Cenius Cenius TX Cenius T XT X ender T Focus 2016 Cenius MI5757_Cenius_CeniusTX_XTender_05_2016_6c_de_DE.indd :45

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Cenius Cenius TX Cenius T XT X ender T Focus 2016 Cenius MI5757_Cenius_CeniusTX_XTender_05_2016_6c_de_DE.indd :45"

Transkript

1 Cenius Cenius TX XTender Focus 2016 Cenius

2 Cenius Stubharverne Cenius og Cenius TX Allround-talentet til alle bedrifter SPEED tilling»udover en god forarbejdning er Cenius TX Super kendetegnet ved en meget god iblanding, findeling og udjævning. I den forbindelse er overbelastningssikringens udløsningstryk også tilstrækkeligt til store arbejdsdybder. Spektret af mulige skær er meget stort, ligesom udvalget af pakvalser.«(traction Arbejdsprøve AMAZONE Cenius TX Super 3/2016)

3 2 3 Cenius Et perfekt arbejdsresultat, også under de vanskeligste forhold Cenius Mere intensiv, mere fleksibel, bedre! Side Vigtigste argumenter 4 C-Mix-tænder 8 Tænder og skær 10 Cenius Special Cenius Super 12 Redskabsindstilling Udjævning 14 Chassis Dybdeføring 16 Vægtoverføring Montering 18 Udjævning og genpakning 20 Genpakning Valser 22 GreenDrill 24 Cenius og T 26 XTender 28 AMAZONE Service 34 Tekniske data 36»Med den hydrauliske dybdeføring kan man fra traktorsædet reagere på skiftende jordbundsforhold og sporkomprimering, og derved opnå et perfekt arbejdsresultat.«(dlz agrarmagazin 02/2015) Vis film: Cenius Cenius TX

4 Cenius Cenius den nye harvegeneration! En tredjedel af alle arbejdsomkostninger i landbrugsvirksomheder skyldes jordbearbejdning og markarbejde. Stigende priser til driftsmidler skærper situationen i stigende grad. Mange bedrifter søger efter redskaber med flest mulige anvendelser for at begrænse omkostningerne. Løsningen tilbydes med de liftophængte stubharver Cenius i arbejdsbredderne 3 m, 3,5 m, 4 m, de bugserede stubharver Cenius-2T med 4 m arbejdsbredde og Cenius TX i arbejdsbredderne 4 m, 5 m, 6 m og 7 m. De kan anvendes til flad stubbearbejdning og til løsnelse af muldlaget. Redskabet kan i forskellige udstyrsvarianter tilpasses stort set alle arbejdsbetingelser. I forbindelse med en aktiv eller passiv AMAZONE-såkombination er det en fremragende måde at udføre pløjefri dyrkning på. Vigtigste argumenter: Cenius 03 Special med springboltsikring til lette og middeltunge jorde med lavt stenindhold. Cenius 03 Super med trykfjeder-overbelastningssikring og en udløsningskraft på 600 kg til tunge og stenede jorde. C-Mix-skærsystemet leveres til alle Cenius 03 og tilbyder skærvarianter til alle arbejdsopgaver og garanterer en intensiv blanding. Maksimal komfort takket være valgfri, hydraulisk arbejdsdybdeindstilling og skala til aflæsning af arbejdsdybden. Jævning ved hjælp af tildækningsaggregater med fjedre eller udjævningstallerkener. Efter eget valg i glat eller takket udførelse. Som ekstraudstyr fås kanttallerkener, der kan indstilles separat i højde og vinkel, for et perfekt arbejdsresultat i kantområdet. Vedligeholdelsesfri lejring af udjævningstallerkener med glideringstætning og levetidssmøring, standardmonteret overbelastningssikring af udjævningsredskaberne. Vi leverer et omfattende program af pakvalser til optimal genpakning på alle jorde og ved alle jordbundsforhold. Kan udstyres med påbygningssåmaskinen GreenDrill til fin såsæd og mellemafgrøder.

5 Vigtigste argumenter 4 5 Få succes med Cenius og Cenius TX på dit landbrug stort anvendelsesområde Flad stubbearbejdning direkte efter høsten: 5 til 12 cm Mellemdyb jordbearbejdning og intensiv iblanding af afgrøderester: 12 til 20 cm Såbedsklargøring om foråret Indarbejdning af fast og flydende samt organisk gødning Løsnelse af muldlaget: 20 til 28 cm, hhv. 30 cm Cenius 3003 Special»Forarbejdningen gjorde et meget velovervejet og solidt indtryk. Også lakeringen var i top.«(dlz agrarmagazin 08/2013)»Le vainqueur du comparatifvinder i sammenligningstesten«(la France Agricole, sammenligningstest 11/2012)

6 Cenius Vigtigste argumenter for Cenius TX Perfekt arbejdsresultat SPEED tilling C-Mix tænder med trykfjeder-overbelastningssikring med en udløsningskraft på 600 kg og frigang på 30 cm giver sikkerhed, også på meget stenede jorder og sikrer, at arbejdsdybden holdes på op til 30 cm. Nyt C-Mix-skærsystem tilbyder skærvarianter for alle anvendelsesområder og garanterer en intensiv blanding. Som udjævningsværktøjer anvendes takkede tandsporsjævnere, glatte tandsporsjævnere eller fjedertildækningsaggregater, der giver en perfekt udjævning. Cenius TX Super Maksimal fleksibilitet Firerækket tandanordning med svingbare tænder, 28 cm tandafstand og 80 cm rammehøjde til variabel brug uden tilstopning. På meget let jord kan transporthjulene indstilles, så de får en understøttende bærefunktion og giver en målrettet overførsel af belastningen fra pakvalsen til chassiset. Under meget våde forhold kan der også arbejdes uden pakvalse, så kun transporthjulene og støttehjulene anvendes til dybdeføring. Tænderne bag transporthjulene giver i dette tilfælde en løsnelse af hjulsporet. Monteringen af Cenius TX er valgfri og kan altid skiftes via en flange.

7 Vigtigste argumenter 6 7 Maksimal komfort Som ekstraudstyr fås en trinløs hydraulisk arbejdsdybdeindstilling inkl. skala til aflæsning af arbejdspositionen. Det muliggør en fleksibel tilpasning til forskellige jordbetingelser. Den ekstra hydrauliske tallerkensektionsjustering gør det muligt at foretage justeringer fra traktorens kabine og giver maksimal komfort og arbejdssikkerhed. Valseholderne muliggør en enkelt afmontering og sikker opbevaring af valserne. Stor slagkraft Arbejdsbredder på op til 7 m, giver sammen med vægtoverføringsudstyret, der fås som ekstraudstyr, en høj arealydelse. Manøvredygtig på vejen og i marken takket være midter monteret transporthjul med godkendelse til kørsel på vej op til 40 km/t. Sammen med GreenDrill 500 til Cenius TX kan du samle jordbearbejdning og udsåning af mellemafgrøder i en enkelt arbejdsgang.»i 5 m arbejdsbredde giver stubharven et rigtig godt resultat. Selv lange majsstængler arbejdes godt ned i jorden.«(dlz agrarmagazin 02/2015)»Vi er meget tilfredse med det arbejde, som harven udfører. Iblanding, findeling og indarbejdelse gør et godt indtryk efter alle afgrøder.på trods af sin længde er Cenius TX Super meget manøvredygtig.«(traction Arbejdsprøve AMAZONE Cenius TX Super 3/2016)

8 Cenius Perfekt arbejdsresultat med C-Mix-tænder C-Mix-Super-tand med trykfjeder-overbelastningssikring Cenius 3003 Super i brug

9 C-Mix-tænder 8 9 Cenius 3003 Special i brug C-Mix-Special-tand med springbolt-overbelastningssikring På Cenius skelnes der mellem varianterne Special med springbolt-overbelastningssikring og Super med trykfjederoverbelastningssikring. Tandsektionen midt i maskinen giver sammen med C-Mix-Super-overbelastningssikringen et perfekt arbejdsresultat, også ved mulddybt arbejde. Udløsningskraften for denne trykfjeder-overbelastningssikring af C-Mix-Super-tanden er over 600 kg ved en frigang på 300 mm. Således er det selv under meget vanskelige forhold muligt at arbejde effektivt og kontinuerligt. Hvis den store frigang på 300 mm alligevel ikke rækker ved store sten eller forhindringer, så giver C-Mix-Super-tænderne yderligere sikkerhed med en springbolt. C-Mix-Special-tanden med springbolt-overbelastningssikring er et alternativ til let og middelsvær jord uden sten. Cenius TX Special

10 Cenius Den rigtige skærtype til ethvert anvendelsesområde Harvens hjerte: Skærene Anvendelsesområdet for Cenius rækker fra den flade stubbearbejdning over løsnelse af muldlaget til klargøring af såbedet. Dette kræver naturligvis en tilpasset skærteknik. Adskillelsen af ledeplade og skærspids tjener især til at reducere slitageomkostningerne. Alt efter jordtype, lokalitet og jordens fugtighed kan 3 til 5 skærspidser slides op, før det bliver nødvendigt at udskifte ledepladen. C-Mix-skærsystemets nye ledeplader er forsynet med en spiral, hvilket sikrer en mere intensiv blandevirkning. C-Mix-skærsystemet omfatter følgende varianter: C-Mix-gåsefodsskær 320 mm Arbejdsdybder fra 5 til 10 cm Specialisten til den flade stubkultivering Afskæring af stubbe over hele fladen og afbrydelse af kapillarvirkningen Iblanding af spildkorn og ukrudtsfrø tæt på overfladen I kombination med C-Mix-ledeplade opnås en intensiv blandevirkning C-Mix-vingeskær 350 mm Arbejdsdybder fra 8 til 12 cm Afskæring af stubbe over hele fladen og afbrydelse af kapillarvirkningen Iblanding af spildkorn og ukrudtsfrø tæt på overfladen Intensiv blandeeffekt i kombination med C-Mix-skær 80/100 og ledeplade Aftagelige vinger til anvendelse af C-Mix-skær 80/100 ved den dybe løsnelse Med det nye skærsystem kan AMAZONE nu tilbyde et fremragende sortiment af skær, der har en individuel løsning til enhver kunde. Cenius er således en meget fleksibel maskine, der kan anvendes i alle jordbearbejdningssystemer på moderne landbrugsbedrifter.»enestående stort udvalg af skærtyper.«(dlz agrarmagazin 08/2013)»En yderligere fordel ved det nye C-Mix-skærsystem er, at den robuste ledeplade ikke skal udskiftes, hver gang man skifter skær.«(dlz agrarmagazin 02/2015)

11 Tænder og skær C-Mix-gåsefodsskær 320 mm C-Mix-vingeskær 350 mm C-Mix-spids 100 mm med ledeplade 100 mm C-Mix-spids 80 mm med ledeplade 80 mm C-Mix-HD-skær 80 mm C-Mix-skær 40 mm C-Mix-spids 100 mm med ledeplade 100 mm Arbejdsdybder 10 til 20 cm Universalanvendelse, lige fra stubbearbejdning til den dybere jordbearbejdning Til anvendelse på meget lette jorder for at forbedre blandevirkningen Intensiv jordbevægelse, udpræget blandevirkning i kombination med spiralformet ledeplade C-Mix-spids 80 mm med ledeplade 80 mm Arbejdsdybder fra 12 til 30 cm Til den primære jordbearbejdning i middel og fuld mulddybde Intensiv løsnelse og stråiblanding i forbindelse med spiralformet ledeplade I kombination med C-Mix-vingeskær 350 mm også anvendelig til stubbearbejdning Skær indsnævres i bredden til 50 mm ved spidsen, for: Perfekt indtrængen, selv under meget vanskelige forhold Samtidig forøgelse af materialetykkelsen ved skærspidsen med 20 % Bedre slitagebeskyttelse C-Mix-HD-skær 80 mm Arbejdsdybder fra 12 til 30 cm Meget slidstærk variant (HD Heavy Duty) med hårdmetalplader i de områder, der slides mest Udelt skær i ét stykke med drejet ledeplade til intensiv blanding I kombination med C-Mix-vingeskær 350 mm også anvendelig til stubbearbejdning Ensartet arbejdsdybde i hele levetiden, ingen justering af dybdeføring påkrævet Reducerede driftsomkostninger på grund af en væsentlig længere levetid og sjældne skift af skær C-Mix-skær 40 mm Smalt skær til arbejdsdybder fra 25 til 30 cm Løsner jorden med lav blandingseffekt Kun begrænset transport af jordklumper til overfladen Reduceret behov for trækkraft ved den mulddybe løsning med stor arbejdsbredde Kan kombineres perfekt med XTender og gødningsskær»adskillelsen af den riflede ledeplade og skærspidsen giver god mening. Ikke alene reducerer dette slidomkostningerne, men det udvider også anvendelsesområdet.«(dlz agrarmagazin 02/2015)»De nye hårdmetalskær er også fantastiske. De har nu klaret 500 ha og holder sandsynligvis 250 ha til. Det er så den tredobbelte levetid af stålspidser. Også nabo-bedrifter vil nu, efter vores positive erfaringer, skifte til dette udstyr for professionelle.«(traction Arbejdsprøve AMAZONE Cenius TX Super 3/2016)

12 Cenius Cenius stubharve med 3 rækker til liftmontering Rigtig gode resultater med 3 m, 3,5 m og 4 m arbejdsbredde Ramme opbygget med tre rækker på Cenius 3003 Special Ramme opbygget med tre rækker på Cenius 3003 Super Stor passage Den liftophængte stubharve Cenius med 3 rækker anvendes fra flad stubbearbejdning til løsnelse af muldlaget. En stor frihøjde sikrer en uhindret materialestrøm, også ved store halmmængder. Tandsporsudjævner med fjedre eller tallerkenpar jævner den løsnede jord ensartet. Løsnelse og blanding Placeringen af arbejdsredskaberne på 3 rækker i hovedrammen sikrer en ensartet iblanding af strårester i overjorden. Ved en tandafstand på ca. 270 mm bearbejdes selv udtørret og hård overjord over hele fladen. Tandafstande i rækken på 81 cm og den store rammehøjde på 80 cm sikrer en stor materialepassage og garanterer højeste driftssikkerhed.»cenius leverer topresultater under alle forhold.særligt meget ros fra testkørerne var der også til den fremragende forarbejdningskvalitet som Cenius har.«(»der fortschrittliche Landwirt«praktisk test udgave 10, 05/2013)»AMAZONE tilbyder et bredt udstyrsprogram til Cenius, så du kan dække et bredt indsatsområde med denne maskine, kvaliteten af arbejdet er altid i top. Desuden viste grubberen sig i testen at være driftssikker.«(»der fortschrittliche Landwirt«praktisk test udgave 10, 05/2013)

13 Cenius Special Cenius Super Cenius Special tænder med springboltoverbelastningssikring Cenius 3003 Special: C-Mix-tænder med springboltsikring og kileringsvalse Tænder med springboltsikring i Cenius Special er egnede til jorde med lavt stenindhold. Cenius Super tænder med trykfjederoverbelastningssikring Cenius 3003 Super: C-Mix-tænder med trykfjederoverbelastningssikring og dobbelt-u-profilvalse På stenede jorde har man i Cenius Super fordelen af tænder med integreret 600 kg trykfjeder-overbelastningssikring. Skift af trækarms-kategori Monteringen på traktoren sker med trækarmsbolte i kategori 3. Trækarmsbolten kan nemt skrues ud og skiftes, hvorved der kan anvendes kategori 3N trækarmsbolte på maskinen. For at opnå en optimal tilpasning til traktoren kan liftarme og topstangen monteres i to højder. Trækarmsbolt kan skrues ud og flyttes ved skift mellem trækarms-kategori IIIN og III

14 Cenius Nem redskabsindstilling! Indstilling af arbejdsdybde og udjævningselementer på den lifthængte Cenius Ved udviklingen af den nye Cenius-serie blev der lagt vægt på en simpel, komfortabel og frem for alt hurtig redskabsindstilling. Indstillingen af arbejdsdybden sker hurtigt og enkelt ved hjælp af spindler bag på rammens arme. Man kan orientere sig ved hjælp af overskuelige skalaer. Arbejdsdybder fra 5 til 28 cm er mulige. Efter eget valg kan Cenius også udstyres med en hydraulisk dybdejustering. Indstillingen af tallerkenrækker og tandsporsudjævner med fjedre til findeling og jævning indstilles centralt via indstillingsspindler og ligeledes uden brug af værktøj. Indstillelige sideudjævner muliggør præcis tilslutningskørsel Indstilling af tallerkendybde 2 Indstilling af samlet arbejdsdybde via hydraulisk dybdeindstilling Komfortabel indstilling Dybdejusteringen af udjævningsenheden på Cenius kan foretages hurtigt, sikkert og uden brug af værktøj med to spindler. For yderligere at forbedre betjeningskomforten tilbyder AMAZONE nu også en hydraulisk justering af udjævningsenheden. Dermed kan Cenius justeres fuldt ud fra traktorkabinen. Den hydrauliske indstilling giver maksimal komfort og arbejdssikkerhed. På en meget tydelig og fra sædet i kabinen synlig skala, kan den aktuelle arbejdsposition for udjævningsskiverne aflæses. Cenius Special: C-Mix-tænder med springboltsikring og skæreringvalse Indstillingen af arbejdsdybden foretages et centralt sted på redskabet. Som standard foretages dybdejusteringen mekanisk og trinløst med en justeringsspindel. Som ekstraudstyr fås en komfortabel hydraulisk justering af arbejdsdybden. Dermed kan man også reagere på forskellige jordbundsforhold og arbejdsbetingelser under kørslen. En skala, der er nem at aflæse, hjælper ved hurtig justering fra traktorkabinen. Cylinder til dybdejustering af udjævningsenheden Cylinder til dybdejustering af tandsektionen

15 Redskabsindstilling Udjævning Jævning og findeling Tandsporsudjævnerskiver eller fjederstål-tilstrygere til den lifthængte Cenius En god jævning af den bearbejdede jord er en grundlæggende forudsætning for en ensartet genpakning. Denne opgave klares af de efterløbende udjævningstallerkener, efter eget valg i glat eller takket udførelse. De enkelte tallerkenelementer er lejret via gummifjederelementer og har samtidig en integreret overbelastningssikring. Tallerkenernes lejrer er selvfølgelig vedligeholdelsesfri. Til brug på steder med lettere jorde og ringe stråforekomst kan Cenius også udstyres med efterløbende tildækningsaggregater med fjedre. Tildækningsaggregater med fjedre Takket 460 mm udjævningstallerken, også til arbejde med store halmmængder. Stærkere blandevirkning end ved glatte tallerkener, altid sikker fremdrift. Glat 460 mm udjævningstallerken til arbejde på mellemtunge og tunge jorde, i forbindelse med mellem til store halmmængder.»de hule tildækningstallerkner udfører et førsteklasses arbejde. De yderste tallerkner er meget lette at skyde ind og ud, og der er gode indstillingsmuligheder i de aflange huller.«(profi Praxistest 07/2011) Vedligeholdelsesfri tallerkenlejer med glideringstætning og levetidssmøring er pålidelige og komfortable. Stensikringen er udført ved hjælp af gummifjederelementer. 2-rækket keglekugleleje Glideringspakning monteret i konisk holder Drivoliepåfyldningen

16 Cenius 4 rækket, bugseret Cenius TX stubharve Midterchassis i særklasse i 4 m, 5 m, 6 m og 7 m arbejdsbredde Anvendelse af Cenius TX Super med Dobbelt-U-profil-valse Anvendelse af Cenius TX Super uden pakvalse»resultatet af arbejdet: Jorden er blandet godt igennem, særdeles godt jævnet og hjulene er rene.den høje bæreevne takket være de brede ringe og det dermed forbundne lave behov for trækkraft er et plus. U-profilerne fyldes ved brug med jord, hvilket forbedrer genpakningen. Også ved meget våd jord er der næsten ingen risiko for, at valsen stopper til.valsen er meget praktisk anvendeligt og passer 100 procent til vores driftssted. I hele brugstiden er den ikke stoppet til en eneste gang.«(traction Arbejdsprøve AMAZONE Cenius TX Super 3/2016)

17 Transporhjul Dybdeføring Skala til tandfeltets arbejdsposition Afmontering og opbevaring af pakvalser med valseholder Central og enkel dybdejustering Maksimal fleksibilitet Støttehjulene overtager dybdeføringen i det forreste område. Ved maskinens bagende overtager pakvalserne denne opgave. På bedrifter med ensartede forhold er det tilstrækkeligt at indstille arbejdsdybden mekanisk og uden brug af værktøj på redskabet. Skal arbejdsdybden indstilles som reaktion på underlag eller struktur skader under kørsel, anbefales denne ekstra, trinløse hydrauliske dybdeindstilling. Dybdeindstillingen af støttehjulene, transporthjulene og pakvalsen er synkroniseret i et avanceret hydraulik system i et dobbeltvirkende hydraulikudtag en stor komfortforbedring for enhver Cenius TX! Ved arbejde med pakvalser defineres den nødvendige løftehøjde for chassiset helt nøjagtigt. Ændrer man under kørsel arbejdsdybden ved hjælp af den hydrauliske dybdeindstilling, tilpasses transporthjulenes løftehøjde automatisk. Således forhindres»medløbende«hjul. Hvis man imidlertid ønsker et understøttende medløb på meget lette jorder, kan dette også indstilles. Ved meget våde forhold sent på efteråret eller som forberedelse af marken før vinteren er det muligt at bruge Cenius TX uden pakvalse. I dette særlige tilfælde benyttes transporthjulene til dybdeføringen og de fastholdes i arbejdsdybden af indsvingere. De efter hjulene monterede tænder, vil virke som sporløsner og sikre et ensartet arbejdsresultat. For at gøre det nemmere at afmontere og opbevare afmonterede pakvalser tilbyder AMAZONE nu specielle valseholdere. Ved afmontering af valserne stilles de på holderen. Når man har løsnet klemmebøjlen, kan man ganske enkelt køre væk med grubberen.»støttehjulene foran og den efterløbende valse bagpå holder den indstillede arbejdsdybde stabilt.«(dlz agrarmagazin 02/2015)»Med de skruede beslag kan valsen let afmonteres til våde betingelser eller en grov efterårsfure.«(traction Arbejdsprøve AMAZONE Cenius TX Super 3/2016)

18 Cenius Cenius TX med vægtoverføring Cenius TX Super

19 Vægtoverføring Montering Vægtoverføring med ekstra serviceboks Vægtoverføring Reduktion af traktorens hjulslip Vægtoverføring fra Cenius TX til traktorens bagaksel Op til kg ekstravægt på bagakslen Reduceret Hjulslip Forøgelse af arealydelsen Reduktion af brændstofforbruget Montering Tilkoblingen sker med flanger, hvilket giver maksimal fleksibilitet. På denne måde kan der vælges en passende tilkobling til enhver traktor, uanset om det er tilkobling med trækarme i kategori III, IV, V, med forskellige trækøjer eller med kuglekobling K80.»Praktisk: Trækstangscylinderen kan også anvendes til på- og frakobling af harven, ved at indstille trækstangen højere eller lavere.«(traction Arbejdsprøve AMAZONE Cenius TX Super 3/2016)»Takket være flangemontering er skiftet af tilkoblingsmåde intet problem.«(traction Arbejdsprøve AMAZONE Cenius TX Super 3/2016) kg»vægtoverføringen, der leveres som ekstraudstyr, ville vi ikke være foruden på den fugtige jordbund. Hjulslip er tydeligt mindre, hvorved brændstofforbruget reduceres, og arealydelsen øges betydeligt.«(dlz agrarmagazin 02/2015)»Traktionsforstærkeren er et stort plus, som vi ikke længere vil undvære.«(traction Arbejdsprøve AMAZONE Cenius TX Super 3/2016)

20 Cenius Optimeret udjævning og genpakning Skala til udjævningsredskabernes arbejdsposition Central hydraulisk justering af udjævningsredskaber Enkelt og komfortabel indstilling af tallerken sektionen Til udjævning af jordoverfladen sidder der bag de fire tandrækker endnu en række med udjævningsredskaber. Her kan kunden vælge mellem tre varianter. Ud over fjederelementerne kan der afhængigt af stedet også vælges takkede eller runde skiver til udjævningen. Indstillingen af tallerken sektionen ved Cenius TX foretages hurtigt, sikkert og uden værktøj med to spindler fra siden af maskinen. For at forbedre betjeningskomforten yderligere er det nu også muligt at foretage hydraulisk justering af tallerken sektionen fra traktorens kabine. Den hydrauliske indstilling giver maksimal komfort og arbejdssikkerhed. På en meget tydelig og fra sædet i kabinen synlig skala, kan den aktuelle arbejdsposition for udjævningsskiverne aflæses. Spindler til central justering af udjævningsenheden Højde og hældning på kantelementet kan justeres separat for at få optimal tilslutning

21 Jævning og genpakning Takkede udjævningsskiver Glatte udjævningsskiver Tildækningsaggregater med fjedre Vedligeholdelsesfri tallerkenlejer med glideringstætning og levetidssmøring er pålidelige og komfortable. Stensikringen er udført ved hjælp af gummifjederelementer. 2-rækket keglekugleleje Glideringspakning monteret i konisk holder Drivoliepåfyldning Hurtig på vejen Midter monteret transporthjul giver maskinen en god manøvreringsevne både på vejen og i marken. På Cenius TX og Cenius TX anvendes dækstørrelsen 550/45-22,5 som standard. På Cenius TX og Cenius TX kan man ud over dækstørrelsen 400/60-22,5 også vælge størrelsen 550/45 22,5. Med trykluftsbremsen er en hurtig transportkørsel med 40 km/t tilladt. 40 km/t»under transport står Cenius TX stabilt på sit store understel.«(traction Arbejdsprøve AMAZONE Cenius TX Super 3/2016)

22 Cenius Genpakning og dybdeføring Tandpakkervalse PW Rørpakkervalse SW Tandemrørpakkervalse TW Kileringsvalse med matrixprofil KWM Kileringsvalse KW Knivringsvalse RW U-profil-valse UW Dobbelt-U-profil-valse DUW med efterløbsstrigle»som pakvalse har vi overvejende benyttet kileringsvalsen, som vi var meget tilfredse med. Den arbejdede tilstopningsfrit under alle forhold og kunne stadig sikre en ganske god efterfølgende findeling af tør, opbrudt jord. Genpakningen var meget god. Samtidig var der under normale forhold stadig nok løs jord mellem fremspringene til vandabsorbering eller luftskifte.«(dlz agrarmagazin 08/2013)

23 Genpakning Tromler Valse og strigle en effektiv kombination om foråret Til nogle valser fås som ekstraudstyr en strigle til yderligere findeling og perfekt udjævning af jordoverfladen. Ved brug sættes striglen i en let vibrerende bevægelse. Derved forbliver store jorddele på overfladen og forhindrer tilslamning ved kraftig regn. Den fine jord føres ned i sådybde. AMAZONE tilbyder den rigtige valse til enhver jordbund og til enhver bedrift! Rørpakkervalse SW 520 mm Rørpakkervalse SW 600 mm Tandpakkervalse PW 600 mm Tandemrørpakkervalse TW 520 / 380 mm Kileringsvalse KW 580 mm Kileringsvalse med matrixprofil KWM 580 mm Knivringsvalse RW 600 mm U-profilvalse UW 580 mm Dobbelt- U-profilvalse DUW 580 mm let jord middelsvær jord svær jord Findeling Genpakning Selvkørende (skubbes) Bæreevne Ufølsom over for sten Ufølsom over for tilklæbning Ringe grad af tilstopning Findeling Genpakning Selvkørende (skubbes) Bæreevne Ufølsom over for sten Ufølsom over for tilklæbning Ringe grad af tilstopning Findeling Genpakning Selvkørende (skubbes) Bæreevne Ufølsom over for sten Ufølsom over for tilklæbning Ringe grad af tilstopning x x x x mindre velegnet egnet + velegnet ++ særdeles velegnet

24 Cenius GreenDrill påbygningssåmaskine til fin såsæd og mellemafgrøder Cenius 3003 Special med GreenDrill 200

25 GreenDrill Såning af mellemafgrøder og jordbehandling i én arbejdsgang Med påbygningssåmaskinen GreenDrill kan du direkte, sammen med stubbearbejdningen eller jordbearbejdningen, sprede mellemafgrøder og efterså græs. Den kan kombineres med Cenius stubharver (3003/3503/4003), Cenius-2T og Cenius TX eller den kompakte tallerkenharve Catros, rotorgrubberen KG eller rotorharven KE. Såsæden fordeles via prelplader. GreenDrill såsædsbeholderen rummer 200 l eller 500 l (Cenius-2T og Cenius TX) og den er let tilgængelig via trappetrin. I doseringsområdet under såsædsbeholderen er der monteret en såaksel, som kan udstyres med normale eller fine såhjul alt efter såmaterialets beskaffenhed og udbringningsmængden. Såakslen og blæseren drives ved hjælp af en elektromotor eller hydraulisk. Til styringen af maskinen findes der to alternativer med forskellige former for betjeningskomfort. Med den standardmonterede GreenDrill bordcomputer kan man tilkoble såakslen og blæseren samt indstille såakslens omdrejningstal. Med komfortudgaven har kørecomputeren desuden en valgmenu til understøttelse af kalibreringen og til visning af kørehastighed, bearbejdet areal og arbejdstimer. Cenius TX Super med såenheden GreenDrill 500

26 Cenius Cenius og T som Super-variant

27 Cenius og T Cenius T Super Cenius er som klapbar og Cenius T er som klapbar og trukket variant endnu et skridt mod at etablere professionelle kultivatorer til traktorer fra 160 PS. Den bugserede variant af 4 m Cenius kræver kun ringe løftekraft af traktoren og forhindrer store bagakselbelastninger ved løft af redskabet på forageren. Sporskader minimeres. Placeringen af 3D-tænderne i 3 rækker med 28,5 cm tandafstand og de let indstillelige udjævningsskiver tillader en variabel anvendelse fra flad stubbearbejdning over løsnelse af muldlaget til såbedsklargøring. Afhængigt af jordtype kan forskellige pakvalser sikre intensiv findeling eller god genpakning. De efterløbende transporthjul muliggør fuld fleksibilitet. Hydraulisk dybdeindstilling, støttehjul foran og efterløbende strigle er vigtige elementer for at opnå et meget godt arbejds resultat. Den som tilvalg mulige GreenDrill med 500 l beholdervolumen, der monteres på trækstangen, giver en tilstrækkeligt stor såsædsbeholdning til såning af de vigtige mellemafgrøder i den moderne landbrugsdrift. Forskellige skærudførelser til Cenius 02 Stubskær, 170 mm Vendeskær, 75 mm Smalskær, 55 mm Hurtigskiftesystem VarioClip til Cenius 02 helt enkelt uden brug af værktøj Ved varierende jordforhold med hyppige skærskift anbefales det at anvende hurtigskiftesystemet VarioClip. Skærholderen er fastgjort permanent på tanden, men selve skærenheden kan skiftes enkelt uden brug af værktøj. Hurtigskiftesystem VarioClip som ekstraudstyr til Cenius 02 Skærholder Smalskær, 50 mm Uniskær, 110 mm Stubskær, 170 mm Stubskær, 220 mm

28 Cenius XTender Stor volumen til gødskning og såning af mellemafgrøder i forbindelse med jordbearbejdningen Med ISOBUS teknik XTender 4200 med parkeringhjul til parkering og rangering 9 1 LED-belysning 2 Kamerasystem 3 TwinTerminal Serviceboks 5 Serviceplatform, der kan klappes op 6 Doseringsenhed 7 Gennemgående fødeslanger 8 Koblingspunkt til det tilkoblede redskab 9 Parkeringshjul»To ekstra LED-lygter på beholderens overside på bagsiden og et bakkamera, som er placeret i midten, kan også leveres som ekstraudstyr, og kan efter vores mening anbefales.«(profi Kørselsrapport AMAZONE XTender /2015)

29 XTender XTender 4200 med Cenius TX og et fordelerhovede til gødningsplacering Stor fleksibilitet XTender er et fleksibelt tanksystem til passiv jordbearbejdning. XTender giver ved jordbearbejdning mulighed for samtidig udbringning af gødning og/eller udlægning af såsæd. Med stigende priser på gødning er en effektiv grundgødskning meget vigtig. Målrettet gødskning ved jordbearbejdning er en løsning, hvor planterne for mest mulig nytte af næringsstofferne. Der er også logistiske fordele ved gødskning i forbindelse med jordbearbejdning sammenlignet med gødskning ved såning, specielt når der skal udbringes større mængder. Stilstand i forbindelse med såning kan undgås, og tidsrammen for såningen kan udnyttes effektivt. Ikke mindst på grund af politiske rammebetingelser får dyrkningen af mellemafgrøder stadig større betydning. Ved såning efterspørges først og fremmest løsninger, der kan kombineres med eksisterende teknik. Med beholdersystemet XTender tilbyder AMAZONE en slagkraftig løsning, som kan sammenfatte såningen af mellemafgrøder, startgødskning af mellemafgrøder hhv. en supplerende gødskning ved nedbrydning af strå i en arbejdsgang. Stor slagkraft XTender har en tryktank med en beholdervolumen på l, der kan inddeles i forholdet 50/50. Uanset om der kun skal udbringes gødning, eller om der skal udbringes såsæd og gødning, så kan XTender efter eget valg udstyres med en eller to fordeler hoveder. Der kan spredes/udlægges mængder fra 2 til 400 kg/ha. Som beholder anvender AMAZONE en dybtrukket basisbeholder. Gennem fremstilling med brug af dybtrækning produceres beholderen uden hjørner, kanter og svejsesøm. Derved ledes gødning og såsæd ud kontinuerligt og ensartet. Sensorerne i venstre og højre beholderspids overvåger fyldstanden og sender et signal, når beholderen er ved at være tom. Systemet sender et advarselsmelding til terminalen, når min. fyldstand er nået. Der er god adgang til beholderen via stigen, som er standard, og serviceplatformen. Med den store beholderåbning kan beholderen også fyldes hurtigt og nemt.»fordi beholderen står under tryk under arbejdet, er beholderdækslerne udstyret med godt tilgængelige pakninger og lukkeanordninger.«(profi Kørselsrapport AMAZONE XTender /2015) XTender 4200 med Cenius TX og to fordelerhoveder til gødningplacering og udlægning af såsæd

30 Cenius Gennemgående fødeslanger Gribekløer for tilkobling af bugseret Cenius TX Kan kombineres universelt Grundrammen på XTender er nyudviklet. Den er godkendt til en traktorydelse på op til 600 hk, og den kan monteres på traktoren, så tyngdepunktet er hensigtsmæssigt. Påbygning af beholderen på traktoren sker med 3-punkts-ophæng i kategori 3/4N. Der kan skiftes mellem de to kategorier ved at flytte trækarmenes bolte. Tilkoblingen af den trukne maskine til XTender sker ligeledes via standard tilkobling til trækarmene. Her kan der vælges mellem kategori 3 eller 4N. Komfortabel betjening Den elektriske dosering kendes fra Cirrus-serien. Den gør det nemt at ændre udsåningsmængden fra traktorkabinen, fordosering i markhjørner og kalibrering med et tryk på en knap. Doseringsenhederne er positioneret, så de er godt tilgængelige, hvilket gør det nemt at kalibrere og udtømme restmængden. Der kan vælges mellem forskellige doseringsvalser alt efter såsæd eller gødningens beskaffenhed. Den hydraulisk drevne blæser er særlig støjsvag og meget effektiv med kun 28 liter pr. minut. Som ekstraudstyr til XTender fås endvidere den fra såteknikken kendte TwinTerminal 3.0. Denne TwinTerminal, der sidder direkte på beholderen, sparer føreren for unødvendige ture mellem beholderen og traktorkabinen ved kalibrering og udtømning af restmængder. Yderligere udstyr er et kamerasystem, samt LED-arbejdslygter og belysning af beholderen indvendigt. Dette giver en god belysning i mørke, og kameraet giver en god oversigt over den påbyggede maskine. ISOBUS-maskinbetjeningen sker enten via en AMAZONE ISOBUS-terminal, eller via ISOBUS-terminalen på traktoren.»stigen og serviceplatformen har AMAZONE udformet, så de er praktiske og sikre. Beholderens dæksler er også tilstrækkelig store og stabile til påfyldning med bigbags.«twinterminal 3.0»Fra denne serviceplatform kan begge åbninger påfyldes lette og sikre.«(profi Kørselsrapport AMAZONE XTender /2015)

31 XTender Tænder til udbringning af gødning til Cenius TX Tand til udbringning af gødning med C-Mix-skær 40 XTender kan eksempelvis anvendes sammen med harven Cenius TX. I dette tilfælde udstyres Cenius TX med specielle tænder til udbringning af gødningen. Udbringningen af gødningen sker da bag ved skæret. Via en klap på gødningstanden, kan man indstille i hvilken dybde gødningen skal placeres. Der findes følgende 3 udledningsmuligheder: 100 % i jorden, 50 % i jorden/50 % nær overfladen, 100 % nær overfladen. Tanden til udbringning af gødning kan anvendes sammen med C-Mix-skæret 80 eller med det nye C-Mix-skær Indstillingsmuligheder for gødningsplacering 1) 100 % nær overfladen 2) 50 % nær overfladen/50 % i jorden 3) 100 % i jorden»[maskinen] giver sikkert strålende øjne hos de landbrugsbedrifter, som foretager deres basale gødning med mineralgødning og nu kan spare sig en arbejdsgang.«(profi Kørselsrapport AMAZONE XTender /2015)

32 Cenius Fordelene ved beholderformen Beholderen med l volumen består af en basisbeholder og en påmonteret overbygning fra gødningssprederne ZA-TS hhv. ZA-V. Den nederste beholderdel er dybtrukket og uden hjørner, kanter og svejsesøm. Derved ledes gødning og såsæd ud kontinuerligt og ensartet. Denne konstruktion gør det også nemmere at rengøre beholderen. Som ekstraudstyr fås en opdeling (50/50) til beholderen, så der kan opbevares to forskellige komponenter. Derved er forskellige kombinationer mulige. Gødning med såsæd, to gødningstyper eller to typer såsæd kan således udbringes uden problemer. Sensor for lavt niveau Beholderen er i højre og venstre side udstyret med sensorer til overvågning af beholderniveauet. På denne måde får føreren i rette tid en advarselsmelding på terminalen om, at en tragtspids næsten er tom. Ekstraudstyr serviceboks Den store serviceboks er særdeles velegnet til sikker og problemfri transport af tilbehør såsom kalibreringsudstyr, vægt osv. Her kan man også opbevare eget værktøj.

33 XTender Dosering Transportblæser Det elektriske doseringsdrev, som er standard, er gennemprøvet inden for såteknik. En skydeventil og den gode adgang til doseringsenheden gør det nemmere at skifte doseringsvalsen. Den enkle kalibrering og den elektroniske fjernjustering af såsædsmængden giver yderligere komfort. Den meget effektive og særlig støjsvage transportblæser har som standard et hydraulisk drev med trinløs justering af hastigheden. Også ved to fordelerhoveder opnås en tilstrækkelig volumen til en sikker transport af såsæd og gødning. Her kan man indstille luftstrømmen. Såsæds-prelplade foran valsen Tekniske data XTender 4200 Såsæds-prelpladen giver optimale udløbsbetingelser. Udbringningen af såsæden sker ensartet og præcist foran valsen. Såsæden trykkes således ned i jorden, men ikke for dybt ned. Cenius TX Totalbredde (m) 2,90 Indfyldningshøjde (m) 2,12 Totallængde (m) 1,98 Beholderstørrelse (l) Trækarmstilkobling traktor Kategori 3/4N Trækarmstilkobling maskine Kategori 3/4N Egenvægt (kg) Tilladt totalvægt (kg) Tilladt støttetryk tilkobling (kg) Påkrævede styreenheder 1 enkeltvirkende med trykløst returløb Maksimal trækkraft (hk) 600 Beholder opdeling 50/50»At kombinere en stor beholder med jordbearbejdning giver altså god mening.«(profi Kørselsrapport AMAZONE XTender /2015)

34 Cenius AMAZONE Service altid i nærheden af dig Din tilfredshed er vores drivkraft Original az 2. Auflage / 2 nd edition 2e édition / Verschleißteil katalog für Landtechnik und Kommunaltechnik Catalogue pièces d usure pour machines agricoles et gamme espaces verts Wearing parts catalogue for agricultural machinery and groundcare products VDMA-kampagne: Pro-Original

35 AMAZONE Service Vores kunders tilfredshed er det vigtigste mål Til det formål satser vi på vores kompetente salgspartnere. De er også i service spørgsmål, den pålidelige partner for landmænd og maskinstationer. Gennem løbende kurser sikres det, at vores salgspartnere og serviceteknikere altid har indgående kendskab til den nyeste teknik. Vi tilbyder dig en førsteklasses reservedelsservice Grundlaget for vores globale reservedelslogistik er det centrale reservedelslager på fabrikken i Hasbergen-Gaste. Her garanteres det, at reservedele altid er tilgængelige, herunder også til ældre maskiner. På det centrale reservedelslager i Hasbergen-Gaste garanteres det, at de dele, der er på lager, og som bestilles inden kl. 17, forlader lageret samme dag forskellige reserve- og sliddele kommissioneres og håndteres af vores højmoderne lagersystem. Dagligt sendes der op til 800 ordrer til vores kunder. Vælg hellere originalen med det samme Dine maskiner udsættes for ekstreme betingelser! Kvaliteten af AMAZONEs reserve- og sliddele giver dig den pålidelighed og driftssikkerhed, som du skal bruge for at opnå en effektiv jordbearbejdning, en præcis udsåning, en professionel gødskning og en god plantebeskyttelse. Vælg derfor originaldele! Fordelene ved de originale reserve- og sliddele Kvalitet og driftssikkerhed Innovation og høj ydelse Tilgængelige med det samme Høj gensalgsværdi for brugte maskiner Kun originale reserve- og sliddele er afstemt præcist til AMAZONE-maskinerne, når det gælder funktion og holdbarhed. Det garanterer et optimalt arbejdsresultat. Originaldele til rimelige priser betaler sig i det lange løb.

36 Tekniske data Cenius 3003 Special Cenius 3503 Special Cenius 4003 Special Cenius Special Cenius T Special Cenius 3003 Super Cenius 3503 Super Cenius 4003 Super Cenius Super * Cenius T Super * Arbejdsbredde (m) 3,00 3,50 4,00 4,00 4,00 Udførelse fast fast fast sammenklappelig sammenklappelig Transportbredde (m) 3,00 3,50 4,00 3,00 3,00 Transportlængde med belysning (m) 3,80 3,80 3,80 3,80 7,70 Transporthøjde (m) 3,25 Vægt af basismaskine (kg) Special uden valse Super Montering af redskaber 3-punkts ophæng (kat. III) Liftarmsophæng kat. III Antal tænder Special C-Mix-Special-tand med springbolt-overbelastningssikring Udførelse af tænder C-Mix-Super-tand med trykfjeder-overbelastningssikring Super * 3D-tænder med fjeder-overbelastningssikring Antal tandrækker 3 Tandafstand i rækken (mm) Tandafstand (mm) Rammehøjde (mm) 800 Arbejdsdybde (cm) 5 28 Maksimal arbejdshastighed (km/h) 8 15 Ydelsesbehov fra (kw/hk) 90/ / / / /160 Antal dobbeltvirkende styreenheder 0, 1¹, 2² 0, 1¹, 2² 0, 1¹, 2² 1, 2¹, 3² 2, 3¹, 4² Cenius TX Cenius TX Cenius TX Cenius TX Arbejdsbredde (m) 4,00 5,00 6,00 7,00 Arbejdshastighed (km/t) 8 15 Arbejdsdybde (cm) 5 30 Antal tænder Udførelse af tænder C-Mix-Super C-Mix-Special eller C-Mix-Super Tandafstand (mm) Effektbehov fra/til (hk/m) Transportlængde (m) 9,30 10,10 Transportbredde (m) 3,00 Transporthøjde (m) 2,80 3,10 3,70 4,00 Vægt (kg) Tilladt støttetryk (kg) Antal tandrækker 4 Rammehøjde (mm) 800 Antal dobbeltvirkende styreenheder 2, 3¹, 4² ¹ med hydraulisk dybdeindstilling ² med hydraulisk justering af skivesektionen Illustrationer, indhold og angivelse af tekniske data er uforpligtende! De tekniske data kan afvige alt efter monteret udstyr. Billederne af maskinerne kan afvige fra, hvad det enkelte lands færdselslov foreskriver. AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG Postfach 51 D Hasbergen-Gaste Tel: +49 (0) Fax: +49 (0) BRØNS MASKINFORRETNING Aps Hovedvejen Skærbæk Tel: Fax: brons@bronsgroup.com MI5332 (da_dk) Printed in Germany amazone@amazone.de

SPEED. Cenius stubharve Allrounderen til alle opgaver. tilling. Cenius den nye generation af harver til dyrkning! INDHOLDSFORTEGNELSE

SPEED. Cenius stubharve Allrounderen til alle opgaver. tilling. Cenius den nye generation af harver til dyrkning! INDHOLDSFORTEGNELSE Cenius stubharve Allrounderen til alle opgaver Cenius den nye generation af harver til dyrkning! En tredjedel af alle arbejdsomkostninger i landbrugsvirksomheder skyldes jordbearbejdning og markarbejde.

Læs mere

Grubber Cenius, Cenius-2TX og tallerkenharve-grubber-kombination Ceus-2TX

Grubber Cenius, Cenius-2TX og tallerkenharve-grubber-kombination Ceus-2TX Cenius Ceus XTender Cenius Ceus XTender Grubber Cenius, Cenius-2TX og tallerkenharve-grubber-kombination Ceus-2TX SPEED tilling»det bedste resultat med både korte og lange stubbe opnåede Cenius 6003-TX

Læs mere

Samtlige funktioner på ét blik. Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug

Samtlige funktioner på ét blik. Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug Cenius harven til reduceret jordbearbejdning er universalløsningen til små og mellemstore jordbrug Cenius den nye generation af liftophængte jordbearbejdningsredskaber! Cenius-grubberen til reduceret jordbearbejdning...

Læs mere

Til alle anvendelsesområder: stubbearbejdning, jordbundsbearbejdning, løsning af dyb jord og klargøring af såbed

Til alle anvendelsesområder: stubbearbejdning, jordbundsbearbejdning, løsning af dyb jord og klargøring af såbed Centaur Til alle anvendelsesområder: stubbearbejdning, jordbundsbearbejdning, løsning af dyb jord og klargøring af såbed Leder du efter en multifunktionel maskine til jordbearbejdning? En maskine til overfladisk

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion Cruiser XL Flad jordbehandling med perfektion Såbeds-perfektionisten Hvad kendetegner Cruiser XL? Cruiser XL er i vores program specialisten i flad jordbehandling. Med en maksimal arbejdsdybde på 15 cm

Læs mere

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning Joker Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning MICHAEL HORSCH: Kompakte tallerkenharver er i de senere år blevet en succesrig del af moderne jordbearbejdningsteknik. Landbrugene

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve

Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve Quadro Nem udskiftning af skær Quadro - 4 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Maestro. Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik

Maestro. Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik Maestro Fremtiden inden for pneumatisk enkeltkorns-såteknik PHILIPP HORSCH: Adskillige års hårdt udviklingsarbejde ligger til grund for Maestro og dens innovative doserings- og separeringssystem. Tusindvis

Læs mere

Focus TD. Fremtidens bearbejdning i striber

Focus TD. Fremtidens bearbejdning i striber Focus TD Fremtidens bearbejdning i striber Michael HORSCH: Emner som dyrkningssikkerhed og omkostningsbesparelser får stadig større betydning. Talrige institutter har i årevis gennemført udførlige test

Læs mere

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - Varitationsmuligheder Allrounder - classic - En allround harve til mange opgaver ALLROUNDER Classic uden valse For at opnå en optimal løsning og beluftning af jorden kan Allrounder

Læs mere

PÖTTINGER SYNKRO. Kultivator med to og tre tandrækker 97+220.07.0412. Alle oplysninger online

PÖTTINGER SYNKRO. Kultivator med to og tre tandrækker 97+220.07.0412. Alle oplysninger online PÖTTINGER SYNKRO Kultivator med to og tre tandrækker Alle oplysninger online 97+220.07.0412 1 SYNKRO Jord er liv At spare tid om omkostninger har højeste prioritet ved jordbehandlingen. SYNKRO-kultivatoren

Læs mere

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion

Cruiser XL. Flad jordbehandling med perfektion Cruiser XL Flad jordbehandling med perfektion Cruiser XL Såbeds-perfektionisten Hvad kendetegner Cruiser XL? Cruiser XL er i vores program specialisten i flad jordbehandling. Med en maksimal arbejdsdybde

Læs mere

Cirrus Activ Cirrus Cirrus Ac A tiv cti

Cirrus Activ Cirrus Cirrus Ac A tiv cti Cirrus Activ 1 Den rigtige såteknik til enhver situation Grunlaget for et stabilt og højt udbytte allerede med udsåningen. Maskiner, der er tilpasset optimalt til hvert anvendelsesområde, er den vigtigste

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

Den kompakte tallerkenharve Catros Præstationer der skaber glæde!

Den kompakte tallerkenharve Catros Præstationer der skaber glæde! 1 Catros Catros + Catros Catros + Den kompakte tallerkenharve Catros Præstationer der skaber glæde! SPEED tilling 2 3 Catros og Catros + overbevisende med høj arealydelse, arbejdskvalitet og stabilitet!

Læs mere

Den kompakte tallerkenharve Catros Præstationer der skaber glæde!

Den kompakte tallerkenharve Catros Præstationer der skaber glæde! 1 + + Den kompakte tallerkenharve Præstationer der skaber glæde! SPEED tilling 2 3 og + overbevisende med høj arealydelse, arbejdskvalitet og stabilitet! Hurtigere, mere økonomisk, bedre! Side Vigtigste

Læs mere

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis

Terrano. Jordbearbejdning uden kompromis Terrano Jordbearbejdning uden kompromis Terrano FX universel anvendelse Terrano FM tung universalharve Terrano Ekstremt let at trække! Centrale anvendelsesmuligheder for de forskellige maskiner: Terrano

Læs mere

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele:

Vector - Stubharven. Optimal ydelse non-stop. Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Vector Vectoren opfylder kravene til en moderne stubharve, med følgende fordele: Optimal ydelse non-stop 4 rækket stubharve til øverlig samt dybde harvning. En optimal opblanding af jord og halm Med Topmix

Læs mere

En skam, at vor mest tilfredse kunde er så stum!

En skam, at vor mest tilfredse kunde er så stum! En skam, at vor mest tilfredse kunde er så stum! Lyt til Deres regnorm! Med reduceret jordbearbejdning forøges bestanden af regnorme på Deres mark gentagne gange. Rotorgrubber-såkombinationen gør det muligt

Læs mere

Tiger. Robust harveteknik til intensiv jordbearbejdning

Tiger. Robust harveteknik til intensiv jordbearbejdning Tiger Robust harveteknik til intensiv jordbearbejdning Tiger AS Det kloge alternativ til ploven Tiger LT Kompakt med lille kraftbehov Tiger MT Den bedste arbejdskvalitet hvor der er mange planterester,

Læs mere

Väderstad Cultus. Bugseret stubharve

Väderstad Cultus. Bugseret stubharve Bugseret stubharve Justerbar arbejdsdybde - Cultus er opbygget med hydraulisk dybderegulering ned til 25cm dybde. Stor fleksibilitet - Cultus kan udrustes med flere forskellige spidser, så der kan laves

Læs mere

Rotavatorer. Rotavatorer. R500, R600 og R700. Moving agriculture ahead

Rotavatorer. Rotavatorer. R500, R600 og R700. Moving agriculture ahead Rotavatorer Rotavatorer R500, R600 og R700 Moving agriculture ahead Rotavator - til intensiv jordbearbejdning Langt fjederbelastet bagskjold giver en perfekt jordoverflade. Justerbare CE afskærmninger.

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Kombineret disk- og tandkultivator PERFORMER. be strong, be KUHN

Kombineret disk- og tandkultivator PERFORMER.  be strong, be KUHN Kombineret disk- og tandkultivator PERFORMER www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 PERFORMER 4000-5000 TOP KAPACITET ÉN OVERKØRSEL ONE-PASS Du har kun et kort tidsrum til rådighed med optimale vejrbetingelser,

Læs mere

COMBILINER SITERA www.kuhn.com

COMBILINER SITERA www.kuhn.com Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

Innovativ og robust tandsåteknik

Innovativ og robust tandsåteknik Innovativ og robust tandsåteknik HORSCH Sprinter. Klargøring af såbed, såning og gødskning i én arbejdsgang. HORSCH. Arbejder side om side med landmanden Specialisering, større bedrifter, fællesskaber:

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde.

VALSETYPER. Til Terra-Seeder HS er der tre valsetyper: Svær rørvalse ø500 mm er velegnet på lette samt mellemsvære jorde. TERRA-SEEDER Fjederbelastet slæbeskær med beskyttelsesklap og dækstrigle. Fjederbelastet dobbelt rulleskær med efterharve. Terra-Seeder HS 3m, 4m, 5m & 6m er opbygget med en højdeindstillelig Spring-Board

Læs mere

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL

DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL DISCOVER Bugserede tallerkenharver DISCOVER XS, XM, XL JORDBEARBEJDNING I TOPKLASSE! En ny generation af KUHN tallerkenharver med ekstremt kraftig centralramme. Konkurrenceevne og rentabilitet er nøgleordene

Læs mere

Standardudstyr. Ekstraudstyr: Se side 17. Montering: Redskaberne er ikke samlet. Ved FG 501/80 og FG 541/80 er hydraulikken monteret.

Standardudstyr. Ekstraudstyr: Se side 17. Montering: Redskaberne er ikke samlet. Ved FG 501/80 og FG 541/80 er hydraulikken monteret. > Saphir NEDMULDER Profi Affjedret tallerkenramme (rørprofil 80x80 mm) Tallerkener er yderlig sikret med sprængbolte Tallerkner Ø 460 mm, med støvtæt kuglelejer (lukket med smørenippel) Tænder med sikringsbolter

Læs mere

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA

NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA NCS 1100-2100-3100-4100-5100 CS-CSA Demeter Classic CS Kongskilde Demeter Classic er en traditionel hjulsåmaskine med en arbejdsbredde på 3.0 og 4.0 m. Såmaskinen kan bruges alene eller i kombination med

Læs mere

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve

Rebell classic. Kompakt tallerkenharve Kompakt tallerkenharve Med REBELL classic tallerkenharve tilbyde Köckerling en kompakt tallerkenharve til den øverlig jordbearbejdning. Denne tallerkenharve har en yderst kompakt opbygning med intrigeret

Læs mere

Väderstad Rapid Super XL

Väderstad Rapid Super XL Väderstad Rapid Super XL Universalsåmaskine Fleksibel og præcis - Markedets mest alsidige såsystem, med et ens fordelt skærtryk på over 100kg og en meget præcis dybdestyring af enkelte såskær, hvilket

Læs mere

(Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) Alle disse punkter er der taget hensyn til med 50 års

(Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) Alle disse punkter er der taget hensyn til med 50 års D9 - AD3 Såteknik fra den førende på markedet Du skal ikke bekymre dig om høsten, men om den rigtige tilberedning af dine marker. (Konfuzius ca. 500 f. Kristi.) az opfylder alle krav! Rationel, kvalitet

Læs mere

NS

NS NS1100-2100-3100-4100-5100 NS 1100 / NS 2100 Nordstens mekaniske hjulsåmaskiner findes i to serier, NS 1100 med 2,5 og 3,0 m arbejdsbredde samt NS 2100 serien i arbejdsbredderne 3,0 4,0 og 4,5 meter. NS

Læs mere

Vingeskærs stubharve SYNKRO

Vingeskærs stubharve SYNKRO 97+220.07.0103 Vingeskærs stubharve SYNKRO Successfuld SYNKRO En af landmanden s nøgleopgaver Er at behandle jorden rigtigt efter høst En rigtig behandling efter host, vil sige en god stubharvning. 2 c

Læs mere

STUB- OG SÅBEDSHARVER

STUB- OG SÅBEDSHARVER STUB- OG SÅBEDSHARVER 02 STUBHARVER ST, ST C og STX V stubharver. De tre modeller i n med stubharver er alle udviklet til arbejde i forskellige typer af stubmarker og forskellige jordtyper. ST n, der fås

Læs mere

Vibro Flex. Stubharve med vibrerende tænder

Vibro Flex. Stubharve med vibrerende tænder Vibro Flex Stubharve med vibrerende tænder Kongskilde Vibro Flex 2000/4200/4300/4000 er kraftige harver til stubbearbejdning og til såbedstilberedning i pløjefri dyrkningssystemer. Harverne fås i arbejdesbredder

Læs mere

Moderne planteavl kræver effektive løsninger

Moderne planteavl kræver effektive løsninger Arbejdsbredde 10 til 18 m Moderne planteavl kræver effektive løsninger MDS viser sine styrker i det daglige arbejde Uanset om det er almindelig planteavl med plejesporsystemer op til 18 m eller specialdyrkninger,

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Båndlægger fra GB-serien

Båndlægger fra GB-serien KARTOFFELTEKNIK ROETEKNIK GRØNTSAGSTEKNIK Båndlægger fra GB-serien Professionel læggeteknik af høj kvalitet Båndlæggeteknik fra Grimme: 2-, 3- og 4-rækket GB-serien (Grimme Beltplanter) står for er den

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Compakt discharve Qualidisc. afgrøderester

Compakt discharve Qualidisc. afgrøderester Compakt discharve Qualidisc Optimal overfladebehandling af jord og afgrøderester Kverneland Qualidisc: Komplet program fra 3 til 7 meter! Stubbearbejdning er en vigtig del inden for effektiv jordbearbejdning.

Læs mere

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER

.typegraphic.dk 98001079. Printed in Denmark: www DISC-ROLLER DISC-ROLLER HURTIGGÅENDE JO HE-VA Disc-Roller har de vigtigste egenskaber, der kræves af et jordbearbejdningsredskab effektivitet og enkelthed og vigtigst af alt, den sparer tid og penge. HE-VA Disc-Roller

Læs mere

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1

TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Version: 2.0 DK / Item number: 00210-3-468 TIned Weeder Pro Vs 600 M1 / Vs 750 M1 / Vs 900 M1 / Vs 1200 M1 Unik og innovativ fjederpakke sikrer optimal tilpasning til jordoverfladen InnoVATIons for THe

Læs mere

Universalspreder VS 2403

Universalspreder VS 2403 Universalspreder VS 2403 S trautmanns årelange erfaring med konstruktion af spredervogne og det høje kvalitetsniveau har gjort, at universalsprederne i praksis Universalsprederen har bevist deres duelighed.

Læs mere

OPTIMER Serie 103, 103R og 1003

OPTIMER Serie 103, 103R og 1003 Diskharve med uafhængige diske + OPTIMER Serie 103, 103R og 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R OG 1003 OPTIMAL BLANDEEFFEKT VED HØJ ARBEJDSHASTIGHED Nutidens miljøkrav og ønsket

Læs mere

Catros Catros+ Focus 2017 Catros MI5634_Catros_11_2016_6c_de_ indd :11

Catros Catros+ Focus 2017 Catros MI5634_Catros_11_2016_6c_de_ indd :11 Catros Catros + Focus 2017 Catros Catros Catros + Den kompakte tallerkenharve Catros Præstationer der skaber glæde! SPEED tilling 2 3 Den kompakte tallerkenharve Catros er ideelt egnet til flad og intensivt

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

Kort vejledning. Joker 6 / 8 HD. Skal læses omhyggeligt inden ibrugtagning! Udgave: 07/2013

Kort vejledning. Joker 6 / 8 HD. Skal læses omhyggeligt inden ibrugtagning! Udgave: 07/2013 Kort vejledning Joker 6 / 8 HD Art.: 80740604 da Udgave: 07/2013 Skal læses omhyggeligt inden ibrugtagning! Kort vejledning Joker 6 / 8 HD Første idriftsættelse Tilpasning af slangetilkobling Ved første

Læs mere

Tandsåmaskiner MEGANT. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Tandsåmaskiner MEGANT. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Tandsåmaskiner MEGANT www.kuhn.com be strong, be KUHN MEGANT KRAFTFULDE TÆNDER FOR ET HURTIGT SÅARBEJDE UDNYT TIDEN BEDST MULIGT! Effektivitet er en vigtig faktor ved såningen i det moderne landbrug. Tiden

Læs mere

Rotavatorer. R500, R600, R700 og R800

Rotavatorer. R500, R600, R700 og R800 Rotavatorer R500, R600, R700 og R800 Rotavator - til intensiv jordbearbejdning Langt fjederbelastet bagskjold giver en perfekt jordoverflade. Justerbare CE afskærmninger. Enkel montage af fronthjul, sporløsnere

Læs mere

Pöttinger TERRADISC. Kompakte tallerkenharver

Pöttinger TERRADISC. Kompakte tallerkenharver Pöttinger TERRADISC Kompakte tallerkenharver 97+235.07.0310 TERRADISC Kompakte tallerkenharver Nye jordbehandlingsmetoder inden for moderne landbrug har styrket tendensen reduceret jordbehandling. Efter

Læs mere

Strukturskader markbrugets store problem

Strukturskader markbrugets store problem Strukturskader markbrugets store problem Planteavlsafdelingen afholder demonstration på Bramstrup Videncenter, Bramstrup 1, 5792 Årslev tirsdag den 8. oktober 2013. Kl. 13.00 bydes der velkommen, og de

Læs mere

DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO

DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO DK Brugsanvisning PARAGRUBBER ECO Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Identifikation... 3 Sikkerhed... 4 Generelle sikkerhedsanvisninger... 4 Tilkobling og frakobling... 4 Trepunktsophæng... 4 Anvendelse...

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

Kombinationer til landskabspleje

Kombinationer til landskabspleje Kombinationer til landskabspleje AMAZONE-kombinationer til landskabspleje uundværlige ved nyanlæg og pleje af grønne arealer AMAZONE-kombinationer til landskabspleje løser næsten alle opgaver ved nyanlæg

Læs mere

KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW

KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW Altid det rette valg! Rotorharver og rotorgrubbere er nu som før allroundmaskiner til klargøring af såbedet. Ingen anden jordbearbejdningsmaskine kan anvendes så fleksibelt

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

Vejle 26. februar 2014 KUHN Optimer+ 7503 discharve

Vejle 26. februar 2014 KUHN Optimer+ 7503 discharve Vejle 26 februar 2014 KUHN Optimer+ 7503 discharve Demomaskine kørt ca 150 ha Udstyret med Packlinervalse, deflektor i højre side (venstre er std), efterharve mellem discs og valse, hydrauliske bremser

Læs mere

Pronto. Universel såteknik til alle betingelser

Pronto. Universel såteknik til alle betingelser Pronto Universel såteknik til alle betingelser PHILIPP HORSCH: Bag et præcisionsværktøj som TurboDisc skæret ligger mere end 1.500 ingeniørtimer og 10.000 testtimer. Kun på den måde kan vi garantere, at

Læs mere

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes!

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes! Det innovative læggemaskineprogram fra GL 30-serien Læg med succes Høst med succes! Med GL 30-serien fra Grimme lægger du perfekt! Gå i gang med at lægge: med det innovative læggeelement fra Grimme, som

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

BOGBALLE A/S. Hvem er vi?

BOGBALLE A/S. Hvem er vi? S-line BOGBALLE A/S. Hvem er vi? Vi er en af verdens førende leverandører af salt- og sandspredere. Med afsæt i en stor produktion af gødningsspredere er vores program i saltspredere et særdeles kompetent

Læs mere

Tillæg Til brugsanvisningen

Tillæg Til brugsanvisningen Tillæg Til brugsanvisningen AMAZONE påbygningssåmaskine AD Montering af AMAZONE påbygningssåmaskinen AD på jordbearbejdningsmaskiner af andre fabrikater MG1351 DB 2000-1 DK 11.01 Printed in Germany Før

Læs mere

Nem justering af arbejdsdybde Arbejdsdybden kan justeres i trin af 5 mm.

Nem justering af arbejdsdybde Arbejdsdybden kan justeres i trin af 5 mm. OPTIMA T ALSIDIG OG STÆRK HARVE Optima T er en kraſtig harve til varierende jordbundstyper. Dens rummelige rammekonstruktion, dæk med stor bæreflade og solide tænder gør Optima til en harve, der er effektiv

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

Flot, hurtig og intelligent!

Flot, hurtig og intelligent! Flot, hurtig og intelligent! Flot Hurtig Intelligent az Den målbevidste løsning Flot Flot takket være design og kvalitet! kombinerer skønhed, dynamik og kraft til et overlegent totalkoncept. De skarpe

Læs mere

Aeromat. Eco-Line - Farm-Line - Profi-Line BECKER

Aeromat. Eco-Line - Farm-Line - Profi-Line BECKER Aeromat Eco-Line - Farm-Line - Profi-Line BECKER Præcision er nøgleordet Becker Aeromat er blevet udviklet på baggrund af 35 års erfaring med enkeltkornsåmaskiner. En præcis frøafstand, ens sådybde og

Læs mere

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde

Rotorvendere. Z Hydro Z Pro Z Powered by Kongskilde Rotorvendere Z Hydro Z Pro Z 1000 Powered by Kongskilde Rotorvendere Alle rotorvendere fra JF har følgende udstyr: Artikuleret 3-punktsophæng. Rotorvenderne følger terrænet uafhængigt af 3-punktsophænget

Læs mere

Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Integrerede mekaniske såmaskiner COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 DEN ALSIDIGE MEKANISKE PÅBYGNINGSSÅMASKINE SÅDAN SÅR DU PRÆCIST OG HURTIGT UNDER ALLE

Læs mere

Revolutionerende ukrudtsbehandling Præcis såning Øget mineralisering og meget mere...

Revolutionerende ukrudtsbehandling Præcis såning Øget mineralisering og meget mere... Effektivt landbrug Også uden bekæmpelsesmidler Revolutionerende ukrudtsbehandling Præcis såning Øget mineralisering og meget mere... Gothia Redskap System Cameleon System Cameleon er udviklet til at give

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

Kverneland Packomat. Færdigt såbed mens du pløjer

Kverneland Packomat. Færdigt såbed mens du pløjer Kverneland Packomat Færdigt såbed mens du pløjer Kverneland Packomat Det perfekte såbed mens du pløjer I mange jordtyper opnås det perfekte såbed under pløjningen. Denne kombination af plov og pakker er

Læs mere

Kombineret disk- og tandharve PERFORMER. be strong, be KUHN

Kombineret disk- og tandharve PERFORMER.   be strong, be KUHN Kombineret disk- og tandharve PERFORMER www.kuhn.com be strong, be KUHN PERFORMER 3000-4000 - 5000-6000 - 7000 TOPKAPACITET MED ÉN OVERKØRSEL "ONE PASS" Der er kun et kort tidsrum til rådighed med optimale

Læs mere

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32

Rotorharver. HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharver HK 25, HK 31 og HK 32 Rotorharve HK 25 HK 25 med rørpakkervalse og hydraulisk maskinløft (tilbehør). HK 25 er en all-round rotorharve for traktorer op til 95 kw / 130 hk. Erfaringerne fra de

Læs mere

Produkterne MI5363_DieProdukte_6c_10_2015_de_DE_ indd :32

Produkterne MI5363_DieProdukte_6c_10_2015_de_DE_ indd :32 Produkterne Produkterne AMAZONE Jordbearbejdning Såteknik 3C Cost Cutting Concept 5 Højere tempo 6 Det stærke mærke inden for innovation 8 International succes 10 AMAZONE service 12 AMAZONE gødningsservice

Læs mere

Sådan vokser dine kulturer til nye højder Moderne gødskningsteknik som garant for et højt udbytte

Sådan vokser dine kulturer til nye højder Moderne gødskningsteknik som garant for et højt udbytte ZG-B 1 Sådan vokser dine kulturer til nye højder Moderne gødskningsteknik som garant for et højt udbytte Markplanternes uforstyrrede vækst er den vigtigste forudsætning for et godt udbytte. Ikke to marker

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

Hurtig og effektiv stubharvning

Hurtig og effektiv stubharvning Hurtig og effektiv stubharvning SWIFTERDISC Generel beskrivelse MASKINENS VÆSENTLIGSTE FORDELE Perfekt stabilitet uden uønskede ryk takket være den rette placering af tyngdepunktet. Den optimale placering

Læs mere

Pöttinger TERRADISC/ VINODISC

Pöttinger TERRADISC/ VINODISC Svære tallerkenharver Pöttinger TERRADISC/ VINODISC 97+235.07.0605 Lad jorden leve Nye jordbehandlingsmetoder inden for moderne landbrug har styrket tendensen reduceret jordbehandling. Efter høsten skal

Læs mere

Liftophængte vendeplove

Liftophængte vendeplove Liftophængte vendeplove Agrolux plove er skabt til moderne landmænd, der lægger vægt på et godt landmandskab, funktionelt udstyr og økonomisk drift. Det har vi gjort muligt med unikke konstruktioner og

Læs mere

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE DA.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE DA.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.DA.0915 TOP 1252 C S-LINE 4-rotorrive med midterplacering Korte høstperioder kræver slagkraftig landbrugsteknik. 4-rotorriven giver p.g.a sin store arbejdsbredde op

Læs mere

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE

STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE DAIRON STENNEDLÆGNINGSFRÆSERE Stony RD 100/130 RD 150/180/200 INSTRUKTIONSBOG Importør: Lyngager 5-11 2605 Brøndby Tlf. 4326 6611 Fax 4326 6626 www.hafog.dk FORORD: Vi ønsker dem tillykke med Deres nye

Læs mere

TERRASEM. Direkte såmaskiner 97+242.DA.0513

TERRASEM. Direkte såmaskiner 97+242.DA.0513 TERRASEM Direkte såmaskiner 97+242.DA.0513 Terrasem Opskriften på success Bugserede såmaskiner god produktivitet fra 3 9 meters arbejdsbredde. PÖTTINGER TERRASEM direkte såmaskine koncept med gode detaljer

Læs mere

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning. Joker CT Joker HD. Joker RT Joker RT classic

Joker. Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning. Joker CT Joker HD. Joker RT Joker RT classic Joker Joker RT Joker RT classic Joker CT Joker HD Kompakt tallerkenharve til stubbearbejdning og såbedstilberedning Lidenskab for landbrug VI VIL BYGGE DEN BEDSTE LANDBRUGSMASKINE VI VIL DELE VORES LIDENSKAB

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

Hurtig og effektiv stubharvning

Hurtig og effektiv stubharvning Hurtig og effektiv stubharvning SWIFTERDISC Generel beskrivelse MASKINENS VÆSENTLIGSTE FORDELE Perfekt stabilitet uden uønskede ryk takket være den rette placering af tyngdepunktet. Den optimale placering

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill: Perfekt placering af frøene ved høj hastig u-drill sætter nye standarder Med u-drill har Kverneland lanceret en pålidelig

Læs mere

2Level 1600. Frontmonteret jordpakker. Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste

2Level 1600. Frontmonteret jordpakker. Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste 2Level 1600 Frontmonteret jordpakker Brugervejledning Overensstemmelseserklæring Reservedelsliste Vigtigt: Før maskinen tages i brug er det vigtigt at gennemlæse denne brugervejledning og forstå sikkerhedsanvisningerne.

Læs mere

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R

Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R RM Universal mulchmaskiner RM 240-280 - 320-400 - 450-450 T - 480 R - 610 R GODT LANDMANDSSKAB RM UNIVERSAL MULCHMASKINER KUHN RM-serien mulchmaskiner Planterester er til gavn for jordstrukturen, når de

Læs mere

Rotorfræsere EL 122 / 162 / 282. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Rotorfræsere EL 122 / 162 / 282. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Rotorfræsere EL 122 / 162 / 282 www.kuhn.com be strong, be KUHN EL 122 162 282 INTENSIV JORDBEARBEJDNING FOR BEDRE RESULTATER I VANSKELIGE JORDTYPER Rotorfræsere er designet til at skabe et fi nt såbed,

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made SAPHIR SNEPLOVE SP NY MODEL Saphir sneplove model SP består af en to-delt plovkrop. Hver del er separat afsikret. Med den optimale plovform er sneploven egnet til arbejde i alle snehøjder. Standardudstyr

Læs mere