Spar kr ved at omlægge dit realkreditlån

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån"

Transkript

1

2 Spar kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke er kvalificeret nok, til at finde det bedste og billigste realkreditlån selv. Derfor ender rigtig mange af os, med at tage ned i vores bank, hvor vi forventer at modtage professionel rådgivning. Hvad du sikkert ikke ved, er at banken tjener rigtig gode penge på dit realkreditlån og de er selvfølgelig ikke uden videre, interesseret i at give dig en bedre pris, da de så tjener mindre på dig. Resultatet er, at du ender med et realkreditlån, der koster dig langt mere, end hvad du kunne have fået andre steder. Heldigvis for dig og mig, findes der uvildige eksperter der kan hjælpe os, med at finde det absolut bedste og billigste realkreditlån. Et eksempel er Realkreditkonsulenten.dk, stiftet af Martin Riedel der har 12 års erfaring indenfor realkreditbranchen og som en af de eneste i Danmark, er han godkendt af Finanstilsynet. Martin hjælper folk som dig og mig, med at finde et bedre og billigere realkreditlån, og oftest sparer hans kunder mellem og kr! Læs mere om Realkreditkonsulenten her Nu sidder du måske og tænker: "Fedt! Men hvad koster det at få hjælp fra Realkreditkonsulenten?" Realkreditkonsulenten arbejder ud fra to prismodeller: Engangsbeløb eller provision. Et engangsbeløb er for dig, der ikke har et særlig stort realkreditlån. Her betaler du en fast pris for deres hjælp. Provisions modellen er for dig, der har et højt realkreditlån. Her arbjeder realkreditkonsulenten gratis, mod at de får 50% af første års besparrelse. Det vil sige, at hvis du kan spare kr. første år, så skal realkreditkonsulenten have kr. alt i alt. Få en GRATIS og uforpligtende vurdering af din situation Vi normale danskere har ikke den viden der kræves, for at vurdere, hvad vi reelt set mangler og leder efter. Realkreditkonsulenten.dk tilbyder derfor, at give dig en gratis og uforpligtende vurdering af din situation. Herefter vil de vende tilbage med et bud på, hvad de kan gøre for dig. Derfor bør du kontakte Realkreditkonsulenten.dk i dag! Du bruger måske 10 minutter på at udfyld kontaktformularen på realkreditkonsulenten.dk - Herefter får du en vurdering og, hvis der er mulighed for at tjene mange penge, så sørger realkreditkonsulenten for, at du tjener de penge. Du skal altså kun af med penge, hvis du kan spare penge! Det er en win-win situation, som du bør benytte dig af!

3 Spar op til kr. om året på dine forsikringer Forsikringer er nødvendige og ikke mindst meget dyre. Med det store udvalg af forsikringsselskaber som der findes i Danmark, er der heldigvis mange penge at spare, hvis du bare beder om et tilbud fra flere forskellige selskaber. For en gennemsnitsfamilie vil du ofte kunne spare mere end kr. om året, ved at tjekke alle dine forsikringer igennem. At ringe rundt til alle de forskellige forsikringsselskaber er desværre en meget tidskrævende og besværlig proces. Heldigvis for dig, findes der er en meget nem løsning: Få 3 GRATIS og uforpligtende forsikringstilbud: 1. Skriv ned hvilke forsikringer du har i dag, hvad de koster og, hvad de overordnet dækker. 2. Gå ind på findforsikring.dk og bestil 3 gratis og uforpligtende tilbud fra de mest relevante forsikringsselskaber. Bed om et tilbud for hver af dine nuværende forsikringer. 3. Sammenlign de modtagne tilbud med dine nuværende forsikringer. Det vigtigste er, at de tilbudte forsikringer dækker dig grundigt nok. Vær opmærksom på, at mange af de dyrere forsikringer prøver at retfærdiggøre deres priser ved at indkludere alverdens mærkelige ekstra forsikringer/punkter som f.eks. sikring mod idenditets tyveri... Hvor mange er det nu lige, der bliver ramt af dette? Spar kr. om året på din bil Det koster rigtig mange penge at have bil - oftest et sted mellem kr. pr. måned pr. bil. Det kan være rigtig svært at undværre en bil helt, men oftest vil du kunne klare langt de fleste gøre mål ved hjælp af offentlig transport eller en cykel. Har du f.eks. glemt at købe en mælk, så lad være med at køre de 2 kilometer op til din dagligbrugs. Tag cyklen i stedet - Du kommer i bedre form og du sparer penge. Prøv også at planlægge jeres køreturer, så i undgår alt for mange unødvendige køreturer. Kan du spare bare en tank benzin om måneden, har du sparer kr. på et år! Har du en gammel og slidt bil, kan du også overveje, hvorvidt det vil give mere mening at købe en ny bil der kører længere på literen og som koster mindre i vægtafgift og forsikring. Et godt råd til at spare penge ved bilkøb er, ikke at købe en helt ny bil, da bilens værdi falder 30-40% efter du har købt den. Køb i stedet en bil med 1-2 år på bagen. Du vil spare RIGTIG mange penge og bilen vil være i næsten lige så god stand.

4 Spar kr. om året - Opdater dit mobil- og bredbåndsabonnement Telebranchen kører en konstant og hård priskrig, hvilket for os forbrugere betyder en lind strøm af bedre og billigere mobil- og bredbåndsabonnementer. Har du ikke skiftet mobilabonnement indenfor de seneste 6 måneder, vil du som oftest kunne spare 500 kr. om året pr. mobiltelefon. For en familie på fire vil det oftest betyde en besparelse på kr. årligt! Snakker vi bredbåndsabonnementer vil du formentligt kunne spare kr. om året + du får en højere hastighed. Sådan finder du et billigere mobilabonnement: 1. Afdæk familiens behov og aktuelle mobilabonnementer. Skriv følgende ned for hver person i familien: Hvad koster dit nuværende mobilabonnement og, hvad indeholder det? Hvor mange timer snakker du i telefon pr. måned? Hvor meget data bruger du pr. måned? Hvor mange sms'er sender du pr. måned? 2. Gå nu ind på en prissammenligningsside som f.eks. Nytmobilabonnement.dk og sammenlign de forskellige, aktuelle mobilabonnementer. Du leder efter et mobilabonnement der først og fremmest dækker dit behov, og som dernæst er billigere end dit nuværende. Det er som regel gratis at skifte mobilabonnement og du kan sagtens beholde dit mobilnummer. Sådan finder du et billigere bredbåndsabonnement: 1. Afdæk familiens nuværende bredbåndsabonnement: Hvad koster det pr. måned? Hvilken hastighed får i? 2. Gå ind på denne prissammenligningsside over bredbåndsabonnementer, hvor du hurtigt kan sammenligne de nuværende tilbud og kampagner på bredbåndsabonnementer. Finder du et abonnement der er billigere end dit nuværende, og som giver dig en højere hastighed, så skifter du bare over. Det tager maksimalt 30 min og der kan være mange penge at spare! Husk at kigge på den samlede pris over den 6 måneder lange bindingsperiode.

5 Spar mindst kr. årligt på din elregning Den gennemsnitlige hustand bruger ca kr. årligt i strøm. Men ved at foretage nogle små ændringer, vil du oftest kunne spare kr. årligt! Tip 1 - Skift dine glødepærer ud med LED pærer Skift dine gløde/halogenpærer ud med LED pærer. LED er fremtidens lysteknologi. De bruger næsten intet strøm, generer ingen varme, holder i 50 gange så lang tid som dine glædepærer og så giver de dig en bedre og mere komfortabel belysning. En god LED pærer koster ca kr. men den har ligeledes tjent sig hjem i løbet af 1-1½ år. Dertil skal den formentlig først skiftes om år. De er lavet mange beregninger og ingen er tilpasset din bolig helt præcist, men du vil oftest kunne spare mellem 900 og kr om året i el, bare ved at skifte dine lyspærer. Tip 2 - Køb nye og energivenlige hvidevarer Dine hvidevarer er som oftest det, der bruger mest strøm. Er dit køleskab, komfur, fryser eller vaskemaskine bare 7-8 år gammelt, vil du ofte kunne spare kr. pr. enhed pr. år. på at udskifte dine hvidevarer med nye og bedre hvidevarer. At skifte hvidevarer er en dyr affære og tjener sig først ind om et par år. Men har du nogle meget gamle produkter, så overvej at investere lidt ekstra i noget ekstra energivenligt. Tip 3 - Sluk alt standby udstyr Du slukker selvfølgelig dit TV om natten, men slukker du det på kontakten? Hvis ikke, så står dit TV på standby. I gennemsnit koster det dig 50 kr. pr. apparart pr. år at holde dem kørerende på standby. Har du 8 el-appararter der står på standby, kan du spare 400 kr. årligt. Ikke den store gevinst, men alligevel værd at tage med.

6 Spar penge på madbudgettet Et madbudget er en vis mængde penge, du hver måned sætter til side til mad. De fleste danskere sætter et madbudget, men de færrest kan finde ud af at overholde det. Jeg har eksperimenter med flere metoder og dette er den, jeg har haft størst succes med. Sådan gør du: 1. Fastsæt et månedligt madbudget. En familie på 2 kan klare sig for kr/måned. En familie på 4 kan klare sig for kr/måned. Det er selvfølgelig op til dig, hvad du vil sætte til side til mad, men det kan lade sig gøre at spise for mindre end kr i måneden. 2. Hæv dit månedlige madbudget, helst i 100 krone sedler, hvis det kan lade sig gøre. 3. Find fire konvolutter frem. Skriv "Første uge" på den første, "Anden uge" på den næste, "Tredje uge" på den tredje og "Fjerde uge" på den sidste. 4. Fordel nu dit madbudget i de fire konvolutter, så du har lige mange penge til hver uge. 5. Sæt dig sammen med familien og skriv op, hvad i kunne tænke jer at spise over de næste 7 dage. Både morgenmad, middagsmad og aftensmad. 6. Lav en indkøbsliste så i kan købe ind til 3-4 dage ad gangen. 7. Tag nu ud og køb ind sammen som familie. Køb KUN det der står på jeres indkøbsseddel og brug madpengene fra den respektive uge. Fortsæt sådan her fremover og sørg for, at i KUN bruger penge fra ugens konvolut. Et godt tip: Når i laver jeres indkøbsliste, så prøv at søge efter de forskellige varer på etilbudsavis.dk. Det er en online tjeneste, hvor i kan sammenligne hele ugens tilbud på tværs af alle tilbudsaviser. En sidste note Du sparer ingen penge, hvis du ikke implementerer nogle af disse råd. Gør nu dig selv den tjeneste, at gøre noget ved disse råd. Jeg anbefaler dig på det kraftigste, at du starter fra toppen af denne korte guide og starter med realkreditlånet. Jo mere du kan spare, jo mere vil du være motiveret, til at fortsætte din sparerunde. Går du alle trinene igennem, vil du højst sandsynligt have sparet nok penge sammen, til at du kan komme på en ekstra ferie hvert år.

BILAG 3 Monica Christiansen

BILAG 3 Monica Christiansen BILAG 3 Monica Christiansen Hvad er dit navn? Monica Hvor kommer du fra - landsdel? København Hvor gammel er du? 51 Hvor mange bor der i din husstand, og hvor gamle er de? 3 personer 51, 25, 22 Hvis I

Læs mere

sparbank free du er kun ung én gang

sparbank free du er kun ung én gang sparbank free du er kun ung én gang DU ER KUN UNG ÉN GANG Som ung står du over for en verden af muligheder. Du kan vælge at få en uddannelse, arbejde eller rejse jorden rundt. Du kan gå til fodbold, på

Læs mere

Viden. om kurveknækkeraftalen

Viden. om kurveknækkeraftalen Viden om kurveknækkeraftalen Her har du lidt ekstra viden! Som energiansvarlig kan det være rart at blive lidt klogere på el. Derfor giver vi dig i denne bog svar på de mest stillede spørgsmål om kurveknækkeraftalen.

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Sådan vælger du den rette bil

Sådan vælger du den rette bil Når du skal finde dig en bil der passer til dit og familiens kørselsbehov, er det en god ide at starte din research hjemmefra. Her kan du sammenligne bilernes kvalifikationer og prisniveau online for at

Læs mere

Spar på vandet. - godt for miljøet - og godt for pengetanken TIPS & TRICKS

Spar på vandet. - godt for miljøet - og godt for pengetanken TIPS & TRICKS Spar på vandet - godt for miljøet - og godt for pengetanken TIPS & TRICKS Bedre investering at spare på energien end at sætte penge i banken I de fleste tilfælde vil man være bedre tjent med et nyt toilet

Læs mere

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene.

Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Du har arbejdet for dine penge. Nu skal de arbejde for dig. - Drop opsparingen og investér i stedet pengene. Side 2 Indhold Side 3...Drop opsparingen og investér i stedet pengene Side 4...Hyppigst stillede

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

Guide til succes med målinger i kommuner

Guide til succes med målinger i kommuner Guide til succes med målinger i kommuner Af Kresten Bjerg, kommunikationsrådgiver, Bjerg K Kommunikation måles af forskellige grunde. Derfor skal kommunikation også måles på forskellige måder. Dit første

Læs mere

Bilag 1 interview med Ole P. Nielsen

Bilag 1 interview med Ole P. Nielsen Bilag 1 interview med Ole P. Nielsen AL: Det opgaven handler om er hvad man kan ligge til grund for sammenbruddet i Roskilde Bank. Sådan som jeg har det er aktieoptionsordningen fra 2002 en stor del af

Læs mere

www.autolease.dk Produkter og løsninger

www.autolease.dk Produkter og løsninger www.autolease.dk Produkter og løsninger Ring 39 15 30 30 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer Autolease er en del af DNB Group-koncernen, der er en af Skandinaviens største finansvirksomheder.

Læs mere

Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe?

Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe? Indboforsikring med ekstra god dækning for 994 kr. - kan det passe? gør det enkelt Ja! HK har forhandlet en ny indboforsikring hjem hos Alka: HK+ Forbunds Familieforsikring til 994 kr. HK+ Forbunds Familieforsikring

Læs mere

KØB AF VARMEPUMPE Luft/luftvarmepumpe

KØB AF VARMEPUMPE Luft/luftvarmepumpe EN GUIDE TIL KØB AF VARMEPUMPE Luft/luftvarmepumpe Varmudgifter er kedelige, men nødvendige i et land som Danmark. For at reducere dem, kræves den rette opvarmning som fungerer præcis til dit hjem. En

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Din Gode Ide - Borger

Din Gode Ide - Borger Din Gode Ide - Borger Ansigtsløft til Frederiksberg Allé 11.02.15: Kommunen skulle arbejde for at integrere den "glemte del" af Frederiksberg Allé, der går fra Sankt Thomas Plads ned til Vesterbrogade

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

ZEROBUTIK.DK. ZERObutik

ZEROBUTIK.DK. ZERObutik TÆNK, AT VI HAR SPARET NÆSTEN HALVDELEN AF BUTIKKENS CO2-UDLEDNING! HELSAM I JERNBANEGADE OMTANKE OG UDSKIFTNINGER HAR SPARET OVER 30% HOME I SØNDERBORG ZEROBUTIKKER ER FRONTLØBERE... PROFILÉR DIG OVER

Læs mere

Forsikring: Sådan undgår du uhyrlige præmiestigninger

Forsikring: Sådan undgår du uhyrlige præmiestigninger Forsikring: Sådan undgår du uhyrlige præmiestigninger En lang række danskere har fået sat præmien voldsomt op på deres forsikringer - i flere tilfælde mere end 300 pct. Se her hvordan du undgår de uhyrlige

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Velkommen som ung i Nykredit

Velkommen som ung i Nykredit Dig og dine penge Velkommen som ung i Nykredit Som ung i Nykredit har du en Ung Konto, som du kan beholde, indtil du fylder 36 år. Med den kan du få hjælp til at holde styr på økonomien, mens du er ung,

Læs mere

- så du undgår at blive snydt, når du vælger ny kopimaskine

- så du undgår at blive snydt, når du vælger ny kopimaskine - så du undgår at blive snydt, når du vælger ny kopimaskine Din guide til overlevelse, når du møder en kopimaskinesælger... Kopimaskine. Printer. Man er nærmest ved at falde i søvn allerede. Næstefter

Læs mere

Temahæfte 7 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005. Revisorskifte. det er ikke så svært

Temahæfte 7 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005. Revisorskifte. det er ikke så svært Temahæfte 7 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005 Revisorskifte det er ikke så svært Indhold Nye øjne på virksomheden Nye øjne på virksomheden 3 Revisorskifte en tjekliste 4 Hvad

Læs mere

LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN

LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN LED-BELYSNING TIL PRODUKTIONS- OG LAGERHALLER SKIFT TIL LED-BELSYNING OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN SKIFT TIL LED OG SPAR OP TIL 75% PÅ EL-REGNINGEN OPNÅ STORE BESPARELSER MED LED Det er et faktum,

Læs mere

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer 10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer Indledning 10 Vigtigste Ranking Faktorer Agilitor Der findes en lang række faktorer, der har indflydelse på din websites position i Google på forskellige søgeord. Faktisk

Læs mere

Guide til første gang du skal på shopeasy.dk.

Guide til første gang du skal på shopeasy.dk. Guide til første gang du skal på shopeasy.dk. Når du skal købe tøj første gang skal du først og fremmest sikre dig, at du er blevet oprettet som bruger i webshoppens system. Dette sker gennem KFD s bestyrelse

Læs mere

Ka du knuse kilo? Et tilbud til børn i 1.til 5. klasse og deres forældre

Ka du knuse kilo? Et tilbud til børn i 1.til 5. klasse og deres forældre Ka du knuse kilo? Et tilbud til børn i 1.til 5. klasse og deres forældre Er du lidt for tung, og vil du gerne være lettere? Så har du brug for sund mad og for at bevæge dig mere. Og du har brug for at

Læs mere

Hvor meget el bruger din familie?

Hvor meget el bruger din familie? Opgave E.1 Hvor meget el bruger din familie? Ud fra resultatet i opgave H.1 skal eleverne regne deres forventede årsforbrug ud. Forbruget på forskellige dage kan svinge en del, så tallet giver kun en idé

Læs mere

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr.

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. - Min tryghed Medlemstilbud Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. Alt det med småt Hos dukapc behandler vi folk pænt, og vi regner med, at vores kunder gør det samme. Derfor

Læs mere

KONTROLBOG TIL AFLÆSNING AF EL APPARATER

KONTROLBOG TIL AFLÆSNING AF EL APPARATER KONTROLBOG TIL AFLÆSNING AF EL APPARATER INDLEDNING Gode el vaner er den direkte vej til lavere el regning og renere miljø. Langt de fleste familier kan skære 10 % af forbruget væk uden at sænke komforten.

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

Find de nemme klimaråd, der hvor du handler.

Find de nemme klimaråd, der hvor du handler. værktøjskasse Find de nemme klimaråd, der hvor du handler. Kære virksomheder Forbrugerstyrelsen lancerer nu en række klimaråd i samarbejde med detailhandlen, producenter og organisationer. Klimarådene

Læs mere

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt trimmet til tiden Erhverv Stå stærkt Styr på det og ingen overraskelser på regningen Faste priser og sund fornuft er sund fornuft. Helt enkelt. Her får du både lave minutpriser og billige mobiltelefoner.

Læs mere

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge Guide: Undgå fejlkøb og spar penge En ny undersøgelse viser, at vi oftest fortryder de køb, vi gør på nettet Af Lisa Rybjerg Pedersen, oktober 2012 03 De fleste fejlkøb foregår på nettet 05 Case: Mine

Læs mere

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS

Kom godt i gang. Læs om dine muligheder. Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Kom godt i gang Læs om dine muligheder Mobilsvarer Få nyheder på din mobil Selvbetjening SMS og MMS Mobilopsætning Spærring af opkald Data på din mobil Mobilt bredbånd Og meget meget mere Callme.dk Velkommen

Læs mere

Forudsætninger for Behovsguiden

Forudsætninger for Behovsguiden Forudsætninger for Behovsguiden Med Behovsguiden vil give dig et kvalificeret bud på dit pensionsbehov: Dit behov for opsparing, når du går på pension så du kan opretholde din livsstil Dit og din families

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

Forbudt for voksne. God mobilstil for tweenz og teenz. Undgå ubehagelige overraskelser på mobilen og mobilregningen

Forbudt for voksne. God mobilstil for tweenz og teenz. Undgå ubehagelige overraskelser på mobilen og mobilregningen Forbudt for voksne God mobilstil for tweenz og teenz Undgå ubehagelige overraskelser på mobilen og mobilregningen Hvor går man hen og får opdateret sine forældre? Fortæl dine forældre, hvad du bruger din

Læs mere

1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE

1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE 1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE 2 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING KORT FORTALT Vi tilbyder frem til

Læs mere

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet.

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet. Udvalget for Videnskab og Teknologi 2009-10 UVT alm. del Bilag 287 Offentligt TIL ELEVER OG FORÆLDRE certifiedkid.dk ONLINE SECURITY FOR KIDS 9 16 POWERED BY TELENOR Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år.

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

ZEROSPORT ER FRONTLØBER...

ZEROSPORT ER FRONTLØBER... BRUGERNE BLIVER BEDT OM AT SLUKKE LYSET I DET OMFANG, DET ER MULIGT. LYSET I RIDEHALLEN OG VARMEN I RYTTERSTUEN ER STYRET AF EN TIMER. BROAGERLANDS RIDEKLUB ZEROSPORT ER FRONTLØBER... Denne folder fortæller,

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

Uddrag af artikel trykt i Praktisk Ledelse. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

Uddrag af artikel trykt i Praktisk Ledelse. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Praktisk Ledelse Uddrag af artikel trykt i Praktisk Ledelse. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og

Læs mere

Bilag 1 Første survey Bilag 2 Resultater af første survey Bilag 3 Anden survey Bilag 4 Resultater af anden survey Bilag 5 Tredje survey Bilag 6

Bilag 1 Første survey Bilag 2 Resultater af første survey Bilag 3 Anden survey Bilag 4 Resultater af anden survey Bilag 5 Tredje survey Bilag 6 Bilag 1 Første survey Bilag 2 Resultater af første survey Bilag 3 Anden survey Bilag 4 Resultater af anden survey Bilag 5 Tredje survey Bilag 6 Resultater af tredje survey Bilag 7 Første plakat til Kampsax

Læs mere

Pension. Guide. Tjen en formue på din. sider. Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Pension. Guide. Tjen en formue på din. sider. Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris Guide Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 Tjen en formue på din Pension sider Se 4 pensionsselskabers gennemsnitlige afkast Pension og penge: Scor kassen med et par klik

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår.

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. Bilag H - Søren 00.06 Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. 00.11 Søren: En ganske almindelig hverdag? 0014

Læs mere

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste 1.220,- pr. 1. marts 2010 Ekstra god dækning Bilforsikring til lave priser Ekstra rabat på øvrige forsikringer Få bedre dækning for færre penge

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

DON T JUST STANDBY Sluk på stikkontakten når du ikke bruger dine elektroniske apparater.

DON T JUST STANDBY Sluk på stikkontakten når du ikke bruger dine elektroniske apparater. VUC ROSKILDE DON T JUST STANDBY Sluk på stikkontakten når du ikke bruger dine elektroniske apparater. Rmedie14, Kommunikation/IT Eksamensprojekt. Ditte B Hansen 11-05-2015 Indholdsfortegnelse Indledning:...

Læs mere

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt

Mobildeal trimmet til tiden. Erhverv. Stå stærkt trimmet til tiden Erhverv Stå stærkt Alt i én pakke er sund fornuft til lave priser giver dig fuldt overblik over dine telefonudgifter. Ingen skjulte omkostninger, altid de nyeste mobiltelefoner, masser

Læs mere

Tak for din tilmelding til mit Nyhedsbrev. Her har du 3 gode råd til at skabe balance for dig selv Og 3 gode råd til virksomheden

Tak for din tilmelding til mit Nyhedsbrev. Her har du 3 gode råd til at skabe balance for dig selv Og 3 gode råd til virksomheden Tak for din tilmelding til mit Nyhedsbrev Her har du 3 gode råd til at skabe balance for dig selv Og 3 gode råd til virksomheden Rigtig god fornøjelse! Helle www.cbaf.dk Center for Balance mellem Arbejdsliv

Læs mere

Hvad skal jeg skrive?

Hvad skal jeg skrive? Hvad skal jeg skrive? I dette kapitel lærer du: I. At booke møder via email II. At tænke sociale medier ind i dit opsøgende salg 26 Telefonen er død! I gamle dage - dvs. før internet, sociale medier og

Læs mere

Udsigt til billigere mode på nettet

Udsigt til billigere mode på nettet LØRDAG 27. SEPTEMBER NR. 39 / 2014 LØRDAG Udsigt til billigere mode på nettet Onlinegiganten Boozt.com med Hermann Haraldsson i spidsen udfordrer konkurrenterne om det nordiske herredømme. Foreløbig kan

Læs mere

DILEMMASPIL FOR UNGE SPORTSUDØVERE

DILEMMASPIL FOR UNGE SPORTSUDØVERE Dette er et dilemmaspil, hvor I skal gætte hinandens svar på spørgsmål og dilemmaer om pengespil. Gennem diskussioner og gæt, får de unge fokus på deres egne og kammeraternes spillevaner og holdninger.

Læs mere

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Opstart: Del 1 Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Når du skal i gang med at tabe dig, er der mange ting, du skal tænke

Læs mere

Elselskab for første gang

Elselskab for første gang Elselskab for første gang En guide til at træffe den rigtige beslutning, når du skal vælge elleverandør for første gang Super nyttig guide #2 Indholdsfortegnelse 1. Hvorfor skal jeg skifte elselskab? 2.

Læs mere

SEND DINE GAVER PÅ OVERARBEJDE

SEND DINE GAVER PÅ OVERARBEJDE 5% * R E D N A M R I F N O K E TIL ALL p.a. i fast ner forrentes med 5 % skud op til 25.000 kro Ind 5. 201 rts ma 31. n kan oprettes fra. i variabel rente. er. Konfirmandkontoe entes med 0,50 % p.a firmander

Læs mere

Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri

Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri Til absolut konkurrencedygtig pris Sag: 85235177 edc.dk Møllers Ejendomskontor I/S Statsaut. ejendomsmæglere, MDE Havnevej 129-8500 Grenaa Tlf.

Læs mere

Energibesparelser i SMV er

Energibesparelser i SMV er Energibesparelser i SMV er - sådan kommer du i gang! Kåre Press-Kristensen Don t tell it show it! www.showit.dk Don t tell it show it TV-Bella har udført finansieret af Dansk Energi. Seks små film om energibesparelser

Læs mere

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Indhold: Spørgsmål og svar fra dagen Side 3 10. Alle spørgsmål i samlet rækkefølge Side 11 Hjælpe spørgsmål til uddybning

Læs mere

ENERGIEFFEKTIVISERING RÅDGIVNING GIVER MASSIVE BESPARELSER RHVERV ET WHITEPAPER FRA JYSK ENERGI

ENERGIEFFEKTIVISERING RÅDGIVNING GIVER MASSIVE BESPARELSER RHVERV ET WHITEPAPER FRA JYSK ENERGI ENERGIEFFEKTIVISERING RÅDGIVNING GIVER MASSIVE BESPARELSER RHVERV ET WHITEPAPER FRA JYSK ENERGI ALLE VIL ENERGI- EFFEKTIVISERE Langt de fleste virksomheder kan se fordele i at spare på energien, hvis det

Læs mere

Guide: Spar en månedsløn hvert år

Guide: Spar en månedsløn hvert år Guide: Spar en månedsløn hvert år Danskernes rod i økonomien kan for en stor del undgås, hvis vi bliver bedre til at lægge budget og leve efter det. PLUS guider dig til et bedre økonomisk overblik og giver

Læs mere

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Guide: Træn dig til en stærk holdning Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få en god holdning INDHOLD: Få en stærk

Læs mere

Pas på pengene. Konfirmeret og hvad så?

Pas på pengene. Konfirmeret og hvad så? Pas på pengene Konfirmeret og hvad så? Send gaverne på overarbejde Lommepenge uden at røre en finger Tillykke med den store dag. Du får garanteret masser af kærlighed og gaver af alle dem, der holder af

Læs mere

guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan rydder du op i dårlige aftenvaner Styrk dit liv med Chris MacDonald

guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan rydder du op i dårlige aftenvaner Styrk dit liv med Chris MacDonald guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan rydder du op i dårlige aftenvaner Styrk dit liv med Chris MacDonald Sådan rydder du op i PLUS udgives af Berlingske Media, Pilestræde

Læs mere

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING KAN DU SE FORSKELLEN! EJENDOMSMÆGLER BOLIGadvokat BANKRÅDGIVER KØBERRÅDGIVER KREDITFORENING 10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING Køb eller salg af bolig er formentlig den største handel

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

inspiration Jeg bruger stort set ingen energi Lad el-måleren løbe baglæns Send oliefyret ud i kulden pak huset ind i en varm dyne

inspiration Jeg bruger stort set ingen energi Lad el-måleren løbe baglæns Send oliefyret ud i kulden pak huset ind i en varm dyne inspiration REN BESKED om REN ENERGI Jeg bruger stort set ingen energi Pump varmen op af jorden Lad el-måleren løbe baglæns Send oliefyret ud i kulden pak huset ind i en varm dyne Få ny energi Miljørigtig

Læs mere

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER Du synes sikkert det er tidskrævende og besværligt at tage dig af virksomhedens forsikringer. Måske er du usikker på, om din virksomhed og dine medarbejdere er dækket

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

ENERGITJENESTEN. Gode og gratis råd om alt fra sparepærer til energirigtig renovering af din bolig

ENERGITJENESTEN. Gode og gratis råd om alt fra sparepærer til energirigtig renovering af din bolig ENERGITJENESTEN Gode og gratis råd om alt fra sparepærer til energirigtig renovering af din bolig 02 EKSPERTER MED Peter Larsen Energivejleder Energivejlederne i Energitjenesten kan hjælpe dig, når du

Læs mere

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd

Spar på energien. Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd Spar på energien Få mest muligt ud af energien og skån miljøet med vores spareråd varme Udnyt varmen rigtigt JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC 15,5 14,5 14 9 3,5 2 2 2 3 8 12 14,5 Årligt

Læs mere

5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS

5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS 5 TRIN TIL FORBEDRING AF DIT FOKUS Indledning Tak fordi du har valg at downloade guiden 5 trin til forbedring af dit fokus. Jeg går ud fra, at du har downloadet denne guide, fordi du har et ønske om at

Læs mere

BOGEN OM LEGATSØGNING FOR ENLIGE MØDRE. - søg støtte til dig selv og dine børn

BOGEN OM LEGATSØGNING FOR ENLIGE MØDRE. - søg støtte til dig selv og dine børn Pretty Page BOGEN OM LEGATSØGNING FOR ENLIGE MØDRE - søg støtte til dig selv og dine børn Trine Toft, 2015 2 Indholdsfortegnelse 4 Forord Legatsøgning De fleste enlige mødre har hørt om den julehjælp,

Læs mere

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Forsikringsguide 2015 Kære tillidsvalgte Kære tillidsvalgte Du er hver dag med til at hjælpe dine kolleger,

Læs mere

INTERNET OG TV som det burde være

INTERNET OG TV som det burde være Tilbud til foreninger (Lodskovvad Bunken) Vi tilslutter din bolig til fibernettet - uanset antal meter for kun BESTIL INDEN 3/9 2018 OG BETAL 0 KR. I TILSLUTNING 3.500 kr. INTERNET OG TV som det burde

Læs mere

Vi er på en oplevelsesferie i Asien alene og uden guide.

Vi er på en oplevelsesferie i Asien alene og uden guide. Personlig profil Michael Vi er på en oplevelsesferie i Asien alene og uden guide. Vi kører i en lejet bil. Det er en gammel Landrover, som kun kører 8 km. Per liter ved en gennemsnitsfart på 80 km/t. Man

Læs mere

Tag bedre billeder af dine. med disse 3 super nemme tricks

Tag bedre billeder af dine. med disse 3 super nemme tricks Tag bedre billeder af dine børn med disse 3 super nemme tricks Kender du det? Mini er simpelthen så charmerende at du slet ikke kan modstå at prøve at fange øjeblikket? Men når du ser billedet tænker du

Læs mere

Janus køber knallert. Elevark

Janus køber knallert. Elevark Janus køber knallert Elevark Jeppe og Janus er brødre. Jeppe er 12 år, og Janus er 15 år. De går begge to op i motorer og knallerter, og storebror Janus er ved at tage knallertkørekort. I Danmark kan man

Læs mere

Velkommen til den mobile verden

Velkommen til den mobile verden Velkommen til den mobile verden Hos Call me fokuserer vi på at gøre det nemt for dig at købe din nye mobil, mobilt bredbånd eller mobiltilbehør. Du kan handle på www.callme.dk, når du har tid og til priser

Læs mere

Gode råd om hvordan man kommer af med stress

Gode råd om hvordan man kommer af med stress Gode råd om hvordan man kommer af med stress Først skal du erkende, at du har et problem, at du ikke har det godt og ikke kan gøre det, du gerne vil, og som du plejer at gøre. Din familie, venner og veninder

Læs mere

Tjekliste for kortlægning af strømforbrug og indsatsområder

Tjekliste for kortlægning af strømforbrug og indsatsområder ELSPAREPORTAL Tjekliste for kortlægning af strømforbrug og indsatsområder Idéen med kortlægning af strømforbruget er at indkredse de store elforbrug i afdelingen og finde de områder hvor der kunne være

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Tilbud til foreninger (indi 46) SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Bestil Waoo Basic, Extra eller Full og få 2 mdr. internet 0,- * SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo Fiber fra Eniig, får du ikke

Læs mere

RYGESTOP - 5 ting du kan gøre selv

RYGESTOP - 5 ting du kan gøre selv RYGESTOP - 5 ting du kan gøre selv www.karinnilsson.dk Trin 1 Kod din indre GPS Start med at gøre dig klart, hvad du gerne vil opnå. De fleste der kommer til mig ved alt om, hvad de gerne vil være FRI

Læs mere

Vejledning for Modeller

Vejledning for Modeller Vejledning for Modeller Vejledning for Modeller Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Chat typer på Cam4You... 3 Min Konto... 4 Gå online... 4 Specielt ved privat chat... 10 Mine indstillinger... 11 Ændre priser...

Læs mere

www.carl-ras.dk dit værktøj til vores værktøj

www.carl-ras.dk dit værktøj til vores værktøj www.carl-ras.dk dit værktøj til vores værktøj Vi ved godt, at du ikke altid har brug for vores kompetente vejledning for at gøre dine indkøb hos os. Nogle gange skal du blot have genopfyldt dit lager.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Skriv selv: 1. Mit liv med alkohol... 238 2. Dagbog om at lære at drikke med måde... 241

INDHOLDSFORTEGNELSE. Skriv selv: 1. Mit liv med alkohol... 238 2. Dagbog om at lære at drikke med måde... 241 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning............................................ 6 2. Læsevejledning......................................... 14 3. Min egen historie.......................................

Læs mere

Sparerøddernes håndbog

Sparerøddernes håndbog Sparerøddernes håndbog Smil til verden og verden smiler igen Denne sparebog er blevet til på baggrund af Druestrup Friskoles fokus på at spare på CO2, hvilket var emnet for Jordens Dag i år. Det bevirkede

Læs mere

forhold og procent trin 1 brikkerne til regning & matematik preben bernitt

forhold og procent trin 1 brikkerne til regning & matematik preben bernitt brikkerne til regning & matematik forhold og procent trin 1 preben bernitt brikkerne til regning & matematik forhold og procent, trin 1 ISBN: 978-87-92488-02-2 1. Udgave som E-bog 2003 by bernitt-matematik.dk

Læs mere

SOLCELLER energi for alle

SOLCELLER energi for alle SOLCELLER energi for alle 1 LAD SOLEN SKINNE PÅ DIN EL-REGNING Interessen for solcelleanlæg er steget markant de senere år og denne interesse ser ud til at fortsætte ikke mindst fordi det forventes at

Læs mere

Jobindex Kundetilfredshed 2010

Jobindex Kundetilfredshed 2010 Jobindex Kundetilfredshed 2010 1. Kundetilfredshedsundersøgelse hos Jobindex 2010 I efteråret 2010 gennemførte Jobindex en online spørgeskemaundersøgelse blandt vores 1000 største kunder, der skulle belyse,

Læs mere

Sidste skoledag... - en god fælles oplevelse

Sidste skoledag... - en god fælles oplevelse Sidste skoledag... - en god fælles oplevelse Til skolen... Sidste skoledag er et farvel til skolen, som har været rammen om en stor del af livet i 9 eller 10 år. Derfor er det vigtigt, at sidste skoledag

Læs mere

Sådan bruger du en online-kalender sammen med din mobiltelefon

Sådan bruger du en online-kalender sammen med din mobiltelefon Hvorfor er det en god ide at bruge en online-kalender sammen med min mobiltelefon? Der er næsten kun fordele ved at bruge en online-kalender sammen med sin mobiltelefon: Du har altid din kalender med dig,

Læs mere

Spis dig sund og glad - en lille lektie i de gode ting for kroppen

Spis dig sund og glad - en lille lektie i de gode ting for kroppen Spis dig sund og glad - en lille lektie i de gode ting for kroppen Energibehov Din krop har behov for energi hver dag. Energien får du fra maden du spiser Hvor meget og hvad du skal spise hvornår snakker

Læs mere