VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OVERSIGT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OVERSIGT"

Transkript

1 VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OVERSIGT Hos Vision Critical Communications Inc. ("VCCI") er respekt for privatlivets fred en vigtig del af vores forpligtelser overfor kunder, panelmedlemmer og den almene offentlighed. Når du deltager i en panelforskningsundersøgelse udført af vores organisation, kan du være sikker på, at enhver personlig oplysning, som du giver os, bliver hos os. Når du deltager som svarperson i en af vores panelundersøgelser, kan du være sikker på, at dine individuelle svar vil blive opbevaret fortroligt og aldrig tilknyttes dine personligt identificerbare oplysninger uden din udtrykkelige tilladelse. Du kan frit vælge, hvorvidt du vil deltage i en panelundersøgelse, hvorvidt du vil besvare specifikke spørgsmål, og hvorvidt du vil afbryde deltagelse på et hvilket som helst tidspunkt. VCCI s fortrolighedspolitik er en erklæring om principper og retningslinjer, som beskriver det niveau for beskyttelse af personlige oplysninger, som VCCI yder til svarpersoner og den almene offentlighed. Formålet med VCCI's fortrolighedspolitik er at fremme ansvarlig og transparent administration af personlige oplysninger på en måde, som er i overensstemmelse med bestemmelserne i den canadiske "Personal Information Protection and Electronic Documents Act" (lov om beskyttelse af personlige oplysninger og elektroniske dokumenter). VCCI vil løbende revidere deres fortrolighedspolitik for at sikre, at den er relevant og forbliver på linje med skiftende industristandarder, teknologier og love. Hvis du er i tvivl om, hvordan privatlivets fred beskyttes hos VCCI, bedes du kontakte datasikkerhedslederen via på privacyofficer@visioncritical.com eller pr. post til: Suite 700, 858 Beatty Street Vancouver, BC V6B 1C1 Attention: Privacy Officer

2 BESKRIVELSE AF VCCI's FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OMFANG OG ANVENDELSE De ti principper, som udgør grundlaget for VCCI's fortrolighedspolitik, er indbyrdes forbundne og VCCI skal overholde de ti principper som en helhed. Hvert princip skal læses sammen med den ledsagende kommentar. Som tilladt i henhold til den canadiske lov, Personal Information Protection and Electronic Documents Act, er kommentaren i VCCI's fortrolighedspolitik formuleret, så den afspejler emner omkring personlige oplysninger, som er specifikke for VCCI. Omfanget og anvendelsen af VCCI's fortrolighedspolitik er som følger: - VCCI's fortrolighedspolitik omfatter personlige oplysninger, der indsamles, bruges eller videregives af VCCI i forbindelse med kommercielle aktiviteter. - VCCI's fortrolighedspolitik omfatter administration af personlige oplysninger i enhver form, hvad enten sådanne oplysninger er mundtlige, elektroniske eller skriftlige. - VCCI's fortrolighedspolitik lægger ikke begrænsninger på indsamlingen, brugen eller videregivelsen affølgende oplysninger af VCCI: (a) (b) (c) Ikke-personligt identificerbare oplysninger Navn, titel, forretningsadresse og/eller telefonnummer på en ansat i en organisation Andre oplysninger om en person, som er offentligt tilgængelige og som er lovbestemte i medfør af den canadiske lov "Personal Information Protection and Electronic Act" (lov om beskyttelse af personlige oplysninger og elektroniske dokumenter). - Anvendelsen af VCCI's fortrolighedspolitik er underlagt kravene og bestemmelserne i den canadiske lov "Personal Information Protection and Electronic Documents Act", de forskrifter der er vedtaget i henhold dertil, samt al anden relevant lovgivning eller bekendtgørelser, herunder "Personal Information Protection Act" (gældende for provinsen British Columbia i Canada).

3 DEFINITIONER indsamling: Det at samle, indhente, optage eller skaffe personlige oplysninger fra en hvilken som helst kilde, herunder tredjeparter, på en hvilken som helst måde. samtykke: Frivillig aftale om indsamling, brug og videregivelse af personlige oplysninger til bestemte formål. Samtykke kan enten være udtrykkeligt eller underforstået og kan gives direkte af den enkelte person eller af en bemyndiget repræsentant. Udtrykkeligt samtykke kan gives mundtligt, elektronisk eller skriftligt, men det er altid utvetydigt og kræver ikke nogen deltagelse af VCCI. Underforstået samtykke er samtykke, som med rimelighed kan udledes af en persons handling eller mangel på handling. videregivelse: At gøre personlige oplysninger tilgængelige for en tredjepart. ansat: En person, der er ansat af VCCI eller er uafhængig kontrahent for VCCI. personlige oplysninger: Oplysninger om en identificerbar person, som dog ikke inkluderer navn, titel, forretningsadresse eller telefonnummer på en ansat i en organisation, og som ikke inkluderer beskrivende, faktuelle oplysninger om en organisation. svarperson: Et medlem af offentligheden, som leverer personlige oplysninger til VCCI ved deltagelse i en panelundersøgelse, som foretages af VCCI. F.eks. er en svarperson en person, som videregiver personlige oplysninger til VCCI i forbindelse med en kvantitativ eller kvalitativ markedsføringsundersøgelse eller socialforskning. tredjepart: En person eller organisation uden for VCCI. brug: Behandling, håndtering og administration af personlige oplysninger af og inden for VCCI eller af en tredjepart med VCCI's viden og godkendelse.

