Strib Skole Præsentation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Strib Skole Præsentation"

Transkript

1 Strib Skole Præsentation Viborg den 1. marts 2016

2 Lidt om HAGS Danmark Vi er glade for at afgive et tilbud fra HAGS Danmark. På de følgende sider kan du se de valgte produkter, tegninger og løsninger til udbuddet. Du får et detaljeret økonomisk overblik over projektets område samt lidt om hvem vi er og kan tilbyde dig som kunde! HAGS er en verdensomspændende virksomhed der i 70 år har beskæftiget sig med rekreative aktiviteter. Vi har et stort kendskab til indretning og planlægning af spændende udemiljøer hvor børnene under trygge rammer bliver udfordret motorisk. Kvalitet og teamwork er for os nøgleordet i alt hvad vi fortager os fra det første møde med Jer over planlægning af tilbud til færdiggørelse af det indrettede udemiljø. Kvalitet betyder sikkerhed, holdbarhed, lave driftsomkostninger og er grundlag for et tillidsfuldt og varigt samarbejde. Se video om HAGS her:

3 Tilbuddet Vi har valgt at dele tilbuddet op på følgende måde, Se oversigten Område 1A s Område 1B s Område 1C s Område 2 s Område 3A s Område 3B s Område 3C s Område 4 s Område 5 s Økonomisk oversigt s Område 5 SFO 2 1C 1A 1B 4 3A 3B 3C Vi håber med dette tilbud, at indgå i et positiv sammenarbejde og dialog med legepladsudvalget, om at skabe et udfordrende og inspirerende legepladsmiljø for byens borgere i Strib. 3

4 Plantegning Område 1 Område 1A Omr. 1 Område 1C Område 1B Område 1 ligger lige ud til P-pladsen og vil være et populært område, både for skolen, byens borgere, store som små. Derfor er der i områderne lagt vægt på, at hele familien kan mødes og aktivere sig sammen. Samtidig er område 1 et fantastisk alternativ til idrætstimerne med et utal af muligheder. I område 1 er der muligheder for de musiske sanser, parkour, fitness/grovmotorisk Tarzanbane, gynger, samt flere steder til ophold. 4

5 Oversigtstegning 1A 5

6 STRATUS GYNGE Område 1 A Stratus er et flot æstetisk gyngestativ med store kraftige runde stolper som komplimentere klatrestativet Agito Q, da dimensioner og de valgte farver er de samme. Stativet er bygget i galvaniseret og Redegyngen er lavet i kraftigt taifun tov med kæder overtrukket med plast. REDDY sæderne er et fantastisk alternativ til gyngedæk, hvor flere kan sidde sammen. Se de valgte gyngetyper på næste side.. Det eks. gyngestativ demonteres og bortkøres. Det nuværende faldsand bortkøres og nyt faldsand køres ind og ilægges området. Foto taget fra Sdr. Otting skole 6

7 STRATUS GYNGETYPER Gynger er uundværlige på en legelads og der er altid kamp om pladserne. Når børn og unge gynger, træner de grov motorikken og stimulerer det vestibulære system. Derved fremmes balancesansen og rumfornemmelsen. Vores Stratus gyngestativ er lavet i kraftige galvaniserede og pulverlakerede runde stolper som komplimentere de øvrige redskaber i området. Vi monterer en fuglerede og to Reddy gyngesæder. Område 1 A Fuglereden er et populært legeredskab på legepladsen. Med sine Ø 120 cm kan der sidde mange børn, helt op til 350 kg. kan reden bære. Reden er lavet af kraftigt taifunreb. Video med REDDY gynge: Bhi2TWuc&feature=player_embedded REDDY sædet er en social gynge som erstatter bildækket. Sidde komforten er bedre end på et dæk. Skidt og snavs samler sig ikke i riller og bund. Der kan sidde 2 personer på REDDY. Samtidig er gyngen helt vedligeholdelsesfri. 7

8 PARKOUR Hvad er Parkour Den grundlæggende idé med parkour er at lære mere om bevægelse og udforske sine egne evne og forskellige typer af bymiljø/arkitektur indenfor vægge, trappetrin og rækværk, som er de mest almindelige hindringer i parkour. Mange erfarne traceurer/parkour udøvere rejser til større byer, hvor arkitektur, som er mere koncentreret og varieret, spiller en stor rolle. Samtidigt er muligheden for at møde og træne med andre ligesindede større. Område 1 A Hvorfor Parkour For unge mennesker er Parkour en attraktiv livsstil, da der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at udføre en bevægelse på. De unge skal bruge deres fantasi, være kreative og udfordre sig selv på det niveau de befinder sig på. Den vigtigste årsag til at starte med Parkour, er at have det sjovt. Men samtidig bliver unge mennesker tiltrukket af et miljø hvor man nyder at se andre, eller at blive set af andre. Man udvikler nye teknikker, spring og hop ved at observere andres færdigheder. Det er et miljø hvor tendensen er at hjælpe andre snarere end at konkurrere med andre.

9 PARKOUR - OPSTILLINGEN Denne del af Parkour opstillingen i vores program øves sving, balance og bevægelse igennem åbne rum. Vores produkter er også omhyggeligt placeret til at skabe tekniske udfordringer for de mere erfarne udøvere, som kan bruge hele områdets elementer til at lave flere hop og bevægelser i en serie. Område 1 A Vi har valgt et af vores meget populære parkour opstillinger som både udfordrer i det åbne rum, men også udfordrer nybegyndere med spring, afsæt og landinger. Et ideelt system med plads til nye og de mere erfarne. Samtidig kan systemet udnyttes som et hænge ud miljø.

10 PARKOUR - OPSTILLINGEN Denne del af Parkour opstillingen skal hjælpe begyndere at lære det grundlæggende. Intervallerne er begrænset, så brugerne kan arbejde på de enkelte bevægelser uden de kommer i vejen for andre brugere. Dette er en fantastisk måde at begynde at forbedre deres hoppe-og balance teknikker, samtidig med at lære at sætte fødderne præcis på redskaberne Område 1 A Beton elementerne er nøje placeret således man kan øve spring og afsæt teknikker samt klatre op ad væggen. Mange vil føle sig udfordret på toppen af elementerne. Hvert element måler 150 cm i bredden, og har en højde på 180/120 cm.

11 PARKOUR STYRKE OG OPHOLD Område 1 A LOOP skaber et enkelt og fleksibelt miljø i skolegården via sin karakteristiske form og farver. Møblet er skabt til midlertidige og permanente rum/møbleringer. Chin Up Den klassiske armhævning er et must på en fitness sti. Her kan to træne ved siden af hinanden. Her trænes skuldre, ryg, biceps, triceps og den bredeste rygmuskel. Farver, standard rød, orange og limegrøn. Andre farver leveres mod tillæg.

12 Oversigtstegning 1B 12

13 PARKOUR STYRKE OG OPHOLD Område 1 A LOOP skaber et enkelt og fleksibelt miljø i skolegården via sin karakteristiske form og farver. Møblet er skabt til midlertidige og permanente rum/møbleringer. Chin Up Den klassiske armhævning er et must på en fitness sti. Her kan to træne ved siden af hinanden. Her trænes skuldre, ryg, biceps, triceps og den bredeste rygmuskel. Farver, standard rød, orange og limegrøn. Andre farver leveres mod tillæg.

14 Om Inshape HAGS InShape skaber mulighed for afvekslende øvelser, gerne i kombination med konditionstræning. Hvert redskab er særlig udformet til at udfordre og styrke en specifik muskelgruppe, fra lægge og ben til ryg, skuldre og hænder. Funktionerne bidrager til en generelt øget bevægelighed, men også en bedre balanceevne. Område 1 B Udfordringen findes i kombinationen af de mange forskellige enheder, som både kan bruges enkeltvis eller som kombinationer sammensat på en løbe- eller gåtur. På hvert redskab er der et symbol, der viser hvordan øvelsen skal udføres. Materialer HAGS InShape er fremstillet af galvaniseret og pulverlakerede stålrør. Alle sæder er lavet i pulverlakerede plader. På denne måde sikrer man sig en fitness sti som ikke kræver noget vedligehold. Stien og områderne vil fremstå pæne og indbydende mange år frem i tiden.

15 FITNESS- BALANCESTI Område 1 B Step Up Med tre forskellige højder kan tre træne sammen. Udover konditionen trænes lægge og hofter. Beam Jumps Skiftevis hop højre og venstre henover bommen giver rigtig god konditionstræning. Det træner samtidig båd læg- og hoftemuskler Megellan straits De runde rotationsstøbte planker udfordrer den enkelte i både balance og mod. Megellan Straits kan både monteres på den klassiske måde efter hinanden. Bommene kan også placeres på langs som man kender det fra den militære løbebane, hvor man springer fra bom til bom i varierende højder.

16 FITNESS- BALANCESTI Område 1 B Rope Climp At kravle op ad et reb er absolut ikke så let som det ser ud. Her trænes både biceps, ryg, arme og hænder. Horizontal Ladder Koordination og krydsbevægelser er i højsædet når armgangen skal forceres. Her trænes bliver skulderne udfordret. Pillars of Hercules Det er og har altid været sjovt at forstille sig Tarzan svinge sig fra træ til træ med lianerne højt oppe under trækronerne. Pillars of Hercules giver dig denne mulighed for at mærke suset i maven når du svinger dig fra det ene til det andet redskab.

17 FITNESS- BALANCESTI Område 1 B Balance beam At holde balancen er vigtig i forhold til koordination. To bomme etableres således at stien deler sig i to. Klassiske lege som Robin Hood vs. Lille John kan leges på bommene. Jacob s Ladder Jacobs Ladder er en twistet, buet trickstige som både udfordrer mod og balance, når forhindringen forceres uden reb eller ræling at holde fast i. Fungerer fantastisk i en motorikbane. Niagara Falls Kan du holde din nerve og balance, som du krydser over tordnende vandfald Niagara langt under? De flotte stålbuer måler 500 cm i højden. Push Up Der monteres 2 x Push Up. Dvs. at 2 personer kan udfordre/støtte hinanden i at tage så mange armbøjning som muligt. Her trænes både brystmuskler, triceps, ryg, mave og skuldre.

