Årsregnskabet er ved at blive lavet, og der burde ikke forekomme udsving i forhold til hvad der er budgetteret med.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsregnskabet er ved at blive lavet, og der burde ikke forekomme udsving i forhold til hvad der er budgetteret med."

Transkript

1 Referat Til stede:klaus Brostrøm, Peter Andersen, Alex Thorsen, Janni Weinke, Peter Bøgh Larsen, Danny Bill Møller Fraværende: Kenneth Kyvsgaard Referent: Janni Weinke Endelig godkendelse af sidste mødes referat og beslutninger Godkendt uden bemærkninger Økonomi/budget Udvalg skal sende budget for 2017 til Peter B. i december. Klaus B. og Peter B. vil lave budget for 2017 inden året er omme. Årsregnskabet er ved at blive lavet, og der burde ikke forekomme udsving i forhold til hvad der er budgetteret med. Beretning fra de forskellige udvalg Stævneudvalg: Alex T. beretter at stævneudvalget vil lave to tjekskemaer til brug ved stævner. Et for ting der skal være til stede og for klubben at have styr på inden stævnet, og et andet til brug for stævnelederen for at vurdere flowet under stævnet. Medieudvalg: Stævneplakat endnu ikke fuldstændig færdiglavet. Alex T. og Jacob Beermann skal se på sponsorater. Klaus B. sender eksempler på sponsorklasser og priser til Alex T. Bestyrelsen taler om at ændre på nyhedsbrevets nuværende form, til at være fx en udgave hver 14. dag, med de vigtigste opdateringer. Dommerudvalg: Kurt Petersen, Jan Sahlgren, Birgitte Thorsen, Henning Friis er ny-uddannede A-dommere, bestyrelsen ønsker tillykke. I forbindelse med EM i Thisted vil der blive afholdt en international dommerprøve, og den vejledende a-dommer prøve vil blive tilbudt til de dommere som er mulige kandidater.

2 Uddannelses- og breddeudvalg: Peter A. fortæller at der har været inviteret til to uddannelser her i efteråret, men der var ikke nok tilmeldte og kurserne blev dermed ikke afholdt. Bestyrelsen overvejer om en anden form for kurser skal tilbydes. Det har været vanskeligt at finde en dato, der passer alle aktiviteter og det overvejes om breddetræf skal afholdes individuelt pr. idrætsgren fremadrettet frem for som samlet form med både vægtløftning, kettlebell og styrkeløft. DIF- kontakt og internationalt arbejde: Klaus B. fortæller, at ved besøget i Orlando holdt IPF kongres, og formanden for IPF, Gaston Parage, berettede, at der er positive udsigter for akkreditering af IPF i IOC.. I 2017 vil NM junior + subjunior formentlig ligge i september eller i oktober måned i stedet for i starten af året som nu. Anti-doping udvalget: Klaus B. kom med en beretning om McLaren-rapport 2, som i fortsættelse af den første rapport bekræfter snyd på statsplan i Rusland. Det ser slemt ud, og så er det endda kun toppen af isbjerget, vi har set. Bestyrelsen opfordrer alle løftere til at læse den opdaterede version af godkendte og ikke godkendte præparater i forhold til doping her: Styrke.dk vil snarest angive links til hvilke kosttilskud, som er blåstemplede. Der er i år blevet lavet ca. 75 dopingtests på danske atleter. Størstedelen er taget out-ofcompetition. Der er også taget en del blodprøver. Alle prøver er negative. Godkendelse fra DIF angående vores strategiske spor DSF har udvalgt fire spor som er indgivet til DIF som er godkendt. Disse spor er: DSF vil styrke talent- og elitetræningsmiljøet gennem fokus på etablering af regionale kraftcentre DSF vil rekruttere flere medlemmer gennem strategiske samarbejder med private aktører DSF vil have flere børn og unge i alderen år med i forbundet DSF vil samarbejde med Parasport Danmark og soldaterprojektet om at åbne sporten op for andre målgrupper

3 Disse spor er i overensstemmelse med DIF s krav. DSF orienterer snarest nærmere om strategisporene. Kørselspenge i forbindelse med samlinger Eliteudvalget konstaterer at der er for mange, som kører alene, og derfor skal løfterne kun modtage penge, hvis de kører sammen med minimum en anden. Ved særlige tilfælde hvor dette ikke kan lade sig gøre, er det op til lederen af samlingen at vurdere, om der kan gives kørselspenge. Bestyrelsen accepterer eliteudvalgets forslag, og vil evaluere det næste år for at se om en besparelse er opnået. Skal der udpeges en headcoach for hver klub til nationale stævner, som har ansvaret for deres løftere? Bestyrelsen mener at der ikke skal udpeges headcoaches for klubberne til stævner, men at klubberne må tage større ansvar for, at deres atleter opfører sig passende til stævner samt rydder op efter sig selv. Stævnelederen har mandat til at diskvalificere en løfter, hvis denne opfører sig upassende til et stævne, og skal desuden have skærpet opmærksomhed på at tilse stævnets arealer og oprydning af denne. Stævneprogram: En klub har foreslået om det kan lade sig gøre at implementere at protokollen udskrives med indtastede startvægte, kropsvægt, dato og sted således at man dermed kan spare en arbejdsgang og blot tage computer med til indvejning og indtaste alt direkte. Bestyrelsen vil se på hvad det koster for at få det implementeret. Medaljer og bestilling af disse hvad skal der gøres i tilfælde af fejllevering? Bestyrelsen roser Kenneth K. for at have påtaget sig opgaven med at bestille alle medaljer, på trods af at klubberne selv har ansvar for dette. Pr. 1. januar 2017 henviser bestyrelsen til beslutningen ved sidste repræsentantskabsmøde, om at klubberne selv skal tage sig at medaljebestilling samt at få manglende medaljer genbestilt og leveret til rette modtager. Kenneth K. vil sende bestillingsdokumentet til alle klubkontakter, således at klubberne er i stand til at bestille medaljer selv.

4 Er der blevet set på priser for pop-up bannere? Peter B. har indhentet pris på ca. 700 kr. pr banner. Peter B. præsenterer et nyt forslag med nogle store stativer med bannere på, ca. 200x350 cm til ca kr. pr styk. Disse kan bruges både til nationale stævner og til EM i Thisted. Bestyrelsen beslutter at købe 4 pop-up samt 1 af de nævnte store bannere. Hjemmeside hvor står vi? Pandi Web har givet et tilbud på kr. ekskl. moms for et nyt og mere brugervenligt design og opsætning af Wordpress. Dertil tilbyder de at flytte alt gammelt indhold samt at opsætte et nyhedsbrevssystem for yderligere kr. ekskl. Moms. Bestyrelsen beslutter at sige ja til tilbuddet. Med den nye hjemmeside får sekretæren en større opgave med at opdatere hjemmesiden, sende nyhedsbrev osv. Derudover vil resten af opgaverne med hjemmesiden blive fordelt til de forskellige udvalg. Bestyrelsen er opmærksom på at der i forbindelse med ny hjemmeside stadig vil forekomme en udgift til Johnny, for at få overført databaser osv. Liga er der fundet en arrangør til øst? Kenneth har via mail oplyst, at KSK afholder første runde i øst. KSK er ved at undersøge, om de også kan afholde anden runde. Kim Dahl har tidligere givet udtryk for at TSK kan træde til ved tredje runde, hvis ingen andre melder sig. Organisering af dommerpåsætning på en mere overskuelig måde Danny B. foreslår at man måske inviterer x antal mange dommere til hvert stævne, og svar udbedes for at få en bedre dommerpåsætning. Bestyrelsen vil se på, om der på næste repræsentantskabsmøde skal sættes et forslag på dagsordenen om at genindføre reglen om, at en klub skal betale en afgift på kr. 500, hvis klubben har tilmeldt 3 eller flere deltagere og ikke stiller en dommer til rådighed. Der fritages dog for nye klubber, som skal have en tidsramme til at få uddannet en dommer.

5 Eventuelt DSF ønsker et slogan. Norge har Vi løfter sammen og skaber rene vindere. DSF ønsker et slogan på én sætning og max.10 ord. Den person som laver det bedste forslag til et slogan, som kan godtages af bestyrelsen, vil modtage et gavekort på 500 kr. til valgfrit emne. Bestyrelsen mangler stadig en kasserer og opfordrer alle til at overveje, om det ikke var en opgave, de har lyst til at varetage, så forbundet kan blive aflastet på dette punkt. Peter B. foreslår at der indkøbes 1-2 skjorter til bestyrelsesmedlemmer samt andre repræsentanter for DSF i udlandet, for at skabe en præsentabel ensartethed. Bestyrelsen vedtager forslaget. D Marts afholdes der EM i Thy hallen i Thisted. Der vil forekomme streaming fra EPF. Atleterne skal bo i Vigø feriecenter, og der vil være shuttlebusser til at transportere atleterne. Cirka 40 danske atleter deltager. Peter B. vil fungere som technical director, sammen med bl.a. Danny B. Klaus B. vil fungere som speaker. Ved nogle af konkurrencerne. Janni W. undersøger, om hun kan være til stede nogle af dagene. Peter A. informerer om, at der er kommet enkelte nye klubber til DSF, samt at flere er på vej. Næste bestyrelsesmøde afholdes d. 14. Januar kl i Vejle.

Det opfordres til at klubberne melder deres respektive løftere til divisionsturneringen i god tid, for at lette arbejdet for den afholdende klub.

Det opfordres til at klubberne melder deres respektive løftere til divisionsturneringen i god tid, for at lette arbejdet for den afholdende klub. Referat 12.06.16 Til stede: Klaus Brostrøm, Peter Andersen, Kenneth Kyvsgaard, Alex Thorsen, Danny Bill Møller, Janni Weinke, Anders Vedel, Fraværende: Peter Bøgh Larsen (syg) Referent: Janni Weinke Endelig

Læs mere

Det foreløbige regnskab for 2017 viser at der er brugt færre penge end budgetteret med.

Det foreløbige regnskab for 2017 viser at der er brugt færre penge end budgetteret med. Referat 03.02.18 Til stede: Klaus Brostrøm, Peter Andersen, Janni Weinke, Henning Thorsen, Peter Bøgh Larsen, Jeanette Johansen, Alex Thorsen, Danny Bill Møller Afbud: Ingen Referent: Janni Weinke Endelig

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Til stede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1. Godkendelse af sidste

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Tilstede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peder Hindborg, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1.

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Referat af Repræsentantskabsmøde 20.03.2016 Afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent Valgt til dirigent blev Henning Thorsen uden modkandidat. Henning Thorsen konstaterede,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 8. februar 2015 kl. 11.00 i Aalborg

Referat fra bestyrelsesmøde d. 8. februar 2015 kl. 11.00 i Aalborg Referat fra bestyrelsesmøde d. 8. februar 2015 kl. 11.00 i Aalborg Deltagere: Klaus Brostrøm, Eva Buxbom, Jacob Beermann, Henning Thorsen, Peter Bøgh, Peder Hindborg, Peter Andersen og Jan V. Vestergaard.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 7. december 2014 kl. 11.00 i Aalborg

Referat fra bestyrelsesmøde d. 7. december 2014 kl. 11.00 i Aalborg Referat fra bestyrelsesmøde d. 7. december 2014 kl. 11.00 i Aalborg Deltagere: Klaus Brostrøm, Eva Buxbom,Jacob Beermann, Henning Thorsen, Peter Bøgh, Peder Hindborg, Peter Andersen og Jan V. Vestergaard.

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 25. marts 2012 Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden i henhold til vedtægterne = OK Valg af dirigent

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 9/6-2018

Referat bestyrelsesmøde 9/6-2018 Referat bestyrelsesmøde 9/6-2018 Afholdt på Scandic Hotel, Flegborg 8-10, 7100 Vejle. Mødestart kl. 10.00. Deltagere: Klaus Brøstrøm, Peter Bøgh Larsen, Lene Kjelgaard Jensen, Jørgen Rasmussen, Channe

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Referat fra Bestyrelsesmøde 7.10.2018 Afholdes Hjejlevej 14 7480 Vildbjerg. Mødestart kl. 09.30. Deltagere: Klaus Brøstrøm, Lene Kjelgaard Jensen, Jørgen Rasmussen, Channe Hviid, Henning Grøn Thorsen,

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

Resultater/effekt af sporet

Resultater/effekt af sporet INDSTILLING AF STRATEGIAFTALE FOR DANSK STYRKELØFT FORBUND Den strategiske aftale er baseret på forbundsanalyse, SUMO analyse og de godkendte strategiske spor. For hvert strategisk spor skal felterne udfyldes.

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Referat af Repræsentantskabsmøde 18.03.2018 Afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Mødet startede kl. 10.00. 1. Valg af dirigent Valgt til dirigent blev Rune Glud uden modkandidat. Rune

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 24. marts Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV.

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 24. marts Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 24. marts 2013 Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden i henhold til vedtægterne Valg af dirigent;

Læs mere

4. Kassererens beretning og regnskab: Regnskabet med uddybende notater var fremsendt til klubberne skriftligt.

4. Kassererens beretning og regnskab: Regnskabet med uddybende notater var fremsendt til klubberne skriftligt. Referat af repræsentantskabsmødet den 22.3.2015 Afholdt på Scandic Hotel Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent Valgt til dirigent blev Peder Hindborg uden modkandidat. 2. Prøve af mandater

Læs mere

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2013

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2013 Indhold Ledelsespåtegning 2 Revisor erklæring 3 Ledelsesberetning 5 Oplysninger om forbundet 5 Beretning 6 Årsregnskab 1. januar - 31. december 7 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse 8 Balance

Læs mere

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2014

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2014 Indhold Ledelsespåtegning 2 Revisor erklæring 3 Ledelsesberetning 5 Oplysninger om forbundet 6 Årsregnskab 1. januar - 31. december Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse 8 Balance 9 Noter 10 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

Stævneregler for DSF s mesterskaber og officielle stævner godkendt af DSF

Stævneregler for DSF s mesterskaber og officielle stævner godkendt af DSF Stævneregler for DSF s mesterskaber og officielle stævner godkendt af DSF Opdateret den 22.5.2016. På de områder, hvor IPF har fastsat regler, skal disse følges af DSF. Følgende gælder i øvrigt: 1. Generelle

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF + Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Søndag den 18. marts 2018 kl. 10.00 på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent 2. Prøve af mandater 3. Formandens beretning FORMANDENS

Læs mere

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 03.05.2017 Deltagere Steen Bjerre (SB), Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg, Nathalie Ahl (NA) gæst, Martin Wiuff (MW) gæst, Gre Stensgaard(GS), Stig

Læs mere

General Assembly EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet

General Assembly EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet General Assembly EM i styrkeløft 2019 Pilsen, Tjekkiet Undertegnede og Henning Thorsen havde fået æren at deltage som de danske repræsentanter på EPF-kongressen, idet Klaus Brostrøm desværre i år var blevet

Læs mere

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Søndag den 22. marts 2015 kl. 10.00 på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent 2. Prøve af mandater 3. Formandens beretning FORMANDENS

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

På de områder, hvor IPF har fastsat regler, skal disse følges af DSF. Følgende gælder i øvrigt:

På de områder, hvor IPF har fastsat regler, skal disse følges af DSF. Følgende gælder i øvrigt: Stævneregler for DSF s mesterskaber og officielle stævner godkendt af DSF Opdateret den 11.6.2018. På de områder, hvor IPF har fastsat regler, skal disse følges af DSF. Følgende gælder i øvrigt: 1. Generelle

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 4. februar 2008/ik Referat Bestyrelsesmøde 01-2008 19. januar 2008 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2007 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. Dagsorden

UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. Dagsorden UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat. 3. Ref. af GymDanmarks bestyrelsesmøde. GymDanmarks DNA

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

Regler for Eliteudvalget under DSF

Regler for Eliteudvalget under DSF Regler for Eliteudvalget under DSF Indhold: 1. Sammensætning 2. Arbejdsopgaver 3. Regler for udtagelse af løftere til landshold og internationale stævner 4. Budget og økonomi 5. Adfærdskodeks 6. Landsholdssamlinger

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

Referat af generalforsamling i LØS 2018

Referat af generalforsamling i LØS 2018 Referat af generalforsamling i LØS 2018 Vi mødes i Pakkeriet i Spinderihallerne (Vejle) d. 12.05.2018 til Landsforeningen for Økosamfunds årlige generalforsamling, der i år afholdes i forbindelse med Folketræffet

Læs mere

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub 17-04-2017 Rev. 27-12-2017 Formand Hans Erik Johansen Repræsentere klubben udadtil (Myndigheder, Nordals Idrætscenter, Ældre sagen m. m.) Indkalde til og ledelse

Læs mere

DANSK STYRKELØFT FORBUND

DANSK STYRKELØFT FORBUND Årsregnskab for DANSK STYRKELØFT FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby CVR. Nr. 16 01 37 49 2011 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE: side. Introduktion 1. Årsberetning 2. - 3. Revisionspåtegning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2016

Dansk Styrkeløft Forbund. Årsrapport 2016 Indhold Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors revisionspåtegning 3 Årsregnskab 1. januar - 31. december 9 Anvendt regnskabspraksis 9 Resultatopgørelse 10 Balance 11 1 Ledelsespåtegning Bestyrelsen

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde

Referat af Repræsentantskabsmøde Referat af Repræsentantskabsmøde 26.03.2017 Afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Mødet startede kl. 10.00. 1. Valg af dirigent Valgt til dirigent blev Peter Andersen uden modkandidat.

Læs mere

Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl Universitetssvømmehallen, Campusvej 55

Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl Universitetssvømmehallen, Campusvej 55 Referat for bestyrelsesmødet i H 2 Odense Mandag den 11. marts 2019 kl. 17.00 20.00 Universitetssvømmehallen, Campusvej 55 Referent: Afbud: Kirsten Følgende punkter skal behandles: 1. Valg af referent.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Styrkeløft Forbund

Vedtægter for Dansk Styrkeløft Forbund Vedtægter for Dansk Styrkeløft Forbund Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemsskab 4. Optagelse og udmeldelse 5. Eksklusion og karantæne 6. Ledelse - repræsentantskab 7. Ordinært

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Søndag den 20. marts 2016 kl. 10.00 på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent 2. Prøve af mandater 3. Formandens beretning FORMANDENS

Læs mere

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Søndag den 23. marts 2014 kl. 10.00 på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent 2. Prøve af mandater 3. Formandens beretning FORMANDENS

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2006 Idrættens Hus Fredag 16.06.2006 kl. 18.00 04. juli 2006 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2006 3. Budget 1. Budget og regnskab 2006 4. Økonomiske

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 05. oktober 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 05. oktober 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 05. oktober 2010 kl. 17.00 21.45 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

NYHEDS OPDATERING VELKOMMEN FORSØGE SIG PÅ 400 KG C H A M P I O N S H I P STÆVNEDIREKTØR

NYHEDS OPDATERING VELKOMMEN FORSØGE SIG PÅ 400 KG C H A M P I O N S H I P STÆVNEDIREKTØR W O L R D C H A M P I O N S H I P B E N C H P R E S S 2 0 1 4 D E N M A R K NYHEDS OPDATERING TOMMY T OM KNUDSEN STÆVNEDIREKTØR S TÆ VELKOMMEN VIL V IL V VII S SE ED DEN EN FØRSTE FØRSTE MAND FORSØGE SIG

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF

Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Dagsorden til repræsentantskabsmødet i DSF Søndag den 25. marts 2012 kl. 10.00 på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV 1. Valg af dirigent 2. Prøve af mandater 3. Formandens beretning FORMANDENS

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Sted: Referat HB -møde 13.oktober 2018.

Sted: Referat HB -møde 13.oktober 2018. Sted: Trinity Hotel & Konference Center Gl. Færgevej 30 7000 Fredericia Tidspunkt: 09.00-16.00 Deltagere: Søren Holmgård Knudsen - SKH Peter Julius Ingtoft - PJI Ann Oxfeldt Olsen - AOO Søren Herlev Jørgensen-

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

Hos Jan. Deltagere: Frank Hansen (FH), Karl Sørensen (KS), Rene Gesna (RG), Torben Larsen (TL), Alex Rasmussen (AR), Jan Sørensen (JS) Afbud:

Hos Jan. Deltagere: Frank Hansen (FH), Karl Sørensen (KS), Rene Gesna (RG), Torben Larsen (TL), Alex Rasmussen (AR), Jan Sørensen (JS) Afbud: Løbenr.: 467 Bestyrelsesmøde den 14. marts kl. 19.30 Hos Jan. 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 10. januar 2012 og generalforsamling d. 24. januar 2012 2. Regnskab Kontostatus Posteringer

Læs mere

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13 Møde med DFK EliteVejle. Bo vil gerne, at vi evaluerer det forgangne år. Hvad vil vi til næste år? Hvordan er vores samarbejde med kommunen? Hvad har

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Modellen. Mission: Hvorfor er vi her? Vision: Hvor er vi om 5-10 år? Værdier: Hvad er den rigtige måde at gøre tingene på?

Modellen. Mission: Hvorfor er vi her? Vision: Hvor er vi om 5-10 år? Værdier: Hvad er den rigtige måde at gøre tingene på? Strategier m.v. for Dansk Styrkeløft Forbund 2013 Modellen Mission: Hvorfor er vi her? Vision: Hvor er vi om 5-10 år? Værdier: Hvad er den rigtige måde at gøre tingene på? Strategiske mål: Hvad er de rigtige

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen

Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen Referat af fællesmøde mellem Dommerklubberne og DU d. 05.11.14 Referat af DU-møde onsdag d. 05.11.14 Deltagere: Erik Christensen (SVD), Danny Nielsen (NVH), Bent Bengtson, Michael Claesen, Aage Bak Christensen,

Læs mere

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub 17-04-2017 Rev. 16-12-2018 Formand Hans Erik Johansen Repræsentere klubben udadtil (Myndigheder, Nordals Idrætscenter, Ældre sagen m. m.) Indkalde til og ledelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Den 11. juni 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 07-2009 10. juni 2009 Telefonmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER Introduktion Powerbooking er en virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af bookingsystemer til tennisklubber. Systemet er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2012 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Nielsen (MN) Johnny Hansen (JH)

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 27-10-2015 Kl.18.30 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Kasserer Sekretær Medlem Medlem Suppleant Suppleant Rebecca

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser.

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser. + Referat FU-møde 10.4.2013 Danmarks Sportsdanserforbund Mødegruppe: FU møde Referent: FR Dato: 10.4.2013 kl. 17.30 Sted: Park Inn, Kastrup Tilstede: Flemming Riis, Hasse Stentoft, Karen Pedersen, Claus

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM

JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM Dato: 5. juni i Kolding Deltagere: Pia, Erik Jan, Henning, Charlotte, Benjamin, Frits, Thomas Afbud: Diane Mødeleder:

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

HOLSTEBRO VESTRE INNER WHEEL DREJEBOG. for klubbens bestyrelse

HOLSTEBRO VESTRE INNER WHEEL DREJEBOG. for klubbens bestyrelse HOLSTEBRO VESTRE INNER WHEEL DISTRIKT 45 DANSK KLUB NR. 105 DREJEBOG for klubbens bestyrelse Nedenstående retningslinjer skal vedtages på en generalforsamling og kan derefter kun ændres på en efterfølgende

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

JTU BS Møde. Side 1 af 5

JTU BS Møde. Side 1 af 5 JTU BS Møde Dagsorden 1. Godkendelse af DO 2. Opfølgning fra sidst 3. Træning 4. Deletrænerordning 5. Holdturnering (status) a. Traditionel b. Fleksibel 6. Udvalg (status) 7. Breddeudvalg a. Forslag og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Ulla Spangtoft, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Janne E. Andersen, Johnny Hunt

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016

Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016 Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016 Eliteudvalget har besluttet den kommende struktur for talentudvikling og elitearbejde gældende fra 2012. Nedenstående tabel viser en oversigt over

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt

Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt Referent: Espen Larsen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt 2. Beretninger Marianne K: Der er godt gang i tumbling aktiviteterne og tumbling har deres

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde 2017-01-12 Torsdag d. 12 Januar kl. 19:00 Afholdt hos Chriss - Riishøjsvej 29, st th. 9000 Aalborg Fremmødte: Formand: Chriss Mortensen Næstformand: Søren Lønsman Larsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk.

Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk. 10-03-2014 Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk. Tilstede: René Køhn formand Tlf. 60731569 sand-nvsj@live.dk Helle Kjeldgaard Due Tlf. 41440170

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Retningslinjer for RSK Internetudvalg

Retningslinjer for RSK Internetudvalg Retningslinjer for RSK Internetudvalg Udarbejdet af Internetudvalget d 25. Oktober 2014 1. Navn og adresse: RSK Internetudvalg - Hjemmeside: www.nadanmark.dk Postadresse: Regions Service Komiteen Narcotics

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere