Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - oktober 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - oktober 2016"

Transkript

1 Kultur4U maj 2014 Dato EGEDAL KOMMUNE Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - oktober 2016 Hovedoverskrift SendDenne meget gerne input om at være månedens forening tekstenhed kan indeholforbindelser, oplysningsark omog andre tiltag til de ord. Vibeke.falstaff@egekom.dk. kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over Formålet medder et nyhedsbrev Enkeltpersoner gerne viler abonnere på Du Kultur4U medlemmer. kan også bedes over- sende mail til at forsyne udvalgte læsere med veje at købe en adresseliste af Vibeke Falstaff. bestemte oplysninger. Et nyet firma. Kultur4U hedsbrev udkommer kan være en hver god måned må(undtagen juli) ca. 1 uge efter mødet i de at markedsføre produkter Derefter skal du vurdere, hvor Kultur og Erhvervsudvalget. eller serviceydelser på. Det kan meget tid og hvor mange penge Tidligere kansamt læses skabeudgaver troværdighed op- her du vil bruge på nyhedsbrevet. organisationens identitet Disse faktorer betydning for, Datobygge for Kulturog Erhvervsudvalgets møderhar ses på næstsidste side. blandt grupper, medlemmer, hvor ofte nyhedsbrevet skal medarbejdere eller forhandlere. udgives, og hvor langt det skal være. Det anbefales, at du udgidet er vigtigt, at du først afgør, ver nyhedsbrevet mindst én hvem nyhedsbrevets læsere er. gang i kvartalet, så det bliver Det kan være alle, som kan betragtet som en fast informatihave gavn af oplysningerne i onskilde. nyhedsbrevet, for eksempel medarbejdere eller personer, som er interesserede i at købe et produkt eller benytte en serviceydelse. Du kan oprette en adresseliste ud fra svarkort fra forretningsunderoverskrift indeholde ord. En overskrift er en vigtig del af et nyhedsbrev, og du bør derfor overveje den nøje. Den skal repræsentere indholdet af tekstenheden med få ord og fange læserens opmærk- somhed. Skriv overskriften, før du skriver artiklen. På den måde kan overskriften hjælpe dig med at være fokuseret, når du skriver. forventninger, Åbning af nye kontorer og Nyt produkt sparer tid! Her er nogle eksempler på overskrifter: Vinindustriens pris, Medlemskampagne overgår Punkter af særlig interesse: I dette nummer: Angiv kort punkter af særlig interesse her. Angiv kort punkter af særlig interesse her. Angiv kort punkter af særlig interesse her. Angiv kort punkter af særlig interesse her.

2 Side 2 2 Nyt fra Kultur- og Erhvervsudvalget Kultur- og Erhvervsudvalget holdt møde den 3. oktober 2016 Referat fra mødet kan læses på kommunens hjemmeside under POLITIK Sort boks/selvbetjening/politikerweb/ Kultur-og Erhvervsudvalget/ Referat åbent møde _ Husk at spørgsmål om Stenløse Kulturhus kan rettes til Henriette Nordvig Tlf

3 Side 33 Nyt fra Center for Plan Kultur og Erhverv indeholde ord. En god måde at indsætte nyttige oplysninger i nyhedsbrevet bruges på dit websted. på er at ud- Nyt booking system En af fra fordelene BRND ved at arbejde og skrive dine nyhedsbrevet til en færdig webpublikation, som bruge et nyhedsbrev i egne artikler eller indsætte at en systemet kalender med har fejl du og kan mangler, udgive på inter- og be- Center for Plan Kultur salgsøjemed og erhverv er, er at du klar over klager de gener det medfører kan genbruge for indholdet foreningslivet. kommende arrangementer eller et særtilbud på nettet. fra andet marketingmateriale, for f. nogle eks. pressemed- brugere, men Aktivegedal.dk virker et nyt systemet produkt. kan ikke sammenlignes med det tidligere booking system, delelser, som markedsundersøgelser og rapporter. Du kan også søge efter havde andre muligheder. Det firma er desværre lukket. Såfremt I har brug for hjælp er det bedst materiale skrive i eksisterende til kulturogfritid@egekom.dk. I vil hurtigst muligt få artikler svar eller på mail finde eller blive ringet op. Nøglen til et godt nyhedsbrev er at gøre det Hvis I har spørgsmål anvendeligt om bookning for læserne, inden for Du idrætsområdet: kan skrive en I kan forsøge at kontakte Mai-Britt Eriksen på tlf lang række emner, men med distributionen af det forsøg at være kortfattet. Spørgsmål om Lokaler selvfølgelig inden for er at kulturområdet, sælge skoler m.m.: I kan forsøge at træffe Ole Andersen på tlf et produkt 77 08, eller eller en Julie serviceydelse. nyhedsbrevet kan også Svarø Mange på af tlf. oplysningerne i 08. Der kan IKKE indtales besked. Der afholdes snarest et møde med leverandøren, om de klagepunkter, som er meldt et citat fra teksten til her firmaet. for at fange Derefter Denne tekstenhed vil foreningerne kan bueres straks internt, kan få besked. det indeholde ord. være en god idé at kommentere nye procedurer eller forbedringer i organisationen. Salgstal og hvordan det går med Et nyhedsbrev kan handle om stort set alt. Du sætter fokus på moderne teknologi eller nye opfindelser inden for dit område. Du kan evt. skrive om lave statistikker til kunderne. Hvis nyhedsbrevet distri- Nogle nyhedsbreve indeholder en spalte, som opdateres i hvert nummer, for eksempel en boganmeldelse, en meddelelse fra direktøren Billedtekst, som beskriver billede indeholde ord. Billeder eller grafik udgør en vigtig del af et nyhedsbrev. spørg dig selv, om billedet understøtter eller du vælge mellem tusindvis af multimedieklipbilleder og importere dem til tegne figurer og symboler med. Når du har valgt et billede, skal du placere det også for at indsætte billedteksten tæt på billedet.

4 Side 44 Nyt fra Musikskolen indeholde ord. En god måde at indsætte nyttige oplysninger i nyhedsbrevet bruges på dit websted. på er at ud- Aktiviteter i oktober En af 2016: fordelene ved at arbejde og skrive dine nyhedsbrevet til en færdig webpublikation, som bruge et nyhedsbrev i egne artikler eller indsætte en kalender med du kan udgive på inter- salgsøjemed er, at du kan genbruge indholdet kommende arrangementer eller et særtilbud på nettet. Fredag den 7. oktober fra andet marketingmateriale, f. eks. pressemed- Koncert Copenhaven Phil og musikskoleelever kl på et nyt produkt. delelser, markedsundersøgelser Egedal Rådhus, gratis billetter og Uge 42 Musikstarter rapporter. Du (Ung kan Egedal) også søge Hampelandskolen efter materiale i eksisterende Nøglen til et godt nyhedsbrev er artikler eller finde Kom at gøre og det oplev et blomstrende musikliv åben for alle Tirsdag den 25. oktober anvendeligt Syng for læserne, sammen, Du kan Stenløse skrive om Kulturhus en kl , lang række emner, men med distributionen Gratis af og det åben forsøg for at alle være kortfattet. selvfølgelig er at sælge Onsdag den 26. oktober et produkt eller Familierytmik en serviceydelse. Mange i Stenløse af oplysningerne Kulturhus i store sal kl , gratis og åben for alle nyhedsbrevet kan også Mandag den 31. oktober Spil dansk uge i uge 44. Se sociale medier og dagspressen et For citat fra yderligere teksten her for at fange information Denne tekstenhed om aktiviteter, kan bueres se musikskolens internt, kan det hjemmeside indeholde ord. være en god idé at kommentere nye procedurer eller forbedringer i organisationen. Salgstal og hvordan det går med Et nyhedsbrev kan handle om stort set alt. Du sætter fokus på moderne teknologi eller nye opfindelser inden for dit område. Du kan evt. skrive om lave statistikker til kunderne. Hvis nyhedsbrevet distri- Nogle nyhedsbreve indeholder en spalte, som opdateres i hvert nummer, for eksempel en boganmeldelse, en meddelelse fra direktøren Billedtekst, som beskriver billede indeholde ord. Billeder eller grafik udgør en vigtig del af et nyhedsbrev. spørg dig selv, om billedet understøtter eller du vælge mellem tusindvis af multimedieklipbilleder og importere dem til tegne figurer og symboler med. Når du har valgt et billede, skal du placere det også for at indsætte billedteksten tæt på billedet.

5 Side 55 Nyt fra Arkiv og museum En god måde at indsætte bruges på dit websted. indeholde ord. nyttige oplysninger i nyhedsbrevet på er at ud- Aktiviteter på Skenkelsø Mølle En af fordelene ved at Mølledagene er slut bruge for i et år, nyhedsbrev men det i er aktiviteterne arbejde og skrive på dine Møllen ikke. nyhedsbrevet til en færdig webpublikation, som egne artikler eller indsætte sal en i Møllehuset kalender med udstillingen du kan udgive Folkedragter på inter- til salgsøjemed er, at du I hele oktober og november vises der på 1. kan genbruge indholdet hverdag og fest. kommende arrangementer eller et særtilbud på nettet. fra andet marketingmateriale, Der er åbent tirsdag fra f. kl. eks. 9 pressemeddelelser, markedsunder , torsdag et nyt produkt. fra kl og lørdag fra kl søgelser og rapporter. Du kan også søge efter materiale i eksisterende Nøglen til et godt nyhedsbrev er at gøre det Og så er det Halloween artikler eller finde Tirsdag i efterårsferien anvendeligt den for 18. læserne, oktober Du er kan der skrive Halloween om en arrangement på Skenkelsø Mølle. lang række emner, men med distributionen af det forsøg at være kortfattet. Mellem kl og selvfølgelig kl er får at sælge alle børn en mulighed for at lave en fin græskarlygte og der bliver også lidt et produkt mundgodt. eller en serviceydelse. nyhedsbrevet kan Mange af oplysningerne i også et citat fra teksten her for at fange indeholde ord. Et nyhedsbrev kan handle om stort set alt. Du sætter fokus på moderne teknologi eller nye opfindelser inden for dit område. Du kan evt. skrive om lave statistikker til kunderne. Hvis nyhedsbrevet distri- bueres internt, kan det være en god idé at kommentere nye procedurer eller forbedringer i organisationen. Salgstal og hvordan det går med Nogle nyhedsbreve indeholder en spalte, som opdateres i hvert nummer, for eksempel en boganmeldelse, en meddelelse fra direktøren Billedtekst, som beskriver billede indeholde ord. Billeder eller grafik udgør en vigtig del af et nyhedsbrev. spørg dig selv, om billedet understøtter eller du vælge mellem tusindvis af multimedieklipbilleder og importere dem til tegne figurer og symboler med. Når du har valgt et billede, skal du placere det også for at indsætte billedteksten tæt på billedet.

6 Side 6 6 Side Liv Thomsen kommer til Smørum Kulturhus indeholde ord. En af fordelene ved at bruge et nyhedsbrev i salgsøjemed er, at du kan genbruge indholdet fra andet marketingmateriale, f. eks. pressemeddelelser, markedsundersøgelser og rapporter. Nøglen til et godt nyhedsbrev er at gøre det anvendeligt for læserne, med distributionen af det selvfølgelig er at sælge et produkt eller en serviceydelse. Grever, godsejere & gullaschbaroner En god måde at indsætte nyttige oplysninger i nyhedsbrevet på er at udarbejde og skrive dine egne artikler eller indsætte en kalender med kommende arrangementer eller et særtilbud på et nyt produkt. bruges på dit websted. nyhedsbrevet til en færdig webpublikation, som du kan udgive på internettet. Du kan også søge efter materiale i eksisterende artikler eller finde Du kan skrive om en lang række emner, men forsøg at være kortfattet. Mange af oplysningerne i nyhedsbrevet kan også bueres internt, kan det være en god idé at kommentere nye procedurer Et nyhedsbrev kan hand- eller forbedringer i orgale om stort set alt. Du nisationen. Salgstal og sætter fokus på moderne hvordan det går med teknologi eller nye opfingratis for medlemmer af DIS-Egedal og Ledøje-Smørum Historiske forening. delser inden dit områ50 kr. for ikke medlemmer affor disse foreninger. de. Nogle nyhedsbreve indeholder en spalte, som Dugullaschbaroner kan evt. skrive om et opdateres Grever, godsejere & foredragi om hvertdansk num- overklasse i 300 år. mer, for eksempel en boganmeldelse, en med- privilegier, hemmeligheder Det handler om magt og pragt. Og det handler om ufattelige lave statistikker til kundelelse fra direktøren og meget stærke traditioner og værdier. derne. Hvis nyhedsbrevet distriliv Thomsen fortæller overklassens historie gennem 300 år i Danmark. Fra dengang et citat fra teksten her for at fange indeholde ord. Liv Thomsen kommer til Smørum Kulturhus fredag den 11. november kl. 19:00 21:30 kongen og adelen suverænt og synligt styrede hele riget til nu, hvor eliten er langt mere usynlig, men måske ikke så meget mindre betydningsfuld. I foredraget møder man aristokrater, godsejere, finansfyrster, gullaschbaroner, fabrikanter og købmænd og hører f.eks. man levede Denne tekstenhed kanom, hvordan du vælge mellem tusind- ved hoffet i 1700 tallet, på en herregård i 1800indeholde tallet og i en rigmandsvilla i 1900 tallet ord. vis af multimedieklipbillebilleder eller grafik udgør DIS-Egedal, Slægt & Data en vigtig del af et nyi samarbejde med: hedsbrev. Ledøje Smørum Historiske Forening Egedal Arkiver og Museum spørg dig selv, om billebilledtekst, som beskriver det understøtter eller billede der og importere dem til tegne figurer og symboler med. Når du har valgt et billede, skal du placere det også for at indsætte billedteksten tæt på billedet.

7 Side 7 7 Motion for børn og unge indeholde ord. En af fordelene ved at bruge et nyhedsbrev i salgsøjemed er, at du kan genbruge indholdet fra andet marketingmateriale, f. eks. pressemeddelelser, markedsundersøgelser og rapporter. Nøglen til et godt nyhedsbrev er at gøre det anvendeligt for læserne, med distributionen af det selvfølgelig er at sælge et produkt eller en serviceydelse. En god måde at indsætte nyttige oplysninger i nyhedsbrevet på er at udarbejde og skrive dine egne artikler eller indsætte en kalender med kommende arrangementer eller et særtilbud på et nyt produkt. Du kan også søge efter materiale i eksisterende artikler eller finde Du kan skrive om en lang række emner, men forsøg at være kortfattet. Mange af oplysningerne i nyhedsbrevet kan også bruges på dit websted. nyhedsbrevet til en færdig webpublikation, som du kan udgive på internettet. et citat fra teksten her for at fange indeholde ord. Et nyhedsbrev kan handle om stort set alt. Du sætter fokus på moderne teknologi eller nye opfindelser inden for dit område. Du kan evt. skrive om lave statistikker til kunderne. Hvis nyhedsbrevet distri- bueres internt, kan det være en god idé at kommentere nye procedurer eller forbedringer i organisationen. Salgstal og hvordan det går med Nogle nyhedsbreve indeholder en spalte, som opdateres i hvert nummer, for eksempel en boganmeldelse, en meddelelse fra direktøren Billedtekst, som beskriver billede indeholde ord. Billeder eller grafik udgør en vigtig del af et nyhedsbrev. spørg dig selv, om billedet understøtter eller du vælge mellem tusindvis af multimedieklipbilleder og importere dem til tegne figurer og symboler med. Når du har valgt et billede, skal du placere det også for at indsætte billedteksten tæt på billedet.

8 Side 8 Kommende møder og arrangementer i 2016 Kultur & Erhvervsudvalgets møder i Møderne holdes kl Den 7. november 2016 Den 5. december 2016 Læs mere om Kultur og Erhvervsudvalget nedenfor: Møder med hele foreningslivet og borgerne i Egedal: Prisuddelinger: Leder-, Ungdomsleder og Kulturpris, samt Mesterskabspriser for 2016 Mødet afholdes i Smørum Idræts Center Den 7. november kl

9 Side 9 Side 9 Kultur- og Fritidsafdelingen Kultur og Fritidschef Peter Rugholm Fritidskonsulent Susanne Mosbæk Udviklingsmedarbejder Kulturmedarbejder/ Fuldmægtig: Udbetaling af tilskud og redaktør Kultur4U Assistent Lokalebooking/ Ejendom/Gis Teknisk Serviceleder- Nøglekort ansvarlig Henriette Nordvig Larsen peter.rugholm@egekom.dk susanne.mosbaek@egekom.dk Vibeke Falstaff Julie Svarø Ole Andersen Idrætsinspektør Jan Ludvigsen Halinspektør/Souschef Sonya Pratt Kommune Arkivar Michael Boel Winther Leder af Arkiv og museum Rolf Kjær-Hansen Musikskoleleder Mikkel Benn henriette.nordvig@egekom.dk vibeke.falstaff@egekom.dk Julie.svaro@egekom.dk ole.andersen@egekom.dk jan.ludvigsen@egekom.dk Sonya.pratt@egekom.dk Michael.boel.winther@egekom.dk rolf.kjaer-hansen@egekom.dk mikkel.benn@egekom.dk Kulturmedarbejder og Musikskole Kulturmedarbejder og Musikskole Kulturmedarbejder og Musikskole Jeanne Hartvig jeanne.hartvig@egekom.dk Lone Bisted lone.bisted@egekom.dk Maria Brown Maria.brown@egekom.dk

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - september kunder, visitkort, som er modta-

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - september kunder, visitkort, som er modta- Kultur4U maj 2014 Dato Hovedoverskrift Send Denne meget tekstenhed gerne input kan indeholde 175-225 ord. kunder, visitkort, som er modta- om at være forbindelser, månedens oplysningsark forening om og

Læs mere

Kultur4U EGEDAL KOMMUNE. Information fra. forbindelser, oplysningsark om

Kultur4U EGEDAL KOMMUNE. Information fra. forbindelser, oplysningsark om Kultur4U maj 2014 Dato EGEDAL KOMMUNE Hovedoverskrift indeholde 175-225 Center ord. for Plan kunder, Kultur visitkort, som og er modta- Erhverv (CPK) forbindelser, oplysningsark om get ved messer, eller

Læs mere

oktober 2013 EGEDAL KOMMUNE kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også over-

oktober 2013 EGEDAL KOMMUNE kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også over- oktober 2013 Dato FIRMANAVN EGEDAL KOMMUNE Hovedoverskrift Denne tekstenhed kan indeholde 175-225 ord. Formålet med et nyhedsbrev er at forsyne udvalgte læsere med veje købe en adresseliste af bestemte

Læs mere

Januar 2014. Januar måned 2013

Januar 2014. Januar måned 2013 KULTUR4U Januar 2014 Dato FIRMANAVN Hovedoverskrift Denne tekstenhed kan indeholde 175-225 ord. Formålet med et nyhedsbrev er at forsyne udvalgte læsere med bestemte oplysninger. Et nyhedsbrev kan være

Læs mere

Kultur4U. Information for Kulturen. Derefter skal du vurdere, hvor meget tid og hvor mange penge

Kultur4U. Information for Kulturen. Derefter skal du vurdere, hvor meget tid og hvor mange penge Kultur4U maj 2014 Dato FIRMANAVN Hovedoverskrift Denne tekstenhed kan indeholde 175-225 ord. Formålet med et nyhedsbrev er at forsyne udvalgte læsere med bestemte oplysninger. Et nyhedsbrev kan være en

Læs mere

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - december 2015

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og Erhverv (CPK) Kultur4U - december 2015 Kultur4U maj 2014 Dato Kære Denne alle tekstenhed kan indeholde 175-225 ord. kunder, visitkort, som er modtaforbindelser, oplysningsark om Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig get ved messer, jul. eller

Læs mere

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og erhverv (CPK) Kultur4U - januar 2015

Kultur4U. Information fra Center for Plan Kultur og erhverv (CPK) Kultur4U - januar 2015 Kultur4U maj 2014 Dato EGEDAL KOMMUNE Hovedoverskrift indeholde 175-225 ord. Formålet med et nyhedsbrev er at forsyne udvalgte læsere med bestemte oplysninger. Et nyhedsbrev kan være en god måde at markedsføre

Læs mere

Kultur4U. forbindelser, oplysningsark om kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer.

Kultur4U. forbindelser, oplysningsark om kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Kultur4U maj 2014 Dato FIRMANAVN Hovedoverskrift indeholde 175-225 ord. forbindelser, oplysningsark om kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også over- Formålet

Læs mere

oktober 2013 EGEDAL KOMMUNE du vil bruge på nyhedsbrevet.

oktober 2013 EGEDAL KOMMUNE du vil bruge på nyhedsbrevet. NYHEDSBREV NYHEDSBREV oktober 2013 Dato FIRMANAVN EGEDAL KOMMUNE Hovedoverskrift Ligeså Du håber kan vi, oprette I vil oplyse en adresseliste os om arrangementer, vi kan sætte på vores kalender her i nyhedsbrevene.

Læs mere

Kultur4U. kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også overveje at købe en adresseliste af et firma.

Kultur4U. kunder, visitkort, som er modtaget ved messer, eller lister over medlemmer. Du kan også overveje at købe en adresseliste af et firma. Kultur4U maj 2014 Dato FIRMANAVN Hovedoverskrift Denne tekstenhed kan indeholde 175-225 ord. Formålet med et nyhedsbrev er at forsyne udvalgte læsere med bestemte oplysninger. Et nyhedsbrev kan være en

Læs mere

FIRMANAVN Information fra Kultur og Fritid november måned 2013

FIRMANAVN Information fra Kultur og Fritid november måned 2013 NYHEDSBREV FIRMANAVN Information fra Kultur og Fritid november måned 2013 AF SÆRLIG INTERESSE I DETTE NUMMER: NAVNEKONKURRENCEN om andet navn til Nyhedsbrevet foregår på TAG DEL http://tagdel.dk/challenges/hvilket-navn-skal-nyhedsbrevet-fra-kultur-and-fritid-til-foreningslivethedde.her

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

EGEDAL KOMMUNE. Information fra Kultur og Fritid September 2013

EGEDAL KOMMUNE. Information fra Kultur og Fritid September 2013 EGEDAL KOMMUNE Information fra Kultur og Fritid September 2013 Efter en god sommerferie er alle institutioner under Kultur & Fritid godt i gang med deres aktiviteter. Og vi glæder os meget til løbende

Læs mere

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune

Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyhedsbrev for den 11.02.13. Historisk Arkiv for Haderslev Kommune Nyheder Ny hjemmeside og nyt nyhedsbrev Vi har langt om længe fået vores nye hjemmeside op at køre. På hjemmesiden er det muligt at læse

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

LEDERAKADEMIET 2013-2014. Et personligt uddannelsesforløb for kommende, nye og nuværende foreningsaktive frivillige i Egedal Kommune.

LEDERAKADEMIET 2013-2014. Et personligt uddannelsesforløb for kommende, nye og nuværende foreningsaktive frivillige i Egedal Kommune. LEDERAKADEMIET 2013-2014 Et personligt uddannelsesforløb for kommende, nye og nuværende foreningsaktive frivillige i Egedal Kommune. Lederakademiets deltagere vil efter akademiets afslutning modtage et

Læs mere

Skabelon til tastemenu niveau 1

Skabelon til tastemenu niveau 1 Skabelon til tastemenu niveau 1 Normale dage når der er lukket IVRplan stor: Kanal: Åbningstider Tastemenuen skal gælde på følgende tidspunkter: Mandag fra kl. til Tirsdag fra kl. til Onsdag fra kl. til

Læs mere

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads *Husk der dagligt er mulighed for kreative værksteder, Januar 2016 Hele Januar Projekt i kaningården Der bygges spring i fællesskab med træværkstedet

Læs mere

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart:

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart: Nyhedsbrev for Endnu en måned er gået. Det har været en spændende måned, der har budt på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Efteråret nærmer sig og det mærkes ved at børnene er mere indenfor og benytter

Læs mere

NYHEDSBREV UGE

NYHEDSBREV UGE NYHEDSBREV UGE 4 2016 GULDBORGSUND KOMMUNE SKAL HAVE NY DIREKTØR De omkring 5.000 ansatte i Guldborgsund kommune skal have ny direktør, da nuværende kommunaldirektør Claus Thykjær efter knap fire års ansættelse

Læs mere

EFTERÅR 2010 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2010 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2010 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 Historiens Hus står bag en række arrangementer i efteråret 2010. Nærmere oplysninger om de enkelte arrangementer vil løbende blive vist på

Læs mere

FORÅR 2018 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

FORÅR 2018 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 FORÅR 2018 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 25.1. Torsdagsmik Formiddagsforedrag med kaffe og rundstykker. Emnet for foredraget vil blive bragt i vores nyhedsbrev og på www.historienshus.dk

Læs mere

SMÅNYT. 34. ÅRGANG NR. 4 December 2012. Registrering I første halvdel af 2013 mødes vi følgende aftener kl.19.00: 12 Kalenderen ISSN 1602 9577

SMÅNYT. 34. ÅRGANG NR. 4 December 2012. Registrering I første halvdel af 2013 mødes vi følgende aftener kl.19.00: 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 14. januar kl. 19.30 Niels Peter Stilling holder foredrag om middelalderkirkernes kalkmalerier. Sted: Smørum gamle Skole. Den 5. februar kl. 19.30 Lisbeth

Læs mere

Program for Horsens Juleby 2010

Program for Horsens Juleby 2010 Program for Horsens Juleby 2010 Søndag d. 28. november Kl. 09.30-16.00-16.00 Kl. 13.00 Postmand Pers Juleshow på 1. sal i Kl. 14.30 Julemanden ledsaget af børnekoret Cantica ankommer til Horsens inderhavn.

Læs mere

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015 Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården Udgangspunkt: Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres. Arrangementer/ture alm. Uger: Min. 12 medlemmer Evt. dispensation af hensyn

Læs mere

Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet

Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet MEDIEKIT 2014 Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet Fremvisning... 2 Priser... 3 Affiliate annoncører

Læs mere

Hold 24 fra oktober 2019

Hold 24 fra oktober 2019 201019 Hold 24 fra 20. 26. oktober 2019 Højskole classic SØNDAG 20/10 Sted 15:00 Ankomst og modtagelse ved Jannie Lehmann, Christian Schou og Simon Vikstrøm 15:00 16:30 Eftermiddagskaffe/te 16:30 17:15

Læs mere

FORÅR 2016 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

FORÅR 2016 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 FORÅR 2016 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 I 2016 søsætter Historiens Hus en ny arrangementstype under titlen Husker du? Arrangementerne indledes med et kort oplæg, hvor der vil blive

Læs mere

Program. Sommerunderholdning & sommerferieaktiviteter for børn. Nyborg Kommune 2015

Program. Sommerunderholdning & sommerferieaktiviteter for børn. Nyborg Kommune 2015 Program Sommerunderholdning & sommerferieaktiviteter for børn Nyborg Kommune 2015 TOSSEDE TIRSDAGE SILLE OG PALLES BØRNEJAZZ Sille og Palle er to af landets mest rutinerede musikere indenfor koncerter

Læs mere

Ole Andersen spørger, hvem der sletter vores bookinger, der står, at det er Admin, BRND, der har slettet dem:

Ole Andersen spørger, hvem der sletter vores bookinger, der står, at det er Admin, BRND, der har slettet dem: Udfordringer med det nuværende bookingsystem, BRND - udarbejdet af Ole Andersen, CPK Følgende er en foreløbig opgørelse over en lille del af de udfordringer der har været for administrationen de sidste

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Her er DIN Borgerrådgiver

Her er DIN Borgerrådgiver Her er DIN Borgerrådgiver 2013 Borgerrådgiveren kan: hjælpe dig med at forstå din sag vejlede dig om klagemuligheder behandle din klage over sagsbehandling, ansattes optræden og udførelsen af opgaver hjælpe

Læs mere

FORÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

FORÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 FORÅR 2014 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 7.1. Dengang Fyn kom på skærmen -en fortælling om TV2/Fyns første år v/ Ebbe Larsen, TV2/Fyns første direktør. I januar 1989 begyndte TV2/Fyn

Læs mere

Få mere liv i din forening, hør hvad Frivilligcenter Furesø kan gøre for jer

Få mere liv i din forening, hør hvad Frivilligcenter Furesø kan gøre for jer Få mere liv i din forening, hør hvad Frivilligcenter Furesø kan gøre for jer Velkommen til Vores frivilligverden Frivilligcenter Furesø har siden sin start tilbudt foreningsservice i Furesø Kommune. I

Læs mere

Rollespil. 2 film i Reprisen. Syng i kor. Se hvad du kan opleve i din efterårsferie, når du går i 4.-7. klasse

Rollespil. 2 film i Reprisen. Syng i kor. Se hvad du kan opleve i din efterårsferie, når du går i 4.-7. klasse Rollespil 2 film i Reprisen Syng i kor Foto: Jess Kimmerslev Foto: Christina Molbech Foto: Nordisk Film Se hvad du kan opleve i din efterårsferie, når du går i 4.-7. klasse Tre fantastiske dage i efterårsferien

Læs mere

1) Helligdag og dag før helligdag Prissættes som fredag. Dag før helligdag er torsdag før Bededag og onsdag før Kr. Himmelfartsdag

1) Helligdag og dag før helligdag Prissættes som fredag. Dag før helligdag er torsdag før Bededag og onsdag før Kr. Himmelfartsdag Udlejning Udlejning koordineres via telefon 22 57 35 14. Telefonen er åben mandage fra kl. 17.00 til 19.00 (tirsdage når mandag er helligdag). Det er ikke muligt at indtale besked til telefonen. Spørgsmål

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 38 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Steiner HF Kom til takke-demo-koncert Torsdag den 5. oktober slutter skoledagen kl. 12.00 (SFO og klub vil dog være åbne),

Læs mere

Du kan se samrådets vedtægter i dette link til Kalundborg Kommunes hjemmeside:

Du kan se samrådets vedtægter i dette link til Kalundborg Kommunes hjemmeside: VELKOMMEN TIL K U L T U R E L T S A M R Å D KALUNDBORG Dette særnummer af nyhedsbrevet INDSPIL skal give dig et indblik i, hvad Kulturelt Samråd Kalundborg står for og arbejder med. Kulturelt Samråd har

Læs mere

Det Sker Sæby Oktober 2015

Det Sker Sæby Oktober 2015 Tirsdag 27. oktober kl. 10.00-10.30: Trylle tirsdag - Kom til højtlæsning af abracadabra-fortællinger. Kan i lide tryllestøv, magi, spådomme og forsvindingsnumre, så kom forbi når børnebibliotekaren læser

Læs mere

Center for Plan, Kultur og Erhverv Kultur og fritid

Center for Plan, Kultur og Erhverv Kultur og fritid Kultur og fritid 1. Kultur og Fritids primære opgaver Kultur og fritids primære aktiviteter Kultur- og fritidsaktiviteter, som omfatter samarbejde med det lokale foreningsliv, administration af tilskud

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 12 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ En stor tak for jeres store arbejde De sidste to år har budt på meget frivilligt forældrearbejde. Især i forhold til

Læs mere

Hold 8 fra 28/4 til 4/5 2019

Hold 8 fra 28/4 til 4/5 2019 280419 Hold 8 fra 28/4 til 4/5 2019 SØNDAG 28/4 Sted 14:30 16:30 Ankomst og modtagelse ved Jannie Lehmann, Christian Schou og Peter Søvad 15:00 16:30 Eftermiddagskaffe/te 16:30 17:15 Orientering om højskolen

Læs mere

Hold 1 fra 29. jan. til 11. feb. 2017

Hold 1 fra 29. jan. til 11. feb. 2017 Hold 1 fra 29. jan. til 11. feb. 2017 Korsang * Store videnskabsfolk * Humorens historie * Pileflet SØNDAG 29/1 Sted 14:30 16:30 Ankomst og modtagelse ved Christian Schou, Jannie Lehmann og Kåre Lind 15:00

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 249 Torsdag den 9. februar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Se opslag inde i bladet. Kære alle sammen! Som har været med til at give en hånd, med alle mulige praktiske opgaver både i hverdagen og til fest. I skal vide, at vi er meget

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Sammen skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Med Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 ønsker Byrådet at sætte retningen for arbejdet

Læs mere

EFTERÅR 2013 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2013 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2013 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 24.9. Dronning Dagmar v/ lektor, dr.phil. Kurt Villads Jensen, SDU Dronning Dagmar er en af de kendteste skikkelser fra den danske middelalder.

Læs mere

Mårslet Fællesråd, Referat fra FU-møde

Mårslet Fællesråd, Referat fra FU-møde Mårslet Fællesråd, Referat fra FU-møde Dato: Tirsdag den 20. sept. 2016, kl. 19.00 Mødested: Tilstede: Afbud: Referent: TMG Halhuset Jens Thomsen, Anders Kjær, Troels Laursen, Lars Munk, Finn Larsen, Margrethe

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 2. juni 2015 kl. 19.00 Kordilgade 24, 1., 4400 Kalundborg.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 2. juni 2015 kl. 19.00 Kordilgade 24, 1., 4400 Kalundborg. Referat af tirsdag den 2. juni 2015 kl. 19.00 Kordilgade 24, 1., 4400 Kalundborg. Til stede: Fraværende:, Ditte Schwartzbach, Finn Poulsen,, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Wenche E. Larsen Kirsten

Læs mere

Den direkte vej til din tekniske målgruppe

Den direkte vej til din tekniske målgruppe 2018 Den direkte vej til din tekniske målgruppe ODENSE CONGRESS CENTER 29.-30. NOVEMBER Derfor skal du med på Ajour 2018! På Ajour kan du: Udvide og pleje dit tekniske netværk. Møde købestærke kunder.

Læs mere

Det Sker - Aktiviteter for børn og voksne. Sæby Januar 2016

Det Sker - Aktiviteter for børn og voksne. Sæby Januar 2016 Det Sker - Aktiviteter for børn og voksne Sæby Januar 2016 Fredag 1. januar kl. 13.30: Hvert år mødes familie og venner til den traditionelle Hjertemarch på Hjertestien. Turen er enten ca. 3 km eller ca.

Læs mere

I FELTEN Gammel strand på nettet 13. marts 08. det KONGELIGE BIBLIOTEK

I FELTEN Gammel strand på nettet 13. marts 08. det KONGELIGE BIBLIOTEK I FELTEN Gammel strand på nettet 13. marts 08 det KONGELIGE BIBLIOTEK Redaktion: Lone Ømann Design Produktion: Helle Brünnich Fotograf: Karsten Bundgaard, når intet andet er nævnt Trykt med vegatabilske

Læs mere

Lockout-skema for uge 17 ( april 2013)

Lockout-skema for uge 17 ( april 2013) 0.a Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte 13.00 17.00 0.b Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Gitte Pia Pia

Læs mere

Aktiviteter i Slagelse City 2013

Aktiviteter i Slagelse City 2013 Aktiviteter i Slagelse City 2013 11. februar Fastelavn i Galleriet 5. april Forår aftenåbent til kl. 21.00 27. april Goldwings 28. juni Erhvervsfrokost 23. 29. juni Slagelse Festuge 29. juni Ecco-Walkathon

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

2) Helligdag og dag før helligdag Prissættes som fredag. Dag før helligdag er torsdag før Bededag og onsdag før Kr. Himmelfartsdag

2) Helligdag og dag før helligdag Prissættes som fredag. Dag før helligdag er torsdag før Bededag og onsdag før Kr. Himmelfartsdag Udlejning Udlejning koordineres via telefon 22 57 35 4. Telefonen er åben mandage fra kl. 7.00 til 9.00 (tirsdage når mandag er helligdag). Det er ikke muligt at indtale besked til telefonen. Spørgsmål

Læs mere

Mangler I penge til nye aktiviteter, ekstraordinære sportsarrangementer mv.? Nyhedsbrev nr. 4 Indhold: Januar 2006. Foreningslederfest 2006

Mangler I penge til nye aktiviteter, ekstraordinære sportsarrangementer mv.? Nyhedsbrev nr. 4 Indhold: Januar 2006. Foreningslederfest 2006 Nyhedsbrev nr. 4 Indhold: Foreningslederfest 2006 Sommerferieaktiviteter 2005 & 2006 Mangler I penge til nye aktiviteter? NemKonto - CVR nr. Valg af medlemmer til Folkeoplysningsudv. Valg af medlemmer

Læs mere

Læseplan for Foråret 2019, Odense

Læseplan for Foråret 2019, Odense HA, 2. semester Semestret starter fredag den 1. februar 2019. Øvelserne starter efter, at første forelæsning har fundet sted, medmindre andet meddeles via BlackBoard. Læseplanen opdateres løbende, så vær

Læs mere

Skiltning rundt om på idrætsanlæggene er færdigt og vi håber at I syntes det ser godt ud og at det er brugbart.

Skiltning rundt om på idrætsanlæggene er færdigt og vi håber at I syntes det ser godt ud og at det er brugbart. Kære foreninger. Så er vi her igen På Idrætsområdet er vi godt i gang. Træningen i hallerne, på kunstgræsbanerne, i skøjte arenaen, tennishallen og Islevbadet kører på sit højeste. Siden sidst har vi indviet

Læs mere

Lockout-skema for uge 15 (8. 12. april 2013)

Lockout-skema for uge 15 (8. 12. april 2013) 0.a Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte 13.00 17.00 til 16.30 0.b Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

Læs mere

VHM Kalender. Januar Februar Marts April. Museumsgade 3 DK-9800 Hjørring 96241050 www.vhm.dk

VHM Kalender. Januar Februar Marts April. Museumsgade 3 DK-9800 Hjørring 96241050 www.vhm.dk 2015 VHM Kalender Januar Februar Marts April Vendsyssel Historiske Museum Museumsgade 3 DK-9800 Hjørring 96241050 www.vhm.dk JANUAR Lørdag den 3. januar Lørdagsåbent på Historisk Arkiv Benyt dig af muligheden

Læs mere

Hold 1 fra 27/1 til 2/2 2019

Hold 1 fra 27/1 til 2/2 2019 040119 Hold 1 fra 27/1 til 2/2 2019 Højskole classic SØNDAG 27/1 Sted 14:30 16:30 Ankomst og modtagelse ved Jannie Lehmann, Christian Schou og Kåre Lind 15:00 16:30 Eftermiddagskaffe/te 16:30 17:15 Orientering

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 10 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Kom til koncert på søndag den den 12. marts kl. 10.00 DR-Byen Steinersymfonien Michael Skolens og Kvistgårdskolens overskoler

Læs mere

Hold 3 fra til 26/2 til 11/3 2017

Hold 3 fra til 26/2 til 11/3 2017 Hold 3 fra til 26/2 til 11/3 2017 Det tidlige forår * Europa 1914-45 * Smykker af sølv og glas * Digital foto SØNDAG 26/2 Sted 14:30 16:30 Ankomst og modtagelse ved Jannie Lehmann, Christian Schou og Jan

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 11 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ I morgen er der: Lørdagsskole med følgende program: 8.45 9.00 12.00 9.00 10.30 10.30 13.00 11.00 12.00 Morgensang for

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

Bevilling af repatriering Esbjerg kommune bevilger dig hermed støtte efter lov om repatriering 7 til følgende:

Bevilling af repatriering Esbjerg kommune bevilger dig hermed støtte efter lov om repatriering 7 til følgende: Bevilling af repatriering Esbjerg kommune bevilger dig hermed støtte efter lov om repatriering 7 til følgende: Etableringsydelse. Du er bevilget i alt 125.262 kr. Hjælpen udbetales over 2 gange. De 18.730

Læs mere

Her er DIN Borgerrådgiver

Her er DIN Borgerrådgiver Her er DIN Borgerrådgiver 3. udgave, 2013 Borgerrådgiveren kan: hjælpe dig med at forstå din sag vejlede dig om klagemuligheder behandle din klage over sagsbehandlingen, ansattes optræden og udførelsen

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV Maj 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Konferencedag Rep.møde i Horsens Kommende arrangementer: Foredrag med Nina Oplæg fra CSV-Esbjerg Sensommerfest Sensommertur Faste aktiviteter

Læs mere

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Uge

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 4 2019 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ I morgen er der Lørdagsskole for børnehaveklassen til 8. klasse Program: 8.45 Morgensang for alle 9.00-12.00 Eleverne

Læs mere

EFTERÅR 2008 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2008 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2008 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 30/9: Tirsdagsforedrag Barn i det Tredje Rige ved Gabriele Guldborg Hvordan var det at vokse op i Nazityskland? Hvordan mærkede man nazismen

Læs mere

Åbent for forslag fra medlemmerne

Åbent for forslag fra medlemmerne d - n y t n r. 3 s e p t e m b e r 2 0 1 3 Åbent for forslag fra medlemmerne n Side 2 Skolestart: Er dit barn ulykkesforsikret? n Side 4 Information fra Sygeforsikringen " danmark" Kontakt via nettet vinder

Læs mere

Egedal Kommune Handicaprådet Dagsorden til Handicaprådsmøde den 23. februar 2012 kl. 17.00 i mødelokale 120-140 på Stenløse Rådhus 1

Egedal Kommune Handicaprådet Dagsorden til Handicaprådsmøde den 23. februar 2012 kl. 17.00 i mødelokale 120-140 på Stenløse Rådhus 1 mødelokale 120-140 på Stenløse Rådhus 1 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Arbejdsgange mv. mellem handicaprådet og Tilgængelighedsudvalget 3. til mødeplan for Handicaprådet for 2012 4. Handicaprådets årsberetning

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Hold 8 fra 29. april til 5. maj 2018

Hold 8 fra 29. april til 5. maj 2018 190218 Hold 8 fra 29. april til 5. maj 2018 Golf * Kor syng dig glad * Farver i vand * Håndværk og Design Turleder for Gladsaxe: Sussi Frølich telefon 2059-2779 SØNDAG 29/4 Sted 13:00 Afgang med bus fra

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2018

GUIDE Udskrevet: 2018 GUIDE Skal I være en forening, fond eller selvejende institution? Udskrevet: 2018 Indhold Skal I være en forening, fond eller selvejende institution?............................... 3 2 Guide Skal I være

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. og 15. og 18. og 19. december:

Læs mere

Fællesråd. Udpeget repræsentanter for kultur og erhverv for 1 år ad gangen. Brugerforum. 4 x årligt. Består af brugere som byder ind med aktiviteter

Fællesråd. Udpeget repræsentanter for kultur og erhverv for 1 år ad gangen. Brugerforum. 4 x årligt. Består af brugere som byder ind med aktiviteter Fællesråd Udpeget repræsentanter for kultur og erhverv for 1 år ad gangen Kommunal Styregruppe Består af Direktør, Centerchefer, kulturchef, kulturhuskoordinator erforum 4 x årligt Består af brugere som

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60.

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60. KULTURKALENDER AUGUST 2014 Det sker i Brøndby Fredag den 8. august kl. 17.00 Åbning af Global Village 2014 - feat. Kaare Norge Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60. Kulturkalender August 2014

Læs mere

Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev oktober 2009 Reception for årbog 2009

Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev oktober 2009 Reception for årbog 2009 Historisk Samfund for Sydøstjylland Nyhedsbrev oktober 2009 Reception for årbog 2009 Onsdag den 28.oktober kl. 16 er der reception og pressemøde på Vejle Kunstmuseum, Flegborg 18, 7100 Vejle, for vores

Læs mere

Søren Kierkegaard 5. maj 1813 11. november 1855. Egedal i det filosofiske hjørne Fejring af 200 året for Søren Kierkegaard

Søren Kierkegaard 5. maj 1813 11. november 1855. Egedal i det filosofiske hjørne Fejring af 200 året for Søren Kierkegaard Søren Kierkegaard 5. maj 1813 11. november 1855 Egedal i det filosofiske hjørne Fejring af 200 året for Søren Kierkegaard Forord side 2 Tak til side 15 Egedal fejrer Søren Kierkegaard - Golden Days markerer

Læs mere

Velkommen til TAK. FSBbolig. Blågården og Prater. Boligkontoret Blågårds Plads 19 DK-2200 København N

Velkommen til TAK. FSBbolig. Blågården og Prater. Boligkontoret Blågårds Plads 19 DK-2200 København N Velkommen til TAK FSBbolig Blågården og Prater Boligkontoret Blågårds Plads 19 DK-2200 København N På Boligkontoret er vi Borehammer 1 Driftsleder 1 Ejendomsmester På Boligkontoret har vi borehamre, som

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Spørgsmål eller emner, der ønskes drøftet på et Styrelsesmøde sendes løbende, men helst senest 8 dage før et styrelsesmøde til formanden for LASS.

Spørgsmål eller emner, der ønskes drøftet på et Styrelsesmøde sendes løbende, men helst senest 8 dage før et styrelsesmøde til formanden for LASS. LASS Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: LASS Årsmøde blev afholdt den 10. marts

Læs mere

Hold 27 fra november 2018

Hold 27 fra november 2018 111118 Hold 27 fra 11. 24. november 2018 Europæisk idehistorie * Jazz! * Papirkunst * Velkommen på nettet * Få gang i skriveriet SØNDAG 11/11 Sted 14:30 16:30 Ankomst og modtagelse ved Jannie Lehmann,

Læs mere

Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres:

Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Aktivitetskalender 2013 Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Arrangementer/ture alm. uger. Arrangementer/ture ferie uger Lokal handletur/besøg klub i Egedal Min.12 medlemmer

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Egedal Musikskole, torsdag d kl. 17:00-19:00 i Egedal Rådhus lokale M 1.2 (1.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Egedal Musikskole, torsdag d kl. 17:00-19:00 i Egedal Rådhus lokale M 1.2 (1. Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Egedal Musikskole, torsdag d. 14-03-2019 kl. 17:00-19:00 i Egedal Rådhus lokale M 1.2 (1. sal) Til stede: Martin Berg (forælderrepræsentant), Jens Skov (byrådet),

Læs mere

Program for arrangementer efterår 2019 & forår 2020

Program for arrangementer efterår 2019 & forår 2020 VALBY LOKALHISTORISKE SELSKAB & ARKIV www.valbylokalhistorie.dk Program for arrangementer efterår 2019 & forår 2020 Fredag 30. august kl. 16-18 og lørdag 31. august kl. 11-15 (Valby Kulturdage). Fredag

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

NYHEDSBREV. Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem.

NYHEDSBREV. Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem. NR. 3, 2016 NYHEDSBREV Nr. 1, 222014- Det er et temmelig langt Nyhedsbrev denne gang. Der er meget, som skal læses igennem. Vores udstilling er lige om hjørnet, så det er nu, vi skal se at blive færdige

Læs mere

Stenløse Lokalarkiv Årsberetning og Status for 2007

Stenløse Lokalarkiv Årsberetning og Status for 2007 Stenløse Lokalarkiv Årsberetning og Status for 2007 Stenløse Lokalhistoriske Arkiv blev 1. januar 2007 overført til Egedal Arkiver og Museum efter at være drevet af Stenløse Historiske Forening i 39 år.

Læs mere

Arbejdsmiljø-Netværk murere. Referat fra 1. møde den 22. maj 2007. Mødetidspunkter og datoer. Alle dage kl. 15.00 til 16.00

Arbejdsmiljø-Netværk murere. Referat fra 1. møde den 22. maj 2007. Mødetidspunkter og datoer. Alle dage kl. 15.00 til 16.00 Lundsbjerg, den 23. maj 2007 Referat fra 1. møde den 22. maj 2007 Tirsdage 12. juni og 26. juni 2007 Frede Ludvigsen, Verner Eriksen Arbejder til næste gang. - Beslut jer for, hvor brugsanvisningerne skal

Læs mere

Rapport om brugerundersøgelsen af Gladsaxe Kommunes foreningsportal 2010

Rapport om brugerundersøgelsen af Gladsaxe Kommunes foreningsportal 2010 Rapport om brugerundersøgelsen af Gladsaxe Kommunes foreningsportal 2010 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Sammenfatning 3 3. Baggrund og metode 5 3.1 Baggrund for undersøgelsen 5 3.2 Metode 5 4.

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere