Årsberetning 2012 Orienteringsklubben Roskilde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning 2012 Orienteringsklubben Roskilde"

Transkript

1 Årsberetning 2012 Orienteringsklubben Roskilde I det følgende kan du læse en ret kortfattet beretning om de vigtigste begivenheder i orienteringsklubbens liv i For de enkelte udvalg findes mere dybtgående beretninger om udvalgenes sammensætning, tanker, resultater og aktiviteter har været et godt år for orienteringssporten i Danmark og et godt år for OK Roskilde. Løbere fra klubben har deltaget i blandt andet Danish Spring, Påskeløbet, Veteran VM i Harzen, O-ringen omkring Halmstad, Croatia Open, Vikingedysten, Høst Open, EM, EYOC World Cup, Smålandskavlen, Jukola, NORT og NAOC, med mange flotte resultater. Unge og gamle viser klubbens ansigt nu også på vores egen Wall of fame i Nordpilen. Rekruttering har været nøgleordet for dansk orientering i Vi havde rigtig mange deltagere til Find vej i Danmark-dagen trods elendigt vejr. Find vej i Danmark-dagen 2013 er lørdag d. 13. april og klubben vil igen bruge den landsdækkende omtale som afsæt til lokal synlighed. Vi skal gå efter familierne. I bestyrelsen har vi drøftet hvordan vi, som flere andre klubber har haft succes med, skaber et særligt tilbud til de 6-10 årige og deres forældre, for at sikre vores fødekæde. Sportsligt er vi fortsat i 2. division med lidt bredere styrkefordeling i klasserne og en god dag med skadefrie løbere, hører vi til landets 10 bedste klubber. Men det er ingen selvfølge og der skal også arbejdes målrettet de kommende år. En varm tak til alle der bidrager med stort og småt i det daglige: Madlavning, praktiske gøremål, korttegning, træning, løb og arrangementer. Det er selve klubbens sjæl! Sportslige resultater Michael Leth Jess 14. Januar 2013 Klubben har fortsat 1 seniorløber (Andreas) på landsholdet, 1 ungdomsløber (Amalie) i gruppen omkring juniorlandsholdet. Desuden har vi fortsat flere unge løbere, der leverer flere flotte resultater på landsplan, f.eks. ved SM og DM. OK Roskilde er aktiv deltager i Talentcenter Sjælland (TC) under Team Danmark, med 5 ungdomsløbere. Forbundets talentarbejde betyder at DO-F hos Team Danmark har fået status som ét af kun 5 verdensklasseforbund. I foråret indmeldte OK Roskilde sig i overbygningsklubben Copenhagen O, hvis formål er, at hjælpe de interesserede orienteringsløbere, både juniorer og seniorer, med at komme til de store internationale stafetløb. Martin Laage Kragh er klubbens repræsentant i Copenhagen O, der rummer alle de sjællandske 1. og 2. divisionsklubber. ORIENTERINGSKLUBBEN ROSKILDE BJÆLDEVEJ ROSKILDE FORMAND@OKR.DK

2 Elitesport Roskilde (ESR) har også i år givet store legater til løbere fra OKR. ESR er nu nedlagt, men der er grund til at tro at kommunen vil fortsætte sin profilering på idrætsområdet, der for nylig medførte nominering (men ikke udnævnelse) til Årets idrætskommune. Med udgangen af 2012 har OK Roskilde og Roskilde kommune, besluttet sig for ikke at forlænge aftalen om OKR som Satsningsklub. Sådan må det være når vi i øjeblikket ikke kan/vil matche kravene til samarbejdet. Dem kan bruge som målestok når vi de kommende år forhåbentlig reorganiserer ungdomsarbejdet. Andreas Boesen er, efter han flyttede til Århus i 2011, fortsat tilknyttet DO-F s Elitecenter i Århus, hvor han er en del af landsholdets udviklingsgruppe. Andreas stiller fortsat op for OK Roskilde, bl.a. til divisionsmatcherne. I store internationale løb, f.eks. stafetløb, for den svenske klub, Pan Kristianstad. I maj blev han udtaget til EM i Dalerne i Sverige. Desværre kom han hverken på mellemdistancen eller i sprint, i A-finalen. I forsommeren var han udtaget til World Cup-løbene i Schweiz, men desværre lavede han en svær forstuvning hvilket gav ham en længere løbepause. I august deltog han igen i de 5 World Cup-løb, der var en del af den næsten 2 uger lange Nordic Orienteering Tour i Norge, Sverige og Finland. Han opnåede ingen særlige placeringer, men han har jo mange år foran sig som eliteløber. Hans bedste DMplacering blev 5.pladsen på mellemdistancen, den bedste placering til OKR nogensinde i H 21. Tillige nr 3 af 63 i den stærkt besatte Nordjysk 2 dages. Han sluttede året som nr 5 på seniorranglisten. Andreas under EM i Dalarne (Foto: Torben Utzon)

