Generelt. Aqua Camp for friske sild og barske vandhunde

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelt. Aqua Camp 2006 - for friske sild og barske vandhunde"

Transkript

1 Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 10. februar /14 Nummer 1, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 15. marts 2006 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: Fax: Hjemmeside: Generelt Aqua Camp for friske sild og barske vandhunde Konceptet Aqua Camp er de seneste to år blevet godt modtaget i svømmeklubberne og af de børn, der har deltaget på en camp. Derfor glæder Dansk Svømmeunion sig over atter i år at kunne tilbyde konceptet til en masse vandglade børn. Det overordnede formål er, at give børn og unge i alderen 7 12 år en god og alsidig oplevelse i vand. Der er også plads til børn, som ikke har lært at svømme endnu. Indholdet på lejrene er alsidigt med aktiviteter i både vand og på land. Af aktiviteter i vandet kan eksempelvis nævnes: svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege, udspring og bevægelser i vand til musik. På land vil der være aktiviteter såsom fangelege, skattejagt, mini-ol og førstehjælp. Til samtlige deltagere på lejrene udleveres en goodiebag med merchandise samt et flot diplom. Til de medvirkende klubber udleveres instruktørmapper med konkrete lege og aktiviteter samt en klubmappe med gode råd omkring planlægning og afholdelse af campen. Endvidere vil klubberne modtage markedsføringsmateriale i form af plakater og foldere til brug i forbindelse med markedsføring af Aqua Campen. Dansk Svømmeunion har til 2006-sæsonen udviklet helt nyt markedsføringsmateriale, således materialet ikke vil være identisk med materialet fra de to foregående år. Nyhed online-tilmelding og -betaling I forbindelse med evalueringen af konceptet i 2005 ønskede flere klubber et online- tilmeldingsmodul med mulighed for betaling. Dette modul er ved at blive udviklet. Vi vil i den nærmeste fremtid sende information herom til de klubber, der tidligere har afholdt en Aqua Camp. Informationen vil endvidere fremgå af Dansk Svømmeunions hjemmeside - se menupunktet Aqua Camp inden længe. Hent flere informationer Vil din klub være med til at give en masse børn en unik oplevelse i sommerferien, og ønsker du at få mere at vide om konceptet, så kontakt nedenstående kontaktperson. Tilmeldingsfrist den 3. april Ønsker din klub at afholde en Aqua Camp i sæsonen 2006, skal I være obs på, at der er tilmeldingsfrist hos nedenstående kontaktperson senest mandag, den 3. april. Kontaktperson: Sanne Høck, konsulent Telefon

2 10. februar /14 Idræts- og kulturfaciliteter Lokale- og Anlægsfondens facilitetsdatabase giver overblik over antallet af idræts- og kulturfaciliteter i de nye kommunedannelser. Databasen kan bruges til at sammenligne faciliteterne i landets kommuner eller til at se, eksempelvis hvor mange svømmehaller, der er i en bestemt kommune. Databasen trækker på kommunernes tal fra Lokale- og Anlægsfonden gør opmærksom på, at der for kommuner, der bliver splittet op i forbindelse med kommunalreformen den 1. januar 2007, kan være visse uregelmæssigheder, indtil kommunerne har indberettet nye tal. Man kan stadig se faciliteterne for det nuværende kommunale landkort. Facilitetsdatabasen kan ses på Lokale- og Anlægsfondens hjemmeside (www.loa-fonden.dk) - klik HER. Ta på træningslejr på Bornholm Gudhjem svømmehal tilbyder: Wonderful Copenhagen Challenge 2006 Ved Wonderful Copenhagen Challenge 2006, som fandt sted i Øbro Svømmehal torsdag aften, den 19. januar, blev der vist svømning i verdensklasse, så hallen var ved at lette. Med svømmere som Ryk Neethling, Jason Lezak, Karl Thaning, Therese Alshammar og Stefan Nystrand i feltet - foruden vores egne stærke svømmere Louise Ørnstedt og Mette Jacobsen - var der da også lagt op til bølgegang i 25 meter bassinet. Fire løb var lagt ind i stævnet: 50 m rygsvømning - damer 50 m butterfly herrer 50 m fri damer 50 m fri herrer I første løb, 50 m rygsvømning for damer, blev det vores egen Louise Ørnstedt, som løb af med den flotte sejr og en pengepræmie på euro. Andenpladsen og dermed 750 euro gik til Kateryna Zubkova, Ukraine, mens tredjepladsen gik til svenske Therese Svendsen, der således blev 500 euro rigere. Træningsfaciliteter/kortbane Vi har alt i træningstilbehør Overnatning i seks-personers huse Forplejning efter eget ønske Transport til og fra færge Ring og hør nærmere Gudhjem svømmehal: Adresse: Sportsvænget 16, 3760 Gudhjem Se også hjemmesiden på: Vælg linket Indeks og dér linket Svømmehallen Louise Ørnstedt får overrakt blomster af Martin Bender fra Wonderful Copenhagen 50 m butterfly - herrer I 50 m butterfly for herrer faldt verdensrekordholderen på distancen Kaio Almeida overraskende hurtigt fra. Her blev vinderen Ryk Neethling fra Sydafrika. Nummer to blev Peter Mankoc fra Slovenien. Tredjehurtigste mand i dette løb blev finske Matti Rajakyla. (Fortsætter næste side)

3 10. februar /14 (Fortsat fra forrige side) 50 m fri damer I 50 m fri for damer havde vi både Annette Hansen og Mette Jacobsen med til start. Mens Annette måtte se sig slået ud hurtigt i løbet, lykkedes det her for Mette at sikre sig en flot tredjeplads og dermed 500 euro. Vinder af dette løb blev Rachel Komisarz fra USA mens Josefinn Lillhage fra Sverige sluttede på andenpladsen. 50 m fri - herrer I dette aftenens sidste løb lykkedes det atter den sydafrikanske svømmer Ryk Neethling at nå helt til tops og vinde løbet og dermed yderligere euro. En virkelig kraftpræstation af Ryk, som er indehaver af verdensrekorden i 100 m individuel medley og ligger nummer 1 på verdensranglisten i 100 m individuel medley. Nummer to blev landsmanden Karl Thaning, mens Jason Lezak fra USA, sluttede på tredjepladsen. Læs meget mere om løbene og om vinderne af Bedste præstationer på Dansk Svømmeunions hjemmeside Vælg menupunktet Wonderful Copenhagen Challenge Her kan du samtidig se en masse billeder fra aftenen i Øbro Svømmehal. Tak til samarbejdspartnere og sponsorer Flere virksomheder og organisationer har medvirket til, at Wonderful Copenhagen Challenge blev et succesfuldt stævne på højt sportsligt niveau. Dansk Svømmeunion skylder at takke mange i den forbindelse. Her skal nævnes Københavns kommune, som stillede faciliteter til rådighed i En populær Ryk Neethling måtte af med mange autografter efter at have vundet begge sine løb. den smukke svømmehal og Øbro Svømmehals personale, som stod klar til at assistere og hjælpe til, så snart, der var behov for det. Som hovedsponsor og tæt samarbejdspartner udgjorde Wonderful Copenhagen en væsentlig instans, uden hvem, stævnet aldrig havde nået det sportslige niveau, som nu blev tilfældet. Stævnets to løbssponsorer - Kyhl Reklame og Astralpool - udgorde ligeledes vigtige samarbejdspartnere, som også bør fremhæves her. Hertil kommer TuborgFondet, DIF og Team Danmark, som på hver deres vis har støttet og bakket op om stævnet. Tak til frivillige hjælpere For at et stævne af en størrelsesorden som Wonderful Copenhagen Challenge kan løbe af stabelen, er det nødvendigt med mange frivillige hjælpere. I forbindelse med Wonderful Copenhagen Challenge var cirka 70 frivillige hjælpere i gang - foruden Øbro Svømmehals personale. Alle disse frivillige hjælpere skal have en stor tak for indsatsen både op til stævnet og i forbindelse med selve afviklingen. En særlig tak skal i den forbindelse rettes til Kenneth Raahauge, som i forbindelse med planlægningen af stævnet og hele organiseringen af alle de praktiske detaljer omkring stævnet, har løftet mere end nogen anden, og hele tiden har været den, som troede mest på projektet. Cleopatra og Cæsar i flere udgaver stod klar i Øbro Svømmehals romerske kulisse. (Fortsætter næste side)

4 10. februar /14 (Fortsat fra forrige side) Et succesfyldt stævne kræver et veloplagt publikum Et stævne for tomme tilskuerpladser ville have været en fiasko. Med publikums fremmøde blev Wonderful Copenhagen Challenge 2006 alle anstrengelser værd, og samtidig fik vi vist omverdenen, at også svømning kan få taget til at lette af bare spænding og begejstring. Det er ikke mindst meget vigtigt i forbindelse med et stævne som dette, hvor TV var til stede og transmitterede live. Således også en tak til publikum, som gjorde Wonderful Copenhagen Challenge 2006 til en god aften i svømningens navn. Dansk Svømmeunion Wonderful Copenhagen Challenge 2006 Støttet af: Løbssponsor: Hovedsponsor: Løbssponsor:

5 10. februar /14 Mad i bevægelse I foråret 2005 gik Dansk Svømmeunion og Køge Svømmeklub, som nævnt i et tidligere nummer af svømmeposten, ind i projektet Mad i bevægelse. Projektet sætter fokus på maden i idrætten og skal inspirere og støtte idrætsorganisationer og idrætsforeninger til at ændre den madkultur, der i dag er udbredt blandt børn og unge. I forbindelse med projektet har Køge Svømmeklub haft besøg af Dorte Kern, som er klinisk diætist, der leverede et spændende foredrag om kostens betydning for idrætsudøvere. I foredraget, som Dorte fremlagde lørdag, den 21. januar, sammenlignede hun kroppen med en bil og benzin med mad. Alle, der kører bil, ved, at der ikke skal blyfri benzin på en dieselbil og omvendt. På samme måde er det med kroppen den skal have den rigtige mad for at kunne arbejde optimalt. Når kroppen skal yde meget, skal der meget energi til, og den skal skaffes ved at spise de rigtige fødevarer. Dorte viste med billeder, hvordan den sunde mad ser ud, men også hvordan en tallerken Matador Mix indeholder ligeså meget energi, som en tallerken med stegt flæsk og persillesovs. Der var gode forslag til alle måltider, både hovedmåltider og mellemmåltider. Det blev gjort klart, at der skal være forskel på kostsammensætningen og antallet af måltider afhængigt af, hvor meget en svømmer træner. Svømmere med op til fire timers træning om ugen skal blot følge de almindelige kostanbefalinger. Trænes der mere end fire timer ugentligt, kræves der både ændret kostsammensætning, flere måltider og mere mad. Vidste du, at 81 procent af danske børn spiser for meget sukker, og at kun 1 ud af 10 af de årige får nok frugt og grønt! (Kilde: Kræftens Bekæmpelse). Både forældre og svømmere mødte op til arrangementet, og der blev en levende og god dialog om kost generelt og måltider på et mere konkret plan. Eksempelvis var der flere forældre, der ønskede at høre noget om, hvordan, man gør en madpakke virkelig spændende for en aktiv svømmer. Her havde Dorte Kern mange gode forslag til variation. I forbindelse med foredraget havde Køge Svømmeklub sørget for sunde hjemmebagte scones og friske frugtposer. De forsvandt som dug for solen. Har din klub lyst til at høre mere om projekt Mad i bevægelse, er du velkommen til at kontakte nedenstående kontaktperson. Der er samtidig gode informationer at hente på hjemmesiden Kontaktperson: Sanne Høck, konsulent Telefon:

6 10. februar /14 Sekretær ansat i projekt Tryg på Stranden Dansk Svømmeunion og TrygFonden har ansat Liselotte Nielsen som sekretær i projekt Tryg på Stranden. Projektet er vokset de seneste år, og med stadig flere af de rød-hvide tårne på landkortet, er der tilsvarende opstået flere administrative opgaver på kontoret i Farum og Ballerup. Base for projekt Tryg på Stranden Med den nyoprettede sekretær-stilling er der nu flere hænder til at varetage de administrative funktioner i projekt Tryg på Stranden, samtidig sikrer vi at have en fast base på kontoret i den travle sommerperiode, hvor de øvrige medarbejdere er på farten for at følge og assistere kystlivredderne ved livredderstationerne. Liselotte fagligt og privat Liselotte har en faglig spændende baggrund med erfaring fra såvel det private som det offentlige arbejdsmarked og har blandt andet beskæftiget sig med salg og marketing, elevuddannelse, regnskab og administration. Liselotte er vant til at skulle samarbejde med mange mennesker og i det hele taget vant til at have en bred kontaktflade. 49-årige Liselotte har to voksne børn og fejrede sidste sommer sølvbryllup. Når ikke fritiden udfyldes med samvær med familie og venner, dyrker Liselotte korsang, som også inkluderer en del optræden rundt omkring Liselotte Nielsen - sekretær i projekt i landet. Litteratur, håndarbejde og dans hører også til Liselottes store Tryg på Stranden interesser, ligesom der meget gerne må være tid til motionsformerne stavgang, cykling og langrend (når vejret tillader det). Ønsker du at kontakte Liselotte kan det ske på telefon: og pr. Dansk Svømmeunion og TrygFonden byder Liselotte Nielsen velkommen på Tryg på Stranden holdet, og håber, at alle vil tage godt imod vores nye sekretær. Pia Holmen, direktør, Dansk Svømmeunion René Højer, projektleder, TrygFonden Nyt kursuskatalog fra DIF DIF tilbyder en lang række kurser over hele landet. Der er kurser til både trænere, aktive, ledere og forældre. Du kan også selv arrangere kurser i din egen klub. Du sørger for lokale, og DIF sørger for underviser og materialer. Går du selv i gang med at arrangere et kursus, skal du være opmærksom på, at mange kommuner og idrætssamvirker yder støtte til lokale kurser. Kontakt din kasserer eller kommunale forvaltning for nærmere oplysninger. På kan du både se DIFs kursustilbud til enkeltpersoner og til klubber. Du kan downloade eller bestille Idrættens kurser 2006 HER. Kataloget er inddelt i følgende afsnit: Idrætsskader - nej tak! Idræt og træning Idræt for børn og unge - skab sammenhæng Fitness - styrke- og konditionstræning Trænerrollen Idrætspsykologi - i træning og konkurrence Idrætsskader Hvad gør man - kend din rolle! Idrætsmassage Lederrekruttering - flere gør mindre Medlemssucces - fastholdelse og rekruttering Hurra, jeg er blevet leder! Højskoleophold Du kan selv arrangere kurser DIFs Træneruddannelse Kursusoversigt Praktiske oplysninger Foreningspakken.dk Er din klub i form? Kom i gang Uddannelsesnyt Tilmeldingsblanket

7 10. februar /14 Momsregler for foreningsblade SKAT fastslår i en såkaldt SKM-meddelelse, at udgivelse af et foreningsblad til medlemmerne sker i nær tilknytning til de momsfrie aktiviteter i foreningerne. Der skal derfor ikke beregnes moms af den del af medlemskontingentet, der går til at udgive bladet. Eventuelle annonceindtægter eller salg af bladet mod særskilt vederlag er momspligtige indtægter efter momslovens almindelige regler, hvis foreningen er momsregistreret. En momsregistreret forening har delvis momsfradragsret for udgifter til fremstilling og distribution af et foreningsblad. Praksisændringen har umiddelbart ikke betydning for specialforbund og idrætsforeninger, der er momsfritaget efter den nye fritagelsesbestemmelse fra Det kan dog ikke udelukkes, at det måske, ud fra en økonomisk betragtning, for nogle forbund og foreninger kan svare sig (igen) at lade sig momsregistrere pga. den ændrede momspraksis omkring foreningsblade. Men det bør analyseres grundigt i hvert enkelt tilfælde, inden man eventuelt vælger det. I den forbindelse har DIF netop udarbejdet en ny pjece Idrætsrådets arbejdsopgaver på natur-, miljø- og planlægningsområdet. Pjecen kan rekvireres hos DIF på telefon: og ligeledes downloades via I pjecen redegøres der for idrætsrådenes fremtidige arbejdsopgaver med at rådgive myndigheder, afgive høringssvar og udføre sagsbehandling inden for natur, miljø og fysisk planlægning. Dansk Svømmeunion anbefaler alle medlemsforeninger at følge nøje med i netop udviklingen inden for disse politiske Idrætsråd. Det er vigtigt, at vi blander os på dette område og hele tiden tænker i at få vores sport med på dagsordenen, hvor det måtte være muligt. Kun ved hele tiden at synliggøre vores behov, vil der blive lyttet til os. Så læs, lyt, diskutér og bland jer lokalt og regionalt så Idrætsrådene kender jeres krav og ønsker. Hvis et forbund eller en forening siden 2002 har indbetalt moms af den del af medlemskontingentet, der er gået til bladdrift og/eller af udgifterne til de blade (værdi under 100 kroner), der er sendt til ikkemedlemmer, kan de få tilbagebetalt den indbetalte moms, hvis de kontakter SKAT senest den 4. juli 2006, selv om den normale forældelsesfrist på tre år er overskredet. Du kan læse nærmere om den nye afgørelse på sagen har SKM-nummer: SKM SKAT. For yderligere information kan DIF-konsulent Willy Rasmussen kontaktes på telefon: Pjece om arbejdsopgaverne i de nye Idrætsråd I forbindelse med kommunalreformen kommer der, som inden for mange andre områder, til at ske store ændringer inden for de politiske råd og udvalg, som varetager idrættens interesser i kommunerne.

8 10. februar /14 Internationalt IOC Kongres til København i 2009 Den internationale olympiske komité, IOC, tildelte onsdag, den 8. februar København værtskabet for IOC s session og kongres i Hos ansøgerne om værtskabet - DIF, Kulturministeriet, Økonomi- og Erhvervsministeriet, Københavns Kommune, Wonderful Copenhagen og Idrætsfonden Danmark er der naturligvis stor glæde over beslutningen. Også i Dansk Svømmeunion er det en glædelig nyhed. Direktør Pia Holmen beskriver det således: I Dansk Svømmeunion har vi selv gjort en indsats for at få kongressen til Danmark på DIFs opfordring. Det har vi gjort ved at skrive til de medlemmer af FINAs ledelse, som samtidig er IOC-medlemmer. Her har vi bakket positivt op om muligheden for at få kongressen til Danmark i 2009 og betonet, at vi ser meget positivt på dette. Vi er parate til at assistere og yde en indsats både i årene op til og under kongressen. På IOC s session i 2009 skal der vælges værtsby for sommer-ol 2016, og der er derudover valg af IOCpræsident, lige som det fremtidige olympiske sportsprogram skal debatteres og besluttes. Endelig afholder IOC op til selve sessionen en kongres, hvor en række olympiske temaer skal debatteres. IOC s session og kongres i 2009 forventes at tiltrække op imod udlændinge og en massiv international mediedækning. Syv byer var med i det afsluttende kapløb om at blive værtsby, hvor København slog Cairo i finalen med stemmerne Kontaktperson: Pia Holmen, direktør Telefon:

9 10. februar /14 Elitesvømning Nordiske årgangsmesterskaber i svømning, Malmø De nordiske lande er nået til enighed om at afholde et nordisk årgangsmesterskab i lige år, det vil sige de år, hvor der ikke afholdes ungdoms-ol. Således afholdes det første Nordiske Årgangsmesterskab nogensinde til sommer, og det bliver i perioden juli Stævnet, som sandsynligvis afholdes på langbane, vil finde sted i Malmø/Sverige. Kvalificerende årgange til stævnet er: Piger: Drenge: Stævneformat og løbsrækkefølgen vil være identisk med det, der er kendt fra NJM. Udtagelse vil ske på grundlag af resultater opnået ved Danske Årgangsmesterskaber, Gruppe 1, i Køge, fra den 9. til den 11. juni også selv om DÅM foregår på kortbane og NÅM sandsynligvis vil finde sted på langbane. Talentudvikleren vil få dage efter afslutningen af DÅM udtage holdet af svømmere. Holdet vil blive på maksimalt 24 svømmere, og det tilstræbes at stille med to svømmere i hver disciplin ved NÅM. Det betyder, at alle danske årgangsmestre bliver udtaget til NÅM. Holdet vil således kun blive suppleret subjektivt af to-ere fra DÅM. Kun resultater opnået ved DÅM tæller. Trænere udtages efter eliteafdelingens gældende trænerudtagelsesregler. Da NÅM og EJM er sammenfaldende vil elitechefen og talentudvikler udpege én af de udtagne trænere som cheftræner. Talentudvikleren vil være cheftræner ved EJM. Kontaktperson: Lars Sørensen, elitechef Telefon: Justeringer af det danske hold til VM på kortbane i Shanghai Dansk Svømmeunion udsendte medio januar en pressemeddelelse vedrørende det danske hold til VM på kortbane i Shanghai, som afholdes april. Som følge af en række samtaler med de udtagne svømmere og deres personlige trænere er holdet i mellemtiden blevet justeret. Således udgøres truppen nu af følgende svømmere: Louise Ørnstedt, STO95/Frem Kvalificeret i: 50, 100 og 200 m rygcrawl Jakob Andkjær, VAT/VI39 Kvalificeret i: 50 m butterfly m fri + 4 x 200 m fri holdkap Jon Rud, West Swim Esbjerg Kvalificeret i: 400 m fri + 4 x 200 m fri holdkap Julie Hjorth-Hansen, Sigma/Birkerød Kvalificeret i: 200 m IM m IM m fri Chris Christensen, West Swim Esbjerg Kvalificeret i: Subjektivt udtaget Anna Gorm Hansen, West Swim Esbjerg Kvalificeret i: 4 x 100 m medley holdkap Annette Hansen, Sigma/Allerød Kvalificeret i: 4 x 100 m medley holdkap Micha Østergaard, West Swim Esbjerg Kvalificeret i: 4 x 100 m medley holdkap Nicolai Graa Hansen, West Swim Esbjerg Kvalificeret i: 4 x 200 m fri Jon Thonesen, Sakskøbing Kvalificeret i: 4 x 200 m fri Anders Frahm (Lyngby) og Anders Jensen (VAT/ Elitecentret) har valgt at trække sig fra holdet grundet langbanesatsning og forsøget på at kvalificere sig til sommerens EM på langbane. Lotte Friis (Sigma/Allerød) bliver grundet den knæskade, som hun pådrog sig under EM på kortbane i december måned ikke klar til start. Der er stadig lidt usikkerhed omkring Julie Hjorth- Hansens (Sigma/Birkerød) deltagelse. Det skyldes nogle uafklarede forhold vedrørende studiet. Kontaktperson: Lars Sørensen, elitechef Telefon:

10 10. februar /14 Svømning Nyt fra Svømmesektionen Folderne Mesterskaber 2006 og Danmarks Mesterskaber for Hold 2006 Begge foldere er nu tilgængelige via hjemmesiden og kan downloades i både Word- og PDF-format. For begge folderes vedkommende gælder, at de løbende vil blive opdateret. Det vil altid fremgå af hjemmesiden, hvilke ændringer, der er foretaget. Mesterskabsfolderen for 2006 er sendt til trykning og vil snarest blive udsendt til klubberne. Sanex Grand Prix 2, 2006 Sanex Grand Prix 2 har været annonceret til afholdelse på skiftende tidspunkter. Det ligger nu fuldstændig fast, at stævnet afholdes som et udendørs-arrangement i Silkeborg den juni Region Øst Kortbane Mesterskab den 28. september 1. oktober Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Swim Team Frederiksberg har tilbudt at arrangere dette mesterskab. Mesterskabet vil blive afholdt i Vesterbro Svømmehal, hvilket også vil fremgå af den opdaterede Mesterskabsfolder for 2006 på hjemmesiden. Mesterskabsarrangører til 2006 og 2007 søges Dansk Svømmeunions svømmesektion søger medarrangører til DM for Hold Årgangsklasse, indledende runde 2006 samt til regionale og nationale mesterskaber i år 2007 og DM for Hold Åben Klasse Ansøgningen skal indeholde en kort beskrivelse af: 1. Bassinforhold - Størrelse - Dybde - Banetove, type - Vandtemperatur 2. Udenomsforhold - Antal faste siddepladser i hallen - Mulighed for yderligere siddepladser i hallen - Opholds- og hvilemuligheder i tilknytning til hallen - Cafeteria eller anden form for udsalg i/ved hallen 3. Overnatningsmuligheder - Afstand fra konkurrencestedet - Alternative muligheder - hvilke? - Priser 4. Bespisningsmuligheder - Menusammensætning - Alternative muligheder - Priser 5. EDB - Har rådighed over EDB anlæg med Grodan. - Har rådighed over EDB anlæg uden Grodan. (Fortsætter næste side)

11 10. februar /14 (Fortsat fra forrige side) Supplerende oplysninger om de enkelte mesterskaber kan indhentes hos følgende: Regionale Vest mesterskaber: Lise Petersen, Anders Billes Vej 47, 7000 Fredericia. Telefon: / Regionale Øst mesterskaber: Connie Florin, Randvolden 6, 2730 Herlev. Telefon: / Nationale mesterskaber samt DM for Hold: Lise Møller, Johannes V. Jensens Allé 18, 2000 Frederiksberg. Telefon: / mobil: / Sidste frist for ansøgninger er den 12. april Ansøgninger sendes elektronisk til kontaktpersonen eller til adressen Ansøgninger kan også sendes pr. brev til enten kontaktpersonen eller til Dansk Svømmeunion, Ryttergaardsvej 118, 2. sal, 3520 Farum. Aktivitetsoversigt for 2007 Mesterskaber 2006 Dato Sted DM-H Årgangsklasse, indledende november DM-H Årgangsklasse, finale december Mesterskaber 2007 Dato Sted Region langbanemesterskaber - Grand Prix 1 - vest januar Region langbanemesterskaber - Grand Prix 1 - øst Region Årgangsmesterskaber gr. 1 - vest marts Region Årgangsmesterskaber gr. 1 - øst Region Årgangsmesterskaber gr. 2 - vest marts Region Årgangsmesterskaber gr. 2 - øst Danske Åbne Masters - kortbane VM langbane 26. marts - 1. april Melbourne, Australien Grand Prix stævne marts DM-H Åben Klasse, Svømmeliga april DM-H Åben Klasse, 1. division april DM-H Åben Klasse, 2. division april DM-H Åben Klasse, 3. division april DM-H Åben Klasse, 4. division (flere arrangører) april Danske Åbne Masters - langbane DÅM gr juni DÅM gr juni DM-L, DJM-L, Danish Open juli DM-B juli EJM? juli Region kortbanemesterskaber - vest september Region kortbanemesterskaber - øst DM-K, DJM-K oktober Greve DM-H Årgangsklasse, indledende november EM-kortbane december Debrecen, Ungarn DM-H Årgangsklasse, finale december Afgøres primo 07

12 10. februar /14 Livredning VM i livredning 2006 med dansk deltagelse Når det går løs i de australske byer Geelong og Lorne med dette års udgave af VM i livredning bliver det med deltagelse af følgende seks danskere: Jacob Marcussen (GI40), Tor Busch (GI40), Nicolaj Poulsen (AGF), Christen Thing (GI40), Caroline Kleemann (GI40) og Camilla Brolin (USG). Mesterskaberne er inddelt i henholdsvis bassin-discipliner og åbent vand discipliner. Bassin-disciplinerne afholdes den februar. Åbent Vand disciplinerne afholdes den februar. I bassin-delen er Danmark repræsenteret i følgende discipliner: 200 m obstacle swim: Jacob Marcussen, Caroline Kleemann. 100 m rescue medley: Jacob Marcussen. 100 m manikin carry with fins: Jacob Marcussen. 100 m manikin tow with fins: Nicolaj Poulsen, Caroline Kleemann. 200 m super lifesaver: Nicolaj Poulsen, Caroline Kleemann. Line throw: Jacob Marcussen, Christen Thing, Caroline Kleemann, Camilla Brolin. Simulated emergency response: Caroline Kleemann, Jacob Marcussen, Camilla Brolin, Nicolaj Poulsen. I åbent vand-delen er Danmark repræsenteret i følgende discipliner: Individual surf race: Caroline Kleemann. Beach flags: Nicolaj Poulsen. Beach sprint: Christen Thing. Surf ski race: Tor Busch, Christen Thing, Camilla Brolin. Board rescue: Tor Busch, Jacob Marcussen, Caroline Kleemann, Camilla Brolin. Ironman: Tor Busch, Nicolaj Poulsen. Ironwoman: Camilla Brolin. Rescue tube rescue: Tor Busch, Jacob Marcussen, Nicolaj Poulsen, Christen Thing. Board race: Tor Busch, Nicolaj Poulsen, Caroline Kleemann, Camilla Brolin. Taplin relay: Tor Busch, Jacob Marcussen, Nicolaj Poulsen, Christen Thing. Mere end deltagere repræsenterende 30 landshold, er klar til at kæmpe om placeringerne ved dette verdensmesterskab, der forlyder at være det, til dato, største af slagsen. Landstræner Ivar Bruun og leder af livredningssektionen, Gert Jensen, er med holdet i Australien. Gert Jensen fungerer i den forbindelse som holdets presseansvarlige. Også kystlivredningschef Erik Bech er rejst til Australien for at følge mesterskaberne live. Dansk Svømmeunion vil følge mesterskaberne dagligt og håber også på at modtage billeder fra begivenhederne. Hold øje med hjemmesiden i den forbindelse. Følg også selv med i resultatformidlingen på den, til lejligheden, etablerede hjemmeside: Kontaktperson: Nora Thomsen, informationsmedarbejder Telefon:

13 10. februar /14 Bliv kystlivredder og få sommerens bedste job! Rekrutteringen af nye kystlivreddere til sommerens spændende opgaver, er i fuld gang. Måske har du mødt en af vores Vil du være min nye makker plakater, eller læst om det i pressen? Kunne det være noget for dig, så læs her At være kystlivredder er et krævende, udfordrende og spændende job. De kolleger vi søger, er mænd og kvinder, der har en stor grad af ansvarsfølelse, et stort engagement og en lyst til at være med til at gøre en forskel. Arbejdspladsen Du kommer enten til at passe et af vores rød-hvide livreddertårne sammen med en anden kystlivredder, eller være en del af et team på fire kystlivreddere, der bemander hver af vores to LivredderPatruljer, som hvert år kører Danmark rundt og sætter fokus på badesikkerhed. Når du er på vagt, stiller vi indkvartering til rådighed (vær obs på, at der dog gælder andre regler, såfremt du vil arbejde på de to københavnske havnebade). Dine opgaver og kvalifikationer Arbejdsopgaverne på stranden består i at yde førstehjælp (fra at sætte et plaster på en finger til livreddende indsatser), overvågning, forebyggende aktiviteter, træning og vedligeholdelse af udstyr. LivredderPatruljerne løser primært informationsopgaver ved at udføre opvisninger og undervise i badesikkerhed. Af personlige egenskaber er det vigtigt, at du er positiv, har let ved at omgås andre mennesker (ofte under trange kår), og har gode samarbejdsevner. Som kystlivredder får du mange gode kolleger (typisk studerende), og er en del af et team med godt socialt samvær og kammeratskab. Læs mere om uddannelse, krav med videre HER. Jobgaranti Inden hver sæson lægger vi en vagtplan, og det er lidt af et puslespil. Antallet af brikker afhænger nemlig af, hvor mange kystlivreddere, der har meldt sig til sommerens opgaver, og hvor mange uger, de har ønsket at være på stranden. Du skal være parat til at tage vagt mindst fire uger i sæsonen og være villig til at tage en vagt i yderperioderne (enten den første eller sidste uge af sæsonen). Du har en ugentlig stand by dag, hvor du skal være til rådighed, men normalt ikke er på vagt. Arbejdet som kystlivredder godtgøres med en skattefri diæt på 408 kroner pr. dag inklusiv standby dag (vær obs på, at der dog gælder andre regler, såfremt du vil arbejde på de to københavnske havnebade). Velkommen til Tryg på Stranden Tryg på Stranden er et nonkommercielt samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Svømmeunion. Har du lyst til at være med til at sætte fokus på badesikkerheden i Danmark, hører vi gerne fra dig. Fortæl lidt om dig selv og send os en ansøgning med det samme, så hører du fra os, så snart vi har behandlet den. Se ansøgningen HER. Vi ser frem til at høre fra dig.

14 10. februar /14 Dommerkurser og dommerseminarer 2006 Nedenfor følger en oversigt over dommerkurser og dommerseminarer indenfor livredning i Bemærk at det første dommerseminar i øst er ændret fra den marts til den marts 2006 grundet pladsmangel i svømmehallen. Seminariet vil finde sted i Kalundborg Hallerne. Dommerseminar: marts 2006 i Kalundborg Dommerseminar: april 2006 i Vildbjerg Dommerkursus: september 2006 Kalundborg Dommerseminar: oktober 2006 i Øst sted ikke fundet endnu Dommerseminar: november 2006 i Vest - sted ikke fundet endnu Tilmelding til dommerkurser og dommerseminarer skal ske hos nedenstående kontaktperson. Kontaktperson: Tina Sørensen, sekretær Telefon:

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

SRØ. Info. Juni 2006. Så kan planlægningen for den kommene sæson komme i gang. Go arbejdslyst...

SRØ. Info. Juni 2006. Så kan planlægningen for den kommene sæson komme i gang. Go arbejdslyst... Info SRØ 3 2006 Juni 2006 Så kan planlægningen for den kommene sæson komme i gang. Go arbejdslyst... 16. ÅRG. NR. 3 JUNI 2006 Udgivet af Dansk Svømmeunion Region Øst Indhold Leder 3 Opslagstavlen 4 Adresseinformation

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 31. marts 2006 1/10 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 31. marts 2006 1/10 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 31. marts 2006 1/10 Nummer 2, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 25. april 2006 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 11. marts 2005 1/10 Nummer 2, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 31. marts 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

x. februar 2001 x/x I år afholdte vi i AIA-TRANBJERG Svømmeafdeling en aqua camp i den første uge af skolernes sommerferie.

x. februar 2001 x/x I år afholdte vi i AIA-TRANBJERG Svømmeafdeling en aqua camp i den første uge af skolernes sommerferie. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 27. juli 2007 1/7 Nummer 5, 15. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 12. september 2007 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

x. februar 2001 x/x Siden diplomtræner-uddannelsen blev sat i værk i 2002, har der vist sig et stort behov for denne uddannelse.

x. februar 2001 x/x Siden diplomtræner-uddannelsen blev sat i værk i 2002, har der vist sig et stort behov for denne uddannelse. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 4. juni 2004 1/8 Nummer 4, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 30. juni 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 25-27. APRIL 2014 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID DER SVØMMES ALLE DISCIPLINER NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER 800 & 1500 METER LØB HERRE & DAMER

Læs mere

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk 25-27. november 2011 Køge svømmeland & Herfølge svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne

Læs mere

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION Klub/startfællesskab Årgang Junior Senior Total DM Hold 2016 Deltog DM Hold 2016 FINA Point Sigma Swim 421,0 1029,5 2761,0 4211,5 Svømmeliga Svømmeliga

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret.

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret. Dato: 24-25. marts 2007 Svømmehal: Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup 1. Bassinet er 25 m. med 6 baner og el-tid Stævnestart: Stævneafsnit 1 Lørdag 24. marts kl. 11:30 Stævneafsnit

Læs mere

Spektrum Odder Swim Cup marts 2017 Odder Svømmehal

Spektrum Odder Swim Cup marts 2017 Odder Svømmehal Spektrum Odder Swim Cup 2017 17.-19. marts 2017 Odder Svømmehal Spektrum Odder Swim Cup 2017 Odder Svømmeklub inviterer for 5. gang til Spektrum Odder Swim Cup i Odder Svømmehal. Igen i år svømmes der

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

Generelt. når man får mange referater fra udvalg, arbejdsgrupper og sektioner, efterlader det indtrykket af en union i bevægelse og fyldt med energi.

Generelt. når man får mange referater fra udvalg, arbejdsgrupper og sektioner, efterlader det indtrykket af en union i bevægelse og fyldt med energi. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 22. december 2005 1/10 Nummer 8, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 1. februar 2006 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum

Læs mere

Generelt. Ta på træningslejr på Bornholm Gudhjem svømmehal tilbyder:

Generelt. Ta på træningslejr på Bornholm Gudhjem svømmehal tilbyder: Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 31. januar 2005 1/15 Nummer 1, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 23. februar 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. Hallerne Stævnet

Læs mere

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland DGI LANDSDELSMESTERSKABER 2016 ÅRETS UDTAGELSESSTÆVNE TIL LM Lørdag d. 9. januar 2016 Aars Svømmehal og Friluftsbad, Himmerlandsgade 25, 9600 Aars Opvarmning 7.30 Ledermøde 8.00 Officialsmøde 8.20 Stævnestart

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.)

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2011 (DOM-K) Dato 5. og 6. marts 2011 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub 20 9,90% Svømmeklubben Kvik, Kastrup 18 8,91% VAT CPH 13 6,44% Farum Svømmeklub 13 6,44% Herlev

Læs mere

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING Generel ændring Svømmesektionen Mesterskabsudvalget 02.10 - GENERELLE BESTEMMELSER b. Kvalifikation. Den nøjagtige metode for fastsættelse af kravtider bestemmes af Mesterskabsudvalget. Generelt forhøjes

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Generelt. KODA/Gramex afgifter Dansk Svømmeunion er blevet opmærksom på, at der ved en del svømmestævner bør betales afgifter til KODA/Gramex.

Generelt. KODA/Gramex afgifter Dansk Svømmeunion er blevet opmærksom på, at der ved en del svømmestævner bør betales afgifter til KODA/Gramex. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 14. marts 2003 1/7 Nummer 2, 11. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 4. april 2003 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2012 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K)

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Dato 7. og 8. marts 2009 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

Hjørring Park Vendia Swim Cup 2014

Hjørring Park Vendia Swim Cup 2014 25-27. april 2014 Hjørring Park Vendia Swim Cup 2014-3 dags Langbanestævne - 8 baner med EL-Tid - Der svømmes alle Discipliner - Superfinaler i 50 og 100 m løb - 800 og 1500 m løb for både kvinder og mænd

Læs mere

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2014 I D. UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL 31. OKTOBER - 2. NOVE EMBER 2014 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2014 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til:

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 8-10. december 2017 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2017 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 28. GANG TIL AALBORG

Læs mere

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2011 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 18.-20. NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2016 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: Vestkyst

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

x. februar 2001 x/x Sideløbende med dette møde har Dansk Svømmeunion assisteret svømmeklubben i at udarbejde pressemeddelelser til den lokale presse.

x. februar 2001 x/x Sideløbende med dette møde har Dansk Svømmeunion assisteret svømmeklubben i at udarbejde pressemeddelelser til den lokale presse. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 26. august 2005 1/14 Nummer 5, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 22. september 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE 29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER HOVEDSPONSOR HJØRRING PARK VENDIA SWIM CUP 2016 Hjørring Park Vendia

Læs mere

18/11 20/ Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

18/11 20/ Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 18/11 20/11-2016 Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. Hallerne Stævnet

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DELTAGELSE: DEN 4. 8. JULI 2015 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DM-L: Åben for alle årgange

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 Indholdsfortegnelse 1 02.00 Danmarks Idræts Forbund Mesterskaber 2 02.01 Dansk Svømmeunions Mesterskaber 2 02.10 Generelle bestemmelser 3-6 03.00 Danmarksmesterskaberne

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 09. 10. juni 2012 Stævnet henvender

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger. Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2015. 1 Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 20. - 23. NOVEMBER 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: Åben for

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum HANDELSBANKEN FARUM CUP 2017 4. 7. maj To stævner i ét 800/1500m om torsdagen El-tid og LiveTiming Pengepræmier for bedste præstation og stævnerekorder Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum inviterer

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SVØMMEUNION AFTALE OM NATIONALE UDTAGELSESKRITERIER OL RIO DE JANEIRO 2016

DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SVØMMEUNION AFTALE OM NATIONALE UDTAGELSESKRITERIER OL RIO DE JANEIRO 2016 DANMARKS IDRÆTSFORBUND & DANSK SVØMMEUNION AFTALE OM NATIONALE UDTAGELSESKRITERIER OL RIO DE JANEIRO 2016 Introduktion FINA s internationale kvalifikationskrav og DIF s generelle danske OL-udtagelseskrav

Læs mere

Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015. Informationsmøde 28. marts 2015

Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015. Informationsmøde 28. marts 2015 Åbent vand svømning Udviklingslandshold 2015 Overblik over dagen 1. Velkomst og præsentation 2. 3. Udviklingslandshold og planerne for 2015 4. Afslutning Velkomst og præsentation Præsentation Tankerne

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

Danske Open Masters Mesterskaber 2011

Danske Open Masters Mesterskaber 2011 Long course Masters Championship 2011 Dansk Svømmeunion og AGF Svømning inviterer til Danske Open Masters Mesterskaber 2011 Langbane den 07. maj 2011 Dato 07. maj 2011 Svømmehal Århus Svømmestadion, F.

Læs mere

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj FARUM CUP 2016 Et senior/junior-stævne og et årgangsstævne Alle discipliner og distancer tilbydes El-tid og LiveTiming 29. april 1. maj Pengepræmier Præmier for nye stævnerekorder FARUM SVØMMEKLUB inviterer

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 15. april 2003 1/6 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 15. april 2003 1/6 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 15. april 2003 1/6 Nummer 3, 11. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 25. april 2003 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Spektrum Odder Swim Cup 2015 24. 26. april 2015 Odder Svømmehal

Spektrum Odder Swim Cup 2015 24. 26. april 2015 Odder Svømmehal Spektrum Odder Swim Cup 2015 24. 26. april 2015 Odder Svømmehal Spektrum Odder Swim Cup 2015 Odder Svømmeklub inviterer for 4. gang til Spektrum Odder Swim Cup i Odder Svømmehal. Stævnet har fået en ansigtsløftning,

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 26. - 29. NOVEMBER 2015 GLADSAXE SVØMMEHAL Vandtårsvej 55, 2860 Søborg DELTAGELSE: DM-K: Åben for alle årgange

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

DM Årgang Langbane. Den juni Helsingør Svømmeklub. Borgmester P. Christensens Vej 14, 3000 Helsingør

DM Årgang Langbane. Den juni Helsingør Svømmeklub. Borgmester P. Christensens Vej 14, 3000 Helsingør DM Årgang Langbane Den 25. 28. juni 2016 Helsingør Svømmeklub Borgmester P. Christensens Vej 14, 3000 Helsingør DELTAGELSE: Ældste årgang: Piger årgang 2002, drenge årgang 2001 Mellemste årgang Piger årgang

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 8. februar 2008 1/11 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 8. februar 2008 1/11 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 8. februar 2008 1/11 Nummer 1, 16. årgang Redaktør: Nora Thomsen Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: 4439 4450 Fax: 4439 4460 E-mail: svoem@svoem.dk

Læs mere

20th DANISH INTERNATIONAL. - ét af verdens største svømmestævner!

20th DANISH INTERNATIONAL. - ét af verdens største svømmestævner! 20th DANISH INTERNATIONAL - ét af verdens største svømmestævner! 26.- 28. maj 2017 20th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 20th Danish International Swim Cup et

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 29. april 2017, kl

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 29. april 2017, kl UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 29. april 2017, kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 12. juni 2003 1/11 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 12. juni 2003 1/11 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 12. juni 2003 1/11 Nummer 5, 11. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 4. juli 2003 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Farum Cup 2014 tilbyder i år:

Farum Cup 2014 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til 50m-stævne i Farum Svømmehal. Samme vellykkede stævnekoncept, som i 2013, som tilgodeser både eliten og de yngre svømmere. Farum Cup 2014 tilbyder i år: De bedste årgangs-,

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 27. maj 2005 1/15 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 27. maj 2005 1/15 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 27. maj 2005 1/15 Nummer 3, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 23. juni 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation

Nykredit Gentofte Open 2015. 25. 27. september. Invitation Nykredit Gentofte Open 2015 25. 27. september Invitation Gentofte Svømme Klub har fornøjelsen at invitere din klub til dette enestående stævne for Senior, Junior & Årgangsgrp. 1 & 2 på kortbane Praktiske

Læs mere

SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013

SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013 SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013 Praktiske oplysninger Dato Lørdag den 9. marts 2013 og søndag den 10. marts 2013 Svømmehal Birkerød

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2013/2014

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2013/2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til mesterskabsåret 2013/2014 2 Terminer/steder 3 Generelle bestemmelser 5 Kvalifikationsperiode 5 Kvalifikation 5 Anmeldelse 5 Procedure for tilmelding/anmeldelse 5 Mesterskabsgebyr

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 KONCEPT Sigma Swim Birkerød inviterer til stort weekendstævne for årgangssvømmere med finaler, medaljer, pengepræmier, overnatning og bespisning. Formålet med stævnet er at give

Læs mere

Generelt. Dansk Svømmeunion - åbningstider

Generelt. Dansk Svømmeunion - åbningstider Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 29. januar 2004 1/7 Nummer 1, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 26. februar 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 25-27. november 2016 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2016 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 27. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ

DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ DANMARKSMESTERSKABER - LANGBANE DEN 6. 9. JULI 2017 BELLAHØJ SVØMMESTADION BELLAHØJVEJ 1-3, 2700 BRØNSHØJ Deltagelse: DM-L: Åben for alle årgange Ungdomsgruppe Damer: Årgang 1998 og 1999 Ungdomsgruppe

Læs mere

Nyhedsbrev. Juni Brug hjemmesiden! Kære medlemmer af Horsens Svømmeklub, forældre og sponsorer. Venner af klubben.

Nyhedsbrev. Juni Brug hjemmesiden! Kære medlemmer af Horsens Svømmeklub, forældre og sponsorer. Venner af klubben. Nyhedsbrev Juni 2015 Kære medlemmer af Horsens Svømmeklub, forældre og sponsorer. Venner af klubben. Det er efterhånden længe siden, at klubben fik ny bestyrelse. Der var stor udskiftning og dermed mange

Læs mere