18 Oversigtstegning 1B 18

19 MUSISK OMRÅDE I det lille hyggelige afskærmet hjørne ved p-pladsen, mellem de høje nåletræer, etableres et område til ophold og mulighed for udvide ens musiske repetoir. Vi genbruger de eks. kampsten og at danne flere siddeområder. Vores musikinstrumenter er håndlavet i England, og gennemgår en yderst opmærksom produktions proces. Instrumenterne er stemt efter den pentatoniske skala. Det vil sige at uanset hvor du rammer, lyder det godt. Vi tror på at alle kan spille musik, så længe de har muligheden for det. Område 1 B Papilio xylofon er som en sommfugl utrolig smuk at have monteret i naturen. Op til 4 brugere kan benytte sig af Papilio. Samba Rainbows er trommer som bringer en utrolig energi med sig. Trommerne er egnet til musik undervisning.

20 Oversigtstegning 1C 20

21 FITNESS HAGS GYM Område 1 C BICO HAGS gym er den elegante gymstation. Hver gymstation har tre funktioner omkring en centerstang. På BICO træner du ryg, bagsiden af lår, skuldre, arme, bryst og mave. TIBAS HAGS gym er den elegante gymstation. Hver gymstation har tre funktioner omkring en centerstang. På TIBAS træner du skuldre, arme, håndled, koordinationsevne, krop, ben og triceps.

22 Plantegning Område 2 Ostespil x 2 Musikinstrumenter Chimes x 6 på undelag af gummi. Trampoliner 2 stk. Omr. 2 Eks. panna baner Hexagon gynge Område 2 ligger inde i en halvlukket gård. Vi foreslår at lave et miljø omkring de eks. panna baner. Vi laver en overflade af kunstgræs. Ovenfor etableres fliser/asfalt hvorpå 2 x ostespil etableres. Herudover monteres vores Hexagon hvor op til 6 personer kan gynge sammen. 2 stk. trampoliner etableres på et gummi område hvor flere børn kan hoppe sammen. Endelig monteres 6 musikinstrumenter, som udover de musiske muligheder også vil klæde området. 22

23 Oversigtstegning 2 23

24 Oversigtstegning 2 24

25 HEXAGON 6-GYNGE Område 2 HAGS Hexagon har hele 6 sæder på gyngestativet, hvilket betyder mere socialt samvær. Hos HAGS prøver vi at lave flere og flere redskaber hvor børnene/de unge, skal kigge hinanden i øjenhøjde. Gyngesæderne leveres med et patenteret system med bøjle som sikrer en sjov men sikker gyngetur.

26 HOP OG MUSIK Område 2 Emperor Chimes er kæmper i både lyd og størrelse. Et slag på røret, stort set hvor som helst, resulterer i en dyb, rungende, kraftfuld tone, som du ikke kun hører, men også føler i hele kroppen. Jo hårdere man slår, jo mere vil det vibrere, hvilket skaber en højere lyd med en sådan klang, at du faktisk mærker vibrationerne gennem hele din krop. De hårde robuste instrumenter er ideelle til hårdfører miljøer. Ostespillet er et populært boldspil hvor det gælder om at spille sin modstandere ud. Man kan spille fra 2 til 4 personer. Der findes flere varianter af spillet alt efter hvilket skolegård og by der spilles i. Trampoliner hører til de mest attraktive fritidsapparater hos børn, unge og voksne. Fordi de officielt tæller som sports apparater, bør de altid anvendes under opsyn.

27 Plantegning Område 3 3 x spinner bænke Opholdssted træ pyramide 3C Agito RAX motorisk system Viper kæmpe gynge 3B Nye bander omkring eks. kunstgræs Eks. minimål og basket 3A Gummibakker til ophold og street Omr. 3 I den store skolegård skaber vi 3 forskellige områder som udfordrer både store og små. Vores mål er at skabe et område hvor skolens børn udfordres i et street agtig miljø, hvor også de unge efter skoletiden og i weekenderne kan udfordres. Vi skaber samtidig flere områder til ophold, hvor man kan se andre udfolde sig, eller sidde og socialisere. Samtidig skabes et bevægelses område med flere aktiviteter som vores Agito RAX som har et varierende tilbud af spændende udfordringer. 27

28 Oversigtstegning 3A 28

29 GUMMIBAKKER Område 3A I skolegården skaber vi 3 bakker i varierende højder fra 70 til 150 cm. Formålet med bakkerne er at skabe et miljø til ophold, som samtidig kan benyttes som et street miljø, hvor både skatere og BMX udøverer udfordres. Bakkerne skabes i organiske former og støbes med en helstøbt gummi belægning, som sikrer en behagelig og slidstærk overflade.

30 Oversigtstegning 3B 30

31 SPIL OG OPHOLD Udover de eksisterende basket stativer og minimål, vil vi gerne montere bander omkring den nuværende kunstgræs. Vi etablerer bander af vores meget populære Arena serie. Det er bander af stål, som samtidig er særdeles robuste overfor slid, vind og vejr. Banderne er transparente hvilket gør det nemmere for børnene og de unge at overskue området. Banen bliver ca. 12 x 6 meter. Område 3B Som opholdssted laver vi en pyramide af træ. På det øverste dæk monteres en kunstgræs for bedre komfort, og for et lækkert og lidt anderledes design. Bænken Spin er vores nyeste tiltag indenfor innovative og nytænkende park- og udemiljøer. Spin har plads til 2 personer og kan dreje 360 grader rundt. Dvs. at man kan følge solens stråler hele dagen, følge sine børns leg uden at skulle vende sig i akavede stillinger, og bedst af alt, nyde det med en man holder af.

32 Oversigtstegning 3C 32

33 AGITO RAX Område 3C For at skabe udfordringer til de store børn monteres vores Agito RAX, som er en del af vores bevægelige Agito serie. Her vil de unge hænge ud og udfordre hinanden i dette innovative system som med stor succes kombinerer leg og udfordringer. Se beskrivelse af de enkelte dele på de næste sider. Der er indbygget endnu en type bevægelse i Agitos forskellige legefunktioner, og den er inspireret af naturen omkring os. På samme måde som et træs grene giver en smule efter, når børn klatrer eller hænger i dem, giver HAGS Agito en blid modstand, som bidrager til skånsom muskeltræning. I serien indgår også aktivt bevægelige funktioner såsom balancebomme, vippende stiger, tornadoer og piruetter, som drives af barnets egen kraft. Balanceevnen trænes aktivt, og det er hele tiden barnets egne bevægelser, der afspejles i det, der sker. Jo flere kammerater, der udforsker legeanlægget, desto flere bevægelser skal man parere. HAGS Agito er så langt fra en motordrevet karruselpark, som du overhovedet kan komme. Den effekt, du opnår, modsvares af den energi, du sætter ind. FOTO fra Porsvænget i Herning Fornøjelsen kan derimod ikke måles.

34 AGITO RAX TOURNAMENT STARTER Område 3C Tournament er den ultimative kombination til konkurrencelege. En mulighed for at udfordre hinanden til, hvem der først når de forskellige positioner. Eller hvem kan blive siddende længst? Tankerne henledes ikke mindst på en hæderlig pudekamp eller Robin Hoods kamp på træstammen. Tournament er en legelysten måde at kæmpe mod hinanden på, og måske Agitos mest udprægede konkurrencefunktion. Et skateboard, som bevæger sig! Dette street-inspirerede bræt skates frem over en tre meter lang bane ved at man skifter vægten fra fod til fod. Hvis man øver sig meget, kan man med tiden selv bestemme, om brættet skal bevæge sig forlæns eller baglæns. Selve banen er ophængt i en torsionsfjeder, hvilket gør, at man kan få den til at vippe ved belastning. En uovertruffen øvelse i rytmik, motorik og balance.

35 AGITO RAX TORNADO PUNCH Område 3C En spændende måde at opdage sine egne kræfter på. Ved at udnytte sin krop i forhold til Tornados akse kan man få den til at dreje rundt i et højere og højere tempo. Princippet er ikke uligt det, man ser i en karruselgynge hver gang du kommer rundt, får du endnu mere fart. For dem, der har mod på at læne sig længere og længere bagud, venter der sig en svimlende oplevelse. Boksebolden opfordrer til træning på en skånsom, men alligevel rå måde. Det lidt bløde materiale er skønt at slå på. Boksebolden hænger i et kabel, hvis overdel er let eftergivende, mens den nederste del sidder fast. Boksebolden følger med slaget, men man skal være opmærksom på, at modstanderen giver kontrastød. Er man ikke forberedt, kan man få sig et skub

36 AGITO RAX HOPPER PIROUETTE Område 3C En legefunktion med kængurufornemmelse. Som sten i vandet er der placeret kærkomne platforme i Agito-anlægget. Ofte er der flere på række, og de kan fungere både som en separat udfordring og som et forbindelsesled i banen. Platformene, som findes i flere forskellige højder, er let eftergivende. Wiggler er en anderledes balancebom som ligesom HOPPER er let eftergivende, og har påmonteret polyetelyn kugler. At lave piruetter giver en skøn frihedsfornemmelse. Når man bevæger kroppen ind mod piruetstangen bliver piruetten som en karrusel i miniformat. Endnu sjovere bliver det, når man er flere. Pirouette er en del af legebanen sammen med Hopper.