3 Amalie Tripax er, i sit første år som juniorløber, udtaget til DOF s talentgruppe og i efteråret blev hun udtaget til den 7-kvinde store hold til junior-em (JEC) i Schweiz. Hun fik heller ingen særlige placeringer, men hun har jo også mange år foran sig som eliteløber. Hendes bedste resultater i Danmark i 2012: DM lang nr 5 i D18 og nr 7 i DM ultra i D20. Tillige sølv i DM stafet i D 20 sammen med Mathilde og Melissa. Disse 3 piger fik guld i samme klasse i SM stafet. Hun sluttede året som nr 5 på juniorranglisten. Blandt veteranerne er der en stjerne der lyser vedvarende og stærkt: Inge Jørgensen vandt 3 guldmedaljer og 3 sølvmedaljer ved årets DM er. En enestående præstation. Blandt de øvrige resultater hentede Rasmus Møller Jess en 3. plads ved mellemdistancen til de Nordamerikanske mesterskaber (NAOC). De unge fra familien Ulsøe Jessen/Johansen gjorde næsten rent bord ved Vikingedysten. Både Karoline, Jonas og Melissa fik samlede 1. pladser og Alexander blev samlet nr 2. Ved KUM deltog kun 5 løbere fra OKR. Det laveste antal siden DM Nat H14 Sølv D65 Sølv Rasmus Møller Jess Inge Jørgensen DM Mellem D65 Guld H60 Guld D10 Sølv Inge Jørgensen Janne Brunstedt Karoline Fonager Ulsøe Johansen DM Sprint D65 Sølv H60 Sølv Inge Jørgensen Janne Brunstedt DM Stafet D20 Sølv D/H 185 Sølv Amalie Tripax, Mathilde Hougaard Boesen og Melissa Ulsøe Jessen Ole Svendsen, Inge Jørgensen og Bjarne Petersen DM Ultra D65 Guld H60 Bronze Inge Jørgensen Janne Brunstedt DM Lang D65 Guld Inge Jørgensen DM MTB-O Stafet H40 Bronze Claus Rasmussen og Claus Sihm Oversigt over medaljetagere ved DM Placering Medalje point Medaljestatistik 2012 kilde: I divisionsturneringen befinder vi os fortsat i 2. division, efter en grundig sejr i den nedrykningsmatch, som klubben forsmædeligt havnede i på grund af uheldige omstændigheder, i de to foregående divisionsmatcher. Den gode nyhed er i tilgift, at vores præstation den dag ville have rakt langt i retning mod oprykning til 1. division hvis det altså bare havde været det vi løb for. Oprykningsmatchen mellem 1. og 2. division blev nemlig afviklet på de samme baner, samme dag.

4 OKR s maskot kom på årets sidste divisionsmatch i pleje vinteren over får han ny klubdragt i 2013? Ungdomsarbejdet Igen i år har ungdommen deltaget i tirsdagstræningen sammen med de voksne. Træningen er tilrette lagt af træningsudvalget, som har lagt en træningsplan og fået nogle af medlemmerne til at stå for banelægningen på den enkelte dag, så der har været baner for både voksne og børn. Der har lige som sidste år været 8 til 12 unge hver gang. Siden oktober har Hanne Jessen og Amalie Tripax været klubbens ungdomstrænere. Bestyrelsen erkender at ungdomsarbejdet er klubbens akilleshæl og tog på det sidste møde før generalforsamlingen fat på en drøftelse af hvad der kan gøres for at rekruttere 6-10 årige og børn i det hele taget, nu da vi har et træningstilbud. Rasmus Møller Jess fik i år tildelt årets ungdomspokal for hans ivrige deltagelse i mange nationale og internationale løb, til træning og socialt i klubben. OK Roskilde har ligesom i 2011 arrangeret Naturløbet, der afvikles i samarbejde med DOF, Arla og UC Syddanmark, som led i livsstilskampagnen Aktiv rundt i Danmark. Naturløbet har til formål at få børn til at bevæge sig sammen og udbrede kendskabet til orienteringsløb. Der var tilmeldt 350 skoleelever.

5 Breddearbejdet Breddeudvalget har i 2012 primært taget sig af rekruttering og mentorordning for nye medlemmer. Der er gennemført Intro- og kursusdage i Boserup, Find vej i Danmark arrangement i Folkeparken og lavet lette, tilgængelige Find Vej baner i Himmelev, Hyrdehøj og Boserup. Find Vej kort og baner er på vej i Folkeparken, samt i Valborup hvor klubben har leveret pæle til Hvalsø OK. I 2012 er der desuden organiseret en velfungerende gruppe af mentorer til at tage vare på nye medlemmer. Træning Ganske som tidligere har året været præget af en masse tilbud. Klubtræningen består af tirsdag der er kortdag og torsdag der er løbedag med henholdsvis finurlige orienteringsøvelser og varieret og udfordrende løbetræning. Fra begyndelsen af 2013 er mandag ny styrkedag idet gymnastikken efter 1,5 års fravær er startet op igen, med fokus på styrke, stabilitet samt smidighed. Lørdagsløbene i Boserup er fast tilbud året rundt og nu stadig oftere med SI-enheder på plads i de nye holdere på de faste poster. Roskilde 3-dages blev afholdt ved Avnstrup, Skjoldenæsholm og Eriksholm for løbere fra Roskilde, Sorø, Hvalsø og Holbæk. Udfordringslisten er genopstået som løbende konkurrence og i hvert fald ajourført indtil medio maj. Sankt Hans løbet blev en fin afslutning på forårssæsonen med kagebord, grill og kurveløb. OK Roskilde er også en Dining club with a running habit - Og det er vigtigt!

6 Juleløbet fik ny overnisse og blev afholdt i en til lejligheden stærkt modificeret Boserup Skov. Ture Klubben har i årets løb haft fælles ture til Påskeløbet på Rømø, DM-lang/DM stafet i Linå Vesterskov/Husby og til Falkdrevet i Blekinge. Kort Klubbens korttegner er som altid usædvanlig flittig og kreativ når det kommer til kortproduktioner. Han har også i år bidraget med baner, bl.a. til klubmesterskabet, samt en nytegning af såvel Boserup som flere andre af klubbens skove. Han lærer gerne fra sig og kan godt bruge nogle elever.

7 Arrangementer I 2012 arrangerede OK Roskilde 2 større orienteringsløb: NatCup i Haraldsted i januar Kredsløb ved Ny Tolstrup i marts Samt ét åbent motionsløb: SMUK Kvindeløb i september Næsten 2000 deltagere havde tilmeldt sig (løbet var udsolgt) og adskillige mødte op til den fortræning, der blev arrangeret på ruten 4 torsdage forinden løbet. Kommunikationsaktiviteter Kommunikationsudvalget har i 2012 arbejdet videre med de løbende aktiviteter, herunder specielt hjemmesiden og nyhedsbrevene. Herudover har der været markedsføringen af Find- Vej dagen i april og SMUK Kvindeløb i september. Udvalgets professionelle touch har stor betydning for at begge aktiviteter blev en succes. Samt ikke mindst at vi kan udnytte den synergi som forbundets satsninger giver og de fælles skabeloner og tryksager som bærer Find Vej konceptet. OK Roskilde har i årets løb været synlige i dagblade, ugeaviser, samt forretninger i både Roskilde, Holbæk, Lejre og Hvalsø. Desuden fulgte mange medlemmer opfordringen til at tage flyers med til uddeling på deres arbejdspladser. Vores vigtigste kommunikationsplatform er fortsat med sidegrenene Nyhedsbrevet, OKRLIST, Bloggen, Facebook og O-kortarkivet/okr. Økonomi Klubben har i årets løb gennemført de aktiviteter vi har sat os for, men vi har igen budgetteret med større udgifter end aktiviteterne har kostet. Det er selvfølgelig langt bedre end den omvendte situation, at vi fik større udgifter end hvad vi havde planlagt. Grundlæggende er klubbens økonomi sund og vi kan også fremover drive klubben med udgangspunkt i de løbende indtægter fra medlemmer, løb, kommune og kontingenter og bruge de særlige indtægter f.eks. fra støtteforeningen - til særlige indsatser. En enkelt udgift med generalforsamlingens særlige bevågenhed er dog fortsat ikke afholdt: Fliselægning i gården. Det er et stort beløb og bestyrelsen vil forelægge generalforsamlingen om ikke et andet stort anlægsarbejde en køkkenombygning trænger sig mere på? Dels om det ikke vil være klogt at reservere midler i de kommende år til at knække den strategiske udfordring: At skaffe flere unge løbere og flere aktive klubmedlemmer?

8 Sponsorer Sparekassen Sjælland er klubbens sponsor også i Udover Sparekassen Sjælland har klubben en række samarbejdspartnere: Løberen O-butikken Roskilde Kommune I Løberen får vi rabat når vi køber løbeudstyr og O-butikken kommer til klubben 1-2 gange om året, hvor det er muligt at købe orienteringsudstyr til nedsatte priser. Løberen er også partner i SMUK kvindeløb og vi låner gerne klubhuset ud når Løberen ønsker at afholde kundearrangementer og foredrag. O-butikken blev i 2012 købt af Løberen og bestyrelsen arbejder på at harmonisere de to rabataftaler. Rabatten i Løberen er derfor nu opgraderet til 15%. Medlemsstatus Vi er ved udgangen af medlemmer i OK Roskilde, 5 medlemmer flere end sidste år. Dette dækker selvfølgelig over et antal nye medlemmer, men også et antal udmeldte medlemmer i årets løb. Klubbens medlemmer foretog i starter i danske løb (O-service). Skovadgang og zonering Boserup Skov har vi længe betragtet som vores skov, men der andre der også ønsker adgang på deres præmisser og derfor blev et større område af Boserup i 2011 udlagt som stilleområde, hvor vi ikke må komme. Samtidig har vi 2012 måttet undsige, at Mountainbikeklubben på deres hjemmeside omtalte OK Roskilde som interessent i det mountainbikespor, de nu har etableret i skoven. Vi står til ansvar for vores sport de for deres og dybest set ønsker vi ikke flere spor og veje i skoven. Stillezonebegrebet bredte sig i 2012 til alle statsskovene, der i de kommende år skal opdeles i facilitetszone, friluftszone og stillezone. I hvert fald hvis et forslag fra Naturstyrelsen der blev sendt i høring over sommeren ikke ændres. Såvel OK Roskilde som DO-F har vist stor aktivitet for at imødegå og tilpasse dette forslag i overensstemmelse med orienteringssportens interesser. Orienteringsløb er som udgangspunkt en stille og velorganiseret sport, der taget tilpassede naturhensyn ved hvert enkelt arrangement i overensstemmelse med skovens karakter, årstid, tid på døgnet og antallet af deltagere. I øjeblikket er det uklart hvor forslaget lander, da den endelige zoneringsordning ikke er fastlagt ovenpå høringen, men OK Roskilde vil i samarbejde med Hvalsø OK og Holbæk OK mødes med Naturstyrelsen Vestsjælland for at diskutere de konkrete bestemmelser og områder i statsskovene på Midt- og Vestsjælland.

Årsberetning 2014 Orienteringsklubben Roskilde

Årsberetning 2014 Orienteringsklubben Roskilde Årsberetning 2014 Orienteringsklubben Roskilde I det følgende kan du læse om de vigtigste begivenheder i orienteringsklubbens liv i 2014. 2014 var et år, der har budt på overvældende succes for OK Roskilde.

Læs mere

Årsberetning 2011 for Orienteringsklubben Roskilde

Årsberetning 2011 for Orienteringsklubben Roskilde Årsberetning 2011 for Orienteringsklubben Roskilde 2011 vil blive husket for, at det lykkedes at beslutte et nyt design for vores klubtøj, og at vi sammen med OK Øst og FIF Hillerød besluttede ikke længere

Læs mere

1. Valg af dirigent Trine Midtgaard blev foreslået og valgt.

1. Valg af dirigent Trine Midtgaard blev foreslået og valgt. Referat fra Ordinær generalforsamling i Orienteringsklubben Roskilde (OKR) Torsdag den 6. februar 2014 kl. 19.00 i Nordpilen, Bjældevej 20, i Roskilde. Dagsorden ifølge vedtægternes 8: 1) Valg af dirigent.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Orienteringsklubben Roskilde Torsdag d. 4. februar, 2016 i Nordpilen

Ordinær generalforsamling i Orienteringsklubben Roskilde Torsdag d. 4. februar, 2016 i Nordpilen Ordinær generalforsamling i Orienteringsklubben Roskilde Torsdag d. 4. februar, 2016 i Nordpilen Dagsorden ifølge vedtægternes 8: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent. 3) Formanden aflægger beretning,

Læs mere

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING I OK ROSKILDE. Torsdag d. 4. februar 2016

VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING I OK ROSKILDE. Torsdag d. 4. februar 2016 VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING I OK ROSKILDE Torsdag d. 4. februar 2016 DM Nat 21. marts, Marbæk Plantage DM Sprint 30. maj, Roskilde By DM Mellem 29. august, Munkebjerg Øst DM Stafet 12. september,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16. april 2012 i Nordpilen kl. 19-22

Referat af bestyrelsesmøde d. 16. april 2012 i Nordpilen kl. 19-22 Referat af bestyrelsesmøde d. 16. april 2012 i Nordpilen kl. 19-22 Tilstede: Claus Sihm, Søren Nielsen, John Blaase, Claus Rasmussen, Henrik Boesen, John Tripax, Michael Leth Jess, Gitte Krogh Madsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 14. maj 2012 i Nordpilen kl. 19-22

Referat af bestyrelsesmøde d. 14. maj 2012 i Nordpilen kl. 19-22 Referat af bestyrelsesmøde d. 14. maj 2012 i Nordpilen kl. 19-22 Tilstede: Claus Sihm, Søren Nielsen, John Blaase, Claus Rasmussen, Henrik Boesen, John Tripax, Michael Leth Jess, Gitte Krogh Madsen, Linda

Læs mere

Tilstede: Claus Sihm, Søren Nielsen, John Blaase, Henrik Boesen, John Tripax, Michael Leth Jess, Per Tripax, Linda Østberg (referent) Godkendt

Tilstede: Claus Sihm, Søren Nielsen, John Blaase, Henrik Boesen, John Tripax, Michael Leth Jess, Per Tripax, Linda Østberg (referent) Godkendt Referat af bestyrelsesmøde d. 24. september 2012 i Nordpilen kl. 19-22 Tilstede: Claus Sihm, Søren Nielsen, John Blaase, Henrik Boesen, John Tripax, Michael Leth Jess, Per Tripax, Linda Østberg (referent)

Læs mere

3. Formanden aflægger beretning, gennemgår og kommenterer beretninger fra udvalgene

3. Formanden aflægger beretning, gennemgår og kommenterer beretninger fra udvalgene Orienteringsklubben Roskilde Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 8. februar 2010 i klubhuset Nordpilen. Tilstede: omkring 40 medlemmer. 1. Valg af dirigent Annette Petersen blev foreslået

Læs mere

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur

Klubeliteforum d. 24/ Orientering sport & natur Klubeliteforum d. 24/11-2016 1 Agenda Ansvar / struktur Eliteplan 2017-2020 Erfaringer fra 2013-2016 Udfordringer fremadrettet Finansiering Talentudvikling Klubbernes rolle Talentcentrenes rolle Landshold

Læs mere

Referat fra Ordinær generalforsamling i Orienteringsklubben Roskilde (OKR) mandag den 6. februar 2012 kl. 19.00 i Nordpilen, Bjældevej 20, i Roskilde.

