Gearmotorer \ Industrigear \ Drivelektronik \ Automation \ Service. Det komplette program indenfor transmission-teknik Produktoversigt

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gearmotorer \ Industrigear \ Drivelektronik \ Automation \ Service. Det komplette program indenfor transmission-teknik Produktoversigt"

Transkript

1 Gearmotorer \ Industrigear \ Drivelektronik \ Automation \ Service Det komplette program indenfor transmission-teknik Produktoversigt

2 2 Driving the world Drivsystemer fra SEW-EURODRIVE sætter verden i bevægelse og gør også dit anlæg endnu bedre. SEW-EURODRIVE Driving the world

3 Indholdsfortegnelse 3 SEW-EURODRIVE - en pålidelig partner og det sikre valg 4 Eksempler på anvendelse 8 Vekselstrøms-gearmotorer Vekselstrømsmotorer og -bremsemotorer 12 Energisparemotorer 14 Servomotorer Asynkrone servomotorer 16 Synkrone servomotorer 17 Linearmotorer Asynkrone linearmotorer 18 Synkrone linearmotorer SL2 19 Gear og gearmotorer i parallel-aksel-udførelse Tandhjulsgear og -gearmotorer, også med reduceret slør 20 Fladgear og -gearmotorer, også med reduceret slør 21 Servo-planetgear og -gearmotorer 22 Gear og gearmotorer med kraftoverførsel i vinkel Keglehjulsgear og -gearmotorer, også med reduceret slør 24 Snekkegear og -gearmotorer 25 SPIROPLAN gearmotorer 26 Servo-keglehjulsgear og -gearmotorer 27 Gearmotorer til elektrohængebaner Let last 28 Tung last 30 Variable gearmotorer Bredkilerem - variable gearmotorer VARIBLOC 32 Friktionsskive - variable gearmotorer VARIMOT 33 Momentstærke industrigear Modelserie MC (6 65 knm) 34 Modelserie M (6 180 knm) Modelserie CN (3 600 knm) 36 Modelserie P ( knm) Modelserie Q (36 >1.200 knm) Drivelektronik MOVIDRIVE 38 Betjeningsterminaler 42 Frekvensomformer MOVITRAC Decentrale drivsystemer MOVIMOT, gearmotoren med integreret frekvensomformer 46 MOVI-SWITCH, gearmotor med integreret koblings- og beskyttelsesfunktion 48 Feltbus-interfaces, feltfordeler og kabler 50 MOVITRANS, berøringsløs energioverførsel 52 Systemoversigter 54 Gearmotorer + frekvensomformer 56 Servo-drivsystemer 58 Decentrale drivsystemer 60 Industrigear 62 Det forstår vi ved service Den integrerede service 64 Serviceydelser omkring drivstationsteknik 66

4 4 SEW-EURODRIVE en global partners know-how og kvalitet SEW-EURODRIVE en pålidelig partner og det sikre valg Vi har et meget simpelt svar på spørgsmålet om, hvordan man holder sig på toppen i otte årtier: SEW-EURODRIVE tilbyder en mangfoldighed, som opfylder ethvert ønske, og en kvalitet, som sætter og opfylder standarder verden over. Dermed lægger vi fundamentet til mere effektivitet indenfor automatisering og forsikrer dig om, at du kan stole på din globale partner indenfor drivteknologi.

5 5 Kvalitet planlægger vi på lang sigt Vore kunder har tillid til os, da vi kombinerer vor know-how med kompromisløs kvalitet. For os begynder kvaliteten med udvælgelsen af råmaterialer. Strenge kvalitetskontroller gennemføres i alle led. Resultatet er pålidelige produkter med ekstremt lang levetid. Kvaliteten afspejles også i vor produktudvikling. Vore ingeniører lægger vægt på at udvikle mere effektive produkter i overensstemmelse med markedets ønsker og krav. Fra denne fundamentale forståelse udspringer innovative ideer, som allerede i dag indeholder kimen til løsning af morgendagens udfordringer. Vort geniale modulsystem er den bedste forudsætning for at realisere optimale applikationsløsninger indenfor et meget bredt standard produktprogram. Som global virksomhed skal vi opfylde de største krav til produktkvalitet og følge kundeorienterede krav fra de forskellige brancher. Allerede i 2001 bekræftede TÜV-Management- Service, at SEW som en af de første virksomheder opfylder kravene i ISO/TS med alle fabrikker og lande. I ISO/TS kombineres de hidtidige VDA 6.1 og QS Dermed opfylder SEW-EURODRIVE den verdenskendte høje kvalitetsstandard for automobilindustrien. SEW-EURODRIVE har endnu engang vist sig at kunne mestre fremtidsrettede udfordringer i rollen som markedsførende. Brugere indenfor alle industrier vil få glæde af dette.

6 6 SEW-EURODRIVE en global partners know-how og kvalitet Produktion, montage og service internationalt Vi er ikke kun repræsenteret i alle vigtige brancher i dag, men vi er også til stede globalt: 11 produktionsenheder og 58 montageværker i 43 lande og med vort tilhørende lokale servicekoncept kan vi sikre vore krav til kvalitet. Salgsingeniører og servicespecialister rådgiver, analyserer og projekterer med erfaringen fra utallige applikationer. De 11 produktionsenheder leverer til de lokale montageværker, som sikrer hurtig montage og sikker idrifttagning hos kunden. En omfattende dokumentation og information, som også er tilgængelig via internettet, udvider vores service og med 24-timers telefonberedskab 7 dage om ugen tilbyder vi maksimal tilgængelighed og fleksibilitet. Vore medarbejdere går meget gerne ind i en dialog med kunden, uanset om det gælder planlægning eller service. Med know-how og rådgivningskompetence giver vi kunden reel merværdi. Kunde-kommunikationen giver også os værdifuld viden om vore produkter i forskellige applikationer. Denne permanente udveksling motiverer ca medarbejdere verden rundt til at udvikle individuelle og effektive applikationsløsninger.

7 7 Ernst Blickle Innovation Center i Bruchsal Global tilstedeværelse: f.eks. produktionsenhed i Guarulhos/Brasilien (ovenfor) og Wien/Østrig (til venstre). Produktionsenhederne i Tyskland: Mekaniske komponenter i Graben (til venstre) og elektroniske komponenter i Bruchsal (til højre).

8 8 Eksempler på anvendelse Suveræn bevægelse i alle applikationer Dynamik, præcision, hurtighed? Oplys dine krav og vi leverer en systemløsning! Det modulopbyggede gearmotorprogram fra SEW-EURODRIVE giver med sine utallige varianter den bedste forudsætning for at finde et passende drev og få det placeret optimalt. De elektroniske styringer MOVIDRIVE og MOVITRAC fuldender den komplette transmissionsløsning. Som ved mekanikken sker den komplette udvikling, produktion og montage hos SEW-EURODRIVE. Med elektronikken får vore drivstationer den maksimale fleksibilitet. Det minimale behov for vedligeholdelse samt den enkle håndtering ved drift og service giver dem sikkerhed for anlæg og udstyr, som fra første færd kan drives mere effektivt. To eksempler af mange En typisk anvendelse for styringen MOVIDRIVE er indenfor transportteknik. Om den styrede motor driver et transportbånd med enkle krav til hastighed og dynamik eller om den styrede motor positionerer komplekse servo-applikationer er MOVIDRIVE - serien det rigtige valg. Driving the world med innovative drivløsninger til alle typer industri og enhver anvendelse. SEW- EURODRIVE's produkter og systemer findes i en bred vifte af industrier som bil- og byggeindustri, drikkeog fødevareindustri samt metalforarbejdning. Beslutningen om drivteknik made by SEW-EURODRIVE giver sikkerhed for funktionalitet og en god investering.

9 9 I mange områder som papir-, plast-, tekstil- eller stålpladebranchen bearbejdes materialer i endeløse baner. Dette eksempel viser en anvendelse i stålpladeindustrien. Kobber- og messingplader forædles før de leveres til kunden. Dertil bliver materialet behandlet i bade og poleres med flere børster. Pladerne flyttes til tre operationer. Her er det af stor betydning, at materialet transporteres med en ensartet hastighed. For at forhindre, at materialet rives løs skal viklingen ske jævnt og uden ryk, og trækkraften skal altid være konstant. En sådan udfordring løses også optimalt med MOVIDRIVE -styringerne.

10 10 Produkter med succes Hvad ligger bag succes'en? Vi sætter standarden! I SEW-EURODRIVE's verden drejer det sig om vore kunder, brugerne og producenterne af anlæg og maskiner. Hemmeligheden bag vor succes er derfor ganske enkel: Udvikling og produktion af produkter og komplette løsninger med elektronik, mekanik og service, som modsvarer kravene fra vore kunder. På den måde opstår perfekt afstemte løsninger for drivteknikken og det med et uovertruffet antal produktvarianter og med millioner af kombinationsmuligheder takket være vort modulsystem. Hvad enten det drejer sig om decentrale eller centrale, komplekse eller enkle drev: SEW-EURODRIVE's produkter er altid det rigtige valg.

11 11

12 12 Vekselstrømsmotorer og bremsemotorer Det perfekte omdrejningstal og moment til ethvert drev Ved lave omdrejningstal og høje momenter er SEW-EURODRIVE's vekselstrømsmotorer det helt rigtige valg. Vore vekselstrømsgearmotorer er en kombination af en vekselstrømsmotor og en nedgearing i en specielt kort byggestørrelse, hvor motorakslen udgør en del af det første geartrin. Gearmotoren kan drives direkte på forsyningsnettet med 50 Hz (efter ønske også 60 Hz) en-hastigheds eller polomkobbelbar eller med trinløs regulering af omdrejningstallet med frekvens- og feltomformerne fra SEW-EURODRIVE. Vi tilpasser os kundens krav Vi garanterer effekttæthed, mange varianter, overlast-kapacitet og pålidelighed med vore afprøvede konstruktionskendetegn, f.eks. Minimalt krav til plads Alsidig og robust udførelse Mange kombinationsmuligheder, understøttet af et optimalt program af tillægsudførelser Støjsvag drift Yderligere egenskaber: Minimalt vedligehold og pålidelig med bremser med lang levetid Sikker bremsning. Bremsen aktiveres ved spændingsbrud Valgbart bremsemoment Støjdæmpede bremser Én-hastigheds med fast omdrejningstal eller polomkobbelbar med 2 eller 3 omdrejningstal Ved vekselstrømsbremsemotorerne (motorer med kortslutningsrotor) fra SEW-EURODRIVE er jævnstrømssikkerhedsskivebremse integreret. Bremsestyringen er standard installeret i klemkassen, men kan også efter ønske leveres til styreskab. Takket være det patenterede bremsesystem med 2 spoler opnås høje startfrekvenser og positioneringsnøjagtighed på grund af specielt kort reaktionstid.

13 13 Alle vekselstrømsmotorer leveres også i eksplosionsbeskyttet udførelse i h.t. EU-direktivet 94/9/EG (ATEX 100a). Til brug i omgivelser med korrosive påvirkninger tilbyder SEW-EURODRIVE speciel overflade- og korrosionsbeskyttelse. Og til nærings- og nydelsesmiddelindustrien samt den kemiske og farmaceutiske industrien kan SEW-EURODRIVE også levere motorerne i aseptisk udførelse. Takket være den specielt glatte overflade er de aseptiske motorer lette at rengøre og hermed forhindres kim- og bakteriedannelse på overfladen. Effektområde (kw) 0, ,0 Synkronomdrejningstal v/50 Hz [1/min] Én-hastigheds 750 / 1000 / 1500 / 3000 Polomkobbelbar 1500/3000 / 1000/3000 / 750/3000 / 500/3000 / 1000/1500 / 750/1500 Frekvens [Hz] 40, ,0 (Standard 50,0) Spænding [V] mellem multiområdespænding 50 Hz / for 2-, 4- og 6-polede motorer Kapsling IP54, efter ønske IP55 / IP56 / IP65 Eksplosionsbeskyttelse i h.t. EU-direktiv Motorer (til dels også bremsemotorer) er tilgængelige 94/9/EG (ATEX 100a) til anvendelse i zone 1 / 2 / 21 / 22

14 14 Energisparemotorer Energisparemotorer Energibesparelse: SEW-EURODRIVE sætter nye standarder og producerer nu også motorernes trykstøbte rotorer i flydende kobber. Resultatet er energisparende motorer med høj effekt i overensstemmelse med de europæiske og internationale normer stadig i den kendte og uændret kompakte udførelse. Fordele: Økonomisk, da der spares energi ved minimering af tab Kompakt, da trykstøbte huse af aluminium, inkluderer rotorer af kobber og aluminium Individuel, da talrige optioner som kontakt, giver, fremmedventilator osv. har nøjagtig den udførelse, som skal bruges i applikationen Landespecifik certificering, da en stor vifte af motortyper kan leveres Høj kvalitet på grund af de mest moderne metoder i udvikling og produktion Normer / forskrifter / aftaler Løsninger fra SEW-EURODRIVE Europa: EFF1 Energisparemotorer, 4-polet 1, ,0 kw Trykstøbt rotor af kobber Europa: EFF2 Energisparemotorer, 4-polet 1, kw Trykstøbt rotor af aluminium Amerika: Epact Energisparemotorer, 4-polet 0, kw ( hp) Trykstøbt rotor af kobber Brasilien: NBR 7094 Energisparemotorer, 4-polet 0, kw ( hp) Trykstøbt rotor af kobber Brasilien: NBR 7094 Energisparemotorer, 4-polet 0, kw ( hp) Trykstøbt rotor af aluminium Australien: EFF1 Energisparemotorer, 4-polet 0, ,0 kw Trykstøbt rotor af kobber Australien: EFF2 Energisparemotorer, 4-polet 0, kw Trykstøbt rotor af aluminium

15 15

16 16 Servomotorer Høj eller lav masseinerti med vore servomotorer er alt muligt Med kombinationsmulighederne med asynkrone eller synkrone servomotorer med gear, også i udførelse med reduceret slør, fra modulsystemet fra SEW-EURODRIVE kan enhver positioneringsopgave realiseres med tilpassede omdrejningstal og moment. Den perfekte afstemning af servomotoren til reguleringsenhederne garanterer næsten ubegrænsede anvendelsesmuligheder verden over. Nominelt moment i Nm ved omdrejningstal Masseinerti /min /min /min /min Motor kgcm 2 Bremsemotor kgcm , , , , Asynkrone servomotorer CT/CV Asynkrone servomotorer foretrækkes, når høje eksterne masseinertier refereret på motorakslen skal beherskes sikkert i reguleringen. Kombinationen af den robuste asynkrone motor med de fire omdrejningstal med en højopløselig sin/cos-encoder giver en høj omdrejningskvalitet også ved lave omdrejningstal. Med CFC-reguleringsmåden i feltomformeren MOVIDRIVE kan asynkrone servomotorer positioneres sikkert og nøjagtigt, med spidsværdier på op til 300 % af motorens nominelle værdi.

17 17 Stilstandsmoment Nm v/omdrejningstal Masseinerti /min /min /min /min Motor kgcm 2 Bremsemotor kgcm , , Synkrone servomotorer DS/CM Den ideelle brug af vore synkrone servomotorer er højdynamiske applikationer. Når et drev med lille egen masseinterti drives, er hurtig motorreaktion på ændring af omdrejningstal helt nødvendig. Et drev med ufølsom resolver feed-back-system kan principielt efter ønske skiftes ud med en højopløselig sin/cos-encoder med absolutinformation. De synkrone servomotorer kan ligeledes styres af MOVIDRIVE. De har en overlastkapacitet på op til 400 %. Med forskelligt valgfrit tillægsudstyr til begge motorsystemer, f.eks. bremse, stikforbindelse eller absolutværdi-option kan absolutte positioner opnås og holdes sikkert også ved spændingsudfald.

18 18 Linearmotorer Sikker og præcis positionering også ved høj arbejdshastighed SEW-EURODRIVE's lineardrev garanterer også ved meget høj arbejdshastighed en sikker og præcis positionering. Vore lineardrivstationer er direkte drev, som er sammensat af en linearmotor (primær- og sekundærdele) og en passende elektronisk reguleringsenhed. Asynkrone lineardrev Ved asynkrone lineardrev drejer det sig om en kortstator i dobbeltkammer-udførelse. Reguleringen sker med den tilhørende frekvensomformer MOVITRAC eller en feltomformer MOVIDRIVE. Yderligere varianter af de bevægelige sekundær-dele, f.eks. af aluminium, kan vælges som alternativ. Egenskaber: Kontinuerlig og sikker drift ved høje hastigheder Lang vedligeholdelsesfri levetid ved kontinuerlig drift Specielt lav støjudvikling Friløbsegenskab i strømløs tilstand Lille pladsbehov Nominel forskydningskraft [N] 200 / 400 Nominel hastighed [m/s] 2 Nominel effekt [kw] 0,4 / 0,8 Startkraft [%] 160

19 19 Produktudførelser SL2-Basic SL2-Advance System SL2-Power System Nominelt kraftområde [N] Nominelle hastighedsklasser [m/s] 1, 3 eller 6 Synkrone linearmotorer SL2 Synkrone linearmotorer anvendes i højdynamiske og fleksible bearbejdningsmaskiner indenfor handling-området eller i pick-andplace-applikationer. Ved den direkte oprettelse af den lineare bevægelse og kraft er der ingen mekaniske overføringsled og dermed sliddele som f.eks. spindler, kuglelejer eller tandremme. Med den moderne viklingsteknologi og den nødvendige laminerede jernkerne opnås det optimale kraft/tætheds-forhold. Yderligere egenskaber ved synkrone linearmotorer SL2 med konvektionskøling: Næsten vedligeholdelsesfri Giver maksimal pålidelighed og tilgængelighed Høj reguleringskvalitet, dynamik og præcision Kompakt

20 20 Gear og gearmotorer Gear og gearmotorer i parallel-aksel-udførelse SEW-EURODRIVE's gearmotorer med parallel-aksel-udførelse findes som tandhjuls-, flad- og planetgearmotorer i mange brugerorienterede byggeformer. De udmærker sig specielt ved den høje virkningsgrad og varige fortanding. Hvad enten der er behov for fint inddelte drejningsmomenter og udvekslinger eller høje udgangsomdrejninger en tandhjulsgearmotor passer altid. Tandhjulsgear og -gearmotorer Med seks et-trins- og fjorten to- og tretrins byggestørrelser, som dækker et effektspektrum fra 70 til Nm, leverer vore tandhjulsgearmotorer altid det optimale forhold mellem effekt og pladsforhold. Et-trins-rækken RX samt to- og tretrinsrækken R med høje tilladte tværkræfter Leveres som fod- og flangeudførelse såvel som kombineret RM er røreværksudførelsen i gearserien R med forlænget lejenav Type RX 1) (et-trins) Udgangsomdrejninger Udgangsmoment Motoreffekt Gear i denne serie findes også i eksplosionsbeskyttet udførelse i h.t. EU direktiv 94/9/EG /min Op til 830 Nm 0, kw Type R 1) (To- og tretrins) Udgangsomdrejninger Udgangsmoment Motoreffekt Gear i denne serie findes også i eksplosionsbeskyttet udførelse i h.t. EU direktiv 94/9/EG. 0, /min Op til Nm (også i udførelse med reduceret slør) 0, kw

21 21 Fladgear og -gearmotorer De slanke fladgearmotorer i typeserien F i parallelakseludførelse egner sig godt ved begrænsede pladsforhold. Leveres i fod-, flange- og hulakseludførelse. Type F 1) (to- og tretrins) Udgangsomdrejninger Udgangsmoment Motoreffekt 0, /min Op til Nm (også i udførelse med reduceret slør) 0, kw Gear i denne serie findes også i eksplosionsbeskyttet udførelse i h.t. EU direktiv 94/9/EG. 1) De angivne værdier refererer til en netfrekvens på 50 Hz og giver kombinationsmulighederne for SEW-EURODRIVE-gear eller dobbeltgear med 2-, 4-, 6- eller 8-polede eller polomkobbelbare vekselstrømsmotorer.

22 22 Gear og gearmotorer Gear og gearmotorer i parallel-aksel udførelse SEW-EURODRIVE's servo-planetgear PSF/PSKF med reduceret slør i et- og to-trins udførelse er p.g.a. konstruktionen meget kompakte og muliggør de meget høje drejningsmomenter og tværkræfter. De findes i otte byggestørrelser med høj torsionsstivhed og et drejningsmomentområde på Nm og tåler acceleration med momenter op til Nm. Servo-planetgear PSF/PSKF med reduceret slør og udgående aksel Byggestørrelse M N [Nm] Udvekslinger Slør Et-trins To-trins [ ] , 4, 5, 7, 10 16, 20, 25, 28, 8, 4, , 40, 49, 70, 6, 3, , 5, 7, 10 4, 2,

23 23 Servo-planetgearene PSBF med reduceret slør i flangeblok-udførelse udmærker sig ved en ekstremt høj vridningsstivhed. Fem byggestørrelser dækker et nominelt momentområde på Nm og tåler accelerationsmomenter op til Nm. Udgående transmissionselementer skrues direkte på den drejende udgangsflange i h.t. normen EN ISO De gennemgående formtilpassede forbindelser garanterer høje sikkerhedsfaktorer og tillader ingen positioneringsafvigelse via molekylærbevægelse som ved en klemmeforbindelse. Den kompakte opbygning af flangeblok-udførelse sparer montageplads og -omkostninger, da ekstra spændringe og koblinger ikke er nødvendige. Servo-planetgear PSBF med reduceret slør og flangeblokaksel Byggestørrelse M N [Nm] Udvekslinger Slør Et-trins To-trins [ ] , 7, 10 20, 25, 28, 35, 40, 6, 3, 1 49, 70, , 20, 25, 28, 35, , 49, , 25, 28, 35, 40, 4, 2, , 70, 100

24 24 Gear og gearmotorer Gear og gearmotorer med kraftoverførsel i vinkel SEW-EURODRIVE gearmotorerne med kraftoverførsel i vinkel findes som keglehjuls-, snekkeog SPIROPLAN -vinkel-gearmotorer i mange applikationsorienterede byggeformer. Leveres i fod-, flange- eller hulakseludførelse med alternativt én eller to udgående aksler. Disse egner sig specielt til applikationer med begrænsede pladsforhold. Keglehjulsgear og -gearmotorer Den bemærkelsesværdigt høje virkningsgrad gør vore keglehjulsgearmotorer til energisparende vinkelgear. Den lange vedligeholdelsesfrie levetid er endnu en grund til at de kan anvendes overalt både med asynkrone vekselstrømsmotorer og med asynkrone og synkrone servomotorer. Tretrins; tandhjulstrin, vinkeltrin, tandhjulstrin-gearmotorer i K-serien med høj virkningsgrad i begge omdrejningsretninger og med varig fortanding Leveres i fod-, flange- og hulaksel-udførelse Gear i denne serie findes også i eksplosionsbeskyttet udførelse i h.t. EU direktiv 94/9/EG. Type K 1) (tretrins) Udgangsomdrejninger Udgangsmomenter Motoreffekt 0, /min Op til Nm (også i udførelse med reduceret slør) 0, kw

25 25 Snekkegear og -gearmotorer Den høje driftseffektivitet gør at disse drivstationer kan bruges i alle brancher individuelt afstemt i drejningsmoment og omdrejningstal. Med stor udveksling i snekketrinnet og specielt støjsvag drift løser disse gearmotorer enkle krav meget lønsomt. Desuden spænder de over et stort momentområde: Drejningsmoment-intervallet strækker sig fra 92 til Nm. To-trins tandhjuls-snekke-gearmotorer af typen S med reduktion i snekketrinnet og meget støjsvag drift Type S 1) (to-trins) Udgangsomdrejninger Udgangsmoment Motoreffekt 0, /min Op til Nm 0, kw Gear i denne serie findes også i eksplosionsbeskyttet udførelse i h.t. EU direktiv 94/9/EG. 1) De angivne værdier refererer til en netfrekvens på 50 Hz og giver kombinationsmulighederne for SEW-EURODRIVE-gear eller dobbeltgear med 2-, 4-, 6- eller 8-polede eller polomkobbelbare vekselstrømsmotorer.

26 26 Gear og gearmotorer Gear og gearmotorer med vinkelformet kraftoverførsel SPIROPLAN -gearmotorer Et-trins SPIROPLAN -vinkelgearmotorer yder sin effekt særlig sikkert og lydløst takket være den slitagefrie fortanding og den specielt støjsvage drift. Den kompakte byggemåde og det lette aluminiumshus gør gearet virkelig diskret. SPIROPLAN 1) -serien (et-trins) Udgangsomdrejninger Udgangsmoment Motoreffekt /min Op til 70 Nm 0, ,1 kw Gear i denne serie findes også i eksplosionsbeskyttet udførelse i h.t. EU direktiv 94/9/EG.

27 27 Servo-keglehjulsgear med reduceret slør Specielt ved trange pladsforhold, som ikke tillader montage i længderetningen kan de retvinklede gear ofte anvendes. Med de nye servo-keglehjulsgear med reduceret slør kan servoanvendelse nu også drives pladsbesparende om hjørner. Disse to-trins servo-keglehjulsgear med reduceret slør udmærker sig ved de slitagefrie og specielt støjsvage driftsforhold over hele levetiden. Specielt i reverserende drift viser fordelene sig ved de høje virkningsgrader både i drivende og dreven driftstilstand. Servokeglehjulsgearene med reduceret slør leveres i seks byggestørrelser med momenter op til Nm, udvekslinger op til i=40 og med slør på under tre vinkelminutter. Udførelser: BSF med B5-flange og fast aksel BSKF med B5-flange og fast aksel med pasfeder BSBF med B5-flange og flangeblokaksel BSHF med B5-flange og hulaksel med krympeskive Servo-keglehjulsgear BSF / BSKF / BSBF / BSHF Byggestørrelse M N [Nm] Udvekslinger Slør To-trins [ ] , 4, 6, 8, 10, 15, 20, 25 6, , 4, 6, 8, 10, 15, 20, 25, , 4, 6, 8, 10, 12, 15, 20, 25, 30, , 4, 6, 8, 10, 12, 15, 20, 25, 30, 35, ) De angivne værdier refererer til en netfrekvens på 50 Hz og giver kombinationsmulighederne for SEW-EURODRIVE-gear eller dobbeltgear med 2-, 4-, 6- eller 8-polede eller polomkobbelbare vekselstrømsmotorer.

28 28 Gearmotorer til elektrohængebaner let last Optimalt tilpasset transportydelse, -hastighed og last SEW-EURODRIVE's gearmotorer til elektrohængebaner findes i 9 byggestørrelser. Optimalt trindelt med tilpassede drejningsmomenter opstår fleksible og pålidelige løsninger, som opfylder kravene fra de mest forskelligartede transportopgaver. Fleksibel, garanteret pålidelig og desuden specielt støjsvag Drivstationerne til let last er specielt støjsvage og overholder normerne i C1-direktivet (VDI RL-3643). De arbejder med en pålidelig udrykbar kobling og er: Vedligeholdelsesfrie giver høj tilgængelighed og produktivitet (HW30 med livstids-smøring) Stillegående giver vibrationsfri drift Støjsvage kan bruges i områder med håndarbejdspladser Kompakt giver pladsbesparende montage

29 29 Let last Type Maks. drejnings- Tilladt hjullast Hastighed Udveksling Aksel moment [Nm] [N] * [m/min] d x l [mm] SPIROPLAN gear HW ,3 67 8, x 35 Snekkegear HS ,7 75 7, x 35 * ved hjuldiameter 125 mm og n e = /min

30 30 Gearmotorer til elektrohængebaner _ tung last Tåler belastning og er absolut driftsikker ved høj last Netop i såkaldt tung-last-område er der en klar tendens til stadigt højere tilladte belastninger. På grund af de bedre virkningsgrader hos keglehjulsgearene i forhold til snekkegearene har SEW-EURODRIVE udvidet produktserien. Specielt i forbindelse med MOVITRANS -systemet for berøringsløs energioverførsel har det lave energibehov vist sig mærkbart positiv. Endnu mere lønsomhed i drift af anlægget. Alle byggestørrelser Er egnet til de største krav og hjullast på op til N Har tætte gearudvekslinger til nøjagtig tilpasning af kørehastigheden Kan efter ønske fås med integreret omformer MOVIMOT eller integreret koblings- og beskyttelsesfunktion MOVI-SWITCH

31 31 Tung last Snekkegear- Maks. drejnings- Tilladt hjullast Hastighed Udvekslinger Aksel type moment [Nm] [N] * [m/min] d x l [mm] HS , , x 35 HS , , x 60 / 35 x 70 HS , ,56 217,41 45 x 90 Keglehjuls- Maks. drejnings- Tilladt hjullast Hastighed Udvekslinger Aksel gear type moment [Nm] [N] * [m/min] d x l [mm] HK , ,1 106,38 25 x 35 HK , ,2 131,87 30 x 60 / 35 x 70 HK , ,25 145,14 45 x 90 HK , ,22 144,79 55 x 110 * ved hjuldiameter 200 mm og n e = /min

32 32 Varible gearmotorer Robuste drivstationer til trinløs omdrejningsregulering Ved en kombination af de variable gear VARIBLOC og VARIMOT med reduktionsgearene af alle typer indenfor SEW-EURODRIVE's modulsystem fremkommer drivstationer, hvor omdrejningerne kan reguleres med lave udgangsomdrejninger og høje udgangsmomenter. Ved lave omdrejningstal har kombinationen af variable gear og tandhjuls-, flad- og keglehjuls- og snekkegear vist sin værdi. I fod- og flangeudførelse kan de også bruges til direkte maskindrift uden reduktionsgear. Omdrejningsreguleringen sker mekanisk, f.eks. via et håndhjul eller elektromekanisk via en reguleringsmotor. Med polomkobbelbare motorer kan det variable gears reguleringsområde udvides yderligere. Variable gearmotorer VARIBLOC med bredkilerem I effektområdet op til 45 kw kan VARIBLOC variable gearmotorer i udførelserne VU og VZ anvendes. De typiske omdrejningsreguleringer er 1:4, 1:6 og 1:8. Utallige udførelser opnås ved U- eller Z-formet kraftoverførsel samt talrige kombinationsmuligheder med reduktionsgear. Tilpasningen til de forskellige maskinkonstruktioner muliggøres på en enkel måde. VARIBLOC Maksimal Mulig kraftoverførsel Maks. reguleringsomåde for udførelse motoreffekt Kølet Ikke kølet VU/VZ 01 0,75 kw U + Z 1 : 6 VU/VZ 11 1,5 kw U + Z 1 : 8 1 : 6 VU/VZ 21 3 kw U + Z 1 : 8 1 : 6 VU/VZ 31 5,5 kw U + Z 1 : 8 1 : 6 VU/VZ kw U + Z 1 : 6 1 : 4 VU kw U 1 : 6 VU 6 45 kw U 1 : 4

33 33 Variable gearmotorer VARIMOT med friktionsskive VARIMOT variable gearmotorer af typen D er egnet til effektområdet op til 11 kw og til omdrejningstalsregulering 1:4 og 1:5. Momentoverførslens nødvendige fladetryk mellem drivskiven og friktionsringen justeres automatisk. Omdrejningsreguleringen kan også ske ved stilstand. VARIMOT Maksimal Maksimalt motoreffekt reguleringsområde D 16 1,1 kw 1 : 5 D 26 2,2 kw 1 : 5 D 36 5,5 kw 1 : 5 D kw 1 : 4

34 34 Momentstærke industrigear Kraft til enhver anvendelse Indenfor industrigear tilbyder SEW-EURODRIVE fem modelserier, som præsenterer imponerende data og effekter. Hvad enten det drejer sig om gear fra serieproduktion eller om individuelle gear, som er tilpasset kundens behov industrigear fra SEW-EURODRIVE realiserer enhver applikationsopgave: f.eks. anlægsindustri, bjergværksdrift, skibsbygning eller indenfor energi-, træ-, mineral- og procesindustri. Modelserie MC (6. 65 knm) Specielt kompakte tandhjuls- og keglehjulsgear i otte byggestørrelser. Denne parallelaksel udførsel giver store friheder i anlægskonceptet og kræver forbavsende lidt plads. MC-gear anvendes f.eks. i transportteknik, i forbindelse med tung last. Reduktioner og drejningsmomenter Tandhjuls-, keglehjulsgear 2- og 3-trins reduktioner fra i= Nominelt moment [knm]

35 35 Modelserie M ( knm) Betegnelsen MC's storebror er slående. Gearene i M-serien findes alt efter montageforhold i op til ni byggestørrelser. Anvendelsesområde for M-gear er f.eks. rensningsanlæg og oliemøller. Reduktioner og drejningsmomenter Tandhjulsgear Keglehjulsgear 2-, 3- og 4-trins Reduktioner i= , 4- og 5-trins Reduktioner i= Gear udførsel Gearudførsel Vertikal montage nominelt moment [knm] Horisontal montage nominelt moment [knm]

36 36 Momentstærke industrigear Kraft til enhver anvendelse Modelserie CN (3 600 knm) Tandhjuls- og keglehjulsgearene i denne serie er den ideelle platform for individuelle, kundespecifikke applikationer med et stort antal tilkoblingsmuligheder af mange forskellige moduler. Anvendelse for CN-gear: f.eks. bjergværksdrift, kranbyggeri og den kemiske industri. Reduktioner og drejningsmomenter Tandhjulsgear Keglehjulsgear 1-, 2-, 3- og 4-trins Reduktioner i = , 3-, 4- og 5-trins Reduktioner i = Nominelt moment [knm]

37 37 Modelserie P ( knm) Indtil nu har det næppe været muligt at bestille planetgear fra et katalog. Med P-serien er vi kommet et afgørende skridt nærmere dette ideal. Gearene er konstrueret sådan at gearmotoren bliver koblet direkte foran planetgearet. Plads- og omkostningskrævende koblinger, mellemflange og adaptere falder helt væk. Anvendelse for P-gearmotorerne: Overalt, hvor store masser skal bevæges med lave omdrejningstal. Omdrejningstal og gearmomenter Forhøjede drejningsmomenter [knm] Nominelle gearmomenter M amax [knm] M amax [knm] M amax [knm] ved n a 1 min 1 ved 1 < n a 5 min 1 ved n a > 5 min Modelserie Q (36 >1.200 knm) Der, hvor selv vore stærke planetgear støder mod grænsen, er der behov for den power, som vore gear fra Q-serien kan give. Der er faktisk ingen grænser for anvendelsen. Nominelle gearmomenter på over 1 mill. Nm kan realiseres, f.eks. observatorier og stadion-tage. Reduktioner og drejningsmomenter Modelserie Q / planetgear Nominelt moment [knm] > 1.200

38 38 MOVIDRIVE Så megen intelligens kræver automatisering Maskin- og anlægsbyggere, som bestemmer sig for MOVIDRIVE, får en intelligent omformer, som realiserer de højeste krav til dynamik og standardkvalitet. Hvad enten det drejer sig om vekselstrømsdrev eller synkrone servodrev MOVIDRIVE regulerer ethvert drivsystem. Desuden er den intelligente sekvens- og posioneringsstyring IPOS plus som standard integreret i MOVIDRIVE. IPOS plus anvender de eksakte og højdynamiske reguleringsegenskaber fra omformeren og derfor opstår der ingen præcisionsafvigelser i applikationerne. Brugeren kan vælge programmering via masker eller højniveau-sprog, eller de allerede opstillede styringsprogrammer, applikationsmodulerne, kan anvendes. Takket være den direkte tilgang til alle interne omformerparametre er IPOS plus hurtig og fleksibel. På den måde muliggøres flersidede bevægelsesstyringer, som er tilpasset de individuelle anlægskrav. Desuden kan MOVIDRIVE til enhver tid udvides modulært med en række optioner.

39 39 Standard- og teknologiudførelse det rigtige for ethvert behov MOVIDRIVE kan leveres i standard- og teknologiudførelse alt efter applikationens krav. Standardudførelsen indeholder naturligvis alt, hvad der er nødvendigt for en intelligent styring. MOVIDRIVE i teknologiudførelse indeholder desuden teknologifunktioner eller standardiserede styringsprogrammer, applikationsmodulerne. Med teknologi-udførelserne elektronisk kurveskive og internt synkronløb eller applikationsmodulerne, overtager MOVIDRIVE funktionerne fra en positioneringsstyring, en flyvende sav eller andre applikationsløsninger og det endda med en hurtig parametrering i stedet for en programmering, som kræver meget tid. Det er bare at taste de mekaniske data ind og starte programmet i omformeren og så er anlægget klar til drift!

40 40 MOVIDRIVE Overbevisende intelligens: MOVIDRIVE 's tekniske data MOVIDRIVE 400/500 V / 0, ,0 kw Byggestørrelse 0S 0M 1 2S 2 Tilslutningsspænding [V AC ] 3 x ± 10 % Netfrekvens [Hz] ± 5 % Udgangsfrekvens [Hz] Anbefalet motoreffekt [kw] med 0, ,75 1,1... 1,5 1,5... 4,0 5,5... 7,5 11,0 overlastreserve 1,5 x I N Udgangsstrøm [A] ved 400 V 2,0... 2,4 3,1... 4,0 4,0... 9,5 12, ,0 24,0 Anbefalet motoreffekt [kw] uden 0, ,1 1,5... 2,2 2,2... 5,5 7, ,0 15,0 overlastreserve Udgangsstrøm [A] ved 400 V 2,5... 3,0 3,8... 5,0 5, ,9 15, ,0 30,0 Motorstyringsmåde VFC, CFC Mål 45 x 317 x ,5 x 317 x x 314 x x 335 x x 315 x 285 i mm B x H x D MOVIDRIVE 400/500 V / 15, ,0 kw Byggestørrelse Tilslutningsspænding [V AC ] 3 x ± 10 % Netfrekvens [Hz] ± 5 % Udgangsfrekvens [Hz] Anbefalet motoreffekt [kw] med 15, ,0 37, ,0 55, ,0 90, ,0 overlastreserve 1,5 x I N Udgangsstrøm [A] ved 400 V 32, ,0 73, ,0 105, ,0 170, ,0 Anbefalet motoreffekt [kw] uden 22, ,0 45, ,0 75, ,0 110, ,0 overlastreserve Udgangsstrøm [A] ved 400 V 40, ,0 91, ,0 131, ,0 212, ,0 Motorstyringsmåde VFC, CFC Mål 200 x 465 x x 522 x x 610 x x 1000 x 382 i mm B x H x D

41 41 MOVIDRIVE 200/240 V / 1, ,0 kw Byggestørrelse Tilslutningsspænding [V AC ] 3 x ± 10 % Netfrekvens [Hz] ± 5 % Udgangsfrekvens [Hz] Anbefalet motoreffekt [kw] med 1,5... 3,7 5,5... 7,5 11, ,0 22, ,0 overlastreserve 1,5 x I N Udgangsstrøm [A] ved 400 V 7,3... 5,8 22, ,0 42, ,0 80, ,0 Anbefalet motoreffekt [kw] uden 2,2... 5,0 7, ,0 15, ,0 30, ,0 overlastreserve Udgangsstrøm [A] ved 400 V 9, ,1 27, ,3 52, ,5 100, ,0 Motorstyringsmåde VFC, CFC Mål 105 x 314 x x 315 x x 465 x x 522 x 307 i mm B x H x D Optioner til MOVIDRIVE : Feltbusinterface PROFIBUS DPV1 Feltbusinterface INTERBUS Feltbusinterface INTERBUS med lysleder Feltbusinterface DeviceNet Feltbusinterface CAN Feltbusinterface CANopen Input/output-udvidelse Giverinterface (sin/cos, TTL eller Hiperface ) Giverinterface Resolver Giverinterface SSI Vinkelsynkronløb Betjeningspanel Tilbehør til MOVIDRIVE : Betjeningsinterface til PC-tilslutning Bremsemodstand Netfilter Netdrossel Udgangsfilter Udgangsdrossel Betjeningsterminaler

42 42 Betjeningsterminaler Betjeningsterminaler DOP til en optimal visualisering af anlægget Moderne omformere overtager i stadig større grad styringstekniske funktioner. Specielt driftsnære opgaver som positionering, synkronløb og koordineret bevægelse af flere drivstationer i forhold til hinanden udføres i omformeren med høj nøjagtighed. Med betjeningsterminalerne er et interface mellem menneske og maskine til procesovervågning og styring blevet virkelighed i de forskellige anvendelsesområder af produktionsteknikken. De muliggør en grafisk og tekstbaseret visning og styring af produktionsprocesserne. Alle fem betjeningsterminaler i serien DOP (Drive Operator Panel) opfylder således alle krav til betjening, visualisering og diagnose, både alene og i samspil med de overordnede styringer. Desuden er DOP ikke kun enkle at betjene, men også langt billigere end de traditionelle løsninger med afbrydere, kontrollamper, tidsrelæer, forvalgstællere og ugeure.

43 43 Oversigt over funktionaliteterne i Drive Operator Panels Betjeningsterminal type DOP11A-10 Funktionaliteter 2 x 20 tegn LCD-tekstdisplay (monokrom) med baggrundsbelysning 24 V spændingsforsyning, 200 ma 2 serielle interfaces (RS232 & RS422/RS485) IP65 folietastatur med navigationstaster, numerisk tastatur og 3 funktionstaster 64 KBytes Flash-EEPROM DOP11A x 64 pixel LCD-grafikdisplay (monokrom) med baggrundsbelysning 24 V spændingsforsyning, 450 ma 2 serielle interfaces (RS232 & RS422) IP65 folietastatur med navigationstaster, numerisk tastatur og 8 funktionstaster 16 LED's (to farver rød/grøn) 1 udvidelsesstikplads 400 KBytes Flash-EEPROM DOP11A x 240 pixel, 1 4 VGA-Touch-Display (256 farver, STN, 5,7 ) med baggrundsbelysning 24 V spændingsforsyning, 450 ma 2 serielle interfaces (RS232 & RS422) IP65 folietastatur med navigationstaster, numerisk tastatur og 8 funktionstaster 16 LED's (to farver rød/grøn) 1 udvidelsesstikplads 400 KBytes Flash-EEPROM DOP11A x 240 pixel, 1 4 VGA-farve-Display (256 farver, STN, 5,7 ) med baggrundsbelysning 24 V DC, 550 ma 2 serielle interfaces (RS232 & RS422) IP65 folietastatur med navigationstaster, numerisk tastatur og 16 funktionstaster 16 LED's (to farver rød/grøn) 2 udvidelsesstikpladser 400 KBytes Flash-EEPROM DOP11A x 480 pixel, 1 4 VGA-Touch-Display (256 farver, STN, 10,4 ) med baggrundsbelysning V AC, 350 ma 2 serielle interfaces (RS232 & RS422) IP65 2 udvidelsesstikpladser 1600 KBytes Flash-EEPROM

44 44 Frekvensomformer MOVITRAC 07: Enkel og økonomisk MOVITRAC 07 første valg, når det skal være ganske enkelt og gå stærkt. Alle væsentlige egenskaber og funktioner til en ukompliceret og økonomisk motorstyring er forenet i MOVITRAC 07. Et stort plus: Brugervenlig opstart og betjening. Med det integrerede operatørpanel er den straks startklar drivstationens elektriske data lægges ganske enkelt ind og så er MOVITRAC 07 taget i brug. Betjeningssoftwaren MOVITOOLS sørger for ekstra betjeningskomfort og diagnose af statusmeldinger. Udover den brugervenlige installation har vore ingeniører lagt stor vægt på MOVITRAC 07's funktionelle tilslutningsteknik. Den EMC-godkendte tilkobling af motor- og styreledninger understøttes optimalt af de integrerede skærmningsmuligheder.

45 45 MOVITRAC V-enheder Tilslutningsspænding [V AC ] 1 x ± 10% for Hz ± 5% Omdrejningsinterval [min 1 ] Op til maks x ± 10% for Hz ± 5% Effektområde [kw] En-faset 0, ,0 Tre-faset 0, ,0 Udvidelse af effektområde til 132 kw er under forberedelse MOVITRAC V-enheder Tilslutningsspænding [V AC ] 3 x ± 10% for Hz ± 5% Omdrejningsinterval [min 1 ] Op til maks Effektområde [kw] 0, ,0

46 46 Decentrale drivsystemer: MOVIMOT MOVIMOT, gearmotoren med integreret frekvensomformer ganske enkelt genialt! MOVIMOT, gearmotoren med integreret frekvensomformer er den velkendte kombination af en gearmotor og en digital frekvensomformer i effektområder fra 0,37 til 3,0 kw. Trods den integrerede frekvensomformer behøver den ikke væsentligt meget mere plads end standard gearmotoren og naturligvis findes den i alle standardudførelser og -byggeformer med og uden bremse til tilslutningsspændinger på 380 til 500 V og 200 til 240 V. Den robuste og kompakte variant til et utal af decentrale drivopgaver. Til anlæg som skal overholde sikkerhedskategori 3 iflg. EN tilbyder SEW-EURODRIVE SafetyDrive-pakken som option. MOVIMOT Tilslutningsspænding [V AC ] 3 x ± 10 % / 50/60 Hz 3 x ± 10 % / 50/60 Hz Motorfrekvens [Hz] Styrespænding 24 V DC ekstern, alternativt lokal forsyning som option Kapsling IP54, alternativt IP55, IP65, IP66 Omgivelsestemperatur -25 C til +40 C Styring via binærsignaler Indgange til højre/stop, venstre/stop, set-punkt-omskifter, potentialfri melderelæ 2 faste set-punkt værdier 1 rampe til acceleration og deceleration Styring via feltbus-kommunikation I kombination med feltbusinterfaces med og uden intelligent feltbus modul PROFIBUS: MFP21D, MFP22D, MFP32D, MQP21D, MQP22D, MQP32D INTERBUS: MFI21A, MFI22A, MFI32A, MQI21A, MQI22A, MQI32A INTERBUS LWL: MFI23F, MFI33F DeviceNet: MFD21A, MFD22A, MFD32A, MQD21A, MQD22A, MQD32A CANopen: MFO21A, MFO22A, MFO32A AS-interface: MFK21A Brug i stand-alone applikationer I kombination med optionerne: MLU.1A: Lokal 24 V DC -forsyning MLG.1A: Lokal set-punkt-giver med 24 V DC -forsyning MBG11A: Set-punkt-giver til angivelse og visning af set-punkt frekvens MWA21A: Set-punkt-omformer til forbindelse af analoge set-punkter (0 10 V, ma, 4 20 ma) til RS485 Brug i decentrale installationer I kombination med feltfordelere: MF.../Z.3. MF.../Z.6. MF.../.../Z.7. MF.../.../Z.8. samt tilhørende hybridkabler Diagnose 3-farvet LED signalerer drifts- og fejltilstande via det serielle interface RS485 og option MDG11A eller PC

47 47 Hvad enten eller IEC-forskrifter skal overholdes MOVIMOT findes i begge udførelser Godkendelse / IEC / IEC / forskrift Omdrejninger [1/min] Tilslutnings spænding [V AC ] Motorfrekvens [Hz] med forhøjet med forhøjet 60 korttidsmoment korttidsmoment Effekt Type Type Type kw HP 0,37 0,5 DT71D4/ /MM03 DT71D4/ /MM05 DT71D4/ /MM03 0,55 0,75 DT80K4/ /MM05 DT80K4/ /MM07 DT71D4/ /MM05 DT71D4/ /MM07 DT80K4/ /MM05 0,75 1 DT80N4/ /MM07 DT80N4/ /MM11 DT80K4/ /MM07 DT80K4/ /MM11 DT80N4/ /MM07 1,1 1,5 DT90S4/ /MM11 DT90S4/ /MM15 DT80N4/ /MM11 DT80N4/ /MM15 DT90S4/ /MM11 1,5 2 DT90L4/ /MM15 DT90L4/ /MM22 DT90S4/ /MM15 DT90S4/ /MM22 DT90L4/ /MM15 2,2 3 DV100M4/ /MM22 DV100M4/ /MM30 DT90L4/ /MM22 DT90L4/ /MM30 DV100M4/ /MM DV100L4/ /MM30 DV100L4/ /MM3X DV100M4/ /MM30 DV100M4/ /MM3X DV100L4/ /MM30

48 48 Decentrale drivsystemer: MOVI-SWITCH MOVI-SWITCH, gearmotoren med integreret koblings- og beskyttelsesfunktion absolut sikker MOVI-SWITCH er en specielt økonomisk løsning af decentralisering op til 3 kw effekt. Med koblings- og beskyttelsesfunktionerne integreret i motorklemkassen kræver denne kompakte og robuste gearmotor ingen ekstra kabelføring. MOVI-SWITCH behøver altså ingen ekstra plads i styreskabet. MOVI-SWITCH egner sig til en række applikationer. Alle vekselstrømsmotorer og bremsemotorer kan i MOVI-SWITCH -programmet kombineres med alle passende gear fra SEW-EURODRIVE's modulsystem. Ved alle bremsemotorer er bremsestyringen BGW som standard integreret for at give de korteste reaktionstider ved frikobling og bremsning. MOVI-SWITCH kan leveres i alle gearudførelser og byggeformer op til kapslingsklasse IP65. Styringen giver hurtig projektering og gør decentralisering enkel og økonomisk.

49 49 MOVI-SWITCH Udførelse MSW-1E MSW-2S Koblingsfunktion Ind- og udkobling af én omdrejningsretning Ind- og udkobling af begge omdrejningsretninger Koblingselement Kontaktløs stjernefobindelsesbryder Koblingselement med kontakt Omdrejningsretning Højre- eller venstreløb afhængig Højre- og venstreløb, uafhængig af faserækkefølgen af faserækkefølge Styring Binære styresignaler RUN/OK Binære styresignaler CW/CCW/OK Tilslutning via 1xM12-kontaktor Tilslutning via 2xM12-kontaktorer Med ekstern AS-interface som option Med integreret AS-interface som option Bremsestyring Standardmæssigt med bremseensretter BGW Integreret bremsestyring Elektrisk håndløft med BGM-ensretter som option Tilslutningsspænding [V AC ] 3 x / 50/60 Hz Styrespænding [V DC ] 24 Bremsespænding Netspænding / rod (3), alternativ netspænding Motorværn Direkte temperaturovervågning med integreret analyse Kapsling IP54, alternativt IP55, IP 65, IP66 Omgivelsestemperatur -25ºC +40ºC ( + 60ºC) Effektområde [kw] 4-polet 0, ,0 2-polet 0, ,0 6-polet 0, ,5 8-polet 0, ,1

50 50 Feltbusinterfaces, feltfordeler og konfektionerede kabler Detailløsninger gør et godt koncept bedre Med feltbusinterfaces understøttes kommunikationen via de mest gængse feltbussystemer PROFIBUS, INTERBUS, CANopen, DeviceNet og AS-interface. Feltbusinterfacet er baseret på en modulbærer med tilslutningsklemmer og et feltbusmodul, som kan kobles på. Interfaces kan monteres direkte på MOVIMOT 'en såvel som separat. Bus-tilkoblingen af det hastighedsregulerede MOVIMOT -gear sker via klemmer og bus-tilkoblingen af yderligere sensorer, aktorer eller MOVI-SWITCH -gearmotorer uden regulering kan alt efter udførelse ske via klemmer eller M12-kontaktorer og med diagnose-interfaces og LED-meldinger kan fejldiagnose ved forstyrrelser ske ganske enkelt via bussen.

51 51 Feltfordelere rationaliserer koblingen af drivstationerne til forsyningsnettet, 24 V DC styrespændingen og feltbussen. De er baseret på teknologien til businterfacet med yderligere tilslutningsteknik for netfordelingen. Den motornære montage af feltfordeleren letter den decentrale installation. Feltfordelerne Z.1, Z.3 og Z.7 kan som option fås i kapsling IP66, spulesikker også i forbindelse med syre- og lud-holdige tilsætningsstoffer. SEW-EURODRIVE hybridkabler er kombinationskabler, som forener energioverførsel, styrespænding og kommunikation i en kabelkappe og garanterer optimal EMCskærmning og impedanser. Hybridkablet til kobling af feltfordeler og MOVIMOT er samtidig kommunikationsinferface samt net- og styrespændingstilslutning i et kabel og leveres præfabrikeret med kontakttilkoblingen. MOVIMOT -drivstationer med tilsluttet hybridkabel forbindes med feltfordeleren og er driftsklar med et enkelt håndgreb ideelt til alle anlæg med høje krav til oppe-tid.

52 52 Decentrale drivsystemer: MOVITRANS MOVITRANS berøringsløs energioverførsel SEW-EURODRIVE's berøringsløse forsyningssystem MOVITRANS fungerer efter princippet for induktiv energioverførsel. Derved bliver den elektriske energi overført berøringsløst fra en fast forlagt leder til en eller flere mobile brugere. Den elektromagnetiske kobling sker via en luftspalte og er vedligeholdelses- og slitagefri. Et andet stort plus: denne form for energiforsyning forårsager ingen tilsmudsning og er desuden ikke følsom overfor fremmed snavs. MOVITRANS er det perfekte forsyningssystem til alle mobile applikationer og er naturligvis afprøvet i h.t. BGV B11. Funktionsprincippet for MOVITRANS Stationær Mobil I = konst. Net, 3 ~ U = 400 V TPS U Gyrator + Trafo TPM U Last U = 400 V, f = 25 khz I = 60 A / 85 A U_ = 500 V

53 53 MOVITRANS -systemkomponenter mobile komponenter Mobile komponenter Tekniske data TPM 12 konverter Effekt maks. 4,0 kw U A 500 V DC (MOVITRANS Power Modul mobil) Ekstra spænding 24 V, 2 A Kapsling IP00, IP54 Antal pick up's 1 4 Pick up THM 10 C/U-formet Effekt 900 W Pick up THM 10 E/fladt hoved Effekt W (MOVITRANS Pick Up Head mobil) Kapsling IP65 Drivsystem Afstemt til den samlede omformer- og drivteknik fra SEW-EURODRIVE MOVITRANS -systemkomponenter stationære komponenter Stationære komponenter Tekniske data TPS konverter Effekt 4,0 eller 16 kw U net 380 V 500 V ±10% (MOVITRANS Power Modul stationær) I A 60 A eller 85 A Kapsling IP20 TAS Effekt 4,0 eller 16 kw transformer modul I A 60 A eller 85 A Kapsling IP20

54 54 Systemoversigt Den rigtige drivløsning starter med udvælgelse af komponenter SEW-EURODRIVE's modulsystem: Består af både gearmotorer med millioner af muligheder, industrigear og modulære omformere såvel som servo-systemer og decentrale drivsystemer. Derved opnås drivenheder, som altid konfigureres optimalt, tilpasset til alle behov og applikationer. Med mange udvidelser og meget tilbehør, som også kan give økonomiske løsninger til specielle applikationer.

55 55

56 PROCESS FIELD BUS PROCESS FIELD BUS 56 Systemoversigt Gearmotorer + frekvensomformer MOVITOOLS Betjenings-software Hovedniveau Styringsniveau SPS / Motion Control Programmerbare styringer Behandler binære indgangssignaler, styrer med udgangssignalerne (sekvensstyringer), overvåger processer (tilknytningsstyringer) Programmering med instruktionslister, kontaktplan, funktionsblokke eller struktureret tekst Styreskabsniveau Drivelektronik MOVIDRIVE omformer Enten VFC eller CFC styringsmodus, integreret proces data memory, integreret positionerings- og sekvensstyring IPOS PLUS, standardiseret Styringsprogrammer = applikationsmoduler via betjeningssoftwaren MOVITOOLS Feltniveau Motorer Vekselstrømsmotorer Effektområde 0,09 200,0 kw Frekvens 40,0 60,0 Hz (Standard 50,0 Hz) Feltniveau Gear og gearmotorer Energisparemotorer Europæiske normer EFF1 = trykstøbt hus af kobber 4-polet, 1,1 37 kw EFF2 = trykstøbt hus af aluminium, 4-polet, 1,1 75 kw Internationale normer Amerika Epact, Brasilien NBR 7094, Australien EFF1 og EFF2 Tandhjulsgear og -gearmotorer Type RX (et-trins) Udgangsomdrejninger /min Udgangsmoment op til 830 Nm Motoreffektområde 0,12 45 kw Tandhjulsgear og -gearmotorer Type R (2- og 3-trins, også i udførelse reduceret slør) Udgangsomdrejninger 0, /min Udgangsmoment op til Nm Motoreffektområde 0, kw Fladgear og -gearmotorer Type F (2- og 3-trins, også i udførelse reduceret slør) Udgangsomdrejninger 0, /min Udgangsmoment op til Nm Motoreffektområde 0, kw

57 57 Betjeningsterminaler Basis enhed DOP11A-10 Folietastatur, display m/2 linier á 20 tegn Mellemste klasse DOP11A-20 folietastatur, 240x64 matrix display Øverste klasse DOP11A-30 Touch panel, 1/4 VAG-display DOP11A-40 folietastatur, 1/4 VAG-Display DOP11A-50 Touch panel, VAG-display MOVITRAC 07 Frekvensomformer med integreret betjeningsenhed, software MOVITOOLS Optioner Feltbus gateways (PROFIBUS, INTERBUS, INTERBUS LWL, CAN, CANopen, DeviceNet), parametermodul, input/outputfunktion, absolut-værdigiverkort, synkronløbsstyring Tilbehør Bremsemodstand, netfilter, netdrossel, udgangsfilter, udgangsdrossel, klar tekst betjeningsenhed Asynkrone servomotorer CT/CV Nominelt moment Afhængig af omdrejninger 2, Nm Masseinerti Motor: 4, kgcm 2 Bremsemotor: 5, kgcm 2 Asynkrone linearmotorer Nominel forskydningskraft 200 / 400 N Nominel hastighed 2,0 m/s Nominel effekt 0,4 / 0,8 kw Startkraft 160 % Aseptiske drev Tandhjuls-, flad-, keglehjulseller snekkegearmotorer i aseptisk udførelse: Glatte overflader, uden ventilator udelukkende konvektionskøling, påbygges direkte på gearet Motoreffekt 0,25...1,5 kw Standardkapsling IP66 Optioner Bremse til V Omdrejningsgiver til omformerdrift Keglehjulsgear og -gearmotorer Type K (3-trins, også i udførelse reduceret slør) Udgangsomdrejninger 0, /min Udgangsmoment op til Nm Motoreffektområde 0, kw Snekkegear og -gearmotorer Type S (2-trins) Udgangsomdrejninger 0, /min Udgangsmoment op til Nm Motoreffektområde 0,12 22 kw SPIROPLAN gearmotorer Type SPIROPLAN (1-trins) Udgangsomdrejninger /min Udgangsmoment bis 70 Nm Motoreffektområde 0,12 1,1 kw Gearmotorer til elektrohængebaner Let last, 2 typer Maks. moment 130 Nm Tilladt hjul last N Hastighed 2,7 75 m/min Gearmotorer til elektrohængebaner Tung last, 7 typer Maks. moment 820 Nm Tilladt hjul last N Hastighed 4,4 175 m/min Gear og motorer i denne række leveres også i eksplosionsbeskyttet udførelse i h.t. EU-direktiv 94/9/EG. Variable gearmotorer, bredkilerem VARIBLOC Maks. motoreffekt 0,75 45 kw Mulig power flow U og U+Z Maks. reguleringsområde 1:4 1:8 Variable gearmotorer, friktionsskiver VARIMOT Maks. motoreffekt 1,1 11 kw Maks. reguleringsområde 1:4 + 1:5

Rettelse til håndbogen

Rettelse til håndbogen Drivteknik \ Drivautomatisering \ Systemintegration \ Services *21223874_0314* Rettelse til håndbogen SEW-EURODRIVE GmbH & Co KG P.O. Box 3023 76642 Bruchsal/Germany Phone +49 7251 75-0 Fax +49 7251-1970

Læs mere

Rettelse. Eksplosionsbeskyttede vekselstrømsmotorer DR/DV/DT, asynkrone servomotorer CT/CV. Udgave 07/2004 LA410000 11446293 / DA

Rettelse. Eksplosionsbeskyttede vekselstrømsmotorer DR/DV/DT, asynkrone servomotorer CT/CV. Udgave 07/2004 LA410000 11446293 / DA Gearmotorer \ Industrigear \ Drivelektronik \ Drivautomatisering \ Service Eksplosionsbeskyttede vekselstrømsmotorer DR/DV/DT, asynkrone servomotorer CT/CV Udgave 07/2004 11446293 / DA LA410000 Rettelse

Læs mere

ATEX, IECEx Forespørgselsformular og tjekliste for eksplosionssikre gearmotorer

ATEX, IECEx Forespørgselsformular og tjekliste for eksplosionssikre gearmotorer Transmissionsteknik \ Automatisering \ Systemintegration \ Service ATEX, IECEx Forespørgselsformular og tjekliste for eksplosionssikre gearmotorer Udgave 10/2012 19498896 / DA SEW-EURODRIVE Driving the

Læs mere

El-motorer El-motorer. og gear. Produktoversigt

El-motorer El-motorer. og gear. Produktoversigt El-motorer El-motorer Produktoversigt Kort om FLEX systemet... 3 Systemkonfigurationer med FLEX... 4 Stepmotorer... 6 Servomotorer... 7 Børsteløse DC motorer... 7 AC motorer... 8 Lineærmotorer / Aktuatorer...

Læs mere

Brugervenlig og kommunikativ!

Brugervenlig og kommunikativ! Brugervenlig og kommunikativ! Altivar 312 Frekvensomformer til tre-faset asynkrone motorer, 0,18 til 2,2 kw en-faset 240V 0,18 til 15kW tre-faset 200-600V Specielle funktioner til alle typer af maskiner

Læs mere

Intelligent Drivesystems, Worldwide Services SK 135E. Starter med soft start og reverseringsfunktion

Intelligent Drivesystems, Worldwide Services SK 135E. Starter med soft start og reverseringsfunktion Intelligent Drivesystems, Worldwide Services DK SK 135E Starter med soft start og reverseringsfunktion NORD DRIVESYSTEMS Intelligent Drivesystems, Worldwide Services Integralmotorer en stor familie fra

Læs mere

El-motorer El-motorer. og gear. Produktoversigt

El-motorer El-motorer. og gear. Produktoversigt El-motorer El-motorer Produktoversigt Kort om FLEX systemet... 3 Systemkonfigurationer med FLEX... 4 Stepmotorer... 6 Servomotorer... 7 Børsteløse DC motorer... 7 AC motorer... 8 Lineærmotorer / Aktuatorer...

Læs mere

Rettelse. MOVIDRIVE MDX61B MOVI-PLC styrekort DHP11B. Udgave 09/2005 11456698 / DA FA361510

Rettelse. MOVIDRIVE MDX61B MOVI-PLC styrekort DHP11B. Udgave 09/2005 11456698 / DA FA361510 Gearmotorer \ Industrigear \ Drivelektronik \ Drivautomatisering \ Service MOVIDRIVE MDX61B MOVI-PLC styrekort DHP11B FA361510 Udgave 09/2005 11456698 / DA Rettelse SEW-EURODRIVE Driving the world 1 Vigtige

Læs mere

SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR

SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR SCANDRIVE TROMLEMOTORER K U NSTSTOFGEAR SCANDRIVE TEKNISKE DATA SCANDRIVE TROMLEMOTORER Ellegaard producerer, udvikler og servicerer tromlemotorer lokalt for dansk erhvervsliv og vi har i årtier holdt

Læs mere

Gearmotorer \ Industrigear \ Drivelektronik \ Drivautomatisering \ Service. MOVITRAC B Sikker frakobling Påbud. Håndbog. Udgave 06/2007 11469099 / DA

Gearmotorer \ Industrigear \ Drivelektronik \ Drivautomatisering \ Service. MOVITRAC B Sikker frakobling Påbud. Håndbog. Udgave 06/2007 11469099 / DA Gearmotorer \ Industrigear \ Drivelektronik \ Drivautomatisering \ Service MOVITRAC B Sikker frakobling Påbud Udgave 06/2007 11469099 / DA Håndbog SEW-EURODRIVE Driving the world Indholdsfortegnelse 1

Læs mere

Vejledning til varmevekslerstyring SILVER C RX, RECOnomic str. 100/120, RECOsorptic str. 50-120

Vejledning til varmevekslerstyring SILVER C RX, RECOnomic str. 100/120, RECOsorptic str. 50-120 Vejledning til varmevekslerstyring SILVER C RX, RECOnomic str 100/120, RECOsorptic str 50-120 1 Generelt Varmevekslerstyringen er et styresystem til stepmotor, 380 W Det er beregnet til nøjagtig og lydsvag

Læs mere

Gearmotorer i Verdens Klasse

Gearmotorer i Verdens Klasse Gearmotorer i Verdens Klasse Partner Program Tysk kvalitet: fremgang for dig. 1908 1992 1999 2011 2013 Stephan-Werke grundlages transmissionsudvikling Solgt til BTR BTR Gruppe - Stephan Solgt til Rexnord

Læs mere

Rustfri Elektrisk Vibrator Motor NES

Rustfri Elektrisk Vibrator Motor NES Copenhagen Vibrator Products Rustfri Elektrisk Vibrator Motor NES 230V / 400V trefaset Indbygget tilslutningsboks Cirkulær Vibration Hygiejnisk design Rustfri endedæksler med O-ring Kan leveres i ATEX

Læs mere

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer

Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear ere Kølemiddelspumper Generatorer kvensomformere Kølemiddelspumper Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear kvensomformere Kølemiddelspumper er Tandhjulsgear Frekvensomformere delspumper Generatorer Snekkegear Snekkegear Elmotorer Tandhjulsgear

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

Lenze Global Drive Frekvens konvertere og AC motorer Grundlæggende teori

Lenze Global Drive Frekvens konvertere og AC motorer Grundlæggende teori Frekvens konvertere og AC motorer Grundlæggende teori 1 Hvad skal Frekvens konverter bruges til Hastigheds regulering af en asynkron AC motor => Energibesparelser Mindre slidtage og vedligehold Bedre arbejdsmiljø

Læs mere

FØLSGAARD AUTOMATION FØLSGAARD AUTOMATION

FØLSGAARD AUTOMATION FØLSGAARD AUTOMATION AUTOMATION FØLSGAARD AUTOMATION FØLSGAARD AUTOMATION Med tilføjelsen af Mitsubishi Electric s Automations program tilbyder Hans Følsgaard A/S i dag den komplette automationsløsning, uanset din applikations

Læs mere

Smart!wind SW-5.5, SW-7.5 og SW-10

Smart!wind SW-5.5, SW-7.5 og SW-10 Smart!wind, SW-7.5 og SW-10 -faset inverter til husstandsvindmølle, 5,5, 7,5 og 10 kw, standard med ekstra funktion til system kontrol. alle rounder af inverter for små vindmøller op til 20 kw! MODERNE

Læs mere

SizeWare. Bruger Manual. JVL Industri Elektronik A/S. Skive. Tandrem. Spindel. JVL Industri Elektronik A/S - Bruger Manual - SizeWare LB0041-02GB

SizeWare. Bruger Manual. JVL Industri Elektronik A/S. Skive. Tandrem. Spindel. JVL Industri Elektronik A/S - Bruger Manual - SizeWare LB0041-02GB SizeWare Bruger Manual ä Skive ä Tandrem ä Spindel JVL Industri Elektronik A/S LB0041-02GB Revised 23-3-99 1 2 Copyright 1997, JVL Industri Elektronik A/S. Der tages forbehold for ændringer af indholdet

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Elektrisk Vibrator Motor NEG

Elektrisk Vibrator Motor NEG Copenhagen Products Elektrisk Motor NEG 230V / 400V 50Hz / Cirkulær Vibration Hygiejnisk design Rustfri endedæksler med O-ring Kan leveres i ATEX IP 66-7 F Kan leveres i rustfrit stål Kan leveres i forskellig

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelse muligt ///

Læs mere

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA Copenhagen Vibrator Products 230V Elektrisk Vibrator Motor NEA 230V enkeltfaset Leveres med kabel og kondensator 2 polet 3.000 omdrejninger 4 polet 1.500 omdrejninger Cirkulær Vibration Hygiejnisk design

Læs mere

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter.

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. MTO electric introducerer nu Fairfords nye Synergy Soft Starter på det danske marked. Soft Starteren anvender den nyeste digitale teknologi og tilbyder

Læs mere

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-ventilatorer hjælper dig med at spare energi, penge, tid og plads. Dertil kommer integreret trinløs, støjsvag hastighedskontrol, lang

Læs mere

Elektrisk Vibrator Motor NEG

Elektrisk Vibrator Motor NEG Copenhagen Products Elektrisk Motor NEG 230V / 400V 50Hz / Cirkulær Vibration Hygiejnisk design Rustfri endedæksler med O-ring Kan leveres i ATEX IP 66-7 F Kan leveres i rustfrit stål Kan leveres i forskellig

Læs mere

Lavspændingsfrekvensomformere. ABB komponentfrekvensomformere ACS55 0,18 til 2,2 kw / 0,25 til 3 HP Katalog

Lavspændingsfrekvensomformere. ABB komponentfrekvensomformere ACS55 0,18 til 2,2 kw / 0,25 til 3 HP Katalog Lavspændingsfrekvensomformere ABB komponentfrekvensomformere ACS55 0,18 til 2,2 kw / 0,25 til 3 HP Katalog ABB komponentfrekvensomformere ABB komponentfrekvensomformere ABB komponentfrekvensomformere opfylder

Læs mere

NEW SERIES. Inverter

NEW SERIES. Inverter NEW D Inverter Sortiment Drivon er udviklet til at betjene forskellige applikationer (herunder særligt pumper, ventilatorer og transportører) og er konstrueret med pålidelige komponenter og styret af en

Læs mere

Funktions-data Fabriksindstilling Variabel Indstilling

Funktions-data Fabriksindstilling Variabel Indstilling eknisk datablad NR2A- Drejemotor til 2- og 3-vejs kugleventiler DN 1... 2 Moment 10 Nm Nominel spænding AC/DC 2 V Programmerbar, -Bus Konvertering af sensor signaler Styring: Modulerende DC 2... 10 V eller

Læs mere

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik

GYRO. Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning. Til træ, metal og kunststof. Oscillerende slibeteknik R GYRO Den perfekte løsning til finish-slibning, mellemslibning og afgratning Oscillerende slibeteknik Til træ, metal og kunststof - et stærkt og effektivt maskinkoncept..! Et karakteristisk kendetegn

Læs mere

Kompetence inden for generatorer i hver eneste detalje. Se hvorfor du skal vælge generatorer fra Wacker Neuson.

Kompetence inden for generatorer i hver eneste detalje. Se hvorfor du skal vælge generatorer fra Wacker Neuson. Generatorer Se hvorfor du skal vælge generatorer fra Wacker Neuson. Kompetence inden for generatorer i hver eneste detalje. 1. Fuld energiforsyning ved hver anvendelse. En pålidelig energiforsyning er

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed Sov godt. Rejse uden bekymringer. Stol på KNX. Observant installation KNX er altid på vagt om natten og når du er ude at rejse. Den intelligente installation

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

Python-Drive. Den ideelle fleksible drivenhed. fra 10 HK til 1000 HK. CV Drivaksel Systemer fra Python-Drive

Python-Drive. Den ideelle fleksible drivenhed. fra 10 HK til 1000 HK. CV Drivaksel Systemer fra Python-Drive Den ideelle fleksible drivenhed fra 10 HK til 1000 HK CV Drivaksel Systemer fra Python-Drive 2015 Flexsibel drivenhed fra 10 HK til 1000 HK Python-Drive omfatter: - Kraftige lejer og vedligholdesesfri

Læs mere

Transmissionsløsninger en dedikeret og innovativ partner

Transmissionsløsninger en dedikeret og innovativ partner Transmissionsløsninger en dedikeret og innovativ partner /// Gear, spindelgear, aktuatorer, motorer m.m. /// Standard eller kundetilpassede produkter /// Komplette transmissionsløsninger /// Høj grad af

Læs mere

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M2xx PLC erne Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Online-datablad. FX3-MOC Flexi Soft Drive Monitor MOTION CONTROL SIKKERHEDSSTYRINGER

Online-datablad. FX3-MOC Flexi Soft Drive Monitor MOTION CONTROL SIKKERHEDSSTYRINGER Online-datablad FX3-MOC000000 Flexi Soft Drive Monitor A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Egenskaber Modul Konfigurationsmåde Sikkerhedstekniske parametre Bestillingsoplysninger

Læs mere

Rustfrit stål AISI316 Snekkegear Keglehjulsgear Tandhjulsgear Hypoidgear Fladgear Vinkelgear Gearmotorer

Rustfrit stål AISI316 Snekkegear Keglehjulsgear Tandhjulsgear Hypoidgear Fladgear Vinkelgear Gearmotorer AISI316 Snekkegear Keglehjulsgear Tandhjulsgear Hypoidgear Fladgear Vinkelgear Gearmotorer Side 3 FPSS serie Gearmotorer Side 4 FV serie Snekkegear Side 4 FSA serie Snekkegear Side 5 FK serie Hypoidgear

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

APPLICATION SHEET Juli

APPLICATION SHEET Juli Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse 2. Anvendelse - Data 3. Valg af produkt og dimensionering 4. Motovario løsning 1. Beskrivelse Skærmene til cricketbaner er en del af det nødvendige udstyr til cricketspillet.

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Tekniske data. Sikkerhed

Tekniske data. Sikkerhed eknisk datablad CQA-L- Drejemotor med L-Bus til zone ventil (CQ) ominel spænding AC/DC V Styring: Via Belimo -Bus Snap montering Variabel kvs Med klemme-tilslutning ekniske data Elektriske data ominel

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

Et logisk skridt hen imod standardservoløsninger SMARTSTEP

Et logisk skridt hen imod standardservoløsninger SMARTSTEP Et logisk skridt hen imod standardservoløsninger SMARTSTEP brugervenlig og med stor dynamik Advanced Industrial Automation Omrons SmartStep er et kombineret (motor og driver) servosystem til punkt-til-punktpositionering

Læs mere

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE

EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-VENTILATORER: ENERGIBESPARENDE, EFFEKTIVE OG EKSTREMT LYDSVAGE EC-TEKNOLOGI D EC-ventilatorer hjælper dig med at spare energi, penge, tid og plads. Dertil kommer integreret trinløs, støjsvag hastighedskontrol,

Læs mere

Effektforbrug Drift Hvilestilling Dimensionering

Effektforbrug Drift Hvilestilling Dimensionering NRQ2A-SR eknisk datablad Modulerende drejemotor til 2- og 3-vejs kugleventiler DN 15... DN 0 Drejemoment 8 Nm Nominel spænding AC/DC 2 V Styring: Modulerende DC 2... 10 V Stillingssignal: DC 2... 10 V

Læs mere

Effektive fremtidsorienterede løsninger

Effektive fremtidsorienterede løsninger [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] Lavtemperaturkedler i støbejern Logano G115 Logano G215 [ Buderus ] Effektive fremtidsorienterede løsninger Varme er vort element Langtidsholdbare løsninger: Logano G115 og Logano

Læs mere

SPEED-Commander Frekvensomformer. Program Nr. 05 Ver. 5.17a. Fortløbende en-vejs positionering

SPEED-Commander Frekvensomformer. Program Nr. 05 Ver. 5.17a. Fortløbende en-vejs positionering SPEED-Commander Frekvensomformer Driftsvejledning Bemærk: Speciel Software Program Nr. 05 Ver. 5.17a Parameterliste og tilslutninger af styreklemmer anvendes vedhæftede programbeskrivelse. Alle øvrige

Læs mere

Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd

Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd SERIE Z-20E.SN005 Digital tæller Programerbar for MIX magnetisk målebånd ELGO - ELECTRIC Gerätebau und Steuerungstechnik GMBH D - 78239 Rielasingen, Postfach 11 30, Carl - Benz - Straße 1 Telefon 07731

Læs mere

Automatik. ControlMaster PLUS. Tekniske data. Climatix 600. Xenta 300. Uden styreenhed

Automatik. ControlMaster PLUS. Tekniske data. Climatix 600. Xenta 300. Uden styreenhed ControlMaster PLUS Standardversionen ControlMaster PLUS leveres med én af nedenstående styreenheder. Climatix 600 Denne styreenhed er udviklet specielt til ventilationsaggregater. Softwaren er blevet udviklet

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelser muligt

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Producerer eller importerer du elmotorer? Så vær opmærksom: Der er krav fra juni 2011

Producerer eller importerer du elmotorer? Så vær opmærksom: Der er krav fra juni 2011 Producerer eller importerer du elmotorer? Så vær opmærksom: Der er krav fra juni 2011 Der er krav om miljøvenligt design (ecodesign) af elmotorer. er krav om produktudformning, der tilgodeser eksempelvis

Læs mere

Danfoss Frekvensomformere & Softstartere VLT Drives

Danfoss Frekvensomformere & Softstartere VLT Drives Danfoss Frekvensomformere & Softstartere VLT Drives Indholdsfortegnelse VLT MICRO DRIVE FC-51.... 2 VLT HVAC DRIVE FC-102.... 4 VLT AQUA DRIVE FC-202.... 7 VLT AUTOMATION DRIVE FC-302....10 VLT 2800....13

Læs mere

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA Copenhagen Vibrator Products 230V Elektrisk Vibrator Motor NEA 230V enkeltfaset Leveres med kabel og kondensator 2 polet 3.000 omdrejninger 4 polet 1.500 omdrejninger Cirkulær Vibration Hygiejnisk design

Læs mere

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA

230V Elektrisk Vibrator Motor NEA Copenhagen Vibrator Products 230V Elektrisk Vibrator Motor NEA 230V enkeltfaset Leveres med kabel og kondensator 2 polet 3.000 omdrejninger 4 polet 1.500 omdrejninger Cirkulær Vibration Hygiejnisk design

Læs mere

PORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER. tormatic. tormatic GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER. Din tormatic forhandler

PORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER. tormatic. tormatic GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER. Din tormatic forhandler . novoferm group GARAGEPORTSMOTORER DREJEPORTMOTORER INDUSTRIPORTMOTORER PORTMOTORER SKYDEPORTSMOTORER PORTMOTORER Din forhandler. novoferm group WN 020 564 08/2006 www..de Kvaliteten af vores produkter

Læs mere

Min maskine er bedre end din...

Min maskine er bedre end din... Min maskine er bedre end din... Min maskine er bedre end din... Din maskine skal sælges på den performance den har og ikke på det mærke, der sidder i tavlen. Byg en bedre maskine end dine konkurrenter

Læs mere

TIA-portal Motion Control

TIA-portal Motion Control Engineered with TIA Portal Maj 2014 TIA-portal Motion Control siemens.com/tia-portal Motion Control i TIA-portal Page 2 V1.0 Motion i TIA-portalen vores maskine skal være smart og mere fleksibel! Motion

Læs mere

CNC Robot Robomachine. LR Mate 200iD

CNC Robot Robomachine. LR Mate 200iD CNC Robot Robomachine LR Mate 200iD LR Mate 200iD Indhold Introduktion.......................03 Produkt funktioner................... 04 Optioner......................... 05 Specifikationer.....................

Læs mere

INSTRUKTION. Bernard el-aktuator

INSTRUKTION. Bernard el-aktuator INSTRUKTION IN113, Nr. B104DKE Bernard el-aktuator Type SQ100, SQ250 SQ400, SQ600, SQ1000 Indhold Opstart... 2 Normal lukkeretning... 3 Komplet leverance... 3 1. Indstilling af mekaniske anslag, 90 -drejende...

Læs mere

9. Overflade Letmetalmotorerne, serie MS, MY, ML er overfladebehandlet med RAL 9006 og ventilatorkappen RAL 9005. Støbejernsmotorerne er RAL 7031.

9. Overflade Letmetalmotorerne, serie MS, MY, ML er overfladebehandlet med RAL 9006 og ventilatorkappen RAL 9005. Støbejernsmotorerne er RAL 7031. 1. Normer og standarder Motorerne er producerede i overensstemmelse med EN 60034-1 2. Effekter Den effekt, som er anført for den enkelte motor, er for kontinuerlig drift (S 1 ) ved omgivelsestemperatur

Læs mere

prisliste 2013 Stærke kræfter til dansk industri... www.frimodt-p.dk Ndr. Stationsvej 3 8721 Daugård Tlf. 75 89 54 44 Fax 75 89 58 31

prisliste 2013 Stærke kræfter til dansk industri... www.frimodt-p.dk Ndr. Stationsvej 3 8721 Daugård Tlf. 75 89 54 44 Fax 75 89 58 31 prisliste 2013 Stærke kræfter til dansk industri... www.frimodt-p.dk Ndr. Stationsvej 3 8721 Daugård Tlf. 75 89 54 44 Fax 75 89 58 31 motorer og gear døgnet rundt Siden 1963 har vi arbejdet i transmissionsbranchen.

Læs mere

Slank og smart! Altivar 32. Frekvensomformer til synkrone og asynkrone motorer, 0,18 til 2,2 kw en-faset 240V 0,37 til 15 kw tre-faset 380-480V

Slank og smart! Altivar 32. Frekvensomformer til synkrone og asynkrone motorer, 0,18 til 2,2 kw en-faset 240V 0,37 til 15 kw tre-faset 380-480V Slank og smart! Altivar 32 Frekvensomformer til synkrone og asynkrone motorer, 0,18 til 2,2 kw en-faset 240V 0,37 til 15 kw tre-faset 380-480V Altivar 32 fokuserer på dine applikationer Til alle designere,

Læs mere

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobilkompressorer MOBILAIR M 52 / M 64 Med den verdenskendte SIGMA PROFIL Ydelse 5,2 / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany KAESER s velkendte MOBILAIR kompressorer har produktionsfaciliteter direkte

Læs mere

TILSLUTNINGSANVISNING

TILSLUTNINGSANVISNING TILSLUTNINGSANVISNING STYREENHED TIL ROTERENDE VARMEVEKSLERE MiniMax V / VK Revideret 2014-10-06 Version 1.5.1 F21037901DK Overensstemmelseserklæring Producentens forsikring om produktets overensstemmelse

Læs mere

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern

Modulopbyggede GENERATORANLÆG. - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Modulopbyggede GENERATORANLÆG - og alt, hvad dertil hører... KVA Diesel ApS Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736 4111 Fax (+45) 9736 4013 info@kva-diesel.dk www.kva-diesel.dk Diesel generatoranlæg

Læs mere

Online-datablad DKV60-A2K01000 DKV60 MÅLEHJULSENCODER

Online-datablad DKV60-A2K01000 DKV60 MÅLEHJULSENCODER Online-datablad DKV60-A2K01000 DKV60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Billeder kan afvige Oversigt over tekniske data Ydelse Bestillingsoplysninger Type andre instrumentudførelser og tilbehør Pulser

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Leverandør af komponenter Indenfor: Transmission Ventilation Procesudsug Aggregater Finmekanik(MOBRA)

Leverandør af komponenter Indenfor: Transmission Ventilation Procesudsug Aggregater Finmekanik(MOBRA) Leverandør af komponenter Indenfor: Transmission Ventilation Procesudsug Aggregater Finmekanik(MOBRA) HVEM ER PARLOCK? Siden grundlæggelsen i 1970 har Parlock A S drevet ingeniør og handelsvirksomhed med

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Motorer. Stærke kræfter til dansk industri... www.frimodt-p.dk

Motorer. Stærke kræfter til dansk industri... www.frimodt-p.dk 12.udg. Motorer normmotorer højeffektmotorer polomkobbelbare motorer energisparemotorer bremsemotorer Stærke kræfter til dansk industri... www.frimodt-p.dk Ndr. Stationsvej 3 8721 Daugård Tlf. 75 89 54

Læs mere

Alle dip 1 7 sættes til On for at opnå stand-alone operation fra PC.

Alle dip 1 7 sættes til On for at opnå stand-alone operation fra PC. Hurtig opstart af Infranor CD1 p og pm: Dette er en enkelt og kortfattet vejledning i opsætningen af CD 1 p og pm driver til anvendelse i stand-alone mode. Ingen Profibus forbindelse. For senere opkobling

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Efter installation af GEM Drive Studio software fra Delta s CD-rom, skal hoved skærmbilledet se således ud: (koden til administrator adgang er: admin)

Efter installation af GEM Drive Studio software fra Delta s CD-rom, skal hoved skærmbilledet se således ud: (koden til administrator adgang er: admin) Hurtig opstart af Infranor XtrapulsPac-ak drev: Dette er en enkelt og kortfattet vejledning i opsætningen af XtrapulsPac-ak driver til anvendelse i stand-alone mode. Ingen Profibus forbindelse. For senere

Læs mere

Styringssystemer. Effektiv rumstyring AIRCONTROL

Styringssystemer. Effektiv rumstyring AIRCONTROL Styringssystemer Effektiv rumstyring AIRCONTROL AIRCONTROL Tilstedeværelse Fugtighed Temperatur Luftkvalitet 2 Behovsstyrede rumstyrings-strategier Effektiv rumstyring med X-AIRCONTROL Stadig strengere

Læs mere

* _0817* Drivteknik \ Drivautomatisering \ Systemintegration \ Services. Rettelse. MOVIMOT MM..D med vekselstrømsmotor DT/DV

* _0817* Drivteknik \ Drivautomatisering \ Systemintegration \ Services. Rettelse. MOVIMOT MM..D med vekselstrømsmotor DT/DV Drivteknik \ Drivautomatisering \ Systemintegration \ Services *23582529_0817* Rettelse MOVIMOT MM..D med vekselstrømsmotor DT/DV Udgave 08/2017 23582529/DA SEW-EURODRIVE Driving the world Supplerende

Læs mere

KEB Combivert Frekvensomformer F5-B version (0,37-15kW)

KEB Combivert Frekvensomformer F5-B version (0,37-15kW) Quickguide KEB Combivert Frekvensomformer F5-B version (0,37-15kW) Forord Denne quickguide er et supplement til manualer udgivet af KEB og kan således ikke erstatte KEBs manualer. Det er kun en lille del

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma, der

Læs mere

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde SPIDER Quick guide DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S Langebjergvænget 18 4000 Roskilde +45 7221 7979 Indhold Om SPIDER... 3 Funktioner ved SPIDER... 3 Spændingsforsyning... 3 Installation og fysiske

Læs mere

Bordmarkeringssystem netmarker

Bordmarkeringssystem netmarker Bordmarkeringssystem NetMarker NetMarker det kompakte bordmarkeringssystem Det innovative, netværkskompatible CNC-bordmarkeringssystem NetMarker byder udover høj markeringskvalitet og nem håndtering på

Læs mere

Motor til modulerende styring AME 435

Motor til modulerende styring AME 435 Datablad Motor til modulerende styring AME 435 Beskrivelse ventilens karakteristik kan justeres trinløst mellem lineær og logaritmisk og omvendt. det avancerede design omfatter belastningsafhængige endestopkontakter,

Læs mere

Automatik. ControlMaster PLUS. Tekniske data. Climatix 600. Xenta 300. Uden styreenhed

Automatik. ControlMaster PLUS. Tekniske data. Climatix 600. Xenta 300. Uden styreenhed ControlMaster PLUS Standardversionen ControlMaster PLUS leveres med én af nedenstående styreenheder. Climatix 600 Denne styreenhed er udviklet specielt til ventilationsaggregater. Softwaren er blevet udviklet

Læs mere

Generatorer fra Wacker Neuson dem kan du stole på: Generator-kompetence ned til mindste detalje. Hurtigt overblik over alle generatorer.

Generatorer fra Wacker Neuson dem kan du stole på: Generator-kompetence ned til mindste detalje. Hurtigt overblik over alle generatorer. Generatorer Generatorer fra Wacker Neuson dem kan du stole på: Generator-kompetence ned til mindste detalje. 1. Fuld energi til alle opgaver. En pålidelig strømforsyning er uundværlig på arbejdspladsen.

Læs mere

vacon 10 hvordan ønskes frekvensomformeren i dag?

vacon 10 hvordan ønskes frekvensomformeren i dag? vacon 10 hvordan ønskes frekvensomformeren i dag? nem at tilpasse Vacon 10 er en ekstremt kompakt frekvensomformer til brug inden for maskinkonstruktion i effektområdet 0,25 kw til 5,5 kw. Vacon 10 er

Læs mere

Online-datablad. C2C-SA09030A10000, C2C-EA09030A10000 detec2 Core SIKKERHEDSLYSGITRE

Online-datablad. C2C-SA09030A10000, C2C-EA09030A10000 detec2 Core SIKKERHEDSLYSGITRE Online-datablad C2C-SA09030A10000, C2C-EA09030A10000 detec2 Core A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Egenskaber Systemdel Opløsning Beskyttelsesfelthøjde Rækkevidde Reaktionstid

Læs mere

Elektrohammere. Højeste slagkraft i en ny dimension. Elektrohamrene fra Wacker Neuson

Elektrohammere. Højeste slagkraft i en ny dimension. Elektrohamrene fra Wacker Neuson H Elektrohammere Højeste slagkraft i en ny dimension. Elektrohamrene fra Wacker Neuson En elektrisk kraft på daglig basis. Elektrohamrene fra Wacker Neuson. FÅ DET BEDSTE UD AF TIDENS STRØM. Den tekniske

Læs mere

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S JTT Conveying A/S JTT har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

1,5 W 18 VA (I max. 20 A @ 5 ms) Kabel 1 m, 4 x 0,75 mm 2, option: 3 og 5 m kabel, klemrække Funktions-data Fabriksindstilling Variabel

1,5 W 18 VA (I max. 20 A @ 5 ms) Kabel 1 m, 4 x 0,75 mm 2, option: 3 og 5 m kabel, klemrække Funktions-data Fabriksindstilling Variabel eknisk datablad LMQA-MF Programmerbare spjældmotorer til luftspjæld i klima- og ventilationsanlæg, til laboratorie- og industriudsugning For spjæld op til ca. 0,8 m Drejemoment Nm Nominel spænding AC/DC

Læs mere

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Den afrundede løsning, der giver større effektivitet og komfort 2 AutoRotor Magnum 40 - giver toppræstationer uden stress AutoRotor Magnum 40 er vort topprodukt: I

Læs mere

Minarc Evo-familien Kan bruges overalt

Minarc Evo-familien Kan bruges overalt Minarc Evo-familien Kan bruges overalt Minarc Evo 180 Fordele Fremragende svejsepræstation Kan bruges sammen med alle elektrodetyper Kan bruges med lange forsyningskabler PFC-teknologi for maksimal energivirkningsgrad

Læs mere

FSystem beskrivelse PAR 200 CLOCK

FSystem beskrivelse PAR 200 CLOCK FSystem beskrivelse PAR 200 CLOCK Driftvejledningsnr: PAR-200-SYS-DK-041223 Beskrivelse Billede PAR-200-SYS er den overordnede og komplette beskrivelse af Ølands nye tidsstyring inden for analoge regulatorer.

Læs mere

ULTRAHEAT/ULTRACOLD T230. Varme- og kølemåler med ultralydsteknik Til private hjem. Statisk måler med ultralydsteknik

ULTRAHEAT/ULTRACOLD T230. Varme- og kølemåler med ultralydsteknik Til private hjem. Statisk måler med ultralydsteknik Varme- og kølemåler med ultralydsteknik Til private hjem Statisk måler med ultralydsteknik ULTRAHEAT/ULTRACOLD T230 Markedets bedste: Den nye generation af varme- og kølemålere med et fremtidsorienteret

Læs mere

Online-datablad. C4P-SA04530A00 detec4 Prime SIKKERHEDSLYSGITRE

Online-datablad. C4P-SA04530A00 detec4 Prime SIKKERHEDSLYSGITRE Online-datablad CP-SA00A00 detec Prime CP-SA00A00 detec Prime A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Egenskaber Systemdel Opløsning Beskyttelsesfelthøjde Rækkevidde Uden blinde

Læs mere

Produktoversigt 2012/2013 INTELLIGENT KOBLINGSTEKNOLOGI FOR TID, TEMPERATUR OG BELYSNING.

Produktoversigt 2012/2013 INTELLIGENT KOBLINGSTEKNOLOGI FOR TID, TEMPERATUR OG BELYSNING. Produktoversigt 2012/2013 INTELLIGENT KOBLINGSTEKNOLOGI FOR TID, TEMPERATUR OG BELYSNING. Danish Kontakture fra Grässlin effektive og nemme at anvende.. altid på rette sted til rette tid I mere end 50

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 3 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Indhold Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma,

Læs mere

Online-datablad SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIVE GASANALYSATORER

Online-datablad SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIVE GASANALYSATORER Online-datablad SIDOR E 1217519 SIDOR A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified SIDOR E 1217519 Bestillingsoplysninger Type andre instrumentudførelser og tilbehør Målestørrelser

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Online-datablad. i200-m0323 Lock i200 Lock SIKKERHEDSLÅS

Online-datablad. i200-m0323 Lock i200 Lock SIKKERHEDSLÅS Online-datablad i200-m0323 Lock i200 Lock A B C D E F Udløser er ikke indeholdt i leveringen Bestillingsoplysninger Type Varenr. i200-m0323 Lock 6025113 Aktuatoren skal bestilles separat. Detaljer, se

Læs mere