4 DE TI PRINCIPPER FOR PRIVATLIVETS FRED PRINCIP 1 - ANSVARLIGHED VCCI er ansvarlig for personlige oplysninger, som er under deres kontrol, og vil udpege en eller flere personer, som har ansvaret for VCCI's overholdelse af følgende principper. Ansvaret for overholdelse af bestemmelserne i VCCI's fortrolighedspolitik hviler hos VCCI's datasikkerhedsleder. VCCI's datasikkerhedsleder kan kontaktes pr. privacyofficer@visioncritical.com eller pr. post til: Suite 700, 858 Beatty Street Vancouver, BC V6B 1C1 Attention: Privacy Officer Andre personer inden for VCCI kan blive udpeget til at handle på vegne af datasikkerhedslederen eller til at tage ansvar for den daglige indsamling og/eller behandling af personlige oplysninger. VCCI er ansvarlig for personlige oplysninger i deres besiddelse eller under deres kontrol og skal bruge kontraktmæssige metoder eller andre metoder til at levere et sammenligneligt beskyttelsesniveau ved tredjeparts behandling eller brug af oplysninger. PRINCIP 2 - FASTSÆTTELSE AF FORMÅLET MED INDSAMLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER VCCI skal fastsætte det formål, hvortil personlige oplysninger indsamles på eller før det tidspunkt, hvor oplysningerne indsamles. VCCI indsamler kun personlige oplysninger fra offentligheden med følgende formål: (a) (b) (c) For at udføre kvantitativ eller kvalitativ markedsføring og socialforskning For at forstå svarpersoners holdninger til at bestemme egnethed til yderligere kvantitativ og kvalitativ markedsføring og socialforskning For at opfylde juridiske og lovmæssige krav. Yderligere henvisning til "fastsatte formål" betyder de formål, der er nævnt i nærværende Princip. VCCI skal mundtligt, elektronisk eller skriftligt specificere de fastsatte formål til svarpersonen på eller før det tidspunkt, hvor personlige oplysninger indsamles i en spørgeundersøgelse. Efter anmodning skal personer, der indsamler personlige oplysninger, forklare disse fastsatte formål eller henvise personen til en udpeget person inden for VCCI, som kan forklare disse formål. Når personlige oplysninger, som er blevet indsamlet, skal bruges eller videregives til et formål, som ikke tidligere er fastsat, skal det nye formål fastsættes før brug. Medmindre det nye formål er tilladt eller påkrævet i henhold til lovgivningen, vil svarpersonens samtykke blive indhentet før oplysningerne bruges eller videregives til det nye formål. VCCI kan give kunder eller andre tredjeparter oplysninger fra enhver spørgeundersøgelse i samlet form. I samlet form er det umuligt at identificere en individuel svarpersons personlige oplysninger.

5 PRINCIP 3 - OPNÅELSE AF SAMTYKKE TIL INDSAMLING, BRUG ELLER VIDEREGIVELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER En persons viden og samtykke er påkrævet for at indsamle, bruge eller videregive personlige oplysninger, undtagen i tilfælde, hvor det ville være upassende. Deltagelse af svarpersoner i panelforskning er altid frivillig. Når en svarperson indvilliger i at deltage i en panelundersøgelse, giver han/hun sit samtykke til panelundersøgelsen ved sin deltagelse. Generelt videregives eventuelle personlige oplysninger indsamlet i forbindelse med en panelundersøgelse ikke til andre tredjeparter end til den kunde, som sponserer forskningsprojektet. I tilfælde, hvor VCCI videregiver oplysninger til en anden tredjepart end den kunde, som sponserer forskningsprojektet, forklarer VCCI altid årsagen til videregivelsen til svarpersonen og skaffer udtrykkelig tilladelse fra svarpersonen, før en sådan videregivelse foretages. En svarperson kan altid frit vælge, hvorvidt vedkommende vil deltage i en panelundersøgelse og hvorvidt vedkommende vil besvare specifikke spørgsmål og kan afbryde deltagelse på et hvilket som helst tidspunkt. Ved indhentning af samtykke skal VCCI gøre en rimelig indsats for at sikre, at en svarperson rådgives om de fastsatte formål, hvortil personlige oplysninger vil blive brugt eller videregivet. De fastsatte formål skal formuleres på en måde, som med rimelighed kan forstås af svarpersonen. Generelt skal VCCI indhente samtykke til at bruge og videregive personlige oplysninger samtidig med at oplysningerne indsamles. VCCI kan dog indhente samtykke til at bruge og/eller videregive personlige oplysninger efter at de er blevet indsamlet, men før de bruges og/eller videregives til et nyt formål. Ved bestemmelse af den passende samtykkeform, skal VCCI tage hensyn til følsomheden af de personlige oplysninger og deres svarpersoners rimelige forventninger. En svarpersons deltagelse i en kvantitativ eller kvalitativ markedsførings- eller socialforskningsundersøgelse kan opfattes som et underforstået samtykke til, at VCCI må indsamle, bruge og videregive personlige oplysninger til de fastsatte formål. PRINCIP 4 - BEGRÆNSNING AF INDSAMLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER VCCI skal begrænse indsamlingen af personlige oplysninger til det, som er nødvendigt til de formål, som er fastsat af VCCI. VCCI skal indsamle personlige oplysninger ved brug af rimelige og lovlige metoder. Ved udførelsen af spørgeundersøgelser begrænser VCCI den mængde og type af personlige oplysninger, som VCCI indsamler. Vi indsamler kun den mængde og type af oplysninger, der er nødvendig til de formål, som er nævnt for personerne. VCCI indsamler primært personlige oplysninger om en person fra denne person eller et medlem af denne persons husstand. Undtagen såfremt dette er tilladt i henhold til lovgivningen, indsamler VCCI kun personlige oplysninger fra eksterne kilder, såsom kundeorganisationer, hvis personerne har givet samtykke til en sådan indsamling.

6 PRINCIP 5 - BEGRÆNSNING AF BRUG, VIDEREGIVELSE OG TILBAGEHOLDELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER VCCI må ikke bruge eller videregive personlige oplysninger til andre formål end dem, som de blev indsamlet til, undtagen når personen giver samtykke hertil eller som påkrævet eller tilladt i henhold til lovgivningen. Personlige oplysninger må kun opbevares så længe det er nødvendigt for fuldførelsen af disse formål. VCCI kan videregive en svarpersons personlige oplysninger til: (a) (b) (c) (d) En af VCCI's kunder, hvor svarpersonen har givet sit samtykke til en sådan videregivelse En tredjepart, som er hyret af VCCI til at udføre opgaver på deres vegne En offentlig myndighed eller repræsentant for en offentlig myndighed, hvis der efter VCCI's rimelige skøn synes at være overhængende fare for liv eller ejendom, som ville kunne undgås eller minimeres ved videregivelse af oplysningerne En tredjepart eller -parter, hvor svarpersonen giver sit samtykke til en sådan videregivelse, eller såfremt videregivelse er påkrævet eller tilladt i henhold til lovgivningen. Kun VCCI's ansatte, med en reel forretningsmæssig interesse, eller hvis opgaver med rimelighed kræver det, som gives adgang til personlige oplysninger om svarpersoner. VCCI må kun opbevare personlige oplysninger så længe det forbliver nødvendigt eller relevant for de fastsatte formål, eller som det måtte være påkrævet ved lov. Afhængigt af omstændighederne skal VCCI, såfremt det måtte blive nødvendigt at en svarperson kontaktes igen med det formål at tydeliggøre svar på en spørgeundersøgelse eller for at søge yderligere svar, opbevare de personlige oplysninger i et tidsrum, som er rimeligt tilstrækkelig til at muliggøre denne gentagede kontakt. VCCI skal opretholde rimelige og systematiske kontrolfunktioner, planer og praksis for opretholdelse og destruering af oplysninger og optegnelser, hvad angår personlige oplysninger, som ikke længere er nødvendige eller relevante for de fastsatte formål eller hvor lovgivningen kræver, at de opretholdes. Sådanne oplysninger skal destrueres, slettes eller anonymiseres. PRINCIP 6 - PERSONLIGE OPLYSNINGERS NØJAGTIGHED Personlige oplysninger skal være så nøjagtige, fuldstændige og ajourførte som er nødvendigt for de formål, de skal bruges til. Personlige oplysninger, som bruges af VCCI, skal være tilstrækkeligt nøjagtige, fuldstændige og ajourførte for at minimere muligheden for, at ukorrekte oplysninger kan bruges til at træffe beslutninger om en svarperson. VCCI skal opdatere personlige oplysninger om svarpersoner og ansatte i nødvendigt omfang for at opfylde de fastsatte formål eller ved anmodning fra personen.

7 PRINCIP 7 - SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER VCCI skal beskytte personlige oplysninger med sikkerhedsforanstaltninger, som er passende i forhold til oplysningernes følsomhed. VCCI skal beskytte personlige oplysninger mod sådanne risici som tab eller tyveri, ubemyndiget adgang, videregivelse, kopiering, brug, ændring eller tilintetgørelse ved hjælp af passende sikkerhedsforanstaltninger, uanset det format, som oplysningerne har. VCCI skal beskytte personlige oplysninger, som videregives til tredjeparter, ved kontraktmæssige aftaler vedrørende oplysningernes fortrolighed og de formål, som de skal bruges til. Alle VCCI's ansatte med adgang til personlige oplysninger skal respektere fortroligheden af disse oplysninger. PRINCIP 8 - ÅBENHED VEDRØRENDE POLITIKKER OG PROCEDURER VCCI skal gøre specifikke oplysninger om de politikker og procedurer, som er relateret til håndteringen af personlige oplysninger, hurtigt tilgængelige for enkeltpersoner. VCCI skal gøre oplysninger om deres politikker og procedurer letforståelige og herunder angive: (a) (b) (c) (d) Titel og adresse på den person eller de personer, som er ansvarlig for VCCI's overholdelse af deres fortrolighedspolitik, og som forespørgsler og/eller klager kan sendes til Metoden hvormed der opnås adgang til personlige oplysninger, som opbevares af VCCI En beskrivelse af typen af personlige oplysninger, som opbevares af VCCI, herunder en generel redegørelse for deres brug En beskrivelse af hvilke personlige oplysninger, der gøres tilgængelige for tilknyttede organisationer (f.eks. datterselskaber). PRINCIP 9 - INDIVIDUEL ADGANG TIL PERSONLIGE OPLYSNINGER Ved anmodning herom skal VCCI informere en person om eksistens, brug og videregivelse af hans eller hendes personlige oplysninger og skal give personen adgang disse oplysninger. En person skal kunne sætte spørgsmålstegn ved nøjagtigheden og fuldstændigheden af oplysningerne og få dem ændret, hvis det er relevant. Ved skriftlig anmodning til datasikkerhedslederen vil VCCI informere en person om eksistens, brug og videregivelse af hans/hendes personlige oplysninger, og VCCI skal give ham/hende adgang til disse oplysninger. I visse situationer kan VCCI muligvis ikke give adgang til alle de personlige oplysninger, som VCCI har om en svarperson. VCCI kan f.eks. muligvis ikke give adgang til oplysninger, hvis dette sandsynligvis ville afsløre personlige oplysninger om en tredjepart eller med rimelighed kunne forventes at true en anden persons liv eller sikkerhed. VCCI kan muligvis heller ikke give adgang til oplysninger, hvis videregivelse ville afsløre fortrolige kommercielle oplysninger.

