Viborg Ultras. Viborg FF - Brøndby IF, 13/8 2007, Årgang 3 No. 1 FANZINE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Viborg Ultras. Viborg FF - Brøndby IF, 13/8 2007, Årgang 3 No. 1 FANZINE"

Transkript

1 Viborg Ultras Viborg FF - Brøndby IF, 13/8 2007, Årgang 3 No. 1 FANZINE

2 GOD START MEN NUL POINT Meget er blevet sagt, skrevet, sunget, råbt og skreget i sidste sæson. Det var ikke godt nok, og vi var heldige med ikke at rykke ud. Mere behøver man ikke sige om den sag. Nu går livet videre! Der er skiftet meget ud i truppen og vores nye spillere har allerede nu bragt viljen og spilleglæden tilbage på holdet. Derudover har vores gamle spillere fået chancen for at starte på en frisk, hvad de fleste da også ser ud til at have gjort. Desværre har udbyttet ikke stået mål med indsatsen. Efter fire runder har vi stadig ingen point, men det er der kun en medicin mod: hårdt arbejde og masser af fight. Spillet på banen er trænerens og spillernes ansvar. Opbakningen på tribunen er vores, og det var jo ikke kun på banen, det var skidt sidste år. Det var det bestemt også på tribunen. Oven i købet i en sådan grad, at folk i byen er begyndt at kræve den gamle Sydtribune tilbage. Det er selvfølgelig rart at høre, for der er ikke noget vi hellere vil end at se Syd få en ny storhedstid. Hvis stemningen, festen og farverne skal genskabes, kræver det, at vi lægger sidste sæson bag os, ser bort fra den aktuelle pointkrise og finder troen på holdet og stoltheden over at følge Viborg FF frem igen. Lad os tage udfordringen op, banke tribunen op til fordums styrke og samtidig give spillerne den opbakning de har brug for nu mere end nogensinde! VI ER KLAR! ER DU?! Viborg Ultras

3 Kampreferat: Herning Til trods for et ærgerligt nederlag og et resultat, som cementerer vores absolutte bundplacering, er der bestemt ting, vi kan være tilfredse med ovenpå vores derby mod Football Club Midtjylland. Guderne spillede noget af det bedste, de har gjort under Linderoth. Frandsen spillede i midterforsvaret, som om det sidste års skuffelser er glemt. En Russel spillede ikke så dårligt som de foregående kampe. Og Nagel er og bliver årets positive overraskelse. Linderoth skal også have del i roserne, for det bekom tydeligvis ikke Poulsen (som nok var kampens ringeste) og resten af midtjylland spillerne, at Nagel og Åhmanden skiftede mellem central og venstre-midt. Således styrede vores spillere kampen, så top/bund prædikaterne synes vendt på hovedet. Nu står vi ikke desto mindre med et nederlag, og det skyldtes ikke kun de ti minutter, hvor Indavlen spillede nogenlunde. Vores angribere manglede i høj grad skarphed. Chris havde flere nærgående forsøg, mens det lykkedes for både Højer og Rurik at sparke huller i luften. Recepten må enten være Jacob Olesen, så vi kan få en dimension af hovedspil ind i vores angreb eller måske en helt ny spiller til toppen; faktum er i hvert fald, at det er i begge de små felter, det kniber. Stemningen Mens guderne gjorde det udmærket, var det også en kærkommen mulighed for drengene på tribunen til at tage revanche for en periode med mindre god opbakning. Denne chance blev grebet til fulde. Allerede under spilleropvarmningen var spillerne vidne til en sjældent set vildskab. Når der ikke blev sunget på guderne, blev der råbt og skreget. Vi var klar, og spillerne var også klar, hvilket de viste ved at komme ud og klappe af udebanetribunen i samlet flok. Især i første halvleg var stemningen god. Men også i anden halvleg var der ganske god volumen, selvom varmen efterhånden tappede de fleste kræfter. Endelig var det en fornøjelse at se så meget jubel, da spillerne kom ned efter kampen. De tykke hørte vi kun i glade genhør med de sange, de mere eller mindre direkte har planket fra os..

4 Transferstatus Hvis vi kommer igennem det, man vist må kalde en mellemsæson, så skal vi ud at finde forstærkninger. Vi skal have fem-seks nye spillere til sommer. Sådan faldt ordene fra MJ midt i maj måned, endnu før nedrykningsspøgelset var drevet på flugt. Samtidig blev der givet opsang til spillerne: Resten af sæsonen skulle de bruge på, at bevise over for sig selv, klubben og fansene, at de ville være en del af fremtidens VFF. Udmeldingen var usædvanligt offensiv, når man tænker på, hvem den kom fra. Og den blev da også mødt med en del tvivl om, hvorvidt VFF overhovedet ville være i stand til at hente så mange spillere, hvis der altså skulle være tale om spillere af en vis kvalitet. Men her godt 3 måneder senere, må man sige, at MJ har gjort al tvivl til skamme! Syv nye og flere på vej Hurtigt hentede vi Simon Nagel i Silkeborg og Asbjørn Sennels hjem fra Brøndby. Og selvom det blev meldt ud, at Hawaii-showet (begreb opkaldt efter Viborgs nu legendariske sportschef Flemming Hawaii Nielsen, red.) i år skulle holdes på et minimum, fik tre lykkeriddere alligevel lov til at vise sig frem. Det viste sig at være en god ide og endte med en kontrakt til Rurik Gislasson, der betegnes som et af Islands allerstørste talenter. Siden er norske Petter Furuseth Olsen hentet i Stabæk, svenske Robert Åhman Persson i AIK og ungarske Zoltan Balog i Ferencvaros. Sammen med Christian Overby, der som amatør har spillet sig til en kontrakt i klubben, giver det en foreløbig total på 7 nye spillere. Alt i alt en stor stor udskiftning, men når hovedparten af de nye spillere kommer fra Skandinavien, bør integrationen af de nye ikke blive noget problem. Og muligvis er vi endnu ikke færdige på transfermarkedet. Både en angriber og en højre back rygtes pt. til klubben.

5 Les Misérables Men ikke alene er der købt ind som lovet. Hammeren er også faldet over en stor gruppe spillere, som i sidste sæson slet ikke bidrog med nok i forhold til, hvad der måtte forventes af spillere i den bedste danske række. Thomas Poulsen, Regis Amarante, Sammy Youssouf og Paul Obiefule fik ikke forlænget deres kontrakter, og af spillere som ikke var i nærheden af holdet, har vi skilt os af med David Rasmussen, Christian Flindt-Bjerg, Mojo, Nonso og Joe Zewe. Og midt i det hele blev det angiveligt - største spillersalg i klubbens historie gennemført, da Christoffer Poulsen blev solgt til de nyrige hedekræmmere. De fleste nye spillere er allerede gået direkte ind på holdet og har løftet det spillemæssige niveau væsentligt i forhold til sidste sæson. Savnet af de forsvundne er bestemt til at overse. Transfermæssigt burde truppen være rustet til en lang og hård sæson! To af de nye spillere. Øverst: Furuseth og til højre Zoltan Balog.

6 Sagnet om Skt. Keller I 2002 hentede VFF Christian Keller i Vejle, der var rykket ned året før. Keller var en talentfuld ung spiller, som daværende træner Søren Kusk så et stort lys i. Desværre skulle den første halve sæson i kløvertrøjen ikke blive let for den unge spiller. Trods masser af spilletid og tillid fra træneren udeblev succesen. Faktisk afløste den ene forfærdelige kamp den anden, og efterhånden havde de fleste opgivet håbet om, at han nogensinde skulle slå igennem. Bortset fra en lille håndfuld fanatikere, som fik den ide, at Keller i virkeligheden var en helgen, som var kommet for at redde Viborg og derfor i alle sammenhænge skulle omtales som ufejlbarlig og være først i rækken af spillere, som skulle hyldes før og efter kampene. Tilfældigt eller ej; der gik ikke mange kampe fra Kellers uforklarlige popularitet blev offentlig til han scorede sine første mål for klubben og begyndte at optræde med en helt anden autoritet og selvtillid på banen. Siden blev han konsekvent omtalt som Skt. Keller. Skt. Keller blev en vigtig brik på holdet under skiftende trænere. Fra VFF kom han til Italien, hvor han fik en kontrakt i Lazio og er i dag i norske Stabæk, hvor han gør det godt på et hold, der spiller med i toppen. Historien viser, at fans i et vist omfang kan være med til at påvirke en spillers karriere. Hvor det naturligste ville være at forstærke negativiteten omkring en upopulær spiller, kan det af og til betale sig at gå mod strømmen og i stedet bygge hans selvtillid op. Nogle gange bliver der betalt tilbage i form af gode kampe, fight og mål.

7 FAKTABOKS Skt. Keller er ikke den eneste spiller, som har opnået kultsttus i VFF. Andre nuværende og tidligere kultspillere omfatter: Thomas Andie alias Den Hvide Pélé, som spiller i kløvertrøjen på sjette år. Er umådeligt populær og har bl.a. sin egen fanklub. Imants Bleidelis fik straks fra ankomsten sin egen fanklub, Bleidelis Support, som eksisterede til han forlod klubben. Lennart Lynge Larsen alias Damernes Ven, var kun i VFF i en kort periode. Måske fordi der generelt var så megen skepsis mod købet af ham, blev han af Sydtribunen modtaget som en anden folkehelt og tiljublet før alle kampe. Yderst til venstre: Keller i aktion for Stabæk. Øverst til venstre: LL cool Lennart Lynge Larsen her mod en af superligaens største tænkere. Til højre: Hvad Keller laver på billedet, ved vi ikke, men det skabte ikke desto mindre stor moro på redaktionen.

8 Annie s song(john Denver) You fill up me senses like a night in a forest Like the mountains in springtime, like a walk in the rain Like a storm in the desert, like a sleepy blue ocean You fill up my senses come fill me again. Come let me love you, let me give my life to you Let me drown in your laughter, let me die in your arms Let me lay down beside you, let me always be with you Come let me love you, come love me again. ::Instrumentelt vers::...let me give my life to you Come let me love you, come love me again. You fill up my senses like a night in a forest Like the mountains in springtime, like a walk in the rain Like a storm in the desert, like a sleepy blue ocean You fill up my senses, come fill me again.

Viborg Ultras. Viborg FF - Silkeborg IF, 12/3 2006, Årgang 1 No. 1 FANZINE

Viborg Ultras. Viborg FF - Silkeborg IF, 12/3 2006, Årgang 1 No. 1 FANZINE Viborg Ultras Viborg FF - Silkeborg IF, 12/3 2006, Årgang 1 No. 1 FANZINE Tillykke...... du sidder netop nu og læser i Viborgs første fanzine. Et fanzine er et begreb, der dækker over en samling artikler

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

Viborg Ultras. Viborg FF - Lyngby, 16/9 2007, Årgang 3 No. 2 FANZINE

Viborg Ultras. Viborg FF - Lyngby, 16/9 2007, Årgang 3 No. 2 FANZINE Viborg Ultras Viborg FF - Lyngby, 16/9 2007, Årgang 3 No. 2 FANZINE OP OG STÅ! Så skete det. Efter mange sæsoners uafbrudt appel til VFF og kommunen om at fjerne sæderne fra fansektionen på Sydtribunen,

Læs mere

Viborg Ultras. Viborg FF - AC Horsens, 26/3 2006, Årgang 1 No. 2 FANZINE

Viborg Ultras. Viborg FF - AC Horsens, 26/3 2006, Årgang 1 No. 2 FANZINE Viborg Ultras Viborg FF - AC Horsens, 26/3 2006, Årgang 1 No. 2 FANZINE SÆSONEN ER I GANG Til premierekampen var alle numre af det første fanzine delt ud, inden Syd blev fyldt. Vi vil gerne sige tak til

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge Tillykke med oprykningen drenge Dagens kamp: 14/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Stenvad B Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF

Læs mere

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Dagens kamp: 20/05-2006 Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Viborg Ultras. Tak for alt, Ove..

Viborg Ultras. Tak for alt, Ove.. Viborg Ultras Viborg FF - F.C. København, 5/8 2006, Årgang 2 No. 1 Tak for alt, Ove.. Planen var at udgive det femte fanzine til mod FCM i sidste spillerunde af sidste sæson og vi ville gerne have udgivet

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Simon Olsen U-14 1 Div. Sæson 2014/15 Ass. Træner Skive FH.

Simon Olsen U-14 1 Div. Sæson 2014/15 Ass. Træner Skive FH. Velkommen hjem Torsdag d. 15 marts kom foråret til Aalestrup, nok var der udenfor på den kolde side af de 0 grader samtidig med at der blæste en Sibirisk vind der kunne få de fleste til at trække indendøre.

Læs mere

Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36. Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61

Jeppe Gosvig for Kasper Mikkelsen 36. Frederik Zander for Faris Bijedic 55 Faris Bijedic for Jakob H Klausen 61 Tirsdag d. 4. september 2012, turneringskamp: AaB Randers Freja 1-2 (0-2) Mark Albertsen Christoffer Kræmer, Anders Olesen, Marius Jakobsen, Søren Kudahl Jakob H Klausen, Frederik Fuhr, Oliver Frøslev,

Læs mere

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold

Så snart du har modtaget besked fra DBU om at du er oprettet kan du logge ind og begynde at oprette dit hold Kampklar til træner/leder Som Træner /leder i Dalum IF skal du fra foråret 2015 til at bruge kampklar Dette er en kort vejledning til hvordan du opretter hold i kampklar Man starter med at gå ind på www.dbu.dk

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

FANZINE. Viborg Ultras. Viborg FF - Brøndby IF, 6/ , Årgang 3 No. 3

FANZINE. Viborg Ultras. Viborg FF - Brøndby IF, 6/ , Årgang 3 No. 3 FANZINE Viborg Ultras Viborg FF - Brøndby IF, 6/10 2007, Årgang 3 No. 3 KAMPREFERATER SIDEN SIDSTE NUMMER VFF AGF 2-0 (1-0) Startopstilling: Alvbåge Balog, Sennels, Tengstedt, Popkhadze Nagel, Glerup,

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Det georgiske syndikat

Det georgiske syndikat 1 Det georgiske syndikat I Aarhus har man tre georgiske spillere på kontrakt. Netop Georgien vækker nok ikke den store fodboldmæssige lidenskab i live hos den almene fodboldfan. Navne som Arveladze, Ketsbaia,

Læs mere

Ham skal du kende. Lionel Messi

Ham skal du kende. Lionel Messi Ham skal du kende Lionel Messi Lionel Messi var 11 år, da en læge sagde til hans forældre, at deres søn ikke ville vokse. Han havde ikke det hor-mon i kroppen, der får os til at vokse. Derfor ville han

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Dagens kamp: 09/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Dagens kamp: 17/06-2006 Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2011.

Bestyrelsen beretning for 2011. Bestyrelsen beretning for 2011. Indledning. 2011 startede med næsten Sibiriske temperaturer hvilket gjorde at sæson opstart blev udskudt nogle uger. Havde vi ikke haft kunstgræsbanen, ville det meste af

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 88 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 67% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 22.09.2007 vs. Jelling FS stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

2.løb/5 Alleycat: Har gået 2 rigtigt gode løb og kan Christian få ham fejlfri rundt, så tror jeg faktisk at de har vinderchance.

2.løb/5 Alleycat: Har gået 2 rigtigt gode løb og kan Christian få ham fejlfri rundt, så tror jeg faktisk at de har vinderchance. Chancevurdering Lørdag d. 4.marts Stald Andersen har en del starter denne løb, som Kenneth Andersen udtaler sig på vegne af: 1.løb/1 Timo Lane: Har været undervejs et stykke tid grundet skader. Han er

Læs mere

Jyske Mesterskaber og Nordic Open

Jyske Mesterskaber og Nordic Open Jyske Mesterskaber og Nordic Open Godt 20 roere fra Odder Roklub deltog i Jyske mesterskaber i lørdags. Junior C drenge: I junior C 13 og 14 år roede Rasmus Blæsbjerg sig ind på en sikker 2. plads efterfulgt

Læs mere

Interview m Anders Zachariassen:

Interview m Anders Zachariassen: Interview m Anders Zachariassen: (Foto: Stolligfoto/SønderjyskE) Få spillere symboliserer den udvikling, håndbolden i Sønderjylland har taget, i højere grad end Anders Zachariassen. Anders har haft sin

Læs mere

U14 startede dog en søndag formiddag i starten af august træningslejren op i Herfølge med kompetencetræning.

U14 startede dog en søndag formiddag i starten af august træningslejren op i Herfølge med kompetencetræning. U14 Optakt nye spillere ny turnering Sommerferien er slut, og U14-pigerne melder: KLAR PARAT START Optakt Selvom overbygningen HB Køge Pigefodbold endnu ikke har haft 2 lys i fødselsdagslagkagen kan man

Læs mere

U14 til topturnering i Zoetermeer

U14 til topturnering i Zoetermeer U14 til topturnering i Zoetermeer I den netop overståede weekend deltog Randers Frejas U14-1 hold i en international topturnering i hollandske Zoetermeer. Der var afgang torsdag aften kl. 00.30 sammen

Læs mere

De Slesvigske Krige og Fredericia

De Slesvigske Krige og Fredericia I 1848 bestod det danske rige ikke kun af Danmark, men også blandt andet af hertugdømmerne Slesvig, Holsten og Lauenborg, hvor den danske konge bestemte som hertug. Holsten og Lauenborg var også med i

Læs mere

WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN)

WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN) WEEKENDENS AKADEMIKAMPE I ÅDALEN LØRDAG 17. NOVEMBER 15:15 OB - AGF (U17-LIGAEN) SØNDAG 18. NOVEMBER 11:30 OB - HADERSLEV (U14 LIGA 1) 13:00 OB - FC SKANDERBORG (U15 LIGA 1) 15:00 OB - VEJLE (U16 LIGA

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

på rekordtid Indtil årtusindeskiftet havde fodboldklubben

på rekordtid Indtil årtusindeskiftet havde fodboldklubben 42 Fra 0-100 på rekordtid Indtil årtusindeskiftet havde fodboldklubben FLUIF på Mors ikke et eneste pigehold. Anette og Peter Dalgaard startede klubbens første pigehold op i 2001, og på ganske kort tid

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 25.08.2007. vs. Kristrup B

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 25.08.2007. vs. Kristrup B Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 25.08.2007 vs. Kristrup B stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

DALUM if s Highscore liste

DALUM if s Highscore liste DALUM if s Highscore liste På denne liste, er udført alle rekorder som DALUM if s U13 spillere har opnået. Kravet for at blive optaget på denne liste er at du spiller fodbold i DIF s U13 afdeling. Listen

Læs mere

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs.

Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Marienlyst og dagens KAMPSPONSOR fra BLUE WATER byder velkommen til dagens opgør i 2. Division Vest i mellem: Marienlyst vs. Thisted Sportschefen har ordet: Velkommen til dagens kamp i 2. division vest,

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 20.10.2007. vs. Dronningborg B.

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 20.10.2007. vs. Dronningborg B. Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 20.10.2007 vs. Dronningborg B. stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Dagens kamp: 13/05-2006. Christiansbjerg IF vs. Hammel GF

Dagens kamp: 13/05-2006. Christiansbjerg IF vs. Hammel GF Dagens kamp: 13/05-2006 Christiansbjerg IF vs. Hammel GF Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Brøndby IF Vision 2013-2018

Brøndby IF Vision 2013-2018 Brøndby IF Vision 2013-2018 Strategi Knowhow Ressourcer Ledelse Agenda Ledelse Præstationskultur Talentudvikling Kommunikation Ledelse Min filosofi arbejdsgang Staben Topspillerne Krav Konsekvens - Kærlighed

Læs mere

Undersøgelse af frivillige

Undersøgelse af frivillige Undersøgelse af frivillige MSI Research har gennem tiden samarbejdet med os om at øge medlemmernes tilfredshed og loyalitet. Det har gjort os til specialister på området. I dag er vi derfor blandt de foretrukne

Læs mere

Et fodboldemne i matematik

Et fodboldemne i matematik Et fodboldemne i matematik Lavet af Christian Lund Tallerupskolen mail@chrlund.dk I efteråret 2011 kvalificerede Danmark sig til EM. Det skete ved at vinde sidste og afgørende kamp mod Portugal i Parken.

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Hjælp en kollega i konflikt. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Christian og Bente, hvor

Læs mere

VELKOMMEN TIL KERTEMINDE BK

VELKOMMEN TIL KERTEMINDE BK VELKOMMEN TIL KERTEMINDE BK INFORMATION & KAMPPROGRAM Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk Fakta Årgang U12 Format 7X7 Spilletid 2X25 min. Adresse Enggade 19, 5300 Kerteminde

Læs mere

Skjorte, 799,- Tommy Hilfiger Frakke, 2.299,- Tommy Hilfiger Bird bukser, 600,- Tøjeksperten Lloyd sko, 1.299,- Paw Sko DAVID NIELSEN

Skjorte, 799,- Tommy Hilfiger Frakke, 2.299,- Tommy Hilfiger Bird bukser, 600,- Tøjeksperten Lloyd sko, 1.299,- Paw Sko DAVID NIELSEN SKRIBENT KITT ANDERSEN FOTOGRAF ISAK HOFFMEYER MØDE MED Skjorte, 799,- Tommy Hilfiger Frakke, 2.299,- Tommy Hilfiger Bird bukser, 600,- Tøjeksperten Lloyd sko, 1.299,- Paw Sko FÆLLESSKABET STYRKER RESULTATET

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv.

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Kære alle, Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Vintertræningen er startet. 21 tilmeldte. Det er bare alle

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Kære afgangselever, kære forældre og kære personale

Kære afgangselever, kære forældre og kære personale Translokationstale - Onsdag den 22. juni 2016 Kære afgangselever, kære forældre og kære personale Vi er midt i min yndlingstid på året. Ferien er lige om hjørnet. Og det er som om forventningen om de kommende

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Efter styrketræning en morgen i Florida. Vi er så heldige at kunne se solen gå op hver morgen efter træning.

Efter styrketræning en morgen i Florida. Vi er så heldige at kunne se solen gå op hver morgen efter træning. November 2017. Så er det snart tid til at rejse hjem. Det første semester er gået så hurtigt, jeg har nydt det, er blevet meget klogere, men er også klar til juleferie og se familie og venner inden jeg

Læs mere

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR

KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR KAMPREFERATER 2010/2011 1. SENIOR Invensure A/S Frederiksborggade 1 DK 1360 Kbh. K Tlf +45 3332 0766 Fax +45 3332 0763 Website: www.invensure.dk Bispebjerg Torv 2 2400 København NV Dette dokument tilhører

Læs mere

Du må være med! -4. Børn må være med

Du må være med! -4. Børn må være med Du må være med! -4 Børn må være med Mål: Det er ubehageligt at blive holdt udenfor, men Jesus holder ingen udenfor. Han inkluderer hvert eneste menneske. Børnene må komme til den overbevisning, at de er

Læs mere

Hebr 12,1-13: v1 Så lad da også os, Hebr 11: Troen og tros-heltene:

Hebr 12,1-13: v1 Så lad da også os, Hebr 11: Troen og tros-heltene: Hebr 12,1-13: v1 Så lad da også os, som har så stor en sky af vidner omkring os, frigøre os for enhver byrde og for synden, som så let omklamrer os, og holde ud i det løb, der ligger foran os, v2 idet

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 5,1-15

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 5,1-15 1 14. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 28. august 2016 kl. 10.00. Salmer: 443/30/428/508//5/439/319/427 Åbningshilsen Hvad skal denne gudstjeneste handle om? Om at rykkes ud af selv og slå

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

VELKOMMEN TIL F.C. BROBY

VELKOMMEN TIL F.C. BROBY VELKOMMEN TIL F.C. BROBY INFORMATION & KAMPPROGRAM Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk Fakta Årgang U11 Format 7X7 Spilletid 2X25 min. Adresse Egeballevej 1 G, 5672 Broby Kontaktperson

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2014 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 11. JANUAR 2014 KL

PROGRAM Værløse Cup 2014 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 11. JANUAR 2014 KL PROGRAM Værløse Cup 2014 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 11. JANUAR 2014 KL. 09.00-19.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput 04A & 04B 4-mands

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput 07A & 07B 4-mands

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal

Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal. Her skal Bordkort til fodboldfesten: Skab ekstra sjov og skæg optakt til din fodboldfest eller forbered dig, hvis du selv skal besøge nogen. Et ekstra godt grin før kampen sætter stemningen endnu mere i vejret...

Læs mere

U14-1 til KB-Cup 2013

U14-1 til KB-Cup 2013 U14-1 til KB-Cup 2013 Igen i år deltog Randers Freja i elitestævnet KB-Cup. Som sædvanligt med tre hold U13, U14 og U15. Sidste år kom årgang 2000 helt frem til finalen, og det var også ambitionen denne

Læs mere

Get2Sport Winther game, kun for begynder. Program Kl Vi mødes alle sammen. Tilmelding Se nederst på siden.

Get2Sport Winther game, kun for begynder. Program Kl Vi mødes alle sammen. Tilmelding Se nederst på siden. Get2Sport 2018 - Winther game, kun for begynder. Get2Sport Taekwondo Stævne 2018 Kamp og teknik i børnehøjde (Kun for den hele store bredde af begynder) Elektronisk daedo-veste på alle kampbaner. Medaljer

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Jeg kender Jesus -4. Jesus hører mig

Jeg kender Jesus -4. Jesus hører mig Jeg kender Jesus -4 Jesus hører mig Mål: Målet er, at børnene ved, at når de beder til Jesus, så hører Jesus dem. De behøver ikke være i tvivl, om Jesus nu også hører dem, for Jesus hører alle. Børnene

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Hvidovre IF Pigecup 2018

Hvidovre IF Pigecup 2018 17. marts 2018 U7-U10 stævne Hvidovre IF Pigecup 2018 Kampprogram (version 1.0) Hvidovre IF Pigecup 2018 Frydenhøjhallen Egevolden 106, 2650 Hvidovre 1 Hvidovre IF Pigecup 2018 i samarbejde med Kontakt

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes.

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes. Side 1 En rigtig søhelt historien om peder willemoes Side 2 Personer: Peder Willemoes Lord Nelson Side 3 En rigtig søhelt historien om peder willemoes 1 Store drømme 4 2 Det hårde liv på søen 6 3 Krig

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

1st Arnold Europe Powerlifting Championship

1st Arnold Europe Powerlifting Championship 1st Arnold Europe Powerlifting Championship Selv om dette første Europæiske Arnold Classic i styrkeløft måske kunne være afviklet på en mere professionel måde og mange ting ikke fungerede eller kørte efter

Læs mere

Program for Indefodboldstævne den 26.-27.-28. oktober 2012 i Vesthimmerlandshallen i Aars

Program for Indefodboldstævne den 26.-27.-28. oktober 2012 i Vesthimmerlandshallen i Aars Program for Indefodboldstævne den 26.-27.-28. oktober 2012 i Vesthimmerlandshallen i Aars Jyllandsgade 52, 9600 Aars Arrangør: Aars IK s Forældreudvalg OPDATERET 26 OKTOBER Velkommen til Danske Bank Cup

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

German Junior Open 2010

German Junior Open 2010 German Junior Open 2010 Day 1 Danmark var repræsenteret af Thomas, Lasse og Marcus fra henholdsvis Kolding, Kolding og Sport92 i U15 rækken ved dette års German Junior Open. Lasse og Marcus skulle spille

Læs mere