Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 8. februar /11 SVØMMEPOSTEN

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 8. februar 2008 1/11 SVØMMEPOSTEN"

Transkript

1 Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 8. februar /11 Nummer 1, 16. årgang Redaktør: Nora Thomsen Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: Fax: Hjemmeside: Generelt Stadig liv i SvømmePosten Som beskrevet i de sidste to numre af SvømmePosten i 2007, er vi på vej mod nye kommunikationstider i Dansk Svømmeunion, hvor vi blandt andet skifter SvømmePosten ud med et nyt webbaseret nyhedsbrev. Da vi imidlertid ikke endnu er helt på plads med det nye koncept, udsender vi her en ekstra udgave af SvømmePosten. Dette blot til orientering for eventuelt undrende læsere. Intern kommunikationsstrategi vedtaget af bestyrelsen På et bestyrelsesmøde i Dansk Svømmeunion i januar måned præsenterede unionens elitechef, Lars Sørensen, et oplæg til en intern kommunikationsstrategi. Bestyrelsen godkendte oplægget, hvilket betyder, at vi nu for alvor kan påbegynde en række nye kommunikationstiltag. Som nævnt tidligere i SvømmePosten, vil vi for fremtiden kommunikere med mere differentierede målgrupper, og ikke blot samle alle informationer i ét nyhedsbrev. Samtidig er der ingen tvivl om, at hjemmesiden fremover skal bruges mere aktivt til at synliggøre de værdier, som udgør Dansk Svømmeunions fundament. Også flere af unionens referater og beslutningsnotater vil komme under lup og ændre karakter både hvad angår form og indhold. I løbet af februar måned vil vi på hjemmesiden offentliggøre centrale dele af den interne kommunikationsstrategi. Særlig hotelaftale for klubber medlem af Dansk Svømmeunion Som medlem af Dansk Svømmeunion har du, når du rejser på vegne af din svømmeklub, mulighed for at booke værelser på udvalgte hoteller til særlige favorable priser. Dette skyldes en samarbejdsaftale indgået mellem Danmarks Idræts-Forbund og hotel-kæderne Scandic Hotels og Choice Hotels for Aftalen gælder således kun disse hotel-kæder. Ved reservation hos Scandic Hotels skal aftalenummer D opgives. Ved reservation hos Choice Hotels skal der henvises til DIF-aftalen. Foruden bookning af værelser, dækker aftalen også konference-aktiviteter. Læs mere om priser og vilkår nedenfor: Scandic Hotel Scandic Konference Choice Hotel Choice Konference

2 8. februar /11 Gratis download af DIFs emnehæfter DIFs mange emnehæfter inden for ledelse, træning med mere er nu gratis at downloade fra DIFs hjemmeside. Det fremgår af nummer 1, Førhen har man kun kunnet få DIFs emnehæfter mod betaling. Men fra 1. januar 2008 kan man spare de penge, hvis man selv skriver materialet ud på sin printer. Samtidig går DIF over til Print on Demand-princippet. I praksis betyder det, at bestilte emnehæfter (det er stadig muligt at bestille emnehæfterne hos DIF) bliver trykt samtidig med bestillingen. Dermed bliver de trykte emnehæfter lidt billigere. De nye priser fremgår af DIFs hjemmeside Følgende emnehæfter er gratis at downloade pr. 1. januar 2008: Ledelse Godt møde - effektiv mødeledelse Idræt og ledelse Klubben som et hold - bestyrelsen som et team Klubbens Årsplan Ledelse et spørgsmål om stil Lederrekruttering - flere gør mindre Medlemssucces - rekruttering og fastholdelse PR bliv synlig Økonomi - styr tallene Psykologi Idrætspsykologi Med målet i tankerne Idræt for børn og unge Minisport - en idræt for børn Skal idrættens børn nå stjernerne? Idræt for børn og unge Træning Aerob Præstationsevne Anaerob Præstationsevne Bevægelighedstræning Ernæring Fysisk træning Idræt også for sindslidende Idræt og træning Idrætsmassage Sansemotorik og tekniktræning Styrketræning Testning Trænerrollen Træningsplanlægning Idrætsskader Børneidrætsskader Idrætsskader - nej tak Idrætsskader - hvad gør man - kend din rolle Folder om idrætsskader og smertestillende medicin Danmarks Idræts-Forbund (DIF) har indgået samarbejde med Team Danmark og Gigtforeningen omkring lanceringen af en større kampagne, som sætter fokus på brugen af smertestillende medicin i forbindelse med træning og konkurrence. Som led i denne kampagne er folderen Det skal du vide om idrætsskader og smertestillende medicin udarbejdet. Folderen er sendt til samtlige idrætsforeninger under DIF og kan også downloades HER. Folderen kan endvidere fås ved henvendelse til DIF Post og Print på telefon: og pr. På DIFs hjemmeside (søg på gigtmedicin) kan du læse mere om forebyggelse og behandling af idrætsskader samt om brug og misbrug af smertestillende medicin. Ovenstående informationskampagne er støttet af TrygFonden. Forsikringsdækning ved idrætsrejser Den kollektive rejseforsikring under idrættens forsikringsaftale med Tryg dækker de områder, som falder bort på det gule sygesikringskort fra årsskiftet. Det fremgår af nyhedsbrevet nummer 20, Alle DIFs specialforbund og idrætsforeninger er omfattet af den kollektive forsikringsaftale Tryg Idræt. Det inkluderer en idrætsrejseforsikring. Når forbund og foreninger har medlemmer på idrætsrejse, er de rejsende dækket på samme måde efter 1. januar 2008 som før. Det vil sige, at Tryg dækker de huller, som fra den dato opstår i den offentlige rejsesygesikring. Læs mere om den fælles, kollektive rejseforsikring, police og betingelser for rejseforsikringen på Tryg Idræts hjemmeside > Fælles forsikringer > Rejse.

3 8. februar /11 Svømmeklubber som drivkraft bag fitnesscentre i fremtiden Svømmeklubber og øvrige foreninger under DIF og DGI kan fremover søge om lån og rådgivning til at etablere foreningsdrevne fitness-centre. Ovenstående spændende tiltag blev præsenteret på et pressemøde tirsdag, den 29. januar i Idrættens Hus. De to organisationer, DIF og DGI, skyder hver tre millioner kroner ind i projektet om året i fire år - beløb udelukkende til lånebevillinger. Her udover lægger begge organisationer hver to millioner kroner i projektet til brug til rådgivning og instruktøruddannelser. Fælles pressemeddelelse, udsendt af DIF og DGI Læs også mere på følgende link: Nyt fra Breddesektionen Breddekonsulent ansat i Dansk Svømmeunion Maria Thuesen Beck er pr. 1. januar ansat på deltid i Dansk Svømmeunion som breddekonsulent for Region Nord. Marias jobfunktion vil være at fungere som unionens kontakt og bindeled til svømmeklubber lokalt - primært i Region Nord. Maria vil varetage en bred vifte af opgaver i Region Nord, eksempelvis: - salg og formidling af koncepter og produkter - rådgivning, sparring og bistand af/med klubberne - opsøgende arbejde i forhold til nuværende og potentielle medlemsklubber - projektledelse Maria er selv tidligere svømmer fra Aalborg Svømmeklub. Hun har fungeret som både træner og instruktør på alle hold fra småbørn med ledsager, plask & leg, til voksne med vandskræk og k-hold. Er uddannet fra Danmarks Trænerskole i 2000 og er ligeledes uddannet idrætspædagog. Maria har været ansat som idrætskonsulent ved Aalborg kommune med opgaver såsom projektledelse og udfærdigelse af kommunens sundhedspolitik samt diverse uddannelsesprogrammer. Maria Thuesen Beck kan kontaktes dagligt på mobil: og har følgende Dansk Svømmeunion byder Maria velkommen i organisationen, og håber at alle vil tage godt imod hende. Dansk Svømmeunion Maria Thuesen Beck er den første breddekonsulent ansat i Dansk Svømmeunions nye organisation.

