Den ukorrekte Avis. Avisen, der stikker ud, når andre stikker af

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den ukorrekte Avis. Avisen, der stikker ud, når andre stikker af"

Transkript

1 1 Den ukorrekte Avis Avisen, der stikker ud, når andre stikker af DUA nr. 117 Marts 2014 Satire Ironi Alvor Humor Der var engang nogen, der troede på multikulturen som vejen til paradiset. Mange er blevet skuffet, og stadig færre holder fast i troen på multikulturen. De trofaste for ikke at sige troende tilhængere, forsvarer den om de så skal bruge løgne. Værst er medierne, som fortier og fordrejer, men mærkeligt nok kan man i intellektuelle kredse sjældent få øje på propagandaen for multikulturens herligheder. Den største dumhed findes lige midt i intelligensens højborg. No-Kays Forlag ISSN

2 2 Leder Gang på gang oplever vi, at danskere overfaldes af muhamedanere (ikke kinesere, ikke thailændere, ikke russere, ikke tyskere) og bliver ilde tilredt. Nogle får smadret tænder, andre bliver hjerneskadet, fordi de er blevet trampet i hovedet. Pressen siger af en eller anden grund ikke så meget om det, men vi får Gud-ske-lov oplysninger herom gennem e- mail, som er en Guds gave i disse fortielsens og cesurens tider. Nu skete det altså for en af vore medkombattanter, som fik et ansigt som en farvepalæt. På fortovet mødte han en muhamedaner, som ikke ville træde til side, som vores ven gjorde, men styrede direkte imod sit offer og svinede ham til verbalt samt truede med, at han ville slå ham ihjel. Det kom til håndgemæng, vores ven lod følelserne løbe af med sig, langede ud og blev slået til jorden. Her er det ikke spørgsmål om, hvem der havde ret, eller hvis skyld det var, men om, hvorfor vi skal udsættes for den slags. Hvorfor kan danskerne ikke længere få lov til at gå i fred? Og hvorfor skal danskerne finde sig i det? Og hvor er de politikere, som vi har valgt til at varetage vore interesser? Piger bliver voldtaget, ældre mennesker tør ikke gå ud om aftenen, andre bliver antastet ved højlys dag. Den fromme elite vil hertil svare, at sådan gør også danskerne, men forskellen er, at omfanget af dansk vold er meget lille sammenlignet med den muhamedanske vold, som er sat i system, et system i en ideologi, som gør herrefolket, muhamedanerne, til overmennesker og resten til dhimmier. Den danske befolkning har ikke bedt om denne importvare. Den fromme elite vil også hævde, at sådan er de ikke alle sammen, og man får lyst til at skrige dem ind i ansigtet: Hvad rager det os, så længe danskerne udsættes for systematiske overgreb? Under sidste verdenskrig var de tyske soldater generelt flinke og ikke voldelige. Sådan var de ikke alle, nej, men vi ville ikke have dem. Var der nogen, der mente, at vi ikke kunne sende dem hjem??? Det er ikke til at vide, om politikerne er dumme eller ligeglade med det danske folk. Vi får politikerlede. Deres kynisme er ufattelig. Vi må vælge nogle andre, men problemet er, at der stort set ikke er andre at tage af end dem, der søger ind i politik for prestigens skyld, ikke fordi de er idealister, ikke fordi de vil varetage det danske folks interesser eller vil det danske folk det godt. De burde sættes på porten alle sammen. Vi burde alle udvise vores foragt for dem i flok. Vi burde forlade partipolitik og rejse en folkeopstand. Det er sagt før, men en dag må det vel lykkes. Redaktøren Frankrig Endnu en moske er blevet dekoreret med stumper af grise. Den marokanske i Sounna de Blois, en by mellem Orléans og Tours, blev vanhelliget 11.februar February. La NouvelleRépublique and Atlasinfo) Tilbederne ankom ved moskeen for at finde et svinehoved og andre stumper af grise på siden sammen med sloganet MLE Frankrig, som var blevet sprayed på døren til moskeen. Man ved ikke, hvad bogstaverne betyder. Hvor er danskerne?

3 3 Rollemodel fremhævet på TV - nu er han sigtet for afpresning Åse Clausen Bjerg En gadeplansmedarbejder, som er ansat til at holde unge ude af kriminalitet, sidder nu varetægtsfængslet. Hvornår holder naiviteten op? Engang hjalp jeg er kurdisk kvinde fra Tyrkiet med at oprette et kvindekrisecenter for voldsramte muhamedanske kvinder i København. Hun fik Indenrigsministeriets bevågenhed og fik derfra en del penge til indretningen. Der blev holdt stor reception ved indvielsen, og det havde ligeledes mediernes interesse, som skrev om den fantastiske Ayshia og hendes bedrifter. Men festen sluttede brat efter kort tid. Man fandt ud af, at Ayshia havde brugt pengene til sig selv, og hun fik et pålæg om at betale dem tilbage. Under andre omstændigheder hvis altså det var mig der havde gjort det samme, var jeg havnet bag tremmer. Men nu var det altså en muhamedaner, og så ser det hele jo anderledes ud. Mens Obama fortsætter med at behage det iranske regime, lægger regimets videoer om tilintetgørelsen af Israel ud på nettet. BareNakedIslam Grænseløs uhæderlighed! Spydpigen Svar på en artikel i Vestkysten, hvor biskop Marianne Christiansen mener, at moskeer kan pynte blandt Haderslevs smukke huse. Biskop Marianne Christiansens artikel i Vestkysten er helt utrolig Der synes ikke at være nogen grænse for skamfølelse hos biskoppen over, hvad hun forsøger at bilde folk ind. Taktikken er velkendt: med masser af søde, romantiske ord, som skal få enhver lytter til at overgive sig uden mere tankevirksomhed end det, som findes i artiklen. For det må jo være en bevidst fremfærd af manipulation og løgnagtighed, for så ukyndig kan en præst umulig være og end mindre en biskop! Hvor mange kalashnikover kan vi rumme? Har hun ikke hverken hørt eller set eller læst om de grufulde kristenforfølgelser, der foregår ude i den store verden? Det må de i Cairo, og det må vi i Haderslev. Kan hun med mindste rimelighed sam menligne menneskers muligheder for tankeog ytringsfrihed og levevis i Haderslev og i Cairo? Saudiarabien praktiserer særdeles hård hændede religiøse regler imod sin befolkning. Videre hævder Marianne Christiansen "Grundloven gav religionsfrihed for alle borgere". Nej, det gjorde den faktisk ikke, og i munden på en biskop bliver det en direkte løgn! Grundloven siger i 67: Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.

4 4 Anerkendt svensk kommunist Michael Wie er en svensk sanger, som i sine sange blandt andet drømmer om galger rundt omkring i Sverige naturligvis til modstanderne af kommunismen. Han har mange voldelige sange, og hans sange spilles ofte i de svenske medier. Han hyldes til og med som helt. Hvad skal det ikke ende med? Hvad med kommunismens forbrydelser? de aktivt ind og beslaglægger de våben, som muhamedanerne siges at ligge inde med? B De fleste hunkønsvæsner" tænker med følelserne" og er optaget af deres indtil nu trygge verden med familiehygge, shopping, og rejser. Dem kan du og jeg ikke råbe op, før de får islamisternes krav smidt ind af vinduet, hvor de bor. Men jeg arbejder selv videre på at vi får et bedre samfund - vi må holde gejsten oppe. Og hvem frygtede nazismen under sidste krig? Mange gjorde ikke. De blev sidenhen fordømt. Men hvad med dem, der i dag ikke frygter islam, som i sit væsen er meget værre? Vi må håbe, at deres tid kommer. Brevsprækken Platuglen Hvad mener du? Vi er allerede godt på vej til et bedre samfund. B Kvindesagen har svigtet groft. Det første skete, dengang de råbte "Kvindkamp er klassekamp". Næste kiks skete, da de ikke turde gå i brechen for deres muslimske medsøstre. Muhamedanere mener: Danmark er Nazi samfund. Det er mange muslimers syn på Danmark, som har givet dem ophold. De prøver at sammenligne sig med jøderne, men muslimer skal jo udrydde jøderne ud fra koranen. Ny parti i Danmark - Dansk Muslim parti- DAMP, blev startet d i Gladsaxe. Leder af partiet er kontorarbejder Tuure Toivikko. Uden muslimsk parti er det ikke muligt at få menneskerettigheder eller undgå forskelsbehandling i Danmark,, siger de.??? DANMARK ER NAZI SAMFUND Nå! B Politiet har slået til på forskellige adresser og fundet både hash og beslaglagt motorcykler og andet i rockerkredse, men hvornår går En gang var der stolte kvinder til. B Danmark rådner op indefra, og stanken (Stanken) breder sig. B Nu har man travlt med at udvise velintegrerede børn, børn som har deres kammerater og sociale netværk i landet. Det synes forrykt, når vi hele tiden oplever, at andre voksne fremmede ikke kan udvises. Var det ikke mere på sin plads ar udvise de kriminelle eller dem, der på anden måde ligger samfundet til last? Bruger politikerne da ikke hovedet?

5 5 Den multietniske debat er temmelig enslydende i alle partier. Kristne i Nigeria Med os bli r alt godt! Multikulturel debat Vi løser alle problemer global.christianpost.com Alle problemer løses ved dialog. Derfor bliver de ikke løst! Nu rabler det. Spydpigen Marianne Christiansen, biskop i Haderslev, ville ikke tie i forsamlinger som påbudt. Nu har hun oven i købet som biskopinde i Haderslev kastet sig i selen for at understøtte muhamedanere, muslimer, moskeer med minareter, kristendommens undergang og andet ondt. Hun bør straks fjernes fra sit embede. Hvis hun ikke skulle blive straffet yderligere i dette liv, så bliver hun, når hun ankommer til himlens port, for dér kan hun ikke komme ind. Hun kan heller ikke komme gennem nåleøjet, for hun er en for stor kamel. Ja, hun er ækel! Hun har vist sig som antikristen. Eksporter hende til Mellemøsten. Lad hende indgå i et harem, så hun kan lære de muslimske vilkår at kende. Derefter hører vi gerne hendes nye stillingtagen. Hendes embedsførelse er ikke i orden. Hun kæmper for muslimer og ikke for kristne. Hun skal væk! Hun er da et godt menneske. Der er grufulde billeder på internettet, som viser arten af forfølgelse af de kristne, specielt i Nigeria. Marianne Christiansen og andre biskopper burde skamme sig. Redaktøren Overfald eller overfald Der går rygter om, at en af vore medkombattanter er blevet overfaldet, og sådan ser hans ansigt også ud, men det er nu en sandhed med modifikationer. Sagen er, at han ret beset selv gik til angreb på en muhamedaner, men dog efter at være blevet hånet og truet og chikaneret på alle tænkelige måder, og selv om han kan bokse, så var hans modstander også bokser, og med ca. 50 års aldersforskel måtte resultatet blive, som det blev Det var ærgerligt af flere årsager. Dels fordi vi kunne unde den unge araber nogle bank, dels fordi det ikke tjener vores sag at gå i clinch med de fremmede, men følelserne kan løbe af med os alle. Det kan godt være, at vi kan sige, at det var dumt, men den situation kan vi alle sammen komme ud for. Nu siger velmenende, at han skal være glad for, at han ikke fik smadret sine tænder, at han ikke blev trampet i hovedet. Nå, ja, set fra den vinkel, men det er skammeligt, at det overhovedet fandt sted. Mange danskere har angiveligt mén efter at være blevet groft overfaldet af indvandrere, mens Overdanmark vender ryggen til. Vi er tvunget til at bide uretfærdigheden i os. Det er desværre vore betingelser.