37 VIPER Område 3C Viper har det hele, et kæmpe gyngende reb der kombinerer balance og bevægelser med interaktion de unge i mellem. I modsætning til traditionelle gynger kræver Viper teamwork og samarbejdende som udfordrer den enkelte på mod og gruppen socialt. Gyng højt hvis du tør, men husk at holde fast! Se video med VIPER her:

38 Plantegning Område 4 Streetstation Arena Maine 3 hængekøjer på fire stolper af stål Eks. multibane Omr. 4 Den lille asfalteret gård med den nuværende multibane, giver vi et lille løft med endnu flere aktiviteter som komplimenterer det eksisterende miljø. Vi monterer vores Arena Maine, som er en station bestående af basket, mål og forskellige bande aktiviteter hvor man bl.a. kan spille mur. På græsarealet monterer vi 4 stolper af stål. På dem påmonteres 3 hængekøjer til leg og ophold. Herfra kan se de andre børn spille bold, eller sidde og socialisere. 38

39 Oversigtstegning 4 39

40 Oversigtstegning 4 40

41 MAINE OG HÆNGEKØJER Ved siden af den eks. multibane etableres vores Arena Maine, som giver flere børn muligheden for at lege ved forskellige stationer. Samtidig med at en gruppe spiller fodbold, kan en anden gruppe af børn spille one way basket, eller skyde til måls efter de medfølgende bander. På det aflange græsareal monteres 4 stolper i stål, med tre hængekøjer. Herfra kan de andre børn observeres, eller der er mulighed for interaktion børnene i melllem. Område 4 Stolper og bander bliver først galvaniseret og dernæst pulverlakeret. Der kan vælges mellem et utal af farver. Her er vist vores standard farver.

42 Plantegning Område 5 Eks. område med bænke Område med karruseller. Sansegynge Multibane Michigan Amphitrappe med gummioverflade Rørrutsjebane Omr. 5 Sandkasse miljø 6 kants gynge Hexagon Hængekøjer Uniplay klatresystem Balancesti Hos SFO en laver vi et varieret udvalg af legeredskaber, således at alle sanser berøres. Vi vil gerne skabe en legeplads som aldrig bliver kedelig for hverken skolens børn og personale, eller for områdets beboer. Som underlag etableres enten en helstøbt gummibelægning eller kunstgræs. Vi monterer samtidig en kant af egesveller som sti mellem husene. Område 5 bliver et område med mange udfordringer, men også til ophold og fordybelse. 42

43 Oversigtstegning 5 43

44 Oversigtstegning 5 44

45 Sandkasse miljøet Område 5 Det er vigtigt for de mindste at lege under trygge rammer tæt på hus og voksne. Derfor skaber vi et sandkasse miljø tæt ved terrassen med mange muligheder for at fordybe sig i legen. Vi etablerer sandkassen i egetræs sveller. Herefter integrerer vi de forskellige legeplads elementer. Legehus Obelix er opført med tag og beklædning i Kalmar brædder. Huset lægger op til flere forskellige rollelege i sandkassen, som at børnene besøger hinanden, handler ved kioskdisken eller sidder indenfor ved bord/bænke sættet. Med sandkasseleg er man nødt til at opbevare legetøjet sikkert. Opbevaringskassen fra HAGS er både præsentabel, sikker og kan bruges som siddeplads. En stolpe er monteret således at låget kan låses fast, så fingre ikke kommer i klemme. Til solsejlet monteres 4 stolper af Robinia, hvoraf to er med sandbord med en diameter på 0,8 m, som giver inspiration til børns fantasi. Sandbordet er sammen med andre elementer med til at skabe et inspirerende miljø i sandkassen. Egetræ er tungt, hårdt og stærkt. Splinten på eg er smal med en lys grågul kulør. Kernen adskiller sig fra splinten ved i friskt træ at være grågul. Egetræets gode styrkeegenskaber, moderate svind og gode holdbarhed er årsag til, at egetræ har fundet anvendelse til bygninger og som afgrænsning til legepladser og sandkasser.. Et HDPE skygge sejl monteres og er kendt som australske sejl. Det er de, fordi sejltypen først blev brugt i Australiens hårde klima, og HDPE sejlets egenskaber er tilpasset dertil. 45

46 Oversigtstegning 5 46

47 GYNGER Område 5 HAGS Hexagon har hele 6 sæder på gyngestativet, hvilket betyder mere socialt samvær. Hos HAGS prøver vi at lave flere og flere redskaber hvor børnene/de unge, skal kigge hinanden i øjenhøjde. Gyngesæderne leveres med et patenteret system med bøjle som sikrer en sjov men sikker gyngetur. Vores Stratus gyngestativ er lavet i kraftige galvaniserede og pulverlakerede runde stolper som komplimentere de øvrige redskaber i området. På Stratus monteres en redegynge. Fuglereden er et populært legeredskab på legepladsen. Med sine Ø 120 cm kan der sidde mange børn, helt op til 350 kg. kan reden bære. Reden er lavet af kraftigt taifunreb.

48 Karruseller Område 5 Spændende prisvindende snurreleg, fra HAGS. Flere børn kan sidde sammen og have øjenkontakt imens de snurre rundt. Rigtig godt for den kinæstetiske sans og samtidig et kæmpe hit fra 0. klasse og hele vejen op til overbygningen. Se video med ORBIT her: ch?feature=player_embedded &v=ygmqmuffeve At lave pirouetter giver en skøn frihedsfornemmelse. Når man bevæger kroppen ind mod stangen, som en karrusel i miniformat. Endnu sjovere bliver det, når man er flere. Whizzer har med stangens udformning mulighed for at vennerne kan give en snurre rundt tur imens man sidder på sædet. Designet er du selv med til at bestemme da vi udover at galvanisere Whizzer, også lægger en pulverlakering i valgfri farve.

49 Oversigtstegning 5 49

50 Oversigtstegning 5 50

51 UNIPLAY Område 5 Uniplay UNOS er en del af vores nye koncept indenfor innovativ leg. Vi har skabt op- og nedgange som med sikkerhed ikke er set før på markedet. Vi vil gerne have børnene til at tænke sig om når de kravler fra tårn til tårn, eller forcerer en af vores ned- og opgange. Et helt igennem nytænkende genialt motorisk system.. Se flere af de fantastiske elementer beskrevet på de næste sider.. 51

52 UNIPLAY UNOS - LEGEFUNKTIONER Område 5 Arco Er en ny fantastisk alternativ til den almindelig rutsjebane som vi kender den i dag. Disse nye former for at rutsje kaldes at glide. Børnene kan glide på mange alternative måder, både med hovedet eller benene først, det er helt op til børnene at udforske de mange muligheder Arco giver. Net link Flere venner kan benytte sig af Net link på en gang. Med den snoede S-form fra plateau til plateau, og det eftergivende net, kræver det at barnet har modet til at klatre over nettet for at komme over på den anden side. Det kræver koordinering eller evt. samarbejde med en ven.

53 UNIPLAY UNOS - LEGEFUNKTIONER Område 5 The Globe Denne unikke runde træde kugle bringer noget nyt og anderledes til legepladsen. Kuglen er placeret mellem to platforme, og det kræver en del mod at forcere denne forhindring. Kuglen er lavet i 100 % genbrugelig gummimaterialer. The Globe er desuden udstyret med to håndstøtter i stål. Tornado At snurre rundt, jo hurtigere jo bedre hører til legens absolutte højdepunkter. Tornado adskiller sig fra mange lignende legefunktioner ved at sætte intuitionen på prøve. Tornados aksel har en forskydning, der medfører, at man skal udnytte sin egen krop i forhold til akslen for at komme rundt. Et barn finder hurtigt ud af, hvordan den rigtige rytme påvirker farten. En spændende metode til at opdage sin egen kraft.

54 UNIPLAY UNOS - LEGEFUNKTIONER Område 5 The Manet Fem lodrette hængende fra en overligger af stål danner rammerne for den nye Manet. Rebene er udstyret med ringe af HPL, hvor børnene kan sætte deres fødder. Men når rebene gynger fra side til side, kræver det styrke og smidighed for at nå over på den anden side. Ball post Boldstangen er en spændende klatring lige op i det blå. Her kræves samarbejde mellem hænder og fødder. Den lige stang minder om en træstamme, og i stedet for at finde støtte i ujævnheder og grene opnås godt fodfæste i de eftergivende bolde af polyuretan.

55 UNIPLAY UNOS - LEGEFUNKTIONER Område 5 Hængebro En klassisk hængebro med dejlig gyngen under fødderne. Broen har en stabil og sikker udformning og er forsynet med beskyttelse mod fald til siden i form af et ekstra gelænder af beklædt kæde. Curved Climbing wall Den ergonomisk designet væg med kun 7 klatresten udgør en særdeles udfordrende opgang til plateauet. Væggen er lavet i rotationsstøbt plast. På modsatte side af væggen er der monteret et spil panel.

56 UNIPLAY UNOS - LEGEFUNKTIONER Område 5 Tragtnettet Tragtnettet er desuden en effektiv mulighed for at skabe meget leg på en lille flade. Den lodrette passage sætter både tanker og koordinering på prøve, uanset om man vælger at anvende nettet til at klatre op i eller ned fra legesystemet eller som forbindelse mellem de to platforme. Passagen gennem tragten bliver en spændende tur og bidrager til at skabe rumfornemmelse. Safir Monteres på vores vandrette klatrenet og udgør en unik mulighed for at teste balancen tilsat styrke og smidighed. Safir erstatter den kendte bildæk og er både en del mere behagelig at kravle igennem, men er samtidig lavet i rotationsstøbt plast hvilket gør Safir vedligeholdelsesfri.

