Forside: Derfor har jeg valgt MMD

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forside: Derfor har jeg valgt MMD"

Transkript

1 Forside: Derfor har jeg valgt MMD Mit valg er primært truffet ud fra mine kreative interesser, som bl.a. er farvesammensætning, tegne, male og hvad jeg ellers finder spændende og udfordrende inden for denne genre. Ved at koble det kreative sammen med hvor jeg befinder mig rent personligt, fandt jeg frem til, at tiden var kommet til at tage udfordringen op med en ny uddannelse. På sigt skal det gerne ende ud med at interesse og arbejde kan kombineres på en rigtig spændende måde. Mine planer når jeg er færdig med MMD Når jeg ser i krystalkuglen er det lidt sløret, hvad jeg skal som uddannet MMD er. Mit mål er som det første at få så meget ud af uddannelsen som muligt. Der kommer hele tiden nye ting i min bagagen, som åbner øjne og sind for nye ideer og muligheder. Derfor ser jeg uddannelsen som en udfordring, der skal udforskes både fagligt og personligt. Min baggrund Efter endt 9.kl tog jeg en HG eksamen på Skive Handelsskole. Derefter gik jagten ind på at få en læreplads som grafiker. Det lykkedes ikke og det blev i stedet til en læreplads som salgsassistent i byens boghandel. Det har jeg været rigtig glad for og det har givet mig mulighed for at flytte rundt i landet og arbejde inden for detailhandel. I 2005 starter jeg på Flextronics i Skive som montrice og operatør. I 2007 kommer jeg i deres kvalitetsafdeling, hvor jeg bl.a. har ansvaret for returvarer og lageret med afvigende produkter. Der er jeg indtil udgangen af 2011, hvor Flextronics desværre vælger at afvikle deres aktiviteter i Danmark. Hvad skal man så? Jeg valgte HG-turbo på Skive Handelsskole for at blive frisket lidt op på de boglige kompetencer. Og derefter videre til MMD uddannelsen.

2 Om mig: Kontaktoplysninger husk billede Tina Holst Salshøjvej Vinderup Mobil: Mail: Mine forventninger til MMD-uddannelsen Jeg forventer et struktureret og lærerigt forløb, hvor der er plads til den enkelte. Både hvad angår personligheder og vores meget forskellige kompetencer. 1. semester har budt på nye og spændende udfordringer, som både har været svære og grænseoverskridende. Det forventer jeg også af de andre semestre, selvom det ikke altid er sjovt når man står i det. Men ser man tilbage på en opgave eller et projekt, kan man altid bruge noget der fra og tage med videre i uddannelsen. Den personlige udvikling sammen med de nye kompetencer gør, at det er et spændende forløb, som gerne skal klæde os godt på til branchens udfordringer og krav. Mine forventninger til mig selv er at hænge i, selvom nogle af fagene kræver rigtig meget og er svære for mig at lære.

3 Interaktion: Min forståelse af faget Opbygningen af websider med design, html-koder og alt hvad det indebærer. Tidligere erfaring Det er første gang jeg stifter bekendtskab med interaktionsudvikling. Progression Jeg er nok kommet dertil, hvor jeg langt inde i tunnelen kan se et lille lysskær. Det er vildt spændende og nogle af tingene er ved at være på plads inde i mit hoved. Det har virkelig været en rejse i en helt ny verden. Aldrig har jeg været så forvirret og hjælpeløs i forhold til en pc. Det har givet mig tankerne, at det nok ikke lige var denne uddannelse jeg skulle fortsætte på. Men når der så kommer en lille ting som lykkedes kan stoltheden og glæden ingen ende tage. Men det tager tid for mig at lære og der bliver virkelig kæmpet. Det er også et fag hvor jeg tydeligt kan se min egen udvikling. Det er positiv og giver mig viljen til at fortsætte med rejsen. Interaktion Html: Havde aldrig set noget i den stil overhovedet. Havde ingen anelse om hvordan sådan noget var sat sammen. Men har jo så fundet ud af, at det er her man fortæller hvad en hjemmeside skal indeholde og hvordan den skal bygges op. Jeg er ved at lære et helt nyt sprog og det skal gennem tasterne for så at komme op på skærmen som et færdigt resultat. Det er spændende og tiden flyver afsted når jeg går i gang. Interaktion CSS, javascript og PHP: CSS er stylesheetet til selve websiden. Der er her der bl.a. vælges farver, skrifttyper osv. Alt styling til siden skal helst foregå her. Det giver overblik og på denne måde kan man hurtigt lave en ændring på alle siderne, da de alle er koblet sammen med stylesheetet. Man kan vælge at lave sit stylesheet helt fra bunden eller hente bootstrap, hvor der er et kæmpe udvalg af koder som kan bruges til hjælp i opbygningen af grid, navbar osv. Javascript kan f.eks. bruges til animationer på en webside. Eller hvis et felt f.eks. skal være på 7 karakter kan den fortælle hvis der mangler indtastninger. PHP kan bruges til at sende en mail til en server. Jeg har brugt den på min side, om mig, hvor man kan sende mig en mail. Dvs. PHP sender den skrevne mail videre til min mailadresse.

4 Interaktion CMS: Content Manement System er et indholdsstyringssystem, hvor man på en nem og enkelt måde kan styre informationerne. Der er et hav af forskellige open source CMS er på nette som man kan benytte. Der kan bl.a. nævnes Wordpress, Joomla og Umbraco. De er delt ind med frontend og backend. Frontend, det er det som brugeren kan se og bruge. Her læser kunden/brugeren. Backend, det er det, hvor vores skribenter osv. går ind. Her administrerer vi. Vi har arbejdet lidt med Wordpress, men det fik jeg aldrig til at virke. Så det har jeg endnu ikke den store erfaring med. Men det lyder som en nem måde at arbejde på, da der er en del skabeloner osv. Kommunikation: Min forståelse af faget Vi lærer at udtrykke os bl.a. i form af tekst, billeder og grafik. Alt sammen for at få budskabet ud til vores kundes målgruppe. Vi lærer at analysere layout og se innovative på opgaverne. At se kritisk på en teksts exordium og corpus elementer og arbejde videre med den og f.eks. beskrive en personas. Vi kommer rundt om mange ting, både billeder og tekst, fra idégennerering til slutprodukt. Vores indhentede data og ideér har vi også arbejdet med i rapportskrivning, hvor vi går ud fra den akademiske metode, som giver et godt overblik hele vejen gennem rapporten. Tidligere erfaring På handelsskolen har vi arbejdet en del med reklame og målgruppeanalyse. Så der har jeg fået et lille indblik i hvordan man kan starte på en opgave og derved komme rundt om mange modeller og metoder. Progression Intet skal være tilfældigt på en website. Der er en grund til det er sat op som det er. Den skal have et brugervenligt navigationsdesign. Det er ikke noget jeg har tænk over før, men nu ser jeg med kritiske og nysgerrige øjne på de forskellige websider jeg besøger. Antennerne er ude, fordi jeg er blevet mere bevidst om tekst og billeders betydning. Både når det står for sig selv og hvis det vises sammen. Desk og field research: Når man påbegynder en opgave er det vigtigt at indsamle informationer for at be- og afkræft nogle spørgsmål og teorier. Dette kan gøres gennem desk & field research. Desk research er ting vi kan lave derhjemme og findes på forskellige websider. Field research er informationer som findes i marken. Her skal vi aktiv ud og spørge folk via spørgeskema, interview eller lignende. Lige meget hvilken research man vælger skal man sikre sig valide og pålidelige data, som skal ramme den rigtige målgruppe med alder osv. Jeg syntes det er en tung del af kommunikationsdelen. Men på den anden side kommer man frem til mange spændende informationer om bl.a. samfund og socialklasser.

