I&U Posten Januar 2017

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I&U Posten Januar 2017"

Transkript

1 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten Januar 2017 Rundebænken 1956 Hjemmeside

2 Kære alle! 2 Godt nytår. En ny spændende sæson ligger nu foran med dejlige tilbud og spændende udfordringer til forhåbentlig stor glæde og gavn for os alle. Men først, tak for den sæson, der er gået. Den blev indledt så fint med en dejlig jubilæumsfest i Foyeren. Godt 150 I&U ere nød den suveræne underholdning, leveret af den dygtige kunstner Karoline Budtz og hendes makker Jens Christian Kwella. Den alsidige buffet var bare udfordrende og god. Endnu engang til lykke med næste 25 års jubilæum til de 4 medlemmer, Ingrid Bøstrup, Henny Cramer, Else Christensen og Inger Crone, der trofast har støttet og deltaget siden foreningens fødsel. Tak også for gavekortet, I betænkte mig med. I starten af jubilæumsskriftet fortælles om de første aktiviteter i kælderen i Diakonissehuset, Sct. Mogens Gade 18b. Forleden dag kom et af vore medlemmer og fortalte mig, at hun var en af underviserne i kælderen. Sjovt som ringene kan brede sig. Jeg har fået en skriftlig beretning om tiden dengang stillet i udsigt. Dejligt, og det får mig til at spørge: Har andre noget at supplere med så modtager jeg det gerne. Og så lidt om fremtiden. Netbank indbetalingerne vokser kraftigt i antal. Det er en dejlig og nem måde at klare kontingentet på. Men, der er desværre et men. Alt for mange indbetaler uden at give oplysninger om, hvem der står bag. Kassereren bruger rigtig megen tid på at finde frem til afsenderen, så jeg opfordrer hermed til at huske at tilføje både hold nr. og dit navn. Det vil gøre alting lettere. Nye tiltag dukker hele tiden frem i løbet af sæsonen. De begynder ikke nødvendigvis ved sæsonstart, så kik i Posten en gang imellem. Her vil du blandt andet finde datoer for vandre- og cykelture. I det sene forår er der 6 af slagsen, og vi vil så gerne have flere deltagere med. At trave, cykle, at motionere i godt socialt samvær giver god energi, overskud og højt humør. Til slut vil jeg lige nævne, at vi har flyttet vores fællesforedrag til

3 3 Viborg Gymnasium og HF, Skaldehøjvej 12, i et forsøg på at få de bedste forhold for os vedr. adgang, parkering, lyd, lys og musik. Det er en lille smule længere væk end Landbrugsskolen, men bussen kører lige til døren og parkeringspladserne er der mange af (se vejledning senere i Posten). Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sæson. God fornøjelse. Linda Ingrid Bøstrup Henny Cramer Else Christensen Brita Crone Fællesforedrag! Tilmelding: Alle betaler entre, gæster betaler forhøjet entre. Beløbet opkræves ved tilmelding. 3 dage før arrangementet kan antallet reguleres og der kan 3 dage før gives penge tilbage. Ellers ingen tilbagebetaling. Fællesforedrag Et nyt sted! På Viborg Gymnasium og HF, Skaldehøjvej 12, Houlkær, skal vi i fremtiden afholde vores fællesforedrag. Første gang 9. februar. Vi optimerer hermed adgangsforhold og de fysiske rammer, får bedre lyd- og lysforhold, flygel, forplejning. Der er mange parkeringspladser lige ved døren.

4 4 Bus nr. 2 kører flere gange i timen fra Trappetorvet til stoppestedet på Skaldehøjvej bare 50 meter fra indgangen. Vi sætter vores banner ved døren, og er klar til modtagelse af kursister 3 kvarter før - tidligst. Fællesforedrag Anja Lovén: Nigerias Heksebørn Torsdag den 9. februar kl. 13:30 På Viborg Gymnasium & HF Skaldehøjvej 12 Anja Lovén, kendt over hele den vestlige verden for sit utrættelige arbejde med at redde meget udsatte børn i Nigeria, de såkaldte heksebørn, som udstødes af deres familier og stammer, vil fortælle om, hvordan hun opgav et liv i faste, sikre rammer i Danmark for at gøre en forskel i verden. Vi skal også høre om, hvordan det ofte er med stor risiko hun og hendes medhjælpere finder børnene og bringer dem til børnehjemmet, for at give dem mulighed for et liv i harmoni. Samtidig med at hun, hendes kæreste og lille søn bor og arbejder i børnehjemmet i Nigeria, rejser hun ofte hjemmefra for at skaffe midler fra frivillige og sponsorer til at drive stedet, der rummer heksebørnene. Hun er en meget spændende pige. Glæd jer. Tilmelding og betaling til din holdleder senest torsdag den 2. februar. Listerne videresendes til Lithen

5 5 Fællesforedrag Melaine Christensen Kunstnerliv og livskunst Torsdag den 30. marts kl. 13:30 På Viborg Gymnasium & HF Skaldehøjvej 12 Melaine Christensen fortæller: Jeg har boet i Mocambique i 6 år og haft længerevarende ophold under andre himmelstrøg. Oprindelig var det jobbet som jordemoder, der bragte mig ud i verden. Det var i udlandet, jeg begyndte mine udstillinger som billedkunstner At kunne leve i nu et, lege, sanse, le, glædes ved at give sig hen er egenskaber, som danner baggrund for Melaines måde at opfatte livet på. Melaine er billedkunstner, foredragsholder, uddannet på Grafisk Skole i Aarhus, og på Aarhus Kunstakademi. Blev uddannet jordemoder i Hjemmesiden er spændende: Tilmelding og betaling til din holdleder senest fredag den 24. marts. Listerne videresendes til Merete. Dawn Chorus Daggryets kor Søndag den 28. maj kl. 8:30 Så er det igen tid at komme tidligt ud af fjerene for at mødes med dem i fjerene.

6 6 Sammen vil vi synge ved anløbsbroen på sønæs. Efterfølgende er der en kop kaffe. At synge på et særligt smukt sted i naturen en tidlig morgen er en fantastisk oplevelse. I&U stod for seancen sidste år. I håb om at få den irske tradition gjort til vores egen, vil vi synge igen på denne sidste søndag i maj. Rundt på særligt smukke steder i Danmark synger mange daggryets kor denne morgen. I år får vi orgelmusik til at understøtte både kendte og ukendte sange. Din holdleder får et eksemplar, så I har mulighed for at øve. Egentlig tilmelding er der ikke, men meld til din holdleder om du kommer af hensyn til traktement. Tag gerne din nabo med. Er der spørgsmål kontakt Linda. Højskole Brandbjerg Højskole Søndag den 11. juni lørdag den 17. juni Brandbjerg Højskole er en almen grundtvigiansk folkehøjskole beliggende i den smukke Grejsdal mellem Jelling og Vejle. Højskolen blev grundlagt i 1964 på den gamle herregård Brandbjerg, hvis historie kan føres helt tilbage til det 15. århundrede. Temaet for vores ophold er:

7 7 Slotte og herregårde Med udsøgte udflugter til Fyn og Sydjylland: Ulriksholm Slot Nyborg Slot Den fynske herregårdsrute Hindsgavl Slot Keramikmuseet Clay Koldinghus Kongernes Jelling Engelsholm Slot Galleri Søhuset Barokken i Nørup Bindeballe Købmandsgård Som det ses ovenfor vil der blive lagt kunstoplevelser ind undervejs. Du kan få flyers hos Linda. Det endelige program kommer ca. 3 uger før kursusstart. Depositum 500 kr. kan indbetales til Linda frem til senest medio januar. Konto nr navn, eller kontant til Linda. (Pris kr i dobbeltværelse kr. i enkeltværelse) Højskolen står for restindbetaling. Du får opkrævning sammen med programmet. Hold 14 - Sang I&U har et dejligt, stort sanghold. Er du sangglad - og har du lyst til at mærke glæden ved i godt selskab med andre I&U ere at synge noget kendt og lære noget nyt, så er du velkommen på sangholdet, ledet af Birthe Jensen. Der synges hver anden tirsdag fra 14:15 til 16:15 i lokale 3 på biblioteket, :