8 For at sikre personlige oplysninger, kan en svarperson blive afkrævet at fremvise tilstrækkelige identifikationsoplysninger til at tillade VCCI at redegøre for eksistens, brug og videregivelse af personlige oplysninger og godkende adgang til personens fil. Alle sådanne oplysninger må kun bruges til dette formål. VCCI skal straks korrigere eller fuldstændiggøre personlige oplysninger, som findes at være unøjagtige eller ufuldstændige. Alle uafklarede forskelligheder mht. nøjagtighed eller fuldstændighed skal noteres i personens fil. I det omfang det er relevant skal VCCI sende alle ændrede oplysninger eller meddelelse om eksistensen af eventuelle uafklarede forskelligheder til tredjeparter, som har adgang til de pågældende personlige oplysninger. Svarpersoner og ansatte kan indhente oplysninger eller søge adgang til deres individuelle filer ved at kontakte VCCI's datasikkerhedsleder. PRINCIP 10 - KRITIK AF OVERHOLDELSE En person skal kunne rette kritik vedrørende overholdelse af de ovenfor nævnte principper til den eller de udpegede person(er), som har ansvaret for VCCI's overholdelse af VCCI's fortrolighedspolitik. VCCI skal opretholde procedurer for behandling og besvarelse af alle forespørgsler eller klager fra deres svarpersoner, hvad angår VCCI's håndtering af personlige oplysninger. Efter skriftlig anmodning herom, skal VCCI informere deres svarpersoner om eksistensen af disse procedurer samt eksistensen af klageprocedurer. Den eller de personer, som har ansvar for overholdelse af VCCI's fortrolighedspolitik, kan i passende tilfælde søge ekstern rådgivning før der gives endeligt svar på individuelle klager. VCCI skal undersøge alle klager vedrørende overholdelse af deres fortrolighedspolitik. Hvis en klage viser sig at være berettiget, skal VCCI tage passende foranstaltninger til at finde en løsning på klagen, herunder ændre sine politikker og procedurer, om nødvendigt. Svarpersonen skal informeres om udfaldet af undersøgelsen af hans eller hendes klage. YDERLIGERE OPLYSNINGER For at få flere oplysninger om VCCI's fortrolighedspolitik bedes man kontakte VCCI's datasikkerhedsleder pr. på privacyofficer@visioncritical.com eller pr. post til: Suite 700, 858 Beatty Street Vancouver, BC V6B 1C1 Attention: Privacy Officer Besøg Canadas hjemmesides Kommissær for privatlivets fred (Privacy Commissioner) på

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V.

FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. FORTROLIGHEDSERKLÆRING SYNBRA HOLDING B.V. Ophavsret: Audittrail Klient : Synbra Holding B.V. Version : 1.0 Versionsdato: 02-03-2018 2018 Synbra Holding B.V. Det er ikke tilladt at dele og duplikere, medmindre

Læs mere

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK Det glæder os, at du er i interesseret i vores selskab. Det er os meget magtpåliggende at beskytte vores besøgendes privatliv. Vi gør derfor alt, hvad vi kan,

Læs mere

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018)

Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018) Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018) Hvem er vi? Vi er O.R.C. International Ltd. Vi er en virksomhed, som er registreret i England,

Læs mere

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger:

1. Definitioner og Fortolkning I denne politik skal følgende udtryk have følgende betydninger: BAGGRUND: WEBSITE COOKIES OG PRIVATLIVSPOLITIK The Warranty Group forstår, at dit privatliv er vigtigt for dig, og at du interesserer dig for, hvordan dine personlige data bruges og deles online. Vi respekterer

Læs mere

spørgsmål vedrørende privatlivets fred

spørgsmål vedrørende privatlivets fred Problemidentificerende spørgsmål vedrørende privatlivets fred Appendiks 4 Håndbog i: Privatlivsimplikationsanalyse IT og Telestyrelsen INDHOLDSFORTEGNELSE Brug af problemidentificerende spørgsmål... 3

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE

1. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGERNE Nærværende privatlivspolitik beskriver, hvordan de personoplysninger ( Personoplysningerne ), De har afgivet - og som CNH Industrial Danmark A/S ( vi, os, vores eller Selskabet ) har indsamlet via denne

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S

PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S PERSONDATAPOLITIK KVM-GENVEX A/S KVM-GENVEX mener, at dine persondata tilhører dig. Vi tilstræber at respektere og behandle dine persondata med passende omhu hele tiden. Når du besøger vores websteder,

Læs mere

Dine personoplysninger vil blive indsamlet og håndteret af os med henblik på følgende formål:

Dine personoplysninger vil blive indsamlet og håndteret af os med henblik på følgende formål: Privatlivspolitik HumanizeR ApS forpligter sig til at beskytte og respektere dit privatliv. Denne Privatlivspolitik beskriver (sammen med andre dokumenter, som vi refererer til heri) hvilke personoplysninger,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE EO-Service, ejet af Erling Outzen tilbyder forskellige ydelser via vores hjemmeside, eller via personlig henvendelse. Brugen af disse ydelser kræver, at der afgives personoplysninger.

Læs mere

Privatlivspolitik for Psykologisk Praksis Camilla Schrøder

Privatlivspolitik for Psykologisk Praksis Camilla Schrøder Privatlivspolitik for Psykologisk Praksis Camilla Schrøder Kontaktoplysninger: Kontaktperson: Camilla Schrøder CVR: 29681864 Telefonnr.: 29847600 Mail: cs@camillaschroder.dk Valg af Data Protection Officer:

Læs mere

KGH vil behandle personoplysninger, der er sendt af dig til KGH, samt personoplysninger som KGH indsamler fra dig.

KGH vil behandle personoplysninger, der er sendt af dig til KGH, samt personoplysninger som KGH indsamler fra dig. INTEGRITETSPOLITIK KGH Customs Services AB, en juridisk enhed etableret i Sverige med selskabsnummer 556096-7431, Skandiahamnen, Sydatlanten 6, SE-403 36 Gøteborg (i det følgende benævnt KGH ), behandler

Læs mere

generel information om databeskyttelse til jobansøgere

generel information om databeskyttelse til jobansøgere generel information om databeskyttelse til jobansøgere indledning Formålet med denne generelle information er at beskrive, hvordan og hvorfor vi behandler dine personoplysninger, samt dine rettigheder

Læs mere

Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler)

Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler) Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler) Indhold 1. Introduktion 2. Område og anvendelse 3. Gennemsigtighed og underretning 4. Rimelig behandling og afgrænsning af formål

Læs mere

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage.

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. PERSONDATA Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. EcoVillage tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine persondata alvorligt. Vi vil altid gøre vores

Læs mere

Profil Search s Persondatapolitik

Profil Search s Persondatapolitik Profil Search s Persondatapolitik Hvad er det Profil Search værner om privatlivets fred, og vi er naturligvis forpligtet til at beskytte den. I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning

Læs mere

Dragør Kommune Borgmestersekretariat, IT og Personale Marts

Dragør Kommune Borgmestersekretariat, IT og Personale Marts Bilag 5 Databehandleraftale 1. Overholdelse af gældende regler og forskrifter Databehandleren overholder de til enhver tid gældende regler og forskrifter for behandling af personoplysninger under Kontrakten,

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

WHOIS-politik for.eu-domænenavne

WHOIS-politik for.eu-domænenavne WHOIS-politik for.eu-domænenavne 1/7 DEFINITIONER Termer, der er defineret i Vilkårene og/eller.eu-konfliktløsningsreglerne, skrives med stort begyndelsesbogstav heri. 1. POLITIK TIL BESKYTTELSE AF PRIVATLIVETS

Læs mere

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Sådan bruger og beskytter vi personlige oplysninger Hos Genworth Financial ligger det os stærkt på sinde at beskytte dit privatliv og dine personlige oplysninger.

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER

RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER Bostedet Skovmosen Skovmosen 8, 3450 Allerød Hovmosegaard STU Gammel Bregnerødvej 16, 3520 Farum CVR.nr. 17814001 har den 31.01.2018 fastlagt følgende retningslinjer om sikring af registreredes rettigheder

Læs mere

DUX Tællerfabrik Trading Enebærvænget 18, Thurø. DK-5700 Svendborg Danmark Persondatapolitik

DUX Tællerfabrik Trading Enebærvænget 18, Thurø. DK-5700 Svendborg Danmark Persondatapolitik Persondatapolitik Denne persondatapolitik beskriver, hvordan DUX TÆLLERFABRIK Trading indsamler, anvender, videregiver og gemmer dine personlige oplysninger. 1. Generelt Ved køb på DUX hjemmeside indsamler

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

Jf. EC Regulation 733/2002 kan EURid agere som registrar.

Jf. EC Regulation 733/2002 kan EURid agere som registrar. Privatlivspolitik Hos EURid lægger vi stor vægt på beskyttelse af dit privatliv. Med denne privatlivspolitik ønsker vi at informere dig om, hvilke personlige oplysninger om dig vi behandler, hvorfor og

Læs mere

1. Oplysningspligt overfor den registrerede hvor oplysningerne indsamles hos den registrerede

1. Oplysningspligt overfor den registrerede hvor oplysningerne indsamles hos den registrerede RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER IHT. DATABESKYTTELSESFORORDNINGEN Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole Vinde Helsingevej 41, 4281 Gørlev CVR-nummer: 57 24 02 10

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Version 1.0: 18. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset om du er en tilbagevendende

Læs mere

Privatlivspolitik for Psykolog Stig Jensen

Privatlivspolitik for Psykolog Stig Jensen Privatlivspolitik for Psykolog Stig Jensen Kontaktoplysninger: Kontaktperson: Stig Jensen CVR: 26803101 Telefonnr.: 40 31 20 42 Mail: Stig@presentiapsykologerne.dk Website: www.presentiapsykologerne.dk

Læs mere

Privacy Policy Statement Privatlivspolitik

Privacy Policy Statement Privatlivspolitik Privacy Policy Statement Privatlivspolitik Indledning: itn vision aps og dens datterselskaber (itn sales2go, itn bizz mv.) respekterer de enkeltes privatliv. Denne erklæring om beskyttelse af personlige

Læs mere

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Helbredsundersøgelse Det er vigtigt for Falck Healthcare A/S, at du har tillid til os, og derfor er det også vigtigt for os at beskytte dit privatliv. Alle dine

Læs mere

Privatlivs og databehandling

Privatlivs og databehandling Privatlivs og databehandling Promotemi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig tjenester (abonnementer andre løsninger). Promotemi videregiver persondata

Læs mere

SGS PRIVATLIVSPOLITIK

SGS PRIVATLIVSPOLITIK SGS PRIVATLIVSPOLITIK BE DATA SAFE INDHOLDSFORTEGNELSE 3 Besked fra CEO en 4 Omfang 5 SGS Privatlivspolitik 2 BESKED FRA CEO EN I den almindelige forretningsgang indsamler SGS Personlig Data fra sine kunder,

Læs mere

Privatlivspolitik for Fyns Psykologpraksis

Privatlivspolitik for Fyns Psykologpraksis Privatlivspolitik for Fyns Psykologpraksis Kontaktoplysninger: Fyns Psykologpraksis Baumgartensvej 46, 5000 Odense C Kontaktperson: Chefpsykolog Frans Boeriis CVR: 31 81 11 98 Telefon: 50 48 46 14 E-mail:

Læs mere

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE Side 1/9 Aftale om databehandling mellem Kunden og Leverandøren Side 2/9 Vejledning: [Dette bilag kan ikke ændres af tilbudsgiver. Bilaget udgør således i sin helhed et mindstekrav

Læs mere

Privatlivspolitik. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Privatlivspolitik. Hvilke oplysninger indsamler vi? Privatlivspolitik Udskriv Gem PDF Opdateret: 11 januar 2012 Disney Club Penguin ("Club Penguin") drives og præsenteres for brugere overalt af Disney Online Studios Canada Inc. (tidligere kendt som Club

Læs mere

Indhold og formål. Persondataansvar hos DMT A/S. Definitioner. Generelt om behandling af persondata

Indhold og formål. Persondataansvar hos DMT A/S. Definitioner. Generelt om behandling af persondata Indhold og formål Denne politik gælder for behandling af personoplysninger til følgende formål hos Dansk Materiale Teknik A/S ("DMT A/S", "vi", "vores" eller "os") og henvender sig til dig, der arbejder

Læs mere

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren )

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren ) DATABEHANDLERAFTALEN Databehandleraftale ( Aftalen ) mellem: Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK-36726350 ( Leverandøren ) A: OMFANG A.1 Databehandleraftale

Læs mere

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI?

HVILKEN INFORMATION INDSAMLER VI? Denne politik ( Politikken ) beskriver hvordan Hopper ApS indsamler og behandler persondata, hvor Hopper er dataansvarlig og hvor vi ellers henviser til denne politik. Persondata betyder information om

Læs mere

DATASIKKERHEDSERKLÆRING

DATASIKKERHEDSERKLÆRING DATASIKKERHEDSERKLÆRING 1. Indledning Velkommen til SMC's datasikkerhedserklæring SMC's datterselskaber i Europa respekterer dit privatliv og er stærkt engageret i at beskytte dine personlige data. Denne

Læs mere

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger?

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger? PRIVATLIVSPOLITIK GALERIE MIKAEL ANDERSEN Galerie Mikael Andersen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som privat leverandør eller privat kunde kontraherer med

Læs mere

Tevas datafortrolighedspolitik for lægemiddelovervågning. Definitioner, der anvendes i denne fortrolighedspolitik

Tevas datafortrolighedspolitik for lægemiddelovervågning. Definitioner, der anvendes i denne fortrolighedspolitik Tevas datafortrolighedspolitik for lægemiddelovervågning Definitioner, der anvendes i denne fortrolighedspolitik Bivirkning betyder en uønsket, utilsigtet eller skadelig hændelse i forbindelse med brug

Læs mere

Privatlivspolitik for Det Våde Får/Tolykkegård

Privatlivspolitik for Det Våde Får/Tolykkegård Privatlivspolitik for Det Våde Får/Tolykkegård Side 1 af 8 Privatlivspolitik for Det Våde Får/Tolykkegård Kontaktoplysninger: Det Våde Får/Tolykkegård Græstedvej 28 3200 Helsinge CVR-nr: 16096245 Kontakt:

Læs mere

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale Kontraktbilag 3 Databehandleraftale 1. DATABEHANDLERAFTALENS OMFANG OG FORMÅL Formålet med behandlingen af personoplysninger er overordnet set at drive en iværksætterpilotordning som nærmere fastlagt i

Læs mere

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Version: 24-05-2018 Din databeskyttelse bliver taget alvorligt Vi har vedtaget denne privatlivspolitik, som danner grundlag for vores behandling af

Læs mere

Politik vedrørende behandlingen af personoplysninger

Politik vedrørende behandlingen af personoplysninger Aarhus Januar 2018 Sagsnr. 066678-0005 mif/maja/ajm Politik vedrørende behandlingen af personoplysninger DISCnordic ApS ("DISCnordic" eller "vi/os") ønsker at sikre et højt og passende niveau for beskyttelse

Læs mere

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold

PACR Databeskyttelse. Erklæring om beskyttelse af personoplysninger. Indhold PACR Databeskyttelse Erklæring om beskyttelse af personoplysninger Indhold Contents 1. Indledning... 2 2. Vores forpligtelse over for dit privatliv... 2 3. Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?...

Læs mere

ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S PERSONDATAPOLITIK

ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S PERSONDATAPOLITIK ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S PERSONDATAPOLITIK Hos ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S ligger privatlivets fred os meget på sinde, og vi er forpligtet til at beskytte den. I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning

Læs mere

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Tøystrup Gods udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Persondatapolitik Et af vores mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores gæster, kunder og medarbejdere dette gør sig også gældende, når det kommer til beskyttelsen af personoplysninger.

Læs mere

Privatlivspolitik for

Privatlivspolitik for Privatlivspolitik for Kontaktoplysninger: WEISS ISOLERING A/S CVR-nummer: 25045580 Guldalderen 1 DK-2640 Hedehusene Kontakt: Jens Hagelskjær Mail: jhk@weiss-isolering.dk Tlf: +45 4656 2840 Mobil: +45 2341

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION 1.1. Personoplysninger er alle typer oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person. Frandsen El A/S (fremover betegnet som FE) opfordrer dig derfor til

Læs mere

[Fremsendes af Rigspolitiet sammen med fremsendelse af børneattester.]

[Fremsendes af Rigspolitiet sammen med fremsendelse af børneattester.] !"#!"$! % &&&$!"$! [Fremsendes af Rigspolitiet sammen med fremsendelse af børneattester.] Du har fra Rigspolitiet modtaget en blank børneattest, dvs. en attest, hvoraf det fremgår, at den person, oplysningerne

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik. for SUN DESIGN A/S.

Privatlivspolitik. for SUN DESIGN A/S. Privatlivspolitik for SUN DESIGN A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Sundhedstjek og Sundhedsprocent Det er vigtigt for Falck Healthcare A/S, at du har tillid til os, og derfor er det også vigtigt for os at beskytte dit privatliv.

Læs mere

Persondatapolitik vedrørende

Persondatapolitik vedrørende Persondatapolitik vedrørende www.pharmakon.dk Dato 02-05-2018 Pharmakon a/s Her kan du læse vores persondatapolitik klik her, hvis du har brug for andre emner vedrørende GDPR, Klik her Indholdsfortegnelse

Læs mere

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? Telia Finance sætter stor pris på den tillid, du viser til vores behandling af dine personoplysninger. Vi vil gerne forklare,

Læs mere

Borgerens rettigheder, når regionen behandler personoplysninger

Borgerens rettigheder, når regionen behandler personoplysninger Juridisk kontor Regionssekretariatet Skottenborg 26 8800 Viborg Borgerens rettigheder, når regionen behandler personoplysninger Når regionen behandler oplysninger om borgere, har borgerne nogle rettigheder,

Læs mere

Spørgsmål / svar 1) Hvad er formålet med L ORÉAL åben tale hjemmeside?

Spørgsmål / svar 1) Hvad er formålet med L ORÉAL åben tale hjemmeside? Spørgsmål / svar 1) Hvad er formålet med L ORÉAL åben tale hjemmeside? Med udgangspunkt i betingelserne i spørgsmål 2 nedenfor giver L ORÉAL Etiks åben tale hjemmeside dig mulighed for at give udtryk for

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven 59 4000 Roskilde Danmark CVR-nr.: 66234118 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af

Læs mere

POLITIK PRIVATLIVS. AARHUS Johann Gutenbergs Vej Aarhus N KOLDING Niels Bohrs Vej 1A 6000 Kolding

POLITIK PRIVATLIVS. AARHUS Johann Gutenbergs Vej Aarhus N KOLDING Niels Bohrs Vej 1A 6000 Kolding PRIVATLIVS POLITIK BALLERUP Tempovej 18-22 2750 Ballerup 7026 0636 KOLDING Niels Bohrs Vej 1A 6000 Kolding 7022 9933 AARHUS Johann Gutenbergs Vej 11-13 8200 Aarhus N 7020 0122 www.armadan.dk info@armadan.dk

Læs mere

Databehandlervilkår. 1: Baggrund, formål og definitioner

Databehandlervilkår. 1: Baggrund, formål og definitioner Databehandlervilkår 1: Baggrund, formål og definitioner 1.1 Denne databehandleraftale (herefter kaldet Databehandleraftalen ) vedrører de af den Dataansvarlige indkøbte løsninger og ydelser, hvor behandling

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. for. Frida Forsikring Agentur A/S

PERSONDATAPOLITIK. for. Frida Forsikring Agentur A/S PERSONDATAPOLITIK for Frida Forsikring Agentur A/S 1/5 Dataansvarlig Frida Forsikring Agentur A/S Stationsparken 37 2600 Glostrup tlf. 70707879 info@fridaforsikring.dk 1. Formål med persondatapolitikken

Læs mere

Orientering om og vejledning til indmeldelsesblanket, indhentelse af nye samtykker på Sankt Nikolaj Skole.

Orientering om og vejledning til indmeldelsesblanket, indhentelse af nye samtykker på Sankt Nikolaj Skole. Orientering om og vejledning til indmeldelsesblanket, indhentelse af nye samtykker på Sankt Nikolaj Skole. Denne vejledning har to formål: 1) At informere om og tydeliggøre, hvorledes skolen skal behandle

Læs mere

Persondatapolitik for Aalborg Handelsskole

Persondatapolitik for Aalborg Handelsskole Persondatapolitik for Aalborg Handelsskole INDLEDNING Denne persondatapolitik informerer om, hvordan Aalborg Handelsskole (AH) udviser dataansvarlighed og dermed beskytter personoplysninger om studerende,

Læs mere

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for advokatanpartsselskabet Vibeke Westergaard

Databeskyttelsespolitik for advokatanpartsselskabet Vibeke Westergaard Databeskyttelsespolitik for advokatanpartsselskabet Vibeke Westergaard Sådan behandles dine personoplysninger De relevante persondataretlige regler, som på nuværende tidspunkt gælder for min behandling

Læs mere

Privatlivspolitik for LTECH A/S

Privatlivspolitik for LTECH A/S Privatlivspolitik for LTECH A/S Kontaktoplysninger: LTECH A/S Industriparken 31 2750 Ballerup CVR-nummer: 26398576 Direktør: Henrik Holmgren Hjemmeside: http://ltech.dk/ Mail: info@ltech.dk Kontakt: Tina

Læs mere

Læs venligst denne Persondatapolitik omhyggeligt da den indeholder vigtige informationer.

Læs venligst denne Persondatapolitik omhyggeligt da den indeholder vigtige informationer. PERSONDATAPOLITIK Denne Persondatapolitik gælder for levering af audio indhold via den Internet-baserede audio enhed ( Tjenesten ) som drives og leveres af Panasonic Corporation, Japan, med hjemsted på

Læs mere

Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS.

Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS. Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde

Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde Databehandlingsvilkår - vilkår for behandling af personoplysninger på vegne af en dataansvarlig kunde 1. Gyldighed 1.1 Dette dokument, benævnt Databehandlingsvilkår, beskriver de vilkår Damgaard-Jensen

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. ("Aftalen") om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige.

DATABEHANDLERAFTALE. (Aftalen) om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige. Databehandleraftale Rev. 1.0 [Navn på dataansvarlig] CVR-nr.: [CVR-nr.] [Adresse] [Land] ("den Dataansvarlige") og Motus A/S CVR-nr.: 14145486 Svanemøllevej 65 2900 Hellerup Danmark ("Databehandleren")

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK Vores privatlivspolitik giver dig et tydeligt overblik over, hvordan vi behandler dine data, samt hvad du kan forvente, at vi bruger dem til.

Læs mere

For nærmere uddybning af hvilken type data vi anvender om dig se nedenstående link.

