Moltkes Bar The Heart and Soul

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Moltkes Bar The Heart and Soul"

Transkript

1 MOLTKES BAR

2 Moltkes Bar Moltkes Bar er en hyldest til de barer og bartendere, der trodsede spiritusforbuddet i USA og fortsatte deres virke enten illegalt i såkaldte speakeasies eller ved at pakke deres shakere og tage turen over Atlanten for at arbejde i Europa eller på andre kontinenter. Vi serverer de klassiske cocktails med respekt, og som de blev skabt af fortidens store mestre. Dengang som nu er spiritussen i centrum, og vi bruger den tid, der skal til for at finde og udvælge de rigtige flasker til barskabet. Opskrifterne ligger så tæt på de originale som muligt, så cocktailene smager, som de oprindeligt var tiltænkt, når de bliver serveret for dig. Respekten for de gamle klassikere rækker dog ikke længere, end at vi har et par nyklassikere på kortet, og serverer også gerne en øl for dig, hvis det er det du har lyst til. The Heart and Soul Moltkes Bar ligger gemt af vejen mellem sale, saloner, lysekroner, stuk og bladguld i Moltkes Palæ. Selve palæet er fra 1702, mens baren stammer fra 1960 erne. Efter kort tid sygnede baren dog hen og endte med at blive reduceret til lagerrum, kosteskab og det, der er værre. I 2006 gennemgik palæet en større restaurering, men i bogen om Moltkes Palæ, blev baren stadig omtalt med ordene ikke ligefrem Moltkes Palæs største pryd. I 2009 vendte den gamle bar dog tilbage til fordums storhed. Med opsmøgede ærmer, målbevidsthed og masser af knofedt blev baren gravet frem fra fortidens støv, skidt og ragelse. Forbløffende meget af det originale interiør var intakt heriblandt barskabet, der sandsynligvis har fungeret som bogskab for A.W. Moltke, da han anvendte salonerne som gods- og regnskabskontorer i slutningen af 1800-tallet. Med barens historie var det oplagt, at Moltkes Bar skulle sætte fokus på de klassiske cocktails, som år efter år har bevist deres værd. Disse cocktails er i dag barens heart and soul.

3 GIN Clover Club 95,- Geranium Gin, citronjuice, simple syrup, hindbærsirup og æggehvide Clover Club stammer tilbage fra før forbudstiden, hvor den blev serveret for herreklubben af samme navn i baren på Bellevue-Stratford Hotel, Philadelphia. Bellevue-Stratford Hotel rangerede i øvrigt som et af verdens fineste hoteller omkring begyndelsen af 1900-tallet. Copenhagen 95,- Bols Genever, Cherry Heering, limejuice, simple syrup og Angostura Bitters New York har sin Manhattan, Singapore har sin Sling, og i 2009 fik også København sin egen signaturcocktail, som blev kreeret af Gromit Eduardsen fra 1105 i forbindelse med en konkurrence udskrevet af Wonderful Copenhagen. Corpse Reviver #2.1 90,- G Vine Floraison Gin, Creole Shrubb Orange Liqueur, Lillet Blanc, citronjuice og et stænk absint. Et klassisk eksempel på en klassisk cocktail, der i 1930 erne var et must i enhver bar, og som derefter forsvandt fra cocktailkortene, inden den nu igen er dukket op som del af den nye bølge af klassiske cocktails. Cocktailen findes i flere udgaver den, de fleste kender i dag, er #2. Vi dog har udskiftet den traditionelle gin med G Vine Floraison på druer og erstattet triple sec en med den mere krydrede Creole Shrubb Orange Liqueur. Fitzgerald The Gin Thing 80,- Plymouth Gin, simple syrup, citronjuice og Angostura Bitters Kreeret i begyndelsen af 1990 erne i Rainbow Room, New York, da en gæst bad om noget anderledes, fordi han var træt af gin og tonic. Og det fik han: gin i en helt ny udgave kreeret af den legendariske Dale DeGroff. Cocktailen blev i lang tid blot kaldt The Gin Thing, men fik senere navnet Fitzgerald efter den canadiske forfatter af samme navn. Negroni 80,- Tanqueray Gin, Campari og Dolin Sweet Vermouth Grev Camillo Negroni er mesteren bag Negroni en, da han i 1919 fik sin bartender til at sparke mineralvanden ud af Americano en og erstatte den med gin.

4 Pimm s #1 Cup 85,- Pimm s # 1 Cup, Hendrick s Gin, Fever Tree Lemonade og agurk Pimm s #1 Cup er for Wimbledon, Henry Regatta og engelske polo kampe, hvad Mint Julep er for Kentucky Derby i Louisville: Sommer, stil og klasse med et lille kick leveret af Hendrick s Gin. Ramos Gin Fizz 115,- Tanqueray Gin, piskefløde, æggehvide, citronjuice, limejuice, simple syrup og Orange Flower Water toppet med Fever Tree Soda Water En klassisk New Orleans-cocktail fra 1880 erne, som Henry C. Ramos opfandt i sin bar på Meyer s Restaurant. Den originale opskrift krævede, at cocktailen blev shaket i 12 minutter for at opnå den rette cremede konsistens. I dag kan vi nøjes med nogle minutter og behøver derfor ikke længere de mange shaker-boys for at servere en perfekt Ramos Gin Fizz. Singapore Sling 105,- Plymouth Gin, Cherry Heering, Cointreau, D.O.M. Benedectine, ananasjuice, Angostura Bitters, grenadine og limejuice toppet med Fever Tree Soda Water Singapores signaturcocktail blev skabt i begyndelsen af 1900-tallet af Ngiam Tong Boon, også kendt som 嚴崇文, på Raffles Hotel i Singapore. Opskriften har gennem tiden undergået mange justeringer, og Long Bar på Raffles Hotel har i dag så stor efterspørgsel efter den populære cocktail, at de i dag serverer den som et pre-mix fra en automat. Gin Tonic 75,- til 95,- Gin toppet med Fever Tree Tonic Water Efter nogle år ude i kulden har gin genvundet sin position blandt de mest populære flasker på barernes hylder og med den revival dukker nye varianter op, som er klar til at konkurrere med de gamle garvede. Moltkes Bar hjælper dig gerne med at finde din ynglings gin.

5 WHISKEY & BOURBON Apple Scrump 85,- Laird s Applejack, Maker s Mark Bourbon, Manzana Verte, simple syrup, citronjuice, Regan s Orange Bitters, mørk agavesirup og et riv muskatnød Tag med bartenderne fra Moltkes Bar og gå på æbleskud med en amerikansk æble brandy. Blood and Sand 90,- Glenfiddich Single Malt 12 Year Scotch Whisky, Cherry Heering, Dolin Sweet Vermouth og appelsinjuice Opkaldt efter filmen af samme navn fra 1922, hvor Rudolf Valentino spiller hovedrollen som tyrefægter. De La Louisiane 90,- Rittenhouse Rye Whiskey, Dolin Sweet Vermouth, D.O.M. Benedictine, Pernod og Peychaud s Bitters Cocktail á la Louisiane var signaturcocktailen i restauranten af samme navn i New Orleans, og blev første gang omtalt i Famous New Orleans Drinks & How to Mix Em af Stanley Clisby Arthur i Dekadent og yppig på den søde side. Manhattan 90,- Rittenhouse Rye Whiskey, Dolin Sweet Vermouth og Angostura Bitters Sandsynligvis serveret første gang på Manhattan Club i New York i begyndelsen af 1870 erne, da Winston Churchills mor afholdt en banket til ære for Samuel J. Tilden, der kandiderede til præsidentposten. Præsident blev han ikke, men cocktailen blev til gengæld meget populær. Mint Julep 90,- Mynte, simple syrup og Maker s Mark Bourbon Mint Julep er en typisk down south cocktail, baseret på bourbon fra et af de mange destillerier i sydstaterne, og er tæt knyttet til Kentucky og Kentucky Derby i Louisville, hvor der hvert år serveres omkring Mint Juleps.

6 Old-Fashioned 95,- Sukker, Angostura Bitters, appelsinskal og Rittenhouse Rye Whiskey eller Maker s Mark Bourbon Er den cocktail, der bedst lever op til den oprindelige definition af en cocktail: stærk spiritus, sukker, bitters og vand. Som alle andre cocktails findes den i mange variationer. På Moltkes Bar har vi valgt den originale, som den er beskrevet i Jerry Thomas How to Mix Drinks fra Sazerac 95,- La Fée Absinthe, Rittenhouse Rye Whiskey, simple syrup og Peychaud s Bitters Blev oprindeligt lavet med cognac, som amerikanerne dog senere valgte at udskifte med deres egen rye whiskey. Sazerac fik sit navn, da John Schiller åbnede Sazerac Coffee House i New Orleans i 1859, og er i dag byens officielle cocktail. Scofflaw 90,- Rittenhouse Rye Whiskey, Dolin Dry Vermouth, citronjuice og grenadine Scofflaw var det udtryk, man brugte om dem, der blæste højt og flot på forbudstiden i 1920 ernes USA, og drak som det passede dem. Opskriften stammer fra Harry s New York Bar i Paris, og blev først nævnt i The Official Mixer s Manual, inden den blev udødeliggjort i Harry Craddocks The Savoy Cocktail Book.