57 UNIPLAY UNOS - LEGEFUNKTIONER Område 5 Klatrejunglen Her gælder det om at vælge den rigtige vej og ikke at overse skoven for bare træer. Klatrejunglen giver mulighed for at klatre både lodret og i dybden. Trods eventyret er denne legefunktion meget sikker og har mange gribemuligheder. Klatrejunglen fungerer også som en forbindelse mellem platformene i legesystemet. HAGS Gripbow indgår. Rondo Som et spindelvæv svæver Rondo højt oppe i systemet. Klatrefunktionen anvendes som forbindelse mellem to platforme og indbyder til klatring på flere forskellige måder. Man kan gå armgang rundt om eller lige igennem den ovale form eller vælge at klatre eller kravle på oversiden. Her kan man også sidde og bare tage den med ro et øjeblik.

58 BALANCESTI Område 5 Ved siden af det store klatresystem monteres en balancesti langs med Uniplay UNOS. Således kan børnene øve balancen ved jorden med disse spændende elementer fra vores serie i stål NRG. Kryds broen mens store bølger skulper under dig, fald ikke i vandet da du så skal starte legen forfra, kun fantasien sætter grænser. Cape Horn som er en enhed fra NRG FUJI balancebane, træner barnets balance og mod. Klondike dobbel er en flot designet balancebom, som er med til at øve børns balance. Den skråner således at man bevæger sig højere og højere op. Før og efter bommen påmonteres 2 palisader i gummi, som danner en platform til næste udfordring. En eftergivende balancebro monteres. Her kan flere børn lege samtidig. Ross Ice shelf består af 4 hoppe stubbe lavet i gummi. De placeres mellem redskaberne for at lave et forløb, således det muliggør lege som jorden er giftig.

59 Oversigtstegning 5 59

60 ARENA MICHIGAN Område 5 Markedets mest solide multibane med flotte æstetiske buer og runde organiske stolper. Arena er udviklet til at opfylde behovet for alsidigt og holdbart sportsudstyr og består af mål, der er tilpasset de fleste boldspil, som basket, fodbold, håndbold, hockey. En multibane udover det sædvanlige. Se video be.com/watch?v=n WblKgJlLBY&list=U U6U2iUcTSNxpb8W pqmrwfdq Produktinformation Materialer: Alle stolper og paneler er i pulverlakeret stål. Spilleareal: 20x11 meter, samlede areal 22x12,5 meter. Varenummer

61 ARENA MICHIGAN Område 5 FORDELE FARVER Vi kan levere ARENA i forskellige farver. Farver som passer i miljøet, eller som du ønsker dem. Som standard har ARENA Arenablå paneler og sølvgrå stolper, med hvide mål og orange kurve.

62 KUNSTGRÆS Område 5 Kunstgræs typen vi har valgt til vores multibane er 22 mm højt. Kunstgræsset vil strække sig helt ud til under banderne. Kunstgræsset vi bruger opfordrer til forskellige spil som fodbold, basket, håndbold, hockey m.m. Vi opstreger banen med hvide linjer til fodbold og håndbold. Infill vælges som 20 kg. sand pr. m2. Denne infill vælges for at gøre banen så optimal som mulig i henhold til det varierende brug samt en overkommelig vedligeholdelse. I områderne med hængekøjer og balancestien lægger vi ligeledes en rullegræs. Dette giver sammen med den helstøbte gummibelægning et flot visuelt udtryk. Samtidig letter området vedligeholdelsen.

63 OPHOLD Det er vigtigt at kunne observere de andres leg og færden på legepladsen. Derfor har vi skabt nogle unikke opholdssteder udover de allerede eksisterende områder med bord/bænke. På den eks. bakke laver vi en amphiscene af egesveller. Her ligger vi på overfladen en gummibelægning for bedre sidde komfort. Dette giver et fantastisk overblik over legepladsen og multibanen. I den anden ende etableres 3 hængekøjer på kunstgræs. De monteres på 4 stolper af stål. Herfra kan de legene børn på klatresystem observeres. Et par gode steder at socialisere. Område 5

64 GUMMIBELÆGNING Område 5 Løsningen For at sikre en minimal vedligeholdelse tilbyder vi en belægning i helstøbt gummi. Vi har valgt en helstøbt gummi belægning i stort set alle områder, således det får et letgenkendelig design hvor sort og grøn giver området og dets redskaber et urbant og råt udtryk. Om helstøbt gummibelægning Vores standard EPDM gummi opfylder brandtest kravet. EN Der udlægges en 2,5 cm tyk SBR stødabsorberende gummi. Ovenpå SBR lægges mellem 1,5 til 3,5 cm slidlag af EPDM som holder på farve og facon. I tilbuddet er valgt sort/grøn/orange- brun EPDM. Der kan vælges mellem flere farver, eller man kan kombinere farverne efter ønske. Slidlag (EPDM) SBR (Stødabsorberende) Primer (til faste underlag)

65 Økonomisk overblik Område 1 - A+B+C Produktnr. Produktnavn Antal Enhed Enh. pris Pris Rabat Montering Sum total Stratus dobbelt gynge med fuglerede og stk. REDDY gynge. 1,00 stk , , , , ,00 FMEX3 Parkoursystem PARK 3 1,00 stk , , , , , Inshape Chin Up 1,00 stk , , , , ,00 OS137 ARC opholdsmøbel 3,00 stk , , , , ,00 Fitness- balancesti: Redskaber fitnesssti 1,00 stk , , , , ,00 Det musiske område: PRS001 Rainbow Samba (5 trommer) 1,00 stk , , , , ,10 PPB001 Papilio bells 1,00 stk , , , , ,50 Fitness maskiner: HAGS GYM BICO 1,00 stk , , , , , HAGS GYM TIBAS 1,00 stk , , , , ,00 Helstøbt gummibelægning omr. 1 (ca. 500 EF001 m2.) 1,00 stk , , , ,00 Fragt 1 stk , ,00 Samlet pris ekskl. moms , , , , ,60 Priserne er oplyst excl. moms, der tages forbehold for evt. Stikledninger, rør, jordforurening, betonelementer og sten i jorden. Bortafskaffelse af opgravet jor d er ikke inkl. I tilbuddet, dette bliver lagt i bunke på matrikel, efter aftale. Evt. Omkostninger herom er ikke inkluderet i tilbuddet. Placering af redskaberne, vil ske i overenstemmelse mellem HAGS og kunde. 65

66 Økonomisk overblik Område 2 Produktnr. Produktnavn Antal Enhed Enh. pris Pris Rabat Montering Sum total GyngeStativ HEXAGON 1,00 stk , , , , , Trampoliner Ø100 cm 150x150 inkl. kant. 2,00 stk , , , , ,00 PC88999 Emperor chimes 6 stk. 1,00 stk , , , , ,00 LFK001 Ostespillet 400 x 400 cm 2,00 stk , , , , ,20 Kunstgræs under eks. panna baner ca. 150 KL001 m2 1,00 stk , , , ,00 EF001 Gummi udlagt i grøn og sort. Ca. 185 m2. 1,00 stk , , , ,00 Fragt 1 stk , ,00 Samlet pris ekskl. moms 4.990, , , , ,70 Priserne er oplyst excl. moms, der tages forbehold for evt. Stikledninger, rør, jordforurening, betonelementer og sten i jorden. Bortafskaffelse af opgravet jor d er ikke inkl. I tilbuddet, dette bliver lagt i bunke på matrikel, efter aftale. Evt. Omkostninger herom er ikke inkluderet i tilbuddet. Placering af redskaberne, vil ske i overenstemmelse mellem HAGS og kunde. 66

67 Økonomisk overblik Område 3 og 4 Produktnr. Produktnavn Antal Enhed Enh. pris Pris Rabat Montering Sum total Område 3 - den store skolegård: EF001 Gummibakker 3 stk. Højder ml. 70 og 150 cm. 1,00 stk , , , ,00 JØ001 Opholdsområde - Pyramide i træ. 1,00 stk , , , , , Arena bander til eks. kunstgræs 12 x 6 meter. 1,00 stk , , , , , Agito Rax 1,00 stk , , , , , VIPER - kæmpe gynge 1,00 stk , , , , , Bænk Spin 3,00 stk , , , , ,00 EF001 Helstøbt gummibelægning (ca. 210 m2). 1,00 stk , , , ,00 Område 4: ARMA999 Arena Maine med bander, mål og basket. 1,00 stk , , , , , hængekøjer i taifunreb + 4 stolper. 1,00 stk , , , , ,00 Fragt 1 stk , ,00 Samlet pris ekskl. moms , , , , ,00 Priserne er oplyst excl. moms, der tages forbehold for evt. Stikledninger, rør, jordforurening, betonelementer og sten i jorden. Bortafskaffelse af opgravet jor d er ikke inkl. I tilbuddet, dette bliver lagt i bunke på matrikel, efter aftale. Evt. Omkostninger herom er ikke inkluderet i tilbuddet. Placering af redskaberne, vil ske i overenstemmelse mellem HAGS og kunde. 67

68 Økonomisk overblik Område 5 - SFO Produktnr. Produktnavn Antal Enhed Enh. pris Pris Rabat Montering Sum total JØ88999 Sandkasse milljø med kanter i eg. 1,00 stk , , , , , GyngeStativ HEXAGON 1,00 stk , , , , , hængekøjer i taifunreb + 4 stolper. 1,00 stk , , , , , Cape Horn 1,00 stk , , , , , Ross Ice Shelf 1,00 stk , , , , , Kakum Canopy Walk 1,00 stk , , , , , Klondike dobbelt 1,00 stk , , , , ,00 AM14931 UNIPLAY ICCO2 1,00 stk , , , , , Stratus gyngestativ i stål med redegynge. 1,00 stk , , , , , Roundabout Orbit 1,00 stk , , , , , Whizzer 3,00 stk , , , , , ARENA MICHIGAN 1,00 stk , , , , ,00 JØ001 Kant i egesveller ved sti og trappe i gummi. 100,00 m2 550, , , , ,00 EF001 Gummi ved gynger og snurreredskaber. (280 m2) 1,00 stk , , , ,00 EF001 Gummi ved Uniplay og trappe (200 m2) 1,00 stk , , , ,00 KL001 Kunstgræs på underlag til multibane (ca. 250 m2). 1,00 stk , , , , Rørrutsjebane RIDER 1,00 stk , , , , ,00 Fragt 1 stk , ,00 Samlet pris ekskl. moms , , , , ,00 68

