Den ukorrekte Avis. Avisen, der stikker ud, når andre stikker af

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den ukorrekte Avis. Avisen, der stikker ud, når andre stikker af"

Transkript

1 1 Den ukorrekte Avis Avisen, der stikker ud, når andre stikker af DUA nr. 117 Marts 2014 Satire Ironi Alvor Humor Der var engang nogen, der troede på multikulturen som vejen til paradiset. Mange er blevet skuffet, og stadig færre holder fast i troen på multikulturen. De trofaste for ikke at sige troende tilhængere, forsvarer den om de så skal bruge løgne. Værst er medierne, som fortier og fordrejer, men mærkeligt nok kan man i intellektuelle kredse sjældent få øje på propagandaen for multikulturens herligheder. Den største dumhed findes lige midt i intelligensens højborg. No-Kays Forlag ISSN

2 2 Leder Gang på gang oplever vi, at danskere overfaldes af muhamedanere (ikke kinesere, ikke thailændere, ikke russere, ikke tyskere) og bliver ilde tilredt. Nogle får smadret tænder, andre bliver hjerneskadet, fordi de er blevet trampet i hovedet. Pressen siger af en eller anden grund ikke så meget om det, men vi får Gud-ske-lov oplysninger herom gennem e- mail, som er en Guds gave i disse fortielsens og cesurens tider. Nu skete det altså for en af vore medkombattanter, som fik et ansigt som en farvepalæt. På fortovet mødte han en muhamedaner, som ikke ville træde til side, som vores ven gjorde, men styrede direkte imod sit offer og svinede ham til verbalt samt truede med, at han ville slå ham ihjel. Det kom til håndgemæng, vores ven lod følelserne løbe af med sig, langede ud og blev slået til jorden. Her er det ikke spørgsmål om, hvem der havde ret, eller hvis skyld det var, men om, hvorfor vi skal udsættes for den slags. Hvorfor kan danskerne ikke længere få lov til at gå i fred? Og hvorfor skal danskerne finde sig i det? Og hvor er de politikere, som vi har valgt til at varetage vore interesser? Piger bliver voldtaget, ældre mennesker tør ikke gå ud om aftenen, andre bliver antastet ved højlys dag. Den fromme elite vil hertil svare, at sådan gør også danskerne, men forskellen er, at omfanget af dansk vold er meget lille sammenlignet med den muhamedanske vold, som er sat i system, et system i en ideologi, som gør herrefolket, muhamedanerne, til overmennesker og resten til dhimmier. Den danske befolkning har ikke bedt om denne importvare. Den fromme elite vil også hævde, at sådan er de ikke alle sammen, og man får lyst til at skrige dem ind i ansigtet: Hvad rager det os, så længe danskerne udsættes for systematiske overgreb? Under sidste verdenskrig var de tyske soldater generelt flinke og ikke voldelige. Sådan var de ikke alle, nej, men vi ville ikke have dem. Var der nogen, der mente, at vi ikke kunne sende dem hjem??? Det er ikke til at vide, om politikerne er dumme eller ligeglade med det danske folk. Vi får politikerlede. Deres kynisme er ufattelig. Vi må vælge nogle andre, men problemet er, at der stort set ikke er andre at tage af end dem, der søger ind i politik for prestigens skyld, ikke fordi de er idealister, ikke fordi de vil varetage det danske folks interesser eller vil det danske folk det godt. De burde sættes på porten alle sammen. Vi burde alle udvise vores foragt for dem i flok. Vi burde forlade partipolitik og rejse en folkeopstand. Det er sagt før, men en dag må det vel lykkes. Redaktøren Frankrig Endnu en moske er blevet dekoreret med stumper af grise. Den marokanske i Sounna de Blois, en by mellem Orléans og Tours, blev vanhelliget 11.februar February. La NouvelleRépublique and Atlasinfo) Tilbederne ankom ved moskeen for at finde et svinehoved og andre stumper af grise på siden sammen med sloganet MLE Frankrig, som var blevet sprayed på døren til moskeen. Man ved ikke, hvad bogstaverne betyder. Hvor er danskerne?

3 3 Rollemodel fremhævet på TV - nu er han sigtet for afpresning Åse Clausen Bjerg En gadeplansmedarbejder, som er ansat til at holde unge ude af kriminalitet, sidder nu varetægtsfængslet. Hvornår holder naiviteten op? Engang hjalp jeg er kurdisk kvinde fra Tyrkiet med at oprette et kvindekrisecenter for voldsramte muhamedanske kvinder i København. Hun fik Indenrigsministeriets bevågenhed og fik derfra en del penge til indretningen. Der blev holdt stor reception ved indvielsen, og det havde ligeledes mediernes interesse, som skrev om den fantastiske Ayshia og hendes bedrifter. Men festen sluttede brat efter kort tid. Man fandt ud af, at Ayshia havde brugt pengene til sig selv, og hun fik et pålæg om at betale dem tilbage. Under andre omstændigheder hvis altså det var mig der havde gjort det samme, var jeg havnet bag tremmer. Men nu var det altså en muhamedaner, og så ser det hele jo anderledes ud. Mens Obama fortsætter med at behage det iranske regime, lægger regimets videoer om tilintetgørelsen af Israel ud på nettet. BareNakedIslam Grænseløs uhæderlighed! Spydpigen Svar på en artikel i Vestkysten, hvor biskop Marianne Christiansen mener, at moskeer kan pynte blandt Haderslevs smukke huse. Biskop Marianne Christiansens artikel i Vestkysten er helt utrolig Der synes ikke at være nogen grænse for skamfølelse hos biskoppen over, hvad hun forsøger at bilde folk ind. Taktikken er velkendt: med masser af søde, romantiske ord, som skal få enhver lytter til at overgive sig uden mere tankevirksomhed end det, som findes i artiklen. For det må jo være en bevidst fremfærd af manipulation og løgnagtighed, for så ukyndig kan en præst umulig være og end mindre en biskop! Hvor mange kalashnikover kan vi rumme? Har hun ikke hverken hørt eller set eller læst om de grufulde kristenforfølgelser, der foregår ude i den store verden? Det må de i Cairo, og det må vi i Haderslev. Kan hun med mindste rimelighed sam menligne menneskers muligheder for tankeog ytringsfrihed og levevis i Haderslev og i Cairo? Saudiarabien praktiserer særdeles hård hændede religiøse regler imod sin befolkning. Videre hævder Marianne Christiansen "Grundloven gav religionsfrihed for alle borgere". Nej, det gjorde den faktisk ikke, og i munden på en biskop bliver det en direkte løgn! Grundloven siger i 67: Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.

4 4 Anerkendt svensk kommunist Michael Wie er en svensk sanger, som i sine sange blandt andet drømmer om galger rundt omkring i Sverige naturligvis til modstanderne af kommunismen. Han har mange voldelige sange, og hans sange spilles ofte i de svenske medier. Han hyldes til og med som helt. Hvad skal det ikke ende med? Hvad med kommunismens forbrydelser? de aktivt ind og beslaglægger de våben, som muhamedanerne siges at ligge inde med? B De fleste hunkønsvæsner" tænker med følelserne" og er optaget af deres indtil nu trygge verden med familiehygge, shopping, og rejser. Dem kan du og jeg ikke råbe op, før de får islamisternes krav smidt ind af vinduet, hvor de bor. Men jeg arbejder selv videre på at vi får et bedre samfund - vi må holde gejsten oppe. Og hvem frygtede nazismen under sidste krig? Mange gjorde ikke. De blev sidenhen fordømt. Men hvad med dem, der i dag ikke frygter islam, som i sit væsen er meget værre? Vi må håbe, at deres tid kommer. Brevsprækken Platuglen Hvad mener du? Vi er allerede godt på vej til et bedre samfund. B Kvindesagen har svigtet groft. Det første skete, dengang de råbte "Kvindkamp er klassekamp". Næste kiks skete, da de ikke turde gå i brechen for deres muslimske medsøstre. Muhamedanere mener: Danmark er Nazi samfund. Det er mange muslimers syn på Danmark, som har givet dem ophold. De prøver at sammenligne sig med jøderne, men muslimer skal jo udrydde jøderne ud fra koranen. Ny parti i Danmark - Dansk Muslim parti- DAMP, blev startet d i Gladsaxe. Leder af partiet er kontorarbejder Tuure Toivikko. Uden muslimsk parti er det ikke muligt at få menneskerettigheder eller undgå forskelsbehandling i Danmark,, siger de.??? DANMARK ER NAZI SAMFUND Nå! B Politiet har slået til på forskellige adresser og fundet både hash og beslaglagt motorcykler og andet i rockerkredse, men hvornår går En gang var der stolte kvinder til. B Danmark rådner op indefra, og stanken (Stanken) breder sig. B Nu har man travlt med at udvise velintegrerede børn, børn som har deres kammerater og sociale netværk i landet. Det synes forrykt, når vi hele tiden oplever, at andre voksne fremmede ikke kan udvises. Var det ikke mere på sin plads ar udvise de kriminelle eller dem, der på anden måde ligger samfundet til last? Bruger politikerne da ikke hovedet?

5 5 Den multietniske debat er temmelig enslydende i alle partier. Kristne i Nigeria Med os bli r alt godt! Multikulturel debat Vi løser alle problemer global.christianpost.com Alle problemer løses ved dialog. Derfor bliver de ikke løst! Nu rabler det. Spydpigen Marianne Christiansen, biskop i Haderslev, ville ikke tie i forsamlinger som påbudt. Nu har hun oven i købet som biskopinde i Haderslev kastet sig i selen for at understøtte muhamedanere, muslimer, moskeer med minareter, kristendommens undergang og andet ondt. Hun bør straks fjernes fra sit embede. Hvis hun ikke skulle blive straffet yderligere i dette liv, så bliver hun, når hun ankommer til himlens port, for dér kan hun ikke komme ind. Hun kan heller ikke komme gennem nåleøjet, for hun er en for stor kamel. Ja, hun er ækel! Hun har vist sig som antikristen. Eksporter hende til Mellemøsten. Lad hende indgå i et harem, så hun kan lære de muslimske vilkår at kende. Derefter hører vi gerne hendes nye stillingtagen. Hendes embedsførelse er ikke i orden. Hun kæmper for muslimer og ikke for kristne. Hun skal væk! Hun er da et godt menneske. Der er grufulde billeder på internettet, som viser arten af forfølgelse af de kristne, specielt i Nigeria. Marianne Christiansen og andre biskopper burde skamme sig. Redaktøren Overfald eller overfald Der går rygter om, at en af vore medkombattanter er blevet overfaldet, og sådan ser hans ansigt også ud, men det er nu en sandhed med modifikationer. Sagen er, at han ret beset selv gik til angreb på en muhamedaner, men dog efter at være blevet hånet og truet og chikaneret på alle tænkelige måder, og selv om han kan bokse, så var hans modstander også bokser, og med ca. 50 års aldersforskel måtte resultatet blive, som det blev Det var ærgerligt af flere årsager. Dels fordi vi kunne unde den unge araber nogle bank, dels fordi det ikke tjener vores sag at gå i clinch med de fremmede, men følelserne kan løbe af med os alle. Det kan godt være, at vi kan sige, at det var dumt, men den situation kan vi alle sammen komme ud for. Nu siger velmenende, at han skal være glad for, at han ikke fik smadret sine tænder, at han ikke blev trampet i hovedet. Nå, ja, set fra den vinkel, men det er skammeligt, at det overhovedet fandt sted. Mange danskere har angiveligt mén efter at være blevet groft overfaldet af indvandrere, mens Overdanmark vender ryggen til. Vi er tvunget til at bide uretfærdigheden i os. Det er desværre vore betingelser.

6 6 Selvom han juridisk set var skyldig, så føler vi med ham og forbander den dag i 1983, hvorefter man lukkede op for indvandringen i en lind strøm. Fuck Vesten Vi elsker da de fremmede Mediernes evindelige angreb på højrefløjen Torsdag d. 11 marts skrev Ekstra Bladet på forsiden, at en dansker var blevet overfaldet af nazister i Malmö ved en demonstration 8. marts på kvindernes internationale kampdag. Der var altså angiveligt et sammenstød mellem de rigtige og højreradikale, som altså blev betegnet som nazister. Man sagde i tv, at det svenske politi arbejdede med at finde ud af, hvem der havde begyndt slagsmålet, men iflg. Ekstrabladet gik de højreorienterede til angreb på de uskyldige venstreorienterede, og EB udtrykte stor bekymring for den udbredelse af nazistiske ideer, som iflg. avisens skulle være på fremmarch i hele Europa. Men hvor vidste EB fra, at det var nazister. Heilede de, eller havde de armbind med hagekors på? I TV nyhederne DR1 sagde man, at nogle af uro-magerne var fra Svenskernes parti, som man påstod havde rødder i nazismen, og den antagelse smitter jo af på Danskernes Parti, som herefter igen associeres med nazismen. Propagandaen er tyk og ikke gennemskuelig for alle. Fra Hans Wikipedia og censur Undskyld, at jeg påkalder mig jeres opmærksomhed. Jeg var engang meget aktiv med at videreudvikle internetleksikonet Wikipedia, og jeg så det som et gode. Spred fri viden til alle. Men nu ved jeg, at det er censureret viden. En af de gamle store mænd inden for Wiki,»Palnatoke«, redigerede artiklen om Dansk Samling og spurgte i den medfølgende kommentar:» Er historien efter 1972 overhovedet relevant? Partiet har været uden betydning siden ?«Jeg ser for mig, at nu skal der ske noget her også, fordi Dansk Samling ikke er politisk korrekt efter de venstredrejedes observans. De siger, at Wikipedia skal være neutral, men de mener politisk korrekt ud fra et venstrefløjssynspunkt. Desværre er der jo mange, der bruger Wikipedia som et leksikon uden at være klar over farerne. Til denne gamle wikipedianer kaldet Palnatoke skrev jeg på hans brugerdiskussionsside følgende: https://da.wikipedia.org/wiki/brugerdiskussio n:palnatoke#dansk_samling Læs det! I må gerne overveje at bakke mig op in loco. Sidstnævnte link indeholder også min tekst om et politisk parti, der ikke blev fundet værdigt til optagelse - selv om det hele skulle være så neutralt - gå på opdagelse - og lad os finde ud af, hvordan vi kan tage en kamp op... Så galt kan det gå Åse Clausen Bjerg Jeg var i London og havde bestilt et hotelværelse over internettet. Jeg havde med vilje bestilt et billigt hotel, da jeg bildte mig ind, at jeg bare skulle have en seng at sove i. Da jeg kom til Manor Park, hvor jeg skulle bo, oplevede jeg at være kommet til et kæmpe område kun beboet af indvandrere. Der var ingen eng-