8 10/1-24/1-7/2-21/2-7/3-21/3-4/4-18/4 Pris for 8 x 2 timer: 180 kr. Tilmelding direkte til Birthe Jensen / Hold 29 - Træn Få det bedre. Bliv din egen fysioterapeut. Styrk din fysik din krop. Træn i din hverdag i dine egne omgivelser. Fysioterapeut Ida Thorstensen vil 3 tirsdage give anvisninger på, hvad man kan gøre og hvordan. På biblioteket tirsdage kl 12:45 13:45 På datoerne 24/1 31/1 7/2 Pris: 75 kr. Tilmelding gerne nu og fremefter, så vi ved, om holdet kan oprettes: Til Linda Hold 20 + hold 25 - Livsinspiration Kursus under ledelse af billedkunstner og psykoterapeut Birte Mølgaard. Ønsker du at hente inspiration til at forblive levende og glad, samtidig med, at du bliver ældre og oplever nye udfordringer og muligheder, fordi arbejdslivet hører op eller allerede er hørt op. Der undervises ud fra oplæg om skiftende temaer, som deltagerne er med til at vælge. Aktiv lytning en metode til at lytte med åbenhed og give plads for den anden. Kunsten at sige nej og ja, så det føles rigtigt.

9 9 Motivationens gåde. Hvad skal der til for at lave forandring og nye vaner? Konflikter gode metoder til løsning og forebyggelse. At slippe ud af overanstrengelsen, der kommer af at ville være perfekt/god nok. Kunsten at grine ad sig selv og lade fornærmelser prelle af. Hvordan kan vi hjælpe os selv og hinanden til at finde meningen igen efter sorger og tab? Samtalerne bringer kursisterne tættere på hvem de selv er, hvad de føler og mener om mange ting. Der dukker nye ideer op m.h.t hvad dagene skal bruges til. Datoer for hold 25: 6/1 13/1 20/1 27/1 3/2 10/2 24/2 3/3 Datoer for hold 20: 10/3 17/3 24/3 31/3 7/4 21/4 28/4 5/5 Der er oprettet 2 hold. Er du interesseret, kan du kontakte Birte Mølgaard. Holdene mødes fredage 9:30-12:30 i lokale 2 på biblioteket. Pris for 8x3 timer: 400 kr. Birte Mølgaard Livsinspiration - på udebane Fredag den 2. juni lørdag den 3. juni går turen til Borbjerg Mølle med overnatning i BOMA en i det jyske Afrika. BOMA en er et 8-kantet træhus, der ligger i bush-lignende natur ved en lille sø i tørvemosen. Man overnatter enten i hængekøjer eller på polstrede bænke. En Boma-kurv med kød, salat, flytes m.m samt ½ fl. vin udgør aftensmaden. Morgenbuffet på kroen.

10 10 I disse herlige omgivelser vil Birte Mølgaard være drivkraften i kurser, hvor det overordnede tema er livsinspiration. Hvad skal der f.eks. til, for at mennesker har det godt med sig selv og hinanden, lytter og tager hinanden alvorligt? Der vil være oplæg til både individuel eftertanke og fælles debat. Deltagernes ønsker vil få indflydelse på indholdet. Har du lyst til at deltage, kan du tilmelde dig til Linda. Det må gerne være straks, da der er noget med indskud og depositum. Prisen for de 2 dage med kurv, vin, morgenbuffet, kurser, overnatning, sengetøj og håndklæder 540 kr. (ved 14 personer). Der er plads til 14. Læs selv meget mere på Nyt fra IT-fronten Hold 23 - ipad for let øvede. Dette kursus er for dig, der har brugt din ipad et stykke tid, men har nogle spørgsmål - og gerne vil have en lille genopfriskning, samt lære mere endnu. Vi vil også komme noget dybere i nogle af funktionerne, baseret på ønsker fra kursisterne. Og, så kommer der jo hele tiden nye og spændende ting til. Vi kigger bl.a. på nyhederne i ios 10. Har du ønsker til emner der skal behandles, kigger vi på det, som nu tiden tillader det. Husk at, det er for Apple ipad, ikke andre Tablets. Husk at medbringe den fuldt opladet!

11 11 Kurset løber over 6 gange á 3 lektioner på onsdage kl Pris: 300 kr. Sted:,, lokale 3. Datoer: 4/1 11/1 18/1 25/1 1/2-8/2 Tilmelding direkte til Annie Grethe og Flemming Dollerup / Hold 26 - Sociale medier. Hvad er Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, YouTube, Google+, Linkedin m.fl. egentlig for noget? Og er det noget for mig? Hvad kan jeg bruge det til? På kurset vil du blive orienteret om de forskellige medier, men hovedvægten vil blive lagt på Facebook og brugen af denne. Har du ikke en profil på Facebook i forvejen, får du oprettet en, og lærer om de forskellige muligheder for indstillinger, herunder privatindstillinger (hvem kan se det du slår op). Du lærer bl.a. at lave opslag på egen væg, i grupper og på sider og tilføje billeder m.m. finde venner, gamle skolekammerater o.l. og at bruge Facebook med omtanke. Samt hvad sker der med min profil, når jeg ikke er her mere? Kurset løber over 5 gange á 3 lektioner, på onsdage kl Du medbringer opladet, enten Tablet (ipad o.l.), Smartphone (iphone o.l.), eller bærbar computer. Pris: 250,00 kr. Sted:,, lokale 3 Datoer: 1/3 8/3 15/3 22/3 29/3 Tilmelding direkte til: Annie Grethe og Flemming Dollerup,

12 12 Hold 19 Seniordans. Solveig Christiansen, Poul Halds læremester, har tilbudt at genoptage dansen. Så Er du vild med dans? Har du lyst til at forøge din livsglæde, få sved på panden og pulsen op? Har du lyst til motion og hyggeligt samvær, så findes muligheden for det hele i I&U s seniordans. Her er der plads til alle øvede såvel som begyndere singler såvel som par. Der arbejdes hos Solveig også med melodier og dansearrangementer fra Dansk Seniordans. Der danses i Egekværnen kl på følgende datoer: 20/2 27/2 6/3 13/3 20/3 27/3 3/4-10/4. Pris for 8x2 timer: 180 kr. Tilmelding til Linda på / Du må meget gerne tilmelde dig straks, så vi ved, om holdet kan oprettes. Hold 24 Læsekreds. I dag er læseoplevelsen gået fra at være en ensom affære til en social aktivitet. Læsekredsen giver mulighed for fælles fordybelse og berigelse. Man mødes om det samme udgangspunkt. En læsekreds er måske at sammenligne med en gryderet. Hver deltager kommer med sin ingrediens. Kredsen mødes 3 tirsdage kl i hyggelige rammer på biblioteket, lokale 2, :31/1-14/3-16/5 Pris for deltagelse: 75 kr. Direkte tilmelding til Jette Zachariasen: /

13 13 Traveture! I samlet flok af glade I&U ere vil vi trave en kortere tur. Vi laver kaffestop undervejs. Man medbringer selv til eget forbrug. Der er ingen form for tilmelding. Vi starter kl. 18:00 præcist. Har du yderligere spørgsmål (noget om samkørsel), kan du kontakte Linda Tlf Mail: 1. Mandag den 1. maj. Inderøen. Vi mødes ved den lille parkeringsplads til venstre ved foden af bakken (Ravnsbjergvej). Herfra fører en lille gangsti ud i området. 2. Mandag den 15. maj. Egeskoven. Vi mødes ved parkeringspladsen over for Hald Ege Skole. 3. Mandag den 29. maj. Søndersø rundt. Vi mødes ved det gule klubhus på sønæs. Cykelture. i samvær med andre glade cyklister i I&U. Mød frem ved svømmehallen mandag aften kl. 18:00 Vi laver kaffestop undervejs. Medbring selv til eget forbrug. Turene foregår i stille og roligt tempo, velegnet for alle. El-cykler er velkomne. Der er ingen tilmelding. Vi starter præcist. Mødested for alle 3 ture: Bag Viborg Svømmehal ved banegårdens cykelparkering. 1. Mandag den 24. april. Turen går til Englandsdalen, ca km. Englandsdalen ligger nord for Vognmagervej. Navnet menes

14 14 at stamme fra, at englænderne slog lejr her under Knud den Stores tid for at holde ting. 2. Mandag den 8. maj. Turen går til den Store rundkørsel på Skivevej. Ca km. Den kæmpestore rundkørsel har rasteplads med en æblelund i midten. Ad Kommenvej kommer man ind i en overraskende idyl midt i et trafikanlæg. 3. Mandag den 22. maj. Vi følger et stykke af Rute 800, ca. 10 km. Det bliver et stykke, som er rimelig let at cykle på. Er du i tvivl om noget, så kontakt Rie, der er turleder / mail til: Senior velvære 2017 I januars mørke tager en gruppe I&U ere på velværetur til Kolobrzeg i Polen. Mudderpakning og afslappende massage, hygge, underholdning, udflugt og orgelkoncert venter forude - 30/1 til 3/2 på Hotel New Skanpol. Sørens Rejser udbyder turen. Svarer opholdet til forventningerne, skal vi måske gentage successen næste år.

15 15 Senior folkemøde på sønæs Onsdag den 21. juni I&U deltager aktivt med en stand. Krydstogt på Rhinen Bonn Rüdesheim Speyer Strasbourg Mannheim Mainz Bonn august 2017 Rhinen er med sine km. den længste flod i Europa. Turen togtet er ikke i samme grad en fysisk udfordring som Portugalturen var. Naturen og omgivelserne er som skabt til iagttagelse fra soldækket. Den unikke charme og skønhed er en fryd for øjet. Man sejler på romantikkens flod. Skibet sejler stille og roligt fra anløb til anløb. Der gøres stop i velholdte, gamle tyske byer (se program). Kan vi blive 30 personer er prisen i standard kahyt kr. (bliver vi 40 falde prisen 650 kr.). Tillæg for enkeltværelse: kr. Tillæg for panoramakahyt: 995 kr. pr. person. Inkluderet i prisen er: Kørsel i 4-stjernet røgfri bus. Sejlads og udflugter ifølge programmet. Dansk og tysk moms 7 x overnatninger 7 x morgenmad 6 x frokost 7 x aftensmad Du kan se mere om skib og ophold på skibet på nettet. M/S Arlene har 54 kahytter fordelt på 2 dæk, begge over vandlinjen: panoramadæk og maindæk.

16 16 Ikke for at presse nogen, men der er et begrænset antal kahytter til rådighed i hver kategori. Disse fordeles efter først-til-mølle princippet. Jeg vil derfor løbende tilmelde os, så vi kan få vore ønsker opfyldt. Kontakt Linda og få et program. Programmet kan også ses på I&U s hjemmeside: Linda Thanild, / , Generalforsamling Næste generalforsamling afholdes torsdag den 26. januar 2017 kl. 16:30 til 19:00 på biblioteket. Vi har salen i kælderen til kl. 19:00, derfor starter vi tidligt. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmeoptællere. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Godkendelse af revideret regnskab. 4. Budget for næste år. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Eventuelle indkomne forslag og varslede ændringsforslag til vedtægter, ledelse, aktiviteter, personale m.v. 7. Forslag til fremtidige aktiviteter. 8. Valg af 3 medlemsrepræsentanter til bestyrelsen, 3 suppleanter for disse samt medlemmer til eventuelle udvalg. Lærerne vælger selv medlemmer og suppleanter jf Valg af 1 revisor og 1 revisorsuppleant. 10. Eventuelt og fastsættelse af næste møde. Alle er naturligvis velkomne til generalforsamlingen. Ønsker du efterfølgende at deltage i et let traktement, skal du tilmelde dig hos din holdleder, som videregiver til Linda, senest torsdag den 19. januar (Kan justeres 24. januar). Referat af sidste generalforsamling findes på hjemmesiden.

17 17 I&U s konto i Jyske Bank: Kontingent Ved indbetaling på netbank. HUSK at skrive dit hold-nr. og dit navn. Det gør ikke noget, der ikke er plads til hele navnet. OBS! Kontant betaling. Det vil være dejligt, om alle vil betale første mødegang med aftalte penge. Det vil spare lærerne for ekstra ture i banken. I&U s hjemmeside Vores hjemmeside er et besøg værd. Der findes utallige oplysninger om foreningen, dens formål og aktiviteter. Du kan læse I&U Posten på hjemmesiden. Desuden findes et omfattende billedgalleri, dækkende udflugter, højskole, rejser, arrangementer og dagligdag. adresser En vil for lærerne i mange tilfælde være en nem og hurtig kontakt til medlemmerne. Har du en adresse, må du gerne give den til din leder, som videresender til Linda. Deltagerbetaling. Studiekredsene betaler Sang og dans betaler Livsstilshold betaler ipad let øvede betaler ipad sociale medier betaler 600 kr. 180 kr. 400 kr. 300 kr. 250 kr.

18 18 Læsekreds betaler Træn bliv din egen fysioterapeut Fællesforedrag inkl. kaffe og brød Fællesforedrag for gæster Ønske om diabetikerbrød oplyses ved tilmelding 75 kr. 75 kr. 50 kr. 65 kr. Billetter til teater, koncert m.m. Rie, tlf.: Mail: Billetkonto - den specielle I&U billetkonto (husk at påføre dit navn) I&U får ofte favorabelt billetter tilbudt fra Tinghallen. Kontaktperson og formidler er bestyrelsesmedlem og hold 2- deltager Rie (Anne Marie) Christiansen. 1. Tilmelding til Rie direkte. 2. Beløbet indsættes efterfølgende på I&U s specielle billetkonto (husk dit navn) 3. Benyt gerne Net-bank (husk dit navn) 4. Der kan evt. laves en særlig aftale med Rie. 5. Billetter udleveres i Tinghallens foyer ca. ½ time før forestillingen. God fornøjelse til de mange, der gør brug af de flotte tilbud. Tak til Rie for det store engagement og arbejde.

19 19 I&U s hold Nr Tidspunkt Sted + pris Lærer 1 Studiekreds Torsdage Kl Start 5/1 2 Studiekreds Torsdage Kl Start 5/1 18x3 timer 600 kr. 18x3 timer 600 kr. Linda Thanild Tlf. Mobil Fast Mail: Jette & Poul Zachariasen Tlf. Mobil Fast Mail: webspeed.dk 6 Studiekreds Tirsdage Start 3/1 18x3 timer 600 kr. Lone Weinreich Fisker Tlf. Mobil Fast Mail: 7 Studiekreds Torsdage Kl Start 5/1 18x3 timer 600 kr. Lithen Agerbo Tlf. Mobil Fast Mail: 8 Studiekreds Tirsdage Kl Start 3/1 10 Studiekreds Onsdage Kl Start 4/1 18x3 timer 600 kr. 18x3 timer 600 kr. Merete Jensen Tlf Mail: Linda og Ib Thanild Tlf. Mobil Fast Mail: 13 Studiekreds Mandage Kl Start 9/1 Egekværnen Hald Ege 18x3 timer 600 kr. Unni Maagaard Tlf Mail:

20 14 Sang Tirsdage gange mdl. Start 10/1 8x2 timer 180 kr. 20 Birthe Jensen Tlf Mail: 19 Seniordans Mandage Start 20/2 Egekværnen Hald Ege 8x2 timer 180 kr. Solveig Christiansen Tlf Mail: 20 Livsinspiration Fredage Kl Start 10/3 23 ipad 2 - let øvede Onsdage Kl Start 4/1 8x3 timer 400 kr. 6x3 timer 300 kr. Birte Mølgaard Tlf Mail: Annie Grethe & FlemmingDollerup Tlf Mail: 24 Læsekreds Tirsdag /1, 14/3, 16/5 3x2 timer 75 kr. Jette Zachariasen Tlf. Mobil Fast Mail: 25 Livsinspiration Fredage Kl Start 6/1 26 ipad 3 - sociale medier Onsdage Kl Start 1/3 8x3 timer 400 kr. 5x3 timer 250 kr. Birte Mølgaard Tlf Mail: Annie Grethe & Flemming Dollerup Tlf Mail: 28 Livsinspiration - på udebane Fredag-lørdag 2/6-3/6 Borgbjerg Mølle Birte Mølgaard Tlf Mail:

21 29 Træn bliv din egen fysiotera- peut Tirsdage Kl Start 24/1 3x1 time 75 kr. 21 Ida Thorstensen Tlf I&U s bestyrelse. Formand Linda Thanild (lærer) Teglmarken Viborg Tlf / Mail. Næstformand Anne Marie Christiansen (kursist, hold 2) Klokkelyngen Viborg Tlf / Kasserer (uden stemmeret) Best.medlem Best.medlem Best.medlem Mail. Poul Zachariasen (lærer) Midgårdsvej Viborg Tlf / Mail. Inga Uhde (kursist) Teglgårdsvej 7, Hald Ege 8800 Viborg Tlf Mail. Grethe Kriegbaum (kursist) Virksundvej Løgstrup Tlf / Mail. Jette Zachariasen (lærer) Midgårdsvej Viborg Tlf / Mail. Suppleant Vera Hofmand Jensen. (Hold 1) Suppleant Birthe Schmidt. (Hold 6) Suppleant Grethe Grønning. (Hold 2)

22 22 I&U s stand ved Senior Folkemødet på sønæs Det var desværre regnvejr i begyndelsen af dagen, men vi havde et telt Ved Viborg Handels arrangement på Nytorv deltog I&U med en stand uden overdækning. Det blev et forfærdeligt regnvejr, skybrud. Rie havde stillet wienerbrød på vores bord, og på mindre end 2 minutter var det forvandlet til vandkringle, I&U hængt til tørre efter en våd dag på Nytorv. De fleste af vore materialer blev ødelagt, men noget kunne dog reddes.

23 23 I&U arrangerer nogle mandag-aftener traveeller cykelture. Hermed et par indtryk Rast under traveturen i Troldeslugten. Rast under cykelturen på Himmerlandsstien Besøg på TV Midt- Vest

24 24 Besøg hos Peter Larsen Kaffe Foran statuen af Kong Alfonso Henriques i Guimaraes, Portugal Redaktør: Linda Thanild IT-teknik: Ib Thanild Forsidefoto: Helmuth Spanggaard

I&U Posten August 2017

I&U Posten August 2017 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2017 Bager og købmand i Sct. Mogens Gade 1968 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Kære alle! 2 Pokker, så verden er egoistisk. Alle tænker

Læs mere

I&U Posten Januar 2018

I&U Posten Januar 2018 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten Januar 2018 Pavillonen i Bækkelund 1969 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 2 Aktivitetskalender 2/1 Hold 8 starter - Merete 3/1 Hold 10 starter

Læs mere

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar 2015. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar 2015. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten Januar 2015 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Kære alle Godt nytår skal det lyde herfra. 2015 ligger foran os klar med et væld af tilbud og

Læs mere

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Hjemmeside: www.ideogudvikling.dk

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Hjemmeside: www.ideogudvikling.dk 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2014 Hjemmeside: www.ideogudvikling.dk Kære alle 2 I skrivende stund er en gruppe på 51 pensionister netop vendt hjem til domkirkebyen

Læs mere

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. August 2015. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. August 2015. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2015 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 2 Kære alle. I maj/juni var 53 I&U ere på et spændende højskoleophold ved Rude Strand. Her mødte

Læs mere

I&U Posten August 2016

I&U Posten August 2016 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2016 Jubilæumsudgave Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Kære alle. 2 Tusind tak (1991) Som et apropos til, at Ide- og Udviklingscenter

Læs mere

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar 2016. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar 2016. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten Januar 2016 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Kære alle. I 2010 skrev Jens Frydendal sangen: Det Positive Livstræ. Den kunne være en dejlig

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 www.taarnbybib.dk WINDOWS 100 NETHANDEL E-BOKS COMPUTERSPROG GMAIL SLÆGTSHISTORIE DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vi tilbyder

Læs mere

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se: (distrikt 2 Viborg/Fjends)

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se:  (distrikt 2 Viborg/Fjends) Fjends Karup Program Januar marts 2018 Få mere information om Ældre Sagen se: www.aeldresagen.dk (distrikt 2 Viborg/Fjends) Se også: www.fjendsnet.dk (foreninger Ældresagen) Har du lyst til at modtage

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2013 Der indkaldes herved til DISTRIKTSGILDETING Mandag den 27. maj 2013 kl. 19.30 i Gildehuset, Frederik Bajers Gade

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten

Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Referat fra Generalforsamling i Parkinsonforeningen, kreds Sydøstjylland Fredag den 17. marts 2017 på Hotel Bredehus i Bredsten Brian bød forsamlingen velkommen, hvorefter vi startede med dagsordenen ifølge

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2016 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 17. juni 2016 Hindsgavl Slot Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

SFO-Lederne ved Danmarks Privatskoleforening. Generalforsamling samt kursusdag

SFO-Lederne ved Danmarks Privatskoleforening. Generalforsamling samt kursusdag Generalforsamling samt kursusdag Program: SFO-lederne ved Danmarks Privatskoleforening. Inviterer til generalforsamling og kursusdag på Hornstrup Kursuscenter Torsdag d. 10. november 2016: - kl. 12:00-13:00

Læs mere

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014 Stenderupskovene Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2014 Kommende cykelture Forårsklargøring af cyklen Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2014 Regnskab og budget Cykeltur til Bodensee og Rhinen

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2011 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 22. februar 2011 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Hanne Bohr

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015 Kurser for voksne Forår 2015 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, der alle er relevante i forhold til bibliotekets digitale tilbud. Vi tilbyder også Drop In, hvor bibliotekets

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement PROGRAM 2014 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henvendelse til Poul Erik Jepsen Tlf. 62 27 11 62. Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Henvendelse til Grete

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 16. - 22. august 2009 Le, leg og lev vel! Sommerhøjskole arrangeret i samarbejde med Fountainhouse k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2013/2014 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2017 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 16. juni 2017 Molskroen Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement i Danske

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Maj 2014 Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Side 1 PRISER for kontingent 2014: Medlemskab for par:

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM FORÅR 2018 Søren Jochumsen. Eliteidrætskonsulent og tidligere målmand hos AC Horsens. Søren Jochumsen har hele sin karriere spillet som målmand

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

Se mere i programmet om:

Se mere i programmet om: Program udsendt februar 2014 næste program maj 2014. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 16.00. Hjemmeside www.middelfart-pensionistforening.dk Se mere i programmet

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Naturhistorisk Forening for Fredericia og omegn

Naturhistorisk Forening for Fredericia og omegn Naturhistorisk Forening for Fredericia og omegn Program Forår - Sommer 2016 Med blandt andet weekendtur til Tåsinge og Langeland hvor de vilde heste trives. Til alle foreningens arrangementer er der tilmeldingsfrist

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen April 1999 2 Aktivitetskalender: Til opslagstavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der motionsløb eller gåtur fra Marienlystcentret, vælg 3 km, 5 km, 8 km eller længere rute. 22. 23. 24. April Shat

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere