Bestyrelsesmøde i Holstebro IM Elim

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde i Holstebro IM Elim"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde i Holstebro IM Elim Torsdag den 7. april 2016 kl Hos Kathrine Damtoft, Særkærparken 134, Holstebro. Følgende er indkaldt til mødet: Tove Kristensen, Kathrine Damtoft, Dagmar Bjerregaard, Klaus Johansen, Brian Christensen, Kurt Nielsen, Ninna Hansen og Finn Vejlgaard. Fraværende: Referat nr.: 159 Ordstyrer: Finn Referent: Ninna Kaasgaard Hansen Indledning og fællesbøn ved Dagmar Kathrine 1) Godkendelse af dagsorden 2) Godkendelse og underskrift af referat 158 (arbejdsdagsreferat) 3) Opgaver siden sidst a) Mikael og Erik har fået en tak fra bestyrelsen igennem Tove for deres arbejde. b) Der er givet tak til Randi og Erik i forbindelse med Elim Open. c) Jubilæumsudvalg: Historisk tilbageblik. Carl har takket nej. Kristian vil gerne lave noget PowerPoint til det. Kurt snakker videre med Kristian om det, og om Jørgen Jensen/Lis Markussen evt. skal spørges. i) Mødeledelse: Klaus har ikke spurgt nogen endnu. Kaffehold: Dagmar har spurgt Else, og der er styr på det. d) Elin og Constructa vil ikke sende regninger, der går over den økonomiske ramme, der var sat. e) Grib det evige liv er blevet rigtig flot opmalet. f) Torben og Leon har sagt ja til at lave skabe i forgangen. De mangler nogle mål for at kunne gå videre. g) Der er lavet invitationer til Åbent Hus, som bliver lagt forskellige steder. Kurt spørger i Nørrelandskirken, om de vil reklamere for arrangementet, som begynder lige efter gudstjenesten. Finn og Kathrine giver invitationer til Ellebæk og Måbjerg. IFC skal også inviteres. i) Frokost: Pølsebord fra slagter. Klaus har styr på det. Nogle børn kan sælge sodavand. Kurt vil se på, hvad der er smartest små eller store flasker sodavand. Kage: Marianne og Helga m.fl. i Judith har takket nej til at synge til arrangementet. h) Pedelparret har købt udsmykning, som det er aftalt med dem.

2 4) Nyt fra formanden a) Kommunen har sagt god for ibrugtagning af store sal. b) Mødet d. 9. april på IMB er aflyst pga. manglende tilmelding. 5) Mødeafvikling i Sognehuset, Nørrelandskirken a) Skal der gives en tak til de to steder. Kurt sender dem en tak (både præst og menighedsrådsformænd). 6) Økonomi: a) Økonomisk situation i Elim. Vores Konti: Nordea kr. Vestjysk Bank kr. Jyske Bank kr. b) Brian har søgt momskompensation, og Huset skal have en del af dette (78%). c) Byggeriøkonomi: De kr. fra IM s byggefond er modtaget og brugt. d) Der skulle gerne komme nogle éngangsbeløb ind i år kr. og der er kommet kr. ind allerede. e) Børge Bech-fonden er endnu uvis. Der er sendt ansøgning efter rette anvisninger. f) Udgifter: Der mangler stadig at blive betalt ca kr. + lidt mere. g) Regnskabet for 2015 er blevet godkendt. h) IFC indbetaler månedligt variable beløb, alt efter hvor meget de bruger huset. Dog er der ingen oversigt over, hvornår de er der. Kurt kontakter IFC for at få en kontaktperson til pedellerne. 7) Elims IMU og håndteringen af kassererarbejdet: a) De har svært ved at løfte denne opgave selv kan vi hjælpe? i) Forslag: Helle, Jens (kan give informationer). Finn spørger. Der skal stadig være en økonomiansvarlig i IMU-bestyrelsen. 8) Kredsmøder foråret 2017 og Kurt Hjemdal, Norge: a) Der er ønske om at afvikle møder i Elim ifm. kredsens forårsmøder (Kathrine). i) Det er intet problem. De sørger også selv for mødeledelse. 9) Renovering af den store sal. Status a) Mangelliste udarbejdet sammen med Jonas fra Jens Jensen, Kai Ove og Kurt. b) Vi skal have ekstra maling og farvekoder samt korrekt vejledning i rengøring (inkl. rette rengøringsmidler). c) Både Jonas og Kai Ove har udtrykt, at det har været en god proces. d) Rengøring (torsdag, fredag og lørdag) proces og resultat i) Det gik godt. Ninna og Jesper gør det godt og tager ansvar for det. Tove og Klaus giver dem en ros for det. Det var godt, at der kom en fra hver arbejdsgren til at rydde op i skabene. Det kunne være en idé at gøre igen hvert år. e) De overskydende stole. Placering af stole med armlæn. i) Guldalderklubben vil gerne have stolene med armlæn, men det fungerer ikke helt så godt at sætte dem i glassalen. De kan komme op på pulpituret. Der kan stå 3-4 stk. i glassalen. Kurt snakker med Carl om det. f) Klapstole skal de være ekstrastole i huset.

3 i) Der skal laves en optælling af, hvor mange stole vi har i alt i Elim. Kan der blive brug for dem til fx I Worship? Kai Ove beholder dem indtil skabene i gamle indgang bliver lavet. i De overskydende skal sælges. g) De gamle bordplader og ben. i) Kai Ove må sælge dem. Lamperne skal tælles op. Vi skal have en reservebeholdning, til hvis der er nogle, der går i stykker. Orgelpiberne står i kælderen. Der kan laves et marked, når vi kommer længere hen. h) Lyd og projektor Rainbow hvornår bliver de færdige? På torsdag. Der skal samles en flok mennesker, som kan have interessen i at lære noget om teknikken. Finn sender mail rundt. i) Afprøvning inden Åbent Hus den 17. april. Rainbow styrer teknikken d. 17. april. i) Klaus kontakter Rainbow for at finde ud af, hvornår han og Kurt kan mødes med dem. De har snakket om nogle skærme til forsangere på væggen! 10) Renovering af den store sal: Børnerum a) Kan vi fastsætte et budget for investeringen til børnerummene? i) Messy Church-folkene er spurgt, om de vil stå for det. Der er legesager nok i kælderen, og de kan flyttes op i rummet under trappen. Lave enkel indretning med møbler og kasser til legesager. Lave en bænk i indhakket under trappen (Leon og Torben kan spørges, hvis der vurderes at være behov for det). i Kurt snakker med Messy Church-folkene. b) Vi skal have hvide lamelgardiner, der kan skjules helt, når de er trukket fra, i soverummet. 11) Renovering af den store sal: Talerstol a) Hvordan kommer vi videre med vores talerstol. b) Den gamle kan da bruges, indtil vi får en ny. Lys?? i) Der købes nye lamper dertil Tove spørger Jesper. 12) Åbent hus af det renoverede Elim søndag den 17. april a) Program (Finn) i) 11:45 åbner huset. Fri leg indtil kl. 12:30, hvor Finn byder velkommen, herefter pølsebord. Spisning i ca. 1 time. Halvdelen af tiden måske noget musik nogen, der spiller (IMU kunne ikke, Mogens har tilbudt, at han finder folk til det. Det bliver instrumental/blanding af sange). Kurt siger lidt omkring processen, tak til folkene, giver blomst + gavekort til Kai Ove for at være daglig leder. Tak til Jens Jensen m.fl. PowerPoint over Elims forandring over det seneste halve år. Anders Elmholt siger noget på vegne af IM. Herefter sang ( Solopgang fra det høje?). Ordet frit, hvis nogen vil sige noget. Evt. indslag fra IFC (Kurt spørger dem evt. noget børneunderholdning også). Kaffe til slut. b) Invitation er udsendt til mailfolket, Elims IMU og IMU+. i) Man kan sende invitation via Facebook. c) Sognekirken og Nørrelandskirken se ovenfor under punkt 3g. i) Kredsbestyrelsen har fået invitation. Kredsmissionær, regionsleder skal også inviteres (Kurt). d) Traktement Der skal lægges invitationer ud til I Worship (Kurt). e) Voksne og børn f) Har vi den praktiske side på plads??

4 13) Opstillede til bestyrelsen ved generalforsamlingen a) Hvor langt er vi? b) Planlægning af generalforsamlingen 2016 c) Indledning: Martin Lykkegaard (Finn) d) Dirigent: Kristian Søndergaard, Nikolaj Bækgaard, Jakob Nicolajsen (Kurt) afventer svar. e) Kandidater til bestyrelsen i) Arne Damtoft har sagt nej i denne omgang (evt. næste år?) Daniel Stagis er i tænkeboks. i Ole Bisgaard er i tænkeboks. iv) Mette From har sagt nej tak. f) Emner til formandsberetningen i) Renovering, tanker fremadrettet omkring fællesskab, løft af musik. g) Fremlæggelse af regnskaberne: Brian h) Kathrine Meldgaards stiftelse: Jens Haubro (Brian) i) Revisorer: De genopstiller (Brian) j) Forsamlingens ønsker og tanker. k) Emne: Visioner for arbejdet i Elim. Man sætter sig i grupper ved borde og drøfter visionen for Elim. Herefter vil der være 3, der fortæller om deres mening om Elims vision. l) Struktur på aftenen Finn og Kurt m) Input fra nogle arbejdsgrene i Elim i) Lægges hen til fællesmøderne. Omtale i programhæftet. Fælles vision: Drøftes med arbejdsgrenene på et fælles bestyrelsesmøde i efteråret. Få børnene fra Messy Church, junior og teen involveret til vores møder. n) Afslutning: Bøn ved mødelederen. o) Indkomne forslag: 14) Musikledsagelse i Elim a) Vi går efter en fælles samling, hvor vi vil drøfte musikledsagelsen med alle musik- og sangfolket. b) Evt. torsdag den 21. april. Den aften kan der laves grupper af musikere og tovholder for, hvornår grupperne skal være på. c) Først tages kontakt til Mogens. d) Der sendes mail ud til musikere og hele Elim (Kurt og Finn). Finn forfatter en mail. i) Mirjam, Ketty, Ruth og Jakob, Judith, Mette C, Randi og Christian, Marianne Bak, Mette Vejlgaard, Ulla og Peter, Hanne Eskildsen, Conny, Lene og Mogens, Marianne J, Malene Hald, Helga, Dagmar, Linda R, Linda B, Anne C, Søren Noer, Mogens J, Tove, Tina V, Martin L. 15) Evt. a) Der skal justeres på priserne for leje af store sal. b) En fra Holstebro Oasekirke har lagt en lille føler ud og forespurgt, om de på et tidspunkt kan leje sig ind i Elim til deres gudstjenester. c) Menighedsrådsvalg i Holstebro Kirke. Der mangler nogen til at stille op på Indre Missions liste. d) Fugearbejde udvendigt på Elim og pedelbolig. Kurt får et tilbud fra Peter. e) Der mangler nogen til Åbent Hus i uge 29. Kurt konfererer med kalenderen. Dog forsøger Kathrine med at sende mail rundt. f) Det fastholdes med fællesspisning d. 21. september med Thomas Bjerg Mikkelsen.

5 g) Indsamling i Elim, når der er en fra en organisation. Der kan stå en kurv ved døren, og så kan organisationens MobilePay- og Swipp-numre stå på PowerPoint. h) Vi er blevet fritaget for gebyr fra MobilePay, fordi vi er en velgørende organisation. i) Eleftersyn. Den, vi har, er for gammel. Klaus kontakter elfolk. j) Der skal ses på lyset i glassalen, da det blinker igen. k) Carl har efterlyst Hjemlandstoner. Kasserne skal findes. l) Der bliver ofte varmt i glassalen. Det kunne være en idé med solfilm. Afslutning med fadervor ved Kathrine

Bestyrelsesmøde i Holstebro IM Elim

Bestyrelsesmøde i Holstebro IM Elim Bestyrelsesmøde i Holstebro IM Elim Mandag den 9. marts 2015 kl. 19.00 Kathrine Damtoft, Særkærparken 134, Holstebro. Følgende er indkaldt til mødet: Tove Kristensen, Kathrine Damtoft, Dagmar Bjerregaard,

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 22. april 2015

Referat fra generalforsamling den 22. april 2015 Referat fra generalforsamling den 22. april 2015 1. Indledning med andagt v/dagmar Bjerregaard 2. Valg af dirigent a. Kaj Ove Søe blev valgt. 3. Bestyrelsens beretning og visioner i punktform a. Året der

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Referat Generalforsamling i IM Hjørring

Referat Generalforsamling i IM Hjørring Referat Generalforsamling i IM Hjørring Torsdag den 7. februar 2019 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer 2. Beretning ved formanden 3. Beretning fra de forskellige arbejdsgrene ( korte indlæg på max

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne 1. Opfølgning Rindsholm festen møde med festudvalget dato? 2. Hvordan

Læs mere

Program for foråret 2016

Program for foråret 2016 Program for foråret 2016 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! I 2016 er det overordnede emne Paulus. I Apostlenes Gerninger i Det ny Testamente hører vi om manden Paulus, der

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl Referat fra generalforsamling 2019 Tirsdag d. 12. marts kl. 19.00 1. Indledning med andagt 2. Valg af dirigent/referent Heidi Empleo Broe Hansen er referent Egon Skødt er dirigent 3. Formandens beretning

Læs mere

Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016

Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016 Mødereferat fra Årsfest/Generalforsamling INDRE MISSION I DEJBJERG Den 2. marts 2016 Dagsorden: 1. Sange, indledning, bøn Kaj D. indledte 2. Præsentation af de forskellige arbejdsgrene Søndagsklubben v.

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl. 19.00. Indledning: Malene Fremmødte: Niels Martin, Jens Martin, Asger, Arne, Malene, Bodil og Stine 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde den 27. april 2016

Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde den 27. april 2016 Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde den 27. april 2016 Tilstede: Henning Bilberg, Torben Kragh, Jens Bjerre, Jørgen Madsen, Cathrine Pedersen, Birgit Hansen, Linda Kristensen, Malene Henschke,

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016

Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Program foråret 2016 Indre Mission i Grindsted Adresse: Kronen, Solvej 1, 7200 Grindsted Mere info: www.grindsted.indremission.dk eller søg Kronens side på facebook JANUAR Evangelisk

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Velkommen til Indre Mission - Horsens

Velkommen til Indre Mission - Horsens Velkommen til Indre Mission - Horsens Sted: Emil Bojsensgade 31, 8700 Horsens. Tidspunkt: Torsdag kl. 18.00 21.15. Se programmet. Hvad står IM for? Hvad tror vi på? Hvad sker der i IM Horsens For de unge

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd

Simon Peters Kirkes Menighedsråd Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 7. maj 2015 Tid: 18.45 (andagt kl. 18.30) Fraværende med afbud: Lisa Gam Fraværende uden afbud: Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Indhold

Læs mere

PROGRAM FOR 2. halvår 2015

PROGRAM FOR 2. halvår 2015 PROGRAM FOR 2. halvår 2015 VELKOMMEN PÅ Hvad kan vi gøre for dig? Du står med det nye program i hånden. Luk op og se de mange muligheder! Klippen Lemvig Indre Mission er et fællesskab af mennesker, der

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Indre Mission i Birkerød Velkommen til forårets møder i Ansgar! Her i foråret 2017 vil tirsdagsmøderne tage udgangspunkt i emnet Forkyndelse der frigør, som er et af Indre Missions

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Program for Indre Mission i Gjern Foråret 2012

Program for Indre Mission i Gjern Foråret 2012 Program for Indre Mission i Gjern Foråret 2012 Gjern Missionshus Østergade 27B 8883 Gjern 1 2 Mandag 9. kl. 20 Tirsdag 10. kl. 10 (bemærk tidspunktet) Onsdag 11. kl. 20 Torsdag 12. kl. 20 Fredag 13. kl.

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

De fleste tilbud foregår i Kirkecenteret, Rådhusstrædet 15, Ikast

De fleste tilbud foregår i Kirkecenteret, Rådhusstrædet 15, Ikast De fleste tilbud foregår i Kirkecenteret, Rådhusstrædet 15, Ikast Tirsdage: Kl. 19.00-20.30: mødes juniorer, der går i 4., 5. og 6. klasse til Klub 456. De holder til i kælderen Torsdage: Kl. 9.30-11.00:

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2015 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl. 17.15 på Tommerup Efterskole Tilstedeværende: Trine, Henning, Karsten, Jakob (med undtagelse af punkterne 1,

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling

Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling DAGSORDEN OG REFERAT AF MØDE MED BEBOER AFD. 316-0 DEN 06. JANUAR 2019 KL. 10.00-15.00 Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling 316-0. Da vi skal lave indkaldelse til afdelingsmødet og have alt

Læs mere

JUELSMINDE IF HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE

JUELSMINDE IF HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE 23.-24. & 25. Marts 2012 1 Indholdsfortegnelse Side 3: Opstilling til spisning, klargøring af baner & nedpakning Side 4: Stævnekontor og guider Side 5: Kiosk og nattevagter Side

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ

PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ PROGRAM FOR 1. halvår 2013 VELKOMMEN PÅ Klippen er fyldt med liv! Vi byder dig velkommen i et levende fællesskab. Lokalt i Lemvig er Indre Mission et stort kristent fællesskab af børn, unge og voksne,

Læs mere

Tapet i gangen: Er sat i værk. Det skal ligne en udendørsgade, der skal tapet op og males så værkstederne ligner huse.

Tapet i gangen: Er sat i værk. Det skal ligne en udendørsgade, der skal tapet op og males så værkstederne ligner huse. Returadresse Aktivitet Syd AktivitetsCenter Skjern, Nygade 48, 6900 Skjern Referat Brugerrådsmøde AktivitetsCenter Skjern Mødedato Torsdag d. 28. marts 2019 Mødetid kl. 9.30 12 Mødested AktivitetsCenter

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 19 November 2013 kl. 17:00 til 21:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen,

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kundby Lokalforum Onsdag. D. 12.2.18, kl. 10 Hos Søren, Trønningevej 14A, Kundby Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen - OK 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat. Generalforsamling i IM Hjørring. Torsdag den 8. februar 2018 kl

Referat. Generalforsamling i IM Hjørring. Torsdag den 8. februar 2018 kl Referat Generalforsamling i IM Hjørring Torsdag den 8. februar 2018 kl. 19.30 Velkomst ved Formanden Indledning ved Ruth Kørner Generalforsamling: 1. Valg af ordstyrer 2. Formandsberetning ved Torben Holm

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016

Referat. Konvent møde den 11. juli Konvent & camp 2016 Referat Konvent møde den 11. juli 2016 Konvent & camp 2016 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

Referat nr. 18 fra ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 10. marts 2015 Skoleår 14/15.

Referat nr. 18 fra ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 10. marts 2015 Skoleår 14/15. Referat nr. 18 fra ekstraordinært bestyrelsesmøde d. 10. marts 2015 Skoleår 14/15. Tilstede: Per Zacho PZ, Gull-Britt Jepsen GJ, John Noe JN, Lene Hansen LH, Grethe Nielsen GN, Karsten Olsen KO, Carsten

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 21. september 2017 kl i Sognehuset

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 21. september 2017 kl i Sognehuset Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 21. september 2017 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Birthe Hother Vesterager, Jens Birk (næstformand), Jette Jensen, Jonna Ostersen (kontaktperson), Klaus Lind

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Generalforsamling, Foreningen Landeryd

Generalforsamling, Foreningen Landeryd Generalforsamling, Foreningen Landeryd 22.5.2004 Referat: Tilstede: Bent Ole, Jørgen, Aksel, Carl, Preben, Michael S, Michael M, Jette, Hans, Henrik K, John. 1) Michael M påtog sig dirigent posten. (Og

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat fra MR møde den 30. maj 2016

Referat fra MR møde den 30. maj 2016 Referat fra MR møde den 30. maj 2016 Ordstyrer: Elsemarie Referent: Alice Fraværende: Henrik 1. Dagsorden er godkendt 2. Referat fra sidste møde er godkendt. 3. Vi ønsker at bevare diakonipræstestillingen,

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA Alene Kristus er mit håb, LIVET MED JESUS han er mit sikre sejrsråb. Min hjørnesten og tilflugtsborg, han er mit værn i frygt og sorg. Et væld så dyb af kærlighed, hos

Læs mere

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden:

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden: SOCIALPÆDACOCERNE Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september 2015 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg

Læs mere

Formandens initialer:

Formandens initialer: 7500 Holstebro Dato: 13. december Blad nr. 4 Afbud: Dagsorden Beslutning 01 Velkomst 02 Appel ved Ole Nymann 03 Godkendelse af dagsordenen Dagsorden godkendt. 04 Orientering ved formanden. Til orientering.

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Indkomne skrivelser. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Indkomne skrivelser. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr.358 Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen, Bente Normann Rasmussen, Bjarne Bro, Dorthe S. Lauridsen, Frede Marinus Johansen, Jan Weber, Jonna Lindenmayer, Kirsten Madsen, Marianne Kjeldsen,

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16.

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Birkerød d. 17. august 2012 Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Bestyrelsesmedlem Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard.

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 30. maj kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende er: Bo Abildgaard. 1. Bemærkninger til referat den 2. maj 2016? Nej 2. Andre punkter

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Referat nr. 1 fra bestyrelsesmøde d. 26. april 2017 Skoleår 17/18.

Referat nr. 1 fra bestyrelsesmøde d. 26. april 2017 Skoleår 17/18. Referat nr. 1 fra bestyrelsesmøde d. 26. april 2017 Skoleår 17/18. Tilstede: Vivi Kristensen, Linda Kristensen, Henning Bilberg, Torben Kragh, Cathrine Bie Pedersen, Malene Henschke, Birgit Hansen, Jens

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Referat Formand for Dansk Tækkemandslaug Henrik Henriksen bød velkommen til generalforsamlingen

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl Esbjerg den 4.oktober 2018 for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl. 15.30-17. Mødet indledes med en sang Dagsorden 1: Godkendelse af referat af 16.aug.2018 og dagsordenen 2:

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Referat. Konvent møde den 13. juli 2015. Konvent & camp 2015

Referat. Konvent møde den 13. juli 2015. Konvent & camp 2015 Referat Konvent møde den 13. juli 2015 Konvent & camp 2015 www.namidtjylland.dk www.nadanmark.dk Dagsorden: 1. Sindsrobøn 2. Præsentationsrunde 3. Valg af referat & ordstyrer 4. Oplæsning af NA`s 12 koncepter

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af bestyrelsesmøde 10. marts 2016 Til stede: Morten Juul Pedersen (Skoleleder) Hanne Rosvald (Næstkvinde)

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30

Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Glostrup, den 16.06.2009 SA Referat Dato: 11.06.2009 kl. 17.30 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Mødeart:: Repræsentantskabsmøde Mødested: BL s lokaler Afdeling: 0. Studiestræde 50, 1554 V. Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21 Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 19.09. 2017 kl. 18:30-21 Referent Kosna Savage Tilstede: Mia, Ellen Margrethe, Erik, Marianne, Isak, Frederik, Nasrin, Lisbet, og Kosna Afbud: Ebbe og Jamila, Dagsorden:

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri.

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri. TJERNESKUDDET EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Er det en supernova? ØAA-medlemmer ude i det fri. December 2006 ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Ole Rømer Observatoriet Observatorievejen 8000 Århus www.oeaa.dk

Læs mere

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32.

Husk at vi de 4 søndage i juli har fælles gudstjenester med Baptistkirken på Vindingevej 32. Fredag den 10. juli vil Vibeke Vang og Jan Kristoffersen sige ja til hinanden. Det sker i Roskilde Frikirke kl. 15.00. Kom og være med til denne vigtige begivenhed i Vibekes og Jans liv. Efter vielsen

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2012

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2012 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2012 Agenda 2012 0) Velkommen v/ Jyske Bank Velkommen v/ Formanden 2) Valg af Dirigent + Referent 3) Formandens beretning 4) Regnskab til godkendelse 5)

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Vedtægter. 2 Medlemsskab Menighedsråd inden for de i 1 omtalte provstier kan optages som medlemmer.

Vedtægter. 2 Medlemsskab Menighedsråd inden for de i 1 omtalte provstier kan optages som medlemmer. Distriktsforeningen af menighedsråd i Greve-Solrød, Køge, Lejre og Roskilde provstier Vedtægter 1 Distriktsforeningen af Menighedsråd i Greve-Solrød, Køge, Lejre og Roskilde provstier: er en forening af

Læs mere