6 6 Selvom han juridisk set var skyldig, så føler vi med ham og forbander den dag i 1983, hvorefter man lukkede op for indvandringen i en lind strøm. Fuck Vesten Vi elsker da de fremmede Mediernes evindelige angreb på højrefløjen Torsdag d. 11 marts skrev Ekstra Bladet på forsiden, at en dansker var blevet overfaldet af nazister i Malmö ved en demonstration 8. marts på kvindernes internationale kampdag. Der var altså angiveligt et sammenstød mellem de rigtige og højreradikale, som altså blev betegnet som nazister. Man sagde i tv, at det svenske politi arbejdede med at finde ud af, hvem der havde begyndt slagsmålet, men iflg. Ekstrabladet gik de højreorienterede til angreb på de uskyldige venstreorienterede, og EB udtrykte stor bekymring for den udbredelse af nazistiske ideer, som iflg. avisens skulle være på fremmarch i hele Europa. Men hvor vidste EB fra, at det var nazister. Heilede de, eller havde de armbind med hagekors på? I TV nyhederne DR1 sagde man, at nogle af uro-magerne var fra Svenskernes parti, som man påstod havde rødder i nazismen, og den antagelse smitter jo af på Danskernes Parti, som herefter igen associeres med nazismen. Propagandaen er tyk og ikke gennemskuelig for alle. Fra Hans Wikipedia og censur Undskyld, at jeg påkalder mig jeres opmærksomhed. Jeg var engang meget aktiv med at videreudvikle internetleksikonet Wikipedia, og jeg så det som et gode. Spred fri viden til alle. Men nu ved jeg, at det er censureret viden. En af de gamle store mænd inden for Wiki,»Palnatoke«, redigerede artiklen om Dansk Samling og spurgte i den medfølgende kommentar:» Er historien efter 1972 overhovedet relevant? Partiet har været uden betydning siden ?«Jeg ser for mig, at nu skal der ske noget her også, fordi Dansk Samling ikke er politisk korrekt efter de venstredrejedes observans. De siger, at Wikipedia skal være neutral, men de mener politisk korrekt ud fra et venstrefløjssynspunkt. Desværre er der jo mange, der bruger Wikipedia som et leksikon uden at være klar over farerne. Til denne gamle wikipedianer kaldet Palnatoke skrev jeg på hans brugerdiskussionsside følgende: https://da.wikipedia.org/wiki/brugerdiskussio n:palnatoke#dansk_samling Læs det! I må gerne overveje at bakke mig op in loco. Sidstnævnte link indeholder også min tekst om et politisk parti, der ikke blev fundet værdigt til optagelse - selv om det hele skulle være så neutralt - gå på opdagelse - og lad os finde ud af, hvordan vi kan tage en kamp op... Så galt kan det gå Åse Clausen Bjerg Jeg var i London og havde bestilt et hotelværelse over internettet. Jeg havde med vilje bestilt et billigt hotel, da jeg bildte mig ind, at jeg bare skulle have en seng at sove i. Da jeg kom til Manor Park, hvor jeg skulle bo, oplevede jeg at være kommet til et kæmpe område kun beboet af indvandrere. Der var ingen eng-

7 7 lændere. Her talte man ikke engelsk, og folk gik rundt i deres burkaer og hijaber og for mændenes vedkommende i deres lange kjortler og kalot. Da jeg fandt mit hotel, var det et rækkehus, hvor ringklokken var revet af og der sad gamle reklamer i brevsprækken. En fremmed lukkede op, og heller ikke han talte engelsk kun et par ord til husbehov. Han viste mig værelset, et lille værelse på 5 kvadratmeter uden vindue. Der var godt nok en seng og et lille bord. toget uden billet og stod af ved London Liverpool Street Station, hvor jeg ikke kunne komme ud uden at stikke en billet ind i billetmaskinen. Jeg var så nødt til at gå helt tæt bag en mand, så jeg slap ud på hans billet. Jeg var herpå henvist til at spørge folk på gaden, hvor det og det lå, og hvordan jeg kom der og der hen. Først besøgte jeg et bibliotek, hvor jeg spurgte efter islam kritiske bøger, fordi jeg ville kontakte forlagene med henblik på samarbejde, men der fandtes ikke islamkritiske bøger på biblioteket. Så viste bibliotekaren mig boghylden med bøger om islam, og her fandtes en del bøger om islams herligheder ingen kritisk analyse af islam. Censuren er strengere i England end i Danmark. I Foyles, den store boghandel, havde de i det mindste hørt om Ayaan Hirsi Ali og Souad (Levende Brændt) og kunne skaffe bøgerne, men de var ukendte på biblioteket. En seng at sove i Derudover var der et strygejern og en kop. Jeg spurgte efter bøjler, og han kom med to bøjler, som han hægte op i lampen. Så kunne mit overtøj hænge der. Mit øvrige tøj måtte ligge på gulvet, hvor der krøb myrer rundt. Så opdagede jeg, at der ikke var så meget toiletpapir, og jeg forsøgte at kalde på værten, som jeg troede var et sted på hotellet, men han var gået og kom ikke tilbage resten af ugen. En af gæsterne ringede til ham og bad om toiletpapir, som blev leveret, og så så vi ikke mere til ham. Jeg har altid været vant til, at der på engelske hoteller ligger guider til Byen, så man kan se, hvad der foregår, og ligeledes har jeg altid kunnet få fat i et bykort og en et kort over togene i undergrunden. Der var ikke nogen af delene. Så ville jeg tage undergrundstoget til et civiliseret sted i London, men begge billetautomater var ude af drift. På stationen var der kun en kiosk, som blev betjent af fremmede, og da jeg bad om hjælp, forstod de ingen ting. Jeg var så nødt til at hoppe på Minipakistan i London Da jeg kom hjem om aftenen, ville jeg gå en aftentur og kigge ind i restauranter og pubber og opleve folkestemningen, men det kunne ikke lade sig gøre af gode grunde: Der sad kun mænd i deres kjortler og med deres lange skæg og talte ikke engelsk men så skulende ud. Jeg skyndte mig at gå igen, velvidende at enlige kvinder er et lovligt bytte for islamiske sexlystne mænd, så jeg gik hjem på hotellet og kunne ikke foretage mig andet end at ligge i sengen og se TV for jeg havde jo ikke en

8 8 stol. Det lykkedes mig dog at finde en lille tyrkisk restaurant, hvor de talte lidt engelsk til husbehov, men efter aftensmaden ilede jeg hjem. Hvad kan vi vente os her? Long live our gracious Quran. Humor En gammel kolonimagt hjælper naturligvis sine venner. Hvem betaler prisen for multi-kulturen? Åse Clausen Bjerg Ved du, at et lands infrastruktur går i opløsning ved 10 %n indvandring? Et stort jordskælv med en styrke på 8.1 på Richter skalaen rammer Mellemøsten. To millioner mennesker dør og over en million bliver såret. Irak, Iran og Syrien er totalt ruinerede og deres regeringer ved ikke, hvor de skal starte med hjælpen til at genopbygge landene. Resten af verden er i chok USA sender tropper til at bevare freden. Saudi Arabien sender olie. De latinamerikanske lande sender tøj. New Zealand og Australien sender får, kvæg og mad. De asiatiske lande sender arbejdskraft så landet og infrastrukturen kan blive genopbygget. Canada sender læger og forsyninger. Stor Britanien ikke at forglemme sender to millioner muslimer i erstatning. Sladrehankene Ja, men det ved magteliten ikke. New Zealand er multikulturel. Her lever vi side om side i fredelig sameksistens, blev sagt af en beboer i New Zealand Så vidt vides lever den oprindelige befolkning, maorierne, som minoritet i deres eget land, som er overtaget af hvide vestlige mennesker, som styrer landet efter deres egne præmisser. Maoriernes land styres ikke længere af dem selv, og de blev offer for den vestligt indrettet multikultur, som smadrede deres egen kultur, eller i det mindste satte den ud på et sidespor. De betalte prisen, og de led, som ethvert folk gør, som få frataget sin identitet. Det er klart, at de nu-boende hvide ikke har blik for, at maorierne er et knækket folk, og de, der er kommet til i nyere tid kan naturligvis ikke mærke maoriernes sorg men synes, at alt er idel lykke, for alt foregår på deres præmisser. Den samme skæbne er overgået mange andre folkeslag, sydafrikanere, indianere og de grønlandske eskimoer for at nævne nogle få. Deres kultur og etnicitet er smadret af de hvide, som har overtaget deres land. Vi kan bedst se det i Grønland, som danskerne ødelagde ved at presse deres egne normer ned over hovedet på den oprindelige befolkning, og selv-

9 9 om Grønland i dag har selvstyre og i det store og hele styrer deres eget land, så er man enig om, at den grønlandske kultur er ødelagt. Vi siger, at grønlænderne er danskere. Nej. Vist er de ikke danskere, og den betegnelse vil de fleste grønlændere nok have sig frabedt. De er grønlændere, og det er de stolte af. Hvad ellers. Deres sympati for Danmark kan nok ligge på et meget lille sted. De har ikke tilgivet danskerne, og det forstår man godt. Men de vestlige hvide har ikke lært af historien, og i dag er det de oprindelige europæere, der ligger i fare for at blive underlagt en fremmed magt, i dette tilfælde islam, som langsomt skubber de danske kulturtraditioner tilbage og overtager styringen med islamisk dominans, godt hjulpet på vej af hvide europæere. Føj for forræderi. Om mange år ud i fremtiden kan fremtidens europæere måske hvis de får lov til at se historien, som den var lære, hvordan deres forfædre led under multietniceringsprocessen. Fremmede overtog magten og de blev til fremmede i deres eget land. Mange af os begynder at glæde os over, at vi har levet det meste af vores liv i fredelig samdrægtighed med hinanden, og at vi kan forlade dette multietniske multikultikuller inden alt for længe. Men vi er bekymrede for vore efterkommere. Og vi er rasende på vore politikere. de bliver diskrimineret, når de søger et arbejde, og de er ugle sete alle vegne. Vi er jo mennesker alle sammen, og vi tænker ens og opfører os ens netop fordi vi er mennesker, men det har danskerne ikke forstået. De tænker nazistisk. Men når Danmark bliver islamisk, så kommer der andre boller på suppen. Så vil de racistiske danskere mærke, hvordan de har saboteret både sig selv og hele fredsprocessen. Der bliver ikke fred i verden, før end islam dominerer. Oplysninger om, hvordan man indretter et samfund med størst mulig frihed vil komme med islam. Så genvinder landet friheden, som har været tilsløret i tusinder af år. Frihed er målet, frihed for kvinder, som når de er indhyllet i burka er frie for mænds tilnærmelser og kan gå i fred. Burkaen er symbol på kvindernes frihedskamp. Sådan er det. Danske mænd er svage. De kan ikke holde deres kvinder nede. Elvirasdatter Danmark kan risikere at blive islamiseret, siger de, men hvad så? Lever vi ikke lige så godt af den grund? De siger også, at de fremmede er kriminelle, men det er danskerne jo også, og så er danskerne tilmed nazister, mens muslimer jo er fredens folk. Det har vi vidst i mange år, men nu er det kommet officielt frem gennem det nye muslimske parti Dansk Muslim Parti DAMP. Hvad skulle Danmark gøre uden det? Muslimerne kæmper jo for freden, men de kan dårligt få lov til at leve i Danmark. De bliver diskrimineret, når de vil have en bolig, De siger, at polygami trives i Danmark, men jeg siger ingenting. Hvem mon undersøger det? Eller er alle ligeglade? Sladretasken

10 10 Folk fra hele verden er indstillet på at sætte livet på spil for at komme ind i Europa, men Europa bliver ikke større i udstrækning. Vejen til paradis for nogle men undergang for alle. Men hvor skal vi alle sammen være, hvis indvandringen fortsætter? I allerede mange år har vi været for mange. Hvis vi sammenligner Europa med Afrika, hvor de fleste indvandrere kommer fra og ser, hvor mange mennesker, der er på det afrikanske kontinent, hvad skal vi så stille op, hvis det bliver en moderne trend for afrikanere at rejse sig og gå imod Europas grænser? Hvor skal vi være, og hvad vil politikerne gøre? Det er ikke nok at standse indvandringen ad politisk vej. Indvandrere vil presse illegalt på Europas grænser, og er de først kommet ind, så har de ret til at få deres sag behandlet. For det første er det en dyr foranstaltning både asylbehandling, hjemsendelse og opholdstilladelse med tilhørende sociale ydelser. Hvad mon politikerne vil stille op? For det andet er det en demografisk umulighed at huse så mange mennesker. Ansvarlig redaktør Åse Clausen Bjerg

11 11 Den Ukorrekte Avis Ekstra tillæg Fra Kvindernes kampdag d. 8 marts. Foredrag ved Mag. Scient, Britta Mogensen og Åse Clausen Bjerg Det har mod forventning været meget svært at samle kvinderne om det, der burde interessere dem aller mest, nemlig overlevelsen af deres svært tilkæmpede frihed i et multikulturelt samfund. Det burde trække folk til huse, men det gør det ikke i øjeblikket. De, der interesserer sig mest for sagen er mærkværdigvis nok mænd. Èn sagde oven i i købet, at kvindesagen er en vindersag. Ja, det er den, hvis vi får fat i den rigtige ende. Britta Mogensen Britta Mogensen fortalte om, hvordan de kvinder, som er kommet til Vesten fra tredje verden bliver mere rettroende end deres forældre og i højere grad bliver radikaliseret især de højtuddannede, og det er jo ikke det, vore gode humanister og de sandhedssøgende medier gerne vil fortælle os. Vi får tudet ørerne fulde, at vi skal satse på de højtuddannede indvandrere men det synes at være til vores egen undergang. De højtuddannede vender i stor stil danskerne ryggen og tager afstand fra vore skikke. De vil gerne have andel i den danske velfærd, men deres tankegang og adfærd er helt udansk. Ja de går sågar i nogen udstrækning ind for stening, og det drejer sig som sagt om højtuddannede, som synes, at den form for afstraffelse er acceptabel. De mest rabiate muslimske kvinder vælger selv at indhylle sig, mens mange andre er tvunget til det, selv om en del bliver fritaget for tvang. Uddrag af manuskriptet Ære/skam som markør for kvinders adfærd Når kontrollen er så vigtig, skyldes det hensynet til familiens ære. Meget kort kan ære/skam skæres ned til mænds ære, kvinders skam. Det betyder, at alt, hvad kvinder gør, påvirker mænd. Kvinder er så farlige for mænds ære, at de må være under konstant kontrol. De må ikke tale med mænd, de ikke er i familie med, må ikke se på dem, må ikke være alene med dem. Kvindens dyd skal bevares for alt i verden. Det er hendes seksualitet, der overgives til manden ved ægteskab, hvor kontrollen med kvinden også overgår til ægtemanden og hans familie. Der må aldrig kunne rejses tvivl om, hvem der er far til de børn, hun føder. Hvis kvinden udsættes for sladder, som kan være helt ubegrundet, kan hun udstødes af familien og samfundet, og det går ud over familiens ære, som skal opretholdes for enhver pris, om det så skal betyde drab på den kvinde, som rammes af sladderen. Kvinder kan likvideres, hvis de overtræder de almindelige forbud for kvinder. Det sker ved familiens accept og planlægges nøje. Det sker også i Vesten i Danmark. Hele manuskriptet vil blive lagt på hjemmesiden /Kvindernes forum

12 12 I betragtning af sagens grusomhed er det mærkeligt, at ikke flere kvinder interesserer sig for den sag. Det kan overgå fremtidens danske kvinder, specielt, når indgifteriet tager fart. Cand. mag. Åse Clausen Bjerg sluttede blandt andet af med en række spørgsmål til publikum, seere og lyttere. Det islamiske kvindesyn Alle kvinder også Vestens kvinder er underlagt dette kvindesyn. Det kan overgå næste generations kvinder og deres børn. Da det islamiske kvindesyn vinder større og større indpas i Danmark og forstærkes og fortættes i sharia-zonerne, er der god grund til, at vi kvinder passer på os selv. Accepterer du, at du og dine døtre anses for at være djævle og fulde af løgn? Accepterer du, at du og dine døtre anses for at være urene i kraft af, at I er kvinder? Accepterer du, at du og dine døtre tilhører og ejes af en mand, fordi I er kvinder? Accepterer du, at mænd iflg. shariaen har lov til at voldtage dig og dine døtre, hvis ikke I er tildækkede? Accepterer du, at den seksuelle lavalder skal være 9 år? Ved ægteskab med en muslim: Accepterer du, at du og dine døtre skal straffes korporligt af mænd, hvis I er ulydige? Accepterer du, at dine døtre skal kunne sælges som brude i et islamisk land? Accepterer du, at dine børn risikerer at blive omskåret? Accepterer du at udsætte dit barn for at blive kidnappet? Accepterer du, at din datter kan tvangsgiftes? Accepterer du, at din datter gøres kriminel og kan straffes, hvis hun bliver voldtaget? Kvinder i Danmark er på vej til at blive ofre for den gode ligegyldighed. Er det sådanne tilstande, vi vil byde vore børn og børnebørn? Videoen kan ses på https://www.youtube.com/user/medie1dk

Avisen, der stikker ud, når andre stikker af

Avisen, der stikker ud, når andre stikker af 1 S k a n d i n a v i e n s e n e s t e s a n d h e d s s ø g e n d e a v i s Frit folk i et frit land. Avisen, der stikker ud, når andre stikker af Dua nr. 96 August 2011 Satire Ironi Alvor Humor Det

Læs mere

Hvordan lærer man Gud at kende?

Hvordan lærer man Gud at kende? 3 Andagt 121 181 Hvad ved du om Gud? Gud har skabt verden, og han har skabt dig. Han kan alt og er helt perfekt. Han har altså ingen fejl. Gud interesserer sig for dig, fordi han elsker dig. Men der er

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 30 35 Interviewe del 1 Det dit eget valg. Side 36 og 37 Interviewe del 2. Islams udbredelse

Indholdsfortegnelse. Side 30 35 Interviewe del 1 Det dit eget valg. Side 36 og 37 Interviewe del 2. Islams udbredelse 2 Indholdsfortegnelse. Side 3 Side 4 Side 5 Side 7 10 Indholdsfortegnelse Indledning Islams udbredelse Islams udspring Side 30 35 Interviewe del 1 Det dit eget valg Side 36 og 37 Interviewe del 2 Du skal

Læs mere

Kristendommens søjler

Kristendommens søjler Kristendommens søjler 1 - Troen 2 Der er kun én Gud 2 Fælles udgangspunkt for kristne, jøder og muslimer 2 Kristnes tro på én Gud 2 Hvad er et menneske? 3 Hvad mener kristne med ordet nåde? 4 Jesus Kristus

Læs mere

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler

Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk ung 1 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Fortællinger om familiekonflikter fra unge med minoritetsbaggrund 2 Alle unge har ret til et liv uden pres og trusler Etnisk Ung Etnisk Ung

Læs mere

Er du sikker i din tro Af Peter Madsen

Er du sikker i din tro Af Peter Madsen 1 Er du sikker i din tro Af Peter Madsen Palma Forlaget 2 Indhold Indledning 1. Ung og usikker 2. Det er synd for danskerne 3. Vigtigt at vide 4. Blodet vidner 5. Enten eller 6. New Age 7. En mægtig virkende

Læs mere

Mødre Døtre. kvinder i to kulturer. Vær aktiv Brug de mange muligheder! Døtre i dialog Det var ligesom at have to job. Det er vigtigt at tale sammen

Mødre Døtre. kvinder i to kulturer. Vær aktiv Brug de mange muligheder! Døtre i dialog Det var ligesom at have to job. Det er vigtigt at tale sammen & kvinder i to kulturer Mødre Døtre Vær aktiv Brug de mange muligheder! Døtre i dialog Det var ligesom at have to job Rollemodel på fuldtid Det er vigtigt at tale sammen Vejen til viden Biblioteket blev

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

forstå og derefter holde sig helt væk fra al alkohol i et stykke tid. Denne type pause holder bare aldrig og når han vender tilbage til at drikke, er

forstå og derefter holde sig helt væk fra al alkohol i et stykke tid. Denne type pause holder bare aldrig og når han vender tilbage til at drikke, er Lina: Mit navn er Lina og jeg er barn af en alkoholiker. Havde du mødt mig for et par år siden, ville den sætning have været næsten umulig for mig at skrive, men sådan er det heldigvis ikke i dag. For

Læs mere

Det var en stor dag. For Lars skulle

Det var en stor dag. For Lars skulle LARS HEDEGAARD UMENNESKET FRA VESTBYEN Indvandrerfjendsk er blandt de mildere skældsord, der bliver brugt om historikeren Lars Hedegaard. Og da han i fjor blev forsøgt myrdet, mente flere, at han selv

Læs mere

Indholdsfortegnelse Indledning Kap. 1 Noget er anderledes Kap. 2 Livet forandres Kap. 3 Nye valg og udfordringer

Indholdsfortegnelse Indledning Kap. 1 Noget er anderledes Kap. 2 Livet forandres Kap. 3 Nye valg og udfordringer 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Kap. 1 Noget er anderledes... 4 De første små tegn... 4 Omkring diagnosen... 5 Dagen jeg aldrig glemmer... 6 Nedtur...... 8 Kap. 2 Livet forandres..... 11 Den svære

Læs mere

Den sidste reformation af Torben Søndergaard

Den sidste reformation af Torben Søndergaard Den sidste reformation af Torben Søndergaard Copyright: 2010, Torben Søndergaard Udgivelse: Mission Produktion ISBN: 978-87-989848-6-3 Bestilling: www.oplevjesus.dk, www.mission.dk eller pr. tlf. 22 93

Læs mere

Brug for alle Undervisningsmateriale for folkeskoler og ungdomsuddannelser til brug ved rollemodelbesøg

Brug for alle Undervisningsmateriale for folkeskoler og ungdomsuddannelser til brug ved rollemodelbesøg Brug for alle Undervisningsmateriale for folkeskoler og ungdomsuddannelser til brug ved rollemodelbesøg Indledning Hvert menneske har en historie, der er værd at høre. Dette undervisningsmateriale Brug

Læs mere

BLIV EN GLADERE KÆRESTE

BLIV EN GLADERE KÆRESTE BLIV EN GLADERE KÆRESTE Af Carl-Mar Møller Carl-Mar Møller Avderødvej 45 2980 Kokkedal www.carl-mar.dk 77@Carl-Mar Møller www.parterapeutskolen.dk Sexolog og Parterapeut Skolen Udgivet som e-bog i 2012

Læs mere

Social kontrol SOCIALPÆDAGOGEN

Social kontrol SOCIALPÆDAGOGEN 4. FEBRUAR 68. ÅRGANG SOCIALPÆDAGOGEN 18 03 09 11 Social kontrol Mange etniske minoritetspiger bliver fortsat overvåget, kontrolleret og straffet af deres familier. Men flere og flere gør oprør mod familiens

Læs mere

Udgivet af DEN DANSKE FORENING 21. ÅRGANG NR. 3 SEPTEMBER 2007. Velfærd for de mennesker, som skal levere ydelserne.

Udgivet af DEN DANSKE FORENING 21. ÅRGANG NR. 3 SEPTEMBER 2007. Velfærd for de mennesker, som skal levere ydelserne. DANSKEREN Udgivet af DEN DANSKE FORENING 21. ÅRGANG NR. 3 SEPTEMBER 2007 Regeringen har fremlagt sine visioner for den fremtidige velfærd i Danmark i form af tre forslag om en kvalitetsreform for den offentlige

Læs mere

Skandinaviens eneste sandhedssøgende avis. Den Ukorrekte Avis. Avisen der stikker ud, når andre stikker af Nr. 37. April 2008/2

Skandinaviens eneste sandhedssøgende avis. Den Ukorrekte Avis. Avisen der stikker ud, når andre stikker af Nr. 37. April 2008/2 1 Skandinaviens eneste sandhedssøgende avis Den Ukorrekte Avis Avisen der stikker ud, når andre stikker af Nr. 37 April 2008/2 No-Kays Forlag ISSN 1601-6653 S a t i r e I r o n i H u m o r A l v o r Vi

Læs mere

FORORD. Vi må skabe en god cirkel

FORORD. Vi må skabe en god cirkel 2 FORORD Vi må skabe en god cirkel Foto: Kirsten Persson Dette nummer af DANSK er blevet til i tiden lige op til sommerferien, i tiden hvor alle enten stresser af sted for at rydde borde inden et velfortjent

Læs mere

Essays mod racisme. Udvalgte essays af studerende i gymnasiet og hf

Essays mod racisme. Udvalgte essays af studerende i gymnasiet og hf Essays mod racisme Udvalgte essays af studerende i gymnasiet og hf SOS mod Racismes digt- og essaykonkurrence 2014 Essays mod racisme SOS mod Racisme, København, 2015 Web-publikation Sat med Times New

Læs mere

KAJ HIMMELSTRUP. Kaj Himmelstrup PERSONERNE. Fyrsten. Hellebardisten. Condottieren. Bajadsen. Manden i sort

KAJ HIMMELSTRUP. Kaj Himmelstrup PERSONERNE. Fyrsten. Hellebardisten. Condottieren. Bajadsen. Manden i sort KAJ HIMMELSTRUP Kaj Himmelstrup PERSONERNE Fyrsten Hellebardisten Condottieren Bajadsen Manden i sort 1. AKT Der er lys i salen. Tæppet er stadig for. Så lyder der skingre skrig og trampen. Lyset i salen

Læs mere

LIV OG RELIGION 6 Grundbog

LIV OG RELIGION 6 Grundbog ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ 123456789,. - _ abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå LIV OG RELIGION 6 Grundbog Af Carsten Bo Mortensen; John Rydahl; Mette Tunebjerg Dette er en pdf-fil med Liv og religion 6, Grundbog

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Hjemløs i egen bolig. - hverdagslivet for tidligere hjemløse. En kortfattet udgave Marts 2008 Jonas Markus Lindstad

Hjemløs i egen bolig. - hverdagslivet for tidligere hjemløse. En kortfattet udgave Marts 2008 Jonas Markus Lindstad Hjemløs i egen bolig - hverdagslivet for tidligere hjemløse En kortfattet udgave Marts 2008 Jonas Markus Lindstad Forord Denne rapport sætter fokus på tidligere hjemløse, der lever i egen bolig og har

Læs mere

Aftryk - Unge i Århus Mindspot, Borgerservice og Biblioteker, 2009 1. udgave, 1. oplag. Copyright 2009 Mindspot, Borgerservice og Biblioteker

Aftryk - Unge i Århus Mindspot, Borgerservice og Biblioteker, 2009 1. udgave, 1. oplag. Copyright 2009 Mindspot, Borgerservice og Biblioteker MINDSPOT Aftryk - Unge i Århus Mindspot, Borgerservice og Biblioteker, 2009 1. udgave, 1. oplag Copyright 2009 Mindspot, Borgerservice og Biblioteker ISBN 978-87-89860-32-9 Mindspot er støttet af Styrelsen

Læs mere

Rym: Forretningsmand på pension og mor styrede en privat skole, men ikke mere efter revolutionen, hjemmegående.

Rym: Forretningsmand på pension og mor styrede en privat skole, men ikke mere efter revolutionen, hjemmegående. Transskriberet interview Oversat fra fransk til dansk Sted: Tunesien, La Marsa, den 01/11 2012 00:00:20 Jeres navne? Chedly (dreng), Bechir (dreng), Rym (pige), Emna (pige). Sdiri (dreng, ankommer senere

Læs mere

Livet er dit Tag det, brug det, skab det!

Livet er dit Tag det, brug det, skab det! Livet er dit Tag det, brug det, skab det! Elevbog Søren Ventegodt Forskningscenter for Livskvalitet Version 5.0 REttet 30. oktober 1996 af IR for konsistens med opgavehæfte Stavekontrol er kørt. Endnu

Læs mere

Bilag 2. Følgende bilag indeholder et interview af Hanne Pedersen, lederen af Kirkens Korshærs Natcafé på Stengade 40. Interview med Hanne Pedersen

Bilag 2. Følgende bilag indeholder et interview af Hanne Pedersen, lederen af Kirkens Korshærs Natcafé på Stengade 40. Interview med Hanne Pedersen Bilag 2 Følgende bilag indeholder et interview af Hanne Pedersen, lederen af Kirkens Korshærs Natcafé på Stengade 40 Interview med Hanne Pedersen Foretaget i Natcaféen, på Stengade. Onsdag d. 09.04.14

Læs mere

Stikordsregister. Aflad - Tilgivelse 24 Alternativ behandling 29

Stikordsregister. Aflad - Tilgivelse 24 Alternativ behandling 29 Stikordsregister A Aflad - Tilgivelse 24 Alternativ behandling 29 B Besættelse, frihed fra 41 Besættelse og Befrielse 43 Buddhisme en dødens religion 44 Børnemishandling 13 D Da Vinci sand eller fiktion

Læs mere

Navn: Susanne Alder: 51 By: Jylland Børn: Tre børn Job: Tandlæge Beskrivelse: Susanne har været gift i 20 år og har siden 2005 været kæreste med

Navn: Susanne Alder: 51 By: Jylland Børn: Tre børn Job: Tandlæge Beskrivelse: Susanne har været gift i 20 år og har siden 2005 været kæreste med Navn: Susanne Alder: 51 By: Jylland Børn: Tre børn Job: Tandlæge Beskrivelse: Susanne har været gift i 20 år og har siden 2005 været kæreste med Birgitte 1 For nogle år siden var jeg til en seance hos

Læs mere

Hvad ved vi egentlig om lykke?... lykke og forskning

Hvad ved vi egentlig om lykke?... lykke og forskning KAPITEL 1 Hvad ved vi egentlig om lykke?... lykke og forskning Hvis du vil være lykkelig en dag, så drik dig fuld. Hvis du vil være lykkelig et år, så gift dig. Hvis du vil være lykkelig resten af dit

Læs mere