Husorden for Kollegiegården 1. Generel husorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husorden for Kollegiegården 1. Generel husorden"

Transkript

1 Husorden for Kollegiegården 1. Generel husorden 1.1. Kollegianerne skal i deres færden på kollegiet tage hensyn til de øvrige beboere herunder skal det understreges, at almindelige love og regler selvfølgelig også gælder på kollegiet Støjende adfærd i forbindelse med fester, havearrangementer osv. må ikke finde sted efter kl i hverdagene og klokken 05:00 op til lørdage, søndage og helligdage Beboerrådet kan give dispensation i hverdage frem til kl 24: Enhver beboer er erstatningspligtig for den skade, vedkommende eller dennes gæster forvolder ved uforsvarlig adfærd. I grove tilfælde vil beboeren kunne opsiges fra sit lejemål Brug af boremaskine og andet larmende værktøj må kun ske i følgende tidsrum: mandagfredag kl og lørdag kl På søndage og helligdage må der ikke bores Brandveje skal holdes fri til alle tider. Cykler, barnevogne m.m. må ikke stilles i trappeopgangene. Ligeledes må intet placeres eller opbevares på værelsesgangene, f.eks. vasketøjsstativer, sko, stole, osv. Inspektørerne har beføjelse til at fjerne beboernes effekter, såfremt dette ikke overholdes Det er ikke tilladt at holde kæledyr Opklæbning af plakater, opslag og lignende må kun foretages ved aftale med inspektøren Affaldsskakten må kun benyttes til køkkenaffald. Alt andet affald som pap, pizzaæsker, aviser, batterier og andre skarpe eller skadelige ting skal afleveres til affaldssortering i gangen under lejlighedsfløjen. Glas skal afleveres i genbrugscontainere Køkkenet er en del af lejemålet. Manglende oprydning og rengøring er derfor at regne som misligholdelse af lejemålet Fællesarealer såsom have og tagterrasse skal altid efterlades i ryddelig stand. Overtrædelse af dette ligestilles med misligholdelse af lejemål, som kan føre til opsigelse Der må ikke ryges på indendørs fællesarealer Udendørs antenner og lignede må ikke opsættes. 2. Regler for intern flytning 2.1. Kun lejetager, kan søge intern flytning og fremleje Man kan først skrive sig på ventelisten til intern flytning fra et værelse til en lejlighed efter 6 måneder Alle interne flytninger imellem værelser skal ske ved henvendelse til fsb Alle interne flytninger imellem lejligheder skal foregå gennem fremlejerepræsentanten Man kan ønske et specifikt værelse, ikke en specifik lejlighed.

2 2.6. Det er tilladt at afslå tilbud om intern flytning, men man vil så flyttes ned i bunden af listen værelseslejligheden er fortrinsvis til par med børn Efter 3 måneder i en lejlighed kan man søge om intern flytning imellem lejligheder. Denne liste har fortrinsret over værelsesventelisten I helt ekstraordinære tilfælde kan man søge dispensation hos Beboerrådet om at springe ventelisten over. 3. Fremleje 3.1. Fremleje er kun tilladt med kollegiets godkendelse, dvs. al fremleje uden anvendelse af Kollegiegårdens fremlejekontrakt er ulovlig og vil medføre opsigelse En kollegianer må højest fremleje sit værelse/lejlighed i 2 år Fremlejebeløbet må ikke overstige den gældende husleje Fremlejetageren må ikke fremleje til tredje part Fremlejetageren vil i fremlejeperioden være at betragte som kollegianer og som sådan indtræde i fælleskøkkenets forpligtigelser. Derfor vil fremlejetager have samme forpligtigelser i forhold til køkkenskat, rengøring, m.m. som en almindelig lejer. Fremlejetagerens opmærksomhed henledes især på, at man er ubetinget erstatningspligtig for skader forvoldt på inventar, installationer, bygninger og overtrædelse af husordenen vil kunne medføre at lejemålet opsiges jf. Lejeloven Det er et krav, at fremlejetager skal være studerende og studieaktiv. Dette skal dokumenteres sammen med lejekontrakten ved aftalens indgåelse. Dette gælder både ved fremleje af værelse og lejlighed/værelse i lejlighed Fremleje er kun muligt i forbindelse med midlertidigt ophold uden for Region Hovedstaden (dog er Bornholms Regionskommune ikke medtaget). 4. Regler for fraflytning 4.1. Boligen skal være fraflyttet kl på opsigelsesdatoen Hvis der boret huller i væggene, skal rawlplugs og lignende fjernes, samt hullerne udspartles og nedslibes Boligen skal være malet i lyse farver Boligen skal være rengjort Inspektøren skal kontaktes i god tid inden udflytningen, således at en aftale om syning af boligen kan træffes. Ønskes det, kan et medlem af beboerrådet overvære syningen.

3 5. Computernetværk 5.1. Man må ikke benytte sig af netværket og dets fælles faciliteter på en sådan måde, at andre beboere/brugere bliver generet og/eller den daglige drift forstyrres Man må ikke videregive adgang til nettet på permanent eller midlertidig basis, gæster dog undtaget under hensyn til punkt Beboerne må ikke benytte netværket til kommercielle formål Man må ikke uden samtykke forsøge at tilegne sig information, der ikke vedrører en selv personligt, herunder forsøge at få adgang til andres data, kode og/eller filer. Kommer man uforvarende i besiddelse af andres data, skal man underrette netudvalget og ejeren af de pågældende data. Ligeledes skal kendskab om andres sådanne aktiviteter indberettes Brugeren er selv ansvarlig for evt. skader på hardware eller tab af data, der måtte ske ved brug af netværket Ved mistanke om infiltration og/eller angreb på nettet skal netudvalget underrettes Ved brug af andre net, herunder internet, skal man overholde de på disse net gældende regler Man må ikke bruge netværket til ulovlige aktiviteter, f.eks. børneporno og piratsoftware, herunder ulovlig kopiering af MP3-filer. Netudvalget og beboerrådet tager her afstand fra brugernes eventuelle lovovertrædelser Netudvalget har til enhver tid lov til at overvåge netværkstrafikken, såfremt der er behov for det, f.eks. ved mistanke om misbrug eller såfremt overvågningen vil tjene til fordel for netværkets drift Det er strengt forbudt at benytte andre kollegianeres IP-nummer, og kollegianeres navn, herunder adresser Netudvalget kan ved overtrædelse af ovenstående retningslinier skride ind med sanktioner i form af advarsler, udelukkelse/karantæne fra nettet i kortere eller længere tid Netudvalgets beslutninger kan indbringes for beboerrådet. 6. Musikrummet 6.1. Din adgang til musikrummet er strengt personlig. Dette betyder altså, at du ikke må låne din nøgle ud til andre. Forsømmelser af denne regel, samt brugerreglementet i øvrigt, kan resultere i, at din adgang til musikrummet bliver spærret Det er obligatorisk, at du noterer dig på reservationssedlen, når du benytter musikrummet Musikrummet må benyttes i tidsrummet fra kl. 8:00 22:00. Eventuelle klager over støjniveauet fra beboere lige over lokalet skal tages til efterretning. Vinduet i lokalet skal være lukket efter kl. 18, da vi ellers forstyrrer naboer og beboere Der må ikke placeres ting på flyglet andet end noder. Mad og drikkevarer henvises til bordet.

4 6.5. Undlad at regulere varmetermostaten i musikrummet, af hensyn til flyglets stemning Beskadigelse af inventaret vil normalt være for egen regning. Hvis uheldet sker, så skal du/i kontakte Beboerrådet. 7. Motionsrum 7.1. Rummet må benyttes alle dage mellem kl Første bruger(e) har fortrinsret, dvs. han/hun/de har ret til rummet alene i det tidsrum, træningen tager. Andre brugere kan i denne periode afvises Motionsrummet skal efterlades i pæn og opryddet stand, dvs. ingen løse vægtskiver på gulvet, og evt. affald må ikke efterlades i rummet Musik i rummet er tilladt, hvis brugere er enige om musikken, eller hvis det høres i hovedtelefoner. 8. Vaskeri 8.1. Vaskeriet må kun benyttes af kollegiets beboere, og kan benyttes i tidsrummet til Den der kommer først ned med sit tøj, har ret til den første ledige maskine Vasketøjet kan stå i kø således, at man kan forlade vaskekælderen uden at fortabe sig retten til den første ledige maskine. Den første ledige maskine er den/de maskiner, man star i kø ved. Er man der ikke når maskinen er færdig med at vaske, har man mistet sin tur Hvis man har tøj i maskinen, har man ret til at benytte den igen. Dette gælder indtil man har vasket færdig, også selvom andre står i kø Det er ikke tilladt at bruge klor eller farve i maskinerne. 9. Græsplænen 9.1. Boldspil er tilladt hvis plænen er tør og spillet ikke er til gene Inspektøren kan udstede spilleforbud på plænen Der må ikke bruges fodboldstøvler med knopper. 10. Opbevaring af motorcykler november 1. april Inspektøren anviser opbevaringsrum og har ret til afvise motorcykler ved pladsmangel Gulvet under motorcyklerne skal strøs/dækkes med fugtabsorberende materiale. Dette skal fjernes igen d. 1. april.

5 10.4. Maksimalt én motorcykel per beboer kan opbevares Motorcyklen skal mærkes med navn og værelsesnummer Motorcyklen skal tømmes for benzin Rummet må ikke bruges som værksted. 11. Tarmen Kun beboere på kollegiet kan leje og afholde arrangementer i kollegiets festlokale Tarmen Udlejetidspunkter: fredag fra kl. 12 til lørdag kl. 12, lørdag fra kl. 12 til søndag kl Ved reservering af Tarmen betales 400 eller 1200 kr. afhængigt af, om festen er åben eller lukket. Desuden betales 1000 kr. i depositum. Pengene skal være betalt indenfor 3 dage fra reservationstidspunktet, ellers vil reservationen blive slettet. Det er muligt at betale ved bank overførsel. Depositum kan tidligst tilbagebetales 1 uge senere for at eventuelle klager kan nå at blive behandlet. Kommer der en eller flere klager, skal klagen behandles, før depositummet kan udbetales. Ved eventuelle klager kan Tarmbosserne, hvis de finder det nødvendigt, trække i depositummet For at en fest kan betragtes som åben, skal følgende tre punkter overholdes: Festen skal være åben for kollegianere senest kl. 22: Annoncering af en åben fest skal ske via facebook senest 3 dage før. Har du ikke en facebookprofil, kan du sende en til beboerraad@kollegiegaarden.dk hvorefter de vil være behjælpelige med annonceringen Baren skal som minimum sælge øl til rimelige priser. Overholdes disse punkter ikke vil festen blive takseret som en lukket fest. Differencen vil blive trukket af depositummet Tarmens musikanlæg har et fastsat maximalt lydniveau, som skal overholdes. Eget stereoanlæg, diskotek eller levende musik må ikke benyttes. Der kan søges dispensation for levende musik ved skriftlig ansøgning til tarmbosserne, senest 3 dage før Der må ikke spilles musik i tidsrummet fra 05:00 til 10:00. Der henstilles desuden til lejeren ikke at spille for høj musik under oppyntning og oprydning af lokalet af hensyn til de øvrige beboere Lejeren råder over festlokale, toiletter, borde, stole, køleskab, fryser, kaffemaskine, stereoanlæg, køkken og bar. Lejeren er ansvarlig for at alt leveres tilbage i samme stand, som da Tarmen blev udlejet Ved skader opstået på Tarmens lokale eller dets inventar hæfter lejeren fuldt eller delvist afhængigt af omstændighederne ved skadens opståen Depositum tilbagebetales ved henvendelse til tarmbossen. Sker dette ikke indtil tre måneder efter festen, betragtes det som donation til tarmkassen.

6 12. Endetarmen Endetarmen er Kollegiegårdens hyggerum som du som beboer kan leje hvis du skal holde forfest, hygge med vennerne, holde møde eller andet gøgl Rummet må ikke benyttes til fester af samme kaliber som dem der afholdes i festlokalet Tarmen Du kan benytte Endetarmen når som helst. Hvis du vil være sikker på at der plads til dit arrangement, kan du reservere Endetarmen Det koster 100 kr. at leje Endetarmen på fredage og lørdage. Desuden betales 500 kr. i depositum ved leje i weekenden. Pengene skal betales til de ansvarlige for Endetarmen dagen inden du skal bruge lokalet Hvis du reserverer Endetarmen på torsdage, fredage eller lørdage skal rummet tjekkes af en af de ansvarlige for Endetarmen inden kl dagen efter Det er meget vigtigt at du rydder pænt op og gør rent efter dig selv og dine venner. Du skal efter endt fest udfylde og underskrive en rengøringsliste som hænger i Endetarmen. Senest kl dagen efter Du står til ansvar for eventuelle ødelæggelser Du må ikke flytte rundt på tingene eller fjerne ting fra Endetarmen Lejere af Tarmen må ikke benytte Endetarmens faciliteter under en fest Endetarmen bliver tjekket dagligt Depositum tilbagebetales ved henvendelse til tarmbossen. Sker dette ikke indtil tre måneder efter festen, betragtes det som donation til tarmkassen. 13. Kollegiegårdens fadølsanlæg Kollegiet har et ølanlæg der kan lånes for 100 kr/dag Ølanlægget er non-profit og har selvstændige økonomi under beboerrådets konto. 14. Tarmkassen Tarm har egen økonomi via en konto under beboerrådet Tarmbosserne skal fremlægge regnskab på beboermøde. 15. Festudvalg Alle beboere kan deltage i festudvalget Festudvalget har egen kasse og egen kasserer

7 15.3. Hvis festudvalget ophører, skal udvalgets penge gå tilbage til beboerrådets kasse Udvalgets kasserer skal fremlægge regnskab på beboermøde. 16. Beboerrådet Retningslinjer for beboerrådets arbejde er fastlagt i henhold bekendtgørelse nr. 666 om organisation af ungdomsboliger, der er opført med offentlig støtte. Udover de regler, der er konkretiseret nedenfor, henvises til denne bekendtgørelse i øvrigt Der er op til 11 medlemmer af beboerrådet og dertil 11 personlige suppleanter. Disse er valgt på en generalforsamling, dog skal der altid være et ulige antal. Man vælges for en toårig periode. Hvis man ikke ønsker at sidde sin periode ud eller fraflytter kollegiet, skal der på et beboermøde vælges en anden, der kan sidde perioden ud. Genvalg kan finde sted Beboerrådet kan selv fastsætte en forretningsorden under iagttagelse af gældende love og bestemmelser vedrørende beboerrådet Beboerrådet er pligtig til at repræsentere kollegianerne i kollegiets bestyrelse. Beboerrådet har ret til at indstille to medlemmer til bestyrelsen Beboerrådets møder er lukkede og indkaldes efter behov. Stemmeret på disse møder har kun beboerrådets medlemmer, eller disses suppleanter, hvis beboerrådsmedlemmerne ikke er til stede Beboerrådet er kun beslutningsdygtigt såfremt mindst 2/3 af medlemmerne eller disses suppleanter er til stede Beboermødet Beboermødet afholdes hvert år i oktober måned. Der skal indkaldes til beboermøde medminimum otte dages varsel. Alle beboere skal samtidig modtage årsregnskabet i form af hovedtal for årets drift og status samt driftbudgettets hovedtal for det kommende år. Bestyrelsen indkaldes også skriftligt Alle kollegiets beboere kan deltage og har stemmeret. Alle kan stille forslag til dagsordenen. Disse skal dog være sekretæren i hænde senest fem dage før beboermødet Beboermødet er beslutningsdygtig på grundlag af almindeligt stemmeflertal blandt de tilstedeværende. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt Beboermøde kan vælge at sende et forslag ud til urafstemning blandt alle kollegiets beboere. Når et forslag har været til urafstemning, kan der først afholdes ny urafstemning om det samme forslag efter afholdelse af et nyt beboermøde Valg til beboerrådet foregår ved skriftlig afstemning, såfremt der opstilles flere kandidater end der er ledige mandater. Hver beboer har en stemme. Valg af suppleanter foregår efter samme retningslinier Dagsordenen til beboermødet skal indeholde følgende punkter: Beboerrådets årsberetning ved formanden.

8 Fremlæggelse og godkendelse af årsregnskaber for den selvejende institution Kollegiegården (herunder beboerrådets kasse, Tarmen og Festudvalget) Valg af medlemmer til beboerrådet, hvis valgperioden for disse er udløbet Valg af medlemmer til beboerrådet, hvis disse er udtrådt af beboerrådet før valgperioden er udløbet Valg af suppleanter til beboerrådet, hvis valgperioden for disse er udløbet Valg af suppleanter til beboerrådet, hvis disse er udtrådt af beboerrådet før valgperioden er udløbet Valg af formand for beboerrådet (vælges blandt de fem beboerrådsmedlemmer) Indstilling af bestyrelsesmedlemmer, hvis valgperioden er udløbet Indstilling af suppleanter for bestyrelsesmedlemmerne, hvis valgperioden er udløbet Valg af revisor Evt. vedtagelse af ny husorden Indkomne forslag Eventuelt. 18. Ekstraordinært beboermøde Et ekstraordinært beboermøde kan kun forekomme hvis: Beboerrådet finder anledning hertil, eller Minimum 1/4 af beboerne ønsker et bestemt forslag behandlet, eller Det er besluttet på et tidligere beboermøde, eller Bestyrelsen ønsker det.

Husorden for Kollegiegården

Husorden for Kollegiegården 1. Generel husorden Husorden for Kollegiegården 1.1. Kollegianerne skal i deres færden på kollegiet tage hensyn til de øvrige beboere herunder skal det understreges, at almindelige love og regler selvfølgelig

Læs mere

Bilag 1 Husorden for Kollegiegården Generel husorden Regler for intern flytning

Bilag 1 Husorden for Kollegiegården Generel husorden Regler for intern flytning Bilag 1 Husorden for Kollegiegården 1. Generel husorden 1.1. til de øvrige beboere herunder skal det understreges, at almindelige love og regler selvfølgelig også gælder på kollegiet. 1.2. Støjende adfærd

Læs mere

Endelig dagsorden for beboermøde. 20/ kl

Endelig dagsorden for beboermøde. 20/ kl Endelig dagsorden for beboermøde 20/10 2015 kl. 19.00 1. Mødet åbnes 1.1. Valg af dirigent og referent 1.2. Årsberetning v/formand for beboerrådet 1.3. Fremlæggelse og godkendelse af regnskabet for Kollegiegården,

Læs mere

Husorden for Kollegiegården

Husorden for Kollegiegården Husorden for Kollegiegården Generel husorden 1. Kollegianere skal i deres færden på kollegiet tage hensyn til de øvrige beboere. 2. Radio, fjernsyn, musikanlæg og lignende må aldrig benyttes til gene for

Læs mere

HUSORDEN FOR KONG CHRISTIAN D. X KOLLEGIET

HUSORDEN FOR KONG CHRISTIAN D. X KOLLEGIET HUSORDEN FOR KONG CHRISTIAN D. X KOLLEGIET 1 Generelt Samtlige beboere har i fællesskab ansvaret for opretholdelsen af ro og orden på kollegiet. Enhver beboer er forpligtet til at efterkomme de forskrifter,

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej Frederiksberg, den 1. juli 2009 Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej 1 Beboerne må under deres udfoldelser i afdelingen respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

Hørhus Kollegiets husorden

Hørhus Kollegiets husorden Hørhus Kollegiets husorden 1: Generelt. Beboere må under deres udfoldelse på Hørhus Kollegiet respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til kollegiets forsvarlige drift kræver.

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden Afdeling 9 HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade 1 Bygninger Beboerne er økonomisk ansvarlige for de skader, som leg, hærværk eller lignende måtte påføre bygninger og andre bygningsdele.

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden Afdeling 9 HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade 1 Bygninger Beboerne er økonomisk ansvarlige for de skader som leg, hærværk eller lignende måtte påføre bygninger og andre bygningsdele.

Læs mere

HUSORDEN for Paul Bergsøe Kollegiet

HUSORDEN for Paul Bergsøe Kollegiet HUSORDEN for Paul Bergsøe Kollegiet INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. ADFÆRD... 2 1.1 Ro- og orden... 2 1.2 Fælles arealer og inventar... 2 1.3 Benyttelse... 3 2. NETVÆRK... 3 2.1 Netværket... 3 2.2 Netværksudvalget...

Læs mere

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Husorden afdeling 1 Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Vivabolig Sjællandsgade 11 9000 Aalborg team1@vivabolig.dk Tlf. 9813 2504 CVR. 3183 1814 Reg. 9280

Læs mere

HUSORDEN. Bikuben Kollegiet Odense

HUSORDEN. Bikuben Kollegiet Odense HUSORDEN Bikuben Kollegiet Odense September 2015 1 Indholdsfortegnelse 1. ADFÆRD... 3 1.1 Generelle bestemmelser... 3 1.2 Ro og orden... 3 1.3 Fællesarealer og inventar... 3 1.4 Altangange... 4 1.5 Rygning

Læs mere

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Vedtaget den 15. marts 2006. Det er vigtigt, du som beboer kender dine rettigheder og pligter, som de fremgår af lejekontrakten, denne HUSORDEN, vedligeholdelsesreglementet

Læs mere

HUSORDEN. Bikuben Kollegiet Ørestad

HUSORDEN. Bikuben Kollegiet Ørestad HUSORDEN Bikuben Kollegiet Ørestad Revideret September 2014 Indholdsfortegnelse HUSORDEN... 1 BIKUBEN KOLLEGIET ØRESTAD... 1 1. ADFÆRD... 3 1.1. GENERELLE BESTEMMELSER...3 1.2. RO OG ORDEN...3 1.3. FÆLLESAREALER

Læs mere

8. Fastsættelse af beløb for kommende regnskabsårs beboerfaciliteter 9. Indkomne forslag 10. Evt.

8. Fastsættelse af beløb for kommende regnskabsårs beboerfaciliteter 9. Indkomne forslag 10. Evt. Vedtægter for beboerrådet på Ravnsbjerg Kollegiet 23. november 2011 1 Formål Beboerrådet ved Ravnsbjerg Kollegiet har til opgave at varetage beboernes interesser og medindflydelse på kollegiets drift efter

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej DUAB afdeling XI

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej DUAB afdeling XI Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej DUAB afdeling XI Indholdsfortegnelse 1 Opførsel og gæster 2 Affald 3 Cykelparkering 4 Fælleslokale 5 Fyrværkeri 6 Gård/Have 7 Husdyr 7a Hold af kat 8 Kælder-/loftsrum

Læs mere

Husorden for Otto Mønsteds Kollegium

Husorden for Otto Mønsteds Kollegium Husorden for Otto Mønsteds Kollegium Regulativ nr. 2 af 22. maj 1990 Vedtaget i sin nuværende form på forårsgeneralforsamlingen d. 4. april 2017 1. Overordnede regler... 2 2. Oplysningspligt... 2 3. Inventar...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:...

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 2 Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 4 Generelle regler for leje af beboerlokalet... 4 Reservation...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

HUSORDEN for Paul Bergsøe Kollegiet

HUSORDEN for Paul Bergsøe Kollegiet HUSORDEN for Paul Bergsøe Kollegiet INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. ADFÆRD... 2 1.1 Ro- og orden... 2 1.2 Fælles arealer og inventar... 2 1.3 Benyttelse... 3 2. NETVÆRK... 4 2.1 Netværket... 4 2.2 Netværksudvalget...

Læs mere

Husorden Prangerhuset

Husorden Prangerhuset Husorden 1-3058 Prangerhuset Revideret på ordinært afdelingsmøde den 29. august 2013 En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er afhængige af hinanden og fælles om mange ting.

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden 1-1029 Møllergården

Husorden 1-1029 Møllergården Husorden 1-1029 Møllergården 1. oktober 2011 2 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre afhængige af hinanden - og fælles om

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby

Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark, Mortonsvej 2-30, 2800 Kgs. Lyngby FORSLAG TIL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Beboerrepræsentationen i Lyngby Søpark efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune, Mortonsvej 2-30, og

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Regulativ for Bodegaen

Regulativ for Bodegaen Regulativ for Bodegaen Regulativ af d. 4.02.2014 Vedtaget i sin nuværende udformning til repræsentantskabsmødet den 4. februar 2014 1. Almindelige bestemmelser 2 1.1 Formål 2 1.2 Organisation 2 1.3 Åbningstider

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 238 GRÆSTED HAVE REVIDERET 10. JANUAR 2012 1 - Anlægget Da alle gerne vil bo i et pænt kvarter, er der gjort meget for at skabe en god bebyggelse.

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej DUAB afdeling XI

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej DUAB afdeling XI Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej DUAB afdeling XI Indholdsfortegnelse 1 Opførsel og gæster 2 Affald 3 Cykelparkering 4 Fælleslokale 5 Fyrværkeri 6 Gård/Have 7 Husdyr 7a Hold af kat 8 Kælder-/loftsrum

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

Ordensregler. Stk. 2. Side 1 af 5

Ordensregler. Stk. 2. Side 1 af 5 1 Det forventes generelt, at kollegianerne udviser almindelig ansvarlighed og hensyntagen til hinanden og til det fællesskab, de på kollegiet er en del af. Det forventes endvidere, at enhver kollegianer

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN E/F DANASVEJ 4-6 Indhold 1. Bestyrelse og ejendomsservice 2. Husdyr 3. Navneskilte 4. Nøgler 5. Pulterrum 6. Støj 7. Musiceren og fester 8. Værktøj og vaskemaskiner mv. 9. Ophold

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN

HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN Velkommen som beboer i Kolstrup Boligforening, Afdeling 3. Vi håber, du bliver glad for at bo her, og at du positivt vil medvirke til et godt beboerklima.

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

Har du spørgsmål til Husorden eller overholdelse af denne, rettes henvendelse til ejendomskontoret.

Har du spørgsmål til Husorden eller overholdelse af denne, rettes henvendelse til ejendomskontoret. Mosegårdsparken Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Mosegårdsparken. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler:

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2 Husorden Indledning. Husordenen er en del af lejekontrakten. Misligholdelse af husordenen, kan medføre opsigelse/ophævelse af lejekontrakten jf. gældende regler herom. Beboerne opfordres til at anvende

Læs mere

SIDE 1 AF 4 VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET. 9. Alle foreningens medlemmer kan deltage i beboermødet. KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL.