5 Målgruppe: Vi har haft en del om målgrupper i faget kommunikation. For at kunne kommunikere optimalt er vi nødt til at kende målgruppen. Dette kan vi bl.a. komme til ved at inddele målgruppen i segmenter som f.eks. livsstil, indkomst osv. Minerva og Gallup Kompas er gode værktøjer når befolkningen skal deles op i segmenter. Til at give en detaljeret beskrivelse har vi bl.a. brugt 10 trin til personas. Ligesom desk og field researh syntes jeg det er en tung del af faget. Men det er en utrolig vigtig del for at vi skal kunne lave vores arbejde ordentligt. Kunden skal være sikker på at vi henvender os til deres målgruppe. For hver gang vi arbejder med en opgave hvor målgrupper kommer ind over bliver jeg mere opmærksom på nye sider af analyser og måden at behandle og analysere dem på. Kommunikationsteori: Her lærer vi at henvende og til brugeren. Vi har bl.a. brugt IMK-modellen, som har teksten i centrum. Der skal skabes interaktion og det sker først når både afsender og modtager er aktive. Det er vigtigt at sprogbruget er til den rigtige genre. F.eks. til Politiken eller Alt for Damerne. Jeg har i vores 1. projekt arbejdet med kommunikationsdelen og det er svært at nå til den rette og præcise tekst. Så jeg kommer til at kunne udvikle mig meget på dette område. Informationsarkitektur: Informationsarkitekturen skal opbygges i et hierarki som føles naturligt for brugeren. Jeg tænker på det som indretningen af et hus. Er det f.eks. til en børnefamilie eller til et ældre ægtepar. Der vil være stor forskel på hvordan de hver især skal have indretningen. Det er det samme med indretningen af en webside. Som informationsarkitekt skal vi være gode til at sætte os i brugerens sted for at få siden så brugervenlig som muligt. Jeg har haft god læring af de klippe klistre plancher vi har lavet i vores projekt. Det giver et godt overblik over vores ideer at få dem ned på papiret. Det vil jeg helt klart også bruge i andre opgaver. Virksomheden: Min forståelse af faget: I faget virksomheden har vi mest arbejdet med organisation. Overordnet set er det virksomhedens opbygning som vi kommer rundt om. I forbindelse med projekt 2 have vi stor glæde af området med teams og projektorganinsation. Man kan med fordel lave Belbins analyse for at se hvilken rolle man har i teamet. Det viser gruppen på en anden måde og kan give svar på mange ting i forbindelse med gruppearbejdet og hvorfor folk reagerer og arbejder som de gør. Tidligere erfaring: Jeg har ikke tidligere haft faget virksomheden. Progression: Jeg har været en del år på fabrik. Det har gjort, at jeg selv føler, at jeg har en naturlig forståelse for mange af tingene. Det har været en kæmpe fordel og det er et fag jeg syntes er rigtig spændende. Der er et fag med meget teori og det har jeg det godt med. Det er derfor en anden måde at arbejde på i forhold til de andre fag vi har. De er mere åbne og ikke altid målrettet på samme måde som organisationsdelen. Det er noget jeg gerne vil arbejde videre med, fordi det interessere mig og også er en vigtig del i min uddannelse.

6 Design og visualisering: Min forståelse af faget: I design og visualisering lærer vi at udtrykke os på en anden måde end kun tekst. Det kan være gennem farver og billeder både på skærmen og på papir. Det er et fag som har et utroligt stort indhold. Lige fra Photoshop til grafisk designhistorie. Der kommer rigtig mange informationer, som vi skal koble sammen i vores viden, som derefter skal ende ud med f.eks. en webside. Tidligere erfaring: Jeg har ikke tidligere haft faget design og visualisering. Men min kreative side har jeg altid brugt i form af at tegne, male og hvad der ellers lige har fanget min nysgerrighed. Progression: Det er en anden måde at arbejde på end jeg før har gjort på skolebænken. Men jeg har altid holdt af at tegne, male og sætte farver sammen. Så det er et fag jeg er rigtig glad for. Det at vi både arbejder på skærmen og på papir er en hyggelige måde at kombinere det hele på. Photoshop: Min forståelse af faget: Jeg er blevet klar over at der er uendelige muligheder i dette program. Bl.a. har vi fået en rundvisning i fritlægning, brugen af de forskellige værktøjer og billedbehandling. Vi har også fået forståelsen for vigtigheden i opbygningen af et grid i forhold til udformningen af en webside. Pixels, farvemætning, alfa masker og komprimering af billeder er også ting vi har været omkring. Så de grundlæggende ting i Photoshop har vi fået viden om. Det er et program som giver uendelige muligheder for at udtrykke sig med farver og billeder. Tidligere erfaring: Har aldrig mødt dette program før. Progression: Photoshop er endnu en af det ting, som næsten har overbevist mig om at min karriere ikke skulle forgå ved en skærm. Det har været en hård kamp bare at komme der til, hvor jeg er nu. Det er et fag hvor det går rigtig stærkt hvis man som jeg ikke kunne noget af det i forvejen. Toget kører, og så er det altså med at prøve at holde fast og følge med. Min forståelse for en lille del af de forskellige værktøjer er ved at være lidt på plads. Men kun de helt almindelige ting, som er uden krummelurer. Mit syn på programmet er, at det kan alt. Og det er vildt fascinerende dem som kan alle de smarte ting. Så der skal arbejdes videre og kæmpes. Illustrator: I Illustrator har vi arbejdet med fritlægning og brugen af værktøjer. Opbygningen af et billede i forskellige lag, så der altid kan ændres en lille detalje. Skal men lave et logo er det også her. Det ligner meget Photoshop med opbygningen og de forskellige værktøjer. Efter at have arbejdet lidt i Illustrator gav det mig større forståelse for Photoshops opbygning, da jeg syntes det er mere enkelt at arbejde i Illustrator, men grundprincipperne er de samme. Så også her skal der hænges i og arbejdes med de muligheder som programmet byder på.

7 Farvelære: Vi lærer at se tingene omkring os på en mere farveglad måde. At være opmærksom på vores omgivelser, med de farver og former den byder os. I farvelære har vi malet en del billeder på papir for at få forståelsen af farver og deres kontraster. Det er super hyggeligt at få lov til at male med lækre farver og have tiden til at fordybe sig i en farves kunnen i forhold til f.eks. hvid eller sort. Små farvebrikker med inspiration fra vores hjem har vi malet og sat sammen på en planche. På samme måde skal vi lave en Skive farvepalette. Her samler vi ensfarvet emballegepapir, så det også kan komme på en planche og derved afspejle tidens farver. Jeg syntes det er lidt af en udfordring, sådan lige at forstå de her kreative fag, hvor man har fingrene nede i malingen. Jeg elsker det og det er en utrolig lærerig måde at udfolde og udfordre sin kreativitet på. Idé og konceptudvikling: Det er meget forskelligt hvor designere henter deres inspiration. Det kan være i naturen, i ugeblade eller nye idéer kan udspringe fra ting som andre har lavet. Jeg syntes også det kan være til stor hjælp at lade sig inspirere af andre mennesker og deres måde at tænke på. At få idéen til et design syntes jeg er rigtig svært. Jeg kan have en idé i hovedet, men at få det ind på skærmen og stadig få det til at se ud, som min forestilling, er en udfordring. Jeg har også fundet ud at jeg er langsom til at få idéer til design. Jeg kan godt sidde lidt fast i det stilrene lige design. Så min udfordring er helt klart at komme ud af den skal. Grafisk designhistorie og stilarter: Her har vi været igennem tiden fra 1770 og frem til Vi lærer at analysere de forskellige tider og derved kan vi koble møbler, arkitektur, smykker osv. til en bestemt stilart og tidsperiode. Herved får man en idé om hvordan samfundet har set ud og hvilke genstande der er produceret i de 11 forskellige perioder vi har været omkring. Min opgave var Art Nouveau og det er en utrolig spændende periode. Og underlig hvor forskellig og hvor meget perioden har påvirket design og arkitektur i de forskellige lande. Vi har også set på et hav at plakater med reklamer. At gætte årstallet ud fra farver, typografi og f.eks. påklædning er svært men også sjovt at se hvor forkert man kan gætte. Reklamerne er et tydeligt bevis på de store forskelle på hvor lang fremme man var i hvert enkelt land. Det snyder helt vil. De 20 Designprincipper: Brugeren er i centrum når der skal designes. Forstås vores design ikke falder det hele til jorden. Vi har været igennem bogen 20 Designprincipper og derved har vi fået en forståelse for hvor afgørende designet er for brugeren. Det er vores opgave at undersøge og analysere inden vi beslutter os for det endelige design. Derved får vi den perfekte start til at kunne designe en visuel brugergrænseflade med de rigtige elementer. Brugercentreret design: I faget har vi været rundt om selve designet og indretningen af websiden. Det er ikke nok med en god idé til en webside. Det betyder at man som designer ikke blot skal tænke på et sejt design. Det færdige design skal kunne bruges af den rette bruger. Derfor er det i forløbet med selve designet en god ide at tage brugeren med på råd og ikke vente til sidst. På denne måde kan man som designer fange mange fejl inden man står med et færdigt produkt. Når brugeren involveres i forløbet er det muligt at målrette opgaven og ikke i god tro arbejde i en helt forkert retning. I faget har vi analyseret Dania s hjemmeside, hvor vi har brugt et 13 punkts diagram og givet point efter godt og skidt. Det giver et godt billede af hvordan vi som bruger opfatter siden.

8 Læring: Gruppearbejde har aldrig lige været min kop te. Men det er en nødvendighed på sådan en uddannelse som MMD og for den sags skyld også i de fleste virksomheder. På HG-turbo arbejde vi også en del i grupper men ikke til de store opgaver. Dem måtte vi godt lave individuel. Jeg har med årene lært at vælge mine kampe med omhu. Og går det ikke, må man jo rydde op bagefter. Jeg kan godt se, med de opgaver vi får her på uddannelsen, kræver det en gruppe. Ligesom det også vil gøre i en virksomhed med en given opgave. Der er mange kompetencer, som skal ind over et projekt, for at få det perfekte resultat. Jeg har så også fundet ud af, at der er stor forskel på grupper. Nogle fungerer og nogle gør ikke. Nogle passer jeg ind i og andre gør jeg ikke. Til vores Projekt 2 havde vi bare en helt perfekt gruppe. Der var ikke tvivl om folks kompetencer og hvordan de skulle bruges. Det kørte bare og det er en rigtig dejlig fornemmelse og giver også mig et andet syn på gruppearbejde. Men de individuelle opgaver kan jeg rigtig godt lide, da jeg på denne måde kommer ind over alle delene. Jeg skal ikke tænke på, om jeg føler, at jeg præsterer nok i forhold til de andre. Eller om det er godt nok det jeg bidrager med. Fordel ved gruppearbejde er at man ikke står alene med noget. Når samarbejdet fungerer, er der en god støtte og forståelse. Udover dette, syntes jeg, at man tit lærer at se tingene fra en anden vinkel. Dette er meget brugbar for mig i senere opgaver. Min læringsstiltest viser at jeg er teoretikeren og det giver mig et godt billede af mig som person og hvorfor jeg reagerer og arbejder som jeg gør. Det er ikke fremmed for mig det som testen beskriver. Jeg har i flere år arbejdet med at ryste noget perfektionisme af mig. Det er svært, men jeg er kommet et stykke af vejen. Jeg tror også det er derfor gruppearbejde kan generer mig lidt. Jeg vil gerne have overblikket og lige læse det hele igennem inden aflevering. Jeg skal være 110 % på at der ikke er stavefejl osv. De projekter vi har haft her, har jeg forsøgt at lægge det fra mig. Udadtil i hvert fald. Selvom det stresser mig indvendig. Læringsstiltesten er en god hjælp til gruppearbejdet, fordi det giver nogle svar til samarbejdet. Om det fungerer eller ej og evt. hvorfor. Jeg syntes, det er dejlig at vide at alle 4 genrer er lige gode. Men den perfekt gruppe skabes, hvis det er en god blanding fra alle genrer. Ud over dette er det en god guide til nogle punkter man med fordel kan arbejde med og styrke hos sig selv. Portfolio: Det er mit portfolio, du er landet på. Det har været en spændende og personlig opgave. I processen at skrive og lave mit portfolio har mine tanker virkelig været i gang. Det, at huske, hvad vi har arbejdet med kan godt være svært. Også at beskrive hvad min forståelse og læring har været. Og ja, så er der jo lige html delen. Det er en udfordring i sig selv. Jeg er ikke helt tilfreds med det færdige resultat. Ville godt have brugt lidt længere tid på html og Photoshop. Men det er ikke altid, der kun er eksamens projekt i en børnefamilie. Og slet ikke i december. Så det har også været en stor del af opgaven at disponere tiden rigtigt. Men det er et portfolio, som jeg vil bygge videre på resten af uddannelsen. Det er jo sjovt at se tilbage i de forskellige opgaver og på samme tid et godt opslagsværk.

9

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

Navn: Skole: Anslag: Emne: Klasse: Dato: URL:

Navn: Skole: Anslag: Emne: Klasse: Dato: URL: Veronicas Portfolio Navn: Veronica Brun Jensen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: 9.665 Emne: Obligatorisk Porfolio Klasse: Web B, 2012, 1 sem. Dato: 3/1-13 URL: http://vero0027.mmd.eal.dk/portfolio/index.html

Læs mere

Portfolio Web:

Portfolio Web: Portfolio Web: http://sann3737.mmd.eal.dk Af: Sanni Maria Lindberg Johannessen Dato: 30. maj 2013 EAL MMD Odense Vejledere: Kristin, Thomas & Pernille Anslag: 1921 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Baggrund...

Læs mere

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner Portfolioudvikling Line la Fontaine Multimediedesigner Indholdsfortegnelse - Designvalg s. 1-9 - Målgruppe s. 1 - Wireframes/skitser s. 1-5 - Informationsarkitektur s. 6-7 - Farver s. 8 - Typografi s.

Læs mere

Projekt Reklamefilm Kom/IT. 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen

Projekt Reklamefilm Kom/IT. 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen Projekt Reklamefilm Kom/IT 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen Projektbeskrivelse Projektet går ud på at der skal udarbejdes en reklamefilm, der reklamere for en virksomhed/institution/produkt,

Læs mere

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html!

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html! Portfolio redesign Kia Dahlen cph-kd51@cphbusiness.dk 1. semester eksamen MUL-A 2013 www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html Underviserer: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler-Poulsen Jesper Hinchely

Læs mere

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester

PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM. Eksamensprojekt. 1. Semester PORTFOLIO SEBASTIAN NYHOLM Eksamensprojekt 1. Semester Indledning Dette projekt gik ud på at designe og udvikle sit eget portfolio, hvor indhold fra tidligere projekter, læring, brugerteste og begrundelse

Læs mere

Multimediedesign på Cph-Business

Multimediedesign på Cph-Business Multimediedesign på Cph-Business URL:mul122.itkn.dk/banner/banner.html Undervisere: Ditlev Skanderby, Frederik Tang, Ian Wisler-Poulsen, Jesper Hinchely, Merete Geldermann Lützen, Morten Rold og Thomas

Læs mere

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen 2014 Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen Lærene: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler- Poulsen Jesper Hinchely Merete Geidemann Lützen Morten Rold Thomas Hartmann Erhvervsakademiet

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet

GRAFISK DESIGN. Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet GRAFISK DESIGN Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet Diner no. 34 9 Opgavebeskrivelse Fiktive opgave. Redesign af visuel identitet og design af ny hjemmeside. Materialet skal skabe et genkendeligt

Læs mere

Opgavebeskrivelse. Opgaveløsningen

Opgavebeskrivelse. Opgaveløsningen Opgavebeskrivelse Opgaven er et redesign af en hjemmeside til Tistrup Festuge. Opgaven er en fritidsopgave, udarbejdet for udvalget bag Tistrup Festuge. Da man i de seneste år, har ændret en del på konceptet

Læs mere

Portfolio Mark Hemmeløff Christensen MMD Odense, EAL Web B, 1. semester DK

Portfolio Mark Hemmeløff Christensen MMD Odense, EAL Web B, 1. semester DK Portfolio Mark Hemmeløff Christensen MMD Odense, EAL Web B, 1. semester DK URL: http://mark4286.mmd.eal.dk/ 3-1-2013 S. 0 Portfolio Der er gået ½ år siden jeg begyndte på Multimedieuddannelsen i Odense

Læs mere

AFSLUTTENDE OPGAVE. Lad Grønsted forblive Grøn

AFSLUTTENDE OPGAVE. Lad Grønsted forblive Grøn AFSLUTTENDE OPGAVE Lad Grønsted forblive Grøn Lad Grønsted forblive Grøn Indledning Til dette afsluttende projekt har jeg valgt at fokusere på udemiljøet i en park, og om hvordan et godt udemiljø kan påvirke

Læs mere

Afsluttende Projekt - Kom/IT

Afsluttende Projekt - Kom/IT 1 Afsluttende Projekt - Kom/IT Rasmus H. Plaep 1 Billedkilde: http://blog.snelling.com/files/2015/01/business-107.jpg Indhold... 0 Indledning... 2 Problemafgrænsning... 2 Problemformulering... 2 Teori...

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin 2016-2017 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Rybners Tekniske Gymnasium HTX Kommunikation/IT

Læs mere

Kom/It Rapport. Responsiv hjemmeside (Jakes Awesome Game Reviews)

Kom/It Rapport. Responsiv hjemmeside (Jakes Awesome Game Reviews) Kom/It Rapport Responsiv hjemmeside (Jakes Awesome Game Reviews) Indhold Resume... 2 Forord... 2 Jakes Awesome Game Reviews... 2 Den tidelige fase... 2 Efter jeg har lavet siden hvor mine reviews er:...

Læs mere

WORKFLOW & PRODUKTION

WORKFLOW & PRODUKTION OPGAVE Jeg har lavet et fiktiv website for en hundekennel. Det er mit bud på hvordan sådan en eventuelt kan se ud. PROGRAMMER Photoshop Dreamweaver Illustrator WORKFLOW & PRODUKTION KENNEL BISCO Dokumentation

Læs mere

Afsluttende opgave Webdesign Den 24. maj 2007 Klasse 1.2

Afsluttende opgave Webdesign Den 24. maj 2007 Klasse 1.2 Side 1 af 1 Afsluttende opgave i Kom/IT Den afsluttende opgave har jeg valgt at lave alene. Jeg har valgt opgave 1. webdesign, på grund af min interesse for dette. Opgaven går ud på at designe et brugervenligt

Læs mere

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 11-05-2015 Affaldshåndtering Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 Hans Rasmussen & Kevin Kumar ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Indhold Affaldshåndtering i Grønsted kommune... 2 Krav... 2 Design...

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

Reflekstions artikel

Reflekstions artikel Reflekstions artikel Kommunikation/IT er et fag hvor vi lærer at kommunikere med brugeren på, og hvorledes mit produkt skal forstås af brugeren. Når man laver en opgave i faget, er det brugeren der lægges

Læs mere

Undervisningsplan. Side 1 af 11. Termin Uddannelse. Kommunikation/IT C. Fag og niveau. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb

Undervisningsplan. Side 1 af 11. Termin Uddannelse. Kommunikation/IT C. Fag og niveau. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb Undervisningsplan Termin 2015-2016 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Rybners HTX Kommunikation/IT C Rolf Andersen Meier 8HX115g1a Oversigt over gennemførte undervisningsforløb 1 2 3 4

Læs mere

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 Christoffer Møller Jarolics CPH Business Lyngby Multimediedesign Udviklingsprocessen af tilblivelsen af dette projekt redesign af portfolio, vil på de følgende sider

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere

Skrivers-Design Portfolio

Skrivers-Design Portfolio Pia Naamansen Skriver Skrivers-Design Portfolio http://www.skrivers-design.dk/ Første Semester 2013 Vejleder Kristin Anslag: 12.350 Pia Skriver Side 1 Indholdsfortegnelse: Min bagrund: 3 Læringsmål: 3

Læs mere

Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/

Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/ Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/ Ahmad Hahmoud Besir Redzepi Jeffrey Lai 04/05-2009 2.semester 3. projekt Indholdsfortegnelse: 1.0 Forord 3 2.0 Kommunikationsplan 4 3.0 Navigationsdiagram

Læs mere

Banner projekt. 1.semester

Banner projekt. 1.semester 1.semester 2013 33 Banner projekt Kamilla Klein: Kleinovich@gmail.com Asger Onsberg: Sofie Jensen: sofierough@gmail.com Cathrine Petersen: cathrinegpetersen@hotmail.com Gruppe nummer Hold Årgang Lærer

Læs mere

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Portfolio Redesign Multimediedesign CPH business Akademi Emilie Arved Eriksen MULA 2014-2015 Indholdsfortegnelse Mind-map... 4 PBS... 5 WBS... 5 GANTT... 6 Brugertest...

Læs mere

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014 1. DEC I dag fik jeg opgavebeskrivelsen og fik et overblik over, hvad der skal laves, ved at gennemgå opgavebeskrivelsen, samt lave en brainstorm og PBS. Jeg er i gang med at finde et alternativ til programmet

Læs mere

EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR Lærere: Thomas Hartmann. Jesper Hinchely. Ian Wisler-Poulsen. Morten Rold. Merete Geldermann Lu tzen

EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR Lærere: Thomas Hartmann. Jesper Hinchely. Ian Wisler-Poulsen. Morten Rold. Merete Geldermann Lu tzen Pia Jensen cph-pj103@cphbusiness.dk 1. semester eksamensprojekt MUL-A 2013 mul33.itkn.dk/eksamensprojekt/index.html EKSAMENS PROJEKT DECEMBER 2013 JANUAR 2014 Lærere: Thomas Hartmann Jesper Hinchely Ian

Læs mere

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner.

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner. GRAFISK DESIGN OPGAVEN Min kæreste er medstifter af en vinloge. Medlemmerne af logen kunne godt tænke sig et sted, hvor de bl.a. kunne få et overblik over, hvilke vine de har bedømt og hvornår næste loge

Læs mere

AFSLUTTENDE PROJEKT KOM/IT

AFSLUTTENDE PROJEKT KOM/IT 5/5-2017 AFSLUTTENDE PROJEKT KOM/IT Daniel & Frederik Klasse 1.1 Indledning Vi startede med at få valget stillet om vi ville lave noget med e-learning, databehandling og præsentation eller vi kunne lave

Læs mere

GRA DESIGN. HEARTS & MINDS

GRA DESIGN. HEARTS & MINDS GRA b DESIGN. HEARTS & MINDS HVAD, HVORFOR OG HVORDAN? HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ? Opgaven gik ud på at, udfra udleveret trykt materiale skulle lave et fuldt og responsivt hjemmeside design. Sitet er lavet

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014 CURRICULUM VITAE Hoda Al-Amood, 2014 Kontakt info: Navn: Hoda Al-Amood Født: oktober-1974 Civil stand: Samlevende Adresse: Mellemengen 3, 1TV 2980 Kokkedal Telefon: 31 25 04 34 E-mail: hodaal@gmail.com

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER SIZE 34-54 2014 AUTUMN COLLECTION shop online bonaparte.dk MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER Grafisk Design Grafik & Billedbehandling Typografi & Ombrydnig Grafisk produktion & Workflow Et magasin om knogleskørhed,

Læs mere

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett fra idé til visuelt udtryk Benett Indholdsfortegnelse Brief...5 Idé og skitsering....6 Værktøjer....6 Farvevalg....7 Flowchart eksisterende site...7 Design i Photoshop....9 Ikoner i Illustrator...11 Setup

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

Delaflevering. Webdesign og webkommunikation, (hold 2), IT Universitetet, f2011. Kim Yde, kyd@itu.dk. Kenneth Hansen, kenhan@itu.

Delaflevering. Webdesign og webkommunikation, (hold 2), IT Universitetet, f2011. Kim Yde, kyd@itu.dk. Kenneth Hansen, kenhan@itu. Delaflevering Webdesign og webkommunikation, (hold 2), IT Universitetet, f2011. Kim Yde, kyd@itu.dk Kenneth Hansen, kenhan@itu.dk 1 Indholdsfortegnelse Problemfelt - Problemformulering... 3 Målgruppe...

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

PROGRAM VALG: InDesign CC Illustrator CC Photoshop CC Dreamweaver CC

PROGRAM VALG: InDesign CC Illustrator CC Photoshop CC Dreamweaver CC grafisk design WITTH AIRLINES KUNDEN: Kunden Carl Witth har etableret et rejseselskab, med rejser til lave priser. Witth Airlines er et selskab der flyver til de fleste hovedstæder samt storbyer til en

Læs mere

Budskab Denne nyhedsmails budskab er, at der er kommet nye kataloger ud og man kan se meget mere på hjemmesiden.

Budskab Denne nyhedsmails budskab er, at der er kommet nye kataloger ud og man kan se meget mere på hjemmesiden. Forståelse for grafisk produktion & workflow Opgavebeskrivelse Det er en nyhedsmail. De er en nyopsætning med inspiration fra tidligere mail med samme emne. Ansvar for opgaveløsning En designer fortæller

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Produktbeskrivelse - Grafisk workflow

Produktbeskrivelse - Grafisk workflow Produktbeskrivelse - Grafisk workflow Opgavebeskrivelse Det er en nyhedsmail. De er en ny opsætning Ansvar for opgaveløsning Webadministratoren står for opgavefordeling. Tekst kommer fra salgs og butikslederen.

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

Gruppe: 2 Hold: MulB Årgang 2013 Lærere: Merete Geldermann Lützen & Jesper Hinchely

Gruppe: 2 Hold: MulB Årgang 2013 Lærere: Merete Geldermann Lützen & Jesper Hinchely Bannerpage: http://spicegirls.creativefolder.dk/bannerpage/ Landingpage: http://spicegirls.creativefolder.dk/ René Skovgaard Andersen cph-ra73@cphbusiness.dk Stig Hamborg Nielsen cph-sn9@cphbusiness.dk

Læs mere

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Grafisk design Grafisk design l 3 Grafisk design l 4 Identitet til ny tøjbutik i form at logo, visitkort, paper bags, stickersmærker,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Aug 2015 - Jan 2016 Institution HANSENBERG Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) HTX Kom/IT C Torsten B. Fix Hold

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW Hjemmeside til Team Brügger DITTE MADSEN - SVENDEPRØVE - 2015 KUNDEPROFIL Team Brügger er en frisørsalon i Aars. Indehaveren Gitte Brügger startede salonen op sammen med

Læs mere

Grafisk produktion & workflow

Grafisk produktion & workflow Grafisk produktion & workflow WORKFLOW & PRODUKTION WEBSITE NATURSPEJDERNE Dokumentation I 2 OPGAVEN Opgaven Jeg har lavet dette fiktive website der kunne være en mulighed for en nyopstartet spejderforening.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 08 juni 09 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Københavns Tekniske Skole, Sukkertoppen

Læs mere

Specialiseringen Rapport Lavede Af Rasmus R. Sørensen Side 1 af 6

Specialiseringen Rapport Lavede Af Rasmus R. Sørensen Side 1 af 6 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INTRO 3 STARTEN AF SPECIALISERINGEN 3 ANKOMST TIL SKOTLAND 4 DATABASER 5 NETVÆRK 5 INTERAKTION 5 AFSLUTNING AF SPECIALISERINGEN 5 KONKLUSION 6 Side

Læs mere

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER GRAFISKE KURSER SOFTWORLD KURSER 20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER Som medlem af Arkitektforbundet, får du 20% rabat på Adobe, Apple og Microsoft kurser hos Softworld. Arkitektforbundet har forhandlet

Læs mere

Bilag 4: Elevinterview 3

Bilag 4: Elevinterview 3 Bilag 4: Elevinterview 3 Informant: Elev 3 (E3) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 09:01 LO: Hvordan er en typisk hverdag for dig her på gymnasiet? E3: Bare her på gymnasiet? LO: Mmm.

Læs mere

Rapport Undervisningsmateriale.

Rapport Undervisningsmateriale. Skrevet af Morten & Jacob A. 1.5 HTX Roskilde 2011 Side 1 Rapport Undervisningsmateriale. Arbejdsgruppen bestod af: Morten, Jacob A. fra 1.5. Dato: 6. maj 2011 Skrevet af: Morten & Jacob A. Fag: Kom/IT.

Læs mere

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave.

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave. Portfolioudvikling Planlægning Da jeg startede på projektet lavede jeg en tidsplan, til at starte med gav jeg de forskellige opgaver lidt ekstra tid eftersom jeg synes man altid formår at bruge lidt mere

Læs mere

Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel

Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel Kontakt og Info Navn: Mathias Korsholt Abel. Fødselsdato: 31. August 1993. Adresse: Fyensgade 60, 2 sal lejlighed 4. Postnummer: 9000 Aalborg. Mobil: 27625622 E mail:

Læs mere

DesignGuide. Gruppe B13. Olga Batrakova Nadezda Christersen Svetlana Koshman.

DesignGuide. Gruppe B13. Olga Batrakova Nadezda Christersen Svetlana Koshman. DesignGuide Gruppe B13 Olga Batrakova Nadezda Christersen Svetlana Koshman http://www.deleklub.dk/html_customized/web/sneakerscoffee014/index.html DesignGuide / Sneakers & Caffee / Gruppe B13 1 KONCEPTET

Læs mere

MONA MIKKELSEN Multimediedesigner

MONA MIKKELSEN Multimediedesigner PROFIL Kreativ, engageret, nysgerrig og positiv Det er de første ord jeg kommer i tanke om, når jeg skal beskrive mig selv og det er dem der beskriver mig bedst, både personligt og professionelt. Jeg har

Læs mere

OM AT KOMMUNIKERE MED GRAFIK

OM AT KOMMUNIKERE MED GRAFIK OM AT KOMMUNIKERE MED GRAFIK GRAFISK DESIGN ER KOMMUNIKATION Grafisk design dækker over en blanding af at få noget til at kommunikere et budskab på en overbevisende, funktionel og (formentlig) indbydende

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

Grafisk design. Webdesign til barbershop

Grafisk design. Webdesign til barbershop Grafisk design Webdesign til barbershop Portfolio h1 Side 3 webdesign til barbershop Opgaven Barbershop i Horsens kom til os, for at få lavet et nye website. Afsender Barbershop er en barber salon i Horsens

Læs mere

Bilag 8. Styrkekort til yngre børn

Bilag 8. Styrkekort til yngre børn Bilag 8. Styrkekort til yngre børn Videbegær Du elsker at lære nye ting. Du holder af at gå i skole. Du elsker at læse. Du elsker at gå på museer. Du leder tit efter svar på nettet. Du synes, det er dejligt,

Læs mere

Jeg vil være elev. Daniel K. P. Daniel Kongsted Petersen. Mobil: 21492281 Mail: danielkp@icloud.com Hjemmeside: www.danielkp.dk 1

Jeg vil være elev. Daniel K. P. Daniel Kongsted Petersen. Mobil: 21492281 Mail: danielkp@icloud.com Hjemmeside: www.danielkp.dk 1 Jeg vil være elev Daniel K. P. Daniel Kongsted Petersen Mobil: 249228 Mail: danielkp@icloud.com Hjemmeside: www.danielkp.dk Gå på opdagelse og læs om mig og mine kompetancer Jeg er altid frisk på en samtale

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

Style & Experience project

Style & Experience project Style & Experience project Erhvervsakademiet Lillebælt, MMD, Web B, Gruppe 7. Mette Gry Schmidt, Anders Kristian Jepsen, Thomas Sølvbjerg, Jakob Thage og Admira Sehic Anslag 19.606 URL: http://thom441e.mmd.eal.dk/bazar/bazar1.html

Læs mere

Projekt 5 Eksamens opgave Re-design af portfolio Af Jonas Lunding

Projekt 5 Eksamens opgave Re-design af portfolio Af Jonas Lunding Projekt 5 Eksamens opgave Re-design af portfolio Af Jonas Lunding BRAINSTORM Tema: Vinter, alaska, bjerge, blå & hvide farver. Farver: Colourlovers eksempler: http://www.colourlovers.com/palette/605421/crystal_ice_palace

Læs mere

Bilag 1: Interviewguide:

Bilag 1: Interviewguide: Bilag 1: Interviewguide: Vores interview guideforskningsspørgsmål Spiller folk på ITU multiplayer, frem for singleplayer? Skaber onlinespil sociale relationer mellem folk på ITU? Interviewspørgsmål Foretrækker

Læs mere

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E.

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E. Portfolie Redesign www.gaardbodesign.dk Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013 Jens Jákup E. Gaardbo indholdsfortegnelse design... gestaltlove... opbygning...

Læs mere

Guds Fred Grafisk produktionsforståelse

Guds Fred Grafisk produktionsforståelse Guds Fred Grafisk produktionsforståelse Jeg skulle lave hjemmeside og logo for Guds Fred, som er et musikalsk projekt af Thomas Kallehave. 35 Idegenerering Udtryk og symbolik Efter at jeg havde aftalt

Læs mere

2. I hvilken grad vurderer du undervisningen i kommunikations- og formidlingsformer har bidraget til dit læringsudbyttet?

2. I hvilken grad vurderer du undervisningen i kommunikations- og formidlingsformer har bidraget til dit læringsudbyttet? 1. Hvilket hold er du studerende på? 2. I hvilken grad vurderer du undervisningen i kommunikations- og formidlingsformer har bidraget til dit læringsudbyttet? 1 3. I hvilken grad vurderer du undervisningen

Læs mere

Jeg kan tilbyde jer at arbejde selvstændigt eller i et team, er god til at håndtere stress ved tunge projekter og alt for korte deadlines.

Jeg kan tilbyde jer at arbejde selvstændigt eller i et team, er god til at håndtere stress ved tunge projekter og alt for korte deadlines. ANSØGNING Kreativ nørd med masser af drive er klar til nye udfordringer Mit navn er Michael Jeg er klar til at uddybe mine tilegnede kompetencer i din virksomhed. Med mig får i en kollega, som er meget

Læs mere

Førsteårsprøven 2015. Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner

Førsteårsprøven 2015. Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner Førsteårsprøven 2015 Projektbeskrivelse 2. Semester Multimediedesigner Projektbeskrivelse Formål Som afslutning på første studieår skal I gennemføre et tværfagligt projektforløb, der skal afspejle væsentlige

Læs mere

MADS JENSENS PORTFOLIO

MADS JENSENS PORTFOLIO MADS JENSENS PORTFOLIO Navn: Mads Jensen Skole: Erhvervsakademiet Lillebælt Anslag: 7948 Emne: Obligatorisk Portfolio Klasse: Web B DK 1. semester Dato: 3. januar 2013 URL: http://mads775c.mmd.eal.dk/portfolio/index.html

Læs mere

Projektbeskrivelse Informations Teknologi

Projektbeskrivelse Informations Teknologi Projektbeskrivelse Informations Teknologi Upload og indeksering af elev og -projektopgaver i skolemiljøet Indledning: Som nystartet på et gymnasium kan omvæltningen fra elev til påbegyndende studerende

Læs mere

WORKFLOW & GRAFISK PRODUKTION

WORKFLOW & GRAFISK PRODUKTION Opgavebeskrivelse Kunde: Gorm Larsen & Zornig (GLZ) Websitet Social media cheat sheet er en oversigt over forskellige sociale mediers opsætning. Formålet er altså at gøre det nemt at finde de mål, der

Læs mere

KOM/IT KAMPAGNE PROJEKT

KOM/IT KAMPAGNE PROJEKT KOM/IT KAMPAGNE PROJEKT 18-2-2011 Isabel Marie Elisabeth Odder & Jeanette Bengtsen klasse 3.5k Indhold Forundersøgelse... 2 Bollemodel... 2 Afsender... 6 Case... 6 Værktøjer... 7 Valg af medie... 7 Logoet...

Læs mere

!!! Undervisningsbeskrivelse. Termin Grundforløb 2013 til studieretningsforløb 2014. Oversigt over undervisningsforløb

!!! Undervisningsbeskrivelse. Termin Grundforløb 2013 til studieretningsforløb 2014. Oversigt over undervisningsforløb Undervisningsbeskrivelse Sted EUC Vest Skole HTX Underviser Hold 1.G Oversigt over undervisningsforløb Termin Grundforløb 2013 til studieretningsforløb 2014 Titel 1 Titel 2 Titel 3 Tine Helen Schlaikjer

Læs mere

Undervisningsplan. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb. Termin Grundforløb 2014 til studieretningsforløb 2015 Institution.

Undervisningsplan. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb. Termin Grundforløb 2014 til studieretningsforløb 2015 Institution. Undervisningsplan Termin Grundforløb 2014 til studieretningsforløb 2015 Institution Rybners Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Htx Kommunikation/it C Jeppe Moritz Led Htx 2014-2015, 1. E Oversigt over

Læs mere

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen.

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen. Introduktion til webdesign Jeg har igennem webdesign projektet arbejdet med en masse forskellige processer, i alt 6 processer. Disse er skab moodboard fra en side, informationsdesign, navigationsdesign,

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW. Endotest website

GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW. Endotest website GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW Endotest website DOKUMENTATION OPGAVEN: Endotest ApS ønskede at redesigne deres hjemmeside, så den fremstår mere professionel og enkel. Derudover skal det nye site præsentere

Læs mere

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion...

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... 4 Fase 5: Test... 5 Fase 6: Offentliggørelse... 5 Kanyle-modellen:...

Læs mere

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole.

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. 1. Del omhandler efterskoleopholdet generelt. 2. Del omhandler undervisningen på Hardsyssel efterskole. 3. Del omhandler skolens værdigrundlag. 1. del 1. Hvor

Læs mere

Kommunikationsanalyse af Minikøbenhavner

Kommunikationsanalyse af Minikøbenhavner Kommunikationsanalyse af Minikøbenhavner Indledning Vi vil i følgende opgave foretage en analyse af materiale fra kampagnen Minikøbenhavner. Vores primære fokus er kampagnens forretningsstrategi med henblik

Læs mere

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg Opgaven Der skal designes en hjemmeside til en pensioneret revisor, som ønsker at starte en fritids beskæftigelse op, som privat revisor. Han Ønsker en hjemmeside der skal kort fortælle om hans forretning.

Læs mere

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Hvad går opgaven ud på? Opgaven gik ud på at lavet et præsentations website for Udbudsnet. Hjemmesiden skulle bruges til at sælge Udbudsnet, på en messe som hedder BL.

Læs mere

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Fiktiv opgave: Design en forside til Skanderborg Kommunes Bibliotekers kvartalsblad Det sker. Afsender Afsenderen er en kommunal instans,

Læs mere

Roskilde Tekniske Gymnasium. Eksamensprojekt. Programmering C niveau

Roskilde Tekniske Gymnasium. Eksamensprojekt. Programmering C niveau Roskilde Tekniske Gymnasium Eksamensprojekt Programmering C niveau Andreas Sode 09-05-2014 Indhold Eksamensprojekt Programmering C niveau... 2 Forord... 2 Indledning... 2 Problemformulering... 2 Krav til

Læs mere

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm WOODKID The Golden Age Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm Projektbeskrivelse Vi har designet og animeret tre forskellige bannere

Læs mere

Rapport. E-magasin - Projekt 2, 2. semester. Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen

Rapport. E-magasin - Projekt 2, 2. semester. Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen Rapport E-magasin - Projekt 2, 2. semester Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen Indholdsfortegnelse Indledning 3 Problemformulering 3 Målgruppeanalyse 3 Designvalg

Læs mere

Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website. Sarah Winther, Hold B

Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website. Sarah Winther, Hold B Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website Sarah Winther, Hold B Dato: 18 sep. 2015 Kunde: Subsero Projekt: Ugeopgave 38 Kreativ Brief Case: Digitalt bureau: www.subsero Hvem er afsenderen? Sarah Winther

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Aug 2014 - Juni 2016 Institution HANSENBERG Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Kom/IT C Torsten B.

Læs mere

Mark André Lyhne. Eksamen 2012. 12web1b

Mark André Lyhne. Eksamen 2012. 12web1b Mark André Lyhne Eksamen 2012 12web1b Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Projekt beskrivelse... 3 Målgruppe... 3 Afsender... 3 Budskab... 3 Kommunikationsmål... 3 Ideudvikling... 3 De 6 Designparametre...

Læs mere

Analyse af website: cinnobershop.dk

Analyse af website: cinnobershop.dk Analyse af website: cinnobershop.dk Gruppe 12: Brit, Caroline, Line & Søren v1_7/3-16 Indholdsfortegnelse ANALYSE Kommunikation 3 Wireframes - Home 4 - about 5 - webshop 6 - webshop/betaling 7 Grafiske

Læs mere

Målgruppe Mænd og kvinder i alderen 30 til 60 år, som er interesret i selvudvikling og ønsker et sundt arbejds- og privat liv.

Målgruppe Mænd og kvinder i alderen 30 til 60 år, som er interesret i selvudvikling og ønsker et sundt arbejds- og privat liv. Grafisk Design Kunden Mindfullife er en forskningsinvolveret undervisnings- og uddannelsesvirksomhed indenfor mindfulness-baseret intervention. De tilbyder kurser, retreats og uddannelse centreret omkring

Læs mere

GRAFISK DESIGN 1. HOVEDFORLØB

GRAFISK DESIGN 1. HOVEDFORLØB GRAFISK DESIGN 1. HOVEDFORLØB LAUESEN HUS - OG HAVESERVICE //GRAFISK DESIGN BRIEF Lauesens hus- og haveservice er en enmandsejet virksomhed, som trænger til et løft på sin reklame del. Det er et firma,

Læs mere

ZBC og spil i undervisningen

ZBC og spil i undervisningen ZBC og spil i undervisningen faglærer Nina Schrøder Som en del af undervisningen på HG har jeg igennem de sidste 3 år udviklet følgende spil: ü Spil på PC ü Destroyer ü Racer-spillet ü Fire på stribe 1.

Læs mere

Grafik Workflow...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Brainstorm...6 Målgruppe Signalværdi Sitemap Nuværende sitemap...

Grafik Workflow...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Brainstorm...6 Målgruppe Signalværdi Sitemap Nuværende sitemap... Grafik Workflow....2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Brainstorm...6 Målgruppe Signalværdi Sitemap Nuværende sitemap...7 Kommende sitemap...7 Mockup...8 Opsætning... 10 Programmer

Læs mere

Grafisk Design. Svendeprøve Portfolio Anja Jelstrup Jensen, Kailow

Grafisk Design. Svendeprøve Portfolio Anja Jelstrup Jensen, Kailow Grafisk Design Svendeprøve Portfolio Anja Jelstrup Jensen, Kailow Gammelt layout Nyt layout 6 Grafisk Design Kunden Mindfullife er en forskningsinvolveret uddannelsesvirksomhed indenfor mindfulness-baseret

Læs mere