For nærmere uddybning af hvilken type data vi anvender om dig se nedenstående link. Cubus Administration anpartsselskab Dronningens Tværgade 30, 5 sal Postboks 9060 1022 København K Telefon: +45 70 26 99 10 Telefax: +45 33 23 50 10 Privatlivsbeskyttelsespolitik for Cubus Administration

Læs mere

GDPR-meddelelse om forbruger-persondata. Ikrafttrædelsesdato: 25. maj 2018

GDPR-meddelelse om forbruger-persondata. Ikrafttrædelsesdato: 25. maj 2018 GDPR-meddelelse om forbruger-persondata Ikrafttrædelsesdato: 25. maj 2018 Hvilke rammer er der for denne meddelelse om persondata? Denne meddelelse om persondata omhandler EU-forordningen om databeskyttelse

Læs mere

Bilag 9 Databehandleraftale

Bilag 9 Databehandleraftale Bilag 9 Databehandleraftale Aftale om databehandling mellem Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S (i det følgende betegnet som den Dataansvarlige) og XXX XX XX (i det

Læs mere

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten)

Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Databeskyttelsespolitik (oplysningspligten) Beskyttelse af personlige oplysninger har høj prioritet hos Ny Carlsbergfondet. Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan Ny Carlsbergfondet ( vi eller

Læs mere

Gallo Kriserådgivning, privatlivspolitik

Gallo Kriserådgivning, privatlivspolitik Gallo Kriserådgivning, privatlivspolitik 1. Indledning Vi har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Hvis du er medlem af Gallo Kriserådgivning eller

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H. LUNDBECK A/S - HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H. LUNDBECK A/S - HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER H. Lundbeck A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H. LUNDBECK A/S - HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER 1. Introduktion Formålet med denne meddelelse er at give dig som aktionær, fuldmagtshaver og/eller rådgiver

Læs mere

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Af s bestyrelse, 19. september 2010 Hos (herefter benævnt UNF) anerkender vi, at beskyttelse af personlige oplysninger er vigtigt. Denne Politik til beskyttelse

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger.

1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger. Privatlivspolitik Senest opdateret 23. maj 2018 1. Generelt 1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger. 1.2 Denne politik ( Privatlivspolitikken ) forklarer overordnet hvilke

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen Holte Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen Holte Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen 426 2840 Holte Danmark CVR-nr.: 31941660 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse

Læs mere

Privatlivspolitik CBS Executive

Privatlivspolitik CBS Executive Privatlivspolitik CBS Executive Indhold 1. Hvorfor er CBS Executives Privatlivspolitik vigtig?... 1 2. Ordliste over de vigtigste juridiske udtryk, der anvendes i dette dokument... 2 3. Hvem er ansvarlig

Læs mere

Privatlivspolitik for NEWWWEB ApS

Privatlivspolitik for NEWWWEB ApS Privatlivspolitik for NEWWWEB ApS Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik for

Privatlivspolitik for Privatlivspolitik for Aage Vestergaard Larsen A/S Dato: 21-12-2017 Rev: 01.03 Side: 1 af 6 Indholdsfortegnelse Dataansvar... 3 Vi tager din databeskyttelse alvorligt... 3 Kontaktoplysninger... 3 Kontaktoplysninger:...

Læs mere

Databehandleraftale. Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem

Databehandleraftale. Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem Dags dato er indgået nedenstående aftale mellem Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Njalsgade 13 2300 København S CVR.nr.: 64 94 22 12 (Herefter benævnt Kunden) og [Firmanavn] CVR.nr.: [CVR.nr.]

Læs mere

Persondatapolitik for Metropark ApS

Persondatapolitik for Metropark ApS Persondatapolitik for Metropark ApS 1. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Læs derfor denne persondatapolitik igennem, så du ved hvordan vi behandler dine data. 1.11 Metropark ApS ("Metropark",

Læs mere

Privatlivspolitik i PPclinic

Privatlivspolitik i PPclinic Privatlivspolitik i PPclinic Privatlivspolitik I forbindelse med vores undersøgelse, diagnostik og behandling af dig som patient, indsamler og behandler PPclinic, som dataansvarlig, personoplysninger.

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR]

DATABEHANDLERAFTALE [LEVERANDØR] DATABEHANDLERAFTALE Mellem [KUNDE] og [LEVERANDØR] Der er den [dato] indgået følgende databehandleraftale ("Aftalen") mellem: (A) (B) [VIRKSOMHEDEN], [ADRESSE] et selskab registreret under CVR-nr. [ ]

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser BEDSTpensions/den dataansvarliges kontaktoplysninger: BEDSTpension forsikringsmægler A/S (CVR-nr. 32102093) BEDSTpension finansiel rådgivning APS (CVR: 32667252) Centervænget 19

Læs mere

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden.

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. Aftalens omfang 1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. 1.2 Personoplysninger, der behandles af Leverandøren,

Læs mere

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Persondatapolitik for VIAVANA.COM 1 Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt 1.1. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at PRIVATLIVSPOLITIK Det er vigtigt for FloodFrame A/S ( FloodFrame ), at du føler dig tryg ved at overlade persondata til os. Det er derfor også vigtigt, at du er oplyst om, hvilke oplysninger FloodFrame

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden

PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden PERSONDATAPOLITIK ekstern persondatapolitik til hjemmesiden Persondataansvar hos Inter Terminals Danmark koncernen Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt Inter Terminals Danmark koncernen har

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE Version 1.1a

DATABEHANDLERAFTALE Version 1.1a DATABEHANDLERAFTALE Version 1.1a Mellem Institutionens navn Institutions nr. Adresse Kommune Institutions CVR. nr. og WEBTJENESTEN LÆRIT.DK ApS Ellehammersvej 93 7500 Holstebro CVR: 35862056 (herefter

Læs mere