Referat fra Ordinær generalforsamling i Orienteringsklubben Roskilde (OKR) mandag den 6. februar 2012 kl. 19.00 i Nordpilen, Bjældevej 20, i Roskilde. Referat fra Ordinær generalforsamling i mandag den 6. februar 2012 kl. 19.00 i Nordpilen, Bjældevej 20, i Roskilde. Omkring 50 medlemmer var til stede Dagsorden ifølge vedtægternes 8: 1) Valg af dirigent.

Læs mere

Beretning fra Eliteudvalget 2009

Beretning fra Eliteudvalget 2009 1 Beretning fra Eliteudvalget 2009 Af John Tripax, eliteudvalgsformand 2009 var året, hvor Roskilde Kommune fik TeamDanmarks godkendelse som Eliteidrætskommune for en 4-årig periode. Vi kom ind i gruppen

Læs mere

Årsberetning for Orienteringsklubben Roskilde 2009

Årsberetning for Orienteringsklubben Roskilde 2009 Årsberetning for Orienteringsklubben Roskilde 2009 2009 blev et begivenhedsrigt år for OK Roskilde. Klubhuset blev udvidet, vi arrangerede et succesrigt motionsløb, vi fik etableret fast ugentlig tekniktræning.

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Orientering sport & natur

Orientering sport & natur Eliten 2012 Elitekoncept og retningslinjer for Dansk Orienterings Forbunds elitegrupper sæson 2012. Indplacering foretages efter ansøgning fra den enkelte atlet på baggrund af det udarbejdede ansøgningsskema

Læs mere

Børn og Unge. Handlinger #.1

Børn og Unge. Handlinger #.1 Børn og Unge Generelt om måling: Der er i foråret 2014 gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt løbere, trænere og forældre. Disse svar ligger i høj grad som baggrund for de strategiske må og tiltag

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 I Odense Orienteringsklub har vi igennem de senere år ligget stabilt på omkring 230 aktive medlemmer ved årets begyndelse, men i 2015 er der sket

Læs mere

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30 Til: Østkredsens Klubber Kredsudvalg, Øst DOF kontor Referat af Østkredsens Klubledermøde 1/2015 Mødested: Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar

Læs mere

Orienteringsklubben OK West

Orienteringsklubben OK West Orienteringsklubben OK West Bestyrelsens beretning for 2011. Generalforsamlingen resulterede i genvalg til Anna Trab og nyvalg til Monika Kobberholm ifm udvidelse af bestyrelsen. Bestyrelsen har i 2011

Læs mere

Snitzlingen. Januar 2009 Nr. 1. HUSK generalforsamling 4/2-09. Udvalgenes beretninger. Påskeløb 2009 WWW.OKR.DK

Snitzlingen. Januar 2009 Nr. 1. HUSK generalforsamling 4/2-09. Udvalgenes beretninger. Påskeløb 2009 WWW.OKR.DK Snitzlingen Medlemsblad for Orienteringsklubben Roskilde Januar 2009 Nr. 1 HUSK generalforsamling 4/2-09 Udvalgenes beretninger Herning OK 9.-11. April Holstebro OK Påskeløb 2009 WWW.OKR.DK Snitzlingen

Læs mere

Søllerød Orienteringsklub

Søllerød Orienteringsklub Søllerød Orienteringsklub Klubledermøde Østkredsen 21/01/2019 http://sollerod ok.dk Søllerød Orienteringsklub blev stiftet som en selvstændig idrætsforening i 1990 ved en sammenslutning af orienteringsafdelingerne

Læs mere

Svendborg Orienteringsklub Beretning for 2011

Svendborg Orienteringsklub Beretning for 2011 Svendborg Orienteringsklub Beretning for 2011 Svendborg OK - En klub i krise? Året 2011 blev et år hvor en del medlemmer sagde farvel til Svendborg OK. Men er en klub i krise, blot fordi medlemstallet

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Mandag d. 25. februar 2013 kl. 1900-2200 i Nordpilen. Kagemedbringer: Per Tripax Afbud: Linda

Referat af Bestyrelsesmøde. Mandag d. 25. februar 2013 kl. 1900-2200 i Nordpilen. Kagemedbringer: Per Tripax Afbud: Linda Referat af Bestyrelsesmøde Mandag d. 25. februar 2013 kl. 1900-2200 i Nordpilen Kagemedbringer: Per Tripax Afbud: Linda Referent. Henrik Dato: 25. februar 2013 1. Dagsorden godkendt 2. Evaluering af generalforsamling:

Læs mere

THOK udvikling Af: Lena Wraa, Jens Kovsted, Jesper Kracht, Tim Falck Weber og Elin Kracht

