Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014."

Transkript

1 Tarotkortenes bud på stjernerne April Vædderen: På hovedet. Retvendt. på hovedet. Omgiv dig med et smaragdgrønt lys, og lad universet heale dig. Du er mere følsom end man umiddelbar tror ved første øjekast. Hvis livet rykker i dig, og hvis alle overhører dine synspunkter kan det skyldes flere ting. Enten er du er holdt op med at tale fra hjertet, eller dine batterier er flade, du må gøre noget ved det! Få ladet op, få sagt fra til urealistiske krav på dine energier. det nytter ikke at kæmpe imod livets udfordringer, eller prøve at fornægte dem, de er der. Du rådes til at fokusere på alt det gode du har, i stedet for at tænke på de ting du mangler. Bed din højere bevidsthed om klarhed. Du ved hvad dit hjerte har brug for, så bed om vejledning til det første skridt du selv skal tage. Tyren: På hovedet. Retvendt. Retvendt. Ryd op i dit hoved, ryd ud i gamle mønstre. Det vil give plads til nye sejre. Mærk efter om du gør noget der strider mod din lyst. Du gør hverken dig selv eller andre nogen tjeneste ved at ofre dig. Lav en brainstorm i dit liv, giv slip på de ting der begrænser dig, det vil give overblik. Når du går bort fra tanker der begrænser, kan du høste gevinst i livets spil. Ret ryggen og smil, det er dine egne beslutninger der får de gode ting til at ske. Lign den du er indeni udenpå, lad blot andre se din glød, vis verden på en blid måde, at du bestemmer over dig selv. Foren din intuition med din handleside, det kan skabe succes på arbejdsområdet, og hjælpe i økonomien. Bed om vejledning fra din højere bevidsthed.

2 Tvillingerne: Retvendt. Retvendt. På hovedet. Positive tanker kan hjælpe dig til succes med dine forehavender. Rid på skildpadden, brug din evne til at geare ned, så kan du i ro og mag udtænke en langsigtet strategi for dit liv. Bed om vejledning i dit indre til at håndtere de roller du har i livet. lad følelserne, tankesindet og din intuition være din følgesvend. Mærk din mavefornemmelse, det vil kunne bringe nogle gode aftaler i hus. Målret din energi og skær løse ender af, det vil give sejr. Find ind til det helt specielle ved dig selv. Der findes ingen med lige præcis den samme udstråling og de samme erfaringer som dig. Fortæl dig selv at du er værd at elske, og at du ikke behøver at være perfekt for at blive respekteret som den du er. Krebsen: Retvendt. Retvendt. Retvendt. Nyd succeserne i dit liv, du er så givende at livet belønner dig. Dine oplevelser har modnet dig, med en åben og accepterende holdning både til dig selv og andre, kan du heales og også heale andre. Du er kærlig og varm, det er den side af dig selv du skal bruge. Et skift i livet skal du gøre med tillidsfuldt hjerte. Alene din søgen vil hjælpe dig med at vokse. Bed om vejledning i din højere bevidsthed til de roller du har i livet, så vil noget gå op i en højere enhed. Din sociale intelligens har sjældent været større, du er yderst charmerende og har evne til at få din vilje. Alt hvad du deler ud af et ærligt hjerte, vil komme tilbage med renter. Nyd det! fordyb dig i det, lad overskuddet i dig flyde frit.

3 Løven: På hovedet. På hovedet. Retvendt. Vælg at udtrykke dig kreativt og kærligt, det lønner sig på sigt. Mærk dine følelser, bruger du sværd esset klogt, vil du kunne planlægge fremtiden på den rigtige måde. Vær ikke bange for stærke følelser, skær løse ender fra, og prioriter det brugbare i dine ideer. Undersøg dine muligheder, men brænd ikke dit lys i begge ender. Hent inspiration fra universet til de opgaver der venter dig. Vær ydmyg, bed om at blive vist det første skridt du selv skal tage. Hav tillid til, at der ikke bliver dig givet større opgaver end du kan klare. Vær tålmodig og Lad dig begejstre af de små og nære ting. Denne tid er fuld af mysterier, som timerne før daggry. Man kan ikke skynde på en flod, men man kan glide med. Jomfruen: Retvendt. Retvendt. På hovedet. Bed om vejledning i din højere bevidsthed, til de roller du har i livet. Noget vil gå op i en højere enhed, noget vil lykkes dig. Det kan være dig der får den gode stilling, eller dig der høster gevinst i kærlighedens store spil. Sats bare på dit talent og din vilje, men bevar overblikket. det er dit ansvar at det lykkes. Noget nyt og godt er under opsejling, lad det vokse i eget tempo. Lad dig lede af din blideste side, mærk hvor hjertet skælver, føl dig fri. Hvis du vil vinde kærligheden eller succes i livet, må du ikke fare for hårdt frem. Ved at vise klogskab og lidt tilbageholdenhed kan du få alt det du ønsker dig til at gå op i en højere enhed. Lyt til din intuition, den har sjældent virket bedre end den gør nu, så hav tillid.

4 Vægten: På hovedet. Retvendt. Retvendt. Rum dig selv og livets foranderlighed, vær åben for hjælpen fra Universet. Livet er en læreproces, du har sikkert taget dig et par svingture på livets hjul og gør det sikkert endnu. Krop og sjæl husker alt for godt, så når du tænker, nu gør jeg det rigtige, jeg tænker positivt. Det bliver en tynd affære hvis kroppen og sjælen ikke har vænnet sig til at tage imod. Brug dit klarsyn til at skære igennem, så kan du påvirke dit liv positivt. Hvis du kan centrere din energi, vil du kunne flytte bjerge. Hold tungen lige i munden for kærlighed og had ligger på hver sin side af sværd esset. De milde vinde i dit hjerte, de kærlige pile. Åben dit hjertekammer og tag chancer. Le strål og vid du er dejlig og værd at elske. Favn det nye. Skorpionen: På hovedet. På hovedet. Retvendt. Slå ud med armene, træk lys omkring dig og vær villig til at give slip. Den beskyttende holdning du sender ud, må du lade falde. Du skal ud hvor du ikke kan bunde, du skal turde. Det kan godt være du henter et par skrammer her eller der, det er også okay. Du skal turde unde dig selv lykken. Skal du finde den smukkeste perle i dig selv, skal du meget langt ud og meget dybt ned. Tiden er til at undersøge dine følelser, men gør det med blidhed. Livets hjul byder dig op til dans, vær blot lidt tosset, men også realistisk. Vær åben for forandringer, du har sået god energi så længe, så nu er det din tur til at høste kærlighed i livet. Und dig selv det, er du single, er det måske en forelskelse. Du skal turde tro.

5 Skytten: På hovedet. Retvendt. På hovedet. Livet giver dig en ny chance, grib de muligheder der er til rådighed. Der er noget der slipper, endelig er processen i gang. Genfødsel til noget nyt, husk på at du får det du mest tænker på, så vær blid i de tanker du sender ud. Lad falde hvad ikke kan stå, og giv plads til nye sejre. Kontakt din højere bevidsthed, dobbelt så meget er ikke altid dobbelt så godt, så det drejer sig om at holde fokus på de gode ting. Vær realistisk lyt til din intuition, find din balance mellem dit fysiske og dit åndelige selv. Altså kan det lade sig gøre, eller kan det ikke, men du er nødt til at prøve. Vent med at skrotte det gamle indtil du er sikker på at det er det rigtige du er i gang med. Måske er der stadig noget du kan bruge. Stenbukken: På hovedet. Retvendt. På hovedet. Noget nyt er under opsejling, du skal turde at have tillid til Universet. Den energi du har til rådighed, skal du bruge på dig selv. Du må af og til løbe en risiko for at opnå resultat. Koncentreret energi vil føre til sejr, lad dig ikke udnytte af andre, men brug din energi målrettet. Bevar din uskyld, uskylden at et liv lever fuldt ud har kvaliteter af visdom i sig. Tag udfordringen op, du skal turde at tage chancen til at få brikkerne i dit livs puslespil til at falde på plads. Der er ting der vil ændre sig, tag styringen i dit eget liv. Mangler du inspiration? Gør det åndelige synligt for dig selv og prøv igen. Måske skal du opgive en sag, der har vist sig ikke at kunne bære. Find din indre stilhed, dit talent er større end du tror.

6 Vandmanden: På hovedet. På hovedet. Retvendt. Bed om vejledning fra Universet, til den vej dit hjerte ønsker at gå. Du plages af ikke at beskæftige dig med det du allerhelst vil. Den pose brikker der hører til dit livs puslespil, i følelserne driller lidt. Det er ikke altid du skal søge de perfekte løsninger, glid i stedet let gennem livet, saml på dine positive glæder der også er til stede i tiden. De gamle ar du har pådraget dig, skal elskes væk. Der er noget der slipper, det gør at du kan se lyset og vejen du skal følge, men tænk på hvad du sender ud, for det kommer tilbage med renter. Send kærlige tanker ud, det vil lønne sig fremover. Noget varmt og kærligt i dit liv er ved at blive bygget op. Kærligheden er den kraft der bliver mere af, når du bruger den. Fiskene: Retvendt. Retvendt. Retvendt. Åndeligt dovenskab, handler om angst, slå ud med armene og frigør dig. Der er fokus på noget i dit liv som du ønsker dig, så det nytter ikke at du beskytter dit hjertecenter så meget at det ikke kan komme ind. Uanset hvor god din lænestol er, skal du ud i livet og opdage himmel og jord, og mærke og se de chancer livet har til dig. Du har overskud til andre, men husk karmaloven. Det er vigtigt at du lønner dig selv først, du er givende og ser klart. Find dit overskud, så får du så meget mere at dele med andre. Der er noget nyt på vej, vær som en spejder beredt, men styr dine tanker. Dine tanker skal være din tjener, ikke din diktator. Gør noget usædvanligt, gør noget anderledes end du plejer det vil give sejr.

Vejen til indre ro. Meditation med kropsscanning

Vejen til indre ro. Meditation med kropsscanning Vejen til indre ro Der findes mange måder at meditere på. Jeg præsenterer her fire former, som alle er lette at gå til og hver varer 12 minutter. Kropsscanning er den mest enkle og derfor god at starte

Læs mere

Noget om forandringsprocesser

Noget om forandringsprocesser 130 Noget om forandringsprocesser Det er med meditation som med motion. Det virker med sikkerhed, hvis du praktiserer regelmæssigt. Men som med motion, kan det være svært at få meditation kørt ind i sin

Læs mere

Skrevet af. Hanne Pedersen

Skrevet af. Hanne Pedersen Skrevet af Hanne Pedersen Vidste du, at mange mennesker slider med følelsen af "ikke at være god nok"? Mange mennesker tror, at de er helt alene med oplevelsen af "ikke at føle sig gode nok" eller "ikke

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Tidligere udgivelser: Bog: Indtryk/Udtryk (2010) E-bog: Sig Nej Lær hvordan du får sagt fra i tide (2012)

Tidligere udgivelser: Bog: Indtryk/Udtryk (2010) E-bog: Sig Nej Lær hvordan du får sagt fra i tide (2012) Personlig POWER Anita Hummelshøj Mikkelsen. Professionel person- og relaionsudvikler Korrektur: Buttle Sprog & Formidling. Illustrationer: Michelle Erdmann ISBN: 978-87-994057-2-5 Udgivelsesår: 2012, 1.

Læs mere

Anja Vintov FLYT DIG LIDT. Små skridt til store forandringer. Gads Forlag

Anja Vintov FLYT DIG LIDT. Små skridt til store forandringer. Gads Forlag Anja Vintov FLYT DIG LIDT Små skridt til store forandringer Gads Forlag ANJA VINTOV FLYT DIG LIDT Gads Forlag Indhold Forord... 6 Kapitel 1 Hverdagsmod er vejen frem... 10 Kapitel 2 Smerten er dit vækkeur...

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog Center For Selvværd ELSK DIG SELV - Minibog Er du træt af at bruge energi på at kritisere og være mod dig selv, og har du lyst til at opleve mere kærlighed, ro og åbenhed i dit liv, så er denne mini- bog

Læs mere

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål Sofia Manning (2007) COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål den 09-03-2012 kl. 9:57 Søren Moldrup side 1 af 13 sider Bogen er skrevet i du-form henvendt til den kommende coach. Denne stil

Læs mere

VIGTIGT OMKRING OPHAVSRET

VIGTIGT OMKRING OPHAVSRET 1 Velkommen til dette minikursus i Coaching. Kurset består af 18 små lektioner. Lektionerne er letlæste, og nemme at gå til. Du vil ret hurtigt kunne gennemgå kurset og begynde at bruge dine ny færdigheder.

Læs mere

Prokrastineringsformlen i praksis. Afviklet arbejde. Udnyttet tid

Prokrastineringsformlen i praksis. Afviklet arbejde. Udnyttet tid Figur fra Dansen på deadline side 52 slut Afviklet arbejde halvdelen Udnyttet tid om prokrastineringsformlen bliver det forhåbentlig lettere for dig at undersøge, hvad det er, der skaber problemer, når

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Talentfuldekvinder.dk Erhvervscoach og psykoterapeut Lisbeth Olesen Tlf. 2949 4588 mail@talentfuldekvinder.dk 1

Talentfuldekvinder.dk Erhvervscoach og psykoterapeut Lisbeth Olesen Tlf. 2949 4588 mail@talentfuldekvinder.dk 1 Talentfuldekvinder.dk Erhvervscoach og psykoterapeut Lisbeth Olesen Tlf. 2949 4588 mail@talentfuldekvinder.dk 1 Indholdsfortegnelse Forord 6 Kapitel 1 - Introduktion 9 - Hvad vil det sige "at være leder

Læs mere

Personlig ledelse til overskud i hverdagen

Personlig ledelse til overskud i hverdagen Personlig ledelse til overskud i hverdagen 8 muligheder og spørgsmål februar 2014 Af: Eva Beierholm Bendtsen Overskudsmentor, mastercoach, ernæringsekspert, foredragsholder og kursusleder. www.livs-appetit.dk

Læs mere

Selvevaluering Nørre Å by Efterskole 2012/2013

Selvevaluering Nørre Å by Efterskole 2012/2013 Selvevaluering Nørre Å by Efterskole 2012/2013 Indhold Forord... 1 Konklusion... 1 Spørgsmål 1: Er du glad for skolen og måden vi gerne vil være på?... 2 Uddybende svar til spørgsmål 1... 2 Spørgsmål 2:

Læs mere

Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide. Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler

Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide. Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler Forside: Povl Anker Buhl Grafisk tegnestue Korrektur: Buttle Sprog & Formidling Illustration:

Læs mere

Kalenderrapport for Anders Fogh Rasmussen født Januar 26, 1953 kl. 2:02 i Ginnerup, Danmark. Dato : 07-02-05 til 07-05-05

Kalenderrapport for Anders Fogh Rasmussen født Januar 26, 1953 kl. 2:02 i Ginnerup, Danmark. Dato : 07-02-05 til 07-05-05 Kalenderrapport for Anders Fogh Rasmussen født Januar 26, 1953 kl. 2:02 i Ginnerup, Danmark. Dato : 07-02-05 til 07-05-05 07-02-05 Transit Pluto positiv din Neptun 04:32 DRØMMEN ER OVRE: Kom ned til realiteterne

Læs mere

Fra single til parforhold. med syv (relativt) nemme trin

Fra single til parforhold. med syv (relativt) nemme trin med syv (relativt) nemme trin Af Mikael Hoffmann ID-psykoterapeut, single-terapeut og mentor-coach Mange mennesker, der lever alene, kan nå til et punkt i deres liv, hvor de siger: "Jeg ønsker ikke længere

Læs mere

Indhold. Forord af Sofia Manning 10. Sådan bruger du bogen 12. Kapitel 1 15. Kapitel 2 35. Kapitel 3 59. Kapitel 4 85. Kapitel 5 109.

Indhold. Forord af Sofia Manning 10. Sådan bruger du bogen 12. Kapitel 1 15. Kapitel 2 35. Kapitel 3 59. Kapitel 4 85. Kapitel 5 109. Indhold Forord af Sofia Manning 10 Sådan bruger du bogen 12 Kapitel 1 15 Slip din stress, og vær det menneske, du allerhelst vil være Kapitel 2 35 Find jeres værdier og lev efter dem! Kapitel 3 59 Sådan

Læs mere

Konsulentfirmaet Holler

Konsulentfirmaet Holler Om forudsætninger for kreativitet set i forhold til børn og unges udvikling At være kreativ er at skabe (sig noget). Ordet kreativ er afledt at det latinske ord for at skabe. Alle børn og unge er skabende

Læs mere

Coach dig selv til Succes

Coach dig selv til Succes Coach dig selv til Succes i alle livets forhold 6 guidede øvelser til personlig vækst Af Birgit Friis Certificeret Coach Indhold Baggrund for denne udgivelse 4 Coach dig selv til succes 6 ØVELSE 1: Skibet

Læs mere

World of Wisdom - fødselsanalyse + dynamisk analyse (2006-2009) for Kvinde Test 1,02 11 º 5,35 1,03 ¹ 4,16 1,55 0,21 1,04 0,08 0,27 ¹ 1,34 0,51 ¹

World of Wisdom - fødselsanalyse + dynamisk analyse (2006-2009) for Kvinde Test 1,02 11 º 5,35 1,03 ¹ 4,16 1,55 0,21 1,04 0,08 0,27 ¹ 1,34 0,51 ¹ Registered: WWW.WOW.DK www.world-of-wisdom.com Side 2 Kvinde Test Fredag 29-06-1956 09:00:00 København Placidus Medium orber Tidszone: 1:00Ø Sommertid: 0:00 Danmark 55N40 12Ø35 ¾ ± ˆ š Ð ª «} ƒ Š Þ ¼ µ

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede!

Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede! Dag 6: Sådan finder du dine muligheder I dag skal vi tale om dine muligheder. Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede! I dag skal du finde

Læs mere

Positiv Ridning Systemet Arbejder min hest korrekt? Af Henrik Johansen

Positiv Ridning Systemet Arbejder min hest korrekt? Af Henrik Johansen Positiv Ridning Systemet Arbejder min hest korrekt? Af Henrik Johansen Denne test af, hvordan din hest arbejder, tager ca. tre minutter og bør indgå i opvarmningen hver dag. Du må vide, nøjagtig hvad der

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Synlighedsdagen 2014, Århus Oplægsholder: Louise Vallø Svanberg Overlever og studerende på psykomotorik uddannelsen.

Synlighedsdagen 2014, Århus Oplægsholder: Louise Vallø Svanberg Overlever og studerende på psykomotorik uddannelsen. Jeg vil starte med, at introducerer en afspænding. For jeg har brug for, at komme helt i kontakt med min krop inden oplægget. Det er min indledning på min fortælling om, rejsen tilbage til min krop. Sæt

Læs mere