Spar kr ved at omlægge dit realkreditlån

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån"

Transkript

1

2 Spar kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke er kvalificeret nok, til at finde det bedste og billigste realkreditlån selv. Derfor ender rigtig mange af os, med at tage ned i vores bank, hvor vi forventer at modtage professionel rådgivning. Hvad du sikkert ikke ved, er at banken tjener rigtig gode penge på dit realkreditlån og de er selvfølgelig ikke uden videre, interesseret i at give dig en bedre pris, da de så tjener mindre på dig. Resultatet er, at du ender med et realkreditlån, der koster dig langt mere, end hvad du kunne have fået andre steder. Heldigvis for dig og mig, findes der uvildige eksperter der kan hjælpe os, med at finde det absolut bedste og billigste realkreditlån. Et eksempel er Realkreditkonsulenten.dk, stiftet af Martin Riedel der har 12 års erfaring indenfor realkreditbranchen og som en af de eneste i Danmark, er han godkendt af Finanstilsynet. Martin hjælper folk som dig og mig, med at finde et bedre og billigere realkreditlån, og oftest sparer hans kunder mellem og kr! Læs mere om Realkreditkonsulenten her Nu sidder du måske og tænker: "Fedt! Men hvad koster det at få hjælp fra Realkreditkonsulenten?" Realkreditkonsulenten arbejder ud fra to prismodeller: Engangsbeløb eller provision. Et engangsbeløb er for dig, der ikke har et særlig stort realkreditlån. Her betaler du en fast pris for deres hjælp. Provisions modellen er for dig, der har et højt realkreditlån. Her arbjeder realkreditkonsulenten gratis, mod at de får 50% af første års besparrelse. Det vil sige, at hvis du kan spare kr. første år, så skal realkreditkonsulenten have kr. alt i alt. Få en GRATIS og uforpligtende vurdering af din situation Vi normale danskere har ikke den viden der kræves, for at vurdere, hvad vi reelt set mangler og leder efter. Realkreditkonsulenten.dk tilbyder derfor, at give dig en gratis og uforpligtende vurdering af din situation. Herefter vil de vende tilbage med et bud på, hvad de kan gøre for dig. Derfor bør du kontakte Realkreditkonsulenten.dk i dag! Du bruger måske 10 minutter på at udfyld kontaktformularen på realkreditkonsulenten.dk - Herefter får du en vurdering og, hvis der er mulighed for at tjene mange penge, så sørger realkreditkonsulenten for, at du tjener de penge. Du skal altså kun af med penge, hvis du kan spare penge! Det er en win-win situation, som du bør benytte dig af!

3 Spar op til kr. om året på dine forsikringer Forsikringer er nødvendige og ikke mindst meget dyre. Med det store udvalg af forsikringsselskaber som der findes i Danmark, er der heldigvis mange penge at spare, hvis du bare beder om et tilbud fra flere forskellige selskaber. For en gennemsnitsfamilie vil du ofte kunne spare mere end kr. om året, ved at tjekke alle dine forsikringer igennem. At ringe rundt til alle de forskellige forsikringsselskaber er desværre en meget tidskrævende og besværlig proces. Heldigvis for dig, findes der er en meget nem løsning: Få 3 GRATIS og uforpligtende forsikringstilbud: 1. Skriv ned hvilke forsikringer du har i dag, hvad de koster og, hvad de overordnet dækker. 2. Gå ind på findforsikring.dk og bestil 3 gratis og uforpligtende tilbud fra de mest relevante forsikringsselskaber. Bed om et tilbud for hver af dine nuværende forsikringer. 3. Sammenlign de modtagne tilbud med dine nuværende forsikringer. Det vigtigste er, at de tilbudte forsikringer dækker dig grundigt nok. Vær opmærksom på, at mange af de dyrere forsikringer prøver at retfærdiggøre deres priser ved at indkludere alverdens mærkelige ekstra forsikringer/punkter som f.eks. sikring mod idenditets tyveri... Hvor mange er det nu lige, der bliver ramt af dette? Spar kr. om året på din bil Det koster rigtig mange penge at have bil - oftest et sted mellem kr. pr. måned pr. bil. Det kan være rigtig svært at undværre en bil helt, men oftest vil du kunne klare langt de fleste gøre mål ved hjælp af offentlig transport eller en cykel. Har du f.eks. glemt at købe en mælk, så lad være med at køre de 2 kilometer op til din dagligbrugs. Tag cyklen i stedet - Du kommer i bedre form og du sparer penge. Prøv også at planlægge jeres køreturer, så i undgår alt for mange unødvendige køreturer. Kan du spare bare en tank benzin om måneden, har du sparer kr. på et år! Har du en gammel og slidt bil, kan du også overveje, hvorvidt det vil give mere mening at købe en ny bil der kører længere på literen og som koster mindre i vægtafgift og forsikring. Et godt råd til at spare penge ved bilkøb er, ikke at købe en helt ny bil, da bilens værdi falder 30-40% efter du har købt den. Køb i stedet en bil med 1-2 år på bagen. Du vil spare RIGTIG mange penge og bilen vil være i næsten lige så god stand.

4 Spar kr. om året - Opdater dit mobil- og bredbåndsabonnement Telebranchen kører en konstant og hård priskrig, hvilket for os forbrugere betyder en lind strøm af bedre og billigere mobil- og bredbåndsabonnementer. Har du ikke skiftet mobilabonnement indenfor de seneste 6 måneder, vil du som oftest kunne spare 500 kr. om året pr. mobiltelefon. For en familie på fire vil det oftest betyde en besparelse på kr. årligt! Snakker vi bredbåndsabonnementer vil du formentligt kunne spare kr. om året + du får en højere hastighed. Sådan finder du et billigere mobilabonnement: 1. Afdæk familiens behov og aktuelle mobilabonnementer. Skriv følgende ned for hver person i familien: Hvad koster dit nuværende mobilabonnement og, hvad indeholder det? Hvor mange timer snakker du i telefon pr. måned? Hvor meget data bruger du pr. måned? Hvor mange sms'er sender du pr. måned? 2. Gå nu ind på en prissammenligningsside som f.eks. Nytmobilabonnement.dk og sammenlign de forskellige, aktuelle mobilabonnementer. Du leder efter et mobilabonnement der først og fremmest dækker dit behov, og som dernæst er billigere end dit nuværende. Det er som regel gratis at skifte mobilabonnement og du kan sagtens beholde dit mobilnummer. Sådan finder du et billigere bredbåndsabonnement: 1. Afdæk familiens nuværende bredbåndsabonnement: Hvad koster det pr. måned? Hvilken hastighed får i? 2. Gå ind på denne prissammenligningsside over bredbåndsabonnementer, hvor du hurtigt kan sammenligne de nuværende tilbud og kampagner på bredbåndsabonnementer. Finder du et abonnement der er billigere end dit nuværende, og som giver dig en højere hastighed, så skifter du bare over. Det tager maksimalt 30 min og der kan være mange penge at spare! Husk at kigge på den samlede pris over den 6 måneder lange bindingsperiode.

5 Spar mindst kr. årligt på din elregning Den gennemsnitlige hustand bruger ca kr. årligt i strøm. Men ved at foretage nogle små ændringer, vil du oftest kunne spare kr. årligt! Tip 1 - Skift dine glødepærer ud med LED pærer Skift dine gløde/halogenpærer ud med LED pærer. LED er fremtidens lysteknologi. De bruger næsten intet strøm, generer ingen varme, holder i 50 gange så lang tid som dine glædepærer og så giver de dig en bedre og mere komfortabel belysning. En god LED pærer koster ca kr. men den har ligeledes tjent sig hjem i løbet af 1-1½ år. Dertil skal den formentlig først skiftes om år. De er lavet mange beregninger og ingen er tilpasset din bolig helt præcist, men du vil oftest kunne spare mellem 900 og kr om året i el, bare ved at skifte dine lyspærer. Tip 2 - Køb nye og energivenlige hvidevarer Dine hvidevarer er som oftest det, der bruger mest strøm. Er dit køleskab, komfur, fryser eller vaskemaskine bare 7-8 år gammelt, vil du ofte kunne spare kr. pr. enhed pr. år. på at udskifte dine hvidevarer med nye og bedre hvidevarer. At skifte hvidevarer er en dyr affære og tjener sig først ind om et par år. Men har du nogle meget gamle produkter, så overvej at investere lidt ekstra i noget ekstra energivenligt. Tip 3 - Sluk alt standby udstyr Du slukker selvfølgelig dit TV om natten, men slukker du det på kontakten? Hvis ikke, så står dit TV på standby. I gennemsnit koster det dig 50 kr. pr. apparart pr. år at holde dem kørerende på standby. Har du 8 el-appararter der står på standby, kan du spare 400 kr. årligt. Ikke den store gevinst, men alligevel værd at tage med.

6 Spar penge på madbudgettet Et madbudget er en vis mængde penge, du hver måned sætter til side til mad. De fleste danskere sætter et madbudget, men de færrest kan finde ud af at overholde det. Jeg har eksperimenter med flere metoder og dette er den, jeg har haft størst succes med. Sådan gør du: 1. Fastsæt et månedligt madbudget. En familie på 2 kan klare sig for kr/måned. En familie på 4 kan klare sig for kr/måned. Det er selvfølgelig op til dig, hvad du vil sætte til side til mad, men det kan lade sig gøre at spise for mindre end kr i måneden. 2. Hæv dit månedlige madbudget, helst i 100 krone sedler, hvis det kan lade sig gøre. 3. Find fire konvolutter frem. Skriv "Første uge" på den første, "Anden uge" på den næste, "Tredje uge" på den tredje og "Fjerde uge" på den sidste. 4. Fordel nu dit madbudget i de fire konvolutter, så du har lige mange penge til hver uge. 5. Sæt dig sammen med familien og skriv op, hvad i kunne tænke jer at spise over de næste 7 dage. Både morgenmad, middagsmad og aftensmad. 6. Lav en indkøbsliste så i kan købe ind til 3-4 dage ad gangen. 7. Tag nu ud og køb ind sammen som familie. Køb KUN det der står på jeres indkøbsseddel og brug madpengene fra den respektive uge. Fortsæt sådan her fremover og sørg for, at i KUN bruger penge fra ugens konvolut. Et godt tip: Når i laver jeres indkøbsliste, så prøv at søge efter de forskellige varer på etilbudsavis.dk. Det er en online tjeneste, hvor i kan sammenligne hele ugens tilbud på tværs af alle tilbudsaviser. En sidste note Du sparer ingen penge, hvis du ikke implementerer nogle af disse råd. Gør nu dig selv den tjeneste, at gøre noget ved disse råd. Jeg anbefaler dig på det kraftigste, at du starter fra toppen af denne korte guide og starter med realkreditlånet. Jo mere du kan spare, jo mere vil du være motiveret, til at fortsætte din sparerunde. Går du alle trinene igennem, vil du højst sandsynligt have sparet nok penge sammen, til at du kan komme på en ekstra ferie hvert år.

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Tag et Danica Pensionstjek og få et klart svar

Tag et Danica Pensionstjek og få et klart svar FORUDSÆTNINGER BAG DANICA PENSIONSTJEK INDHOLD Indledning.... 1 Konceptet... 1 Tjek din pension én gang om året.... 2 Få den bedste anbefaling.... 2 Forventede udbetalinger og vores anbefalinger..........................................................

Læs mere

Leasing - hvad skal du være opmærksom på?

Leasing - hvad skal du være opmærksom på? Forberedelse Budget Benzin, diesel eller el Leasing eller køb Bilen ved forhandleren Udstyr Garanti Prøvetur Service Rabat Finansiering Gode råd Forsikring Slutseddel BilBasens købsguide til nye biler

Læs mere

Nu bli'r der priskrig: Sådan får du billigere forsikring

Nu bli'r der priskrig: Sådan får du billigere forsikring Nu bli'r der priskrig: Sådan får du billigere forsikring Forsikringsselskaberne tjener så mange penge, at det kan blive begyndelsen på en priskrig. Se her, hvordan du får den bedste og billigste forsikring,

Læs mere

Tænk dig om. Den voldsomme ulykke gav mig et nyt syn på trafikken: GF er tættere på dig Bedre forsikret ved ulykke. Red nakken Støt hovedet

Tænk dig om. Den voldsomme ulykke gav mig et nyt syn på trafikken: GF er tættere på dig Bedre forsikret ved ulykke. Red nakken Støt hovedet GF er tættere på dig Bedre forsikret ved ulykke FORÅR 2013 Red nakken Støt hovedet Den voldsomme ulykke gav mig et nyt syn på trafikken: Tænk dig om 10 MINUTTER med GF Forsikring 142 millioner på vej til

Læs mere

spar penge Guide Skift bank og sider Sådan får du en bedre rente Sådan forhandler du med banken Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

spar penge Guide Skift bank og sider Sådan får du en bedre rente Sådan forhandler du med banken Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 2 Skift bank og sider spar penge Sådan får du en bedre rente Sådan forhandler du med banken Spar penge INDHOLD I DETTE HÆFTE:

Læs mere

Philip Fisker og Emil Malthe Bæhr Christensen

Philip Fisker og Emil Malthe Bæhr Christensen Projektopgave - Mad Delemne - Madspild Vi har valgt delemnet madspild. Ifølge os er madspild et område, der ikke er belyst nok, selvom det er meget aktuelt i disse dage, hvor man snakker om klimaændringer

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Når du har planer om en ny bolig

Når du har planer om en ny bolig Når du har planer om en ny bolig Når du har planer om en ny bolig At blive boligejer er en stor begivenhed i livet og derfor sjældent noget, man beslutter fra den ene dag til den anden. For hvad er der

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Allan C. Malmberg LÆR OM CHANCER! Sanne og Malene går på opdagelse med computeren

Allan C. Malmberg LÆR OM CHANCER! Sanne og Malene går på opdagelse med computeren Allan C. Malmberg LÆR OM CHANCER! Sanne og Malene går på opdagelse med computeren INFA 2005 Forord Denne INFA-publikation giver en indføring i arbejdet med begreber fra sandsynlighedernes verden. Den henvender

Læs mere

Sådan består du Prøve i dansk 3

Sådan består du Prøve i dansk 3 Sådan består du Prøve i dansk 3 Denne vejledning skal hjælpe dig med at forberede dig til Prøve i dansk 3. (Danskprøve, højt niveau). Grundlaget for vejledningen er Skapagos erfaringer med elever, der

Læs mere

SELVHJÆLPSGUIDE HJÆLP TIL AT FINDE EN VEJ UD AF SPILLEAFHÆNGIGHED

SELVHJÆLPSGUIDE HJÆLP TIL AT FINDE EN VEJ UD AF SPILLEAFHÆNGIGHED SELVHJÆLPSGUIDE HJÆLP TIL AT FINDE EN VEJ UD AF SPILLEAFHÆNGIGHED CENTER FOR LUDOMANI // ODENSE, KØBENHAVN & ÅRHUS // TLF. 7011 1810 // INFO@LUDOMANI.DK // LUDOMANI.DK INTRODUKTION Selvhjælpsguiden er

Læs mere

Får du varme nok for dine penge?

Får du varme nok for dine penge? FIF MARKETING FI11/13 - returtemperatu Får du varme nok for dine penge? Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. I Danmark udleder vi i gennemsnit

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Får du varme nok for dine penge?

Får du varme nok for dine penge? SB0508 Får du varme nok for dine penge? Du kan gøre meget for at holde på varmen. Det kommer samtidig både din økonomi og miljøet til gode. - når god energi er inde i varmen I Danmark udleder vi 10 ton

Læs mere

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser.

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. Energien er jeres Vi har udviklet os gennem de sidste 100 år fra at være et kulselskab, til et benzin- og olieselskab

Læs mere

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE - et refleksions- og handlingsværktøj til at skabe bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv VÆRKTØJET I en travl hverdag hvor det kan være svært at få arbejdsliv

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

3 fejl du ikke må lave,

3 fejl du ikke må lave, 3 fejl du ikke må lave, hvis du vil tjene penge på din blog! #1 Mette Høholt Frederiksen - Blogvision.dk Indhold Fejl #1 Du går glip af flere hundrede besøgende dagligt fra Google... 5 #1 Giv dit blogindlæg

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Hiv stikket ud og tag på drømmeferien

Hiv stikket ud og tag på drømmeferien Hiv stikket ud og tag på drømmeferien De fleste drømmer om at hive stikket ud et par måneder og komme væk fra hverdagens stress og jag, og for en typisk dansk familie kan det faktisk godt lade sig gøre

Læs mere

Skilsmisse -hvad så med økonomien?

Skilsmisse -hvad så med økonomien? Skilsmisse -hvad så med overblik bodeling budget økonomi ægtefællebidrag børnetilskud børnebidrag ansvar -økonomisk e-guide til dig der skal skilles Forfatter: Heidi Hamann, økonomisk rådgiver Skilsmisse

Læs mere

Alderens muligheder. Ældre Sagens Fremtidsstudie

Alderens muligheder. Ældre Sagens Fremtidsstudie ARBEJDE ARBEJDE ARBEJDE ARBEJDE ENNERNE FAMILIEN OG VENNERNE Alderens muligheder ELFÆRD VELFÆRD VELFÆRD Ældre Sagens Fremtidsstudie KVALITET HELBRED OG LIVSKVALITET Alderens muligheder Ældre Sagens Fremtidsstudie

Læs mere

Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet

Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet Fokus: At give konfirmanderne en oplevelse af, at de kan være med til at gøre en forskel i sognet/menigheden og dermed være en del af kirken. Med inspiration

Læs mere

SÅDAN HAR DU EN STØTTENDE SAMTALE. Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge. Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge

SÅDAN HAR DU EN STØTTENDE SAMTALE. Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge. Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge SÅDAN HAR DU EN STØTTENDE SAMTALE Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge PSYKIATRIFONDEN.DK 2 Psykiatrifonden 2014 DEN STØTTENDE SAMTALE

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

NYE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NYE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NYE HVIDEVRER - hvad skal jeg vide, før jeg køber? Brug lidt energi - og få et mindre energiforbrug Vil du gerne have et lavt energiforbrug med i købet, når du anskaffer nye hvidevarer? Så betaler det

Læs mere