THOK udvikling Af: Lena Wraa, Jens Kovsted, Jesper Kracht, Tim Falck Weber og Elin Kracht THOK udvikling 2015-2020 Af: Lena Wraa, Jens Kovsted, Jesper Kracht, Tim Falck Weber og Elin Kracht Mission Tisvilde Hegn OK er en klub med fokus på både elite og bredde indenfor orienteringsløb. Tisvilde

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 24. oktober kl på Kulturstationen

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 24. oktober kl på Kulturstationen RSOK KLUBEFTERSYN 2018 Onsdag den 24. oktober kl. 19.00 på Kulturstationen PROGRAM Velkomst og introduktion Fysioterapeut Lotte Kjeldgaard-Man, Benefit - Løb og Løbeskader Årsplan 2019 (Michael) T-løb

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2014

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2014 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2014 I Odense Orienteringsklub har vi igennem de senere år ligget stabilt på omkring 230 aktive medlemmer ved årets begyndelse. Der er sket en flot stigning

Læs mere

Orienteringsklubben Roskilde 2007/2008 1/18. Arbejdsbeskrivelser for diverse poster og udvalg i Orienteringsklubben Roskilde

Orienteringsklubben Roskilde 2007/2008 1/18. Arbejdsbeskrivelser for diverse poster og udvalg i Orienteringsklubben Roskilde 1/18 Arbejdsbeskrivelser for diverse poster og udvalg i Orienteringsklubben Roskilde 2/18 Indholdsfortegnelse 1. Arbejdsbeskrivelse for formand og næstformand...3 2. Arbejdsbeskrivelse for sekretær...4

Læs mere

21 EREN. November 2013 OK ØST Birkerød. Sjælsøhallen. Peppes pizza i Roskilde. I Lyngby hos Helle og Pernille S. Hovedgade. Lissabon og Andalusien

21 EREN. November 2013 OK ØST Birkerød. Sjælsøhallen. Peppes pizza i Roskilde. I Lyngby hos Helle og Pernille S. Hovedgade. Lissabon og Andalusien 21 EREN November 2013 OK ØST Birkerød Program for klubbens halvunge og halvgamle medlemmer 21 er Battle Træning i Sverige Julefrokost - Spanien 21 er sommertur til Vestsjælland ALT OM 21 EREN Her kan du

Læs mere

Orienteringslandsholdenes program 2013

Orienteringslandsholdenes program 2013 Orienteringslandsholdenes program 2013 - En introduktion til orienteringssæsonen 2013 Af Morten Lassen foto af Tutzon og Helge LP Gennem de seneste år har det været rigtigt dejligt at konstatere mod slutningen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

AAIG Orientering Årsberetning for 2012

AAIG Orientering Årsberetning for 2012 AAIG Orientering Årsberetning for 2012 2012 var et positivt år for AAIG Orientering Aabenraa Orienteringsklub, både på det sociale klubmæssige og det resultatmæssige. Vi havde dog en lille tilbagegang

Læs mere

POST1900. Indholdsfortegnelse:

POST1900. Indholdsfortegnelse: POST1900 Årgang 14 nr. 6 november 2010 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Klubmesterskab 2010 side 4 Vinterens natløb og træningsløb side 5 Julegaver med

Læs mere

Orienteringslandsholdenes program 2012

Orienteringslandsholdenes program 2012 Orienteringslandsholdenes program 2012 - En introduktion til orienteringssæsonen 2012 Af Morten Lassen Året 2011 var et fantastisk år for dansk orientering. Ida Bobachs VM-sølv på mellemdistancen står

Læs mere

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 ---

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Klubnyt marts 2017 Nyt fra bestyrelsen : --- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17:00 --- --- Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Børne-og ungdomstræningen starter igen med

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 7. februar 2011 kl. 19.00 i Klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 7. februar 2011 kl. 19.00 i Klubhuset Orienteringsklubben Roskilde Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 7. februar 2011 kl. 19.00 i Klubhuset Formanden Anders Laage Kragh bød velkommen 1) Valg af dirigent Lars Olsen foreslået og

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Det er dejligt at kunne starte en årsberetning med at fortælle, at der er en stigning i medlemstallet. I 2016 var vi 103 medlemmer. Dette tal er i 2017 vokset til 136 fordelt

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Sommeren er over os, og det betyder normalt at aktivitetsniveauet i klubben flader lidt ud i nogle af afdelingerne, men ikke denne sommer. Sikken en måned.

Læs mere

VISION FOR TRÆNING AF BØRN OG UNGE

VISION FOR TRÆNING AF BØRN OG UNGE VISION FOR TRÆNING AF BØRN OG UNGE - HVAD ER DET? Kredsledermøde d. 5/2-18 Kolding OKs klubhus, Bøgelund ATK I DOF FREM TIL IDAG HVORFOR TBU? 20-25 børn der starter i Tjalfeklassen til Midgårdsormen Jeanette

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Dagsorden. Holbæk Orienteringsklub Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde mandag den 18. juni 2018, kl. 18:30.

Dagsorden. Holbæk Orienteringsklub Bestyrelsen. Bestyrelsesmøde mandag den 18. juni 2018, kl. 18:30. Bestyrelsesmøde mandag den 18. juni 2018, kl. 18:30. Afholdes i Multihuset på Holbæk Fælled, Arenavej 1, 4300 Holbæk. Dagsorden 1. Valg af referent, og underskrivelse af referat fra sidste møde den 19.

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 12. september 2014. Dagsorden til BS møde den, 12. september 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 11. april 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer:

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

Årsberetning for 2018

Årsberetning for 2018 Årsberetning for 2018 Vi har igen i 2018 haft mange aktiviteter og samarbejdet mellem Odense og Faaborg er ikke blevet mindre, vi har stadig samarbejde omkring afholdelse af åbne træningsløb som vintercup,

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Generalforsamling i Korsør AM

Generalforsamling i Korsør AM Generalforsamling i Korsør AM 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastlæggelse af kontingent 5. behandling af indkomne forslag

Læs mere

Derfor er vi her! Formandens beretning, e12

Derfor er vi her! Formandens beretning, e12 Derfor er vi her! Formandens beretning, e12 Sportslige aktiviteter Mesterskabsmedaljer til klubben DM Sprint Sølv K1 U14 2500m Jonas Hall-Andersen Sølv K1 U14 500m Jonas Hall-Andersen Bronze K2 U16 2500m

Læs mere

OK Øst lige nu. December 2013. Klubtræning. Herrejulefrokost lørdag d. 14/12 kl. 13.01 i Lyngby. Juleløb lørdag d. 28/12 kl. 10.

OK Øst lige nu. December 2013. Klubtræning. Herrejulefrokost lørdag d. 14/12 kl. 13.01 i Lyngby. Juleløb lørdag d. 28/12 kl. 10. OK Øst lige nu Klubtræning Tirsdag kl. 17.30 er der fysisk træning med start fra Sjælsøhallen eller Rudegård Stadion for ungdomsafdelingen. Sidste tirsdag i måneden spilles der hockey. Se nærmere i kalenderen

Læs mere

Orienteringsklubben Øst Birkerød. Birkerød den 12. marts Beretning 2013

Orienteringsklubben Øst Birkerød. Birkerød den 12. marts Beretning 2013 Orienteringsklubben Øst Birkerød Birkerød den 12. marts 2014 Beretning 2013 I Slovenien sommeren 2013 1 Fakta om klubben: Klubben er medlem ad Dansk Orienterings-Forbund og dermed også medlem af Danmarks

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund

Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund Elitearbejdet i Dansk Orientering-Forbund 1 Rammerne for landsholdsarbejdet Hovedbestyrelsen har vedtaget Eliteplan 2013-16 Eliteplan 2013-16 Målsætninger for landsholdsarbejdet Struktur for elitearbejdet

Læs mere

Divisionsmatch for PI

Divisionsmatch for PI ORIENTERINGSAFDELINGEN... Divisionsmatch for PI Københavns Orienteringsafdeling i Af Jørn Lind, PI Orienteringsløb Foto: Bente Dahl Disen lå tæt da 33 friske orienteringsløbere fra PI drog hjemmefra for

Læs mere

Team Vejle Orientering Talentudvikling

Team Vejle Orientering Talentudvikling Til forældre og løbere Træningsplan for talentudvikling SNAB/GORM for forår 2014. Praktiske oplysninger om tid og sted etc. Selve træningen er berammet til torsdage, hvis der ikke er angivet andet i kalenderen.

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2013

Bestyrelsens årsberetning for 2013 Bestyrelsens årsberetning for 2013 2013 var igen igen et godt år for Allerød OK - Dejligt at kunne gentage sig selv på alt andet end den økonomiske side. Efter kommunens nedskæring af driftstilskud til

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016 Medlemsudviklingen i Oden se Orienteringsklub er atter positiv! I 2016 har vi oplevet en tilgang på 31 aktive og en afgang på 24, så vi er 8 flere

Læs mere

Årgang 17 nr. 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 17 nr. 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Årgang 17 nr. 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Lidt om træning side 4 Løbekalender side 6 Startpengeordning side 8 Find Vej pælene er i jorden side

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

FAABORG ORIENTERINGSKLUB BERETNING 2014

FAABORG ORIENTERINGSKLUB BERETNING 2014 FAABORG ORIENTERINGSKLUB BERETNING 2014 Formandens beretning For fjerde år i træk kan jeg berette om et fantastisk år for Faaborg Orienteringsklub. Påskeløber overskygger jo alt tidsmæssigt såvel som oplevelsesmæssigt.

Læs mere

Årsberetning for 2012

Årsberetning for 2012 Årsberetning for 2012 2012 Et aktivt år! Året 2012 i Svendborg Orienteringsklub har været et aktivt år! Vi har igen afholdt en stribe arrangementet både lokale, men også nationale. I weekenden den 11-12.

Læs mere

Skanderborg Vandski Klub Arrangementer & Sponsorater

Skanderborg Vandski Klub Arrangementer & Sponsorater Skanderborg Vandski Klub Arrangementer & Sponsorater Skanderborg Vandski Klub Alpinavej 13 Stilling - 8660 Skanderborg Tlf. 86 57 17 95 Email: ski@vandski-skvk.dk Hjemmeside: www.skvk.dk Indhold Skanderborg

Læs mere

Tik Bue Nyhedsbrev, Dec. 2010

Tik Bue Nyhedsbrev, Dec. 2010 Siden sidste nyhedsbrev Sidste nyhedsbrev udkom i juni 2009. Der er sket meget siden og ikke alt kommer med her.bestyrelsen og nogle få frivillige og erfarne forældre og tidligere bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Så er det endnu engang blevet til for status på året der er gået, og kigge frem på det næste år.

Så er det endnu engang blevet til for status på året der er gået, og kigge frem på det næste år. Beretning ved repræsentantskabsmøde 4. marts 2012 Så er det endnu engang blevet til for status på året der er gået, og kigge frem på det næste år. Bestyrelsen og ledelse Sportskommission har været sammensat

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Referat af eliteudvalgsmøde den 19. maj 2013 kl. 16:00 Favrholmvænget Hillerød

Referat af eliteudvalgsmøde den 19. maj 2013 kl. 16:00 Favrholmvænget Hillerød Referat af eliteudvalgsmøde den 19. maj 2013 kl. 16:00 Favrholmvænget 34 3400 Hillerød Til stede: Pernille Buch, Morten Lassen, Helge Lang Petersen, Johan McLassen, Søren Bobach, Lars Lindstrøm, Michael

Læs mere

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe 2016 Tid: Lørdag den 16. januar 2016 kl. 09.45-16.00 Sted: Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe Følgende kurser udbydes denne dag: Nyheder: Skolereformen Det gode partnerskab hvordan kommer vi

Læs mere

Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde Søndag den 14. april 2013 kl

Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde Søndag den 14. april 2013 kl Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag den 14. april 2013 kl. 9.00 13.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med handleplaner for sektionen 4.

Læs mere

August 2007 Nr. 5. Divisionsmatcher det er NU det gælder. Efterårets træningstilbud. Ungdomsguf. Beretning fra U1 sommerlejren.

August 2007 Nr. 5. Divisionsmatcher det er NU det gælder. Efterårets træningstilbud. Ungdomsguf. Beretning fra U1 sommerlejren. Snitzlingen Medlemsblad for Orienteringsklubben August 2007 Nr. 5 Divisionsmatcher det er NU det gælder Efterårets træningstilbud Ungdomsguf Beretning fra U1 sommerlejren O-ferie i Sverige 3 dage i Halland

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Årsberetning for 2013

Årsberetning for 2013 Årsberetning for 2013 Løbsåret 2013 Vi har i året 2013 oplevet mange spændende løb. Årets fynske løbskalender har lignet de foregående år, med mange tilbud til løberne. Med fælles vintercup og Fynsk Sprint

Læs mere

Stævnereferat Tårnby Games 2017

Stævnereferat Tårnby Games 2017 Stævnereferat Tårnby Games 2017 29 FIF-atleter deltog i weekenden i forårets store stævne Tårnby Games. Lørdag i strålende forårsvejr og søndag væsentligt koldere - især først på dagen. Tårnby Games har

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer

Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer for 2017 Beretning Skaterhockey for året 2016 samt planer Sammenfatning Sæsonen 2016 har været endnu et år præget af stabilisering af indsatsen indenfor dansk skaterhockey med en velfungerende sportskomite

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Mødereferat Breddeudvalget 2/2011.

Mødereferat Breddeudvalget 2/2011. Dansk Orienterings-Forbund Til Breddeudvalgets medlemmer Hovedbestyrelsen og stab Mødereferat Breddeudvalget 2/2011. Mødedato: Lørdag d. 12. marts 2011 kl. 16:30-19:15 Mødested: Mødedeltagere: Referent:

Læs mere

VISION FOR TRÆNING AF BØRN OG UNGE

VISION FOR TRÆNING AF BØRN OG UNGE VISION FOR TRÆNING AF BØRN OG UNGE - STATUS? Trænerseminar d. 13/1-18 Vejle Vandrehjem ALDERSRELATERET TRÆNINGSKONCEPT - ATK Aldersrelateret træning er idræt og bevægelse tilpasset til den alder og det

Læs mere

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne

Roskilde Elite- og Talentråd NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne Roskilde Elite- og Talentråd 2018 - Kultur og Idræt Sagsnr. 287023 Brevid. 3093870 Ref. SHO Dir. tlf. 4631 4034 steenhou@roskilde.dk NOTAT: Halvårlig evaluering af elitesportsaftalerne 6. maj 2019 indgået

Læs mere

OK Vendelboerne. Bestyrelsens beretning Resultater og tilbageblik

OK Vendelboerne. Bestyrelsens beretning Resultater og tilbageblik OK Vendelboerne DM-Nat i HOU Skov 2. april H75 Ole F. Thomsen Guld DM-Ultralang på Rømø 25. april D75 Vivi Arildsen Guld JFM-Klassisk 21. aug. i Linå Vesterskov D60 Karin Wæhrens Bronze D75 Vivi Arildsen

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere