INTRODUKTION til. Kirsten Steno

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INTRODUKTION til. Kirsten Steno www.steno.nu"

Transkript

1 INTRODUKTION til Kirsten Steno

2 Jeg har en drøm. at skabe hyggelige Feriehuse med hjerte. Behovet er de huse vi udlejer, som ikke giver næring til sjælen. Lad os sammen opfylde drømmen om hyggelige ferieboliger i Danmark - både for gæsterne - og for jer selv, de heldige ejere!

3 Livstil, fred og afslapning i personlige omgivelser, - tæt på vores smukke natur alt det ønsker de fleste at opleve i en ferie!

4 Et typisk eksempel på de huse, jeg gerne vil ændre/forbedre: God beliggenhed ok udefra - men indvendig er alt forfaldent. Ejeren har måske ikke penge til at ændre og/eller føler ikke, der er et behov, fordi der er en lejeindtægt - ligeglad med at give oplevelser til dem, der trænger til ferie. Her handler det om Kr./Euro, om at holde en investering i live på grænsen af det pinlige.

5 Defekte møbler skal ud, selvom de var dyre engang! Ulækre tæpper erstattes med trægulve eller flotte klinker. Her mangler så meget hygge, at der skal startes forfra.

6 Her et andet nyere træhus. Huset er teknisk set helt i orden og møblerne af god kvalitet.. men her er trist upersonligt! Hygge kan skabes i form af puder, et bord til lampen, en hylde på væggen med nipsting og lys på bordet samt flere stemningsfulde billeder og få malede vægge. Se fx planche 13 Nostalgi, hvordan det kan gøres med ganske få effekter.

7 Alt er indrettet efter mottoet: Det er GODT NOK til turistern, de ødelægger jo det hele alligevel Lad en sådan holdning være fortid! Det betaler sig at gøre noget ekstra. Når hele huset bliver hyggeligere - og med bedre kvalitet i indbo og senge, kan det lejes ud dyrere og tiltrækker andre typer turister med ansvarlighed, som passer på huset i stedet for at vandalisere. Og de turister kommer igen og anbefaler til mange.

8 Et trist syn at komme til. Se til højre, hvad det kunne blive til - med andre senge, sengetæpper, farver og pynt fra Netto..

9 Flere designere står klar landet over til at indrette efter fornuft og hjerte til en fast pris pr. hus. Der tilbydes kurser rundt i landet, for de der selv vil indrette og få hjælp hertil. Der genbruges med omtanke og købes nyt til fornuftige priser fra eksklusive udvalgte leverandører. Der er 3 koncepter at vælge imellem, som blandes med eksisterende møbler og pynt. Vises på de følgende sider.

10 Long Island Denne indretningsstil udstråler maritim luksus på landjorden. Stemningen skal få os til at tænke på sommerferie i de hvide træsommerhuse med veranda og udskæringer udenfor New York, på Long Island - med en strand der minder om jeres! Se stilen genskabt i soveværelset i stueetagen længere fremme

11 Skandinavisk moderne Montana reoler danske (gerne nyere brugte fra Lauritz.com designermøbler). Tilbehør fra danske designere og et internationalt strejf. Personlige genstande, der ikke kan erstattes, som her elefanterne købt i Kenya, erstattes af kopier og lign. når huset lejes ud. Fotografier er en god løsning til hurtigt at skabe liv i et hus.

12 Nostalgi Denne indretningsstil minder os om de gode gamle dage i Mormors sommerhus her skabt helt forfra i et ældre træhus. Tilført lidt ny stil med praktiske lædersofaer. Alt inventar er købt nyt/nyere brugt og kan erstattes uden store omkostninger.

13 Personlig designer hjælp til Feriehus med hjerte: A. 1. besøg i ferieboligen, hvor ejer og designer møder hinanden, der tages billeder, lyttes til drømme og virkeligheden beskrives. Samme dag laves et oplæg til forbedringer/indkøb. Der laves en råskitse på alle rum, budget samt en arbejdsplan. Max 8 timer = kr moms og kørsel. B. Efterfølgende hjælp til anskaffelse af varer via shoppingsiden Feriehjem med hjerte, fx genbrug mm samt koordinering af samlet levering fra alle leverandører. I alt 5 timer = kr moms. C. Opfølgende korrespondance via mail med fotos og anvisning af styling efter timepris ca. 2 timer à kr moms. D. For at opnå certifikat (Feriehjem med hjerte senere et søgekriterie),få praktisk hjælp: 1 dag med designer (når alle varerne er kommet i hus). Sammen med udlejer/ejer hænges billeder og gardiner op samt nipses i hele huset, så det er klar til fotooptagelse nye salgsbilleder. Max. 8 timer = kr moms og kørsel.

14 kursus ved Kirsten Steno: Skab dit eget Feriehus med hjerte: Kurser afholdes i lokalområderne en lørdag fra kl inkl. forplejning ring/mail og forhør om kurser i dit/jeres område. Min. 5/max.10 deltagere. Første kursusdag medbringes fotografier og måltegninger (gerne primitive på ternet papir) fra egen feriebolig. Du/I klipper en collage, der illustrerer dine/jeres personlige drømme. Vi finder muligheder for at drømmene kan blive til virkelighed indenfor fast afstukne økonomiske rammer. Du/I sendes hjem med inspiration og lyst til at gå i gang med alle arbejdsopgaverne det er sjovt at købe ind, når man ved, hvad man skal købe, kan se det færdige mål og er tryg ved økonomien i det samlede projekt! Jeg tilpasser efterfølgende individuelle oplæg/indkøbslister samt arbejdsbeskrivelser, som vi gennemgår sammen via mail/telefon i alt 3 timers personlig hjælp. Ovenstående til særpris kr moms + kørsel (statens takst)

15 Eksempel på en før-opgave Soveværelset: Et enkelt og lidt sterilt rum med et grønt/hvidt tema.

16 Med indretningshjælp og egen indsats efter anvisning Nu er der skabt Long Island hygge for få midler. Gavl, puder, sengetæppe, sengeskørt, gardiner, billeder, lamper, natborde/ skamler og lidt pynt - i alt kr i forskel fra forrige billede (excl. plaid for enden af sengen).

17 Eksempel på en før-opgave Sort reol, hvide vægge og grønt tema

18 Med indretningshjælp og egen indsats efter anvisning Nu er der skabt Long Island hygge veksling mellem dyrt sofabord og billigere pynt. Ja, det tager længere tid at gøre rent, men er lettere at leje ud! Skib, puder, billeder, lamper, træbord (kr ), brugte bøger i reolen og lidt pynt i alt kr forskel fra tidligere billede (excl. skind på sofa).

19 Eksempel på en før-opgave Børneværelse hvide vægge og et lille grønt tema

20 Med indretningshjælp og egen indsats efter anvisning Børneværelse som børn se frem til at holde fri i plads til sten og leg

21 Eksempel på en før-opgave Soveværelse 2. sal med et fantastisk vindue, hvidt og grønt tema

22 Med indretningshjælp og egen indsats efter anvisning Nu er der hygget i den Nostalgiske stil for få midler. Puder, sengetæppe, brugt vattæppe, hylder, nyt og gammelt pynt, gardin og billeder (reproduktioner Lydia Wienberg) i alt kr og så er der også maling incl. min ikke arbejdskraft!

23 Referencer : private boliger: (på 20 år i Danmark) Ferieboliger: (jeg har indrettet mange i Danmark, nogle enkelte i Frankrig og Italien Butikskoncepter: (Invita, Modulia og Tvis) Kataloger: (hands-on og digitalt) Hoteller: ( fx Fakkelgården, der vandt pris på indretning og mad) Bog: Hjem med hjerte TV koncept: (Nordisk Film)

24 Skriv til mig og lad os se på de sommerhuse, der trænger til en kærlig hånd

Kirsten Steno www.steno.nu

Kirsten Steno www.steno.nu Kirsten Steno www.steno.nu Referencer : 1.500 private boliger : (på 20 år i DK) Ferieboliger: (for danskere i Toscana og Provence) Butikskoncepter: (Invita, Modulia og Tvis) Kataloger: (hands-on og digitalt)

Læs mere

Feriehjem med hjerte et nyt tiltag for tiltrængt renovering af en gruppe danske feriehuse

Feriehjem med hjerte et nyt tiltag for tiltrængt renovering af en gruppe danske feriehuse Feriehjem med hjerte et nyt tiltag for tiltrængt renovering af en gruppe danske feriehuse Mange af vore sommerhuse trænger til en kærlig hånd. Det ses straks, når man på en vilkårlig hjemmeside for sommerhusudlejning

Læs mere

Jeg har i 20 år arbejdet med boligindretning og udgivet bogen Hjem med hjerte, som du kan læse mere om på min hjemmeside www.steno.nu.

Jeg har i 20 år arbejdet med boligindretning og udgivet bogen Hjem med hjerte, som du kan læse mere om på min hjemmeside www.steno.nu. P R O J E K T B E S K R I V E L S E Jeg har indrettet mange ferieboliger herhjemme og nogle enkelte i Frankrig og Italien...med hjerte, som har givet mig ideen til det projekt, jeg beskriver på de kommende

Læs mere

Giv dit feriehus en kærlig hånd...

Giv dit feriehus en kærlig hånd... Giv dit feriehus en kærlig hånd... Få inspiration til hvordan du forbedrer dit feriehus og maksimerer udlejningen Det anonyme og sterile børne værelse er blevet et sjovt sted at være, også på en regnvejrsdag.

Læs mere

Sløjdforløb målrettet til en 6.klasse, eller et udskolingsvalghold

Sløjdforløb målrettet til en 6.klasse, eller et udskolingsvalghold Sløjdforløb målrettet til en 6.klasse, eller et udskolingsvalghold Jeg har i år fået mulighed for at få sløjd i 7.klasse, så denne klasse nu har haft sløjd siden 5.klasse. Tidligere havde de kun i 5-6

Læs mere

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

Oceaner af klasse og stil

Oceaner af klasse og stil Oceaner af klasse og stil 80 cm MOVE Kom godt igang Når du får lyst til at udsmykke dit hjem med et dekorativt akvarium, bør du starte med at vælge den bedst egnede plads. Placeringen skal være der, hvor

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af Vis os det som du selv har lavet og som du er stolt af. Her er det kun positivt at prale. Det giver nemlig idéer til andre. Nr 5. 2 Årgang April 2009 Et blad for folk med dukkehuse som hobby. Lavet af

Læs mere

Sådan sælger du din bolig i Bulgarien - hurtigt og til en god pris Guide i 6 nemme trin. TRIN 1 Udbyd din bolig til salg om foråret

Sådan sælger du din bolig i Bulgarien - hurtigt og til en god pris Guide i 6 nemme trin. TRIN 1 Udbyd din bolig til salg om foråret TRIN 1 Udbyd din bolig til salg om foråret TRIN 2 Vælg kun en ejendomsmægler TRIN 3 Vær fornuftig når du bestemmer prisen TRIN 4 Sælg med en fuldmagt TRIN 5 Gør boligen salgsklar TRIN 6 Kontakt din ejendomsmægler

Læs mere

LEJ DIG TIL MULIGHEDER

LEJ DIG TIL MULIGHEDER Køkkenhave og nytteparaceller Have Sorter affaldet Gratis internet i det grønne have Udendørs trådløst netværk LEJ DIG TIL MULIGHEDER Byt dig til en feriebolig BYT dig til en ide Rabat BYT feriebolig Penge

Læs mere

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1 Spørgeskema elever i. klasse Eleverne blev bedt om at skrive tre fordele og tre ulemper om hvert punkt. Det gik nemt med fordele, men en del elever havde svært ved at finde ulemper. Hvis eleverne ikke

Læs mere

historie væg på en ny Her gemmer hver hjemme hos hjemme hos

historie væg på en ny Her gemmer hver hjemme hos hjemme hos På en lang, smal hylde i stuen står minder fra familiens mange rejser og højdepunkter i deres liv Amagerhylden anno 2014. Nedenunder hænger en frise af amerikaneren Martin Wilner, som Katrine og Allan

Læs mere

Pangfarver i hjertet af København

Pangfarver i hjertet af København 8 Living Bolig SØNDAG DEN 4. AUGUST 2013 Pangfarver i hjertet af København SØNDAG DEN 4. AUGUST 2013 Bolig Living 9 Når man maler sine møbler, får møblet et helt nyt liv, mener Christina Legêne. Ligesom

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

Hjem til dig og din familie

Hjem til dig og din familie Hjem til dig og din familie Quattro Nova Uno Nova 1 2 Indhold Moderne hjem til danske familier...5 Facts om husene...7 Vi bygger et hjem... 8 Købsprocessen... 12 5 lækre standard materialer... 16 Glade

Læs mere

5 gode DIY ideer til dig og din bolig. Af Henriette Villebro Riisom

5 gode DIY ideer til dig og din bolig. Af Henriette Villebro Riisom 5 gode DIY ideer til dig og din bolig Af Henriette Villebro Riisom Indholdsfortegnelse Fra gamle stole til smukke lysestager... 3 Blomsterskjuler af fiberbetonplade... 5 Nye møbler af dem du har i forvejen...

Læs mere

Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede!

Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede! Dag 6: Sådan finder du dine muligheder I dag skal vi tale om dine muligheder. Kan du huske, hvordan vi har talt om at hvis du har et ønske / et behov, så er opfyldelsen her allerede! I dag skal du finde

Læs mere

Gaven fra sidste blad. Så hatten passer. Broder selv tips. Et nye og gratis blad for os Miniature folk. Masse af

Gaven fra sidste blad. Så hatten passer. Broder selv tips. Et nye og gratis blad for os Miniature folk. Masse af Hvad denne kasse er til og hvordan den i virkeligheden ser ud kan du læse om i næste blad. Lidt kan jeg da fortælle det har noget med jul at gøre Nr 3. Glæder mig til at vise jer den færdig. Gaven fra

Læs mere

Denne opgave er gengivet på Bjerregrav Skole og SFO's hjemmeside med tilladelse af forfatteren.

Denne opgave er gengivet på Bjerregrav Skole og SFO's hjemmeside med tilladelse af forfatteren. Denne opgave er gengivet på Bjerregrav Skole og SFO's hjemmeside med tilladelse af forfatteren. Opgaven er skrevet af Ronni Møller som speciale i Det pædagogiske rum og de fysiske rammer i SFO 1 Indhold

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

Inspiration til dit nye hus

Inspiration til dit nye hus Inspiration til dit nye hus Når du skal bygge dit eget hus, er der mange ting du skal tænke over, tage hensyn til og tage stilling til. Det er en fantastisk process og vi er med dig hele vejen igennem.

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Gør dit køkken til samlingspunktet

Gør dit køkken til samlingspunktet Gør dit køkken til samlingspunktet Bliv inspireret til at få det perfekte køkken gennem nyheder, makeover-tips og inspiration fra de professionelle køkkenfolk, der viser deres egne køkkener frem. Af Stine

Læs mere

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker BØRN ER ET VALG Har det været nemt for jer at finde kærester og mænd, der ikke ville have børn? spørger Diana. Hun er 35 år, single og en af de fire kvinder, jeg er ude at spise brunch med. Nej, det har

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED

LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED LEDSAGEORDNINGEN GIVER DIG FRIHED MED TRYGHED Læs her i folderen om de muligheder du har som bruger med ledsageordningen hos Bruger - Hjælper Formidlingen DET ER DINE ØNSKER, DER TÆLLER Er du mellem 12

Læs mere

At sælge et hus er enkelt: boligens

At sælge et hus er enkelt: boligens Løft boligens salgs Med et sløvt boligmarked og 83.000 boliger tilsalgskalisomsælgerebenyttesamtlige kneb,såkøbernefalderfornetopjeresbolig. Tjek vores 12 råd, der kan sikre et hurtigere salg til en bedre

Læs mere

Guide til et sikkert boligkøb. Til dig der skal købe din første bolig

Guide til et sikkert boligkøb. Til dig der skal købe din første bolig Guide til et sikkert boligkøb Til dig der skal købe din første bolig Guide til et sikkert boligkøb 4 Fra boligdrøm til drømmebolig Et boligkøb starter oftest som en drøm og skulle gerne blive ved at være

Læs mere