7 7 lændere. Her talte man ikke engelsk, og folk gik rundt i deres burkaer og hijaber og for mændenes vedkommende i deres lange kjortler og kalot. Da jeg fandt mit hotel, var det et rækkehus, hvor ringklokken var revet af og der sad gamle reklamer i brevsprækken. En fremmed lukkede op, og heller ikke han talte engelsk kun et par ord til husbehov. Han viste mig værelset, et lille værelse på 5 kvadratmeter uden vindue. Der var godt nok en seng og et lille bord. toget uden billet og stod af ved London Liverpool Street Station, hvor jeg ikke kunne komme ud uden at stikke en billet ind i billetmaskinen. Jeg var så nødt til at gå helt tæt bag en mand, så jeg slap ud på hans billet. Jeg var herpå henvist til at spørge folk på gaden, hvor det og det lå, og hvordan jeg kom der og der hen. Først besøgte jeg et bibliotek, hvor jeg spurgte efter islam kritiske bøger, fordi jeg ville kontakte forlagene med henblik på samarbejde, men der fandtes ikke islamkritiske bøger på biblioteket. Så viste bibliotekaren mig boghylden med bøger om islam, og her fandtes en del bøger om islams herligheder ingen kritisk analyse af islam. Censuren er strengere i England end i Danmark. I Foyles, den store boghandel, havde de i det mindste hørt om Ayaan Hirsi Ali og Souad (Levende Brændt) og kunne skaffe bøgerne, men de var ukendte på biblioteket. En seng at sove i Derudover var der et strygejern og en kop. Jeg spurgte efter bøjler, og han kom med to bøjler, som han hægte op i lampen. Så kunne mit overtøj hænge der. Mit øvrige tøj måtte ligge på gulvet, hvor der krøb myrer rundt. Så opdagede jeg, at der ikke var så meget toiletpapir, og jeg forsøgte at kalde på værten, som jeg troede var et sted på hotellet, men han var gået og kom ikke tilbage resten af ugen. En af gæsterne ringede til ham og bad om toiletpapir, som blev leveret, og så så vi ikke mere til ham. Jeg har altid været vant til, at der på engelske hoteller ligger guider til Byen, så man kan se, hvad der foregår, og ligeledes har jeg altid kunnet få fat i et bykort og en et kort over togene i undergrunden. Der var ikke nogen af delene. Så ville jeg tage undergrundstoget til et civiliseret sted i London, men begge billetautomater var ude af drift. På stationen var der kun en kiosk, som blev betjent af fremmede, og da jeg bad om hjælp, forstod de ingen ting. Jeg var så nødt til at hoppe på Minipakistan i London Da jeg kom hjem om aftenen, ville jeg gå en aftentur og kigge ind i restauranter og pubber og opleve folkestemningen, men det kunne ikke lade sig gøre af gode grunde: Der sad kun mænd i deres kjortler og med deres lange skæg og talte ikke engelsk men så skulende ud. Jeg skyndte mig at gå igen, velvidende at enlige kvinder er et lovligt bytte for islamiske sexlystne mænd, så jeg gik hjem på hotellet og kunne ikke foretage mig andet end at ligge i sengen og se TV for jeg havde jo ikke en

8 8 stol. Det lykkedes mig dog at finde en lille tyrkisk restaurant, hvor de talte lidt engelsk til husbehov, men efter aftensmaden ilede jeg hjem. Hvad kan vi vente os her? Long live our gracious Quran. Humor En gammel kolonimagt hjælper naturligvis sine venner. Hvem betaler prisen for multi-kulturen? Åse Clausen Bjerg Ved du, at et lands infrastruktur går i opløsning ved 10 %n indvandring? Et stort jordskælv med en styrke på 8.1 på Richter skalaen rammer Mellemøsten. To millioner mennesker dør og over en million bliver såret. Irak, Iran og Syrien er totalt ruinerede og deres regeringer ved ikke, hvor de skal starte med hjælpen til at genopbygge landene. Resten af verden er i chok USA sender tropper til at bevare freden. Saudi Arabien sender olie. De latinamerikanske lande sender tøj. New Zealand og Australien sender får, kvæg og mad. De asiatiske lande sender arbejdskraft så landet og infrastrukturen kan blive genopbygget. Canada sender læger og forsyninger. Stor Britanien ikke at forglemme sender to millioner muslimer i erstatning. Sladrehankene Ja, men det ved magteliten ikke. New Zealand er multikulturel. Her lever vi side om side i fredelig sameksistens, blev sagt af en beboer i New Zealand Så vidt vides lever den oprindelige befolkning, maorierne, som minoritet i deres eget land, som er overtaget af hvide vestlige mennesker, som styrer landet efter deres egne præmisser. Maoriernes land styres ikke længere af dem selv, og de blev offer for den vestligt indrettet multikultur, som smadrede deres egen kultur, eller i det mindste satte den ud på et sidespor. De betalte prisen, og de led, som ethvert folk gør, som få frataget sin identitet. Det er klart, at de nu-boende hvide ikke har blik for, at maorierne er et knækket folk, og de, der er kommet til i nyere tid kan naturligvis ikke mærke maoriernes sorg men synes, at alt er idel lykke, for alt foregår på deres præmisser. Den samme skæbne er overgået mange andre folkeslag, sydafrikanere, indianere og de grønlandske eskimoer for at nævne nogle få. Deres kultur og etnicitet er smadret af de hvide, som har overtaget deres land. Vi kan bedst se det i Grønland, som danskerne ødelagde ved at presse deres egne normer ned over hovedet på den oprindelige befolkning, og selv-

9 9 om Grønland i dag har selvstyre og i det store og hele styrer deres eget land, så er man enig om, at den grønlandske kultur er ødelagt. Vi siger, at grønlænderne er danskere. Nej. Vist er de ikke danskere, og den betegnelse vil de fleste grønlændere nok have sig frabedt. De er grønlændere, og det er de stolte af. Hvad ellers. Deres sympati for Danmark kan nok ligge på et meget lille sted. De har ikke tilgivet danskerne, og det forstår man godt. Men de vestlige hvide har ikke lært af historien, og i dag er det de oprindelige europæere, der ligger i fare for at blive underlagt en fremmed magt, i dette tilfælde islam, som langsomt skubber de danske kulturtraditioner tilbage og overtager styringen med islamisk dominans, godt hjulpet på vej af hvide europæere. Føj for forræderi. Om mange år ud i fremtiden kan fremtidens europæere måske hvis de får lov til at se historien, som den var lære, hvordan deres forfædre led under multietniceringsprocessen. Fremmede overtog magten og de blev til fremmede i deres eget land. Mange af os begynder at glæde os over, at vi har levet det meste af vores liv i fredelig samdrægtighed med hinanden, og at vi kan forlade dette multietniske multikultikuller inden alt for længe. Men vi er bekymrede for vore efterkommere. Og vi er rasende på vore politikere. de bliver diskrimineret, når de søger et arbejde, og de er ugle sete alle vegne. Vi er jo mennesker alle sammen, og vi tænker ens og opfører os ens netop fordi vi er mennesker, men det har danskerne ikke forstået. De tænker nazistisk. Men når Danmark bliver islamisk, så kommer der andre boller på suppen. Så vil de racistiske danskere mærke, hvordan de har saboteret både sig selv og hele fredsprocessen. Der bliver ikke fred i verden, før end islam dominerer. Oplysninger om, hvordan man indretter et samfund med størst mulig frihed vil komme med islam. Så genvinder landet friheden, som har været tilsløret i tusinder af år. Frihed er målet, frihed for kvinder, som når de er indhyllet i burka er frie for mænds tilnærmelser og kan gå i fred. Burkaen er symbol på kvindernes frihedskamp. Sådan er det. Danske mænd er svage. De kan ikke holde deres kvinder nede. Elvirasdatter Danmark kan risikere at blive islamiseret, siger de, men hvad så? Lever vi ikke lige så godt af den grund? De siger også, at de fremmede er kriminelle, men det er danskerne jo også, og så er danskerne tilmed nazister, mens muslimer jo er fredens folk. Det har vi vidst i mange år, men nu er det kommet officielt frem gennem det nye muslimske parti Dansk Muslim Parti DAMP. Hvad skulle Danmark gøre uden det? Muslimerne kæmper jo for freden, men de kan dårligt få lov til at leve i Danmark. De bliver diskrimineret, når de vil have en bolig, De siger, at polygami trives i Danmark, men jeg siger ingenting. Hvem mon undersøger det? Eller er alle ligeglade? Sladretasken

10 10 Folk fra hele verden er indstillet på at sætte livet på spil for at komme ind i Europa, men Europa bliver ikke større i udstrækning. Vejen til paradis for nogle men undergang for alle. Men hvor skal vi alle sammen være, hvis indvandringen fortsætter? I allerede mange år har vi været for mange. Hvis vi sammenligner Europa med Afrika, hvor de fleste indvandrere kommer fra og ser, hvor mange mennesker, der er på det afrikanske kontinent, hvad skal vi så stille op, hvis det bliver en moderne trend for afrikanere at rejse sig og gå imod Europas grænser? Hvor skal vi være, og hvad vil politikerne gøre? Det er ikke nok at standse indvandringen ad politisk vej. Indvandrere vil presse illegalt på Europas grænser, og er de først kommet ind, så har de ret til at få deres sag behandlet. For det første er det en dyr foranstaltning både asylbehandling, hjemsendelse og opholdstilladelse med tilhørende sociale ydelser. Hvad mon politikerne vil stille op? For det andet er det en demografisk umulighed at huse så mange mennesker. Ansvarlig redaktør Åse Clausen Bjerg

11 11 Den Ukorrekte Avis Ekstra tillæg Fra Kvindernes kampdag d. 8 marts. Foredrag ved Mag. Scient, Britta Mogensen og Åse Clausen Bjerg Det har mod forventning været meget svært at samle kvinderne om det, der burde interessere dem aller mest, nemlig overlevelsen af deres svært tilkæmpede frihed i et multikulturelt samfund. Det burde trække folk til huse, men det gør det ikke i øjeblikket. De, der interesserer sig mest for sagen er mærkværdigvis nok mænd. Èn sagde oven i i købet, at kvindesagen er en vindersag. Ja, det er den, hvis vi får fat i den rigtige ende. Britta Mogensen Britta Mogensen fortalte om, hvordan de kvinder, som er kommet til Vesten fra tredje verden bliver mere rettroende end deres forældre og i højere grad bliver radikaliseret især de højtuddannede, og det er jo ikke det, vore gode humanister og de sandhedssøgende medier gerne vil fortælle os. Vi får tudet ørerne fulde, at vi skal satse på de højtuddannede indvandrere men det synes at være til vores egen undergang. De højtuddannede vender i stor stil danskerne ryggen og tager afstand fra vore skikke. De vil gerne have andel i den danske velfærd, men deres tankegang og adfærd er helt udansk. Ja de går sågar i nogen udstrækning ind for stening, og det drejer sig som sagt om højtuddannede, som synes, at den form for afstraffelse er acceptabel. De mest rabiate muslimske kvinder vælger selv at indhylle sig, mens mange andre er tvunget til det, selv om en del bliver fritaget for tvang. Uddrag af manuskriptet Ære/skam som markør for kvinders adfærd Når kontrollen er så vigtig, skyldes det hensynet til familiens ære. Meget kort kan ære/skam skæres ned til mænds ære, kvinders skam. Det betyder, at alt, hvad kvinder gør, påvirker mænd. Kvinder er så farlige for mænds ære, at de må være under konstant kontrol. De må ikke tale med mænd, de ikke er i familie med, må ikke se på dem, må ikke være alene med dem. Kvindens dyd skal bevares for alt i verden. Det er hendes seksualitet, der overgives til manden ved ægteskab, hvor kontrollen med kvinden også overgår til ægtemanden og hans familie. Der må aldrig kunne rejses tvivl om, hvem der er far til de børn, hun føder. Hvis kvinden udsættes for sladder, som kan være helt ubegrundet, kan hun udstødes af familien og samfundet, og det går ud over familiens ære, som skal opretholdes for enhver pris, om det så skal betyde drab på den kvinde, som rammes af sladderen. Kvinder kan likvideres, hvis de overtræder de almindelige forbud for kvinder. Det sker ved familiens accept og planlægges nøje. Det sker også i Vesten i Danmark. Hele manuskriptet vil blive lagt på hjemmesiden /Kvindernes forum

12 12 I betragtning af sagens grusomhed er det mærkeligt, at ikke flere kvinder interesserer sig for den sag. Det kan overgå fremtidens danske kvinder, specielt, når indgifteriet tager fart. Cand. mag. Åse Clausen Bjerg sluttede blandt andet af med en række spørgsmål til publikum, seere og lyttere. Det islamiske kvindesyn Alle kvinder også Vestens kvinder er underlagt dette kvindesyn. Det kan overgå næste generations kvinder og deres børn. Da det islamiske kvindesyn vinder større og større indpas i Danmark og forstærkes og fortættes i sharia-zonerne, er der god grund til, at vi kvinder passer på os selv. Accepterer du, at du og dine døtre anses for at være djævle og fulde af løgn? Accepterer du, at du og dine døtre anses for at være urene i kraft af, at I er kvinder? Accepterer du, at du og dine døtre tilhører og ejes af en mand, fordi I er kvinder? Accepterer du, at mænd iflg. shariaen har lov til at voldtage dig og dine døtre, hvis ikke I er tildækkede? Accepterer du, at den seksuelle lavalder skal være 9 år? Ved ægteskab med en muslim: Accepterer du, at du og dine døtre skal straffes korporligt af mænd, hvis I er ulydige? Accepterer du, at dine døtre skal kunne sælges som brude i et islamisk land? Accepterer du, at dine børn risikerer at blive omskåret? Accepterer du at udsætte dit barn for at blive kidnappet? Accepterer du, at din datter kan tvangsgiftes? Accepterer du, at din datter gøres kriminel og kan straffes, hvis hun bliver voldtaget? Kvinder i Danmark er på vej til at blive ofre for den gode ligegyldighed. Er det sådanne tilstande, vi vil byde vore børn og børnebørn? Videoen kan ses på https://www.youtube.com/user/medie1dk

- stammebeskrivelser ET UNDERVISNINGSMATERIALE FRA

- stammebeskrivelser ET UNDERVISNINGSMATERIALE FRA - stammebeskrivelser ET UNDERVISNINGSMATERIALE FRA Hvid stamme MOTTO: Det er Solgudens vilje, at du skal gøre hvad jeg siger STIKORD: Præster, bestemmer, rige Da Solguden straffede menneskerne, troede

Læs mere

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen

Det som ingen ser. Af Maria Gudiksen Knudsen Det som ingen ser Af Maria Gudiksen Knudsen Da Jonas havde hørt nogen af de rygter der gik om mig, slog han mig med en knytnæve i hovedet. Jeg kunne ikke fatte at det skete, at han slog mig for første

Læs mere

Andagt Bording kirke 4. maj 2015.docx Side 1 af 5 05-05-2015

Andagt Bording kirke 4. maj 2015.docx Side 1 af 5 05-05-2015 Andagt Bording kirke 4. maj 2015.docx Side 1 af 5 Tale ved mindehøjtidelighed i Bording kirke d. 4. maj 2015 i anledning af 70 årsdagen for Danmarks befrielse. "Menneske, du har fået at vide, hvad der

Læs mere

Palæstina Fredsvagterne Randa og Lasse har begge været i Palæstina som fredsvagter.

Palæstina Fredsvagterne Randa og Lasse har begge været i Palæstina som fredsvagter. Palæstina Fredsvagterne Randa og Lasse har begge været i Palæstina som fredsvagter. Arbejdet som fredsvagt er meget afhængig af, hvor man er og hvad situationen er. Man kan bl.a. hjælpe med at dele mad

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 I samtale med Gud om sit liv. Sådan kan man beskrive det tema som teksterne til Bods og bededag handler om. Kong David

Læs mere

Man skal være god til at spørge

Man skal være god til at spørge Artikel fra Muskelkraft nr. 1, 2002 Man skal være god til at spørge Som handicaphjælper er Klaus parat med praktisk bistand og psykisk støtte til sin brugers sexliv. Misforståelser kunne være undgået,

Læs mere

15.s.e.trin. Matt. 6,24-34. Pengene eller livet

15.s.e.trin. Matt. 6,24-34. Pengene eller livet 15.s.e.trin. Matt. 6,24-34. Pengene eller livet Pengene eller livet det er det, det handler om i dag. Ingen kan tjene to herrer. Han vil enten hade den ene og elske den anden eller holde sig til den ene

Læs mere

Lindvig Osmundsen.Prædiken til Helligtrekongerssøndag 2015.docx 04-01-2015 side 1. Prædiken til Helligtrekongers søndag 2015. Tekst: Matt. 2,1-12.

Lindvig Osmundsen.Prædiken til Helligtrekongerssøndag 2015.docx 04-01-2015 side 1. Prædiken til Helligtrekongers søndag 2015. Tekst: Matt. 2,1-12. 04-01-2015 side 1 Prædiken til Helligtrekongers søndag 2015. Tekst: Matt. 2,1-12. Menneskehedens åndehul. Det sted hvor Jesus blev født var et hul i jorden. Et sted uden for den lille by Betlehem, i en

Læs mere

Du ved måske ikke at jeg har studeret i Oxford, i London, i New York og Paris, jeg foretrækker ørkenen!

Du ved måske ikke at jeg har studeret i Oxford, i London, i New York og Paris, jeg foretrækker ørkenen! Du ved måske ikke at jeg har studeret i Oxford, i London, i New York og Paris, men jeg foretrækker ørkenen! 17 Hmm Hvorfor det? Fordi den er ren! Det bliver ikke let at komme ind i Turban-fortet Det er

Læs mere

24. APRIL. Endelige resultater RESULTATER MUSLIMER I DANMARK

24. APRIL. Endelige resultater RESULTATER MUSLIMER I DANMARK DR 24. APRIL Endelige resultater RESULTATER MUSLIMER I DANMARK 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Kort om Capacent Research 3 2. Baggrund 4 Frekvenstabeller med holdningsvariable 5 3. Krydstabuleringer med gren

Læs mere

2/ Skriv om en kort episode i en papirbæreposes liv. Valg af fortællersynsvinkel er frit, men der skal indgå direkte tale.

2/ Skriv om en kort episode i en papirbæreposes liv. Valg af fortællersynsvinkel er frit, men der skal indgå direkte tale. TVM OPTAGELSESPRØVER 2011 Opgave 1: Skriv to historier Løs de følgende opgaver. 1/ Beskriv en konkret detalje fra dagen i dag på en måde, så læseren forstår, hvorfor du trækker lige præcis den frem. Giv

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Bilag 4. Transkriberet interview med Liselott Blixt

Bilag 4. Transkriberet interview med Liselott Blixt Bilag 4 Transkriberet interview med Liselott Blixt Af: Gruppe 7 Interviewer: Jeg vil starte med at høre om hvad dig og dansk folkeparti mener om den alkohol politik vi har idag hvor man kan købe alkohol

Læs mere

Jeg bygger kirken -1

Jeg bygger kirken -1 kirken - Helligånden & kraft Mål: Det er første pinsedag dagen, hvor kirken startede Vi skal høre, hvordan det gik til, og vi skal opdage, at det alt sammen skete ved Helligånden og Guds kraft. Dette var

Læs mere

Om at gå efter drømmen

Om at gå efter drømmen Om at gå efter drømmen Hvad laver du?, bliver jeg spurgt. Jeg rådgiver om indretning. Mange nikker, når jeg siger det de ved nemlig godt, hvad det er. En slags styling. Det er en udbredt opfattelse, at

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

Den Talende Kamel. Den Talende Kamel. 2.a s storyline om Aladdin. Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: MB 2006

Den Talende Kamel. Den Talende Kamel. 2.a s storyline om Aladdin. Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: MB 2006 Den Talende Kamel MB 2006 2.a s storyline om Aladdin Børnenes historier sammenskrevet til et teater-stykke: Den Talende Kamel Den Talende Kamel Ørkenscene: Troldmand, 3 kameler: Ali og den bedrøvede og

Læs mere

Prædiken til 3. s. i fasten kl. 10.00 i Engesvang

Prædiken til 3. s. i fasten kl. 10.00 i Engesvang Prædiken til 3. s. i fasten kl. 10.00 i Engesvang 413: Vi kommer, Herre, til dig ind på Spænd over os dit himmelsejl 448 - Fyldt af glæde 36 - Befal du dine veje 675 Gud vi er i gode hænder på Egemoses

Læs mere

Den kulturelle grav. Muslimske gravsteder i Danmark. Helle Lykke Nielsen

Den kulturelle grav. Muslimske gravsteder i Danmark. Helle Lykke Nielsen ANALYSIS June 2013 Den kulturelle grav Muslimske gravsteder i Danmark Helle Lykke Nielsen Døden er universel, men måden vi begraves på, og det gravsted vi efterlader os, er i høj grad kulturelt betinget.

Læs mere

Denne dagbog tilhører Norah

Denne dagbog tilhører Norah Denne dagbog tilhører Norah Den lille bog, du står med i hænderne nu, er en dagbog fra en russisk pige. Hun hedder Norah og er 12 år gammel. Dagbogen handler om hende og hendes familie. De var russiske

Læs mere

2. søndag efter trinitatis. Lukas 14,16-24. Festen der aldrig vil slutte.

2. søndag efter trinitatis. Lukas 14,16-24. Festen der aldrig vil slutte. 2. søndag efter trinitatis. Lukas 14,16-24. Festen der aldrig vil slutte. En dreng skulle fejre sin 7 års fødselsdag. Han gik i 0 kl. og det var første gang han skulle ha sine klassekammerater med hjem.

Læs mere

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 1 Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 Åbningshilsen Denne søndag, Julesøndag, søndag i julen, årets sidste søndagsgudstjeneste konfirmerer

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Prædiken til 2. søndag efter Trinitatis, Luk 14,16-24. 1. tekstrække. Grindsted Kirke. Søndag d. 9. juni 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 2. søndag efter Trinitatis, Luk 14,16-24. 1. tekstrække. Grindsted Kirke. Søndag d. 9. juni 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 9. juni 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 2. søndag efter Trinitatis, Luk 14,16-24. 1. tekstrække Salmer DDS 68: Se, hvilket menneske DDS 649: Skal fri og frelst

Læs mere

NORDEN I BIO 2007 FILM: FÖRÄLDRAMÖTET (Sverige, 2003) DANSK TEXT

NORDEN I BIO 2007 FILM: FÖRÄLDRAMÖTET (Sverige, 2003) DANSK TEXT Sidan 1 av 12 NORDEN I BIO 2007 FILM: FÖRÄLDRAMÖTET (Sverige, 2003) DANSK TEXT 0 1 FORÆLDREMØDET 2 Man løser ikke problemerne ved at stikke af. Man må tale om det. 3 Selv om det kan være hårdt. 4 - Gør

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Den lille dreng og den kloge minister.

Den lille dreng og den kloge minister. Den lille dreng og den kloge minister. Der var engang en minister som var så klog at han kunne undvære hovedet. Han beholdt det dog alligevel, men det havde gjort ingen forskel om han havde mistet det,

Læs mere

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG

UGE 3: GUDS FOLK. Scene 1 Pagten Fortællingen bygger på 1Mos 11-18, 22, 26-50 & 2Mos 1 FORBEREDELSE FORTÆLLING & DIALOG UGE 3: GUDS FOLK FORBEREDELSE Det store billede Det er her vi skal hen hovedpunkterne som denne samling skal få til at stå tydeligt frem. Vores identitet som Guds familie. Gud valgte sit folk af ren og

Læs mere

Prædiken om at misunde og unde: 1.søndag i fasten 2014 kl. 9.00

Prædiken om at misunde og unde: 1.søndag i fasten 2014 kl. 9.00 Indsamling til FKN Salmer: 1.søndag i fasten 2014 kl. 9.00 754, Se, nu stiger solen 698, Kain, hvor er din bror 123,7 613, Herre, du vandrer forsoningens vej Prædiken om at misunde og unde: Inde i mit

Læs mere

Hans-Henrik Sørensen. Rejsebreve fra NEW ZEALAND

Hans-Henrik Sørensen. Rejsebreve fra NEW ZEALAND Hans-Henrik Sørensen Rejsebreve fra NEW ZEALAND 1 Hans-Henrik Sørensen Rejsebreve fra NEW ZEALAND 2 Forord Fra oktober 2007 til januar 2008 foretog jeg sammen med min daværende kone, Susanne Høegh, en

Læs mere

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus

Anonym mand. Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Anonym mand Jeg overlevede mit selvmordsforsøg og mødte Jesus Han er 22 år og kommer fra Afghanistan. På grund af sin historie har han valgt at være anonym. Danmark har været hans hjem siden 2011 131 En

Læs mere

Prædiken af Provst Hans-Henrik Nissen 18. søndag e. Trinitatis 29. september 2013

Prædiken af Provst Hans-Henrik Nissen 18. søndag e. Trinitatis 29. september 2013 Prædiken af Provst Hans-Henrik Nissen 18. søndag e. Trinitatis 29. september 2013 Højmesse i Rungsted kirke. 2 da b Salmer: 9; 422; 277; 54; 464; 729; 750; 727. Kollekt: Ordet og Israel Tekst: Matt.22,34-46

Læs mere

PRÆDIKEN TIL 4. SØNDAG EFTER PÅSKE 2014 Stine Munch

PRÆDIKEN TIL 4. SØNDAG EFTER PÅSKE 2014 Stine Munch PRÆDIKEN TIL 4. SØNDAG EFTER PÅSKE 2014 Stine Munch I dag er det med at holde tungen lige i munden og ørene stive. Teksten er en typisk Johannestekst, snørklet og svært forståeligt. I hvert fald sådan

Læs mere

AT gøre et bo tilbud til en realitet Af Nancy Emory, Gateway House, South Carolina Præsenteret ved 14 th IS in Milwaukee, Wisconsin

AT gøre et bo tilbud til en realitet Af Nancy Emory, Gateway House, South Carolina Præsenteret ved 14 th IS in Milwaukee, Wisconsin I går havde vi muligheden for at høre Tilly Brasch, et bestyrelsesmedlem fra Stepping Stone Clubhouse i Australien, fortælle om hendes søn, Riley. Efter flere år med nyttesløs og ligegyldig behandling,

Læs mere

Vidste du at. Materielle Tid Alder B5 20 min 13-15. Nøgleord: Ligebehandling, LGBT, menneskerettigheder, normer, skolemiljø.

Vidste du at. Materielle Tid Alder B5 20 min 13-15. Nøgleord: Ligebehandling, LGBT, menneskerettigheder, normer, skolemiljø. 1 Vidste du at Materielle Tid Alder B5 20 min 13-15 Nøgleord: Ligebehandling, LGBT, menneskerettigheder, normer, skolemiljø Indhold En quiz, hvor eleverne præsenteres for ord og begreber omhandlende LGBT-personer,

Læs mere

Studie. Kristi genkomst

Studie. Kristi genkomst Studie 14 Kristi genkomst 77 Åbningshistorie Der er mange skilte, der får mig til at grine. Nogle skyldes trykfejl, der giver et helt andet billede end det tiltænkte, f.eks. Levende børn. Andre er bare

Læs mere

Tekster: Sl 24, Rom 13,11-14, Matt 21,1-9. 84 Gør døren høj (76 Op thi dagen) 69 Du fødtes på jord (438 Hellig 86.5 Kom bange sjæl) 78 Blomstre

Tekster: Sl 24, Rom 13,11-14, Matt 21,1-9. 84 Gør døren høj (76 Op thi dagen) 69 Du fødtes på jord (438 Hellig 86.5 Kom bange sjæl) 78 Blomstre Tekster: Sl 24, Rom 13,11-14, Matt 21,1-9 Salmer: 74 Vær velkommen 84 Gør døren høj (76 Op thi dagen) 69 Du fødtes på jord (438 Hellig 86.5 Kom bange sjæl) 78 Blomstre Det er noget underligt noget med

Læs mere

Dit Liv, Dine Rødder, Din Vej. af Jim HD

Dit Liv, Dine Rødder, Din Vej. af Jim HD Dit Liv, Dine Rødder, Din Vej af Jim HD Indholdsfortegnelse Kære dagbog...3 22-03-2230...3 23-03-2230...3 29-03-2230...3 01-04-2230...3 02-04-2230...4 04-04-2230...4 2230/05/04...4 28-06-2230...4 07-10-2230...4

Læs mere

Opgaver til Den dag tyskerne kom

Opgaver til Den dag tyskerne kom Opgaver til Den dag tyskerne kom 1 Når de voksne frygter krig Knuds mor og far talte tit om, at der var krig i Europa, og at krigen kunne komme til Danmark. Hvad taler dine forældre om? Hvad er de bange

Læs mere

SYV. Fotografier af Tina Enghoff Interviews og efterord ved Uzma Ahmed Andresen Med forord af Kirsten Thorup. Forlaget Vandkunsten

SYV. Fotografier af Tina Enghoff Interviews og efterord ved Uzma Ahmed Andresen Med forord af Kirsten Thorup. Forlaget Vandkunsten SYV Fotografier af Tina Enghoff Interviews og efterord ved Uzma Ahmed Andresen Med forord af Kirsten Thorup Forlaget Vandkunsten Smertegrænsen Kirsten Thorup Der foregår noget uhyggeligt og gruopvækkende

Læs mere

dit selvværd Guide Sådan styrker du Guide: Guide: 5 veje til et bedre selvværd Vil du læse mere? sider

dit selvværd Guide Sådan styrker du Guide: Guide: 5 veje til et bedre selvværd Vil du læse mere? sider Foto: Iris Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Guide: Sådan styrker du dit selvværd Guide: 5 veje til et bedre selvværd Vil du læse mere? Styrk dit selvværd INDHOLD I DETTE

Læs mere

Evaluering af SSP dagen elev 1

Evaluering af SSP dagen elev 1 Evaluering af SSP dagen elev 1 1. Hvorfor hedder SSP dagen Det er sejt at sige nej Det gør det fordi at det er godt at sige nej til noget dumt fx: at ryge, at stjæle og andre dumme ting. 2. Hvad lærte

Læs mere

Marts 2005 8 A A S E O G P E R

Marts 2005 8 A A S E O G P E R Marts 2005 Netop i disse uger har vi travlt med at arrangere Ordet og Israels sommerstævne, som skal finde sted på Djurslands Efterskole, og tilmeldingerne løber ind i en lind strøm. Sidste år var der

Læs mere

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

Den Blå Moske i Istanbul er det helt store Af Mads Sindberg Christensen

Den Blå Moske i Istanbul er det helt store Af Mads Sindberg Christensen Den Blå Moske i Istanbul er det helt store Af Mads Sindberg Christensen Vi her i Danmark er begyndt at kigge efter nye steder at rejse hen. Men efter som vi snart har været alle steder i vesten, kigger

Læs mere

JEG KAN LIDE AT KENDE HISTORIEN BAG MENNESKET

JEG KAN LIDE AT KENDE HISTORIEN BAG MENNESKET Kompashuset ApS, Klavs Nebs Vej 25, 2830 Virum Tlf 45 83 92 83, ka@kompashuset.dk, www.kompashuset.dk JEG KAN LIDE AT KENDE HISTORIEN BAG MENNESKET En fortælling om at arbejde med ældrepleje Af Kirstine

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

TRO VIRKER ALTID. Kim Torp, søndag d. 25. januar 2015

TRO VIRKER ALTID. Kim Torp, søndag d. 25. januar 2015 1 TRO VIRKER ALTID Kim Torp, søndag d. 25. januar 2015 TROENS 2 BASISELEMENTER 1. Gud er til 2. Gud lønner dem der søger Ham Hebræerbrevet 11:6 Men uden tro er det umuligt at behage ham; for den, som kommer

Læs mere

Han ville jo ikke gemme sig. Og absolut ikke lege skjul! I stedet for ville han hellere have været hjemme i køkkenet sammen med sin mor og far.

Han ville jo ikke gemme sig. Og absolut ikke lege skjul! I stedet for ville han hellere have været hjemme i køkkenet sammen med sin mor og far. Kapitel 1 Der var engang en dreng, der gemte sig. Bjergene rejste sig høje og tavse omkring ham. En lille busks lysegrønne blade glitrede i solen. To store stenblokke skjulte stien, der slyngede sig ned

Læs mere

Tværfaglig indsats med faglig styrke! Basisteamuddannelsen Børne og Unge Rådgivningen

Tværfaglig indsats med faglig styrke! Basisteamuddannelsen Børne og Unge Rådgivningen Tværfaglig indsats med faglig styrke! Basisteamuddannelsen Børne og Unge Rådgivningen Case til punktet kl. 13.45: Det tværfaglige arbejde øves på baggrund af en fælles case, som fremlægges af ledelsen

Læs mere

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget TAL MED EN VOKSEN hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op

Læs mere

BEFOLKNINGSTAL: 20 MILLIONER

BEFOLKNINGSTAL: 20 MILLIONER BØNNEN KAN NÅ DERHEN, HVOR VI IKKE KAN KOMME Broder Andreas BED om, at Guds kraft må feje henover Nordkorea, og om at der må ske en forandring. 1 NORDKOREA BEFOLKNINGSTAL: 20 MILLIONER INFO: Situationen

Læs mere

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED I sidste uge var jeg ti dage i London for at besøge min datter. Hun har et rigtig godt job i et internationalt firma og et godt sted at bo. Hun har også en kæreste,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

Mellemøsten før 1400. Persere, arabere og tyrkere. Perserriget. Romerriget. Vidste du, at.. De arabiske storriger. Arabisk kultur og sprog.

Mellemøsten før 1400. Persere, arabere og tyrkere. Perserriget. Romerriget. Vidste du, at.. De arabiske storriger. Arabisk kultur og sprog. Historiefaget.dk: Mellemøsten før 1400 Mellemøsten før 1400 Mellemøstens historie før 1400 var præget af en række store rigers påvirkning. Perserriget, Romerriget, de arabiske storriger og det tyrkiske

Læs mere

konfirmandord, som vi forsøgte at få på plads her i morges, og som gør at jeg om lidt er nødt til at Kære konfirmandforældre!

konfirmandord, som vi forsøgte at få på plads her i morges, og som gør at jeg om lidt er nødt til at Kære konfirmandforældre! Konfirmation 26.april 2015. Domkirken 10: 402 Den signede dag, 725 Det dufter, 331 Uberørt. Konfirmation, 29 Spænd over os, 754 Se, nu stiger Kære konfirmandforældre! konfirmandord, som vi forsøgte at

Læs mere

Dansker hvad nu? Fra vikingerige til velfærdsstat

Dansker hvad nu? Fra vikingerige til velfærdsstat Undervisningsmateriale til Dansker hvad nu? Formål Vi danskere er glade for vores velfærdssamfund uanset politisk orientering. Men hvordan bevarer og udvikler vi det? Hvilke værdier vil vi gerne bygge

Læs mere

Landets velstand er afhængig af det danske folks Dansk Folkepartis samlede arbejdsindsats. principprogram af oktober 2002 P R I N C I P

Landets velstand er afhængig af det danske folks Dansk Folkepartis samlede arbejdsindsats. principprogram af oktober 2002 P R I N C I P PRINCIP R G R A M Dansk Folkepartis formål er at hævde Danmarks selvstændighed, at sikre det danske folks frihed i eget land samt at bevare og udbygge folkestyre og monarki. Vi er forpligtede af vor danske

Læs mere

Hvad er det, du siger -3

Hvad er det, du siger -3 Hvad er det, du siger -3 Alt, hvad Djævelen siger, er falsk og forkert. Mål: Børn indser, at ting, som ser godt ud, ikke altid behøver at være godt. Hvis vi vil holde os til det, som er sandt og godt,

Læs mere

15. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. september 2015 kl. 10.00. Salmer: 447/434/29/369//41/439/674/661

15. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. september 2015 kl. 10.00. Salmer: 447/434/29/369//41/439/674/661 1 15. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. september 2015 kl. 10.00. Salmer: 447/434/29/369//41/439/674/661 Åbningshilsen For en måned siden begyndte 21 nye konfirmander fra Forældreskolens

Læs mere

Prædiken til langfredag, Mark. 15,20-39. 1. tekstrække.

Prædiken til langfredag, Mark. 15,20-39. 1. tekstrække. 1 Nollund Kirke. Fredag d. 29. marts 2013 kl. 10.00. Egil Hvid-Olsen. Prædiken til langfredag, Mark. 15,20-39. 1. tekstrække. Salmer. DDS 193 O hoved, højt forhånet (gerne Hasslers mel.). DDS 197 Min Gud,

Læs mere

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen 5 selvkærlige vaner - en enkelt guide til mere overskud Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen Birgitte Hansen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights

Læs mere

Baggrundsnotat: Knive i nattelivet

Baggrundsnotat: Knive i nattelivet Baggrundsnotat: Knive i nattelivet For at kunne karakterisere brugen af ulovlige knive i nattelivet er der foretaget et særudtræk blandt de knivsager, der indgik i DKR-rapporten Knivsager i Danmark: Bag

Læs mere

De 3 mest effektive spørgsmål, du kan stille dig selv. Hvis du vil leve dit liv og ikke andres.

De 3 mest effektive spørgsmål, du kan stille dig selv. Hvis du vil leve dit liv og ikke andres. En workbook dit kærlighedsliv vil elske. De 3 mest effektive spørgsmål, du kan stille dig selv. Hvis du vil leve dit liv og ikke andres. 1 Om Christiane Jeg hjælper mennesker med at overkomme frygt og

Læs mere

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011 : Transskription af interview d. 14. december 2011 Interviewer (I) 5 Respondent (R) Bemærk: de tre elever benævnes i interviewet som respondent 1 (R1), respondent 2 (R2) og respondent 3 (R3). I 1: jeg

Læs mere

Lindvig Osmundsen.Prædiken til 2.s.e.hel3konger.2015.docx 18-01-2015 side 1. Prædiken til 2. s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Johs. 2,1-11.

Lindvig Osmundsen.Prædiken til 2.s.e.hel3konger.2015.docx 18-01-2015 side 1. Prædiken til 2. s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Johs. 2,1-11. 18-01-2015 side 1 Prædiken til 2. s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Johs. 2,1-11. Moral eller evangelium. Evangelium betyder det glædelige budskab. En kinesisk lignelse fortæller om et andet bryllup.

Læs mere

Prædiken til 2. pinsedag, Joh 3,16-21. 1. tekstrække

Prædiken til 2. pinsedag, Joh 3,16-21. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Mandag d. 20. maj 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 2. pinsedag, Joh 3,16-21. 1. tekstrække Salmer DDS 291: Du, som går ud fra den levende Gud DDS 20: Jeg ser dit kunstværk,

Læs mere

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn

www, eventyrligvis.dk Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn Folkeeventyr Eventyrligvis Gamle eventyr til nye børn 1 De tre prinsesser i bjerget det blå Der var engang en konge og en dronning, som ikke kunne få børn. De havde alt, hvad de ellers ønskede sig, men

Læs mere

sidemanden, så skruer jeg måske op for volumen og forsøger at få øjenkontakt. Når man nu som jeg står på en prædikestol

sidemanden, så skruer jeg måske op for volumen og forsøger at få øjenkontakt. Når man nu som jeg står på en prædikestol 10.s.e.trin. 24.8.2014. Domkirken 10: 754 Se, nu stiger, 396 Min mund, 163 Fuglen har rede, 331 Uberørt, 10 Alt hvad. Nadver: 12 Min sjæl. Dåb: 448 Fyldt af glæde. Gråbrødre 17: 10, 163, 331, 786 Nu går

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 19,1-10

Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 19,1-10 1 7. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 19. juli 2015 kl. 10.00. Salmer: 30/434/436/302//3/439/722/471 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen. Vel mødt i kirke denne

Læs mere

Statsminister Helle Thoming-Schmidts tale ved Folkemødet på Bornholm 12. juni 2015

Statsminister Helle Thoming-Schmidts tale ved Folkemødet på Bornholm 12. juni 2015 Statsminister Helle Thoming-Schmidts tale ved Folkemødet på Bornholm 12. juni 2015 (Det talte ord gælder) Kære alle sammen. Hvor er det dejligt at være tilbage på Bornholm. Det er godt at mærke Folkemødets

Læs mere

Kommunikation for Livet. Uddannelse til Fredskultur 3 eksempler. Her gives nogle eksempler på anvendelse af IVK i praksis (alle navne er ændrede):

Kommunikation for Livet. Uddannelse til Fredskultur 3 eksempler. Her gives nogle eksempler på anvendelse af IVK i praksis (alle navne er ændrede): Uddannelse til Fredskultur 3 eksempler Her gives nogle eksempler på anvendelse af IVK i praksis (alle navne er ændrede): Uddannelse til fredskultur Første eksempel Anna på 5 år kommer stormende ind til

Læs mere

HØJMESSE FREDERIKSHOLM KIRKE

HØJMESSE FREDERIKSHOLM KIRKE HØJMESSE FREDERIKSHOLM KIRKE Søndag den 9/6-2013 kl. 11.00 2. søndag efter Trinitatis Tema: Lignelsen om det store festmåltid Præludium Evt. korsats (Carsten) Indgangsbøn (evt.) Velkomst 1. salme DDS 753

Læs mere

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen Blå pudder Et manuskript af 8.A, Lundebjergskolen Endelig gennemskrivning, 16. Sept. 2010 SC 1. INT. I KØKKENET HOS DAG (14) sidder på en stol ved et to mands bord i køkkenet. Hun tager langsomt skeen

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Nadververs 294 v. 3 Af Talsmand som på jorderige

Nadververs 294 v. 3 Af Talsmand som på jorderige 1 Prædiken i Engesvang 5. s. e. påske 402 Den signede dag 674 v. 1-3 Sov sødt barnlille 674 v. 4-7 Sov sødt barnlille 292 Kærligheds og sandheds Ånd 325 Jeg ved et lille Himmerig Nadververs 294 v. 3 Af

Læs mere

Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer. Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford.

Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer. Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford. Healing Your Heart: Sådan heler du skyggerne i dine relationer. Et gennemprøvet forløb, skabt af Debbie Ford. Fordi din livskvalitet er direkte proportional med kvaliteten af dine relationer. Hvis dine

Læs mere

Noter til Powerpoint-præsentation om konflikthåndtering og konflikter på nettet

Noter til Powerpoint-præsentation om konflikthåndtering og konflikter på nettet Noter til Powerpoint-præsentation om konflikthåndtering og konflikter på nettet Slide 1: forside Slide 2: Introduktion Vi vil gerne klæde jer forældre bedre på til at hjælpe jeres børn, når de havner i

Læs mere

Du og jeg, Gud. 1.søndag efter påske 2015. Konfirmation.

Du og jeg, Gud. 1.søndag efter påske 2015. Konfirmation. Du og jeg, Gud 1.søndag efter påske 2015. Konfirmation. Den grund, du har i dåben lagt, dit stærke ja til svage, bekræfter du, skal stå ved magt i dag og alle dage. Evangelieteksten til 1.søndag efter

Læs mere

Retten til et liv før døden

Retten til et liv før døden Retten til et liv før døden Gudstjeneste ideer Mennesker verden rundt oplever at deres grundlæggende rettigheder fratages dem og dermed deres ret til et værdigt liv før døden. Ret til mad og vand, sundhed

Læs mere

Den danske grundlov sikrer, at ENHVER har ret til at offentliggøre sine tanker. På tryk, i skrift og i tale.

Den danske grundlov sikrer, at ENHVER har ret til at offentliggøre sine tanker. På tryk, i skrift og i tale. Villy Søvndals tale Grundlovsdag 2011 Det danske demokrati har mange år på bagen. Vi er vant til det. Faktisk så forvænte, at vi nogle gange tager det for givet. Vi er så sikre på vores ytringsfrihed her

Læs mere

6.s.e.Trin. 27.juli 2014. Hinge kirke kl.8.30. Vinderslev kirke k.9.30. Thorning kirke kl.11.00

6.s.e.Trin. 27.juli 2014. Hinge kirke kl.8.30. Vinderslev kirke k.9.30. Thorning kirke kl.11.00 6.s.e.Trin. 27.juli 2014. Hinge kirke kl.8.30. Vinderslev kirke k.9.30. Thorning kirke kl.11.00 Salmer: Hinge kl.8.30: 422-417/ 488-372 Vinderslev kl.9.30: 422-417- 515/ 488-428- 372 Thorning kl.11: 422-417-

Læs mere

2. Hvad lavede Churchill-klubben?

2. Hvad lavede Churchill-klubben? 2. Hvad lavede Churchill-klubben? Churchill-klubben gjorde hvad de kunne for at drille og genere tyskerne. De stjal tyske våben og ødelagde tyske skilte. De prøvede at ødelægge motoren på parkerede tyske

Læs mere

Så er jeg alligevel en klog dreng! siger Lucas

Så er jeg alligevel en klog dreng! siger Lucas Så er jeg alligevel en klog dreng! siger Lucas Nu er mor sur igen. Hun er næsten altid vred på mig. I går var hun sur, og hun bliver sikkert sur igen i morgen. Det er ikke særlig sjovt. I dag er ikke nogen

Læs mere

DOM. Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd).

DOM. Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd). DOM Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd). 22. afd. nr. S-771-14: Anklagemyndigheden mod T (advokat Tage

Læs mere

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?)

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Jesus har undervist en masse i løbet af denne dag. Hvorfor tror du at Jesus foreslår, at de skal krydse over til den anden side af søen?

Læs mere

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig

Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af tid for mig Gode råd & observationer fra nuværende grønlandske efterskoleelever til kommende grønlandske elever Tanker før afgang: Før jeg valgte at gå på efterskole havde jeg tænkt, at det bare ville være spild af

Læs mere

UKLASSIFICERET. Danske islamistiske miljøer med betydning for terrortruslen mod Danmark

UKLASSIFICERET. Danske islamistiske miljøer med betydning for terrortruslen mod Danmark 28. maj 2014 Danske islamistiske miljøer med betydning for terrortruslen mod Danmark Sammenfatning Der findes islamistiske miljøer i Danmark, hvorfra der udbredes en militant islamistisk ideologi. Miljøerne

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

Hvad kan du tilbyde mig som muslim, præst?

Hvad kan du tilbyde mig som muslim, præst? 34 Hvad kan du tilbyde mig som muslim, præst? ISLAMS UDFORDRING TIL FORKYNDELSEN I FOLKEKIRKEN * BISKOP OVER LOLLAND-FALSTER STEEN SKOVSGAARD Hvad kan du tilbyde mig som muslim, præst? Og nu skal du ikke

Læs mere

Kong Herodes vil slå det lille Jesus-barn ihjel. Derfor flygter hans forældre med ham til 1) Ægypten X) Jordan 2) Nazaret

Kong Herodes vil slå det lille Jesus-barn ihjel. Derfor flygter hans forældre med ham til 1) Ægypten X) Jordan 2) Nazaret Tip rigtige om Menneskesønnen kapitel - Hvad er kristendommens symbol? ) slangen X) lyset ) korset Jesus bliver født i ) Jerusalem X) Betlehem ) Nazaret Kong Herodes vil slå det lille Jesus-barn ihjel.

Læs mere

Målet med projektet er tredelt:

Målet med projektet er tredelt: Forord Denne antologi er et led i et større»giv dig rig«-projekt, som har været to år undervejs, og som søsættes i 2010. Forhåbentlig sætter projektet og dets elementer sig længerevarende spor. Jesus udfordrer

Læs mere

Hvad er det, du siger -4

Hvad er det, du siger -4 Hvad er det, du siger -4 Dine ord skaber Mål: Børn indser, at det, vi siger, gør noget i os selv, andre og den verden, vi lever i. Ord bliver ofte til handling. At sige gode og positive ord skaber noget

Læs mere

BØRN 20 Nr. 14. 1999

BØRN 20 Nr. 14. 1999 BØRN 20 Nr. 14. 1999 Forældremyndighed Af Karsten Larsen En skilsmisse bør defineres først og fremmest som en social begivenhed. har to forældre Er der børn med i spillet, bør der være tvungen rådgivning

Læs mere

Mørket forsøger at lukke sig om os, vinterens mørke, vores eget mørke, al vores modstand - men lyset bryder igennem.

Mørket forsøger at lukke sig om os, vinterens mørke, vores eget mørke, al vores modstand - men lyset bryder igennem. 1 Juleaften 2009. Hvad er det bedste ved julen? ja, hvad er det bedste ved julen? Måske al hyggen i dagene op til jul, med pynt i gaderne, lys overalt, med julekalendere i fjernsynet, hvor man sammen har

Læs mere

Studie. Den nye jord

Studie. Den nye jord Studie 16 Den nye jord 88 Åbningshistorie Jens er en af mine venner. Jeg holder meget af ham, men han er tja nærig. Jeg bryder mig ikke om at sige det på den måde, men siden hans kone Jane sagde det rent

Læs mere