Regler for Danske Junior Turneringer Indholdsfortegnelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regler for Danske Junior Turneringer Indholdsfortegnelse"

Transkript

1 Indholdsfortegnelse 1 Generelle regler TURNERINGENS FORMÅL BESTEMMELSERNE OMFATTER TURNERINGSBESTEMMELSER Klassificering af spillere og turneringer Tilmelding Junior Danmarks Mesterskab Junior Grand Prix Junior Grand Prix Finaler Turneringsreglement Protester TURNERINGSADMINISTRATION Fordeling af turneringer Afvikling af en turneringsrunde INTERNATIONALE RANGLISTEPOINT ØKONOMI Deltagergebyrer Tilskud fra DSqF BEMYNDIGELSE Bemyndigelsesklausul Sanktioner JDM-rangliste Turneringsspil Seedning til Junior DM Ranglisteberegning efter totrinssystemet Tvivlsspørgsmål Beregningsregler Definitioner Vedtagne værdier Eksempler: Oprykning ved anden sejr over højere placeret spiller JGP-rangliste Formål Turneringsspil Ranglisten Nedrykning Nedrykning mellem niveau-grupperne kan ske på følgende måder: Tilmelding til ranglisten Ved tilmelding til en JGP-turnering på squashportalen.dk, vil spilleren automatisk blive tilmeldt JGP-ranglisten Tvivlsspørgsmål...23

2 1 Generelle regler A Betegnelser og forkortelser: A.a Kategori: Samtlige spillere i en aldersgruppe inden for et køn, f.eks. PU11, DU13, PU A.b Række: Enhed hvor en kategori er opdelt i mindre fortløbende grupperinger, f.eks. mesterrække, A-række. A.c Pulje: Enhed hvor en kategori er opdelt i mindre parallelle grupperinger, f.eks. pulje 1, pulje 2. A.d JGP serie: Junior Grand Prix serien er en kontinuerlig serie af runder der afvikles for kategorierne. A.e JGP: Junior Grand Prix er en enkelt runde i JGP serien, for de danske squashklubbers ungdomsspillere. A.f JDM: Junior Danmarksmesterskabet er en enkelt runde der betegnes som Dansk Squash Forbunds officielle single Danmarksmesterskab, for de danske squash klubbers ungdomsspillere. A.g Klubleder: En ikke-spillende myndig person, der er leder for ungdomsspillere fra egen klub, og evt. andre ungdomsspillere fra anden klub, hvis det er aftalt. A.h Turnerings-direktør/-leder: Den enkelte rundes øverste leder. Det er turneringsdirektørens ansvar at fortolke regler og rammer, og afholde turneringen efter disse. A.i Turneringsdommer: Den enkelte rundes øverste dommer. Det er turneringsdommerens ansvar at fortolke spilregler, og sørge for at der er kompetente dommere til alle kampe. A.j JU: Junior udvalg. Udvalget nedsat under Dansk Squash Forbunds bestyrelse, til at varetage ikke elitære junioraktiviteter, her under JGP og JDM turneringerne. B Indledning Junior Grand Prix turneringen er Dansk Squash Forbunds officielle singleturnering for ungdomsspillere. Turneringen afvikles som et antal enkeltstående runder, hvor der kåres en vinder i alle afviklede kategorier. Hver runde giver point til JDM-ranglisten, der fungerer som seedningsgrundlag for JDM. Som en del af Junior Grand Prix turneringen afvikles Dansk Squash Forbunds officielle Danmarks Mesterskab i single for ungdomsspillere. C Reglernes gyldighed JU har ansvaret for at vedligeholde og opdatere Regler for Danske. Alle ændringer skal offentliggøres mindst en måned før gyldigheden træder i kræft. Der kan ikke ændres i Regler for Danske, indenfor en måned af planlagte JGP og JDM turneringer. Regler for Danske er sidst opdateret 9. september 2016.

3 1.2 TURNERINGENS FORMÅL Formålet med turneringen er at skabe et grundlag for at Danmarks ungdomsspillere, uanset deres individuelle niveau, får mulighed for at mødes både konkurrencemærssigt og socialt. 1.3 BESTEMMELSERNE OMFATTER Bestemmelserne omfatter regler for klassificering af spillere og runder i Junior Grand Prix turneringen, anmeldelser, seedning og lodtrækning, turneringsledelse samt regler vedrørende program, administration, sanktionsbestemmelser og økonomi m.m. Bestemmelserne gælder for turneringsarrangører, turneringsledelse, deltagere og deres ledere i Junior Grand Prix turneringen under Dansk Squash Forbund. 1.4 TURNERINGSBESTEMMELSER Klassificering af spillere og turneringer Alle ungdomsspillere kan deltage i JGP turneringen, forudsat de opfylder de krav, der er fastsat i turneringsbestemmelserne for den pågældende turneringsrunde. JGP turneringen er en løbende singleturnering, der hver sæson afvikles over op til syv runder, hvoraf den ene er et JDM. De øvrige seks runder afvikles som JGP, med afsluttende turnering som JGP-finaler Tilmelding Kun spillere der har tilmeldt sig online på squashportalen.dk, inden for en rundes angivne tilmeldingsfrist, kan forvente at kunne deltage i den omtalte runde Junior Danmarks Mesterskab A Kategorier JDM afvikles for piger og drenge i kategorierne U11, U13, U15, U17 og U19. Kategori Nedre grænse Øvre grænse U11 Ingen Deltagere må ikke være fyldt 11 inden d. 30/6 i det forgangne år. U13 U11 Deltagere må ikke være fyldt 13 inden d. 30/6 i det forgangne år. U15 U13 Deltagere må ikke være fyldt 15 inden d. 30/6 i det forgangne år. U17 U15 Deltagere må ikke være fyldt 17 inden d. 30/6 i det forgangne år. U19 U17 Deltagere må ikke være fyldt 19 inden d. 30/6 i det forgangne år. Alle spillere skal deltage i den laveste kønsbestemte kategori, deres alder tillader.

4 Er der kun en spiller tilmeldt i en kategori, sammenlægges denne kategori med kategorien, der aldersmæssigt rangerer umiddelbart over. Sker dette vil den oprykkede spiller ved præmieoverrækkelsen blive kåret til vinder af DM i sin egen kategori. Bemærk at oprykkede spillere i dette tilfælde ikke kan modtage præmier og medaljer i den kategori, de er rykket op i. Er det i den aldersmæssigt højest rangerende kategori, der kun er én spiller tilmeldt, afvikles kategorien ikke. Den tilmeldte spiller vil ved præmieoverrækkelsen blive kåret til vinder af DM i kategorien. B Spilleberettigelse Alle spillere er spilleberettiget, hvis de opfylder alderskriterierne i denne paragraf og er medlem af en klub under Dansk Squash Forbund. C Seedning af tilmeldte spillere Seedning af spillerne indenfor de enkelte kategorier foretages ifølge reglerne i tabellen Seedningsregler for JDM. Seedningsgruppe Seedningsregler Gruppe 1 Gruppe 2 Seedningsregler for JDM Deltagere der allerede er placeret på ranglisten i den aktuelle eller en anden kategori, seedes ud fra det antal ranglistepoint de har i den aktuelle kategori, med flest ranglistepoint seedet højest. Bemærk at pointberegningen skal foretages på den aktuelle turnerings finaledag. Nye deltagere der ikke har deltaget i grand prix turneringerne før indplaceres efter Gruppe 1 deltagerne. Ved lighed inden for en seedningsgruppe Ved lighed inden for hver seedningsgruppe fastsættes seedningen ud fra tilmeldingstidspunktet, med først tilmeldte seedet højest. I særlige situationer, hvor en potentiel medaljetager åbenlyst er placeret meget lavt på JDMranglisten, kan Dansk Squash Forbund i samråd med JDM s turneringsdirektør og forbundskontoret foretage en såkaldt håndseedning. En håndseedning foranlediges af spillerens klub og rettes til JU. Deltageren kan herefter administrativt opgraderet fra den seedning vedkommendes lave placering på JDM-ranglisten ellers ville have givet, til en seedning svarende til deltagerens vurderede styrke, og denne håndseedning foretages af JU.

5 D Turneringsform Baseret på antal deltagere i en kategori vælges kategoriens turneringsform. Det tilstræbes at hver deltager får 3-4 kampe fordelt med 1 kamp om fredagen, 1-2 kampe om lørdagen og 1 kamp om søndagen. En kategori må ikke på forhånd opdeles i fortløbende rækker, Mester-, A- og B-række. Er en sådan opdeling nødvendig for afviklingen af runden, skal dette ske ved kvalifikationskampe. E Indplacering af seedede spillere Indplacering af spillerne i turneringshierarkiet foretages ud fra den producerede seedningsliste Seedningsregler for JDM med indbyrdes lodtrækning i følgende seedningslag: For Monradturneringer: 3-4, 5-8, 9-16, 17-32, 33-64, osv. For turneringer med 2 Puljer: 3-4, 5-6, 7-8 osv. For turneringer med 3 Puljer: 4-6, 7-9, osv. For turneringer med 4 Puljer: 5-8, 9-12, osv. For turneringer med flere end 4 puljer følges samme princip som beskrevet for pulje turneringer ovenfor. F Præmier Turneringsarrangøren sørger for præmier til de 3 højest placerede i hver af de afviklede kategorier. Præmierne skal udgøre en værdi i alt på min. 600 kr. pr. kategori. Ved sammenlægning af kategorier, er turneringsarrangøren således ikke forpligtiget til at sørger for præmier til udgåede kategorier. Dansk Squash Forbund leverer desuden mesterskabsmedaljer og/eller pokaler til de 3 højest placerede i hver kategori hvori der var tilmeldte deltagere Junior Grand Prix A Organisering af JGP Der udpeges en turneringsdirektør fra den arrangerende klub. Navnet på turneringsdirektøren skal fremgå af invitationen til JGP et. Turneringsdirektøren skal sikre at JGP et løber efter de gældende regler for JGP-afholdelse. Turneringsdirektøren skal sikre at deltagende spillere bærer godkendt sikkerhedsudstyr (briller) under kampe og selvarrangeret træning under JGP erne. Turneringsdirektøren holder JU opdateret om fremdriften af turneringsplanlægningen. Turneringsdirektøren er ansvarlig for at fremsende resultaterne til JU senest tre dage efter turneringens afslutning. Der udpeges en turneringsdommer (TD) for turneringen. TD er ansvarlig for at der er dommere på alle kampe der afvikles under JGP et. Udpeges spillere af turneringsdommeren til at dømme kampe, anbefales det at spillerne dømmer kampe på deres eget niveau.

6 A.a Udarbejdelse af invitationer til JGP indeholder følgende informationer: At turneringen er en del af den danske junior serie under Dansk Squash Forbund. At turneringen er arrangeret i overensstemmelse med reglerne for JGP-afholdelse, der er indeholdt i dette dokument. Dansk Squash Forbunds logo Dato og lokation for turneringen Sidste tilmeldingsfrist for turneringen Pris for deltagelse Indholdet af tilmeldingsgebyret (forplejning, overnatning mm.) Niveauer der spilles i samt evt. specifikke krav til deltagelse som eks. kvalifikationskampe Scoresystem: der bliver benyttet PAR 11 score, hvor en spiller skal vinde med minimum 2 overskydende point i et sæt. Alle kampe afvikles som bedst af fem sæt og at alle spillere vil være sikret minimum 3 kampe i turneringen. At alle spillere skal bære godkendte sikkerhedsbriller korrekt placeret og evt. fastgjort under alt spil på banerne under hele turneringen. At seedning af spillerne vil blive lavet ud fra den senest gældende juniorrangliste og i overensstemmelse med reglerne for afholdelse af JGP. At detaljerne for seedninger og spilletider vil blive offentliggjort senest 5 dage før turneringen bliver afholdt. B Rækker Deltagerne niveauopdeles i ABC-rækker af varierende størrelse, efter den danske JGP-rangliste. JU har ansvaret for denne opdeling. Størrelsen af rækker afhænger af spillernes niveau tæthed. En passende rækkestørrelse opnås, når der ved turneringer generelt ikke skal sammenlægges eller opdeles rækker. Ved færre end fem deltagere i en række, kan denne række sammenlægges med rækken, der niveaumæssigt er mest passende. En eventuel sammenlægning af rækker foretages af JU. Alle spillere skal som udgangspunkt deltage i den række, der svarer til spillerens niveau på JGPranglisten. Eks. Ved en turnering tilmeldes 2 spillere A række, 8 spillere B række og 14 spillere C række. Da

7 række A ikke indeholder nok deltagere, må rækken sammenlægges med den nærmeste passende række. Spillet vil som udgangspunkt foregå med 2 A + 8 B i samme spilgruppe, og 14 C påvirkes ikke. C Op- og nedrykning mellem rækkerne Der vil i starten af hvert JGP være to kvalifikationskampe mellem alle rækker mellem de to øverst seedede og to nederste seedede i overliggende række. Vinderen spiller turneringen færdig i overliggende række. D Spilleberettigelse Alle spillere er spilleberettiget, hvis de opfylder alderskriterierne i denne paragraf og er medlem af en klub under Dansk Squash Forbund. E Seedning af tilmeldte spillere Seedning af spillerne indenfor de enkelte kategorier foretages af JU ifølge reglerne i tabellen Seedningsregler for JGP. Seedningsgruppe Seedningsregler Gruppe 1 Gruppe 2 Seedningsregler for JGP Deltagere, der allerede er placeret på ranglisten i den aktuelle niveau-gruppe, seedes ud fra placering på ranglisten i den pågældende niveau-gruppe. Nye deltagere, der ikke har deltaget i grand prix turneringerne før, håndseedes ind på ranglisten af JU i samarbejde med den pågældende spillers klub og træner. Dog vil spilleren blive seedet lavest i den pågældende række. Ved lighed inden for en seedningsgruppe Ved lighed inden for hver seedningsgruppe fastsættes seedningen ud fra JDMranglisten, hvis der stadig er lighed seedes efter tilmeldingstidspunktet, med først tilmeldte seedet højest. Juniorudvalget skal sende komplet seedingsliste til alle rækker ud til den pågældende turneringsarrangør, senest 8 dage før turneringsstart. F Turneringsform Det anbefales at der i så vid udstrækning som muligt gøres brug af monradturneringer. Baseret på antal deltagere i en kategori vælges kategoriens turneringsform, således at følgende så vidt muligt kan opfyldes: Det tilstræbes at hver deltager i A og B rækken får 4 kampe fordelt med 1 kamp om fredagen, 2 kampe om lørdagen og 1 kamp om søndagen. Det tilstræbes at hver deltager i C og D rækken får 5 kampe fordelt med 1-2 kampe om fredagen, 2-3 kampe om lørdagen og 1 kamp om søndagen. Det tilstræbes at hver deltager i alle rækker fra E og nedefter får 6-8 kampe fordelt med 2 kampe om fredagen, 3-4 kampe om lørdagen og 1-2 kamp om søndagen. Alle kampe i rækker fra E og nedefter kan spilles med anden boldtype og/eller reduceret bane størrelse, så længe begge spillere kan opnå enighed og oplyser turnerings ledelse herom.

8 G Indplacering af seedede spillere Seedning af tilmeldte spillere foretages ud fra den gældende JGP-rangliste med enkelt-seedning, hvor hver spiller vil repræsentere et individuelt seedningslag. Eksempel: der er 100 tilmeldte spillere til et JGP. Den øverst placerede spiller på JGP-ranglisten vil blive seedet 1'er mens den lavest placerede vil blive seedet som nummer 100. Der vil altså ikke være lodtrækning. H Præmier I Rækker med 8 eller flere deltagere sørger turneringsarrangøren for præmier til de 3 højest placerede i hver af de pågældende rækker. Præmierne skal udgøre en værdi i alt på min. 600 kr. pr. række. I Rækker med færre end 8 deltagere sørger turneringsarrangøren for præmier til min. de 2 højest placerede i hver af de pågældende rækker. Præmierne skal udgøre en værdi i alt på min. 500 kr. pr. række. I Spilletider for JGP i. En tre dages turnering starter fredag og slutter søndag medmindre der ligger en forudgående godkendelse af JU. ii. For en tre dages turnering er de maksimale turneringstidspunkter følgende: Fredag (dag 1)Fra 17:00 til 2300 Lørdag (dag 2) Fra 08:00 til 23:00 Søndag (dag 3) Fra 08:00 til 15:00 Det betyder at den første kamp ikke må sættes i gang før kl. 17:00 og at den seneste kamp ikke må startes senere end kl. 23:00 fredag, og kl 15:00 søndag Junior Grand Prix Finaler A Placering Juniorsæsonen afsluttes hvert år med JGP-finaler, som sidste turnering inden sommerferien. B Grupper JGP-finaler spilles som et almindeligt JGP, med niveauopdeling efter JGP-ranglisten. Deltagere skal som udgangspunkt spille i den række der niveaumæssigt passer, efter ranglisten. C Op- og nedrykning Modsat almindeligt JGP, spilles der ikke kvalifikationskampe til JGP-finalerne. Sidste mulighed for at rykke op er altså nærmeste tidligere JGP. D Spilleberettigelse Alle spillere er spilleberettiget, hvis de opfylder alderskriterierne i denne paragraf og er medlem af en klub under Dansk Squash Forbund. E Seedning af tilmeldte spillere Seedning af spillerne indenfor de enkelte rækker foretages af JU ifølge reglerne i tabellen Seedningsregler for JGP. F Præmier Ved JGP-finalerne skal der kåres en mester i hver række. Dansk Squash Forbund sørger for medaljer/vandrepokaler hertil. Ved JGP-finalerne vil der blive uddelt ekstra præmier, eks. følgende:

9 Den spiller der i løbet af sæsonen har rykket mest på ranglisten Spillere som har deltaget i samtlige juniorturneringer i løbet af sæsonen Den spiller der i hver række har været mest fair Evt. andet Turneringsreglement A Kampreglement Kampene afvikles efter bestemmelserne beskrevet i seneste udgave af Regler for Squashspillet Single, vist på Dansk Squash Forbunds hjemmeside med den tilføjelse, at alle kampene afvikles som bedst af 5 sæt med par-scoring til 11. B Brug af briller Alle turneringsdeltagere inkl. tilmeldte klubledere skal under opvarmning, kamp og squashrelateret leg (f.eks. tysker) bære godkendte beskyttelsesbriller, d.v.s. fra squashbanen betrædes til denne forlades igen. C Puljeturnering C.a I puljeturneringer findes puljevinderen efter følgende kriterier: 1. Vundne kampe 2. Difference i sæt (vundne-tabte) 3. Difference i bolde (vundne-tabte) 4. Hvis to spillere stadig er lige, afgørelse ved indbyrdes kamp 5. Hvis to eller flere stadig er lige, afgørelse ved lodtrækning Hvis en spiller udgår under turneringen, medregnes spillerens resultater ikke ved udregningen. D Udeblivelse fra kamp Monrad turnering Pulje turnering Udebliver en spiller fra en programsat kamp sker følgende: Den udeblevne part dømmes som taber af kampen. Den udeblevne part dømmes som taber af kampen Protester A Seedning og midlertidigt turneringsprogram Protester mod deltagernes seedning og/eller det midlertidige turneringsprogram, skal senest kl. 12:00 dagen efter seedningen og/eller det midlertidige turneringsprograms offentliggørelse, af en klubleder mailes til DSqF på adressen ju@dansksquash.dk mærket PROTEST samt turneringens navn og i kopi til den arrangerende klub. Senest en arbejdsdag efter modtagelsen skal DSqF i samråd med arrangørklubben have behandlet protesten og meddelt afgørelsen i en mail til den protesterende part. B Turneringen Protester mod turneringens opbygning og/eller afvikling under selve turneringen, skal af en klubleder skriftligt afleveres til den turneringsansvarlige, umiddelbart efter hændelsen skete.

10 Senest 2 timer efter modtagelsen skal den turneringsansvarlige i samråd med klubledere fra 2 neutrale klubber have behandlet protesten, og meddele afgørelsen skriftligt til den protesterende part. C Individuelle kampafgørelser Protester mod individuelle kampafgørelser kan kun foretages hvis kampafviklingen og/eller markøren og dommerens afgørelser skønnes at være i modstrid med 3.5a. Hvis det er tilfældet, skal kampens markør og dommer inden kampen er afsluttet, af spilleren eller dennes klubleder, underrettes om, at en protest vil blive indgivet. Kampens markør og dommer skal umiddelbart efter at kampen er færdig advisere turneringsledelsen om at en protest forventes indgivet samt årsagen til denne protest. Den protesterende parts klubleder skal senest 1 time efter kampen er færdigspillet, aflevere en skriftlig protest til den turneringsansvarlige. Senest 2 timer efter modtagelsen skal den turneringsansvarlige i samråd med klubledere fra 2 neutrale klubber samt kampens markør og dommer have behandlet protesten, og meddelt afgørelsen skriftligt til den protesterende part. D Appelinstans Protester mod trufne afgørelser foretaget ifølge denne paragraf indsendes til forbundets appeludvalg. Protesten tilstræbes at være behandlet af DSqF s appeludvalg senest 2 uger før første spilledag i den næste runde i JGP-turneringen. 1.5 TURNERINGSADMINISTRATION Fordeling af turneringer JGP- turneringsrunder fordeles ved DSqF s Turneringsmøde, og terminerne for JGP-runderne samt disses arrangørklubber offentliggøres efter DSqF s Turneringsmøde på Der afholdes op til 6 JGP ere og 1 JDM i løbet af sæsonen, som alle er pointgivende på JGPranglisten og JDM-ranglisten. JDM afholdes som første turnering i det nye år i januar. Sæsonens sidste turnering er JGP-finaler, som afvikles i slutningen af april/starten af maj. Det tilstræbes at terminen for de øvrige 6 JGP turnerings runder er som følger: september (JGP1) oktober (JGP2) november (JGP3) januar/februar (JDM) februar/marts (JGP4)

11 marts/april (JGP5) maj (JGP-finaler) En given runde vil blive tildelt en arrangør, hvis arrangøren kan sandsynliggøre, at et tilstrækkeligt antal baner er til rådighed til afviklingen af en komplet runde. JDM og JGP-finaler skal så vidt muligt afholdes skiftevis i Jylland og på Sjælland eller Fyn Afvikling af en turneringsrunde Afviklingen af en turneringsrunde skal så vidt muligt følge følgende tidsfrister: A Invitation Ansvarlig: Den arrangerende klub Tidspunkt: Senest 6 uger før turneringsstart Det er den arrangerende klub der er ansvarlig for at invitationen publiceres på Invitationen til en runde skal indeholde en maksimal grænse for deltagere, baseret på den banekapacitet der iflg. arrangøren er til rådighed. Maksimum antal deltagere baseres på en gennemsnitlig kamplængde på 30 minutter, svarende til 30 deltagere pr. bane ved start fredag eftermiddag og 25 deltagere pr. bane ved start lørdag morgen. Invitationen skal indeholde en af arrangørklubben udpeget turneringsansvarlig samt dennes kontaktoplysninger. B Åbning og lukning for online tilmelding Ansvarlig: Den arrangerende klub. Tidspunkt: Senest 6 uger før turneringsstart åbnes for online tilmelding 12 dage før turneringsstart lukkes for online tilmelding Den arrangerende klub er ansvarlig for, at der åbnes for online tilmelding senest på det angivne tidspunkt. Den arrangerende klub er ansvarlig for, at der lukkes for online tilmelding på det angivne tidspunkt, og at deltagerlister samtidig udsendes til de deltagende klubber samt til disses tilmeldte ledere, for bekræftelse. C Online tilmeldinger Ansvarlig: Deltagerne og disses klubber Tidspunkt: Fra 6 til 12 dage før turneringsstart Hver klub skal sørge for mindst 1 ikke-spillende myndig klubleder tilmeldes og er til stede under hele turneringens forløb. Denne klubleder skal overnatte i hallen under hele turneringen. Denne klubleder har ansvaret for at orientere den turneringsansvarlige, såfremt der er nogle af klubbens tilmeldte deltagere som ikke overnatter i hallen under turneringen.

12 Det kan aftales, at en klubleder fungerer som leder for mere end én klubs deltagere. Er dette tilfældet skal klubben der ikke har tilmeldt en leder, senest ved bekræftelsen af klubbens deltagere, meddele forbund og arrangørklub, navn og klub på den for deres deltagere fungerende leder. Se også 3.2 Tilmelding. Ved for mange tilmeldinger til en JGP runde vil en evt. reduktion ske i forhold til antal deltagere, og der reduceres, så det er den lavest seedet, der reduceres med først. Bortreducerede spillere sættes på venteliste, og vil i tilfælde af afbud, genindtræde som deltagere med den sidst bortreducerede først. D Bekræftelse af online tilmeldinger Ansvarlig: Deltagernes klubber Tidspunkt: Senest 2 hverdage efter sidste tilmeldingsfrist Klubberne skal bekræfte deltagerne senest på det angivne tidspunkt. Hvis klubberne ikke inden for den angivne frist har bekræftet deltagelsen for spillere og ledere, er tilmeldingen ugyldig, og klubbens spillere er ikke berettiget til deltagelse. Med bekræftelsen hæfter klubben for samtlige listede personers deltagergebyrer. E Eftertilmeldinger Ansvarlig: Deltagernes klubber Tidspunkt: Afhænger af arrangørklubben Alle tilmeldinger som ikke er foretaget indenfor tilmeldingsfristen for online tilmeldinger betragtes som eftertilmeldinger. Ved tilmelding efter tilmeldingsfristens udløb vurderer turneringsarrangøren om det er muligt at blive eftertilmeldt. Eftertilmelding kan kun foretages af en klubleder fra den klub, som den eftertilmeldte repræsenterer. Eftertilmeldinger er et anliggende mellem arrangørklubben og en klubleder fra den klub, som den eftertilmeldte repræsenterer. Eftertilmelding betragtes først som accepteret, når dokumentation for betaling foreligger, og det skal ske senest ved rundens start. F Endelig deltagerliste, deltagerbetaling og tilskud Ansvarlig: DSqF, repræsenteret af de ansatte på DSqF s kontor Tidspunkt: Senest 3 dage efter sidste tilmeldingsfrist Den bekræftede deltagerliste sendes til den arrangerende klub senest 24 timer efter udløb af frist for

13 bekræftelse. Forbundet overfører herefter deltagergebyrer til den arrangerende klub samt opkræver deltagergebyrer hos de deltagende klubber. Overførsel skal ske senest 24 timer efter udløb af frist for bekræftelse. G Foreløbigt turneringsprogram Ansvarlig: Arrangørklubben Tidspunkt: Senest 5 dage før turneringsstart NB. Hvis den arrangerende klub ikke selv ønsker at stå for selve turneringsprogrammet og ikke har erfaringer med det. Kan JU kontaktes så vil de sørge for en turneringsansvarlig fra udvalget. Den arrangerende klub etablerer en turneringsledelse og udarbejder foreløbig turneringsprogram. Det foreløbige turneringsprogram skal minimum indeholde følgende: Kategori- eller rækkeopdelt deltagerliste. De enkelte deltageres seedning. Tidspunkt for de enkelte deltageres første kamp. Det foreløbige turneringsprogram mailes til klubbernes tilmeldte klubledere samt til ju@dansksquash.dk Hvis en kategori eller række rammes af så mange afbud, at en/flere spillere får færre end 3 kampe, eller hvis en eller flere af de topseedede spillere i en kategori melder afbud, skal der laves et nyt kampprogram og om nødvendigt foretages ny lodtrækning for denne kategori eller række. Dette kan ske lige indtil turneringsstart. H Turneringsafvikling Ansvarlig: Arrangørklubben Tidspunkt: Under turneringen Turneringslederen har under afholdelse af en JGP/JDM runde følgende ansvar: Turneringslederen forpligtiger sig til at overholde nærværende regelsæt samt DSqF s øvrige vedtægter og beslutninger for JGP-turneringer. Endeligt program skal foreligge ved turneringsstart. Sørge for forplejning og overnatning under hele turneringen for betalende deltagere. Hvis der er flere samtidige spillesteder er turneringslederen ansvarlig for at der er en turneringsleder til stede på alle spillestederne, og er ansvarlig for transport mellem spillestederne. Påsætter dommere til de første kampe hver dag.

14 Påsætter dommere til finalekampene. Sørge for at der er et tilstrækkeligt antal godkendte baner og bolde til rådighed. Indberette evt. uoverensstemmelser til DSqF. I Rapportering af resultater Ansvarlig: Arrangørklubben Tidspunkt: Senest på turneringens sidste dag Umiddelbart efter en rundes afslutning skal arrangørklubben indrapporterer samtlige kampresultater samt placeringer i de enkelte kategorier eller rækker til JU. 1.6 INTERNATIONALE RANGLISTEPOINT Ved deltagelse i turneringer der indgår i ESF Junior Circuit, kan der optjenes point til den danske JDM-rangliste, hvis følgende er opfyldt: ESF junior turneringen skal have sammenfaldende termin med et nationalt JGP eller JDM. Spilleren skal være udtaget af DSqF til deltagelse i ESF junior turneringen. Tildeling af internationale ranglistepoint i forbindelse med deltagelse i ESF junior turneringer foregår som følger: Spilleren tildeles internationale ranglistepoint afhængigt af hvor på ESF s juniorrangliste spillerens modstander befinder sig på datoen for kampens afvikling. En sejr over en spiller, dansk som udenlandsk, giver følgende point til den danske JDM-rangliste: ESF-ranglisteplacering > Internationale ranglistepoint Ovenstående point tildeles for hver enkelt spillet kamp i pågældende turnering. Der kan maksimalt tildeles internationale ranglistepoint til den danske Junior Squash Rangliste, svarende til det antal point, som kan opnåes ved en førsteplads i et nationalt JGP i tilsvarende kategori hvori spilleren deltog i ESF turneringen. Det er spilleren og lederen på turen til turneringen, som i fællesskab har ansvaret for at dokumentere og indberette resultater af spillede kampe til ju@dansksquash.dk senest 5 arbejdsdage efter pågældende ESF-turnerings afslutning. Sker indberetningen ikke rettidigt, så mistes pointene.

15 Indberetningen skal foretages i følgende format: Indberetning af Internationale ranglistepoint Turneringsnavn: Termin: Kategori Spiller Modstander ESF ranglistepladsering Internationale ranglistepoint tildeles på den danske JDM-rangliste. Pointene er underlagt samme regler som tilsvarende point optjent i pågældende kategori ved et dansk JGP/JDM. 1.7 ØKONOMI Deltagergebyrer Rettidigt tilmeldt: Deltager Pris Inkluderet i prisen Spiller under 13 Kr. 300,00 Overnatning og forplejning under hele runden samt en T-shirt og eventuelle præmier. Spiller 13 og over Kr. 300,00 Overnatning og forplejning under hele runden samt eventuelle præmier. Leder Kr. 300,00 Overnatning og forplejning under hele runden. Godkendt tilmelding efter tilmeldingsfristens udløb: Deltager Pris Inkluderet i prisen Spiller Kr. 400,00 Overnatning og forplejning under hele runden samt eventuelle præmier. Leder Kr. 400,00 Overnatning og forplejning under hele runden.

16 1.7.2 Tilskud fra DSqF Fastsættes på DSqF s årlige budgetmøde og fordeles ligeligt, på baggrund af deltagerantal, mellem alle JGP erne og JDM, i perioden fra sommerferie til sommerferie. Ekstraordinære udgifter og tilskud til JDM vil være dækket af budgetkontoen for JDM. Ekstraordinære udgifter og tilskud til JGP-finaler vil være dækket af budgetkontoen for JDM. Udregning og udbetaling af tilskud vil ske delvist ved hvert JGP/JDM og endelig afregnes efter sidste JGP inden sommerferien. 1.8 BEMYNDIGELSE Bemyndigelsesklausul DSqF bemyndiger hermed turneringsledelsen til at administrere de bestemmelser i nærværende reglement, som gælder for turneringer for juniorspillere i de i bestemmelserne nævnte turneringer. Dette omfatter tillige bemyndigelse til at bortvise spillere og/eller ledere for overtrædelse af bestemmelserne Sanktioner Overtrædelse af dette reglement kan medføre sanktioner i form af øjeblikkelig og/eller efterfølgende karantæne til de implicerede spillere og/eller ledere samt bøder til den/de ansvarlige klubber.

17 2 JDM-rangliste REGLER FOR JUNIOR DM RANGLISTEN 2.1 Turneringsspil Alle Junior Grand Prix turneringer eller Junior Danmarksmesterskab, som er optaget på DSqF s aktivitetskalender, og som er åbne for alle juniorspillere, tæller til JDM-ranglisten. 2.2 Seedning til Junior DM Junior DM afvikles efter køn og alderskategorisk inddeling, modsat JGP strukturen der afvikles efter niveauopdeling. Spillerne bliver seedet ind i deres alderskategori efter deres placering på JDM-ranglisten. Der laves således et udtræk af JDM-ranglisten, hvor spillerne indplaceres i deres respektive alderskategorier. 2.3 Ranglisteberegning efter totrinssystemet Totrinssystemet holder styr på spilleres indbyrdes styrke og placering ud fra, hvem der har slået hvem. Som udgangspunkt ligner systemet derved de ranglister, der anvendes internt i flere klubber. Men til forskel fra interne ranglister rykker en spiller ikke straks op foran en anden spiller, hvis en lavere placeret spiller vinder over en højere placeret. I totrinssystemet avancerer spilleren først, når denne to gange har besejret bedre placerede spillere. Totrinssystemet holder styr på hver spillers hidtil bedste resultat, hvor en spiller har slået en anden, der står højere på ranglisten. En spillers bedste resultat er den højest placerede spiller, som spilleren har vundet over. Når en spiller for anden gang slår den samme eller en anden højere rangeret spiller, rykker spilleren op på ranglisten til en position lige over den lavest placerede af de to, som vedkommende har vundet over. Spilleren rykker altså op foran den modstander, der udgør spillerens næstbedste resultat. Efter oprykningen vil spillerens bedste resultat være den højest placerede af de besejrede modstandere. I det tilfælde at det er samme modstander, spilleren har vundet over begge gange, rykker spilleren op foran denne, men samtidig nulstilles spillerens bedste resultat. Det betyder, at spilleren da igen skal slå to højere rangerede spillere, før en ny oprykning kan finde sted. En spillers bedste resultat peger ikke på en bestemt position på ranglisten men følger den besejrede spiller. Hvis den spiller, som det bedste resultat peger på, rykker op eller ned på ranglisten, så følger

18 værdien af resultatet med. Den besejrede spillers aktuelle placering afgør, hvor vinderen bliver placeret, hvis vedkommende skal rykke op. En spiller vil aldrig have mere end ét bedste resultat registreret. Denne registrering kan nulstilles i forskellige situationer som beskrevet nedenfor. En spillers bedste resultat gælder højst i 13 måneder. Hvis ikke dette resultat underbygges inden for 13 måneder, ved at spilleren igen vinder over en højere placeret spiller, nulstilles resultatet, og spilleren skal herefter igen vinde to gange over bedre placerede spillere, før en oprykning kan finde sted. Hvis en spiller (A) glider ned ad ranglisten, kan A komme til at stå lavere på ranglisten end en spiller (B), der har en sejr over A som sit hidtil bedste resultat. B bevarer dog sejren over A som sit bedste resultat, indtil B igen vinder over en spiller, der er bedre placeret end B selv. Om denne sejr medfører oprykning, afgøres på dette tidspunkt af, om A står over B på ranglisten. Er dette tilfældet, rykker B op efter de almindelige regler, som er beskrevet ovenfor. Hvis derimod A stadig står under B, bliver sejren over den nye spiller indsat som B's bedste resultat, men B rykker ikke op. Hvis en spiller ikke forbedrer sit hidtil bedste resultat i løbet af 13 måneder, nulstilles resultatet. Denne nulstilling sker, første gang der indrapporteres resultater for spilleren, efter at det hidtil bedste resultat er blevet forældet. Hvis en spiller taber til den spiller, som repræsenterer det bedste resultat hidtil, bliver den tidligere sejr ophævet, dvs. spillerens bedste resultat nulstilles. For at animere til øget aktivitet, kombineres totrinssystemet med et pointsystem. Points tildeles på fire måder og tidspunkter: A B C D Ved starten af hver sæson, forud for første ranglisteberegning, tildeles alle spillere et udgangspointtal svarende til deres placering på ranglisten, idet nederste spiller tildeles N points, næstnederste 2*N osv., hvor N er det pointinterval, der herefter vil være mellem spillerne. Denne normalisering af intervaller gentages efter afholdt og registreret Junior Danmarksmesterskaber. For hver individuel kamp, som en spiller på ranglisten stiller op i, tildeles spilleren et antal points. Dette pointtal afhænger af spillerens placering på ranglisten og hvilken turnering kampen spilles i. Når en spiller rykker op foran en anden spiller, sker dette ved, at oprykkeren tildeles et pointtal, der ligger midt mellem de to spillere, som spilleren indplaceres mellem. Når en ny spiller tilmeldes ranglisten, starter spilleren med 0 points. For at give finalisterne i en række en yderligere gevinst, kombineres Totrinssystemet med bonusryk. Bonusryk tildeles efter de øvrige ranglisteberegninger og medfører, at de berørte spillere rykker et antal pladser op på ranglisten og derpå tildeles et antal points på lige fod med pointtildelingen efter oprykning som konsekvens af Totrinssystemet. Bonusryk tildeles efter følgende tabel:

19 Række Antal pladser A 2 B 2 C 2 D 2 E 2 Og så fremdeles i alle efterfølgende rækker. Vinder af finalen En spiller, der optræder på JDM-ranglisten, kan ikke slettes fra listen igen, før der ikke mere er spillere, hvis bedste resultater peger på vedkommende. For passive spilleres vedkommende vil dette krav være opfyldt 13 måneder efter det seneste nederlag til en lavere rangeret spiller. 2.4 Tvivlsspørgsmål Protester vedrørende brud på regelsættet, formodede fejl i ranglisteberegninger og lignende rettes til Juniorudvalget. Protester skal være skriftlige og vedlagt udførlig dokumentation. Protester skal være Juniorudvalget i hænde senest 10 dage efter den pågældende turnering eller 10 dage efter den seneste offentliggørelse af Danmarksranglisten. Juniorudvalgets afgørelse kan ankes til DSqF s Appeludvalg inden for 10 dage. 2.5 Beregningsregler Definitioner Følgende variabler indgår i pointberegninger på JDM-ranglisten. Standardinterval (IN) er pointintervallet mellem spillerne på ranglisten. Pointfaktor (PF) er den vægt, hvormed en kamp indgår i pointformlen. Faktoren kan afhænge af, hvilken turnering der er tale om (JDM, JGP). Position (Pos) er en spilles placering på ranglisten på et givet tidspunkt under en ranglisteberegning, hvor den øverste spiller har position 1. Rang er spillerens placering som resultat af ranglisteberegningen. Aktivitetspoints (Akp) er det antal points en spiller tildeles for at stille op i en kamp.

20 Pointformel for aktivitetspoints er den formel, som benyttes til at beregne det pointtal, som en spiller skal tildeles for at stille op i en given kamp. Aktivitetspoints beregnes som Akp = Kvadratrod (Pos * PF) Oprykningspoints (Opr) er det pointtal en spiller tildeles, hvis spilleren iflg. Paragraf 3.c skal rykke op foran en anden spiller. Hvis A er spilleren, der skal rykke op, B er spilleren som A skal rykke op foran, og C er spilleren, som forinden står over B, og hvis P er spillernes øjeblikkelige pointtal, så er Opr(A) = P(B) + (B(C) P(A)) / 2, eller med andre ord: Oprykkeren A får B s pointtal plus halvdelen af intervallet op til spilleren ovenover. Hvis A skal rykke op på førstepladsen, findes der ikke nogen spiller ovenover, og A får derfor B s pointtal plus halvdelen af standardintervallet (IN). A A.a A.b Rækkefølge af beregninger: Ved behandling af en kamp i ranglisteberegningen tildeles spillerne først de aktivitetspoints, som kampen udløser. Derefter beregnes konsekvenser af kampens resultat (evt. oprykning af vinderen) Vedtagne værdier Med mindre andet er angivet er følgende værdier gældende: IN = 10 PF = Eksempler: A Normalisering af pointtal ved starten af sæsonen: Hvis der er spillere på JDM-ranglisten, tildeles nr , 10 points, nr. 999, 20 points, nr 2, points, nr. 1, points. Hvis der er 500 spillere på JDM-ranglisten, tildeles nr. 500, 10 points, nr. 499, 20 points, nr. 2, points, nr. 1, points.

21 2.5.4 Oprykning ved anden sejr over højere placeret spiller. Udgangspunkt: Spiller A: 5000 points Spiller B: 4996 points Spiller C: 4900 points Spiller D: 4800 points Spiller E: 3900 points Spiller B har tidligere slået spiller A (bedste sejr) Spiller D har tidligere slået spiller C (bedste sejr) Der ses her bort fra tildeling af aktivitetspoints, som er beskrevet ovenfor. Kamp 1: Spiller D vinder over spiller B. Spiller B er herefter spiller D s bedste sejr. Spiller D rykker op foran spiller C. Spiller D s nye pointtal er ( ) /2 = Kamp 2: Spiller B vinder over spiller A for anden gang i træk. Spiller A er nr. 1 på ranglisten. Spiller B rykker op over spiller A. Spiller B s nye pointtal er * ½ = 5005 points, idet 10 er standardintervallet mellem spillere.

22 3 JGP-rangliste REGLER FOR JUNIOR GRAND PRIX RANGLISTEN 3.1 Formål Formålet med JGP-ranglisten er at undgå ulige kampe, men i stedet sikre at alle får så mange lige kampe som muligt. Med en separat rangliste kun til JGP-turneringer bliver arbejdet med at niveauopdele væsentligt nemmere og risikoen for at en spiller er dalet for langt ned eller op på ranglisten i forhold til spilleren niveau formindskes. 3.2 Turneringsspil Alle Junior Grand Prix turneringer, som er optaget på DSqF s aktivitetskalender, og som er åbne for alle juniorspillere, tæller til JGP-ranglisten. Hvis udenlandske spillere deltager i de danske turneringer, seedes de svarende til deres styrke. 3.3 Ranglisten JU udarbejder en JGP-rangliste, samt inddeler spillerne i niveaugrupper (A,B,C osv.) Alle spillere får dermed et niveau-stempel. En spiller i en given gruppe kan altså ikke rykke ud af sin gruppe, medmindre spilleren har været inaktiv i en længere periode, eller taber evt. kvalifikationskamp. Efter endt JGP, køres ranglisten om. Så spillerne placeres efter deres placering ved foregående JGPturnering. Spillerne, der bliver placeret som nummer 1 og 2 i det foregående JGP vil derfor ved næste JGPturnering skulle spille om at rykke op i ovenstående niveau-gruppe. DSqF s juniorudvalg opdaterer og offentliggør juniorranglisten efter hver relevant turnering. JGP-sæsonen afsluttes altid med JGP-finaler i starten af maj/slutningen af april, her vil der blive kåret en mester i hver niveaugruppe.

23 3.4 Nedrykning Nedrykning mellem niveau-grupperne kan ske på følgende måder: Hvis en højere placeret spiller taber sin kvalifikationskamp, vil spilleren ved det pågældende JGP spille i rækken under, her vil spilleren også være placeret ved næste JGP-turnering på den seedning som spilleren opnår ved JGP et. Eksempelvis de to nederst placerede spillere (7+8) i række B spiller kvalifikationskampe mod de to højest placerede spillere fra række C om deltagelsen i række B. Vinderne af kvalifikationskampene indtræder B-rækken ved det pågældende JGP. Hvis en spiller ikke deltager i en turnering rykkes spilleren ned på listen, medmindre spilleren allerede er placeret i nederste seedningslag. Hvis en spiller er inaktiv i en hel sæson, fjernes vedkommende fra ranglisten. Ved gentilmelding vil spilleren blive håndseedet nederst i den passende niveau-række. 3.5 Tilmelding til ranglisten Ved tilmelding til en JGP-turnering på squashportalen.dk, vil spilleren automatisk blive tilmeldt JGP-ranglisten. Nye spillere vil JU i samarbejde med den pågældende klub og træner håndseede spilleren ind, nederst i den mest passende niveau-gruppe. 3.6 Tvivlsspørgsmål Protester vedrørende brud på regelsættet, formodede fejl i ranglisteberegninger og lignende rettes til Juniorudvalget. Protester skal være skriftlige og vedlagt udførlig dokumentation. Protester skal være Juniorudvalget i hænde senest 10 dage efter den pågældende turnering eller 10 dage efter den seneste offentliggørelse af Danmarksranglisten. Juniorudvalgets afgørelse kan ankes til DSqF s Appeludvalg indenfor 10 dage.

Dansk Squash Forbund Regler for Junior Turneringer. Junior Grand Prix turneringen

Dansk Squash Forbund Regler for Junior Turneringer. Junior Grand Prix turneringen Dansk Squash Forbund Regler for Junior Turneringer Junior Grand Prix turneringen Indholdsfortegnelse: 1 Turneringens formål... 3 2 Bestemmelserne omfatter... 3 3 Turneringsbestemmelser... 3 3.1 Klassificering

Læs mere

REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER

REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER 1. Generelt a. Junior Grand Prix turneringen er Dansk Squash Forbunds officielle singleturnering for ungdomsspillere og udskrives af Dansk Squash Forbund.

Læs mere

REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER

REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER 1. Generelt a. Junior Grand Prix turneringen er Dansk Squash Forbunds officielle singleturnering for ungdomsspillere og udskrives af Dansk Squash Forbund.

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten skal en spiller være registreret med licensnummer hos DSqF. b. Tegning af licens: Alle spillere, der er medlem af en

Læs mere

REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER

REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER 1. Generelt a. Junior Grand Prix turneringen er Dansk Squash Forbunds officielle singleturnering for ungdomsspillere og udskrives af Dansk Squash Forbund.

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN FOR SENIORER 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten for seniorer skal en spiller være registreret med spillerlicens og tilhørende licensnummer hos DSqF. b.

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten skal en spiller være registreret med licensnummer hos DSqF. b. Tegning af licens: Alle spillere, der er medlem

Læs mere

Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten

Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten Aarhus, 05.09.2012 Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten På forårets TU-møde blev der vedtaget en række ændringer, som sigter på at gøre det mere attraktivt for spillerne i toppen

Læs mere

Regler for ledelse af squashturneringer REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER

Regler for ledelse af squashturneringer REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER Side 1 af 13 INDHOLD 1 Regler for ledelse af squashturneringer... 3 2 Klassificering af spiller og turneringer... 4 3 Fordeling af turneringer... 5 4 Annoncering

Læs mere

Regler for ledelse af squashturneringer REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER

Regler for ledelse af squashturneringer REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER REGLER FOR LEDELSE AF SQUASHTURNERINGER Side 1 af 13 INDHOLD 1... 3 2 Klassificering af spiller og turneringer... 4 3 Fordeling af turneringer... 5 4 Annoncering og tilmelding til turnering... 5 5 Turneringsledelse...

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011.

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. Den 13. maj 2011 TU 107-11 Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. 1. Tilmelding til ØST Kvalifikationsturnering U-14. Turneringen administreres af HRØ. Der

Læs mere

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017

Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Reglement for FTU/DGI Fyn Holdturneringen Motionister 2017 Paragraf 1 Fyns Tennis Union og DGI Fyn Tennis har fra og med 2017 indgået et samarbejde i henhold til at styrke og udvikle holdturneringen for

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement Formål 1.1. Formålet er at samle petanquespillere fra klubber der er medlem af Firmaidræt StorKøbenhavn til idrætsligt og kollegialt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres firmaer samt udvikle

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab 1 Grand Prix Mesterskabet Stk. 5 Aarhus Skoleskak (ÅSS) afvikler hver sæson/skoleår et Grand Prix Mesterskab (GPM) som udgøres af en række Grand Prix

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

Bestemmelser for ledelse af squashturneringer

Bestemmelser for ledelse af squashturneringer Bestemmelser for ledelse af squashturneringer 1. Bestemmelserne omfatter a. Bestemmelserne, som er fastlagt af DSqFs bestyrelse med efterfølgende ændringer vedtaget på turneringsmøde, gælder for såvel

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

FSKBH Håndbold - Reglement

FSKBH Håndbold - Reglement FSKBH Håndbold - Reglement Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og deres virksomheder, samt

Læs mere

Reglement for Seniorranglisten

Reglement for Seniorranglisten Reglement for Seniorranglisten A Propositioner A.1 Spillere Alle spillere, der er medlem af en klub under Badminton Danmark, kan optages på ranglisten A.2 Turneringer Følgende turneringsformer giver point:

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

TURNERINGSAFVIKLING POOL

TURNERINGSAFVIKLING POOL DEN DANSKE BILLARD UNION TURNERINGSAFVIKLING POOL Sæson 2016-2017 1. AFVIKLING AF MESTERSKABER 2. AFVIKLING AF DANSK POOL TOUR 3. SHOT-CLOCK & TIMEOUT. 4. DISTANCER 5. RANGLISTER. 6. RATING. 7. SEEDNING.

Læs mere

Reglement for Seniorranglisten

Reglement for Seniorranglisten Reglement for Seniorranglisten A Propositioner A.1 Spillere Alle spillere, der er medlem af en klub under Danmarks Badminton Forbund, kan optages på ranglisten A.2 Turneringer Følgende turneringsformer

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13

ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 ReglementforBadmintonDanmarks mesterskaberforholdforu17,u15, U13 1 Til DM for klubhold kan hver kreds tilmelde 1 hold, dog kan SBKr og BD-M tilmelde 2 hold (dog kun ét hold fra samme klub). Den arrangerende

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010. Spilleplan tilrettet november 2013. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top 12 en

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2015 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Dansk Volleyball Forbund udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler I hver

Læs mere

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement

Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund Kajakpoloreglement Dansk Kano og Kajak Forbund 2003 Formelle bestemmelser for DKF s Danmarksturnering. DKF's turneringsledelse 1 Turneringsledelsen i DKF's Danmarksturnering

Læs mere

DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012 -

DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012 - DTFs TURNERINGSREGLER FOR U8 TURNERINGER PÅ RØD BANE - opdateret d. 17. april 2012-1 Spille- og turneringsregler DTFs spille- og turneringsregler, samt retningslinier for kampe spillet uden dommer er gældende

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 19. december 2014 i sag nr. 15/2014 [A]s indbringelse af Dansk Tennis Forbunds Appeludvalgs kendelse af 28. oktober 2014 Sagen er behandlet på skriftligt

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk DBwF s Rankingstævne-ansøgning Læs venligst vejledningen inden du udfylder denne ansøgning. Du finder vejledningen her http:///wp-content/uploads/vejledning.pdf Dokumentet kan findes i word- dokument under:

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling I. Anvendelsesområde og ledelse. 1. Dette reglement gælder for KTU s udendørs holdturnering, herefter benævnt holdturneringen. Kun klubber, der er medlem af KTU, kan deltage i holdturneringen. Stk. 2.

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

Gælder KUN kvalifikation til DM

Gælder KUN kvalifikation til DM 1 Beach Reglement Gælder KUN kvalifikation til DM Håndbold Region Øst Beach Handball 2 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben for spillere, der er medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 Lovene Forslag 1-4: Ændring af det disciplinære system Forslag 5: Hvem kan indgive protest/anke Fællesturnering Forslag 6: Forlængelse af prøveperiode på fælles

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning...

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3 5 Turneringsafviklingen...

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2017-2018 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Turneringsreglement, parturneringer Semifinaler og finaler

Turneringsreglement, parturneringer Semifinaler og finaler Dette turneringsreglement er gældende for semifinaler og finaler i Dame Par, Senior Par, Mix Par og Åben Par. Tilmelding og betaling 1. Alle deltagende spillere skal være medlem af DBf. ( 301A) 2. Der

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering...

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering... Indholdsfortegnelse Side 1. Almene regler... 2 2. Klassificeringssystem... 2 3. Idrætsmateriel... 2 4. Idrætsregler... 2 5. FM-holdturnering... 3 6. Ændring af turneringsregler... 6 7. Bekendtgørelse...

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2012-2013 1 Indhold 1 Formål... 3 2 Tilhørsforhold... 3 3 Spilleregler... 3 4 Medlemskab af flere klubber... 3 5 Klubskifte...

Læs mere

OCD's statutter for samlet rangliste og udtagelse til internationale mesterskaber 2007 (IODA World C Ship, IODA European C Ship, JNOM-OD og JNOM-OP)

OCD's statutter for samlet rangliste og udtagelse til internationale mesterskaber 2007 (IODA World C Ship, IODA European C Ship, JNOM-OD og JNOM-OP) OCD's statutter for samlet rangliste og udtagelse til internationale mesterskaber 2007 (IODA World C Ship, IODA European C Ship, JNOM-OD og JNOM-OP) De tre TORM Junior Grandprix stævner I, II og III i

Læs mere

DBTU s Stævne/Ratingreglement

DBTU s Stævne/Ratingreglement DBTU s Stævne/Ratingreglement Kapitel 1, Stævner 01: Stævnetyper Der skelnes mellem disse stævnetyper: 1. DBTU mesterskaber og stævnearrangementer 2. Lokalunion mesterskaber og stævnearrangementer 3. DBTU

Læs mere

DBTU s Stævne/Ratingreglement

DBTU s Stævne/Ratingreglement DBTU s Stævne/Ratingreglement Kapitel 1, Stævner 01: Stævnetyper Der skelnes mellem disse stævnetyper: 1. DBTU mesterskaber og stævnearrangementer 2. Lokalunions mesterskaber og stævnearrangementer 3.

Læs mere

U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019

U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019 U13, U15, U17 og U19 Danmarksmesterskaber 5. april - 7. april 2019 Badminton Danmark byder, i samarbejde med Greve Strands Badminton Klub, Greve Idrætscenter og Greve Kommune, velkommen til Danmarksmesterskaberne

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser for KM Sport Cup (Kvalifikation + Slutspil)

Generelle turneringsbetingelser for KM Sport Cup (Kvalifikation + Slutspil) Betingelser for deltagelse E-rækken: Rækken er for aktive fuldtidsmedlemmer med hjemmeklub i AGC, som af Klubbens Elitetræner, er vurderet egnet til at spille på et af klubbens hold i Danmarksturneringen.

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 Dette holdturneringsreglement gældende for Serie 2, 3 og 4. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid

BADMINTON. November 2011 afsnit 3.2. Jernbanefritid BADMINTON November 2011 afsnit 3.2 BADMINTON Som officielle turneringer betragtes de af JF arrangerede - for tiden DJM for hold, DJM individuelt og DJM for oldboys/oldgirls individuelt samt et årligt stævne

Læs mere

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab 1 Grand Prix Mesterskabet i Aarhus Kredsen under Dansk Skole Skak Aarhus Skoleskak (ASS) afvikler hver sæson et Grand Prix Mesterskab (GPM) som udgøres

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold.

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber

Læs mere

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 Reglement for den pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration

Læs mere

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering.

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. 1. Regler Alle turneringer afvikles efter de af The Royal & Ancient Golf Club

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

BTDK s Stævne/Ratingreglement

BTDK s Stævne/Ratingreglement BTDK s Stævne/Ratingreglement Kapitel 1, Stævner 01: Stævnetyper Der skelnes mellem disse stævnetyper: 1. BTDK-mesterskaber og stævnearrangementer 2. Lokalunionsmesterskaber og stævnearrangementer 3. BTDK

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST

Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST Turneringsformer under DBwF Landsudvalg Region ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg Region ØST udbyder en række turneringsformer for klubhold. Følgende turneringsformer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold

Læs mere

REGLEMENT. for. SLTUs holdturnering. Juniorer Seniorer Veteraner

REGLEMENT. for. SLTUs holdturnering. Juniorer Seniorer Veteraner REGLEMENT for SLTUs holdturnering Juniorer Seniorer Veteraner 2012 Hermed følger holdturneringsreglementet for 2012 Forord til Reglementet 3 Kapitel I: Generelle le bestemmelser 5 Unionen udskriver turneringen

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16

REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16 REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16 Ændringer i forhold til reglement for KP 2014/15: Generelle bestemmelser 2. I turneringen kan SVBK's klubber deltage med et ubegrænset antal hold.

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2016-2017 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Regler for puljeturneringer

Regler for puljeturneringer Regler for puljeturneringer Bilag A Regler for puljeturneringer Der henvises i disse regler til Eksempel A, placeret før dette bilag - og Eksempel B, placeret efter dette bilag. Overordnede principper.

Læs mere

REGLEMENT. for. Holdturnering. DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR:

REGLEMENT. for. Holdturnering. DGI Fyn Svendborgvej Odense S Tlf CVR: REGLEMENT for Holdturnering 2018 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 26357411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Generelle bestemmelser 1. Reglement Reglementet er gældende for holdturnering

Læs mere

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane.

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane. Dette regelsæt, der gælder for afviklingen af DH medaljespil og DH playoffkampe, er et tillæg til Reglement for DH senior turneringen. Hvor intet andet specifikt fremgår spilles alle playoffkampe og holdkampe

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

Indbydelse til Esbjerg Teknik Plus Cup

Indbydelse til Esbjerg Teknik Plus Cup Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Esbjerg Taekwondo Klub Dato: 28-02-2014 Sted: EFI Hallerne Sportsvej 21 6705 Esbjerg Ø Regler: DTaF s regler for teknik mesterskaber Deltager krav: Gruppe oversigt

Læs mere

JBTU S REGLEMENT 2013/2014

JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Jysk Bordtennis Union JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Kapitel 1. Generelt 1. Formål 2. Arrangementer 3. Licens 4. Alderskategorier 5. Klubstifter Kapitel 2. Holdturneringen 6. Indbydelse, tilmelding og holdtrækning

Læs mere

INDBYDELSE - Turnering 2016/2017

INDBYDELSE - Turnering 2016/2017 INDBYDELSE - Turnering 2016/2017 Volleyballudvalget i DGI Volleyball Syd har herved fornøjelsen at indbyde til TURNERIN- GEN 2016/2017, som afvikles fra ca. 24. oktober 2016 til ca. 1. april 2017. Der

Læs mere

RUDE 11 LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Rude 11 Liga Mesterskabet

RUDE 11 LIGAEN. Scoretavler & Betaling. Generelle spilleregler. Rude 11 Liga Mesterskabet Afsnit 1 Afsnit 2 Afsnit 3 Afsnit 4 Afsnit 5 Afsnit 6 Afsnit 7 Afsnit 8 Afsnit 9 Afsnit 10 Afsnit 11 Afsnit 12 Afsnit 13 Afsnit 14 Rude 11 Ligaen Puljer Holdsammensætning Spillere Puljeinddeling Spillerunder

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD 1 Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for senior- og

Læs mere

Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton

Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton Reglement for voksenholdturneringen i DGI Midt- og Vestsjælland Badminton 2015-2016. A Turneringsreglementet for hold er udskrevet og er gældende for turnering arrangeret af holdturneringsudvalget i DGI

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2015 Propositioner for sommerturneringen 2015 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 20. april til 26. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl.

JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl. JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl. Nu er endnu en JGP sæson godt i gang. De foregående år har der været 8-10 stævner. Det samme er tilfældet i år. JGP stævnerne har noget grundlæggende

Læs mere

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom.

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. B.1 Generelt: B.1.0 Deltagende landsdelsforeninger i den fælles jyske holdturnering for Ungdom nedsætter turneringsudvalget. B.1.1 Turneringsudvalget kan dispensere

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Class Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne, er propositionernes

Læs mere

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1 Turneringer under DBwF Landsudvalg ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg ØST udbyder en række turneringer. Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2.

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering for damehold (Øst

Læs mere