Billund Landdistriktsråd (BLDR) REFERAT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Billund Landdistriktsråd (BLDR) REFERAT"

Transkript

1 Billund Landdistriktsråd (BLDR) Tid: Mandag d. 23. januar 2017, kl Hvor: Deltagere: Filskov Kro, Amtsvejen Filskov: Johan Andersen, Holger Villumsen Hejnsvig-Donslund: Ove Møberg, Torben Jensen Skjoldbjerg-Almstok: Hans Peter S. Kristiansen Stenderup-Krogager: Lona Linding, Niels Thomsen Sønder Omme-Bøvl: Jørgen Svanberg, Birgit Schäfer Mortgensen Urup-Nollund-Eg: Uffe B. Jensen, Laila Toudal Vesterhede: Ove Iversen Vorbasse-Fitting-Nebel: Ole Gram, Jørgen Poulsen To valgte fra hvert lokalområde. Særligt indbudte: Nils Nordholm, Teknisk, Billund Kommune Afbud: Mette Knudsen, Skjoldborg. Henning Madsen, Vesterhede. REFERAT 1 Indlæg ved Nils Nordholm vedr. etableringen af lokale genbrugspladser. Debat: Nils Nordholm er specialkonsulent i Billund Kommunes (BK) enhed Virksomhed og Affald indenfor afdelingen Virksomhed og Affald (eller omvendt?). Han træffes på og nno@billund.dk. Der er to mål med projektet: At leve op til Miljøstyrelsens krav om etablering af lokale genbrugspladser. At motivere borgere til bedre sortering af affald. BK indretter tre nye genbrugspladser og renoverer én. Der arbejdes med mål for mængden af indvundet brugbart affald pr indbygger, 150 kg. Projektet blev gennemgået. Det er opdelt i 7 adskilte etaper. Det er foreløbig nået til etape 4. Derefter følger etape 5) test, 6) erfaringsopsamling og 7) rapport til MST / Miljøstyrelsen. Tidsplan og kommunikation af projektet til borgerne er for svag. Genbrugspladserne vil være åbne 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen uden nogen form for indhegning eller spærring af adgang. Alle indbyggere i BK må frit vælge den genbrugsplads, der ønskes, til aflevering af affald.

2 Lokalrådene kunne med gratis adgang se en risiko for, at der vil blive dumpet især erhvervsmæssig bygningsaffald uden sædvanlig betaling derfor. Derfor nævntes erfaringer fra andre ubemandede genbrugspladser, hvor der er set adgangsstyring med brug af sygesikringskort som på biblioteker, sms-koder eller genkendelse af bilens nummerplade. Nils Nordholm afviste sådanne tiltag. Foruden et begrænset budget er projektet baseret på troen på det gode i de mennesker, der benytter pladserne. Der forventes fællesskab om pladsernes drift og vedligehold. Derfor opsættes ikke hegn og bom. Hvis dette grundlag viser sig at være forkert, så må vi spørge byrådet, hvad der så skal ske? Skal den i så fald nødvendige investering foretages, eller skal pladsen lukke igen? BK planlægger en introducerende uddannelse til de frivillige, der påtager sig opgaver på genbrugsstationerne. Tidsplan: I marts tager byrådet stilling til igangsættelse eller ej. Hvis projektet vedtages, følger inden sommer udbud af anlægsopgave, opførelse og ibrugtagning. Efter test hen over sommeren skal BK inden den 1. oktober 2017 aflægge rapport til MST. Formanden: De involverede lokalråd stiller sig til rådighed som samarbejdspartnere for de frivillige, der arbejder på genbrugspladserne. Genbrugsgrupperne arbejder i ad hoc grupper, der kan gå til lokalrådene med deres erfaringer og bekymringer. 2 Godkendelse af referatet fra sidste møde. Godkendt. 3 Opdatering af medlemslisten for BLDR. 1. BLDRs bestyrelse: Tjek venligst, om jeres data er oplyst korrekt på: og meddel ændringer til sekretæren. Desuden: 2. Eget lokalråd: husk at informere landdistriktskonsulenten direkte i mail om ændringer i eget lokalråd. Eller, tjek om landdistriktskonsulenten kan se jeres opdaterede data gennem links på denne side (liste i højre side): bldr.dk/landdistrikter/

3 4 Orientering fra formanden. Malene Brandt Winther er vikarierende landdistriktskonsulent. BLDR holder mange møder, og vi bør kunne klare os med det nuværende omfang. LAG Billund-Vejen har for nylig afholdt årsmøde i Holsted, hvilket var vel besøgt. Vi fik orientering om crowdfunding, hvilket LAGkoordinator Merete Thyssen gerne hjælper lokalråd og andre med. Crowdfunding fungerer typisk ved, at giveren låner mindre beløb til et projekt eller giver et beløb som gave mod på et nærmest symbolsk plan at få en prøve af produktionen tilbage. 5 Stillingtagen til evt. medlemsskab af Landsbyerne i Danmark. Link: Landsbyerne i Danmark henvender sig almindeligvis til lokalrådene, men denne gang altså også til landdistriktsrådene. Formanden har spurgt tilbage, hvad vi kan forvente at få for kontingentet. Et svar er imidlertid ikke nået frem inden dette møde, så vi må vente med videre diskussion til næste gang. Sønder Omme oplyste at have takket nej til en tilsvarende henvendelse til lokalrådet, da prisen var før høj: DKK. 6 Samling af høringssvar fra lokalrådene angående mobilitet. Mona Hvids rapport lægges ud på vor webside af webkoordinatoren, når den er modtaget fra formanden. Generelt: Mona Hvids projekt indeholdt intet om kollektiv rutetrafik, og projektet oplevedes derfor som skuffende. Stenderup-Krogager nyder godt af den velfungerende linje mellem Esbjerg-Grindsted-Billund-Vejle, så her er engagementet i Tove Hvids projekt ret lille. Sønder Omme har pt givet op overfor spørgsmålet om offentlig transport, da byen står overfor en nedskæring af byens offentlige trafik. Filskovs konklusion: Der er meget lidt hjælp at hente fra det offentlige, som nedlægger busruter. I landdistrikterne må vi klare os selv med flere privatbiler og koordineret brug samme, og så må vi lære at indrette os med flextrafik, som er offentlig, men kræver en anden slags planlægning i hverdagen. Projektet afsluttedes med et spørgeskema, der oplevedes som uvedkommende med spørgsmål, der var helt udenfor målskiven. Det anvender et meget teoretisk sprog og møder ikke vore behov. Projektets form var ikke konstruktiv, og indholdet var fortænkt sludder. Formanden skriver om BLDRs holdning til Billund Kommune, at resultatet var skuffende og fortænkt. Før afsendelse udsendes et udkast til kommentar i bestyrelsen.

4 7 Samling af ønsker til ildsjæleværksted om iværksætteri. Workshop med fokus på iværksætteri indenfor småskalaturisme i landdistrikterne ønskes. Stimulering til oprettelse af et iværksætterhus blev også foreslået. Vi har behov for en workshop, hvor en eller flere kvalificerede oplægsholdere præsenterer os for såvel generel som specifik information om nye trends og anden nyttig viden. Den helt konkrete hjælp skal iværksættere fortsat have adgang til hos Billund Erhvervsfremme, banker og revisorer. Lokalrådene tager initiativer, når lokalrådene er den bedste til en specifik opgave. Det var eksempelvis tilfældet ved hytteprojektet i Vorbasse og ved stiprojektet Rundtur i Filskov. Lokalrådets rolle er at hjælp med koordinering, finansiering og måske planlægning. I BLDR er holdningen grundlæggende, at småskalaturismeprojekter skal gro nedefra. De skal ikke skabes ovenfra af Billund Erhvervsfremme eller Billund Kommune. Vi kan forestille os guidede ture, der udgår fra Billund eller måske Grindsted, men vi tror i højere grad, at turister i landdistrikter er familier og individualister, der selv går på opdagelse for at finde lokale opleveser og møde lokale menneske. Vor opgave er todelt: Vi har behov for at tilgængeliggøre landdistrikterne, lokalsamfundene og naturen ved hjælp af cykelstier, vandrestier (fx med bevaring af markveje, rydning af tilgroet buskads) og en sløjfebus. Her kan lokalrådene spille en rolle i samarbejde med Billund Kommune. Vi har også behov for udvikling af specifikke oplevelsespunkter i landsbyer og landdistrikter. Fx shelters. De vil formentlig hovedsageligt være personligt ejede og drevne af iværksættere. Fx cykeludlejning, gerne af brugte cykler. På den anden side er kommunens igangværende pilotprojekt i Filskov for stier med oplevelsespunkter et eksempel på, at det modsatte også kan være tilfældet. Lokalrådene kan være samtalepartnere for initiativtagerne, men iværksætterne vil oftest nok have større udbytte af Billund Erhvervsfremme, bank og revisor, hvis der skal skabes en forretning. I øvrigt har en idé ikke nødvendigvis behov for finansiering, før der er blevet leget lidt med den som et fritidsprojekt, hvor legen fører frem til noget, der kan blive til en forretning. BLDR ser ikke sig selv som selvstændig aktør indenfor turisme, men BLDR påtager sig gerne rollen som koordinator for lokalrådene. Derfor er BLDR interesseret i en workshop.

