Kvalitetsregnskab. Kold College 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kvalitetsregnskab. Kold College 2011"

Transkript

1 Kvalitetsregnskab Kold College 2011 Marts 2012

2 Kvalitetsregnskab 2011 År 2011 alt i alt Herunder en kort opsamling på kvalitetsaktiviteter i I foråret 2011 blev medarbejderne på Kold College hørt om deres trivsel og arbejdsglæde, mens der Iøbende igennem året er gennemført trivselsundersøgelser blandt elever og studerende. På AMU-området ytrer kursisterne god tilfredshed over 93 % af AMU-kursisterne er tilfredse eller meget tilfredse med deres oplevelser på Kold College. På HTX-området har eleverne igen i år svaret, at de trives så godt, at Kold HTX topper listen på resultatområdet Elevtrivsel - for 5. år i træk! EUD-elevernes trivsel er gået frem med 2 indekspoints, men møder med en score 68 endnu ikke målet om trivsel på minimum indeks 70, svarende til en god trivsel. På erhvervsakademiuddannelserne opnår alle Kold College s uddannelser scores på resultatparametrene over niveauet for det samlede erhvervsakademi, med fremgang hos procesteknolog- og serviceøkonomistuderende, men med en tilbagegang hos de laborantstuderende. Her er således både noget at glæde sig over og ting at tage fat på! En trivselsundersøgelse blandt Kold College s medarbejdere i april 2011 viste et fald i arbejdsglæden i forhold til Flere initiativer og projekter har i 2011 retning mod at rette op på dette forhold. Det faglige niveau målt på opnåede karakterer ved prøver/eksamen har i to af fem undervisningsafdelinger nået målet, som lyder, at minimum 95 % af alle de opnåede karakterer ved eksamen og prøver er 02 eller derover. Betragtes Kold College samlet er målet nået. Årets 5 reklamationer lever op til målet om maksimum 10 reklamationer pr. år. Den interne audit som værktøj til kvalitetssikring og -udvikling på Kold College foregår fortsat som gruppeaudits, hvor hele auditorgruppen er i aktion på én og samme tid metoden har igen i 2011 vist sit værd, idet auditorerne i deres arbejde når både længere ud og dybere ned i audit-området. Effekten heraf er en reduktion det samlede tidsforbrug og større synergi i processen langt mere effektivt end enmandsaudits. Med hensyn til de eksterne audits vurderede Bureau Veritas Certification i januar 2012, at Kold College har et meget velimplementeret kvalitetsledelsessystem.

3 Mission, vision og værdier Kold College s idégrundlag er omskrevet i efteråret 2011 og lyder således Kold College s mission Kold College s formål er - i overensstemmelse med lovgivningen - at imødekomme behovet for uddannelser inden for hele spektret fra jord til bord. Uddannelserne gennemføres således, at de uddannelsesøgende udvikler sig på et socialt, personligt og fagligt højt niveau Kold College s vision Kold College ønsker at sikre det højeste niveau af tilfredshed med uddannelserne i hele skolens uddannelsesbillede. Vi har høje mål for udvikling af kurser/uddannelser og sikrer anvendelse af den relevante teknologi Kold College s værdier Vi stræber efter at tænke og agere med afsæt i værdierne: Tillid, åbenhed og ligeværd. Tillid ved at blive stadig dygtigere til at handle gennemskueligt og forklarligt samt lytte til andres synspunkter og tage dem seriøst. Åbenhed ved at fremme fælles mål, fælles sprog, viden og kommunikation, kendetegnet ved at være rettidig, præcis og problemløsende. Det vil sige fremme af Relationel koordinering. Ligeværd ved gensidigt at betragte hinandens interesser som legitime, hvilket kan ske ved at sikre, at alle berørte parter i en proces bliver involveret og hørt, at beslutningsgrundlaget er i orden, at alle bliver behandlet med respekt og værdighed, og at ingen enkeltpersoner bliver personligt favoriseret.

4 Kvalitetsmål På Kold College er de formulerede kvalitetsmål fortsat - at sikre et højt kvalitetsniveau i skolens ydelser ved at skabe tillid til, at alle interessenters kvalitetskrav vil blive opfyldt. Desuden sikres konstant fokus på løbende at forbedre evnen til at opfylde samme kvalitetskrav. Kold College s overordnede kvalitetsmål er: - at elever, studerende og kursister får en positiv oplevelse af opholdet på skolen, og at de gennemfører deres skoleforløb med at højt fagligt udbytte - at medarbejderne oplever Kold College som en god arbejdsplads, med mulighed for såvel pædagogisk som personlig udvikling. Herunder at medarbejdere og ledelse i samarbejde tager aktivt del i udvikling og forbedring af kvalitetssystemet. - at ledelse og medarbejdere er opmærksomme på at sikre en stadig dynamisk udvikling indenfor alle skolens aktivitetsområder. - at øvrige interessenter oplever Kold College som en seriøs, ambitiøs og udviklingsparat samarbejdspartner. Generelle målbare mål indikatorer for hvordan det ser ud med kvaliteten Elevers, studerendes og kursisters faglige niveau - minimum 95 % af alle de opnåede karakterer ved eksamen og prøver er 02 eller derover. Elevers, studerendes og kursisters trivsel - en trivsel på indeks 70, svarende til en god trivsel Medarbejdernes trivsel - en trivsel på indeks 70 - eller højere Praktikvirksomhedernes tilfredshed - en god tilfredshed - indeks 70 - eller højere. Øvrige interessenters tilfredshed - at antallet af skriftlige reklamationer ikke overstiger 10 pr. år.

5 Kunder og processer Trivsel blandt kernekunder - elever og studerende I løbet af året 2011 er alle elever og studerende - i forbindelse med afslutningen på et skoleophold eller et semester - blevet spurgt om deres trivsel. Siden 2005, hvor EUD-elever, HTX-elever og studerende på de videregående uddannelser vurderede deres tilfredshed efter den samme spørgeramme, er der i dag udviklet spørgerammer, som i højere grad er tilpasset de enkelte grupper af elever og studerende. Således har i 2011 på landsplan i alt godt 34 tusinde EUD-elever (ekskl. SOSU-uddannelsen), knapt 26 tusinde HTX/HHX-elever og knapt 24 tusinde studerende besvaret hver deres spørgeskema og vurderet deres trivsel i uddannelsen og på uddannelsesinstitutionen. Igen i år er det Ennova A/S, der har bearbejdet det store datamateriale. Resultatet af undersøgelserne findes herunder opdelt efter uddannelsesområde. Trivsel på HTX-området I 2011 har i alt 118 HTX-elever på Kold College besvaret et spørgeskema om deres trivsel, svarende til en svarprocent på 100. I resultatskemaet til højre er der ud for hver af modellens 7 indsatsområder vist parameterens score samt en betegnelse som for eksempel: (-1). Betegnelsen her betyder, at uddannelsen har opnået en score, der er 1 point lavere end ved målingen i * Grundet udskiftning i spørgsmålene bag Organisering, kan dette fokusområde ikke sammenlignes til Spørgsmålet "Uddannelsens studievejledning" er nyt i Tidligere indgik spørgsmålet "Skolens skemaplanlægning", men det er nu fjernet fra spørgerammen. Resultat HTX 2011 Kold HTX Landsgennemsnit Elevtrivsel 79 (-1) 72 (+2) Indsatsområde Organisering 77 (*) 67 (*) Undervisere 75 (+3) 72 (+2) Undervisning 69 (-1) 66 (+1) Socialt miljø 79 (-3) 77 (+2) Fysisk miljø 69 (+1) 68 (+5) Egen motivation 84 (-2) 81 (+2) Samlet set er HTX-eleverne på Kold College i dén grad i trivsel! Udstyr og materialer 69 (+10) 61 (+5)

6 Kunder og processer Trivsel på EUD-området I 2011 har i alt 926 EUD-elever besvaret et spørgeskema om deres trivsel, svarende til en svarprocent på 69. Resultat EUD Kold College Landsgennemsnit Elevtrivsel 68 (+2) 67 (0) Indsatsområde Organisering 63 (-5) 65 (+1) Undervisere 74 (0) 75 (+2) Undervisning 67 (*) 74 (*) Socialt miljø 73 (-2) 75 (0) Fysisk miljø 64 (0) 65 (+1) Egen motivation 77 (0) 77 (+1) Udstyr og materialer 67 (-5) 72 (-1) EUD-eleverne på Kold College scorer ikke deres trivsel til indeks 70, som er målet for interessentgruppen, og som svarer til god trivsel. Til trods herfor er de dog i deres vurdering lige nøjagtig i bedre trivsel end den gennemsnitlige EUD-elev på landsplan, og to indekspoints bedre end i På de enkelte indsatsområder scorer eleverne lavere tilfredshed end den gennemsnitlige elev på landsplan, og hvor der er sket forskydninger er disse negative. Samlet ses den overordnede trivsel at være i god udvikling, mens der på alle indsatsområder er ting at tage fat i, i bestræbelserne på at vende udviklingen og hæve EUD-elevernes scorer til over målsætningen på indeks 70. (*) Grundet udskiftning i spørgsmålene bag Undervisning, kan dette fokusområde ikke holdes op imod resultaterne fra 2010

7 Kunder og processer Trivsel på erhvervsakademiuddannelserne ETU for Erhvervsakademiuddannelserne er igen i år foretaget i regi af Erhvervsakademiet Lillebælt og de tre akademiuddannelser, der udbydes på Kold College, er således i afrapporteringen sat op imod de i alt 23 erhvervsakademiuddannelser, som samlet udbydes på uddannelsesinstitutionerne under Erhvervsakademiet Lillebælt. Alle data er indsamlet over to uger i oktober På Kold College har 152 af 224 adspurgte studerende besvaret spørgeskemaet, svarende til en samlet svarprocent for erhvervsakademiet på Kold College på 68. Med en score på over 71 på alle resultatparametre ligger laboranterne stadig flot og topper i det samlede billede, ikke blot på Kold College, men også på Erhvervsakademiet Lillebælt. Udviklingen med nedgang i scorerne skal dog analyseres, så den ikke fortsætter. På Kold College kan vi glæde os over, at de studerende på de uddannelser vi udbyder evaluerer med scorer på alle indsatsområderne over - eller på niveau med - det samlede akademis gennemsnit. Én enkelt undtagelse herfor er de laborantstuderendes evaluering af det fysiske miljø. Udfordring består nu i at vedligeholde og fremme den positive udvikling til vi når målet om scorer over indeks 70. Resultater EA Lillebælt Laborant Procestekn. Serviceøk. Int. Serviceøk. Svarprocent - 74 % 53 % 70 % 90 % Studieglæde 64 (-2) 71 (-7) 65 (+3) 68 (+5) 69 Udbytte 65 (-1) 72 (-5) 66 (+7) 68 (+8) 74 Loyalitet 74 (-1) 77 (-7) 77 (0) 79 (+3) 81 Indsatsområde EA Lillebælt Laborant Procestekn. Serviceøk. Int. Serviceøk. Ledelse og organisering 63 (-1) 75 (-3) 64 (-1) 74 (+4) 82 Undervisning Socialt miljø Fysisk miljø Udstyr og materialer Praktik 68 (-2) 78 (-2) 74 (+12) 74 (+7) (-1) 76 (-5) 74 (-3) 79 (0) (-1) 56 (-5) 57 (+9) 60 (+19) (+1) 71 (-4) 63 (-1) 70 (+9) (0) - (*) - (*) 85 (+18) 94 Tallene i parenteserne viser udviklingen i den opnåede score i forhold til undersøgelsen i (*) For få besvarelser for få at de studerende har endnu været i praktik

8 AMU-kurser 2011 AMU-kursister evaluerer i regi af VisKvalitet, og har på spørgsmålet om overordnet tilfredshed med det kursus de netop har gennemført svaret som følger Jordbrug Levnedsmiddel Mejeri Antal % Antal % Antal % Meget tilfreds Tilfreds Hverken tilfreds eller utilfreds Utilfreds Meget utilfreds Ved ikke Samlet Samlet set var andelen af kursister, som er tilfredse eller meget tilfredse Jordbrug Levnedsmiddel Mejeri Antal % Antal % Antal % Meget tilfreds eller tilfreds , , ,5 I alle tre afdelinger har der i 2011 været en lidt lavere kursusaktivitet, men andelen af kursister, som er tilfredse eller meget tilfredse er til gengæld øget i alle områder med lige over 2 procent points sammenlignet med 2010.

9 LOYALITET Medarbejdertrivsel og arbejdsglæde I 2011 har opbakningen til medarbejdertrivselsundersøgelsen ikke været overvældende. 74 % af medarbejderne på Kold College har besvaret spørgeskemaet, hvilket er 17 % point færre end ved undersøgelsen i Undersøgelsen var anonym og blev gennemført af Ennova A/S i regi af ESBnetværket. Hovedkonklusionen er, at medarbejdernes arbejdsliv har været under pres, hvilket har kunnet aflæses i faldende trivsel og arbejdsglæde - arbejdsglæden er faldet til under målet, som er en score på indeks 70. Den anvendte model er den, der anvendes i The European Employee Index, hvilket giver mulighed for at sammenligne trivslen hos medarbejderne på Kold College med trivslen på andre erhvervsskoler såvel som andre brancher og erhverv på det danske arbejdsmarked Indsatsparametre Resultatparametre Image Trivsel Adfærd Overordnet lederskab Motivation Engagement Arbejdsglæde Loyalitet Nærmeste leder Samarbejde Tilfredshed Troskab Det daglige arbejde Løn- og ansættelsesforhold Faglig og personlig udvikling - således ses herunder, sammenhængen imellem oplevet arbejdsglæde og loyalitet i udvalgte områder ARBEJDSGLÆDE Kold College 2. Erhvervsskoler samlet 3. ESB Netværket 1. samlet Kold College 4. Arbejdsmarkedet generelt (EEI DK 2011) 5. Administration/IT 6. Akademi/HTX 7. Jordbrug 8. Kvalitet, udvikling og kommunikation 9. Levnedsmiddel/Kantine 10. Mejeri/Teknisk afdeling 11. Referende til Hans Skjerning 12. Sekretariat Øvrige enheder 2. Erhvervsskoler samlet 3. ESB Netværket samlet 4. Arbejdsmarkedet generelt (EEI DK 2011) 5. Administration/IT 6. Akademi/HTX 7. Jordbrug 8. Kvalitet, udvikling og kommunikation 9. Levnedsmiddel/Kantine 10. Mejeri/Teknisk afdeling 11. Referende til Hans Skjerning 12. Sekretariat Øvrige enheder

10 Fagligt niveau Det faglige niveau dækker over en målsætning om, at minimum 95 % af alle opnåede karakterer ved eksamen og prøver på Kold College ligger på 02 eller derover. I 2011 er resultatet for denne parameter samlet set acceptabelt, idet elever og studerende netop har opnået karakterer, der - igen samlet set - når målet om, at minimum 95 % af de afgivne eksamenskarakterer er på 02 eller højere. Mere specifikt gælder det, at eleverne på områderne Jordbrug og Levnedsmiddel opnår en beståelsesprocent pænt over målet, mens elever og studerende på Mejeri, HTX og Akademi har beståelsesprocenter under målet. Generelt for Kold College Afdeling Antal karakterer Beståelse Jordbrug ,4 % Levnedsmiddel ,4 % Mejeri ,5 % HTX ,7 % Akademi ,8 % Total ,0 % - og følgende udvikling i beståelsesprocenterne over de sidste tre år Afdeling Jordbrug 97,6 % 95,0 % 98,4 % Levnedsmiddel 98,3 % 98,2 % 99,4 % Mejeri 97,4 % 99,4 % 94,5 % HTX 91,1 % 95,2 % 92,7 % Akademi 97,5 % 89,3 % 91,8 % Total 95,8 % 94,5 % 95,0 %

11 Fagligt niveau For de enkelte uddannelsesområder var det faglige niveau i 2011 For uddannelserne på jordbrugsområdet Antal karakterer Beståelse Grundforløb Bjørnemosevej ,2 % Grundforløb Gartner % Landmand % Anlægsgartnerassistent ,8 % Anlægsgartner HF % Anlægsgartner HF ,3 % Blomsterbinder ÅU % Væksthusgartnerassistent % Væksthusgartner HF % Total ,4 %

12 Fagligt niveau For uddannelserne på levnedsmiddelområdet Antal karakterer Beståelse Grundforløb - Levnedsmiddel ,3 % Gastronom/Kok - Svendeprøve % Tjener - Svendeprøve % Bager - Svendeprøve % Total ,4 % For uddannelserne på mejeriområdet Antal karakterer Beståelse Mejerioperatører % Grundforløbspakke ,9 % Mejerist HF ,4 % Mejerist HF ,7 % Mejerist HF ,9 % Mejerist HF ,9 % Total ,5 %

13 Fagligt niveau For uddannelserne HTX-området Antal karakterer Beståelse HTX 3. g ,8 % HTX 2. g ,4 % HTX 1. g ,5 % Studieretningsprojekt nov ,9 % Total ,7 % For uddannelserne på akademiområdet Antal karakterer Beståelse Laborant - Virksomhedsprojekt % Laborant - 3. semester % Laborant - 2. semester ,8 % Procesteknolog - 4. semester % Procesteknolog - 3. semester % Procesteknolog - 2. semester % Serviceøkonom - 4. semester ,1 % Serviceøkonom - 3. semester ,7 % Serviceøkonom - 2. semester ,6 % PBA Laboratorie-, fødevare- og procesteknologi - 1. sem. PBA Laboratorie-, fødevare- og procesteknologi - 3. sem ,9 % % Mejeribrugsstuderende % Total ,8 %

14 De interne og eksterne processer Intern audit De interne audits gennemføres to gang om året og er organiseret som gruppeaudits. På denne måde har de interne audits vist sig at blive langt mere effektive, idet auditorerne i deres arbejde når både længere ud og dybere ned i audit-området, når hele auditorkorpset er i gang på en og samme dag. Auditorkorpset forbereder og afrapporterer auditten i fællesskab, hvilket reducerer det samlede tidsforbrug, og tilfører processen en god synergi. I 2011 har der været gennemført to heldagsaudits, som til sammen har været i dybden med Område Serviceområderne Jordbrugs- og HTX-afdelingen Udviklingsafdelingen Ledelsen Kvalitetsområdet Tema Udfordringer og arbejdsprocesser Processer - fokus på krydsfelt imellem servicefunktioner og uddannelsesafdelinger - flaskehalse og barrierer Processer - fokus på krydsfelt imellem servicefunktioner og uddannelsesafdelinger - flaskehalse og barrierer Processer - fokus på krydsfelt imellem servicefunktioner og uddannelsesafdelinger - flaskehalse og barrierer Processer - fokus på krydsfelt imellem servicefunktioner og uddannelsesafdelinger - flaskehalse og barrierer Ekstern audit Efter recertificering efter ISO 9001:2008 i 2010 er Kold College overgået fra halvårlige til årlige eksterne audits, første gang i januar 2012 (2011-auditten). Systemet gik glat igennem og i auditrapporten kunne vi blandt andet læse følgende kommentarer I har et meget velimplementeret kvalitetsledelsessystem. Der ses god sammenhæng imellem Virksomhedsplanen 2012 og de indsatser, der gøres i de enkelte områder. Herudover blev forskellige initiativer fremhævet, herunder Den gode sammenhæng imellem virksomhedsplan og projekterne Endnu bedre service og Sund Skole Rigtig god auditproces og opmærksomhed på at gøre brug af output fra intern audit til forbedringer Gode processer i opfølgning på ETU 2011 og MTU 2011 i afdelingerne God dokumentstyring i elevadministrationen Gode løbende forbedringer i servicen i servicefunktioner og på Skolehjemmet

15 Idé- og afvigelsesrapporter, herunder reklamationer I kalenderåret 2011 blev der registreret 14 Idé- og afvigelsesrapporter, heraf Idé-rapporter alle fra interne audits 3 Afvigelser 6 Reklamationer 5 Antallet af reklamationer i 2011 holder fint målet om maksimum 10 reklamationer pr. år. Indholdet i disse Idé- og afvigelsesrapporter fordelte sig som følger Område Antal Idé-rapporter - forslag om en systematik, til fremme af planlægning og disponering i kantinen - forslag om at fremskynde oprettelsen af et edb-baseret rekvisitionssystem til kantinen - forslag om budgettering af midler til udvikling i de enkelte afdelinger, samt øget ledelsesejerskab i projekter Afvigelser - vedrørende elevadministration - studiekort 1 - vedrørende it-udstyr 1 - spørgsmål om næringsbrev i kantinen 1 - manglende bemyndigelse til indkøb 1 - defekt telefon 1 - rettelse i kvalitetshåndbogen 1 Reklamationer - klage over eksamenskarakter 4 - klage over mad i kantinen 1 I alt 14

16 Kvalitetsregnskab 2011 ISO-standarden udgør fortsat fundamentet for kvalitetssystemet på Kold College Indsatser i forhold til løbende forbedringer er indarbejdet i de aktiviteter der er planlagt for 2012 og som konkretiseres i Virksomhedsplan 2012 På Kold College er der tilfredshed omkring status, ligesom der nu er materiale til opfølgning og input til udvikling. Marts 2012 Anette Chur

Kvalitetsregnskab. Kold College 2014

Kvalitetsregnskab. Kold College 2014 Kvalitetsregnskab Kold College 2014 Marts 2015 Kvalitetsregnskab 2014 År 2014 alt i alt Herunder en kort opsamling på kvalitetsaktiviteter i 2014. Løbende igennem året er der blevet gennemført trivselsundersøgelser

Læs mere

Rapport Elevtrivsel Juni 2015

Rapport Elevtrivsel Juni 2015 Rapport Elevtrivsel Juni 2015 Elevtrivsel 2014/2015 1.1 Indledning Denne rapport viser elevers tilfredshed med deres uddannelse på Morsø Landbrugsskole. Spørgerammen er udarbejdet i et samarbejde mellem

Læs mere

Kvalitetssystematik pa Campus Bornholm

Kvalitetssystematik pa Campus Bornholm Kvalitetssystematik pa Campus Bornholm Indhold Formålet med kvalitetsarbejdet... 2 Centrale krav... 2 Tilrettelæggelse af kvalitetsarbejdet... 3 Skole- /institutionsniveau... 3 Uddannelsesniveau... 4 Klasse-

Læs mere

Rapport Elevtrivsel April 2018

Rapport Elevtrivsel April 2018 Rapport Elevtrivsel April 2018 Elevtrivsel 2017/2018 1.1 Indledning Denne rapport viser elevers tilfredshed med deres uddannelse på Teknisk Gymnasium, EUC Nordvest. Spørgerammen er udarbejdet i et samarbejde

Læs mere

Målopfyldelse af resultatlønskontrakt for Direktør Hans Skjerning

Målopfyldelse af resultatlønskontrakt for Direktør Hans Skjerning Målopfyldelse af resultatlønskontrakt for Direktør Hans Skjerning Navn: Direktør Hans Skjerning Dato: Periode: 1. januar til 31. december 2016 Underskrift Direktør Hans Skjerning Underskrift Bestyrelsesformand

Læs mere

Rapport Elevtrivsel April 2018

Rapport Elevtrivsel April 2018 Rapport Elevtrivsel April 2018 Elevtrivsel 2017/2018 1.1 Indledning Denne rapport viser elevers tilfredshed med deres uddannelse på Handelsgymnasiet EUC Nordvest. Spørgerammen er udarbejdet i et samarbejde

Læs mere

Skolens værdigrundlag Skolens kvalitetssystem Didaktisk og pædagogisk grundlag

Skolens værdigrundlag Skolens kvalitetssystem Didaktisk og pædagogisk grundlag Indholdsfortegnelse Skolens værdigrundlag 2 Skolens kvalitetssystem 3 Formål 3 Mål 3 Strategiarbejde 3 Resultatmåling og evaluering 4 Didaktisk og pædagogisk grundlag 5 10 elementer vi har særlig fokus

Læs mere

Rapport Elevtrivsel Marts 2016

Rapport Elevtrivsel Marts 2016 Rapport Elevtrivsel Marts 2016 Elevtrivsel 2015 1.1 Indledning Denne rapport viser elevers tilfredshed med deres uddannelse på Fiskeriskolen. Spørgerammen er udarbejdet i et samarbejde mellem ESB-netværket,

Læs mere

Medarbejdertrivselsundersøgelse Erhvervsskoler samlet. ESB Benchmarking rapport. Svarprocent: 88% (3560 besvarelser ud af 4058 mulige)

Medarbejdertrivselsundersøgelse Erhvervsskoler samlet. ESB Benchmarking rapport. Svarprocent: 88% (3560 besvarelser ud af 4058 mulige) Medarbejdertrivselsundersøgelse 2017 Svarprocent: 88% (35 besvarelser ud af 4058 mulige) ESB Benchmarking rapport Indhold Indholdsfortegnelse Introduktion 3 Information om undersøgelsen og resultatforklaring

Læs mere

Medarbejdertrivselsundersøgelse SOSU samlet. ESB Benchmarking rapport. Svarprocent: 84% (537 besvarelser ud af 636 mulige)

Medarbejdertrivselsundersøgelse SOSU samlet. ESB Benchmarking rapport. Svarprocent: 84% (537 besvarelser ud af 636 mulige) Medarbejdertrivselsundersøgelse 2017 Svarprocent: 84% (537 besvarelser ud af 636 mulige) ESB Benchmarking rapport Indhold Indholdsfortegnelse Introduktion 3 Information om undersøgelsen og resultatforklaring

Læs mere

Elevtrivsel på Vordingborg Gymnasium & HF

Elevtrivsel på Vordingborg Gymnasium & HF Elevtrivsel på Vordingborg Gymnasium & HF Undersøgelse af trivslen blandt eleverne på Vordingborg Gymnasium & HF skoleåret 12-13 I efteråret 2012 gennemførte vi i samarbejde med firmaet ENNOVA en undersøgelse

Læs mere

Medarbejdertrivselsundersøgelse SOSU Samlet. ESB - Benchmarking rapport. Svarprocent: 88% (1031 besvarelser ud af 1172 mulige)

Medarbejdertrivselsundersøgelse SOSU Samlet. ESB - Benchmarking rapport. Svarprocent: 88% (1031 besvarelser ud af 1172 mulige) Medarbejdertrivselsundersøgelse 2019 Svarprocent: 88% (1031 besvarelser ud af 1172 mulige) ESB - Benchmarking rapport Indhold Indholdsfortegnelse Introduktion 3 Information om undersøgelsen og resultatforklaring

Læs mere

Medarbejdertrivselsundersøgelse Erhvervsskoler samlet. ESB - Benchmarking rapport. Svarprocent: 88% (3385 besvarelser ud af 3861 mulige)

Medarbejdertrivselsundersøgelse Erhvervsskoler samlet. ESB - Benchmarking rapport. Svarprocent: 88% (3385 besvarelser ud af 3861 mulige) Medarbejdertrivselsundersøgelse 2019 Svarprocent: 88% (3385 besvarelser ud af 3861 mulige) ESB - Benchmarking rapport Indhold Indholdsfortegnelse Introduktion 3 Information om undersøgelsen og resultatforklaring

Læs mere

Studietilfredshedsundersøgelse 2016

Studietilfredshedsundersøgelse 2016 Studietilfredshedsundersøgelse 16 December 16 Svarprocent: 45% (28/62) Uddannelsesrapport Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere

MTU 2011 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2011 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 11 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: 82% (125 besvarelser ud af 152 mulige) Skolerapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Konklusion 6 Hovedresultater: Arbejdsglæde og

Læs mere

SELVEVALUERING GHG

SELVEVALUERING GHG SELVEVALUERING GHG 2017-18 I forbindelse med gymnasiereformen er der indført et nyt krav om, at gymnasierne som led i det samlede kvalitetsarbejde skal udarbejde en selvevaluering. Det fremgår af BEK nr.

Læs mere

Data som ledelsesværktøj

Data som ledelsesværktøj Data som ledelsesværktøj Hvor kommer jeg fra hvem er EUC Nordvest? Faktaboks: Dækningsområde ca. 1.700 km 2 Ca. 75.000 indbyggere En øjenåbner? En badevægt angiver din vægt. Du ændrer ikke din vægt bare

Læs mere

2013 Elevtrivselsundersøgelsen

2013 Elevtrivselsundersøgelsen 13 Elevtrivselsundersøgelsen Januar 14 ESB - EUD ekskl. SOSU Svarprocent: Ikke oplyst (21715 besvarelser) Benchmarking rapport - ESB Netværket Fortroligt Velkommen til Elevtrivselsundersøgelsen Indhold

Læs mere

Studietilfredshedsundersøgelse 2016

Studietilfredshedsundersøgelse 2016 Studietilfredshedsundersøgelse 16 December 16 Svarprocent: % (28/43) Uddannelsesrapport Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse April 2013 Svarprocent: 85% (4293/5061) ESB Benchmarkingrapport Fortroligt Indhold Indholdsfortegnelse Introduktion Information om undersøgelsen og resultatforklaring

Læs mere

Social- og sundhedsuddannelsen

Social- og sundhedsuddannelsen Social- og sundhedsuddannelsen VI TROR PÅ, AT ALLE KAN. Handlingsplan for elevtrivselsundersøgelse 2015 UC Diakonissestiftelsen Jeg er en person, der godt kan lide at kende til og lære nye ting Jeg lærer

Læs mere

Elevtrivsel på Vordingborg Gymnasium & HF

Elevtrivsel på Vordingborg Gymnasium & HF Elevtrivsel på Vordingborg Gymnasium & HF Undersøgelse af trivslen blandt eleverne på Vordingborg Gymnasium & HF skoleåret 14-15 I efteråret 2014 gennemførte vi i samarbejde med firmaet ENNOVA en undersøgelse

Læs mere

Rapport Elevtrivsel EUD

Rapport Elevtrivsel EUD Rapport Elevtrivsel EUD 20. december 2017 Elevtrivsel EUD 2017 Side 1 af 6 Elevtrivsel 2017 1.1 Indledning Denne rapport viser elevers tilfredshed med deres uddannelse på EUC Nordvest. 1.2 Formål Brugertilfredshed

Læs mere

2013 Elevtrivselsundersøgelsen

2013 Elevtrivselsundersøgelsen 13 Elevtrivselsundersøgelsen Den jydske Haandværkerskole Svarprocent: 93% (533 besvarelser ud af 572 mulige) Elevtrivsel 1 Den jydske Haandværkerskole Regionsgennemsnit EUD ekskl. SOSU (Region Midtjylland)

Læs mere

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 13 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse UddannelsesCenter Århus Svarprocent: % (93 besvarelser ud af 111 mulige) Skolerapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Konklusion 5 Hovedresultater:

Læs mere

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 15 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: 83% (127 besvarelser ud af 153 mulige) Skolerapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Konklusion 5 Hovedresultater: Arbejdsglæde og

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Gitte Bargholt

Resultatlønskontrakt for Direktør Gitte Bargholt Resultatlønskontrakt for Direktør Gitte Bargholt Navn: Gitte Bargholt Dato: Januar 2019 Underskrift: Næstformand Lars Gram Periode: 1. januar til 31. december 2019 Underskrift: Direktør Gitte Bargholt

Læs mere

Studietilfredshedsundersøgelse 2016

Studietilfredshedsundersøgelse 2016 Studietilfredshedsundersøgelse 16 December 16 Svarprocent: 38% (19/5) Uddannelsesrapport Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelsen 2010

Elevtrivselsundersøgelsen 2010 Elevtrivselsundersøgelsen 2010 Anders Filtenborg, Afdelingchef, Ennova Odense, 19. januar 2011 Ennova A/S Agenda 1. Om undersøgelsen et nyt projekt 2. Hovedresultater 2010 3. Opfølgningsarbejdet en køreplan

Læs mere

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 13 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: % (19 besvarelser ud af 144 mulige) Skolerapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Konklusion 5 Hovedresultater: Arbejdsglæde og Loyalitet

Læs mere

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 15 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Roskilde Tekniske Skole Svarprocent: 87% (398 besvarelser ud af 458 mulige) Præsentation Sammenfatning af undersøgelsens resultater Roskilde Tekniske Skole Erhvervsskoler

Læs mere

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 213 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse APV - Arbejdspladsvurdering (Tillæg til MTU rapporten) Svarprocent: 78% (273 besvarelser ud af 35 mulige) APV Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen

Læs mere

MTU 2010 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse April 2010

MTU 2010 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse April 2010 MTU 1 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse April 1 Svarprocent: 64% (7/11) Enhedsrapport Fortroligt Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen Hovedresultater: Arbejdsglæde og Loyalitet Hvordan skabes

Læs mere

2012 Elevtrivselsundersøgelsen

2012 Elevtrivselsundersøgelsen 12 Elevtrivselsundersøgelsen Januar 13 ESB - SOSU Svarprocent: Ikke oplyst (1868 besvarelser) Benchmarking rapport - ESB Netværket Anonymiseret Fortroligt Velkommen til Elevtrivselsundersøgelsen Indhold

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: 100% TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - Trivselsundersøgelse 2014 - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelsen 2014. I rapporten benchmarkes

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: 88% TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - Trivselsundersøgelse 2014 - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelse. I rapporten benchmarkes

Læs mere

2010 Elevtrivselsundersøgelsen

2010 Elevtrivselsundersøgelsen 1 Elevtrivselsundersøgelsen Social- og Sundhedsskolen STV Svarprocent: % (483 besvarelser ud af 483 mulige) Elevtrivsel Regionsgennemsnit Social- & Sundhedsskoler samlet (Region Midtjylland) Regionsgennemsnit

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: 84% TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - Trivselsundersøgelse 2014 - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelse. I rapporten benchmarkes

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: 78% TRIVSELSUNDERSØGELSE 20 Trivselsundersøgelse 20 LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - Trivselsundersøgelse 20 - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelsen

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: 100% TRIVSELSUNDERSØGELSE LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - Trivselsundersøgelse - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelsen. I rapporten benchmarkes til

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: 53% TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelsen 2014. I rapporten benchmarkes til målingen på

Læs mere

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 15 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: 93% (103 besvarelser ud af 111 mulige) Præsentation Sammenfatning af undersøgelsens resultater 100 Arbejdsmarkedet generelt (EEI DK 14) Tolkning

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: 97% TRIVSELSUNDERSØGELSE LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - Trivselsundersøgelse - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelsen. I rapporten benchmarkes til målingen

Læs mere

HADERSLEV HANDELSSKOLE

HADERSLEV HANDELSSKOLE EUD & EUX Elevtrivselsundersøgelse og Handlingsplan 216 HADERSLEV HANDELSSKOLE Indhold 1. Baggrund... 3 2. Formål... 3 3. Handlingsplan... 3 4. Metode... 3 5. Svarprocent... 4 6. Hyppighed... 4 7. Offentliggørelse...

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: 67% TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelsen 2014. I rapporten benchmarkes til målingen på

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: 81% TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelse. I rapporten benchmarkes til målingen på niveauet

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: 100% TRIVSELSUNDERSØGELSE 20 Trivselsundersøgelse 20 LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - Trivselsundersøgelse 20 - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelsen

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: % TRIVSELSUNDERSØGELSE LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelsen. I rapporten benchmarkes til målingen på niveauet ovenfor,

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: 97 Svarprocent: 81% TRIVSELSUNDERSØGELSE LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelsen. I rapporten benchmarkes til målingen på niveauet

Læs mere

2017 Elevtrivselsundersøgelsen

2017 Elevtrivselsundersøgelsen 17 Elevtrivselsundersøgelsen December 17 Antal svar: 16565 Benchmarking rapport - ESB Netværket Fortroligt Velkommen til Elevtrivselsundersøgelsen Indhold Del I: Sammenfatning af undersøgelsens resultater

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: 96% TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - Trivselsundersøgelse 2014 - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelse. I rapporten benchmarkes

Læs mere

2013 Elevtrivselsundersøgelsen December 2013

2013 Elevtrivselsundersøgelsen December 2013 13 Elevtrivselsundersøgelsen December 13 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 81% (1157 besvarelser ud af 1435 mulige) Skolerapport Velkommen til Elevtrivselsundersøgelsen Indhold Del I: Sammenfatning

Læs mere

2017 Elevtrivselsundersøgelsen

2017 Elevtrivselsundersøgelsen 217 Elevtrivselsundersøgelsen December 217 ESB - SOSU Antal svar: 4648 Benchmarking rapport - ESB Netværket Fortroligt Velkommen til Elevtrivselsundersøgelsen Indhold Del I: Sammenfatning af undersøgelsens

Læs mere

Rapport Elevtrivsel Marts 2019

Rapport Elevtrivsel Marts 2019 Rapport Elevtrivsel Marts 2019 Elevtrivsel 2018 1.1 Indledning Denne rapport viser elevers tilfredshed med deres uddannelse på Fiskeriskolen. 1.2 Formål Brugertilfredshed er en resultatindikator i forhold

Læs mere

Studietilfredshedsundersøgelse 2016

Studietilfredshedsundersøgelse 2016 Studietilfredshedsundersøgelse 16 December 16 Svarprocent: 49% (46/93) Uddannelsesrapport Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 15 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Gammel Hellerup Gymnasium Svarprocent: 77% (83 besvarelser ud af 18 mulige) Præsentation Sammenfatning af undersøgelsens resultater 1 Gammel Hellerup Gymnasium

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 Halsnæs Kommune beelser: Svarprocent: % TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelsen 2014. I rapporten benchmarkes til målingen på niveauet

Læs mere

Baggrund Processen Svarprocent Resultater Herningsholm EUD/EUX tillægsspørgsmål... 16

Baggrund Processen Svarprocent Resultater Herningsholm EUD/EUX tillægsspørgsmål... 16 INDHOLDS- FORTEGNELSE Baggrund... 1 Processen... 1 Svarprocent... 2 Resultater... 3 Herningsholm EUD/EUX tillægsspørgsmål... 16 Baggrund Hvert år gennemfører Herningsholm trivselsundersøgelser blandt eleverne

Læs mere

ETU 2016 Elevtrivselsundersøgelse December 2016

ETU 2016 Elevtrivselsundersøgelse December 2016 ETU 2016 Elevtrivselsundersøgelse December 2016 Benchmarkingrapport for EUD Ekskl. SOSU Rapporten er baseret på 20937 svar Indhold Indhold Del I Datagrundlag Del II Resultater for Elevtrivsel på institutionsniveau

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2013

Tilfredshedsundersøgelse 2013 Tilfredshedsundersøgelse 13 - December 13 Svarprocent: 73% (484/6) Skolerapport Fortroligt Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse April 2013 Svarprocent: 90% (1123/1245) ESB Benchmarkingrapport Fortroligt Indhold Indholdsfortegnelse Introduktion Information om undersøgelsen og resultatforklaring

Læs mere

2011 Elevtrivselsundersøgelsen

2011 Elevtrivselsundersøgelsen 11 Elevtrivselsundersøgelsen December 11 ESB - EUD ekskl. SOSU Svarprocent: Ikke oplyst (21616 besvarelser) Benchmarking rapport - ESB Netværket Anonymiseret Velkommen til Elevtrivselsundersøgelsen Indhold

Læs mere

KVALITETS- UDVIKLING OG RESULTATVURDERING

KVALITETS- UDVIKLING OG RESULTATVURDERING KVALITETS- UDVIKLING OG RESULTATVURDERING INDHOLD Kvalitetsudvikling og resultatvurdering... 1 Værdigrundlag og strategi for selvevaluering... 1 Kvalitetsudvikling og kompetenceudvikling... 2 Evalueringsområder...

Læs mere

Studietilfredshedsundersøgelse 2015

Studietilfredshedsundersøgelse 2015 Studietilfredshedsundersøgelse 15 - December 15 Svarprocent: % (2579/34) Institutionsrapport Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere

MTU 2014 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2014 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 14 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: % (1 besvarelser ud af 1 mulige) Skolerapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Hovedresultater: Arbejdsglæde og Loyalitet 6 Hvordan

Læs mere

Specialundervisningsnetværket Elevtilfredshedsundersøgelse 2010

Specialundervisningsnetværket Elevtilfredshedsundersøgelse 2010 Specialundervisningsnetværket Elevtilfredshedsundersøgelse 1 Svarprocent: 83% ( besvarelser ud af 24 mulige) Områderapport Indhold og forord Indhold Overordnet resultat: Trivsel er, Sammenligninger Hvordan

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2014

Tilfredshedsundersøgelse 2014 Tilfredshedsundersøgelse 14 - December 14 Svarprocent: % (478/737) Skolerapport Fortroligt Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 15 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: 85% (32 besvarelser ud af 356 mulige) Skolerapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Konklusion 5 Hovedresultater: Arbejdsglæde og

Læs mere

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 13 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse APV - Arbejdspladsvurdering (Tillæg til MTU rapporten) Svarprocent: 87% (222 besvarelser ud af 256 mulige) APV Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2013

Tilfredshedsundersøgelse 2013 Tilfredshedsundersøgelse 13 - December 13 Svarprocent: 54% (11/2234) Skolerapport Fortroligt Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse

VTU 2014 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse VTU 14 Virksomhedstilfredshedsundersøgelse SOSU C Svarprocent: 69% (43 besvarelser ud af 62 mulige) Skolerapport Introduktion Indholdsfortegnelse Indledning og datagrundlag Tilfredshed og Det fremtidige

Læs mere

Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Trafikselskabet Movia

Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Trafikselskabet Movia Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Trafikselskabet Movia 28 Oktober 28 Hovedrapport Movia Johannes Sloth Svarprocent: 9% (2/37) Konklusion v/ Ennova Markant stigning i Arbejdsglæde og Loyalitet Troskab

Læs mere

Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018

Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018 Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018 Årlig selvevaluering Indledning Gefion Gymnasiums kommissorium tilsiger, at der skal laves en årlig selvevaluering hvortil der skal udarbejdes handleplaner. Handleplanerne

Læs mere

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: 82% ( besvarelser ud af 98 mulige) Præsentation Vurdering Sammenfatning af undersøgelsens resultater 100 Gymnasierne samlet Arbejdsmarkedet generelt

Læs mere

Studietilfredshedsundersøgelse 2016

Studietilfredshedsundersøgelse 2016 Studietilfredshedsundersøgelse 16 December 16 Svarprocent: 49% (224/4) Uddannelsesrapport Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere

MTU 2011 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2011 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 211 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse APV - Arbejdspladsvurdering (Tillæg til MTU rapporten) Svarprocent: 96% (66 besvarelser ud af mulige) APV Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen Introduktion

Læs mere

MTU 2011 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2011 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 211 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse APV - Arbejdspladsvurdering (Tillæg til MTU rapporten) Svarprocent: 89% ( besvarelser ud af 81 mulige) APV Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen Introduktion

Læs mere

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse April 2015 Svarprocent: 89% (3987/4504) ESB Benchmarkingrapport Fortroligt Indhold Indholdsfortegnelse Introduktion Information om undersøgelsen og resultatforklaring

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2014 beelser: 445 Svarprocent: 83% TRIVSELSUNDERSØGELSE LÆSEVEJLEDNING 01 Rapport - - Denne rapport sammenfatter erne af trivselsundersøgelsen. I rapporten benchmarkes til målingen på niveauet ovenfor, således

Læs mere

Studietilfredshedsundersøgelse 2015

Studietilfredshedsundersøgelse 2015 Studietilfredshedsundersøgelse 15 - December 15 Svarprocent: % (829/1383) Institutionsrapport Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere

Rapport Elevtrivsel Marts 2016

Rapport Elevtrivsel Marts 2016 Rapport Elevtrivsel Marts 2016 Elevtrivsel 2015/2016 1.1 Indledning Denne rapport viser elevers tilfredshed med deres uddannelse på Handelsgymnasiet, EUC Nordvest. Spørgerammen er udarbejdet i et samarbejde

Læs mere

Resultatet af ETU & VTU-2017

Resultatet af ETU & VTU-2017 Opsamling fra præsentationsmøde den 16. januar 2019 1. Velkomst v/ Ebbe S. Hargbøl ESH bød velkommen og gennemgik kort dagens program, som tager udgangspunkt i rapportens highlights fra trivselsundersøgelser

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. Kold College. Svarprocent: 85% (462 besvarelser ud af 541 mulige)

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. Kold College. Svarprocent: 85% (462 besvarelser ud af 541 mulige) December 2017 Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 85% (462 besvarelser ud af 541 mulige) Elevtrivsel Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU 82 82 83 83 [-3] [-4] 78 [-4] 83 86

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2014

Tilfredshedsundersøgelse 2014 Tilfredshedsundersøgelse 214 - December 214 Svarprocent: % (278/34) Skolerapport Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede fokusområder

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2012

Trivselsundersøgelse 2012 Aabenraa Kommune Trivselsundersøgelse 2012 Rapportspecifikationer Gennemførte 211 Inviterede 248 Svarprocent 85% INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Info om undersøgelsen 3 Overblik 4 Tema 1-4 6 Tilfredshed

Læs mere

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 13 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse APV - Arbejdspladsvurdering (Tillæg til MTU rapporten) Odense Søndersø Svarprocent: % (237 besvarelser ud af 296 mulige) APV Indhold Indhold Introduktion til

Læs mere

MTU 2011 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2011 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 11 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: 91% ( besvarelser ud af 22 mulige) Enhedsrapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Hovedresultater: Arbejdsglæde og Loyalitet 5 Hvordan

Læs mere

MTU 2014 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2014 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 14 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: 82% (67 besvarelser ud af 82 mulige) Skolerapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Konklusion 5 Hovedresultater: Arbejdsglæde og

Læs mere

MTU 2011 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2011 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 11 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Holstebro Svarprocent: % (291 besvarelser ud af 3 mulige) Skolerapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Hovedresultater: Arbejdsglæde og Loyalitet

Læs mere

MTU 2012 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2012 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 12 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: 85% (19 besvarelser ud af 224 mulige) Skolerapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Konklusion 6 Hovedresultater: Arbejdsglæde og

Læs mere

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 13 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: 87% (145 besvarelser ud af 167 mulige) Skolerapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Hovedresultater: Arbejdsglæde og Loyalitet 6

Læs mere

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 13 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: % (2 besvarelser ud af 35 mulige) Skolerapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Konklusion 5 Hovedresultater: Arbejdsglæde og Loyalitet

Læs mere

Medarbejdertrivselsundersøgelse Roskilde Tekniske Skole. Skolerapport. Svarprocent: 88% (371/422)

Medarbejdertrivselsundersøgelse Roskilde Tekniske Skole. Skolerapport. Svarprocent: 88% (371/422) Medarbejdertrivselsundersøgelse 2017 Roskilde Tekniske Skole Svarprocent: 88% (371/422) Skolerapport Model ENNOVA ENGAGEMENT MODEL Drivkræfter Engagement Overordnet ledelse Nærmeste leder Samarbejde Tilfredshed

Læs mere

2013 Elevtrivselsundersøgelsen December 2013

2013 Elevtrivselsundersøgelsen December 2013 13 Elevtrivselsundersøgelsen December 13 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 97% (535 besvarelser ud af 551 mulige) Skolerapport Velkommen til Elevtrivselsundersøgelsen Indhold Del I: Sammenfatning

Læs mere

Studietilfredshedsundersøgelse 2016

Studietilfredshedsundersøgelse 2016 Studietilfredshedsundersøgelse 16 December 16 Svarprocent: % (142/238) Uddannelsesrapport Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere

Studietilfredshedsundersøgelse 2017

Studietilfredshedsundersøgelse 2017 Studietilfredshedsundersøgelse 17 December 17 Svarprocent: 5% (29/58) Uddannelsesrapport Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 15 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: 93% (125 besvarelser ud af 135 mulige) Skolerapport Indhold Indhold Introduktion til undersøgelsen 3 Hovedresultater: Arbejdsglæde og Loyalitet 6

Læs mere

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 2013 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse April 2013 Svarprocent: 84% (2245/2685) ESB Benchmarkingrapport Fortroligt Indhold Indholdsfortegnelse Introduktion Information om undersøgelsen og resultatforklaring

Læs mere

Medarbejdertrivselsundersøgelse Randers Social- og Sundhedsskole. Skolerapport. Svarprocent: 87% (67 besvarelser ud af 77 mulige)

Medarbejdertrivselsundersøgelse Randers Social- og Sundhedsskole. Skolerapport. Svarprocent: 87% (67 besvarelser ud af 77 mulige) Medarbejdertrivselsundersøgelse 2017 Randers Social- og Sundhedsskole Svarprocent: 87% ( besvarelser ud af mulige) Skolerapport GUIDE TIL FORTOLKNING OG ARBEJDET MED RESULTATERNE Indhold 01 ENGAGEMENT

Læs mere

Studietilfredshedsundersøgelse 2016

Studietilfredshedsundersøgelse 2016 Studietilfredshedsundersøgelse 16 December 16 Svarprocent: % (1/285) Uddannelsesrapport Introduktion Indhold 1. Introduktion, konklusion og datagrundlag 2. Studieglæde, Udbytte og Loyalitet 3. Overordnede

Læs mere