4 8. februar /11 Breddekonsulenter til Dansk Svømmeunion (genopslag) Dansk Svømmeunion søger i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund to halvtids eller en fuldtids breddekonsulent til understøttelse af Dansk Svømmeunions breddearbejde i Region Midt (Midtjylland) og Region Syd (sydlige Jylland og Fyn). Der er tale om en unik mulighed for at komme til at varetage et job med mange forskellige facetter i et sportsligt såvel som politisk miljø. Job Breddekonsulenterne skal varetage: - kontakt mellem svømmeklubberne og Dansk Svømmeunion - salg og formidling af koncepter og produkter - rådgivning, sparring og bistand af/med klubberne - opsøgende arbejde i forhold til nuværende og potentielle medlemsklubber - projektledelse - udvikling af klubber, ledere og instruktører Organisation Du vil blive en del af et team af regionale konsulenter under ledelse af Dansk Svømmeunions direktør og breddechef. Arbejdet tilrettelægges i samarbejde med regionsudvalg og breddesektion med udgangspunkt i Dansk Svømmeunions politiske program. Du skal kunne arbejde hjemmefra og være bosiddende i regionen. Arbejdstiden vil være en kombination af hverdage, aftener og weekender. Profil Vi søger personer med rødder inden for idræt og med indsigt i foreningsverdenen. Det kan være inden for vandpolo, synkro, udspring, livredning eller svømning, men også fra andre idrætsgrene. Du har sandsynligvis en baggrund som leder, træner eller aktiv. Som ansøger skal du have kompetencer indenfor følgende områder: - Formulering i skrift og tale - Formidling i forsamlinger - Initiativrig og kunne omsætte idé til handling - Erfaring med projektledelse - Teamarbejde - Imødekommende og serviceminded - MS Office bruger - Kørekort og bil Løn ifølge aftale inklusive pensionsordning. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt C.V. til direktør Pia Holmen på eller til Dansk Svømmeunion, Ryttergaardsvej 118, 3520 Farum senest tirsdag, den 1. april Ansættelse forventes at starte 1. august For yderligere information om stillingerne er du velkommen til at kontakte direktør Pia Holmen på telefon: / eller breddechef Morten Kjær på telefon: / Dansk Svømmeunion er det tredjestørste specialforbund under DIF med 205 medlemsklubber og medlemmer. I den nyetablerede breddesektion er målsætningen at sikre en ambitiøs udvikling af breddearbejdet til gavn for klubberne og det enkelte medlem, samt understøtte de regionale udvalg med breddekoncepter, der tager udgangspunkt i aktiviteter for børn, unge, voksne, ældre, ledere og trænere. De fem regioner udgøres af Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland/Fyn, Nordsjælland og Sydsjælland.

5 8. februar /11 Regionsmøder 2008 Region Nordjylland Regionsmødet afholdes onsdag, den 12. marts klokken i Aabybro Idrætsforenings klubhus, Viaduktvej 28 b, 9440 Aabybro. Tilmelding skal være Allan Thorup Svenningsen i hænde senest tirsdag, den 4. marts på eller på telefon: Region Midtjylland Regionsmødet afholdes tirsdag, den 1. april klokken i Ikast Svømmeklub, klublokalet, Vinkelgade 9, 7430 Ikast. Tilmelding skal være regionslederen Svend Sander i hænde senest torsdag, den 27. marts på eller på telefon: Region Syd Regionsmødet afholdes torsdag, den 27. marts klokken i lokalerne Skt. Jørgens gård, Hospitalsgade 4, 6000 Kolding. Tilmelding skal være Erik R. Augustinussen i hænde senest tirsdag, den 18. marts på eller på telefon: Region Sjælland Nord Regionsmødet afholdes mandag, den 31. marts med mødestart klokken Der er endnu ikke truffet beslutning om, hvor mødet skal afholdes. Hold øje med Dansk Svømmeunions hjemmeside herom - eller kontakt eventuelt Dansk Svømmeunions klubchef Morten Kjær på telefon: Region Sjælland Syd Regionsmødet afholdes tirsdag, den 25. marts klokken til klokken i Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46 B, 4100 Ringsted. Tilmelding skal være regionslederen Jørgen B. Larsen i hænde senest tirsdag, den 18. marts på eller på telefon: Møderne afvikles i henhold til nedennævnte dagsorden: 1. Velkomst - herunder valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Orientering/beretning ved regionslederen. 4. Orientering ved regionens aktivitetsansvarlige. 5. Valg til regionsudvalget. 6. Planlægning af arrangementskalender. 7. Eventuelt. Enkelte regioner sender indbydelse foruden spørgeskema direkte til klubberne pr. .

6 8. februar /11 Svømning Nyt fra svømmesektionen Svømmesektionen efterlyser arrangører: Øst ÅM gruppe 1 og 2, GP3, DM-B, Øst Kortbanemesterskab 2008 Det er endnu ikke lykkedes at finde interesserede medarrangører til ovenstående mesterskaber, hvorfor de nu udbydes en sidste gang. Det vil da være ærgerligt, hvis et eller flere af disse fem mesterskaber må aflyses. Øst ÅM gruppe 1 og 2 skal afvikles den samt den april. Øst Kortbanemesterskab 2008 afvikles i perioden september. Alle tre mesterskaber ønskes afviklet på kortbane. Svømmesektionen er indstillet på, at flere klubber går sammen om arrangementet, ligesom svømmesektionen i videst muligt omfang vil være behjælpelig med planlægning og eventuelt afvikling. Der er bestilt el-tid. Interesserede arrangører kan henvende sig til lederen af svømmesektionen, Lise Møller eller til sagsbehandler i øst, Connie Florin for yderligere oplysninger. GP3 skal afholdes den maj og ønskes afviklet på langbane. Der er ingen geografisk binding, og svømmesektionen stiller sig til rådighed i forbindelse med planlægning og afvikling. Der er bestilt el-tid. Interesserede arrangører kan henvende sig til lederen af svømmesektionen, Lise Møller eller til sagsbehandler Svend Sander for yderligere oplysninger. DM-B ønskes om muligt placeret i eller så tæt på København som muligt, også selvom det betyder, at mesterskabet må afvikles på kortbane. Stævnet skal afvikles indenfor tre dage i perioden juli, dog helst den juli. Svømmesektionen er indstillet på, at flere klubber går sammen om arrangementet, ligesom svømmesektionen i videst muligt omfang vil være behjælpelig med planlægning og eventuelt afvikling. Der er fri tilmelding til alle løb i DM-B (altså ingen kravtider). De enkelte stævneafsnit vil ved behov blive begrænset til en længde af cirka fire timer pr. afsnit. Der er bestilt el-tid. Interesserede arrangører kan henvende sig til lederen af svømmesektionen, Lise Møller eller til sagsbehandler i øst, Connie Florin for yderligere oplysninger. Mesterskabsfolder og DM-H folder 2008 Mesterskabsfolderen for 2008 vil være offentliggjort på hjemmesiden senest den 10. februar. DM-H folderen for 2008 vil være offentliggjort på hjemmesiden senest den 17. februar. Folderne vil være at finde under Svømning > Mesterskaber. Speakertræf noget for dig? Svømmesektionen er hele tiden på udkig efter interesserede speakere. Skulle du være i besiddelse af almindelig basisviden om svømning og være nysgerrig overfor, hvad speakerjobbet indeholder, er Speakertræf lige noget for dig. Send en mail eller ring til Ricki Clausen og hør, hvad det drejer sig om. mobil: Skal du være med i 2008? Medaljer til flere fra 2008 Svømmesektionen har besluttet, at flere skal have mulighed for at vinde medalje fra Der indføres derfor følgende nye præmieringer: Ved DM-B gives i alle løb medaljer til henholdsvis juniorer og ældre samt årgangssvømmere. Ved Øst og Vest Kortbanemesterskaber gives medaljer til både junior- som seniorsvømmere. Ved DM-K indføres medaljer til juniorer i 800 og 1500 m fri svømning.

7 8. februar /11 Medlem af mesterskabsudvalget og sagsbehandler i vest søges På områdemødet søndag, den 6. april på Dalum Landbrugsskole skal den nye struktur i svømmesektionen søsættes. Det betyder, at der blandt andet skal vælges medlemmer til det nye mesterskabsudvalg. Mesterskabsudvalget beskæftiger sig med alt vedrørende både de nationale mesterskaber og øst-/vestmesterskaberne. Et af medlemmerne i udvalget vil være kontaktperson og overordnet ansvarlig for de mesterskaber, der holdes i vest. I flere år har Lise Petersen haft denne opgave, men hun har nu lyst til at bruge sin tid på vedligeholdelse af resultat- og licensdatabase samt andre lignende opgaver. Kunne du have lyst til at være sagsbehandler og kontaktperson i vest og dermed medlem af mesterskabsudvalget, er det altså nu, muligheden er til stede. Du vil få en god indføring i området af Lise Petersen, og du vil have mulighed for at søge råd og vejledning både hos hende som hos de øvrige medlemmer af mesterskabsudvalget. Du vil desuden få stillet det nødvendige IT-udstyr til rådighed, ligesom der gives telefontilskud og transportudgifter dækkes. Mesterskabsudvalget holder fire - fem møder årligt. Såfremt du kun er interesseret i at være sagsbehandler for nogle af mesterskaberne i vest, vil vi også gerne høre fra dig. Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte Lise Petersen på telefon: eller Invitation til møde om mesterskabsstruktur og talentudvikling Dansk Svømmeunions svømmesektion inviterer interesserede medlemsklubber til møde om mesterskabsstruktur og talentudvikling. Dagsordenen vil være som følger: Drøftelse af strukturen for Danmarks Mesterskaber for Hold. Synspunkter på de øvrige mesterskaber. Talentudvikling Aldersrelateret Trænings Koncept (ATK) ved talentudvikler Michael Hinge. Anbefalinger fra kommende bog om ATK i svømning. Øvrige punkter til drøftelse. Møderne afholdes: Onsdag, den 20. februar ELRO Arena - Randershallerne, lokale 3, Fynsgade 1,8900 Randers. Tilmelding senest 18. februar. Tirsdag, den 26. februar Kvik Kastrup, (oprindeligt planlagt til 27. februar), klublokalet, Røllikevej 4, 2770 Kastrup. Tilmelding senest 24. februar. Onsdag, den 6. marts Fredericia Idrætscenter, (oprindeligt planlagt til 6. februar), Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia. Tilmelding senest 4. marts. Alle møder starter klokken og forventes afsluttet senest klokken Tilmelding til møderne til nedenstående kontaktperson. Kontaktperson: Morten Kjær, klubchef Telefon:

8 8. februar /11 DM-H Åben Klasse og Årgangsklasse: Til- og afmelding, holdplacering samt arrangører til resterende Åben Klasse stævner i 2008 Åben Klasse: Sidste rettidige frist for til- og afmelding var tirsdag den 1. januar Årgangsklassen: Sidste rettidige frist for til- og afmelding er tirsdag den 1. april DM-H Åben Klasse den 29. og 30. marts deltagere og indplacering: Svømmeligaen (arr. Køge) 1. division (arr. Esbjerg) Sigma NS STO 95, 1 West Swim Esbjerg Lyngby Farum VAT KVIK Kastrup Triton AGF 1 STE 1 Aalborg Holstebro Gladsaxe A6, 1 Herning 1 Ringsted Køge (Helsingør 1 afmeldt) 2. division (arr. Hvidovre) 3. division (arr. Haderslev) Gentofte Haderslev ST Hovedstaden Roskilde S-68 Hjørring Holbæk Svømmeklubben Syd Frederikssund MK 31 Svendborg Hvidovre AGF 2 USG 1 Helsingør Søllerød GTI Vest Brøndby (KVIK 2 afmeldt) 4. division Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Herning 2 Fredericia Hørsholm Horsens Ringe Vallensbæk Skovbakken Sønderborg A 6, 2 IHF Kolding Odsherred STE 3 Vejen Slagelse Pingvinen STO 95, 2 USG 2 Triton-Vejle Nyborg Dragør STE 2 Gentofte 2 Silkeborg Hillerød Vordingborg Arrangører Sted: Sted: Sted: Vildbjerg Sportscenter Nyborg Svømmeland? Sports Allé 6 Storebæltsvej Vildbjerg 5800 Nyborg Alle henvendelser om at blive arrangør rettes til Lise Møller på eller på telefon: /

9 8. februar /11 Mesterskaber 2009 Svømmesektionen annoncerer efter interesserede lokalarrangører til alle mesterskaber i Datoerne kan findes såvel her som på hjemmesiden under Mesterskaber > Kommende mesterskaber. Ansøgning sker ved at udfylde blanketten, der hentes på hjemmesiden under Mesterskaber > Ansøg om mesterskab. Blanketten sendes i udfyldt stand til den respektive sagsbehandler. Ansøgningsfristen er den 31. marts Den endelige fordeling vil blive offentliggjort på områdemødet den 6. april Kalender 2009 Mesterskaber 2009 DATO STED LBM Grand Prix 2 - vest LBM Grand Prix 2 - øst 27. februar 1. marts Danske Åbne Masters kortbane marts? DM-L, DJM-L, Danish Open april DM-B april DM-H Åben Klasse, Svømmeliga april DM-H Åben Klasse, 1. division april DM-H Åben Klasse, 2. division april Helsingør DM-H Åben Klasse, 3. division april DM-H Åben Klasse, 4. division (flere arr.) april ÅM gruppe 1 - vest ÅM gruppe 1 - øst marts ÅM gruppe 2 vest ÅM gruppe 2 - øst marts Danske Åbne Masters langbane? DÅM gruppe juni DÅM gruppe juni Grand Prix stævne juli EJM juli Prag (Tjekkiet) Ungdoms OL? juli Tampara (Finland) VM - langbane 26. juli 2. august Rom (Italien) KBM Grand Prix 1 - vest KBM Grand Prix 1 - øst september DM-K, DJM-K okt. DM-H Årgangsklasse, indledende november EM - kortbane december Istanbul (Tyrkiet) DM-H Årgangsklasse, finale december Afgøres januar 09 Internationalt Nyt fra FINA Fire kandidater ønsker værtskab for VM på kortbane 2012 Følgende fire nationer ønsker at forestå værtskabet for VM på kortbane i 2012: Argentina, Hong Kong, Østrig og Tyrkiet. Hvem, der bliver den heldige udvalgte af ovennævnte fire kandidater, besluttes og offentliggøres i forbindelse med VM på kortbane 2008, som afholdes i perioden april i engelske Manchester. Her afholder FINA bureaumøde den 12. april, hvor beslutningen træffes. VM på kortbane 2010 afholdes i Dubai.

10 8. februar /11 Udspring Seminar med fokus på udspring nu og i fremtiden Søndag, den 13. januar, blev der sat fokus på udsprings udbredelse anno 2008 samt sportens fremtidsmuligheder. I dag er 646 personer registreret som aktive udøvere på landsplan. Seminaret, som var arrangeret og tilrettelagt af Dansk Svømmeunion, trak mange interesserede til. Alle var opsatte på, at det er NU, der skal tages fat, hvis sporten skal have en reel chance her hjemme. Det blev et godt og konstruktivt seminar, som resulterede i tre indsatsområder: træneruddannelse, organisation og kommunikation. Læs mere om seminaret HER. Dansk Svømmeunion Elitesvømning Spændende OL-site klar den 8. februar 2008 Fredag, den 8. februar, er dagen, hvor der præcis er et halvt år til De olympiske Lege 2008 i Beijing begynder. På denne særlige dag lancerer Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund en ny fælles hjemmeside, som sætter fokus på OL fra alle tænkelige, primært danske, vinkler. Her kan man følge med i hvilke aktive, der løbende kvalificerer sig til OL, i hvilke discipliner, og med hvilke resultater. Her bliver de danske OL-deltagere præsenteret, således vi alle kan få et indblik i, hvem, de forskellige eliteudøvere er, hvordan de ser ud, og hvad, der lige præcis udgør deres idrætsrelaterede styrker. Det bliver naturligvis også sitet, hvor du vil kunne se præsentationer af Danmarks OL- svømmeprofiler. Er du med andre ord en smule OL-interesseret, kan du lige så godt nu begynde at kigge forbi her får du et grundigt og samtidig meget levende indblik i, hvad, der rører sig på OL-fronten fra nu og frem til den store åbningsdag, fredag, den 8. august, hvor verdens største og mest prestigefyldte idrætsbegivenhed begynder. Dansk Svømmeunion

11 8. februar /11 Livredning Det internationale livredningsforbund (ILS) vil reducering af drukneulykker via statements Det internationale livredningsforbund (ILS) peger på en række anbefalinger/ tiltag som led i arbejdet med at nedbringe antallet af drukneulykker worldwide. Anbefalingerne er samlet i et udsendt statement. ILS, som Dansk Svømmeunion er medlem af, har udsendt en standpunktserklæring vedrørende svømning. Erklæringen bygger blandt andet på ILS Drowning Report 2007, hvor det dokumenteres, at der i 2002 i Europa druknede mennesker. Det gør drukning til den tredjestørste ulykkesrelaterede dødsårsag efter trafikulykker og faldulykker. Dansk Svømmeunion arbejder målrettet efter at forfølge anbefalingerne fra ILS for at reducere antallet af drukneulykker blandt danskere, blandt andet, at alle, uanset baggrund, skal have mulighed for at lære at svømme. ILS pressemeddelelse, udsendt den 7. januar 2008 ILS position statement Ta på træningslejr på Bornholm Gudhjem svømmehal tilbyder: Træningsfaciliteter/kortbane Vi har alt i træningstilbehør Overnatning i seks-personers huse Forplejning efter eget ønske Transport til og fra færge Ring og hør nærmere Gudhjem svømmehal: Adresse: Sportsvænget 16, 3760 Gudhjem Se også hjemmesiden på:

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub 20 9,90% Svømmeklubben Kvik, Kastrup 18 8,91% VAT CPH 13 6,44% Farum Svømmeklub 13 6,44% Herlev

Læs mere

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION Klub/startfællesskab Årgang Junior Senior Total DM Hold 2016 Deltog DM Hold 2016 FINA Point Sigma Swim 421,0 1029,5 2761,0 4211,5 Svømmeliga Svømmeliga

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

x. februar 2001 x/x Siden diplomtræner-uddannelsen blev sat i værk i 2002, har der vist sig et stort behov for denne uddannelse.

x. februar 2001 x/x Siden diplomtræner-uddannelsen blev sat i værk i 2002, har der vist sig et stort behov for denne uddannelse. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 4. juni 2004 1/8 Nummer 4, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 30. juni 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Susanne Glasius bød velkommen til generalforsamlingen og præsenterede breddesektionen:

Susanne Glasius bød velkommen til generalforsamlingen og præsenterede breddesektionen: Referat af Breddesektionens områdemøde, Vingsted den 24. april 2010 Følgende klubber var repræsenteret: Gladsaxe Svømmeforening Farum Svømmeklub Slangerup Svømmeklub Glostrup Svømmeklub Vallensbæk Idrætsforening

Læs mere

x. februar 2001 x/x I år afholdte vi i AIA-TRANBJERG Svømmeafdeling en aqua camp i den første uge af skolernes sommerferie.

x. februar 2001 x/x I år afholdte vi i AIA-TRANBJERG Svømmeafdeling en aqua camp i den første uge af skolernes sommerferie. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 27. juli 2007 1/7 Nummer 5, 15. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 12. september 2007 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

DIF Træner 1 og 2 For trænere der vil blive (endnu) bedre

DIF Træner 1 og 2 For trænere der vil blive (endnu) bedre DIF Træner 1 og 2 For trænere der vil blive (endnu) bedre DIF s idrætsteoretiske del i Århus og Brøndby Gode trænere kan starte her Den gode træner skal ikke bare mestre taktik og teknik i sin idræt, men

Læs mere

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2011

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2011 VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2011 Dansk Svømmeunions Svømmesektion har hermed fornøjelsen af at give information om: DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2011 Årgangsklasse samt Åben Klasse DM

Læs mere

1. Valg af dirigent Lise Møller foreslog Peter Schmidt fra breddesektionen som dirigent. Peter blev valgt.

1. Valg af dirigent Lise Møller foreslog Peter Schmidt fra breddesektionen som dirigent. Peter blev valgt. MØDEART: Fagområdemøde MØDE NR.: 1/2008 MØDEDATO: 6. april 2008 MØDESTED: Dalum Landbrugsskole, Odense MØDESTART: 09:00 MØDET SLUTTER: 12.00 MØDEREFERAT: Morten Kjær Lise Møller, leder af svømmesektionen,

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Træneruddannelse, DIFs idrætsteoretiske del weekendmodel i Århus og Brøndby

Træneruddannelse, DIFs idrætsteoretiske del weekendmodel i Århus og Brøndby Træneruddannelse DIF tilbyder nu hele idrætsteoretiske uddannelsespakker til specialforbundene Baggrund DIFs uddannelsestrappe er baseret på 4 niveauer, Træner 1 og 2, Diplomtræner og Idrættens trænerakademi.

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 11. marts 2005 1/10 Nummer 2, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 31. marts 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

GODE TRÆNERE KAN STARTE HER

GODE TRÆNERE KAN STARTE HER DIF s idrætsteoretiske del i Tilst og Brøndby GODE TRÆNERE KAN STARTE HER Den gode træner skal ikke bare mestre taktik og teknik i sin idræt, men også kunne planlægge træningen over tid, instruere, indtænke

Læs mere

Talentudvikling i Sønderjylland

Talentudvikling i Sønderjylland Talentudvikling i Sønderjylland tirsdag den 26. april 2011 Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Tlf: 43 26 25 00 51 26 60 62 Team Danmarks mission Team Danmark har til formål at udvikle dansk

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

FOR TALENT- OG ELITE- TRÆNERE ELLER DEM DER GERNE VIL VÆRE DET

FOR TALENT- OG ELITE- TRÆNERE ELLER DEM DER GERNE VIL VÆRE DET DIF Diplomtræner FOR TALENT- OG ELITE- TRÆNERE ELLER DEM DER GERNE VIL VÆRE DET DIF Diplomtræner er for dig, der ikke bare vil træne de bedste atleter, men som også selv har en ambition om at være med

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 31. marts 2006 1/10 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 31. marts 2006 1/10 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 31. marts 2006 1/10 Nummer 2, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 25. april 2006 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

SVØMMEPOSTEN. Generelt

SVØMMEPOSTEN. Generelt x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 18. december 2006 1/9 Nummer 8, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 28. januar 2007 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: 4439 4450

Læs mere

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2015

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2015 VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2015 Dansk Svømmeunions Sportsafdeling har hermed fornøjelsen af at give information om: DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2015 Årgangsklasse samt Åben Klasse

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere

Referat af svømmesektionens områdemøde den 29. april 2012.

Referat af svømmesektionens områdemøde den 29. april 2012. Referat af svømmesektionens områdemøde den 29. april 2012. Jens-Christian Iversen bød velkommen til områdemøde og sendte en hilsen fra Lise Møller som desværre var forhindret i at deltage. Jens-Christian

Læs mere

Dansk Svømmeunion Breddesektionen Region Syd Årsmøde

Dansk Svømmeunion Breddesektionen Region Syd Årsmøde Dansk Svømmeunion Breddesektionen Region Syd Årsmøde Årsmødet startede med et oplæg af Torben Totte Kjeldsen fra Randers Gymnastiske Forening under temaet Optimer din forening ved at ansætte en daglig

Læs mere

DIF tilbyder nu hele idrætsteoretiske uddannelses pakker til specialforbundene

DIF tilbyder nu hele idrætsteoretiske uddannelses pakker til specialforbundene Træneruddannelse DIF tilbyder nu hele idrætsteoretiske uddannelses pakker til specialforbundene DIF s idrætsteoretiske del i Århus og Brøndby træneruddannelse Målgruppen Træneruddannelserne retter sig

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2012 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

SÆSONPLAN 2009-2010. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN 2009-2010. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2009-2010 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage

Læs mere

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2015/2016

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2015/2016 INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til mesterskabsåret 2015/2016 2 Terminer/steder 3 Generelle bestemmelser 5 Kvalifikationsperiode 5 Kvalifikation 5 Anmeldelse 5 Procedure for tilmelding/anmeldelse 5 Mesterskabsgebyr

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.)

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2011 (DOM-K) Dato 5. og 6. marts 2011 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2015

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2015 VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2015 Dansk Svømmeunions Sportsafdeling har hermed fornøjelsen af at give information om: DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2015 Åben Klasse DM for Hold Åben Klasse

Læs mere

Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark

Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark I Konvergensprogram 2014 er der forudsat en realvækst i det offentlige forbrug fra 2015-2020. Med nulvækst fra 2015 vil det offentlige forbrug være 20

Læs mere

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K)

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Dato 7. og 8. marts 2009 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret.

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret. Dato: 24-25. marts 2007 Svømmehal: Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup 1. Bassinet er 25 m. med 6 baner og el-tid Stævnestart: Stævneafsnit 1 Lørdag 24. marts kl. 11:30 Stævneafsnit

Læs mere

Dansk Svømmeunion. Områdemøde svømning. Søndag 22.april 2007, Brøndby

Dansk Svømmeunion. Områdemøde svømning. Søndag 22.april 2007, Brøndby Dansk Svømmeunion Områdemøde svømning Søndag 22.april 2007, Brøndby Til stede var 24 klubber, i alt 55 stemmer 1. Valg af dirigent Lise Møller bød velkommen, og foreslog Jens Klarskov som dirigent. Jens

Læs mere

Visionsgruppens forslag til ny struktur for et samlet SvømmeDanmark

Visionsgruppens forslag til ny struktur for et samlet SvømmeDanmark Visionsgruppens forslag til ny struktur for et samlet SvømmeDanmark Sammenfatning af gruppens forslag 10. september, 2005 Baggrund og introduktion Struktur og opbygning Pengestrømme og formuer Demokratiske

Læs mere

DH 2010. 2. Division Vest 2. Division Øst. Birkerød II (o) Kløvermarken (n) 3. Division Vest 3. Division Øst

DH 2010. 2. Division Vest 2. Division Øst. Birkerød II (o) Kløvermarken (n) 3. Division Vest 3. Division Øst Elitedivision Birkerød Esbjerg (o) Gentofte Helsingør (o) KB Lyngby TC Odense Århus 1900 1. Division ATK (o) B93 HIK (n) HRT (n) KB II Lyngby II Aalborg Østre Århus 1900 II (o) 2. Division Vest 2. Division

Læs mere

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2011

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2011 VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2011 Dansk Svømmeunions Svømmesektion har hermed fornøjelsen af at give information om: DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2011 Årgangsklasse samt Åben Klasse DM

Læs mere

x. februar 2001 x/x Sideløbende med dette møde har Dansk Svømmeunion assisteret svømmeklubben i at udarbejde pressemeddelelser til den lokale presse.

x. februar 2001 x/x Sideløbende med dette møde har Dansk Svømmeunion assisteret svømmeklubben i at udarbejde pressemeddelelser til den lokale presse. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 26. august 2005 1/14 Nummer 5, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 22. september 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum

Læs mere

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk 25-27. november 2011 Køge svømmeland & Herfølge svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne

Læs mere

Carsten Lausten Mobil: 22417520 Mail: carstenlausten@hotmail.com. Kim Jessing Mobil: 2928 4354. Telefon: 4326 2770 Email: breddekonsulent@dtrif.

Carsten Lausten Mobil: 22417520 Mail: carstenlausten@hotmail.com. Kim Jessing Mobil: 2928 4354. Telefon: 4326 2770 Email: breddekonsulent@dtrif. Spørgsmål rettes til Atletik Orientering Rulleskøjte Triathlon DIF Judy Jacobsen Telefon: 4326 2312 Email: judy@dansk-atletik.dk Carsten Lausten Mobil: 22417520 Mail: carstenlausten@hotmail.com Ole Knudsen

Læs mere

Retningslinjer for naturrådene fastættes i bekendtgørelse og vejledning om etablering af lokale naturråd, som forventes udstedt primo august 2017.

Retningslinjer for naturrådene fastættes i bekendtgørelse og vejledning om etablering af lokale naturråd, som forventes udstedt primo august 2017. Dato 28. juni 2017 Side 1 af 5 Til Foreningsformænd og -sekretærer Nedsættelse af naturråd frist 1. september Med revisionen af planloven, der blev vedtaget den 1. juni 2017, er det slået fast, at der

Læs mere

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING Generel ændring Svømmesektionen Mesterskabsudvalget 02.10 - GENERELLE BESTEMMELSER b. Kvalifikation. Den nøjagtige metode for fastsættelse af kravtider bestemmes af Mesterskabsudvalget. Generelt forhøjes

Læs mere

Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register

Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register Personer med betalingsanmærkninger i RKI register Betalingsanmærkninger Sag-snit pr. Snit beløb Snit beløb Analyse Personer Vækst Beløb totalt pr. sag Januar 2008* 462.565 185.084 4,37% 2,50 kr 7.301.684.757

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01)

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01) Skatteudvalget 2013-14 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01) 27. februar 2014 J.nr. 14-0341223 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 234af 31. januar 2014

Læs mere

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage Kommune nr. Kommune navn Vuggestue 2011 på 101 København 237,5 3,5 234,0 253 19,0 147 Frederiksberg 246,0 0,0 246,0 253 7,0 151 Ballerup 0,0 0,0 0,0 253-153 Brøndby 0,0 0,0 0,0 253-155 Dragør 243,0 0,0

Læs mere

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING 01.00 INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT: EMNE: SIDE: 01.00 Indholdsfortegnelse 1 02.00 Danmarks Idræts Forbund Mesterskaber 2 02.01 Dansk Svømmeunions Mesterskaber 2 02.10 Generelle bestemmelser 3-6 03.00 Danmarksmesterskaberne

Læs mere

kraghinvest.dk Kommunale pasningsudgifter pr. barn (0-10 årig) Ivan Erik Kragh Januar 2014 Resumé

kraghinvest.dk Kommunale pasningsudgifter pr. barn (0-10 årig) Ivan Erik Kragh Januar 2014 Resumé kraghinvest.dk Kommunale pasningsudgifter pr. barn (0-10 årig) Ivan Erik Kragh Januar 2014 Resumé Vi har i dette notat se nærmere på pasningsudgifterne pr. barn i landets kommuner og regioner. Vi fandt

Læs mere

Ved brev af 30. marts 2014 til Kommunernes Landsforening og kommunekontaktrådene udmeldte Udlændingestyrelsen landstallet for 2015 til 4.000 personer.

Ved brev af 30. marts 2014 til Kommunernes Landsforening og kommunekontaktrådene udmeldte Udlændingestyrelsen landstallet for 2015 til 4.000 personer. 4. Asylkontor Kommunernes Landsforening og Kommunekontaktrådene Dato: 29. september 2014 Sagsnummer: 14/027760 Sagsbehandler: drkj Center for Asyl og Økonomi Kommunekvoter for 2015 Ved brev af 30. marts

Læs mere

SÆSONPLAN 2008-2009. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN 2008-2009. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2008-2009 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage

Læs mere

Den 30. marts 2013 meddelte Udlændingestyrelsen, at landstallet for 2014, var 3000.

Den 30. marts 2013 meddelte Udlændingestyrelsen, at landstallet for 2014, var 3000. 2. Asylkontor db UDLÆNDINGESTYRELSEN Kommunernes Landsforening Kommune Kontaktrådene Dato: 12. december 2013 Sagsnummer: 13/013100 Sagsbehandler: pep Forhøjelse af landstallet for 2014 Det følger af Integrationslovens

Læs mere

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6 Hovedstaden Albertslund Kommune x x Hovedstaden Allerød Kommune x x Hovedstaden Ballerup Kommune x x Hovedstaden Bornholms Regions kommune x x Hovedstaden Brøndby Kommune x x Hovedstaden Dragør Kommune

Læs mere

Undersøgelse af kommunale hjemmesiders borgerrettede informationer om alkoholbehandlingstilbud

Undersøgelse af kommunale hjemmesiders borgerrettede informationer om alkoholbehandlingstilbud 1 Undersøgelse af kommunale hjemmesiders borgerrettede informationer om alkohol 2014 2 Baggrund for undersøgelse af kommunale websider til borgere med alkoholproblemer Ved kommunalreformen i 2007 fik kommunerne

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2009 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner

Læs mere

Lokaleportalen.dk. I disse kommuner vil de danske virksomheder bo!

Lokaleportalen.dk. I disse kommuner vil de danske virksomheder bo! Lokaleportalen.dk I disse kommuner vil de danske virksomheder bo! En årlig analyse foretaget af Lokaleportalen.dk, der undersøger hvilke kommuner de danske virksomheder finder mest attraktive som placering

Læs mere

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE TIL ALLE

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE TIL ALLE NOTAT 18. juni 2007 Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE TIL ALLE Formålet med NY CHANCE TIL ALLE er at hjælpe personer, der har modtaget passiv offentlig forsørgelse i lang tid, ind

Læs mere

DIF, uddannelse og Elitekommuner

DIF, uddannelse og Elitekommuner DIF, uddannelse og Elitekommuner Østerbro stadion, 17/11 2011 Indledning Hvad kan trænere bruge uddannelse til? Hvad kan I opnå ved hjælp af uddannelse? DIF og uddannelse 1,7mill udøvere Ca. 12.000 klubber

Læs mere

Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med

Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med Notat Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med 8-05-2017 J. Nr. Click here to enter text. VOA / APK KOMMUNEFORDELINGER Kommuneopdelte opgørelser af andel langvarige

Læs mere

Andel af personer registreret med sager i RKI register

Andel af personer registreret med sager i RKI register 8,00% Andel af personer registreret med sager i RKI register Juli 2010 4,62% 6,48% 6,92% 6,71% 7,08% 6,90% 7,43% 7,19% 7,50% 7,49% 7,00% 6,00% Januar 2011 4,72% 4,80% 5,00% i RKI registret 0,47% 0,49%

Læs mere

Experians RKI-analyse. Januar 2015

Experians RKI-analyse. Januar 2015 Experians RKI-analyse Januar 2015 Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register Betalingsanmærkninger Andel Sag-snit pr. Snit beløb Snit beløb Analyse Personer Vækst registreret person

Læs mere

Experians RKI-analyse. 1. halvår 2016

Experians RKI-analyse. 1. halvår 2016 Experians RKI-analyse 1. halvår 2016 Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register Betalingsanmærkninger Andel Sag-snit pr. Snit beløb Snit beløb Analyse Personer Vækst registreret person

Læs mere

16.1: Har virksomheden samarbejdet med et jobcenter inden for det seneste år i forbindelse med...? - Behov for hjælp til rekruttering af medarbejdere

16.1: Har virksomheden samarbejdet med et jobcenter inden for det seneste år i forbindelse med...? - Behov for hjælp til rekruttering af medarbejdere 16.1: Har virksomheden samarbejdet med et jobcenter inden for det seneste år i forbindelse med...? - Behov for hjælp til rekruttering af medarbejdere Ja Nej alle n København 8 92 100 1,350 Frederiksberg

Læs mere

Kun de 9 pct. rigeste betaler topskat i 2022

Kun de 9 pct. rigeste betaler topskat i 2022 Kun de 9 rigeste betaler topskat i 2022 Nye tal fra Skatteministeriet viser, at der i 2022 skønnes at være ca. 437.000 topskattebetalere. Det er mere end en halvering siden 2008, hvor godt 1 million danskere

Læs mere

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE.TIL ALLE i indsatsens to år.

Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE.TIL ALLE i indsatsens to år. NOTAT September 2008 Tilgang til førtidspension for målgruppen for NY CHANCE.TIL ALLE i indsatsens to år. J.nr. 06-634-12 2. kontor/upe Formålet med NY CHANCE TIL ALLE er at hjælpe personer, der har modtaget

Læs mere

Foto: Andreas Merrald

Foto: Andreas Merrald Foto: Andreas Merrald DIF Diplomtræner NÅR DU VIL VÆRE BLANDT DE BEDSTE DIF Diplomtræner er for dig, der ikke bare vil træne de bedste atleter, men som også selv har en ambition om at være med i eliten

Læs mere

Svømning idræt for alle! FOTO: Peter Kock Hansen

Svømning idræt for alle! FOTO: Peter Kock Hansen Svømning idræt for alle! FOTO: Sonja Iskov FOTO: Peter Kock Hansen FOTO: Brian Rasmussen Svømning idræt for alle! Den folder du sidder med i hånden har til formål at være en øjenåbner for alle landets

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 27. maj 2005 1/15 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 27. maj 2005 1/15 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 27. maj 2005 1/15 Nummer 3, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 23. juni 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Se hvad nulvækst koster i besparelse i din kommune og region

Se hvad nulvækst koster i besparelse i din kommune og region Se hvad nulvækst koster i besparelse i din kommune og region Nulvækst fra og med 2014 svarer til en nedskæring på 22 mia. kr. og 33.000 job i forhold til regeringens Konvergensprogram 2013. I dette papir,

Læs mere

Iværksætterate Sorø den 3. januar Fremgangsmåde for beregning af iværksætterrate for Kolonne 1 Angivelse af det geografiske område

Iværksætterate Sorø den 3. januar Fremgangsmåde for beregning af iværksætterrate for Kolonne 1 Angivelse af det geografiske område Iværksætterate 2011 Sorø den 3. januar 2011 Fremgangsmåde for beregning af iværksætterrate for 2011 Kolonne 1 Angivelse af det geografiske område Kolonne 2: Det samlede antal CVR numre der er, inden for

Læs mere

Tilgang til ungdomsuddannelserne fra 9. og 10. klasse 2017

Tilgang til ungdomsuddannelserne fra 9. og 10. klasse 2017 Tilgang til ungdomsuddannelserne fra 9. og 10. klasse 2017 Ministeriet har offentliggjort søgetallene fra 9. og 10. klasse til ungdomsuddannelserne. Ministeriet offentliggør ikke søgetallene til den enkelte

Læs mere

Ærø Kommune. Lolland Kommune. Slagelse Kommune. Stevns Kommune. Halsnæs Kommune. Gribskov Kommune. Fanø Kommune. Assens Kommune.

Ærø Kommune. Lolland Kommune. Slagelse Kommune. Stevns Kommune. Halsnæs Kommune. Gribskov Kommune. Fanø Kommune. Assens Kommune. BILAG 8c År 2014 Drikkevand Spildevand I alt Ærø Kommune 3.003 6.753 9756 Lolland Kommune 3.268 5.484 8752 Slagelse Kommune 2.442 5.176 7617 Stevns Kommune 1.845 5.772 7617 Halsnæs Kommune 2.679 4.902

Læs mere

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013 Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013 Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013 Region Hovedstaden Alle beløb ekskl. moms Kommune - Gruppe 1 Adm. Gebyr Ordning - Gruppe

Læs mere

SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013

SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013 SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013 Praktiske oplysninger Dato Lørdag den 9. marts 2013 og søndag den 10. marts 2013 Svømmehal Birkerød

Læs mere

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage. Åbningsdage på søgne- helligdage

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage. Åbningsdage på søgne- helligdage Kommune nr. Kommune navn Vuggestue 2008 101 København 243,6 2,5 241,1 251 9,9 147 Frederiksberg 248,0 0,0 248,0 251 3,0 151 Ballerup 0,0 0,0 0,0 251-153 Brøndby 0,0 0,0 0,0 251-155 Dragør 244,0 0,5 243,5

Læs mere

Experian RKI analyse 1. halvår 2013

Experian RKI analyse 1. halvår 2013 Experian RKI analyse 1. halvår 2013 Personer registreret med betalingsanmærkninger i RKI register Betalingsanmærkninger Andel Sag-snit pr. Snit beløb Snit beløb Analyse Personer Vækst registreret person

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin OCTO Statistik alle DAMER 2 M Bassin 2m 00=--- 1 Lisa Schøn 1 AALBORG 1th Danish Int. Swim Cup Esbjerg 00:12. 2 Isabella K. Sørensen 1 HOBRO Danske Bank Cup -12- Egå 00:1.1 Kathrine Hammer 11 AALBORG Danske

Læs mere

Resultaterne er opdelt i ni landsdele. En liste over hvilke kommuner, der indgår i de respektive landsdele, kan findes bagerst i dette notat.

Resultaterne er opdelt i ni landsdele. En liste over hvilke kommuner, der indgår i de respektive landsdele, kan findes bagerst i dette notat. AN AL YS E N O T AT 26. november 2012 Geografiske forskelle i resultater fra undersøgelsen af de vedtagne budgetter for 2013 på skoleområdet Danmarks Lærerforening har gennem foreningens lokale lærerkredse

Læs mere

Boligudvalget BOU alm. del - Svar på Spørgsmål 136 Offentligt

Boligudvalget BOU alm. del - Svar på Spørgsmål 136 Offentligt Boligudvalget BOU alm. del - Svar på Spørgsmål 136 Offentligt Folketingets Boligudvalg Departementet Holmens Kanal 22 1060 København K Dato: 15. juni 2009 Tlf. 3392 9300 Fax. 3393 2518 E-mail vfm@vfm.dk

Læs mere

Idrætsskoler, elitekommuner og Team Danmark

Idrætsskoler, elitekommuner og Team Danmark Idrætsskoler, elitekommuner og Team Danmark TOPMØDE om PROJEKT SKOLESPORT 15. april 2008 Idrættens Hus, Brøndby Michael Andersen, direktør man@teamdanmark.dk Tlf: 43 26 25 00 eller 51 26 60 62 (mobil)

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 138 Offentligt

Beskæftigelsesudvalget BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 138 Offentligt Beskæftigelsesudvalget 2016-17 BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 138 Offentligt MINISTEREN Beskæftigelsesudvalget Folketinget Dato J. nr. 29. november 2016 Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København

Læs mere

I bilag B nedenfor er tallene, der ligger til grund for figuren i bilag A, vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A.

I bilag B nedenfor er tallene, der ligger til grund for figuren i bilag A, vist. Bilag B viser således de samme antal og andele som bilag A. N O T A T 25. april 2017 Undtagelser fra 225-timersreglen januar 2017 J.nr 17/04682 I bilag A nedenfor er vist foreløbige kommunefordelte antal og andele i forhold til undtagne borgere i forbindelse med

Læs mere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere Analyse 2016: I disse kommuner vil danskerne bo og ikke bo Analysen bygger på de knap 160.000 boligsøgerannoncer og boligsøgeragenter som boligsøgere har oprettet i perioden 01/10 2015 til d. 01/10 2016.

Læs mere

Rekordlav andel af de unge går den faglærte vej

Rekordlav andel af de unge går den faglærte vej Rekordlav andel af de unge går den faglærte vej De seneste tal fra Undervisningsministeriet viser, at ca. 84 procent af de unge forventes at have gennemført mindst en ungdomsuddannelse 8 år efter 9. klasse.

Læs mere

Danmark - Regionsopdelt Andel af befolkningen der er registreret i RKI registret Udvikling januar juli 2008

Danmark - Regionsopdelt Andel af befolkningen der er registreret i RKI registret Udvikling januar juli 2008 Danmark - Regionsopdelt af befolkningen der er i RKI registret Udvikling januar 2007 - juli 2008 5,50% Jan. 2007-4,69% Juli 2007-4,67% 5,00% Jan. 2008-4,66% Juli 2008-4,70% 5,11% 5,18% 5,25% 5,28% 4,93%

Læs mere

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2013/2014

VELKOMMEN TIL MESTERSKABSÅRET 2013/2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til mesterskabsåret 2013/2014 2 Terminer/steder 3 Generelle bestemmelser 5 Kvalifikationsperiode 5 Kvalifikation 5 Anmeldelse 5 Procedure for tilmelding/anmeldelse 5 Mesterskabsgebyr

Læs mere

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler FMK

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler FMK Ydernumre (praktiserende læger) på i kommunerne Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler Kommune Ydere uden Aabenraa Kommune 0 20 Aalborg Kommune 0 56 Aarhus Kommune 0 114 Albertslund

Læs mere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere. Region Syddanmark

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere. Region Syddanmark Danskerne vil til hovedstaden! Analysen bygger på knap 160.000 boligsøgninger fra Danmarks største boligportaler Boligdeal.dk og Boligønsker.dk. Søgningerne er foretaget i tidsrummet fra d. 01/10 2015

Læs mere

Q1 Har I på sygehuset skriftlige retningslinjer for hvem posten vedrørende et barns indkaldelse til sygehuset stiles til?

Q1 Har I på sygehuset skriftlige retningslinjer for hvem posten vedrørende et barns indkaldelse til sygehuset stiles til? Q1 Har I på sygehuset skriftlige retningslinjer for hvem posten vedrørende et barns indkaldelse til sygehuset stiles til? 31,25% 5 50,00% 8 18,75% 3 1 / 23 Q2 Hvem stiles posten som udgangspunkt til vedrørende

Læs mere

Løntabel 1. oktober Årsløn i alt inkl. områdetillæg

Løntabel 1. oktober Årsløn i alt inkl. områdetillæg Årsløn i alt inkl. områdetillæg Løntrin Gruppe 0 Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4 28 302.243 305.955 308.524 312.237 314.805 29 307.283 310.820 313.267 316.802 319.250 30 312.432 315.780 318.099 321.446

Læs mere

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev

ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET. 13. JUNI 2013, Haderslev ELITEKOORDINATOR- NETVÆRKET 13. JUNI 2013, Haderslev Program Elitekoordinatornetværket 13. juni 2013 VI KÆMPER FOR GULD TIL DANMARK / 2 Støttekoncept 2013-16 Team Danmark vil styrke talentudviklingen og

Læs mere

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Antal ydernumre som mangler FMK

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Antal ydernumre som mangler FMK Ydernumre (praktiserende læger) på i kommunerne Antal ydernumre som mangler Kommune Ydere uden Aabenraa Kommune 11 21 Aalborg Kommune 7 62 Aarhus Kommune 21 121 Albertslund Kommune 1 12 Allerød Kommune

Læs mere

Generelt. Ta på træningslejr på Bornholm Gudhjem svømmehal tilbyder:

Generelt. Ta på træningslejr på Bornholm Gudhjem svømmehal tilbyder: Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 31. januar 2005 1/15 Nummer 1, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 23. februar 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

SÅDAN STIGER SKATTEN I DIN KOMMUNE

SÅDAN STIGER SKATTEN I DIN KOMMUNE SÅDAN STIGER SKATTEN I DIN KOMMUNE Vi har regnet på den nye af en for et gennemsnitligt parcel- eller rækkehus i de forskellige kommuner. Allerede i dag er der stor forskel på erne og dermed også stor

Læs mere

Kampagnekatalog - Voksenlærlingekampagne 2007. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & sjælland

Kampagnekatalog - Voksenlærlingekampagne 2007. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & sjælland Kampagnekatalog - Voksenlærlingekampagne 2007 Hovedstaden & Sjælland Indhold 3 Introduktion 3 Kampagnepakke 4 Kampagneprodukter 7 Informationsmøder 7 Hotline 7 Sortering i virksomhedslister 8 Bestilling

Læs mere