SIDE 1 AF 4 VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET. 9. Alle foreningens medlemmer kan deltage i beboermødet. KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. VEDTÆGTER FOR HJORTESPRINGKOLLEGIET KAPITEL 1: NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Foreningens navn er: Beboerforeningen Hjortespringkollegiet. 2. Hjemsted: Persillehaven 40, 2730 Herlev. 3. Formål: Det er beboerforeningens

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN Frederiksberg, 18-11-2015 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN DEAS A/S Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg www.deas.dk Tel +45 70 30 20 20 info@deas.dk cvr. 20 28 34 16 Regionskontorer: Aalborg

Læs mere

Husorden for A/B Dannevirke

Husorden for A/B Dannevirke Husorden for A/B Dannevirke Ejendommen Slien 2-6, Alsgade 7-9, Slesvigsgade 21-33 og Dannevirkegade 22-32. Affald: Almindeligt husholdningsaffald placeres i de grønne affaldscontainere i gården. Gamle

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00 Referat af beboermøde 20/10 2015 kl. 19.00 1. Mødet åbnes 1.1. Valg af dirigent og referent Referent: Daniel Dirigent: Karoline 1.2. Årsberetning v/formand for beboerrådet Formandens beretning Hvor Vi

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

HUSORDEN FOR VILH. KIERS KOLLEGIUM

HUSORDEN FOR VILH. KIERS KOLLEGIUM HUSORDEN FOR VILH. KIERS KOLLEGIUM 1 Samtlige kollegianere er i fællesskab ansvarlig for opretholdelsen af ro og orden på kollegiet. Enhver kollegianer er pligtig til at efterkomme de forskrifter, der

Læs mere

HUSORDEN NB Woltershus

HUSORDEN NB Woltershus HUSORDEN NB Woltershus Husordenen gælder alle lejere og andelshavere. Den enkelte lejer/andelshaver har ansvaret for, at husstanden og gæster overholder husordenen. Samme ansvar gælder i forbindelse med

Læs mere

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5 Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

Vedtægter for Nobel Kollegiets beboerrepræsentation

Vedtægter for Nobel Kollegiets beboerrepræsentation Vedtægter for Nobel Kollegiets beboerrepræsentation Revidering 4 Oktober 2018 1 Bekendtgørelse fra Bygge- og Boligstyrelsen Vedtægterne i dette dokument refererer til bekendtgørelsen fra Byggeog Boligstyrelsen

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Fælleshusudvalget Se opslag i Fælleshuset. Vedrørende leje af Fælleshuset se kalenderen i Fælleshuset Yderligere oplysninger kan hentes på ULFBUEN s hjemmeside

Læs mere

Alabu Bolig. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17 og 19. Husorden. Pr. 22. september 2015 Revideret pr. 19. september 2018

Alabu Bolig. Godsbanen Afd. 65. Godsbanen 9, 17 og 19. Husorden. Pr. 22. september 2015 Revideret pr. 19. september 2018 Alabu Bolig Godsbanen Afd. 65 Godsbanen 9, 17 og 19 Husorden Pr. 22. september 2015 Revideret pr. 19. september 2018 (Tilrettet den 14. marts 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden Husorden Pr. 17. juni 2013 (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 61 Alabu Bolig Generel opførsel Der skal være plads

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden for Bispeparken afd. 1-22

Husorden for Bispeparken afd. 1-22 Husorden for Bispeparken afd. 1-22 Generelt Bispeparken er et godt sted at bo, og det skal det fortsat være. Derfor har vi vedtaget denne husorden. Den fortæller, hvordan vi som beboere i Bispeparken omgås

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Arbejderbevægelsens kollegium 29. maj 2015 Vedligeholdelsesreglement Ved indflytning Lofter fremtræder som nymalede Vægge fremtræder som nymalede med standardfarver. Malede vægge vil være i ensartet glans.

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf.

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf. Husorden Affald: I affaldsskakten må der alene smides lukkede affaldsposer, der er egnede til at komme ned i skakten. Der må således ikke smides hele pizzabakker eller andre større genstande ned i skakten.

Læs mere

Lejebetingelser og praktiske oplysninger. Hawboernes Hus (- under revision)

Lejebetingelser og praktiske oplysninger. Hawboernes Hus (- under revision) Lejebetingelser og praktiske oplysninger Hawboernes Hus (- under revision) 1. JUNI 2019 Indhold 1 Om forsamlingshuset Hawboernes Hus 3 2 Lejebetingelser 3 3 Praktiske oplysninger 4 4 Lejekontrakt 5 Hawboernes

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Husorden for Børglum Kollegiet

Husorden for Børglum Kollegiet Adm.: Børglumvej 2, 8240 Risskov Telefon: 86 21 55 52 CVR nr.: 46 97 3119 www.boerglumkollegiet.dk Husorden for Børglum Kollegiet Reglerne gælder for lejere, fremlejetagere og gæster. 1. Adfærd: Samtlige

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

VELKOMMEN TIL MIDTBYEN

VELKOMMEN TIL MIDTBYEN VELKOMMEN TIL MIDTBYEN Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden. Hæftet er opdelt i tre afsnit: - DINE MULIGHEDER I MIDTBYEN - AFDELINGSBESTYRELSEN

Læs mere

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg Regler for fælleshus A/B Humlebjerg Gældende fra (Vedtaget på generalforsamling) Side 1 af 8 Regler for anvendelse af fælleshuset Hvem er ansvarlig for anvendelse af fælleshuset? Det er til enhver tid

Læs mere

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B A/B Nansensgade 68-78B Nansensgade 70 1.tv. 1366 København K Tlf.:33 15 24 90 Husorden for A/B Nansensgade 68-78B AFFALD STORSKRALD vil fremover så vidt muligt blive hentet torsdag i lige uger. Det stiller

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

LEJERBO HUSORDEN MAJ 2016 REV

LEJERBO HUSORDEN MAJ 2016 REV MAJ 2016 REV. 29.08.2017 HUSORDEN afd. 304-0 I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav

Læs mere

Husorden afd. 13-15 og16

Husorden afd. 13-15 og16 Husorden afd. 13-15 og16 HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke,

Læs mere

Husorden 1-1013 Herlev Torv

Husorden 1-1013 Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 3.marts.2003. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe et godt

Læs mere

April 2013. Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling. BRØNDBYPARKEN Afdeling.

April 2013. Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling. BRØNDBYPARKEN Afdeling. April 2013 Bedre trivsel Bedre fællesskab Bedre bolig Hvordan får du det godt med dine naboer og din boligafdeling BRØNDBYPARKEN Afdeling. 3 I Danmark bor hver 5. familie i en almen bolig, hus, lejlighed

Læs mere

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken OMP EF Husorden Overholdelse Husorden skal jf. foreningens vedtægter ( 27.1) overholdes af ejerlejlighedsejeren og foreningens eventuelle erhvervslejere i det følgende kaldet beboeren. Denne har samtidig

Læs mere

Vedtægter. Internetforeningen Sundbynet Ver. 4.1 Sidst Revideret 18-02-2014. Navn & Hjemsted 1.

Vedtægter. Internetforeningen Sundbynet Ver. 4.1 Sidst Revideret 18-02-2014. Navn & Hjemsted 1. Side 1 af 5 1.1 Internetforeningen Sundbynet Ver. 4.1 Sidst Revideret 18-02-2014 Navn & Hjemsted 1. Foreningens navn er Sundbynet, dens hjemsted er Sundby postdistrikt 2300, og blev oprindeligt dannet

Læs mere

Udnyt ekstra plads: Lej et værelse ud

Udnyt ekstra plads: Lej et værelse ud Udnyt ekstra plads: Lej et værelse ud Du kan få selskab og tjene lidt penge på at leje et værelse ud i din bolig. Men husk at få lavet en god kontrakt og følge de regler, der er. Hvis du har fået ekstra

Læs mere

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald.

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald. E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN AFFALD Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Intet affald må henkastes i gården, eller anbringes noget andet sted i bygningerne

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 3 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i afdelingens husorden?

DUAB-retningslinie nr. 3 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i afdelingens husorden? Hellerup 10.01.2008 DUAB-retningslinie nr. 3 til afdelingsbestyrelserne: Kære afdelingsbestyrelse Hvad bør der stå i afdelingens husorden? DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier,

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

HUSORDEN FOR DAMAGER KOLLEGIET DAMAGERVEJ 12A-N DK- 8260 Viby J

HUSORDEN FOR DAMAGER KOLLEGIET DAMAGERVEJ 12A-N DK- 8260 Viby J HUSORDEN FOR DAMAGER KOLLEGIET DAMAGERVEJ 12A-N DK- 8260 Viby J 1. Generelt 1.1.Samtlige beboere har i fællesskab ansvaret for opretholdelsen af ro og orden på kollegiet. Enhver beboer er forpligtet til

Læs mere