Formandens beretning 2000/2001

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning 2000/2001"

Transkript

1 Formandens beretning 2000/2001 Først vil jeg starte med at sige velkommen til alle fremmødte samt beklage, at bestyrelsen ikke helt havde tænkt sig om, da vi planlagde generalforsamlingen, idet vi må erkende, at den ligger lidt for tæt på messen i Hong Kong. Vi kan kun love at gøre det bedre til næste år. Dernæst skal vi sige velkommen til 2 nye medlemmer - Gemini og Danmix. Dette fører mig videre til medlemstallet. 50 stk. tæller foreningen pr. d. 1/ Vi har sagt farvel til et D medlem og et L medlem er ophørt og siden er rejst tilbage til Italien. Bestyrelsen har holdt 6 møder, som når vi selv skal sige det har været meget effektive. På vores første bestyrelsesmøde blev vi hurtigt enige om, at referaterne fra vores møder skulle ud til alle medlemmer, således at alle kunne følge med i, hvad der sker. Derfor vil denne formandens beretning ikke bringe meget nyt under solen. Deltagelse på bestyrelsesmøderne af leverandør medlemmer synes at være en god ide. Et af formålene med dette tiltag er blandt andet at få et tættere samarbejde D og L medlemmer imellem. Flere af de leverandørmedlemmer, der har deltaget på bestyrelsesmøderne, har da også lovet at komme med oplæg på samarbejdsaftale, som gerne skulle blive til glæde for alle. Jeg kan nævne at Eskesen allerede har givet ekstra rabat til BFR s medlemmer samt en bonusordning. Og det er bestyrelsens håb, at vi løbende kan præsentere flere aftaler. Jo flere man er, jo større køb, des bedre priser. Dette er der intet nyt i. Det er derfor også et af bestyrelsens ønsker at skabe bedre aftaler hos leverandører og derved bedre indtjening til medlemmerne. For at kunne presse diverse leverandører til vores branche er det en fordel at kunne sige: her har vi X antal medlemmer /kunder, der køber for Y antal kroner, vi må kunne få en bedre aftale for denne gruppe af kunder For at starte et sted så vi nærmere på vores egne L- medlemmer og tænkte: Hvad kan vi gøre; således at det bliver mere attraktivt at lave handel D- og L- medlemmerne imellem. Et spørgeskema blev sendt ud til D-medlemmerne omkring køb hos L-medlemmerne for på den måde at danne os et billede af, hvor stor en samhandel der var og ud fra det starte med at forhandle bedre aftaler. Det blev ingen succes. Ca. 1 /3 af medlemmerne indsendte tal til sekretariatet. Så bestyrelsen har taget den ringe deltagelse til efterretning. Vi kan så kun håbe på, at de L-medlemmer, der deltager på bestyrelsesmøderne, kan se en god forretning i at gøre noget ekstra for D- medlemmerne i BFR.

2 Et godt samarbejde mellem L-og D- medlemmerne kunne også gå på en god dialog, således som det er i dag, hvor vi får lejligheden til at præsentere en nyhed i branchen, idet Jørgen Isbrand senere på mødet vil præsentere os for et nyt produkt. Jeg håber, at fremtiden vil bringe mange gode tiltag og på den måde styrke samarbejdet medlemmerne imellem. Bestyrelsen har også arbejdet med eksterne leverandører for at opnå flere aftaler, og der ligger nu aftale med A post, DPD og UPS på fragtsiden og en nylig indgået aftale med KIS (Købmandstandens Inkasso Bureau) er nu også på plads. Der har også været kontakt med Royal Copenhagen, som i første instans sagde nej, men en dør blev holdt åben, idet RC oplyste, at man i foråret 01 skulle til at omstrukturere med hensyn til Internet og forhandlerpolitik, så vi holder forbindelsen med RC i gang og håber at kunne komme med positive nyheder. Præsentationsfolder: Det er bestyrelsens ønske, at foreningen bliver større og dermed kommer til at stå stærkere. Vi har derfor arbejdet på at få en pæn præsentationsfolder, som sendes ud til evt. kommende medlemmer. Til at hverve nye medlemmer har vi allieret os med L-medlemmerne, idet de har kontakten til konkurlegaerne i branchen og dermed har kendskabet til, hvad de står for, og om det er firmaer, der arbejder seriøst. Så vi håber meget, at vores L-medlemmer vil gøre et godt stykke arbejde for foreningen, således at vi bliver mange flere. Internet: Foreningens Internet side er så godt som færdig. En præsentation vil følge senere. Virksomhedsbesøg: I det forløbne år har der været 2 virksomhedsbesøg. I september deltog 33 personer i et besøg hos Rosendahl. Vi havde en meget god aften, hvor produkter, Rosendahls meget flotte internetside samt bestillingssystem blev præsenteret. I februar tog ca. 20 turen til St. Merløse for at besøge Eskesen. Vi fik en spændende rundtur på fabrikken og en god snak om reklamens fremtid. Jeg vil gerne takke de to leverandører for nogle gode timer i jeres virksomhed.

3 Når vi nu er ved de festlige sammenkomster, skal da også nævnes middagen i Düsseldorf, hvor 42 deltagere igen nød godt af Lasse s gode evner til at arrangere en hyggelig middag, hvor de gode kollegiale bånd blev ekstra styrket. Dansk Oplagskontrol: 12 firmaer har reageret på skemaet fra Dansk Oplagskontrol. Dansk Oplagskontrol udgiver hvert år en rapport om, hvordan det står til i reklamebranchen, dvs. hvor bruger firmaerne deres reklamepenge. Så det er ret vigtigt, at få disse tal oplyst, så vi kan få så klart et billede af vores branche som muligt. Resultatet af dette års undersøgelse viste, at vores branche er en lille smule faldende, ca. 3 %, men med evt. fejlgæt fra formandens side på omsætning for hele branchen blev man enige om at lade branchens tal være lig med sidste års tal. I Sverige har man også gjort op, hvordan markedet ser ud, og der har man en omsætnings stigning på ca. 12 % Når rapporten udkommer, vil den blive tilsendt medlemmerne. Hvad har bestyrelsen ellers bedrevet: Vi har modtaget et digert værk omkring forhandlerpræmiering. ( Ikke bestyrelsens arbejde, vi har blot fremskaffet denne) Vi har haft kontakt med Told og Skat vedr. den nye PVC afgift. Vi har haft kontakt med Menu vedr. Imerco og firmagaver. Kontakt med Royal Copenhagen Internationalt arbejde: EPPA: Formanden var til sit første møde i EPPA i september måned. Jeg tog derned først og fremmest for at finde ud af, hvad og hvordan vi havde bundet os økonomisk/juridisk og, hvordan og hvor hurtig vi kunne komme ud af dette medlemskab, såfremt bestyrelsen fandt det irrelevant at være medlem. Økonomisk er EPPA oprettet i England som et ApS selskab med begrænset ansvar, og hvert medlemsland hæfter kun for 1,17 Euro. Så det er til at leve med. Juridisk kan vi til en hver tid melde os ud. Igen et positivt svar. Så jeg blev mere rolig og kunne nu begynde at koncentrere mig om, hvad EPPA egentlig arbejder med. Og de gør ret beset et ganske godt arbejde.

4 Mødet var berammet til ca. 3 timer, men efter 5 timer blev det forlænget til dagen efter, og her brugte vi så yderligere 4 timer. Hvad er det, EPPA vil? Forsøge at gøre vores branche til en man regner med. Derfor har man arbejdet på at lave en international reklamegave uddannelse. Uddannelsen skal være delvis selvstudie, og der er nu udarbejdet en dansk beskrivelse af selve uddannelsen. I skal dog bemærke at uddannelsen foregår på engelsk. Man har købt rettighederne til det Amerikanske uddannelsessystem. Uddannelsen består af to grader en DDP og senere kommer en MPP. Man samler point. Det er i EPPA besluttet, at man i de første 3 år ikke skal aflægge eksamen men blot gennemgå fjernundervisning og derved opsamle point. Efter de 3 år indføres der eksamen. Jeg kan kun varmt anbefale, at I giver jer selv og jeres medarbejdere mulighed for at få denne master grad i reklamegave branchen. Bliver medarbejderne så mere jagtet af andre i branchen, når man nu har ofret denne uddannelse på dem? Ja måske, men alle undersøgelser siger, at vejen frem, for at holde på de unge medarbejdere, er at give dem mulighed for at udvikle sig, og det vil man bestemt gøre ved at tage og give disse uddannelser. Det vil også være et godt kort på hånden overfor kunderne at kunne sige, her er et firma, som er medlem af en brancheforening, altså en af de seriøse, et firma med nogle sælgere og supportere som har gennemgået en international uddannelse, så kære kunde du bliver betjent af folk, der ved, hvad reklame/ firmagaver handler om. Såfremt der bliver tilslutning her fra Danmark, vil jeg håbe, at de kommende bestyrelser også vil gå ind i arbejdet og supplere med danske kurser. EPPA arbejder også på at få lige vilkår i Europa, på hvad der er tilladt at give og samtidig være fradragsberettiget. Forholdene er meget forskellige i Europa. Så tanken er at få lavet en hvidbog og præsentere denne for EU kommissionen. Og meget gerne inden en eller anden embedsmand finder på et eller andet helt håbløst. Der er netop blevet samlet oplysninger ind om forskellige afgifter og told i EPPA medlemslandene. Disse oplysninger skal bruges til en sådan hvidbog. Jeg kan fortælle, at der i Holland nu er indført bortskaffelsesafgift på radioer, som bliver opkrævet ved indførslen. Det vil sige, at der bliver lagt en afgift på alle radioer, der bliver solgt inden for Hollands grænser på ca. 2,5 gylden. Det betyder ikke meget på de store dyre radioer, som sælges i butikkerne, men brancheforeningen for reklame artikler i Holland arbejder hårdt på at få denne afgift ned på disse få gylden.

5 Det har længe været et problem, at Tyskland har mange foreninger i denne branche, men der er i løbet af vinteren sket en sammenlægning af nogle af disse, og Tyskland er nu også blevet medlem af EPPA. Branchen i alt almindelighed: Ser vi på branchen i almindelighed, kan man sige, at der er ikke blevet færre af os. Brancheglidningen bliver mere og mere udbredt. Store kæder som Imerco, Bahne m.v. ser en mulighed for at hente en meromsætning i reklamebranchen. Og vi i branchen kan vel heller ikke sige os fri for brancheglidning; vi sælger julekurve med mad i, kunst, smykker og meget meget mere. Fusioner har vi nu set i flere tilfælde på leverandør siden, Jeg skal selvfølgelig også sige velkommen til Jacob fra Pollyflame PC Clipper. Så nu bliver det spændende at se, hvornår den første fusion på distributør siden kommer. Jeg vi slutte af med at sige tak til bestyrelsen for et godt arbejdsår. Tak til Jan som grundet personlige forhold må sige fra før tiden. Vi forstår dine bevæggrunde hertil. Tak for en god indsats.

Referat af bestyrelsesmøde, den 18. juni hos. Pia Marie Schougaard

Referat af bestyrelsesmøde, den 18. juni hos. Pia Marie Schougaard Referat af bestyrelsesmøde, den 18. juni 2009 hos Pia Marie Schougaard Deltagere: Afbud: Referent: Henrik Mikkelsen Klaus Langhoff Pia Marie Schougaard Dorte Frandsen Marianne Lund Citta Birch Dagsorden:

Læs mere

RETSFORBEHOLD GØR DET SVÆRT AT FÅ PENGE RETUR

RETSFORBEHOLD GØR DET SVÆRT AT FÅ PENGE RETUR BRIEF RETSFORBEHOLD GØR DET SVÆRT AT FÅ PENGE RETUR Kontakt: Analytiker, Eva Maria Gram +45 26 14 36 38 emg@thinkeuropa.dk RESUME EU- borgere handler som aldrig før på tværs af grænserne, og det kræver

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Møderne afholdes i Århus den 4. maj og i København den 6. maj. Begge dage fra kl

Møderne afholdes i Århus den 4. maj og i København den 6. maj. Begge dage fra kl Bestyrelsesmøde BFR 2 / - 2010 Dato: Fredag den 12. marts 2010 Tid: kl. 14.00 18.00 Sted: Gemini Koncept Huset A/S Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Pia Marie Schougaard, Dorte Frandsen, Marianne

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Referat af Generalforsamling 2014 Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Lystrup den 27. marts 2014 Fremmødte husstande: 14, 20, 24, 26, 29, 32, 33, 34, 38, 39, 37, 47,52, 56, 58,

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Her bliver dit brand til forretning

Her bliver dit brand til forretning Her bliver dit brand til forretning Velkommen GEMINI er specialist i brandede produkter Vores brandviden og omfattende sortiment styrker din virksomheds- og produktprofil, effektiviserer din markedsføring,

Læs mere

butiksvant, vi ansatte Winnie fra juni md. og det har vi ikke fortrudt, hun er faldet godt til i butikken. Det er nu Winnie og Karina der er de faste

butiksvant, vi ansatte Winnie fra juni md. og det har vi ikke fortrudt, hun er faldet godt til i butikken. Det er nu Winnie og Karina der er de faste 4. november 2015 Beretning Fjelstervang Kvik Spar APS 1-7 2014-30-06 2015 Jeg sagde med vilje Kvik Spar APS, for det hedder den stadigvæk, vi burde have haft navneændring på generalforsamlingen sidste

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 9. februar hos. Gemini Koncept Huset A/S

Referat af bestyrelsesmøde, den 9. februar hos. Gemini Koncept Huset A/S Referat af bestyrelsesmøde, den 9. februar 2010 hos Gemini Koncept Huset A/S Deltagere: Referent: Henrik Mikkelsen Klaus Langhoff Pia Marie Schougaard Dorte Frandsen Marianne Lund Citta Birch Dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere

Portfolio eksamen Mit event bureau. Kompetencer, metoder Planlægning og perspektivering

Portfolio eksamen Mit event bureau. Kompetencer, metoder Planlægning og perspektivering Portfolio eksamen Mit event bureau Kompetencer, metoder Planlægning og perspektivering Præsentation af event bureau fremtidige planer i DK festlige events og velgørenhed Overordnede midler - Hjemmeside

Læs mere

Brancheforeningen. For. Reklameartikler. Generalforsamling Fredag, den 31. marts Schæffergården. Referat

Brancheforeningen. For. Reklameartikler. Generalforsamling Fredag, den 31. marts Schæffergården. Referat Brancheforeningen For Reklameartikler Generalforsamling Fredag, den 31. marts 2006 Schæffergården Referat 1. Valg af dirigent Søren Klein (SK), Orlik Nobel A/S blev, efter indstilling fra bestyrelsen,

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2014 GULDSMEDEBRANCHENS LEVERANDØRFORENING. Royal Golf Center Center boulevard 4 2300 København S

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2014 GULDSMEDEBRANCHENS LEVERANDØRFORENING. Royal Golf Center Center boulevard 4 2300 København S REFERAT FRA GENERALFORSAMLING 2014 GULDSMEDEBRANCHENS LEVERANDØRFORENING Royal Golf Center Center boulevard 4 2300 København S Torsdag den 8. maj 2014 Bestyrelsesformand Søren Lynggaard, Ole Lynggaard

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 98. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. Sponsorstøtte: Jeg synes at jeg i år gerne

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Maskinleverandørerne Sektion 2 Beretning 2009

Maskinleverandørerne Sektion 2 Beretning 2009 Maskinleverandørerne Sektion 2 Beretning 2009 Sekretariatet. Kokholm 3C. 6000 Kolding. Tlf.: 3927 0087. Fax: 3917 8955. E-mail: ml@maskinlev.dk 2 Indholdsfortegnelse VELKOMST... 3 BRANCHEN I 2009... 3

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

Eksport af spædkalve og salmonella

Eksport af spædkalve og salmonella Danske Slagtekalveproducenters generalforsamling den 26. februar 2018 v/lasse Olsen Småkalve priser Lad mig indlede min beretning til generalforsamlingen i år med at lægge afstand til Husdyrformidlingen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Beretningen 2014 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2014 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2014 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2653 til 2658. En mindre tilgang på fem hvor tilgangen i 2012/13 var på 14 nye kunder. Der

Læs mere

Marts Nyt fra ledelsen Tage Poulsen Læserbrev Kommentar fra formanden Skolegade/Torvegade m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

Marts Nyt fra ledelsen Tage Poulsen Læserbrev Kommentar fra formanden Skolegade/Torvegade m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: Marts 2008 Afskedsreception for forretningsfører Tage Poulsen d. 28. marts 2008 kl. 13.00 16.00 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk

Læs mere

Spørgeramme til leverandører

Spørgeramme til leverandører Spørgeramme til leverandører Information til intervieweren: Vær opmærksom på, at svaret kan variere, afhængig af hvilke leverandører, der er tale om. Det er derfor vigtigt at få præciseret, hvilken type

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Kære venner af foreningen Hjerte for Afrika 25. august 2016

Kære venner af foreningen Hjerte for Afrika 25. august 2016 Kære venner af foreningen Hjerte for Afrika 25. august 2016 I dette nyhedsbrev fra foreningen kan du læse om: Hvad er vores hvidglødende why (hvorfor) Tak for din støtte Vi mangler KUN de sidste tilladelser

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 102. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening.

Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 102. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 102. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. Vi har mange ting på dagsordenen i dag

Læs mere

Dansk Erhvervs NøgletalsNyt Handelskrig et skridt nærmere

Dansk Erhvervs NøgletalsNyt Handelskrig et skridt nærmere NØGLETAL UGE 24 Dansk Erhvervs NøgletalsNyt Handelskrig et skridt nærmere Af: Kristian Skriver, økonom & Jonas Meyer, økonom I den forgangene uge kom der nye meldinger fra ECB. Her annoncerede Mario Draghi

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2016 31.12.2016. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Jørn Holst fra Stofa, der er vores daglige kontaktperson.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde BFR 3 / Dato: Onsdag den 12. maj Tid: kl Sekretariatet. Sted:

Bestyrelsesmøde BFR 3 / Dato: Onsdag den 12. maj Tid: kl Sekretariatet. Sted: Bestyrelsesmøde BFR 3 / - 2010 Dato: Onsdag den 12. maj 2010 Tid: kl. 14.00 18.00 Sted: Sekretariatet Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Jakob Lejland, Pia Marie Schougaard, Dorte Frandsen, Marianne

Læs mere

Juni 2016 Nr. 2 EMNER I DETTE NYHEDSBREV!

Juni 2016 Nr. 2 EMNER I DETTE NYHEDSBREV! NYHEDSBREV Juni 2016 Nr. 2 NÆSTVED ERHVERVSFORENING BESTYRELSEN ØNSKER ALLE EN GOD SOMMERFERIE! MISSION 2016: Arbejde for, at kommunen er endnu mere ambitiøs i deres erhvervsfremmende aktiviteter Arbejde

Læs mere

Formandens beretning for året 2016

Formandens beretning for året 2016 Formandens beretning for året 2016 Den 25. marts 2017 1. Nepal 2. Andre aktiviteter 3. ITA-Post Nepal Vi havde i sommer besøg af Jimmy Lama, Dhiki og deres lille datter Jasmine. Det var hyggeligt med besøg.

Læs mere

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside.

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside. IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Referat af generalforsamling søndag den 21. marts 2010 Lad mig allerførst sige tak de fremmødte medlemmer. Der var nye ansigter og gamle medlemmer

Læs mere

Borgermøde i Sarfannguit

Borgermøde i Sarfannguit Borgermøde i Sarfannguit den 10. maj 2015 kl. 11.00 14.00 Ca. 18 mødte op Spørgsmål fra salen Bjarne Hauthøner: Når man ser globalt på minedrift, og råstoffer, ligger mange af dem i Afrika. Disse anvendes

Læs mere

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling.

8. Afslutning: Monika takkede for god ro og orden - derefter pause inden den ekstraordinære generalforsamling. REFERAT AF GENERALFORSAMLING 16.MARTS 2014 I DEN DANSKE KLUB Formanden Mónica Riemann bød velkommen. 1. Valg af dirigent! Carl Flemming Jacobsen blev valgt han gennemgik dagsordenen, punkt 6 blev ændret,

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: Tilburg universitet.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Psykologi. Navn på universitet i udlandet: Tilburg universitet. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Psykologi Navn på universitet i udlandet: Tilburg universitet Land: Holland Periode: Fra: August 2013 Til: December 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

F O A F A G O G A R B E J D E. Det gør FOA for dig. som pædagogmedhjælper

F O A F A G O G A R B E J D E. Det gør FOA for dig. som pædagogmedhjælper F O A F A G O G A R B E J D E Tekst: Britta Lundqvist. Foto: Biofoto/Johnny Madsen og Anders Tvevad. Layout: Joe Anderson og Maja Honoré. Tryk: FOA-tryk marts 2006. Det gør FOA for dig som pædagogmedhjælper

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2006 Comwell Middelfart Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat Formanden for DILF, Anders Høegh, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Jeg har sidste gået i korte bukser, mens min telefon har været stokket af SMS er fra dækfirmaet, om at nu var det tid at få vinterdæk på.

Jeg har sidste gået i korte bukser, mens min telefon har været stokket af SMS er fra dækfirmaet, om at nu var det tid at få vinterdæk på. Standernedtagning 28. oktober 2018 Velkommen til standernedtagningen 2018. Så er sæsonen sluttet. Ved standerhejsning sidst i maj havde vi håbet om en god sommer, strålende vejr. Håbet er nu erstattet

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Aarhus Universitet School of Business and Social Sciences

Aarhus Universitet School of Business and Social Sciences BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL Sommereksamen 2014 Ordinær eksamen Skriftlig prøve: 4621010087 Told- og afgiftsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle herunder høretelefoner Vægtningen af opgave 1,

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2017 31.12.2017. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa, der er vores nye daglige

Læs mere

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Nytårsaften: Vi havde en nytårsaften som vi plejer, helt uden afbrydelser og I kan være sikker på at YouSee var i højeste beredskab

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 1. november 2018 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 22. oktober 2018, kl. 17:00 19:00 Ishøj Rådhus Brugerråd Wagn Jensen Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg

Læs mere

Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen

Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen Velkommen i brugsforeningsbestyrelsen Det er stort at være medlem af FDB Gør hverdagen bedre Brugsforeningsbestyrelsens arbejde Bestyrelsen for en brugsforening har ansvar for brugsforeningens drift og

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 24 personer, og 5 fra bestyrelsen.

REFERAT GENERALFORSAMLING Bent Toft bød velkommen. Der var til generalforsamlingen mødt 24 personer, og 5 fra bestyrelsen. REFERAT GENERALFORSAMLING 22-02-2012 1) Valg af dirigent 2) Beretning om foreningens virke i det forløbne år (2011) 3) Aflæggelse af regnskab 4) Eventuelle forslag 5) Fastsættelse af kontingent 6) Valg

Læs mere

Opgave 1. Aarhus Universitet School of Business and Social Sciences BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL. Sommereksamen 2015.

Opgave 1. Aarhus Universitet School of Business and Social Sciences BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL. Sommereksamen 2015. BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL Sommereksamen 2015 Ordinær eksamen Skriftlig prøve: 4621010087 Told- og afgiftsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle herunder høretelefoner Opgavesættet består af

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

NOCA Årsberetning 2015

NOCA Årsberetning 2015 NOCA Årsberetning 2015 Formand i NOCA, Anne Bisbjerg Lee, Group HR Director, Grundfos, beretter om NOCAåret 2015 NOCAs Generalforsamling, torsdag d. 14. april 2016 INDLEDNING Endnu et år i NOCA går nu

Læs mere

Den store klub for alle Opel-venner

Den store klub for alle Opel-venner ALT-OPEL Interessengemeinschaft von 1972 e.v. Den store klub for alle Opel-venner ALT-OPEL interessefællesskab fra 1972 e.v. glæder sig over jeres interesse for vores klub. Med denne præsentation vil vi

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Julehilsen og på gensyn i 2014 Jan Brøgger Rasmussen Lely Scandinavia A/S

Julehilsen og på gensyn i 2014 Jan Brøgger Rasmussen Lely Scandinavia A/S LELY CENTER INFO Nr. 4 - december 2013 www.lely.com innovators in agriculture KÆRE KUNDE Året er snart slut, og vi håber alle kunder og Lely ansatte kan se tilbage på 2013 som et godt og spændende år.

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening 1. Foreningens navn er "Tønder Handelsstandsforening" og den har sit hjemsted i Tønder Kommune. 2. Foreningens formål er: a. at virke til fremme af handel, service,

Læs mere

Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år.

Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år. Rønde idrætscenter nyhedsbrev 1. kvartal 2017 Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år. Fra Rønde Idrætscenters side blev der arbejdet hårdt de sidste par måneder

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d kl i A Tilstede: 35 Referent: Cecilie Meldgaard Poulsen RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende Onsdag d. 14.02.2018 kl. 17.15 i A2-83.01 1. Formalia 17.15 Godkendelse af dagsorden: Godkendt Godkendelse

Læs mere

Digitalisering & E-handel 14. juni 2004

Digitalisering & E-handel 14. juni 2004 SIDE 1/8 Digitalisering & E-handel 14. juni 2004 Formålet med ovennævnte seminar var at sikre de nordjyske SMVers bevågenhed i forhold til udviklingen af digitalisering og e-handel indenfor markederne

Læs mere

Anime Kita Foreningsrådsmøde 22 November 2007

Anime Kita Foreningsrådsmøde 22 November 2007 Referat Anime Kita Foreningsrådsmøde 22 November 2007 Referent: Louise Johansen 8th February 2008 1 1 Deltagere Louise Johansen Casper Jensen Mike Hallund Claes Borg Silas Agerskov 2 Fremtidige træf Hvad

Læs mere

Formandens beretning 2018: Velkommen til de nye grundejere, der er kommet til siden sidst. Vi har haft 5 grundejerskift i det forgangne år 2017.

Formandens beretning 2018: Velkommen til de nye grundejere, der er kommet til siden sidst. Vi har haft 5 grundejerskift i det forgangne år 2017. Formandens beretning 2018: Velkommen til de nye grundejere, der er kommet til siden sidst. Vi har haft 5 grundejerskift i det forgangne år 2017. Da de fleste aktiviteter og oplysninger kan findes på foreningens

Læs mere

Det går godt for dansk modeeksport

Det går godt for dansk modeeksport ANALYSE Det går godt for dansk modeeksport Modeeksporten bidrager positivt til den samlede danske vækst Den danske modeeksport bestående af beklædningsgenstande og -tilbehør samt fodtøj beløb sig på 32,9

Læs mere

Han stiftede derfor i 2014 selskabet Sejlshoppen ApS i Aarhus og begyndte at handle med alle former for tilbehør til både og sejlertøj m.v.

Han stiftede derfor i 2014 selskabet Sejlshoppen ApS i Aarhus og begyndte at handle med alle former for tilbehør til både og sejlertøj m.v. BA. ØKONOMI-STUDERENDE Sommereksamen 2016 Ordinær eksamen Skriftlig prøve: 4621010083 International Handelsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle (Den anførte vægtning af opgaverne er vejledende). Baggrund

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

Indvendingskatalog Opsamling fra salgskurserne Boost din virksomhed gennem et effektivt salg med Jesper Christensen.

Indvendingskatalog Opsamling fra salgskurserne Boost din virksomhed gennem et effektivt salg med Jesper Christensen. Indvendingskatalog Opsamling fra salgskurserne Boost din virksomhed gennem et effektivt salg med Jesper Christensen. November/december 2016 Hvordan kan du håndtere indvendinger fra potentielle kunder,

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent.

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent. Generalforsamling Psykiatrisk Museum/ MADHouse Middelfart Den 25. marts 2015 Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Rengøringsteknisk Forening Dagsorden: A. Valg Af dirigent. B. Formandens

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Brancheforeningen. For. Reklameartikler. Generalforsamling Fredag, den 23. april Hotel Imperial, København. Referat

Brancheforeningen. For. Reklameartikler. Generalforsamling Fredag, den 23. april Hotel Imperial, København. Referat Brancheforeningen For Reklameartikler Generalforsamling Fredag, den 23. april 1999 Hotel Imperial, København Referat 1 1. Valg af dirigent Per Langhoff blev, efter indstilling fra bestyrelsen, valgt til

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Generalforsamling i Fensmark Brugsforening Tirsdag den 29. april 2014

Generalforsamling i Fensmark Brugsforening Tirsdag den 29. april 2014 Generalforsamling i Fensmark Brugsforening Tirsdag den 29. april 2014 Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning og fremtidsplaner. 3. Forelæggelse af årsrapport, herunder

Læs mere

Aabybro Antennelaug, Generalforsamling mandag den 13. februar 2013.

Aabybro Antennelaug, Generalforsamling mandag den 13. februar 2013. Aabybro Antennelaug, Generalforsamling mandag den 13. februar 2013. Formandens beretning: Jeg vil gerne byde velkommen til den 39. ordinære generalforsamling i Aabybro Antennelaug. Konstituering: Efter

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent.

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent. Generalforsamling Nordisk Film, Valby Den 27. marts 2014 Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Rengøringsteknisk Forening Dagsorden: A. Valg Af dirigent. B. Formandens beretning. C. Regnskab

Læs mere

BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL. Sommereksamen Ordinær eksamen. Skriftlig prøve: Told- og afgiftsret.

BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL. Sommereksamen Ordinær eksamen. Skriftlig prøve: Told- og afgiftsret. BA ØKONOMI HA (JUR.) I SKAT, 2. DEL Sommereksamen 2016 Ordinær eksamen Skriftlig prøve: 4621010087 Told- og afgiftsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle herunder høretelefoner Eksamensopgaven består

Læs mere

Stofa Næstved. Næstved, den 25. februar 2013. Bestyrelsens årsberetning. den ordinære generalforsamling 18. marts 2013.

Stofa Næstved. Næstved, den 25. februar 2013. Bestyrelsens årsberetning. den ordinære generalforsamling 18. marts 2013. Bestyrelsens årsberetning Næstved, den 25. februar 2013. for perioden 27. marts 2012 18. marts 2013 aflagt af formanden på den ordinære generalforsamling 18. marts 2013. Brugerforeningen Stofa Næstved

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret:

Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret: DRAGSMUR VANDFORSYNING I/S Referat fra generalforsamling lørdag d. 16 juni 2012 kl. 10.00 på Fuglsøcenteret: Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskab 4. Budget 5. Indkomne

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012

Ordinær generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling 2012 18. april 2012 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2011

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER V E D T Æ G T E R for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER 2010 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Brancheforeningen for Reklameartikler. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens

Læs mere