69 Arbejdsgange, levering og praktiske forhold Efter accept af tilbuddet foretages følgende: Der udarbejdes en tidsplan som begge parter godkender. Der udskrives en ordrebekræftelse som I modtager kort efter endelig ordre accept. Der ønskes udleveret tegninger, som viser kabel og rørføring. Vi er behjælpelige med en evt. byggetilladelse. Vi udfærdiger papirerne og sender til teknisk forvaltning. Udstyrets placering på området markeres. Dette foretages sammen med jer. Hvis vi skal forestå montagen ringes i op af vores tekniske afdeling et par dage før montage dagen, medmindre andet er aftalt. Efter leverancen er fuldført, afholdes afleveringsforretning. Eventuelle mangler, dokumenteres og afklares hurtigst muligt. Faktura fremsendes. Dokumentation fremsendes. Dokumentationen består af: Monteringsvejledninger, vedligeholdelsesvejledninger, certifikater, Vejledning til drift, indeholdende checklister, registrering, journal. Vi kan tilbyde at gennemføre det årlige sikkerhedseftersyn. Vi kan tilbyde en vedligeholdelsesaftale. Reklamationer, ringes eller skrives der om til vort kontor, og vi vil være tilstede og udarbejde problemløsning iht. garantiperioden. Dette vil ske indenfor 48 timer. 69

70 Leg Vi bruger vor teoretiske viden om leg til at skabe spændende, attraktive og sjove miljøer til børn og voksne. Vi vil gerne have at vore produkter opmuntrer til fysisk aktivitet, og bidrager til vore børns velbefindende og sociale udvikling. Vi tilbyder et bredt sortiment af legepladsudstyr i hele verden. Sport & Fitness HAGS sport og fitness range er designet til at gøre fysisk udfoldelse sjovt - sammen med andre eller for dig selv i dit eget tempo. Produkterne er indbydende, brugervenlige og tilbyder alle af forskellig fysisk niveau og alder, muligheden for at træne og opbygge styrke, kondition og koordination. Parkudstyr HAGS bænke, borde og andre produkter til afslapning og socialt samvær er designet til at passe ind og forbedre offentlige områder. Udstyret er flot langs promenader og på torve, indkøbscentre og indgange til bygninger. HAGS tilbyder et bredt sortiment af park og byinventar, distribueret til destinationer over hele verden. Naturleg HAGS naturleg er bygget af robinie, den bedste og mest holdbare træsort til naturleg. Alt er håndlavet, slebet, forarbejdet og malet. Alt, hvad vi bruger af træ, er naturligvis både miljøcertificeret og bæredygtigt. 70

71 Garanti 10 år mod svigt som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på alle galvaniserede og andre ikke-lakerede stålog metaldele, massive plastplader, HPL-plader samt forarbejdet tømmer. 5 år mod svigt som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på fjedre, lakerede metaldele, støbte plastdele og net konstruktioner. 2 år mod fejlfunktion som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på bevægelige plast og metaldele. HAGS står inde for sikkerheden. Der er en verden til forskel på udfordring og fare. Mens farer indeholder risici, som barnet sjældent kan forudse, så giver udfordringer dem mulighed for at udvikle deres færdigheder. Analyser af seriøse legepladsulykker viser ofte, at de fleste ulykker sker på udstyr, som ikke er blevet sikkerhedstestet. Derfor er vor produktudvikling baseret på international forskning og sikkerhedsstandarder. EN Lige siden der kom anvendelige standarder, har HAGS fulgt dem i udvikling og produktion i forhold til design, funktion legeværdi og sikkerhed. Den europæiske standard for legepladssikkerhed, EN , er sikkerhedsstandarden, som vi overholder. 71

72 Få mere inspiration og se videoer på vores hjemmeside. Morten Groth Projektleder Mobil: Mail: HAGS Danmark Lyngbyvej 11, 1.sal 2100 København Ø Tlf.:

Præsentation af multibane projekt

Præsentation af multibane projekt Præsentation af multibane projekt Området I dag Området bruges hver dag til både sportsog fritidsaktiviteter af både børn, unge og voksne. Skolen samt deres SFO, og til tider børnehaverne benytter også

Læs mere

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs LUFTFOTO SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen Gynge Slack-line

Læs mere

Ny Legeplads Borupgård Vest

Ny Legeplads Borupgård Vest Ny Legeplads Borupgård Vest NY LEGEPLADS GRUNDEJERFORENINGEN BORUPGÅRD VEST Opsummering Det er et stort ønske at få opdateret legepladsen, da flere af de gamle redskaber er medtaget, og trænger til udskiftning.

Læs mere

Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010

Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010 Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010 Hvem er Uno Koncept A/S? Enestående sortiment Enestående rådgivning Enestående kvalitet Enestående service Uno håndplukker det bedste inden for gade-

Læs mere

VIKINGLEG LEGEPLADSER FRA NÆRHEDSFILOSOFI OG KOMPETENT RÅDGIVNING

VIKINGLEG LEGEPLADSER FRA NÆRHEDSFILOSOFI OG KOMPETENT RÅDGIVNING LEGEPLADSER FRA VIKINGLEG Vikingleg leverer gode legepladser, der lægger op til sjov og fysisk aktivitet og lader børn bevæge sig og engagere sig i legen med et sundt aktivitetsniveau. Vi har alle godt

Læs mere

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Att. Projektleder Mai Hammer og Kaj Mortensen Dato: 2014.02.25 Rev. A Kontaktoplysninger: Elverdal A/S

Læs mere

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18.juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS GRÅSTEN SKOLE Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18. juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS Gråsten Skole Degnevænget

Læs mere

KOMPAN -Erglade for at præsentereen legeplads speciel designet til:

KOMPAN -Erglade for at præsentereen legeplads speciel designet til: KOMPAN -Erglade for at præsentereen legeplads speciel designet til: GRF. HYRDEHØJ 3 legepladsområder OPSUMMERING OG JERES FORVENTNINGER Vi har hermed fornøjelsen at præsentere forslag til en løsning på

Læs mere

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ 6. april 2016 LEGE- OG OPHOLDSOMRÅDET Grundejerforeningens Legeplads på Grønagervej er at af ældre dato, og lever på flere måder ikke og til EN1176, standarderne for legepladssikkerhed.

Læs mere

Hjermindbyvej 18 8850 Bjerringbro tlf 86683495 info@aktivude.dk www.aktivude.dk

Hjermindbyvej 18 8850 Bjerringbro tlf 86683495 info@aktivude.dk www.aktivude.dk Hjermindbyvej 18 8850 Bjerringbro tlf 86683495 info@aktivude.dk www.aktivude.dk Naturfitness Naturfitnesredskaber er i grundfilosofi og konstruktion enkle redskaber uden bevægelige dele. I udviklingen

Læs mere

Grankoglen, Rødding. Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012

Grankoglen, Rødding. Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012 Grankoglen, Rødding Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012 Indhold Løsningen Om UNIQA s. 3 Grankoglen i dag s. 4-5 Skitse område s. 6 Projekt forslag s. 7-21 Økonomisk overblik s. 22 Værd

Læs mere

Aktiv og udfordrende naturfitness. Perfekt til friarealer, boligforeninger og centre

Aktiv og udfordrende naturfitness. Perfekt til friarealer, boligforeninger og centre Aktiv og udfordrende naturfitness Perfekt til friarealer, boligforeninger og centre Produkter Se side Ryg- mave bænke med håndgreb... 4-5 Ryg- mave bænke i egesveller... 6-7 Trappe... 8-9 Barre... 10-11

Læs mere

Skolen på La Cours Vej. Legeredskaber til skolegården Januar 2013

Skolen på La Cours Vej. Legeredskaber til skolegården Januar 2013 Skolen på La Cours Vej Legeredskaber til skolegården Januar 2013 1 Værd at vide UNIQA: Unikke løsninger til unikke børn! Alle legeredskaber fra UNIQA lever op til de strengeste regler inden for legepladssikkerhed

Læs mere

EGEN PRODUKTION I DANMARK

EGEN PRODUKTION I DANMARK LEGEPLADS Indhold Legeværdi, sikkerhed, fleksibilitet, udfordring, livsglæde og fantasi - Nøgleord i fokus hos Indu. Grønne områder og legepladser er vores hjemmebane med børn i centrum for optimale løsninger.

Læs mere

MOGENSTRUP GRUNDEJERFORENING AKTIVITETSSTI TIL GRØNT OMRÅDE

MOGENSTRUP GRUNDEJERFORENING AKTIVITETSSTI TIL GRØNT OMRÅDE MOGENSTRUP GRUNDEJERFORENING AKTIVITETSSTI TIL GRØNT OMRÅDE ATT: LARS SLOT DATO: 6. JUNI 2014 Kontaktoplysninger: Elverdal A/S CVR nr. 30732596 Risbyvej 24,D 2765 Smørum Tel.: 35 13 32 22 Kontaktperson:

Læs mere

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk

www.cado.dk Telefon 70 22 26 28 E-mail mail@cado.dk Tilbud til Rødvig Havn på maritim legeplads CADO Ideologi og mål: CADO arbejder for løsninger, der stimulerer børn og unges udvikling. CADO har et klart mål vi vil gennem unikke produkter og uderumsdesign

Læs mere

Playfurn Det legende møbel

Playfurn Det legende møbel Playfurn Det legende møbel PLAYFURN _ 1 IDEEN BAG PLAYFURN Ordet Playfurn spiller på play og furniture. Playfurn er nemlig til både børn og voksne, det uformelle og det professionelle miljø. Mens de voksne

Læs mere

Antvorskov Skole. Tilbud på nye legearealer Februar Att. Britta Thomsen. Dato: 3/ Niels Bolt - Elverdal A/S

Antvorskov Skole. Tilbud på nye legearealer Februar Att. Britta Thomsen. Dato: 3/ Niels Bolt - Elverdal A/S Antvorskov Skole Tilbud på nye legearealer Februar 2009 Att. Britta Thomsen Dato: 3/3 2009 Niels Bolt - Elverdal A/S 1. Den store plads 2. Den gamle legeplads 3. Ved Holmegårdstenen 4. Multibanen 5. Mini

Læs mere

Nyhed: Nyhed: Tlf Tlf COPLA tilbyder også: - rådgivning - foredrag - kurser

Nyhed: Nyhed:  Tlf Tlf COPLA tilbyder også: - rådgivning - foredrag - kurser COPLA tilbyder også: - rådgivning - foredrag - kurser Nyhed: Gavltårn med stige, stammeopgang og rutsjebane. Flere tårne kan bygges sammen med broer eller net. Et sjov og anderledes tårn. Velegnet til

Læs mere

LegepladsManden.dk. Længere levetid bedre sikkerhed. www.legepladsmanden.dk Tlf: 71 99 88 98

LegepladsManden.dk. Længere levetid bedre sikkerhed. www.legepladsmanden.dk Tlf: 71 99 88 98 LegepladsManden.dk Længere levetid bedre sikkerhed LEGEPLADS MULTIBANER FITNESS PARKMØBLER 1 LegepladsManden.dk Vi er et Nordjysk legepladsfirma, vi servicerer, samt levere legepladser, multibaner, fitness

Læs mere

Høje knæløft på stedet Gentag X med hvert

Høje knæløft på stedet Gentag X med hvert Høje knæløft på stedet Gentag 15-20 X med hvert ben. Styrke af benene Rejs/sæt dig med arme krydset foran kroppen. Ret dig helt op hver gang. Gentag 10-20 X Sving benet tungt og afslappet frem og tilbage

Læs mere

Barrit Multi- & Beachbane

Barrit Multi- & Beachbane Barrit Multi- & Beachbane Illustrationer af idrætsmiljøet med multibane og beachbane 1 20 års erfaringer - hele tiden nye muligheder TRESS har igennem årene leveret mere end 500 multibaner i Danmark. Banerne

Læs mere

En legeplads for livet

En legeplads for livet Eventyr Leg Orehøjvej 9 a, Gl. Lejre, 4320 Lejre Tlf. 2227 9820 eventyrleg@eventyrleg.dk En legeplads for livet www.eventyrleg.dk Designlinje Info Eventyret starter her! Eventyr Leg designer naturlegepladser

Læs mere

LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019

LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019 Bedømmelsesnotat LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019 Udarbejdet af: Herning Kommune By, Erhverv og Kultur Torvet 5 7400 Herning Og Herning City Østergade 21. 2. sal 7400 Herning PROJEKTERNE Alle projekterne

Læs mere

Sundhedsstien i Gyttegård

Sundhedsstien i Gyttegård Balancebomme Her kan du træne din balance. Du kan gå almindelig linegang frem og tilbage over bommen eller konkurrere med en ven. For at gøre det sværere kan du prøve at lukke øjnene, sætte tempoet op

Læs mere

Rebæk Søpark Hvidovre kommune Forslag og tilbud på legeredskaber

Rebæk Søpark Hvidovre kommune Forslag og tilbud på legeredskaber Rebæk Søpark Hvidovre kommune Forslag og tilbud på legeredskaber Dato: 2013.09.03 Kontaktoplysninger: Elverdal A/S CVR nr. 30732596 Risbyvej 24 2765 Smørum Tel: 35133222 Kontaktperson: Per Mejer Johansen

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

SPAR 35% FRAGT FRIT. Ta begge sæt for 2.457,- SPAR 40% NYHED! Ta 2 stk for 1.490,- SPAR 808,- PAKKETILBUD. på hele siden

SPAR 35% FRAGT FRIT. Ta begge sæt for 2.457,- SPAR 40% NYHED! Ta 2 stk for 1.490,- SPAR 808,- PAKKETILBUD. på hele siden på hele siden FRAGT FRIT Lego Friends Sampak 1 (1489 dele) Består af følgende produkter: Summer Riding Club (1112 dele) Emma s Horse Trailer (218 dele) Emma s Sport Car (159 dele) Lego Friends Sampak 2

Læs mere

Stiprojekt. Ældrecenter Kastaniehaven, Give

Stiprojekt. Ældrecenter Kastaniehaven, Give Stiprojekt Ældrecenter Kastaniehaven, Give Skitser og idékatalog udarbejdet af: Tanja Petersen Ergoterapeutstuderende august 2011 Indholdsfortegnelse Koncept: Oplevelses- og træningsbane for seniorer 3

Læs mere

Springhæfte Valsgaard Gymnastikforening. Under udvikling af GymLab Side 1 af 36

Springhæfte Valsgaard Gymnastikforening. Under udvikling af GymLab Side 1 af 36 Springhæfte Valsgaard Gymnastikforening Under udvikling af GymLab Side 1 af 36 Indhold Træning af motorik Kravle/Krybe fra 3 år... 4 Træning af motorik Klatre fra 3 år... 5 Træning af motorik Trille/Rulle

Læs mere

Naturfitness Tekster til illustrationerne

Naturfitness Tekster til illustrationerne Naturfitness Tekster til illustrationerne OBS! Ved brug af illustrationerne, skal tegneren Bettina Reimer krediteres med sin signatur: Løft af egen vægt 1. Armhævninger i gren Udfordringen til denne øvelse

Læs mere

BUMLEBAKKEN I EGEBJERG. Fordi det skal være sjovt at være bo i Egebjerg

BUMLEBAKKEN I EGEBJERG. Fordi det skal være sjovt at være bo i Egebjerg BUMLEBAKKEN I EGEBJERG Fordi det skal være sjovt at være bo i Egebjerg BAGGRUND På nuværende tidspunkt findes der kun en lille kommunal legeplads i Egebjerg, primært til de helt små børn. Området ved Egebjerg

Læs mere

Træning af motorik - Kravle / krybe. Du skal bruge følgende redskaber: Denne opstilling træner motorik ved at krybe og kravle.

Træning af motorik - Kravle / krybe. Du skal bruge følgende redskaber: Denne opstilling træner motorik ved at krybe og kravle. Træning af motorik - Kravle / krybe Træning af motorik - Kravle / krybe Denne opstilling træner motorik ved at krybe og kravle. Byg to tunneler, hvor den ene er høj og den anden er lav. Kravl under den

Læs mere

Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland. Tilbud d. 4. december 2013. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design

Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland. Tilbud d. 4. december 2013. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland Tilbud d. 4. december 2013 Trine Lund Msc. Arkitektur & Design Elverdal A/S Risbyvej 24, D DK-2765 Smørum Tel +45 60 40 70 55 Fax +45

Læs mere

Rebæk Søpark. Legeplads. Fantasi-leg Aps, Byvej 55, 2650 hvidovre TLF:

Rebæk Søpark. Legeplads. Fantasi-leg Aps, Byvej 55, 2650 hvidovre TLF: Legeplads 1 Store sten og Robiniastubbe Bruges til at forbinde de andre elementer til en bane. Stenene er runde eller flade og uden skarpe kanter. Stubbene varierer i omkreds og er ikke helt runde, men

Læs mere

AB Thor. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige.

AB Thor. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. AB Thor Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Legeværdi. For at børnene skal synes, at legepladsen er spændende og sjov, er der arbejdet med redskabernes udformning og ikke

Læs mere

ELVERDAL. Havnepladsen Hvalpsund. Tilbud Arkitekttegnet løsning til legeplads og aktive uderum

ELVERDAL. Havnepladsen Hvalpsund. Tilbud Arkitekttegnet løsning til legeplads og aktive uderum Tilbud 5645 Arkitekttegnet løsning til legeplads og aktive uderum Havnepladsen Hvalpsund 21-08-2017 Elverdal A/S Risbyvej 28 2765 Smørum Tlf. (+45) 3513 3222 E-mail: info@elverdal.dk Indhold Eksisterende

Læs mere

1. Gå i rask tempo i 1 3 min. Kig frem. Gentag efter kort pause (4 gange).

1. Gå i rask tempo i 1 3 min. Kig frem. Gentag efter kort pause (4 gange). Vandrende pind & Ugle Her får du grundtræning af hele kroppen. Du får trænet dit kredsløb og din balance og styrket arme, ben, mave og ryg. Dertil trænes en bedre bevægelighed i corpus (mave/ryg regionen).

Læs mere

- lad den begynde her

- lad den begynde her LEG 2017 LIVET ER EN LEG - lad den begynde her Inspiration - legestativ opbygget med Cubic hjørner, windbreaker, profilstolper og PLUS Plank PLUS TIL PODERNE Fri leg, høj kvalitet og stor sikkerhed. Det

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

Net til legepladser Katalog 2013

Net til legepladser Katalog 2013 Net til legepladser Katalog 2013 Indholdsfortegnelse Strandby Net A/S legeplads katalog 2013 Hos Strandby Net er stolte over at kunne præsentere vores nye standard Program for net til legepladsen. For

Læs mere

BEMÆRK Fem gentagelser er temmelig sikkert nok.

BEMÆRK Fem gentagelser er temmelig sikkert nok. BEN- OG FODARBEJDE 1. ØVELSE - STIGETRÆNING Målmanden tager enkeltstep i trinene. Ved enden af stigen ligger hun sig på maven. Rejser sig i grundstillingen, hvorefter træneren / målmandsmakkeren laver

Læs mere

PLANTEGNING. Læsesalen

PLANTEGNING. Læsesalen PLANTEGNING Læsesalen LÆSESALEN Det store areal giver mulighed for masser af boldspil og fri leg Volleyball opstregning, søjler og net Dodgeball opstregning Pannabane Ø8m Eksisterende bålsted 100m løbe

Læs mere

Samarbejdsøvelser. Samlet, udtænkt og videreudviklet af Rasmus Fredslund Hansen

Samarbejdsøvelser. Samlet, udtænkt og videreudviklet af Rasmus Fredslund Hansen Samarbejdsøvelser Samlet, udtænkt og videreudviklet af Rasmus Fredslund Hansen Indhold Indhold... 1 Tennisbolde og nedløbsrør... 2 Kravle igennem hulahopring... 3 Kravle igennem spindelvæv... 4 Binde knude...

Læs mere

HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET

HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET BELÆGNING KREATIVE OG UNIKKE BELÆGNINGER Der er ingen grund til at gå på kompromis, når man kan gå på helstøbte løsninger i gummi. Hos UNO finder du

Læs mere

Ny legeplads til Høm-Seem UIF. Bredkærvej 2, 6760 Ribe. Jens Krøyer Telefon:

Ny legeplads til Høm-Seem UIF. Bredkærvej 2, 6760 Ribe. Jens Krøyer Telefon: Ny legeplads til Høm-Seem UIF Bredkærvej 2, 6760 Ribe Jens Krøyer Telefon: 20 15 99 72 E-mail: jk@ledon.dk Indretningsforslag: 1 Revision: 1 Dato: 08. April 2016 2 Høm-Seem UIF Bredkærvej 2, 6760 Ribe

Læs mere

Legepladsen i Solbyen

Legepladsen i Solbyen Legepladsen i Solbyen opstod i sin tid på de sidste ubebyggede grunde. Legepladsen har været truet flere gange af byggeplaner men er ved fælles indsats fra beboerne i Solbyen blevet reddet. Legepladsen

Læs mere

Inspiration til bevægelse i naturen

Inspiration til bevægelse i naturen Inspiration til bevægelse i naturen Af Nina Schriver, fysioterapeut og ph.d., ejer af firmaet movementum. I Kærehave projektet blev move nnature konceptet, som jeg har udviklet, brugt i undervisningen

Læs mere

Tilbud på legeplads til Flintebakken

Tilbud på legeplads til Flintebakken Tilbud på legeplads til Flintebakken Hvem er UNO Et enestående sortiment fra de bedste producenter. En enestående rådgivning for dig og vores øvrige kunder. En enestående kvalitet i materialer og færdige

Læs mere

BY X INDDRAGER ELEVER FRA NØRRE FÆLLED SKOLE, I PLANERNE OMKRING EN NY SKOLEGÅRD AFRAPPORTERING // NØRRE FÆLLED SKOLE

BY X INDDRAGER ELEVER FRA NØRRE FÆLLED SKOLE, I PLANERNE OMKRING EN NY SKOLEGÅRD AFRAPPORTERING // NØRRE FÆLLED SKOLE BY X INDDRAGER ELEVER FRA NØRRE FÆLLED SKOLE, I PLANERNE OMKRING EN NY SKOLEGÅRD AFRAPPORTERING // NØRRE FÆLLED SKOLE IDÉ OG PROCESUDVIKLING SAMT FACILITERING, OPSAMLING OG LAYOUT ER UDARBEJDET AF BY X

Læs mere

Legepladser I Hasselhegnet

Legepladser I Hasselhegnet Legepladser I Hasselhegnet Legepladsudvalg - beskrivelse Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forord...3 Arealet...3 Tilskud...3 Leverandørerne...4 Natur/Traditionel...5 Fællesarbejde...5 De

Læs mere

Grovmotoriske udvikling - - sådan kan I hjælpe

Grovmotoriske udvikling - - sådan kan I hjælpe Grovmotoriske udvikling - - sådan kan I hjælpe Nogle gange går den grovmotoriske udvikling ikke helt som ventet. Børn udvikler sig forskelligt og nogle børn har brug for, at man stimulerer dem ekstra meget

Læs mere

Velkommen til Gymnastikkens Hus!

Velkommen til Gymnastikkens Hus! Velkommen til Gymnastikkens Hus! Gymnastikkens Hus er Fredensborg Kommunes kommende gymnastik- og motorikhal. Her er der mulighed for at lege, lære og dyrke motion og socialt samvær uanset alder og niveau.

Læs mere

KAMPAGNEKATALOG 2015. Legepladser, gummiunderlag, gynger og unikke udemiljøer UNIKKE LØSNINGER MED OP TIL 40 % RABAT _ 1

KAMPAGNEKATALOG 2015. Legepladser, gummiunderlag, gynger og unikke udemiljøer UNIKKE LØSNINGER MED OP TIL 40 % RABAT _ 1 KAMPAGNEKATALOG 2015 Legepladser, gummiunderlag, gynger og unikke udemiljøer UNIKKE LØSNINGER MED OP TIL 40 % RABAT 1 KONCEPT Vi udarbejder altid en løsning ud fra jeres behov og budget. Vores rådgivning

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 1 5 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

1 Bevægelsespolitik 2012 for Børnehuset Ved Søerne

1 Bevægelsespolitik 2012 for Børnehuset Ved Søerne 1 Bevægelsespolitik 2012 for Børnehuset Ved Søerne Denne bevægelsespolitik er udarbejdet på tværs af afdelingerne i institutionen. Alle medarbejdere har deltaget i udarbejdelsen på et fælles personalemøde.

Læs mere

Kingdom Type Kingdom 1. Type

Kingdom Type Kingdom 1. Type Kingdom 1 Kingdom Stort legesystem med plads til 20 børn. Her får de nye spændende legemuligheder med klatrenet, legedyr, legehus, lianer, tårne, puzzlespil og meget mere. Abe/giraf klatrenet Kravl op

Læs mere

Legeplads. Ejerlauget Voldbjerg. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de årige.

Legeplads. Ejerlauget Voldbjerg. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de årige. Ejerlauget Voldbjerg Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-100 årige. Legeværdi. For at børnene skal synes, at legepladsen er spændende og sjov, er der arbejdet med redskabernes udformning

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Ansøgning til. Legepladspuljen. for Åby Skole og SFO

Ansøgning til. Legepladspuljen. for Åby Skole og SFO Ansøgning til Legepladspuljen for Åby Skole og SFO Begrundelse for ansøgningen Åby Skole er en skole i tre spor med 700 elever. Børnene kommer primært fra den del af Åbyhøj, der ligger syd for Silkeborg

Læs mere

Udfoldelses og Læringsmuligheder fra legeplads til uderum i Furesø Kommune

Udfoldelses og Læringsmuligheder fra legeplads til uderum i Furesø Kommune Udfoldelses og Læringsmuligheder fra legeplads til uderum i Furesø Kommune SKEMA Stedets navn: Antal børn: Alderstrin: Uderummets størrelse (kvm): Samlet legeværdi Sanser/Æstetiske oplevelser. Følesans,

Læs mere

Ansøgning til Landet på Midtfyn

Ansøgning til Landet på Midtfyn Ansøgning til Landet på Midtfyn Gislev Friskole og Børnehuset Solstrålen er en institution der brænder for sit nærmiljø! Efter at den kommunale skole, samt børnehave blev lukket for flere år tilbage, er

Læs mere

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Basketball Beachvolly Bevægelse Fitness Fodbold Gymnastik Hockey Håndbold Leg Løb Parkour Paddle tennis Seniormotion Skoleidræt

Læs mere

SKOVFITNESS. SKOVFITNESS er et supplement til din løbetræning. Det er nemlig

SKOVFITNESS. SKOVFITNESS er et supplement til din løbetræning. Det er nemlig SKOVFITNESS SKOVFITNESS er et supplement til din løbetræning. Det er nemlig oplagt at bruge naturen til at trænede muskler, der ikke bliver brugt, når du løbetræner. Der mange gode grunde til at træne

Læs mere

Forest Type Forest 1. Type

Forest Type Forest 1. Type Forest Stort legesystem med plads til 20 børn. Her får de nye spændende legeaktiviteter - klatrenet, legedyr, legehus, lianer, tårne, puzzlespil og meget mere. Forest 1 Legehus Legehus med skæve vinkler.

Læs mere

Aktivitetsanalyseskema Forløb 6

Aktivitetsanalyseskema Forløb 6 Motorikbane 1: Pomfritgrav Beskrivelse af aktiviteten Børnene skal svinge sig ud i pomfritgraven ved hjælp af tovene - et tov i hver hånd. I ringene skal børnene prøve at hænge med hovedet nedad eller

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 6-10 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

Udendørs Fitness-Udstyr www.scandi-trend.dk Tlf. 7070 7008

Udendørs Fitness-Udstyr www.scandi-trend.dk Tlf. 7070 7008 Udendørs Fitness-Udstyr www.scandi-trend.dk Tlf. 7070 7008 Om firmaet Scandi-Trend & Udendørs Fitness... Scandi-Trend er et danskejet firma, som primært beskæftiger sig med salg og opsætning af udstyr

Læs mere

Climber Type 609301. Climber 1. Type 609301. Legesystem med plads til min. 10 børn. Her får de nye spændende legemuligheder.

Climber Type 609301. Climber 1. Type 609301. Legesystem med plads til min. 10 børn. Her får de nye spændende legemuligheder. Climber 1 Climber Legesystem med plads til min. 10 børn. Her får de nye spændende legemuligheder. Abe klatrenet Kravl op og drej på mund eller øjne og få aben til at se glad eller sur ud. Legehus Legehus

Læs mere

SKÆRØD GRUNDEJERFORENING 27-08-2013

SKÆRØD GRUNDEJERFORENING 27-08-2013 SKÆRØD GRUNDEJERFORENING 27-08-2013 HVEM ER UNO? Hvem er UNO? UNO er en danskejet virksomhed som forhandler legeredskaber, multibaner og udendørs fitness fra flere af Europas største og førende producenter.

Læs mere

Rooftop udemiljøer CASES HELT PÅ TOPPEN

Rooftop udemiljøer CASES HELT PÅ TOPPEN Rooftop udemiljøer CASES HELT PÅ TOPPEN LEGO House Bygningen er bygget op af 21 gigantiske LEGOlignende klodser, som sætter fundamentet for hele strukturen. Indeni er bygningen indrettet med store rum

Læs mere

BEVÆGELSESPOLITIK Vuggestuen Toppen

BEVÆGELSESPOLITIK Vuggestuen Toppen BEVÆGELSESPOLITIK Vuggestuen Toppen Aktive børn lærer bedre og trives bedst Børn er ikke kun hoved, men i høj grad krop. De oplever verden gennem kroppen, og det er vigtigt, at de hos os oplever glæden

Læs mere

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk Dobbelt så meget kvalitet for pengene MixGoal MIXGOAL 3/5 MANDS MÅL Meget robust og stabilt fuldsvejset 3. og 5. mands fodboldmål med ekstra hjørneforstærkninger. Dobbeltmål som er velegnet til klubber/baner,

Læs mere

Grundejerforeningen Højager V / Lars Christensen Højager 108 8382 Hinnerup. Tilbud & Indretningsforslag

Grundejerforeningen Højager V / Lars Christensen Højager 108 8382 Hinnerup. Tilbud & Indretningsforslag Grundejerforeningen Højager V / Lars Christensen Højager 108 8382 Hinnerup Tilbud & Indretningsforslag Grundejerforeningen Højager V / Lars Christensen Højager 108 8382 Hinnerup 8. juni 2007 KMC Løsningsforslag

Læs mere

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast er blevet et populært materiale

Læs mere

Furesø Kommune Stigager 3500 Værløse

Furesø Kommune Stigager 3500 Værløse Furesø Kommune Stigager 3500 Værløse Att.: Borgmester Ole Bondo Cc: Børne- og Skoleudvalget Baunehøjpark GF Formand Erling Jensen Mosestedet 61 3500 Værløse 2874 8817 29erling11@gmail.com 15. januar 2015

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 1 5 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 11-15 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011

Læs mere

om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand.

om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand. skudøvelser om skudøvelser Skud mod mål kan være for enten spillere eller for målmanden eller for både spillere og målmand. I dette tilfælde koncentrerer vi os om skud, der skal dygtiggøre målmanden i

Læs mere

Træningsøvelser fra Urban Workout Nørrebro

Træningsøvelser fra Urban Workout Nørrebro Træningsøvelser fra Urban Workout Nørrebro Lav dit eget program med denne bog! Opvarmningsøvelser All-round øvelser Makkerøvelser Træningsformer Muskelgruppetræning En UWN træning starter normalt med opvarmning

Læs mere

Skating school. Indholdsfortegnelse

Skating school. Indholdsfortegnelse Skating school Kompendiet er delt op i to dele: 1. Elementerne i de forskellige tests listet op i den rækkefølge, de skal gennemgås. Tallet i parentesen angiver det sted i videoen, hvor elementet vises.

Læs mere

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR leverer spændende og funktionelt byrumsinventar. ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i holdbare,

Læs mere

Aktivitetsområde i Mogenstrup

Aktivitetsområde i Mogenstrup Aktivitetsområde i Mogenstrup Projektbeskrivelse m/budget og finansieringsplan Projektansvarlige: Øster Sogns Beboerforening, Vuggestuen Søstjernen, Børnehaven Blæksprutten, Hjelm Hede Friskole. Oplysninger

Læs mere

Varde kommune. Tilbud på Legeredskaber Marts 2013

Varde kommune. Tilbud på Legeredskaber Marts 2013 Varde kommune Tilbud på Legeredskaber Marts 2013 Indhold Løsningen Om UNIQA s. 3 Området i dag s. 4 Projekt forslag s. 5-19 Økonomisk overblik s. 20 Sikkerhed s. 21 Miljø s. 22 Værd at vide s. 23 Forbehold

Læs mere

NIVEAU M CRAWL LEKTION 1/12. Del Tid Beskrivelse Mål og fokuspunkter

NIVEAU M CRAWL LEKTION 1/12. Del Tid Beskrivelse Mål og fokuspunkter LEKTION 1/12 Dagens Tema: Vejrtrækning og balance Opvarmning 5 Valgfri svømning. Vejrtrækning 5 Skift imellem de to øvelser 2-4 gange. 1. Hold fast i kanten med begge hænder, stræk dig ud og lig i overfladen

Læs mere

Benyt også lejligheden til at besøge vor hjemmeside og se meget mere. Ring eller mail for prisliste.

Benyt også lejligheden til at besøge vor hjemmeside og se meget mere. Ring eller mail for prisliste. Aktiv Ude byder foråret velkommen ved at præsentere nogle af vore nyeste modeller, som er udviklet over vinteren.. De skal selvfølgelig tilbydes til en frisk forårspris med god rabat. Så sæt kryds, og

Læs mere

Skal du ha ny legeplads - så kontakt os!

Skal du ha ny legeplads - så kontakt os! Skal du ha ny legeplads - så kontakt os! Afdelingsleder Distriktschef Rene Starup rene@arnepedersen.dk 20 29 45 26 Hernik Vilhelmsen hsv@arnepedersen.dk 40 25 27 43 arne pedersen a/s Greve Main 22 2670

Læs mere

Motorikken 2. Klasse

Motorikken 2. Klasse Motorikken Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund Indledning Vi vil med dette materiale være med til at opfordre og motivere alle lærere til at tage mere fat i den grundlæggende træning, og dermed på sigt udvikle

Læs mere

Håndbog for kontrol af legepladser

Håndbog for kontrol af legepladser 2018 Grundejerforeningen Kelsted Veksø Håndbog for kontrol af legepladser Stor legeplads Lille legeplads Boldbane 4. Basketballplads Vedtaget 14-11-2017 Formål: Formålet med håndbogen er at sikre ensartet

Læs mere

Bjergmarken 4300 Holbæk att.: Francisco Ortega. Tilbud på samlings-scene _rev1 d. 20. marts 2014. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design 60 40 70 57

Bjergmarken 4300 Holbæk att.: Francisco Ortega. Tilbud på samlings-scene _rev1 d. 20. marts 2014. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design 60 40 70 57 Bjergmarken 4300 Holbæk att.: Francisco Ortega Tilbud på samlings-scene _rev1 d. 20. marts 2014 Trine Lund Msc. Arkitektur & Design 60 40 70 57 Elverdal A/S Risbyvej 24, D DK-2765 Smørum Tel +45 60 40

Læs mere

Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening

Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening Rytme hæfte - Valsgaard Gymnastikforening Under udvikling af GymLab 1 ud af 13 Indhold Spring over gulv... 3 Sving... 4 Hop... 5 Løb... 6 Gang... 7 Gulvarbejde - bevægelse på gulv... 8 Fodled... 9 Håndredskaber...

Læs mere

Styret af legen. Stafet, som varieres ved at udøverne løber, hopper, hopper på ét ben, løber baglæns osv.

Styret af legen. Stafet, som varieres ved at udøverne løber, hopper, hopper på ét ben, løber baglæns osv. Udholdenhedstræning UDHOLDENHEDSTRÆNING 6-13 ÅR Trin / alder Træningstype Arbejde Pause Intensitet Gentagelser FUNdamentals Lære at træne 6-13 år Lege Simple stafetter Gå, løbe, cykle, ski Styret af legen

Læs mere

Aktive Lege. Kom godt i gang med Kids Walk

Aktive Lege. Kom godt i gang med Kids Walk Aktivitetshæfte Kom godt i gang med Kids Walk Her er et par ideer til, hvordan I kan gøre Kids Walk mere varieret og samtidig få trænet børnenes balance, koordination, reflekser og samarbejdsevne. Børneulykkesfonden

Læs mere

SUSET. Hvad giver dig et sug i maven? Hvad får dig til at opleve suset?

SUSET. Hvad giver dig et sug i maven? Hvad får dig til at opleve suset? SUSET Når det drejer sig om højder, har vi tit grænser, der skal overvindes. Overvinder vi disse grænser, kan vi få et sug i maven, fordi vi gør noget, som vi ikke troede, vi turde. Også selv om det ikke

Læs mere

Howitzvej. Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige.

Howitzvej. Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Howitzvej Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Legeværdi. For at børnene skal synes, at legepladsen er spændende og sjov, er der arbejdet med redskabernes udformning og

Læs mere

BRUGER MANUAL. Ø305 cm trampolin (3 ben) Ø427 cm trampolin (4 ben)

BRUGER MANUAL. Ø305 cm trampolin (3 ben) Ø427 cm trampolin (4 ben) BRUGER MANUAL Ø305 cm trampolin (3 ben) Ø427 cm trampolin (4 ben) INTRODUKTION Før brug af trampolinen, skal al informationen i denne manualen læses grundigt. Som i alle andre fysisk relaterede aktiviteter,

Læs mere

Motorikken Niveau 4. Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund

Motorikken Niveau 4. Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund Motorikken Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund Indledning Vi vil med dette materiale være med til at opfordre og motivere alle lærere til at tage mere fat i den grundlæggende træning, og dermed på sigt udvikle

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 11-15 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelse for Jels Skoles Fritidsordning

Mål- og indholdsbeskrivelse for Jels Skoles Fritidsordning - og indholdsbeskrivelse for Jels Skoles Fritidsordning Revideret august 2016 Indledning Den pædagogiske virksomhed i Jels SFO er en bred vifte af situationer, hvor vi med afsæt i den anerkendende tænkning

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere