LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 7. Årgang Januar 2006 Nr. 24. Godt nytår

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 7. Årgang Januar 2006 Nr. 24. Godt nytår"

Transkript

1 I LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 7. Årgang Januar 2006 Nr. 24 Godt nytår

2 Side REDAKTIONEN SKRIVER: Kære læser, når du læser dette blad, har vi taget hul på forårsterminen, alene dette er i sig selv forventningsfyldt, det skal dog tilføjes, at jorden udenfor er dækket af sne, og der er let frost, så endnu er det kun forventningens tid. Den nu afsluttede efterårstermin er blevet gennemført helt igennem på en positiv måde, terminens gøremål er alle blevet afsluttet og gennemført på bedste vis. Nævnes skal informationsmødet som var pænt besøgt, og alting tyder på, at mødet også vil afkaste en vis tilgang, der jo i høj grad også er tiltrængt. Spændende vil det være om den nye kommunalreform, vil kunne virke positivt på tilgangen til vores loge fra dele af vores yderområder, givet er det, at lokale interesser også har spillet ind i logens manglende tilgang fra yderområderne. Efterårets to hyggeaftener var som sædvanlig højdepunkter i logens udadvendte arbejde. Mange venlige bemærkninger om logen lyder der fra disse afteners deltagere. Udvalgsformanden fortæller andet steds i bladet om aftnernes forløb. Børnenes juletræ 4. juledag, er som sædvanligt et tilløbsstykke, logen er et af de få steder hvor det stadigvæk, er spændende at deltage i børnenes julearrangement. Nytårslogen når vi også, at nævne. Sædvanen tro, en dejlig oplevelse, en skøn måde at starte det nye år på. Vi der var skeptiske, da tidspunktet på dagen for mødets afholdelse blev ændret, må erkende at det var særdeles fornuftigt. Der var denne gang usædvanligt stort fremmøde. Br. OM. holdt en pæn nytårstale for forsamlingen, og dagens helt store oplevelse var, at Br. Svend Nielsen igen havde indtaget sin plads ved orgelet, en stor glæde for alle og sikkert ikke mindst for Br. Svend Nielsen selv. Og så glæder vi os til forårsterminen og de forhåbentlige mange gode oplevelser vi her kan forvente os. A. A. Redaktionen ønsker godt nytår. KAPELLANSTOLEN Vi er nu startet på et nyt år, et år lige så ubeskrevet som et hvidt regalie, hvad der skal stå på det bestemmer vi selv, eller gør vi. Der er så meget, der bliver bestemt af andre, og har indflydelse på vores hverdag, og ude i verdenen er der, og vil vel også fremover, være uro og fjendskaber, både politiske og religiøse.

3 Men de blade vi er med til at skrive, i fællesskab med andre f.eks. logebrødre og søstre, er vi i stor udstrækning medbestemmende om hvad der skal stå, så lad os i fællesskab åbne os over for den store verden, og arbejde for vor orden og efter vor ordens værdier, lad os udbrede kærlighed og venskab, til vore omgivelser. Så kan vi håbe på at andre får øjnene op for venskab, kærlighed og sandhed, Så vi bliver rigtig mange, verden over, som kan leve i harmoni med hinanden uden skelen til politiske og religiøse baggrunde Kapellan Mogens Mazanti SENIORKLUBBENS JULEFROKOST Seniorklubben afholdte sin julefrokost onsdag den 7.december. Der var stor deltagelse, som sædvanlig og med vore eftermiddagsgæster var vi 32 deltagere. Vi fik fint tag selv bord med alt hvad der hører til en julefrokost. Søster UM. Else Brøndum bragte hilsen fra søstrene i Liden Kirsten og Br. UM. Richard Møller hilste fra Side brødrene i Petrus Beyer. Vi sang alle julens sange og lidt til, der synges meget i senior klubben. Vi var så heldige, at søster Gurli Thomsen havde tage sin mand Viggo med, og han spillede flittigt til vore sange. Br. Hans Pedersen læste en særdeles hyggelig julehistorie for os. Det skal nævnes, at mange venlige sponsorer medvirker til, at seniorklubbens julesammenkomst, er særdeles økonomisk overkommeligt. Søsterlogen havde sponseret rødvinen, og flere af klubbens m e d l e m m e r sponsorerede de øvrige drikkevarer. Kl sluttede vi med at synge DEJLIG ER JORDEN. Herefter ønskede vi hinanden en glædelig jul, og bekræftede at vi glædede os til at ses igen den sidste onsdag i januar A.A.

4 Side LOGE NR.41 PETRUS BEYER SKRIVER 20. september 2005 Denne aften var helliget information om vor orden og vor loge og Br. OM. John Holst kunne byde brødre og gæster velkommen til denne aften, og han håbede at det ville finde interesse hos de fremmødte gæster således at også de kunne tænke sig at deltage i vort arbejde. Ordet blev herefter overgivet til Br. Storrepræsentant John Bernat, som fortalte om ordenens historie og udbredelse. Derefter fortalte han om ordenens opbyggelse her i landet, og hvad vi lavede, blandt andet donationer til forskning og sociale formål samt uddannelse. Br. OM. John Holst fortalte så om vor loges opståen, og kom herunder ind på afdøde Br. Storsire Petrus Beyer og om hvordan han havde haft indflydelse på vor loge. Br. OM. forklarede hvorfor vi havde den påklædning som vi havde og betydningen af, at alle var ens uanset status og rang. Aftenen sluttede i selskabslokalerne med en dejlig menu, og der var lejlighed til at stille spørgsmål. 27. september 2005 Til aftenens møde havde vi besøg af Br. Distr. Dep. Storsire Peter Skafte, og han blev på ritualmæssig måde budt velkommen i logesalen. Br. Stor rep. Hans Pedersen havde besøgt afdøde Br. Ove Jørgensens enke og bragte en hilsen. Logen blev herefter gjort klar til indvielse af vor nye broder Kim Appelon Meinertz Storgaard. Dette skete ved en usædvanlig smuk ceremoni. 4. oktober 2005 Dette møde var forbeholdt Alle brødres aften men som overmesteren udtrykte det så var alle mødeaftener alle brødres aften. Br. OM. bød vor nye broder Kim A. M. Storgaard velkommen til sit første rigtige logemøde. Br. Lars Donbæk Nielsen oplyste, at han var blevet valgt til ejendomsudvalgets formand. Br. Ex. Skatmester Akton Houmøller havde et indlæg, som han havde kaldt Snak om snak. Han kom her ind på, at mange jo blot talte for at høre sig selv og glemte at en dialog med andre var meget mere givende.

5 Han sluttede med et paradoks Åh hvor man ønsker at slippe væk fra den menneskelige veltalenheds meningsløse veltalenhed, fra alle fraser og søge tilflugt i naturen der er uartikuleret. 11. oktober 2005 Ved dette møde var der besøg af 34 brødre og embedsmænd fra Loge 63 Kilen. Br. OM. John Holst havde haft møde med 14 mandsgruppen, og denne var blevet omdannet til Nye brødres gruppe dog således, at den aldrig kunne være på mindre en 5 brødre. Tovholder for gruppen blev Br. Storrep. John Bernat og Br. Erlin Gjerulff. Br. Kim Tøt Baun havde et indlæg til staffetten om sin opfattelse af, at få mere tid til alle de ønsker og gøremål man havde i tilværelsen. Ex. Storrep. Knud Ravn Sørensen havde herefter et indlæg om det At åbne dørene og lade brødrene drage bort med fred. Han kom herunder ind på hvor forudseende vore stiftere havde været, og hvilke visioner de måtte havde haft da logerne blev stiftet. Han sluttede med ordene Mine brødre drag ud i verden med fred. 18. oktober 2005 Der blev denne aften efterlyst en kandidat til den ledige post som suppleant til ejendomsudvalget, og det blev oplyst at dette valg ville blive afholdt den 6. december. Br. Erlin Gjerulff forespurgte om det Side var muligt at anskaffe en kontorstol med skråpude, og at den eventuel blev anbragt nær døren, så de som benyttede stolen, havde mulighed for at forlade logen ubemærket. Meningen med stolen var, at den kunne benyttes af de brødre som p.g.a. sygdom havde svært ved at sidde i længere tid. Logen blev herefter lukket i Indvielsesgraden og derefter åbnet i Kærlighedsgraden. Denne grad blev på smukkeste vis tildelt Br. Mads Willadsen. Den 26. og 27. Oktober 2005 blev de årlige ældreaftener afholdt, og de forløb på bedste vis. Der var henholsvis 98 og 89 gæster samt ca. 40 brødre og søstre som velvillige hjælpere. Loge nr. 41 takker meget for denne hjælp. Vi fik også en særdeles god tilbagemelding fra de deltagende gæster, og alle ønskede at komme igen næste år. Der var familieaften den 1. november, hvor der på traditionel vis blev afholdt banko og amerikansk lotteri. Overskudet vil blive brugt til vort årlige Juletræ den 28. december. 8. november 2005 Til denne aften var der første oplæsning af 2 nye kandidater. Budgettet blev omdelt og Br. Christian Richardt Møller stillede et ændringsforslag til budgettet, gående ud på at brødrene indbetalte 25,00 kr. pr. kvartal og dette beløb skulle

6 Side hensættes til vor loges 100 års jubilæum. Br. OM. oplyste, at da der ikke var indvielse den 29. november. P.g.a. manglende kandidat vil der i stedet blive et indlæg af museumspædagog Svend Sørensen. Denne aften var ægtefæller og samlevere inviteret med. 16. november 2005 Vi kørte i bus til Loge nr. 75 Viking i Lemvig. Vi havde en dejlig oplevelse, og en god aften sammen med vor brødre i Lemvig. Hjemturen forløb stille og rolig og vi var i Thisted kl 00, november 2005 Logens budget blev gennemgået af Br. Skatm. Walther Larsen og efter en god debat, blev budgettet vedtaget, med den af Br. Christian Richardt Møller tidligere fremsatte ændring. Logen blev lukket i Indvielsesgraden og atter åbnet i Sandhedsgraden. Denne grad blev tildelt Br. Hans Ravn. 29. november 2005 Br. OM. bød velkommen og meddelte at aftenens musikalske indslag ville blive afholdt senere i mødet. Br. Kurt Gravesen meddelte, at der nu var programmer til kirkekoncerten, og at disse kunne købes. Br. OM. gav ordet til aftenens foredragsholder museumspædagog Svend Sørensen, som gav en levende beskrivelse af Thisted Museums opståen og omskiftelige liv i de sidste 100 år. 6. december 2005 Som suppleant til ejendomsudvalget blev Br. Svend Erik Hald valgt. Br. Knud Ravn Sørensen opfordrede alle brødre til at møde op til julekoncerten, idet han mindede om, at det var 82. gang, og han syntes at der efterhånden var flere deltagere i Folkekoret, end deltagere fra logen, og hvis man mener, at denne tradition skal fortsætte, så må vi møde talstærkt op. Fungerende Exm. Eigil Amby takkede overmesteren og embedsmændene for en meget god termin, og ønskede alle en god jul og et godt nytår. Br. OM. takkede embedsmændene, gradestaben og alle øvrige, som havde medvirket til at få en god termin. Br. Storrep. Hans Pedersen aflagde referat fra Distriktsmødet i Holstebro. Julestemning den 13. december 2005 Der var 69 deltagere til årets julestemning. Sognepræst Leif Hvass holdt julestemningens indlæg, og der blev sunget en hel del julesange. Julestemningen sluttede i selskabslokalerne med noget godt at spise og et hyggeligt samvær. Juletræsfesten blev afholdt den 28. december, hvor Br. UM. Richard Møller kunne byde 112 voksne og børn velkommen. Julemanden, i skikkelse af Br. Kim Poulsen, ankom i højt humør, og efter

7 at der var danset om juletræet, blev der delt gaver ud til børnene. Herefter fik børnene pølser og sodavand og de voksne fik kaffe og blødt brød. Spillenissen i skikkelse af Ove Kanstrup spillede og legede med børnene. Ved 17 tiden fik børnene godteposer, og festen kunne slutte med at Br. UM. Richard Møller ønskede alle et Godt Nytår. Nytårslogen startede kl gæster, søstre og brødre deltog. Br. OM. John Holst holdt nytårstalen. Der blev sunget nogle sange, og Ordenens nytårsritual blev på smukkeste måde gennemført. I sin nytårstale kom Br. OM. John Holst blandt andet ind på de mange naturkatastrofer, som havde ramt vores jord i det forgangne år, ligeledes berørte han de sorger, som mange familier havde oplevet ved dødsfald og sygdom i familien. Men livet må jo gå videre, og man er nødt til at se fremad. Han takkede loge Nr. 42 Liden Kirsten for det gode samarbejde og fremhævede her elevatorprojektet, som ikke ville have været mulig uden dette. Str. OM. Tove Thagaard ønskede brødrene et godt nytår, og takkede ligeledes for det gode samarbejde, idet hun sagde, at det var dobbelt så sjovt og halvt så anstrengende. Nytårslogen sluttede. Man gik til selskabslokalerne, hvor der ventede et Side dejligt traktement, og en god snak ved bordene. Br. UM. Richard Møller sluttede med at ønske alle et godt nytår. Sekretær Knud Erik Gravgaard ÆLDREAFTEN Onsdag d. 26 og torsdag d. 27. oktober afholdte logen de årlige ældreaftner. Der deltog 99 ældre onsdag aften, og 89 torsdag aften. (der var nogle afbud begge aftner), samt ca søstre og brødre hver aften. Alle fik en dejlig aften kan jeg rolig sige, efter alle de tilkendegivelser om, hvilken dejlig aften det havde været for de fremmødte, samt den rigtige gode stemning der var begge aftner. Bemærkninger som vi kommer igen til næste år, og vi glæder os allerede til næste år, og mange flere af samme slags, kan kun give alle der er i berøring med de to aftner lysten og energien til at være med igen. Med en fin beskrivelse af sin tilflytning til Thisted, hvor han blev ansat som ingeniør hos N C Andersen Thi-

8 Side sted. Holdt Br. UM. Richard Møller talen for gæsterne, om sin stadig større glæde over Thy egnen og over at bo i Thisted. Sit senere arbejde som stenhugger, hvor han oplevede menneskene på egnen fra flere sider. Han fremdrog flere episoder fra sit møde med lokalbefolkningen, om hvem han kun havde lovord at sige. Det musikalske blev udført på bedste vis, både onsdag og torsdag aften, af Thy Senior Motion, der med deres 12 mands store orkester, der er her fra omegnen af Thisted, underholdt med musik og sang til stor glæde for alle. Så en stor tak til dem, fordi de beredvilligt ville afsætte deres aftner, til at være sammen med os og alle de fremmødte gæster. Selve aftnerne forløb, som disse aftener efterhånden har fået tradition for, med mange af de gamle og kendte sange, som de ældre sang med på, med megen stor glæde og entusiasme. Og hvad der også kendetegner, nogle gode aftner og rigtig megen hyggesnak og latter. Med smørrebrød øl, vand, og kaffe med kringle og kager, samt lotteri, og ikke at forglemme underholdning af orkesteret som spillede og sang de gode gamle melodier, som for en stund fik de fremmødte til at drømme sig tilbage i tiden, samt nynne med på. mange af de gøremål der kræves, for at hyggeaftnerne, kan få et så vellykket forløb. Som vanlig fik vi på det kulinariske område en særdeles velsmagende menu, som med Olgas og hendes medhjælp Sonja og et hold af brødre og søstre, som bestod af Eva Margrethe Knud Erik samt rosinen i pølseenden Leif til hjælp i køkkenet, fik alle til at nyde også denne del af programmet. Menuen bestod af fiskefilet og ribbensteg med brød, samt 2 tarteletter med hønsefyld. Så atter i år er det en god fornemmelse som formand for velgørenhedsudvalget, at kunne sige, det var et par meget vellykkede aftner, med megen stor hjælp fra mange brødre og søstre. Tak til alle for deres medvirken. På velgørendhedsudvalgets vegne Kurt A.H. Gravesen Der skal lyde en stor tak til de brødre og søstre der var behjælpelig med

9 NYTÅRSTALE Kære gæster,- søstre og brødre.. Et nyt år er skudt ind. En ny æra tager sin begyndelse. Vi er alle det være sig såvel medlemmer af Odd Fellow Ordenen - som resten af jordens befolkning forhåbentlig klar til at tage i mod det nye år med optimisme og uden fordomme. Men det at starte på en frisk kræver også, at man ser lidt bagud om ikke for andet så for at tage ved lære af de fejltagelser, som vi alle har begået nogle af i den forgangne tid. Det er ikke uden grund, at måneden Januar er opkaldt efter den romerske gud Janus, som havde 2 hoveder. Hans ene hoved så frem i det nye år. Hans andet så tilbage i det gamle. Selvom vi altid skal se fremad, kan naturligvis ikke alt - som er sket i det gamle år i den svundne tid - bare puttes i glemmeboksen. Side Det gamle år blev jo desværre også et år, - hvor dødsfald og sygdom m.m. medførte, at flere familier måtte føle sorgen og modgangen, og deraf sikkert også har oplevet afmagten, måske endda efterfulgt af en følelse af uretfærdighed. Dette være ikke mindst i de alt for mange områder på jorden, hvor naturkatastrofer har hærget, og medført tab af ufattelig mange menneskeliv og samtidig forårsaget så store materielle ødelæggelser, at vi i vores del af verden, har mere end svært ved at fatte det. Heldigvis har de mange indsamlinger til hjælp til de mange mange helt uskyldige ofre udvist en rekordstor vilje til at hjælpe ikke kun med penge men også med aktiv deltagelse i hjælpearbejdet. Set med lokale øjne blev det gamle år for broderloge 41 Petrus Beyer, et år hvor vi havde den sorg at skulle miste to af vore gode og trofaste brødre efter dødsfald, og ydermere at skulle sige farvel til én af vore brødre som ikke længere ønskede at være medlem af vor orden, samt at overflytte to brødre til andre loger. Heldigvis har vi i broderlogen samtidig også haft den glæde,- fortsat at kunne opleve en stabil mødeprocent,- og mindst lige så glædeligt er

10 Side 10 det,- også fortsat at kunne opleve,- at der kommer nye til,- som viser interesse i at blive optaget, i vor kreds,- og som finder at Ordenen og det den står for,- kan være noget for dem. En stærk medvirkende årsag hertil, er helt givet det store engagement og samarbejde,- der også i det nu forgangne år var at finde,- blandt såvel søstre som brødre - og som jo blev klart bevist ved gen-nemførelsen af vort store fælles projekt elevatorprojektet, som jo ved fælles indsats vore to loger i mellem har bevist, at når vi står sammen, kan mange store opgaver løses. Og lad mig i denne sammenhæng rette en stor tak til søsterloge 42 Liden Kirsten både for den direkte hjælp, vi har modtaget for gennemførelse af diverse arrangementer ingen nævnt ingen glemt. Men også tak for det positive samarbejde, som jeg føler, at vi har haft. Dette både gennem det direkte arbejde, men så absolut også gennem vort samarbejde omkring driften af denne fælles bygning, nemlig via ejendomsudvalget. Jeg er med baggrund heri fuld af fortrøstning til,- at den tilgang og interesse for at møde og deltage i logearbejdet, også vil vare ved ind i de kommende år, og ser tilbage på et Odd Fellow år, med glæde og optimisme for fremtiden. Hvad mon så fremtiden vil bringe os? Ja det kan vi jo kun gisne om kun forsøge at gætte os til. Rigtig mange forsøger selv at tegne en del af fremtiden, og her er det specielt de såkaldte nytårsfort-sætter jeg har i tankerne. Når disse bliver fremsat, er det naturligvis altid med de bedste intentioner om at gennemføre disse. De omhandler jo ofte ting som: nul røg - tabe sig i vægt - mindre alkohol - en sundere livsstil o.s.v. Sjældnere hører vi om et nytårsfortsæt - som - at man oftere vil besøge enlige slægtninge eller bekendte - enten i deres hjem eller på plejehjemmet. Til det her sidst nævnte vil jeg da nok sige, at det heldigvis hører til de

11 mere sjældne fortsætter, idet vi alle må erkende, at nytårsfortsætter som regel ikke holder særlig længe. Så det kunne da være en mulighed, at vi alle her sagde til os selv, og IKKE som nytårsfortsæt, - men som en reel vilje, at fra her i 2006, vil vi gå foran ved at vise det eksempel, at vi med meget små midler, og med lille indsats kan være med til at bringe lidt forandring og forhåbentlig også glæde til andre mennesker. Et lille besøg kan mange gange bringe en glæde som vanskeligt lader sig beskrive. Vort samfund er jo i en rivende udvikling. Verden bliver mindre og mindre. I hvert fald set på rejsetid og kommunikationstid. Gennem medierne internet og hvad ved jeg, bliver vi dagligt konfronteret med virkeligheden overalt på vor jord. Mange mennesker må af den ene eller anden årsag finde nye og andre steder at bosætte sig. Vi ser at forskelligartede befolkninger blander sig. Også her i Danmark bosætter der sig personer med en anden ætnisk baggrund end den vi kender mest til. Det være sig Asiater Iranere Irakere Negre Sydeuropæere o.m.a. Og på et eller andet tidspunkt kommer også den dag, hvor én af disse søger optagelse i vor loge. Side 11 Det skal da være mit håb, at vi alle - også her, vil leve op til vor Ordens grundlæggende idealer om at udbrede Venskabets Kærlighedens og Sandhedens grundtanker til alle jordens folk, og huske på, at det er det enkelte menneske vi ønsker at påvirke, og det enkelte menneske vi ønsker at påvirkes af. Jeg nævner dette fordi vi desværre alt for ofte ser at fordomme og gamle skrøner får folk til miste deres ellers fornuftige indstilling - holdning og dømmekraft til mange ting, herunder hvorledes fremmede skal behandles. Det skal så også samtidig nævnes, at jeg forventer samme indstilling hos fremmede. Og med disse ord skal mit ønske - et ønske - som jeg forhåbentlig deler med alle Odd Fellow søstre og brødre derfor være,- at vi alle efter bedste evne søger at leve op til vores forpligtelse,- og aktivt tager del i Ordenens arbejde ud fra dennes grundlæggende tanker - ideer og idealer,- om Venskab, Kærlighed og Sandhed,- i tale og ikke mindst i gerning, og dermed være med til at videreføre det gode samarbejde, der er vore to loger imellem, så vi dermed kan medvirke til,- at give fremtiden en positiv mening for alle. Overmester John Holst.

12 Side 12 LOGE NR. 42 LIDEN KIRSTEN SKRIVER 12. september. Efterårsterminen startede med aflæggelse af stafetten ved str. sekretær Bertha Møller. Str. Bertha fortalte meget levende en interessant fortælling, om en dansk kvinde Karen Jeppe, som reddede mange menneskeliv under den tyrkiske massakre mod armenierne i september På grund af vakance i embedet som ceremonimester, blev str. kapellan Dorthy Fogh Madsen indsat i embedet, hvorefter str. Ex-UM Anna Andersen, blev indsat som kapellan. Mødet var besøgt af 5 søstre fra str. loge nr. 32 Liljen, Struer, som overværede tildeling af kærlighedsgraden til str. Tove Krogh Nielsen og str. Anni Damsgaard. Efter en dejlig middag, holdt str. Birgitte Glossing logens tale for de nye søstre af kærlighedsgraden. 03. oktober 43 søstre og 26 gæster hyggede sig i logen til ældre damers aften. Efter en lækker middag underholdt Jørgen Andersen med klaverspil, ligesom den unge Kristine Frøkjær sang flot solosang. Str. Ex-mester Dorte Nørgaaard fortalte om H.C. Andersen. 10. oktober. Efter at str. skatmester Edel Bjerg havde fremlagt det nye budget, fik str. Edith Johansen tildelt venskabsgraden. Logens tale blev holdt af str. Else Nielsen. 13. oktober. 32 søstre havde takket ja til invitationen, til at overvære tildeling af 40 års hæderstegn til Str. Exm. Ingrid Mortensen, søsterloge nr. 55 Dueholm Nykøbing. 24. oktober. I terminens fællesmøde deltog 31 brødre og 47 søstre. Efter det fælles logemøde, hvor str. organist havde valgt et stykke musik spillet af Per Nielsen og hvor Str. OM Tove Thagaard bl.a. bad søstrene tænke over modtagere til årets donationer i forbindelse med julemarkedet, kom sognepræst Ruth Jeppesen til stede for at holde sit foredrag. Guds arbejdsværksted. Et meget spændende foredrag, hvor Ruth Jeppesen meget levende fortalte om sine oplevelser på missions markeder overalt i verden. Der var beretninger fra Indien, fra Peru og fra Nigeria og jeg er sikker på, Ruth Jeppesen kunne have fortalt om endnu flere områder i verden, hvor hun helt personlig har set, at det gør en forskel, at mennesker tilbyder hjælp til medmennesker. Også ved det selskabelige samvær mærkede vi meget tydelig hvilken

13 varm og medlevende personlighed sognepræst Ruth Jeppesen er. Beretningerne ude fra verden var om tætte menneskelige relationer i små samfund, så måske vælger Ruth Jeppesen og hendes familie fortsat at have Thy som udgangspunkt for arbejdet i Guds Værksted. 14. november. Endnu engang i år 2005, havde søstrene i Liden Kirsten den store glæde, at kunne tildele 40 års hæderstegn til en søster. Str. storrepræsentant Inger Handest, fik på smukkeste vis tildelt ordenens 40 års hæderstegn, under overværelse af sin bror Calle Handest medlem af br. loge nr. 41 Petrus Beyer og sin svigerinde fru Anne Marie. Mødet var ligeledes besøgt af 19 søstre fra str. loge nr. 60 Vigen og 8 søstre fra vor datterloge nr. 55 Dueholm, Nykøbing. Hovedmatriark Evelyn Husted, matriarklejr nr. 7 Oasen, overrakte lejrens buket, og takkede matriark Inger Handest for flittigt fremmøde i lejren. Ved det selskabelige holdt str. Ex- UM Helga Tarben Petersen talen for vor jubilar, som kan pryde sig med en rigtig lang embedsperiode, og som med stor dygtighed, har været med til at præge søstrene igennem sit 40 års virke i Liden Kirsten. De respektive undermestre fra Lemvig og Nykøbing talte for vor jubilar, som sluttede aftenen med at takke alle for en dejlig minderig aften. Side november. Den 26. november blev søstrenes julemarked under stor opmærksomhed og med mange besøgende afholdt i logebygingen. Kl startede dagen med uddelingen af donationerne, som i år blev givet til Sognets Dagligstue, Thisted og Cafe Friheden, Thisted. En smuk uddeling ved hyggelige juleborde, med dejlig julemusik og under overværelse af mange søstre, blev foretaget af søster OM. Tove Thagaard ved overrækkelse af kr til hver af modtagerne. Stor glæde og taknemlighed gav modtagerne udtryk for at netop de var blevet betænkt med et beløb, som der hurtigt kunne findes anvendelse for. For alle tilstedeværende en dejlig oplevelse. Derefter åbnede str. OM julemarkedet og travlheden var stor ved såvel tombolaen, skrivehæfterne, lotterierne, salg af såvel juledekorationer, bøger, kager og andre lækre ting, alt fremstillet af søstrene. Et herligt udvalg, og en absolut dejlig julestue. I cafeen med det store udbud af hjemmebagte kager, gløgg med æbleskiver, lune frikadeller med rødkål kunne man hygge sig, og mange gjorde brug heraf. Markedet sluttede kl , hvorefter lodtrækningen af lotterierne fandt sted. En god dag var slut, resultatet var flot, og grobunden er lagt til næste

14 Side 14 års donationer. Og mon ikke vi ligeledes har grobund for en fast tradition i Str. Loge Liden Kirsten. En stor tak til alle søstre for jeres medvirken til at denne dag kunne blive en så stor succes, og til at vi får mulighed for at glæde mennesker og yde medmenneskelig hjælp. Str. Helga Tarben Petersen, pressekontakt 28. november. Endnu en festaften blev afviklet i vor loge. Str. fung. ex-mester Jytte Visby og str. ex-kasserer Hanne Stengaard, fik tildelt ordenens 25 års hæderstegn. Jubilar Jytte Visby, fik hæderstegnet tildelt, i overværelse af sin mand bror Vagner Visby og jubilar Hanne Stengaard, blev fulgt af sin mand br. Exstorrepræsentant Knud Stengaard, sønnen Morten Stengaard og svigerdatteren Birthe Stengaard. Hovedmatriark Evelyn Husted, matriarklejr nr. 7 Oasen, overrakte lejrens buket, sammen med en stor tak til matriarkerne. 3 søstre fra str. loge nr. 32 Liljen, Struer, besøgte mødet og ved det selskabelige holdt str. storrepræsentant Evelyn Husted logens tale, ligesom str. Ruth Mikkelsen, Struer og br. Ex-storrepr. Knud Stengaard talte til begge jubilarer. Sluttelig takkede begge jubilarer for det smukke gradearbejde og det dejlige samvær i selskabslokalet. 05. december. Medlemmer fra Scleroseklubben, samt afdøde brødres enker, deltog i logens julestemning. Efter den dejlige julemenu, blev der traditionen tro sunget julesange, holdt juletale og oplæst julehistorie. Musikken blev leveret af Viggo Thomsen. Str. Ex-mester Dorte Nørgaard sang Adventskransen med musik af str. Karen Marie Houe. Årets humørpris blev tildelt fru Else Kjær, Næstrup. Efter en dejlig aften fik alle gæster en lille julegave med hjem. 12. december Efter det ordinære møde, og aflæggelse af referatet fra distriktsmødet, holdt søstrene en højtidelig julestemning i logesalen. Der blev serveret julemiddag og dessert med mandelgaver. Søstrene samlede ved lotteri ca. kr ind til de katastroferamte ofre i Pakistan 01. januar Nytårsslogen blev fejret sammen med brødrene i nr. 41 Petrus Beyer. Evelyn Husted

15 Side 15 Kim Storgaard Skolevænget Thisted ADRESSEÆNDRING Per Plet Simons Bakke Thisted MÆRKEDAGE Str. Else Marie Madsen 60 år Br. Ex.kasserer Lenhardt Nielsen 80 år Str. Ex-kasserer Lilian Stærk 25 års ordensjubilæum Br. Gunnar Lauridsen 50 år IN MEMORIAM Str. Anna Østergaard 80 år Br. UM Richard Møller 70 år Julenat afgik str. Ex-UM Ragnhild Christensen ved døden i en alder af 91 år. Str. Ragnhild havde fejret juleaften med sine kære, inden hun efter en blodprop, sov ind på Hjørring Sygehus. Str. Ragnhild har de sidste år boet på Ældrecentret Kristianslyst. Hun fik i foråret tildelt vor ordens 40 års hæderstegn. Str. Ragnhild var et fint, positivt og beskedent menneske, i de år hvor hun var aktiv søster, deltog hun flittigt i alle logemøderne. Æret være søster Ragnhild Christensen`s minde.

16 Side 16 KÆRLIGHEDSGRADEN Str. Tove Krogh Nielsen Str. Anni Damsgaard Br. Jens Peter Damsgaard Kærlighedsgraden SANDHEDSGRADEN Br. Hans Nystrup Ravn Br. Thomas Kristian Houe INDVIELSESGRADEN Br. Kim Appelon Meinertz Storgaard VENSKABSGRADEN Str. Edith Johansen Venskabsgraden Br. Mads Willadsen

17 ALT STØT VORE ANNONCØRER Thisted Hanstholm Hurup ThyDirekte J. HANDEST & SØNNER Side 17 Deres blikkenslager og VVS-installatør v/ Per Handest Vand Varme Sanitet Biltlf Østerbakken 62 N. SKAARUP & SØN BLIKKENSLAGER Aut. vand- og gasmester VVS-installatør Industrivej Thisted El- og kommunikationsløsninger Tel I GLARMESTERARBEJDE Montering af Energiruder solfilm Termoruder Udskiftning af vinduer og døre Thisted Glarmesterforretning v/ Ejvind Nielsen, Leopardvej 32, 7700 Thisted vi svarer altid på Fax Mobil VESTERHAVSHYTTEN v/ Lis Ruby Jensen Vesterhavsvej 2, 7770 Vestervig DE STØTTER OS

18 EDEKA Side 18 STØT VORE ANNONCØRER Vorupør K. P. Marked v/ Kim Poulsen Malerfirmaet Steen Hove Pedersen Bredgade Hurup Vesterhavsgade 103, Vorupør Tlf Fax Alt i malerarbejde udføres til konkurrencedygtige priser. - Møbler og skilte males Tlf Mobil post@malerlageret.dk E Strangholdt & Søn Blikkenslager - Aut. VVS - Installatør Nørrealle 5, 7760 Hurup TLF CYKELBØRSEN Tlf Fax Lille Torv Thisted Sennels Tømrer- & Snedkerforretning Alt i tømrer og snedkerarbejde, små som store opgaver......ring og få et tilbud v/ Aase og Ejvind Nielsen Sennelsvej Thisted Tlf GLAS-GJERULFF GÅ TIL GLASFAGMANDEN v/ Steen Gjerulff Bjørnevej 6, Thisted Fax BUTIKKEN Rosenkrantzgade 2, DE STØTTER OS S VA N K J Æ R O L I E Hedegaardsvej 24, Svankjær 7755 Bedsted REDAKTIONEN Hos os får alle STOR RABAT Br. Axel Andersen Br. Emil Ninn Str. Evelyn Husted Opsætning og tryk: Br. Viggo Nielsen

19 EDEKA STØT VORE ANNONCØRER Side 19 Bredgade Hurup Thy Tlf.: Storegade Thisted Tlf THISTED Løvevej Thisted SERVICE Brolæggervej Thisted Tlf Gravsten leveres frit til billigste pris Alt i natursten til hus og have JERNKONSTRUKTIONER - SVEJSEARBEJDE MASKINARBEJDE - VVS INSTALLATIONER HANSTHOLM SMEDIE & MASKINFABRIK A/S v/alice og Ivan O. Sørensen, Industrivangen Vand - Varme - Sanitet Fjernvarmeinstallationer Svankjær Købmandshandel v/lone og Poul Sørensen Hedegårdsvej Bedsted Tlf Bowl Bjergs Køreskole v/ Jesper & Andreas Bjerg Kørekort til bil og motorcykel Teorilokale: Frederiksgade Thisted Tlf n Fun KIRKEGÅRDSVEJ THISTED DE STØTTER OS

20 Side 20 STØT VORE ANNONCØRER Thyparken Thisted Hurup Afdeling Tlf Åbent for telefonisk henvendelse 6-24 alle dage Industrivej DK-7700 Thisted Tlf Fax Klitmøller Autoværksted v/ Jørgen Beck, Ørhavevej 84 Klitmøller 7700 Thisted Fax Odd-Fellow smykker Uforbindende tilbud på reparation af smykker og antikke ure Autoriseret brille- og kontaktlinseoptometrist BRØNDUM JEPPESEN Håndværker Torv Thisted Tlf Ure og Smykker Thisted Frø Thorstedvej Thisted Tlf Fax Tømrer og bygningssnedker Lars Kr. Larsen - Østerild Savværk - Mobil Lars Mobil Hardy Ålborgvej 156 Østerild Værksted: Østerild Byvej 43 DE STØTTER OS

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 7. Årgang Juli 2006 Nr. 26

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 7. Årgang Juli 2006 Nr. 26 I LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 7. Årgang Juli 2006 Nr. 26 Side REDAKTIONEN SKRIVER: Så har vor loge sluttet forårsterminen, og vi er gået på sommerferie. Terminen sluttede efter mange gode oplevelser i

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER I LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 8. Årgang Januar 2007 Nr. 28 Ak, januar, du er den første, og du har det hele parat, du møder med udsalg og status, og så er der noget med skat. Hvis du skulle bringe mig

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 7. Årgang Oktober 2006 Nr. 27

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 7. Årgang Oktober 2006 Nr. 27 I LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 7. Årgang Oktober 2006 Nr. 27 Side REDAKTIONEN SKRIVER: Stadigvæk sol og henrivende sommervejr i september, og som det har været i efterhånden lange tider, vi må bestemt

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER LOGELIVET I LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 6. Årgang Oktober 2005 Nr. 23 Farvel da, du skønne september, du var som et smil fra en ven, der tager afsked og siger: Gud give, vi mødes igen. Du var som en vemodsfyldt

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang April 2013 Nr. 49. Forår

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang April 2013 Nr. 49. Forår Liden Kirsten & Petrus Beyer 13. Årgang April 2013 Nr. 49 Forår Logelivet Side 2 Brødrenes nye embedsmænd Søstrenes nye embedsmænd Broderloge nr. 41 Petrus Beyer har valgt og installeret nye embedsmænd.

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 12. Kære Danevang broder. til livet uden Birthe, med de. ønsket om alt muligt held i resten af terminen, og

NYHEDSBREV nr. 12. Kære Danevang broder. til livet uden Birthe, med de. ønsket om alt muligt held i resten af terminen, og Side 01. Desværre er det længe siden det sidste nyhedbrev blev udsendt, men som I sikkert alle kan forstå, har jeg haft en tid med mange udfordringer, til omstillingen til livet uden Birthe, med de praktiske

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 9. Årgang Januar 2008 Nr. 30. Vintertid. Og snart bliver det forår

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 9. Årgang Januar 2008 Nr. 30. Vintertid. Og snart bliver det forår LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 9. Årgang Januar 2008 Nr. 30 Vintertid Og snart bliver det forår Side 2 Redaktionen skriver. Kære brødre og søstre. Så er vi endelig klar med et nyt nummer af, vi beklager,

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 14. Årgang Januar 2013 Nr. 48. Vinter

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 14. Årgang Januar 2013 Nr. 48. Vinter Liden Kirsten & Petrus Beyer 14. Årgang Januar 2013 Nr. 48 Vinter Logelivet Side 2 JULEKONCERT JULEKONCERT I THISTED KIRKE Det blev en dejlig aften i snevejr og bidende kulde. Det hjalp dog meget, da vi

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Januar 2010 Nr. 38. Vinter

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Januar 2010 Nr. 38. Vinter LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 11. Årgang Januar 2010 Nr. 38 Vinter Side 2 Kære Søstre og Brødre: Endnu et år er gået, og et nyt årti står for døren, vi kan se tilbage på et godt år i vore loger, mange ting

Læs mere

logelivet Nu er sommertiden kommet og grillen skal i brug LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 6. Årgang Juli 2005 Nr. 22

logelivet Nu er sommertiden kommet og grillen skal i brug LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 6. Årgang Juli 2005 Nr. 22 logelivet I LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 6. Årgang Juli 2005 Nr. 22 Nu er sommertiden kommet og grillen skal i brug side 2 logelivet Redaktionen skriver: Som ny ansvarlig for opsætning af LOGELIVET vil

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Cabaret 2005 LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. Kære Søstre og Brødre. Søstrene fra loge 42. Liden Kirsten har fået en fremragende ide.

Cabaret 2005 LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. Kære Søstre og Brødre. Søstrene fra loge 42. Liden Kirsten har fået en fremragende ide. Side 1 LOGELIVET Cabaret 2005 Kære Søstre og Brødre. Søstrene fra loge 42. Liden Kirsten har fået en fremragende ide. I LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 6. Årgang Januar 2005 Nr. 20 For at skaffe midler til

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 10. Årgang Juli 2009 Nr. 36. Sommer

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 10. Årgang Juli 2009 Nr. 36. Sommer LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 10. Årgang Juli 2009 Nr. 36 Sommer Side 2 Kære Søstre og Brødre: Hermed sommerudgaven af, vi vil beklage, at vi af forskellige årsager er forsinket med udgivelsen af bladet.

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER I LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 7. Årgang April 2006 Nr. 25 Nu er der travlt derude i marker og i haver. Vi pusler, og vi planter, vi river, vi graver Side REDAKTIONEN SKRIVER: Jeg skrev ved indgangen til

Læs mere

Jens Chr. Toft Ellen Bertelsen Britta Svendsen Susan Sørensen. Hans Christensen Kirstine Krogsgaard Viggo Bertelsen Finn Svendsen

Jens Chr. Toft Ellen Bertelsen Britta Svendsen Susan Sørensen. Hans Christensen Kirstine Krogsgaard Viggo Bertelsen Finn Svendsen Dato: -0-0 Thorup-Klim BK Bane: -- Start: Start Mappenr Jens Chr. Toft Ellen Bertelsen Britta Svendsen Susan Sørensen Amtoft Østerild Langholt Krolf Hjørring Krolf Klub Dommer: Tove Sønderhaven Dato: -0-0

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Oktober 2010 Nr. 40. Efterår

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang Oktober 2010 Nr. 40. Efterår LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 11. Årgang Oktober 2010 Nr. 40 Efterår Side 2 Kære Søstre og Brødre Oktober nummeret af Logelivet dækker over 2 kvartaler, de første referater fra broderlogen nr. 41starter

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang April 2010 Nr. 39. Forår

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 11. Årgang April 2010 Nr. 39. Forår LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 11. Årgang April 2010 Nr. 39 Forår Side 2 Kære Søstre og Brødre Foråret er endelig kommet til Danmark. Det har vi ventet på, efter en lang og kold vinter. Dagen er nu længere

Læs mere

Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg

Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg Broderloge nr. 48 Hertha Sønderborg Vejledning til yngre brødre Dette skrift er ikke beregnet til udlevering til nye kandidater, men skal bruges som et redskab og huskeliste til brug for medlemmer af broderloge

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mandø, torsdag den 16. august 2018 I

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. Vinter. 12. Årgang Januar 2011 Nr. 41

Liden Kirsten & Petrus Beyer. Vinter. 12. Årgang Januar 2011 Nr. 41 Liden Kirsten & Petrus Beyer Vinter 12. Årgang Januar 2011 Nr. 41 Logelivet Side 2 Indholdsfortegnelse Forord 2 Kapellanstolen Livskunst 3 Indlæg At være eller ikke være 4-5 Loge nr. 41 Petrus Beyer skriver

Læs mere

SPIREN. Februar Marts 2017

SPIREN. Februar Marts 2017 SPIREN Februar Marts 2017 Til vores BANKO-SPIL, der afholdes den anden mandag i hver måned er der i alt 30 gevinster. Der er 24 gevinster af vanlig karakter, men herudover er der 6 stk. af aftenens overraskelser,

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 10. Årgang April 2009 Nr. 35. Forår

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER. 10. Årgang April 2009 Nr. 35. Forår LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 10. Årgang April 2009 Nr. 35 Forår Side 2 Kære Søstre og Brødre: Hermed forårsnummer af, en spændende og indholdsrig termin er ved at være overstået, og år skal der nye embedsmænd

Læs mere

Odd Fellow Ordenen I.O.O.F og Skanderborg Logerne Orienterer

Odd Fellow Ordenen I.O.O.F og Skanderborg Logerne Orienterer Odd Fellow Ordenen I.O.O.F og Skanderborg Logerne Orienterer Odd Fellow Ordenen Odd Fellow Ordenen er en verdensomspændende organisation med en gammelhistorie. Ordenen i Danmark har sit udspring i Amerika,

Læs mere

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 Så er FOA Senior Klub igen klar med et nyt program for 2014. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vore arrangementer i seniorklubben og Velkommen til

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. Forår. 12. Årgang April 2011 Nr. 42

Liden Kirsten & Petrus Beyer. Forår. 12. Årgang April 2011 Nr. 42 Liden Kirsten & Petrus Beyer Forår 12. Årgang April 2011 Nr. 42 Side 2 Indholdsfortegnelse Forord 2 Kapellanstolen 3 Indlæg At være eller ikke være 4-5 Indlæg Nytårstale 6-7 Loge nr. 41 Petrus Beyer skriver

Læs mere

Brovagten. Å rgang Nummer 10 Udgivelsesdag den 22. Maj 2017 Næste nummer af Brovagten

Brovagten. Å rgang Nummer 10 Udgivelsesdag den 22. Maj 2017 Næste nummer af Brovagten Å rgang 2016 2017 Nummer 10 Udgivelsesdag den 22. Maj 2017 Næste nummer af Brovagten Referat fra Fest og Turudvalg 2016/17 Generalforsamling 10 maj 2017 Udvalget har haft et godt og givtig arbejdsår med

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Broderloge nr. 102 Ora Planas historie

Broderloge nr. 102 Ora Planas historie Broderloge nr. 102 Ora Planas historie Broderloge nr. 102 Ora Planas historie. I begyndelsen af 1970 erne var broderloge nr. 64 Julius Meyer i Frederikshavn blevet så stor, at flere af Logens brødre gik

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang Januar 2012 Nr. 45. Vinter

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 13. Årgang Januar 2012 Nr. 45. Vinter Liden Kirsten & Petrus Beyer 13. Årgang Januar 2012 Nr. 45 Vinter Logelivet Side 2 Overmestrene Når dette læses, har vi atter skiftet årstal. Det er mit håb, at alle har haft en god og fredfyldt jul og

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 12. Årgang Oktober 2011 Nr. 44. Efterår

Liden Kirsten & Petrus Beyer. 12. Årgang Oktober 2011 Nr. 44. Efterår Liden Kirsten & Petrus Beyer 12. Årgang Oktober 2011 Nr. 44 Efterår Logelivet Side 2 Overmestrene Søster overmester Joan Mørk Den 11. april 2011 blev en skelsættende dag, med installation af nye embedsmænd.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Flot hæder til Gunnar Lund

Flot hæder til Gunnar Lund Garder 4NR. 2004 OKT KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn Flot hæder til Gunnar Lund På repræsentantskabsmødet i Kolding fik Gunnar overrakt De Danske Garderforeningern s Hæderstegn. Tillykke

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER

LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER I LIDEN KIRSTEN & PETRUS BEYER 5. Årgang Oktober 2004 Nr. 19 Tak til sommeren. 1 Snart er det slut for denne gang, en sommer synger sin sidste sang. Sommeren drar, den vinker adjø - Trækfugler samles til

Læs mere

Program Efterår 2019

Program Efterår 2019 Program Efterår 2019 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Der kan arrangeres samkørsel fra Lemvig, det er gratis. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1

Læs mere

Overmester Finn Rosenberg: Tale ved 60-års dagen for stiftelsen af Odd Fellow - broderloge nr. 70 "Christian Skeel", Nygade 23, Tønder

Overmester Finn Rosenberg: Tale ved 60-års dagen for stiftelsen af Odd Fellow - broderloge nr. 70 Christian Skeel, Nygade 23, Tønder Tirsdag den 3. maj 1011 Overmester Finn Rosenberg: Tale ved 60-års dagen for stiftelsen af Odd Fellow - broderloge nr. 70 "Christian Skeel", Nygade 23, Tønder Velkomst: Søster Distriktsdeputeret Storsire

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

DEN KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU December DEN 2009 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32. Årgang Nr. 325 Side 1 Birgitte Friis-Mikkelsen 18. December Redaktionen ønsker tillykke Nye SØS aktiviteter december

Læs mere

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F.

Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Broderloge nr. 5, Fyen I.O.O.F. Reportage fra Loge nr. 3, Eysteins besøg i Odense den 1. maj 2010 Vor venskabsloge, Loge nr. 3, Eystein, Trondheim besøgte Broderloge nr. 5, Fyen den 1. maj 2010. 7 brødre

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Som den nu afgående midlertidige redaktør, er det med glæde jeg kan fortælle, at der nu er fundet en afløser til denne post, idet br.

Som den nu afgående midlertidige redaktør, er det med glæde jeg kan fortælle, at der nu er fundet en afløser til denne post, idet br. Side 1 LOGELIVET Redaktionen skriver. Som den nu afgående midlertidige redaktør, er det med glæde jeg kan fortælle, at der nu er fundet en afløser til denne post, idet br. Viggo Nielsen har indvilget i

Læs mere

Lyngparkens venner. Udgives af: Jan. - Febr I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder.

Lyngparkens venner. Udgives af: Jan. - Febr I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder. Jan. - Febr. 2018 I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder. Disse + mange flere er til salg! Kom og køb! Udgives af: Lyngparkens venner Hjemmeside: www.lyngparkensvenner.dk

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE MANDAG DEN 1. FEBRUAR 2010 KL 19.00 OBS! NY DATO! I KIRKECENTERET, BANEGÅRDSVEJ

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

Godt i gang. Broderloge nr. 80 Danevang NYHEDSBREV 4.okt. 2015

Godt i gang. Broderloge nr. 80 Danevang NYHEDSBREV 4.okt. 2015 Side 01. Godt i gang. Glade, og forventningsfulde sommerferien forberedt et Broder Overmester og Broder som skolebørn efter sommerferien, spændende efterår, med et alsidigt Undermester har traditionen

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 11. Kære Danevang broder

NYHEDSBREV nr. 11. Kære Danevang broder Side 01. Kære Danevang broder Den 5. sep. Mødtes vi i vor gode kunne "nås" pr. telefon eller Loge nr. 80 Danevang, for at tage mail. fat på en kommende og spændende Siden vor forårs afslutning, efterårstermin

Læs mere

Ny Thorup Mesterskab 2016

Ny Thorup Mesterskab 2016 61 61 Erik Kjeldgaard Klarup Krolf Klub 35 35 32 37 139 1 131 131 Bent Thomsen Fjerritslev 36 37 33 38 144 2 141 141 Børge Christensen Krutuglerne 35 40 37 37 149 3 52 52 Thomas Jørgensen Krolfseniorerne

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Et nyt år er blevet til

Et nyt år er blevet til Overskrift 9,4 fortsætter 18,1 Tekst indrykket venstre/højre 1 cm. lederen 12 pkt. Bundrude 19,5 cm 52. årgang Januar Nr. 1 2014 Et nyt år er blevet til Så er der gået endnu et år, og vi skal nu skrive

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

Påske-blomster: Maj - Juni 2015

Påske-blomster: Maj - Juni 2015 Maj - Juni 2015 Påske-blomster: I en del år har Lyngparkens Venner uddelt en påskeblomst til hver beboer, og i år er ingen undtagelse. Dog er der en lille ændring, idet vi i år har fået en donation fra

Læs mere

Sct. Georgs Gildet i Faxe GILDEINFO. 5. jan. 2018

Sct. Georgs Gildet i Faxe GILDEINFO. 5. jan. 2018 Sct. Georgs Gildet i Faxe GILDEINFO 125 5. jan. 2018 Nyt fra Gildemeste- Kære Gildebrødre Vi har lige passeret et årsskifte og vi skriver nu 2018. Man undres over hvor tiden bliver af, og jeg synes det

Læs mere

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt

Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt Babyer på bordet Babyer på besøg på Lyngparken kan altid trække smilet frem ved beboerne Nov. - Dec. 2018 Motortræf Humøret var højt da vi fik besøg af 1 motorcykel m/ sidevogn, en sportsvogn samt en gammel

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 1 Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 Vi starter som sædvanlig i cafeteriaet til en kop kaffe og et rundstykke, så vi er friske til de forhåbentlig gode og sportlige kampe. Kaffen er klar

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Strandkrolf. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3

Strandkrolf. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3 7 Kirsten Nielsen Ny Thorup Krolf 31 33 33 97 1 D 120 Ruth Bliksted Thorup Klim Krolf 35 32 36 103 2 D 64 Kirsten Fonager Brønderslev Krudtuglerne 38 36 31 105 3 D 67 Helen Stiller Aalborg Krolf senior

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Jeg må erkende, at jeg nok er ved at blive gammel, da jeg har svært ved at forstå, at vi allerede er nået til december måned igen.

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Forårs- og efterårsprogram 2016

Forårs- og efterårsprogram 2016 Senior Forårs- og efterårsprogram 2016 FOA ÅRHUS Seniorklub Se klubbens hjemmeside på: www.foa-aarhus-seniorklub.dk Tirsdag den 5. januar kl. 13.00 Nytårskur Tag gerne nytårspynt og hat på. Forplejning:

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

AFSLØRING AF BRONZEBUSTE af broder eksmester Jeppe Hansen lørdag den 21. november 2009 i Odd Fellow Palæet på Nonnebakken i Odense.

AFSLØRING AF BRONZEBUSTE af broder eksmester Jeppe Hansen lørdag den 21. november 2009 i Odd Fellow Palæet på Nonnebakken i Odense. AFSLØRING AF BRONZEBUSTE af broder eksmester Jeppe Hansen lørdag den 21. november 2009 i Odd Fellow Palæet på Nonnebakken i Odense. I provinsen blev de første initiativer til stiftelsen af en Odd Fellow

Læs mere

Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende:

Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende: Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende: 2 københavnerspil 30 spil delt ud på: 1 stor kurv 1 griseforende 3 x medisterpølse 4 x oksekød 3 x koteletter 5 x ribbenssteg 4 x rullepølse 2 x kylling 6

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Årsafslutningsturnering 2.oktober 2015

Årsafslutningsturnering 2.oktober 2015 Årsafslutningsturnering 2.oktober 2015 med efterfølgende medlemsmøde og fællesspisning. Udlevering af scorekort foregik i forhallen, og de 98 fremmødte medlemmer hyggede sig i ventetiden. De fleste var

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for februar 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for februar 2018 Kalender for februar 2018 Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Torsdag 1. 10.30 Aktiviter i Park 14.15 Borgersamvær Fredag 2. 10.15 Neglebar Lørdag 3. Søndag 4. Mandag 5. 10.30 Boccia 13.00 Klub Tirsdag

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende April 2017 92. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så skal jeg da lige love for, at det var mørkt om morgenen igen, nu her hvor vi er gået over på sommertid. Til gengæld får vi nogle dejlige

Læs mere

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! MEDARBEJDERBLADET Center for beskyttet beskæftigelse Glædelig jul December 2017 - Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! Indhold December 2017 MEDARBEJDER BLADET

Læs mere