5 8 Indholdet af temamøde med økonomiudvalget i juni a. Driftsmidler til lysanlæg o.a. Sønder Omme har på kommunal jord en sti, som er anlagt af den for længst opløste forening Anlæggets Venner, som også sørgede for lys. Behovet for lys opstod efter voldsepisode. Nu er der imidlertid brug for ny finansiering af lyset, da foreningen er opløst. Billund Kommune afviser at påtage sig opgaven, så hvad kan der gøres? Kommunaldirektøren foreslår, at Sønder Omme Omme på ny rejser sagen overfor kommunen, men at det sker gennem BLDR. Er der tilsvarende erfaringer i andre landsbyer? I Øparken har Stenderup-Krogager en sti uden belysning. Hejnsvig har en sti med lys, som de selv betaler. Vorbasse, Filskov og de øvrige landsbysamfund har ikke tilsvarende udfordringer. Problemet forelægges Økonomiudvalget ved næste lejlighed. b. Andet. På kommende møde med Økonomiudvalget bør spørgsmålet om sanering eller nedrivning af overflødige ejendomme tages op. 9 Nedsættelse af arbejdsgruppe vedr. samling af politikere før kommunalvalget 2017: Udvikling af valgtema. Se pkt. 8 i forrige mødereferat. En arbejdsgruppe blev nedsat med tre medlemmer: Ole Gram, Torben Jensen og Johan Andersen. Gruppen udarbejder et oplæg til offentligt debatmøde, som bør finde sted medio eller ultimo september. Oplægget forelægges næste bestyrelsesmøde. Af aftenens debat, ønsker: At Billund Kommune prioriterer turisme langt højere end tilfældet er nu. Kommunalt initiativ til nedrivning af overflødige bygninger. Rettelse af tekst i landdistriktspolitikken, som efter forhandlingernes afslutning er tilføjet administrativt og dermed landdistrikterne uvedkommende. Implementering indenfor byrådet af den vedtagne landdistriktspolitik. At partigrupperne diskuterer landdistriktspolitik, og at de viser engagement overfor såvel landdistrikterne som offentligheden i øvrigt.

6 10 Fastlæggelse af indholdet af årsmødet Datoen har længe været fastlagt til den 26. april, men en (traditionen tro) uforudset personlig begivenhed foranledigede formanden til at anmode om flytning af mødet. Årsagen er, at hans tilstedeværelse i hjemmet på bemeldte dato er påkrævet, eftersom han i familiens kreds forventes at være aftenens hovedperson. Enkelte andre bestyrelsesmedlemmer ønskede også flytning af mødet, selv om de ikke har fødselsdag den dag. På denne baggrund blev årsmødet flyttet til tirsdag den 25. april, hvor det vil finde sted i Teglgårdshallen, Stenderup-Krogager. Følgende forslag til debat samme aften blev diskuteret: Turisme, byfornyelse m.v., stier og mobilitet. Valget faldt på byfornyelse. Hvordan arbejder andre landdistrikter og landsbyer med byfornyelse? Vestervig anvender et ejendomsselskab, der opkøber og nedbryder overflødige bygninger. Kan vi lære noget af Vestervig eller af andre landsbyer? Jørgen Svanberg finder en oplægsholder, der på baggrund af praktiske erfaringer også kan fortælle, hvorledes der ageres i forhold til gældende lovgivning. 11 Kort evaluering af ildsjæleværkstedet om turisme, Sdr. Omme, december. Arrangementet var brugbart og nyttigt, men ikke spændende. Udgangspunktet var ikke landdistrikterne, men rådhusets behov. Det var positivt, at vi fik en dialog med Billund Erhvervsfremme om Visitbillund. Vi vil imidlertid gerne have flere workshops. 12 Borgeridékasse. Kommunalt initiativ, der tages til efterretning. 13 Orientering fra lokalområderne. Filskov: Genbrugsplads på vej. Friskolens SFO udvider i renoverede lokaler ovenpå Sognegården, der købtes sidste år. Koncert med Birthe Kjær 30/9 i Viadukthallen. Hejnsvig-Donslund: Har udgivet en brochure om ny udviklingsplan som oplæg til debatmøde. Arbejder med et skrotprojekt. Skjoldbjerg-Almstok: Indbyggerne er ikke triste længere, nærmest tværtimod. Får allerede i år en ny kommunal cykelsti, pris 7 mio., som anlægges til erstatning for den nedlagte Sydbusrute. Planlægger koncert med det gamle Shubidua. Vil søge om penge til udskiftning af vinduer i Kulturhuset. Stenderup-Krogager: Ejendomsselskabet vil opføre ny bygning til købmanden. Ny webside på vej (den gamle udbyder gik vist fallit). Genbrugsplads på vej.

7 Sønder Omme-Bøvl: Fiskepladser og kanoplads etableres. Der er arbejdes videre med renovering af Sigengen. Møde med Billund Kommune om stier i nær fremtid. Ny webside på vej, da den gamle var så forældet, at ingen kunne betjene den. Urup-Nollund-Eg: Koncert afholdt med 70 deltagere. Korntørreriet fjernet efter, at ejeren havde opdaget sit ejerskab. Vesterhede: Har ansøgt Billund Kommune om tilladelse til rejsning af en grillhytte. Ove Iversen redegjorde kort for egne projekter. Vorbasse-Fitting-Nebel: Projekt for byfornyelse. Planlægger aktivitet ved shelterpladsen på Skovens Dag i foråret. 14 Fastsættelse af mødedatoer for næste periode. Mødeplan, med prioritering på førstkommende møde: februar 2017, Skjoldbjerg. Fokus på puljeansøgninger april 2017 årsmøde. Stenderup. 3. xx. juni? Dato for møde med Økonomiudvalget august Valgkampplanlægning oktober, Ekstra møde november Med julefrokost. 7. Behov for ekstra møder i januar 2018? 15 Dagsordenspunkter for de næste møder. 1. Turisme. 2. Orientering fra lokalrådene. 3. Valgmøde før kommunalvalget. 4. Mobilitet. 5. Byfornyelse i landsbyerne. 16 Eventuelt. Jørgen Svanberg, Sønder Omme, kasserer: Den endelig afregning og afklaring på turismeprojektet i 2013 mangler vi stadig. Erhvervsstyrelsen mener at vi har DKK til gode, hvoraf et beløb måske skal gives videre til DGI. Husk i øvrigt at aflevere regnskaber for 2016 til kassereren. Jørgen Poulsen, Vorbasse: Håber at de planlagte ny genbrugspladser bliver velfungerende. Referent Holger Villumsen

Billund Landdistriktsråd (BLDR)

Billund Landdistriktsråd (BLDR) Billund Landdistriktsråd (BLDR) www.bldr.dk Tid: Hvor: Deltagere: Særligt indbudte: Tirsdag d. 22. november 2016, kl. 18.00-22, med julefrokost. Sdr. Omme Kro Filskov: Johan Andersen, Holger Villumsen

Læs mere

Billund Landdistriktsråd (BLDR) REFERAT

Billund Landdistriktsråd (BLDR) REFERAT Billund Landdistriktsråd (BLDR) Tid: Tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 19.00-22. Hvor: Deltagere: Særligt indbudte: Afbud: Filskov Kro, Amtsvejen, Filskov. Filskov: Johan Andersen og Holger Villumsen. Hejnsvig-Donslund:

Læs mere

Billund Landdistriktsråd (BLDR) REFERAT

Billund Landdistriktsråd (BLDR) REFERAT Billund Landdistriktsråd (BLDR) Tid: Mandag d. 4. april 2016, kl. 19.00-22. Hvor: Deltagere: Billund Museum, Morsbølvej 102, 7200 Grindsted Filskov: Johan Andersen, Holger Villumsen. Hejnsvig-Donslund:

Læs mere

Billund Landdistriktsråd (BLDR) REFERAT

Billund Landdistriktsråd (BLDR) REFERAT Billund Landdistriktsråd (BLDR) www.bldr.dk Tid: Onsdag d. 25. maj 2016, kl. 19.00-22. Hvor: Deltagere: Særligt indbudte: Afbud: Sdr. Omme Kro. Filskov: Johan Andersen, Holger Villumsen. Hejnsvig-Donslund:

Læs mere

Billund Landdistriktsråd (BLDR) REFERAT

Billund Landdistriktsråd (BLDR) REFERAT Billund Landdistriktsråd (BLDR) www.bldr.dk Tid: Tirsdag, den 4. oktober 2016, kl. 19.00-22. Sted: Deltagere: Ove Iversen, Refshøjvej 49, Vesterhede, 7250 Hejnsvig Filskov: Johan Andersen, Holger Villumsen

Læs mere

Billund Landdistriktsråd (BLDR) REFERAT

Billund Landdistriktsråd (BLDR) REFERAT Billund Landdistriktsråd (BLDR) Tid: Tirsdag d. 12, januar, 2016, kl. 19-22. Hvor: Vorbasse Fritidscenter, Drivvejen 1 Deltagere: Særligt indbudte: Afbud: Filskov: Johan Andersen og Holger Villumsen. Hejnsvig-Donslund:

Læs mere

Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på

Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på bosætningsfronten, været et rigtig godt år, når vi kigger

Læs mere

Billund Landdistriktsråd (BLDR) Årsmøde Mandag den 20. april 2015, kl på Sønder Omme Kro REFERAT. 1 Årsmødet

Billund Landdistriktsråd (BLDR) Årsmøde Mandag den 20. april 2015, kl på Sønder Omme Kro REFERAT. 1 Årsmødet Billund Landdistriktsråd (BLDR) Årsmøde Mandag den 20. april 2015, kl. 19.00 på Sønder Omme Kro REFERAT 1 Årsmødet 1.1. Valg af dirigent. Arne Thomsen, Hejnsvig 1.2. Valg af referent. Holger Villumsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Den 10. februar 2010 kl. 19.00-21.00 Stenderup-Krogager Afbud fra: Hans Hostrup, Erling Christensen og Torben Holt Vejen, den 11. februar 2010 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal.

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal. 1 jsc Nørreby, d. 12. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2013 hos Birgit Parkdal. Deltagere Torben Nielsen, Jens Haubro, Martha Joensen, Jan Schlegel, Jette Kølle, Lars Christoffersen,

Læs mere

Befolkningsprognose

Befolkningsprognose Befolkningsprognose 2019-2031 Befolkningsprognose 2018-2031 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Formål med befolkningsprognosen:... 3 Overordnede forudsætninger for befolkningsprognosen... 3 Status i forhold

Læs mere

Indbydelse til Kontaktudvalgsmøde. Referat.

Indbydelse til Kontaktudvalgsmøde. Referat. Tid: Kaffe og brød: Fraværende m. afbud: Fraværende uden afbud: Særligt indbudte: Indbydelse til Kontaktudvalgsmøde. Tirsdag d. 5. feb. -2013, kl. 19.00 Filskov Friskole, personalerummet. Bemærk mødestart

Læs mere

REBILD KOMMUNE REFERAT. Landsbyrådet. Mødedato: 9/ Mødetidspunkt: Bestyrelsesmøde julehygge

REBILD KOMMUNE REFERAT. Landsbyrådet. Mødedato: 9/ Mødetidspunkt: Bestyrelsesmøde julehygge REBILD KOMMUNE REFERAT Landsbyrådet Mødedato: 9/12 2010 Mødetidspunkt: 17 19.00 Bestyrelsesmøde 19.00 julehygge Sted: Hos Susanne Gl. Landevej 2, Kgs. Tisted, 9610 Nørager Fraværende: Lisbeth og Mona Dagsorden

Læs mere

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro

Afbud: Gert Jensen, Brian Holmberg, Søren H. Kristensen, Susanne Sander, Knud Rødbro Referat af møde i Landsbyforum den 14/9 2009 Deltagere: Ingrid Andreasen (Vrensted, gl. Løkken-Vrå) Ivan Leth (Tolne-Mosbjerg) Kjeld Larsen (Tversted, Uggerby, Tuen) Tove Marquardsen (Lønstrup, Skallerup,

Læs mere

Referat fra Vorbasse Lokalråds generalforsamling, tirsdag den 8. marts Ester Thisgaard og Ejgil Christensen blev foreslået, og valgt enstemmigt.

Referat fra Vorbasse Lokalråds generalforsamling, tirsdag den 8. marts Ester Thisgaard og Ejgil Christensen blev foreslået, og valgt enstemmigt. Referat fra Vorbasse Lokalråds generalforsamling, tirsdag den 8. marts 2016 Formand Jørn Poulsen, byder velkommen. Årsmødets dagsorden Valg af dirigent Frits Kristensen blev foreslået, og valgt enstemmigt.

Læs mere

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl. 17.00 ca. 20.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl. 16.30) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt.

Læs mere

2.2. Referat 2. Ordinære generalforsamling. Tirsdag den kl i mødesalen under Ølstykke Bibliotek. Grundejerforeningen Langekær

2.2. Referat 2. Ordinære generalforsamling. Tirsdag den kl i mødesalen under Ølstykke Bibliotek. Grundejerforeningen Langekær 2.2 Grundejerforeningen Langekær Skorpionen 73 47 17 56 23 3650 Ølstykke CVR.nr. 42 78 96 15 - Bank konto 3434 289696 www.skorpionen73.dk bestyrelsen@skorpionen73.dk Referat 2. Ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 1 Horsens d. 13. april 2015 Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 Deltagere: 1A, 3, 5, 13A, 13B, 15, 17, 2A, 2B, 4, 6, 8, 14A, 14B, 18, 20, Sundvej

Læs mere

Evalueringsskema til Landdistriktspuljen

Evalueringsskema til Landdistriktspuljen Evalueringsskema til Landdistriktspuljen Du skal udfylde evalueringsskemaet elektronisk og sende til sil@billund.dk senest tre måneder efter projekts afslutning, sammen med regnskab mv. Bemærk, at en del

Læs mere

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Indkaldelse til Bestyrelsesmøde Tid: Den 27-6-2017 Sted.: Bjarne Tarp Bredmosevej 18, Øse 6800 Varde Kl.: 19.00 Status.: Indkaldelse Til møderne er indkaldt (Funktion). Formand Finn Ladegaard På valg 2019

Læs mere

Referat fra mødet i Direktion. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Direktion. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Direktion (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Fredag den 8. august 2014 Mødested: Mødelokale 505 Mødetidspunkt: Kl. 8:30-11:30 Medlemmer: Karen Heebøll Michael Holst Vibeke

Læs mere

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 19/05/19

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 19/05/19 ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 19/05/19 Er tiden moden til en SV-regering? Det er nok ikke gået manges næser forbi, at Lars Løkke Rasmussen nu har åbnet en dør på klem for en SV-regering efter valget. Med

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. august 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (souschef), Marianne Pedersen (formand),

Læs mere

Den 2. marts 2018 kl ca. 12. hos Deponi Syd I/S, Ådalen 7C, 6600 Vejen

Den 2. marts 2018 kl ca. 12. hos Deponi Syd I/S, Ådalen 7C, 6600 Vejen Beslutningsprotokol Ådalen 7C 6600 Vejen Telefon 50 80 80 29 E-mail: poth@deponisyd.dk 5. marts 2018 Bestyrelsesmøde i Deponi Syd Den 2. marts 2018 kl. 9.00 ca. 12. hos Deponi Syd I/S, Ådalen 7C, 6600

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 18-12-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:41 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: Økonomiudvalget, 18-12-2008

Læs mere

Vesterhede Koordinations Råd

Vesterhede Koordinations Råd Referat VKR-møde onsdag d. 03. marts 2016. Næste møde onsdag d. 11. maj 2016 kl. 19:00 21:00 Til stede: VKR Bobklubben Menighedsrådet Programudvalget Borgerforeningen Krocketklubben og Veteranbilklubben

Læs mere

Kontaktudvalgsmøde. Referat

Kontaktudvalgsmøde. Referat Tid: Kaffe og brød: Fraværende m. afbud Kontaktudvalgsmøde. Tirsdag d. 9. august, 2016, kl. 19.00 22.00 på Filskov Friskole, Personalerummet. Viadukthallens Venner Andreas Andersen(Antenneforening) Robert

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 31. oktober 2016 Til stede: Ole Storch, Karen Bak, Jens William Jensen, Else og Elo Hesselbjerg, Sonja og Børge Mønster, Birthe og Ove Nielsen, Ebba og Svend Aage Sørensen,

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen.

Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen. 1 jsc Nørreby, d. 21. november 2012 Bestyrelsesmøde i Østmøn Lokalråd d. 20. november 2012 hos Torben Nielsen. Deltagere: Torben Nielsen, Jens Haubroe, Martha Torgard Joensen, Ole Jon Ørnum, Anne Gejl

Læs mere

LANDISTRIKTSRÅDET for ASSENS KOMMUNE REFERAT. Generalforsamling og årsmøde i Køng forsamlingshus Byvejen 39, Køng, 5620 Glamsbjerg

LANDISTRIKTSRÅDET for ASSENS KOMMUNE REFERAT. Generalforsamling og årsmøde i Køng forsamlingshus Byvejen 39, Køng, 5620 Glamsbjerg LANDISTRIKTSRÅDET for ASSENS KOMMUNE REFERAT Generalforsamling og årsmøde i Køng forsamlingshus Byvejen 39, Køng, 5620 Glamsbjerg Onsdag den 23.april 2013. kl. 19.00-21.30 D A G S O R D E N 1. Valg af

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Dato: 9. juni Tidspunkt: Kl Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej Terndrup

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Dato: 9. juni Tidspunkt: Kl Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej Terndrup REFERAT Bestyrelsesmøde Dato: 9. juni 2016 Tidspunkt: Kl. 17.00 19.00 Terndrup Rådhus Sted: Skørpingvej 7 9575 Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Kommissorium. Superkilen. Ligeså mangfoldig som Nørrebro selv www.superkilen.dk. Kilebestyrelsen for Superkilen i Mimersgadekvarteret (1/5) Superkilen

Kommissorium. Superkilen. Ligeså mangfoldig som Nørrebro selv www.superkilen.dk. Kilebestyrelsen for Superkilen i Mimersgadekvarteret (1/5) Superkilen Kilebestyrelsen for i Mimersgadekvarteret (1/5) er et kommende offentligt friareal i Mimersgadekvarteret. s fysiske rammer er det offentligt tilgængelige areal mellem Nørrebrogade ved Nørrebrohallen og

Læs mere

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa

REFERAT- BESTYRELSESMØDE. Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa LAG Djursland Referat 05/2017 REFERAT- BESTYRELSESMØDE Dato: 10. oktober 2017 Tid: 17:00-21:00 Sted: Kystvejens Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa LAG Djursland Navn: Anette Okkerholm Jensen (AOJ)

Læs mere

Bæredygtighedsudvalgets kommissorium

Bæredygtighedsudvalgets kommissorium Bæredygtighedsudvalgets kommissorium Side 1 af 6 Indledning Bæredygtighedsudvalget er nedsat af Aarhus Byråd den 24. januar 2018. Byrådet har fastlagt følgende overordnede rammer for udvalgets arbejde:

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Spildevandsplan for Billund Kommune Bilag 3 - Udledte mængder 2011 Bilag 3, side 1. Bilag 3 Udledte mængder 2011

Spildevandsplan for Billund Kommune Bilag 3 - Udledte mængder 2011 Bilag 3, side 1. Bilag 3 Udledte mængder 2011 Spildevandsplan for Billund Kommune Bilag 3 - Udledte mængder 2011 Bilag 3, side 1 Bilag 3 Udledte mængder 2011 Bilag 3, side 3 Billund Kommune Status 2011 SKEMA 1 Spildevandsoplande, basisoplysninger

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted:

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted: Vedtægter for Den selvejende Institution X-Huset Ændringsforslag: i Vester Hæsinge 1 Navn og hjemsted: Den selvejende institutions navn er: X-Huset. Den har hjemsted i Vester Hæsinge, Faaborg-Midtfyn Kommune.

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010 Mødedeltagere: Lennart Damsbo-Andersen, Gert Møller, Jens Kronborg, Martin Taarup, Oluf Brandt, André Gremaud og Verner Ljung. Afbud: Anne Knudsen, Fritze Tillisch og Stig Samson Naur Referat 1. Godkendelse

Læs mere

Kontaktudvalgsmøde. Referat

Kontaktudvalgsmøde. Referat Kontaktudvalgsmøde. Tid: Kaffe og brød: Fraværende m. afbud Tirsdag d. 10. maj, 2016, kl. 19.00 22.00 på Filskov Friskole, Personalerummet. Viadukthallen Niels Erik Adelsbøll, Filskov Energiselskab; Brian

Læs mere

Program: Velkomst ved formanden.

Program: Velkomst ved formanden. Program: Velkomst ved formanden. Generalforsamling Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Lokalrådets beretning. 3. Godkendelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Valg til lokalrådet 6. Valg

Læs mere

Den selvejende landsby - Tirsdag d. 25. februar 2014, Astrup

Den selvejende landsby - Tirsdag d. 25. februar 2014, Astrup Den selvejende landsby - Filskov Tirsdag d. 25. februar 2014, Astrup 1 På forkant i udkanten Filskov Friplejehjem 2 Filskov Byen med det gode sammenhold Indhold Filskov som lokalsamfund. Den intakte landsby

Læs mere

Årsmøde 2016 I Landdistrikternes Fællesråd 18.marts kl Roberthus, Tybovej 2, 6040 Egtved.

Årsmøde 2016 I Landdistrikternes Fællesråd 18.marts kl Roberthus, Tybovej 2, 6040 Egtved. Årsmøde 2016 I Landdistrikternes Fællesråd 18.marts kl. 10.00 15.00 Roberthus, Tybovej 2, 6040 Egtved. Landdistrikternes Fællesråd Dagsorden: 09:30 Ankomst, registrering og morgenkaffe 10:00 Landdistrikternes

Læs mere

ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD

ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD XxxxREBILD KOMMUNES ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD Referat tirsdag den 14. maj 2013 Mødested: Byrådssalen Praktiske oplysninger: Kl. 16.00-17.30 Mødets tema Ordinært møde Afbud/ Fraværende: Ole Vagn Pedersen Henrik

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Andst lokalråd. Referat Årsmøde 2014. Dagorden: Tidspunkt: 26. marts 2014 kl. 19.00. Andst Forsamlingshus.

Andst lokalråd. Referat Årsmøde 2014. Dagorden: Tidspunkt: 26. marts 2014 kl. 19.00. Andst Forsamlingshus. Andst lokalråd Referat Årsmøde 2014 Tidspunkt: 26. marts 2014 kl. 19.00. Sted: Deltagere: Afbud: Andst Forsamlingshus. Fra lokalrådet :John, Simon, Niels Jørgen, Morten. Herudover 6 tilhørere, Anne Mette

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30.

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 31 Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. Medlemmer: Formand Flemming

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. Maj 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Thorup, Rasmus, Nadia, Bo, Kåre, Parbæk Fremmødt: Kathrine Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Rasmus har sendt

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Bevillingsoversigt - Anlæg

Bevillingsoversigt - Anlæg Eksisterende anlægsbudget (inkl. Overførsel fra tidligere år) 81.796 16.050 15.020 25.300 0 Nye anlægsønsker 0 19.300 36.900 38.300 68.300 Forslag til finansiering af ønsker 0 0-500 -8.000 0 Brugerfinansieret

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø

Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø 1 Navn og hjemsted stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg - Fanø, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg - Fanø. stk. 2 Foreningen har

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 2011-11-17

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 2011-11-17 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 17. november 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: BL, EO, HC, KFG, KA, EJ, MJM, KBK, KDP, LM, MM, Torben Afbud: Fravær: TIO Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Destinationsudvikling af Billund

Destinationsudvikling af Billund Destinationsudvikling af Billund v/ Borgmester Ib Kristensen og Kommunaldirektør Tove Baisgaard Den 26. marts 2011 Hvad karakteriserer Billund kommune? Billund kommune har ca. 26.200 200 indbyggere. 2

Læs mere

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00

MØDEREFERAT. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Deltagere Personalerummet 19.00 MØDEREFERAT Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Personalerummet 13.06.2013 Deltagere Henrik, Joan, Lars, Else, Torben, Lee, Uffe, Thomas Evt. afbud bedes meddelt til Henrik/Uffe

Læs mere

strategi for nærdemokrati

strategi for nærdemokrati strategi for nærdemokrati i Slagelse Kommune 2009 Slagelse Kommune Ledelsessekretariatet Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse Tlf. 58 57 36 00 slagelse@slagelse.dk Visionen brandmen.dk Slagelse Kommune vil

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 13.-09.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Marskgården, Marskvej 20B, 4700 Næstved Dato Onsdag den 13. september 2017 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Bjerking, Tove Scheel,

Læs mere

Referat. Demokrati og Politisk Udvikling. Skælskør Bibliotek

Referat. Demokrati og Politisk Udvikling. Skælskør Bibliotek Referat Demokrati og Politisk Udvikling Mødedato 9. november 2009 kl. 17.00 Mødelokale Skælskør Bibliotek Fraværende Flemming Erichsen. Ole Quist deltog ikke i behandlingen af punkt 1 og 2. Henrik Brodersen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Mødedato: Tirsdag 5. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 16.45 20.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten Møller,

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i VELLEV Landbyrådsrepræsentanten fra Vellev inviterede i samarbejde med Landdistrikternes

Læs mere

1) Valg af dirigent Lars B. Hansen blev valgt.

