g ganske enkelt styre af din egen stil. Og når du så endelig sidder i den og kører de fø eller imod, ligegyldighed er ikke en mulighed. Et utilpasset stilikon udvendigt og ind ligvis. Sikker: Hævet over enhver tvivl. Effektiv: Selvfølgelig. Den er en arketypisk Me arkerede kanter ved siden af stramt spændte overflader, mens konkave kurver og kon upé. Inklusive lysende øjne: Sådan lyder portrættet af A-Klassen. Dit hoved, din stil, d med Urban og Style eller helt igennem dynamisk med AMG Line. Mulighed for endnu, førsteklasses detaljer i Eksklusivpakken, sportslig tilstedeværelse med AMG Eksklu et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercedeså kompromis. Pulsslaget fra en ny generation. og være til stede hver enkelt bit af ve a og HOLD-funktion understøtter din køreglæde. Teknologi, der gør det lettere at være

4 Fascination. Den er et angreb på dine øjne, på dit hjerte og på det, som du normalt forventer af Mercedes-Benz. A-Klassen er bilen til en ny tid og en ny generation. Én, der vil det hele, og som ikke går på kompromis. Et design, der bærer fremtiden i sig? Værsgo! Heftig dynamik og samtidig effektiv? Ja, selvfølgelig. Komfort og teknologi i en forrygende symbiose? Stig ind, og oplev det selv. Udstyrsmuligheder, der indretter sig efter din personlighed og ikke omvendt? Lad dig ganske enkelt styre af din egen stil. Og når du så endelig sidder i den og kører de første af mange, mange fascinerende meter, vil du mærke pulsslaget fra en ny generation. Oversigt fra side 4 Indblik fra side 26 De præsenterede modeller: A 250 Polarsølv metallic forside og fra side 4 Udstyrslinjen AMG Line AMG letmetalfælge i dobbeltegers design, indtræk i ARTICO-kunstlæder/DINAMICA-mikrofi ber sort, interiørelementer i kulfi berlook A 200 Jupiterrød uni fra side 12 Udstyrslinjen Style Letmetalfælge i dobbelt 5-egers design, indtræk i stof/artico sort/hvid, interiørelementer i matrixlook sort A 250 Sport engineered by AMG Polarsølv metallic side 2 og fra side 18 Udstyrslinjen AMG Line AMG letmetalfælge i 5-egers design, indtræk i sort læder, interiørelementer i kulfi berlook A 45 AMG 4MATIC I Cirrushvid I fra side 22 AMG letmetalfælge i multiegerdesign, Night-pakke, indtræk i ARTICO-kunstlæder/DINAMICA-mikrofi ber sort, interiørelementer i kulfi berlook Illustrationerne kan vise tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering.

5 Fakta. For køreglæde: Mercedes-Benz Intelligent Drive, BlueEFFICIENCY, diesel- og benzinmotorer, gearkasser og undervogn Drivline og undervogn fra side 32 F o r s ik ke r h e d: Hjælpesystemer, der hjælper med at forhindre ulykker og kan reducere følgerne af ulykker, f.eks. træthedsregistrering, COLLISION PREVENTION ASSIST, DISTRONIC PLUS og PRE-SAFE. Sikkerhed fra side 38 For afslappet kørsel: Komfort som standard- og ekstraudstyr, f.eks. multimedie- og hjælpesystemer, klimakomfort samt sæder. Komfort fra side 42 For sportsfolk i topklasse: Alt om den kraftfulde sportsmodel engineered by AMG. Modelvarianter fra side 48 For ekspressionister: A 45 AMG 4MATIC eksteriør, interiør, teknik og Performance Studio. AMG fra side 50 For individualister: Masser af standardudstyr, ekstraudstyr som udstyrslinjerne Style, Urban, AMG line samt Night-, Eksklusiv- og AMG Eksklusivpakke, fælge og originaltilbehør. Udstyr fra side 58 F o r s e r v i c e h e l e vej e n r u n d t : Mercedes-Benz Finans, Mercedes-Benz mobilitet, Mercedes-Benz Museum, prøvekørsel, interaktiv instruktionsbog og Mercedes-Benz Guides, mobilt internet, Mercedes-Benz Serviceaftaler, og hvis ulykken er ude. Service og tjenesteydelser fra side 84 For folk med sans for detaljen: Mål, lakeringer og tekniske data. Fakta og farver fra side 86

6 4

7 Oversigt 5 1 blik * * Og du vil gøre store øjne: Sikke en Mercedes! Enten for eller imod, ligegyldighed er ikke en mulighed. Et utilpasset stilikon udvendigt og indvendigt. Den fordriver kedsomheden fra vejen. Og gør det tillige dejligt bekvemt for dig. Hightech: Naturligvis. Sikker: Hævet over enhver tvivl. Effektiv: Naturligvis. Den er en arketypisk Mercedes. Og samtidig helt, helt anderledes. Hej, A-Klasse!

8 6 130 bpm * * Når synet taber mælet, taler hjertet for sig selv. En bil, der symboliserer det pulserende liv: Markerede kanter ved siden af stramt spændte overflader, mens konkave kurver og konvekse svingninger danner den perfekte rytme til lysspil. Og samtidig stærk og atletisk som en coupé. Inklusive lysende øjne: Sådan lyder portrættet af A-Klassen.

9 7

10 8

11 1 * 9 * Uendelige udstyrsmuligheder. Og kun én, der er toneangivende. Dit hoved, din stil, din personlighed. Din A-Klasse. Tre mulige udstyrslinjer, tre forskellige udsagn: Atletisk og selvbevidst med Style (standardpakke) og Urban eller helt igennem dynamisk med AMG Line. Mulighed for endnu mere mig med to designpakker som ekstraudstyr: Ekstravagant eksteriør i Night-pakken, førsteklasses detaljer i Eksklusivpakken, sportslig tilstedeværelse med AMG Eksklusivpakken. A-Klassen: Generne fra en Mercedes-Benz. Men den ligner dig på en prik.

12 10

13 x 480 * *Løsningen på offline: Det nye COMAND Online At sidde bag rattet og styre hele verden. Display på hele 17,8 cm: Dit vindue til nettets muligheder. Surfe med browseren, søge med Google, dele på Facebook og være til stede hver enkelt bit af vejen. Og helt reelt ikke stå alene i nogen situation: Elektrisk parkeringsbremse, Aktiv Parkeringsassistent, bakkamera og HOLD-funktion understøtter din køreglæde. Teknologi, der gør det lettere at være menneske.

14 12 > km * * Hvert tankstop er noget ganske særligt. Godt for fremskridtet og for din pengepung. A-Klassen er en udholdende atlet. Det økonomiske forbrug på op til 27,8 km/l bringer én længere, end man tror. Dette skyldes effektive motorer med direkte indsprøjtning og turboladning. Og ECO start/stop-funktionen, der er standard, er også med til at bremse forbruget i lyskryds med rødt lys. Det er BlueEFFICIENCY.

15 13

16 14

17 * * Skærpet opmærksomhed og mindre risiko. Når de 5 sanser når deres grænse, er de til stede: Elleve hjælpesystemer. Det radarunderstøttede sikkerhedssystem COLLISION PREVENTION ASSIST, træthedsregistreringen ATTENTION ASSIST og igangsætningshjælpen på stigninger er standardudstyr i A-Klassen. Hertil kommer endnu mere sikkerhed som ekstraudstyr: Afstandsreguleringen DISTRONIC PLUS 1 og PRE-SAFE -systemet. Teknologier, der kan sørge for, at faremomenter ikke kommer for tæt på dig.

18 16

19 17

20 18 6,6 s * * Spontan sprint: Fra 0 til 100 km/t. på rekordtid. Kør af sted med et indtryk, der ikke forlader dig igen. Som motor et trænet hjerte: Momentstærke og effektive 4-cylindrede benzin- og dieselmotorer. Med dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr) uden afbrydelse ved skift fra et gear til et andet. Vejens puls fornemmes umiddelbart: Direkte styring og sportsundervogn i køredynamikpakken (ekstraudstyr). Også optisk set en atlet: Med diamantgrill og sportssæder, som virkelig har fortjent denne betegnelse. Stil dig ikke tilfreds med mindre fornøjelse under kørslen.

21 19

22 20

23 21 c w = 0,27 * * Den, der sparer på luftmodstanden, sparer også på forbruget. A-Klassen har et karrosseri, der er så vindmodstandsoptimeret, at luften taber vejret. Resultatet er den bedste værdi i segmentet. Plusset ved dette minus er lavere brændstofforbrug og færre stop for at tanke. Pssst: Det har også betydet, at vi har reduceret vindstøjen endnu mere.

24 22

25 Nm * *Opfrisk dine fysikkundskaber på 4,6 sekunder. A 45 AMG står for sport, dynamik, styrke og frem for alt for sig selv. For med sin 2,0-liters 4-cylindrede AMG turbomotor indtager den med 360 hk en suveræn førsteplads i sit segment. Dvs. flere hestekræfter, større drejningsmoment og mere AMG, som skyder bilen fremad og adrenalinen ind i årerne.

26 24 14,5 k m * * Ingen andre kører med så stor styrke forbi så mange tankstationer. I kraft af sin store styrke påtager A 45 AMG sig også et stort ansvar. Med sine 360 hk og 450 Nm kører den således i gennemsnit hele 14,5 km/l. For sportsvogne fra Affalterbach er det nemlig ikke kun hver eneste tiendedel af et sekund, der tæller, men også hver eneste dråbe brændstof.

27 25

28 26 Tænketank i Californien. I Palo Alto er der noget i luften. Den synes at vibrere, når den californiske sol stråler på en ny dag fuld af lyse idéer i udløberne af Silicon Valley. Ansete universiteter og visionære iværksættervirksomheder opløftes til toppræstationer ligesom segmenterne på en harddisk udveksler de masser af oplysninger med hinanden. Midt i dette center for fremskridt ligger også Mercedes-Benzʼ forsknings- og udviklingscenter (Research and Development Center North America, Inc. (MBRDNA)). Her forsker de mest forskelligartede discipliner i morgendagens innovationer: Specialister som brugerinterface-designere, software- og hardwareingeniører integrerer Digital Lifestyle med Digital Drive Style. Fundamentet for deres samarbejde er et tværfagligt fællesskab. Deres skaberkraft går også ud over væggene i MBRDNA. Derfor er væggene blevet belagt med en særlig lakering, som gør det muligt at skrive på væggene. Det fremskynder den kreative proces, sparer papir og gør det nemmere at tænke i alle retninger. Uden denne mulighed var bilen aldrig blevet opfundet, og denne mulighed er også uundværlig ved den fremtidige udvikling af bilen.

29 Indblik 27

30 eriør. Airbags. LED-kørelys. Lakeringer. Slagvolumen. Fakta og farver. Metalliclakerin ign. Emissionsklasse. Prøvekørsel. Letmetalfælge. Tophastighed. Undervogn. Fakta og er. Lakeringer. Slagvolumen. Fakta og farver. Klimakomfort. Sæder. ESP. Mål. Ekst funktion. Gearkasse. Surroundsoundsystem. Fælge. Prøvekørsel. Kabine. CO 2 -emission og interiørelementer. Hjælpesystemer. Sikkerhed. Metalliclakeringer. Benzinmotorer. gn. Ekstraudstyr. Brændstofforbrug. Interiør. Airbags. LED-kørelys. Lakeringer. Slagvo timediesystemer. Drivline. Prøvekørsel. Udstyr. CO 2 -emission. Memoryfunktion. Geark omfort. Cylindre. Tekniske data. Kabine. Acceleration. Service og tjenesteydelser. Sik farver. Acceleration. Soundsystem. AMG. Acceleration. Design. Emissionsklasse. Letm. LED-kørelys. Motorer. AMG. Kabine. Undervogn. Gearkasse. Lys. Acceleration. ESP. limakomfort. Sæder. ESP. Mål. Standardudstyr. Lys. Benzinmotorer. AMG. Acceler rivline. Prøvekørsel. Udstyr. Letmetalfælge. Memoryfunktion. Gearkasse. Surroundso

31 ger. Klimakomfort. Sæder. ESP. Mål. Standardudstyr. Lys. Benzinmotorer. AMG. Acce farver. Specialudstyr. Brændstofforbrug. Interiør. Sikkerhed. LED-kørelys. Motorer. M raudstyr. Lys. Multimediesystem. Drivline. Airbags. Udstyr. Prøvekørsel. Letmetalfæ. Indtræk i læder. Cylindre. Sikkerhed. Tekniske data. Komfort. Service og tjenesteyd Soundsystem. AMG. Acceleration. Design. Emissionsklasse. Letmetalfælge. Tophastig lumen. Fakta og farver. Metalliclakeringer. Klimakomfort. Sæder. ESP. Mål. Ekstrau asse. Surroundsoundsystem. Fælge. Kabine. Acceleration. CO 2 -emission. Prøvekørsel kerhed. Hjælpesystemer. Indtræk og interiørelementer. Metalliclakeringer. Benzinmot etalfælge. Tophastighed. Specialudstyr. Undervogn. Brændstofforbrug. Drivline. Inter brug. Interiør. Airbags. LED-kørelys. Lakeringer. Slagvolumen. Fakta og farver. Metal ation. Design. Fakta. Lakeringer. Slagvolumen. Klimakomfort. Sæder. Fælge. BlueTEC undsystem. Mål. Kabine. Gearkasse. Udstyr. BlueTEC. Brændstofforbrug. Drivline. Int

32 30 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter 32 Mercedes-Benz Intelligent Drive 33 BlueEFFICIENCY 34 Dieselmotorer 4-cylindrede motorer 35 Benzinmotorer 4-cylindrede motorer 36 Gearkasser 6-trins manuel gearkasse 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G - D CT 37 Undervogn Undervogn og styring Sportsundervogn Direkte styring 4M AT I C 38 Integreret sikkerhedskoncept Træthedsregistrering ATTENTION ASSIST COLLISION PREVENTION ASSIST ADAPTIVE BRAKE DISTRONIC PLUS L a n e Ke e p i ng -/B l i n d S p ot- a s s i s te nt Intelligent Light System PRE-SAFE -system A k t i v m oto r hj e l m Sikkerhedssystemer F o r a n s t a l t n i nge r e f te r e n u l y kke 42 Multimediesystemer C O M A N D O n l i n e Drive Kit til iphone A u d i o 20 C D Becker MAP PILOT Harman Kardon Logic 7 Surroundsoundsystem 44 Hjælpesystemer Bakkamera Aktiv Parkeringsassistent, inkl. PARKTRONIC Hastighedsassistent 45 Lys og klimakomfort Lyspakke THERMOTRONIC 46 Sæder S æ d e ko m fo r t p a kke 4 - vej s - l æ n d e s t ø t te Elektrisk sædeindstilling med memory-funktion 48 Sportsmodel A 250 Sport engineered by AMG 47 Tag og opbevaring Panoramatag Bagagerum O p b e v a r i ng s p a kke

33 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver A 45 AMG 4MATIC eksteriør 52 A 45 AMG 4MATIC interiør 54 A 45 AMG 4MATIC teknik 2,0-liters 4-cylindret AMG turbomotor Højtydende AMG bremsesystem AMG SPEEDSHIFT DCT 7-trins sportsgearkasse AMG Performance 4MATIC firehjulstræk Hastighedsafhængig AMG sportsservostyring og AMG sportsundervogn 56 AMG Performance Studio 58 Udstyrspakker inkl. indtræk, eksteriør- og interiørelementer St a n d a r d u d s t y r Udstyrslinjen Style Udstyrslinjen Urban Udstyrslinjen AMG Line Night-pakke Eksklusivpakke AMG Eksklusivpakke 78 Standardudstyr 79 Ekstraudstyr 80 Fælge Standardfælge Ekstraudstyrsfælge AMG fælge 84 Service og tjenesteydelser M e r c e d e s - B e n z F i n a n s Mercedes-Benz mobilitet M e r c e d e s - B e n z M u s e u m Prøvekørsel Interaktiv instruktionsbog og Mercedes-Benz Guides Mobilt internet Mercedes-Benz Serviceaftaler Hvis ulykken er ude 86 Mål Lakeringer 87 Tekniske data 82 Orginaltilbehør

34 32 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter Mercedes-Benz Intelligent Drive en ny æra inden for mobilitet. Vores ingeniører beskæftiger sig med fremtiden hver eneste dag med det formål at gøre innovative teknologier til virkelighed. Vi har ud fra den ambition sat gang i udviklinger, der har præget bilproduktionen for eftertiden. Kort sagt: Vi arbejder på, at en Mercedes-Benz er forud for sin tid. Gang på gang har vi udviklet banebrydende løsninger for at komme et skridt tættere på vores vision om mere sikker og ulykkesfri kørsel. Innovative teknologier som det forebyggende personbeskyttelsessystem PRE-SAFE og afstandsreguleringen DISTRONIC PLUS kom for første gang ud på vejen i en Mercedes-Benz og definerede en ny standard inden for bilsikkerhed. Det var første gang, at aktive og passive systemer arbejdede sammen for bedre beskyttelse og kørekomfort. Med Mercedes-Benz Intelligent Drive går vi nu endnu et skridt videre: Det er en intelligent måde at forbinde sikkerheds- og hjælpesystemernes sensorsystemer med hinanden. For os er det en logisk konsekvens, da trafikforholdene har ændret sig. Trafikken tager til, kravene til føreren bliver mere komplekse, og risikoen for, at føreren bliver distraheret, bliver større. For at give føreren en endnu bedre hjælp, der er afstemt efter situationen, har vi revolutioneret bilen endnu en gang. En Mercedes-Benz kan nu se bedre. Den holder øje med vejen og trafikken og kan reagere. Vi har udviklet et stereokamerasystem, der kan se tredimensionelt. Ved hjælp af yderligere sensorer opnås et 360 -synsfelt og dermed et præcist billede af omgivelserne. Hvis køreassistent- og sikkerhedssystemerne registrerer en fare, kan de reagere på brøkdele af et sekund og sørge for, at føreren får den rigtige hjælp. I faretruende situationer sker det eksempelvis med en bremse manøvre og ved modkørende trafik med afgrænset nedblænding af fjernlyset. Pioner inden for innovationer Mercedes-Benz Intelligent Drive understreger endnu en gang vores førerposition og viser vejen til ulykkesfri kørsel. På de næste sider kan du læse mere om vores sikkerheds- og komfortsystemer. Afhængigt af bilens udstyr hører teknologierne til standardudstyret eller fås som ekstraudstyr til A-Klassen; du kan finde flere oplysninger på side og 44.

35 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver 33 BlueEFFICIENCY bæredygtige og effektive teknologier er fremtiden. Hos Mercedes-Benz føler vi et stort ansvar for at skåne naturens ressourcer og søge at udvikle bæredygtige og effektive teknologier. Samlet kalder vi det for BlueEFFICIENCY. Med BlueTEC-teknologien til dieselmotoren eksempelvis reduceres kvælstofilterne med op til 90 %. Naturgas motoren Natural Gas Drive sørger for betydeligt lavere emissions værdier og brændstofomkostninger. Vores hybridmodeller, der er en intelligent kombination af forbrændings- og elmotoren, kan sænke forbruget betydeligt. Og med SLS AMG Coupé Electric Drive sender vi elmotoren ud i over halingsbanen. Takket være tekniske og aerodynamiske optimeringer ned til mindste detalje er de BlueEFFICIENCY-udgaver, der fås til udvalgte typeserier, sande effektivitetsfrontløbere. Men hver eneste A-Klasse-model indeholder allerede omfattende BlueEFFICIENCY-tiltag. Det er helhedsoptimeringer af bilen, der er afstemt individuelt i forhold til denne typeserie Sekundære aggregater med energisparende regulering. 2 Justerbar kølerjalousi (A 180) og reguleret oliepumpe. 3 Særligt effektiv generator. 4 Motorer med direkte benzinindsprøjtning, optimerede dieselmotorer. 5 Fremragende aerodynamik med en luftmodstandsværdi på c w = 0,27. 6 ECO start/stop-funktion som standard. 7 ECO-visning som standard. 8 Dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT (ekstraudstyr). 9 Reduceret rullemodstand på dæk og hjul. 10 Intelligent vægtreduktion ved hjælp af aluminium (forskærme, motorhjelm og andre komponenter).

36 34 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter Dieselmotorer. Renere, kraftigere og mere økonomiske: Med A-Klassen følger også den nyeste dieselteknologi fra Mercedes-Benz. Motorerne er kraftfulde og støjsvage, og de imponerer med optimerede emissions- og forbrugsværdier. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede dieselmotorer udviser typiske Mercedes-kvaliteter: De har et stort drejningsmoment og reagerer med det samme, også i det nederste omdrejningsområde. Samtidig holder dieselmotorerne sig tilbage, hvad angår brændstofforbruget, har lav emission og en tydeligt forbedret lydkomfort samt reducerede vibrationer. Fjerde generation af common-rail-dieselteknologien A 200 CDI har et indsprøjtningstryk, der er øget med op til bar, optimerede forbrændingskamre samt præcise magnetventilinjektorer. Forbedret tændingstryk og turboladning med variabel turbinegeometri sørger for et højt drejningsmoment i alle omdrejningsområder. Den intelligente regulering af de sekundære aggregater er med til at øge effektiviteten. Alle dieselmotorer har en ECO start/stop-funktion, der sørger for, at motoren afbrydes midlertidigt, når bilen holder stille. Dieselmotorerne fås nu i følgende ydelseskategorier: Som A 180 CDI med 80 kw (109 hk) og et maks. drejningsmoment på 260 Nm (også som A 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition) og som A 200 CDI med 100 kw (136 hk) og et maks. drejningsmoment på 300 Nm. A 220 CDI med 125 kw (170 hk) og et maks. drejningsmoment på 350 Nm opfylder allerede nu emissionsklasse Euro Nm 100 kw Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) A 200 CDI når allerede sit maksimale drejningsmoment på 300 Nm mellem og o/min. Den 4-cylindrede dieselmotor i A 200 CDI kombinerer en stor trækevne med et lavt forbrug og lav emission.

37 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver 35 Benzinmotorer. Benzinmotorerne er udviklet med det mål for øje at reducere forbrug og emission uden at påvirke ydelse og kørekomfort. 4-cylindrede rækkemotorer. De 4-cylindrede motorer med en slagvolumen på 1,6 l eller 2,0 l, direkte benzinindsprøjtning, variabel ventilstyring og turboladning præsterer særdeles gode værdier for drejningsmoment og ydelse, og har en forbilledlig lydkomfort samt tidssvarende lave forbrugs- og emissionsværdier. Den direkte højtryksindsprøjtning ved hjælp af præcise piezoinjektorer og en videreudviklet forbrændingsproces muliggør en nærmest fuldstændig forbrænding og dermed en større virkning, hvorved brændstoffet udnyttes mere effektivt. Den variable ventilstyring tillader en optimal cylinderpåfyldningsgrad og dermed forbrugsfordele, der bliver endnu større som følge af en reduceret vægt, lavere indre friktion samt behovsafhængigt regulerede kraftudtag. Og ikke mindst ECO start/stop-funktionen, der er standard, øger motorernes rentabilitet. De 4-cylindrede benzinmotorer fås nu i følgende ydelseskategorier: Som A 180 med 90 kw (122 hk) og et maks. drejningsmoment på 200 Nm (også som A 180 BlueEFFICIENCY Edition), som A 200 med 115 kw (156 hk) og et maks. drejningsmoment på 250 Nm og som A 250 med 155 kw (211 hk) og et maks. drejningsmoment på 350 Nm (også som A 250 Sport og A 250 4MATIC). Den nye A 45 AMG 4MATIC leverer 265 kw (360 hk) ved et maks. drejningsmoment på 450 Nm. Alle Alle benzinmotorer har lave emissionsværdier og opfylder dermed allerede nu kravene i emissionsklasse Euro Nm A kw Drejningsmoment (Nm) Omdrejningstal (o/min) Ydelse (kw) Den 4-cylindrede benzinmotor A 180 råder over direkte indsprøjtning via piezoinjektorer og turboladning. A 180 stiller et maksimalt drejningsmoment på 200 Nm til rådighed i området mellem og o/min.

38 36 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter Gearkasser. Hvad enten det er med manuelt gearskifte eller dobbeltkoblingsgearkassen 7G-DCT (ekstraudstyr), med økonomisk eller sportslig køremåde de to gearkasser til A-Klassen er optimalt afstemt i forhold til motorvarianten. De sætter nye standarder, hvad angår gearskiftekomfort, virkning og vægtoptimering. 6-trins manuel gearkasse (standard til A 180 CDI, A 200 CDI, A 180 og A 200). Den 6-trins manuelle gearkasse muliggør hurtige gearskift ved hjælp af korte gearskifteforløb. ECO start/stop-funktionen, der er standardudstyr, sørger for, at motoren afbrydes midlertidigt, når du holder for rødt eller i kø, og dermed spares der brændstof. ECO-visningen (standardudstyr) i kombiinstrumentet understøtter også en effektiv køremåde. A 180 CDI og A 180 er som BlueEFFICIENCY Edition udstyret med en effektivitetsoptimeret 6-trins manuel gearkasse. 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT (standard til A 180 CDI [7G-DCT], A 220 CDI, A 250, A 250 Sport og den nye variant med firehjulstræk A 250 4MATIC). Dobbeltkoblingsgearkassen forbinder komfort, sportslighed og god økonomi ved hjælp af syv fremadgående gear og et bakgear. Den består af to delgearkasser, der hver især råder over deres egen kobling. Den ene af disse delgearkasser indeholder de lige gear, og den anden delgearkasse de ulige. Ved acceleration eller nedbremsning forud- indstilles hhv. det nærmeste højere eller nærmeste lavere gear i den delgearkasse, der netop ikke er i brug. Når gearskiftet finder sted, sker der så et skift til den anden delgearkasse. Derved sker gearskiftet uden forsinkelse og uden tab af trækkraft. Både koblingsbetjeningen og gearskiftene sker fuldautomatisk, hvilket muliggør meget bløde gearskift uden trækkraftafbrydelse. Ved hjælp af en kontakt 7G-DCT gør det muligt at skifte gear uden trækkraftafbrydelse. på midterkonsollen kan gearskifteprogrammerne Economy, Sport og Manual indstilles på forhånd. Programmerne adskiller sig fra hinanden, hvad angår gearskiftekarakteristik og -hastighed. I funktionen Sport geares der først op ved højere omdrejningstal end i Economy -funktionen, og nedgearing sker tidligere. Manual -funktionen giver for eksempel sportsligt orienterede førere mulighed for at udføre gearskift manuelt vha. de ratgearpaddles, der er inkluderet i pakken. Den brændstofbesparende ECO start/stop-funktion og den nye visning af anbefalet gear er også integreret i Manual -funktionen, hvilket bidrager til energieffektiv kørsel. Desuden bliver det aktuelt valgte gear altid vist i kombiinstrumentet. En ergonomisk DIRECT SELECT-gearvælger samt funktionerne TEMPOMAT 1 og SPEEDTRONIC 1 er allerede en del af det udstyr, der følger med 7G-DCT. 1 Inkluderet i Mercedes-Benz Intelligent Drive. Mere herom på side 32.

39 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver 37 Undervogn. Ud over standardsammensætningen af undervogn og styretøj kan køreegenskaberne i A-Klassen afstemmes til dine individuelle behov med kombinationen af sportsundervogn og direkte styring (ekstraudstyr). Undervogn og styring. Undervognen giver mulighed for maksimal kørestabilitet og optimal kørekomfort takket være en intelligent vægtfordeling, McPherson-foraksel og en firepunktsophængt bagaksel. Tandstangsstyretøjet (standardudstyr) med styreassistenten STEER CONTROL gør det muligt at opnå præcise køreegenskaber i kritiske køresituationer. kurver eller ved parkering. Under ligeudkørsel med høj hastighed er bilen ekstra stabil, og responsen til føreren meget præcis. 4MATIC. I den nyeste version af det permanente firehjulstræk 4MATIC er momentfordelingen mellem for- og bagakslen helt variabel. Det giver mulighed for en sportslig køremåde kombineret med optimal traktion under forskellige kørebetingelser. Sportsundervogn (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, som begge er ekstraudstyr). Sportsundervognen forener dynamik og køresikkerhed med kørekomfort. Fjedre og dæmpere er afstemt sportsligt stramt, og bilens niveau er sænket med 15 mm, hvorved krængningsbevægelserne reduceres, og kørestabiliteten øges. Direkte styring (indgår i udstyrslinjen AMG Line og køredynamikpakken, der begge er ekstraudstyr). Den direkte styring omsætter ratbevægelserne endnu mere spontant. Den reducerer styrebehovet markant eksempelvis i snævre Dynamik med høj komfort.

40 38 Drivline og undervogn Sikkerhed Komfort Modelvarianter Integreret sikkerhedskoncept. Visionen om ulykkesfri kørsel driver os. Med vores integrerede sikkerhedskoncept kommer vi et stykke nærmere mod dette mål en helhedsindsats, der kan øge sikkerheden i enhver situation. Som opfinder af automobilen føler vi os i særlig grad ansvarlige for trafiksikkerheden. Derfor har vi som den første bilproducent udviklet et integreret sikkerhedskoncept, som helt og holdent samler tiltag til aktiv og passiv sikkerhed, så de udgør en omfattende beskyttelse. Helhedsindsatsen er opdelt i fire faser og tilbyder sikkerhedsløsninger til enhver situation. Hertil hører systemer til sikker kørsel, som hjælper med at undgå farlige situationer, idet de kan advare og assistere i god tid. Vores enestående PRE-SAFE -system 1 sætter ind i faretruende situationer og aktiverer præventive tiltag til beskyttelse af personerne i bilen. Hvis der på trods af alle forebyggende tiltag opstår en kollision, sørger yderligere teknologier for behovstilpasset beskyttelse. Vi har også tænkt på tiden umiddelbart efter en ulykke og udviklet løsninger, som dels kan forhindre forværring, dels bidrager til hurtig hjælp. På de følgende sider præsenteres et udvalg af disse teknologier til faserne Sikker kørsel, Ved fare, Ved en ulykke og Efter en ulykke. Sikker kørsel: Træthedsregistrering ATTENTION ASSIST 1 (standardudstyr). Dette system til registrering af træthedstegn er især nyttigt på lange køreture. I hastighedsområdet mellem 80 og 180 km/t. advarer træthedsregistreringen føreren, så snart systemet registrerer tegn på uopmærksomhed eller træthed. Sensorer analyserer køreadfærden og kan på denne måde registrere afvigelser fra en tidligere beregnet individuel førerprofil. Træthedsregistreringen ATTENTION ASSIST anbefaler en pause, når der registreres tegn på træthed hos føreren. Sikker kørsel: COLLISION PREVENTION ASSIST 1 (standard). Systemet kan ved hastigheder over 7 km/t. registrere for korte afstande mellem ens egen bil og forudkørende objekter eller stillestående forhindringer. Hvis der registreres en farlig situation, advares føreren optisk og akustisk. Når der samtidig bremses, kan den adaptive bremseassistent stille præcis den bremsekraft til rådighed, som behøves for ideelt set at kunne undgå en truende kollision. COLLISION PREVENTION ASSIST kan registrere en for kort sikkerhedsafstand og advare føreren. 1 Inkluderet i Mercedes-Benz Intelligent Drive. Mere herom på side 32.

41 AMG Udstyr Service og tjenesteydelser Fakta og farver 39 Sikker kørsel: ADAPTIVE BRAKE (standard). Et modulopbygget køredynamikreguleringssystem, der ud over en grundfunktion som antiblokeringssystemet (ABS) 1 tilbyder yderligere sikkerheds- og komfortfunktioner. Funktionen tørbremsning kan hjælpe med at fjerne vandfilmen på bremseskiverne i vådt vejr på den måde kan bremsens aktiveringstid og dermed standselængden reduceres. Forudopfyldning sørger for, at bremsebelægningerne lægges an mod bremseskiverne, så snart føreren fjerner foden hurtigt fra speederen. Den opnåede tidsbesparelse forkorter bremsernes aktiveringstid. Ved igangsætning på stigninger forhindres utilsigtet tilbagerulning, mens der skiftes fra bremse- til speederpedal. Hvis du kortvarigt træder lidt hårdere på bremsepedalen, mens bilen holder stille, fastholder HOLD-funktionen (standardudstyr) bilen, også når føreren fjerner foden fra bremsepedalen. Sikker kørsel: DISTRONIC PLUS 1 (ekstraudstyr). Afstandsreguleringsfartpiloten DISTRONIC PLUS hjælper med at overholde den ønskede sikkerhedsafstand til det forankørende køretøj ved hjælp af en nær- og fjernområderadar. Systemet arbejder mellem 0 og 200 km/t. og er også en hjælp ved bykørsel eller kørsel med hyppig standsning og igangsætning, da sensoren kan arbejde i området mellem 0,2 og 200 meter. Systemet kan automatisk foretage nedbremsninger og også sørge for, at bilen accelererer igen. DISTRONIC PLUS fås kun i forbindelse med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse 7G-DCT, der er ekstraudstyr. Sikker kørsel: Lane Keeping-/Blind Spot-assistent 1 (ekstraudstyr, indgår i førerassistentpakken 1, der er ekstraudstyr). Lane Keeping-assistenten kan ved hjælp af de hvide linjer på vejbanen registrere en vognbane og kan advare føreren ved hjælp af diskrete ratvibrationer, hvis føreren utilsigtet er ved at køre over en vejbanemarkering. Blind Spot-assistenten overvåger ved hjælp af to radarsensorer det kritiske område umiddelbart ved siden af og bag ved bilen, som det kan være svært for føreren at se. Hvis systemet registrerer en potentiel kollisionsfare ved et vognbaneskift, bliver føreren fra en hastighed på 30 km/t. advaret både optisk og akustisk. DISTRONIC PLUS hjælper føreren med automatisk at holde afstand til et forankørende køretøj.

A for attitude. A-Klasse.

A for attitude. A-Klasse. A-Klasse. A for attitude. A-Klasse. A-Klassen er linjer med attitude. A-Klassen er selvbevidste køreegenskaber. Og A-Klassen udfordrer dine forestillinger om, hvad du kan forlange af en bil. A-Klassen

Læs mere

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En

r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En B-Klasse. r du med dette familiemedlem fra start af så godt som forberedt på det hele: B-Klasse masser af plads til masser af orden. Og den fanger blikket: En selvbevidst front med h Foran dig trafikken,

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013

B-Klasse ekstraudstyr 07.10.2013 M110 Metallakering 13 523 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel kode 51U indgår ved kode

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

E-Klasse. Sedan og stationcar.

E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. Sedan og stationcar. rste indtryk på nethinden, til det kribler i fingerspidserne fra første til sidste sekun en med konsekvent dynamisk design og mærkbart skærpet udtryk til stilbevidsthed.

Læs mere

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013

A-Klasse ekstraudstyr 01.07.2013 5dørs hatchback AKlasse ekstraudstyr 01.07.2013 Metallakering. 162U,191U, 592U,761U,787U,893U,894U 14 304 662 designo mountain grey magno matlak 45 510 Sportssæder i ARTICO / stof Messancy r 451 sort eller

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

C-Klasse. Sedan og stationcar.

C-Klasse. Sedan og stationcar. C-Klasse. Sedan og stationcar. den side ansvarsbevidst med BlueEFFICIENCY-tiltag og direkte indsprøjtning. Kompr : Fronten er dynamisk og udfordrende. Dens komfort får pulsen ned igen: Op til 10 hjæ er

Læs mere

CLA ekstraudstyr 07.10.2013

CLA ekstraudstyr 07.10.2013 Metallakering 16 643 Kosmos-sortmetallic (kode 191U) Nodic violettmetallic (kode 592U) polarsølv metallic (kode 761U) mountain-gråmetallic (kode 787U) og universumblå-metallic ( 787U) 991U designo polarsølv

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 Business 0 4.745 2,50 A200 7G-DCT Business 0 5.545 2,50 : Business-varianten indeholder: Urban Designline (17 alufælge, kromlister og dobbelt udstødning) samt Comfortpakke (Parktronic

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse Levering senest d. 1/5 2018 A200 M6 EDITION 16.000/20.000 2.596/3.245 286.225 660 2,00/2,50 A200 7G-DCT EDITION 16.000/20.000 2.996/3.745 306.717 690 2,00/2,50 : Edition indeholder: European EDITION

Læs mere

E-Klasse. Sedan og stationcar.

E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. Sedan og stationcar. E-Klasse. I sin bedste form. E-Klassen gør mange ting lettere for dig. Dog ikke når du skal afgøre, hvilken model der passer bedst til dine behov. For såvel E-Klasse sedan

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013

E-Klasse Coupé & Cabriolet 01.01.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 20 804 799 Metallakering Diamanthvid BRIGHT 40 048 M115 Metallakering designo 52 010 r: 033, 041. 046 M120 Metallakering designo mystic 74 115 r: 052 M140 Lakering

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Koncept A - Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 EDITION 0 4.396 5.495 286.225 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT EDITION 0 4.796 5.995 306.717 691 2,00 2,50 : Edition indeholder: European EDITION med STYLE (interiør),

Læs mere

Gældende fra 3 oktober 2017

Gældende fra 3 oktober 2017 C-Klasse St.Car Business Solutions Gældende fra 3 oktober 2017 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 T Man. BUSINESS Benzin 18,2 2,0 184 / 300 1600 kr

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015

CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 CLA Shooting Brake prisliste 01.01.2015 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift DIESEL 6-trins manuel 11790810-V01 100 (136) 300 108 24,4 1 440 530 600 7G-DCT 11790312-V01 125

Læs mere

Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os.

Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os. B-Klasse. Den ny B-Klasse. Til det bedste, der ligger foran os. Af sted ud på vejene. Med den dynamiske og komfortable Sports Tourer bliver enhver tur til en lille rejse. Kom ud på nye eventyr med bæredygtig

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U)

Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) CDI CDI CDI 4MATIC 4MATIC GD Metallak / alm. Farve Standardfarve S S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering - 10 900 Kosmossort metallic (kode

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 CDI BE M6 0 3.996 4.995 261.220 623 2,20 2,75 A180 CDI BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 303.922 774 2,20 2,75 A200 CDI BE M6 0 4.596 5.745 286.520 730 2,20 2,75 A200 CDI BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 319.722

Læs mere

SL ekstraudstyr 01.06.2013

SL ekstraudstyr 01.06.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) - - - 25 745 - S S S 799 Diamant metallic BRIGHT - - - 42 909 Kun i forb.med MAGIC SKY CONTROL kode 412 eller Panorama variotag kode 415-17 163 Cerussite Grey metallic

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34

Udstyr 30 Sportspakke AMG 30 Standardudstyr 32 Ekstraudstyr 33 Letmetalfælge 34 Den ny C - Klasse Indhold Den ny C - Klasse 1 Dynamik 6 Køredynamik 6 Dieselmotorer 8 Benzinmotorer 10 Køredynamikpakke 12 Komfort 14 Kabine 14 Cockpit 16 Comand APS 18 Sikkerhed 20 Integreret sikkerhedskoncept

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

GL ekstraudstyr 01.09.2012

GL ekstraudstyr 01.09.2012 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 22.624 799 Diamant BRIGHT metallic 42.909 101 Kunstlæder ARTICO Sort O - - Kun i forb.med Grå taghimmel, kode 58U eller designo taghimmel sort, kode Y90 Ikke i forb.med

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Den ny generation B - Klasse

Den ny generation B - Klasse Den ny generation B - Klasse Indhold B - Klasse 1 Eksteriørdesign 4 Dynamik 8 ECO start -/ stopfunktion 8 Naturgasmotor B 170 NGT BlueEfficiency 9 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 11 Sikkerhed 12 Integreret

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere

SKYACTIV TECHNOLOGY ET SIKKERT STED AT OPHOLDE SIG Enhver Mazda kan alt efter udstyrsversion leveres med eller har en lang række intelligente sikkerhedsteknologier, der tilsammen har betegnelsen i-activsense.

Læs mere

CLS ekstraudstyr 01.09.2013

CLS ekstraudstyr 01.09.2013 4MATIC M110 Metallakering, (197, 497, 755, 775, 792, 890, 963, 988) 23 663 795 Manganitgrå SHAPE metallic 54 869 799 Diamanthvid BRIGHT metallic 42 909 996 Hyacint rød metallic 33 026 032 designo mystik

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

GLA ekstraudstyr 01.01.2016

GLA ekstraudstyr 01.01.2016 Metallak / alm. Farve Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) d 4MATIC S S S S S S S S S S Van Metallakering 5 880 5 096 Kosmos-sortmetallic (kode 191U) Nordic violettmetallic

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

AMG GT ekstraudstyr 01.01.2015

AMG GT ekstraudstyr 01.01.2015 ekstraudstyr 01.01.2015 Metallak / alm. Farve Standardfarve O O 0 040U sort, eller 590U Ildopal Metallakering 25 745 183U magnetit sort, 775U iridium sølv, 896U brilliant blå eller 992U selenit grå 278U

Læs mere

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25

Indhold. A - Klasse. 1. Eksteriørdesign 2. Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og interiørelementer 25 A - Klasse. Indhold. A - Klasse. 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 BlueEFFICIENCY 6 Benzinmotorer 10 Dieselmotorer 12 Sikkerheds- og kabinekoncept 14 Farver og materialer 24 Lakeringer 24 Indtræk, læder og

Læs mere

Golf Variant Prisliste udskrevet pr

Golf Variant Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 29.09.2017 Priserne er udregnet med udgangspunkt i den nye registreringsafgift som regeringen har fremlagt d. 21. september 2017. Da registreringsafgifterne ikke er endeligt vedtaget

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S -

Læs mere

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Superb - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem med bevægelses- og niveausensor (Kan ikke kombineres med KESSY) - 5.100 - Anhængerforberedelse (Standard fra produktionsuge 22/16 pånær i 2.0 TSI 280 hk samt 2.0 TDI 190 hk.) Anhængerforberedelsen

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress

FAKTABLAD. Fartpilot. Volvo Trucks. Driving Progress Volvo Trucks. Driving Progress FAKTABLAD en hjælper chaufføren med at holde en konstant og brændstofbesparende hastighed. Systemet regulerer automatisk hastigheden for at holde den indstillede hastighed,

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S -

Prisliste Volvo V70. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Vittinge Stof/kunstlæder S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør Momentum

Læs mere

GL ekstraudstyr 01.06.2013

GL ekstraudstyr 01.06.2013 M110 Metallakering (iflg.mønsterkort) 22 885 799 Diamant BRIGHT metallic 43 167 101 Kunstlæder ARTICO Sort O - - Kun i forb.med Grå taghimmel, kode 58U eller designo taghimmel sort, kode Y90 Ikke i forb.med

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012

R-Klasse ekstraudstyr 01.07.2012 M110 Metallakering (iflg.farvekort) 22.624 M150 Diamanthvid BRIGHT metallak 42.909 M155 Kunstlæder Artico S S S S S Inkl. elektrisk indstillelige forsæder og 4-vejs lændestøtte i førersiden Ikke i.f.m.

Læs mere

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S -

Prisliste Volvo S80. Lak Momentum Summum. Solid S S. Metallic 15.501,- 15.501,- Interiør Momentum Summum. Sundby stof/t-tec S - Lak Momentum Summum Solid S S Metallic 15.501,- 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- 30.010,- Interiør

Læs mere

2016 priser - D.E.F. Mercedes-Benz 7 måneders leasing

2016 priser - D.E.F. Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d M6 Style Designline 0 4.495 2,50 A180 d M6 Business 0 4.995 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 5.495 2,50 : Style Designline indeholder: Aircondition, 16 Alufælge, Sportssæder i kunstlæder ARTICO,

Læs mere

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Pressemeddelelse 18. juli 2006 Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Også premiere på det indbyggede og udtrækkelige transportsystem Flex-Fix med plads til to cykler Den ny Opel

Læs mere

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

B-Klasse ekstraudstyr VAN B 180 CDI

B-Klasse ekstraudstyr VAN B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI M110 Metallakering 7 244 6 278 M155 ARTICO kunstlæder r 101 sort, 105 saharabeige og 108 krystalgrå S S S S S S S S S Grå taghimmel kode 58U indgår ved kode 101 og 108 Sort taghimmel

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

Mercedes-Benz E-klasse Sedan

Mercedes-Benz E-klasse Sedan E-klasse Sedan Business Solutions Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 Aut. BUSINESS Benzin 16,9 2,0 184 / 300 1900 kr 510.000 E 220 d Aut. BUSINESS Diesel

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER

EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER DEN NYECOLT EN BIL DER FLYTTER GRÆNSER Storbyens pulserende liv er fuld af mangfoldighed, og tiden står aldrig stille. Det er her Colt føler sig hjemme. Dens unikke design vil blive værdsat, og dens

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC40 First Mover

Prisliste Ny Volvo XC40 First Mover Lak Momentum R-Design Metallic eller Solidlak S S Premiumlak (707) - 13.050,- Premiumlak (720) - 7.015,- Hvidt kontrasttag (614 solid hvid)(ej mulig til 614 og 711) 4.543,- - Sort kontrasttag (019 solid

Læs mere

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr

Octavia H/B Facelift - Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk 9.600 9.600 9.600 9.600 9.600 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 4.000 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat med styring af

Læs mere

Inspiration Find din nye bil her

Inspiration Find din nye bil her Inspiration Find din nye bil her Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store, eksklusive

Læs mere

Prisliste Volvo V70 Tribute

Prisliste Volvo V70 Tribute Prisliste Volvo V70 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl-effekt) 30.010,- Interiør Vittinge tof/kunstlæder Læder Comfort

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

Golf Prisliste udskrevet pr

Golf Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 22.07.2017 Benzin Varianter Trendline Comfortline Highline Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 85 HK 5 trins Manuel 108 20,8 310,- 209.994,-

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære din nye bil at kende.

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære din nye bil at kende. VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære din nye bil at kende. For at få endnu mere ud af din nye Volvo bedes du gennemlæse denne Quick Guide. Nærmere detaljer fremgår

Læs mere

T-Roc Prisliste udskrevet pr

T-Roc Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 29.11.2017 Benzin Varianter City Style Sport Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI - 115 HK 6 trins Manuel 117 19,6 840,- 239.990,- 254.995,- 1,5

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk

CR-V. Originalt tilbehør. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk CR-V/12/06/TH11066Dk Originalt tilbehør CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifi kationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Octavia Combi - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Aftageligt anhængertræk (Kræver trailer assist) - - 7.180 9.700 9.700 9.700 Alarmsystem (Kan ikke kombineres med KESSY) - 2.960 2.960 4.000 4.000 4.000 Ambition plus-pakke Indeholder Climatronic, Multifunktionsrat

Læs mere