7 RUM Bahama Mama 95,- Havana Club Añejo Blanco Rum, Havana Club Añejo Especial Rum, Myers s Rum, Koko Kanu Rum, ananasjuice, appelsinjuice, grenadine og Angostura Bitters Man kan noget med rom, man sjældent slipper godt fra med andre typer spiritus: Rom kan blandes til perfektion. Bahama Mama er resultatet af tre forskellige slags rom samt ægte kokosrom som et alternativ til Malibu-likøren. Daiquiri 85,- Mount Gay Eclipse Rum, limejuice og simple syrup Daiquiri som cocktail blev sandsynligvis opfundet i begyndelsen af 1900-tallet af en gruppe amerikanske mineingeniører. Hvis historien taler sandt, opstod cocktailen, da de løb tør for gin, og i stedet gik om bord i de ingredienser, lokalområdet havde rigeligt af: rom, lime og sukker. Mai Tai 90,- Appleton Estate V/X Jamaica Rum, Grand Marnier, limejuice og mandelsirup Ordet maita i er synonym for godt, fantastisk og andre superlativer på Tahiti, og det var da også reaktionen, da den blev serveret første gang af Trader Vic. Men om han rent faktisk også skabte cocktailen, er straks mere indviklet. Trader Vic døbte cocktailen Mai Tai i 1944, men hans rival Don the Beachcomber hævdede senere, at han havde opfundet den allerede i Deres originale opskrifter er dog vidt forskellige, så hvem der har ret, må vi lade stå hen i det uvisse. Piña Colada 85,- Havana Club Añejo Blanco, Myers s Rum/Gosling s Gold Rum, kokoscreme, piskefløde, ananasjuice, Angostura Bitters og frisk ananas Først kom kokoscremen, dernæst idéen med at blande den med rom, og i 1957 blev Piña Colada en præsenteret første gang på Caribe Hilton i Puerto Rico. Vi serverer den shaken not blended.

8 Planter s Punch 90,- Appleton Estate Extra 12 Year Jamaica Rum, limejuice og simple syrup toppet med Fever Tree Soda Water og nogle stænk Angostura Bitters Klassisk rom drink der første gang dukkede op på tryk i New York Times i Som mange andre af de gamle cocktails optræder den i et utal af versioner, og mange hævder at have givet den navn. I Moltkes Bar har vi valgt at servere den i en frisk og let udgave, der yder respekt til den gode rom. Tropical Itch 95,- Rum Nation Demerara Solero, Maker s Mark Bourbon, Orange Curaçao, passionsfrugtjuice, limejuice, agavesirup og Angostura Bitters Kreeret af Harry Yee på Hawaiian Village Hotel, Waikiki, i Udover at skabe gode cocktails var Yee også den første, der dekorerede tropiske drinks med papirparaplyer og dermed lagde grunden til de såkaldte umbrella drinks. Zombie 125,- Appleton Estate Extra 12 Year Jamaica Rum, Bacardi Ron 8 Años, Lemon Hart Demerara Rum 151-proof, limejuice, Don s mix, falernum, Angostura Bitters, Pernod og grenadine Der var dømt masser af rom og høje alkoholprocenter, da Don the Beachcomber skabte denne cocktail i Med de mange ingredienser er cocktailen ikke blot en alkoholbombe, men byder også på en sand eksplosion af smag, saft og kraft.

9 COGNAC & BRANDY Cognac Cocktail 95,- Pierre Ferrand Cognac 1840 Original Formula, simple syrup, Pierre Ferrand Dry Curaçao Ancienne Methode og Fee Brothers Whiskey Barrel Aged Bitters Der var engang, hvor cognac var mere end blot en følgesvend til kaffen og kransekagen. Beviset finder vi i verdens første cocktailbog The Bar- Tender s Guide - How To Mix Drinks, som Jerry Thomas udgav i David Wondrich har tillempet opskriften vor tid, og cognachuset Pierre Ferrand har genskabt både en cognac og en curaçao efter datidens metoder og smag. French 75 95,- Château de Montifaud Cognac VS, simple syrup, citronjuice og Moët & Chandon Brût Champagne French 75 er opkaldt efter en fransk 75 mm artillerikanon blev skabt, da den fransk-amerikanske jagerpilot Raoul Lufbery var ude efter noget, der kunne give hans elskede champagne et spark bagi: French 75 rammer lige så hårdt og præcist, som navnet antyder. Moltkes Club 90,- Pierre Ferrand Ambre 1er Cru, citronjuice, simple syrup og mynte Moltkes signaturcocktail der forener den gode, klassiske cognac i en sour med frisk mynte. Pisco Sour 90,- Bar Sol Primero Pisco, simple syrup, citronjuice, æggehvide og Amargo Chuncho Peruvian Bitters Den friske nationaldrink fra Peru serveret med ægte peruviansk bitters på toppen. Sidecar 90,- Château de Montifaud Cognac VS, Cointreau og citronjuice Klassisk cocktail fra slutningen af første verdenskrig. Om den stammer fra Ritz Hotel i Paris eller Buck s Club i London, er uklart det samme er inspirationen til navnet. Moltkes Bar har valgt at tro på denne historie: Under første verdenskrig blev en amerikansk kaptajn hver dag kørt til den bistro, hvor cocktailen var født, og den blev derfor opkaldt efter hans transportmiddel: motorcykel med sidevogn.

10 TEQUILA & MEZCAL Margarita 85,- Arette Blanco 100 % Agave Tequila, Cointreau, limejuice og agavesirup Hvem har æren for Margarita en? Her giver vi op en lang række mexicanske bartendere krediteres for cocktailen. Nouveau Carré 95,- Arette Añejo 100 % Agave Tequila, D.O.M. Benedictine, Lillet Blanc og Peychaud s Bitters Tequilaudgaven af den klassiske Vieux Carré efter opskrift af Kacy Fitch, Zig Zag Café, Seattle. Dylan 95,- Don Julio Reposado Tequila, citronjuice, lys agavesirup, Luxardo Maraschino, pink grapefrugtjuice og Bitter Truth Orange Bitters Highland tequila i et friskt mix med agave sirup og et pift af maraschino likør. Baseret på opskrift af Elayne Werns-Duke. Smoky Palace 95,- Arette Reposado 100 % Agave Tequila, Lajita Mezcal, Chambord, pink grapefrugtjuice, limejuice, Bitter Truth Orange Bitters og mørk agavesirup Det bedste fra Jalisco, Oaxaca og Moltkes Bar: lowland tequila og røget mezcal.

11 VODKA Hollywood Nights 105,- Cîroc Vodka, Aperol, pink grapefrugtjuice, simple syrup og hindbær toppet med Möet & Chandon Brût Champagne Hovedpersonen er Cîroc-vodkaen, der modsat de fleste andre vodkaer er produceret på druer. Nogle vil sikkert argumentere for, at der så er tale om en eau de vie, og Cîroc måtte da også en tur forbi retssalen for at kunne føje vodka til sit navn. Siden har Cîroc - Snap Frost Vodka Distilled from Fine French Grapes gået sin sejrsgang verden over. Baseret på opskrift af Elayne Werns-Duke. Moscow Mule 80,- Smirnoff Black Vodka, Fever Tree Ginger Beer og limejuice Kreeret i 1941 af Jack Morgan, ejer af Cock n Bull Restaurant i Los Angeles, samt John G. Martin fra Heubelin Company, der dengang markedsførte Smirnoff Vodka i USA. Morgan havde et overskud af Ginger Beer, og Heubelin kæmpede for at få amerikanerne til at drikke vodka, der dengang var en ny spiritus i USA. Et perfekt match, der hurtigt gjorde Moscow Mule populær på den amerikanske vestkyst og fik vodkaen på alles læber over there. White Frost 105,- Cîroc Vodka, hvid tranebærjuice, limejuice, simple syrup og Domaine de Canton Ginger Liqueur White Frost byder på en særegen oplevelse af den hvide udgave af tranebærjuicen. De hvide tranebær er en tidlig høst af tranebærrene, inden de udvikler den røde farve og bitterheden, og er således sødere og mere runde i smagen. Baseret på opskrift af Elayne Werns-Duke.

12 MARTINI Martini 85,- til 110,- shaken, stirred, dry, perfect, sweet, dirty, gin eller vodka Denne cocktail har, som de fleste sikkert ved, givet navn til martiniglasset, men tilbage i 1800-tallet blev den faktisk serveret i et vinglas. Det V-formede glas dukkede op første gang ved en kunstudstilling i Paris i 1925 et show, der grundlagde det, vi nu kender som art deco. Martini elsket eller hadet? En Martini er den cocktail, der mere end nogen andre er afhængig af sin basisspiritus, en god vermouth og den rigtige fortynding med vand. Gammel vermouth får mange til at vende tommelfingeren nedad. Vermouth er en forædlet vin, der ligesom vin skal nydes umiddelbart efter, den er åbnet. Får vermouthen lov til at stå åben længere end nogle uger, forvandler den sig til noget, der mest af alt minder om eddike. VIRGIN COCKTAILS Virgin Lady 75,- Pink grapefrugtjuice, appelsinjuice, tranebærjuice, mørk agavesirup og Fever Tree Ginger Ale Yellow Jacket 75,- Mynte, simple syrup, appelsinjuice, citronjuice, ananasjuice og Fever Tree Bitter Lemon BEER Jacobsen Extra Pilsner 55,- 5,5 % vol. Jacobsen Extra Pilsner er en middelfyldig pilsner lavet på udvalgte nordiske økologiske råvarer med en tydelig smag af humle og frugt. Carlsberg Export Pilsner 35,- 5,0 % vol. Carlsbergs kendte og originale pilsner blot med 5 % alkohol.

13 DARK SPIRITS NEAT OR ON THE ROCKS Whiskey & Bourbon Maker s Mark Bourbon 50,- Baker s 7 Year Bourbon 90,- Booker s Bourbon 110,- Bulleit Bourbon 45,- Knob Creek Bourbon 80,- Buffalo Trace Bourbon 70,- Elijah Craig 12 Year Bourbon 55,- Glenfiddich Single Malt Scotch Whisky 12 Year 60,- Lagavulin Single Malt Scotch Whisky 16 Year 85,- Laphroaig Single Islay Malt Scotch Whisky 10 Year 75,- Springbank Campbeltown Single Malt Scotch Whisky 10 Year 85,- Jameson Irish Whiskey 45,- Connemara Peated Cask Strength Irish Whiskey 85,- Connemara Peated Single Malt Irish Whiskey 60,- Cognac Pierre Ferrand Ambre 1er Cru 75,- Pierre Ferrand Selection des Anges 100,- Pierre Ferrand 1840 Original Formula 80,- Château de Montifaud Cognac VS 55,- Tequila & Mezcal Arette 100 % Agave Añejo Tequila 80,- Don Julio Reposado Tequila 105,- Herencia de Plata Reposado Tequila 60,- Lajita Mezcal 45,- Del Maguey Single Village Mezcal Chichicapa 110,- Del Maguey Single Village Mezcal Vida 75,- Del Maguey Single Village Mezcal 100 % Tobola 220,- Rum Havana Club Añejo 7 Años (Cuba) 50,- Appleton Estate Extra 12 Year Jamaica Rum (Jamaica) 60,- 10 Cane Rum (Trinidad) 85,- Mount Gay Rum Extra Old (Barbados) 75,- Plantation Jamaica 1992 (Jamaica) 110,- Plantation Jamaica 2000 (Jamaica) 60,- Plantation XO 20th Anniversary (Barbados) 85,- Ron Zacapa 23 Year (Guatemala) 125,- Ron Zacapa XO 25 Year (Guatemala) 190,-

14 TASTINGS Tasting 95,- Prøv tre forskellige slags gin, vodka, rom, tequila, bourbon eller whiskey og oplev, hvor stor forskel der kan være på én og samme spiritus. Vi fortæller lidt om det hele, og er du tørstig efter mere viden, spørger du bare løs. Du får ½ oz. af hver toppet med en af mixerne fra Fever Tree: Soda Water, Tonic Water, Ginger Ale, Ginger Beer, Bitter Lemon eller Lemonade. FLIGHTS & JOURNEYS Cocktail Flights og Spirituous Journeys er Moltkes svar på toprestauranternes tasting-menuer. Med kyndig hånd leder vi dig gennem nye og klassiske smagsoplevelser, fortæller historien bag kreationerne og giver dig (måske) ny inspiration til din næste cocktailbestilling. Flights og Journeys serveres altid for minimum to kuverter. Cocktail Flight 155,- På en Cocktail Flight besøger du én destination, hvor du får serveret tre små cocktails baseret på samme spiritus. Spirituous Journey 295,- Spirituous Journey tager dig på en rejse jorden rundt, hvor du får serveret seks små cocktails baseret på lige så mange forskellige typer spiritus.

15 Prohibition The Noble Experiment Moltkes Bar er en hyldest til de barer og bartendere, der trodsede spiritusforbuddet i USA og fortsatte deres virke enten illegalt i såkaldte speakeasies eller ved at pakke deres shakere og tage turen over Atlanten for at arbejde i Europa eller på andre kontinenter. Blandt de mest kendte er Harry Craddock, der fik job i American Bar på Savoy Hotel i London og udgav The Savoy Cocktail Book, der stadig regnes for en af bartendernes bibler. USA tørrer ud på overfladen Spiritusforbuddet i USA blev indført efter pres fra Women s Christian Temperance Union, der var af den faste overbevisning, at alkohol ikke blot var årsagen til alle sygdomme, men også vejen til den sikre død. I årene op til forbuddet havde de puritanske kvinder været særdeles aktive og var hverken blege for at chikanere eller vandalisere landets barer i deres kamp for at tørlægge USA. Én efter én bukkede staterne under for presset, og i 1920 var The Volsted Act en realitet: Det var nu forbudt at sælge, producere og transportere alkohol i hele USA. Ironisk nok gjorde det amerikanernes tørst efter alkohol endnu større. Speakeasies eller smugkroer skød op overalt, og i New York alene menes der at have eksisteret omkring af disse lyssky etablissementer.

16 Speakeasy [ spi:ki:zi] sb. (am.) smugkro Udtrykket speakeasy kommer sandsynligvis fra den måde, en gæst bestilte alkohol på uden at vække mistanke bartenderne bad gæsterne om at være stille og speak easy. Mange speakeasies blev drevet af personer, der var tilknyttet organiseret kriminalitet. Men selvom der var risiko for, at politiet kunne storme etablissementerne og arrestere både barejere og gæster, var driften af disse illegale værtshuse så lukrative, at de florerede overalt i USA. Speakeasies kunne deles op i to grupper: Dem, der virkelig var gemt af vejen i baglokaler og kældre, og dem, der var forklædt som velrenommerede restauranter og legale klubber. I de store byer var speakeasies ofte ekstravagante og tilbød mad, levende musik, shows og striptease. Korruption var en del af hverdagen, og politiet blev jævnligt bestukket for at lukke øjnene eller give et praj om kommende ransagninger. Feinschmeckere rejser efter spiritussen Selvom speakeasies var populære, smagte den illegale spiritus mildest talt ikke godt. De, der stadig ville forkæle smagsløgene med en god cocktail, tog derfor til Havana, hvor de efter en kort flyvetur kunne nyde den cubanske rom. Andre krydsede grænsen til Mexico efter tequila eller tog til Canada, hvor en god whiskey on the rocks ventede. Endelig var der dem, der blot gik om bord på det nærmeste krydstogtskib og sejlede ud i internationalt farvand, hvor det var legalt at åbne de eftertragtede flasker. I think this would be a good time for a beer Samtidig blomstrede den organiserede kriminalitet i USA, hvor den satte sig på produktionen af illegal alkohol og gjorde moonshine og bootlegging til kendte begreber i den amerikanske ordbog. I løbet af de tretten år, forbuddet eksisterede, aftog befolkningens støtte i takt med, at tømmermændene i form af voksende kriminalitet blev mere og mere mærkbare. Da Franklin D. Roosevelt i 1932 gik til valg som USA s næste præsident, omfattede hans valgprogram derfor ophævelsen af spiritusforbuddet. Roosevelt vandt valget, holdt sit løfte, og den 5. december 1933 ophævede han forbuddet med ordene: I think this would be a good time for a beer. Men selvom den såkaldte Repeal Day med ét slag gjorde alle landets speakeasies lovlige, lever konceptet videre helt op til i dag.

17 MOLTKES BAR Dronningens Tværgade København K Telefon bar@moltkes.com

18

70,- 70,- BLACK LIQUORICE COCONUT A TOUCH OF BERRIES ABSOLUT RASPBERRI CHAMBORD LIME HYLDEBLOMSTSAFT

70,- 70,- BLACK LIQUORICE COCONUT A TOUCH OF BERRIES ABSOLUT RASPBERRI CHAMBORD LIME HYLDEBLOMSTSAFT DRINKSKORT A TOUCH OF BERRIES ABSOLUT RASPBERRI CHAMBORD HYLDEBLOMSTSAFT BLACK LIQUORICE COCONUT LYS ROM MALIBU AMARETTO LAKRIDSSIRUP AKACIEHONNING Chambord er en fransk likør med hindbær og brombær? lakridspiber

Læs mere

GIN & TONIC MONKEY 47 MED FEVER-TREE TONIC & LEMON PEEL 130 KR BEEFEATER 24 MED FEVER-TREE TONIC & GRAPEFRUGT PEEL 130 KR

GIN & TONIC MONKEY 47 MED FEVER-TREE TONIC & LEMON PEEL 130 KR BEEFEATER 24 MED FEVER-TREE TONIC & GRAPEFRUGT PEEL 130 KR Cocktailkort GIN & TONIC MONKEY 47 MED FEVER-TREE TONIC & LEMON PEEL BEEFEATER 24 MED FEVER-TREE TONIC & GRAPEFRUGT PEEL HENDRICK S MED THOMAS HENRY TONIC, AGURK & PEBER GIN MARE MED FEVER-TREE MEDITERRANEAN

Læs mere

C O C K T A I L K U R S U S. D K E N G E N N E M G A N G A F C O C K T A I L P O R T E F Ø L J E N F R A D E N S U R E T I L S Ø D E O P L E V E L S E

C O C K T A I L K U R S U S. D K E N G E N N E M G A N G A F C O C K T A I L P O R T E F Ø L J E N F R A D E N S U R E T I L S Ø D E O P L E V E L S E C O C K T A I L K U R S U S. D K COCKTAILS E N G E N N E M G A N G A F C O C K T A I L P O R T E F Ø L J E N F R A D E N S U R E T I L S Ø D E O P L E V E L S E E L S E W H E R E L I F E S T Y L E S Ø

Læs mere

75,- 85,- A TOUCH OF BERRIES AMARETTO SOUR AMARETTO CITRON SUKKER ÆGGEHVIDE ABSOLUT RASPBERRI CHAMBORD LIME HYLDEBLOMSTSSAFT

75,- 85,- A TOUCH OF BERRIES AMARETTO SOUR AMARETTO CITRON SUKKER ÆGGEHVIDE ABSOLUT RASPBERRI CHAMBORD LIME HYLDEBLOMSTSSAFT DRINKSKORT AMARETTO SOUR AMARETTO CITRON ÆGGEHVIDE A TOUCH OF BERRIES ABSOLUT RASPBERRI CHAMBORD HYLDEBLOMSTSSAFT 75,- Amaretto er en italiensk likør lavet af abrikos og har en kraftig smag af marcipan?

Læs mere

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00

DRINKS KORT. ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 DRINKS KORT ÅBNINGSTIDER Hverdag... 09.00-23.00 Fredag... 09.00-24.00 Lørdag... 09.00-24.00 Søndag... 10.00-22.00 BOBLER& MOUSSERENDE VIN, CAVA & CHAMPAGNE FRANKRIG MARQUIS DE LA COUR DEMI SEC. LOIRE Halvsød,

Læs mere

SNACKS CLASSIC ØSTERS DRINKS APÉRITIF OLIVEN & MANDLER KR. 45. MOJITO KR. 95 Plantation Original Dark Rum, mynteblade, frisk lime & rørsukker.

SNACKS CLASSIC ØSTERS DRINKS APÉRITIF OLIVEN & MANDLER KR. 45. MOJITO KR. 95 Plantation Original Dark Rum, mynteblade, frisk lime & rørsukker. BARKORT SNACKS OLIVEN & MANDLER KR. 45 KYLLINGECHIPS MED SVAMPECREME KR. 65 Vores køkken har tryllet med kylling, tapioca og krydderier. Knasende sprøde chips med en vanedannende dip. BAERII CAVIAR KR.

Læs mere

SNACKS CLASSIC ØSTERS DRINKS APÉRITIF OLIVEN & MANDLER KR. 45. MOJITO KR. 95 Plantation Original Dark Rum, mynteblade, frisk lime & rørsukker.

SNACKS CLASSIC ØSTERS DRINKS APÉRITIF OLIVEN & MANDLER KR. 45. MOJITO KR. 95 Plantation Original Dark Rum, mynteblade, frisk lime & rørsukker. BARKORT SNACKS OLIVEN & MANDLER KR. 45 KYLLINGECHIPS MED SVAMPECREME KR. 65 Vores køkken har tryllet med kylling, tapioca og krydderier. Knasende sprøde chips med en vanedannende dip. BAERII CAVIAR KR.

Læs mere

Caipihrinia 89,- Pitú Cachaca, cane sugar, lime. Mai Tai 89,- Havana 3 Años, Havana 7 Años, Amaretto, pineapple juice, lime juice, Grenadine.

Caipihrinia 89,- Pitú Cachaca, cane sugar, lime. Mai Tai 89,- Havana 3 Años, Havana 7 Años, Amaretto, pineapple juice, lime juice, Grenadine. Caipihrinia 89,- Pitú Cachaca, cane sugar, lime. Mai Tai 89,- Havana 3 Años, Havana 7 Años, Amaretto, pineapple juice, lime juice, Grenadine. Piña Colada 89,- Havana 3 Años, pineapple juice, coconut cream.

Læs mere

sommerdrinks perfekt til hygge og fest

sommerdrinks perfekt til hygge og fest 33 fantastiske sommerdrinks perfekt til hygge og fest forord Velkommen til 33 fantastiske sommerdrinks. Sommeren byder på solrige dage under parasollen, hyggestunder med venner og fester hvor vi danser

Læs mere

Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til

Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til samt ekspertise inden for bartenderens univers. Vi

Læs mere

Smirnoff red 3. - 16. JUNI UGE 23-24 2013. 70 cl.

Smirnoff red 3. - 16. JUNI UGE 23-24 2013. 70 cl. 75 SPAR 13% Smirnoff red Så er der festival! Kom tættere på Diageo sammen med Dagrofa S-Engros, når vi i 14 dage giver dig inspiration, gode idéer og en perlerække af gode tilbud. Rigtig god fornøjelse

Læs mere

Suffragetten. Baren. Anne Marie Brut Nature (hvid) - Øko 90,- Muscandia Brut (rosé) 70,- Elena Brut Reserva (rød) 90,-

Suffragetten. Baren. Anne Marie Brut Nature (hvid) - Øko 90,- Muscandia Brut (rosé) 70,- Elena Brut Reserva (rød) 90,- Suffragetten Baren Vine på glas Cava Anne Marie Brut Nature (hvid) - Øko 90,- Muscandia Brut (rosé) 70,- Elena Brut Reserva (rød) 90,- Hvidvin Petite Derthona (Italien) Timorasso - Øko 70,- Chardonnay

Læs mere

VELKOMMEN TIL. - an UBN bar - Åbningstider Torsdag: Fre-lørdag: 17-01

VELKOMMEN TIL. - an UBN bar - Åbningstider Torsdag: Fre-lørdag: 17-01 VELKOMMEN TIL - an UBN bar - Åbningstider Torsdag: 17-00 Fre-lørdag: 17-01 SIGNATURE COCKTAILS Frankfort Special Buffalo Trace, passion, simple sirup, lime & frisk passionsfrugt 110,- A cocktail done right

Læs mere

SNACKS. Let saltede kartoffelchips Flæskesvær med laurbærbladsalt Saltede mandler fra Marcona Oliven marineret med citronskal og hvidløg

SNACKS. Let saltede kartoffelchips Flæskesvær med laurbærbladsalt Saltede mandler fra Marcona Oliven marineret med citronskal og hvidløg VELKOMMEN! Lad dig forføre og forkæle foran den knitrende pejs, hvor du kan nyde champagne, cocktails og afternoon tea under et loft, der er lige så højt som vores ambitioner. Krystallysekronerne i Nimb

Læs mere

SNACKS. Let saltede kartoffelchips Grøntsagschips Saltede mandler Oliven marineret med citronskal og hvidløg

SNACKS. Let saltede kartoffelchips Grøntsagschips Saltede mandler Oliven marineret med citronskal og hvidløg VELKOMMEN! Lad dig forføre og forkæle foran den knitrende pejs, hvor du kan nyde champagne, cocktails og afternoon tea under et loft, der er lige så højt som vores ambitioner. Krystallysekronerne i Nimb

Læs mere

Af TRINE JØRCK Foto PATRICK RALPH BENTLEY

Af TRINE JØRCK Foto PATRICK RALPH BENTLEY B A G V E D D E T U N G E G A R D I N E R På den hyggelige og intime cocktailbar Tata, på Hotel Sanders i indre København, hylder man klassiske cocktails fra cocktailfagets oprindelse. Her serveres byens

Læs mere

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset.

Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Vores ønske er, at besøget i Restauranten vil skabe en hyggelig og afslappet indgang til jeres koncertoplevelse i DR Koncerthuset. Mad og bagværk er lavet fra bunden af vores dygtige kokke som bestræber

Læs mere

Bristol Black Spiced. Destilleri: Ukendt. Stil: Krydret. Farve: Sort. Alkohol: 42% Vol.: 0,7 L. Alder: Ukendt. Noter:

Bristol Black Spiced. Destilleri: Ukendt. Stil: Krydret. Farve: Sort. Alkohol: 42% Vol.: 0,7 L. Alder: Ukendt. Noter: Bristol Black Spiced Ukendt Krydret Sort Alkohol: 42% Ukendt Black strap molasses, rørsukker, tobak, rom og krydderier blev leveret til havnen i Bristol i det 18 århundrede. Denne spiced rom afspejler

Læs mere

BRØD, KAGER, SNACKS. Cookie m. belgisk chokolade... 20,- Croissant m. chokolade... 20,- Brownies serveres m. creme fraiche eller flødeskum...

BRØD, KAGER, SNACKS. Cookie m. belgisk chokolade... 20,- Croissant m. chokolade... 20,- Brownies serveres m. creme fraiche eller flødeskum... BRØD, KAGER, SNACKS Kager Cookie m. belgisk chokolade... 20,- Croissant m. chokolade... 20,- Brownies serveres m. creme fraiche eller flødeskum... 25,- Kage se udvalg i baren serveres m. creme fraiche

Læs mere

MED ROM COCKTAILS KLASSIKERE OG NYFORTOLKNINGER 6 HJEMMELAVEDE SAFTER OG SIRUPPER SKOTLANDER RUM

MED ROM COCKTAILS KLASSIKERE OG NYFORTOLKNINGER 6 HJEMMELAVEDE SAFTER OG SIRUPPER SKOTLANDER RUM KLASSIKERE OG NYFORTOLKNINGER 20 COCKTAILS MED ROM 6 HJEMMELAVEDE SAFTER OG SIRUPPER SKOTLANDER RUM FORORD Du sidder her med 20 fantastiske cocktailopskrifter lavet af nogle af Danmarks dygtigste bartendere.

Læs mere

Bryllupsplanlægning. Vi holder alle de møder I har brug for. Både før og efter I har taget beslutningen om det er her I vil holde jeres bryllupsfest.

Bryllupsplanlægning. Vi holder alle de møder I har brug for. Både før og efter I har taget beslutningen om det er her I vil holde jeres bryllupsfest. Bryllup Huset på Holmen Restaurant 56 ligger på Charlotte Amalies Bastion i et ammunitionslager, som blev bygget i 1744 og var i funktion indtil 1970, hvor hæren rømmede Bådsmandsstrædes kaserner. Huset

Læs mere

Spirituskort. Cognac

Spirituskort. Cognac Spirituskort Cognac Slottet Château de Beaulon er bygget i 1480, og da det samtidig er et af de ældste og mest autentiske slotte i Saintongeregionen i Cognac området, er bygningerne da også klassificeret

Læs mere

Alkoholfrie Cocktails med friske Frugter og XS Lemon Blast:

Alkoholfrie Cocktails med friske Frugter og XS Lemon Blast: Alkoholfrie Cocktails med friske Frugter og XS Lemon Blast: Sweet Life (blød sød) 2 Bananer 50g Vanilleis 2 Spsk. Honning (valgfrit) 90ml Vand Yo Lemon Lover (frugtig frisk) 50g Naturyoughurt 100g Hindbær

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Åbningstider Torsdag: Fre- & lørdag: Hos The Cocktail Bar er vi betaget af Bourbon helt fra sødmen til styrken.

VELKOMMEN TIL. Åbningstider Torsdag: Fre- & lørdag: Hos The Cocktail Bar er vi betaget af Bourbon helt fra sødmen til styrken. VELKOMMEN TIL - an UBN bar - Åbningstider Torsdag: 17-22 Fre- & lørdag: 17-00 Hos The Cocktail Bar er vi betaget af Bourbon helt fra sødmen til styrken. Vi bestræber os på, at aflive myten om Whiskey kun

Læs mere

Velkommen til THE COCKTAILBAR. Hos The Cocktail Bar er vi betaget af Bourbon - helt fra sødmen til styrken.

Velkommen til THE COCKTAILBAR. Hos The Cocktail Bar er vi betaget af Bourbon - helt fra sødmen til styrken. Velkommen til THE COCKTAILBAR Hos The Cocktail Bar er vi betaget af Bourbon - helt fra sødmen til styrken. Vi bestræber os på, at aflive myten om Whiskey kun er for mænd, og kun burde nydes i sin pureste

Læs mere

Welcome to Balthazar. Balthazar Champagne Bar

Welcome to Balthazar. Balthazar Champagne Bar Welcome to Balthazar Vi er stolte af at kunne præsentere vore gæster for et meget bredt udvalg af champagner på glas. Skulle vores udvalg på glas, alligevel ikke tilfredsstille Deres behov, beder vi Dem

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til MixMeister! Af Bo Tranberg Christensen, indehaver.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til MixMeister! Af Bo Tranberg Christensen, indehaver. Velkommen til MixMeister! Af Bo Tranberg Christensen, indehaver. Velkommen til en verden af nye smagsindtryk, dufte og oplevelser. Brug denne bog, når du har købt en af vores 29 forskellige drinkspakker,

Læs mere

NEW YORK CHEESEBURGER

NEW YORK CHEESEBURGER Frokost Frokost: mandag lørdag 12.00 15.00 Sol på terrassen fra kl. 12-17, kig forbi til en klassisk frokost, et glas kølig vin eller kaffe med lidt lækkert sødt til. CEASAR SALAT 129,- Stegt kyllingbryst,

Læs mere

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,-

ROYAL 0,0% HEINEKEN 40,- 50,- ØLBRÆT HEINEKEN 0,0% 50,- ØL HEINEKEN Fås i mere end 170 lande og er dermed det mest internationale ølmærke af alle. Karakteristisk for Heineken er en frisk og frugtagtig aroma, der stammer fra gæren, og en behagelig, ikke for

Læs mere

Drinks. RAS Torvet 7 DK-6100 Haderslev Tel.: +45 74 52 28 24 www.rashaderslev.dk

Drinks. RAS Torvet 7 DK-6100 Haderslev Tel.: +45 74 52 28 24 www.rashaderslev.dk Drinks Bestil venligst i baren Enkelt 50.- / Dobbelt 80.- Chabeso Chill Brugal Anejo - mørk rom, lime, sirup, Chabeso. En RAS specialitet. DRINKS Hyldeblomst Collins... 65,- Maisør... 65,- White Russian....

Læs mere

Whisky. High Commissioner 200 cl Old Scotch Export

Whisky. High Commissioner 200 cl Old Scotch Export Whisky 12 stk. 117 High Commissioner 200 cl Old Scotch Export 200 450 360 121 123 579 582 Glen Ranoch Special Reserve 70 cl Scotland; Single Highland Malt. En dejlig voksagtig med antydninger af citrusfrugter,

Læs mere

ØL & VIN MUDDY IPA People Like Us 40kr

ØL & VIN MUDDY IPA People Like Us 40kr KAFFE #TheMudhoney wifi-kode: HotMoney SHAKES ALLE KAFFER ER MED DOBBELT SHOT Bønner er fra Cph Coffee Lab. Te fra Clipper. ESPRESSO 20 KR AMERICANO 25 KR MACCHIATO 30 KR CORTADO 30 KR FLAT WHITE 30 KR

Læs mere

PRODUKTLISTE FOR DM KLASSISK COCKTAIL OG FLAIR 2013

PRODUKTLISTE FOR DM KLASSISK COCKTAIL OG FLAIR 2013 PRODUKTLISTE FOR DM KLASSISK COCKTAIL OG FLAIR 2013 - Der må kun bruges produkter fra produktlisten, medmindre man vil bruge et produkt hvor et tilsvarende ikke kan findes på produktlisten. BELVEDRE SCANDINAVIA

Læs mere

Indian Summer Saffron Infused Gin & Fever-Tree Indian Tonic Serveret med lime, agurk og mynte

Indian Summer Saffron Infused Gin & Fever-Tree Indian Tonic Serveret med lime, agurk og mynte GIN & TONICS Indian Summer Saffron Infused Gin & Fever-Tree Indian Tonic Serveret med lime, agurk og mynte Utrolig varm, rig og krydret gin med nuancer af safran og citrus 95 Strathearn Classic & Fever-Tree

Læs mere

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR VI ER STOLTE AF AT KUNNE PRÆSENTERE VORES GÆSTER FOR ET MEGET BREDT UDVALG AF CHAMPAGNER PÅ GLAS. SKULLE VORES UDVALG PÅ GLAS, ALLIGEVEL IKKE TILFREDSSTILLE DERES BEHOV,

Læs mere

FÖRDRINKAR LONGDRINKS

FÖRDRINKAR LONGDRINKS FÖRDRINKAR Whisky Sour Bourbon, citron / lemon, socker / sugar Dry Martini Gin, torr Wermouth Cosmopolitan Vodka, Cointreau, lime, tranbärsjuice / cranberry juice White Lady 135 kr Gin, Cointreau, citron

Læs mere

COCKTAILS & SNACKS Hver dag fra kl. 12.00

COCKTAILS & SNACKS Hver dag fra kl. 12.00 COCKTAILS & SNACKS Hver dag fra kl. 12.00 SNACKS OLIVEN & MANDLER Kr. 50 BRDR. PRICES SMØR Kr. 35 2 forskellige smage efter sæson - spørg din tjener. Serveres med ristet surdejsbrød. KRYDREDE PUFFEDE FLÆSKESVÆR

Læs mere

FADØL / DRAUGHT BEER: ROYAL OG CLASSIC 1/4 l. DKK 35,00 FADØL / DRAUGHT BEER: ROYAL OG CLASSIC 1/2 l. DKK 55,00

FADØL / DRAUGHT BEER: ROYAL OG CLASSIC 1/4 l. DKK 35,00 FADØL / DRAUGHT BEER: ROYAL OG CLASSIC 1/2 l. DKK 55,00 LOBBY BAR ØL OG VAND / BEER AND SOFTDRINKS: FADØL / DRAUGHT BEER: ROYAL OG CLASSIC 1/4 l. DKK 35,00 FADØL / DRAUGHT BEER: ROYAL OG CLASSIC 1/2 l. DKK 55,00 PILSNER FLASKE / BOTTLED BEER: ROYAL, CLASSIC,

Læs mere

MENU. Åbningstider: Mandag-tirsdag: lukket Onsdag-torsdag: kl. 9:30-21:30 Fredag-lørdag: kl. 9:30-22:00 Søndag: 10:00-16:00

MENU. Åbningstider: Mandag-tirsdag: lukket Onsdag-torsdag: kl. 9:30-21:30 Fredag-lørdag: kl. 9:30-22:00 Søndag: 10:00-16:00 DA MENU Åbningstider: Mandag-tirsdag: lukket Onsdag-torsdag: kl. 9:30-21:30 Fredag-lørdag: kl. 9:30-22:00 Søndag: 10:00-16:00 MORGENmad 10:00-13:30 Pain chocolat / croissant 20 kr. Yoghurt m. frisk frugt

Læs mere

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR VI ER STOLTE AF AT KUNNE PRÆSENTERE VORES GÆSTER FOR ET MEGET BREDT UDVALG AF CHAMPAGNER PÅ GLAS. SKULLE VORES UDVALG PÅ GLAS, ALLIGEVEL IKKE TILFREDSSTILLE DERES BEHOV,

Læs mere

Welcome to Balthazar Champagne Bar

Welcome to Balthazar Champagne Bar Welcome to Balthazar Champagne Bar Vi er stolte af at kunne præsentere vore gæster for et meget bredt udvalg af champagner på glas. Skulle vores udvalg på glas, alligevel ikke tilfredsstille Deres behov,

Læs mere

Hadsten Spiritusmesse

Hadsten Spiritusmesse MASSER AF GODE MESSETILBUD SJÆLDNE ROM & WHISKYER SMAG PÅ DYRE WHISKYER & ROM Betal kun for det du har lyst til at smage med poletter. Du kan blandt andet smage på whisky, rom, cognac, grappa, calvados

Læs mere

Menukort. A la carte. Køkkenchef Costin Cernica. Restaurantchef Mia Hjorth. Hotelchef Lasse Rosenberg

Menukort. A la carte. Køkkenchef Costin Cernica. Restaurantchef Mia Hjorth. Hotelchef Lasse Rosenberg Menukort A la carte Hotelchef Lasse Rosenberg Restaurantchef Mia Hjorth Køkkenchef Costin Cernica Alkoholfrie drinks The Sensible One... Kr. 47,- Sukkerærter, honningsirup, frisk citronsaft og æblejuice

Læs mere

Gode GIN drinks. White Lady

Gode GIN drinks. White Lady Gin er en destilleret alkoholisk drik, der er smagssat med enebær. Gin har primært været kendt som et produkt fra England, men produceres nu I det meste af verden. I Danmark alene produceres der over 50

Læs mere

Julefrokost. Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert

Julefrokost. Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert Julefrokost 2017 Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert Lad os gøre det nemt for jer... Uanset om I bliver 10, 100 eller 1000 personer til jeres julefrokost, så har vi konceptet der passer. NEMT

Læs mere

Michter s 10 YEAR KENTUCKY STRAIGHT BOURBON

Michter s 10 YEAR KENTUCKY STRAIGHT BOURBON 10 YEAR KENTUCKY STRAIGHT BOURBON Denne bourbon blev kåret til Best American Whiskey af Food and Wine Magazine, og whiskeyentusiaster over hele verden er enige: Det her er whiskey i verdensklasse. Den

Læs mere

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR VI ER STOLTE AF, AT KUNNE PRÆSENTERE VORES GÆSTER FOR ET MEGET BREDT UDVALG AF CHAMPAGNER PÅ GLAS. SKULLE VORES UDVALG PÅ GLAS, ALLIGEVEL IKKE TILFREDSSTILLE DERES BEHOV,

Læs mere

Velkommen til. Åbningstider Tors-Lørdag: 17-00. Hos The Cocktail Bar er vi betaget af Bourbon - helt fra sødmen til styrken.

Velkommen til. Åbningstider Tors-Lørdag: 17-00. Hos The Cocktail Bar er vi betaget af Bourbon - helt fra sødmen til styrken. Velkommen til - an UBN bar - Åbningstider Tors-Lørdag: 17-00 Hos The Cocktail Bar er vi betaget af Bourbon - helt fra sødmen til styrken. Vi bestræber os på, at aflive myten om Whiskey kun er for mænd,

Læs mere

,- Frisk kaffegin, middelhavstonic, kaffebønner & lime. Bloody Gin & Tonic 105,- Tomatgin, middelhavstonic, tomater, basilikum & citron

,- Frisk kaffegin, middelhavstonic, kaffebønner & lime. Bloody Gin & Tonic 105,- Tomatgin, middelhavstonic, tomater, basilikum & citron GIN & TONIC Dagens Gin og Tonic 95,- Overrask mig Klassisk Gin & Tonic 105,- Enebær-rig gin, indian tonic & citrus 1528 105,- Frisk kaffegin, middelhavstonic, kaffebønner & lime Bloody Gin & Tonic 105,-

Læs mere

VORES SODAVAND INDIAN TONIC WATER

VORES SODAVAND INDIAN TONIC WATER Copenhagen Sodas opstod tilbage i 2014, hvor én af stifterne, Peter Altenburg, blev stillet over for udfordringen at lave en dansk tonicvand i forbindelse med afholdelsen af den New Yorkbaserede NORTH

Læs mere

Menukort. A la carte. Køkkenchef Frey Lyngbye. Restaurantchef Mia Hjorth. Hotelchef Lasse Rosenberg

Menukort. A la carte. Køkkenchef Frey Lyngbye. Restaurantchef Mia Hjorth. Hotelchef Lasse Rosenberg Menukort A la carte Hotelchef Lasse Rosenberg Restaurantchef Mia Hjorth Køkkenchef Frey Lyngbye Apéritif Kirr Royal... Kr. 60,- Crème de cassis og mousserende Kirr Blanc... Kr. 60,- Crème de cassis og

Læs mere

[... til at begynde med] Charmerende, sukkersød og med et glimt i øjet. Køligt boblende med en krydret sødme. Frækt indspark af forfriskende syrlighed

[... til at begynde med] Charmerende, sukkersød og med et glimt i øjet. Køligt boblende med en krydret sødme. Frækt indspark af forfriskende syrlighed [... til at begynde med] Hjertelig velkommen Klassiker 59,- Cava, Angostura, sukker Charmerende, sukkersød og med et glimt i øjet Spritzer 59,- Carpano Classico, sukker, soda Køligt boblende med en krydret

Læs mere

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR VI ER STOLTE AF AT KUNNE PRÆSENTERE VORES GÆSTER FOR ET MEGET BREDT UDVALG AF CHAMPAGNER PÅ GLAS. SKULLE VORES UDVALG PÅ GLAS ALLIGEVEL IKKE TILFREDSSTILLE DERES LYST,

Læs mere

Det danske romeventyr

Det danske romeventyr Det danske romeventyr DESIGN, TEKST OG LAYOUT: WELOVEBACON.COM FOTOGRAF, HVOR INGEN ANDEN ER NÆVNT: BO NIELSEN I et destilleri i det nordjyske skrives et lille stykke danmarkshistorie. Rum har taget romproduktionen

Læs mere

NYTÅRSAFTEN MED ØKOLOGISKE DRINKS Dagen hvor venner mødes i festligt lag.

NYTÅRSAFTEN MED ØKOLOGISKE DRINKS Dagen hvor venner mødes i festligt lag. NYTÅRSAFTEN MED ØKOLOGISKE DRINKS Dagen hvor venner mødes i festligt lag. På årets sidste dag må der kræses for maden og de våde varer. Her er vores bud på en vellykket nytårsaftensmenu, hvor alle ingredienserne

Læs mere

GRATIS SERVERINGS FORSLAG SWEET ICE BLEND BABY BLOOM BLING MOJITO BUTLER SPARKLING SOUR HOT OR COLD WELCOME

GRATIS SERVERINGS FORSLAG SWEET ICE BLEND BABY BLOOM BLING MOJITO BUTLER SPARKLING SOUR HOT OR COLD WELCOME SERVERINGS FORSLAG SWEET ICE BLEND MOJITO BLOOM BLING BUTLER SPARKLING HOT OR COLD WELCOME BABY SOUR GRATIS Kolde drinks med alkohol Butler Baby 25 cl Butler Iced Tea med Hyldeblomst og citrusfrugter 4

Læs mere

69,- VEGETAR 72,- LAKS. 88,- SKALDYR (Rejer og krebsehaler) 82,- LUFTTØRRET SKINKE/MOZZARELLA

69,- VEGETAR 72,- LAKS. 88,- SKALDYR (Rejer og krebsehaler) 82,- LUFTTØRRET SKINKE/MOZZARELLA 42,- 42,- KYLLING/BACON 69,- VEGETAR 72,- LAKS 88,- SKALDYR (Rejer og krebsehaler) 82,- LUFTTØRRET SKINKE/MOZZARELLA 76,- SPRØD SOMMERSALAT MED LUFTTØRRET SKINKE 86,- NACHOS Serveres fra kl. 10.30-17.30

Læs mere

Drinkssamling Detslor.dk. 845 opskrifter. 12. december 2004-1 -

Drinkssamling Detslor.dk. 845 opskrifter. 12. december 2004-1 - 845 opskrifter. 12. december 2004-1 - Forord Kære læser Jeg prøver i denne drinkssamling at samle så mange forskellige drinks som overhovedet mulig. Du bør afprøve drinkssamlingen til din næste fest og

Læs mere

WHISKY - ROM - COGNAC - SHERRY

WHISKY - ROM - COGNAC - SHERRY WHISKY - ROM - COGNAC - SHERRY STOR SMAGEMESSE I RINGSTED LØRDAG 1. MAJ SMAG PÅ 200 FORSKELLIGE WHISKYER, ROM, COGNACER OG ANDRE GODE SAGER HELE DAGEN MASSER AF GODE MESSETILBUD SMAG PÅ SJÆLDNE OG DYRE

Læs mere

Noorbohandelen. Kvalitets spirituosa i løsvægt og lokale specialiteter fra Møn & Sydsjælland. 4. advent. Kombinér besøget i Noorbohandelen

Noorbohandelen. Kvalitets spirituosa i løsvægt og lokale specialiteter fra Møn & Sydsjælland. 4. advent. Kombinér besøget i Noorbohandelen E F T E R Å R & V I N T E R 2 0 0 9 / 1 0 Noorbohandelen Kvalitets spirituosa i løsvægt og lokale specialiteter fra Møn & Sydsjælland Mauris lorem! Velkommen til Nyord, den lille ø med de store oplevelser!

Læs mere

Cognac. Sigurd Müller Vinhandel har eneforhandling af Château de Beaulon i Danmark

Cognac. Sigurd Müller Vinhandel har eneforhandling af Château de Beaulon i Danmark Cognac Slottet Château de Beaulon er bygget i 1480, og da det samtidig er et af de ældste og mest autentiske slotte i Saintongeregionen i Cognac området, er bygningerne da også klassificeret som historiske

Læs mere

Long Drinks. Non Alcholic. Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk

Long Drinks. Non Alcholic. Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Long Drinks Ole fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Sex on the beach Kr. 85,- Vodka, Peach Likør, tranebærog appelsinjuice Piña Colada Kr. 85,-

Læs mere

Brunch Kl. 10-12 109,- Albert burger 109,- Club sandwich 109,- Tapas-tallerken 99,- Lune sandwich. Pariserbøf 99,- Bagels. Nachos.

Brunch Kl. 10-12 109,- Albert burger 109,- Club sandwich 109,- Tapas-tallerken 99,- Lune sandwich. Pariserbøf 99,- Bagels. Nachos. Brunch Kl. 10-12 109,- Scrambled æg, bacon, brunchpølser, pålæg, ost, yoghurt med mysli, frugt, pandekage og 2 slags brød. Hertil en kop kaffe eller et glas juice. Ostemad 25,- Bagel med skæreost 40,-

Læs mere

BAR & CAFÉ. Algade 66 Vordingborg Tlf. 55 37 61 61 Se også: www.einstein-cafe.dk

BAR & CAFÉ. Algade 66 Vordingborg Tlf. 55 37 61 61 Se også: www.einstein-cafe.dk BAR & CAFÉ Algade 66 Vordingborg Tlf. 55 37 Brunch kl. 10-12 99,- Scrambled æg og bacon, brunchpølser, pålæg, ost, yogurt/mysli og sirup, frugt, pandekage, syltetøj, smør, 2 slags brød Ostemad 25,- Bagels

Læs mere

Kaffe / the & avec. I vores skønne omgivelser mærker man rigtig historiens vingesus

Kaffe / the & avec. I vores skønne omgivelser mærker man rigtig historiens vingesus Kaffe / the & avec I vores skønne omgivelser mærker man rigtig historiens vingesus KAFFE Kande filter kaffe... Dkk. 49,- Stempelkande kaffe lille kande, 1-2 personer... Dkk. 55,- Stempelkande kaffe Stor

Læs mere

LAV ENKLE GODE DRINKS

LAV ENKLE GODE DRINKS Hav råvarerne i orden Hav altid gode og friske råvarer. Sørg for at have god spiritus som base, friske frugter og bær samt friskpressede juicer. Lav din egen sukkerlage Kog en sukkerlage af 40 % vand og

Læs mere

Kongebrogaarden s. Aveckort

Kongebrogaarden s. Aveckort Kongebrogaarden s Aveckort Historien om spiritus Destillation af spiritusser Destillation er adskillelse ved kogning af en væske i sine grundbestanddele -for vins vedkommende destillerer man alkoholen

Læs mere

Scandinavia s finest

Scandinavia s finest Scandinavia s finest An IPS-Group Company Verdensklasse sommeliers i Institute of Masters of Wine har udpeget Hildon som deres foretrukne vand på flaske for dens unikke smag. Det er denne specifikke smag,

Læs mere

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR VI ER STOLTE AF AT KUNNE PRÆSENTERE VORES GÆSTER FOR ET MEGET BREDT UDVALG AF CHAMPAGNER PÅ GLAS. SKULLE VORES UDVALG PÅ GLAS ALLIGEVEL IKKE TILFREDSSTILLE DERES LYST,

Læs mere

Papaya morgen spark. 2 personer. 1 lille agurk. 1 spsk. frisk ingefær. 6 spsk. frisk Papaya. 1 tsk kanel

Papaya morgen spark. 2 personer. 1 lille agurk. 1 spsk. frisk ingefær. 6 spsk. frisk Papaya. 1 tsk kanel Papaya morgen spark 2 personer 1 lille agurk 1 spsk. frisk ingefær 6 spsk. frisk Papaya 1 tsk kanel 6 dl ufiltreret æblemost 2 spsk. mynte Find alle ingredienserne frem Stil blenderen frem Hæld æblemost

Læs mere

OnLibri.dk. Cocktailguide. Moderne og Klassiske Drinks. Morten SØrensen Simon Hoffmeyer Boas. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon.

OnLibri.dk. Cocktailguide. Moderne og Klassiske Drinks. Morten SØrensen Simon Hoffmeyer Boas. Download gratis bøger på ventus.dk / BookBoon. Cocktailguide Moderne og Klassiske Drinks Morten SØrensen Simon Hoffmeyer Boas 2007 Morten SØrensen & Simon Hoffmeyer Boas og OnLibri Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af denne bog må gengives, lagres

Læs mere

VIN & DRIKKEVARER. TOKKERODVEJ 24 5462 MORUD TELEFON 6480 1227 www.ditlevsdal.dk

VIN & DRIKKEVARER. TOKKERODVEJ 24 5462 MORUD TELEFON 6480 1227 www.ditlevsdal.dk VIN & DRIKKEVARER TOKKERODVEJ 24 5462 MORUD TELEFON 6480 1227 www.ditlevsdal.dk Velkommen til Ditlevsdal Bison Farm Vi håber, du vil mærke vores begejstring for de amerikanske bisonokser, som bor her på

Læs mere

THE SQUARE. Wine & drinks

THE SQUARE. Wine & drinks THE SQUARE Wine & drinks Rødvin / Red wine Vina Tarapaca, Chile - Merlot 2016 En vin rig på moden frugtkarakter. Giver en alsidig vin, som de fleste kan lide. DKK 39,- 249,- Rich aromas of fruit. A smooth

Læs mere

DRINKS. CAIPIRINHA 89,- Pitú Cachaca, cane sugar, lime. MAI TAI 89,- Havana 3 Años, Havana 7 Años, Amaretto, pineapple juice, lime juice, Grenadine

DRINKS. CAIPIRINHA 89,- Pitú Cachaca, cane sugar, lime. MAI TAI 89,- Havana 3 Años, Havana 7 Años, Amaretto, pineapple juice, lime juice, Grenadine BARMENU DRINKS CAIPIRINHA 89,- Pitú Cachaca, cane sugar, lime MAI TAI 89,- Havana 3 Años, Havana 7 Años, Amaretto, pineapple juice, lime juice, Grenadine PIÑA COLADA 89,- Havana 3 Años, pineapple juice,

Læs mere

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd.

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd. RAMBLA BRUCE COST GINGER ALE - ORIGINAL Denne læskedrik er lavet på frisk ingefær (ingen ekstrakt eller olier) og ren rørsukker. Det er en simpel, lækker, krydret drik med ufiltreret ingefær og en smule

Læs mere

Kongebrogaarden s. Aveckort

Kongebrogaarden s. Aveckort Kongebrogaarden s Aveckort Historien om spiritus Destillation af spiritusser Destillation er adskillelse ved kogning af en væske i sine grundbestanddele -for vins vedkommende destillerer man alkoholen

Læs mere

Restaurant. Kædeby -Cafeen. Vi håber De vil nyde maden og få en god oplevelse i Vor Restaurant. kokken anbefaler: Jubilæums Tilbud

Restaurant. Kædeby -Cafeen. Vi håber De vil nyde maden og få en god oplevelse i Vor Restaurant. kokken anbefaler: Jubilæums Tilbud Welkommen til Langeland Vi håber De vil nyde maden og få en god oplevelse i Vor Restaurant kokken anbefaler: Jubilæums Tilbud Stor Wienerschnitzel af kalveinderlår Serveres med : grøntsager, stegte kartofler

Læs mere

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR VI ER STOLTE AF AT KUNNE PRÆSENTERE VORES GÆSTER FOR ET MEGET BREDT UDVALG AF CHAMPAGNER PÅ GLAS. SKULLE VORES UDVALG PÅ GLAS ALLIGEVEL IKKE TILFREDSSTILLE DERES LYST,

Læs mere

Braunstein Destilleriet - Danmark

Braunstein Destilleriet - Danmark Varenummer Produktnavn Distrikt År Årgang Cl. % Pris Kommentar Braunstein Destilleriet - Danmark 1 20.048.150 Braunstein Angel Spirit - 5 cl. Danmark - 5 63,4 10 GlenDronach - Single Higland Malt New MakeSpirit

Læs mere

STANDARD SELECTION - Cubes 140 g

STANDARD SELECTION - Cubes 140 g STANDARD SELECTION Wally and Whiz er skabt ud fra en drøm om at lave en vingummi til hele verden. En inkluderende vingummi, alle kan samles om uanset smag, intolerance, alder, religion eller geografisk

Læs mere

Cocktails. Cairan Citron Vodka, Ananas Juice, Æblejuice og Jordbærsirup 80,- Ib s Cosmopolitaner Citrus Vodka, Contreau, Limesirup og Tranebær 80,-

Cocktails. Cairan Citron Vodka, Ananas Juice, Æblejuice og Jordbærsirup 80,- Ib s Cosmopolitaner Citrus Vodka, Contreau, Limesirup og Tranebær 80,- MENU Cocktails Cairan Citron Vodka, Ananas Juice, Æblejuice og Jordbærsirup 80,- Ib s Cosmopolitaner Citrus Vodka, Contreau, Limesirup og Tranebær 80,- Long Island Iced Tea Vodka, Gin, Tequila, Rom, Contreau

Læs mere

1. Wantonsuppe med kyllinge-rejefars i svøb 48,- 2. Stærk tamarindsuppe med seafood 59,-

1. Wantonsuppe med kyllinge-rejefars i svøb 48,- 2. Stærk tamarindsuppe med seafood 59,- 1. Wantonsuppe med kyllinge-rejefars i svøb 48,- 2. Stærk tamarindsuppe med seafood 59,- 3. Stærk tamarindsuppe med tigerrejer, tomater & koriander 52,- 4. Stærk tamarindsuppe med laks, tomater & dild

Læs mere

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR VI ER STOLTE AF AT KUNNE PRÆSENTERE VORES GÆSTER FOR ET MEGET BREDT UDVALG AF CHAMPAGNER PÅ GLAS. SKULLE VORES UDVALG PÅ GLAS ALLIGEVEL IKKE TILFREDSSTILLE DERES LYST,

Læs mere

A L A B A M A S O C I A L

A L A B A M A S O C I A L Ta venligst højde for udsolgte vine fra denne side CHAMPAGNE De Souza, Brut 695 Chardonnay, Pinot Noir & Pinot Meunier / De Souza & Fils / Champagne / NV De Souza, 3A Grand Cru 995 Chardonnay, Pinot Noir

Læs mere

A L A B A M A S O C I A L

A L A B A M A S O C I A L Ta venligst højde for udsolgte vine fra denne side CHAMPAGNE De Souza, Brut 700 Chardonnay / De Souza & Fils / Champagne / NV De Souza, 3A Grand Cru 1000 Chardonnay, Pinot Noir & Pinot Meunier / De Souza

Læs mere

Restaurant Victoria. V i n k o r t. Hotel Griffen, Ndr. Kystvej 34, DK-3700 Rønne 01.03.2016

Restaurant Victoria. V i n k o r t. Hotel Griffen, Ndr. Kystvej 34, DK-3700 Rønne 01.03.2016 Restaurant Victoria V i n k o r t Velkomst pr. glas Husets Velkomstdrink 40,00 Kirr - tør hvidvin med Crème de Cassis 50,00 Dry Martini gin, Noilly Prat og oliven 95,00 Cosmopolitan vodka, Cointreau, lime

Læs mere

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR VI ER STOLTE AF AT KUNNE PRÆSENTERE VORES GÆSTER FOR ET MEGET BREDT UDVALG AF CHAMPAGNER PÅ GLAS. SKULLE VORES UDVALG PÅ GLAS ALLIGEVEL IKKE TILFREDSSTILLE DERES LYST,

Læs mere

MOUSSERENDE & CHAMPAGNE

MOUSSERENDE & CHAMPAGNE DRIKKE APERITIF Dagens cocktail kr. 85 Spørg din tjener MOUSSERENDE & CHAMPAGNE Prosecco DOC kr. 85 / kr. 395 Catalonien, Spanien Cava Rosado Brut kr. 385 Nadal, Spanien ROSÉ 2015 Les Rafelieres Rosé kr.

Læs mere

Nørregade 47, 7500 Holstebro Tlf. 9742 2020

Nørregade 47, 7500 Holstebro Tlf. 9742 2020 -1 Nørregade 47, 7500 Holstebro Tlf. 9742 2020 Sandwich alle serveres med frisk grønt og hjemmelavet dressing Café sandwich med kylling, bacon, revet ost og karrydressing Tun sandwich med hjemmerørt tunsalat

Læs mere

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR

WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR WELCOME TO BALTHAZAR CHAMPAGNE BAR VI ER STOLTE AF AT KUNNE PRÆSENTERE VORES GÆSTER FOR ET MEGET BREDT UDVALG AF CHAMPAGNER PÅ GLAS. SKULLE VORES UDVALG PÅ GLAS ALLIGEVEL IKKE TILFREDSSTILLE DERES LYST,

Læs mere

MENUKORT ØL: VARME DRIKKE: VARME DRIKKE MED ALKOHOL: SPIRITUS: WHISKEY: ROM: VAND: IRISH COFFEE Lav selv, 5 cl whiskey, kaffe,

MENUKORT ØL: VARME DRIKKE: VARME DRIKKE MED ALKOHOL: SPIRITUS: WHISKEY: ROM: VAND: IRISH COFFEE Lav selv, 5 cl whiskey, kaffe, ØL: Stor Mellem Lille Øl alm. Flaske Royal free Special øl VAND: Sodavand alm. Stor Sodavand alm. Lille Kildevand. 3 varianter SAFT OG JUICE: Æble eller appelsinjuice Hyldeblomst SPIRITUS: Tempt Snaps

Læs mere

Old fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk

Old fashion speed Kr. 85,- Bourbon og orange Angostoura. Bourbon og orange Angostoura. White Russian Kr. 85,- Vodka, Kahlua og mælk Old Bour Whi Vodk Sex Vodk og a Piña Hvid Coco oji ørk frisk ar Tequ Jyde Baca og h Cosm Vodk San Vodk appe Dark ørk No Ape Oran æble Bran Oran faxe Long Long Drinks Drinks Old fashion speed Kr. 85,- Old

Læs mere

JAWBOX er en small batch gin der er håndlavet fra start til slut. Navnet JAWBOX stammer fra en sink. Det er den dybe Boxy Belfast sink man

JAWBOX er en small batch gin der er håndlavet fra start til slut. Navnet JAWBOX stammer fra en sink. Det er den dybe Boxy Belfast sink man LIDT UDENFOR DEN IRSKE STORBY BELFAST LIGGER EN 300-HEKTAR STOR EJENDOM, DER DATERER HELT TILBAGE TIL 1600-TALLET. DET ER HJEMSTEDET FOR JAWBOXS DESTILLERIER OG DE MARKER HVOR DERES KORN BLIVER DYRKET

Læs mere

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst.

Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Kære Vinkunde Hos Søborg har vi ligesom på det madmæssige ladet os inspirere, der hvor smagsoplevelserne er størst. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste vine. Klassiske franske, italienske og portugisiske

Læs mere

http://lifestyle.euroinvestor.dk/lifestyle/spiritus_med_stil_10387028.html Euroinvestor.com» Lifestyle» Spiritus med stil 1 of 6 5/18/2009 10:35 AM

http://lifestyle.euroinvestor.dk/lifestyle/spiritus_med_stil_10387028.html Euroinvestor.com» Lifestyle» Spiritus med stil 1 of 6 5/18/2009 10:35 AM Euroinvestor.com» Lifestyle» Spiritus med stil 1 of 6 5/18/2009 10:35 AM Spiritus med stil Af Euroinvestor.dk, 01. maj 2009 Mest læste artikler 1 dag 1 uge 1 måned Dansk spiritusforhandler introducerer

Læs mere

Vibeke Bengtson & Jonas Bohn ISDRINKS

Vibeke Bengtson & Jonas Bohn ISDRINKS Vibeke Bengtson & Jonas Bohn ISDRINKS Eventyrlige mix med hjemmelavet is muusmann forlag Indhold Forord 7 Vejledning 8 Forår 11 Hurricane 12 Passionsfrugtsorbet, rom, lime Mojito 14 Myntesorbet, rom, danskvand

Læs mere

CIDERBAR. Få en smagsprøve på fransk, engelsk, spansk, dansk og italiensk cider.

CIDERBAR. Få en smagsprøve på fransk, engelsk, spansk, dansk og italiensk cider. CIDERBAR Man kan diskutere, hvem eller hvad der har været udsat for det største karaktermord i Danmark. Man kan også lade være og bare acceptere, at det er cideren. Nogle store bryggerier fandt ud af,

Læs mere

Er det engelske udtryk for at blande cocktailens ingredienser sammen.

Er det engelske udtryk for at blande cocktailens ingredienser sammen. Terminologi: I verdenen af mixology, vil du lære en del fagudtryk, der er nødvændig viden for bartendere. Vi har nævnt de mest basale. Shake: Dette betyder at du skal bruge en shaker. Når du skal bruge

Læs mere

vin & spiritus sortiment

vin & spiritus sortiment vin & spiritus sortiment Vin & Spiritus Vi har inddelt vores sortiment i forskellige kategorier, så det er nemmere for dig at finde lige netop det du skal bruge. Du skal dog være opmærksom på, at alle

Læs mere

KOLDE DRIKKE. Juice 0,25 ltr. 25,æble- eller appelsin. Økologiske safte 0,25 ltr. 40,hyldeblomst, æble/solbær, tranebær el.

KOLDE DRIKKE. Juice 0,25 ltr. 25,æble- eller appelsin. Økologiske safte 0,25 ltr. 40,hyldeblomst, æble/solbær, tranebær el. KOLDE DRIKKE Sodavand Pepsi, Pepsi max, Faxe kondi, Faxe kondi free, Mirinda orange el. Mirinda lemon Lille 0,25 ltr. 35,Mellem 0,40 ltr. 48,Stor 0,75 ltr. 72,Danskvand m/u. citrus 0,40 ltr. 39,Kande isvand

Læs mere