1) Valg af dirigent Lars B. Hansen blev valgt. Referat fra Generalforsamling afholdt den 13. marts 2013 Generalforsamlingen startede kl. 18.00 med spisning (stegt flæsk og persillesovs), hvori ca. 60 voksne og børn deltog. Glædeligt med det store fremmøde.

Læs mere

Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø

Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø Indholdsfortegnelse 1. Fastlæggelse af mødeaktivitet for underudvalget (kommende plan- og miljøudvalg)

Læs mere

Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d kl Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus Jørgen Storm Næstformand

Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d kl Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus Jørgen Storm Næstformand Seniorrådet, Egedal Kommune Dagsorden, møde nr. 4. Mandag d. 03.04.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.4.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 20. juni 2019 Tid: 18.00 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Sted: Personalerummet Forbered: Orienter dig i de vedlagte bilag Mødedeltagere:

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Nyt fra elevrådet. 3. Opfølgning fra sidste

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl. 13.30 Afbud: Pkt. 1. Ingen Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Formanden orienterer Modtaget

Læs mere

Referat fra Landsbyudvalgets møde den 28. november 2007 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine

Referat fra Landsbyudvalgets møde den 28. november 2007 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Referat fra Landsbyudvalgets møde den 28. november 2007 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Vesthimmerlands Kommune, Landsbyudvalget 28. november 2007 Indholdsfortegnelse 1. Meddelelser den 28/11-2007...

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 21. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Byrådssalen, Støvring Rådhus. Møde slut:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 21. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Byrådssalen, Støvring Rådhus. Møde slut: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Byrådssalen, Støvring Rådhus Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 sprotokol fra sidste møde 3 2 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5

Afbud: Bjarne Larsen, Jørgen Lange, Vicky Holst Rasmussen, Henning Christensen. Per Veise deltog i punkt 1-5 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5. Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.05.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 10. januar 2019 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl. 17.30-21.00 på DGI Midtjyllands

Læs mere

Starup/Tofterup Borgerforening og Lokalråd

Starup/Tofterup Borgerforening og Lokalråd Fællesmøde med arbejdsgrupperne onsdag den 12. oktober kl. 19.30 22.00 i Multihuset. Status fra de enkelte arbejdsgrupper: Kulturgruppen: 5 minutters oplæg fra hver gruppe I støbeskeen til det kommende

Læs mere

Forslag til ny Landdistriktspolitik

Forslag til ny Landdistriktspolitik Forslag til ny Landdistriktspolitik Udarbejdet af 17 stk. 4 Landdistriktsudvalget [1] Indhold Introduktion... 3 Landdistrikter... 3 Billund kommunes vision og strategi... 3 Helhedstænkning... 4 Lokalsamfundets

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

GudenåSamarbejdet DAGSORDEN. Den 11. december 2015 REFERAT

GudenåSamarbejdet DAGSORDEN. Den 11. december 2015 REFERAT GudenåSamarbejdet Den 11. december 2015 17. december 2015 Sted: Tid og forplejning: Niels Bugges Kro, Ravnsbjergvej 69, 8800 Viborg. Mødelokale: Pavillonen Kl. 9.30-12.30, hvor Gudenåkomitéens møde begyndte.

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 9. december 2014 Tid: Kl. 12.00-13.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-05 Afbud: Per Røner, Henrik Kolind, Nich Bendtsen og Carsten Sand

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT Dato: 10/12 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 9 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen,

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i LADING Landbyrådsrepræsentanten fra Lading og Lokalrådet i Lading inviterede

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den

Referat fra generalforsamlingen den Referat fra generalforsamlingen den 4.5.2018 Der var fremmødt 61 personer til generalforsamlingen fra 34 matrikler. Formand Peter Bøgh bød velkommen, og efter at have sunget en enkelt sang gik vi over

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid mandag den 8. januar Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid mandag den 8. januar Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 8. januar 2018 Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - januar...2 3. KF - Valg af formand...3

Læs mere

Kontaktudvalgsmøde. Referat

Kontaktudvalgsmøde. Referat Tid: Kaffe og brød: Fraværende m. afbud Fraværende uden afbud: Særligt indbudte: Referent: Kontaktudvalgsmøde. Tirsdag d. 9. februar, 2016, kl. 19.00 22.00 på Filskov Friskole, Personalerummet. Omme Landevej

Læs mere

Bestyrelsesmøde - referat nr. 04

Bestyrelsesmøde - referat nr. 04 Mødereferat nr. 04 Turismens Venner Hans Schacksvej 5 5300 Kerteminde Tlf. 65 3211 21 sbr@visitkerteminde.dk Bestyrelsesmøde - referat nr. 04 Mandag den 7. maj kl.10.00 på Kerteminde Turistbureau, Hans

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 4. Februar 2010 kl. 19.30 Sted: Årre, Årre kro Deltagere: Fraværende: Bruno Hansen, Jesper Christiansen, Jens Christian Sørensen Connie Ibsen, Niels Jacob Jensen Jens Peter Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 1. februar 2018 Ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling, der afholdes i den gamle Brugs, Egebjergvej 172 Dagsorden: Onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.30 a) Valg af dirigent

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere