[Handelsmission til Tokyo] En hilsen til Mr. Mik Christensen samt konkrete råd til danskere, der vil ind på det japanske marked

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "[Handelsmission til Tokyo] En hilsen til Mr. Mik Christensen samt konkrete råd til danskere, der vil ind på det japanske marked"

Transkript

1 Dette indhold er fra websitet MXD.dk. nkrete-raad-til-danskere-der-vil-ind-paa-det-japanske-marked/ [Handelsmission til Tokyo] En hilsen til Mr. Mik Christensen samt konkrete råd til danskere, der vil ind på det japanske marked Kent Dahl, Tokyo 19. december 2015 Japansk-Nordisk Handelsdag, Nej, det fungerer ikke. Hun er for. Ordene kommer uden omsvøb fra Aya Ohi, der er general manager for internationalt repertoire hos JVC Victor Entertainment Corporation, en af de mange major labels i Japan. Den kontante feedback overrumpler den danske pladeselskabsrepræsentant noget, for japanerne er jo kendte for aldrig at sige nej. Men Aya Ohi har en gammel relation og kærlighed til dansk musik. Hun er taget til den Japansk-Nordiske handelsdag i Tokyo for at møde nye potentielle samarbejdspartnere og høre ny dansk musik. Men hun vil til gengæld også give danskerne en ærlig, brugbar og altså nærmest ujapansk feedback. I pausen går Aya Ohi over til Thomas Rohde fra MXD og beder ham overbringe en hilsen til Mr. Mik Christensen. Hun lyser tydeligvis op, når hun taler om Mik-san (Den ærværdige Mik!), som hun har kendt og arbejdet med, siden de gamle EMI-Medley dage. Så nogle myter blev altså bekræftet i løbet af dagen nemlig de utallige beretninger om japanernes høflighed, loyalitet og respekten for hierarkiet og de erfarne i samfundet og virksomhederne. Efter at Aya Ohi har overbragt sin hilsen til Mik Christensen styrer hun over mod Crunchy Frog s bord og udstilling i konferencelokalet, som hun også har samarbejdet med tidligere. Ohi har medbragt et par kollegaer fra JVC Victor, der sammen med de andre japanske musikbranchefolk og medier besøger de øvrige danske og nordiske selskaber, på skift.

2 I forgrunden: Managing Director Yoko Hatano for Five Crosscultural Media overrækker sit visitkort til en høfligt bukkende Jacob Stærmose fra Crunchy Frog. I baggrunden: Ved næste bord ses Morten Winther fra Copenhagen Records over for general manager Aya Ohi fra JVC Victor Entertainment Corporation. Foto: Petri Artturi Asikainen 7 timers networking, i streg Efter 4 timer med 1-til-1 møder med den japanske musikbranche, og en kort pause, drager de elleve danskere videre til en reception på den svenske ambassade. Den japanske branche er inviteret af de nordiske ambassader, koncertarrangøren Creativeman Productions og Nomex (dvs. samarbejdet mellem de nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD, der står bag den nordiske handelsmission til Tokyo).

3 Den svenske ambassadør i Tokyo, Magnus Robach, byder den nordiske og japanske musikbranche velkommen i ambassaden. Foto: Petri Artturi Asikainen Endnu en myte bekræftes; Formalia spiller en stor rolle i Japan. Det ses til ambassadereceptionen, som har tiltrukket mange folk højt oppe i hierarkierne fra de forskellige musikselskaber. Onta Shiroh Kawaguchi (t.v.) fra Creativeman Productions, der producerer bl.a. de store festivaler Summer Sonic og Loud Park, præsenterer gæsterne for Mr. Takeshi Kobayashi, der som musiker og sangskriver/producer har mere end 100 mio. solgte plader bag sig. Kobayashi er i dag også præsident for et avex sub-label, OORONGSHA. Foto: Petri Artturi Asikainen

4 Den ceremonielle udveksling af visitkort fortsætter til langt ud på aftenen. Undervejs dukker også den danske sangskriver, Nanna Larsen, op. Hun har allerede været på arbejde i tre dage. Fremstødet omfatter nemlig også en songwriting camp arrangeret af Sony Music Publishing (Japan) Inc, hvor Nanna Larsen og hendes nordiske kolleger skriver med japanske sangskrivere til japanske label A&R s. Læs mere om, hvordan dette forløb her: Interview med Nanna Larsen Potentialet er enormt Sådan udnytter du det (råd fra den japanske branche) Japan er verdens næststørste musikmarked. Og selvom at udenlandsk musik blot har en markedsandel på ca. 19%, så er potentialet for nordisk musik (på japansk: Hokuo Music) ifølge Japans førende musikblogger, Jay Kogami: ENORMT. Hvis du vel og mærke ved, hvad du gør! Dagen efter handelsdagen gav Kogami sammen med andre specialister derfor de nordiske gæster et eksklusivt indblik i, hvordan markedet skal angribes. Nedenfor følger nogle af pointerne fra det 5 timers lange seminar: Selv de mest beskidte Metal-finner taler pænt imellem numrene Når et af Finlands mest populære metalband, Mokoma, går på scenen i Japan, så tages alle metalscenens symboler og virkemidler i brug. De fremstår som vildmænd med deres lange skæg og tatoveringer. Og de hamrer musikken ud i hovederne på deres fans. Men når de ind imellem numrene taler til publikum, så sker det i venlige og høflige vendinger, som var de til et te-selskab. Det samme gør sig gældende, når bandets medlemmer møder deres japanske fans bag scenen efter koncerten. Mokoma er imødekommende og stiller op til fotos og jovial hyggesnak. Når mange udenlandske bands besøger Tokyo, så er den slags seancer med publikum derimod ikke altid lige velkomne. Nogle musikere ryster på hovedet af de måske mærkværdige gaver eller tomsnak. Helst kryber de ned bag scenen igen. Sådan er det ikke med Mokoma.»Vi bliver ved, så længe vores fans ønsker, om det så er en, to eller tre timer,«siger Tuomo Saikkonen, der både er manager og spillende medlem i Mokoma. Faktisk opsøger Mokoma enhver lejlighed til at møde deres japanske fans. Ind imellem deres koncerter i Japan, er de ofte ude på de dedikerede japanske metalspillesteder for at hyggesnakke med både eksisterende og potentielle fans.»det er min fornemmelse, at den japanske og finske omgangsform passer godt til hinanden,«siger Saikkonen. Og det er netop den slags mere personlig markedsføring, som der ofte blev fremhævet under seminaret.

5 »Det er en selvfølge, at selve musikken skal være i orden. Men desuden er der nogle ting, du kan gøre, som måske gør en forskel,«siger professor Toni-Matti Karjalainen fra Aalto University i Helsinki. Finsk metal, som står for 80 pct. af den finske musikeksport, har haft stor succes i Japan. Han fremhæver Mokoma som det mest interessante eksempel på en finsk succes. De havde aldrig forsøgt sig i udlandet, inden de kom til Japan. De synger på finsk, hvilket er en barriere for dem i USA og England. Men det gør ikke noget i Japan. Måske gør det dem oven i købet lidt eksotiske og interessante.»der er masser af udenlandske bands, som har succes i Japan, men ikke andre i andre lande,«pointerer Karjalainen. Et fysisk marked Cd en står for 80 pct. af markedet og er stadigt et skattet samleobjekt i Japan.»Og derfor gør japanske pladeselskaber virkeligt meget ud af at det visuelle, når de udgiver cd er. De skal være attraktive og specielle,«siger Nozomi Daikuhara fra Nippon Television Publishing i Tokyo:»Der er lagt mange kræfter i designet, og oftest er der et fotoalbum vedlagt,«tilføjer hun. Ifølge Daikuhara er der japanere, som køber to eksemplarer af det samme album. Den ene CD lægges væk uåbnet, mens den anden er til at bruge. Ofte overføres musikken til mobiltelefonen, så Cd en ikke slides. Ofte versioneres de internationale udgivelser til det japanske udgivelser med nyt artwork, målrettet til den japanske smag, og med et eller to nye numre, som kun udgives på det japanske marked. Japanerne er generelt stadig rimelig dårlige til engelsk. Så hvis man gør sig den ulejlighed at oversætte sine skriftlige tekster til japansk, så giver man sine japanske fans en ekstra oplevelse. Visse japanske fans er så interesserede, at de ligefrem begynder at lære det sprog, som deres idoler taler.

6 Nozomi Daikuhara fra Nippon Television Publishing. Foto: Petri Artturi Asikainen Kommuniker med dine fans»det er uhyre vigtigt at kommunikere med dine fans på de sociale medier. Også når du ikke er i Japan,«siger Karjalainen og fortsætter:» Der er faktisk mange finske metalbands, der har japanske fans, selv om de aldrig har spillet i Japan, udelukkende fordi de er aktive på de sociale medier«. De sociale medier har altså en gennemslagskraft, der gør det muligt at afprøve sin musiks potentiale fra distancen. Ifølge musikbloggeren Jay Kogami, så kommunikerer alle japanske artister direkte med deres fans på sociale medier, og her er der mulighed for at være meget målrettet. Mens japanere normalt er temmelig tilbageholdene og høflige ansigt til ansigt, så er de meget direkte, når de chatter på sociale medier. De vil ofte spørge til din familie, din hobby, hvilke film du kan lide, hvad du laver bag scenen, når du giver koncert osv. Karjalainen pointererer, at danske bands med fordel kunne fortælle deres japanske fans om Danmark og dansk kultur, hvis det falder naturligt i et interview. Mange japanere ønsker at vide mere om de lande, som deres idoler kommer fra. Der er eksempelvis japanske metal musikfans, der interesserer sig for al finsk musik, alene fordi det kommer fra Finland. Uhøfligt at kritisere Japanerne lærer overvejende om ny musik via de sociale medier. Det skyldes tildeles, at antallet af radio- og tv-programmer med musik er faldet kraftigt. Men der er også et særligt kulturelt aspekt i spil her.» I Japan er det uhøfligt at kritisere

7 andre,«siger Kogami. Og af den årsag findes musikkritik, som man kender det i vesten, ikke. Altså: Ingen kritiske plade- eller koncertanmeldelser. Ingen pendant til Pitchfork osv. I stedet tyr mange japanere til de sociale medier, hvor folk ofte er lidt mere uforbeholdne, men dog stadig bruger en»japansk» omgangstone. Ifølge Kogami er YouTube japanernes største kilde til ny musik, og de er også meget aktive på Twitter og Instragram. Facebook er generelt for japanere over år. Der er også mange japanske apps, hvor det er muligt at lytte til ny musik. Streaming tjenesten Line Music har lavet en app, der en slags kombination af Twitter og Facebook. Her kan artister sende beskeder til deres fans og samtidig linke til deres musik. Japans største musikblogger, Jay Kogami, pointerer, at i Japan er det uhøfligt at kritisere andre. Af den årsag findes musikkritik, som vi kender det i vesten, ikke. Men det giver musikmarkedsfører nogle unikke muligheder til at udnytte de sociale medier, hvor tonen og dialogen er mere fri, omend stadig noget kontrolleret. Foto: Petri Artturi Asikainen. Brug et japansk ansigt En anden måde at snige sig ind på det japanske marked er via samarbejder med japanske artister og altså ride på ryggen af den japanske artists popularitet. Eksempelvis kan det gøres ved at lave en fælles video.»den fremgangsmåde har vi brugt for flere af vores udenlandske acts,«siger executive general manager (af innovation, commercial affairs) Takayuki Suzuki fra Universal Music Japan.

8 Takayuki Suzuki fra Universal Music Japan (t.v.) sammen med Tak Furuichi fra RIAJ (analog til ifpi i Danmark). Foto: Petri Artturi Asikainen. Universal Music Japan har introduceret flere af de store internationale acts til det japanske marked med et japansk ansigt. Både for at give japanerne noget visuelt som de kan forholde sig til, men målet er at gå skridtet videre og skabe et viralt buzz til kickstarte interessen for kunstneren, hvorefter den traditionelle markedsføring kan sættes ind. Suzuki viste således flere musikvideoer, hvor man havde bruge japanske modeller og internetfænomener, i stedet for artistens eget ansigt. Det havde blandt andet været opskriften for lanceringen af Carly Rae Jepsen. Jepsens Call Me Maybe blev først lanceret med den japanske model, Rola: Først senere ( I Really Like You ) optrådte Jepsen selv, dog stadig sammen med Rola:

9 Et andet eksempel er Lorde, som man havde lanceret via en japansk tegnefilm: Streaming er kommet til Japan Tjenesterne omfatter blandt andet Line Music, Apple Music, Google Play Music, Amazone Prime, Reco, KKBox og AWA (Spotify og RDIO er endnu ikke at finde i Japan). Line Music tilbyder 1,5 mio. sange og abonnementer helt ned til 30 kr. (500 yen) om måneden. Firmaet forventer at have 30 mio. melodier i sit katalog næste år. Line Music som nævnt også udviklet en populær app, der gør det muligt også at sende beskeder. Men generelt tyder alt på, at streaming stadig vil være på køl et stykke tid endnu. Nyt format Med henblik på at øge interessen for at købe musik er japanske pladeselskaber begyndt at sælge en ny standard kaldet Hi-Res. Lyden er af væsentligt højere kvalitet end cd erne. Musikken kan kun downloades, og den er dobbelt så dyr som musik på itunes. Det kræver en ny smart phone at lytte til Hi-Res, og iphone supporterer ikke det nye format. Men det

10 er muligt at købe en dims, så man kan høre Hi-Res på sin iphone. Ifølge Tac Furuichi fra RIAJ (Record Industry Assoc. of Japan) udgør Hi-Res omkring en pct. af markedet, men det vokser.»jeg tror, at det bliver det næste store hit i Japan,«siger han. Læs mere Se også professor Toni-Matti Karjalainens artikler, der går i dybden på den finske metalsucces i Japan: Japanese Fan Culture and Tips for Working the Japanese Market [An Overview] What You Should Know About The Japanese Music Market [In-depth] Professor Toni-Matti Karjalainen fra Aalto University i Helsinki forsker i finsk metal. Foto: Petri Artturi Asikainen.

[Handelsmission Tokyo 2016] Interview med Mik Christensen + Lydmor indgår samarbejde med legendarisk japansk producer

[Handelsmission Tokyo 2016] Interview med Mik Christensen + Lydmor indgår samarbejde med legendarisk japansk producer Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/handelsmission-tokyo-2016-interview-med-mik-christensen-lydmor-indg aar-samarbejde-med-legendarisk-japansk-producer/ [Handelsmission Tokyo 2016]

Læs mere

[Handelsmission Tokyo 2016] Dansk metal i Japan The Interbeing og interview med Mirza Radonjica fra Prime Collective

[Handelsmission Tokyo 2016] Dansk metal i Japan The Interbeing og interview med Mirza Radonjica fra Prime Collective Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/handelsmission-tokyo-2016-dansk-metal-i-japan-the-interbeing-og-inter view-med-mirza-radonjica-fra-prime-collective/ [Handelsmission Tokyo 2016]

Læs mere

Kræsne japanere tog godt imod Lars and The Hands of Light

Kræsne japanere tog godt imod Lars and The Hands of Light Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/andet-faellesnordiske-fremstod-pa-et-japansk-marked-som-er-svaert-me n-ogsa-sa-stort-at-det-stadig-er-okonomisk-attraktivt/ Kræsne japanere tog

Læs mere

[Handelsmission Tokyo 2016] Tim Schou om at skrive musik til det japanske marked

[Handelsmission Tokyo 2016] Tim Schou om at skrive musik til det japanske marked Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/handelsmission-tokyo-2016-tim-schou-om-at-skrive-musik-til-det-japans ke-marked/ [Handelsmission Tokyo 2016] Tim Schou om at skrive musik til

Læs mere

[Handelsmission til Tokyo] Interview med Nanna Larsen om Sangskrivning i Tokyo for Sony Music Publishing

[Handelsmission til Tokyo] Interview med Nanna Larsen om Sangskrivning i Tokyo for Sony Music Publishing Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//mxd-viden/handelsmission-til-tokyo-interview-med-nanna-larsen-om-sangskri vning-i-tokyo-for-sony-music-publishing/ [Handelsmission til Tokyo] Interview

Læs mere

Musik er noget, man hører på nettet

Musik er noget, man hører på nettet MEDIEANALYSE Musik er noget, man hører på nettet Danskerne elsker streaming. Hr. og fru Danmark streamer musik som aldrig før - og ung som gammel er vi hjemmevante på et bredt udvalg af musikstreming-tjenester

Læs mere

Fakta om streaming Streaming har godt fat. MEDIEANALYSE Streaming fortsætter sejrsgang

Fakta om streaming Streaming har godt fat. MEDIEANALYSE Streaming fortsætter sejrsgang MEDIEANALYSE Streaming fortsætter sejrsgang Kodas aktuelle medievane-undersøgelse viser, at næsten hver tredje dansker nu er hyppig bruger af en eller flere af de store musikstreamingtjenester. Det fremgår

Læs mere

Digitale indgange til musikken. Martin Verner Hansen, Gladsaxe Bibliotekerne

Digitale indgange til musikken. Martin Verner Hansen, Gladsaxe Bibliotekerne Digitale indgange til musikken Martin Verner Hansen, Gladsaxe Bibliotekerne Digitale indgange til musikken Program: Præsentation af streamingtjenester Hvordan virker de? fordele & ulemper Streaming & bibliotekerne?

Læs mere

Succes er en elendig læremester. Den får kloge mennesker til at tro, at de er ufejlbarlige. Bill Gates. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2.

Succes er en elendig læremester. Den får kloge mennesker til at tro, at de er ufejlbarlige. Bill Gates. Mikael Højris: Den Nye Musikbranche 2. Succes er en elendig læremester. Den får kloge mennesker til at tro, at de er ufejlbarlige. Bill Gates 96 97 Pladebranchens historie Hvor man ofte i spøg spørger hvad der kom først, hønen eller ægget,

Læs mere

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1

Arbejde med musik. Leif Smidt december 2015. Side 1 Arbejde med musik Leif Smidt december 2015 Side 1 Hvordan får jeg musik på min ipad Der findes flere forskellige måder, du kan få musik på din ipad. 1. Overfør musik fra din computer Hvis du i forvejen

Læs mere

Pladebranchen.08 - årsskriftet fra pladeselskabernes brancheorganisation er kommet.

Pladebranchen.08 - årsskriftet fra pladeselskabernes brancheorganisation er kommet. Kulturudvalget 2008-09 KUU alm. del Bilag 328 Offentligt representing the worldwide Til Folketingets medlemmer af Kulturudvalget København K, 28/08 2009 Pladebranchen.08 - årsskriftet fra pladeselskabernes

Læs mere

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder Dansk Kunst, Musik og Mode i September-Udgaven

Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder Dansk Kunst, Musik og Mode i September-Udgaven Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/2016/intro-tysklands-stoerste-musikmagasin-hylder-dansk-kunst-musikog-mode-i-september-udgaven/ Intro, Tysklands Største Musikmagasin, Hylder

Læs mere

Musikvideo og markedsføring

Musikvideo og markedsføring EAL Erhvervs Akademi Lillebælt Multimediedesign (MMD) Musikvideo og markedsføring 1. SEMESTER, PROJEKTOPGAVE 2 December, 2014 Line Falkenberg Jensen Cpr. Nr.: 281293-1558 E- mail: linefalkenberg93@gmail.com

Læs mere

Morgendagens musikforbrugere - Fra monolog til dialog

Morgendagens musikforbrugere - Fra monolog til dialog Morgendagens musikforbrugere - Fra monolog til dialog John R. Kristensen Adm. direktør, Gramex 9. oktober 2013 Copyright John R. Kristensen Hvilken branche og firma står bag denne reklame? Om Gramex Gramex

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Vi har hermed fornøjelsen at vedlægge Dacapos nye 2010 katalog - i tidens ånd trykt på miljørigtigt genbrugspapir.

Vi har hermed fornøjelsen at vedlægge Dacapos nye 2010 katalog - i tidens ånd trykt på miljørigtigt genbrugspapir. Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 72 Offentligt DACAPO 15. december 2009 Vi har hermed fornøjelsen at vedlægge Dacapos nye 2010 katalog - i tidens ånd trykt på miljørigtigt genbrugspapir. Vi skal

Læs mere

KONKURRENCESTYRELSEN

KONKURRENCESTYRELSEN KONKURRENCESTYRELSEN Konkurrenceredegørelse 2005 KAPITEL 5 Musik, film og konsolspil 5.1 RESUMÉ OG KONKLUSIONER Vi hører ofte spørgsmålene: Hvordan kan det være, at cd er er så dyre, og hvorfor er priserne

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

Danskerne vilde med streaming Koda analyse: Medieanalysen 2013

Danskerne vilde med streaming Koda analyse: Medieanalysen 2013 Kodas Årsberetning 2012 Medieanalyse 21 Danskerne vilde med streaming Koda analyse: Medieanalysen 2013 Koda følger nøje udviklingen i danskernes medievaner. Vores aktuelle medieundersøgelse viser, at næsten

Læs mere

AlfaNordic Magazine #6.5. Short special Gazelle Edition - November 2015

AlfaNordic Magazine #6.5. Short special Gazelle Edition - November 2015 Al AlfaNordic Magazine Short special Gazelle Edition - November 2015 Indhold Fokus AlfaNordic vinder Børsen Gazelle 2015 Facts Børsen Gazelle Nyheder Ny AlfaNordic-app på vej m.m. Invitation til reception

Læs mere

CEM MusicTest. Voxmeter. Danmark 13 Mar Nicotine Nerves Alive

CEM MusicTest. Voxmeter. Danmark 13 Mar Nicotine Nerves Alive CEM MusicTest Voxmeter Nicotine Nerves Alive 13 Mar 2019 1 CEM MusicTest Map 352.504 potentielle fans i svarende til 6 % 4.169.816 semi fans svarende til 73 % Denne del af publikum er begejstret for din

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet?

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? 1) Den klassiske tilstedeværelse Visitkort hele pakken blogs Fora Netbutik Distribueret indhold 2) De sociale medier Facebook LinkedIn Twitter Faglige blogs

Læs mere

Kresten Wiingaard Adm. Dir.

Kresten Wiingaard Adm. Dir. Kresten Wiingaard Adm. Dir. Fakta Stiftet i 1998 30 medarbejdere Der lever og ånder for din online forretning Vækst hvert år AAA rating i 2005, 2009, 2010 og 2012 Gazelle 2008 100% selvejet Langvarige

Læs mere

Musik & brands. En guide til musikere

Musik & brands. En guide til musikere Musik & brands En guide til musikere Musik & brands En guide til musikere Tak til Kristian Riis, Volcano Management. Kasper Bjergbæk, Volcano Management. Gustav Holten Lützhoft. Helene Venge, Management

Læs mere

De kulturelle midler

De kulturelle midler De kulturelle midler Koda afsætter hvert år "kulturelle midler", der skal medvirke til, at der skabes ny musik og sang. Midlerne er en fast procentdel af de penge, som Koda henter fra brugen af musik.

Læs mere

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune.

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Program Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2014 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og Ungdomsklub

Læs mere

ANALYSENOTAT Markedet for digitalt indhold: omfang og tendenser

ANALYSENOTAT Markedet for digitalt indhold: omfang og tendenser ANALYSENOTAT Markedet for digitalt indhold: omfang og tendenser AF CHEFKONSULENT MALTHE MUNKØE Vi er i disse år vidne til en hastig digitaliseringsproces og fremkomsten af en ny digital økonomi. Det ser

Læs mere

Lowly har haft blikket fast rettet mod udlandet fra start

Lowly har haft blikket fast rettet mod udlandet fra start Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/lowly-har-haft-blikket-fast-rettet-mod-udlandet-fra-start/ Lowly har haft blikket fast rettet mod udlandet fra start Henrik Friis 26. marts 2015

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Del 1 Introduktion til Spil Smart. Forord af Liv Beck og Tove Sørensen 06. Kjeld Fredens udtalelse om Spil Smart konceptet 07

Indholdsfortegnelse. Del 1 Introduktion til Spil Smart. Forord af Liv Beck og Tove Sørensen 06. Kjeld Fredens udtalelse om Spil Smart konceptet 07 I SMN: 97 907 06801 95 7 Pr odukt : SPNA1 1 1 1 607 Indholdsfortegnelse Del 1 Introduktion til Spil Smart Forord af Liv Beck og Tove Sørensen 06 Kjeld Fredens udtalelse om Spil Smart konceptet 07 Spil

Læs mere

få din idé til at spille

få din idé til at spille få din idé til at spille Slip idéerne løs Hos Gramex kan store og små idéer med musik blive realiseret. Når du vil spille musik offentligt og kopiere musik fra et medie til et andet, skal du henvende dig

Læs mere

Lær dit netværk bedre at kende. Byens Netværk Tekst og foto: Nanna Jardorf

Lær dit netværk bedre at kende. Byens Netværk Tekst og foto: Nanna Jardorf Lær dit netværk bedre at kende Byens Netværk 29.05.09. Tekst og foto: Nanna Jardorf For mig er søstjernen blevet et symbol på en attraktiv netværksprofil. Den har arme som kan udforske nye områder og finde

Læs mere

Det Nye Testamente lyd-app. v. Stefan Lykkehøj Lund

Det Nye Testamente lyd-app. v. Stefan Lykkehøj Lund Det Nye Testamente lyd-app v. Stefan Lykkehøj Lund Indledning For nogle år siden, fik jeg Det Nye Testamente som lydbog på USB. I starten lyttede jeg en del med tiden blev det dog til mindre og mindre.

Læs mere

Mig & min smarte telefon

Mig & min smarte telefon Mig & min smarte telefon Arbejdsspørgsmål til klassediskussion. Introduktion Foredraget Mig & min smarte telefon handler om, hvordan teknologien påvirker vores samfund og den måde vi er sammen på. Blandt

Læs mere

iphone TIPS & TRICKS 100 iphone-tips PÅ DANSK AF MARTIN WOLSING WOLSING MEDIA

iphone TIPS & TRICKS 100 iphone-tips PÅ DANSK AF MARTIN WOLSING WOLSING MEDIA iphone TIPS & TRICKS AF MARTIN WOLSING 100 iphone-tips PÅ DANSK WOLSING MEDIA iphone MARTIN WOLSING TIPS & TRICKS AF MARTIN WOLSING iphone TIPS & TRICKS 100 iphone-tips PÅ DANSK WOLSING MEDIA 100 iphone-tips

Læs mere

Indhold. Evalueringsrapport. Dansk deltagelse på Classical:NEXT 21. 23. maj 2015. Sammenfatning

Indhold. Evalueringsrapport. Dansk deltagelse på Classical:NEXT 21. 23. maj 2015. Sammenfatning 17. juni 2015 Evalueringsrapport Dansk deltagelse på Classical:NEXT 21. 23. maj 2015 Indhold Sammenfatning 1. Indledning og baggrund 1.1 Om dansk deltagelse på Classical:NEXT 1.2 Organisering af den danske

Læs mere

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014

SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 SOCIALE MEDIER ONLINE MARKETING 2. SEMESTER, FORÅR 2014 DAGENS PROGRAM Sociale medier og engagerende content Hvad, hvor, hvem Godt indhold og Content

Læs mere

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt Sociale medier 2011 Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt 1 Agenda Hvad er sociale medier? Udvikling & trends på sociale medier Det kan sociale medier bruges til Sådan lytter du på de sociale medier

Læs mere

Håndbog om rettigheder og online musik

Håndbog om rettigheder og online musik December 2014 Håndbog om rettigheder og online musik Denne vejledning handler om klarering af rettigheder til musik, når musik bruges online. Eksempler på online brug af musik Online streaming og downloading

Læs mere

ESNS Dag 2: Stor interesse i dansk musik fra internationale delegates

ESNS Dag 2: Stor interesse i dansk musik fra internationale delegates Dette indhold er fra websitet MXD.dk. http://mxd.dk//arkiv/denmark-blooms-at-eurosonic/esns-dag-2-stor-interesse-i-dansk-musik-f ra-internationale-delegates/ ESNS Dag 2: Stor interesse i dansk musik fra

Læs mere

Alle vil have apps. En løsning til alle

Alle vil have apps. En løsning til alle Alle vil have apps Der er flere mobiltelefoner end indbyggere i Danmark 86 % af alle nye telefoner er en smartphone 20 % af alle søgninger på nettet er via mobiltelefon Over 80 % af alle køb indledes på

Læs mere

Uddannelsesprojekt: Transmission af livekoncerter

Uddannelsesprojekt: Transmission af livekoncerter Roskilde Weekendradio Uddannelsesprojekt: Transmission af livekoncerter Målet med projektet har været at give musikudøvere mulighed for at få indblik i og viden om, hvordan radiomediet kan transmitterer

Læs mere

Til: Pressens uddannelsesfond ebj@pressensuddannelsesfond.dk. Peter Mørk Nordjyske Medier

Til: Pressens uddannelsesfond ebj@pressensuddannelsesfond.dk. Peter Mørk Nordjyske Medier Til: Pressens uddannelsesfond ebj@pressensuddannelsesfond.dk Peter Mørk Nordjyske Medier Journalnummer (A979-15) New York Start-up mentalitet i journalistikken. 18.10.2015 25.10.2015 Kursuset i New York

Læs mere

Karen Kristiane, Mette Mørk Christensen, Stina Frandsen og Mathias Nielsen

Karen Kristiane, Mette Mørk Christensen, Stina Frandsen og Mathias Nielsen 1 Girls - Break up app Om Tv serien I serien følger vi hovedpersonen Hannah og hendes tre veninder, der alle er i starten af tyverne og bor i New York. Vi følger deres venskaber, kærlighedsliv og forsøg

Læs mere

ABONNEMENTSVILKÅR BIBZOOM 2013 BIBLIOTEKERNES DIGITALE MUSIKTJENESTE

ABONNEMENTSVILKÅR BIBZOOM 2013 BIBLIOTEKERNES DIGITALE MUSIKTJENESTE ABONNEMENTSVILKÅR BIBZOOM 2013 BIBLIOTEKERNES DIGITALE MUSIKTJENESTE ABONNEMENTSVILKÅR 2013 SIDE 2 ABONNEMENTSVILKÅR BIBZOOM 2013 INTRODUKTION 2012 har været et spændende år for Bibzoom. Med lanceringen

Læs mere

Grøn 2017: Publikum bestemmer de 3 sidste navne

Grøn 2017: Publikum bestemmer de 3 sidste navne Grøn 2017: Publikum bestemmer de 3 sidste navne På den nye scene Fra grøn til Grøn, der er et samarbejde mellem koncertkaravanen Grøn og YouSee Musik, er der plads til up-coming artister, der stadig har

Læs mere

YOUTUBERE - OM AT PYNTE PÅ VIRKELIGHEDEN. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Video - Et visuelt udtryk

YOUTUBERE - OM AT PYNTE PÅ VIRKELIGHEDEN. Indledning. Hvad er temaet i denne artikel? Video - Et visuelt udtryk YOUTUBERE - OM AT PYNTE PÅ VIRKELIGHEDEN Hvad er temaet i denne artikel? Dette tema handler om Youtubere. Vi kommer omkring Youtubere som - fænomen og indtjeningskilde Video - Et visuelt udtryk Billeder

Læs mere

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen SOUNDGATE SoundGate forbinder dig med omverdenen Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger gennem mange

Læs mere

Danish Design House Munich. a kind of blue. 24FEB15 27FEB15

Danish Design House Munich. a kind of blue. 24FEB15 27FEB15 Danish Design House Munich a kind of blue. 24FEB15 27FEB15 Invitation Deltag i årets Design Event i München Danish Design House Munich med udstillingen a kind of blue 24. 27. februar 2015. Eksportrådet

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

MIPIM er en oplevelse, som skal mærkes på egen krop, siger Henriette Sofie Larsen og tilføjer: Det er svært at beskrive, hvad det er.

MIPIM er en oplevelse, som skal mærkes på egen krop, siger Henriette Sofie Larsen og tilføjer: Det er svært at beskrive, hvad det er. Byens Netværk: 2. marts 2010 Tekst & Foto: Nanna Jardorf I BYENS NETVÆRK DELER VI VIDEN OG UNIKKE RELATIONER. KOMPETENCERNE KOMMER TIL UDTRYK I PRAKSIS, DA NETVÆRKET HOLDER KICK OFF TIL ÅRETS MIPIM - VERDENS

Læs mere

En museumsudstilling kræver mange overvejelser

En museumsudstilling kræver mange overvejelser En museumsudstilling kræver mange overvejelser Forfatter: Michaell Møller, Cand. mag. Int. i Virksomhedskommunikation med specialisering i Dansk Indledning Når danskerne i dag går på museum skal det være

Læs mere

CEM MusicTest. Voxmeter. Danmark 25 Feb Fallulah Bloodline

CEM MusicTest. Voxmeter. Danmark 25 Feb Fallulah Bloodline CEM MusicTest Voxmeter Fallulah Bloodline 25 Feb 2019 1 CEM MusicTest Map 612.852 potentielle fans i svarende til 11 % 4.882.626 semi fans svarende til 85 % Denne del af publikum er begejstret for din

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen

Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Strategi for brugerinvolvering: Robinson Ekspeditionen Valg af TV program og begrundelse: Vi har valgt at lave en strategi for brugerinvolvering for Robinson Ekspeditionen (RE). Programmet er stadig kongen

Læs mere

... fra vinyl og CD til bits og bytes

... fra vinyl og CD til bits og bytes ... fra vinyl og CD til bits og bytes Mikael Højris Mikael Højris Den nye Musikbranche... fra vinyl og CD til bits og bytes www.musikbranchen.dk Grafisk tilrettelægning: Winnie Krogh Reiff www.dasign.dk

Læs mere

Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt

Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt Eventyrlyst har bragt den danske sangerinde SØS FENGER og elektro- duoen NORDSTRØM sammen i ny overraskende konstellation FENGER//NORDSTRØM Gnister udkom

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Danmark har talent lad os bruge det!

Danmark har talent lad os bruge det! PROGRAM 10.30 GENERALFORSAMLING Alle s medlemmer er velkomne til at overvære generalforsamlingen. Check-in åbner kl. 10.00 og finder sted i Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Koncertsal (tidl. Radiohusets

Læs mere

PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement.

PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement. Velkommen til PLAY PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement. Se om du kan få PLAY under Vilkår på tdc.dk/musik

Læs mere

Læs og lær om. Lukas Graham

Læs og lær om. Lukas Graham Læs og lær om Lukas Graham Lukas Graham Forchhammer Lukas Graham er et dansk band. Forsangeren i bandet hedder Lukas Graham Forchhammer. Lukas blev født på sine forældres sofa i Christiania d. 18. september

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID Smart? Parrot ASTEROID Smart er et multimediesystem designet for det automotive miljø og alle typer Smartphones.

Læs mere

BOGBRANCHEN Merethe Eckhardt april 2012

BOGBRANCHEN Merethe Eckhardt april 2012 BOGBRANCHEN I januar 2012 sagde 20 % af amerikanerne at de har læst en e- bog i løbet af det seneste år Pew Research Centers Internet and american Life Projects Det er et spring på 5 %point i forhold til

Læs mere

PRÆSENTATION AF DANSK MUSIK OMSÆTNING 2014

PRÆSENTATION AF DANSK MUSIK OMSÆTNING 2014 PRÆSENTATION AF DANSK MUSIK OMSÆTNING 2014 OM DANSK MUSIKOMSÆTNING 2014 DANSK MUSIKOMSÆTNING 2014 er en klassisk branchestatistik, som opgør musikbranchens samlede økonomiske værdi for 2014. Musik er overalt

Læs mere

Internt trænings- & repetitionsprogram. Indvendinger. En-til-en træning med indvendinger

Internt trænings- & repetitionsprogram. Indvendinger. En-til-en træning med indvendinger Internt trænings- & repetitionsprogram Indvendinger En-til-en træning med indvendinger To kolleger træner sammen En af jer træner som kunden. En af jer træner som sælgeren. Næste gang I træner, bytter

Læs mere

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Ny bog fyldt med præcise vejledninger giver tip til, hvordan virksomheder kan få noget kommercielt ud af LinkedIn. Af Ulla Bechsgaard, Ledersucces.dk Arbejd professionelt

Læs mere

MEDIEBRUG PÅ INTERNETTET

MEDIEBRUG PÅ INTERNETTET MEDIEBRUG PÅ INTERNETTET STREAMING, INDHOLD OG ADGANG SPØRGESKEMAER En anden væsentlig konklusion i rapporten er, at danskerne er blevet en nation af internet-mediebrugere.vi kan af undersøgelsen se, at

Læs mere

Brugerinddragelse i musikbranchen

Brugerinddragelse i musikbranchen Reach Out - dynamik mellem pladeselskaber og forbrugere I samarbejde med De danske pladeselskaber, IFPI, Musikzonen, Alexandra Instituttet. Brugerinddragelse i musikbranchen Reach Out konference April

Læs mere

PRÆSENTATION AF DANSK MUSIK STATISTIK 2013

PRÆSENTATION AF DANSK MUSIK STATISTIK 2013 PRÆSENTATION AF DANSK MUSIK STATISTIK 2013 OM DANSK MUSIKSTATISTIK 2013 DANSK MUSIKSTATISTIK 2013 er en klassisk branchestatistik, som opgør musikbranchens samlede økonomiske værdi for 2013. Musik er overalt

Læs mere

Pressemeddelelse: Sydslesvigudvalgets fordeling af projektstøtte 2015

Pressemeddelelse: Sydslesvigudvalgets fordeling af projektstøtte 2015 Sydslesvigudvalget Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf. 3392 5590 Fax 3392 5567 E-mail sydslesvigudvalget@uvm.dk www.sydslesvigudvalget.dk CVR nr. 20-45-30-44 Pressemeddelelse: Sydslesvigudvalgets

Læs mere

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN INDHOLD DSA Danske Sundhedsorganisationers A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1013 København K 3 gode grunde til at være på LinkedIn Hvorfor LinkedIn? Find

Læs mere

Basisforhold omkring artist management. Artist management roller og funktioner:

Basisforhold omkring artist management. Artist management roller og funktioner: Basisforhold omkring artist management. Artist management roller og funktioner: Kunstnerisk, strategisk, rådgivnings- og forretningsmæssig relation til artisten. Bindeled og forhandlingsmandat til alle

Læs mere

Tilbud du ikke plejer at få. Side 1

Tilbud du ikke plejer at få. Side 1 Tilbud du ikke plejer at få Side 1 Side 2 Vores opskrift på succes. Stædighed og gode forbindelser. Med mere end 50 års erfaring med tilbudsformidling og et kundegrundlag i millionstørrelsen kan vi eksponere

Læs mere

Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair

Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair Marie Baad Holdt, chefkonsulent i Ingerfair marie@ingerfair.dk Hvem er I? Navn Hvad laver I Hvorfor er I på kurset Hvordan bruge I selv sociale medier? Sociale Medier i Danmark https://www.youtube.com/watch?v=axudlxyyawq

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil Lær at sælge med LinkedIn Del 1: Din profil Kom godt i gang 1) Undgå at spamme dit netværk med ligegyldige opdateringer Før du går i gang med at ændre i din profil, er der en vigtig ting, du skal gøre.

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Kulturgæst segment: DE SELVBEVIDSTE/NORGE

Kulturgæst segment: DE SELVBEVIDSTE/NORGE Kulturgæst segment: DE SELVBEVIDSTE/NORGE 1b. DE SELVBEVIDSTE Norge De selvbevidste Voksne med og uden børn (Par, børnefamilie, vennegrupper) Alder: 30 65 år Husstandsstr. 2-4 Volumen: 610.000 Hjemland:

Læs mere

Kære pladeselskaber, managements, bookingbureauer, kunstnere m.m.

Kære pladeselskaber, managements, bookingbureauer, kunstnere m.m. September 2010 Kære pladeselskaber, managements, bookingbureauer, kunstnere m.m. Vedr. Eksportstøtte til Pladeselskaber Næste ansøgningsfrist: 1. oktober 2010, vedrørende projekter fra 1. januar 2011 og

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Marketing & Social Media - bliv du s med naboen Aalborg, Væksthus Nordjylland, 15.01.2015 Indhold Interkulturelt Erhvervs- og virksomhedskultur Sprog Markedsføring

Læs mere

Velkommen til medlem nr. 500!

Velkommen til medlem nr. 500! En printervenlig PDF-version finder du HER November 2011 Deutsch Abonnement Tilmeld dig Legal & Tax Tilmeld dig News & Jobs Afbestil Members Update Velkommen til medlem nr. 500! Handelskammeret byder Rådgivnings-

Læs mere

CEM MusicTest. Voxmeter. Danmark 18 Feb Alex Vargas What You Wish For

CEM MusicTest. Voxmeter. Danmark 18 Feb Alex Vargas What You Wish For CEM MusicTest Voxmeter Alex Vargas What You Wish For 18 Feb 2019 1 CEM MusicTest Map 1.062.000 potentielle fans i svarende til 19 % 4.542.242 semi fans svarende til 79 % Denne del af publikum er begejstret

Læs mere

Spil Smart Vol. II. ISMN nr.: 979-0-66139-053-4 Medie: E-bog

Spil Smart Vol. II. ISMN nr.: 979-0-66139-053-4 Medie: E-bog 1 Spil Smart Vol. II ISMN nr.: 979-0-66139-053-4 Medie: E-bog Forfattere og koncept: Liv Beck og Tove Sørensen Medforfattere: Stepnote Publishing Logo og omslag designet af: Martin Sommer Flot Martin Layout:

Læs mere

TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE

TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE TRIUMPH KATALOG SKABER TRAFIK I 4 NORDISKE LANDE FLOT EFFEKT AF ADRESSELØS REKLAME PÅ TRODS AF STORE MARKEDSFORSKELLE Triumph har for første gang fået husstandsomdelt et katalog over de nordiske grænser.

Læs mere

KO D A ET PO RTR ÆT koda_dk_c.indd 1 koda_dk_c.indd 1 21/06/05 15:29:42 21/06/05 15:29:42

KO D A ET PO RTR ÆT koda_dk_c.indd 1 koda_dk_c.indd 1 21/06/05 15:29:42 21/06/05 15:29:42 KODA ET PORTRÆT koda_dk_c.indd 1 21/06/05 15:29:42 koda_dk_c.indd 2 21/06/05 15:29:46 KODA ET PORTRÆT 02/03 KODA ET PORTRÆT KODA er en non-profit medlemsforening. Vores medlemmer er ca. 28.000 danske komponister,

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 2 Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig Undersøgelse

Læs mere

Hvordan bliver din butik synlig på nettet?

Hvordan bliver din butik synlig på nettet? Hvordan bliver din butik synlig på nettet? Ved Teknologisk Institut 23. April 2013 Program Kl. 14.00-14.10 Velkommen v/dansk Erhverv Kl. 14.10-14.55 Fordele og faldgruber ved sociale medier v/peter Lemcke

Læs mere

Case study: Pinterest

Case study: Pinterest Case study: Pinterest Hvad? Pinterest er en social medieplatform, der hovedsageligt fungerer som værktøj til at samle, dele og udforske visuelt indhold. Udbredelse, hvor mange, vækstpotentiale? Pinterest

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Mobil-app til elev Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-mobil app til eleverne Brug af dette materiale tilgodeser

Læs mere

Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen

Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen I september 2015 mødtes knap 150 mennesker i København og Aarhus under overskriften Idea Factory Jazz : To kæmpe kollektive brainstorms, hvor musikere,

Læs mere

Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/NORGE

Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/NORGE Kulturgæst segment: SPECIAL INTEREST/NORGE 4b. SPECIAL INTEREST TURISTER Norge Case eksempel: Mennesker med interesse for events, sport og kultur Special interest turister Eksempel: Mennesker med interesse

Læs mere

Manual til Explain Everthing

Manual til Explain Everthing Manual til Explain Everthing Af Randi Majgård Høgh VIFIN Indholdsfortegnelse Forord Hjælp & indstillinger Oprettelse af dokumenter Gennemgang af værktøjer Video - og lydoptagelser Hvordan deler og eksporter

Læs mere

Udsigt til billigere mode på nettet

Udsigt til billigere mode på nettet LØRDAG 27. SEPTEMBER NR. 39 / 2014 LØRDAG Udsigt til billigere mode på nettet Onlinegiganten Boozt.com med Hermann Haraldsson i spidsen udfordrer konkurrenterne om det nordiske herredømme. Foreløbig kan

Læs mere

Udviklingsprojektet Fremtidens musikbibliotek

Udviklingsprojektet Fremtidens musikbibliotek Udviklingsprojektet Fremtidens musikbibliotek Formål Deltagere Målgruppe Proces Leverancer At undersøge hvordan bibliotekerne kan skabe et relevant og dannende musiktilbud i fremtiden Aalborg Bibliotekerne

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold Sociale medier Seks trin til bedre indhold Med inspiration fra Sig du kan li mig Indholdsstrategi for sociale medier af Astrid Haug. Middelfart Sparekasse 2017 1 Kend dit formål Hvad vil du opnå med din

Læs mere

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel.

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang DK Netværksmedieafspiller NSZ-GS7 Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang: ON/STANDBY Tænder og slukker afspilleren. Styring af tilsluttede enheder

Læs mere

VoxHot Musiktest. Voxmeter. Danmark 3 Apr FUSHIA Transparent Girls

VoxHot Musiktest. Voxmeter. Danmark 3 Apr FUSHIA Transparent Girls VoxHot Musiktest Voxmeter FUSHIA Transparent Girls 3 Apr 2019 1 VoxHot markedsanalyse 518.385 potentielle fans i svarende til 9% 3.975.313 semi fans svarende til 69% Denne andel af befolkningen er begejstret

Læs mere