Generelt. Aqua Camp for friske sild og barske vandhunde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelt. Aqua Camp 2006 - for friske sild og barske vandhunde"

Transkript

1 Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 10. februar /14 Nummer 1, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 15. marts 2006 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: Fax: Hjemmeside: Generelt Aqua Camp for friske sild og barske vandhunde Konceptet Aqua Camp er de seneste to år blevet godt modtaget i svømmeklubberne og af de børn, der har deltaget på en camp. Derfor glæder Dansk Svømmeunion sig over atter i år at kunne tilbyde konceptet til en masse vandglade børn. Det overordnede formål er, at give børn og unge i alderen 7 12 år en god og alsidig oplevelse i vand. Der er også plads til børn, som ikke har lært at svømme endnu. Indholdet på lejrene er alsidigt med aktiviteter i både vand og på land. Af aktiviteter i vandet kan eksempelvis nævnes: svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege, udspring og bevægelser i vand til musik. På land vil der være aktiviteter såsom fangelege, skattejagt, mini-ol og førstehjælp. Til samtlige deltagere på lejrene udleveres en goodiebag med merchandise samt et flot diplom. Til de medvirkende klubber udleveres instruktørmapper med konkrete lege og aktiviteter samt en klubmappe med gode råd omkring planlægning og afholdelse af campen. Endvidere vil klubberne modtage markedsføringsmateriale i form af plakater og foldere til brug i forbindelse med markedsføring af Aqua Campen. Dansk Svømmeunion har til 2006-sæsonen udviklet helt nyt markedsføringsmateriale, således materialet ikke vil være identisk med materialet fra de to foregående år. Nyhed online-tilmelding og -betaling I forbindelse med evalueringen af konceptet i 2005 ønskede flere klubber et online- tilmeldingsmodul med mulighed for betaling. Dette modul er ved at blive udviklet. Vi vil i den nærmeste fremtid sende information herom til de klubber, der tidligere har afholdt en Aqua Camp. Informationen vil endvidere fremgå af Dansk Svømmeunions hjemmeside - se menupunktet Aqua Camp inden længe. Hent flere informationer Vil din klub være med til at give en masse børn en unik oplevelse i sommerferien, og ønsker du at få mere at vide om konceptet, så kontakt nedenstående kontaktperson. Tilmeldingsfrist den 3. april Ønsker din klub at afholde en Aqua Camp i sæsonen 2006, skal I være obs på, at der er tilmeldingsfrist hos nedenstående kontaktperson senest mandag, den 3. april. Kontaktperson: Sanne Høck, konsulent Telefon

2 10. februar /14 Idræts- og kulturfaciliteter Lokale- og Anlægsfondens facilitetsdatabase giver overblik over antallet af idræts- og kulturfaciliteter i de nye kommunedannelser. Databasen kan bruges til at sammenligne faciliteterne i landets kommuner eller til at se, eksempelvis hvor mange svømmehaller, der er i en bestemt kommune. Databasen trækker på kommunernes tal fra Lokale- og Anlægsfonden gør opmærksom på, at der for kommuner, der bliver splittet op i forbindelse med kommunalreformen den 1. januar 2007, kan være visse uregelmæssigheder, indtil kommunerne har indberettet nye tal. Man kan stadig se faciliteterne for det nuværende kommunale landkort. Facilitetsdatabasen kan ses på Lokale- og Anlægsfondens hjemmeside (www.loa-fonden.dk) - klik HER. Ta på træningslejr på Bornholm Gudhjem svømmehal tilbyder: Wonderful Copenhagen Challenge 2006 Ved Wonderful Copenhagen Challenge 2006, som fandt sted i Øbro Svømmehal torsdag aften, den 19. januar, blev der vist svømning i verdensklasse, så hallen var ved at lette. Med svømmere som Ryk Neethling, Jason Lezak, Karl Thaning, Therese Alshammar og Stefan Nystrand i feltet - foruden vores egne stærke svømmere Louise Ørnstedt og Mette Jacobsen - var der da også lagt op til bølgegang i 25 meter bassinet. Fire løb var lagt ind i stævnet: 50 m rygsvømning - damer 50 m butterfly herrer 50 m fri damer 50 m fri herrer I første løb, 50 m rygsvømning for damer, blev det vores egen Louise Ørnstedt, som løb af med den flotte sejr og en pengepræmie på euro. Andenpladsen og dermed 750 euro gik til Kateryna Zubkova, Ukraine, mens tredjepladsen gik til svenske Therese Svendsen, der således blev 500 euro rigere. Træningsfaciliteter/kortbane Vi har alt i træningstilbehør Overnatning i seks-personers huse Forplejning efter eget ønske Transport til og fra færge Ring og hør nærmere Gudhjem svømmehal: Adresse: Sportsvænget 16, 3760 Gudhjem Se også hjemmesiden på: Vælg linket Indeks og dér linket Svømmehallen Louise Ørnstedt får overrakt blomster af Martin Bender fra Wonderful Copenhagen 50 m butterfly - herrer I 50 m butterfly for herrer faldt verdensrekordholderen på distancen Kaio Almeida overraskende hurtigt fra. Her blev vinderen Ryk Neethling fra Sydafrika. Nummer to blev Peter Mankoc fra Slovenien. Tredjehurtigste mand i dette løb blev finske Matti Rajakyla. (Fortsætter næste side)

3 10. februar /14 (Fortsat fra forrige side) 50 m fri damer I 50 m fri for damer havde vi både Annette Hansen og Mette Jacobsen med til start. Mens Annette måtte se sig slået ud hurtigt i løbet, lykkedes det her for Mette at sikre sig en flot tredjeplads og dermed 500 euro. Vinder af dette løb blev Rachel Komisarz fra USA mens Josefinn Lillhage fra Sverige sluttede på andenpladsen. 50 m fri - herrer I dette aftenens sidste løb lykkedes det atter den sydafrikanske svømmer Ryk Neethling at nå helt til tops og vinde løbet og dermed yderligere euro. En virkelig kraftpræstation af Ryk, som er indehaver af verdensrekorden i 100 m individuel medley og ligger nummer 1 på verdensranglisten i 100 m individuel medley. Nummer to blev landsmanden Karl Thaning, mens Jason Lezak fra USA, sluttede på tredjepladsen. Læs meget mere om løbene og om vinderne af Bedste præstationer på Dansk Svømmeunions hjemmeside Vælg menupunktet Wonderful Copenhagen Challenge Her kan du samtidig se en masse billeder fra aftenen i Øbro Svømmehal. Tak til samarbejdspartnere og sponsorer Flere virksomheder og organisationer har medvirket til, at Wonderful Copenhagen Challenge blev et succesfuldt stævne på højt sportsligt niveau. Dansk Svømmeunion skylder at takke mange i den forbindelse. Her skal nævnes Københavns kommune, som stillede faciliteter til rådighed i En populær Ryk Neethling måtte af med mange autografter efter at have vundet begge sine løb. den smukke svømmehal og Øbro Svømmehals personale, som stod klar til at assistere og hjælpe til, så snart, der var behov for det. Som hovedsponsor og tæt samarbejdspartner udgjorde Wonderful Copenhagen en væsentlig instans, uden hvem, stævnet aldrig havde nået det sportslige niveau, som nu blev tilfældet. Stævnets to løbssponsorer - Kyhl Reklame og Astralpool - udgorde ligeledes vigtige samarbejdspartnere, som også bør fremhæves her. Hertil kommer TuborgFondet, DIF og Team Danmark, som på hver deres vis har støttet og bakket op om stævnet. Tak til frivillige hjælpere For at et stævne af en størrelsesorden som Wonderful Copenhagen Challenge kan løbe af stabelen, er det nødvendigt med mange frivillige hjælpere. I forbindelse med Wonderful Copenhagen Challenge var cirka 70 frivillige hjælpere i gang - foruden Øbro Svømmehals personale. Alle disse frivillige hjælpere skal have en stor tak for indsatsen både op til stævnet og i forbindelse med selve afviklingen. En særlig tak skal i den forbindelse rettes til Kenneth Raahauge, som i forbindelse med planlægningen af stævnet og hele organiseringen af alle de praktiske detaljer omkring stævnet, har løftet mere end nogen anden, og hele tiden har været den, som troede mest på projektet. Cleopatra og Cæsar i flere udgaver stod klar i Øbro Svømmehals romerske kulisse. (Fortsætter næste side)

4 10. februar /14 (Fortsat fra forrige side) Et succesfyldt stævne kræver et veloplagt publikum Et stævne for tomme tilskuerpladser ville have været en fiasko. Med publikums fremmøde blev Wonderful Copenhagen Challenge 2006 alle anstrengelser værd, og samtidig fik vi vist omverdenen, at også svømning kan få taget til at lette af bare spænding og begejstring. Det er ikke mindst meget vigtigt i forbindelse med et stævne som dette, hvor TV var til stede og transmitterede live. Således også en tak til publikum, som gjorde Wonderful Copenhagen Challenge 2006 til en god aften i svømningens navn. Dansk Svømmeunion Wonderful Copenhagen Challenge 2006 Støttet af: Løbssponsor: Hovedsponsor: Løbssponsor:

5 10. februar /14 Mad i bevægelse I foråret 2005 gik Dansk Svømmeunion og Køge Svømmeklub, som nævnt i et tidligere nummer af svømmeposten, ind i projektet Mad i bevægelse. Projektet sætter fokus på maden i idrætten og skal inspirere og støtte idrætsorganisationer og idrætsforeninger til at ændre den madkultur, der i dag er udbredt blandt børn og unge. I forbindelse med projektet har Køge Svømmeklub haft besøg af Dorte Kern, som er klinisk diætist, der leverede et spændende foredrag om kostens betydning for idrætsudøvere. I foredraget, som Dorte fremlagde lørdag, den 21. januar, sammenlignede hun kroppen med en bil og benzin med mad. Alle, der kører bil, ved, at der ikke skal blyfri benzin på en dieselbil og omvendt. På samme måde er det med kroppen den skal have den rigtige mad for at kunne arbejde optimalt. Når kroppen skal yde meget, skal der meget energi til, og den skal skaffes ved at spise de rigtige fødevarer. Dorte viste med billeder, hvordan den sunde mad ser ud, men også hvordan en tallerken Matador Mix indeholder ligeså meget energi, som en tallerken med stegt flæsk og persillesovs. Der var gode forslag til alle måltider, både hovedmåltider og mellemmåltider. Det blev gjort klart, at der skal være forskel på kostsammensætningen og antallet af måltider afhængigt af, hvor meget en svømmer træner. Svømmere med op til fire timers træning om ugen skal blot følge de almindelige kostanbefalinger. Trænes der mere end fire timer ugentligt, kræves der både ændret kostsammensætning, flere måltider og mere mad. Vidste du, at 81 procent af danske børn spiser for meget sukker, og at kun 1 ud af 10 af de årige får nok frugt og grønt! (Kilde: Kræftens Bekæmpelse). Både forældre og svømmere mødte op til arrangementet, og der blev en levende og god dialog om kost generelt og måltider på et mere konkret plan. Eksempelvis var der flere forældre, der ønskede at høre noget om, hvordan, man gør en madpakke virkelig spændende for en aktiv svømmer. Her havde Dorte Kern mange gode forslag til variation. I forbindelse med foredraget havde Køge Svømmeklub sørget for sunde hjemmebagte scones og friske frugtposer. De forsvandt som dug for solen. Har din klub lyst til at høre mere om projekt Mad i bevægelse, er du velkommen til at kontakte nedenstående kontaktperson. Der er samtidig gode informationer at hente på hjemmesiden Kontaktperson: Sanne Høck, konsulent Telefon:

6 10. februar /14 Sekretær ansat i projekt Tryg på Stranden Dansk Svømmeunion og TrygFonden har ansat Liselotte Nielsen som sekretær i projekt Tryg på Stranden. Projektet er vokset de seneste år, og med stadig flere af de rød-hvide tårne på landkortet, er der tilsvarende opstået flere administrative opgaver på kontoret i Farum og Ballerup. Base for projekt Tryg på Stranden Med den nyoprettede sekretær-stilling er der nu flere hænder til at varetage de administrative funktioner i projekt Tryg på Stranden, samtidig sikrer vi at have en fast base på kontoret i den travle sommerperiode, hvor de øvrige medarbejdere er på farten for at følge og assistere kystlivredderne ved livredderstationerne. Liselotte fagligt og privat Liselotte har en faglig spændende baggrund med erfaring fra såvel det private som det offentlige arbejdsmarked og har blandt andet beskæftiget sig med salg og marketing, elevuddannelse, regnskab og administration. Liselotte er vant til at skulle samarbejde med mange mennesker og i det hele taget vant til at have en bred kontaktflade. 49-årige Liselotte har to voksne børn og fejrede sidste sommer sølvbryllup. Når ikke fritiden udfyldes med samvær med familie og venner, dyrker Liselotte korsang, som også inkluderer en del optræden rundt omkring Liselotte Nielsen - sekretær i projekt i landet. Litteratur, håndarbejde og dans hører også til Liselottes store Tryg på Stranden interesser, ligesom der meget gerne må være tid til motionsformerne stavgang, cykling og langrend (når vejret tillader det). Ønsker du at kontakte Liselotte kan det ske på telefon: og pr. Dansk Svømmeunion og TrygFonden byder Liselotte Nielsen velkommen på Tryg på Stranden holdet, og håber, at alle vil tage godt imod vores nye sekretær. Pia Holmen, direktør, Dansk Svømmeunion René Højer, projektleder, TrygFonden Nyt kursuskatalog fra DIF DIF tilbyder en lang række kurser over hele landet. Der er kurser til både trænere, aktive, ledere og forældre. Du kan også selv arrangere kurser i din egen klub. Du sørger for lokale, og DIF sørger for underviser og materialer. Går du selv i gang med at arrangere et kursus, skal du være opmærksom på, at mange kommuner og idrætssamvirker yder støtte til lokale kurser. Kontakt din kasserer eller kommunale forvaltning for nærmere oplysninger. På kan du både se DIFs kursustilbud til enkeltpersoner og til klubber. Du kan downloade eller bestille Idrættens kurser 2006 HER. Kataloget er inddelt i følgende afsnit: Idrætsskader - nej tak! Idræt og træning Idræt for børn og unge - skab sammenhæng Fitness - styrke- og konditionstræning Trænerrollen Idrætspsykologi - i træning og konkurrence Idrætsskader Hvad gør man - kend din rolle! Idrætsmassage Lederrekruttering - flere gør mindre Medlemssucces - fastholdelse og rekruttering Hurra, jeg er blevet leder! Højskoleophold Du kan selv arrangere kurser DIFs Træneruddannelse Kursusoversigt Praktiske oplysninger Foreningspakken.dk Er din klub i form? Kom i gang Uddannelsesnyt Tilmeldingsblanket

7 10. februar /14 Momsregler for foreningsblade SKAT fastslår i en såkaldt SKM-meddelelse, at udgivelse af et foreningsblad til medlemmerne sker i nær tilknytning til de momsfrie aktiviteter i foreningerne. Der skal derfor ikke beregnes moms af den del af medlemskontingentet, der går til at udgive bladet. Eventuelle annonceindtægter eller salg af bladet mod særskilt vederlag er momspligtige indtægter efter momslovens almindelige regler, hvis foreningen er momsregistreret. En momsregistreret forening har delvis momsfradragsret for udgifter til fremstilling og distribution af et foreningsblad. Praksisændringen har umiddelbart ikke betydning for specialforbund og idrætsforeninger, der er momsfritaget efter den nye fritagelsesbestemmelse fra Det kan dog ikke udelukkes, at det måske, ud fra en økonomisk betragtning, for nogle forbund og foreninger kan svare sig (igen) at lade sig momsregistrere pga. den ændrede momspraksis omkring foreningsblade. Men det bør analyseres grundigt i hvert enkelt tilfælde, inden man eventuelt vælger det. I den forbindelse har DIF netop udarbejdet en ny pjece Idrætsrådets arbejdsopgaver på natur-, miljø- og planlægningsområdet. Pjecen kan rekvireres hos DIF på telefon: og ligeledes downloades via I pjecen redegøres der for idrætsrådenes fremtidige arbejdsopgaver med at rådgive myndigheder, afgive høringssvar og udføre sagsbehandling inden for natur, miljø og fysisk planlægning. Dansk Svømmeunion anbefaler alle medlemsforeninger at følge nøje med i netop udviklingen inden for disse politiske Idrætsråd. Det er vigtigt, at vi blander os på dette område og hele tiden tænker i at få vores sport med på dagsordenen, hvor det måtte være muligt. Kun ved hele tiden at synliggøre vores behov, vil der blive lyttet til os. Så læs, lyt, diskutér og bland jer lokalt og regionalt så Idrætsrådene kender jeres krav og ønsker. Hvis et forbund eller en forening siden 2002 har indbetalt moms af den del af medlemskontingentet, der er gået til bladdrift og/eller af udgifterne til de blade (værdi under 100 kroner), der er sendt til ikkemedlemmer, kan de få tilbagebetalt den indbetalte moms, hvis de kontakter SKAT senest den 4. juli 2006, selv om den normale forældelsesfrist på tre år er overskredet. Du kan læse nærmere om den nye afgørelse på sagen har SKM-nummer: SKM SKAT. For yderligere information kan DIF-konsulent Willy Rasmussen kontaktes på telefon: Pjece om arbejdsopgaverne i de nye Idrætsråd I forbindelse med kommunalreformen kommer der, som inden for mange andre områder, til at ske store ændringer inden for de politiske råd og udvalg, som varetager idrættens interesser i kommunerne.

8 10. februar /14 Internationalt IOC Kongres til København i 2009 Den internationale olympiske komité, IOC, tildelte onsdag, den 8. februar København værtskabet for IOC s session og kongres i Hos ansøgerne om værtskabet - DIF, Kulturministeriet, Økonomi- og Erhvervsministeriet, Københavns Kommune, Wonderful Copenhagen og Idrætsfonden Danmark er der naturligvis stor glæde over beslutningen. Også i Dansk Svømmeunion er det en glædelig nyhed. Direktør Pia Holmen beskriver det således: I Dansk Svømmeunion har vi selv gjort en indsats for at få kongressen til Danmark på DIFs opfordring. Det har vi gjort ved at skrive til de medlemmer af FINAs ledelse, som samtidig er IOC-medlemmer. Her har vi bakket positivt op om muligheden for at få kongressen til Danmark i 2009 og betonet, at vi ser meget positivt på dette. Vi er parate til at assistere og yde en indsats både i årene op til og under kongressen. På IOC s session i 2009 skal der vælges værtsby for sommer-ol 2016, og der er derudover valg af IOCpræsident, lige som det fremtidige olympiske sportsprogram skal debatteres og besluttes. Endelig afholder IOC op til selve sessionen en kongres, hvor en række olympiske temaer skal debatteres. IOC s session og kongres i 2009 forventes at tiltrække op imod udlændinge og en massiv international mediedækning. Syv byer var med i det afsluttende kapløb om at blive værtsby, hvor København slog Cairo i finalen med stemmerne Kontaktperson: Pia Holmen, direktør Telefon:

9 10. februar /14 Elitesvømning Nordiske årgangsmesterskaber i svømning, Malmø De nordiske lande er nået til enighed om at afholde et nordisk årgangsmesterskab i lige år, det vil sige de år, hvor der ikke afholdes ungdoms-ol. Således afholdes det første Nordiske Årgangsmesterskab nogensinde til sommer, og det bliver i perioden juli Stævnet, som sandsynligvis afholdes på langbane, vil finde sted i Malmø/Sverige. Kvalificerende årgange til stævnet er: Piger: Drenge: Stævneformat og løbsrækkefølgen vil være identisk med det, der er kendt fra NJM. Udtagelse vil ske på grundlag af resultater opnået ved Danske Årgangsmesterskaber, Gruppe 1, i Køge, fra den 9. til den 11. juni også selv om DÅM foregår på kortbane og NÅM sandsynligvis vil finde sted på langbane. Talentudvikleren vil få dage efter afslutningen af DÅM udtage holdet af svømmere. Holdet vil blive på maksimalt 24 svømmere, og det tilstræbes at stille med to svømmere i hver disciplin ved NÅM. Det betyder, at alle danske årgangsmestre bliver udtaget til NÅM. Holdet vil således kun blive suppleret subjektivt af to-ere fra DÅM. Kun resultater opnået ved DÅM tæller. Trænere udtages efter eliteafdelingens gældende trænerudtagelsesregler. Da NÅM og EJM er sammenfaldende vil elitechefen og talentudvikler udpege én af de udtagne trænere som cheftræner. Talentudvikleren vil være cheftræner ved EJM. Kontaktperson: Lars Sørensen, elitechef Telefon: Justeringer af det danske hold til VM på kortbane i Shanghai Dansk Svømmeunion udsendte medio januar en pressemeddelelse vedrørende det danske hold til VM på kortbane i Shanghai, som afholdes april. Som følge af en række samtaler med de udtagne svømmere og deres personlige trænere er holdet i mellemtiden blevet justeret. Således udgøres truppen nu af følgende svømmere: Louise Ørnstedt, STO95/Frem Kvalificeret i: 50, 100 og 200 m rygcrawl Jakob Andkjær, VAT/VI39 Kvalificeret i: 50 m butterfly m fri + 4 x 200 m fri holdkap Jon Rud, West Swim Esbjerg Kvalificeret i: 400 m fri + 4 x 200 m fri holdkap Julie Hjorth-Hansen, Sigma/Birkerød Kvalificeret i: 200 m IM m IM m fri Chris Christensen, West Swim Esbjerg Kvalificeret i: Subjektivt udtaget Anna Gorm Hansen, West Swim Esbjerg Kvalificeret i: 4 x 100 m medley holdkap Annette Hansen, Sigma/Allerød Kvalificeret i: 4 x 100 m medley holdkap Micha Østergaard, West Swim Esbjerg Kvalificeret i: 4 x 100 m medley holdkap Nicolai Graa Hansen, West Swim Esbjerg Kvalificeret i: 4 x 200 m fri Jon Thonesen, Sakskøbing Kvalificeret i: 4 x 200 m fri Anders Frahm (Lyngby) og Anders Jensen (VAT/ Elitecentret) har valgt at trække sig fra holdet grundet langbanesatsning og forsøget på at kvalificere sig til sommerens EM på langbane. Lotte Friis (Sigma/Allerød) bliver grundet den knæskade, som hun pådrog sig under EM på kortbane i december måned ikke klar til start. Der er stadig lidt usikkerhed omkring Julie Hjorth- Hansens (Sigma/Birkerød) deltagelse. Det skyldes nogle uafklarede forhold vedrørende studiet. Kontaktperson: Lars Sørensen, elitechef Telefon:

10 10. februar /14 Svømning Nyt fra Svømmesektionen Folderne Mesterskaber 2006 og Danmarks Mesterskaber for Hold 2006 Begge foldere er nu tilgængelige via hjemmesiden og kan downloades i både Word- og PDF-format. For begge folderes vedkommende gælder, at de løbende vil blive opdateret. Det vil altid fremgå af hjemmesiden, hvilke ændringer, der er foretaget. Mesterskabsfolderen for 2006 er sendt til trykning og vil snarest blive udsendt til klubberne. Sanex Grand Prix 2, 2006 Sanex Grand Prix 2 har været annonceret til afholdelse på skiftende tidspunkter. Det ligger nu fuldstændig fast, at stævnet afholdes som et udendørs-arrangement i Silkeborg den juni Region Øst Kortbane Mesterskab den 28. september 1. oktober Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Swim Team Frederiksberg har tilbudt at arrangere dette mesterskab. Mesterskabet vil blive afholdt i Vesterbro Svømmehal, hvilket også vil fremgå af den opdaterede Mesterskabsfolder for 2006 på hjemmesiden. Mesterskabsarrangører til 2006 og 2007 søges Dansk Svømmeunions svømmesektion søger medarrangører til DM for Hold Årgangsklasse, indledende runde 2006 samt til regionale og nationale mesterskaber i år 2007 og DM for Hold Åben Klasse Ansøgningen skal indeholde en kort beskrivelse af: 1. Bassinforhold - Størrelse - Dybde - Banetove, type - Vandtemperatur 2. Udenomsforhold - Antal faste siddepladser i hallen - Mulighed for yderligere siddepladser i hallen - Opholds- og hvilemuligheder i tilknytning til hallen - Cafeteria eller anden form for udsalg i/ved hallen 3. Overnatningsmuligheder - Afstand fra konkurrencestedet - Alternative muligheder - hvilke? - Priser 4. Bespisningsmuligheder - Menusammensætning - Alternative muligheder - Priser 5. EDB - Har rådighed over EDB anlæg med Grodan. - Har rådighed over EDB anlæg uden Grodan. (Fortsætter næste side)

11 10. februar /14 (Fortsat fra forrige side) Supplerende oplysninger om de enkelte mesterskaber kan indhentes hos følgende: Regionale Vest mesterskaber: Lise Petersen, Anders Billes Vej 47, 7000 Fredericia. Telefon: / Regionale Øst mesterskaber: Connie Florin, Randvolden 6, 2730 Herlev. Telefon: / Nationale mesterskaber samt DM for Hold: Lise Møller, Johannes V. Jensens Allé 18, 2000 Frederiksberg. Telefon: / mobil: / Sidste frist for ansøgninger er den 12. april Ansøgninger sendes elektronisk til kontaktpersonen eller til adressen Ansøgninger kan også sendes pr. brev til enten kontaktpersonen eller til Dansk Svømmeunion, Ryttergaardsvej 118, 2. sal, 3520 Farum. Aktivitetsoversigt for 2007 Mesterskaber 2006 Dato Sted DM-H Årgangsklasse, indledende november DM-H Årgangsklasse, finale december Mesterskaber 2007 Dato Sted Region langbanemesterskaber - Grand Prix 1 - vest januar Region langbanemesterskaber - Grand Prix 1 - øst Region Årgangsmesterskaber gr. 1 - vest marts Region Årgangsmesterskaber gr. 1 - øst Region Årgangsmesterskaber gr. 2 - vest marts Region Årgangsmesterskaber gr. 2 - øst Danske Åbne Masters - kortbane VM langbane 26. marts - 1. april Melbourne, Australien Grand Prix stævne marts DM-H Åben Klasse, Svømmeliga april DM-H Åben Klasse, 1. division april DM-H Åben Klasse, 2. division april DM-H Åben Klasse, 3. division april DM-H Åben Klasse, 4. division (flere arrangører) april Danske Åbne Masters - langbane DÅM gr juni DÅM gr juni DM-L, DJM-L, Danish Open juli DM-B juli EJM? juli Region kortbanemesterskaber - vest september Region kortbanemesterskaber - øst DM-K, DJM-K oktober Greve DM-H Årgangsklasse, indledende november EM-kortbane december Debrecen, Ungarn DM-H Årgangsklasse, finale december Afgøres primo 07

12 10. februar /14 Livredning VM i livredning 2006 med dansk deltagelse Når det går løs i de australske byer Geelong og Lorne med dette års udgave af VM i livredning bliver det med deltagelse af følgende seks danskere: Jacob Marcussen (GI40), Tor Busch (GI40), Nicolaj Poulsen (AGF), Christen Thing (GI40), Caroline Kleemann (GI40) og Camilla Brolin (USG). Mesterskaberne er inddelt i henholdsvis bassin-discipliner og åbent vand discipliner. Bassin-disciplinerne afholdes den februar. Åbent Vand disciplinerne afholdes den februar. I bassin-delen er Danmark repræsenteret i følgende discipliner: 200 m obstacle swim: Jacob Marcussen, Caroline Kleemann. 100 m rescue medley: Jacob Marcussen. 100 m manikin carry with fins: Jacob Marcussen. 100 m manikin tow with fins: Nicolaj Poulsen, Caroline Kleemann. 200 m super lifesaver: Nicolaj Poulsen, Caroline Kleemann. Line throw: Jacob Marcussen, Christen Thing, Caroline Kleemann, Camilla Brolin. Simulated emergency response: Caroline Kleemann, Jacob Marcussen, Camilla Brolin, Nicolaj Poulsen. I åbent vand-delen er Danmark repræsenteret i følgende discipliner: Individual surf race: Caroline Kleemann. Beach flags: Nicolaj Poulsen. Beach sprint: Christen Thing. Surf ski race: Tor Busch, Christen Thing, Camilla Brolin. Board rescue: Tor Busch, Jacob Marcussen, Caroline Kleemann, Camilla Brolin. Ironman: Tor Busch, Nicolaj Poulsen. Ironwoman: Camilla Brolin. Rescue tube rescue: Tor Busch, Jacob Marcussen, Nicolaj Poulsen, Christen Thing. Board race: Tor Busch, Nicolaj Poulsen, Caroline Kleemann, Camilla Brolin. Taplin relay: Tor Busch, Jacob Marcussen, Nicolaj Poulsen, Christen Thing. Mere end deltagere repræsenterende 30 landshold, er klar til at kæmpe om placeringerne ved dette verdensmesterskab, der forlyder at være det, til dato, største af slagsen. Landstræner Ivar Bruun og leder af livredningssektionen, Gert Jensen, er med holdet i Australien. Gert Jensen fungerer i den forbindelse som holdets presseansvarlige. Også kystlivredningschef Erik Bech er rejst til Australien for at følge mesterskaberne live. Dansk Svømmeunion vil følge mesterskaberne dagligt og håber også på at modtage billeder fra begivenhederne. Hold øje med hjemmesiden i den forbindelse. Følg også selv med i resultatformidlingen på den, til lejligheden, etablerede hjemmeside: Kontaktperson: Nora Thomsen, informationsmedarbejder Telefon:

13 10. februar /14 Bliv kystlivredder og få sommerens bedste job! Rekrutteringen af nye kystlivreddere til sommerens spændende opgaver, er i fuld gang. Måske har du mødt en af vores Vil du være min nye makker plakater, eller læst om det i pressen? Kunne det være noget for dig, så læs her At være kystlivredder er et krævende, udfordrende og spændende job. De kolleger vi søger, er mænd og kvinder, der har en stor grad af ansvarsfølelse, et stort engagement og en lyst til at være med til at gøre en forskel. Arbejdspladsen Du kommer enten til at passe et af vores rød-hvide livreddertårne sammen med en anden kystlivredder, eller være en del af et team på fire kystlivreddere, der bemander hver af vores to LivredderPatruljer, som hvert år kører Danmark rundt og sætter fokus på badesikkerhed. Når du er på vagt, stiller vi indkvartering til rådighed (vær obs på, at der dog gælder andre regler, såfremt du vil arbejde på de to københavnske havnebade). Dine opgaver og kvalifikationer Arbejdsopgaverne på stranden består i at yde førstehjælp (fra at sætte et plaster på en finger til livreddende indsatser), overvågning, forebyggende aktiviteter, træning og vedligeholdelse af udstyr. LivredderPatruljerne løser primært informationsopgaver ved at udføre opvisninger og undervise i badesikkerhed. Af personlige egenskaber er det vigtigt, at du er positiv, har let ved at omgås andre mennesker (ofte under trange kår), og har gode samarbejdsevner. Som kystlivredder får du mange gode kolleger (typisk studerende), og er en del af et team med godt socialt samvær og kammeratskab. Læs mere om uddannelse, krav med videre HER. Jobgaranti Inden hver sæson lægger vi en vagtplan, og det er lidt af et puslespil. Antallet af brikker afhænger nemlig af, hvor mange kystlivreddere, der har meldt sig til sommerens opgaver, og hvor mange uger, de har ønsket at være på stranden. Du skal være parat til at tage vagt mindst fire uger i sæsonen og være villig til at tage en vagt i yderperioderne (enten den første eller sidste uge af sæsonen). Du har en ugentlig stand by dag, hvor du skal være til rådighed, men normalt ikke er på vagt. Arbejdet som kystlivredder godtgøres med en skattefri diæt på 408 kroner pr. dag inklusiv standby dag (vær obs på, at der dog gælder andre regler, såfremt du vil arbejde på de to københavnske havnebade). Velkommen til Tryg på Stranden Tryg på Stranden er et nonkommercielt samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Svømmeunion. Har du lyst til at være med til at sætte fokus på badesikkerheden i Danmark, hører vi gerne fra dig. Fortæl lidt om dig selv og send os en ansøgning med det samme, så hører du fra os, så snart vi har behandlet den. Se ansøgningen HER. Vi ser frem til at høre fra dig.

14 10. februar /14 Dommerkurser og dommerseminarer 2006 Nedenfor følger en oversigt over dommerkurser og dommerseminarer indenfor livredning i Bemærk at det første dommerseminar i øst er ændret fra den marts til den marts 2006 grundet pladsmangel i svømmehallen. Seminariet vil finde sted i Kalundborg Hallerne. Dommerseminar: marts 2006 i Kalundborg Dommerseminar: april 2006 i Vildbjerg Dommerkursus: september 2006 Kalundborg Dommerseminar: oktober 2006 i Øst sted ikke fundet endnu Dommerseminar: november 2006 i Vest - sted ikke fundet endnu Tilmelding til dommerkurser og dommerseminarer skal ske hos nedenstående kontaktperson. Kontaktperson: Tina Sørensen, sekretær Telefon:

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 31. marts 2006 1/10 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 31. marts 2006 1/10 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 31. marts 2006 1/10 Nummer 2, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 25. april 2006 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

SRØ. Info. Juni 2006. Så kan planlægningen for den kommene sæson komme i gang. Go arbejdslyst...

SRØ. Info. Juni 2006. Så kan planlægningen for den kommene sæson komme i gang. Go arbejdslyst... Info SRØ 3 2006 Juni 2006 Så kan planlægningen for den kommene sæson komme i gang. Go arbejdslyst... 16. ÅRG. NR. 3 JUNI 2006 Udgivet af Dansk Svømmeunion Region Øst Indhold Leder 3 Opslagstavlen 4 Adresseinformation

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 11. marts 2005 1/10 Nummer 2, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 31. marts 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk 25-27. november 2011 Køge svømmeland & Herfølge svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

Generelt. KODA/Gramex afgifter Dansk Svømmeunion er blevet opmærksom på, at der ved en del svømmestævner bør betales afgifter til KODA/Gramex.

Generelt. KODA/Gramex afgifter Dansk Svømmeunion er blevet opmærksom på, at der ved en del svømmestævner bør betales afgifter til KODA/Gramex. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 14. marts 2003 1/7 Nummer 2, 11. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 4. april 2003 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 Indholdsfortegnelse 1 02.00 Danmarks Idræts Forbund Mesterskaber 2 02.01 Dansk Svømmeunions Mesterskaber 2 02.10 Generelle bestemmelser 3-6 03.00 Danmarksmesterskaberne

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.)

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2011 (DOM-K) Dato 5. og 6. marts 2011 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret.

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret. Dato: 24-25. marts 2007 Svømmehal: Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup 1. Bassinet er 25 m. med 6 baner og el-tid Stævnestart: Stævneafsnit 1 Lørdag 24. marts kl. 11:30 Stævneafsnit

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SVØMMEUNION AFTALE OM NATIONALE UDTAGELSESKRITERIER OL RIO DE JANEIRO 2016

DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SVØMMEUNION AFTALE OM NATIONALE UDTAGELSESKRITERIER OL RIO DE JANEIRO 2016 DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SVØMMEUNION AFTALE OM NATIONALE UDTAGELSESKRITERIER OL RIO DE JANEIRO 2016 Introduktion FINA s internationale kvalifikationskrav og DIF s generelle danske OL-udtagelseskrav

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 16. oktober 2006 1/13 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 16. oktober 2006 1/13 SVØMMEPOSTEN x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 16. oktober 2006 1/13 Nummer 6, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 5. november 2006 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: 7743 4400

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 8. februar 2008 1/11 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 8. februar 2008 1/11 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 8. februar 2008 1/11 Nummer 1, 16. årgang Redaktør: Nora Thomsen Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: 4439 4450 Fax: 4439 4460 E-mail: svoem@svoem.dk

Læs mere

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2014 I D. UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL 31. OKTOBER - 2. NOVE EMBER 2014 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2014 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til:

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009 Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane 2009 Mediaguide Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009 Verdens Mesterskaberne i svømning 2009 VM i Rom Det er anden gang i VM svømningens historie, at Italiens

Læs mere

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2013/2014

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2013/2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til mesterskabsåret 2013/2014 2 Terminer/steder 3 Generelle bestemmelser 5 Kvalifikationsperiode 5 Kvalifikation 5 Anmeldelse 5 Procedure for tilmelding/anmeldelse 5 Mesterskabsgebyr

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2012 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner

Læs mere

SVØMMEPOSTEN. Generelt

SVØMMEPOSTEN. Generelt x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 18. december 2006 1/9 Nummer 8, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 28. januar 2007 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: 4439 4450

Læs mere

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation Nykredit Gentofte Open 2015 25. 27. september Invitation Gentofte Svømme Klub har fornøjelsen at invitere din klub til dette enestående stævne for Senior, Junior & Årgangsgrp. 1 & 2 på kortbane Praktiske

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 27. maj 2005 1/15 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 27. maj 2005 1/15 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 27. maj 2005 1/15 Nummer 3, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 23. juni 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014

Nyhedsbrev december 2014 Nyhedsbrev december 2014 Glædelig jul og godt nytår - svømmeskolen starter igen den 6. januar. Svømmeskolebørnene og instruktørerne holder en velfortjent juleferie, mens konkurrencesvømmerne fortsætter

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

Europa Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008

Europa Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008 Europa Mesterskaberne i svømning på langbane 2008 Mediaguide Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008 Europa Mesterskaberne i svømning 2008 EM svømning 15 danske svømmere er klar til sæsonens hovedmål og

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Rekord-oversigt. Danske rekorder senior kortbane

Rekord-oversigt. Danske rekorder senior kortbane Rekord-oversigt Danske rekorder senior kortbane Damer 50 m fri Jeanette Ottesen 1987 00.24,02 14-12-2008 Rijeka, Kroatien 100 m fri Jeanette Ottesen 1987 00.51,95 15-11-2009 Berlin, Týskland 200 m fri

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm. Sæson 2015-20. Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2015-20 2016 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2015-2016 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening,

Læs mere

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere.

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere. tildegrafisk.dk den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Bedste præsentation efter Finas pointtabel: Svøm stærkt og vind... 1. 5.000 kr. / 2. 3.000 kr. / 3. 2.000

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

DIF Træner 1 og 2 For trænere der vil blive (endnu) bedre

DIF Træner 1 og 2 For trænere der vil blive (endnu) bedre DIF Træner 1 og 2 For trænere der vil blive (endnu) bedre DIF s idrætsteoretiske del i Århus og Brøndby Gode trænere kan starte her Den gode træner skal ikke bare mestre taktik og teknik i sin idræt, men

Læs mere

SVØMMESEKTIONEN. 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen Fremgår af bilag 2 på siderne 10-12

SVØMMESEKTIONEN. 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen Fremgår af bilag 2 på siderne 10-12 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Sektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 4 9 Efter behandling af beretningen vil der blive drøftelse af følgende emner i minde grupper:

Læs mere

DANISH OPEN MASTERS 2010

DANISH OPEN MASTERS 2010 DANISH OPEN MASTERS 2010 D. 8. MAJ 2010 PÅ LANGBANE I GENTOFTE Gentofte Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til Danish Open Masters på langbane i Kildeskovshallen i Gentofte d. 8. maj 2010. Dato:

Læs mere

Europa Mesterskaberne i svømning. Mediaguide. Budapest, Ungarn 9. august - 15. august 2010

Europa Mesterskaberne i svømning. Mediaguide. Budapest, Ungarn 9. august - 15. august 2010 Europa Mesterskaberne i svømning 2010 Mediaguide Budapest, Ungarn 9. august - 15. august 2010 Europa Mesterskaberne i svømning 2010 EM i svømning 2010 i Budapest, Ungarn 11 danske svømmere er parate til

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 6. maj 2004 1/11 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 6. maj 2004 1/11 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 6. maj 2004 1/11 Nummer 3, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 26. maj 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Europæiske Mesterskaber på kortbane2006

Europæiske Mesterskaber på kortbane2006 Navn: Lotte Friis Fødselsdato: 9. februar 1988 Alder: 18 år Fødeby: Hørsholm Nuværende bopæl: Blovstrød Klub: Allerød/SIGMA Personlig træner: Flemming Poulsen Profession: 3. G på Allerød Gymnasium 10 gange

Læs mere

SUPPLERENDE STÆVNEREGLEMENT

SUPPLERENDE STÆVNEREGLEMENT INDHOLDSFORTEGNELSE PUNKT EMNE 1. Generelt 2 2. Indbydelse og propositioner 2 3. Anmeldelse 2 4. Startlisten/programmet 3 5. Resultatlisten 3 6. Tidtagning 4 7. Præmier 4 8. Reklamer på badetøj 4 9. Reklamer

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

22-24 januar 2016. En super stævneoplevelse med tilbud om overnatning og bespisning.

22-24 januar 2016. En super stævneoplevelse med tilbud om overnatning og bespisning. 22-24 januar 2016 Få et internationalt afsæt til langbanesæsonen ved Arena Lyngby Open. Over tre dage afvikles løb i alle alderskategorier med chance for kontante præmier i finaler og Challenge. En super

Læs mere

Forum Horsens Cup 2015 2014

Forum Horsens Cup 2015 2014 inviterer til Forum Horsens Cup 2015 2014 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler på i alle 50 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Forum Horsens Cup 2015 Horsens svømmeklub har hermed fornøjelsen af at

Læs mere

AGF Svømning indbyder i samarbejde med Handelsbanken og Arena til Handelsbanken Aarhus Open i dagene 5. juni - 7. juni 2015 på Aarhus Svømmestadion

AGF Svømning indbyder i samarbejde med Handelsbanken og Arena til Handelsbanken Aarhus Open i dagene 5. juni - 7. juni 2015 på Aarhus Svømmestadion AGF Svømning indbyder til Handelsbanken Aarhus Open 5. 7. juni 2015 AGF Svømning indbyder i samarbejde med Handelsbanken og Arena til Handelsbanken Aarhus Open i dagene 5. juni - 7. juni 2015 på Aarhus

Læs mere

FINA MASTERSREGLER 2009-2013

FINA MASTERSREGLER 2009-2013 INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE MGR Masters 02 MSW Masters Svømmeregler 04 MOWS Masters Åbent Vand Svømning 08 Henvisning til: Masters Udspringsregler Masters Synkroregler Masters Vandpoloregler http://www.fina.org

Læs mere

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007 BAGSVÆRD ROKLUB Foræ Forældremø ldremøde Fremlægning af sæson 2007 Dagsorden Evaluering af sæson 2006 Præsentation af trænere Præsentation af projekter 2007 Krav til deltagelse i projekterne / kraftcenteret

Læs mere

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening

PROGRAM. Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening PROGRAM Gladsaxe Svøm Gladsaxe Idræts Forening Sæson 2014-2015 1 GLADSAXE SVØM - GSC BYDER VELKOMMEN TIL SÆSON 2014-2015 Gladsaxe Svøm - GSC er en selvstændig afdeling under Gladsaxe Idræts Forening, der

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis December 2014 Nedtur ved EM i Berlin Gentofte - min nye klub Afbud til VM på kortbane VM på Langbane - kursen er sat / sigtet er indstillet. EM i Berlin. Ingen tvivl ved afrejsen

Læs mere

AGF Svømning indbyder til Aarhus Open 2014

AGF Svømning indbyder til Aarhus Open 2014 AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 30. maj - 1. juni 2014 på Aarhus Svømmestadion Aarhus Open tilbyder: 50 meter-konkurrencebassin med 10 baner 5 aldersgruppe-inddelinger

Læs mere

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Melbourne, Australien - 25. marts - 1. april 2007

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Melbourne, Australien - 25. marts - 1. april 2007 Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane 2007 Mediaguide Melbourne, Australien - 25. marts - 1. april 2007 Verdens Mesterskaberne i svømning 2007 Det er tredje gang i VM svømningens historie, at Australien

Læs mere

Dansk Svømmeunion. Rescue Kid. Konkurrencelivredning for børn & unge

Dansk Svømmeunion. Rescue Kid. Konkurrencelivredning for børn & unge Dansk Svømmeunion Rescue Kid Konkurrencelivredning for børn & unge Indhold Indledning... 3 Hvorfor konkurrencelivredning?... 4 Individuelle discipliner... 5 100 m Forhindringssvømning...5 100 m Super Kid...6

Læs mere

Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006

Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006 Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006 Hvornår: 7-8 oktober, 2006 Hvor: Vollsmose Svømmehal, 6 baner, 25 m, elektronisk

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2009 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2013.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2013. Konkurrenceafdelingens beretning for 2013. Konkurrenceafdelingens har i jubilæumsår bl.a. bidraget med at levere den mest fantastiske sæson i mange år. Aldrig før har klubben vundet så mange mesterskaber,

Læs mere

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED Svømmeklubben Grindsteds konkurrencehold er et af klubbens ungdomstilbud til de svømmere der ønsker flere udfordringer gennem svømningen. Konkurrencesvømning

Læs mere

Verdens Mesterskaberne i svømning 2011. Mediaguide

Verdens Mesterskaberne i svømning 2011. Mediaguide Verdens Mesterskaberne i svømning 2011 Mediaguide Shanghai, Kina 24. juli - 31. juli 2011 Verdens Mesterskaberne i svømning 2011 VM i Shanghai Det er første gang i VM svømningens historie, at Shanghai

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 20. september 2004 1/17 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 20. september 2004 1/17 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 20. september 2004 1/17 Nummer 6, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 26. oktober 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 22. december 2004 1/13 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 22. december 2004 1/13 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 22. december 2004 1/13 Nummer 8, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 17. januar 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net 2 Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove

Læs mere

Håndbog for Skolesportsledere. Gode råd og inspiration til arbejdet med Skolesport.

Håndbog for Skolesportsledere. Gode råd og inspiration til arbejdet med Skolesport. Håndbog for Skolesportsledere Gode råd og inspiration til arbejdet med Skolesport. Håndbog for Skolesportsledere Denne håndbog er udarbejdet af Skolesports projektledere Rikke Lindskov Simonsen Lise Sohl

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 12. juli 2004 1/12 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 12. juli 2004 1/12 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 12. juli 2004 1/12 Nummer 5, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 8. september 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

Relationer i foreningen Tidspunkt Sted Kontaktperson. Frederiks Alle 20, Aarhus. Skat og moms i foreningslivet Tidspunkt Sted Kontaktperson

Relationer i foreningen Tidspunkt Sted Kontaktperson. Frederiks Alle 20, Aarhus. Skat og moms i foreningslivet Tidspunkt Sted Kontaktperson Kurser forår 2011 Relationer i foreningen Torsdag d. 10. marts 2011 Brobjergskolen, bygn. A, lok 104. Maria Thuesen Beck, Frederiks Alle 20, Aarhus mail: maria.beck@dgi.dk Skat og moms i foreningslivet

Læs mere

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse Velkommen IF Lyseng Svømning og Dansk Svømmeunion byder herved velkommen til DMH-Å, som finder sted den 2-3 februar 2013. Vi håber vi sammen kan få nogle rigtig gode og spændende oplevelser i denne weekend.

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Sponsorkoncept Sponsorkoncep

Sponsorkoncept Sponsorkoncep Sponsorkoncept Historie & facts 30.000 kr. Struer Svømmeklub er en af de største idrætsklubber i Struer og kan i 2011 fejre 80 års jubilæum. I Struer Svømmeklub har mange børn og unge gennem tiden udviklet

Læs mere

Velkommen til: Synkrosektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl. 09-00

Velkommen til: Synkrosektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl. 09-00 Velkommen til: Synkrosektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl. 09-00 1 Dagsorden for Synkrosektionens områdemøde 2011 1. Valg af dirigent 2. Synkrosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning

Læs mere

ÆLDREIDRÆT. i foreningen. livsglæde samvær motion

ÆLDREIDRÆT. i foreningen. livsglæde samvær motion ÆLDREIDRÆT i foreningen livsglæde samvær motion Forord Uge 17 i foråret 2005 blev der gennemført en landsdækkende kampagne "Gang i ældre". Kampagnens formål var at få flere ældre over 60 år til at motionere

Læs mere

Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden. 2002 og yngre 2000 2001 1998 1999 1997 og ældre 07.30. 08.00 09.00 14.

Svømmehallerne er placeret ca. 20 min. gang fra hinanden. 2002 og yngre 2000 2001 1998 1999 1997 og ældre 07.30. 08.00 09.00 14. 24. 26. JANUAR Dato 24. 26. Januar 2014 Sted afsnit fredag-lørdag-søndag: Aldersgruppe 1-2: Lyngby Svømmehal (langbane), Lundtoftevej 53, Lyngby. Aldersgruppe 3-4: Trongården Svømmehal (kortbane), Trongårdsvej

Læs mere

12-16 år. Træning Træningsmiljø

12-16 år. Træning Træningsmiljø 12-16 år Træning Træningsmiljø Dagens program Hvordan skabes et godt træningsmiljø. Hvilken form for træning skal varetages for at motivere 12-16 årige. Jeppe Thomsen: Født 10. januar 1977 Tidligere eliteløber

Læs mere

Opgaver og ansvarlige. Nyborg Svømmeklub, K- udvalget

Opgaver og ansvarlige. Nyborg Svømmeklub, K- udvalget r og ansvarlige Nyborg Svømmeklub, K- udvalget Udarbejdelse af stævnekalender Ansvarlig: Martin Madsen ( madsen.nsk@gmail.com ) r Udarbejdelse af stævnekalender, alle hold Koordinering af trænere til stævner

Læs mere

Pst!! 12/2008 København den 14. august 2008. Sommerferien overstået. Dansk Fægte Forum. Danmark har fået formandsposten i det nordiske forbund

Pst!! 12/2008 København den 14. august 2008. Sommerferien overstået. Dansk Fægte Forum. Danmark har fået formandsposten i det nordiske forbund Dansk Fægte-Forbund Pst!! 12/2008 København den 14. august 2008 Sommerferien overstået Pst!! er nu tilbage igen efter en dejlig sommerferie, hvor tiden er blevet brugt til at finde nye måder, hvor på information

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

Dansk Svømmeunion Områdemøde svømning 30. april 2006

Dansk Svømmeunion Områdemøde svømning 30. april 2006 Lise Møller bød velkommen til områdemødet for svømning på Vejle Idrætshøjskole. 1. Valg af dirigent Sektionen foreslog Marianne Sørensen af advokatfirmaet Bech Bruun som dirigent. Marianne blev valgt med

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Politikkatalog

Dansk Skøjte Union. Politikkatalog Dansk Skøjte Union katalog 3. udgave Oktober 2009 Indholdsfortegnelse Idegrundlag...2 Organisation...3 Børn og unge...4 Bredde...5 Elite...6 Information og kommunikation...7 International politik...8 Konkurrencepolitik...9

Læs mere

AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 31. maj - 2. juni 2013 på Aarhus Svømmestadion

AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 31. maj - 2. juni 2013 på Aarhus Svømmestadion AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 31. maj - 2. juni 2013 på Aarhus Svømmestadion Aarhus Open tilbyder: 50 meter-konkurrencebassin med 10 baner 5 aldersgruppe-inddelinger

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Dansk Svømmeunions handleplan. Det vil vi. Dansk Svømmeunion SVØM Leg & Vind. Med udgangspunkt i Dansk Svømmeunions politiske program

Dansk Svømmeunions handleplan. Det vil vi. Dansk Svømmeunion SVØM Leg & Vind. Med udgangspunkt i Dansk Svømmeunions politiske program Det vil vi Dansk Svømmeunion SVØM Leg & Vind Med udgangspunkt i Dansk Svømmeunions politiske program Vision og mission Vision Vi vil være Danmarks bedste idrætsorganisation. Mission At skabe de bedste,

Læs mere

Dansk. Svømmeunion. inviterer til. Danske. Langbane 2013. Lørdag den 4. maj

Dansk. Svømmeunion. inviterer til. Danske. Langbane 2013. Lørdag den 4. maj Holstebro SvømmeClub & Dansk Svømmeunion inviterer til Danske Open Masters Langbane 2013 Lørdag den 4. maj i Holstebro Badeland PRAKTISKE OPLYSNINGER Dato: Lørdag den 4. maj 2013. Svømmehal: El-tid: Holstebro

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

Tina Damkjær Larentis Piggy Wiggys Cheerleaders Tina Lohmann Århus Tigers Cheerleaders Maja Pasieczny sdu vikings Aarhus Tigers Cheerleaders

Tina Damkjær Larentis Piggy Wiggys Cheerleaders Tina Lohmann Århus Tigers Cheerleaders Maja Pasieczny sdu vikings Aarhus Tigers Cheerleaders Input fra Udviklingsmøde for Cheerleading Lørdag d. 10. maj 2014 Østergade Forsamlingshus, Middelfart Deltagere: Fornavn Efternavn Klub Anine Dittmer sdu vikings Anni Jensen GHG Bente Berg GHG Cheerleaders

Læs mere

Danmarks rekord på 24 timer

Danmarks rekord på 24 timer Danmarks rekord på 24 timer Bagsværd Roklub gentager succes en op på Teatertorvet i Lyngby Storcenter Fredag d. 9. januar kl. 13:00 til Lørdag d. 9. januar kl. 13:00 Projektet Bagsværd Roklub vil, i samarbejde

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 8. juli 2005 1/17 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 8. juli 2005 1/17 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 8. juli 2005 1/17 Nummer 4, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 15. august 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Elite 2650 Ansøgningsvejledning

Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 er en økonomisk pulje, hvis formål er at støtte og udvikle idrætten på eliteplan. Puljen kan søges af kommunale idrætsklubber og -foreninger, og sigter mod at

Læs mere