Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6"

Transkript

1 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4. Budget for indeværende driftsår fremlægges 5. Forslag fra bestyrelsen, herunder investeringsplan for kommende år 6. Indkomne forslag fra andelshavere 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer På valg er: Inge-Lise Hansen, Hanne Hansen og Jan Clausen 8. Valg af suppleanter til bestyrelsen 9. Valg af revisor 10. Eventuelt Referat: 1. Valg af dirigent Sten Hansen blev valgt til dirigent. Generalforsamling er lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. 2. Beretning for det forløbne regnskabsår Formand Niels Jørgen Pedersen aflagde flg. beretning: Siden sidste generalforsamling er der ikke sket det store. Bestyrelsen har set på, om de 100 grunde på Brødaksgården skulle tilsluttes varmeværket. Der er ikke modtaget besked fra kommunen om hvornår og hvorledes, der skal bygges. Bestyrelsen har set på gældsætning mv. og har hverken sagt ja eller nej til tilslutning. Det er umiddelbart en risikabel investering. Vi kan risikere mange stik uden indtægt. Værket har fået nyt regnskabssystem. Det har givet visse administrative lettelser, fordi det er et integreret system. I efteråret har vi fastlåst gasprisen. Budget har holdt hen ad vejen. Det er ikke lykkedes at låse prisen siden. Størrelsen af den faste afgift er blevet diskuteret i bestyrelsen. Bestyrelsen er ikke blevet enig om en model med variabel fast afgift, da der er flere usikre punkter.

2 Side 2 af 6 Løvekær har klaget til energitilsynet over den faste afgift. De ønsker lavere fast afgift til små boliger. Kraftvarmeværkforeningen har sagt, at fordelingen var i orden. Da sagen kom for energitilsynet, kørte kraftvarmeværkforeningen sagen som en principsag, da der er mange værker rundt om i Danmark, der opkræver på samme måde. Energitilsynet har sagt god for fordelingen, så længe værket har så stor en gæld. Foreløbig må vi opkræve ens fast afgift, uanset hvor mange m² de enkelte huse er. Løvekær har anket energitilsynets afgørelse. Vi diskuterede prisnedsættelse i foråret. Forbrugerne har betalt for meget på grund af den milde vinter. Så kom der et uheld på værket, hvor en knivafbryder og en lydpotte skulle skiftes. Brandforsikringen betalte 3/4 af lydpotten. Da vi kunne overskue lidt overskud, investerede vi kr. i en røggaskøler. Den giver mindre varmetab og større forsyningssikkerhed. Værket vil kunne forsyne alle, uanset hvad der sker og hvornår det sker. G3 er ved at opsætte antenne på skorstenen. Det giver en indtægt på kr. pr. år. Formanden sluttede med en tak til bestyrelsen for årets arbejde. Spørgsmål til formandens beretning: Forbruger: Hvad er tilbagebetalingstiden for røggaskøler? Driftsleder: Den giver en forbedring på 350 kw i timen det giver en tilbagekøbstid på 6 år. Værket blev oprindeligt budgetteret til 212 forbrugere. Vi er 260 nu. Røggaskøleren giver bedre sikkerhed ved driftsstop, når det er rigtigt koldt, så vi hurtigere får varme til alle igen. Forbruger: Hvad er det for en antenne? Er det noget, som vi skal have i byen? Formanden: Det er almindelig mobiltelefonantenne. Det har intet med tv at gøre. Formandens beretning godkendt. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse Kasserer Inge-Lise Hansen fremlagde det reviderede regnskab til godkendelse: Regnskabet blev gennemgået post for post. Årets resultat er kr. Regnskabet har modtaget en blank revisorpåtegning Kassereren bemærkede, at hun var glad for den blanke revisorpåtegning, da hun selv har ført den finansielle del i år. Det havde dog taget længere tid, end hun havde forventet. Så fra kommende varmeår er det igen Lone Nordskov, som fører finansbogholderiet. Det nye regnskabssystem har gjort det mere enkelt at udsende opgørelser. Det ligger i det integrerede system, at indbetalingerne går direkte på bankkonti i finanssystemet. Omsætningen har været mindre pga. den milde vinter, det har givet lavere produktionsomkostninger.

3 Side 3 af 6 Andre driftsomkostninger er TDC-antenne. Der skal ikke betales skat af overskuddet, da vi har haft år uden overskud tidligere. 4. Spørgsmål til årsregnskabet: Der var ingen spørgsmål fra forbrugerne. Regnskab godkendt og bestyrelsen meddelt decharge. 5. Budget for indeværende driftsår fremlægges Kasserer Inge-Lise Hansen fremlagde budget. Budgettet er lagt ud fra en tarif på kr. i fast afgift og 50 øre i variabel afgift pr. kwh varmeafgift excl. moms Gaspris er budgetteret til 3,70 kr. Det holder nok ikke. Ved seneste leverance blev den gennemsnitlige gaspris 3,88 kr. Vi kommer måske til at regulere den variable afgift. Budget er blevet forsynet med likviditetsbudget. Der er ikke lagt op til en likvditetsforøgelse. Spørgsmål til budget: Forbruger: Hvorfor er tilslutning af nye kunder og flytninger budgetteret til kr., når der kun blev brugt kr. sidste år? Driftsleder: For enden af Egevej ligger der 4 grunde til udstykning. Der skal laves en ny hovedledning ned til dem. Forbruger: Hvorfor er der både budgetteret med kr. til drift og vedligeholdelse af motor og kr. til serviceeftersyn? Driftsleder: kr. er opsparing til lille og stort hovedeftersyn kr. er timers drift om året à 24 kr. pr. time, motoren kører plus småreparationer i løbet af året. Forbruger spurgte, om der ikke burde hensættes til erstatning i forbindelse med sag i energitilsynet. Formanden svarede, at der ikke kan blive tab på sagen. Hvis nogle skal have varmen billigere, vil der være andre, som vil skulle betale mere for varmen. Den dag sagen er afgjort, vil der hverken skulle opkræves mere eller mindre. Det er blot nogle andre, som skal betale. Forbruger: Hvad er konsekvensen af sagen? Formanden: At størrelsen af den faste afgift skal opdeles efter m² boligareal.

4 Side 4 af 6 Der er forslag om fordeling efter 3 størrelser: Boliger på m² Boliger på m² Boliger på m² Værket skal have de samme penge hjem. Det bliver en stor diskussion, hvis vi skal argumentere for og imod. Det er ikke så simpelt, at man kan nøjes med at se på areal og antal beboere i et hus. Forbruger: Er det ikke uretfærdigt, at man har så små boliger med kr. i fast afgift? Er Løvekær bygget for at dække varmeværkets underskud? Formanden: Det er en svær diskussion. Der er kun 2 3 beboere i en lille lejlighed. I et stort hus er der måske 5-6 beboere. Det er svært at beregne ligelig fordeling pr. person pr. m². Den 1. afgørelse gik varmeværket imod. Energitilsynet omhjorde afgørelsen, efter kraftvarmeværkforeningen gik ind i sagen, fordi de blev klar over, at der var mange flere ting, der skulle tages i betragtning. Bestyrelsen vil gerne se på det, hvis der er nogle, der kan komme med et fuldstændigt retfærdigt forslag til beregning af fordeling af den faste afgift. Forbruger: Hvis Frederikssund Kommune vil bygge 30 huse, og de kun får et stik ind, skal de så nøjes med at betale kr. Driftsleder: Det gør de ikke. Så er der tale om en storforbruger, som betaler belastningsafgift oven i den faste afgift. Forbruger: I vedtægterne står, at det skal være kostægte prisfastsættelse. Man skal betale efter belastning. En lille bolig belaster ikke værket meget. Formanden: Hvis det var så enkelt, var det lavet om. Uanset om du har 30, 60 eller 120 m², skal værkets kapacitet være lige stort, når du åbner for den varme hane for at tage et bad. Udgift til varmt bad er lige stort pr. person. En person i et lille hus, der går i bad, belaster værket lige så meget, som når en person i et stort hus går i bad. Udgiften til at bygge værket har også været lige stor for et lille og et stort hus. Bestyrelsen har brugt mange timer til drøftelse. Der bliver ved at være argumenter for og imod. Budgettet skal hænge sammen. Der er kun 265 forbrugere til at få det til at hænge sammen. Så længe vi har store afdrag, er det nødvendigt for at få budgettet til at hænge sammen. Det, som værket opkræver samlet, dækker ikke de faste udgifter. Forbruger: Alle må betale grundafgift. Driftsomkostningerne skal betales lige meget, om man bor i et stort eller et lille hus. Forbruger: Regningen for Sølvkær har 28 lejligheder på et abonnement på kr. svarende til kr. i direkte forbrug plus ekstra-abonnement på kr. Er det

5 Side 5 af 6 retfærdigt? Driftsleder: De 28 forbrugere på Sølvkær har kun betalt en fast afgift på kr. Derudover er der blevet opkrævet et ekstra-abonnement, fordi der er flere lejligheder. De 28 forbrugere har betalt kr. pr. lejlighed Her stoppede dirigenten diskussionen med ordene, at forsamlingen havde godkendt regnskabet. Enkeltsager om årsopgørelse hører ikke til på generalforsamlingen, og de har ikke noget med budgettet for det kommende år at gøre. Budgettet blev taget til efterretning. 5. Forslag fra bestyrelsen, herunder investeringsplan for kommende år. Ingen. 6. Indkomne forslag fra andelshavere Ingen. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer På valg er Inge-Lise Hansen, Hanne Normann Hansen og Jan Clausen Inge-Lise Hansen og Hanne Normann Hansen er villige til genvalg. Jan Clausen modtager ikke genvalg. Inge-Lise Hansen og Hanne Normann Hansen blev genvalgt for 2 år. Jesper Bengtsson, Smedegyden 1 blev nyvalgt for 2 år. 8. Valg af suppleanter til bestyrelsen På valg er Sten Hansen og Poul Hasfeldt. Sten Hansen blev genvalgt til 1. suppleant for 1 år Poul Hasfeldt blev genvalgt til 2. suppleant for 1 år. 9. Valg af revisor Revisor Ole Kallesøe genvalgt. 10. Eventuelt Intet at bemærke. Dirigenten takkede for god ro og orden. Formanden takkede for fremmødet. (Under det efterfølgende kaffebord fremkom et ønske om, at sagsakterne vedrørende klagesagen blev lagt på hjemmesiden)

6 Side 6 af 6 Skuldelev den Sten Hansen Dirigent Hanne Normann Hansen Referent

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5 Side 1 af 5 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2005 Tilstede: 18 stemmeberettigede personer Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 7 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2011

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 7 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2011 Side 1 af 7 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2011 Tilstede: 31 andelshavere, revisor Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006.

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Sted: Skovlund Kro Deltagere: 11 personer inkl. bestyrelse og varmemester. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus.

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Generalforsamling afholdtes jf. dagsorden med 21 fremmødte forbrugere ex. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket.

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2012. Tirsdag, den 25. september 2012 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Der var mødt 24 andelshavere, der repræsenterede 84 stemmer.

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 1 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2003 Referat Generalforsamling Dato 26. maj 2010 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 25 stemmesedler heraf 1 ved fuldmagt. Der var i alt 32 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Mølholm Varmeværk. REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30

Mølholm Varmeværk. REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30 Mølholm Varmeværk REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30 j.nr. 43606002, LDN, 24.10.2014 År 2014, den 8. oktober kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i

Læs mere

Generalforsamling 18.09.13. Velkommen

Generalforsamling 18.09.13. Velkommen Generalforsamling 18.09.13 Velkommen Generalforsamling 18.09.13 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 8. juni 2016 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 61 Andelshavere 3 Medarbejdere Mod dokumentation

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen Generalforsamling 20.09.12 Velkommen Generalforsamling 20.09.12 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

Referat generalforsamling 21. juni 2017

Referat generalforsamling 21. juni 2017 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Henrik Fenger som dirigent. Der var ingen modkandidater Henrik Fenger blev valgt. Generalforsamlingen blev erklæret lovligt indvarslet har været i ugeavisen den

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Referat af Tranbjerg Varmeværks ordinære generalforsamling afholdt den 26. september 2017, kl på Tranbjerg Kro.

Referat af Tranbjerg Varmeværks ordinære generalforsamling afholdt den 26. september 2017, kl på Tranbjerg Kro. Referat af Tranbjerg Varmeværks ordinære generalforsamling afholdt den 26. september 2017, kl. 19.30 på Tranbjerg Kro. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. 2 Beretning for det forløbne regnskabsår. 3 Det reviderede

Læs mere

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT.

Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling. Onsdag den 28. marts 2018, kl i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Over Jerstal Vandværk a.m.b.a Generalforsamling Onsdag den 28. marts 2018, kl. 1930 i Over Jerstal hallens kantine REFERAT. Fremmødte: 22 andelshavere inkl. bestyrelsen. (2017 var der 26 fremmødte). 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 18. september 2014, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 18. september 2014, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand. september 2014. Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 18. september 2014, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand. Formand Ole Christensen indledte med, at byde alle

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 174 Referat Generalforsamling Dato 18. mar. 2010 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 33 stemmesedler Der var i alt 45 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen / Lars Lisberg

Læs mere

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Beretning til Generalforsamling varmeåret 2014/15 1. Valg af dirigent ** Kurt Johansen blev valgt 2. Beretning til generalforsamling - varmeåret 2014/15 Afslutning af varmeår

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2017. Torsdag, den 28. september 2017 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretninger. 3. Regnskab. 4. Forslag fra andelshavere / bestyrelsen. Referat af Generalforsamling 2013 afholdt torsdag, den 21. november 2013 i Tyrsted-Uth Kirkes Sognehus,

Læs mere

Vedtægter for Skuldelev Energiselskab A.m.b.a.

Vedtægter for Skuldelev Energiselskab A.m.b.a. VEDTÆGTER Vedtægter for Skuldelev Energiselskab A.m.b.a. 1. Selskabets navn og hjemsted. 1.1. Selskabets navn er Skuldelev Energiselskab A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Frederikssund Kommune. 2. Selskabets

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN ADVOKATFIRMAET KJEMS A/S PALÆET, AHLEFELDVEJ 5 6300 GRÅSTEN J. NR. 150960 PEH/JS REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL. 19.00 I AHLMANNSPAR-

Læs mere

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006 Hvalpsund Kraftvarmeværk rk Generalforsamling den 11. oktober 2006 Dagsorden Velkomst Valg af dirigent og stemmetællere Beretning for det forløbne regnskabsår Formandens beretning Bestyrelsens arbejde

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

5. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af evt. investeringsplaner for kommende år

5. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af evt. investeringsplaner for kommende år Referat Af generalforsamling Mandag den 05.11.2018 kl. 19.30 i Løgstrup hallen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Mandag den 14. juni 2010 kl. 19:00, Cafeteriet Lystrup Hallen

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Mandag den 14. juni 2010 kl. 19:00, Cafeteriet Lystrup Hallen Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Mandag den 14. juni 2010 kl. 19:00, Cafeteriet Lystrup Hallen Deltagere: 61 Andelshavere 4 Medarbejdere Rådgivende ingeniør, Jørgen Halle

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Ved indgangen blev sikret at de fremmødte var andelshavere, desuden blev der uddelt stemmesedler.

Ved indgangen blev sikret at de fremmødte var andelshavere, desuden blev der uddelt stemmesedler. Brande Fjernvarme amba Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 27. september 2011. Sted: Hotel Dalgas i Brande. Deltagere: 49 andelshavere samt 2 ved fuldmagt. Ved indgangen blev sikret at de

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

VELKOMMEN TIL 55. GENERALFORSAMLING

VELKOMMEN TIL 55. GENERALFORSAMLING VELKOMMEN TIL 55. GENERALFORSAMLING Glamsbjerg Fjernvarme 55. generalforsamling Dagsorden jf. vedtægterne 6 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl på Arena Assens.

59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl på Arena Assens. FJÉRNWRNE 59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl. 19.30 på Arena Assens. Dagsorden: l. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Grundejerforeningen Karmstengård

Grundejerforeningen Karmstengård Grundejerforeningen Karmstengård www.karmstengaard.dk Referat af ordinær generalforsamling Torsdag 14. april 2016 Sted: Toftehøjskolen, kantinen Referent: Mikkel Horslund Elvej Generalforsamlingen begyndte

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2015/16. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (54. regnskabsår)

ÅRSRAPPORT 2015/16. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (54. regnskabsår) ÅRSRAPPORT 2015/16 Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele CVR nr. 12868014 (54. regnskabsår) Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den Dirigent Ordinær generalforsamling

Læs mere

5Ét. Odder Varmeværk. Referat. Generalforsamling

5Ét. Odder Varmeværk. Referat. Generalforsamling 1 5Ét Odder Varmeværk Referat Generalforsamling Dato 23. mai 2Ol8 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Spektrum Deltagere Der blev udleveret 53 stemmesedler Der var i alt26 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen Dirigent

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 29.03.2007 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 9 ved fuldmagt. Der var i alt 69 fremmødte. Referent

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 25. april 2006, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME

Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME 1 Navn og hjemsted. 1.1 Selskabets navn er Brovst Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Brovst. 2. Formål og forsyningsområde. 2.1 Selskabets formål

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Referat: Ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2016 kl Danhostel Blåvandshuk, Oksbøl

Referat: Ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2016 kl Danhostel Blåvandshuk, Oksbøl Referat Ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2016 kl. 19.30 Danhostel Blåvandshuk, Oksbøl Fremmødte: 46 personer inkl. bestyrelsen og personale Formanden Erhardt Jull bød alle velkommen

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Vedtægter for Hanstholm Varmeværk Amba

Vedtægter for Hanstholm Varmeværk Amba Vedtægter for Hanstholm Varmeværk Amba 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Hanstholm Varmeværk Amba. 1.2 Selskabets hjemsted er Thisted Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets hovedformål

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

GENERALFORSAMLING 24. SEPTEMBER 2013 KL. 19 PÅ HOLEBY KRO. DAGSORDEN

GENERALFORSAMLING 24. SEPTEMBER 2013 KL. 19 PÅ HOLEBY KRO. DAGSORDEN GENERALFORSAMLING 24. SEPTEMBER 2013 KL. 19 PÅ HOLEBY KRO. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2013/14. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (52. regnskabsår)

ÅRSRAPPORT 2013/14. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (52. regnskabsår) ÅRSRAPPORT 2013/14 Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele CVR nr. 12868014 (52. regnskabsår) Ordinær generalforsamling afholdes torsdag den 25. september 2014 kl. 19.00 i Tjelecenterets forsamlingshus.

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Beretningen blev taget til generalforsamlingens efterretning.

Beretningen blev taget til generalforsamlingens efterretning. IFJERNVARNE 60. ordinære eeneralforsamline Tirsdae den 12. marts 2019. kl. 19.30 i Arena Assens. Dagsorden: l. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II. Ejerforeningen E/F Åhavnen II REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II Dato: 28. april 2009 Sted: Emne: Deltagere: Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge Referat af ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 8. september 2016, kl på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 8. september 2016, kl på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand. september 2016. Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 8. september 2016, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand. Formand Ole Christensen indledte med at byde alle velkommen

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014.

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014. Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014. Emnerne: Det forløbne år Forsyningsområde og dækningsgrad Driftsøkonomi og brændselsomkostninger Varmepris og takstpolitik Drift

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 25.03.2013 på Toftegårdsskolen. Dagsorden Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år til godkendelse. 3. Aflæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse. 4.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Enø Strands Vandværk.

Enø Strands Vandværk. Enø Strands Vandværk. Referat fra generalforsamlingen afholdt 06.07.2014, kl. 10.00 på Karrebæksminde Kro. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år. 3. Revideret regnskab til godkendelse.

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 27. august 2014

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 27. august 2014 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 27. august 2014 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Nye Vedtægter. 2.2 Selskabets løbende indtægter samt et. 2.3 Selskabet kan samarbejde med andre. 2.4 Selskabets forsyningsområde fastsættes af

Nye Vedtægter. 2.2 Selskabets løbende indtægter samt et. 2.3 Selskabet kan samarbejde med andre. 2.4 Selskabets forsyningsområde fastsættes af Gældende vedtægter Tekst Nye Vedtægter Forslag til ændring 2.1 2.1 Der skal sikres en samfundsøkonomisk, herunder miljøvenlig, anvendelse af energi til bygningers opvarmning og forsyning med varmt vand.

Læs mere

BRAMMING FJERNVARME AMBA VEDTÆGTER

BRAMMING FJERNVARME AMBA VEDTÆGTER BRAMMING FJERNVARME AMBA VEDTÆGTER 1. NAVN OG HJEMSTED Selskabets navn er BRAMMING FJERNVARME A.m.b.A. Selskabets hjemsted er Esbjerg Kommune. 2. FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE Selskabets formål er energiproduktion

Læs mere

Værum-Ørum Kraftvarmeværk AMBA CVR-NR Regnskabssammendrag af Årsrapporten 2016/17

Værum-Ørum Kraftvarmeværk AMBA CVR-NR Regnskabssammendrag af Årsrapporten 2016/17 Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

Odder Vandværk A.m.b.a.

Odder Vandværk A.m.b.a. 295 Odder Vandværk A.m.b.a. Referat Generalforsamling Dato 30. mar. 2017 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 62 stemmesedler Der var i alt ca. 76 fremmødte Afbud Referent

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

Dagsorden 2. Beretning for det forløbne regnskabsår

Dagsorden 2. Beretning for det forløbne regnskabsår Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4. Budget opgjort efter varmeforsyningslovens prisbestemmelser for indeværende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Dagsordenen ifølge vedtægterne. Referat under hvert punkt Referent: Philipp Emborg 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Inga Emborg, som

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

i Vestjydsk Kultur- og Fritidscenter tirsdag den 30. juni 2009 kl. 19.30

i Vestjydsk Kultur- og Fritidscenter tirsdag den 30. juni 2009 kl. 19.30 GENERALFORSAMLING i Vestjydsk Kultur- og Fritidscenter tirsdag den 30. juni 2009 kl. 19.30 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne år. 3. Det reviderede regnskab fremlægges til godkendelse.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen

Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen Årslev Nets Generalforsamling 29. maj 2008 i fællessalen på Bøgehøjskolen 1. Valg af dirigent. Efter forslag fra bestyrelsen blev John Gylling valgt som dirigent Dirigenten konstaterede at generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere